REGION ÖSTERGÖTLAND jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos REGION ÖSTERGÖTLAND i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Vi söker Sjuksköterska, till gastrointestinal endoskopi

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 20
Behöver bli fler på grund av utökad verksamhet!

Magtarmmedicinska kliniken är Universitetssjukhusets klinik för vård av medicinska sjukdomar i levern och mag- tarmkanalen.

Kliniken består av en öppenvårdsmottagning, dagvård, slutenvårdsavdelning och endoskopi.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.
Kliniken erbjuder utbildning genom kompetens, empati och professionellt förhållningssätt i ett gott arbetsklimat. Vi är extra stolta över att vara en klinik som ständigt jobbar med att utmana oss själva till att förbättra vår verksamhet med fokus på arbetsmiljön och vården för våra patienter. Vi är också stolta över att bedriva forskning på hög nivå och att tidigt erbjuda våra patienter ny kunskap. För oss är det viktigt att satsa på att vara bäst och erbjuda hög kvalitet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du är med och utvecklar arbetet med fokus på patientens perspektiv och säkerhet

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
På endoskopienheten har vi endast mottagning dagtid. Vi utför endoskopiska undersökningar, framförallt polikliniskt, men även akut på inneliggande patienter.
Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med assistent (undersköterska/sjuksköterska) och skopist (läkare/skoperande sjuksköterska) vid endoskopiska undersökningar. Du har en patient åt gången och din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med assistenten förbereda inför undersökning, sätta perifer venkateter, journalföra, observera patienten under undersökningen, ge läkemedel vid behov och vara behjälplig till assistenten och skopisten. Du kommer även inskolas i rollen som assistent och då arbetar du närmast skopisten och assisterar denna.
Undersökningstiden varierar från 30 minuter till några timmar. Du får en lång inskolning och har alltid en kollega tillgänglig att fråga vid undersökningarna då ni arbetar i team.
När du blivit varm i kläderna finns det möjlighet att gå utbildning i patientstyrd sedering och ge Propofol självständigt. Det finns även möjlighet att kombinera arbetet med mer administrativa uppgifter. Om du vill veta mer är du välkommen att besöka oss under en dag.

Är du intresserad så finns det möjlighet att vidareutbilda dig framöver inom området. I så fall får du möjlighet att på arbetstid studera två år på halvfart för att specialisera dig till skopist och därefter självständigt kunna genomföra olika endoskopiska undersökningar.

Arbetsgrupp
I dag är vi ett härligt gäng på drygt 20 medarbetare som trivs att arbeta tillsammans.
Vi hjälps åt och är delaktiga i att nå våra gemensamma mål.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du är med och utvecklar arbetet med fokus på patientens perspektiv och säkerhet.

Om dig
Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Du har en god samarbetsförmåga och bidrar genom en positiv attityd till en god arbetsmiljö. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt villig att bidra till utvecklingen av verksamheten. Du reflekterar över och diskuterar din kunskap och dina insatser och är positiv till att ge och få återkoppling. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du har ett strukturerat arbetssätt med förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Det är viktigt för dig att ge god och säker vård. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar.

Ansökan och anställning
Vi erbjuder både tillsvidareanställning och vikariat på ett år.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Ortopeden söker sjuksköterskor till härligt gäng med stor arbetsglädje

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 21
Vill du bli en del av ett härligt gäng där arbetsglädjen är stor? Då kan det här vara tjänsten för dig! Ortopeden söker just nu sjuksköterskor som vill bli våra nya kollegor.

Ortopediska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) inom Region Östergötland. Kliniken består av vårdavdelning med undervisningsavdelning, mottagning och rehabenhet där både akuta- och planerade ortopediska patienter behandlas. Förutom basortopedi är klinikens specialistområden barnortopedi, övre- och nedre extremitetskirurgi, ryggkirurgi samt tumörkirurgi med uppdrag att handlägga patienter från hela Sydöstra sjukvårdsregionen. Vi är en stor klinik med många engagerade och duktiga medarbetare där vi arbetar tillsammans.

Vi månar om att ha en positiv arbetsmiljö och värdesätter ett öppet och nyfiket klimat där vi alla hjälps åt där det behövs. Som medarbetare beskriver man att som ny känner du dig mycket välkommen och snabbt blir en i gänget. Här finns alltid erfarna kollegor på plats och alltid en vänlig hjälpande hand. Vi erbjuder en trevlig och spännande arbetsplats och anordnar gärna afterwork, här serveras alltid fredagsfika.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.Hos oss är det mycket viktigt med en bra introduktion som är individanpassad du går bredvid din/dina handledare i sex veckor. Alla nyutexaminerade sjuksköterskor deltar i ett fördjupat introduktionsprogram under första året, kliniskt basår, samt att alla tilldelas en mentor.

För att ta hand om våra patienter på bästa sätt erbjuder vi löpande intern kompetensutveckling och utvecklingsarbete samt möjligheten att på betald arbetstid studera till specialistsjuksköterska.


Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska hos får du ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete inom ortopedi där vi diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter med akuta och kroniska problem i rörelseapparaten. Dina arbetsuppgifter består till stor del av pre- och postoperativ vård, smärtbehandling samt mobilisering. Du kommer att arbeta i en utvecklingsfokuserad och händelserik miljö och bli en del av ett team där samarbete och engagemang värdesätts högt.

Den vanligaste åkomman som vi behandlar är akuta frakturer där de mest förekommande frakturerna är höft, fotleds-, handleds- och axelfrakturer. De vanligaste ryggdiagnoserna som vi behandlar är diskbråck- spinal stenos, kotfraktur och skolios.

Arbetsgrupp
Vi arbetar i team som bemannas av en sjuksköterska och två undersköterskor. Detta ger dig som sjuksköterska goda förutsättningar att fokusera på den medicinska omvårdnaden. På avdelningen har vi en avdelningsansvarig läkare med lång medicinsk erfarenhet samt erfarna specialistsjuksköterskor som finns som stöd och bollplank vid mer komplexa patientfall. Kliniken har en stor rehabenhet med arbetsterapeuter och fysioterapeuter som dagligen arbetar på avdelning. Du samverkar även med kurator och dietist. Runt dig finns också viktiga funktioner såsom apotekare, koordinator och servicevärdar. Tillsammans skapar vi det team som är så viktigt för att vi ska kunna bedriva den bästa vården för våra patienter.

Om dig
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och bidrar genom en positiv attityd till en god arbetsmiljö. Du gillar ett varierande tempo, är lugn i ditt sätt, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Teamarbete på avdelningen kräver lyhördhet och tydlig kommunikation.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till Neurokirurgiska kliniken

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Aug 24
Beskrivning av kliniken

Neurokirurgiska kliniken i Linköping är en av verksamheterna inom Sinnescentrum i Region Östergötland.

Upptagningsområdet är Sydöstra sjukvårdsregionen med cirka 1 miljon invånare. Verksamheten bedrivs som sluten- och öppenvård. Kliniken har cirka 200 medarbetare. Neurokirurgen består av neurokirurgiska mottagningen, vårdavdelning 71, NK-postop, NIMA (intermediärvårdsenhet) och NIVA (intensivvårdsavdelning). Vi behandlar patienter med tumörer, blödningar, kärlmissbildningar, trauma, hydrocefalus, olika smärttillstånd, rörelserubbningar, epilepsi och andra sjukdomar i centrala nervsystemet. Den neurokirurgiska verksamheten är en högkvalificerad disciplin med avancerade kirurgiska åtgärder.

Arbetsbeskrivning
Vi söker fortfarande efter en ny kollega till vår grupp. Som vårdadministratör hos oss ingår du i en stabil och erfaren grupp av vårdadministratörer. Huvuduppgiften är sedvanlig journaldokumentation, vi har många olika typer av diktat vilket gör journalskrivningen varierande och spännande. Vi arbetar strukturerat och har tagit fram tydliga rutiner och riktlinjer för vårt arbete och har även en egen diagnoslathund, specifikt framtagen för neurokirurgi, för att underlätta kodningsarbetet. Möjlighet till egna ansvarsområden finns utifrån intresse och erfarenhet.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter dina behov. Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss. Du ges möjlighet att gå bredvid olika yrkeskategorier för att se så mycket som möjligt av vår verksamhet. I dagsläget ingår viss helgtjänstgöring (4 timmar på lördagar, hemifrån om så önskas, rullande schema) men detta är under avveckling till förmån för taligenkänning. Ta chansen att arbeta med högspecialiserad sjukvård som innefattar både mottagning och intensivvård.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs.

Personliga egenskaper
Är du nyfiken, positiv, noggrann och gillar att utvecklas, då är du rätt person för oss. Det är viktigt att du har förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete, är bekväm i att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Hematologiska kliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 29
Hematologiska kliniken i Linköping ingår i Sydöstra sjukvårdsregionen och hela verksamheten är belägen i O-huset på Universitetssjukhuset i Linköping.

På vårdavdelningen där du kommer vara verksam är det allmän och specifik medicinsk vård kopplat till medicin och hematologi samt högspecialiserad vård i form av stamcellstransplantation. Vi utför avancerade behandlingar och vårdar patienter med tumör- och bristsjukdomar inom det blodbildande systemet så som anemier, leukemi, lymfom och myelom.

Avdelningen har enkelrum och intermediärvårdsplatser med högre hygienisk standard för våra stamcellstransplanterade patienter. Vi har både akuta och planerade inläggningar, patienterna är från 18 år och uppåt och vårdtiden uppgår ofta till flera veckor. Vi utför senaste behandlingarna inom cellterapi behandling så kallad CAR-T cells behandlingen (Chimeric Antigen Receptor) och jobbar med flera projekt bland annat poliklinisering av cytostatika behandling. 

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig eller varför inte, kom till oss några timmar och hospitera. Missa inte chansen att söka till oss!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska ansvarar du för den specifika omvårdnaden. Att göra självständiga bedömningar, planera och utföra omvårdnadsinsatser samt ge ordinerad behandling. Dygnet runt finns det erfarna sjuksköterskekollegor som bistår med stöd och handledning i det dagliga arbetet. Du har gott stöd av erfarna specialistläkare inom internmedicin och hematologi som finns på plats alla vardagar dagtid. På jourtid kontaktar du utsedd hematologläkare för telefonkonsultation och medicinjour på huset för bedömning av akuta tillstånd.

Vårdplatserna är indelade i vårdlag om 2-4 patienter och närmsta teamet består av sjuksköterska och undersköterska samt resurssjuksköterska. Apotekare och farmaceut finns som stöd i arbetet med läkemedel och samordnare bistår i det administrativa.

Du är med och bidrar till god stämning och öppet klimat. Att skratta och reflektera tillsammans tycker vi är viktigt. Som ny medarbetare söker du kunskap och ställer frågor och som erfaren kollega delar du med dig. Utöver spetskompetens inom hematologi och transplantationsvård får du bred kunskap, utbildning och handledning inom det internmedicinska området, infektionssjukvård och presepsis.

- Introduktion planeras utifrån tidigare erfarenheter och behov men planeras till 6 veckor.
- Mentor erbjuds till alla nyanställda.
- Utbildning inom säker läkemedel- och cytostatika hantering under introduktionen.
- Individuell schemaplanering i det digitala schemaverktyget, Tessa. Vi jobbar aktivt för hälsosamma arbetstider och vi jobbar var 3:e helg.
- Internutbildningstid varje vecka.
- Karriärutvecklingsprogram inom Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) med möjlighet att specialisera dig inom något av våra kärnområden.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska eller pågående studier med examen 2023. Erfarenhet från slutenvård är meriterande men inget krav. Är du vetgirig får du en bred grund att stå på och har du tidigare erfarenhet möter du nya utmaningar inom det specifika.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, närstående, kollegor och andra verksamheter är det krav på bra förmåga till kommunikation och kunskap i svenska språket, såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som sjuksköterska söker du utveckling och fördjupning inom din sjuksköterskeprofession. Du vill applicera dina kunskaper från utbildningen eller tidigare arbete. Du gillar att vara en del av ett tvärprofessionellt team, där alla yrkeskategorier lär av varandra och samarbetar. Som person är du trygg, har lätt för att anpassa dig till olika situationer och god förmåga till samarbete.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan spå snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till Vårdcentralen Lambohov

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 14
Vill du bli vår nya kollega?
Lambohov är en stadsdel i södra Linköping med närhet till universitetet.

Vårdcentralen Lambohov har nästan 12 000 listade och är en vårdcentral inom Primärvårdscentrum i Östergötland. Vår bemanning består av specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, rehabkoordinator, dietist och vårdadministratörer bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldre boende.

Vi är cirka 40 medarbetare som arbetar tillsammans med vårt uppdrag för patienten.
Vi söker dig som är vårdadministratör och som vill arbeta för en primärvård med tillgänglighet och bra kvalité.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Det finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten samt att ha egna ansvarsområden. Vi anpassar din introduktion efter din erfarenhet och dina behov, för att du ska bli trygg i din yrkesroll. Möjlighet finns även att regelbundet arbeta på distans.

Se gärna vår https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf för Vårdadministratör.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ingår journalskrivning, receptionsarbete, posthantering med mera. Du kan ha ett eller flera egna ansvarsområden och det finns goda möjligheter till utbildning och utveckling. I övrigt kan tjänsten utformas utifrån din egen erfarenhet, kompetens och särskilda intresseområden. I uppdraget ingår ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom vårdcentralen.

Om dig
Du ska vara utbildad vårdadministratör och bör vara förtrogen med vad arbetet som vårdadministratör innebär. Erfarenhet av Cosmic och andra inom regionen förekommande administrativa system är meriterande.

Som person är du positiv, engagerad, ansvarstagande och medverkar till en god arbets- och lärmiljö. Du gillar att arbeta i team och att lyfta tankar och idéer för att kunna föra verksamheten framåt. Den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad samt har god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Du tycker att förändringsarbete är viktigt och vill aktivt delta i klinikens fortsatta utveckling.
Vi ser gärna att du bidrar med dina tankar och idéer då vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska med ledningsansvar till kirurgiska mottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 20
Kirurgiska kliniken är en del av Centrum för Kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC).

Kliniken är indelad i fem huvudsektioner, kolorektal, övre abdominell, endokrin, bröst samt AKT(akut/trauma)/Allmän- sektionen och stomimottagning. Kirurgiska kliniken i Linköping ansvarar för såväl patienter från Östergötland som specialistvårdsremisser från Sydöstra sjukvårdsregionen. Kliniken består av två slutenvårdsavdelningar Kava och B191, kirurgiska mottagningen och bröstmottagningen.

Vi söker nu en leg Sjuksköterska/ specialistsjuksköterska gärna med erfarenhet av kirurgi och med intresse av ledarskap och utveckling till Kirurgiska mottagningen endokrinsektionen.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor. Om du skulle ha intresse av att utvecklas vidare inom kirurgin finns även möjlighet att gå kontaktsjuksköterskeutbildningen, specialistsjukskötersketutbildningen eller annan relevant utbildning framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I din roll kommer det ingå att vara kontaktsjuksköterska för kirurgiska cancerpatienter inom endokrinsektionen. Vi har ett personcentrerat förhållningsätt i vårat arbete med telefonrådgivning, olika typer av patientnära mottagningsarbete, men även utredning, uppföljning samt bokning och operationsplanering. I tjänsten ingår också ett Ledningsansvar tillsammans med sektionsansvarig läkare MLA . Du kommer och samarbeta runt schemaläggning, planering av verksamheten och utveckling/optimering av sektionens olika processer tillsammans med övriga kollegor på endokrinsektionen.

På mottagningen är vi indelade i flera sektioner, endokrin, akut/trauma/allmän samt övre abdominell kirurgi och kolorektalkirurgi samt stomimottagningen. Det finns möjlighet att arbeta inom ett visst specialistområde på mottagningen, men även möjlighet att rotera mellan flera områden utifrån kompetens. Vi samarbetar med flera olika vårdgivare/specialiteter runt patienten både pre -postoperativt och gällande uppföljning, cancerrehabiliteringen mm. Vi ser oss som en helhet med olika specialistområden och arbetar tillsammans och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Arbetsgrupp
På kirurgiska mottagningen är vi 27 kollegor sjuksköterskor/ specialistsjuksköterskor, stomiterapeuter undersköterskor, verksamhetsnära vårdadministratörer samt läkare inom de olika sektionerna.

Om dig
Du behöver vara legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom kirurgi, men du kan också ha utbildning/erfarenhet från annan verksamhet.

Meriterande är några års erfarenhet som sjuksköterska ,gärna inom kirurgisk verksamhet, endokrinverksamhet eller onkologi samt erfarenhet/ intresse av vara delaktig i verksamhetsnära utveckling och förändringsarbete. Det är även meriterade att ha arbetat på en mottagning med erfarenhet som kontaktsjuksköterska, bokning, telefonrådgivning samt operationsplanering och samordning samt administrativa uppgifter som schema/produktionsplanering.

Du behöver vara intresserad av människor och ha lätt för att samarbeta och se möjligheter i vardagen. Du behöver kunna planera och prioritera samt strukturera ditt arbete och ha patienten i fokus. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic, Opguide, TeleQ , Tessa och 1177 är meriterande. Du har god datorvana samt god svenska i tal och skrift.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du kan prioritera samt strukturera ditt arbete och har patienten i fokus. Kommunicerar tydligt och är engagerad, lyssnar och är mottaglig för motparten. Kan arbeta bra med komplexa frågor och är lösningsorienterad. Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är en person som värnar om goda relationer. Har lätt för att samarbeta och samverka är också självgående och drivande.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Onkologsektionen, Cancer- och lungsjukvårdsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 29
Vi är en slutenvårdsavdelning som bedriver onkologisk och lungmedicinsk vård i trivsamma lokaler i O-huset med närhet till öppenvård, strålbehandling och röntgen.

På onkologsektionen utförs avancerade behandlingar och onkologisk omvårdnad till vuxna patienter med tumörsjukdomar. Enheten ingår i Sydöstra sjukvårdsregionen kompetenscentrum vad gäller cancerbehandling och lungmedicin.

Vill du vara med och utveckla vår vårdavdelning och få möjlighet till både bred och fördjupad kompetens inom onkologisk omvårdnad ska du söka till oss!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba enbart natt hos oss. Det kan röra sig om en kortare eller längre period beroende på din situation och önskemål.

Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med olika professioner. Du ansvarar och leder teamet i den specifika och basala omvårdnaden under ditt arbetspass.

Onkologsektionen bedriver både elektiv och akut verksamhet och vårdar patienter i behandlings- och palliativt skede. Onkologisk omvårdnad är en central del av ditt arbete exempelvis smärtbehandling och palliativvård. Teamet vårdar vuxna patienter med olika cancerdiagnoser, vilket innebär att ditt arbete kommer vara varierande och innehålla många olika arbetsuppgifter. Dessa arbetsuppgifter innefattar bland annat cytostatika hantering, antibiotika administrering, transfusioner vilket ofta ges via centralvenösa infarter.

På avdelningen finns receptionssjuksköterska samt samordnare som koordinerar och sköter mycket av det administrativa arbetet. Vidare finns fyra ledningssjuksköterskor som har ett extra ansvar för dig som ny.

