Hitta lediga jobb i Linköping

Receptionist

Hotellreceptionist
Läs mer Sep 15
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:

Jobb som receptionist på Best Western and hotel Linköping.

Best Western and hotel Linköping är ett fullservicehotell i centrala Linköping med 151 rum, restaurang och konferens. Hotellet är nybyggt och öppnade i maj 2021.Detta innebär att du kommer arbeta i nya, fräscha miljöer med en rad nya koncept. Teamkänslan på and hotel linköping är viktig och vi sätter stort värde på att ha kul tillsammans. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, stor frihet under ansvar, bra samarbete och en vilja att erbjuda våra gäster en fantastisk service. Receptionen på Best Western and hotel Linköping söker en kollega främst för dag, kväll och helg jobb.

Vi letar efter dig som gillar service i stort och smått, inte är rädd för att hugga i, har öga för detaljer – allt paketerat tillsammans med personlighet, prestigelöshet och humor. Du tycker om att jobba både ensam och i grupp och skiftarbete är inte ett problem för dig. Att du talar flytande svenska och engelska är ett krav, hotellerfarenhet är meriterande men inte ett måste.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar in- och utcheckning, kassahantering, administrativt arbete med ankomstlistekontroll och olika bokningssystem, bokningshantering via telefon, mail och olika bokningskanaler. Utöver detta tillkommer allt annat man kan behöva hjälpa till med, mycket kan inträffa under ett dygn på ett hotell!

Antal timmar: 80%

Ansök nu

Undersköterska/omvårdnadsassistent till Avdelning 53/mottagning

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 15
Hand- och plastikkirurgiska kliniken med Brännskadecentrum (HPK) ingår som en av 12 kliniker i Sinnescentrum i Östergötland och bedriver vår verksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping.

HPK ger sjukvård av högsta internationella klass inom verksamhetsområdena handkirurgi, plastikkirurgi och brännskadevård. Vi är cirka 160 medarbetare. Verksamheten bedriver region- och länssjukvård och har både öppen-, dag- och slutenvård. Vårt Brännskadecentrum är en nationell högspecialiserad enhet. Kliniken bedriver ett intensivt forsknings-och utvecklingsarbete och är en universitetssjukvårdsenhet.

Vår målsättning är att ge god och säker vård med patienten i fokus, genom hög kompetens, engagerade medarbetare och en god arbetsmiljö.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Vi är ett stort kompetenscentrum för sårvård och rehabilitering, från fingerleden till hela kroppen med målsättning att återfå bästa tänkbara funktion.

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Nu har du nu möjligheten att bli en i vårt härliga gäng!

Som ny på jobbet får du en individuell introduktion. Du kommer att få en handledare knuten till dig under din introduktion som du även under din anställning kan ha som stöd och bollplank. Din arbetsledare kommer att ha regelbundna uppföljningssamtal med dig under din introduktion så att du ska känna dig välkommen och trygg i din roll. Du ges också möjlighet att gå bredvid på våra olika verksamheter under din introduktion för att få en inblick i hela vår spännande verksamhet. Hör gärna av dig så berättar vi mera.

Läsa gärna vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdff för undersköterska.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I din funktion som undersköterska kommer du huvudsakligen arbeta på mottagningen men även för vårdavdelningen för hand och plastik då vi har ett nära samarbete enheterna emellan.

Du kommer jobba hos oss på mottagningen och utföra dagkirurgisk operationssjukvård inom specialiteterna hand- och plastikkirurgi.
Tillsammans med operationssjuksköterskor tar du ansvar för hela processen kring operationen. Du hjälper till med att boka tider till både operation samt mottagningen. Du tar hand om patienten och assisterar under själva operationen. På vår mottagning hjälper vi patienter och läkare med bland annat suturtagning och sårvård.

På hand- och plastikkirurgens vårdavdelning, avdelning 53, möter du ett flertal spännande patientkategorier med olika diagnoser och vårdbehov. Vi arbetar här enligt modellen för patientnära vård för att skapa förutsättningar för våra patienter att kunna vara delaktiga i vårdteamet. Varje vårdteam ansvarar för cirka 5-6 patienter. Arbetet består till stor del av kirurgisk omvårdnad, smärtbehandling och rehabilitering samt att gemensamt driva och utveckla vården framåt kring patienten.

Arbetsgrupp
Vi är en klinik som riktar vårt fokus framåt genom utbildning, utveckling och forskning. Nu har du möjligheten att bli en del av vår arbetsgrupp som har ett välkänt gott rykte utifrån vår arbetsmiljö och vårt goda utbildningsklimat.

Om dig
Du är en examinerad undersköterska som är driftig, serviceinriktad och har erfarenhet inom slutenvården. Vi ser det som meriterande om du har arbetserfarenhet av operationssjukvård och/eller mottagningsarbete samt inom kirurgisk omvårdnad. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Då mottagningsarbete kräver god förmåga att samarbeta med andra professioner och enheter är det viktigt att du kan relatera till andra personer på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmågan att lyssna och ha en god kommunikation med patienter och kollegor. Som person är du självgående och tar ansvar för dina åtaganden, du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt då enheten ansvarar för klinikens akuta flöde.

Ansökan och anställning
Vi erbjuder tillsvidaretjänst på 100 %. Dagtid veckodagar ungefär 60 % och rotering in till avdelningen var helgarbetet på 40 %. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Är du våran nya toppsäljare? Ansök idag!

Hemförsäljare
Läs mer Sep 15
Just nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare!

Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar samtliga nyanställda inom en säljstruktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden.

Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Lär dig allt inom försäljning från grunden hos oss!

Om tjänsten

Här erbjuds en heltidstjänst där du besöker kunderna i olika städer inom Sveriges gränser. Under besöken säljer du olika typer av tjänster från välkända varumärken från en av våra uppdragsgivare.

Vi står för samtliga resor samt boendekostnader till alla våra säljare!

Kontraktstyp

- Heltid.
- Arbetstider mån-fre kl 13:00-21:00 & fre 14:00-20:00.
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare.Vi söker dig som:

- Motiveras av personlig utveckling och resultat.
- Målmedveten och tävlingsinriktad.
- Utåtriktad med en positiv inställning.
- Lärovillig och engagerad.Vi erbjuder:

- Generös provision (utan tak).
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Teoretisk samt praktisk utbildning inom sälj.
- Varierande arbetsuppgifter med givande och starka varumärken.
- Löpande coachning och utbildning.
- Säljtävlingar, resor och festligheter!Meriterande

- B-körkort (inget krav).


Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och eventförsäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor ligger beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales

Ansök nu

Resande säljare | Impressive Relations

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 15
Impressive Relations
Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.

Tjänstebeskrivning
Sales är kärnverksamheten på Impressive, just nu erbjuder vi chansen till att få arbeta med oss på vårat äldsta och allra mest framgångsrika projekt. Du kommer jobba med face-to-face försäljning i lokala köpcentrum, matbutiker eller varuhus. Arbetsuppgifterna är främst att maximera försäljningen gentemot privatpersoner. Du blir en del i vårt befintliga säljteam där du kommer vara ansiktet utåt för någon av våra samarbetspartners; däribland SkimSafe och Postkodlotteriet.

Våra säljare har alltid ett starkt engagemang med en positiv inställning. Arbetet kräver hög social kompetens och att du kan hantera motgångar med flit.

Vill du jobba med oss och följa med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag! Naturligtvis erbjuder vi dig en skräddarsydd utbildning för att du ska få dem verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med Impressive.

Kompetens- & erfarenhetskrav:
- Positiv

- Samarbetsvillig

- Ansvarstagande

- Målmedveten & driven

- Talar svenska obehindrat

- Tålamod i stress & press


Starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning

Vi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Fast lön + provision

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation


På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra fast lön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
Erol.yigit@impressiverelations.se

Ansök nu

JENSEN gymnasium söker lärare med coachansvar

Lärare i gymnasiet
Läs mer Sep 15
JENSEN gymnasium Linköping är en teoretiskt och centralt belägen gymnasieskola endast 5 minuter från Resecentrum. Skolan präglas av framåtanda, fokus och utvecklingsdriv. Vi är en skola med plats för ca 140 elever med många traditioner som bidrar till vår härliga gemenskap med ett nära samarbete mellan elever, lärare och kollegor.

Nu söker vi en kollega för en kombinerad roll som undervisande lärare i gymnasiearbete och historia med coach ansvar till vårt härliga team. 

Träning för verkligheten och bildning är målet, är den röda tråden i hur vi utbildar våra elever. Vi har fokus på litteratur, läsande och skrivande som krävs för högre studier. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och utveckla sitt tänkande - att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! Här får eleverna träning för verkligheten genom profilinfärgning i olika ämnen samt case tagna från verkligheten. På JENSEN gymnasium håller vi hög kvalitet, vilket bekräftas i Skolinspektionens kvalitetsgranskningar.

Vår företagskultur präglas av höga ambitioner, professionalitet, hälsoprofil och även en uttalad dresscode. Vi har en positiv teamkänsla där alla medarbetare bidrar i att ta ansvar för helheten. På vår senaste nationella medarbetarenkät rekommenderar hela 93% JENSEN som arbetsplats!

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som undervisande lärare är du mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. I undervisningen drivs du av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

I rollen som huvudcoach har du det övergripande ansvaret att tillsammans med andra medarbetare arbeta med förebyggande, främjande och åtgärdande arbete för elevernas kunskapsutveckling och måluppfyllelse samt sociala utveckling. Arbetet innebär att vara en stödjande funktion till övriga medarbetare i specialpedagogiska kartläggningar och vara delaktig samt bidra till skolans mål och vara engagerad i hela skolans utveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är utbildad lärare och som kan undervisa i gymnasiearbete och historia. Kan du även undervisa i andra samhällsvetenskapliga ämnen är det meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta stödjande/coachande till medarbetare inom specialpedagogiska frågor är det meriterande, men inte ett krav.

I våra rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den 22/11 2023 eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi ferietjänst och sex månader provanställning

Din ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt kan tyvärr ej behandlas. Urval sker löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Inom gymnasieskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget görs via polisen.se med digitalt BankID. Om du inte har BankID, så kan du beställa hem blanketten, gör detta så snart som möjligt då manuell hantering av blanketten tar lång tid.  

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

 

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Sanna Roth på sanna.roth@jenseneducation.se eller på telefon  073-773 19 18.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på JENSEN gymnasium? Läs mer här!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med förtroendet att utbilda drygt 16 000 elever inom fem olika områden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt yrkeshögskola. JENSEN grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och ägare, och står för långsiktighet, kvalitet och ansvarstagande. Utbildningskonceptet ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Ansök nu

Monteringsansvarig till Input interiör i Linköping

Arbetsledare, lager
Läs mer Sep 15
Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag – Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en del av oss.
Om tjänsten
Som Assembly Manager/monteringsansvarig på vårt lager i Linköping arbetar du i en omväxlande och fartfylld vardag med utvecklande uppdrag. Du är en viktig del av vårt monteringsteam och leder arbetet med att förverkliga nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företag och offentliga verksamheter. Dina främsta arbetsuppgifter är att:
Ansvara för personal och drift av vår monteringsavdelning.
Planera logistik för leverans och montering hos kund.
Registrera in- och utleveranser.
Delta i leverans och montering hos kund.

Dina egenskaper
Vi söker en engagerad och handlingskraftig kollega som har förmåga att planera och organisera arbetet för sig själv och andra. Du kommer dagligen att kommunicera med såväl kunder som kollegor och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För att lyckas i rollen ser vi även att du är:
Metodisk och strukturerad.
Skicklig med praktiska arbetsuppgifter.
Noggrann och har ett öga för detaljer.

Tjänsten kräver B-körkort och det är meriterande om du har truckkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 oktober. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret på inputinterior.se, bifoga personligt brev och CV samt uppge löneanspråk. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Sofie Hagenborg på +46 73 302 54 53 alt. sofie.hagenborg@inputinterior.se

Ansök nu

Support Manager/Projektledare till Saab Tactical Electronics

Offertingenjör
Läs mer Sep 15
Vi på Jefferson Wells söker nu en Support Manager/Projektledare till Saab Tactical Electronics i Linköping! Har du tidigare erfarenhet av projektledning/koordinering och söker dig idag till en expansiv och dynamisk verksamhet? Välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells och Saab!

Ort: Linköping, Malmslätt
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: 100%
Uppdrag: konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I rollen som Support Manager/projektledare kommer du ansvara och projektleda ett flertal olika leveransprojekt till en av Saabs större kunder. Det är även ditt ansvara att tillsammans med dina kollegor säkerställa och hålla ihop eftermarknadsflödet till Saabs olika kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Säkerställa att Saabs kunder får sin leverans enligt avtalad kravbild
* Säkerställa att tidskritiska inköp verkställs i tid.
* Initiera och följa upp progress i produktion.
* Hantera, prioritera och bevaka pågående Supportärenden
* Point of contact för all kommunikation mot kund

Är du vad Saab söker?
För att passa i rollen söker vi dig som är en lagspelare med starkt fokus på ledarskap, samarbete och kommunikation. Som person är du självgående och kan arbeta självständigt. Du är trygg och stabil samt har utmärkta kommunikationsfärdigheter, vilket är avgörande eftersom du kommer att interagera med olika grupper och intressenter. Du trivs med att tillsammans med dina kollegor bidra till verksamhetens utveckling och skapa en teamorienterad miljö.

Kvalifikationer:

* Erfarenhet av projektledning och styrning
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet genom tidigare uppdrag
* Kunskaper inom kalkylering och ekonomiuppföljning
* Erfarenhet av att hantera kunder per telefon och mail
* Erfarenhet av administration såsom order och fakturering
* Flytande i svenska och engelska

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Ansök nu

Sjuksköterskor till dialysmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Dialysmottagning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Vi söker personliga assistenter i Linköping

Personlig assistent
Läs mer Sep 15
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos flera av våra kunder i Linköping med omnejd.Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt, samt jour i kundens hem.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

- körkort är ett stort plus.Övrig information

Anställningsform: Behovs anställning

Omfattning: Timmar vid behov, chans till fast rad finns.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023 10 15

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Seniora Hållfasthetsingenjörer inom strukturanalys

Kalibreringsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 15
Har du erfarenhet av hållfasthetsarbete och brinner för att utvecklas inom vår industri? Då har vi inom Saab Aeronautics möjlighet att erbjuda ett flertal intressanta och utmanande tjänster.
Vi är inne i en expansiv fas med flera pågående och kommande projekt och verksamheter. Vi söker nu flera erfarna ingenjörer för att kunna säkra och leda
vår framtida förmåga att utveckla flygande produkter i en internationell miljö.Din roll

Till teknikområdet skrovhållfasthet inom Aeronautics söker vi erfarna hållfasthetsingenjörer. Du kommer att ingå i något av våra team med fokus på utveckling och möjligheter att arbeta med strukturanalysfrågor i ett brett perspektiv. Vi samarbetar med andra ingenjörsdiscipliner som konstruktion, systemintegration och produktion.

Som hållfasthetsingenjör arbetar du med alltifrån koncept till optimering av konstruktionslösningar, FE-modellering, dimensionering (statisk, utmattning och skadetålighet) samt hållfasthetsprovning.

För att strukturtekniskt och användarmässigt lära känna ett komplett flygplan finns möjligheter att arbeta med luftvärdighets- och servicefrågor (produktförbättringar) samt eftermarknadsinsatser avseende struktur för att bistå med support för flygande farkoster. Finns intresse så finns även möjlighet att undersöka nya tekniker och tillvägagångssätt, samt att ta en ledande roll att styra och leda våra team av hållfasthetsingenjörer.Din profil

Vi söker dig med en grundläggande civilingenjörsexamen alternativt högskoleexamen. Vi ser gärna att du har intresse och besitter kunskap inom hållfasthetsanalyser och konstruktionsfrågor samt en vilja att utvecklas inom beräkningsområdet.

