Experis AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Vi växer! Systemingenjör till Magna Electronics | Linköping

Systemarkitekt
Läs mer Nov 28
Är du en ambitiös systemingenjör som är redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta i spännande kundprojekt och bidra till att utveckla toppmoderna produkter inom aktiv säkerhetsintegration? Magna Electronics erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas och göra skillnad i en internationell arbetsmiljö!

??????????????

Din roll
I rollen som Systemingenjör hos Magna kommer du att fokusera på systemteknik över hela utvecklingsprocessen, inklusive analys, kravdefinition, systemdesign, implementering, testning och verifiering. Du kommer att arbeta nära kollegor inom system, programvara, hårdvara och testning, och bidra till att säkerställa funktionell säkerhet i våra produkter.Din profil
Vi söker dig som har en stark grund i systemingenjörsväsendet och är redo att ta dig an mer avancerade uppgifter. Du bör ha en proaktiv inställning, vara öppen för nya idéer och metoder, och ha förmågan att snabbt anpassa dig till föränderliga arbetsförhållanden. Som Systemingenjör är det viktigt att du är organiserad, har god kommunikationsförmåga och kan upprätthålla starka relationer med både kunder och kollegor.Kvalifikationer

* Relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Erfarenhet av kravarbete
* Kännedom om globala standarder inom Systems Engineering och/eller Functional Safety
* En systemtänkande inställning och en vilja att behålla en helhetssyn på produkten
* Erfarenhet av agila metoder och arbete i scrum-team
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelskaMeriterande

* Erfarenhet från fordonsindustrin och arbete med säkerhetskritiska system
* Erfarenhet av riskbedömningsmetoder som FMEA (Failure Modes and Effects Analysis) och FTA (Fault Tree Analysis)??????????????På Magna är allt baserat på förtroende, så det är viktigt för oss att du respekterar och följer standarder, deadlines och överenskommelser. Vi ser fram emot din ansökan!Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Magnas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Magna. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!Om Magna
Magna är ett teknikföretag inom automotive, världsledande inom aktiva säkerhets- och säkerhetskontrollsystem, fokuserat på att leverera innovativa, förstklassiga produkter och lösningar till våra kunder.

Collaborative driving blandar det bästa av förare och maskinintelligens för Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) till ett sofistikerat system, där föraren interagerar med intelligent teknik.

Vill du vara med i utvecklingen av high-tech produkter som räddar liv? Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter i ett högteknologiskt företag med korta beslutsvägar, sunda värderingar och möjligheter till egen utveckling.

I Linköping utvecklar vi våra kamerasystem. vilket innebär att vi jobbar med elektronik, optik , mjukvara och fordonstestning. Vi är ca 250 anställda och har nyligen flyttat in i nya fina lokaler på Mjärdevi.

Ansök nu

Inköpare till Sto Scandinavia AB i Linköping

Inköpare
Läs mer Dec 1
Vill du vara med och skapa värde för våra leverantörer och kunder? Är du en driven och analytisk inköpare som vill arbeta i en spännande och dynamisk bransch? Då kan du vara den vi söker! Vi söker en driven inköpare med förmågan att skapa goda relationer för att optimera våra inköpsprocesser och leverantörsrelationer i Norden.

Sto Scandinavia AB tillhandahåller systemlösningar inom fasad, interiör, betongrenovering och golv. Med en lång historia av innovativa lösningar och hög kvalitet är Sto en ledande tillverkare av produkter för byggnader och anläggningar, med 5 700 medarbetare runt om i världen och en omsättning på 1,7 miljarder Euro. Vi vill bidra till ett omsorgsfullt byggande till nytta för människor, samhälle och miljö. Med ett stort utbud av produkter och service är våra ca 130 kunniga medarbetare i Sverige delaktiga från idéskedet till färdigt projekt. Läs mer om oss på www.sto.se

Vi söker en driven inköpare med förmågan att skapa goda relationer för att optimera våra inköpsprocesser och leverantörsrelationer i Norden.

Om oss
För Sto Scandinavia betyder omsorgsfullt byggande att bidra till att forma världen på ett hållbart sätt. I mer än 60 år har vi arbetat för att göra hållbart byggande till verklighet samtidigt som vi bidrar till det estetiska värdet. Vår mission är "Omsorgsfullt byggande". I nära samarbete med våra partners utvecklar vi innovativa och funktionella produkter och system för byggnadskonstruktioner, såväl in- som utvändigt. Våra affärsområden omfattar fasad, interiör, golv och betong. Inom Sto-koncernen har vi ett tätt samarbete mellan moderbolaget, dotterbolagen och våra kunder. Vårt Nordiska huvudkontor i Linköping präglas av en familjär stämning och vi är måna om varandra som medarbetare.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som inköpare, ansvarar du för att skapa och verkställa inköpsstrategier och gynnsamma relationer för våra leverantörer i Norden. Du ansvarar för att utvärdera potentiella och befintliga leverantörer i enlighet med uppsatta inköpsstrategier, samt att utveckla samarbetet. Du prognostiserar inköpsbehov och hanterar eventuella leverantörsreklamationer. I rollen ansvarar du även för att upprätta leverantörsavtal och att leverantörer efterföljer avtal, Code of Conduct, samt efterlevnad av relevanta lagar och regler.

Du kommer också att ansvara och administrera leverantörsinformation i affärssystemet SAP, samt förbereda underlag och genomföra förhandlingar av nya eller befintliga inköpsavtal. Ingår i tjänsten gör även att upphandla och genomföra projektinköp, samt inköp av sällanköpskaraktär. Du prioriterar uppgifter så att de möter våra övergripande mål samt säkerställer att inköpspolicyer och inköpsrutiner efterföljs internt inom bolaget.

Profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknisk utbildning eller inköp/logistik. Vidare har du flera års erfarenhet av inköp inom en mellan till stor organisation samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen men det är inget krav. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift och kunskaper i nordiskt språk är meriterande.

Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i SAP och MSOffice paketet.
Då det förekommer resor till leverantörer är körkort B ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god förståelse för inköpsprocessen och en analytisk och strukturerad förmåga att analysera, utvärdera och bedöma leverantörer. Genom din kommunikativa förmåga skapar och upprätthåller du goda relationer med interna och externa kontakter. Du är van vid att arbeta självständigt, ta initiativ samt prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Som person är du social och öppen och bidrar till en god stämning.

Vad erbjuder Sto Scandinavia?
Det är människorna som utmärker Sto. De spelar en väsentlig roll i vår framgång. Vi arbetar tillsammans på ett ärligt, rättvist och tillitsfullt sätt. Vi lägger hjärta och själ på att åstadkomma stora saker. Innovativ styrka kräver frihet och utrymme för att bidra med dina idéer som hjälper oss nå framgång. Vi ger dig utrymme för flexibilitet, oavsett om det gäller att förverkliga dina professionella eller personliga mål. Hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, möjlighet till distansarbete samt verka i en familjär verksamhet.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Sto Scandinavia med Jefferson Wells, Manpower Group. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Wisth på 011-19 18 97 eller eva.wisth@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 7 januari 2024. Vi arbetar med löpande urval i vår rekryteringsprocess.

Ansök nu

IT-säkerhetsansvarig till Specialfastigheter

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Dec 4
Nytt
Vill du vara med och utveckla IT-säkerheten på Sveriges ledande fastighetsbolag? Specialfastigheter söker nu en IT-säkerhetsansvarig som kan ta ett helhetsansvar för IT-säkerhetsområdet och bidra till att stärka och förbättra vårt systematiska säkerhetsarbete. Du kommer att arbeta i en spännande och utmanande miljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom IT-säkerhet och informationssäkerhet.

Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare - därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!

Är du vår nya IT-säkerhetsansvarig?

IT-säkerhet är ett prioriterat och viktigt område på Specialfastigheter. Nu söker vi en erfaren IT-säkerhetsansvarig till Linköping eller Stockholm som ska förstärka och fortsätta utveckla vårt IT-säkerhetsarbete. Specialfastigheter är marknadsledande inom säkerhetsfastigheter och säkerhet är en av våra mest prioriterade frågor.

Säkerhetsenheten, där denna roll är placerad, arbetar bolagsövergripande med det systematiska säkerhetsarbetet, där informationssäkerhet, IT-säkerhet, personalssäkerhet och säkerhetsskydd utgör centrala delar. IT-säkerhetsområdet omfattar alla delar inom IT, från fysisk IT-infrastruktur (datahallar, nätverk, servers, lagring och klienter) till användarnära IT-tjänster (mjukvaruapplikationer och system).

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för IT-säkerhetsområdet på Specialfastigheter, där ditt fokus ligger på att hantera, leda, styra och utveckla områdets rutiner, processer, kravställningar, riktlinjer och regelverk. Du kommer också att axla controllerfunktionen för IT-säkerhetsområdet, där du tillsammans med övriga ansvarigroller inom enheten granskar, analyserar, utvärderar och förbättrar processer och arbetsmetoder. I rollen ansvarar du för riskanalyser, omvärldsbevakningar, utbildningar och föredrag inom IT-säkerhetsområdet.

Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp bestående av specialister och ansvarigroller inom säkerhet och informationssäkerhet. Du kommer också att ha nära samarbete med nyckelroller inom enheterna IT infrastruktur och IT verksamhet. Du rapporterar till Specialfastigheters säkerhetschef som ingår i ledningsgruppen för avdelningen IT och Säkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

* tidigare arbetat med IT-säkerhet och informationssäkerhet på strategisk nivå i komplexa IT-miljöer
* mångårig erfarenhet av arbete inom liknande uppgifter och ansvar som beskrivs ovan
* tidigare arbetat med och känner dig trygg med att upprätta, hantera och utveckla riktlinjer och regelverk inom IT-säkerhet
* förmåga att leda och samordna mindre uppdrag och arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har:

* relevant certifiering inom IT-säkerhetsområdet
* kunskap inom riskhantering och sårbarhetsanalyser
* erfarenhet av att hålla utbildningar
* erfarenhet från verksamhet med höga säkerhetskrav erfarenhet

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är självgående i ditt arbete och att du tar ansvar för dina uppgifter samtidigt som du har en god förmåga att skapa relationer och samarbeta med andra. Med hjälp av din struktur, ditt analytiska sätt kan du effektivt leverera samt anpassa dig efter nya förutsättningar och ta dig an uppgifter med ett helhetsperspektiv. Som person är du öppen, social och kan arbeta med flera uppgifter parallellt.

Information

Din placeringsort är Linköping eller Stockholm, men resor förekommer i tjänsten eftersom verksamhetens fastighetsbestånd är rikstäckande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 7 januari 2024.

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav - framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 38 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 220 medarbetare.

Kontaktpersoner
Eva Wisth
Rekryteringskonsult
011-191897
eva.wisth@jeffersonwells.se

Ansök nu

Junior Mjukvaruutvecklare | Linköping | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 1
Just nu söker vi på Experis en Junior System- och Mjukvaruutvecklare som brinner för att utveckla innovativa mjukvarulösningar till ett uppdrag i Linköping. Du kommer ha en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster samt säkra tillgängligheten till system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare kommer du att jobba med flera olika delar i utvecklingskedjan. Koncept, krav, systemdesign samt mjukvaruutveckling som testas i kundens avancerade simulatorer. Arbetet sker med en blandning av beprövade och moderna verktyg som t.ex. Git/Bitbucket, Jira och Confluence. Mjukvaruutvecklingen sker främst i C++ men eventuellt också i Python och MATLAB.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Utveckla och implementera automatiska testprogram för konstruktionsverifiering och produktionstestning
* Samarbeta med vårt team för att säkerställa hög kvalitet och prestanda i våra produkter
* Felsöka och optimera befintlig kod
* Delta i projekt för att skapa innovativa lösningar

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Din profil
Vi söker dig som nyss genomfört utbildning inom aktuellt område och/eller har kortare arbetserfarenhet av mjukvaruutveckling. Du är en problemlösare och en lagspelare med en passion för mjukvaruutveckling. Du har förmågan att ta tekniska utmaningar och omsätta dem i praktiska lösningar.

Eftersom vi arbetar i ett team med närliggande projekt är det viktigt att du trivs i en social miljö, är driven och vågar ställa frågor för att nå projektets gemensamma mål. Det är viktigt att du har ett systematiskt arbetssätt och en noggrannhet när du tar dig an arbetsuppgifter då du är med och utvecklar säkerhetskritiska system.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:

* Goda kunskaper av C++ och Python
* Teknisk högskoleutbildning med inriktning mot mjukvara, t.ex. Datateknik, Mjukvaruutveckling eller liknande.
* Grundläggande förståelse för mjukvaruutvecklings principer
* Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team
* Har förståelse för agil utveckling
* Behärskar svenska och engelska flytande

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

ILS-Ingenjör | Saab | Linköping

Logistikingenjör
Läs mer Nov 30
Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö och har över 2 års erfarenhet inom Integrated Logistics Support (ILS)? Då kan du vara den ILS-Ingenjör vi söker för ett spännande uppdrag hos Saab i Linköping! Välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells!

Ort: Linköping
Start: Så snart som möjligt
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag
Övrigt: Närvaro på plats minst 1 dag i veckan

Arbetsbeskrivning
I rollen som ILS-Ingenjör kommer du vara en nyckelperson i torped 47 teamet och fokusera på integrationsprocessen med den innovativa svenska ubåten A26. Ditt arbete kommer bland annat innefatta:

* Djupgående förståelse för systemintegration i samband med torped 47
* Aktiv medverkan i ILS-relaterade frågor och processer
* Samarbeta nära med kollegor för att säkerställa smidiga integrationer

Kravprofil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

* Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom ILS
* Förmåga att förstå och agera inom ramen för systemintegration
* Flytande kunskaper i svenska och engelska

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Elektronikingenjör | Saab | Linköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 29
Vill du vara en del av framtidens teknologiska lösningar? Vi på Jefferson Wells söker nu en junior elektronikingenjör för spännande uppdrag inom undervattenprodukter hos Saab i Linköping! Ta chansen att arbeta med ledande teknik och utveckla din kompetens hos en global aktör. Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells och Saab i Linköping!

Ort: Linköping, Tannefors
Start: Så snart som möjligt

Arbetsbeskrivning
I rollen som elektronikingenjör hos Saab kommer du att vara delaktig i hela produktutvecklingsprocessen. Ditt arbete innefattar offert- och kravarbete, arkitektur, design, schemaläggning, PCB-layout, kretskort, samt verifiering och labbtester. Du kommer spela en central roll och aktivt bidra till utvecklingen av Saabs avancerade undervattenprodukter, vilket ger dig möjligheten att snabbt växa och stärka din kompetens som en del av Saabs engagerade team.

Är det dig vi söker?
För att lyckas i denna roll bör du vara självgående, initiativtagande och öppen för att lära dig nya tekniska färdigheter. Saab erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utmana dig själv och fortsätta din professionella utveckling. Om du söker en plats där din tekniska passion kan blomstra och där du kan vara med och forma framtidens undervattensteknologi, ser vi fram emot att lära känna dig och välkomna dig till Saab!

Kvalifikationer:

* Akademisk utbildning, företrädesvis civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller likvärdigt
* Gediget tekniskt intresse
* Förmåga att ta egna initiativ och ansvar
* Erfarenhet eller starkt intresse av undervattensteknik

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Projektledare inom produktion till Saab Dynamics!

Logistiker
Läs mer Nov 29
Vi på Jefferson Wells söker idag en projektledare inom produktion till Saab Dynamics i Linköping! Är du en van projektledare med bakgrund inom teknik eller supply chain? Vill du ha en roll där du får leda och koordinera spännande utvecklings- och produktionsprojekt? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells och Saab i Linköping!

Ort: Linköping, Malmslätt
Start: Omgående
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag med chans till anställning direkt hos Saab

Arbetsbeskrivning
Som projektledare i denna roll hos Saab Dynamics kommer du driva utvecklings- och produktionsprojekt inom produktionen så att Saabs kunder får sina produkter i rätt tid med rätt kvalitet. Du kommer leda och koordinera projektets medlemmar inom produktionsteknik, planering, inköp, produktionskvalitet och övrig produktion, och du kommer även ha många kontaktytor inom program och utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Planera, koordinera och genomföra utvecklings- och produktionsprojekt
* Uppnå, rapportera och följa upp projektmål och mätetal
* Identifiera och hantera risker inom projekten
* Skapa och upprätthålla goda relationer med berörda inom projekt och program
* Avrapportera projektets status till styrgruppen

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är en självständig och driven person med högt engagemang för att driva produktion och projekt framåt. Du trivs i en miljö där tempot är högt och har förmågan att hålla huvudet kallt trots en ibland rörig arbetsdag. Din positiva och problemlösande attityd är smittsam och du tar dig an utmaningar med en analytisk och processdriven inställning.

Kvalifikationer:

* Erfarenhet av projektledning och projektledningsprocesser
* Kompetens/bakgrund inom produktionsteknik eller supply chain
* Teknisk bakgrund med relevant högskoleutbildning eller motsvarande
* Flytande i svenska och engelska

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Junior Mjukvaruingenjör | Linköping | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 27
Just nu söker vi på Experis flera Juniora Mjukvaruingenjörer som brinner för att utveckla innovativa mjukvarulösningar till kommande uppdrag i Linköping. Du kommer ha en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster samt säkra tillgängligheten till system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %
Start: Löpande

Arbetsbeskrivning
Du som konsult kommer i rollen som mjukvaruingenjör jobba hos en av våra kunder i Linköping. Du kommer vara en viktig del i teamet som ansvarar för utveckling av mjukvaruapplikationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Designa, utveckla och underhålla mjukvarusystem i C, C++, och Python
* Samarbeta med vårt team för att säkerställa hög kvalitet och prestanda i våra produkter
* Felsöka och optimera befintlig kod
* Delta i projekt för att skapa innovativa lösningar

Tjänsten är säkerhetsklassad

Din profil
Vi söker dig som är en engagerad Junior Mjukvaruingenjör med god erfarenhet av C, C++, och Python. Du är en problemlösare och en lagspelare med en passion för mjukvaruutveckling. Du har förmågan att ta tekniska utmaningar och omsätta dem i praktiska lösningar. Du ska vara noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:

* God erfarenhet av C, C++, och Python
* Grundläggande förståelse för mjukvaruutvecklingsprinciper
* Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team
* En önskan att lära och utvecklas inom mjukvaruutveckling
* Flytande svenska

Meriterande kvalifikationer inkluderar:

* Erfarenhet av att arbeta med inbyggda system
* Kunskap om olika utvecklingsverktyg och ramverk
* Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling
* Kunskaper i Linux

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Planning Coordinator | Saab | Linköping

Logistiker
Läs mer Nov 27
Vill du vara en del av Saabs framstående team i Linköping? Just nu söker vi på Jefferson Wells en Planning Coordinator för sektionen Production Engineering Planning Office. Det är en unik möjlighet att arbeta med utvecklingsprojekt inom konstruktion och industrialisering av nya artiklar och verktyg, främst för Gripen. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag hos Jefferson Wells men arbete hos Saab

Arbetsbeskrivning
Som Planning Coordinator kommer du att vara en central figur i utvecklingsprojekt, där ditt fokus ligger på att skapa och underhålla planeringsdata. Du kommer bland annat att:

* Ha nära samarbete med olika tekniska discipliner för att samla in data och uppdateringar till tidplaner
* Arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa att planeringsprocesserna flyter smidigt
* Delta i ändringshantering och säkerställa korrektheten i planeringsdata

Kravprofil
För att passa i rollen som Planning Coordinator söker vi dig som är välstrukturerad, öppen och flexibel. Du är en lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga och har förmågan att hantera förändringar och flera ärenden samtidigt. Om du dessutom har ett teknikintresse, ser vi det som meriterande.

Du bör ha:

* Intresse för planering och ändringshantering
* Färdigheter i planeringssystem/affärssystem (IFS/ERP, MS Project, CPS) är meriterande
* Erfarenhet av Officepaketet (Word, Excel)
* Kunskap om Saab Aeronautics produkter är meriterande
* God kommunikationsförmåga och kunskaper i engelska i tal och skrift.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

2nd line suppport | Linköping | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 27
Supporttekniker och på jakt efter nytt jobb? I Linköping behöver våran spännande kund utöka deras 2nd line team och vi letar efter dig som har ett brinnande supporthjärta och som är en riktigt teamspelare. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu en konsult till vår kunds Second line support, där består arbetsuppgifterna i att lösa användarnas problem samt ta emot beställningar med hjälp av telefon och fjärrstyrningsverktyg. Till hjälp har kunden en knowledgedatabas där de dokumenterar lösningar. Konsulten kommer att tillhöra ett team på drygt 20 personer som sitter tillsammans med resten av teamet i våra lokaler i Linköping. Arbetstiderna är helgfria vardagar mellan 07.00 och 18.00.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, uppföljning och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. En stor del i vardagen innebär kontakt med andra människor, så en god social förmåga är viktig. Dina dagar kan stundtals ha ett högt tempo, så det är viktigt att du är duktig på att hantera stress.

För att passa för denna roll ser vi att du uppfyller nedan krav
- Erfarenhet av systematisk felsökning
- Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
- Minst 2 års erfarenhet i slutanvändarsupport
- Erfarenhet av Microsoftmiljö
- Erfarenhet av Active Directory
- Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser
- Arbetat enligt ITIL
- Bra på att hantera dokumentation
- Besitter ett supporthjärta och är en Teamspelare

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

IT tekniker | Linköping | Experis

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 27
IT-tekniker på jakt efter nytt jobb? I Linköping behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som verkligen uppskattas av andra och själv uppskattar mötet med olika typer av människor. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera duktiga IT tekniker till kommande uppdrag hos våra kunder i Linköping. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos våra kunder. Vilket innebär att arbetsuppgifterna kommer variera, då de styrs av våra kunders behov.

I denna roll kommer du att jobba i Windows-miljö och Microsoft-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem, både gällande hård- och mjukvara. Tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen kommer du att arbeta med att administrera IT-miljöer, att felsöka och hitta lösningar, stötta arbetet med drift och utveckling av den lokala nätverksmiljön. Vidare kommer du även att arbeta med teknisk utrustning för konferensutrymmen - så som projektor, kamera och ljudanläggning.

Du kommer även att vara delaktig i arbetet kring IT-infrastrukturen och delta i IT-projekt och uppgifter relaterade till den dagliga IT-driften.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, uppföljning och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. En stor del i vardagen innebär kontakt med andra människor, så en god social förmåga är viktig. Dina dagar kan stundtals ha ett högt tempo, så det är viktigt att du är duktig på att hantera stress.

För att passa för denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet att arbeta i IT-miljö med informationssäkerhetsskydd. Du ska även ha arbetat med Windows produkter så som Windows 10, 11 och Office 2016 eller nyare. Vidare ska du ha erfarenhet av arbete med Windows Server 2016, eller nyare, och Active Directory (AD).

Om du har erfarenhet av att arbeta med något av följande är även det meriterande:

* Nätverksteknik
* Hyper-V/VM-ware
* Backup
* Multifaktorautentisering

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

HR-Administratör | Statlig myndighet| Linköping

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Nov 24
Är du redo att vara den drivande kraften bakom arbetsmiljön och HR-strategin på en statlig myndighet i Linköping? I rollen som HR-administratör kommer du att tillhandahålla kvalificerat stöd i HR-frågor till både chefer och medarbetare. Ditt arbete spänner över både det operativa och det strategiska inom HR, vilket ger en mångsidig och utmanande upplevelse! Välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells!

Ort: Linköping
Uppdragsstart: 2024-02-05
Uppdragslängd: 2024-08-31 med chans till förlängning

Arbetsbeskrivning
Som HR-administratör hos vår kund, en statlig myndighet, kommer du att spela en central roll i att stödja chefer och medarbetare i olika HR-frågor. Dina ansvarsområden inkluderar systematiskt arbetsmiljöarbete, koordinering av utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. Du förväntas också driva egna projekt inom HR-området och ha förmåga att snabbt hantera både stora och små frågor. Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Rollen kan också innefatta resor till kontor i Stockholm, Lund och Göteborg

Är det dig vi söker?
Till denna roll söker vi dig som har:

* Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt (exempelvis personalvetarprogrammet) och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Erfarenhet av HR-system
* God kännedom om lagar och förordningar inom HR-området
* Kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Ansök nu

Junior riskanalytiker till Saab

Riskbedömare
Läs mer Nov 23
Junior riskanalytiker till Saab i Linköping, Stockholm eller Göteborg

Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som junior riskanalytiker på Saab i ett nyskapande riskteam. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och möjligheten att få bidra med ny kunskap. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!Att lyckas i denna roll

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en universitetsexamen i företagsekonomi, gärna masterexamen samt ett intresse av att arbeta med Procurement och Supply Chain. Gärna bevisad arbetslivserfarenhet eller universitetskurser.

Riskteamet är ett centralt organiserat team som stödjer inköpsorganisationen i hela Saab med riskinformation om leverantörer. Vi är mitt uppe i förberedelserna och teamet kommer att lanseras under våren 2024. Vi söker en analytiker till teamet. Eftersom detta är en tjänst som just ska lanseras kommer rollen att krävas för att arbeta med att leverera riskanalystjänsten samt aktivt vara med och skapa och utveckla arbetssätt inom tjänsten.

Vi söker dig som har ett samarbetande och stödjande tänkesätt samt förmåga att leverera en högkvalitativ riskanalys till de interna kunderna. Du behöver också ha ett driv att identifiera möjligheter att förbättra och utveckla våra arbetssätt med hjälp av ett analytiskt förhållningssätt. Vi tror att du är en riktig lagspelare och en bra kommunikatör.Vidare tror vi att du har:

* Relevant universitetsexamen, helst en magisterexamen i naturvetenskap eller företagsekonomi
* Strukturerad och analytisk
* Förmåga att kommunicera effektivt med olika nivåer i organisationen, muntligt och skriftligt, bygga förtroendefulla relationer
* Njut av förändring och förmåga att driva förändring
* Behärskar engelska och svenska flytande, både i tal och skrift

Denna tjänst kräver att du klarar en säkerhetsprövning baserat på gällande regler kring/av säkerhetsskydd. För tjänster som kräver säkerhetsprövning kan ytterligare skyldigheter gällande medborgarskap gälla.Vad du kommer att vara en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med ett bestående uppdrag att hjälpa nationer att hålla sitt folk och sitt samhälle säkert. Med hjälp av sina 19 000 begåvade människor tänjer Saab ständigt på teknikens gränser för att skapa en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Saab designar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledning och kontroll, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige. Det har stora operationer över hela världen och är en del av flera nationers inhemska försvarsförmåga.Sök tjänsten idag!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Saab i Stockholm, Linköping eller Göteborg. Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emilia Carleson via e-post: emilia.carleson@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansök nu

Projektledare | LInköping | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Nov 23
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Linköping. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Linköping

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Systemutvecklare | Linköping | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 22
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Linköping. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Testare | Linköping | Experis

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Okt 23
Trött på buggar och buffring? Vill du vara med och bidra till fler välfungerande system i det svenska samhället? Som testare hos oss på Experis får du möjligheten att utforska dina idéer och ta din kreativitet till nya höjder!

Arbetsbeskrivning

Har du lust att vara med och kvalitetssäkra morgondagens IT-system? Trivs du med en arbetsvardag där du får följa utvecklingsprocesser från A till Ö och ta djupdyk där det behövs för att undvika framtida problem? Här får du möjlighet att bidra på diverse fronter inom test, så som; testutförande, utvärdering och analys av resultat, testautomatisering, rapportering och testprestanda - detta i syfte att säkra bästa möjliga kvalitet i systemen eller produkterna.

I tillägg kommer du få möjligheten att grotta ner dig i och bli ännu bättre på bland annat: Cypress, Selenium, Postman, Java, .Net, JavaScript, användarvänlighet, testautomatisering, Scrum och/eller Kanban.

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig mesta möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner, och vi kommer stötta dig på vägen. Du får bland annat ta del i vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator där du får tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget, detta redan från dag ett (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Michael Berhe, så berättar vi gärna mer om Experis!

Vem vill vi ha med oss i laget?

* Du har minst 6 års erfarenhet som testare inom konsultbranschen
* Du har certifiering enligt ISTQB eller liknande
* Du är flytande i svenska, både vad gäller tal och skrift
* Du har en examen på universitet/högskole/yrkeshögskolenivå eller motsvarande, längre relevant arbetserfarenhet kan kompensera för detta
* Du har erfarenhet av testverktyg, så som t.ex. Cypress, Selenium eller Postman för automatisk testexekvering samt analys och rapportering av testutfall

För att trivas i rollen som testare tror vi att du känner dig igen i egenskaper som att vara noggrann, kreativ och nyfiken - och att du har ett stort intresse för utveckling och test. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar fullt ansvar över dina uppgifter. Vidare trivs du med att analysera resultat och drivs av att lösa problem. Du jagar ständigt utveckling och att lära dig mer samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor på Experis.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Michael Berhe på mailadress michael.berhe@se.experis.com

Ansök nu

Flygingenjör inom underhåll och teknisk analys

Kundserviceingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 20
Jefferson Wells erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Hos oss på Jefferson Wells arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och kompetent individ för rollen som Teknisk analytiker och Underhållsingenjör. I denna position kommer du att spela en nyckelroll i att genomföra analyser och utredningar, utveckla och anskaffa underhållsutrustning samt säkerställa korrekt dokumentation och information genom systemstöd. Din roll kommer också att involvera arbete med kravhantering och säkerställa kravuppfyllnad, samt tekniskt stöd mot interna/externa kunder och olika interna gränssnitt såsom designorganisation och inköp.

Vem är du

- Relevant teknisk utbildning och erfarenhet.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- Kommunikationsförmåga både på svenska och engelska.

- Erfarenhet av projektledning och tekniskt arbete.

- Flexibilitet och vilja att resa vid behov.

Vi tror på mångfald och inkludering, och därför ser vi fram emot att ta emot din ansökan oavsett bakgrund och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att forma din roll utifrån din kompetens och erfarenhet, samtidigt som du bidrar till vår gemensamma framgång.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av ett dynamiskt team, skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt företag och tillsammans skapa framtidens lösningar.

För att trivas och passa i rollen som Jefferson Wells-konsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och du har en stor social kompetens.

Vad kan vi erbjuda dig

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Jefferson Wells eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande.

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist på erik.sundqvist@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ledigt jobb som Produktionsstyrare till Saab

Logistiker
Läs mer Nov 8
Jefferson Wells söker för Saab Aeronautics räkning en strukturerad och kommunikativ Produktionsstyrare. Detta är en rolig och utmanande roll där du får möjlighet att växa och ta nästa kliv i karriären! Som konsult är du anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar på plats hos Saab. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

Ort: Linköping, Tannefors
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: 100%
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag hos Jefferson Wells men arbete hos Saab i Linköping, chans till övertag!

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Arbetsbeskrivning
Som Produktionsstyrare arbetar du i samråd med respektive verkstadsledning. Du tar fram detaljplaner samt beläggningsplanering på både kort och lång sikt. Du planerar, prioriterar och följer upp. För att trivas i rollen bör du ha en god samarbetsförmåga.

Din profil
Som produktionsstyrare söker vi dig som har:

* Grundläggande utbildning inom logistik eller motsvarande
* Kunskap om datasystem för produktionsstyrning
Kunskap inom MRP/CRP samt detaljplanering
* Grundläggande kunskaper inom Lean Manufacturing
* Kunskap om verkstadsupplägg med tillhörande tillverkningsflöden
* Kompetens inom material- och produktionsstyrning

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid aktuella gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig konsultchef, Stina Johansson på stina.johansson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Verksamhetschef HR till Regionledningskontoret

HR-chef
Läs mer Nov 27
Trivs du i ett sammanhang där ingen dag är den andra lik och där du får arbeta i en bred roll med variation och utveckling? Stimuleras du av att bidra till att skapa effektivitet och framdrift? Vill du verka i en miljö där du får vara med att påverka och utveckla det regionövergripande HR-arbetet? Då är du personen vi söker!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt - och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål - att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Region Östergötland har totalt cirka 14 500 medarbetare varav cirka 1300 tillhör Regionledningskontoret. Regionledningskontoret spänner över en mängd olika områden såsom IT, fastighet, inköp, katastrofmedicin, regional utveckling, folkhälsa och regionledning.

Arbetsbeskrivning
Som Verksamhetschef HR arbetar du på Regionledningskontoret med uppdrag i såväl långsiktigt strategiska, som samordnande och beredande frågor. Du rapporterar till HR direktören och har personalansvar för ansvariga Enhetschefer, HR chef inom regionledningskontoret och strategerna inom HR. Du arbetar samordnande gentemot HR direktören och bereder det HR strategiska arbetet gentemot politiken.

Du trivs med att ta ansvar och bidra till utveckling av HR-funktionsområdena med dess underliggande HR-processer och gentemot regionen som helhet. Du ingår som en aktiv part i regionens HR-ledningsgrupp. Inom ledningsgruppen kommer dina kunskaper och erfarenheter inom kvalificerat HR arbete värdesättas högt, men också ditt intresse för verksamheten och din vilja att bidra till utveckling i alla delar. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ha personalansvar för strateger och chefer inom flera olika kompetensområden.

Om dig
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom HR-området. Vidare har du flera års erfarenhet av ledarskap och kvalificerat HR-arbete på strategisk ledningsnivå. Du har bred kompetens och erfarenhet från hela HR-området och har vana att arbeta verksamhetsnära. Vi vill att du har goda kunskaper gällande kompetensförsörjning, arbetsrätt, förändringsarbete och ledarskapsfrågor. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal som skrift.

Du har en hög personlig mognad, högt driv och en utvecklad förmåga att skapa goda relationer. Du är en strategisk och utvecklingsorienterad person som stimuleras av komplexa arbetsuppgifter och har förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Ditt agerande och dina beslut visar på gott omdöme, då du utgår ifrån hela verksamhetens bästa. Du är strukturerad, kommunikativ, empatiskt och bra på att entusiasmera och coacha chefer och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Ansökan och anställning
Anställningen som Verksamhetschef HR är ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https:// ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.

Kontakt
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
HR-direktör Ingegerd Engquist 0702-21 98 40

Fackliga kontaktpersoner:
SACO Peter Hallberg 0705-30 18 18
Vision Camilla Berlin 0722-12 52 54

I den här rekryteringen samarbetar Region Östergötland med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på 0722-00 40 86 alternativt erik.svahn@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomi- och administrativ assistent till Centric i Linköping

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 16
Centric Service levererar professionella tjänster inom markentreprenad/utemiljö och fastighet till kunder runt om i landet, främst mellan-Sverige. Sedan några år är Centric är en del av NPM-Group koncernen med ca 15 bolag och 250 medarbetare. Hela koncernen är i ett expansivt läge och för att bättre stötta denna tillväxtresa kommer ett antal funktioner decentraliseras, bla en lokal ekonomifunktion till Centric. "Kvalitet, Omtanke och Ansvar" är starka ledord som genomsyrar företagets utveckling och verksamhet.

Har du utbildning inom ekonomi och administration? Vill du vara med och automatisera och digitalisera vår kund- och leverantörsreskontraprocess, är du noggrann, serviceminded och en administrativ talang som vill arbeta på ett framåtsträvande bolag med hög expansionstakt inom mark- och fastighetstjänster? Då kanske du är rätt person till tjänsten som Ekonomi- och administrativassistent till Centric Service AB i Linköping!

Arbetsbeskrivning

Som Ekonomi- och administrativassistent på Centric kommer du dels vara vår administrativa stjärna som håller koll på allt från bilavtal till vårt ledningssystem och dels vara ansvarig för leverantörsreskontrans hela flöde - från ankomst till betalning samt vara delaktig i vår kundfaktureringsprocess. Vi har precis bytt ekonomisystem till ExFlow och Business Central och du kommer vara en viktig spelare i det fortsatta arbetet att utveckla rutiner och processer.

Du kommer ha mycket kontakter, både internt och med leverantörer samt vara en aktiv del av totala koncernens ekonomifunktion.

Företaget är i en expansiv fas vilket innebär att det kommer finnas utrymme för utveckling.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som Ekonomi- administrativassistent ser vi att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du kan vara nyexaminerad, men vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet inom ekonomi, till exempel sommarjobb eller liknande.

Du har ett naturlig driv och motiveras av att få ta initiativ och arbeta självständigt. Digitalisering kommer naturligt ihop med ett systemintresse. Noggrann, strukturerad och fokuserad är tre ord som beskriver dig. Med hjälp av ditt öppna och förtroendeingivande sätt skapar du hållbara relationer med kollegor, chefer och kunder/leverantörer. Du måste behärska office-paketet och vara duktig i excel.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Centric Service AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på 011-19 43 58 eller på hanna.lindeberg@jeffersonwells.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Information Management Expert

Organisationsutvecklare
Läs mer Nov 24
At Saab, a company founded on a legacy of innovation and commitment to national security, we are navigating the ever-changing landscape of cybersecurity. To strengthen our position in the Information Domain, we are now looking for a Senior Information Management Experts to play a pivotal role in upholding our core values of trust, security, and excellence.

At Saab, a company founded on a legacy of innovation and commitment to national security, we are navigating the ever-changing landscape of cybersecurity. To strengthen our position in the Information Domain, we are now looking for a Senior Information Management Experts to play a pivotal role in upholding our core values of trust, security, and excellence.You will take the helm in ensuring the efficient and secure utilization of information within Saab Group. Collaborating closely with dedicated colleagues at Saab, you will be instrumental in the development and fortification of our Information Landscape, a critical foundation for our company's future success.If you are a seasoned professional who values integrity, security, and excellence as much as we do, and you are passionate about shaping the future of cybersecurity within an organization that places these values at its core, we invite you to join us on this journey. Together, we will lead the way in ensuring Saab's information landscape remains resilient, adaptable, and secure.Key Responsibilities:* Be responsible for the information management strategy and roadmap at Saab.
* Participate in development, governance and coordination of various initiatives building information landscapes at Saab.
* Governance and guidance of how information is used at Saab securing efficient usage of information within regulatory requirements.
* Collaborate with other relevant processes on how the information strategy effects their field of interest.
* Collect and evaluate business and information requirements within Saab.
* In cooperation with Saab Process, methods and tools groups define and structure the usage of information.
* Assist to analyze data and organize it across various categories and tools.
* System owner of Information management tools,
* Leading a cross Saab team within the field of Process, methods, and tools for information management.
* Collaborate with different stakeholders e.g., IT-architects, IT-directors, Quality and operational business.This role reports to Head of Quality at Saab Group.Your profileAs a candidate for this position, you must have the ability to work independent, take on great responsibility and have excellent communication skills. We expect you to have a university degree in for example IT and management.The successful candidate has experience/competence of:* Strong business acumen and understanding how information can be used to improve business value
* Information systems development and governance
* Master data and meta data definition
* Ability to see the "big picture" in a complex information landscape
* Experience in the Enterprise/Information Domain or in a similar role
* Knowledge on security regulations like NIST, CMMC, Cyber Essential Plus,
* Knowledge on privacy Regulations like GDPR, NIST Privacy
* Experience from Export Control Regulations is an advantage
* Proven communication skills
* Fluent in Swedish and English
* Strong Business AcumenThis position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

Ansök nu

Corporate Paralegal

Advokatsekreterare
Läs mer Nov 23
Saab söker en Corporate Paralegal med utmärkt ordningssinne som kan arbeta självständigt och bistå Saab-koncernen med bolagsadministrativa uppgifter. Vill du arbeta i en internationell miljö på ett växande företag med ökad affärskomplexitet? Välkommen med din ansökan!

Saab söker en Corporate Paralegal med utmärkt ordningssinne som kan arbeta självständigt och bistå Saab-koncernen med bolagsadministrativa uppgifter. Vill du arbeta i en internationell miljö på ett växande företag med ökad affärskomplexitet? Välkommen med din ansökan!

Din roll

Som Corporate Paralegal kommer du vara den huvudsakliga globala kontakten gällande frågor som rör lagstadgade krav för koncernens legala enheter. Du kommer stötta affärsområdena och koncernfunktionerna med administrativa uppgifter inom bolagsadministration.

Några av dina huvudsakliga uppgifter är:

* Administrera inlämning av svenska koncernbolags årsredovisningar till Bolagsverket samt upprättande av erforderligt bolagsstämmoprotokoll och styrelseprotokoll.
* Registrera förändringar av styrelseledamöter m.m. för de svenska bolagen hos Bolagsverket.
* Administration i vårt system Blika och se till att koncernens legala ägarstruktur och juridiska information såsom styrelse, revisorer, aktiebok mm för alla Saab-enheter är aktuell och korrekt i Blika.
* Vara huvudkontakt för alla våra koncernbolag och utländska filialer gällande till exempelvis signering av olika dokument.
* Hantera eller bistå processen vid etablering av nya svenska och utländska enheter och stödja eller hantera processen vid nedläggning av befintliga enheter (inklusive fusioner, likvidationer etc.).
* Uppdatera insiderlogglistan.
* Legalisering av handlingar hos Notarius publicus.
* Visst allmänt administrativt arbete för skatteavdelningen.
* Bistå med design av vår interna hemsida och förbereda presentationer i Powerpoint.

Din profil

Du har några års erfarenhet av administrativt arbete från t.ex. domstol/myndighet eller juridiskt sekreterararbete på advokatbyrå. Det är ett stort plus om du är intresserad av skatter.

Tjänsten kräver goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på både svenska och engelska samt goda kunskaper i Microsoft Office.

Som person är du strukturerad, noggrann och organiserad. Du tar ansvar för dina uppgifter och är driven i ditt arbete samt har sinne för detaljer. Du kommer ha kontakt med personal på alla nivåer och arbeta nära både interna kollegor och externa partners från olika delar av världen, vilket kräver att du är samarbetsvillig och serviceinriktad.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Läs mer om oss här

Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Du kommer att ingå i Group Tax-teamet på Group Finance. Group Tax har det övergripande ansvaret för direkta och indirekta skatter och för att övervaka och hantera koncernens legala struktur. Group Tax består av sex skatteexperter (inklusive chefen för Group Tax) och en Corporate Paralegal.

Vår kultur präglas av teamarbete och du kommer ha stödjande kollegor med kvalificerad kompetens inom t.ex. skatt, redovisning och compliance. Group Tax har en positiv laganda med högt i tak och ett arbetsklimat där vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Ledigt jobb som Change Monitor / Planerare, Saab

Materialplanerare
Läs mer Nov 8
Nu söker vi på Jefferson Wells en driven och passionerad Change Monitor till Saab Aeronautics i Linköping! Har du ett intresse och bakgrund inom logistik, planering och trivs i en roll som projektledare? Vill du tillhöra ett dynamiskt team där din förmåga att koordinera spelar en central roll? Då kan detta vara en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells och Saab i Linköping!

Ort: Linköping, Tannefors
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: 100%
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag hos Jefferson Wells men arbete hos Saab i Linköping

Din roll
Vi söker nu en Change Monitor för att stärka Saabs Aeronautics planeringssektion, som för närvarande består av cirka 15 skickliga medarbetare. I rollen som Change Monitor kommer du att spela en central roll i planeringen, genomförandet och uppföljningen av nya och förändrade artiklar via Change Requests (CR) inom Saabs utvecklingsprojekt.

Dessutom ansvarar du för att säkerställa att rätt konfiguration enligt gällande specifikationer upprättas för varje produkt och att artiklar och verktyg justeras eller avvecklas vid behov. Ditt arbete kommer att kräva nära samarbete och koordinering med flera olika discipliner och avdelningar. Du kommer att agera som en central knutpunkt i detta nätverk, så din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt kommer att vara av avgörande betydelse. Planeringen av utvecklingsprojekten sker i programvaror som MS Projekt, PlanVerk och CPS, medan hanteringen av ändringar och konfigurationer utförs genom PDM-systemet TeamCenter, och i vissa fall även i VPM för vissa produkter.

Din profil
Vi letar efter dig som är välorganiserad, öppen för nya idéer, flexibel samt har en stark inre drivkraft. Stresstålighet är en viktig egenskap då du kommer att behöva hantera förändringar och många uppgifter samtidigt.

För att blomstra i denna roll bör du vara en skicklig lagspelare med utmärkta kommunikationsförmågor. Du bör också ha en förmåga att snabbt inhämta information och att effektivt leda och koordinera ändringar inom projektet. Ett genuint intresse för teknik är en förutsättning för att trivas i denna position. Tidigare erfarenhet inom utvecklingsprocesser och produktion är av stor betydelse och om du tidigare har arbetat med Team Center är det en fördel.

En passande utbildningsbakgrund kan vara teknisk, till exempel som gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet inom områden som produktion, utveckling, ändringshantering och koordinering kommer att vara mycket värdefull.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är
du välkommen att maila ansvarig konsultchef, Stina Johansson på stina.johansson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

ServiceNow | Linköping | Experis Academy

IT-strateg
Läs mer Okt 27
Vill du vara med och driva ServiceNow framåt? Vi på Experis Academy har en väldigt spännande möjlighet för dig!

Är du nyexaminerad inom IT (eller har ett par års erfarenhet) och vill specialisera dig på programvarulösningar? Vi på Experis Academy söker dig som vill utvecklas till ServiceNow-utvecklare på rekordtid och börja jobba direkt hos vår kund i Linköping. Vårt nästa program startar i början av december 2023 - vad väntar du på?

Vad är ServiceNow?

ServiceNow är en integrerad molnbaserad lösning som dominerar ITSM (IT Service Management) branschen. Det började som ett ITSM-verktyg, men har utvecklats till att bli en mycket större plattform med lösningar inom finans, försäljning, HR, FSM, CRM och andra områden. Den har en stark närvaro på marknaden och genererar mycket intäkter tack vare sin högt konfigurerbara lågkodsplattform och effektivitet. Det ger kunder mer funktionalitet, tillförlitlighet och anpassningsmöjligheter, vilket hjälper till att digitalisera och förena organisationer med smartare, snabbare och bättre sätt att utföra arbetsflöden. ServiceNow erbjuder en mängd verktyg som integreras smidigt med många äldre system; företagets produkter kan stödja de flesta arbetsflöden. ServiceNow har använts av företag inom nästan alla branscher som tillhandahåller tjänster och support. ServiceNow är mycket eftertraktat på dagens arbetsmarknad. Organisationer väljer ServiceNow eftersom det möjliggör snabbare och mer flexibel verksamhet än någonsin tidigare. ServiceNow, som är avsett att hantera allt som en tjänst, uppnår detta genom att fokusera på de aktiviteter och processer som används för att skapa en typisk arbetsdag via en tjänsteorienterad synvinkel.

Varför ska du arbeta med ServiceNow?

ServiceNow anses vara en av de bästa karriärvalen - av flera anledningar. Här är några av de viktigaste punkterna som förklarar varför du inte kommer att ångra en karriär inom ServiceNow:

Ökande efterfrågan, marknadsledare, kraftfull plattform och mångsidiga kompetenser, gemenskap och nätverk, högt förtjänstpotential, ljus framtid, enkel teknisk start, karriärutveckling, överförbara färdigheter

Vad får du av att gå Experis ServiceNow Academy Program?

? Tio veckors betald ServiceNow-utbildning i högt tempo.

????? Fokus på den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.

????? Lätt att avancera och bygga karriär!

???? Hög efterfrågan och bra lön.

???? Låg tröskel för dig som vill börja jobba med ServiceNow.

???? Möjlighet att ta ServiceNow CSA-certifiering!

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens inom den nya teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under tio intensiva veckor får du praktisk vidareutbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska kunna vidareutvecklas och bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att förse dig med de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas.

Ett urval av teknologier du kommer att lära dig och få möjlighet till att börja jobba med under programmet är: ITIL/ITSM-grunder och Javascript, ServiceNow Administration Fundamentals, implementering av ServiceNow-plattformen, IT Service Management (ITSM), script i ServiceNow Fundamentals, grundläggande applikationsutveckling, alla grunderna i tjänsteportalen.

Vem är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med detta koncept har omfattande erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyutexaminerade talanger inom branschen, och vi är duktiga på att matcha profiler med spännande uppdrag. Vi arbetar även mycket med coachning för att ge dig möjlighet att komplettera dina tekniska färdigheter med andra mjuka färdigheter som passar inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver du?

* Du behöver ha kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller relaterat område.
* Du behöver ha grundläggande förståelse för webbteknologier, databaser och programmeringskoncept.
* Du behöver vara bekant med skriptspråk, HTML, CSS eller relaterade teknologier.
* Du behöver vara bekant med Agile/Scrum-metodik.
* Du behöver ha flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

* Bekant med JavaScript, Angular JS eller andra programmeringsspråk.
* Bekant med integrationer med REST/SOAP API:er eller andra integrationsmetoder.
* Bekant med ITIL-processer eller IT-tjänsthanteringskoncept.
* Bekant med ServiceNow-plattformen som användare eller ITSM-modul.

Kursstart: December 2023

Arbetstid: Heltid

Plats för utbildning och uppdrag: Linköping

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på dara.tysani@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

Operativ inköpare | Saab | Linköping

Inköpare
Läs mer Nov 6
Vi på Jefferson Wells söker idag en operativ inköpare med samordningsansvar som trivs i en affärsorienterad miljö till Saab Aeronautics i Linköping! Vill du ha möjligheten att vara en nyckelspelare inom Saabs inköpsverksamhet? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Linköping
Start: Omgående
Omfattning: 100%

Din roll
Som operativ inköpare med samordningsansvar hos Saab Aeronautics kommer du tillhöra deras GSE-avdelning. Du kommer att arbeta i anskaffningsprocesserna samt samordning av inköpsarbetet. Du kommer precis som våra övriga operativa inköpare att vara involverad i de flesta inköpsrelaterade uppgifter som förekommer, allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering. Du kommer att ha ett tätt samarbete med Saabs strategiska inköpsstöd, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, GSE-ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal m.fl.

Detta innebär arbetsuppgifter som t.ex.:

* att leda och fördela arbetsuppgifterna bland inköparna (5st inkl dig själv)

* att skapa, hantera och utvärdera offertförfrågningar

* att lägga beställningar

* att leveransbevaka och säkerställa att vi får leveranserna i tid

* fakturahantering

* uppföljning och utvärdering av leverantörer och leveranser

* hantering av returer och reklamationer

Utöver detta är en viktig del av arbetet att kunna vårda och bygga affärsmässiga relationer med leverantörerna.

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Östersund, Arboga eller Linköping, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Din profil
För att lyckas i tjänsten behöver du ha god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi söker dig som:

* Har en högskoleexamen eller annan relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta som operativ, taktisk eller projekt- inköpare

* Har en god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

* Är intresserad av att leda eget ansvarsområde inkl tilldelade resurser och har erfarenhet av detta

* Har god datorvana och goda kunskaper inom Officepaketet"

* Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vad du blir en del av
Aeronautics, är ett affärsområde inom Saab som utvecklar och tillverkar flygsystem av världsklass samt har ett brett utbud av supportlösningar inom militär och civil flygverksamhet.

Staben "Procurement and Business Coordination" ingår i avdelningen Ground Support Equipment (GSE). Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund.

Våra affärsuppdrag består av att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Strategisk Inköpare till Saab Dynamics

Inköpare
Läs mer Nov 1
Har du en flerårig bakgrund som Strategisk Inköpare inom tillverkningsindustrin? Är du en analytisk, strukturerad och affärsinriktad person med vilja att skapa och vårda leverantörsrelationer? Då kan du vara rätt person för nedan långsiktiga konsultuppdrag på Saab Dynamics i Linköping!

Din framtida utmaning:
Som strategisk inköpare kommer du ha många kontakter, både internt och externt. I tjänsten kommer det ingå resor i samband med leverantörsutvärderingar, både nationellt & Internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Hantera din egen leverantörsbas.
* Stödja affärsområdenas projekt och program med kommersiellt ansvar och att kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
* Vara ansvarig för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla våra leverantörsavtal.
* Upprätta och kontinuerligt utveckla strategier för din leverantörsbas.
* Kör funktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar.
* Försäkra dig om att Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner är uppfyllda.

Arbetet sker i en miljö som främjar såväl karriären som den personliga utveckling och vi värnar om att vara en arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Detta är ett konultuppdrag till att starta med men för rätt person finns det god chans till överrekrytering.
Omfattning: 100%

Den du är idag:
För att trivas i denna roll är du en affärsinriktad person med stor kommunikationsförmåga.

* Du har minst 5 års erfarenhet av inköpsarbete och är van vid att effektivt samarbeta med teammedlemmar och andra intressenter.
* Du har troligtvis en högskole- eller civilingenjörsexamen. Saknar du högre utbildning kan lång erfarenhet inom inköp ersätta detta.
* Dina arbetsuppgifter görs på såväl svenska som engelska vilket gör att goda kunskaper i engelska är en förutsättning.
* En bakgrund inom tillverkningsindustrin tex. inom områdena elektronik, mekanik- eller likande samt erfarenhet av komplexa system och avancerade produkter är meriterande.
* Det är en fördel med erfarenhet från olika affärssystem (t ex IFS, SAP), MPS samt Business Intelligence-system.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad och lyhörd med förmåga att personligt och affärsmässigt skapa goda kontakter och förtroendebaserade relationer. Vi värdesätter en vana att arbeta metodiskt med långsiktig målmedvetenhet och uthållighet samt en mycket god kommunikationsförmåga.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila konsultchef Stina Johansson på stina.johansson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Transfer Pricing Controller | Saab | Linköping

Controller
Läs mer Okt 26
Är du redo att ta ditt nästa karriärsteg inom ekonomi och internprissättning? Hos Jefferson Wells har vi just nu ett unikt tillfälle för en passionerad Transfer Pricing Controller att ansluta till vårt team och ta del av ett spännande uppdrag med Saab i Linköping. Här har du chansen att vara en viktig del av en framstående multinationell koncern och aktivt bidra till deras pågående ekonomiska framgång. Välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Uppdragsstart: Snarast möjligt
Uppdragslängd: Långsiktigt konsultuppdrag
Övrig information: Möjlighet till hemarbete om arbetet tillåter

Arbetsbeskrivning
I rollen som Transfer Pricing Controller kommer du att arbeta nära Saabs internationella enheter och vara ansvarig för att säkerställa korrekt internprissättning och ekonomisk rapportering. Ditt arbete kommer att inkludera:

* Utföra avstämningar och beräkna eventuella justeringar av utländska enheters resultat
* Upprätta internprissättningsdokumentation
* Underhålla och förbättra koncernens policies avseende internprissättning
* Assistera affärsområdena med dagliga frågor avseende internprissättning
* Underhålla och förbättra koncernens processer avseende internprissättning

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som utmärker dig genom din förmåga att lösa komplexa uppgifter. Din starka analytiska förmåga och djupa ekonomiska insikt gör dig till den vi behöver för att framgångsrikt hantera utmaningar inom rollen. Din strukturerade och noggranna arbetsstil gör att du är en pålitlig kraft när det kommer till att hantera komplicerade uppgifter. Dessutom har du en stark självständig arbetskapacitet, och samarbetar gärna i team för att dra nytta av dina kollegors kompetens.

Kvalifikationer:

* Högskoleexamen inom ekonomi
* Önskvärt med några års arbetslivserfarenhet inom internprissättning, skatterapportering eller finansfunktion på en multinationell koncern
* Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift
* Utmärkta kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på vår webbplats. Urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Supply Chain | Östergötland | Jefferson Wells

Logistiker
Läs mer Okt 10
Vi på Jefferson Wells söker idag passionerade konsulter med en stark drivkraft att göra skillnad inom supply chain och logistik i Östergötland! Är du redo att arbeta i en roll där du får möjlighet att påverka framtidens försörjningskedjor och optimera logistikprocesser hos våra kunder? Välkommen att bli en avgörande del hos oss på Jefferson Wells och forma morgondagens supply chain lösningar!

Ort: Östergötland
Start: Enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Varierande
Övrig information: För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning
Som konsult inom Supply Chain hos oss på Jefferson Wells kommer du få möjligheten att arbeta med spännande uppdrag hos våra kunder i Östergötland. Vi söker konsulter med olika bakgrunder inom supply chain-branschen för att möta våra kunders varierande behov. Dina arbetsuppgifter kan inkludera:

* Hantera och optimera logistikflöden
* Delta i produktionsplanering och styrning
* Arbeta med inköpsprocesser och leverantörsrelationer
* Analysera och förbättra försörjningskedjor
* Bidra till att utveckla effektiva lagerhanteringsmetoder
* Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa smidiga processer

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som vågar utmana status quo och driva innovation. Du är en entusiastisk lagspelare som trivs med att anta nya utmaningar och har alltid en positiv inställning. Att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är något du gör med lätthet, och du har en genuin passion för att leverera utmärkt service.Dessutom tror vi att du har:

* Eftergymnasialutbildning inom supply chain, logistik, produktion eller inköp eller liknande
* Tidigare erfarenhet inom supply chain är meriterande men inte ett krav
* Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
* Noggrannhet, stort intresse för supply chain-frågor och en stark drivkraft att utvecklas inom ditt område

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på vår webbplats. Urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till oss på Jefferson Wells och ta nästa steg i din supply chain-karriär!

Ansök nu

Inköp | Östergötland | Jefferson Wells

Inköpare
Läs mer Okt 10
Jefferson Wells är i behov av erfarna inköpskonsulter med varierande bakgrund för att möta våra kunders behov i Östergötland. Vi har en mängd spännande uppdrag inom operativt, taktiskt och strategiskt inköp. Oavsett om du är en junior inköpare som vill ta dina första steg i karriären eller en senior inköpare med omfattande erfarenhet, kan vi ha en roll som passar dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Östergötland
Uppdragsstart: Enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Varierande beroende på uppdrag
Övrig information: Möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person

Arbetsbeskrivning
Som konsult inom inköp hos oss på Jefferson Wells kommer du att arbeta med spännande uppdrag inom olika områden inom inköp, inklusive operativt, taktiskt och strategiskt inköp. Dina ansvarsområden kan inkludera:

* För operativt inköp kan du vara ansvarig för att säkerställa att företagets lager alltid är välfyllda genom att hantera inköpsorder och leveranser.
* Inom taktiskt inköp kan du utveckla en ny inköpsstrategi för att minska kostnader och förbättra leverantörsrelationer.
* Inom strategiskt inköp kan du leda en förhandlingsprocess med en ny leverantör för att säkra ett långsiktigt avtal med bättre villkor.

Kravprofil
För att lyckas i rollen bör du:

* Ha en eftergymnasialutbildning inom supply chain, logistik, produktion eller inköp.
* Ha tidigare erfarenhet inom inköpsbranschen (meriterande).
* Ha flytande kunskaper i svenska och engelska.
* Visa noggrannhet, ett starkt intresse för inköpsfrågor och ett starkt driv att utvecklas inom området

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på vår webbplats. Urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till oss på Jefferson Wells och ta nästa steg i din inköpskarriär!

Ansök nu

HW ingenjör till Saab

Kontrolltekniker, elektronik
Läs mer Okt 23
Jefferson Wells Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Hos oss på Jefferson Wells arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

Arbetsbeskrivning

Detta är en tjänst med fokus på mycket handson-teknik.

Det kan handla om antenner, kablar, kopplingar, ritningar eller förstå inköpsprocesser och kontraktsskrivningar.Ett exempel på arbetsuppgifter kan vara att man är ute i produktionen och mäter te.x kablar eller det som just då är aktuellt. Arbetet innebär även att ha koll på regelverk och kunna läsa av ritningar. Du kommer ha många olika kontakter inne på Saab då du kommer utföra alla möjliga olika slags uppgifter. Man kommer hela tiden ha mycket på gång där man koordinerar arbetet en hel del. Volymen på arbetet är litet men samtidigt har du alltid mycket att göra.

Du kommer med andra ord vara likt "spindeln i nätet" på många olika platser samt vara den som gör "alltiallo".VEM ÄR DU?

Du kan vara nyexad eller har arbetat en längre tid. Du som person behöver ha ett otroligt driv i dig och våga ta för dig. Man måste kunna hålla ordning och reda runt sig för att på bästa sätt koordinera och styra upp sitt arbete eftersom man har många processer/arbeten i gång samtidigt.Man behöver ha den sociala förmågan och ett bra tålamod samt snabbt kunna växla mellan arbetsuppgfiter. Man behöver även ha ett intresse för regelverk och ritningar.

En hårdvarunära utbildning är bra, men fokus på den sätts på personlighet.Vad kan vi erbjuda dig
Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Jefferson Wells eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist, erik.sundqvist@jeffersonwells.se

Ansök nu

2nd line suppport | Linköping | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 26
Supporttekniker och på jakt efter nytt jobb? I Linköping behöver våran spännande kund utöka deras 2nd line team och vi letar efter dig som har ett brinnande supporthjärta och som är en riktigt teamspelare. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu en konsult till vår kunds Second line support, där består arbetsuppgifterna i att lösa användarnas problem samt ta emot beställningar med hjälp av telefon och fjärrstyrningsverktyg. Till hjälp har kunden en knowledgedatabas där de dokumenterar lösningar. Konsulten kommer att tillhöra ett team på drygt 20 personer som sitter tillsammans med resten av teamet i våra lokaler i Linköping. Arbetstiderna är helgfria vardagar mellan 07.00 och 18.00.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, uppföljning och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. En stor del i vardagen innebär kontakt med andra människor, så en god social förmåga är viktig. Dina dagar kan stundtals ha ett högt tempo, så det är viktigt att du är duktig på att hantera stress.

För att passa för denna roll ser vi att du uppfyller nedan krav
- Erfarenhet av systematisk felsökning
- Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
- Minst 2 års erfarenhet i slutanvändarsupport
- Erfarenhet av Microsoftmiljö
- Erfarenhet av Active Directory
- Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser
- Arbetat enligt ITIL
- Bra på att hantera dokumentation
- Besitter ett supporthjärta och är en Teamspelare

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

IT tekniker | Linköping | Experis

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 26
IT-tekniker på jakt efter nytt jobb? I Linköping behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som verkligen uppskattas av andra och själv uppskattar mötet med olika typer av människor. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera duktiga IT tekniker till kommande uppdrag hos våra kunder i Linköping. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos våra kunder. Vilket innebär att arbetsuppgifterna kommer variera, då de styrs av våra kunders behov.

I denna roll kommer du att jobba i Windows-miljö och Microsoft-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem, både gällande hård- och mjukvara. Tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen kommer du att arbeta med att administrera IT-miljöer, att felsöka och hitta lösningar, stötta arbetet med drift och utveckling av den lokala nätverksmiljön. Vidare kommer du även att arbeta med teknisk utrustning för konferensutrymmen - så som projektor, kamera och ljudanläggning.

Du kommer även att vara delaktig i arbetet kring IT-infrastrukturen och delta i IT-projekt och uppgifter relaterade till den dagliga IT-driften.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, uppföljning och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. En stor del i vardagen innebär kontakt med andra människor, så en god social förmåga är viktig. Dina dagar kan stundtals ha ett högt tempo, så det är viktigt att du är duktig på att hantera stress.

För att passa för denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet att arbeta i IT-miljö med informationssäkerhetsskydd. Du ska även ha arbetat med Windows produkter så som Windows 10, 11 och Office 2016 eller nyare. Vidare ska du ha erfarenhet av arbete med Windows Server 2016, eller nyare, och Active Directory (AD).

Om du har erfarenhet av att arbeta med något av följande är även det meriterande:

* Nätverksteknik
* Hyper-V/VM-ware
* Backup
* Multifaktorautentisering

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

Junior Mjukvaruingenjör | Linköping | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 24
Just nu söker vi på Experis flera Juniora Mjukvaruingenjörer som brinner för att utveckla innovativa mjukvarulösningar till kommande uppdrag i Linköping. Du kommer ha en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster samt säkra tillgängligheten till system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %
Start: Löpande

Arbetsbeskrivning
Du som konsult kommer i rollen som mjukvaruingenjör jobba hos en av våra kunder i Linköping. Du kommer vara en viktig del i teamet som ansvarar för utveckling av mjukvaruapplikationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Designa, utveckla och underhålla mjukvarusystem i C, C++, och Python
* Samarbeta med vårt team för att säkerställa hög kvalitet och prestanda i våra produkter
* Felsöka och optimera befintlig kod
* Delta i projekt för att skapa innovativa lösningar

Din profil
Vi söker dig som är en engagerad Junior Mjukvaruingenjör med god erfarenhet av C, C++, och Python. Du är en problemlösare och en lagspelare med en passion för mjukvaruutveckling. Du har förmågan att ta tekniska utmaningar och omsätta dem i praktiska lösningar. Du ska vara noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:

* God erfarenhet av C, C++, och Python
* Grundläggande förståelse för mjukvaruutvecklingsprinciper
* Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team
* En önskan att lära och utvecklas inom mjukvaruutveckling

Meriterande kvalifikationer inkluderar:

* Erfarenhet av att arbeta med inbyggda system
* Kunskap om olika utvecklingsverktyg och ramverk
* Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling
* Kunskaper i Linux

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Linuxtekniker | Linköping | Experis

Systemadministratör
Läs mer Nov 1
Är du en passionerad Linux tekniker med ett par års erfarehet? Se hit! Hos oss på Experis kommer du att spela en central roll i att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster. Du kommer jobba me dstandardisering, automatisering, projektarbete och säkerhetsåtgärder i en spännande roll hos en av våra kunder. Är redo att vara en del av ett innovativt och teknikdrivet team? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Linuxtekniker kommer du att vara en mångsidig expert där du kommer att spela en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster. Din uppgift är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, med fokus på säkerhet, stabilitet och noggrannhet där du kommer vara en nyckelperson i leverans och supportflödet av våra IT-tjänster. Denna mångsidiga och utvecklande roll ger dig möjlighet att utnyttja din tekniska kompetens och göra en betydande inverkan på organisationens Linuxmiljö, du kommer även delta aktivt i förbättringsarbeten rörande organisationens IT. Genom arbete i en varierad och dynamisk miljö kommer du att spela en central roll i att säkerställa att organisationen har den tekniska kapacitet och expertis som krävs för att lyckas.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Uppdraget är inledningsvis 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.

Vi söker dig som har:

* 2 års erfarenhet av arbete med Linux med fokus på serverdrift
* Goda kunskaper i Python eller Bash
* Ett gott säkerhetstänk kopplat till automatiserad konfigurationsstyrning
* Stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken

Det är mediterande om du har:

* Erfarenhet av att jobba med RedHat Satellite, SUSE Manager eller liknande verktyg
* Erfarenhet av Ansible - Dockers - Kubernetes
* Härdning av system

Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där du ständigt lär dig nya saker och ta mycket ansvar. Du har ett gott självledarskap, trivs med frihet under ansvar och kan prioritera och skapa struktur, även i stressade situationer. En självklarhet för oss är att du har ett stort tekniskt driv och en vilja att bidra med innovativa tankar inom ditt expertområde.

Att vara konsult hos Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på ellen.ronmark@se.experis.com

Ansök nu

Systemadministratör Windows server | Linköping | Experis

Systemadministratör
Läs mer Nov 1
Är du en passionerad systemadministratör med erfarenhet av att jobba med Windows server? Då har vi den perfekta rollen för dig! Hos oss på Experis kommer du att spela en central roll i att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster. Vi söker någon med erfarenhet inom Windosserverdrift, kunskaper i scriptspråk som Powershell, samt en stark passion för teknik och säkerhet. Om du är redo att vara en del av ett innovativt och teknikdrivet team? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som systemadministratör för windows server kommer du att vara en mångsidig expert där du kommer att spela en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster.

Din uppgift är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, med fokus på säkerhet, stabilitet och noggrannhet där du kommer vara en nyckelperson i leverans och supportflödet av våra IT-tjänster. Du kommer bland annat jobba med övervakningssystem och automatiserad konfigurationsstyrning. Denna mångsidiga och utvecklande roll ger dig möjlighet att utnyttja din tekniska kompetens och göra en betydande inverkan på organisationens Windowsmiljö, du kommer även delta aktivt i förbättringsarbeten rörande organisationens IT. Genom arbete i en varierad och dynamisk miljö kommer du att spela en central roll i att säkerställa att organisationen har den tekniska kapacitet och expertis som krävs för att lyckas.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Uppdraget är inledningsvis 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.

Vi söker dig som har:

* minst 5 års erfarenhet av arbete inom teknikområdet Windows server

* Goda kunskaper i Powershell

* Ett högt säkerhetstänk

* Erfarenhet av automatiserad konfigurationsstyrning

* Erfarenhet av Microsoft standarsprodukter som ex. Active Directory, DNS eller liknande

* Erfarenhet av SCCM, SCOM

* Stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken

Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där du ständigt lär dig nya saker och ta mycket ansvar. Du har ett gott självledarskap, trivs med frihet under ansvar och kan prioritera och skapa struktur, även i stressade situationer. En självklarhet för oss är att du har ett stort tekniskt driv och en vilja att bidra med innovativa tankar inom ditt expertområde.

Att vara konsult hos Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på ellen.ronmark@se.experis.com

Ansök nu

Ledigt jobb som Produktionsplanerare, Motala

Materialplanerare
Läs mer Okt 17
Har du en bakgrund som produktionsplanerare? Är du en driven person som är bra på att kommunicera och har en vilja att ständigt förbättras? Då kan detta vara något för dig. Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Saab Dynamics.

Vad du blir en del av
Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Din framtida utmaning
Saab Dynamics genomgår en hel del spännande förändringar då de expanderar och utvecklas, och där det idag finns ett flertal projekt, som befinner sig i uppstarten av produktion. Du kommer att arbeta med stöd till vår tillverkning av produkter inom robot, missil och undervatten. Saab Dynamics produktion präglas av låga volymer och hög komplexitet blandat med några högvolymprodukter. De strävar ständigt efter att förbättra sig och du som medarbetare förväntas att aktivt delta i bolagets förbättringsarbete.
Din roll som produktionsplanerare kräver att du kommer att bygga upp ett stort brett kontaktnät med bland annat inköp, produktionstekniker, projektledare, produktion samt utvecklingsavdelningen.

Arbetsområden kommer mer detaljerat bl.a. att involvera:

* Materialplanering
* Beläggningsplanering
* Delta i och utveckla MPS processen
* Planering och uppföljning av tillverkningsorder
* Underhålla och förbättra IFS data
* Planering av lego operationer och kommunikation med lego leverantörer

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av komplexa produkter och varierande produktionstakt. Du är en ansvarstagande person och öppen för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att hitta nya effektiva sätt. Du har kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Lean Production samt MRP system som IFS eller liknande.

Som person är du drivande, bra på att kommunicera och har en vilja att ständigt förbättras.
Du kan hålla många bollar i luften och du är inte rädd för nya utmaningar.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Om Jefferson Wells
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera.

Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Stina Johansson via stina.johansson@jeffersonwells.se. Tjänsten tillsätts löpande så sök tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Systemutvecklare | Linköping | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 19
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Linköping. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Ekonomichef till Hälso- och sjukvården - Region Östergötland

Ekonomichef
Läs mer Okt 24
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård? Vill du utvecklas inom ditt ledarskap och bidra i en kunskapsintensiv organisation med utvecklingsinriktade medarbetare? Vi söker dig med driv, ambitioner och mod att våga anta utmaningen. Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en organisation präglad av hög professionell kompetens.

Region Östergötland (RÖ) ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och regional utveckling i Östergötland. RÖ är en politiskt styrd organisation och länets största arbetsgivare med drygt 14 500 medarbetare. Inom Hälso- och sjukvården i Region Östergötland bedrivs både basal och avancerad sjukvård av hög kvalitet med spetskompetens inom flera områden med goda medicinska resultat. Ekonomichefens ansvar omfattar hela Hälso- och sjukvården som utgör cirka 85 % av RÖ:s totala verksamhet. Här ingår Universitetssjukhuset i Linköping, Vrinnevisjukhuset i Norrköping, Lasarettet i Motala, Vårdcentrum Finspång samt alla vårdcentraler i RÖ:s regi. Nära samarbete bedrivs med Linköpings universitet inom medicinsk forskning och utbildning samt länets samtliga kommuner.

Region Östergötland befinner sig i en utmanande ekonomisk situation, men också i stark utvecklingsfas för att skapa förutsättningar att möta invånarnas behov av hälso- och sjukvård på kort och lång sikt. Hälso- och sjukvården omsätter 15 miljarder och har cirka 12 700 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef ansvarar du för de ekonomiska processerna inom produktionsenheten: ekonomisk planering och uppföljning, redovisning/internkontroll och ekonomistyrning. Rollen innebär att utifrån helhetssyn och processtänk vara ett strategiskt stöd i ekonomifrågorna. Det handlar om att utveckla och driva ekonomifunktionen såväl som att ta fram uppföljningar, beslutsunderlag och analyser. En viktig del är att kommunicera ekonomi på ett enkelt och tydligt sätt för att stödja vårdverksamheten samt bidra till måluppfyllelse och framgångsrik verksamhet. Som ekonomichef ansvarar du för inköpsfrågor inom produktionsenheten. Du leder och är linjeansvarig chef för controllers och redovisningsekonomer inom Hälso- och sjukvårdens stab. På varje vårdande centrum finns det en ekonomiansvarig (totalt 11 personer) som du har personalansvar för.

Som ekonomichef är du underställd vårddirektör i Hälso- och sjukvårdens stab. Staben har verksamhet i Linköping, Norrköping, Motala och Finspång. Som medlem i Hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp förväntas du att driva ekonomiperspektivet men också att vara delaktig i och ha ett ansvar för produktionsenhetens övergripande uppföljning, utveckling och resultat.
Tjänsten innebär också att du på regionövergripande nivå aktivt bistår ekonomi-
direktören i funktionsområdet ekonomi i utvecklingen av de regionövergripande ekonomiprocesserna och arbetar med övergripande uppdrag inom området. I det arbetet ingår du bland annat i EkonomiRådet och är aktiv i den regionövergripande utvecklingen av främst ekonomiprocesser.

Anställningen är en tillsvidareanställning inom din grundprofession samt ett tidsbegränsat chefsförordnande. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom, eller har magisterexamen företrädesvis inom företagsekonomi, alternativt är civilingenjör från I-linjen (Industriell ekonomi). Därtill är utbildning inom ledarområdet ett krav.

Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete samt erfarenhet och förståelse för sjukvårdssystemet. Vi ser även att du har erfarenhet från en ledande befattning i en större organisation med komplexa organisations- och beslutsstrukturer.
Du har förvärvat goda kunskaper inom området verksamhetscontrolling och dina erfarenheter inom planering och uppföljning samt redovisning och internkontroll är viktiga byggstenar i rollen.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du mycket goda ledaregenskaper och är en god teamspelare. Du leder, motiverar, delegerar och följer upp för att effektivt nå gemensamma mål. Du är strategisk och har ett brett perspektiv på frågor och har förmåga att ta initiativ för att uppnå resultat. Du har även förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Därtill har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg och stabil med god självinsikt.


Kontakt
Rekryterande chef, Ninnie Borendal Wodlin - ninnie.borendal.wodlin@regionostergotland.se
Ekonomidirektör, Josefin Bjäresten - josefin.bjaresten@regionostergotland

Facklig företrädare för:
Kommunal, Anders Trygg, 010-103 93 97. anders.trygg@regionostergotland.se
Vision, Lotta Dahl, 010-103 23 96. lotta.dahl@regionostergotland.se
SACO, Albert de Haan, 010-103 70 48. albert.de.haan@regionostergotland.se
Läkarförbundet, Torsten Johansson, 010-103 16 22. torsten.johansson@regionostergotland.se
Vårdförbundet, Maria Ljung 010-103 39 67. maria.ljung@regionostergotland.se

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en hälsodeklaration.

I den här rekryteringen samarbetar Region Östergötland med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på 0722-00 40 86 alternativt erik.svahn@jeffersonwells.se.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare | LInköping | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Okt 19
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Linköping. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Linköping

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Konstruktör med fokus verktyg till Saab

Maskinkonstruktör
Läs mer Okt 18
Jefferson Wells erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Hos oss på Jefferson Wells arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi har behov av dig som har förmåga att ta fram och utveckla industrialiseringslösningar i både nya och pågående projekt, från tidiga konceptstudier till färdig produkt. Tjänsten innebär att konstruera verktyg och verkstadsutrustning till produkter som hanteras inom Saab Dynamics. Du kommer att vara en del av avdelningen produktionsteknik vars huvudsakliga uppgift är att stödja produktion inom komposit, maskinbearbetning, limning och montering.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
* Förbättra och utveckla befintliga verktyg eller konstruera nya verktyg och kringutrustning tillsammans med övriga funktioner.
* Delta i utvecklingen av arbetssätt, rutiner och metoder inom avdelningen och andra avdelningar.
* Delta vid granskning av konstruktionsunderlag med avseende på producerbarhet och verktygsbehov.
* Definiera verktygssats och ta fram verktygskoncept.
* Ha dialog med kunder och leverantörer i offert-, utvecklings- och leveransfas.
* Skapa, granska och godkänna underlag (3D och 2D)
* Kravsätta underlag med form- och lägestoleranser.
* Hantera interna och externa krav på verktygssats och verktygsunderlag.
* Teknisk support till verktygsleverantörer.
* Säkerställa att vald industrialiseringslösning uppfyller de krav som krävs.

Som person är du drivande, bra på att kommunicera och har en vilja att ständigt förbättras. Du kan hålla många bollar i luften och du är inte rädd för nya utmaningar. Vi söker dig med teknikintresse, som är noggrann och har erfarenhet inom mekanikkonstruktion. Du är lösningsorienterad, självgående och nyfiken på ny teknik samtidigt som du trivs mycket bra med att samarbeta med andra.

Kompetenskrav till denna befattning är:
* Du har erfarenhet av konstruktion i CAD.
* Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå med inriktning maskiningenjör eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet eller andra utbildningar.
* Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet.
* God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
* God insikt i och erfarenhet av produktion och produktionsprocesser.

Meriterande kunskaper till denna befattning är:
* Kunskaper inom kompositteknik.
* God kompetens inom form- och lägestoleranser.
* Erfarenhet av Catia V6/3DExperience.

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken, urval sker löpande.

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist på erik.sundqvist@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till välkänt företag i Linköping

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 18
Vi på Jefferson Wells söker dig som vill arbeta som Ekonomiassistent hos en av Linköpings största arbetsgivare. Förutom det faktum att du får en omtyckt arbetsgivare så är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och får tillämpa olika typer av kunskaper. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Att arbeta som Ekonomiassistent innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och att få arbeta på ett ledande företag. Tjänsten är på heltid och i rollen som Ekonomiassistent kommer du att arbeta i ett engagerat team som ser möjligheter. Exempel på arbetsuppgifter är hantering och bokföring av leverantörsfakturor, problemlösning och förbättringsförslag för effektivare hantering samt eskalering av problem och avvikelsehantering. Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ekonomi och har en naturlig fallenhet för siffror och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du analytisk, noggrann, strukturerad och drivande med god social kompetens, helhetssyn samt duktig på att samarbeta. Du hanterar det engelska språket väl, muntligt och skriftligt.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och innehar en högskoleutbildning inom ekonomi. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Sök tjänsten idag!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår kund i Linköping. Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emilia Carleson via e-post: emilia.carleson@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Spännande möjlighet som produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Okt 18
Jefferson Wells Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Hos oss på Jefferson Wells arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som produktionstekniker kommer du att arbeta med support och utveckling av produktionsprocessen med ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustningar.

Bland arbetsuppgifterna ingår att:
* Industrialisera nya produkter
* Utveckla metoder och flöden
* Bereda och stödja produktionen av befintliga produkter

Du ansvarar för att produktionsavdelningen har rätt utrustning och du utarbetar produktionsunderlag såsom monteringsinstruktioner och operationslistor. Ständiga förbättringar och utveckling av produktionsapparaten är viktigt för oss och därför förväntas du ägna en stor del av din tid åt att identifiera, initiera och driva förbättringsprojekt. I nyutvecklingsprojekt samarbetar du med övriga produktionstekniker, produktkonstruktörer och produktionspersonal med tillverkningsvänliga produkter som mål.

Den du är idag
Du drivs av ett brinnande intresse för produktionsteknik och av att förändra och förbättra ihop med andra. Du har god social kompetens, gillar lagarbete och har förmågan att engagera människor med varierande bakgrund i förändringsarbete. Du är uthållig, både när det gäller att sälja in en idé och i genomförandet där du alltid fullföljer till dess att samtliga mål är uppfyllda.

Du har:
* Goda kunskaper inom produktionsteknik och moderna produktionsfilosofier och förmåga att omsätta teori i praktik.
* Ingenjörsutbildning, företrädelsevis från högskola eller universitet, eller motsvarande erfarenhet inom produktionsteknik.

* Kunskaper inom kompositteknik och erfarenhet inom automatisering är meriterande
* Du ska vara flytande i svenska, i både tal och skrift, samt ha god kommunikationsförmåga i engelska.

Vad kan vi erbjuda dig
Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Jefferson Wells eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist, erik.sundqvist@jeffersonwells.se

Ansök nu

Junior Konstruktör | Saab | Linköping

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 13
Vill du vara en del av en innovativ konstruktionsgrupp och arbeta med varierade och spännande uppdrag? Bli en värdefull resurs som konstruktör hos Saab i Linköping! Ta chansen att utveckla och rekonstruera produkter som används vid bakre underhåll av Gripens apparater. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping

Uppdragsstart: Snarast möjligt

Uppdragslängd: Långsiktigt konsultuppdragArbetsbeskrivning

Som konstruktör på Saab i Linköping kommer du att vara en nyckelspelare i konstruktionsgruppen. Ditt arbete kommer att inkludera:* Teknisk beredning, dokumentation och uppföljning av produkter och detaljer
* Mekanisk konstruktion för utveckling, reparation och underhåll av riggar och verktyg som används vid underhåll av Gripens apparater
* Varierade uppgifter från avmätning, modellering och rekonstruktion av gamla komponenter till fullständig nyutveckling
* Användning av CNC-maskiner och industriell 3D-printer för konstruktion och prototypframtagning


Är det dig vi söker?
Vi letar efter en engagerad konstruktör med en stark vilja att växa och utvecklas inom konstruktion. Du är självgående och har förmågan att söka information på egen hand. Din arbetsstil präglas av strukturerad och metodisk planering, och du har en öppenhet för att lära dig nya färdigheter. Som konstruktör värderar du prestigelöshet och har förmågan att stödja hela organisationen i sina projekt.Kravprofil
För att lyckas i denna roll behöver du uppfylla följande krav:


* Tekniskt utbildning på minst gymnasienivå
* Grundläggande kunskaper inom bearbetningsteknik, gängsystem och materialval i metall.
* Förståelse för ritteknik och förmåga att genomföra enklare hållfasthetsberäkningar och simuleringar
* Flytande i svenska och engelskaOm Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på vår webbplats. Urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

IT-konsulter | Experis | Digital workspace| Linköping

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 21
Vill du ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas och göra karriär? Drivs du av att jobba med människor och av att lösa komplexa problem? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu förbereder vi oss för våra kunders behov efter sommaren. Därför söker vi på Experis flera IT-konsulter som vill vara med på vår resa tillsammans med våra kunder. Vill du vara med på Experis resa? Välkommen med din ansökan till oss på Experis!

Om jobbet som IT-konsult

I rollen som IT-konsult kommer du att jobba med service, support och drift av IT-miljöer samt hjälpa kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Du kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. Du kommer att jobba i Microsoft-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem och lösa inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet. Du kommer ha ett nära samarbete med andra medarbetare på IT-enheten. Under uppdraget kommer du att utbildas för att lära dig använda de system och hjälpmedel som behövs för att lyckas i rollen, men god datorvana är en viktig förutsättning.Är du vår nya IT-konsult?

Vi på Experis AB söker dig som har relevant IT-utbildning. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete inom IT. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har en stark känsla för service. Helst har du tidigare jobbat med first line support och IT-relaterade problem och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av teknisk support kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd. Det viktigaste hos dig är ditt intresse för att jobba inom IT och din vilja att utvecklas. För att lyckas i denna roll ser vi att din ambition är att växa i yrkesrollen och att jobba med IT är ditt långsiktiga mål.För såväl oss på Experis som våra kunder är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Vi söker dig som

* har fullständig gymnasieutbildning

* har god system- och datorvana

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har lätt för att samarbeta

* har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT eller kundsupport.

Om våra kunder

Våra kunder är allt från att vara framgångsrika, innovativa och jämställda företag som verkar inom många branscher. Stora som små hjälper vi våra kunder med den bästa IT-kompetensen som finns på marknaden, så de kan fokusera på göra allt som gör dem bäst.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vi kommer gå igenom alla ansökningar efter sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är söndag 13 augusti 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt och njut sedan av sommaren, så återkommer vi till dig.


Vi ser fram emot din ansökan!Övrigt

Placeringsort: Linköping

Typ av anställning: TillsvidareFörmåner: flexibel arbetstid, arbete hemifrån, friskvårdsbidrag, tjänstepension, personalrabatt och hushållsnära tjänsterOm Experis AB

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

Export Sales Manager till Linköping / Stockholm

Internationell säljare
Läs mer Okt 6
Har du ett genuint intresse för teknik och försäljning? Då kan detta arbete vara perfekt för dig!

Många av våra kunder känner oss sen tidigare som Svenska Allen och All-Print innan vi blev en del av Koenig & Bauer Coding GmbH. Vi har en lång tradition inom märkteknik, sedan uppstarten 1986 säljer, installerar och kundanpassar Koenig & Bauer Coding Sverige AB kostnadseffektiva märkutrustningar för den nordiska tillverkningsindustrin.

Våra kunder finns inom alla branscher där märkning är ett krav och en naturlig del av tillverkningsprocessen. Vi är specialiserade på teknik som bläckstråleskrivare, etikettering, termotransfer- och lasermärkning. Koenig & Bauer Coding har erfarenhet av arbete med ett projekts alla aspekter, från tidig projekteringsfas till regelbundna servicebesök samt utbildning och anpassade programvaror. Läs gärna mer på https://coding.koenig-bauer.com/se

Arbetsuppgifter
I rollen som Export Sales manager kommer du att vara en del av team i som utgår ifrån Sverige. Du kommer att ges chansen att resa regelbundet i huvudsak till våra återförsäljare i Europa. Framför allt i länder som Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Polen. Ditt uppdrag är att stärka vårt samarbete med våra systerbolag/återförsäljare och driva marknadsföring och säljaktiviteter på respektive marknad. Du förväntas att vara ansiktet utåt och representera oss vid mässor tillsammans med våra bolag i respektive länder. Koenig & Bauer finns representerade i 55 länder runt om i världen.

Våra kunder utgörs främst av stora och medelstora företag. Vi har en närvaro inom de flesta affärsområden.

Du kommer att få en introduktion där du får lära dig våra produkter och de olika tekniker vi kan erbjuda våra kunder. Detta kommer att rusta dig med den kunskap du behöver för att framgångsrikt ta itu med de utmaningar som väntar i denna spännande och varierande roll.

Vi ser gärna att du utgår från Linköping alternativt Stockholm.

Vem är du?
Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna på en internationell marknad och mot tekniska produkter. Du har ett intresse för teknik och duktig på att hitta lösningar.

Det är starkt meriterande om du arbetat med försäljning av märkutrustning, förpackningsmaskiner, vågar, industriautomation eller liknande produkter. Vidare är det meriterande med erfarenhet av att använda verktyget Saleforce.

B-körkort är ett krav

Med ditt genuina intresse för teknik och förmåga att förstå våra kunders behov kommer du att vara en drivande kraft bakom nya lösningar och utvecklingen av våra produkter. Du tar egna initiativ och driver dina projekt proaktivt framåt med våra partner. Du har en naturlig fallenhet för att interagera med andra och har en god förmåga att bygga förtroende och löpande underhålla dessa relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Koenig & Bauer Coding med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på 0722-00 40 86 alternativt erik.svahn@jeffersonwells.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker

Maskinreparatör
Läs mer Sep 19
Har du ett stort intresse för teknik och gillar att träffa kunder? Då kan du vara perfekt för Koenig & Bauer i Linköping!

Många av våra kunder känner oss sen tidigare som Svenska Allen och All-Print innan vi blev en del av Koenig & Bauer Coding GmbH. Vi har en lång tradition inom märkteknik, sedan uppstarten 1986 säljer, installerar och kundanpassar Koenig & Bauer Coding Sverige AB kostnadseffektiva märkutrustningar för den nordiska tillverkningsindustrin.

Våra kunder finns inom alla branscher där märkning är ett krav och en naturlig del av tillverkningsprocessen. Vi är specialiserade på teknik som bläckstråleskrivare, etikettering, termotransfer- och lasermärkning. Koenig & Bauer Coding har erfarenhet av arbete med ett projekts alla aspekter, från tidig projekteringsfas till regelbundna servicebesök samt utbildning och anpassade programvaror. För att säkerställa hög tillgänglighet för våra partners och våra teknikers installationer och arbete lagerhåller vi reservdelar och förbrukningsartiklar. Läs gärna mer på https://coding.koenig-bauer.com/se

Arbetsuppgifter
Som Servicetekniker på Koenig & Bauer Coding blir du en av 18 anställda som är fördelade mellan Stockholm, Linköping och Malmö. I Linköping finns 12 av dina framtida kollegor som tillsammans arbetar för att leverera och supportera högkvalitativa produkter inom industriell märkning till våra kunder i Sverige och övriga världen. Inom företaget finns omfattande kompetenser inom service, automation, konstruktion och projektledning. Genom att kombinera alla kompetenser och hjälpa varandra i arbetet skapar vi ett effektivt samarbete som gör att vi kan ge kunden bästa möjliga support och service.

I rollen kommer du att arbeta med den senaste teknologin inom industriell märkning, där dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå av arbete ute hos kund i form av förebyggande underhåll, akuta reparationer, installationer, driftsättningar samt kundutbildningar. Du arbetar självständigt med planering och genomförande av de uppdrag som tilldelats dig. Du kommer också att bistå i arbetet med byggnationer, tester och service på hemmaplan. Resorna i tjänsten är oftast över dagen, men ett antal övernattningar i månaden kan förekomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Servicetekniker har du genuin arbetslivserfarenhet inom tekniskt underhåll och servicearbete. Du har kunskap inom områden så som felsökning, el-teknik, styr- och regleringsteknik eller liknande. Du är en tekniskt lagd person som är van vid att arbeta med händerna. Tjänsten kräver att du har körkort, att du talar och skriver svenska flytande samt att du behärskar det engelska språket. På plats hos våra kunder är du företagets ansikte utåt, där du bemöter kunderna på ett professionellt sätt samt är lyhörd för när tillfällen ges för merförsäljning.

Ditt öppna, sociala och förtroendeingivande sätt skapar goda och hållbara relationer med kunder, kollegor och chefer. I ditt arbete motiveras du av att identifiera och lösa tekniska problem. Flexibilitet krävs för tjänsten då vissa uppdrag kan dra ut på tiden och resultera i övertid. Du är alltid lyhörd för kundens behov och förutsättningar.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Koenig & Bauer Coding med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på 0722-00 40 86 alternativt erik.svahn@jeffersonwells.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Systemadministratör | Linköping | Experis

Systemadministratör
Läs mer Okt 24
Just nu söker vi på Experis en Junior Systemadministratör med inriktning på utveckling i Linköping. Du kommer ha en central roll i förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster samt säkra tillgängligheten till system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Omfattning: 100 %
Start: Omgående

Arbetsbeskrivning
Du som konsult kommer i rollen som Systemadministratör med inriktning på utveckling vara en viktig del i teamet och jobba hos vår kund i Linköping. En viktig del av uppdraget är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i arbetet vi utför.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Utveckla anpassningar till våra förvaltade applikationer.
* Säkerställa att våra applikationer uppdateras regelbundet för att möta säkerhetskrav och kundbehov.
* Kontinuerligt övervaka applikationer, inklusive uppdateringar och licenser.
* Underhålla och uppdatera tekniska dokument och rutiner vid behov.
* Hantera supportförfrågningar och incidenter.
* Delta i projekt för implementering av nya lösningar för slutanvändare.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad med ett starkt personligt driv. Du har en generell förståelse för IT och tidigare erfarenhet av systemadministration och/eller applikationshantering. Du är en utmärkt kommunikatör och är serviceinriktad. Social kompetens är viktigt då vi arbetar i team och över gränser, och vi ser gärna att du är en lagspelare. Om du även gillar att ta dig an nya utmaningar och uppgifter som inte nödvändigtvis ligger inom din arbetsbeskrivning, så är det ett plus.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:

* Högskoleutbildning inom IT - System Management eller liknande
* Erfarenhet av systemadministration
* God analytisk förmåga
* Programmeringskunskaper (främst Java)
* Lätt för struktur och är serviceinriktad
* Talar flytande kunskaper svenska och engelska

Meriterande kvalifikationer inkluderar:

* Programmeringskunskaper inom bland annat Javascript, C++, PS
* Kunskap om Windows Server (Logghantering, brandväggar, portar, nätverk, med mera)
* Databaskunskap inklusive frågor och modellering inom
* Kunskap inom elektroniktillverkningsområdet (EDA / Harness)

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Senior Cybersäkerhetsspecialist

IT-strateg
Läs mer Okt 2
Brinner du riktigt mycket för cybersäkerhet och vill göra nytta inom totalförsvaret? Vill du arbeta med andra som brinner för sitt jobb och är du redo att ta dig an ett utmanande uppdrag, med högt tempo i en av Östergötlands största och mest komplexa digitala miljöer? Och vill du arbeta med livsviktig cybersäkerhet, på riktigt? Då har vi ett jobb till dig!

Vårt erbjudande

Brinner du riktigt mycket för cybersäkerhet och vill göra nytta inom totalförsvaret? Vill du arbeta med andra som brinner för sitt jobb och är du redo att ta dig an ett utmanande uppdrag, med högt tempo i en av Östergötlands största och mest komplexa digitala miljöer? Och vill du arbeta med livsviktig cybersäkerhet, på riktigt? Då har vi ett jobb till dig!

Dagens vård är beroende av digitala vårdsystem vilket inkluderar traditionella och molnbaserade IT-system, medicintekniska och fastighetstekniska system samt IoT. Att dessa är tillgängliga och är skyddade mot cyberangrepp är en förutsättning för en patientsäker vård. Samtidigt ökar hotbilden mot vår sektor från motiverade och avancerade antagonister.

För att bemöta dessa utmaningar söker vi nu en passionerad och erfaren senior Cybersäkerhetsspecialist. I denna nyckelroll kommer du att arbeta på regionsövergripande nivå med att säkerställa att våra digitala system är robusta och att vi har en god förmåga att hantera cyberangrepp. Du kommer utveckla och följa upp regionens cybersäkerhet så att den uppfyller regionens behov och svensk lagstiftning, såsom NIS och PDL. För att säkerställa att det sker på ett rationellt sätt arbetar vi bland annat med ISO 27000 och CIS version 8.

Om du är redo att ta ditt nästa steg inom cybersäkerhet och vill vara en del av en spännande framtid inom vården, då ser vi fram emot din ansökan för att tillsammans bygga en säkrare digital vård.


Arbetsbeskrivning

Rollen är flexibel och anpassas i dialog med cybersäkerhetsteam baserat på din kompetens, erfarenhet och ditt intresse. I rollen kan det till exempel ingå att ansvara för regionsövergripande sårbarhetsskanningar, införande av säkerhetshöjande åtgärder och utveckling av Regionens säkerhetsövervakning. Det kan också innebära arbete med cybersäkerhetskrav vid utveckling, införskaffning och införande av IT-system. Du kommer bland annat att arbeta tillsammans med vårt cybersäkerhetsteam och våra IT-arkitekter. Du blir också en viktig medspelare i att forma och följa upp vår informationssäkerhetsstrategi från början till slut.

I rollen ingår också mycket samverkan med andra regioner och offentliga aktörer samt med regionens övriga verksamhet. Du förväntas ta initiativ för att planera, samordna och utveckla vårt cybersäkerhetsarbete. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att hålla vår digitala infrastruktur säker och trygg.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som senior cybersäkerhetsspecialist på Region Östergötland har du tidigare arbetat med cybersäkerhet och informationssäkerhet på operativ nivå inom komplexa IT-miljöer. Du har mångårig erfarenhet av uppgifter såsom risk- och sårbarhetsanalys, cybersäkerhetsarkitektur eller granskning av cybersäkerhet. Du kan också ha arbetat med incidenthantering, SOC eller med att upprätta, hantera och utveckla riktlinjer och regelverk inom cybersäkerhet. Du har arbetat nära verksamheten och kommunicerar mycket väl på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Har du någon form av certifiering inom cybersäkerhet eller kunskap inom riskhantering och sårbarhetsanalyser är detta meriterande. Även tidigare kunskap om cyberfysiska system såsom medicintekniska system, totalförsvar och sjukvårdsprocesser är meriterande.

Ditt intresse för informations- och cybersäkerhet i kombination med din goda ansvarskänsla och samarbetsförmåga skapar helt rätt förutsättningar för att du ska lyckas i tjänsten som cybersäkerhetsspecialist. Du värdesätter tydlig kommunikation, engagemang, lyhördhet och goda relationer i ditt arbete och brinner för att göra en livsviktig insats för totalförsvaret. Med hjälp av tryggheten i din kompetens, din struktur, ditt analytiska sätt och ditt resultatfokus kan du effektivt leverera samt anpassa ditt arbete efter förändrade situationer och förutsättningar. Då rollen är placerad i säkerhetsklass kommer en säkerhetsprövning att föregå anställning.Om region Östergötland

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regionala utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt - och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål - att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Ansökan och anställning

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Snart nyutexad Utredningsingenjör till SKF Lubricant Linköping

Automationstekniker, maskin
Läs mer Okt 2
Jefferson Wells erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Hos oss på Jefferson Wells arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

SKF Lubricant är ett ledande företag inom smörjning av mekaniska produkter med en stark förpliktelse till innovation och kvalitet. Vi söker nu tillsammans med dem en snart nyexaminerad student som är redo att starta sin professionella karriär inom detta område.

Rollen är till att börja med på 50% men kommer över tid att övergå i 100%. Därför söker vi nu en blivande ingenjör som kanske just nu är i slutfasen av sitt studerande och kan därför "smygstarta" sin karriär parallellt med sina studier.

Ansvarsområden:

I rollen som utredningsingenjör kommer du att ha möjlighet att:

* Genomföra tekniska utredningar och analyser för att lösa komplexa problem och identifiera förbättringsmöjligheter.
* Samla och analysera data från olika källor för att utveckla insikter och rekommendationer.
* Arbeta i samarbete med erfarna ingenjörer och tvärfunktionella team för att implementera förbättringar och säkerställa att projekt genomförs enligt tidplan och budget.
* Utveckla och genomföra testplaner och protokoll för att utvärdera tekniska lösningar.
* Snabbt utveckla din professionella kompetens och erfarenhet inom området.

Kvalifikationer:

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du:

* Snart examineras med en kandidatexamen inom maskinteknik eller motsvarande.
* En stark vilja att lära och utveckla dina tekniska färdigheter.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka idéer tydligt.
* En passion för teknik och problemlösning.Vad kan vi erbjuda dig

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Jefferson Wells eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande.

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist på erik.sundqvist@jeffersonwells.se

Ansök nu

Change Monitor | Saab | Linköping

Logistiker
Läs mer Sep 26
Nu söker vi på Jefferson Wells en driven och passionerad Change Monitor till Saab i Linköping! Vill du tillhöra ett dynamiskt team där din tekniska kompetens och förmåga att koordinera spelar en central roll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells och Saab i Linköping!

Ort: Linköping, Tannefors
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: 100%
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag hos Jefferson Wells men arbete hos Saab i Linköping


Din roll
Vi söker nu en Change Monitor för att stärka Saabs planeringssektion, som för närvarande består av cirka 15 skickliga medarbetare. I rollen som Change Monitor kommer du att spela en central roll i planeringen, genomförandet och uppföljningen av nya och förändrade artiklar via Change Requests (CR) inom Saabs utvecklingsprojekt. Dessutom ansvarar du för att säkerställa att rätt konfiguration enligt gällande specifikationer upprättas för varje produkt och att artiklar och verktyg justeras eller avvecklas vid behov.

Ditt arbete kommer att kräva nära samarbete och koordinering med flera olika discipliner och avdelningar. Du kommer att agera som en central knutpunkt i detta nätverk, så din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt kommer att vara av avgörande betydelse. Planeringen av utvecklingsprojekten sker i programvaror som MS Projekt, PlanVerk och CPS, medan hanteringen av ändringar och konfigurationer utförs genom PDM-systemet TeamCenter, och i vissa fall även i VPM för vissa produkter.

Din profil
Vi letar efter dig som är välorganiserad, öppen för nya idéer och flexibel, och som har en stark inre drivkraft. Stresstålighet är en viktig egenskap då du kommer att behöva hantera förändringar och många uppgifter samtidigt. För att blomstra i denna roll bör du vara en skicklig lagspelare med utmärkta kommunikationsförmågor. Du bör också ha en förmåga att snabbt inhämta information och att effektivt leda och koordinera ändringar inom projektet. Ett genuint intresse för teknik är en förutsättning för att trivas i denna position. Tidigare erfarenhet inom utvecklingsprocesser och produktion är av stor betydelse och om du tidigare har arbetat med Team Center är det en fördel.

En passande utbildningsbakgrund kan vara teknisk, till exempel som gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet inom områden som produktion, utveckling, ändringshantering och koordinering kommer att vara mycket värdefull.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Ansök nu