• Introduktion planeras utifrån dina tidigare erfarenheter, cirka 4-5 veckor.
• Du har en mentor under ditt första år.
• Utbildning inom säker cytostatika hantering.
• Individuell schemaplanering i det digitala schemaverktyget Tessa.
• Internutbildningar sker kontinuerligt för att stärka dig i rollen.
• Karriärutvecklingsprogram inom CKOC med möjlighet att specialisera dig inom något av våra kärnområden.

En farmaceut fyller på läkemedelsvagn, läkemedelsautomat och basförråd av läkemedel. Vi har även servicevärd som sköter beställning och påfyllning av förråd. På enheten finns även en måltidsvärd.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller legitimerad specialistsjuksköterska inom onkologi eller medicinskvård. På Cancer-och lungsjukvårdsenheten (CoL) finns möjlighet att utvecklas både som ny, erfaren och specialist. 

Personliga egenskaper
Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du trivs med att vara en del av ett tvärprofessionellt team med patienten i fokus, där alla yrkeskategorier lär av varandra. Du har en god empatisk förmåga, att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Vi söker dig som har lätt för att arbeta självständigt och samarbetar bra med andra människor. Du skapar engagemang och delaktighet. Du har även förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Då du arbetar i ständig dialog med personer som är inneliggande, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också kunna hantera olika IT system.

Ansökan och anställning
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologsektionen på Cancer- och lungsjukvårdsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
Vi är en slutenvårdsavdelning som bedriver onkologisk och lungmedicinsk vård i trivsamma lokaler i O-huset med närhet till öppenvård, strålbehandling och röntgen.

Enheten ingår i Sydöstra sjukvårdsregionen kompetenscentrum vad gäller cancerbehandling och lungmedicin. På onkologsektionen utförs specifika behandlingar och onkologisk omvårdnad till vuxna patienter med tumörsjukdomar. Vi är ett glatt arbetsgäng som har roligt tillsammans och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi använder oss av reflektion efter varje arbetspass för att lyfta det positiva och negativa under dagen.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår vårdavdelning och få möjlighet till både bred och fördjupad kompetens inom onkologisk omvårdnad ska du söka till oss!

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med olika professioner. Du ansvarar och leder teamet i den specifika och basala omvårdnaden under ditt arbetspass. En av våra största styrkor är kommunikation som gör att arbetet flyter på under passet.

Onkologsektionen bedriver både planerad och akut verksamhet och vårdar patienter i kurativt- och palliativt skede. Onkologisk omvårdnad är en central del av ditt arbete exempelvis cytostatikabehandling, strålbehandling, biverkan och olika komplikationer som kan uppstå i samband med behandling,  smärtbehandling och palliativvård. Vi lägger stor vikt av ett bra bemötande som präglas av respekt och etik i teamet och patientmötet. Teamet vårdar vuxna patienter med olika cancerdiagnoser, vilket innebär att ditt arbete kommer vara varierande och innehålla många olika arbetsuppgifter. Dessa arbetsuppgifter innefattar bland annat cytostatika- hantering, antibiotikaadministrering, transfusioner vilket ofta ges via centralvenösa infarter.

På avdelningen finns receptionssjuksköterska som är ett dagligt stöd för varje team samt samordnare som koordinerar och sköter mycket av det administrativa arbetet. Vidare finns fyra ledningssjuksköterskor som har ett extra ansvar för dig som ny. Det finns en onkologjour dygnets alla timmar att ha kontakt med, som även är rondansvarig under helger.


• Introduktion planeras utifrån dina tidigare erfarenheter, cirka 4-6 veckor.
• Du erbjuds en mentor under ditt första år.
• Utbildning inom säker cytostatikahantering, ges av erfaren sjuksköterska på avdelningen.
• Individuell schemaplanering i det digitala schemaverktyget Tessa.
• Internutbildningar sker kontinuerligt för att stärka dig i rollen.
• Karriärutvecklingsprogram inom CKOC med möjlighet att specialisera dig inom något av våra kärnområden.

En farmaceut fyller på läkemedelsvagn, läkemedelsautomat och basförråd av läkemedel. Vi har även servicevärd som sköter beställning och påfyllning av förråd. På enheten finns även en måltidsvärd.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller legitimerad specialistsjuksköterska inom onkologi eller medicinskvård. På Cancer-och lungsjukvårdsenheten (CoL) finns möjlighet att utvecklas både som ny, erfaren och specialistsjuksköterska.

Personliga egenskaper
 Du trivs med att vara en del av ett tvärprofessionellt team med patienten i fokus, där alla yrkeskategorier lär av varandra. Du har en god empatisk förmåga, att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. 

Vi söker dig som har lätt för att arbeta självständigt och samarbetar bra med andra människor. Du skapar engagemang och delaktighet. Du har även förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Då du arbetar i ständig dialog med personer som är inneliggande, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också kunna hantera olika IT system.

Anställning och ansökan
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vill du vara med in i framtida digitala vården som sjuksköterska?

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 11
Vi är en driftig verksamhet med framåtanda, där utveckling sker gällande digitala besök in till framtidens sjukvård.

Vill du vara en del av den nya digitala vården? Lockas du av förändring och nya arbetssätt? Gillar du IT, teknik och är nyfiken på ett nytt sätt att möta patienter? Vill du ha ett arbete där det finns möjlighet till distansarbete hemifrån del av din arbetstid? Vill du vara i en verksamhet som är mån om att du ska få en bra introduktion och där du får kontinuerlig kompetensutveckling? Vill du hamna i ett erfaret, glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få dig som kollega?  Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor och chefer kan styra över din tid och hur du lägger upp ditt arbete? Är det JA på dessa frågor, då finns det stora möjligheter för att du ska trivas hos oss och då är du rätt person att söka tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

1177 är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt och som finns i alla regioner/landsting i Sverige. Via tjänsten ger våra sjuksköterskor råd till allmänheten baserad på kvalificerade medicinska bedömningar antingen via telefon eller vår chatt. I Region Östergötland är 1177-enheten placerad i Linköping, nära resecentrum i nyrenoverade lokaler.


Via tjänsten ger sjuksköterskorna råd till allmänheten baserade på medicinska bedömningar. Till sin hjälp har sjuksköterskorna ett evidensbaserat rådgivningsstöd. Till verksamheten söker vi sjuksköterskor som vill vara med och utveckla första linjens digitala vård och få vara med när vi går in i något helt nytt.

När du börjar arbeta hos oss startar ett väl genomtänkt introduktionsprogram.  I det ingår teoretisk och praktisk utbildning, du får även egna handledare som du kan ha som stöd och bollplank. Vi är måna om att skapa förutsättningar så du ska känna dig välkommen och trygg i din roll hos oss.

Du har möjlighet att påverka din lön genom hur du förlägger din arbetstid och du måste kunna arbeta både dag, kväll och natt hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete. Arbetet innebär att ge sjukvårdsrådgivning till befolkningen via telefon eller chatt och att hänvisa till rätt vårdnivå eller att tillsammans med andra kompetenser slut handlägga ärendet digitalt. Till din hjälp i arbetet använder du ett symtombaserat rådgivningsstöd och arbetar utifrån ett integrerat arbetssätt. Förutom kärnuppgiften bidrar du också till verksamhetens utveckling.

Välkommen att söka en tjänst som innebär att du kommer arbeta i en verksamhet som befinner sig i en stark utvecklingsfas och som är viktigt i vårdkedjan!

 

Läs gärna mer om din karriärväg som sjuksköterska https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf 

Utbildning och erfarenhet
Rådgivning per telefon och digital chatt kräver en väl utvecklad samtalsteknik, ett aktivt lyssnande/skrivande och en förmåga att ta snabba beslut. Förutom medicinska kunskaper ställs också stora krav på din förmåga att kommunicera och ha en god simultankapacitet. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp av sjuksköterskor och läkare som har en bred kompetens till exempel öppen hälso- och sjukvård, barnsjukvård, akutsjukvård, kvinnosjukvård. Du är legitimerad sjuksköterska och har klinisk erfarenhet. Vi värderar flerspråkighet. God IT-kompetens och vana är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta. Då arbetet innebär kontakt med både patienter och kollegor är det viktigt att du har en empatisk förmåga samt har lätt för att uttrycka dig i tal och text. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, har ett gott omdöme även under tidspress, är noggrann och har initiativförmåga. Genom din erfarenhet och medicinska kunskap är du trygg och stabil i arbetet och du har även god självinsikt.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Undersköterska till Medicinska och geriatriska akutkliniken

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 26
Vi söker nu en undersköterska till Geriatriska akutvårdsavdelningen (GAVA) som är en av sektionerna i Medicinska och geriatriska akutkliniken, Närsjukvården i centrala Östergötland (NSC).

Kliniken har strax över 200 anställda. Avdelningen inriktar sig mot akutgeriatrik, rehabilitering och demens/konfusion.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läsa gärna vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdff för undersköterska och även om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet på avdelningen sker i multiprofessionella team och verkar inom områdena medicinsk diagnostik, behandling, omvårdnad, rehabilitering och social planering. På avdelningen finns en klinisk undervisningsavdelning (KUA) och kognitionsenheten, för patienter med nedsatt kognitiv förmåga. Till sektionen tillhör även en geriatrisk mottagning och osteoporosmottagning.

GAVA består av 13 vårdplatser uppdelade på 2 vårdlag där vi arbetar med ett nära samarbete mellan sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, fysioterapeut, dietist, kurator och undersköterska. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på vårdavdelning.

Vi söker dig med intresse för geriatrisk akutsjukvård. Hos oss har du möjlighet att ha en längre patientkontakt, bra kontinuitet och följa patienten. Som undersköterska hos oss har du tillsammans med ansvarig sjuksköterska ett delat ansvar för att omvårdnaden av patienten håller en hög kvalitet och att vi arbetar mot patientens uppsatta mål.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har erfarenhet av akutsjukvård. Meriterande om du kan journalsystemet Cosmic.

Ett av våra vårdlag består av kognitivt nedsatta patienter och därför är det bra om du har erfarenhet av demensvård. 

Vi kommer lägga stor vikt på personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceinriktad.  Vi ser att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ men också arbeta i grupp. Vi arbetar nära varandra och behöver ha en god kommunikation för att lyckas lösa de uppgifter vi möter i vardagen. Därmed passar tjänsten dig som trivs med samarbete och är lyhörd samt kommunikativ till både kollegor, patienter och anhöriga.

Ansökan och Anställning
Som undersköterska kommer arbetstiderna vara förlagda dag, kväll och helger. Efter något år kommer även arbete nattetid förekomma i schemat. 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Du, sjuksköterska, KAVA/B182 letar efter just dig

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 17
Nu växer vi och söker sjuksköterskekollegor! Hoppa på tåget, nu åker vi!

KAVA är en del av kirurgiska kliniken på universitetssjukhuset i Linköping.

Här bedrivs vård och behandling av patienter inom akutkirurgi och trauma. KAVA är en akutvårdsavdelning som består av fyra vårdlag där vi strävar efter att vårda 5-6 patienter i varje vårdlag. På KAVA sätter vi Din trygghet och Din utveckling i första rummet. Är Du trygg i Din roll blir patienterna i vårdlaget trygga.

Vi på KAVA kan erbjuda ett utvecklande och roligt arbete i moderna lokaler med grymt bra utsikt och med fantastiska kollegor. Vi ser det av största vikt att du ska trivas och känna dig trygg och välkommen i din roll som sjuksköterska. Som ny sjuksköterska går du vårt individuella introduktionsprogram vilket innebär enskilda träffar med den specialistsjuksköterska som är din kliniska coach, samt professionsträffar och regelbunden uppföljning med vårdenhetschefer. Din introduktion löper under ett år och din kliniska inskolning under 4-6 veckor. Du erbjuds fortsatt kompetensutveckling där du får möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi jobbar med fortbildning på arbetstid för att öka din kunskap, bland annat genom microteach i olika ämnen varje vecka och du får en administrativ dag i månaden för egen påbyggnad. På KAVA finns det möjlighet att gå vidare och bli specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård efter några år i klinisk tjänst.

Stämmer det här? Du vill:

- utveckla dig inom din yrkesprofession på en trygg och omhändertagande arbetsplats
- jobba utifrån en personcentrerad vård
- ingå i ett professionellt team som hjälper akut sjuka patienter 24/7
- vara delaktig, påverka och utveckla kirurgisk akutsjukvård på ett universitetssjukhus
- arbeta på en klinik där forskning och kliniskt arbete går hand i hand


Då ska du lämna in din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning
Du som sjuksköterska kommer att ingå i ett team med flertal professioner så som läkare, specialistsjuksköterska, avancerad specialistsjuksköterska undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi har farmaceut och apotekare dagligen för att underlätta och säkerställa säkerheten kring läkemedelshanteringen ex inför hemgång, det ger dig som sjuksköterska mer tid och förutsättningar för att få mer tid till patienterna.

Vi erbjuder schemaläggning utifrån schemaverktyget Tessa. Din återhämtning och hälsa är viktig för oss. Vi har reflektionsstunder varje vecka där vi diskuterar och funderar kring olika teman. Vi håller också på att utveckla den dagliga reflektionen i teamen. Det är viktigt att gå hem från jobbet med en bra känsla och ett sug på att komma tillbaka till nästa pass. Vi har ett gäng med specialistutbildade sjuksköterskor inom kirurgi som är ett viktigt stöd och bollplank i den dagliga verksamheten för dig som ny sjuksköterska hos oss. Vi vårdenhetschefer sätter stor vikt vid att vara närvarande för våra medarbetare. Vi finns både på ”golvet” och på kontoret. Vi är båda gamla KAVA-syrror och älskar kirurgisk akutsjukvård. På tal om hälsa och återhämtning har vi en trivselgrupp som ordnar för oss på kliniken samt en fantastisk festfixargrupp som ser till att vi kan ses utanför kliniken och ha roligt regelbundet. Givetvis har vi fredagsfika som stående inslag.

Läs gärna mer om din karriärväg som sjuksköterska https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf 

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet men det är inget krav. 

Personliga egenskaper
I arbetet som sjuksköterska på vår klinik är det viktigt att skapa en professionell relation med patienter, närstående och vårdgrannar. I teamet där Du ingår jobbar vi utifrån en personcentrerad vård. Patienten ska känna sig trygg och välinformerad under hela vårdtiden. Vi ser att du kommer att trivas hos oss om du är en driven person och tycker om att utvecklas inom din profession. Du är ansvarstagande, vill utföra ett arbete av god kvalitet med patienten i fokus genom att prioritera, planera och strukturera ditt arbete ihop med kollegorna i teamet. Du tycker det är givande att skapa goda kontakter med andra personer. Här blir Du en i teamet som lyfter andra och som själv blir lyft när det behövs.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till BOND, Barn- och ungdomssjukvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 22
Söker du ett arbete där både lekfullhet och allvar har sin givna del? Vill du bidra till god vård och bättre hälsa hos barn- och ungdomar? Då är du välkommen att bli vår nya sjuksköterska.

Du kommer att arbeta inom onkologi, neurokirurgi och diabetes.

BOND är en del av H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhuset där vi har ett nära samarbete med våra övriga vårdenheter. BOND är ett av sex onkologicentra i Sverige med upptagningsområde Sydöstra sjukhusregionen . I den barnonkologiska enheten inryms också dagvårdsverksamhet och mottagning. Dessa verksamheter är integrerade med slutenvårdsavdelningen och drivs i nära samarbete med BOND. Personalgrupperna arbetar nära varandra och kompetensutbyte mellan enheterna sker utifrån behov.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat. För oss är det viktigt att du får en bra start och därför erbjuds du en individuellt anpassad introduktion. Här finns det stora möjligheter för att arbeta med vårdutveckling och att få fördjupa sig inom våra olika arbetsområden. Vill du ha världens bästa jobb – välkommen till barnsjukhuset!

Vi är stolta över vår fina verksamhet och visar gärna upp den, hör av dig så kan vi planera in en hospiteringsdag eller ring oss om du vill veta mer om tjänsten!
Se kontaktpersoner längre ner i annonsen.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på BOND H.K.H Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus, US arbetar du utifrån vår värdegrund – att alltid sätta barnen i fokus. På BOND utreder och behandlar vi barn och ungdomar med onkologisk och allvarlig hematologiska sjukdom, barn och ungdomar i behov av neurokirurgiska åtgärder samt barn och ungdomar med diabetes. Detta gör vår verksamhet mycket varierad och stimulerande. Ingen dag är den andra lik och man har mycket stora möjligheter för kompetensutveckling inom barn och ungdomssjukvård. Vi arbetar med barn- och ungdomar som drabbats av sjukdomar inom onkologi, neurokirurgi och diabetes, med möjlighet till två intermediärplatser för våra mest medicinskt krävande och sjuka barn och ungdomar. Med nio vårdplatser vårdar vi barn- och ungdomar i ålder 0-18 år. Hela familjen är en viktig del i vårdprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med vårdutveckling för att våra patienter ska få det bästa omhändertagandet och vi strävar efter en hög patientsäkerhet.

Arbetet innebär rotation dag, kväll och natt. Du har möjlighet att påverka din arbetstid och lön med individuellt schema och poängmodell, vilket kan ge arbetstidsförkortning ner till 32 h/vecka.
Vi erbjuder:
6 veckors introduktion med handledare
Mentorsprogram
Kurser med simuleringsträning i akuta situationer
Kontinuerlig kompetensutveckling

 

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med eller utan tidigare yrkeserfarenhet.
Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och pålitlig. Du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och kan hantera en varierande arbetsbelastning. Du är strukturerad och kan prioritera och ta snabba beslut när det krävs. En självklarhet är att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar med ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi är stolta över vår fina verksamhet och visar gärna upp den, hör av dig så kan vi planera in en hospiteringsdag eller ring oss om du vill veta mer om tjänsten!
Se kontaktpersoner längre ner i annonsen.

Erfarenhet av arbete med barn och specialistutbildning inom barnsjukvård är en merit men inget krav.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Du är strukturerad och kan prioritera och ta snabba beslut när det krävs. En självklarhet är att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar med ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterskor till BB, Kvinnokliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 14
Vår vision är "Sveriges dokumenterat bästa Kvinnoklinik".

Den obstetriska verksamheten består av kvinnohälsan och den obstetriska enheten. Den obstetriska enheten består av förlossning, BB-vård och BB-mottagning. Förlossningen flyttade hösten 2016 till nya och moderna lokaler och ligger nu granne med neonatal-IVA. BB har nyligen flyttat in i nya lokaler som är väl anpassade utifrån verksamheten. Vi arbetar processinriktat och kliniken är certifierad i kvalitet och miljö och förbättringsarbete är en kontinuerlig del i vårt arbetssätt.

Vi söker dig som vill bidra till en god BB-vård och utveckling av vår verksamhet!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Vi kan erbjuda dig ett arbete där du utvecklar dig själv och har möjlighet att medverka i utveckling av verksamheten. Du får ta ansvar, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Är du intresserad av kvinnosjukvård och intresse av att ge familjerna den bästa starten i deras föräldraskap är detta ett jobb för dig.