Erfarenhet från tidigare arbete inom hållfasthetsområdet tycker vi är viktigt för dessa tjänster. Vi ser ett behov av att få fram de mest optimala lösningarna, alltifrån koncept, metodikutveckling och leverera en konstruktion som uppfyller en given kravbild.

Flexibilitet, analytisk förmåga, känsla för laganda och förmåga att skapa relationer med dina kollegor är egenskaper som vi anser viktiga för denna tjänst.

I vårt dagliga arbete använder vi allt från överslagsberäkningar för hand till optimering med FEM. Sökande bör ha en förmåga att kunna avgöra vilken nivå som är lämplig för respektive analys då vi oftast arbetar i en miljö med flera parallella projekt.

Arbete och interaktion med kunder, underleverantörer, forskningsinstitut och samarbetspartners ställer krav på god förmåga att kunna uttrycka sig verbalt och i skrift. Goda språkkunskaper engelska är således en förutsättning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

För närvarande är vi inom området Strukturanalys involverade i ett stort antal pågående verksamheter. Projekt som avser att vidareutveckla produktfamiljen Gripen samt våra övervakningsflygplan s.k. GlobalEye. Vi avser också starta verksamhet riktad mot nästa generation av försvars och övervakningsflygplan som om 20-30 år skall vara fullt operativa.

Vi erbjuder ett spännande verksamhetsområde med hjälpsamma och kunniga kollegor, stora möjligheter för dig att utvecklas och vara delaktig genom hela produktcykeln. Vi ser till att nyanställda blir väl omhändertagna och introducerade i sin roll.

Visst låter detta intressant och utmanande, eller hur? Då är du precis rätt person och vi vill gärna komma i kontakt med dig.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.Rekryterande chefer:

Linda Norström Mobil: +46 734 182643
Stefan Thuresson Mobil: +46 734 182714

Ansök nu

Administrativ chef till SiS ungdomshem Folåsa

Administrativ chef
Läs mer Sep 15
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Var med på vår förändringsresa. Befattningen som administrativ chef är en nyinrättad tjänst på våra institutioner runt om i Sverige. Den är ett led i att förstärka myndighetens förmåga att arbeta enhetligt, rättssäkert och effektivt och du blir en viktig del av SiS nya organisation.

Som administrativ chef har du övergripande ansvar för institutionens stödfunktioner så som institutionsövergripande HR-frågor, inklusive arbetsmiljöansvar, rekrytering och kompetensförsörjning, ekonomiadministration och redovisning, kök, fastighetsfrågor, systemadministration samt övriga administrativa uppgifter. Du ingår i institutionens ledningsgrupp, där ni tillsammans arbetar med frågor som rör hela institutionen och där du ansvarar för frågor som rör institutionens alla stödfunktioner. Du stöttar institutionschefen i den institutionsövergripande planeringen av stödfunktionernas aktiviteter. Till din hjälp har du en grupp medarbetare bland annat HR- generalist,  administratörer, kockar och fastighetstekniker. Chefsberedskap kan komma att ingå i tjänsten. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som administrativ chef har du en helhetssyn och en god förmåga att ta hänsyn till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut. Du är bra på att arbeta mot mål och fokuserar på resultat. Du samarbetar bra med andra och är lyhörd i din kommunikation.

Du ska också ha: 


• Högskoleexamen om minst 180 hp inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller annan inriktning arbetsgivaren finner lämplig
• Dokumenterad aktuell chefserfarenhet med verksamhets-, budget- och personalansvar
• Erfarenhet av att arbetat med likande frågor i en stödfunktion, t.ex. HR eller ekonomi
• Erfarenhet av arbete på statlig myndighet är meriterande.
• B-körkort.

På SiS månar vi om ett gott ledarskap. Det innebär att du som chef och ledare tar ansvar för helheten, agerar som en god förebild,  driver utveckling, främjar ett gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Läs mer om vårt ledarskap

 

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 8 oktober 2023.

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

Fackliga företrädare:

Jenny Kingstedt
Facklig företrädare ST/OFR
jenny.kingstedt@stat-inst.se
010-453 40 77


Tomas Hilding
Facklig företrädare SACO
Tomas.Hilding@stat-inst.se
0104532150

Marcus Örneståhl
Facklig företrädare SEKO
Marcus.Oernestal@stat-inst.se
010-4532119

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Security Risk Manager

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Sep 15
Cambio is one of the Nordics' leading suppliers in e-health with a comprehensive offering for the entire health and care chain. Our e-health solutions support healthcare professionals in their daily work and offer patients safer and more easily accessible care. We are proud to be an important part of Swedish healthcare. We are growing continuously and now have about 800 employees in several countries
The position
With us, information security is a priority on the leadership's agenda and crucial for maintaining competitiveness, profitability, and confidence in a challenging market. Cambio is certified in ISO 9001, 14001, 20000 and 27001.

Security is of strategic importance for Cambio, and Group Security leads and is accountable for safety at Cambio. Cambio delivers products and services that many healthcare & welfare providers depend on, and you can make a difference in security that affects our everyday life and societal resilience.

As the Security Risk Manager (SRM) of Cambio, you will be part of a team of highly skilled specialists and play a vital role in the Security risk management at Cambio. Your primary responsibilities will be to develop the Cambio Security Risk Management framework and continuously improve and adapt it as new requirements arise. To improve security awareness, you will lead and conduct employee risk workshops and trainings. You will be an essential link between all the business areas and work closely with the management team with great opportunities to create real change.

Besides the primary responsibility, you will take part in incident management and drive business continuity management.

You will work closely with your colleagues, leveraging each other’s expertise to support each other when needed and allowing the team members to further expand their security interests and expertise.

The SRM reports to the CSO/CISO, who reports directly to the CEO.

At Cambio, we encourage taking initiatives that contribute to the development of the company and ourselves. For us, it is important that you should have the opportunity to grow, both as a person and as an employee.?Our culture is described through the words “Trust”, “Care” and “Together” which permeate?everything we do.?

About you
To be successful in this role we think that you should be:

-
Curious Continuously learn about the organization and the risks associated with Cambio’s business and the health care sector.

-
Analytical The ability to analyse the organizations risks and provide guidance in seemingly challenging situations.

-
Creative Natural creativity is an essential trait to develop new ways of working.

-
Proactive We are developing cutting edge solutions within healthcare which provides new challenges to overcome, and we look for people who thrive at solving them, who can see risks and problems from different angles.

-
Problem Solver Whatever you know today could be different tomorrow as security is constantly changing. Possessing strong security skills and intellectual depth along with a willingness to continually learn from others.

-
And have, a high degree of people, communication, and presentation skills, as a major part of the role is working with different stakeholders on several levels.

Requirements? - Experience of risk frameworks and/or standards such as ISO27001
- Experience of cooperation across larger organizations, from board members to technicians.
- B Sc in computer science or other relevant degree or equivalent knowledge and a M Sc with security focus, or equivalent knowledge

It's a bonus if you - Hold one or more professional information security certifications, such as CRISC, CISM, ISO27001 Lead implementer/Auditor, CISA, ITIL.
- Experience of working in a software development company, preferable Med-Tech
- Have practical experience in implementing security risk mgmt.Place of employment: Primarily Linköping or Stockholm

At Cambio we value a healthy work-life balance, and to encourage that we apply a hybrid working-model. Together with your team you decide which days you work at the office. On the remaining days you can work remotely from home, but you are always more than welcome to work at the office too.

Scope: Full time

Form of employment: Permanent employment, 6 months trial period

Other: We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible via the link.

We encourage and eagerly welcome all applications, but we will only consider candidates who are located and have the legal right to work in?Sweden.?We will ask for verification during the process.?

We look forward to receiving your application!

Read more about us here!

Are you interested in Cambio but you don’t feel that this position is the perfect match? Check out our other open positions at the career site here!

Ansök nu

Ytbehandlare

Industrilackerare
Läs mer Sep 15
I rollen som Ytbehandlare kommer du att genomföra ytbehandlingsprocesser på olika artiklar som Saab producerar. Dessa sänks ner i olika kemikalier under olika angivna tidsspann för att framkalla de egenskaper som avses för just den givna artikeln. Det finns i dagsläget flera tusen olika artiklar av varierande storlekar och former som ytbehandlas på denna avdelning. Ytbehandlingen sker till viss del manuellt och till viss del på en automatiserad lina med travers. Arbetet innefattar dokumentation av samtliga processparametrar i Saabs affärssystem vilket innebär en varierande vardag som ställer krav på såväl flexibilitet som noggrannhet.Du kommer dagligen i kontakt med kemikalier, så användning av skyddsutrustning samt att följa direktiv och iaktta försiktighet är en självklarhet på arbetsplatsen.Arbetstiderna är förlagda på dagtid och teamet består idag av ca 15 personer.Vi söker dig med rätt inställning och eget driv som har en vilja att utvecklas. I tillägg till detta ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har utbildning inom industri/verkstad alternativt någon form av målningserfarenhet samt kunskaper inom ritningsläsning, både i pappersform och i 3D-format. God datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Meriterande för tjänsten är erfarenhet inom ytbehandling samt affärssystemet ERP.

Befattning kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekomma fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut.

Ansök nu

Avlösare sökes till kille i Nykil

Ledsagare
Läs mer Sep 15
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som vill arbeta som Avlösare till en sprallig kille på 5 år med bland annat autism och en intellektuell funktionsnedsättning boendes i Nykil utanför Linköping. Han har väldigt mycket energi och tycker om att bland annat hoppa studsmatta, springa i vattenspridare eller rent allmänt vara utomhus. Oavsett väder tar han sig ut och leker i sandlådan eller kurragömma med dig.

Som Avlösare kommer man utgå från hemmet och gården som hemmet är belagt på, där arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom lek och övrig aktivering
- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider då
- Stötta killen vid förflyttningar (hålla handen)


Tjänsten innebär 5 timmars arbete förlagt till antingen lördagar eller söndagar varje helg. De förlagda tiderna är flexibla och anpassas enligt överenskommelse med kunds familj.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för ett socialt arbete med fart och mycket liv i dagen. Killen söker dig som kan hålla fokus och uppmärksamhet kontinuerligt, som själv gillar att aktiveras och hitta på saker genom din initiativtagande personlighet.Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av bildstöd

KRAV:

- Körkort och Tillgång till bil
För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Deltid på cirka 20 timmar i månaden, med möjlighet till utökad tjänst framgent.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag.

Ansök nu

Lunch restaurang

Köksbiträde
Läs mer Sep 15
Vi söker personal i köksbiträde som kan jobba inom köket vardagar mellan kl 7 till kl 16,00 i Linköping

Ansök nu

Intresseanmälan, Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 15
Om uppdraget
Vi söker i dagsläget juniora och mer erfarna roller inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Linköping med omnejd. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Vi söker följande roller:
- Redovisningsekonomer
- Ekonomiassistenter
- Lönegeneralister
- Lönespecialister

Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Linköping med omnejd. Observera att ni gör en spontanansökan för framtida uppdrag.

Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom ekonomi och/eller löneadministration. Vi söker dig som har lite eller gedigen erfarenhet inom något utav ovanstående områden. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om företaget
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar. Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg, sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Ekonomiassistent, Löneadministratör, revisor, ekonom, civilekonom, revision, ekonomi, ekonom,

Ansök nu

Produktchef till Biototal

Områdeschef, skogsbruk
Läs mer Sep 15
?

Om Biototal Group

Inom Biototal Group arbetar vi för hållbara lösningar mellan stad och land med målsättningen att tillvarata alla resurser så de kommer till nytta i kretsloppet. Genom vårt arbete ser vi en tydlig förbättring när det kommer till ökad bördighet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter.Vi söker nu en medarbetare som vill anta rollen som Produktchef för området slam till åkermark. Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi och där du får arbeta med att vidareutveckla och skapa nya affärer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Tjänsten som Produktchef Slam innebär att:

- ansvara för att leda teamet inom slam och att samordna teamets operativa arbete, visst personalansvar ingår i rollen

- utifrån strategisk plan för slamförmedlingen, operativt fördela resurser inom teamet och tillse att ni gemensamt når uppsatta mål,

- tillsammans med Säljchef och teamet vidareutveckla mål- och strategiarbetet, arbetssätt och samarbeten såväl inom teamet, som med andra funktioner inom och utanför koncernen,

- ansvara för förmedling, kontakt med kunder samt att driva marknads- och utvecklingsprojekt

- ansvara för minst en av produktområdets nyckelkunder

- delta på olika lantbruksmässor, samordna fältvandringar och tillse att produktområdet marknadsförs och följs upp

- bistå med stöd till interna och externa parter inom produktområdet,

- genomföra förhandlingar och affärer

- samarbeta med Försäljningschef gällande exempelvis budget, prissättning, prognos, försäljning och avtal.

Din placering blir på vårt kontor i Vreta Kluster, strax utanför Linköping. Resor inom södra Sverige förekommer, ibland med övernattning. Tjänstebil ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att tillämpas.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad agronom eller lantmästare, har flerårig erfarenhet inom försäljning och en god affärsmässig förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra, genom tidigare arbeten eller i andra sammanhang. Det är ett krav att du har erfarenhet av lantbruk och meriterande med en god kännedom om produktområdet.

Du drivs av att skapa lönsamma och långsiktiga affärer. Du har god kommunikativ förmåga och är bra på att både skapa och utveckla relationer. Du finner det enkelt att arbeta både självständigt såväl som i grupp. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och i att arbeta med olika system och digitala verktyg. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som brinner för att ni tillsammans skapar långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi har fullt fokus framåt och högt uppsatta mål. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via formuläret nedan senast den 11 oktober 2023. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Ceder, anna.ceder @paragera.se eller Erika Ektander Järlesäter, Säljchef Biototal Group tfn 0732-01 01 27.

Ansök nu

Hemstädare / House cleaner - Hemfrid Linköping

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 15
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Linköping.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17
- Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil (meriterande)


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for home cleaners in Linköping and Norrköping.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and clean surfaces
- Wash clothes, ironing and folding
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17
- Merit if you have a drivers license and availability to your own car


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitment process, we always do a background check before employment.

Ansök nu

Intresseanmälan, Lönespecialist till kommande uppdrag!

Löneadministratör
Läs mer Sep 15
Vi söker i dagsläget erfarna lönespecialister till olika kunder i Linköping med omnejd. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Linköping med omnejd. Observera att ni gör en spontanansökan för framtida uppdrag. I tjänsten kan bland annat följande arbetsuppgifter ingå:

- Hantera lönerelaterade problem och förmedla information på ett lättförståeligt sätt
- Svara på frågor från medarbetare
- Arbeta med lönehantering i stor utsträckning

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön samt har minst 2 års erfarenhet inom liknande arbete. Vidare ser vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och effektiv samt är social och har lätt för att samarbeta med andra människor. Det är även önskvärt att du är noggrann och innehar en kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om företaget
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar. Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Gillberg, sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Lönespecialist, Löneadministratör, ekonom, civilekonom, revision, ekonomi, ekonom

Ansök nu

Butikssäljare Livs

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 15
Till vår City Gross i Tornby söker vi en Butikssäljare Livs
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Livs kommer du att:

- Arbeta med beställningar, varupåfyllnad och kundservice

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har ett stort intresse för mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

- Truckutbildning är meriterande

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Livs ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2023-11-01

Tjänstens omfattning: Ca 20-30 h, enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/)

Ansök nu

Geotekniker till planenheten i Linköping

Väg- och vattenbyggnadsingenjör
Läs mer Sep 15
Ansök via denna länk
https://www.offentligajobb.se/jobad/geotekniker-till-planenheten-i-linköpinglinköping-östergötlands-län-sverige642577b8-d110-4bcd-875b-2f9344abfdc2
Om arbetsplatsen
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ge stöd till kommuner, länsstyrelser och myndigheter avseende geoteknik i plan- och byggprocessen. Du kommer även att arbeta med kunskapsförmedling och utveckling inom geoteknikområdet.

Du kommer att ingå i SGI:s Planenhet som bland annat handlägger ärenden avseende detalj- och översiktsplaner, planering av infrastruktur och ärenden från mark- och miljödomstol.
I tjänsten ingår även att utveckla vår verksamhet och delta i myndighetsövergripande samarbeten. Detta leder till många externa kontakter med främst myndigheter och kommuner. Arbetet innebär, förutom att leda egna uppdrag, även att medverka i andras uppdrag inom SGI:s verksamhet.

Tjänsten innefattar även medverkan i vår verksamhet med kunskapsförmedling, exempelvis kurser, seminarier och föredrag. Den som anställs kommer att ingå i SGI:s beredskapsorganisation som geotekniskt stöd till framförallt räddningstjänsten när ras eller skred inträffat eller kan befaras (TiB tjänsteman i beredskap).
Kvalifikationer
Vi söker dig med civilingenjörsexamen från Väg- och vattenbyggnadsprogrammet (Samhällsbyggnadsteknik) vid teknisk högskola eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör även ha erfarenhet inom geotekniskt utrednings eller granskningsarbete.

För tjänsten krävs goda kunskaper inom framförallt släntstabilitet och grundläggningsteknik samt geotekniskt utrednings- och projekteringsarbete. Arbetslivserfarenhet av geotekniskt arbete i planprocessen och relaterad kunskap om Plan- och bygglagen samt arbete hos annan myndighet är meriterande.

Vi vill att du ska ha intresse för samhällets och geoteknikbranschens behov av utveckling. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är viktigt att du finner glädje i externa kontakter, uppskattar samarbete och kan inspireras av vårt samhällsuppdrag.

Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. För att kunna arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund, http://www.sgi.se/sv/om-sgi/sa-arbetar-vi/vardegrund-och-kompass/
Kontaktpersoner
Helene Kennedy, Avdelningschef, Telefon 031 749 65 80
Fackliga företrädare: Mattias Andersson, SACO Telefon 013- 20 18 88, Eva Albin, ST Telefon 013-20 18 29
Om SGI
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga skred, ras och erosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns även i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansök nu

Säljare till varuhus 5 timmar i veckan

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 15
Arbetsbeskrivning:

I rollen som säljare på BAUHAUS är du en nyckelspelare och ansiktet utåt mot våra kunder. Du arbetar mot din/dina avdelningar och främst med det sortiment som är på de avdelningarna. Du ska kunna agera rådgivande och sälja rätt produkter till våra kunder.

Du kommer att ingå i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment vilket skapar stor variation i arbetet. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor genom att ge dem bästa tänkbara service. Du är lösningsorienterad, flexibel och har en positiv inställning till din omgivning.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är ett extra plus om du är praktiskt lagd med branscherfarenhet och/eller har varit hantverkare, men det är inte ett krav. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag  finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirarenade arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi bidrar till en bra företagskultur och rolig arbetsplats 
Vi uppmärksammar framgång och innovativa idéer
Vi arbetar för en trygg och säker arbetsmiljö
Vi har nolltolerans mot trakasserier och diskriminering
Vi accepterar ingen form av korruption
Vi arbetar för en hållbar utveckling
Vi följer policyer,riktlinjer och lagkrav
BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare  utveckling och därför har vi egna utbildningsprogram inom t ex försäljning och ledarskap, vi har också ett Talent-program där man ges möjlighet till personligutveckling och att ingå i mentorsprogram med en egen mentor, allt för att stärka den egna karriären.  BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder varav 24 varuhus och en webshop i Sverige. Vi är drygt 20.000 medarbetare i världen och ca 3000 i Sverige. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder.

Ansök nu

IT Ingenjör

Dataingenjör
Läs mer Sep 15
Din framtida utmaning

Vill du vara en del av vårt internationella team och bidra till Akkodis fantastiska framgångsresa inom framtidens teknik? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

I rollen som IT-ingenjör hos Akkodis kommer du att ansvara för att skapa kostnadseffektiva lösningar inom nätverks- och lagringsdesign samt delta i planering och implementering. Ditt arbete kommer att inkludera konfiguration och integration av noder och lösningar i nätverket, både nya och befintliga. Du kommer att underhålla miljön och säkerställa dess operativa status samt bidra till kontinuerliga förbättringar i organisationen. Dessutom kommer du att erbjuda tekniskt stöd till både interna och externa kunder.

Kvalifikationer:

För att lyckas i denna roll behöver du ha kunskaper inom områden som IP-nätverk, nätverksautomatisering, säkerhet, switchning/routing, MPLS och infrastrukturnoder och -verktyg, inklusive O & M-verktyg och applikationer. Du bör också ha en förståelse för scripting, exempelvis Python, och visa intresse för att implementera programdefinierade nätverk (SDN) och SDS (Software Defined Storage). Erfarenhet av lagring och säkerhet samt bekantskap med olika programvarusystem, terminalservrar, byggmiljöer, kontinuerliga integrationsverktyg, Linux och lagringsteknik är meriterande.

Vi är dedikerade till att dra nytta av all den kompetens som finns på arbetsmarknaden och välkomnar alla sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Akkodis Sweden AB

På Akkodis är vi fast beslutna att hjälpa våra kunder och medarbetare att nå framgång. Vi sätter dig som medarbetare i centrum och finns där för dig när du behöver oss. Vi introducerar dig för vårt företag, vårt nätverk och våra kunder. Vi värdesätter dina insikter och uppmuntrar dig att vara aktiv i vår affärsutveckling. Tillsammans skapar vi erbjudanden som står starka på marknaden.

Genom att bli en del av vårt team kommer du att arbeta med varierade uppdrag inom olika projekt, branscher, system och miljöer. Din erfarenhet kommer att växa, och du kommer att utöka ditt professionella nätverk. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få ut det bästa av varandra ordnar vi regelbundet sociala aktiviteter.

Akkodis Sweden AB erbjuder en bred bas av tjänster och expertis inom IT- och teknikkonsultmarknaden. Vårt arbete grundar sig på våra värderingar och präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Med företrädelse i flera länder och ett stort nätverk av kollegor är Akkodis en del av en global familj som förbinder över 600 000 kollegor varje dag.

Låter detta intressant?

Sök redan idag för att bli en del av vårt LabIT-team hos Akkodis. Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot att välkomna dig till vårt internationella team.

Ansök nu

Systemarkitekt till Combitech Norrköping / Linköping

Arkitekt
Läs mer Sep 15
Enheten IT i Norrköping och Linköping arbetar med utveckling av industriella systemlösningar, idag primärt för gruvindustrin och försvarsindustrin. Projekten formas av långsiktighet och kvalitet.

Din roll som Systemarkitekt inom IT

Som konsult inom infrastruktur och mjukvaruutveckling jobbar du till vardags med kravanalys, arkitektur, Devops, implementering och verifiering av avancerade tekniska miljöer. Det handlar dels om våra interna behov av arbets- och utvecklingsmiljöer och dels om att hjälpa våra externa kunder i våra uppdrag.Molnbaserade lösningar ser vi som en naturlig del av dagens infrastruktur och din erfarenhet inom det området blir ett viktigt tillskott till vårt satsningsområde Architecture & Cloud. Det kan innebära att driva vår kompetensutveckling inom området och att affärsutveckla våra erbjudanden. Flera av våra projekt bedrivs inhouse vilket innebär att vi själva äger metodiken. Vi strävar efter att hitta rätt balans mellan agilitet och systematik.Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT, gärna från ett ingenjörsprogram. Du har ett intresse för den senaste tekniken som bidrar till att du håller dig ajour med det senaste inom området. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av någon molnplattform och Devops kommer naturligt för dig. Erfarenhet av uppbyggnad av CI/CD-kedjor är en förutsättning tillsammans med ett genuint intresse av automation för att lyckas i den här rollen. Meritierande är kunskaper inom Office 365 och programmeringserfarenhet i modern IDE.

Som person ser vi att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta samtidigt som du trivs med att paketera effektiva lösningar och har vana i att ställas inför avvägningar. Vi värdesätter ett agilt mindset.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embedded-utvecklare Linux

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Embedded-utvecklare Linux
Linköping
Sectra Communications
I ett uppdrag för ett stabilare och tryggare samhälle hjälper Sectra kritiska samhällsfunktioner, myndighetspersoner och diplomater att använda modern teknik för att utbyta information på ett säkert sätt.?Sectras produkter och tjänster ökar cybersäkerheten genom att skydda en del av samhällets känsligaste information och kommunikation via certifierad säker röst- och datakommunikation samt säkerhetsanalys och övervakning av kritiska IT- och OT-system för bland annat el- och vattenförsörjning.
Vill du vara med på en utmanande och spännande resa i teknikens framkant, där vi gör skillnad för våra kunder? Då kan rollen som Embedded-utvecklare Linux vara en tjänst för dig!


Vad säger Fredrik Waern, utvecklingschef, om att jobba på Sectra Communications?
"Jag började på Sectra 2015 som mjukvaruutvecklare då jag var nyfiken på kommunikationssystem och ville göra något som gör skillnad för andra.
Jobbet är stimulerande, en ständig jakt på senaste tekniken och hur den kan omsättas i våra produkter som skapar värde genom att effektivisera kundernas vardag och lösa deras utmaningar. Med drivna kollegor lär man sig mycket och kommer lätt framåt tillsammans. Vi har lite startup-känsla tycker jag; närhet till kollegor, bredd i uppgifter och stor möjlighet att påverka och bidra!
Att gå till och från jobbet och kunna känna att det man gör verkligen gör skillnad för en annan människa och bidrar till ett tryggare, säkrare och stabilare samhälle är värdefullt."


Om rollen
Som Embedded-utvecklare Linux hos Sectra Communications kommer du att ingå i ett team bestående av ca 10 utvecklare som jobbar med applikations- och systemutveckling på Windows, Android, iOS och Linux. Arbetsuppgifterna är såväl utmanande som varierande och du får möjlighet att vara med och utveckla avancerad teknik inom säkerhet.
Kulturen kännetecknas av ett utpräglat kundfokus, en framträdande team-känsla, öppenhet, nyfikenhet, innovationskraft och stolthet.
Om dig
Till rollen som Embedded-utvecklare Linux söker vi dig som har ett gediget intresse för teknik, är utvecklingsinriktad och drivs av att skapa värde för våra kunder. För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom nätverk och programmering.
Erfarenhet av nätverk och TCP/IP
Mer än fem års erfarenhet av att ha arbetat med C / C++
Du har examen från en teknikinriktad högskoleutbildning eller motsvarande kompetens
Då Sectra är säkerhetsklassat så behöver du ha ett svenskt medborgarskap
Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är om du har erfarenhet av något eller några av följande områden:
WMware
Wireshark
Härdning av Unix-system
Docker
VPN-teknologier
Att driva egna teknik/utvecklingsprojekt på din fritid

På Sectra prioriterar vi alltid attityd och förmåga när vi rekryterar. Vi brukar säga ”Hire for attitude and ability. Train for skill.” Det betyder att vem du är och din potential är mycket viktigare än vilken kunskap du har idag eller vilka jobb du haft tidigare.
Det finns ett par grundläggande egenskaper som är viktiga på Sectra. Vi letar efter en vilja och förmåga att lära sig nya saker och att ta sig an nya uppgifter och utmaningar. Vi vill att du har en stark analytisk ådra där vi särskilt värdesätter förmågan att förstå, bryta ner och därmed kunna börja lösa även komplexa problem. Vi vill att du kan kommunicera och interagera på ett tydligt, konstruktivt och effektivt sätt.
Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att utveckla säkerhetsprodukter eller inte vill vi ha kontakt med dig – vi lär dig säkerhetstänket som behövs inom vår branch.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Alexandra Hartzell, tel.031-70 45 173, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ambulanssjuksköterskor

Ambulanssjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi fler ambulanssjuksköterskor för uppdrag omgående, behov finns över landet.

Har du tillgänglighet och vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos Ofelia Vård är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 08

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet från ambulanssjukvård, meriterande är specialistsjuksköterska inom Ambulans, Akutsjukvård, Anestesi och/eller IVA

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag!

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor till onkologens behandlingsmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska på behandlingsmottagning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till ANOPIVA

Anestesisjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på ANOPIVA.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barnakuten och barnonkologoik vårdavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnakut och barnonkologoik vårdavdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till ortopedisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedisk klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till ANOPIVA

Operationssjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Vårdenhetschef till barnkirurgisk avdelning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 15
På H.

K.H Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus i Linköping vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år för både medicinska och kirurgiska sjukdomar. Vi bedriver länssjukvård och högspecialiserad region- och rikssjukvård. Forskning och utvecklingsarbete är högprioriterat på vårt barn- och ungdomssjukhus.

På barnkirurgisk avdelning vårdas barn och ungdomar med bland annat diagnoser inom hand- och plastikkirurgi, kirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, öron. näs – och halskirurgi. Vården består till största delen av elektiv kirurgi med fokus på pre- och postoperativ omvårdnad men också akut verksamhet med intag dygnet runt.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare har uppdraget att driva, förbättra och utveckla den verksamheten som du ansvarar för men också tillsammans med övriga vårdenhetschefer samarbeta för att ge god vård till barnen och ungdomarna som vårdas på barnsjukhuset. I rollen som vårdenhetschef har du ett delegerat verksamhets-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar för barnkirurgisk avdelning. Du deltar aktivt i klinikens strategiska ledningsgrupp och chefsgrupp. Vi söker dig som tillsammans med barnsjukhusets ledningsgrupp och övriga vill leda arbetet för en barnsjukvård med högsta kvalitet och patientsäkerhet.

Arbetsgrupp
Hos oss arbetar många olika yrkesgrupper tillsammans med målet att ge barnen och ungdomarna bästa möjliga vård och omhändertagande. Det råder en god stämning och stort engagemang i vården av barn och familjer.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning alt. vårdrelaterad utbildning. Har du arbetat som ledare eller har erfarenhet från barnsjukvård och/eller övrig sjukvård gärna inom någon kirurgisk specialitet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av organisationsutveckling och förbättringsarbete är värdefullt liksom erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Har du arbetat som ledare eller har erfarenhet från barnsjukvård och/eller övrig sjukvård gärna inom någon kirurgisk specialitet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av organisationsutveckling och förbättringsarbete är värdefullt liksom erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du är en person med goda ledaregenskaper med en mycket god samarbetsförmåga samt ett tydligt förhållningssätt i din kommunikation. Du är trygg, stabil och har självinsikt samt förmåga att se din egen roll som chef. Du har förmåga att tänka strategiskt och att prioritera och strukturera ditt arbete. Du har tydligt patientfokus och ett starkt engagemang och närvaro i ditt arbete och kan motivera och entusiasmera dina medarbetare. Kvalitet och patientsäkerhet är viktigt för dig i alla situationer. Du tar hänsyn till det större perspektivet genom att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Ansökan och anställning
Vi söker en vårdenhetschef. Chefsuppdraget är tidsbegränsat till fyra år. Din grundanställning är på heltid vid Barn- och ungdomssjukhuset med placering på Universitetssjukhuset i Linköping.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Administratör

Servicehandläggare
Läs mer Sep 15
Administratör
Ekmans Maskin AB söker en engagerad Administratör, som vill vara med och driva Ekmans framåt. Arbetsrollen hos oss är bred och omväxlande vilket innebär att du får möjlighet att utvecklas inom flera områden. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter och fungera som stödfunktion för service och sälj.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Inom Service:
Upprätta servicelistor, inom vår truckpark
Ansvarig för försäkringsärenden
Inom Sälj:
Sköta annonseringen av vår truckpark
Kontroll på våra stora kunder
Vara ett säljstöd för våra säljare
Sociala medier/Hemsidan
Göra kalkyler för att lösa ut truckar
Administrativt sköta/lära sig våra externa truckprogram
Krav
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från administration. Vi söker dig som tycker om problemlösning och som har en god samarbets- och initiativförmåga.
Du behöver ha ett väl utvecklat siffersinne och goda kunskaper i Officepaketet, inkl Excel
Dina arbetserfarenheter är viktiga men vi sätter minst lika mycket vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, disciplinerad, effektiv, du kan prioritera dina arbetsuppgifter och är en lagspelare.


Har Du frågor om tjänsten kan du kontakta Ola Christensen 070-237 95 72.
Din ansökan vill vi ha omgående till ansokan@ekmansmaskin.se


Ekmans Maskin AB
Verksamheten består av försäljning av ca 1000 truckar per år, reservdelar, service, underhåll och uthyrning. De flesta truckarna är begagnade och renoverade, i alla storlekar och olika modeller av truckar. Uthyrningen består för närvarande av 1700 maskiner runt om i landet. Vi har även truckutbildning för företag. Företaget har totalt 28 anställda. Ekmans Maskin AB är ett dotterbolag till Toyota Material Handling Sweden AB.

Ansök nu

Barnsjuksköterskor till barnakuten och barnonkologoik vårdavdelning

Barnsjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barnakut och barnonkologoik vårdavdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är barnsjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Koordinator inom Telekom

Administrativ assistent
Läs mer Sep 15
Vi söker en serviceinriktad person till kund i Linköping som kommer arbeta som koordinator inom telekom. Dina uppgifter kommer inkludera att ta emot, packa upp och hantera enheter för leverans till kundens kontor, samt att ge användarna tydliga instruktioner och guider.

Du kommer att leverera Telekom lösningar till kundens användare över hela Sverige, både hårdvara och tjänster. Du kommer vara en viktig roll i att stötta och assistera dina kollegor.

Tillsammans med teamet ansvarar ni för att se till att alla kundens tjänster och hårdvaruprodukter är tillgängliga och fungerar på deras större kontor och att de är redo att skickas till deras mindre kontor antingen genom bud eller personligen.

Du har erfarenhet sen tidigare inom liknande roll och är intresserad av att ta dig an utmaningen.

Du har kundfokus, är affärsmässig och proaktiv när det gäller att identifiera och hantera potentiella problem innan de uppstår. Du kan arbeta självständigt, men du är också en teamspelare. Bra kommunikationsförmåga och lyhördhet är värdefulla egenskaper.

Uppdragsstart är i oktober på heltid, uppdraget pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Psykolog till BUP öppenvårdsmottagning och könsidentitetsmottagning

Psykolog
Läs mer Sep 15
Vill du jobba med nationell högspecialiserad vård inom området könsdysfori? BUP kliniken har nyligen fått uppdraget att tillsammans med andra klinker inom regionen utveckla arbetet kring barn och unga med könsdysfori och söker nu dig som vill vara med i detta spännande arbete! Tjänsten innebär delat uppdrag mellan ett av de ordinarie öppenvårdsteamen och könsidentitetsmottagningen.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken (BUP) inom Psykiatricentrum är en verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar från 0 till 18 år. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en del av barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Linköping som bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete. Kärnverksamheten består av öppen-, mellan- och slutenvård samt flera subspecialiserade enheter såsom ätstörningsmottagningen, ätstörningsenheten (länsteam), traumamottagningen Elefanten, föräldra- och spädbarnsverksamheten Hagadal och Barnahus. BUP är även en del i socialstyrelsens projekt kring integrerad för barn placerade på SiS. På kliniken eftersträvar vi ett varmt och öppet arbetsklimat.

Kliniken är en universitetsvårdande enhet, vilket innebär att kärnverksamheter, utöver hälso- och sjukvård, är klinisk forskning och utbildning, liksom kunskapstillämpning och kunskapsspridning för hälso- och sjukvårdens utveckling. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en del av vår vardag och vi bedriver även undervisning och forskning. Vi har forskningsledare, professor och psykologiskt ledningsansvarig (PLA) i verksamheten. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, med sina cirka 160 anställda, är för närvarande inne i en spännande utvecklingsfas där vi tillsammans får möjlighet att påverka och utforma framtidens barnpsykiatri.

Välkommen att bli en av oss! https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/52021-v.1.0 Klinisk karriärstege psykolog.pdf kan du läsa om vår karriärstege för psykologer och läs även gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss på regionen. 

Arbetsbeskrivning
Som psykolog på könsidentitetsmottagningen kommer du vara med i ett spännande utvecklingsarbete och forma framtidens arbetssätt med målgruppen. Teamet består av läkare, psykolog, kurator och administratör. På BUP-mottagningen är de grundläggande arbetsuppgifterna utredning, bedömning och behandlingsarbete med barn och ungdomar med olika typer av psykiatriska svårigheter som exempelvis koncentrationssvårigheter, depression eller ångestproblematik. Som psykolog så arbetar man evidensbaserat och utifrån kognitivt beteendeterapeutiska metoder. Vi följer de nationella riktlinjer som finns inom vårt verksamhetsfält och det pågår ett ständigt arbete av utveckling med att integrera
nationella kliniska riktlinjer i verksamheten. En annan viktig del av arbetet är att samverka med andra vårdgrannar och det nätverk som finns kring barn och ungdomar.

Det finns goda möjligheter till psykoterapeutisk vidareutbildning eller specialisering.

Arbetsgrupp
Teamarbetet är centralt och möjligheterna är många att vara med och påverka verksamheten genom kunskaps- och metodutveckling. På BUP mottagningen jobbar du nära ett stort antal professioner så som läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, specialpedagoger, fysioterapeut, dietist och logoped.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Specialistutbildning eller psykoterapeutisk vidareutbildning i KBT liksom DBT är meriterande.

Vi söker dig med erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer. Du har med fördel kunskap om könsdysfori och erfarenhet av målgruppen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet. Du är nyfiken på att lära dig och är villig att prova nya saker, samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor till kvinnoklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kvinnoklinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterskor inom kirurgi med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till kvinnoklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kvinnoklinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till ÖNH-klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ÖNH-klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barnkirurgisk avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnkirurgisk avdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barnkirurgisk avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnkirurgisk avdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till magtarmmedicin

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på magtarmmedicin.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till lungmedicinsk avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på lungmedicinsk avdelning.

Här får du en möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats och även en konsultchef som är lokalt förankrad i regionen.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till kirurgisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till onkologens behandlingsmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inkl administrering och information kring cytostatikabehandlingar.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till hematologisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter sjuksköterska på hematologisk klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor till neonatal-IVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på neonatal-IVA.

Kontakta oss gärna för mer information kontakta oss på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med neonatal intensivvårdserfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till urologisk vårdavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på urologisk vårdavdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till cancer och lungsjukvårdsenhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor på cancer och lungsjukvårdsenhet.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till MAVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på MAVA.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Gymnasieingenjör IT

Systemadministratör
Läs mer Sep 15
Vill du arbeta med drift och underhåll av grundläggande IT-infrastruktur i ett forsknings- och utvecklingslaboratorium/datormiljö? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

I rollen som IT-ingenjör hos Akkodis är du ansvarig för att hantera och underhålla den grundläggande IT-infrastrukturen i vår kunds R&D-lab/datacenter. Ditt arbete kommer att omfatta hantering och reparation av hårdvara från ledande tillverkare som HP, DELL, Oracle, Juniper och Extreme. Du kommer också att vara involverad i grundläggande uppgifter relaterade till Windows och Linux, samt använda scripting (Python) för automatisering. Hantering av system som HPE OneView, DELL OME och Cisco är också en del av din arbetsuppgift, tillsammans med BIOS/FW-uppdateringar och erfarenhet av biljett hanteringssystem och övervakningssystem.

Observera att denna roll fokuserar mer på hårdvarunivån och dess omgivande IT-infrastruktur, snarare än operativsystem, virtualisering och applikationsnivå.

Din profil

Vi söker dig som har en personlig mognad och förmågan att ta initiativ. Samarbetesförmåga är viktigt, och du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt, med goda kunskaper i engelska. Du är serviceinriktad och har förmågan att lösa problem analytiskt.

Utbildning:

Vanligtvis har du en gymnasieutbildning (t.ex. Berzeliusskolan T4) eller universitetsutbildning inom IT/sysadmin-området.

Erfarenhet:

Minimum 1-3 års erfarenhet inom området.

Vad du blir en del av

Akkodis är ett företag som värderar mångfald och samarbete högt. Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där du kan utveckla din karriär. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där kontinuerligt lärande och välmående prioriteras. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Akkodis i Sverige, kan du läsa om dem här.

Känns det här jobbet intressant? Ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan för att bli en del av vårt LabIT-team hos Akkodis.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till ANOPIVA

Operationssjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till BUP avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter sjuksköterskor på BUP avdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor till neonatal-IVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska på neonatal-IVA

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Anestesisjuksköteskor till thorax-kärl operation

Anestesisjuksköterska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på thorax-kärl operation.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till infektionsklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsklinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Barnmorskor till kvinnoklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska på kvinnoklinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Barnmorskor

Barnmorska
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska på kvinnohälsan/mödravården.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till medicinavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Head of Procurement BU Gripen

Teknisk chef, kommun
Läs mer Sep 15
Your role

Within Aeronautics, we are committed to our responsibility towards our customers, contributing to keeping people and society safe. We are also passionate about working together to create the solutions our customer's need - that is in our DNA, and our people make it happen!

Our managers need to have the ability to combine a distinctive business acumen with a professional everyday leadership for sustainable success. A drive for performance, accountability, transparency, innovation, co-operation and continuous learning are key component in our culture.

As Head of Procurement, you will be part of leading the Procurement function within BU Gripen. The department will work both operationally but also be responsible for strategic sourcing concerning JAS 39 Gripen. You will lead an organization of ~100 employees, together with four direct reports in your management team. The role also includes being part of the overall responsibility for procurement, which is to lead, support and develop the business units work related to sourcing and supply.


*

Governance in accordance with Saab established requirements
*

Responsible for BU suppliers and information/agreement coordination with other Aeronautics BUs
*

Represents BU requirements and needs towards BA Purchasing
*

Contributes with resources and competence in the coordination work of BA joint suppliers (incl. audits)
*

Coordination of operational purchasing (supply) in consultation with Fighter Production
*

Ensures the necessary resources and competence for the business unit's needs both strategically and operationally
*

Responsibility for inventory incl. inventory value, obsolescence, LTB, depreciation etc.
*

Ensures compliance with regulatory requirements within own aviation permits
*

Contributes to the development of the purchasing process within the framework of PM&T and business development

BU Gripen, with ~2,500 employees, is a newly formed business unit with overall responsibility for JAS 39 Gripen C/D/E/F. You will be part of the BU Gripen management team and report to the Head of the Business Unit.Your profile

To be successful in this role, you need to share and embrace our values and is comfortable leading according to our leadership framework - know your business, know your people and know yourself.

You are an experienced manager and business leader, with proven track-record regarding both What and How and have the ability, engagement and aspiration to take on a bigger and more complex challenge. You have the drive, energy and attitude to lead with the purpose of good business and positive culture.

Other capabilities and ways of working we believe are essential for a Head of Procurement within BU Gripen


*

a purpose-driven leader with excellent people management skills
*

strong business acumen
*

is an experienced change leader
*

promotes co-operation and continuous learning
*

deliver on promises
*

have a high degree of personal maturity with good judgement and high ethics
*

solid skills in the English and Swedish language, oral and writtenYou have respect and understanding for our proud history, but also understand the need for continuous change and development, and don't back down for tough decisions in times of transformation.

The position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.What you will be part of

The Aeronautics business area is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures, and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area researches, develops, and produces military aviation systems. We are building for the future through research and studies into innovative flight systems and the further development of our products. Read more about us hereBy joining Aeronautics, you will be a part of a diverse, collaborative and supportive organisation with an emphasis on professional growth and work-life balance. You will work in an innovative and vibrant workplace, while having the opportunity to develop a long-term, fulfilling career.Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement.

Contact information:
Head of BU Gripen, Johan Segertoft, tel: +46 73 4184210, email: Johan.Segertoft@saabgroup.com

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.?

Ansök nu

Sjuksköterskor till neurologiska kliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på neurologisk klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till kardiologen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kardiologi och/eller hjärtintensivvård

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterskor till psykiatrisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för psykiatrisjuksköterska på psykiatrisk klinik.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är psykiatrisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sjuksköterskor till urologisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter sjuksköterskor på urologisk klinik

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Ansök nu

Rekryteringsspecialist- Linköping

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 15
Vi växer och söker en ny medarbetre som vill fördjupa sina kunskaper som rekryteringsspecialist.

Din roll

Som medarbetare på vårt Career Center ansvarar du för hela rekryteringsprocessen - från kravprofil, annonsskrivning till publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, intervjuer, bedömningar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning. Du är ett stöd till Saabs chefer och HR-kollegor där du med din kunskap om personbedömning hjälper oss att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du även att arbeta med säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension i arbetet.

Utöver arbetet med rekrytering har du också möjlighet att fördjupa dig inom ett område som du brinner lite extra för. Det kan till exempel vara systemfrågor, employer branding, förbättringsarbete eller säkerhetsfrågor.

Du kommer även att få arbeta aktivt med att väcka intresse hos och fånga upp kandidater inom målgruppen för vår utvecklingsenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med passiva kandidater är meriterande.Tjänstgöringsort är Linköping

Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom HR och/eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska och det är meriterande om du är certifierad i Aon Assessment.

Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare där du bidrar med energi och god samarbetsförmåga. Rollen innebär ett eget ansvar och du behöver vara duktig på att fatta beslut. Våra rekryterade är placerade på olika orter i Sverige. I denna roll rapporterar du till en chef i Linköping.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Tjänsten är en visstidsanställning på ett år.Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Läs mer om oss här

Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga

Som rekryterare blir du en del av Saabs Career Center och ansvarar tillsammans med duktiga kollegor på olika orter i Sverige för all vår rekrytering.Vår verksamhet, våra medarbetare & våra förmåner

Vill du lära känna vår verksamhet och våra medarbetare lite bättre? Här hittar du berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av våra förmåner på Saab i Sverige så kan du läsa om dem här.Låter rollen intressant? Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan redan idag.Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och uppmuntrar varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Beräkningsingenjör

Civilingenjör, maskin
Läs mer Sep 15
Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss härPå Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Sektionen mekanisk analys är idag en grupp på ca 20 personer som ansvarar för utveckling och analys av mekaniska system och hårdvara. Gruppens ansvarsområden innefattas av hållfasthet, strukturdynamik, termiska analyser, samt systems engineering. Produktmässigt arbetar vi med flertalet av företagets produkter men huvudinriktningen är mot styrda vapensystem och sensorteknik. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap

Vill du arbeta i teknikens framkant? Lockar det dig att delta i olika utvecklingsprojekt och att arbeta med beräkning och analyser? Då kanske vi har arbetet för dig! Här på Saab vill vi alltid ligga steget före, både när vi utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i vår strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar vi mot samma mål - att göra världen till en säkrare plats.

Din roll

Som beräkningsingenjör inom strukturanalys kommer du att ingå i sektionens team som arbetar med beräkningar och analyser. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir inom området hållfasthet, strukturdynamik, och termiska analyser. Uppgifterna innebär att du kommer att arbeta med allt från kravspecificering till och med verifiering av färdig produkt. Du kommer att arbeta självständigt men ingår som en del av ett team kopplat till olika utvecklingsprojekt som bedrivs parallellt. Tjänsten innebär såväl interna som externa kontakter.

Beräkningsarbetet innefattar såväl statiska hållfasthetsberäkningar som beräkning av utmattning och strukturdynamik. Programvara som används är Ansys, Abaqus, LS-Dyna, Hypermesh etc. Inom sektionen bedrivs också olika forsknings- och teknikutvecklingsprojekt som du kan komma att involveras i som en del av ditt arbete. Detta innebär exempelvis förbättringsprojekt avseende förbättrad arbetsmetodik eller projekt kopplade till att t ex undersöka nya material.Din profil

Vi söker dig som är Civilingenjör eller teknisk doktor, med fördel inom farkostteknik, maskinteknik, teknisk fysik, gärna med inriktning mot hållfasthet och/eller strukturanalys . Vi ser att du helst har arbetat några år inom området som beräkningsingenjör, som teknisk doktor eller som konstruktör med inriktning mot hållfasthet, och att du nu är redo för nya utmaningar. Du är väl bekant med hjälpmedel såsom Ansys, Abaqus och LS-Dyna, alternativt att du har kunskap i likvärdiga verktyg.

Arbetet innebär analyser på i första hand kompositmaterial så det är en fördel om du har sådan erfarenhet sedan tidigare.

Som person ser vi att du har ett analytiskt förhållningssätt och att du är drivande i ditt arbete. Du tar eget initiativ och ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Snickare / husbyggare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Sep 15
Villhus AB är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade byggnader i lösvirke med hög kvalitét.
Vi anställer nu två erfarna snickare / husbyggare.

Ansök nu

Konstruktör till Axentia i Linköping!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 15
Om uppdraget

I rollen som konstruktör blir du en del av ett mindre team som ansvarar för Axentias konstruktionsavdelning. Du kommer få stort eget ansvar och arbeta i en bred roll där du får driva processer från start till mål tillsammans med dina kompetenta kollegor. Du utformar och verkställer arbetsuppgifter inom konstruktionsavdelningen på ett produktivt och effektivt sätt utifrån målsättningar, strategier och andra riktlinjer.

På Axentia arbetar de tvärfunktionellt inom alla roller och du förväntas bidra med dina kunskaper inom de områden du behärskar. Du kommer vara med och bidra till innovativa lösningar för både Axentias kunder och dem själva. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

·        Konstruktionsarbete från idé till färdig produkt i form av många olika tillverkningstekniker och material som exempelvis svetsade tunnplåtskonstruktioner, formsprutade plastdetaljer, strängpressade aluminiumprofiler, etc.

·        Renderingar genom grafiskt arbete med hjälp av adobe illustrator

·        Produktdesign

·        CAD i programmet SolidWorks

Utöver detta kommer du även arbeta med produktberedning, produktdokumentation och arbete i affärssystemets monitor. Som konstruktör på Axentia är det viktigt att du känner och tar ansvar för dina projekt och trivs i en roll där du har mycket kontakt med andra avdelningar, som bland annat sälj, produktion och inköp.

Om företaget

Axentia skapar och utvecklar toppmoderna realtidsinformationssystem för kollektivtrafiksektorn. Med 19 års erfarenhet av branschens unika produkter och engagerad personal är Axentia en av de ledande leverantörerna på den globala marknaden.

Axentias vision är att vara just den ledande leverantören av informationsprodukter vid hållplatser för kollektivtrafik vilket genomsyrar allt de gör. Det innefattar att utveckla och erbjuda de mest innovativa produkterna med hög kvalitet men först och främst för att göra kollektivtrafiken enklare och mer attraktiv.

Sedan starten har en viktig hörnsten för Axentia varit innovation och produktutveckling. Att arbeta nära sina kunder för att skräddarsy produkter för att möta deras behov har lett till deras breda produktportfölj och flexibla sätt att samarbeta med kunderna.

Axentias huvudkontor ligger i Linköping, Sverige. Här har de egna R&D-avdelningar för mjukvara och hårdvara samt produktion av realtidsinformationsdisplayerna. Genom att ha alla funktioner på samma plats är beslutsvägarna korta och innovationstakten hög.

Vi söker dig som

Vi söker både dig som är i början av din karriär eller dig som har arbetat några år med mekanisk konstruktion och produktutveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Här ser vi att du är driven, initiativtagande och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Vi ser även att du gillar att ta ansvar och samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du gillar att söka upp nya utmaningar inom ramen för arbetet samt har god självinsikt. Du är en person som drar lärdom av feedback och erfarenheter från omgivningen och är medveten om dina styrkor och svagheter där du tillåter dig att vända dig till andra när det behövs.

Utöver detta ser vi att du har:

·        Relevant högskole- eller universitetsexamen inom maskinteknik eller tillgodosett dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

·        Är flytande i svenska samt engelska, både i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare kunskap i CAD-programmet SolidWorks. 

Om oss

Tech Talents är ett konsult- och rekryteringsföretag för ingenjörer och vi anser att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tech Talents fokuserar på spännande uppdrag inom IT och Teknik samt att skapa goda förutsättningar för att våra konsulter ska växa i deras yrkesroller. Vi har varit verksamma i drygt fem år och har under denna period vuxit och etablerat oss i Linköping, Jönköping, Göteborg och Malmö – med en tydlig tillväxtplan på etablering i ytterligare städer kommande år.

Vi har fått avtal och förtroenden från flertalet av regionens mest attraktiva arbetsgivare för ingenjörer, detta för vårt seriösa förhållningssätt och starka erbjudande till såväl kandidat som kund. Vi brinner för att skapa värdeskapande aktiviteter för ingenjörer och förstår vikten av en seriös kontakt inför att de tar sina första steg ut i yrkeslivet.

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Vårt erbjudande till dig som anställd

Tech Talents tror på att det är genom människor som vi kan göra skillnad. Genom att låta individer få utrymmet att utvecklas kommer vi kunna forma ett bolag där vi trivs och gemensamt utvecklar. Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden –” en god teknisk utbildning ska löna sig.” Vi erbjuder dig:

·        Konkurrenskraftig månadslön

·        Utbildningspaket

·        Möjlighet till pensionsrådgivning

·        Ett individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Axentia har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig konsultchef och rekryterare Victoria Beckne på victoria.beckne@techtalents.se eller 0738445199.

Ansök nu

Onsitetekniker till Linköpings kommun

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 15
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret som onsite support? Linköpings kommun behöver stärka upp med tekniker till deras verksamhet. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta drift och support av Linköping kommuns klienthårdvara och kringutrustning. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära användare med allt från stora till små uppdrag där du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp. Här arbetar du frekvent i ett ärendehanteringsystem där allt ska dokumenteras. Du kommer få möjligheten att bygga nära relationer med användare och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med er. Tillsammans säkerställer ni att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:
- Klienthårdvara
- Kringutrustning
- Nätverk
- Hantering/uppföljning av enhetens felanmälningar
- Programvaror

Din profil och kvalifikationen
Du har viss arbetslivserfarenhet som supporttekniker, eventuellt onsite samt ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska tycka om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Erfarenhet av supportteknik (1st, 2nd eller onsitetekniker)
- Kunskap om klienthårdvara (PC, datorskärmar, skrivare, kringutrustning)
- B-körkort
- God teknisk kunskap
- Läsa och förstå dokumentation
- Hög kommunikativ förmåga
- Mycket hög servicekänsla
- Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av att ha arbetat i ärendehanteringssystem
- Kunskap om ITIL och processer
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Utbildningsansvarig sjuksköterska till nya CIMA och postoperativ avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
2022 startade vår nya intermediärvårdsavdelning CIMA upp med två vårdplatser och hösten 2023 kommer vi öppna sex vårdplatser I helt nybyggda lokaler.

CIMA som är en del av Intensivvårdsavdelningen (CIVA och postop). CIMA fungerar som en step down enhet efter IVA-vård, innan patienten sedan kan gå tillbaks vårdavdelningen. CIMA kommer även ta emot postoperativa patienter efter stor kirurgi samt ha ett direktintag från akuten eller vårdavdelningar.

Vi har nu behov av ytterligare en utbildningsansvarig sjuksköterska med inriktning mot CIMA och postop.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Vi söker dig som har ett stort intresse, hög ambitionsnivå och engagemang för utbildnings- och utvecklingsfrågor inom postoperativ vård och Intermediärvård och vill arbeta på ett av landets bästa universitetssjukhus, Universitetssjukhuset i Linköping. Du får möjlighet att utveckla både dina kliniska färdigheter och din pedagogiska förmåga.

ANOPIVA bedriver Intensivvård (CIVA), Postoperativ vård (postop), Intermediärvård, operationssjukvård, sterilteknisk verksamhet, extern anestesi- och barnsmärtverksamhet. På ANOPIVA arbetar cirka 500 medarbetare och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling inom våra olika specialområden. Vi är en forskningsklinik och ser positivt på medarbetare som vill bedriva forskning och utveckling.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Postop tar emot patienter från de flesta av sjukhusets operationsavdelningar. På enheten vårdas både barn och vuxna. Patienterna övervakas alltifrån några timmar till dygn, ingreppen varierar mellan lättare till avancerad kirurgi. Årligen vårdas cirka 10.000 patienter på våra 24 platser.

I tjänsten ingår ett uppdrag på 50 % med utbildningsansvar och resterande 50% arbetar du kliniskt på våra övriga enheter. I uppdraget som utbildningsansvarig arbetar du i nära samarbete med utbildningsansvariga på CIVA samt vårdenhetschefer och sektionsledare. Du ansvarar för att utveckla, utforma samt genomföra introduktions och internutbildningar. Du fungerar som resurs när det gäller att utforma rutiner för omvårdnadsarbete och medicinska procedurer .Du ansvarar tillsammans med sektionschef för att PM och övriga instruktioner relevanta för verksamheten är aktuella och uppdaterade. Som utbildningsansvarig arbetar du tillsammans med olika yrkesgrupper och studenter genom att lyssna, kommunicera och ha ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar.

I ditt uppdrag som utbildningsansvarig arbetar du för en kompetenshöjning och utveckling bland kollegorna. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem. Arbetet innebär att kunna jobba självständigt men oftast tillsammans med övriga kategorier i utbildningsteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefer, medicinska chefer, medicintekniker och universitetsstudenter.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna från kirurgisk vård, postoperativ vård eller intermediärvård. Du kan även ha en specialistutbildning inom Intensivvård, anestesisjukvård , kirurgisk vård el liknande. Meriterande för tjänsten är magisterexamen i och tidigare erfarenhet av utbildning, föreläsning och undervisning. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du känner dig bekväm i din yrkesroll och att handleda och undervisa. Du vill ha ett arbete som präglas av variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt, men du är även duktig på att arbeta självständigt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat.

Ansökan och anställning
Utbildningsuppdraget är ett förordnande på två år. 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Junior hårdvarunära mjukvaruutvecklare till SAAB Dynamics

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 15
Är du nyutexaminerad och vill påbörja din karriär med att arbeta hos en stor och trygg arbetsgivare? Vill du samtidigt arbeta med spännande produkter och med framtidens teknik? Sök då tjänsten som hårdvarunära mjukvaruutvecklare till SAAB Dynamics!

OM ROLLEN
Som hårdvarunära mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta på en plats med en stor och bred produktportfölj. Detta innebär att du kommer ha varierande arbetsområden och arbeta brett och inte enbart hands-on. Du ser dina arbetsuppgifter ur ett större perspektiv och tillämpar tekniska principer och metoder för att nå fram till ett resultat. Du kommer vara en del av ett agilt team som kommer stötta dig och din personliga utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av drivrutinutveckling, olika kommunikationsprotokoll, signalbehandling, microcontrollers, hårdvarunära programmering etc. Du kommer jobba i sektionen ground combat, missile system och/eller underwater.

Som hårdvarunära mjukvaruutvecklare ser vi att du har ett stort tekniskt intresse med goda kunskaper i C och C++. Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemdesign, realtidssystem och operativsystemet Linux/Ubuntu. Som person ser vi att du är en nyfiken problemlösare som gillar att arbeta i team.

Vi söker dig med…
•Högskola/universitetsexamen inom datateknik, elektronik, robotik, fysik eller liknande
•Flytande svenska i tal och skrift
•God engelska i tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydslagen.

Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet av inbyggda system, applikationsutveckling eller liknande
•Erfarenhet av testmetodik
•Kravskrivning
•Erfarenhet av Python och BSP
DU ERBJUDS
Som mjukvaruutvecklare hos SAAB Dynamics har du alla möjligheter att utvecklas i din roll. Det finns ett stort tekniskt kunnande hos seniora kollegor som du kommer få lära dig av. SAAB Dynamics erbjuder en långsiktighet med en stor teknikutveckling inom hela bolaget. De erbjuder utbildningar till sina anställda för att ta vara på den kompetens som finns. På SAAB Dynamics finns tillgång till ett motionsområde som bedrivs av korpen. Du har också tillgång till friskvård. En dag varje vecka äter teamet frukost tillsammans. Dina arbetstider är huvudsakligen 7–16 men du har tillgång till flextid. De har en bra företagskultur med en familjär stämning och gott samarbete.

OM SAAB Dynamics
Hos SAAB Dynamics kommer du bli del av en växande utvecklingsorganiation och arbeta med en bred produktportfölj av olika försvarssystem. Dynamics som du kommer vara en del av erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, träningssystem för Försvarsmakten med mera. Det innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

OM FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB Dynamics.

REKRYTERINGSPROCESS
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Intervju hos SAAB
•Beslut
•Säkerhetsprövning

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

VILLKOR
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: 7–16 med flex
•Ort: Linköping
•Omfattning: 100% heltid

Ansök nu

Nyexaminerad mjukvaruutvecklare till Saab Aeronautics

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 15
Är du nyexaminerad civilingenjör inom datateknik eller teknisk fysik? Söker du en tjänst där du får vara med och utveckla framtidens simulatorer till Gripen? Då ska du söka tjänsten som mjukvaruutvecklare till Saab Aeronautics!

Om rollen
I rollen som hårdvarunära mjukvaruutvecklare på Saab Aeronautics kommer du att arbeta varierande på STS-sektionen, Simulatorer, Träningssystem och Stödsystem. Du kommer tillhöra en verksamhet som utvecklar Gripens framtid. Sektionen ansvarar för drift, utveckling och förvaltning av dataplattformar för Gripens utvecklingssimulatorer. Arbetsuppgifterna är varierande och berör områden så som hårdvara, operativsystem, realtidsystem, I/O-system, nätverk och IT-säkerhet. Du kommer att arbeta med ett kompetent team och vara involverad i hela livscykeln, allt från konceptstudier, kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning.

Vi ser att du är van vid att arbeta i operativsystemen Linux eller Solaris och kan programmera i C och C++.

För att lyckas i rollen som hårdvarunära mjukvaruutvecklare ser vi att du har ett gediget dataintresse. Du är en kommunikativ person som är skarp på det du gör, är du även en analytiker kommer det gynna dig i rollen.

Vi söker dig med…
•Civilingenjörexamen inom datateknik (D) alternativt teknisk fysik och elektronik (Y) eller motsvarande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av C och C++
•Kunskaper i operativsystemet Linux
•Kunskaper i Python
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydslagen.
Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet av realtidsprogrammering
•Erfarenhet av operativsystemet Solaris

Du erbjuds
Som hårdvarunära mjukvaruutvecklare hos SAAB Aeronautics har du alla möjligheter att utvecklas i din roll. De erbjuder en långsiktighet med en stor teknikutveckling inom hela bolaget. De erbjuder utbildningar till sina anställda för att ta vara på den kompetens som finns. Var tredje fredag har de något som kallas för ”Learning Day”, under denna dag har du möjlighet att själva välja vad du skulle vilja bli bättre på inom din yrkesroll. På SAAB Aeronautics finns tillgång till ett motionsområde som bedrivs av korpen. Du har också tillgång till friskvård. Då och då passar de på att göra något tillsammans utanför arbetstid.

Om SAAB Aeronautics
Hos SAAB Aeronautics kommer du bli del av en växande utvecklingsorganiation. Sektionen Computer Platsforms for Simulatorns tillhör avdelningen STS-Simulatorer, Träningssystem och Stödsystem. Sektionen är en del av ett teknikområde med ett tätt samarbete mellan de 6 sektioner som finns för att ta fram dataplattformar för simulatorer, träningsyssytem och stödsystem.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Intervju digital med SAAB
•Möte SAAB
•Beslut
•Säkerhetsprövning
Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: 7.30–16.30 med flex
•Ort: Linköping
•Omfattning: 100% heltid

Ansök nu

Onsite tekniker inom IT till Saab

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 15
Är du redo att bli en viktig länk i Telecomavdelningen hos oss? Vi söker en serviceinriktad medarbetare som kommer att spela en central roll i försörjningen av Telecomtjänster till våra användare runt om i Sverige.

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som en del av vårt dedikerade Telecom-team kommer du att ha en avgörande roll i att säkerställa att alla tjänster och hårdvara fungerar smidigt för våra användare, oavsett var de befinner sig. Din uppgift kommer att inkludera hantering av förråd, packning av enheter för leverans till olika kontor, samt att tillhandahålla användarhandledningar och stöd till kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lagerhållning och hantering av enheter och tillbehör.
- Hantering av garantier och reparationer.
- Sortiment- och utbudshantering.
- Registrering av enheter.
- Leverans av enheter, även till externa kunder.
- Sampaketering av enheter, abonnemang och andra tjänster.
- Registerhantering.
- Hantering av Servicepoints både inom och utanför Saab.
- Utlämning av enheter och support i Tannefors, Linköping.


Din profil
Vi söker dig med en nyfikenhet att ta dig an en utmaning hos oss och erfarenhet inom området är meriterande. Du är kundorienterad, affärsmässig och har förmågan att vara proaktiv och identifiera utmaningar innan de uppstår. Du är van att arbeta självständigt men trivs också som en värdefull medlem i ett team och delar gärna med dig av din kunskap. Vidare har du en stark drivkraft att förbättra och föreslå processförbättringar. Bra kommunikationsförmåga och lyhördhet är en fördel, och hjälpsamhet är en viktig egenskap hos oss.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara en del av vårt team och bidra till vårt gemensamma mål att leverera högkvalitativa Telecomtjänster, så ser vi fram emot din ansökan!

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Detta är ett konsultuppdrag initialt med goda chanser till anställning direkt hos Saab. Start är omgående eller enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Filip Andersson, filip.andersson@skill.se alt Isabelle Wallin, isabelle.wallin@skill.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Materialstyrare till UMS Skeldar i Linköping

Orderplanerare
Läs mer Sep 15
Med en kombination av forskning och utveckling erbjuder UMS Skeldar avancerade helikopterplattformar för försvarsindustri och civil säkerhet. Vi skapar tillsammans en öppen kultur med Kommunikation, Tillit och Engagemang som ledord. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och vi vet att vårt team är vår största tillgång. Här uppmuntras våra medarbetare att konstant utvecklas och växa till sin fulla potential.

Du blir en del av Produktionsavdelningen som består av 16 personer där professionerna varierar mellan logistik, kvalitet och produktionsteknik. Teamet har ett högt tempo där arbetsuppgifter och prioriteringar snabbt kan ändras. Som materialstyrare är du drivande för start och uppföljning av tillverkning och körplaner inom produktionen. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att material finns för att starta och genomföra jobben effektivt och i rätt ordning. Utöver ansvar för indrivning av allt material till produktionen, kommer du även ansvara för indrivning av reservdelar och anpassningar av kundspecifika applikationer. Du är spindeln i nätet och har kontakt med flera andra avdelningar allt från vår Flygoperativa avdelning, Inköp, Logistik, Produktion till vår Utvecklingsavdelning.

I rollen som materialstyrare kommer du att:

- Säkerställa att alla flöden är synkade; att det fysiska flödet ute i produktionen speglar flödet i det interna materialplaneringssystemet.

- Tillse att planeringsparameterdata i MPS-systemet är uppdaterade.

- Aktivt arbeta tillsammans med beställare och inköpare för att planera antal, batchstorlekar, lagernivåer och leveranstidpunkter för material.

- Diskutera och kommunicera förändrade förutsättningar och antal med intressenter inom organisationen.

- Bevaka och ställa krav på behovstidpunkter för produktionsmaterial.

I takt med att företaget växer kommer nya krav på materialflödet att ställas i form av processer och informationsflöde. I utvecklingen av detta kommer denna tjänst att spela en central roll.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att söka redan idag!

Är du den vi söker?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att du ska trivas så bra som möjligt söker vi efter dig som är initiativtagande, kommunikativ och har förmågan att kunna samarbeta med andra.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom planering, logistik, inköp inom produktion eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med materialplanering och har vana av att arbete i Excel samt erfarenhet av materialplaneringssystem.

För denna tjänst ställs höga krav på såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

-
en unik möjlighet att vara med i snabbt växande företag.

- en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

- en högteknologisk produkt som just nu ligger i framkant på marknaden.

- en familjär arbetskultur med högt i tak och högt engagemang.

Ytterligare information:

Arbetsplats: Linköping.

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Resor: Resor kan förekomma.

För en anställning hos oss på UMS Skeldar krävs att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Roller där vi har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi behandlar ansökningar löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Key words: Materialplanerare, Logistikkoordinator, Material Planner, Materialhanterare, Materialansvarig.

Ansök nu

Forskningsingenjör

Bioinformatiker
Läs mer Sep 15
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en forskningsingenjör med placering vid Centrum för social och affektiv neurovetenskap (CSAN). 

Om jobbet
Du kommer i din anställning att utgöra en stödfunktion till forskarna inom den experimentella verksamheten vid Centrum för social och affektiv neurovetenskap (CSAN). Forskningen som bedrivs fokuserar på neurobiologiska mekanismer, underliggande affektiva sjukdomar och beroendetillstånd.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta:


• Analys av stora datasets från bland annat RNA-sekvensering och enkärns-RNA-sekvensering
• Analys av beteendedata

Om dig

Vi söker någon som har en kandidatexamen i matematik/statistik/biostatistik eller motsvarande. Den sökande ska ha dokumenterat goda kunskaper inom bioinformatik.  

Vi vill att du har:


• god kunskap om analys av RNA-sekvenseringsdata och enkärns-RNA-sekvenseringsdata
• mycket goda kunskaper i Python och R

Det är meriterande om du har:


• expertis och erfarenhet av analys av stora datasets av beteendedata

Du som söker bör ha stor initiativförmåga och en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Då du befinner dig i en internationell miljö är mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift ett krav. Anställningen kräver även grundläggande kunskaper i svenska.

Vidare är du ansvarstagande, engagerad och har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Din arbetsplats

Du kommer arbeta på Centrum för social och affektiv neurovetenskap.

Läs mer om vår verksamhet här.

Institutionen för biomedicinska och kliniska vetenskaper (BKV) är en av universitetets största institutioner med verksamhet framför allt inom den medicinska fakulteten. Vår målsättning är att bedriva utbildning och forskning inom medicin och biomedicin, med hög internationell kvalitet. Vid BKV finner du ledande forskning med både spets och bredd inom ett stort spektrum av modern biomedicin.

Om anställningen

Heltid, särskild visstidsanställning 6 månader. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 2 oktober 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Process Engineer to Ynvisible!

Processingenjör, maskin
Läs mer Sep 15
Ta chansen att bli en del av Ynvisibles team i Linköping som processingenjör! Här får du möjligheten att arbeta i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch tryckt elektronik.

Om företaget
Ynvisible är en internationell och världsledande aktör inom produktion av tryckt elektronik och hybrida system. På våran produktionsanläggning i Linköping producerar vi tryckta elektronikprodukter på papper och plast. Produktionen varierar från tunna och flexibla displayer till sensorer och andra elektroniska komponenter. Ynvisible är delaktigt i produktionen av flexibla och hybrida elektroniska system som exempelvis temperaturmätare och sensorer.

Kolla gärna in mer om Ynvisible här: https://www.youtube.com/watch?v=hIb6-rWC-7A&t=1s

Vi vill nu stärka vårt team i Linköping med en R2R processingenjör. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett spännande, internationellt bolag som erbjuder en dynamisk miljö där produktionen sker med hjälp av högteknologiska maskiner och drivna, kompetenta medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som processingenjör hos oss fungerar du som en expert på många olika områden. Du kommer att hantera inkommande och utgående logistik, stötta tryckproduktionen och upprätthålla Good Manufacturing Practice (GMP). Du arbetar med stort fokus på process-, säkerhets- och kvalitetskontroll samt uppföljning. Du spelar en viktig roll i att stötta ett växande produktionsteam och den övergripande tillväxten av ett dynamiskt uppstartsföretag.

Du kommer att få vägledning och stöd av ett erfaret team, och vi ser samarbete som en väsentlig del av vår dagliga verksamhet.

Typiska arbetsuppgifter inkluderar…

• Delta i planering, schemaläggning och genomförande av produktions- och utvecklingsarbete
• Stötta logistiken kring verksamheten
• Hålla kontakt med externa leverantörer och supportfunktioner
• Hjälpa till med att skapa produktlayout och design för verktygen som används i produktionen
• Arbeta med att upprätthålla en säker arbetsmiljö
• Delta i att starta upp, kvalificera och upprätthålla olika tillverkningsprocesser
• Upprätthålla driftinstruktioner
• Direkt stödja vid förberedelse och blandning av färger/material
• Upprätthålla och förbättra processer för att uppfylla produktspecifikationer och produktionsflöde
• Felsöka och lösa produktionsproblem om sådana skulle uppstå


Din profil
För att kvalificera för rollen som processingenjör hos Ynvisible har du en relevant civilingenjörsexamen och ett par års arbetslivserfarenhet från en tillverkande industri, gärna inom flexibla material (t.ex. laminering, tryckning och konvertering). Du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetssäkring (QA) och kvalitetskontroll (QC) och har jobbat med Six Sigma och/eller LEAN.

Vi söker dig som vill jobba i ett litet, sammansvetsat team. Du är detaljorienterad och systematisk i ditt arbetssätt och arbetar med hög precision i enlighet med företagets riktlinjer och standarder. Du motiveras av att arbeta med problemlösning och trivs i en dynamisk arbetsmiljö.

Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är en dagtidstjänst men det kan bli aktuellt med skiftarbete i framtiden. Tjänsteresor kan förekomma.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ynvisible med Skill. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill Hedvig Högström, hedvig.hogstrom@skill.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

About the companyJob descriptionApplication process

Ansök nu

Förstelärare i fritidshem till anpassad grundskola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Sep 15
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen i fritidshemmet genom att bidra till att läroplanens mål förverkligas i verksamheten. Du har ansvar för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet.

I ditt arbete som förstelärare i anpassad grundskolas fritidshem arbetar du tillsammans med förstelärare i grundskolans fritidshem på skolan för att utveckla undervisningen. Förutom uppdraget som lärare i fritidshem ingår följande i uppdraget som förstelärare i fritidshem:


• Handleda och stödja kollegor för en hög och likvärdig kvalitet i verksamheten.
• Vara mentor för blivande lärare i fritidshem/fritidspedagoger under pågående utbildning.
• Hålla sig underrättad om aktuell forskning och verka för att denna används i verksamheten/undervisningen.
• Verka för att utveckla undervisningen så att den utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Försteläraren i fritidshemmet har genom sambandet mellan egen undervisning och utvecklingsuppdrag med kollegor, ett samordnat uppdrag att med fokus på den direkta undervisningen för att främja elevernas lärande. Tid för uppdraget avsätts i dialog med ansvarig rektor.

Din arbetsplats
Blästadsskolan är en verksamhet som består av grundskola F-6, fritidshem, hörselklass och anpassad grundskola med elever som läser inriktning ämnen och ämnesområden. Skolan är belägen i Linköpings södra stadsdelar och har naturen inpå knutarna. Skolgården gränsar till fina ekskogar, strövområden och gräsplaner. På skolan finns cirka 400 elever. En del av grundsärskolans verksamhet är belägen i lokaler vid Kvinnebyskolan.

Fritidshemmens verksamhet erbjuder aktiviteter som utgår från barnens behov, egna önskemål och gruppens behov. På skolan finns en utvecklingsgrupp där lärare i fritidshem från de olika avdelningarna samverkar kring fritidshemmets utvecklingsfrågor.

Bäckskolan är en mångkulturell och attraktiv skola som ligger i ett mycket naturskönt område i stadsdelen Berga i Linköping. På Bäckskolan finns cirka 150 elever f-6. Till skolan hör två fritidshemsavdelningar samt fritidsklubben där elever kan delta i aktiviteter utanför skoltid. Anpassad grundskolas verksamhet finns i egna lokaler på skolan. Målet är att grundskola och anpassad grundskola arbetar tillsammans för en inkluderande verksamhet.

Du som söker
Du som söker har behörighet att undervisa som lärare i fritidshem och erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i fritidshem innebär. Du är intresserad av att utveckla undervisningen i fritidshemmet så att den anpassas till anpassad grundskolas målgrupp.

Som förstelärare i fritidshem har du flerårig och välrekommenderad erfarenhet av rollen som grundlärare i fritidshem och du innehar lärarlegitimation, samt en särskilt god förmåga att förbättra elevernas resultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisning.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr22) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och är väl bekant med fritidshemmets läroplan och övriga styrdokument.  Du har förmåga att anpassa din undervisning till elevernas behov och låter dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. På ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma. Som lärare i fritidshem är du en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11806

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Staffing Service Assistant till Academic Work i Linköping!

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha eget ansvar och många bollar i luften. Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Staffing Service Assistant kommer du att tillhöra bemanningsteamet på vårt kontor i Linköping. Teamet arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling
Din chef Erika Svahn arbetar som Staffing Service Manager i Linköping. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
* Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet
* Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter
* Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter
* Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt


VI SÖKER DIG SOM
- Är student och tar examen tidigast januari 2025, gärna inom personal, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har någon planerad utlandstermin.
- Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då en stor del av arbetet innefattar kontakt med kunder, konsulter och kandidater.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Systemadministratör Linux som vill bidra till forskning och utbildning

Systemadministratör
Läs mer Sep 14
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu systemadministratörer som tillsammans med oss och våra användare vill utveckla våra utbildnings- och forskningsmiljöer.

Som en av regionens största arbetsgivare kan vi erbjuda dig: 


• ett spännande och aktivt jobb med samhällsnytta
• möjligheter att vidareutveckla dig själv och din kompetens
• utrymme för att ta egna initiativ till teknisk utveckling och andra förbättringar

Om jobbet
Som systemadministratör arbetar du brett inom klient- och systemadministration med fokus på moderna arbetssätt för stora mängder klienter. Arbetsuppgifterna är varierande från att utveckla teknisk infrastruktur, som ska användas över hela universitetet, till att möta enskilda forskare i deras vardag och hjälpa dem få ut så mycket som möjligt av IT-systemen. Den huvudsakliga plattformen är Linux, men det förekommer även enstaka system av annat slag. Inom våra Linux-team arbetar vi mycket med öppen källkod och fri programvara men vi väljer kommersiell programvara där den passar bättre. Vi fokuserar på automatisk installation av alla klienter och servrar. Vi har ett nära samarbete med utbildningsverksamheten och ett nära samarbete med undervisande lärare är en viktig del av din tjänst.

Om dig
Vi söker dig som gillar att ge god service och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Du har ett genuint teknikintresse som gör att du lär dig nya saker och gillar att bidra till utveckling av den verksamhet du arbetar inom. För att trivas i rollen hos oss bör du vara flexibel och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en god förmåga att organisera, planera och dokumentera ditt arbete på ett effektivt sätt och behåller ditt lugn även i perioder då arbetet är mer intensivt. Det är minst lika viktigt för oss att du är rätt person som att du har rätt teknisk kompetens. Din goda samarbetsförmåga är en tillgång i ditt arbete.  

Vi vill att du har:


• erfarenhet av att administrera och utveckla Linux-baserade miljöer (installation, konfiguration av programvaror, felsökning, shellscript)
• grundläggande erfarenhet av programmering i något vanligt programmeringsspråk (C, C++, Java, C#, Python, Javascript, etc)
• grundläggande erfarenhet med revisionshantering i Git eller motsvarande
• mycket god språkförståelse i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet med verktyg som puppet och foreman eller motsvarande
• erfarenhet med virtualisering, exempelvis VMWare, Virtualbox, Xen eller Libvirt
• erfarenhet av lagringslösningar som bygger på ZFS och Ceph
• deltagande i open-source projekt
• akademisk examen
• erfarenhet från FreeBSD
• använt eller drivit Kubernetes

Din arbetsplats
Vi på Linköpings universitet har sedan flera år tillbaka en strategi att tidigt ta till oss och utvärdera ny teknik. Som medarbetare på Digitaliseringsavdelningen har du möjlighet att bidra till denna utveckling och arbeta med modern teknik. Digitala resurenheten, där denna anställning är placerad, skapar digitala lösningar för forskning och undervisning. Uppdraget inkluderar ett kvalificerat stöd till forskare och lärare i användning och utveckling av digitala lösningar. Vi arbetar tätt tillsammans med moderna metoder och den senaste tekniken, för att skapa robusta lösningar i utvecklingens framkant.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Digitaliseringsavdelningen och träffa flera av våra medarbete.

Möt en av flera kollegor:

IT-arkitekten Johan: ”Vi hjälps åt och vi samarbetar”

Om anställningen
Tillsvidareanställning. Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om anställningen
Månadslön, Individuell lönesättning.

Våra förmåner omfattar bland annat friskvårdsersättning och goda semester- och pensionsvillkor. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Läs mer om förmåner för anställda här. 

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan omgående, intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden. Skicka in ditt CV och ansökningsbrev senast 12 oktober. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Innesäljare fast lön ingen erfarenhet krävs

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 14
Vilka är vi? 

Samtele Ab är en växande mobiloperatör på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker hemifrån och digitalt! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser.  
  
Vi söker dig som: 
- Kan flytande svenska i tal och skrift. 
- Har en positiv inställning. 
- Har höga ambitioner. 
- Älskar utmaningar. 
- Brinner för att jobba med människor 
- Har egen dator och headset 
  
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål.  
  
Vi erbjuder:  
  
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype) 
- Personlig coachning (Via Skype) 
- Start omgående 
- Tävlingar och roliga aktiviteter 
- Arbetstider 09.00-17.00 Mån-Fre  
- Hög ersättning

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 14
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Sep 14
Job description
If you want to be at the forefront of evaluating cutting-edge optics and image sensors within camera and vision systems - this is the job for you! We at Randstad Engineering are looking for an Electrical Engineer to strengthen our customer. This trough an consultant assignment where you'll be instrumental in driving innovation and excellence.

Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
As a consultant working with one of our esteemed customers, your role will be pivotal in the evaluation of optics and image sensors within camera and vision systems. You will collaborate closely with colleagues across various disciplines and external suppliers. You will be an integral part of a team where mutual support and active contribution to ongoing projects are essential.

Your daily responsibilities will encompass:
Specifying, configuring, executing, and analyzing tests to ensure optimal optics and image sensor performance in vision systems.
Driving studies to identify process, method, and product/system improvements.
Analyzing proposed optics and image sensor solutions both theoretically and through measurements.

Furthermore, as an optics and image sensor engineer, you will play a vital role in supporting the manufacturing team. Additionally, you will contribute to the development of methodologies and processes within the department.Qualifications
To succeed in this role, we expect you to possess:
A Master's Degree in Engineering Physics or Electrical Engineering, or equivalent experience.
Proficiency in CMOS sensor technology.
 Experience of optics and image sensor evaluation measurement and analysis
Understanding of physics and optics, imaging systems and optical measuring techniquest.
 Experience of automotive industry is meritorious


We believe that the following personal qualities are well-suited for the challenges of this position:
Strong planning abilities.
A keen eye for quality and detail.
Curiosity and creativity.
High energy and a collaborative mindset.
Responsibility and accuracy.

Fluency in English is a must, and proficiency in Swedish is preferred.About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 14
Lockas du av Gripen och ett arbete som gör skillnad? Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska gäng som designar och ansvarar för systeminstallationen i våra flygande farkoster!

Din framtida utmaning

Vi erbjuder ett roligt och spännande jobb med varierade arbetsuppgifter. I rollen som mekanikkonstruktör kommer du vara del av ett konstruktionsteam inom System Installation Design, som ansvarar för mekaniska artiklar i Saabs flygande produkter så som Gripen och T-7. Konstruktionerna finns i hela flygplanet, vilket innebär att du kommer skapa en bred produktkunskap och ha kommunikation med flera områden inom vår affärsenhet. Vi samarbetar även med andra affärsområden inom koncernen och deltar i deras projekt.

Arbetsuppgifterna inkluderar:

* Konstruktion av mekaniska delar i CATIA V5, från koncept till färdig produkt.
* Tätt samarbete inom System Installation Design och med angränsande områden så som Skrovkonstruktion, Strukturanalys, Industrialisering, och Produktion.
* Studier för införande av ny funktionalitet i våra existerande produkter och nya koncept.
* Support till produktion och våra kunder med operativa flygplan.

Din profil

För att trivas i denna roll ser vi att du är kreativ och har ett intresse av produktutveckling. Du är van att samarbeta med andra och har en god förmåga att kommunicera med såväl teammedlemmar som andra intressenter. Vi ser även att du är strukturerad och öppen för att anpassa dig utifrån nya förutsättningar.

Du har:

* Utbildning (t.ex. KY, Högskole- eller Civilingenjör) eller arbetslivserfarenhet inom konstruktion eller annat relevant tekniskt område.
* Erfarenhet inom CAD, företrädelsevis inom CATIA V5.
* Färdigheter i kommunikation på både svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Meriterande om du har:

* Erfarenhet av konstruktion eller tillverkning av mekanik, hydraulik, skrov eller angränsande områden.
* Bakgrund eller intresse av flyg.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderandemedarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Du kommer ingå i ett team där vi tillsammans hjälps åt för att nå våra mål och komma framåt med våra intressanta produkter och projekt. Vi är ett härligt team som arbetar med många spännande uppgifter, där du får utvecklas, såväl i arbetet som person. Du kommer bli en del av avdelningen Design Airframe & Vehicle Systems, som konstruerar flygande produkter. Teamet består främst av konstruktörer med bas i Linköping.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Servicetekniker till DeLaval i Linköping/Kisa

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 14
Nu söker vi en servicetekniker till Linköping / Kisa som vill ha ett omväxlande och flexibelt arbete i nära kontakt med kunder. Du erbjuds ett självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken. Låter det intressant? Ansök idag!
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag!
Om DeLaval
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. De har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har lösningar och service för effektiv mjölkproduktion utvecklats. Forskningen och utvecklingen syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.
DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden. Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill forsknings- och utvecklingsgården Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och fabrik för mjölkningsrobotar.
Om rollen?
I rollen som servicetekniker arbetar du främst med att utföra service, felsökning och reparationer på DeLavals olika produkter som exempelvis mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar. Du har en egen kundstock och arbetar självgående i DeLavals säljverktyg där du kontaktar dina kunder för att boka in ett möte för att exempelvis genomföra service eller ett enklare montage. En del av tjänsten handlar också om försäljning där du genom att analysera kundens behov säljer tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar.
Du utgår från och arbetar i området mellan Linköping och Kisa. Beredskapsarbete i ett större geografiskt område samt resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande orter. Tjänsten utgår hemifrån och dina dagar består av att besöka kunder i möten som du själv bokar in. Vi ser gärna att du också tar eget initiativ och besöker dina kunder spontant för att ytterligare förstärka kundrelationer och kanske även skapa relation med nya kunder.
För att lyckas i tjänsten och bli långsiktig hos DeLaval får du en omfattande grundutbildning vid Hamra gård i Tumba, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning.
Din profil
Det här är tjänsten för dig som trivs med ett flexibelt arbete där du har stor frihet att lägga upp och planera dina egna dagar. Du har en stor portion av driv och arbetar målinriktat och självgående med alla uppgifter. Tjänsten som servicetekniker innebär en stor del administrativt arbete till exempel gällande offert- och fakturahantering men också i säljverktyget där du planerar och bokar dina egna kundbesök, så det är viktigt att du har goda datakunskaper.
För att lyckas i rollen tror vi att du är praktiskt lagd med arbetslivserfarenhet som elektriker, servicetekniker eller från liknande tekniska roller. Du har ett gediget tekniskt intresse som exempelvis visar sig i ditt stora intresse för fordon, fordonsmekanik och datorer. Vidare har du hög social kompetens, är kommunikativ och älskar det personliga mötet där du säljer in dig själv som kundens personliga servicetekniker samt värdesätter att ge god service enligt högsta standard.
Krav för tjänsten
Gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram eller arbetslivserfarenhet inom relevant område för tjänsten
Ett stort tekniskt intresse och att du brinner för att ge kunder god service
God datorvana
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande för tjänsten
Erfarenhet av lantbruk, djurhållning och/eller mjölkproduktion

Övrigt
Startdatum:?Enligt överenskommelse
Omfattning:?Heltid
Ort: Linköping / Kisa eller däremellan
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag är 2023-09-20, men vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.?Då det är semestertider kan svarstider dröja mer än vanligt under juli samt första halvan av augusti. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 eller?lina@stegra.nu.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Servicetekniker/Mekaniker Linköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 14
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Linköping!

Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. I Linköping är vi idag 12st mekaniker och behöver utöka med ytterligare 2st. Vi arbetar med den senaste tekniken i och med att vi arbetar med Volvos produktsortiment. Säkerheten sätts alltid i främsta rummet.

” Det är ett omväxlande arbete där vi utför service, reparationer och nyutrustning. Arbetet är förlagt både inne i verkstad och ute hos kunden. Här i Linköping är vi ett väldigt sammansvetsat gäng med högt i tak och mycket erfarenhet” (Krister Axelsson 61år, varit i bolaget sedan 1978).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer även vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egenkontroller”.
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Har du även traverskort eller truckkort är det meriterande.

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Disciplinerad och självgående
- Serviceinriktad
- Kundfokuserad med ett förtroendeingivande uppträdande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Placering Du utgår från anläggningen i Linköping.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-09-17

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

John Svensson, platschef, 010-556 60 25
Tomas Welander, kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Ansök nu

Servicetekniker/Mekaniker Linköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 14
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Linköping!

Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. I Linköping är vi idag 12st mekaniker och behöver utöka med ytterligare 2st. Vi arbetar med den senaste tekniken i och med att vi arbetar med Volvos produktsortiment. Säkerheten sätts alltid i främsta rummet.

” Det är ett omväxlande arbete där vi utför service, reparationer och nyutrustning. Arbetet är förlagt både inne i verkstad och ute hos kunden. Här i Linköping är vi ett väldigt sammansvetsat gäng med högt i tak och mycket erfarenhet” (Krister Axelsson 61år, varit i bolaget sedan 1978).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer även vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egenkontroller”.
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Har du även traverskort eller truckkort är det meriterande.

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Disciplinerad och självgående
- Serviceinriktad
- Kundfokuserad med ett förtroendeingivande uppträdande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Placering Du utgår från anläggningen i Linköping.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-09-17

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

John Svensson, platschef, 010-556 60 25
Tomas Welander, kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Ansök nu

Telekomadministratör

Orderadministratör
Läs mer Sep 14
Q Professonals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Vi söker dig som är serviceinriktad för en roll som ansvarig för att leverera telekomlösningar till användare över hela Sverige, både hårdvara och tjänster.

Du kommer också att spela en viktig roll i att stötta och assistera dina kollegor och se till att tjänster och hårdvaruprodukter är tillgängliga och fungerar som de ska. 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer du att ta emot, packa upp och hantera enheter för leverans samt att ge användarna tydliga instruktioner och guider.

Andra arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

- Ansvar för lagerhållning av enheter och tillbehör;
- Hantera garantier och reparationer;
- Arbeta med produktutbudet;
- Registrera enheter;
- Leverera till interna och externa kunder;
- Paketera enheter, abonnemang och andra tjänster;
- Hantera register.

Kvalifikationer
För att passa i rollen söker vi efter dig som har erfarenhet och intresse inom detta område. Vi ser att du är affärsmässig och har förmåga att arbeta proaktivt samt självständigt såväl som i team.  Vidare har du förmåga att driva processer framåt, är öppen för förslag och förbättringar samt har god kommunikationsförmåga.

Villkor
Tjänsten är en anställning hos Q med uppdrag hos Q på heltid med start snarast. Vi arbetar med löpande rekrytering och ser fram emot din ansökan snarast. Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Clustera Sverige

Arbetsterapeut
Läs mer Sep 14
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor varje år att leva ett bättre liv.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativitet och nytänkande välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchningstjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat i motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners, men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Det övergripande syftet och målet med tjänsten är att deltagaren med hjälp av individuellt anpassat pedagogiskt stöd (IPSU) ska kunna bli självständig och fullfölja en utbildningsinsats med godkänt resultat, i förekommande fall i kombination med hjälpmedel.

Som arbetsterapeut på Clustera har du en flexibel roll som kan innebära kartläggning av deltagares behov i förhållande till deras utbildning samt prova ut kognitiva hjälpmedel. Dessa utbildningar går deltagarna via Arbetsförmedlingen och de har sedan tidigare dokumenterade funktionsvariationer.
Du stöttar även deltagarna inom de specifika delar som de behöver genom pedagogiska insatser och arbete med arbetshjälpmedel. Utifrån hur behoven i utbildningssituationen ser ut skräddarsys IPSU med rätt kompetens, pedagogiska insatser och arbetshjälpmedel för respektive deltagare. Det arbetet genomförs med deltagaren ute på utbildningsplatserna i regionen. Resor förekommer till de olika utbildningsplatserna.

Du ingår i ett team tillsammans med pedagoger i närliggande område samt med specialister och samordnare. För att trivas i rollen känner du dig trygg med att arbeta självständigt tillsammans med deltagarna, är lösningsfokuserad och flexibel. Du förstår vikten av kommunikation och återkoppling samt känner dig trygg i kontakten med kunder. Du får gärna ha ett intresse av att skapa nätverk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Behörighetskrav

Arbetslivserfarenhet:

• Dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation i en utbildningssituation under minst 1 år.
• Minst 1 års dokumenterad erfarenhet av utprovning av kognitiva hjälpmedel.Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Utbildningskrav:

Legitimerad arbetsterapeut.

Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:
Teckenspråkstalande

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Clusteras framgång! Personal på Clustera är organisationens viktigaste resurs och därför är det självklart att erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Siri Gillberg (Småland och Blekinge) eller Fadia Istifo (Östergötland och Södra Mälardalen)

Siri Gillberg

T: 076-021 13 59

E: siri.gillberg@clustera.se

Fadia Istifo

T: 076-015 84 58

E: fadia.istifo@clustera.se

Rekryterande chef Östergötland och Södra Mälardalen:
Benjamin Josefsson
T: 070-696 87 77
E: benjamin.josefsson@clustera.se

Rekryterande chef Jönköpings och Kronobergs län:
Slejman Karadag
T: 073-566 37 37
E: slejman.karadag@clustera.se

Rekryterande chef Kalmar och Blekinge län:
Nina Khamking
T: 072-386 38 89
E: nina.khamking@clustera.se

Ansök nu

Bli en del av vårt team, Product & Production Development!

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Sep 14
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Linköping.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte hör vi av oss till dig när det kommer in ett projekt som matchar din profil och dina mål.

Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster - slutanvändarna. Vi utvecklar produkter, produktionsmiljöer och tjänster som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.

Vi hjälper våra kunder med investeringsprojekt, leveransprojekt, tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion. Vidare har vi förmånen att samarbeta med våra kollegor inom mjuk- och hårdvaruutveckling, funktionssäkerhet, EMC, test och produktinformation.

Vad skulle du vilja arbeta med?

- design

- plastkonstruktion

- beräkning

- produktionsutveckling

- projektledningSom konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid. Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

Dina framtida kollegor i Linköping

Ansök nu

Kunnig och nyfiken beräkningsingenjör

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 14
På Semcon i Linköping är vi ett kompetent team med varierande kompetenser och bakgrund. Tillsammans har vi roligt och löser de problem vi ställs inför. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul på jobbet, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet. Varje månad ses i på kontoret för samtal och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemma kontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk tillhörighet och sexuell läggning. Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss

https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Som konsult behöver du vara lyhörd för behov hos våra kunder samt mycket bra på att samarbeta då du kommer delta i många olika sammanhang. Du är avslappnad, välkomnande och öppen i ditt bemötande av andra människor samtidigt som du är professionell.

Just nu letar vi efter dig som vill arbeta som beräkningsingenjör hos oss. Du har en akademisk examen inom relevant område och du har arbetat med tekniska beräkningar. Som beräkningsingenjör hos oss kommer du att stötta produktutvecklingsprojekt med din expertis inom strukturanalys och vara delaktig i utvecklingsprocessen genom att ge förslag på förbättringar och se till att alla ställda krav och specifikationer uppfylls.

Verktygen vi använder mest i vårt dagliga arbete är:

- Abaqus

- Nastran

- Hypermesh

- Femap

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor eller vill höra mer om Semcon är du välkommen att kontakta Team Manager

Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Vi erbjuder också samtal med någon av våra konsulter innan du bestämmer dig för att bli en av oss. Allt för att du ska förstå hur kulturen ser ut hos oss på Semcon.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users." Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen på Semcon? Läs mer

Ansök nu

System Administratör - Electrical applications med inriktning utveckling

Systemadministratör
Läs mer Sep 14
Är du en strukturerad, analytisk och serviceinriktad person med erfarenhet från mjukvaruutveckling eller systemadministration? Kanske är du vår nya kollega?

Som system administratör med inriktning utveckling inom Electronics Maintenance Organisation kommer du att ingå i ett team vars huvuduppgift är att utveckla, förvalta och stödja tjänsterna inom Electronics-området. Förutom dina teammedlemmar kommer du att arbeta nära Service Owner, Service Manager för att leverera tjänsterna. Du kommer även att ha nära kontakt med verksamheten för att förstå deras krav.
Ditt uppdrag

- Säkerställa att våra applikationer uppdateras regelbundet för att möta säkerhetskrav och kundbehov

- Utveckla anpassningar till de förvaltade applikationerna

- Kontinuerlig övervakning av applikationerna (uppdateringar och licenser)

- Underhålla och uppdatera tekniska dokument och rutiner vid behov

- Kommunicera med externa intressenter

- Delta i kundmöten för att säkerställa/förstå deras behov samt för att vårda relationer

- Delta i projekt för implementering av nya lösningar för slutanvändare

- Hantera supportförfrågningar och incidenter

Din profil
Du är en självgående och strukturerad person med ett personligt driv och god analytisk förmåga. Du har en generell förståelse av IT och tidigare erfarenhet från utveckling, systemadministration och / eller applikationshantering. Det är också viktigt att du har en god kommunikationsförmåga samt är serviceinriktad.
Vi värdesätter din sociala kompetens då vi jobbar i team och över gränser, därför är det också viktigt att du trivs i sådana miljöer och är en lagspelare. Om du också gillar att ta dig an nya utmaningar och uppgifter som inte nödvändigtvis ligger inom din arbetsbeskrivning så är det ett plus.

Vi ser att du har:

- Akademisk utbildning inom IT - System Management eller liknande

- Programmeringskunskaper inom Java

- Erfarenhet av systemadministration

- God analytisk förmåga

- Lätt för att strukturera och är serviceinriktad

- Flytande kunskaper inom svenska och problemfritt kommunicerar på engelska

Meriterande

- Windows Server-kunskap (Logghantering, brandväggar/portar/nätverk med mera)

- Programmeringskunskaper inom bl.a , Javascript, C++, PS

- Databaskunskap; frågor och modellering inom eller liknande

- Kunskap inom elektroniktillverkningsområdet (EDA / Harness)Anställningsform: 12 månaders anställning via New Minds som övergår i en tillsvidareanställning direkt på SAAB.

Placering: Linköping

Start: så snart som möjligt enligt överenskommelse och med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vad du blir en del av
SAAB är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen.

Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. SAAB utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem.

SAAB har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där man är en del av många nationers försvarsförmåga.

Ansök nu

EXTRAJOBB - INVENTERING Linköping

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 14
Är du en problemlösare med inventeringserfarenhet och B-körkort? Då längtar vi efter att få höra från dig!
Vi söker nu inventeringspersonal som vill jobba extra vid behov under vardagar i Linköping och Norrköping.


KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 15 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
Inventera butiker (mellan 7-15 vardagar)VI SÖKER DIG SOM...
Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
Innehar körkort och tillgång till bil
Gärna har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
Har erfarenhet av inventering
Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyftINFORMATION OM TJÄNSTEN...
Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns. Tjänsten är en timanställning.


ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund.
Rubricera din ansökan med "Inventering Linköping".

Ansök nu

Säljare till Kamux – Linköping

Bilförsäljare
Läs mer Sep 14
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilåterförsäljare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!


Att jobba som säljare
Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.


Att jobba på Kamux
Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
Obegränsade möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunderOm Kamux
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.


Bli en del av Kamux i Linköping - Ansök redan idag!
Tiden är knapp, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 15:e oktober. Vi genomför urval och intervjuer löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt eget rekryteringssystem.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Stefan Hanna, stefan.hanna@kamux.se.
Kamux är platsen där din passion för försäljning och kärlek till bilar möter framgång. Ta chansen och bli en del av vår resa mot nya höjder. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Driven och nyfiken projektledare

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 14
Vi på Semcon drivs av att skapa en bättre framtid och våra konsulter arbetar inom områden som elektrifiering av fordon, trafiksäkerhet och ny teknik inom cancerbehandling. För att lyckas med det behöver vi konsulter som har olika bakgrund och olika sätt att se på saker. Våra slutanvändare är olika och därför behöver våra konsulter också vara det. Vi lyssnar på varandra och respekterar varandra och utgår alltid från "People first - then technology". Läs gärna mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på sitt arbete på Semcon Semcon - international tech company (https://semcon.com/join-us/semcon-stories/)

På Semcon har vi inga dyra maskiner i stora maskinhallar. Vi har den kompetens vi lånar från våra konsulter. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har och vi tar väl hand om dem t ex genom att erbjuda:

- Flexibel arbetstid och arbete hemifrån i den mån konsulten önskar och det fungerar för kunden.

- En trygg bas hos oss på Semcon med kollektivtavtal, friskvårsbidrag, bidrag till hemmakontoret och samma lön oavsett om du är i eller mellan uppdrag.

- Kommunikativa och lyhörda ledare som stöttar dig i din utveckling.

- Förståelse för att du har ett liv utanför arbetet som i många fall är viktigare för dig än just ditt arbete.

- Många roliga aktiviteter för att bygga gemenskap i gruppen på det lokala kontoret.

I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera intressanta projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande t ex tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmer och du har förmågan att se vad de behöver för att lyckas.

För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder (t.ex. Scrum Master, SAFe) och projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vid behov kan det finnas möjlighet för dig att utbilda dig vidare för att ge dig en certifiering i vårt eget projektledningsverktyg XLPM. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology.

Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Mekanikingenjör - välkommen till Semcon i Linköping

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Sep 14
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar. Läs gärna mer om hur våra kollegor upplever att arbeta på Semcon

Semcon - internationellt teknikbolag (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/)

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi flera gånger i månaden för spännande samtal, utbildningar, lunch och sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter, allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är ingenjör med inriktning mekanik eller maskin samt ett par års erfarenhet. Du är en person som gillar att lära dig nya saker och har förhållandevis lätt att komma in i nya sammanhang. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs när du får vara med och skapa framtiden.

Du har också

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia

- Förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion

- Arbetat i projektform

- Goda kunskaper i engelska och svenska.

Det är viktigt för oss att ha konsulter med olika bakgrund och olika erfarenheter. Orsaken är enkel; det är mycket större sannolikhet att slutprodukten blir användbar för många om de som utvecklar den har olika perspektiv med oss in. Vi letar efter dig som ser utanför boxen, vågar ifrågasätta och är öppen för andras idéer samt beredd att släppa din egen om någon annan presenterar en bättre lösning.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Team manager i Linköping

nina.nordell@semcon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare Linköping

Bilförsäljare
Läs mer Sep 14
Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 400 medarbetare i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar - trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt säljteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vår nyöppnade och största butik i Linköping. 
Om dig 

Vi söker personer med specifika attityder och egenskaper, snarare än fullfjädrade bilsäljare. Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster. 

 

Att sälja hos oss 

Är enkelt. Har du ett högt engagemang, lyhördhet, ett starkt intresse och mod? Då lär vi dig att sälja. Bilförsäljning hos oss är modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård. Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team om 5–8 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål. 

 

 

Urval sker löpande och vi behöver din ansökan så snart som möjligt.
Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sina värderingar.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Supply Quality Manager

Kvalitetsingenjör, el-tele
Läs mer Sep 14
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar.

Våra konsulter i Linköping sitter både hos oss i Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi flera gånger i månaden för samtal och sociala aktiviteter. Vi anordnar After Work, utbildningar och annat kul och uppskattar att våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla.

Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag tillsammans med andra företag samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

Vi letar nu efter dig som är högskole- eller civilingenjör alternativt har en mycket gedigen erfarenhet inom mekanik. Du är antagligen certifierad i Six Sigma Black Belt alternativt har mycket god erfarenhet av kvalitetssäkring (artiklar,material och system) och god kunskap om kvalitetsverktyg. Gärna med bakgrund inom industri, kvalité och eller produktionsutveckling.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det här uppdraget omfattas av försvarssekretess och det är därför viktigt att du har svenskt medborgarskap. Då vi önskar en mångkulturell och heterogen arbetsplats så ser vi gärna att du som inte innehar svenskt medborgarskap söker någon av våra andra lediga tjänster där det inte är ett krav. Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till team manager Nina Nordell, nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Exjobb inom backupsystem för drönare till Combitech i Linköping

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Sep 14
Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som ExjobbareFör att köra autonoma drönare krävs ständig uppkoppling. Om kontakten med drönare skulle upphöra kräver säkerhetsbestämmelserna att det ska kunna landa på en plats där ingen ska komma till skada. I detta examensarbete vill vi att ni utreder alternativ, alt. implementerar ett alternativ i samarbete med en av våra partner.

Vad kan du tillföra?Vi söker en eller två personer som studerar högskole- eller civilingenjörsprogram. I första hand söker vi dig som tar examen under 2024 och ska göra exjobbet höstterminen 2023/vårterminen 2024. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du chans att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Förste förskollärare till förskolor T1/Vasastaden

Lärare i förskoleklass
Läs mer Sep 14
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Utgångspunkten för dig som förskollärare är att ha det övergripande pedagogiska ansvaret i förskolan. Du förväntas leda och fördela det pedagogiska arbetet i arbetslaget samtidigt som du bidrar till att skapa kollegialt lärande. Arbetslaget ska tillsammans arbeta med att planera, undervisa, dokumentera och utvärdera verksamhetens innehåll utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument. 

Som förskollärare främjar du varje barns utveckling och lärande utifrån deras intressen, erfarenheter och behov. Du skapar nyfikenhet och lust att lära, både vid planerade aktiviteter och spontana tillfällen. I din roll förekommer ett nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare samt eventuella kontakter med andra aktörer kring barnet.

Som förste förskollärare arbetar du huvuddelen av din tjänstgöring som förskollärare i verksamheten och övrig tid med uppdrag i att handleda, coacha och stödja kollegor för att utveckla och arbeta för en hög och likvärdig kvalitet i utbildningen. Du verkar för att utveckla undervisningen så att den utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Ditt specifika uppdrag kan se olika ut beroende av behov i organisationen och utformas i samverkan med ledningsgrupp.

Din arbetsplats
Förskoleområde T1/Vasastaden består av sju förskolor och Omsorg Kvällar Nätter Helger. Förskolorna är av varierande storlek där den minsta har plats för 25 barn och den största har plats för 120 barn. I ledningen arbetar en rektor och tre biträdande rektorer. Vi har också specialpedagog, administratör, bemanningsadministratör och vaktmästare. I dagsläget har vi en förste förskollärare och söker nu två till.

Som förste förskollärare arbetar du i ett nära samarbete med alla tre biträdande rektorer och ingår i ledningsgrupper i olika konstellationer. Under pågående läsår arbetar vi i T1/Vasastaden med förskollärares ledarskap, reflektion och undervisningsutveckling. Vårt mål är att “förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla förmåga att använda matematik för att undersöka, reflektera över och pröva olika lösningar av egna och andras problemställningar”. Vi ser dokumentation och reflektion som viktiga verktyg i arbetet mot målet och jobbar aktivt med att utveckla det arbetssättet.

 

Du som söker
Som förste förskollärare har du flerårig och välrekommenderad tidigare erfarenhet av rollen som förskollärare och du innehar förskollärarlegitimation. 

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

I din roll som förskollärare är du väl medveten om mål och kvalitetsstandard för förskolans verksamhet. Du har en god förståelse för människors olikheter och förhåller dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt i undervisningen och förskolans vardag. Du skapar goda relationer och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du leder arbetet med både barn och kollegor genom motivation, engagemang och delaktighet.

Som förste förskollärare är du en kunskapsresurs för andra och underhåller dina kunskaper kontinuerligt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Vi söker dig som är nyfiken och engagerad i att driva utvecklingsarbete tillsammans med andra. Ledarskapet kommer naturligt för dig och du har lätt för att motivera andra människor. Du har stort intresse för att dokumentera, följa upp, och analysera undervisningen på områdesnivå. Du ser att rollen som förste förskollärare är viktig för områdets utveckling.

Övrig information
Tillträde: 2024-01-02 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsförordnande med tillsvidareanställning som förskollärare. Förordnandet som förste förskollärare är 3 år.

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 11813

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu