Forsbergs Fritidscenter i Hyssna AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Forsbergs Fritidscenter i Hyssna AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Servicerådgivare med reservdelsansvar till Forsbergs Fritidscenter i Lin...

Husvagnsförsäljare
Läs mer Mar 21
Visste du att varannan svensk kan tänka sig att semestra med husbil eller husvagn? Vår marknad har inte bara växt de senaste åren, vår kundgrupp har också breddats - och idag ser vi likväl pensionärer, småbarnsfamiljer eller inbitna golfare som våra kunder och under alla årstider. Vår bransch är i förändring och vi på Forsbergs fritidscenter vill leda den utvecklingen. Vill du följa med på vår resa...?

Vi söker nu en Servicerådgivare/Reservdelsansvarig till vår Bilverkstad i Linköping som brinner för kundservice och alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar!

Vi är en auktoriserad Fiat verkstad och även en Meca verkstad, så vi arbetar med alla olika typer av bilar. Vi är även en certifierad verkstad och arbetar för hållbarhet. Vi har olika avdelningar som bilverkstad, bodelsverkstad samt försäljning av fritidsfordon, tillsammans är vi 17 anställda. Tillsammans med dina kollegor kommer du med en hög serviceanda förvalta det förtroende våra kunder gett till oss. Våra kunder har höga krav och stora förväntningar på de produkter vi levererar. Det vill vi leva upp till!



Som Servicerådgivare/Reservdelsansvarig på Forsbergs Fritidscenter...

..har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls. Allt handlar om ditt intresse, planering, kommunikation och försäljning!

I vår verkstad utförs service, reparation, eftermontage och iordningställande av våra fordon.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder via telefon, e-post och personliga möten samt ta emot och lämna ut bilar och vagnar. Du kommer även ansvara för försäljning av reservdelar och tillbehör, samt inköp, plockning och lagerhållning av produkterna med stort fokus på kundservice.

Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har därtill ett ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras i nära samarbete med vår Servicechef.

Vi söker dig...

..som har ett intresse för att lösa problem och är en god kommunikatör. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbete som servicerådgivare och/eller reservdelshantering. Det är viktigt att du har förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande. Teknisk kompetens meriterande.

Som person är du drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Du är duktig på att balansera kraven i arbetslivet. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt men också i grupp.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov.

Ett krav att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. C1 körkort är meriterande.

Hur är det att vara anställd på Forsbergs Fritidscenter?

Förutom spännande arbetsuppgifter blir du en del av ett fantastiskt team som jobbar enligt våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. På Forsbergs Fritidscenter hjälper vi varandra och våra kunder, och vi ser att det är tillsammans som vi kan bli snabbare, starkare och bättre. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schysst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största importör och återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har en bred produktportfölj med starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. Vi har funnits i 30 år och finns idag på sju orter i landet. Totalt är vi ca 120 anställda och vi är del av KVD-koncernen.

Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

För frågor angående tjänsten, kontakta Dennis Bursäter, Servicechef Bilverkstad i Linköping på dennis.bursater@ffc.se.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Forsbergs i Linköping söker Fordonstekniker!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 1
Visste du att varannan svensk kan tänka sig att semestra med husbil eller husvagn? Vår marknad har inte bara växt de senaste åren, vår kundgrupp har också breddats - och idag ser vi likväl pensionärer, småbarnsfamiljer eller inbitna golfare som våra kunder och under alla årstider. Vår bransch är i förändring och vi på Forsbergs fritidscenter vill leda den utvecklingen. Är du redo att vara med?

Vi söker nu en driven fordonstekniker till vår anläggning i Linköping.

Som fordonstekniker hos Forsbergs Fritidscenter i Linköping...

..blir du en del av ett härligt gäng med 17 anställda. Vi är en auktoriserad Fiat verkstad och även en Meca-verkstad, så vi arbetar med alla olika typer av bilar. Vi är även en certifierad verkstad och arbetar för hållbarhet. Vi har olika avdelningar; Bilverkstad, Bodelsverkstad samt Försäljning av fritidsfordon. Rollen vi söker idag hör till avdelningen Bilverkstad.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att med en hög serviceanda förvalta det förtroende våra kunder gett till oss. Våra kunder har höga krav och stora förväntningar på de produkter vi levererar. Det vill vi leva upp till!

Din roll i vår Bilverkstad är att i huvudsak att utföra service, felsökning och reparationer på husbilar, lätta lastbilar samt personbilar. Även montering av extrautrustning förekommer.

Vi söker dig som...

..har fordonsteknisk utbildning och som har jobbat ett par år som fordonstekniker, gärna med felsökning och diagnostisering.

Du behöver kunna tala, skriva och läsa svenska samt även behärska engelska, då många av de tekniska specifikationerna är på engelska.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

C-körkort är meriterande.

Vi värdesätter noggrannhet, ödmjukhet och positivitet.

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt och i grupp.

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

Frågor gällande tjänsten besvaras av Dennis Bursäter, Servicechef Bilverkstad.

Mail: dennis.bursater@ffc.se.



Varför Forsbergs Fritidscenter?

Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största importör och återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har en bred produktportfölj med starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. Vi har funnits i 30 år och finns idag på sju orter i landet. Totalt är vi 120 anställda och del av KVD-koncernen.

Inom KVD-koncernen förenas alla bolag under våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. På Forsbergs fritidscenter hjälper vi varandra och våra kunder, och vi ser att det är tillsammans som vi kan bli snabbare, starkare och bättre. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schysst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Husbilsmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 30
Åk med på en spännande resa.
Husbilsmekaniker till vårt center i Mantorp.
Just nu söker vi mekaniker till vårt servicecenter i Mantorp.
Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt.
Med en växande marknad och nya kundgrupper söker vi därför kontinuerligt kompetenta medarbetare till våra centra runtom i Sverige. Vi har behov av såväl duktiga mekaniker som vassa försäljare och kunnig servicepersonal. Grundläggande egenskaper för en medarbetare hos Forsbergs är att du är självständig, flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad.
I en säsongsbetonad bransch med perioder av högt tryck från marknaden ser vi också gärna att du är stresstålig och inte har några problem med att arbetsdagarna periodvis kan bli lite längre. Självklart är det ett extra plus om du har egen erfarenhet från livet i husbil eller husvagn. Eller i vart fall gärna vill prova på det.

Du kommer att arbeta med montering, reparationer och husbilsservice. Arbetet innefattar mestadels arbeten inom och utanpå bodel, förberedelse och genomgång för utleverans och även inbyteskontroller. Vi tillhandahåller branschspecifik utbildning internt och via våra leverantörer. Arbetet är varierande och i en mycket trevlig arbetsmiljö. Tjänsten är tillsvidare och heltid. Tillträde efter överenskommelse eller omgående.


Självständig, flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Mer än så är det inte. Vi kommer att lägga stor vikt vid hur du är som person. Självklart har du körkort, meriterande om E eller C finns. Du ska ha ett starkt intresse för elektronik, mekanik och gärna lite finsnickeri. Även fordonstekniks bakgrund är meriterande.

Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 850 Mkr (2017). Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg och är svensk distributör för: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar/husvagnar & Hobby husvagnar. På företagets sju center runt om i Sverige arbetar över 100 medarbetare och det finns alltid minst 600 fordon i lager.

Ansök nu