Anställningen startar med en introduktion som vi anpassar beroende på din bakgrund och erfarenhet. Allt för att du ska komma in i dina arbetsuppgifter och få en så bra start som möjligt hos oss. För den som är intresserad finns det utvecklingsmöjligheter genom att bland annat söka utbildningstjänst för vidareutbildning till barnmorska.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har ett intresse av att arbeta med helheten. Du samarbetar med föräldrar och olika yrkesprofessioner i team med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där god kommunikation är en förutsättning. På BB vårdas 18 familjer i tre vårdlag. Du jobbar i team med undersköterska, barnläkare och obstetriker. Här vårdar vi familjer med barn från v. 36 0 men också föräldrar som har sitt barn på Neonatal-IVA. Vi bedriver dygnet-runt-verksamhet där du får hålla många bollar i luften och jobba i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

Om dig
Du har sjuksköterskeutbildning och har erfarenhet inom yrket. Erfarenhet från arbete på Förlossning/BB eller barnsjukvård är starkt meriterande. Det är även meriterande om du har en vidareutbildning inom området.

Du är en person som har lätt att kommunicera och samarbeta med både patienter och arbetskamrater. Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vidare är du lugn och kontrollerad i stressituationer, har ett positivt och professionellt förhållningssätt med patienten i fokus.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka ärna in din ansökan så fort som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Dialysmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 31
Vill du arbeta på en behandlingsmottagning? Då har vi jobbet för dig!

Njurmedicinska klinikens huvuduppgift är att utreda patienter med medicinska njursjukdomar och att behandla patienter med kronisk njursvikt.

Njurmedicinska kliniken på universitetssjukhuset består av en mottagning, en slutenvårdsavdelning och tre dialysenheter. Två av dessa dialysenheter är belägna i Linköping och en i Motala. Dialysmottagningen är en öppenvårdsenhet dit patienterna kommer för att få sin dialysbehandling.

Du är välkommen att hospitera ett pass eller två hos oss för att prova om detta är en verksamhet för dig. Varmt välkommen att bli en del av vårt gäng!

Arbetsbeskrivning
Dialysmottagningen är en öppenvårdsenhet dit våra patienter kommer hemifrån för att få behandling. Hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och paramedicinare. Arbetet innebär en spännande kombination av avancerad behandlingsvård, medicinsk teknik och patientnära omvårdnad.

Dialysmottagningen har 20 behandlingsplatser och är öppen sju dagar i veckan med kvällspass måndagar, onsdagar och fredagar då vi stänger klockan 20.00. Som sjuksköterska tjänstgör man i snitt något mer än en kväll i veckan. Övriga dagar har vi enbart öppet dagtid. Vi har önskeschema och arbetar var tredje/var fjärde helg.

Vi är en enhet i framkant där forskning och utveckling är en självklar del av vår verksamhet. Vi använder oss mycket av tekniska lösningar. Exempelvis har varje sjuksköterska en egen läsplatta där vi kan läsa i patientens journal samt kontrollera behandlingsordinationen. Vi har också ett digitalt monitoreringsprogram där vi signerar alla behandlingsinställningar och i viss mån övervakar behandlingen.

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på vår dialysmottagning. Vi vill att du ska få en bra start hos oss och erbjuder en sex veckor lång introduktion tillsammans med erfarna handledare. Under introduktionen får du lära dig tillräckligt mycket om dialysmonitorer och om omvårdnaden av våra dialyspatienter för att börja din resa mot att bli en erfaren dialyssjuksköterska. Vår ambition är att du skall utvecklas tillsammans med oss och vi vill att du har en positiv inställning till utbildningar och kurser som gynnar både dig som medarbetare och oss som verksamhet.

Väljer du att arbeta hos oss, kommer du till en rolig och underbar arbetsgrupp med hjälpsamma och stöttande kollegor som kommer ta väl hand om dig!  

Citat från en av våra dialyssjuksköterskor:

”Man är aldrig ensam under ett arbetspass på dialysen, det finns alltid någon att fråga eller ta hjälp av. Det ger en trygghet, vilket var en av de saker jag uppskattade när jag gick min introduktion, och som jag värdesätter än idag, 5 år senare. På köpet får vi en himla bra och tajt sammanhållning mellan oss kollegor. Jobbet blir roligare och kommunikationen bättre eftersom vi blir ett så sammansvetsat team. Dessutom älskar jag den humor som vi har på jobbet, något som är oerhört viktigt även i ett professionellt yrke.”

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdarbete sedan tidigare är meriterande.

Personliga egenskaper
Du ser dig själv som en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, noggrann och tar eget ansvar i ditt arbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Om du dessutom är en person med tankar och visioner om hur vi kan utveckla och förbättra vården, kommer du passa bra hos oss!

Anställning och ansökan
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Skolsköterska

Skolsköterska
Läs mer Sep 27
Region Östergötland driver tre skolor, vilka är samlade i en enhet under Regionutvecklingsnämnden.

Vreta utbildningscentrum ligger strax utanför Linköping, Himmelstalunds utbildningscentrum är beläget i Norrköping, och Lunnevads folkhögskola ligger mellan Vikingstad och Mantorp.
Himmelstalunds utbildningscentrum erbjuder Naturbruksprogrammet med inriktningarna trädgård och djurvård. Vidare erbjuds den anpassade gymnasieskolans nationella program Skog, mark och djur samt Individuellt program. Inom vuxnas lärande finns gymnasial vuxenutbildning inom trädgård, djurvård och florist.
Vid Vreta utbildningscentrum bedrivs Naturbruksprogrammets inriktningar lantbruk, hästhållning och skogsbruk, samt Fordons- och transportprogrammets transportinriktning. Nationell idrottsutbildning (NIU) erbjuds inom ridsport (dressyr eller hoppning). Yrkesvuxutbildningar samt yrkeshögskoleutbildningar finns inom lantbruk, hästhållning och skogsbruk. Anpassad gymnasieskola erbjuder det nationella programmet Skog, mark och djur.
Lunnevad erbjuder allmän kurs, samt specialkurser inom musik, dans och konst. Delar av dansutbildningen är förlagd till lokaler i Linköping. Möjlighet att studera på allmän kurs finns också vid Lunnevads filial i Mjölby.
Läs mer om naturbruksskolorna på http://www.nbg.nu samt om Lunnevads folkhögskola på http://www.lunnevad.se


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som skolsköterska hos oss är varierande och givande. Du kommer arbeta med elevers hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer och öppen mottagning. Du samverkar med elevhälsoteam, mentorer, pedagoger, fritidspersonal och skolledning. Förebyggande och främjande arbete ingår också i skolsköterskans roll och sker tillsammans med elevhälsan som består av skolsköterska, kurator, specialpedagog/speciallärare och SYV. Du har nära kontakt med skolans elever och även kontakt med vårdnadshavare. Skolsköterskan har en aktiv roll i vårt Trygghetsteam, arbetar med samtal och stödjande arbete på vårt elevboende samt arbetar med skolans drogförebyggande arbete. Du är administratör för vårt elevhälsosystem Prorenata. I din tjänst ingår medicinskt ledningsansvar, MLA, vilket sker i samverkan med skolsköterska på Himmelstalunds utbildningscentrum.

Om dig
För tjänsten söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som antingen skolsköterska, distriktssköterska, barnsköterska eller annan vidareutbildning som arbetsgivare finner lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Det är meriterande om du har arbetet som skolsköterska och om du har arbetar med medicinskt ledningsansvar, MLA.  

Som person ser vi att du har ett stort intresse för ungdomar och deras hälsa. Du har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och initiativ, har ett professionellt bemötande gentemot både kollegor och de elever du möter. Vi ser att du är självgående och visar en god förståelse och empatisk förmåga. Du har lätt för att bygga relationer och ser utvecklingsmöjligheter hos alla. Vi vill att du är en noggrann person som har god planerings- och organisationsförmåga, samt är bra på att kommunicera, motivera och inspirera.

Ansökan och anställning
 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Biolog till Klinisk mikrobiologi, serologen

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Sep 26
Välkommen att bli en del av en arbetsgrupp som värnar om varandra och har roligt ihop.

Vill du jobba med att analysera smittämnen i patientprover och bidra till att förkorta vårdtiden för patienter?

"Serologi, där vetenskap möter hälsa, en droppe i taget" - Marie Rubèr, enhetschef på Klinisk mikrobiologi

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege biomedicinsk analytiker.pdf kan du läsa om karriärstegen för biomedicinsk analytiker och även gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du att få arbeta med metoder för diagnostik av bakterier och virus genom odling av bakterier samt påvisande av antigen och antikroppar från virus. Möjlighet att utvecklas där du ska kunna testa dina färdigheter från den nivå som du är på i dag till den nivå som du eftersträvar.

Klinisk mikrobiologi är en länsövergripande och ackrediterad enhet inom Diagnostikcentrum i Region Östergötland. Hos oss arbetar cirka 70 personer vilka utgörs av  biomedicinska analytiker, biologer, läkare, laboratorietekniker, chefer och administratörer. Vårt mikrobiologiska laboratorium utför diagnostik av mikroorganismer som kan orsaka allvarliga infektioner; bakterier, virus, svampar och parasiter. För att påvisa smittämnen i patientprover används en rad olika tekniker; odling med hjälp av exempelvis automationsrobot, påvisande av antigen, antikroppar eller DNA/RNA med exempelvis molekylärbiologiska metoder. Vi har även en substratavdelning som förser oss med de medier vi använder i diagnostiken.

Arbetsgrupp
I serologi-gruppen är vi ca 8 personer, blandat biologer och biomedicinska analytiker.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra laborativa processer genom metodutveckling, kvalitetsuppföljning och effektivisering. Vår arbetsplats ger möjlighet till ett omväxlande, utmanande och stimulerande arbete och det jobb du gör har stor betydelse där patienten är i fokus. Ett spännande jobb, där patienternas prov är i fokus.

Klinisk Mikrobiologis mål är att vara ett modernt mikrobiologiskt laboratorium för kvalitetssäkra analyser med relevanta svarstider som har beredskap för att hantera virus- och bakterieutbrott.
Detta är möjligt genom personal som trivs och utvecklas då vi har ett positivt förhållningssätt till personal- och kompetensutveckling, samt har en attraktiv forskningsmiljö på kliniken.

Utöver detta erbjuder vi dig en härlig arbetsplats och bra kollegor att jobba tillsammans med inom ett område under utveckling.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller biolog/medicinsk biolog. 
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

För att trivas och passa in hos oss är dina personliga egenskaper viktiga. 

Egenskaper som är viktiga är att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

Ansökan och anställning
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till Smärt- och rehabkliniken

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 28
Vi finns på Universitetssjukhuset (US), Garnisonsområdet i Linköping och Vrinnevisjukhuset (ViN).

På kliniken är vi cirka 80 medarbetare. Vid kliniken utreds och behandlas patienter med komplicerade och långvariga smärttillstånd och komplicerad trötthet. Vi har även uppdrag att utföra försäkringsmedicinska utredningar. Inom kliniken finns kompetens från flera medicinska specialiteter samt arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer.Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.


Se gärna vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf för Vårdadministratör.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss kommer ditt uppdrag kunna vara riktat mot något av klinikens specifika uppdrag exempelvis mot smärta, försäkringsmedicinska utredningar, komplicerad trötthet eller EDS/HSD. Detta bidrar till att du blir delaktig i klinikens arbete i stort och har nära samarbete med övriga kollegor förutom samarbete inom den egna yrkesgruppen. Förutom detta arbetar vi med sedvanliga arbetsuppgifter såsom diktatskrivning och hantering av patientjournaler för att våra patienter ska få en bra och säker vård. Patientkontakter har vi genom 1177 och TeleQ samt vid av- och ombokningar. Alla vårdadministratörer har även egna ansvarsområden såsom remisshantering, ITR, fakturahantering och/eller Heroma.Arbetsgrupp
Vi är ett gäng vårdadministratörer som nu söker två ansvarsfulla, drivna och nyfikna kollegor till vår klinik. Arbetet vi erbjuder är ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete där du som vårdadministratör har stor möjlighet till delaktighet i det dagliga arbetet på kliniken. Vår klinik är utvecklingsorienterad och arbetar för att samverka över gränser och vill gärna ha medarbetare som bidrar till detta i praktiken.

För att få en god arbetsmiljö med trivsel och arbetsglädje är dialog och öppenhet inom gruppen viktig. I arbetsschemat finns det möjlighet till arbete på distans utifrån verksamhetens behov.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller medicinsk sekreterare, gärna med några års yrkeserfarenhet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta inom olika IT-system såsom Cosmic, Dokumenta, Heroma, Unit4 och Evolution samt ITR-arbete. Vid behov finns möjlighet till internutbildningar inom dessa ansvarsområden.

Se riktlinje "Baskrav vid nyanställning vårdadministratör":

http://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=39447

Vi söker dig som är trygg, ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och tydlig i din kommunikation. Du ser lösningar på problem, är strukturerad och tar dig an arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samtidigt som du står för ett professionellt bemötande. Du har lätt för att se helheten i en verksamhet och lägger fokus på bra flöden och processer. Dessutom har du en hög kapacitet och hög motivation att göra ett bra jobb. Vi ser det som en självklarhet att du liksom oss andra på enheten är delaktig och bidrar till en god kollegial stämning. Vi är en liten enhet och stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.Ansökan och anställning
Denna tjänst är för närvarande placerad på Smärt- och rehabenheten, US, på Brigadgatan 22 på Garnisonsområdet. Urval sker löpande under ansökningstiden. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Extempore-Farmaceut till Läkemedelsberedningsenheten

Farmaceut/Receptarie
Läs mer Sep 29
Skulle du vilja ha ett roligt, stimulerande och flexibelt arbete i en miljö med möjlighet att utveckla dina farmaceutiska kunskaper.

Då har du hittat rätt.

Vi kan erbjuda dig just detta i en verksamhet vars mål är att göra skillnad och där varje medarbetare utgör en ovärderlig länk i kedjan för att rädda liv.
Klinisk farmakologis uppdrag är att verka för en säker och effektiv läkemedelsanvändning i alla delar av hälso- och sjukvården.

Här arbetar farmaceuter, apotekstekniker, läkare, sjuksköterskor och kemister tillsammans för att möta sjukvårdens behov. Vi omfattar redan idag en bred verksamhet med läkemedelsinformations-central, klinisk prövningsenhet, uppdrag för läkemedelskommittén, klinisk farmaci, värdering av nya läkemedel och en rad stödfunktioner för säker läkemedelsanvändning via regionens journalsystem och webbplats. Som en universitetssjukvårdsenhet arbetar vi också aktivt med forskning, utveckling och undervisning kring läkemedel och läkemedelsanvändning.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
På Läkemedelsberedningen vid US, Linköping, bereder vi individanpassade läkemedel, både cytostatika och sterila läkemedel. Beredningen till den enskilda patienten sker med korta ledtider i direkt kontakt med vården.

Våra arbetstider är förlagda till vardagar 7.00-17.00. Öppet för kund har vi vardagar 7.30-16.00.
Då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet söker vi nu efter dig som har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och leverera produkter och tjänster med hög kvalitet. Arbetsuppgifterna består av bland annat förkontroll av inkomna beställningar, beredning och slutkontroll av beredningarna.Arbetsgrupp
Vi erbjuder dig att komma till ett glatt gäng som samverkar i positiv anda, ställer upp för varandra, är väldigt ansvarstagande och tacklar nya utmaningar tillsammans. 

Om dig
Du är legitimerad apotekare eller receptarie med extemporebehörighet. Du har antingen jobbat några år eller är nyutexaminerad. Dock är det meriterande om du jobbat inom läkemedelsberedning tidigare.
Introduktion och upplärning anpassas utifrån din yrkesbakgrund. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du under vår tid hos oss att växa i din roll som apotekare eller receptarie.

Som person gillar du att ha många bollar i luften. Du är även serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad samt kan prioritera ditt arbete på ett effektivt och noggrant sätt. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt likväl som att arbeta i team. Du har god samarbetsförmåga och förväntas vara engagerad, initiativtagande och tillsammans med övriga medarbetare bidra till att utveckla verksamheten. Du har en fallenhet för att se helheten i verksamheten. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling.

Ansökan och anställning
Vi erbjuder 1 vikariat på 100 %  under 11 månader med tillträde enligt överenskommelse. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Specialistläkare till Mag-tarmmedicinska kliniken

Specialistläkare
Läs mer Sep 4
Mag-tarmmedicinska kliniken är en regionklinik där vi dagligen arbetar brett med gastroenterologisk vård på ett tvärprofessionellt och teambaserat vis.

Vi arbetar för att våra medarbetare ska uppleva arbetsglädje och att man vid arbetsdagens slut känner att man gjort ett bra jobb.

Vi är en utvecklingsdriven enhet, där vi både utbildar våra blivande kollegor läkarstudenterna samt ger våra etablerade läkare möjligheten att bedriva fortsatt forskning. Utöver personalen utvecklar vi även löpande både lokaler och utrustning.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Mag-tarmmedicinska kliniken, MT-kliniken, är gastroenterologisk regionklinik för Sydöstra sjukvårdsregionen. Kliniken består av sektionerna endoskopi, hepatologi, IBD samt neurogastroenterologi och vården bedrivs på vår öppenvårdsmottagning, bäckenfunktionsenhet (BFE), dagvårdsenhet, slutenvårdsavdelning och endoskopienhet. Klinikens samtliga lokaler är nybyggda eller nyligen renoverade.

Läs mer om vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/58766-v.1.0 Klinisk karriärstege Läkare.pdf för läkare.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
På Mag-tarmmedicinska kliniken arbetar du som specialistläkare såväl i mottagnings- som avdelningsverksamhet. Arbetet på sektionerna är tvärprofessionellt och teambaserat, med uppbyggda nätverk till andra specialiteter och med regelbundna multidisciplinära konferenser. Som specialistläkare sker en kontinuerlig kompetensutveckling och subspecialisering där arbetet efterhand vanligen inriktas huvudsakligen mot en av sektionerna.

Endoskopienheten tillhör MT-kliniken och där arbetar både kirurgiska och medicinska gastroenterologer. Ny skopienhet med åtta skopirum kommer att stå klar 2026. Den medicinska och kirurgiska IBD-verksamheten är samlokaliserad på vår IBD-mottagning och slutenvårdsenhet vilket underlättar sambedömningar och uppföljning av våra patienter i olika skeden av deras sjukdom.

Jourtjänstgöring ingår som en del i din roll som specialistläkare. Kliniken ansvarar för en gastroenterologisk bakjourslinje 24/7 som inkluderar rondning av vår vårdavdelning på helgerna.

Forskning är högt prioriterat på kliniken och vi bedriver forskning inom alla våra profilområden på hög nivå. Det finns möjlighet att genomgå doktorandutbildning med handledning vid kliniken eller att fortsätta forska som redan disputerad. Utbildning av läkarstudenter är en naturlig och viktig del av ditt arbete som specialistläkare.

Vår inställning är att man som läkare på kliniken ska hinna med sina arbetsuppgifter under arbetstid och vi arbetar därför med tydliga arbetsschema där även administrativ tid är inlagd. Vi tycker det är viktigt att känna arbetsglädje och att man vid arbetsdagens slut känner att man gjort ett bra jobb.

Arbetsgrupp
På kliniken är vi en stor grupp om ca 135 medarbetare , varav 25 av oss är läkare.

Om du vill veta hur det är att jobba hos oss får du gärna kontakta överläkare Andreas Münch, 010-103 21 79, mobil 070-675 35 37 eller specialistläkare Märta Borghede, 010-103 47 27

Om dig
Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift (svenska C1). Du är antingen redan specialist även inom medicinsk gastroenterologi och hepatologi eller önskar vidare specialisering inom den specialiteten.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

God samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga är grundläggande och viktiga egenskaper. I rollen som specialistläkare kommer du att arbeta självständigt och därför söker vi dig som drivs av att kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du visar prov på ett gott omdöme gentemot både patienter, anhöriga och dina kollegor och har en god förmåga att kunna göra korrekta avvägningar. Vi söker dig som är nyfiken och engagerad med en stark vilja att utvecklas som läkare.

Ansökan och anställning
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar här. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Farmaceut på BOND, H.K.H Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Sep 28
Vill du bli Farmaceut på BOND, universitetssjukhuset?

BOND är en del av H.

K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus där vi har ett nära samarbete med våra övriga vårdenheter. På BOND utreder och behandlar vi barn och ungdomar med onkologisk och allvarlig hematologisk sjukdom, barn och ungdomar i behov av neurokirurgiska åtgärder samt barn och ungdomar med diabetes. BOND är ett av sex onkologicentra i Sverige med upptagningsområde Sydöstra sjukhusregionen . I den barnonkologiska enheten inryms också dagvårdsverksamhet och mottagning. Dessa verksamheter är integrerade med slutenvårdsavdelningen och drivs i nära samarbete med BOND.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I arbetet med svårt sjuka barn har farmaceuten en stor roll i patientsäkerhetsarbetet. Du blir en i teamet runt barnet, och det finns utrymme att forma arbetet ihop med de läkemedelsansvariga sjuksköterskorna samt ledningen. Innehållsmässigt kommer arbetet att innebära iordningsställande, beredning och beställning av läkemedel. I arbetet ingår också utbildning av sjuksköterskor och läkare, framtagande och uppdatering av läkemedels-PM samt att bistå med farmaceutisk kompetens i olika frågeställningar exempelvis rörande licenspreparat, beredningsformer och blandbarhet. Du samarbetar närmast med de läkemedelsansvariga sjuksköterskorna och apotekare tillsammans med medicinskt ledningsansvarig läkare, vilken också är ytterst ansvarig för alla läkemedelsfrågor på enheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med farmaceuter på barnkliniken samt att möjlighet finns att arbeta övergripande på barn- och ungdomssjukhuset med läkemedelsfrågor.

Arbetsgrupp
Personalgrupperna arbetar nära varandra och kompetensutbyte mellan enheterna sker utifrån behov.

Om dig
Vi söker dig som har apotekarexamen eller farmaceutexamen med beredningskompetens. Arbetet kräver att du har farmaceutisk legitimation.

Meriterande är arbete i klinisk verksamhet, beredning av läkemedel samt erfarenhet från barn- och ungdomsvård.

Att du är noggrann ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom social kompetens, god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet. Du tycker om att vara en del i ett tvärprofessionellt team. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Legitimerad dietist

Dietist
Läs mer Sep 20
H.

K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus är ett ”sjukhus inom sjukhuset” vilket innebär att vi har slutenvård och öppenvård där barn som vårdas hos oss får sin vård huvudsakligen på ett och samma ställe. Vi tar emot barn med olika sjukdomar och skador och ledstjärnan i arbetet är att ge sammanhållen vård med fokus på barnet och familjen.

Vi bedriver länssjukvård och högspecialiserad region-och rikssjukvård där forskning och utvecklingsarbete är en integrerad del av verksamheten. Hos oss arbetar många olika yrkesgrupper tillsammans med målet att ge barnen och ungdomarna bästa möjliga vård och omhändertagande.

Vårt erbjudande
Vi är en verksamhet i ständig utveckling och vårt uppdrag utökas i takt med att vår kunskap ökar inom barnsjukvården. Under 2022 har vi utökat med tre nya specialiserade team inom långvarig smärta, obesitas och reuma, som ska erbjuda sammanhållen vård till barn och ungdomar. Vi har också uppdrag att utveckla nutritionsbehandling på barndagvården onkologi samt för patienter på avdelning BOND, som är ett av sex barnonkologicentra i Sverige med upptagningsområde Sydöstra sjukvårdsregionen. På BOND erbjuder vi högspecialiserad vård för barn- och ungdomar som drabbats av sjukdomar inom onkologi, neurokirurgi och diabetes.

Forskning är en integrerad del av vår verksamhet och vi bedriver flera forskningsprojekt där vi ingår i olika nationella forskningsnätverk. Har du intresse för forskning är vi rätt arbetsplats för dig! Vi erbjuder fortbildning och systematisk kompetensutveckling.

Vi erbjuder introduktion och handledning utefter dina behov. Nya medarbetare får också en mentor under det första anställningsåret.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I uppdraget som dietist ingår att arbeta med nutritionsbedömningar och behandlingar av våra patienter både inom sluten- och öppenvård. Du träffar barn tillsammans med vårdnadshavare vilket ställer krav på god kommunikation och pedagogisk förmåga att samtala med barn, tonåringar och vuxna. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med och har erfarenhet av att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete.

Utöver grunduppdraget kommer du också att få driva utvecklingsarbetet kring nutritionsfrågor. Du kommer att få stor möjlighet att utveckla dietistrollen, rutiner för systematiskt utvecklingsarbete och implementering av evidensbaserad vård inom området nutrition. Vi behöver förändra vårt arbetssätt och göra det mer verksamhetsnära med patienten och anhöriga i centrum där det personliga mötet är grunden i arbetssättet.

Arbetsgrupp
Du kommer att ha din tillhörighet i den paramedicinska gruppen, som har sin utgångspunkt i det interprofessionella samarbetet och lärandet. I denna grupp träffas ni regelbundet för att ta del av information och diskutera gemensamma frågor.

Den paramedicinska gruppen består av olika kompetenser; fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, specialpedagog, lekterapeuter, logoped, dietister och sjuksköterska.

Om dig
Du är legitimerad dietist. Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och har hög servicekänsla. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och utvecklingsarbete, men detta är inte ett krav.

Du har ett gott bemötande, är trygg i dig själv och är nyfiken på att lära dig nytt och att utvecklas. I rollen behöver du också vara självgående med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du tillmötesgående och lösningsorienterad samt kommunicerar bra med andra människor. Vi arbetar tillsammans med olika arbetssätt i våra tvärprofessionella team och vi ser att du har ett flexibelt synsätt och trivs bra i samarbetet med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Vi erbjuder flexibel arbetstid och möjlighet till visst distansarbete finns.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till BUP-kliniken

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 21
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken (BUP) inom Psykiatricentrum är en verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar från 0 till 18 år.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en del av barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Linköping som bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete. Kärnverksamheten består av öppen-, mellan- och slutenvård samt flera subspecialiserade enheter såsom ätstörningsmottagningen, ätstörningsenheten (länsteam), traumamottagningen Elefanten, föräldra- och spädbarnsverksamheten Hagadal och Barnahus. Bup är även i uppstarten av integrerad för barn placerade på SiS Folåsa.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

På kliniken eftersträvar vi ett varmt och öppet arbetsklimat. Kliniken är en universitetsvårdande enhet, vilket innebär att kärnverksamheter är, jämte hälso- och sjukvård, klinisk forskning och utbildning, liksom kunskapstillämpning och kunskapsspridning för hälso- och sjukvårdens utveckling. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en del av vår vardag och vi bedriver även undervisning och forskning.

Vi har forskningsledare, professor och psykologiskt ledningsansvarig (PLA) i verksamheten. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, med sina cirka 160 anställda, är för närvarande inne i en spännande utvecklingsfas där vi tillsammans får möjlighet att påverka och utforma framtidens barnpsykiatri. Varmt välkommen att bli en av oss!

Se gärna vår https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf för Vårdadministratör.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vårdadministratör till vårt administrativa team!

Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete där dina huvuduppgifter kommer att vara journaldokumentation, bokning av besök och receptionsarbete Även övriga administrativa uppgifter kommer att ingå i din tjänst. Inom teamet finns goda möjligheter till individuella ansvarområden samt utveckling utifrån egna intressen och verksamhetens behov.

Om dig
Du har YH-utbildning till vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller motsvarande. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system är meriterande.

Som person är du noggrann, trygg och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Då alla professioner arbetar nära varandra är det mycket viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt en god känsla för service. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en positiv grundinställning, har förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete, är bekväm i att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterskor till nystartade CIMA (Centrala intermediärvårdsavdelningen)

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 1
Vill du ta ett nytt steg i din karriär som sjuksköterska och vara med i uppstarten av en helt ny avdelning? Under senhösten 2023 slår vi upp portarna till nya avdelningen CIMA i nybyggda moderna lokaler.

Avdelningen är tätt knuten till CIVA (Centrala Intensivvårdsavdelningen) och kommer fungerar som steget mellan intensivvård och vanlig vårdavdelning. Här vårdas patienter som är i behov av step-down vård från CIVA: patienter som genomgått stor kirurgi och är i behov av postoperativ vård, lättare traumapatienter eller andra tillstånd som kräver extra övervakning, men inte intensivvård. CIMA kommer att ha sex vårdplatser och vara öppen 24/7. Det här är en unik chans att vara med att starta upp avdelningen med stor möjlighet att delta i att utforma arbetssätt och rutiner. Vill du arbeta med avancerad vård och utvecklas som sjuksköterska är det här arbetet för dig!

Vårt erbjudande
Här tillhör du en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Vi utgår från patienten och kommer lägga stor vikt vid att varje medarbetare ska få rätt kompetens och stöd för att kunna upprätthålla en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet. Hos oss får du:

- Introduktion om 6-8 veckor, individuellt anpassad.
- Introduktionsprogram om tre heldagar i flera steg, både teori och praktik.
- Läkarföreläsningar för sjuksköterskor, terminsvisa föreläsningar om 14 eftermiddagar.
- Mentorsprogram, du får en egen mentor som följer dig under första 1-2 åren.
- Kontinuerlig kompetensutveckling med simuleringar och föreläsningar varannan vecka.

Hos oss har du möjlighet att påverka din arbetstid och lön med individuellt digitalt schema (TESSA) och poängmodellen. 

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och läs även gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Patienter som vårdas på CIMA har ett utökat vårdbehov då de har svikt i ett eller flera organsystem och därmed har ett ökat övervakningsbehov. Du arbetar med avancerad basal stödjande behandling, övervakning och täta kontroller i syfte att förhindra försämring av vitalfunktion med risk för intensivvård. Du kommer arbeta med andningsunderstödjande behandling såsom noninvasiv ventilation (NIV), optiflow och CPAP. Du kommer även att hantera artärnålar, centrala infarter, thoraxdränage och EEG övervakning. Omvårdnad och samarbete med fysioterapeuter är en viktig del i behandlingen av patienten med syfte att optimera behandlingen. Tjänsten är en rotationstjänst dag, natt, kväll samt helg.

Här har du stor möjlighet att vara med och utveckla verksamheten och vara delaktig i förbättringsarbeten eftersom vi kommer vara en helt nyöppnad enhet. Hos oss får möjlighet att arbeta med högspecialiserad och avancerad medicinsk- och kirurgisk vård. 

Arbetsgrupp
Som sjuksköterska på CIMA arbetar du i tvärprofessionella team med anestesiläkare, IVA-sjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor. Du har tillsammans med två undersköterskor ansvaret för upp till tre patienter. 

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör ha några års erfarenhet inom yrket och tidigare erfarenhet av akutsjukvård, kirurgisk vård, intermediärvård eller postoperativ vård är positivt. Har du en specialistutbildning inom kirurgisk, intensiv, anestesi eller akutsjukvård är det meriterande. Tjänsten kräver goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Den här tjänsten passar dig som är trygg, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du är handlingskraftig och ditt arbetssätt kännetecknas av att du tar initiativ och driver vården framåt. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk miljö med varierande patientkategorier. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, närstående, kollegor och andra verksamheter är det viktigt att du kan kommunicera på ett professionellt sätt. I din yrkesroll har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för svårigheter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor till CIMA (Centrala intermediärvårdsavdelningen)

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Sep 1
Vill du ta ett nytt steg i din karriär som specialistsjuksköterska och vara med i uppstarten av en helt ny avdelning? Under senhösten 2023 slår vi upp portarna till nya avdelningen CIMA i nybyggda moderna lokaler.

Avdelningen är tätt knuten till CIVA (Centrala Intensivvårdsavdelningen) och kommer fungerar som steget mellan intensivvård och vanlig vårdavdelning. Här vårdas patienter som är i behov av step-down vård från CIVA: patienter som genomgått stor kirurgi och är i behov av postoperativ vård, lättare traumapatienter eller andra tillstånd som kräver extra övervakning, men inte intensivvård. CIMA kommer att ha sex vårdplatser och vara öppen 24/7. Det här är en unik chans att vara med att starta upp avdelningen med stor möjlighet att delta i att utforma arbetssätt och rutiner. Vill du arbeta med avancerad vård och utvecklas som specialistsjuksköterska är det här arbetet för dig!

Vårt erbjudande
Här tillhör du en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Vi utgår från patienten och kommer lägga stor vikt vid att varje medarbetare ska få rätt kompetens och stöd för att kunna upprätthålla en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet. Hos oss får du:

- Introduktion om 6-8 veckor, individuellt anpassad.
- Introduktionsprogram om tre heldagar i flera steg, både teori och praktik.
- Läkarföreläsningar för sjuksköterskor, terminsvisa föreläsningar om 14 eftermiddagar.
- Mentorsprogram, du får en egen mentor som följer dig under första 1-2 åren.
- Kontinuerlig kompetensutveckling med simuleringar och föreläsningar varannan vecka.

Hos oss har du möjlighet att påverka din arbetstid och lön med individuellt digitalt schema (TESSA) och poängmodellen. 

Arbetsbeskrivning
Patienter som vårdas på CIMA har ett utökat vårdbehov då de har svikt i ett eller flera organsystem och därmed har ett ökat övervakningsbehov. Du arbetar med avancerad basal stödjande behandling, övervakning och täta kontroller i syfte att förhindra försämring av vitalfunktion med risk för intensivvård. Du kommer arbeta med andningsunderstödjande behandling såsom noninvasiv ventilation (NIV), optiflow och CPAP. Du kommer även att hantera artärnålar, centrala infarter, thoraxdränage och EEG övervakning. Omvårdnad och samarbete med fysioterapeuter är en viktig del i behandlingen av patienten med syfte att optimera behandlingen. Tjänsten är en rotationstjänst dag, natt, kväll samt helg.

Här har du stor möjlighet att vara med och utveckla verksamheten och vara delaktig i förbättringsarbeten eftersom vi kommer vara en helt nyöppnad enhet. Hos oss får möjlighet att arbeta med högspecialiserad och avancerad medicinsk- och kirurgisk vård. 

Arbetsgrupp
Som specialistsjuksköterska på CIMA arbetar du i tvärprofessionella team med anestesiläkare, IVA-sjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor. Du har tillsammans med två undersköterskor ansvaret för upp till tre patienter. Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en specialistutbildning inom kirurgisk, intensiv, anestesi eller akutsjukvård. Du bör ha några års erfarenhet inom yrket och tidigare erfarenhet av akutsjukvård, kirurgisk vård, intermediärvård eller postoperativ vård är positivt. Tjänsten kräver goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Den här tjänsten passar dig som är trygg, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du är handlingskraftig och ditt arbetssätt kännetecknas av att du tar initiativ och driver vården framåt. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk miljö med varierande patientkategorier. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, närstående, kollegor och andra verksamheter är det viktigt att du kan kommunicera på ett professionellt sätt. I din yrkesroll har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för svårigheter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Specialistläkare i Allmänmedicin till Vårdcentralen Lambohov

Specialistläkare
Läs mer Sep 4
Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård med oss på vår vårdcentral?

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på en arbetsplats med god stämning, bra laganda, där vi hjälps åt med patienten i centrum.

Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt där du kommer vara en viktig del.

Vårdcentralen Lambohov har cirka 12 000 listade och ligger i centralt men har både stad och landsbygd i sitt upptagningsområde.Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete inom primärvårsuppdraget Du får möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten. Handledning av studenter och utbildningsläkare ingår i arbetet. Vårdcentralen ingår även i bemanningen av jourcentralen i Linköping samt har beredskap i hemmet jourtid för medicinska bedömningar och hembesök i förekommande fall.

Hos oss kommer du att få ett varierat uppdrag, bland annat kommer du att ha en egen mottagning på vårdcentralen och vi arbetar gärna i team med varandra på vårdcentralen.

Tid för fortbildning och medicinskt resonemang med kollegor finns regelbundet. Möjlighet till flexibilitet gällande arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att arbetet ska vara avgränsat och arbetsbelastningen rimlig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team på Vårdcentralen Lambohov.

Läs också gärna mer om vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/58766-v.1.0 Klinisk karriärstege Läkare.pdf för läkare.

Arbetsgrupp
Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård och planerad mottagningsarbete, från BVC till äldre. Vi arbetar ofta i team med distriktssköterskor, psykologer, dietist, rehab koordinator, vårdadministratörer och BVC sköterskor.

Om dig
Specialistläkare i allmänmedicin. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Har svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Erfarenhet av svensk sjukvård och intresse för handledning är meriterande. B-körkort krävs.

Som person är du trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga med övriga i teamet, är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du bidrar till ett gott arbetsklimat samt har ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Vi värdesätter att du har ett engagemang för verksamhetsutveckling och att du har social kompetens och kan möta olika människor utifrån deras behov.

Ansökan och anställning
Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=1144. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Undersköterskor till nystartade CIMA (Centrala Intermediärvårdsavdelningen)

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 1
Vill du ta ett nytt steg i din karriär som undersköterska och vara med i uppstarten av en helt ny avdelning? Under senhösten 2023 slår vi upp portarna till nya avdelningen CIMA i nybyggda moderna lokaler.

Avdelningen är tätt knuten till CIVA (Centrala Intensivvårdsavdelningen) och kommer fungera som steget mellan intensivvård och vanlig vårdavdelning. Här vårdas patienter som är i behov av step-down vård från CIVA: patienter som genomgått stor kirurgi och är i behov av postoperativ vård, lättare traumapatienter eller andra tillstånd som kräver extra övervakning, men inte intensivvård. CIMA kommer att ha sex vårdplatser och vara öppen 24/7. Det här är en unik chans att vara med att starta upp avdelningen med stor möjlighet att delta i att utforma arbetssätt och rutiner. Vill du arbeta med avancerad vård och utvecklas som undersköterska är det här arbetet för dig.

Vårt erbjudande
Här tillhör du en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Vi utgår från patienten och kommer lägga stor vikt vid att varje medarbetare ska få rätt kompetens och stöd för att kunna upprätthålla en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet. Hos oss får du:

- Introduktion om 6 - 8 veckor, individuellt anpassad.
- Introduktionsprogram om 3 heldagar i flera steg, både teori och praktik.
- Mentorsprogram, du får en egen mentor som följer dig under första 1 - 2 åren.
- Kontinuerlig kompetensutveckling med simuleringar och föreläsningar varannan vecka.

Hos oss har du möjlighet att påverka din arbetstid och lön med individuellt digitalt schema (TESSA) och poängmodellen.

Läs gärna vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdff för undersköterska och om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är en engagerad undersköterska och är stolt över ditt yrkesval samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. CIMA erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som undersköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i vårdteamet. Som undersköterska arbetar du närmast patienten och har ansvar för omvårdnaden tillsammans med sjuksköterskan. Som undersköterska är dina observationer av patienten en viktig del av vården. Tjänsten är en rotationstjänst dag, natt, kväll samt helg.

Du har stor möjlighet att vara med och utveckla verksamheten och vara delaktig i förbättringsarbeten eftersom vi kommer vara en helt nyöppnad enhet. Du får möjlighet att arbeta med högspecialiserad och avancerad medicinsk- och kirurgisk vård. 

Arbetsgrupp
Som undersköterska på CIMA arbetar du i tvärprofessionella team med anestesiläkare, IVA- sjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor. Du har tillsammans med en sjuksköterska ansvaret för upp till tre patienter.Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av sjukhusvård. Erfarenhet av intensivvård eller annan akutsjukvård är meriterande. Du har arbetat minst 3 år som undersköterska. Du bör stimuleras av att arbeta med avancerad medicinsk teknik och övervakning av svårt sjuka patienter. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är nödvändigt.

Då vi vårdar mycket svårt sjuka patienter ser vi gärna att du är trygg i din grundprofession och har förmåga att arbeta självständigt och tar ansvar. Du bidrar med en positiv attityd och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt för att samarbeta, trivs med teamarbete, har en tydlig kommunikation och kan lyssna in andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt tar initiativ. Du har en god självkännedom kring dina förmågor.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till Vårdcentralen Skäggetorp

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 18
Välkommen till Vårdcentralen Skäggetorp, en vårdcentral med ett prestigelöst klimat där allas kunskaper tas tillvara.

Vårdcentralen har en god tillgänglighet och arbetar aktivt med att skapa tillit för vården.

Vårdcentralen är en av 33 regiondrivna vårdcentraler som ingår i Primärvårdscentrum och är centralt belägen i Skäggetorp i trevliga och funktionella lokaler. De knappa 9 450 patienter som är listade på vårdcentralen har till stor del en mångkulturell bakgrund och där får patientens möte och relation med vården en särskilt stor betydelse. På vårdcentralen arbetar idag cirka 45 medarbetare inom olika professioner. Det finns även en utbildningsmottagning för läkare utbildade i andra länder.

Nu utökar vi antalet vårdadministratörer och söker ny kollega som vill vara del av vår meningsfulla vardag och som vill utveckla vården vi erbjuder våra patienter.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Se gärna vår https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf för Vårdadministratör och läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en person som kan ta plats i en mycket välfungerad grupp vårdadministratörer. Stora delar av arbetet består av att skriva diktat, hantera remisser, bokningsunderlag och väntelistor. Det ingår att arbeta med grundläggande administrativa uppgifter som ingår i daglig verksamhet och olika applikationer för personalärenden, ekonomi, diarieföring med mera. I tjänsten kan det också ingå arbete med IT-frågor och lokal behörighetsansvar. Då de patientadministrativa arbetsområdena är en stor del av vardagen och vi söker dig som också är intresserad av att utveckla och strukturera arbetssätt och höja kompetensen. Vi strävar efter att tillvarata din specifika kompetens och öppna möjlighet att få arbeta även med andra områden utifrån din kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder dig som ny medarbetare en skräddarsydd introduktion efter dina behov. Vi ser positivt på distansarbete och vi ger i viss mån möjlighet att påverka dina arbetstider så det passar gruppen.

Om dig
Du är utbildad vårdadministratör och det är meriterande om du har goda kunskaper i Cosmic. Det är också meriterande erfarenhet av IT-system och Regionens applikationer som hanterar patient- och personaladministrativa system. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande. Vidare har du god initiativförmåga, samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att kunna fatta självständiga beslut utifrån din profession, skulle det vara så att du är ny i yrket har vi erfarna kollegor som kan erbjuda ett gott stöd på din väg att bli trygg i yrkesrollen som vårdadministratör. Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kommunicerar på ett tydligt och prestigelöst sätt.

Vi vill utveckla vården vi erbjuder våra medborgare i Skäggetorp, för att göra det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för patienten genom att arbeta i team och som har intresse för verksamhetsutveckling.

Ansökan och anställning
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort du kan. 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till vår högspecialiserade vårdavdelning!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
På urologiska avdelningen B192 Universitetssjukhuset (US) finner ni vår slutenvårdsavdelning där vi vårdar patienter pre- och postoperativt i samband med högspecialiserad urologisk kirurgi.

Vi har även ett högt inflöde av akuta inläggningar från akutmottagningen, våra grannsjukhus, direkt från hemmet eller via vår mottagning. Det kan handla om allt från blödning i urinvägarna, avflödeshinder på grund av stenar till akut urosepsis.

Trots uppfattningen om att vi enbart byter katetrar - är arbetet på avdelningen mycket varierande och stimulerande då vårt största uppdrag riktar sig mot planerad kirurgi av urologisk malignitet.

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill jobba i ett trevligt gäng där vårt mål är att ge god vård och möjlighet till utveckling genom en god arbetsmiljö.

Välkommen att söka till ett fantastiskt gäng och stimulerande arbete!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Introduktionen hos oss skräddarsys efter dina behov, oftast är den 4 veckor. Vi är måna om att du ska känna dig välkommen och trygg i din roll. Vi ser även positivt på fortsatt kompetensutveckling där du kan få utvecklas genom betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska eller utbildning i Urologisk omvårdnad. https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du även läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Vi är inne i ett skede där vi kommer satsa på forskning och det kan finnas möjlighet att vara delaktig i detta. Vi har ett nära samarbete med våra urologmottagningar och möjlighet till rotation mellan våra enheter finns!

Läs också gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss på regionen.

Arbetsbeskrivning
Jobbet som sjuksköterska innebär ansvar för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov och resurser. I din roll ingår det att leda och fördela arbetet i teamet samt verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Som sjuksköterska roterar du mellan dag, kväll och natt.

Vi arbetar med önskeschema och har som mål att arbeta 2 helger av 5. (Schemaläggningen sker i Tessa, ett schemaläggningsprogram där man lägger sitt eget schema via dator eller mobil.)

Arbetsgrupp
Urologiska kliniken i Östergötland är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC). Kliniken ansvarar för den egna regionen samt är regionklinik för Sydöstra sjukvårdsregionen. Kliniken har cirka 100 anställda och består av en vårdavdelning på Universitetssjukhuset, avdelning B192, samt mottagningar i Linköping och Norrköping.

Vi arbetar i vårdteam kring patienter där teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, kurator och fysioterapeut. Dagtid finns även en koordinator som ansvarar för patientflödet på avdelningen.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska. Du kommer att kommunicera med patienter, närstående och kollegor vilket betyder att det är viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Erfarenhet av kirurgisk/urologisk omvårdnad är meriterande.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete samt behålla lugnet i stressade situationer. Du samarbetar väl med andra människor, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Ansökan och anställning
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Avdelning S102 Barn och ungdomspsykiatriska kliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
Vill du vara med i arbetet för barn och ungdomar? Vi erbjuder en spännande, varierande och utvecklande arbetsplats med kollegor som har stor professionalitet och kompetens.

Välkommen att bli en av oss!

På barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Linköping bedrivs kvalificerat psykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete. Vi är cirka 165 anställda som tillsammans utformar framtidens barnpsykiatri. Kärnverksamheten består av öppen-, sluten- och mellanvård samt av flera subspecialiserade enheter. På kliniken har vi en god arbetsmiljö samt ett varmt och öppet arbetsklimat med högt i tak. Vi ser positivt på viljan och kraften i personlig och professionell utveckling varför vi erbjuder goda utbildningsmöjligheter. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en del av vår vardag och vi bedriver även undervisning och forskning.

Avdelning S102 är den enda barnpsykiatriska slutenvården i Östergötland och har sex vårdplatser. Här vårdas barn och ungdomar som har behov av dygnetruntvård relaterat till psykiatrisk problematik. Avdelningen arbetar dels utifrån ett akut uppdrag men också utifrån ett mer planerat utredande uppdrag.Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en trygg introduktion, utifrån dina erfarenheter och behov. Vi tillämpar mentorskap med kontinuerliga uppföljningar. Arbetsgruppen har KBT- inriktad grupphandledning av legitimerad psykoterapeut/handledare samt ”spegling” där man kan få kollegialt stöd i arbetet. Det finns på arbetsplatsen goda möjligheter till vidare utveckling och utbildning. I vårt arbete är samtalet/mötet mellan dig och patient det viktiga, när du arbetar på avdelning S102 får du tid för patienten, och möjlighet att göra skillnad.

Avdelningen ligger belägen i Tinnerbäckshuset med lokaler anpassade för verksamheten. Läkande vårdmiljö är här i fokus vilket också genererar en trevlig fysisk arbetsmiljö att trivas i.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på avdelning S102 får du arbeta med det viktigaste som finns, våra barn och ungdomar. Du kommer att ha en central roll i omvårdnadsarbetet med de ungdomar som vistas på avdelningen. Förutom att arbetsleda kommer arbetsuppgifterna att innefatta läkemedelshantering, sondhantering, provtagning, samtal med patienter och föräldrar samt samverkan med övrigt team på avdelningen. Tjänsten innefattar också samverkan med boenden, myndigheter och vårdgrannar. Gott om utrymme finns för verksamhetsutvecklande uppdrag kopplat till omvårdnad om intresse finns.

Arbetsgrupp
Vi är ett positivt och ambitiöst gäng bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, socionom, dietist och psykolog. Tillsammans ansvarar vi för att vården håller hög kvalitet och utgår från den enskilda patientens behov.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har arbetat några år som sjuksköterska men det är inget krav. Har du erfarenhet inom psykiatri- och/  eller barn ser vi det som meriterande. Du som sjuksköterska behöver känna dig trygg med samtalet som verktyg och trivas i varierande arbetstempo.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

För att trivas och passa in hos oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Till den här tjänsten söker vi någon som är trygg i sig själv, har förmåga att lyft blicken, ta in andras perspektiv och som vågar leda andra mot ett gemensamt mål i samverkan. Den som söker behöver också tycka om att jobba med relationsskapande då vi på avdelningen använder oss av oss själva som främsta redskap.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Utbildningsansvarig sjuksköterska till nya CIMA och postoperativ avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 15
2022 startade vår nya intermediärvårdsavdelning CIMA upp med två vårdplatser och hösten 2023 kommer vi öppna sex vårdplatser I helt nybyggda lokaler.

CIMA som är en del av Intensivvårdsavdelningen (CIVA och postop). CIMA fungerar som en step down enhet efter IVA-vård, innan patienten sedan kan gå tillbaks vårdavdelningen. CIMA kommer även ta emot postoperativa patienter efter stor kirurgi samt ha ett direktintag från akuten eller vårdavdelningar.

Vi har nu behov av ytterligare en utbildningsansvarig sjuksköterska med inriktning mot CIMA och postop.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Vi söker dig som har ett stort intresse, hög ambitionsnivå och engagemang för utbildnings- och utvecklingsfrågor inom postoperativ vård och Intermediärvård och vill arbeta på ett av landets bästa universitetssjukhus, Universitetssjukhuset i Linköping. Du får möjlighet att utveckla både dina kliniska färdigheter och din pedagogiska förmåga.

ANOPIVA bedriver Intensivvård (CIVA), Postoperativ vård (postop), Intermediärvård, operationssjukvård, sterilteknisk verksamhet, extern anestesi- och barnsmärtverksamhet. På ANOPIVA arbetar cirka 500 medarbetare och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling inom våra olika specialområden. Vi är en forskningsklinik och ser positivt på medarbetare som vill bedriva forskning och utveckling.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Postop tar emot patienter från de flesta av sjukhusets operationsavdelningar. På enheten vårdas både barn och vuxna. Patienterna övervakas alltifrån några timmar till dygn, ingreppen varierar mellan lättare till avancerad kirurgi. Årligen vårdas cirka 10.000 patienter på våra 24 platser.

I tjänsten ingår ett uppdrag på 50 % med utbildningsansvar och resterande 50% arbetar du kliniskt på våra övriga enheter. I uppdraget som utbildningsansvarig arbetar du i nära samarbete med utbildningsansvariga på CIVA samt vårdenhetschefer och sektionsledare. Du ansvarar för att utveckla, utforma samt genomföra introduktions och internutbildningar. Du fungerar som resurs när det gäller att utforma rutiner för omvårdnadsarbete och medicinska procedurer .Du ansvarar tillsammans med sektionschef för att PM och övriga instruktioner relevanta för verksamheten är aktuella och uppdaterade. Som utbildningsansvarig arbetar du tillsammans med olika yrkesgrupper och studenter genom att lyssna, kommunicera och ha ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar.

I ditt uppdrag som utbildningsansvarig arbetar du för en kompetenshöjning och utveckling bland kollegorna. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem. Arbetet innebär att kunna jobba självständigt men oftast tillsammans med övriga kategorier i utbildningsteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefer, medicinska chefer, medicintekniker och universitetsstudenter.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna från kirurgisk vård, postoperativ vård eller intermediärvård. Du kan även ha en specialistutbildning inom Intensivvård, anestesisjukvård , kirurgisk vård el liknande. Meriterande för tjänsten är magisterexamen i och tidigare erfarenhet av utbildning, föreläsning och undervisning. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du känner dig bekväm i din yrkesroll och att handleda och undervisa. Du vill ha ett arbete som präglas av variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt, men du är även duktig på att arbeta självständigt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat.

Ansökan och anställning
Utbildningsuppdraget är ett förordnande på två år. 

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Fysioterapeut – jobba med bäckenbottendysfunktion hos oss

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jul 10
Mag- tarmmedicinska kliniken på Linköpings universitetssjukhus är gastroenterologisk regionklinik för Sydöstra sjukvårdsregionen.

Kliniken består av en öppenvårdsmottagning för inflammatorisk tarmsjukdom, leversjukdom och funktionell magtarmsjukdom (neurogastroenterologi), dagvård, slutenvårdsavdelning och endoskopi. Kliniken erbjuder sjukvård, omvårdnad och utbildning genom kompetens, empati och fruktbar forskning i ett gott arbetsklimat.

Vår klinik lägger stor tyngd på att våra medarbetare ska få den kompetens som behövs för att uppnå bästa möjliga vårdkvalitet. Kompetensen fås genom en stimulerande, utvecklande och lärande arbetsmiljö. Kliniken tar vara på den enskilda medarbetarens kompetens genom att du som medarbetare känner ansvar för att driva verksamheten framåt genom delaktighet.

Arbetsbeskrivning
I samband med Region Östergötlands nya uppdrag med nationell högspecialiserad vård vid avancerad rekonstruktiv kirurgi vid anal inkontinens efter förlossning behöver vi utöka med ytterligare en fysioterapeut.

Som fysioterapeut inom neurogastroenterologi arbetar du med utredning och behandling av patienter med bäckenbottendysfunktioner såsom anal inkontinens, anorektal smärta, förstoppning och funktionella magtarmsjukdomar.  Arbetet präglas av evidensbaserade behandlingsmetoder.

Patienterna remitteras företrädesvis fån Östergötland och Sydöstra sjukvårdsregionen men också från andra delar av Sverige.

Arbetet på sektionerna inom kliniken är tvärprofessionellt och teambaserat med uppbyggda nätverk till andra specialiteter och med regelbundna multidisciplinära konferenser. I neurogastro-teamet arbetar 5 fysioterapeuter, undersköterskor, dietister, kurator, psykolog och läkare i team tillsammans med våra patienter. Ett samarbete finns också med Kvinnokliniken och Kirurgen.

Drivs du av att arbeta i en miljö med hög grad av självbestämmande och möjlighet att påverka din arbetsdag kommer du att trivas fantastiskt bra hos oss. Vi är en arbetsplats där vi prioriterar att våra medarbetare erbjuds utvecklingsmöjligheter och stimulerande arbetsuppgifter.
I neurogastro-teamet ser vi möjligheter och har ett självständigt utvecklingstänk vilket vi ser att du också är engagerad i. Vårt arbete präglas av ständiga förbättringar och vi är en forskningsintensiv enhet.

Som ny medarbetare kommer du att handledas regelbundet och ha en utsedd mentor.

Tjänsten innebär också en mindre del arbete på klinikens slutenvårdsavdelning när den ordinarie fysioterapeuten inte är i tjänst.

Forskning är högt prioriterat på kliniken och vi bedriver forskning på hög nivå inom alla våra sektioner.  Vi ser gärna att du är engagerad och vill vara en del av vårt pågående utvecklingsarbete. Det finns möjlighet att genomgå doktorandutbildning med handledning vid kliniken eller att fortsätta forska om du redan är disputerad.  #LI-Onsite 

Läs gärna mer om din karriärväg som fysioterapeut https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Fysioterapeut 2.0.pdf 

Utbildning och erfarenhet
Du har examen inom fysioterapi/sjukgymnastik. Utbildning inom inkontinens eller uroterapi är meriterande liksom erfarenhet av eller intresse för bäckenbottenrelaterade besvär samt funktionella magtarmsjukdomar.

För tjänsten är det viktigt att du minst har en kandidatexamen och allmän behörighet till universitet och högskola då vi ställer krav på vidareutbildning inom området efter anställning.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I mötet med patienten är du empatisk, en god lyssnare och har en förmåga att se patientens behov. Du har även förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete självständigt. Andra viktiga egenskaper är flexibilitet och ett intresse att driva förbättringsarbete och verksamhetsutveckling tillsammans med övriga medarbetare i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Ansökan och anställning
Vi ser gärna att du söker även om du är studerande fysioterapeut och tar din examen i januari 2024, då tiden för anställningsdatum är flexibel.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Teknisk systemförvaltare

Systemförvaltare
Läs mer Sep 22
Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling.

IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Östergötlands kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. Vill du bli en av oss?

https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/att-jobba-hos-oss/arbeta-med-it-och-medicinsk-teknik

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett arbete som teknisk systemförvaltare där du har en nyckelroll i digitaliseringen inom Region Östergötland. Vi arbetar i en modern IT-miljö för att stödja tekniskt avancerade verksamheter och levererar IT-lösningar som skapar nytta och god vård för regionens invånare.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som teknisk systemförvaltare har du det tekniska ansvaret för införande av nya system, förvaltning och vidareutveckling samt avveckling av system. Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling.

Merparten av systemen är byggda på Microsoft-teknik, men andelen som använder container-teknik baserad på Linux/OpenShift är ökande. Förutom det tekniska arbetet med applikationsdrift har du dialog med de olika verksamheterna för planering, underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning.

Arbetsgrupp
Inom enheten Teknikförvaltning Vårdsystem arbetar 25 tekniska systemförvaltare och fem supporttekniker. Vi har det tekniska ansvaret, under hela deras livscykel, för alla de nästan 300 system som används inom vården. Vårdsystemen är indelade i olika förvaltningsobjekt och du kommer att arbeta i något av dem och få en möjlighet att specialisera dig inom det området.
Vi arbetar nära Region Östergötlands olika verksamhetsområden och känner stolthet över att få bidra till viktiga samhällsfunktioner.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper om applikationsdrift, databaser och Windows Server eller Linux. Du har grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet samt relevant högskoleutbildning inom IT och/eller längre arbetslivserfarenhet inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning.

Har du erfarenhet av något av följande är det meriterande; medicinska IT-system, support och förvaltning av IT-system inom offentlig verksamhet

B-körkort krävs då vi har verksamhet inom hela regionen.

För att trivas hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt arbetar mot uppsatta mål, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. För dig är det lätt att kommunicera både i tal och skrift och du trivs med att variera din dag med att arbeta i såväl team som självständigt.

Ansökan och anställning
Tjänsten kan komma att bli säkerhetsklassad. Detta är en tillsvidare tjänst men provanställning kan komma att tillämpas.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Neuromottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 1
Neurologiska kliniken är en högspecialiserad klinik med regionsansvar för hela Sydöstra sjukvårdsregionen.

Kliniken omfattar en avdelning med en akutneurologisk enhet, en strokeenhet, en högspecialiserad utredningsenhet och en övervakningsenhet. Vidare finns två mottagningar (US och ViN) samt ett neuromuskulärt laboratorium. Kliniken har cirka 160 medarbetare. Mottagningarna har en omfattande verksamhet inom samtliga neurologiska diagnosområden. Neuromuskulära enheten har en unik integration av klinik och laboratorieverksamhet inom neuromuskulära sjukdomar.

Välkommen att bli en del av oss!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.


https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som gillar utmaningar och ett varierande arbete. Här möter du många olika slags patienter, du kommer till en mottagning där du får lära dig mycket och får en bred kompetens. 

Arbetet innebär både ett självständigt arbete med egen mottagning samt ett nära samarbete med andra yrkesgrupper inom sektionen för rörelserubbningar. En viktig del av arbetet är vår telefonrådgivning där vi strävar efter en hög tillgänglighet för våra patienter. En annan stor del i verksamheten är vår infusionsmottagning. Även om huvudtjänstgöringen kommer vara på mottagningen kan tjänstgöring i begränsad omfattning på avdelning vara aktuell enligt överenskommelse.

 

Arbetsgrupp
På mottagningen arbetar 12 sjuksköterskor och 4 undersköterskor.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av tidigare arbete inom neurologi. Dokumentation sker i Cosmic.

För att kunna utföra ett bra arbete krävs god samarbetsförmåga, att du lyssnar och kommunicerar på ett smidigt och lyhört sätt. Du ska tycka om att det händer saker och att det inte alltid blir som planerat. I ditt arbete är du organiserad och kan prioritera bland dina uppgifter på ett effektivt och patientsäkert sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Specialistläkare till Akutkliniken i Linköping

Specialistläkare
Läs mer Aug 31
Vi är den akutklinik i Sverige som kommit längst vad gäller införande av akutläkare.

Vården bedrivs på ett processorienterat arbetssätt där alla yrkesprofessioner arbetar i team. Vår ambition är att med hög medicinsk kompetens samt empati och respekt för den enskilde patienten erbjuda bästa akuta omhändertagande.

Akutkliniken har ett stort utbildningsuppdrag för AT-läkare och ST-läkare inom andra specialiteter. Vår klinik bedriver också forskning och undervisning inom akutsjukvård, vi har en forskningsenhet och blev första universitetsklinik i Sverige som bedriver akutsjukvård.

Från och med den 1 januari 2021 bemannar vi specialistläkarlinje på akutmottagning vid Motala Lasarettet, (LiM), dygnet runt. Flera av våra specialister tjänstgör redan på LiM så det finns goda möjligheter att vara med och utveckla akutsjukvården på LiM.

Då ett par av våra läkare som går vidare till nya roller inom Region Östergötland söker vi nu nya kollegor. Vill du vara med och driva vår fortsatta utveckling!Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.


Läs mer om vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/58766-v.1.0 Klinisk karriärstege Läkare.pdf för läkare.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
På Akutkliniken arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare tillsammans i team, där du som specialist i första hand tjänstgör som läkare i akutteam. Ett av våra team inriktas mer mot kritiskt sjuka och instabila patienter

Som första akutklinik i Sverige bemannar vi bakjourslinje i akutsjukvård dygnet runt. Bakjouren har det operativa ansvaret för akutmottagningen, är teamledare på akutrum, handleder kollegor och ger medicinska råd till ambulanssjukvården. Som specialist i akutsjukvård med bred erfarenhet finns därför även möjligt att jobba som bakjour.

Som specialistläkare är du viktig för klinikens fortsatta utveckling. Du har ett medicinskt ansvarsområde där du ansvarar för klinikens kompetensutveckling, rutiner och utbildning. Ett att våra senaste projekt är sektionering inom olika område som akutgeriatik, barnakutsjukvård, critical Care, POCUS (Patientnära ultraljud), katastrof och prehospital medicin med stark tvärprofessionell utbildning.

Som första klinik i Sverige är Akutkliniken US en USV enhet med ett omfattande undervisningsuppdrag och en stark forskningsmiljö. Erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande vid tillsättning, och delaktighet i undervisning och forskning förväntas av alla medarbetare.

Vi har varje termin återkommande vidareutbildning för specialister i akutsjukvård för hela Region Östergötland. Som blivande kollega har du därför tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter att påverka specialitetens framtida utveckling.

Arbetsgrupp
Akutkliniken Universitetssjukhuset i Linköping (US) ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland med cirka 200 anställda, varav 66 läkare (39 specialister i akutsjukvård). Vi utreder och behandlar cirka 50 000 patienter årligen varav mindre än 20 % läggs in på sjukhuset för fortsatt vård. 

Om dig
Vi söker dig som är specialistläkare inom [område]. Tidigare erfarenhet inom specialistområdet akutvård är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet relevanta eller närliggande områden är också meriterande.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

 

Ansökan och anställning
Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=1144. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

ST-läkare till Akutkliniken i Linköping

ST-läkare
Läs mer Aug 21
Akutkliniken Universitetssjukhuset i Linköping (US) ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland med cirka 200 anställda, varav 66 läkare (39 specialister i akutsjukvård).

Vi utreder och behandlar cirka 50 000 patienter årligen varav mindre än 20 % läggs in på sjukhuset för fortsatt vård. 

Vi är den akutklinik i Sverige som kommit längst vad gäller införande av akutläkare. Vården bedrivs på ett processorienterat arbetssätt där alla yrkesprofessioner arbetar i team. Vår ambition är att med hög medicinsk kompetens samt empati och respekt för den enskilde patienten erbjuda bästa akuta omhändertagande.

Akutkliniken har ett stort utbildningsuppdrag för AT-läkare och ST-läkare inom andra specialiteter. Vår klinik bedriver också forskning och undervisning inom akutsjukvård, vi har en forskningsenhet och blev första universitetsklinik i Sverige som bedriver akutsjukvård.

Från och med den 1 januari 2021 bemannar vi specialistläkarlinje på akutmottagning vid Motala Lasarettet, (LiM), dygnet runt. Flera av våra specialister tjänstgör redan på LiM så det finns goda möjligheter att vara med och utveckla akutsjukvården på LiM.

Då ett par av våra läkare som går vidare till nya roller inom Region Östergötland söker vi nu nya kollegor. Vill du vara med och driva vår fortsatta utveckling!

Arbetsbeskrivning
På Akutkliniken arbetar vi i team, du som ST-läkare tjänstgör som läkare i olika team och arbetar tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor. Ett av våra team inriktas mer mot kritiskt sjuka och instabila patienter.

Utbildningsplanen utformas tillsammans med dig och studierektor med målet att du ska få specialistkompetens i akutsjukvård enligt Socialstyrelsens målbeskrivning med hänsyn till SWESEM:s rekommendationer.

Vi har varje termin återkommande vidareutbildning för våra ST-läkare för hela Region Östergötland och veckovis fallbaserad STÅR-utbildning med direkt handledning av erfarna specialister i akutsjukvård. Du har därmed tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter att påverka specialitetens framtida utveckling.

Som första akutklinik i Sverige bemannar vi bakjourslinje i akutsjukvård dygnet runt. Bakjouren har det operativa ansvaret för akutmottagningen, är teamledare på akutrum, handleder kollegor och ger medicinska råd till ambulanssjukvården.

Ett att våra senaste projekt är sektionering inom olika område som akutgeriatik, barnakutsjukvård, critical Care, POCUS (Patientnära ultraljud), katastrof och prehospital medicin med stark tvärprofessionell utbildning.

Som första klinik i Sverige är Akutkliniken US en USV enhet med ett omfattande undervisningsuppdrag och en stark forskningsmiljö. Erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande vid tillsättning, och delaktighet i undervisning och forskning förväntas av alla medarbetare.
#LI-Onsite

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation (bifogas i ansökan). Goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift krävs (minst C1).

Erfarenhet av undervisning och forskning samt tidigare klinisk tjänstgöring inom specialitetsområdet är meriterande.

Är du specialist i annan närliggande specialitet till exempel internmedicin, intensivvård, gärna med erfarenhet av akutsjukvård och har ambition att bli akutläkare då är du också välkommen.

 

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, framför allt avseende beslutsamhet, teamarbete och samarbetsförmåga.

Ansökan och anställning
Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation i din ansökan. Provanställning kan komma att tillämpas.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Skötare till Psykiatriska kliniken i Linköping

Skötare
Läs mer Sep 5
Psykiatriska kliniken i Linköping erbjuder psykiatrisk och beroendemedicinsk specialistvård.

Vi samverkar med andra vårdgivare och samhällsaktörer på både organisatorisk nivå och i enskilda ärenden. 

Slutenvården och viss öppenvård har nu befunnit sig i Tinnerbäckhuset i snart 2 år. Detta nya hus innebär inte bara nya fina lokaler utan också nya möjligheter och arbetssätt. Att samlas i ett och samma hus ger förutsättningar för ökad samverkan inom och mellan psykiatrins olika vårdområden, vilket gynnar både patienter och medarbetare. Vår storlek, vårt omfattande uppdrag och vår samverkan är vår styrka.

Vi söker nu dig som vill arbeta som skötare inom slutenvården. Din kompetens gör skillnad!Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdf kan du läsa om vår karriärstege för skötare.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Kliniken består av 4 slutenvårdsavdelningar s80,s81,s90,s91, en akutenhet, en tillnyktringsenhet, psykiatriska öppenvårdsmottagningen, beroendemottagningen samt MiniMaria som vänder sig till ungdomar med alkohol- och drogproblematik. Vi har ett nära samarbete med den psykiatriska och beroendemedicinska forskning som bedrivs på CSAN.

På avdelningarna för slutenvård arbetar sjuksköterskor, skötare och läkare i ett tätt samarbete. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att ansvara för att ge en kvalitativ och god omvårdnad till våra patienter. Du erbjuds goda möjligheter till utveckling i din roll. Vårdkedjan består av en god samverkan mellan klinikens öppen- och slutenvård samt övriga vårdgrannar.

Vår nya avdelning s80 är i nuläget endast bemannad med skötare, vilket innebär att du får chansen att ta ett större ansvar som skötare, detta kan innebära uppgifter som medicindelegering och arbetsledaransvar vissa pass.

Tjänsterna är vikariat på 6 månader med stor möjlighet till förlängning. På avdelningen har vi rotationstjänstgöring vilket innebär dag-, kväll- och nattjänstgöring.

Arbetsgrupp
Kliniken har cirka 300 medarbetare och hos oss arbetar läkare, sjuk-sköterskor, psykologer, skötare, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietist och vårdadministratörer. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska och vill arbeta inom psykiatrin. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från arbete inom psykiatrin/missbruksvård. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande för dig som söker tjänst på s80 är att du sedan tidigare har erfarenhet av att medverka och leda möten med kommunens handläggare, samt känner dig bekväm med att leda/delegera.

Vi söker dig som är trygg, arbetar bra med andra människor och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och är lösningsfokuserad. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har en empatisk förmåga. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer. Du bidrar med positiv attityd till arbetsgruppen, har ett gott omdöme och god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du kan skilja på det personliga och professionella och har lätt för att se möjligheter i förändringar.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Psykolog till BUP öppenvårdsmottagning och könsidentitetsmottagning

Psykolog
Läs mer Sep 15
Vill du jobba med nationell högspecialiserad vård inom området könsdysfori? BUP kliniken har nyligen fått uppdraget att tillsammans med andra klinker inom regionen utveckla arbetet kring barn och unga med könsdysfori och söker nu dig som vill vara med i detta spännande arbete! Tjänsten innebär delat uppdrag mellan ett av de ordinarie öppenvårdsteamen och könsidentitetsmottagningen.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken (BUP) inom Psykiatricentrum är en verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar från 0 till 18 år. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en del av barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Linköping som bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete. Kärnverksamheten består av öppen-, mellan- och slutenvård samt flera subspecialiserade enheter såsom ätstörningsmottagningen, ätstörningsenheten (länsteam), traumamottagningen Elefanten, föräldra- och spädbarnsverksamheten Hagadal och Barnahus. BUP är även en del i socialstyrelsens projekt kring integrerad för barn placerade på SiS. På kliniken eftersträvar vi ett varmt och öppet arbetsklimat.

Kliniken är en universitetsvårdande enhet, vilket innebär att kärnverksamheter, utöver hälso- och sjukvård, är klinisk forskning och utbildning, liksom kunskapstillämpning och kunskapsspridning för hälso- och sjukvårdens utveckling. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en del av vår vardag och vi bedriver även undervisning och forskning. Vi har forskningsledare, professor och psykologiskt ledningsansvarig (PLA) i verksamheten. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, med sina cirka 160 anställda, är för närvarande inne i en spännande utvecklingsfas där vi tillsammans får möjlighet att påverka och utforma framtidens barnpsykiatri.

Välkommen att bli en av oss! https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/52021-v.1.0 Klinisk karriärstege psykolog.pdf kan du läsa om vår karriärstege för psykologer och läs även gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss på regionen. 

Arbetsbeskrivning
Som psykolog på könsidentitetsmottagningen kommer du vara med i ett spännande utvecklingsarbete och forma framtidens arbetssätt med målgruppen. Teamet består av läkare, psykolog, kurator och administratör. På BUP-mottagningen är de grundläggande arbetsuppgifterna utredning, bedömning och behandlingsarbete med barn och ungdomar med olika typer av psykiatriska svårigheter som exempelvis koncentrationssvårigheter, depression eller ångestproblematik. Som psykolog så arbetar man evidensbaserat och utifrån kognitivt beteendeterapeutiska metoder. Vi följer de nationella riktlinjer som finns inom vårt verksamhetsfält och det pågår ett ständigt arbete av utveckling med att integrera
nationella kliniska riktlinjer i verksamheten. En annan viktig del av arbetet är att samverka med andra vårdgrannar och det nätverk som finns kring barn och ungdomar.

Det finns goda möjligheter till psykoterapeutisk vidareutbildning eller specialisering.

Arbetsgrupp
Teamarbetet är centralt och möjligheterna är många att vara med och påverka verksamheten genom kunskaps- och metodutveckling. På BUP mottagningen jobbar du nära ett stort antal professioner så som läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, specialpedagoger, fysioterapeut, dietist och logoped.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Specialistutbildning eller psykoterapeutisk vidareutbildning i KBT liksom DBT är meriterande.

Vi söker dig med erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer. Du har med fördel kunskap om könsdysfori och erfarenhet av målgruppen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet. Du är nyfiken på att lära dig och är villig att prova nya saker, samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Barnläkare inom endokrinologi och diabetes

Specialistläkare
Läs mer Sep 18
Barn- och kvinnocentrum är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland.

Barn- och ungdomssjukvården sker inom två kliniker, dels vid Barn- och ungdomsmedicinska kliniken vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping och dels vid H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus vid Linköpings Universitetssjukhus. Till verksamheten i Linköping hör även en öppenvårdsmottagning vid Motala lasarett.

Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av glädje, ansvarstagande och respekt, där familjecentrerad vård är i centrum. Nu söker vi dig som vill bidra till vår verksamhet och i vår vision i att utveckla framtidens barn- och ungdomssjukhus. Välkommen att söka tjänsten!


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

På H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år för både medicinska och kirurgiska sjukdomar. Vi bedriver länssjukvård och högspecialiserad region-och rikssjukvård. Forskning och utvecklingsarbete är högprioriterat på vårt barn- och ungdomssjukhus. Hos oss arbetar många olika yrkesgrupper tillsammans med målet att ge barnen och ungdomarna bästa möjliga vård och omhändertagande.

Läs mer om vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/58766-v.1.0 Klinisk karriärstege Läkare.pdf för läkare.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder en tjänst som barnendokrinolog och diabetesläkare, alternativt specialistläkare i pediatrik som i och med tjänsten ska subspecialisera sig inom dessa områden. Jourarbete ingår i tjänsten och målet är att du arbetar som bakjour i en bred klinisk verksamhet som inte innefattar neonatal intensivvård. Vården för barn med endokrina tillstånd och diabetes innefattar mottagningsverksamhet, dagvård och inneliggande vård, allt i nära anslutning till varandra. Som barnendokrinolog arbetar man också i nära samarbete med vår högspecialiserade neonatal- och onkologivård. Barnsjukhuset har flera doktorander inom endokrin/diabetesområdet och möjligheter finns för att bedriva egen forskning eller starta en forskarutbildning.

Arbetsgrupp
Vi arbetar nära varandra i team och behöver ha en god kommunikation för att lyckas lösa de uppgifter vi möter i vardagen. Därmed passar tjänsten dig som trivs med samarbete och är lyhörd samt kommunikativ till både kollegor, patienter och anhöriga

Om dig
Vi söker dig som är specialist i pediatrik med intresse för endokrinologi och diabetes, alternativt subspecialiserad inom detta område. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Pågående forskning/forskningsintresse är meriterande liksom erfarenhet av bakjoursarbete.

Vi söker dig som delar vår ambition att ständigt bli bättre, tillsammans, för barn- och ungdomars bästa hälsa genom livet. Barn- och ungdomssjukhusets framgång är teamarbete och därför är det viktigt att du samarbetar bra med andra.

Du är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Din förmåga att agerar lugnt, stabilt och kontrollerat är hög och du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete där familjecentrerad vård står i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med huvudsaklig placering i Linköping. Viss tjänstgöring på Barnmottagningen i Motala ingår också då endokrinteamet arbetar på båda mottagningarna. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=1144. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör Njurmedicinska kliniken

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 21
Är du nyfiken, positiv och noggrann? Bra! Då kan du vara den vi letar efter.

Vår arbetsgrupp består av 5 vårdadministratörer som jobbat tillsammans under en lång tid, vilket vi ser som bevis på en stabil och trygg arbetsplats. Vi har välfungerande rutiner, bra sammanhållning och ett gott samarbete med de övriga yrkesgrupperna på kliniken.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Se också vår https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf för Vårdadministratör och läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vårdadministratör på vikariat, då en av våra kollegor kommer att vara föräldraledig. Hos oss arbetar vi med vanligt förekommande vårdadministratörsuppgifter vilka t.ex. är journaldokumentation i Cosmic, remisshantering, sjukdomsklassifikation och DRG-kodning samt posthantering.

Vi har alla även egna ansvarsområden efter intresse och behov. Ansvarsområdena anpassas efter vad du är intresserad av och kan till exempel vara olika statistikuppgifter, schemaläggning, diarieföring, IT, telefoni, behörighetshantering eller Heroma.

Som ny kollega får du så klart anpassad introduktion. Möjlighet att arbeta på distans finns, enligt regionens riktlinjer, och arbetstiden är måndag till fredag. Hos oss är också delaktighet i förändrings- och förbättringsarbete en självklarhet.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av Cosmic. Du har även god kunskap i svenska språket och är intresserad av vårddokumentation.

Då vi är en liten arbetsgrupp kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Vi ser det som viktigt att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad, flexibel och kan hantera stressiga situationer.

Ansökan och anställning
Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker även en person för timanställning för hjälp med journalskrivning i första hand. Den personen behöver endast ha avslutat första året på utbildningen.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungsektionen på Cancer- och lungsjukvårdsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
CoL är en enhet som bedriver onkologisk och lungmedicinsk slutenvård.

Vi finns i trivsamma lokaler i O-huset med närhet till öppenvård, strålbehandling och röntgen. På lungsektionen ges högspecialiserad vård till personer som behöver inneliggande vård med lungmedicinska sjukdomar. Vi vårdar personer med lungcancer, cystisk fibros och KOL och lungtransplantation. Slutenvården arbetar nära Lungmedicinska kliniken och tillsammans med öppenvården ansvarar vi även för personer som behöver hemrespirator eller syrgasbehandling i hemmet.

Enheten ingår i Sydöstra sjukvårdsregionen kompetenscentrum vad gäller cancerbehandling och lungmedicin. Vill du vara med och utveckla vår vårdavdelning och få möjlighet till både bred och fördjupad kompetens ska du söka till oss!


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du tillsammans med övriga professioner i ett team. Du ansvarar för den specifika omvårdnaden och att leda det dagliga omvårdnadsarbetet. Vi arbetar utifrån sjuksköterskans kärnkompetenser. Ett gott samarbete i teamet och aktivt lärande är för oss viktigt. Alla medarbetare har specifika ansvarsområden. På enheten finns ledningssjuksköterskor som bistår med stöd och handledning i det dagliga arbetet både till nya och erfarna kollegor. Lungsektionen har 12-15 vårdplatser som är indelade i två till tre vårdlag. 

Lungsektionen bedriver både elektiv och akut verksamhet och vårdar patienter i utrednings- behandlings- och palliativt skede. Ditt arbete kommer således innehålla många olika praktiska arbetsuppgifter som non-invasiv behandling, antibiotikaadministrering, transfusioner, thorax-dränage, centralvenösa infarter och smärtbehandling. En viktig del i ditt arbete är att kunna bedöma tidiga tecken på svikt i vitalparametrar, göra uppföljning av nutrition-, elektrolyt- och vätskebalans som följer av infektionskänslighet samt komplikationer av strål-och cytostatikabehandling. På CoL får möjlighet till en bred kunskap och kompetens om svårt sjuka patienter och specifik kunskap inom lungsjukvård. Du har möjlighet att med tiden även tjänstgöra inom onkologi.

På avdelningen finns samordnare som koordinerar och sköter mycket av det administrativa arbetet. En farmaceut fyller på läkemedelsvagn, läkemedelsautomat och basförråd av läkemedel. Vi har även servicevärd som sköter beställning och påfyllning av förråd. På enheten finns även en måltidsvärd.

- Introduktion planeras utifrån dina tidigare erfarenheter, cirka 4-5 veckor
- Du har en mentor under ditt första år
- Utbildning inom säker cytostatikahantering
- Individuell schemaplanering i det digitala schemaverktyget Tessa. Vi jobbar aktivt för hälsosamma arbetstider.
- Internutbildningar varje vecka
- Karriärutvecklingsprogram inom Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) med möjlighet att specialisera dig inom något av våra kärnområden
- Om du har gedigen erfarenhet eller specialistkompetens finns även möjlighet att få arbeta strategiskt med kvalitets- och patientsäkerhetsarbete 

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska eller legitimerad specialistsjuksköterska inom medicinskvård. På CoL finns möjlighet att utvecklas både som ny, erfaren och specialist. 

Personliga egenskaper

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du trivs med att vara en del av ett tvärprofessionellt team med personen i fokus, där alla yrkeskategorier lär av varandra. Du har en god empatisk förmåga, att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Då du arbetar i ständig dialog med personer som är inneliggande, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.   

Anställning och ansökan
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården Skäggetorp

Tandsköterska
Läs mer Sep 20
Folktandvården Skäggetorp är en allmäntandvårdsklinik som ligger i ett av Linköpings bostadsområden.

Hos oss får du jobba med erfarna kollegor som värderar utveckling och arbetsglädje. Vi är cirka 25 medarbetare och i våra ljusa och trivsamma lokaler finns även Folktandvårdens jourmottagning som har öppet årets alla dagar och bemannas av samtliga kliniker i länet. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Genom nära samarbete mellan våra kliniker bedriver vi utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke som vi kan utvecklas inom hela livet.

Vi är ungefär 600 medarbetare på ett trettiotal kliniker som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård efter behov. Här finns alla utvecklingsmöjligheter för dig, vare sig du vill bli klinisk expert, specialist, chef eller något helt annat. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Nattjänst på lungsektionen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
CoL är en enhet som bedriver onkologisk och lungmedicinsk slutenvård.

Vi finns i trivsamma lokaler i O-huset med närhet till öppenvård, strålbehandling och röntgen. På lungsektionen ges högspecialiserad vård till personer som behöver inneliggande vård med lungmedicinska sjukdomar. Vi vårdar personer med lungcancer, cystisk fibros och KOL och lungtransplantation. Slutenvården arbetar nära Lungmedicinska kliniken och tillsammans med öppenvården ansvarar vi även för personer som behöver hemrespirator eller syrgasbehandling i hemmet.

Veckoarbetstiden utgöra 32 timmar per vecka för heltidsanställd arbetstagare som bara arbetar natt.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på natten arbetar du tillsammans med två kollegor. Beroende på patienternas medicinska behov kan det vara ytterligare en leg. sjuksköterska och en undersköterska eller du och två undersköterskor. Du ansvarar för den specifika omvårdnaden på natten och att leda omvårdnadsarbetet. Vi arbetar utifrån sjuksköterskans kärnkompetenser. Ett gott samarbete i teamet och aktivt lärande är för oss viktigt. Alla medarbetare har specifika ansvarsområden. På enheten finns ledningssjuksköterskor som bistår med stöd och handledning i det dagliga arbetet både till nya och erfarna kollegor. Lungsektionen har 12-15 vårdplatser som är indelade i två-tre vårdlag. 

Lungsektionen bedriver både elektiv och akut verksamhet och vårdar patienter i utrednings- behandlings- och palliativt skede. Ditt arbete kommer således innehålla många olika praktiska arbetsuppgifter som non-invasiv behandling, antibiotikaadministrering, transfusioner, thorax-dränage, centralvenösa infarter och smärtbehandling. En viktig del i ditt arbete är att kunna bedöma tidiga tecken på svikt i vitalparametrar, göra uppföljning av nutrition-, elektrolyt- och vätskebalans som följer av infektionskänslighet samt komplikationer av strål-och cytostatikabehandling. På CoL får möjlighet till en bred kunskap och kompetens om svårt sjuka patienter och specifik kunskap inom lungsjukvård. Du har möjlighet att med tiden även tjänstgöra inom onkologi.- Introduktion planeras utifrån dina tidigare erfarenheter, cirka 4 veckor
-  Du har en mentor under ditt första år
-  Individuell schemaplanering i det digitala schemaverktyget Tessa
- Vi jobbar aktivt för hälsosamma arbetstider
- Internutbildningar erbjuds regelbundet
-  Karriärutvecklingsprogram inom Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) med möjlighet att specialisera dig inom något av våra kärnområden

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som leg. sjuksköterska. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Klinisk kompetens:

- Har god förmåga att bemöta och aktivt lyssna på andra personer 
- Integrerar och använder teoretisk och praktisk kunskap vid bedömning av patientsituation
- Visar handlingsförmåga i relation till patientsituation

Personliga egenskaper
Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du trivs med att vara en del av ett tvärprofessionellt team med personen i fokus, där alla yrkeskategorier lär av varandra. Du har en god empatisk förmåga, att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Då du arbetar i ständig dialog med personer som är inneliggande, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.   

Anställning och ansökan
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska – Psykiatriambulans/Prehospital akutpsykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 5
Psykiatriska kliniken i Linköping är en universitetsklinik med många olika verksamheter.

Kliniken består av öppen- och slutenvård samt en akutenhet och en tillnyktringsenhet (TNE). Utöver detta har vi tre mobila verksamheter: mobila öppenvårdsteamet, mellanvården samt vår nystartade enhet Prehospital akutpsykiatrisk mobilitet (psykiatriambulans). Du hittar vår verksamhet i det nybyggda Tinnerbäckshuset på sjukhusområdet, men vi har också delar av vår mottagningsverksamhet i garnisonsområdet och på Repslagaregatan inne i Linköpings centrum.

Som klinik vill vi alltid ligga i framkant och vårt mål är att alltid erbjuda våra patienter god och nära vård, det vill säga en evidensbaserad, tillgänglig och personcentrerad vård där patientens delaktighet och upplevelse är en självklarhet i arbetet.

- Följ med på rundvandring tillsammans med Yngve (sektionsledare psykiatriambulansen och akutenheten):Vårt erbjudande
Arbetet på psykiatriambulansen är spännande, kreativt och utmanade och ställer krav på flexibilitet och förmåga att kunna möta personer i komplexa situationer. Uppdragen inkommer från SOS Alarm och samverkan med ambulans, polis och räddningstjänst sker regelbundet. Teamarbete och samverkan är en central del i arbetet. Fokus ligger på psykiatriska bedömningar och ställningstagande till vidare vårdbehov. Somatisk omvårdnad kan förekomma. För inblick i vår verksamhet, läs gärna detta https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/sarskild-ambulans-for-psykiskt-sjuka-verksamheten-byggs-ut-i-linkoping

Utifrån erfarenhet, förkunskap, önskemål och möjlighet erbjuder kliniken en chans till kombinationstjänster. Detta innebär att din tjänst är fördelad mellan psykiatriambulans och en eller flera andra enheter. I valet av enheter utgår utifrån dina önskningar och våra behov. Tjänsten erbjuds i samråd med sökande och omfattar slutenvård, mobil verksamhet och akutenheten.

Du erbjuds som anställd både interna och externa utbildningar. Kliniken har ett grundläggande utbildningsprogram där alla sjuksköterskor får fyra dagars bemötandeutbildning och två dagars utbildning i psykiatrisk omvårdnad med fokus på förhållningssätt, bemötande och omvårdnad som reflekterade praktik.

Som ny sjuksköterska erbjuds du personligt anpassad introduktion samt mentorskap av erfaren sjuksköterska så länge behovet finns. Alla nya sjuksköterskor deltar även vid tre gemensamma introduktionsdagar med våra AT-läkare med fokus på psykiatrisk sjukdomslära och diagnostik. Utöver detta går all personal utbildning i hot och våld regelbundet. 

Vi erbjuder ett närvarande ledarskap och du kommer arbeta med nära stöd från närmsta chef.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Psykiatriambulansen är en nystartad verksamhet sedan oktober 2022. Ambulansen utgår från Psykiatriska akutenheten, alla dagar mellan 16.00-02.00. Varje arbetspass bemannas av två sjuksköterskor eller en sjuksköterska och en skötare. Uppdragen inkommer från SOS Alarm och samverkan med ambulans, polis och räddningstjänst sker regelbundet. Teamarbete och samverkan är en central del i arbetet. Fokus ligger på psykiatriska bedömningar och ställningstagande till vidare vårdbehov. Somatisk omvårdnad kan förekomma.

Om dig
Vi söker efter dig som är specialistsjuksköterska i psykiatri alternativt legitimerad sjuksköterska med gedigen och längre erfarenhet av psykiatri. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Vi ser att du uppskattar flexibilitet i arbetet och tycker om att arbeta kreativt och självständigt. Du drivs av och värdesätter att få arbeta personcentrerat samt ser patientens behov och resurser. Du vill arbeta där dina personliga egenskaper och resurser tas tillvara och vill utvecklas som person och bidra till fortsatt utveckling.

Ansökan och anställning
Du som är grundutbildad sjuksköterska har möjlighet att få betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska i psykiatri via arbetsgivaren, med ett extra lönepåslag på 4 000 kr efter färdig utbildning.

Från och med vårterminen-2023 erbjuder vi för första gången möjligheten att läsa fristående universitetskursen ”Omvårdnad inom psykiatrisk vård” på arbetstid via Luleå universitet. I fokus står sjuksköterskans ansvar för en omvårdnadspraktik som betonar relationens och reflektionens betydelse och stödjer återhämtning.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och tidsbegränsad anställning.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Avdelning B181 Neurologiska kliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 2
Neurologiska kliniken är en högspecialiserad klinik med regionsansvar för hela Sydöstra sjukvårdsregionen.

Kliniken omfattar en avdelning med en akutneurologisk enhet, en strokeenhet, en högspecialiserad utredningsenhet och en övervakningsenhet. Vidare finns öppenvårdsmottagningar på både Universitetssjukhuset i Linköping och Vrinnevisjukhuset i Norrköping med omfattande verksamhet inom samtliga neurologiska diagnosområden samt ett neuromuskulärt laboratorium/enhet med ett nationellt uppdrag för högspecialiserad vård. Kliniken har cirka 170 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

På avdelning B181 arbetar du med både de somatiska och psykiska aspekterna på dina patienters diagnoser då sjukdomar i hjärna och nervsystemet påverkar båda dessa delar. Du får arbeta med såväl akutsjukvård som palliativ vård och rehabilitering.

Då patienterna har stora omvårdnadsbehov har du möjlighet att verkligen bli expert på omvårdnad, din professions specialistområde. Du tränar din kliniska blick då våra patienters tillstånd snabbt kan försämras och du får goda medicinska erfarenheter och kunskaper. Vi arbetar tätt samman i team med läkare, undersköterskor och paramedicinare och har Team-ronder tre gånger i veckan där alla professioner är representerade.

Neurologjour är stationerad på universitetssjukhuset även nattetid vilket ger en kort inställelsetid vid behov och är en stor trygghet för dig som sjuksköterska. Du har alltid en sjuksköterskekollega att samverka med och avdelningen har en förhållandevis hög bemanning av undersköterskor relaterat till patienternas omvårdnadsbehov.

Neurologiska kliniken är en klinik som värdesätter utveckling, utbildning och nytänkande. Vi vet att arbetet som sjuksköterska ibland kan vara utmanande och därför jobbar vi mycket med att ge våra sjuksköterskor stöd, både i det dagliga arbetet och på längre sikt.                                                                                                                               

Det finns sju ledningssjuksköterskor på kliniken. Deras uppgift är bland annat att driva specifika processer ur ett omvårdnadsperspektiv samt att verka som mentorer och kunskapsstöd till mer oerfarna kollegor. Detta ger kliniken goda förutsättningar vad det gäller utveckling och stöd till nya medarbetare.

Vi är mycket måna om studenterna som gör sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU) på kliniken och strävar efter att alla sjuksköterskor ska ha handledarutbildning. Huvudhandledarna jobbar mycket aktivt på avdelningen och vann VFU-priset 2021.

Vi söker dig som är intresserad av rotationstjänst dag/kväll/natt men om du vill arbeta ständig natt med veckoarbetstidsförkortning till 32 timmar finns den möjligheten också. Möjlighet finns även till viss partiell ledighet om du önskar det. Har du planer på att bedriva omvårdnads-forskning, nu eller i framtiden, är vi öppna för diskussioner runt hur en klinisk tjänst kan kombineras med forskning på kliniken. Vi har önskeschema och arbetar två av fem helger.

Introduktionen sker på dagtid, efter dina egna behov. Vi tror att en individuellt anpassad start leder till en trygg medarbetare. Vi har under åren successivt utvecklat vårat introduktionsprogram som bland annat inkluderar ProAct-kurs och ett mentorprogram under det första anställningsåret. Vi erbjuder även Kliniskt Basår till alla våra nyutbildade sjuksköterskor.

Utbildning och erfarenhet

Du har sjuksköterskeexamen. Erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och/eller övervakningsvård är meriterande. Du behärskar god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person tar du ansvar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och prioritera dina insatser. Du har god samarbetsförmåga.

Ansökan och anställning
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Distriktsläkare/Specialistläkare i allmänmedicin eller internmedicin

Specialistläkare
Läs mer Aug 30
Du arbetar inom allmänmedicin eller intermedicin med flexibelt schema

Vi söker två nya kollegor och välkomnar dig att söka en flexibel tjänst på vår vårdcentral.

Tjänsten innebär flexibelt schema som utformas enligt dina personliga önskemål i samråd med verksamhetschefen och möjlighet till att arbeta administrativt till en viss procent eller att dela uppdrag mellan Vårdcentralen Ryds läkarmottagning och Jourcentralen i Linköping. 

Vårdcentralen Ryd är en del av Region Östergötlands Primärvårdscentrum tillsammans med 33 andra regiondrivna vårdcentraler. Vårdcentralen ligger i utkanten av Linköping med närhet till fina fritids-/strövområden. Stadsdelen består av en blandning av villor och lägenheter. Närheten till Linköpings universitet har gjort Ryd attraktivt att bo i som student vilket leder till att området präglas av en relativt ung befolkning. Vårdcentralen har idag cirka 9 600 listade patienter. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialist-sköterskemottagningar, sjuksköterskemottagning, barnhälsovård, psykosocial kompetens, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden. Vi är cirka 30 medarbetare som trivs tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats genom att främja en arbetsmiljö som ger balans mellan arbete och privatliv. Ryd är en välfungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbetsklimat där vi hjälper och stöttar varandra, här har vi högt i tak och fikar och lunchar tillsammans. Vårdcentralen är i full gång med olika förbättringsarbeten som främjar patientnöjdhet och en god arbetsmiljö.

Jourcentralen i Linköping (JC) är en jourverksamhet som tar emot patienter med akuta symtom och i behov av akuta primärvårdsinsatser. Patienterna bokas via sjuksköterskor på vårdcentralerna, alternativt via 1177. Jourcentralen i Linköping består av dag-JC och kvälls/helg-JC. Din plats i verksamheten om intresse finns är på den dagliga jourcentralen med ordinarie tider 08.00-17.00 vardagar men vi är öppna till dina personliga önskemål om en anpassad tidbok.

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs mer om vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/övergripande dokument webben/HR/58766-v.1.0 Klinisk karriärstege Läkare.pdf för läkare.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker två specialistläkare i allmänmedicin eller intermedicin som tycker om variation i sitt dagliga arbete och i schemat. Man kan kombinera ett arbete på vårdcentralen med sedvanlig läkarmottagning men även på jourcentralen med endast korta och akuta patienter samt digitala tider via videobesök. I tjänsten kan ingå sedvanligt mottagningsarbete inom primärvårsuppdraget såsom läkarmottagning, barnhälsovård och konsultation med hemsjukvården och särskilda boenden. Till viss del kan omfattningen och fördelningen av dessa uppdrag utformas utifrån ditt individuella intresse. Du kommer att ingå i jourverksamhet, dels gemensam primärvårdsjour på jourcentral samt bakjourslinje. En del av din arbetstid kommer du att lägga på handledning av mindre erfarna kollegor såsom AT/ST-läkare samt läkarstudenter. Detta sker på särskilt avsatt tid i schemat. Vi följer läkarförbundets rekommendationer med att max antal listade på en heltidstjänst får inte överstiga 1 500 patienter cirka.

 

Arbetsgrupp
Vårdcentralen Ryd i dagsläget består av 3 specialistläkare, 3 ST-läkare och 3 legitimerade läkare. I tjänsten kan ingå sedvanligt mottagningsarbete inom primärvårsuppdraget såsom läkarmottagning, barnhälsovård och konsultation med hemsjukvården och särskilda boenden. 

Om dig
Du är specialistläkare i allmänmedicin och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård. Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du har giltigt B-körkort. Som person är du trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga med övriga i teamet, är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi värdesätter att du har ett engagemang för verksamhetsutveckling och att du har social kompetens och kan möta olika människor utifrån deras behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tycker om nya utmaningar och är intresserad i alternativa tekniklösningar.

Ansökan och anställning
Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare ( klicka (https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=1144). Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdadministratör till Hand- och Plastikkirurgiska kliniken

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 7
Hand- och Plastikkirurgiska kliniken med Brännskadecentrum (HPK) ingår som en av 12 kliniker i Sinnescentrum i Östergötland och bedriver vår verksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping.

HPK ger sjukvård av högsta internationella klass inom verksamhetsområdena handkirurgi, plastikkirurgi och brännskadevård. Vi är cirka 160 medarbetare. Verksamheten bedriver region- och länssjukvård och har både öppen-, dag- och slutenvård. Vårt Brännskadecentrum är en nationell högspecialiserad enhet. Kliniken bedriver ett intensivt forsknings-och utvecklingsarbete och är en universitetssjukvårdsenhet.

Vår målsättning är att ge god och säker vård med patienten i fokus, genom hög kompetens, engagerade medarbetare och en god arbetsmiljö. Vi är ett stort kompetenscentrum för sårvård och rehabilitering, från fingerleden till hela kroppen med målsättning att återfå bästa tänkbara funktion.

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Nu har du nu möjligheten att bli en i vårt härliga gäng!

Vi är en klinik som riktar vårt fokus framåt genom utbildning, utveckling och forskning. Nu har du möjligheten att bli en del av vår arbetsgrupp som har ett välkänt gott rykte utifrån vår arbetsmiljö och vårt goda utbildningsklimat.

Nu söker vi en vårdadministratör som har en viktig roll i navet av vår verksamhet!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör läser du mer om karriärstege för vårdadministratör https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Tycker du om att jobba självständig men vill också tillhöra ett team motiverade kollegor så är vi Vi delar på arbetsuppgifterna för verksamhetens bästa och du kommer i första hand att arbeta med ansvar för Hand och Plastik mottagningen. Det innebär varierade arbetsuppgifter som journalskrivning, scanning, Tele Q och 1177, remisser, bokningsunderlag, bokning av mottagning och återbesök, med mera.

Ytterligare arbetsuppgifter/karriärvägar för just dig planerar vi tillsammans utefter verksamhetens behov, dina önskemål och tidigare erfarenheter.Arbetsgrupp
Vi är ett team med 13 vårdadministratörer med en stor samarbetsvilja. 

Om dig
Du har examen som vårdadministratör. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av medicinsk journaldokumentation i Cosmic är meriterande. ITR-utbildning, kodningsutbildning och goda kunskaper i Officepaketet är meriterande men inget krav.
Om du är ny examinerad eller fortfarande går utbildning tveka inte att söka. Vi är flexibla med tid för tillträde om du fortfarande går din utbildning.

Som person är du tillmötesgående och drivs av att lösa uppgifter. Du är serviceinriktad, är positiv och bidrar till en god stämning i gruppen. Du är strukturerad och kan hantera stressiga situationer och du har en god kommunikationsförmåga samtidigt som du har förmågan att samarbeta. Att du är flexibel ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Ögonmottagningen Linköping

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 29
Hos oss på ögonkliniken på Linköping Universitetssjukhuset ges dels länssjukvård till invånarna i centrala och västra länsdelarna och dels högspecialiserad vård till invånare i Östergötlands, Jönköpings och Kalmar län.

I stort sett alla typer av ögonsjukdomar diagnostiseras och behandlas vid kliniken.

Är du sjuksköterska/ögonsjuksköterska/optiker eller optometrist och vill bli en av oss?

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Är du intresserad av att arbeta med ögonsjukvård och vill bli en del av vårt härliga gäng i Linköping, då ska du söka denna tjänst. Vi är en grupp ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, optiker och undersköterskor som har god sammanhållning och ett gott samarbete med de övriga yrkesgrupperna som finns på vår enhet.

Så här svarar två av våra ögonsjuksköterskor på varför de trivs med att arbeta hos oss:

”Jag trivs med variationen och möjligheten att kunna fördjupa mig i vissa diagnoser. Det finns en möjlighet att utvecklas. Till exempel ger jag injektioner i ögat som bara läkare gav tidigare. Injektionsbehandlingen gör det möjligt att bromsa vissa sjuka förändringar i ögat. Att kunna bevara synen hos patienterna och därmed förhöja livskvalitén är väldigt roligt att få vara en del av.”

”Att jobba på ögon upplever jag som mycket givande. Jag trivs helt klart med variationen! Både vad gäller arbetsuppgifter och patienter. Likaså att man känner att man ständigt blir bättre och bättre på just området ögon. Ögon är ju så mycket mer än det vi ser om vi tittar på själva ögonen på en människa. Jag säger som en läkarkollega sa till mig när jag var under vidareutbildning: ”ögon är ett eget universum”.

https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Sjuksköterska Barnmorska version 2.0.pdf kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär en variation i arbetet då du som sjuksköterska/ögonsjuksköterska på ögonmottagning både har en egen mottagning med planerade mottagningar samt förberedelser och specialundersökningar av patienter till läkarbesök. Du kommer även jobba med telefonrådgivning samt på vårt akutintag dagtid. Undersökningar består bland annat utav synundersökning, ögontryck, synfält och fotografering av näthinna. Många av dagens ögonundersökningar görs med medicinteknisk utrustning

Arbetsgrupp
Vi lär oss ständigt av varandra, vilket bidrar till en ständig kompetensutveckling. Bland annat arbetar vi i team kring de stora diagnoserna som vi har på kliniken. Vi träffas regelbundet mellan olika professioner och får möjlighet att diskutera aktuella frågor. Här finns goda utvecklings-möjligheter i form av att kliniken erbjuder vidareutbildning inom ögonsjukvård och du kan även specialisera dig inom olika områden.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska alternativt specialiserad ögonsjuksköterska. Då du ska kommunicera med patienter, anhöriga, kollegor och i vissa fall myndigheter är det ett krav att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Vi ser att du gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gärna driver processer framåt. Du arbetar på ett bra sätt med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Vår verksamhet utvecklas och måste ständigt anpassas efter rådande omständigheter, där tryggheten för våra patienter är högsta prioritet. Detta ställer krav på både oss och dig gällande anpassningsförmåga, att kunna ändra sitt förhållningssätt och se möjligheter i förändringar. Ibland måste du kunna fatta snabba beslut vilket kräver att du klarar av att göra prioriteringar och att agera utifrån dessa med en positiv attityd.

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till Psykiatriska kliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 2
Nyfiken på psykiatrin? Ta chansen att arbeta återhämtningsinriktat med dig själv som ditt främsta verktyg!

Vill du vara en del av en verksamhet som är modig och personcentrerad? Psykiatriska kliniken erbjuder givande och spännande kliniskt arbete, bredd och fördjupning av kompetens samt en mängd olika utvecklingsvägar, för alla yrkesgrupper.

Psykiatriska kliniken i Linköping är en universitetsklinik med många olika verksamheter. Kliniken består av öppen- och slutenvård samt en akutenhet. Utöver detta har vi tre mobila verksamheter: mobila öppenvårdsteamet, mellanvården samt vår nystartade enhet Prehospital akutpsykiatrisk mobilitet (psykiatriambulans). Du hittar vår verksamhet i det nybyggda Tinnerbäckshuset på sjukhusområdet men vi har också delar av vår mottagningsverksamhet i garnisonsområdet och på Repslagaregatan inne i Linköpings centrum.  

Titta på klippet och lyssna vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss längre upp i denna annons och nedan.Våra slutenvårdsavdelningar är uppdelade utifrån olika specialiteter: Psykos, beroendesjukdomar samt en avdelning där personer med affektiva sjukdomar, ätstörningar och självskadebeteende vårdas. Utöver detta har vi även en utslussnings-avdelning. Som sjuksköterska har du därmed möjlighet att nischa dig inom det område du arbetar med. Det finns även möjlighet att rotera mellan de olika enheterna. Vårdtiderna varierar vilket gör att arbetet består av allt från akutsjukvård till planerade inläggningar. Patienterna har främst psykiatrisk problematik men somatisk samsjuklighet är vanligt förekommande vilket gör att medicintekniska moment är en del av det dagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll på avdelningen. Utöver dagliga rutiner/arbetsuppgifter som till exempel medicindelning, rond, rapport, och social planering så sker en stor del av jobbet i omvårdnadsarbetet tillsammans med patienterna. Arbetet är kreativt, vi jobbar nära patienten och utgår ifrån dennes resurser och färdigheter. Vår verktygslåda fylls ständigt på med nya redskap. Vi använder tekniker, metoder, förhållningssätt, åtgärder och handlingar som har sin grund i olika kompetens-områden, till exempel psykologi, psykoterapi, fysioterapi och arbetsterapi. Några (av många) exempel på detta kan vara motiverande samtal, kedjeanalys, mindfullness, taktil massage, aktivitetsscheman, sömnhygien och andningsövningar.

Våra sjuksköterskor vill utvecklas och kliniken har därför satsat på stärkt omvårdnadskompetens. Vi har senaste åren låtit våra sjuksköterskor ta ansvar och styra utvecklingen av omvårdnad och arbetar för att den senaste forskningen ska vara begriplig och användbar i vår kliniska vardag.

Sedan ett år tillbaka arbetar vi med implementering av ett återhämtningsinriktat arbetssätt, och vi ser redan hur vården har gått från ett mer traditionellt förhållningssätt till att drivas av en alltmer flexibel och personcentrerad vård där patientens upplevelse och behov är alltid är vår utgångs-punkt. Detta gör i sin tur att det vardagliga arbetet blir mer meningsfullt och utvecklande. Vi arbetar i en trygg och tillåtande miljö där både personal och patienter har kommit varandra närmare.

För att ständigt utvecklas både i vardagen och på längre sikt har vi flertalet forum för reflektion, däribland reflektionsträffar, handledning men också daglig spegling efter arbetspassets slut.

Som sjuksköterska finns många möjligheter att utvecklas och göra karriär inom kliniken. Du erbjuds som anställd både interna och externa utbildningar. Alla sjuksköterskor går till exempel 4 dagars bemötandeutbildning och har möjlighet att få betald vidareutbildning till specialist-sjuksköterska i psykiatri via arbetsgivaren, med ett extra lönepåslag på 4 000 kr efter färdig utbildning.

Från och med vårterminen-2023 erbjuder vi för första gången möjligheten att läsa fristående universitetskursen ”Omvårdnad inom psykiatrisk vård” på arbetstid via Luleå universitet. Kursen som är på 7,5 högskolepoäng sträcker sig över en termin på 25 procent och riktar sig till legitimerade sjuksköterskor som vill fördjupa sina kunskaper i psykiatrisk omvårdnad. I fokus står sjuksköterskans ansvar för en omvårdnadspraktik som betonar relationens och reflektionens betydelse och stödjer återhämtning.

Som ny erbjuds du personligt anpassad introduktion samt mentorskap av erfaren sjuksköterska så länge behovet finns. Vi erbjuder ett närvarande ledarskap och du kommer ha stöd från närmsta chef som finns lättillgänglig inne på respektive avdelning.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatrisk vård och/eller specialistsjuksköterskeexamen ses som meriterande.

Tveka dock inte att söka även om du saknar psykiatrisk erfarenhet. Med nyfikenhet och en önskan om att göra det bästa för patienten kommer du utvecklas och lära tillsammans med oss!

Personliga egenskaper
-  Ser patientens behov och resurser
- Som drivs av och värdesätter att få arbeta personcentrerat
-  Är flexibel och tycker om att arbeta kreativt i omvårdnadsarbetet
-  Vill arbeta där dina personliga egenskaper och resurser tas tillvara
-  Som både vill arbeta med sjuksköterskans ”görande” och ”varande”
- Vill utvecklas som person och bidra till fortsatt utveckling

Ansökan och anställning
Som ny erbjuds du personligt anpassad introduktion samt mentorskap av erfaren sjuksköterska så länge behovet finns. Vi erbjuder ett närvarande ledarskap och du kommer ha stöd från närmsta chef som finns lättillgänglig inne på respektive avdelning.

 Arbetet innebär rotationsarbete.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdenhetschef till barnkirurgisk avdelning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 15
På H.

K.H Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus i Linköping vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år för både medicinska och kirurgiska sjukdomar. Vi bedriver länssjukvård och högspecialiserad region- och rikssjukvård. Forskning och utvecklingsarbete är högprioriterat på vårt barn- och ungdomssjukhus.

På barnkirurgisk avdelning vårdas barn och ungdomar med bland annat diagnoser inom hand- och plastikkirurgi, kirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, öron. näs – och halskirurgi. Vården består till största delen av elektiv kirurgi med fokus på pre- och postoperativ omvårdnad men också akut verksamhet med intag dygnet runt.


Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare har uppdraget att driva, förbättra och utveckla den verksamheten som du ansvarar för men också tillsammans med övriga vårdenhetschefer samarbeta för att ge god vård till barnen och ungdomarna som vårdas på barnsjukhuset. I rollen som vårdenhetschef har du ett delegerat verksamhets-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar för barnkirurgisk avdelning. Du deltar aktivt i klinikens strategiska ledningsgrupp och chefsgrupp. Vi söker dig som tillsammans med barnsjukhusets ledningsgrupp och övriga vill leda arbetet för en barnsjukvård med högsta kvalitet och patientsäkerhet.

Arbetsgrupp
Hos oss arbetar många olika yrkesgrupper tillsammans med målet att ge barnen och ungdomarna bästa möjliga vård och omhändertagande. Det råder en god stämning och stort engagemang i vården av barn och familjer.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning alt. vårdrelaterad utbildning. Har du arbetat som ledare eller har erfarenhet från barnsjukvård och/eller övrig sjukvård gärna inom någon kirurgisk specialitet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av organisationsutveckling och förbättringsarbete är värdefullt liksom erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Har du arbetat som ledare eller har erfarenhet från barnsjukvård och/eller övrig sjukvård gärna inom någon kirurgisk specialitet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av organisationsutveckling och förbättringsarbete är värdefullt liksom erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du är en person med goda ledaregenskaper med en mycket god samarbetsförmåga samt ett tydligt förhållningssätt i din kommunikation. Du är trygg, stabil och har självinsikt samt förmåga att se din egen roll som chef. Du har förmåga att tänka strategiskt och att prioritera och strukturera ditt arbete. Du har tydligt patientfokus och ett starkt engagemang och närvaro i ditt arbete och kan motivera och entusiasmera dina medarbetare. Kvalitet och patientsäkerhet är viktigt för dig i alla situationer. Du tar hänsyn till det större perspektivet genom att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Ansökan och anställning
Vi söker en vårdenhetschef. Chefsuppdraget är tidsbegränsat till fyra år. Din grundanställning är på heltid vid Barn- och ungdomssjukhuset med placering på Universitetssjukhuset i Linköping.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Undersköterska/omvårdnadsassistent

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jul 26
Rehabiliteringsmedicinska kliniken ansvarar för den specialiserade rehabiliteringen för patienter med skador eller sjukdomar i centrala nervsystemet.

Vi tar emot patienter i ett tidigt skede inom hela Sydöstra sjukvårdsregionen. På avdelningen finns upp till två vårdplatser för rehabilitering på intermediärvårdsnivå (RIMA), som riktar sig till patienter som har ett övervakningsbehov och ofta är respiratoriskt vårdkrävande med till exempel trakeostomi och respirator. Vi arbetar i interprofessionella team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt formulerar mål för aktuell rehabilitering. Våra team kännetecknas av ett stort engagemang i arbetet där vi stöttar, hjälper och lär av varandra. Vi har en öppen och inbjudande kultur med en lyhörd ledning. Vi är stolta över vår spetskompetens på kliniken inom neurorehabilitering. Kliniken arbetar kontinuerligt med utveckling och olika forskningsprojekt.

 Vi söker nu en ny undersköterska till vårt härliga team!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig med intresse för neurologisk rehabilitering. Trivs du, som vi, på en arbetsplats där du får följa patientens framgångar på nära håll? Hos oss har du möjlighet att ha en längre patientkontakt, bra kontinuitet och följa patientens framsteg i sin återgång till livet utifrån förändrade förutsättningar.

Som undersköterska hos oss har du tillsammans med ansvarig sjuksköterska ett delat ansvar för att omvårdnaden av patienten håller en hög kvalitet och att vi arbetar mot patientens uppsatta mål. Våra vårdlag är generellt större då vår patientgrupp har ett stort omvårdnadsbehov och behöver tid på sig. Vi arbetar i det interprofessionella teamet på daglig basis, vilket är relativt unikt för vår klinik. I arbetet som undersköterska på vår klinik arbetar du med din egen kompetensutveckling enligt din personliga utvecklingsplan.

Vi söker nu en undersköterska som gärna vill arbeta framförallt dag och kväll. Hos oss finns även möjlighet till deltagande i utvecklingsarbeten och förbättringsprojekt dagtid tillsammans med kollegor som en del i både den personliga och verksamhetsmässiga utvecklingen. När du arbetar som undersköterska hos oss så ingår det även tjänstgöring inne på vår RIMA-sal, vilket kan innebära till exempel respiratorisk övervakning. Du får gedigen genomgång och nödvändiga delegeringar som del av din introduktion.

Läst gärna mer om din karriärväg som undersköterska https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdf

Utbildning och erfarenhet
Du har undersköterskeexamen och ett intresse av samarbete med andra professioner. Meriterande är om du har erfarenhet av rehabilitering och/eller intermediärvård, men det är inget krav. Som undersköterska hos oss finns möjligheten att utveckla och bredda din kompetens inom olika ansvarsområden. 

Personliga egenskaper
Du har ett förhållningssätt där patienten är i fokus. Som person har du lätt att arbeta med andra, är lugn, uppmärksam, noggrann och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du har en god planeringsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt - du ser möjligheter och tar tillvara på resurser hos dig själv liksom hos andra.

Ansökan och anställning
Tjänsten är ett vikariat under ett år, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning. Sysselsättningsgraden är på cirka 100 % med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 
Ingela Broman Askbom, facklig representant kommunal, mejl: Ingela.Broman.Askbom@regionostergotland.se

Angelica Franzén, rekryterande vårdenhetschef, telefonnummer: 0101039234

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu