Adecco Sweden AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Sökess!! Junior Systemkonstruktör åt internationell kund!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Nov 14
Har du en bakgrund inom Elkonstruktion, Mekatronik, Autmation eller liknande områden? Brinner du även för allting IT? Lockar chansen att få arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då har vi möjligheten du letar efter. Inför hösten söker vi nu en Junior Styrsystemskonstruktör åt ett världsledande företag inom teknik.

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget:
I rollen som styrsystemskonstruktör för vår kund kommer du få möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst beröra moderniserings- och uppgraderingsprojekt mot gas och ångturbiner. De projekt du kommer vara delaktig inom innebär allt från uppgraderingsprojekt mot hela styrsystemet, till att enbart fokusera på vissa delar. Specifikt kommer du som junior styrsystemskonstruktör att vara en del av teamet som inriktar sig på versionsuppgraderingar av PCS7 system. Du erbjuds helt enkelt en arbetsplats med mycket stora möjligheter till utveckling, där bara du sätter dina gränser.

Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet, anställd som konsult via Adecco.

Arbetsuppgifter:
• Installation och konfigurering av PCS7 system
• Konfigurering av Cyber-security för leveranssystem
• Provning av styrsystem inför leverans
• Konstruktionssupport

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.

Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas- och ångturbiner

Om dig
Den talang vi söker brinner för IT och Teknik. Att få lära sig mer om områdena är något som sporrar dig. Troligen följer du olika youtube-ingenjörer när de försöker sig på diverse tekniska projekt (kanske försöker du dig även själv på diverse tekniska hobbyprojekt?), och följer det senaste inom området. Dina vänner kanske rent av beskriver dig som en tekniknörd? Som person är du i grund och botten noggrann och strukturerad, att lämna ett uppdrag eller arbetsuppgift ofärdig, existerar inte. Vidare är du inte heller ovan att ta egna initiativ för att effektivisera och driva förbättring eller på sikt egna projekt. Kanske kommer du från en Gymnasiebakgrund inom IT med en eftergymnasial inriktning inom mekatronik/elkonstruktion?

Kvalifikationer
• Teknisk eftergymnasial utbildning (det behöver inte var högskoleutbildning)
• God IT och datorkunskap
• Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Meriterande:
• God erfarenhet av Officepaketet
• Erfarenhet av felsökning och nätverk (IT)

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid (6 mån).
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse.
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?

Sökord: Sökess!! Junior Systemkonstruktör åt internationell kund! Ingenjörer till global kund, Ingenjör, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, systemvetare, El-konstruktör, Automation, Automationsingenjör,Mekatronik,Mekatronikingenjör, Finspång, Adecco

Ansök nu

Nu söker vi morgondagens stjärnor till ASM Foods i Mjölby!

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Nov 3
Beskriver personer i din omgivning dig som ordningsam, noggrann och engagerad? Har du dessutom truckkörkort och erfarenhet av att köra truck? Då kan du vara den framtidsstjärna vi söker till vår kund ASM Foods i Mjölby!

Om tjänsten

Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du bli introducerad till fabrikens olika processer, så småningom kommer du ha eget ansvar för de olika processerna. Till en början kommer du bli upplärd i enklare processer för att sedan byggas på med mer kunskap och utvecklas i mer komplicerade processer. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsätts löpande med start i början på december. Heltid och uppdraget är minst till sommaren 2023.

Om dig

Kanske är du som söker i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med ASM Foods? Eller så har du kanske arbetat i livsmedelsbranschen tidigare och har goda kunskaper i livsmedelsäkerhet? Oavsett vad du har gjort tidigare är det viktigaste att du är person med de rätta egenskaperna och intentionerna. ASM Foods vill nu investera i personal som har en långsiktighet och som vill arbeta och växa tillsammans in i företaget framåt.

Viktigt för tjänsten är:

• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Arbetar målinriktat
• Kvalitetsmedveten
• Noggrannhet
• Engagemang
• Ansvarstagande

I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Ansök nu

Regionsäljare Retail till Mellansverige

Utesäljare
Läs mer Okt 14
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder.

Om tjänsten

Vi söker en driven regionsäljare till distriktet Mellansverige, som omfattas av Östergötland, delar av Småland, delar av Västmanland och delar av Södermanland. Som regionsäljare kommer du att ingå i S:t Eriks professionella säljteam för Retail mot byggvaruhandeln. I ditt uppdrag kommer du att få ta över en befintlig kundstock, och utveckla samarbetet med dessa kunder. Men även en del säljinsatser mot nya kunder och att prova nya vägar för att vidareutveckla din region kommer ingå i ditt dagliga jobb. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos våra kunder. Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla försäljningen tillsammans med övriga teamet samt våra kunder från byggbranschen.

Vi tror att du har en bakgrund från butiksledet inom Byggvaruhandel eller ett par års tidigare erfarenhet av försäljning med fördel mot bygg- eller anläggningsbranschen. Som person är du självgående, välstrukturerad och en social, utåtriktad person. Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du drivs av dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi ser med fördel att du bor i regionen, tex i Linköping eller Norrköping, då du kommer utgå från ditt hem. Tjänstebil ingår i tjänsten. Tjänsten är en direktrekrytering till S.t Eriks med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

• Ansvara för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra Retail-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
• Utbilda butikspersonal och se till att våra produkter är professionellt exponerade
• Presentera nyheter
• Sälja in och följa upp kampanjer
• Delta på mässor och event

 

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund från butiksledet inom Byggvaruhandel eller som regionsäljare. Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer. Du har en god förmåga att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunderna. Du är strukturerad och har god planeringsförmåga då vi ställer höga krav på eget ansvar.

Vidare ser vi att du är en person som ser service, förtroende- och kontaktskapande som naturligt. Du är lösnings- och affärsinriktad med en stark motivation att driva din egen budget och se din kund som en långsiktig partner. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan. Rekryteringsarbetet sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tester kommer utföras, så viktigt att du vid ansökan gör dessa för att komma vidare i rekryteringsprocessen.

Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Adecco:
Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Area Sales Manager, Sales, Marknad, Sälj, Säljare, Bygg, Byggindustri, S:t Eriks, Job, Jobb, Adecco

Ansök nu

Registrator till Rättsmedicinalverket

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 24
Är du noggrann, kommunikativ och Relationsskapande? Är du utbildad Registrator eller har arbetserfarenhet av liknande roll, exempelvis inom offentlig verksamhet? Vill du jobba med något som verkligen gör skillnad, på riktigt? Då har vi vinterns kanske mest spännande erbjudande!

Vi söker nu en registrator med erfarenhet av registratur och sekretessbedömning gentemot offentlighets- och sekretesslagstiftningen, för uppdrag mot Rättsmedicinalverket!

Om tjänsten
Som registrator vid rättsmedicinalverket kommer dina arbetsuppgifter främst beröra registratur och diarieföring av allmänna handlingar. Arbetet kring dessa ansvarsområden kommer innebära daglig kontakt med interna verksamhetsfunktioner samt externa intressenter, exempelvis verksarkivariet och personuppgiftsombud. Även om dessa arbetsområden kommer vara dina primära ansvarsområden, förekommer även allmän administration & receptionsansvar, arkivering och fakturering samt posthantering. Du kommer givetvis inte vara ensam i din utmaning. Med dig kommer du arbeta med ett härligt gäng likasinnade, vilka precis som du, vill göra skillnad!

Arbetsuppgifter:
- Registratur
- Diarieföring
- Administration
- Receptionist
- Fakturering

Om företaget
Rättsmedicinalverket är den medicinska delen i rättskedjan som ansvarar för att analysera kemiska och genetiska prover. Verksamheten har en nyckelroll i brottsutredningar och hanterar fler än 100 000 ärenden och ca 800 000 analyser per år. Uppdragen sker på anmodan av domstol, polis och åklagare.

Enheten för verksamhetsstöd i Linköping (EVS) tillhör avdelningen för rättsgenetik och rättskemi. Vid enheten jobbar 14 personer i supportroller, så som reception, arkiv, ekonomi och registratur.

Om dig
Vi söker en registrator/administratör med energi och viljan att göra skillnad! Du är strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra och skapa relationer. Vad som verkligen kännetecknar dig däremot, är din integritet och professionalism. Du förstår att i denna tjänst representerar du en myndighet där du hanterar känsliga uppgifter och vad det innebär. Kanske har du arbetat inom offentlig sektor tidigare och har fått erfarenhet kring diarieföring, registratur och offtenlighets/sekretesslagstiftning genom ditt arbete, eller så kanske du är nyutbildad inom registratur eller som dokumentcontroller? Oavsett så erbjuds du en enorm möjlighet att göra skillnad!

Denna tjänst innebär att du kommer att hantera känslig information, därav kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av registratur och sekretessbedömning (antingen genom arbete eller högskolestudier)
-Goda språkliga kunskaper i svenska (tal och skrift)

Meriterande
- Högskoleutbildning inom relevant utbildning är starkt meriterande, likväl certifikat inom registratur
- Tidigare erfarenhet av ekonomisk administration
- Tidigare erfarenhet av växel/telefoniarbete (exempelvis kundtjänst)
- Goda kunskaper i Office (Excel, Powerpoint, Word)
- Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester.

Villkor
Du kommer vara en del av vår kunds driftenhet, anställd som konsult via Adecco. Tjänsten är ett vikariat, med goda möjligheter till förlängning och på sikt tillsvidareanställning.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, visstid ca 6 mån
Ort: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

 

Sökord: Registrator, Administratör, Arkivarie, Diarieföring, Registratur, Administration, Offentlighetslagstiftning, Sekretesslagstiftningen, Office, Linköping, Adecco

Ansök nu

Vi söker nu ekonomiassistenter inför kommande uppdrag!

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 9
Är du en driven talang med fallenhet för siffror och ett öga för detaljer? Har du även erfarenhet som ekonomiassistent eller inom löneadministration? Då kan det vara dig vi söker!

Inför hösten söker vi nu ekonomiassistent och lönespecialister för kommande uppdrag mot flertalet olika uppdragsgivare!

Om uppdraget
Vi ser just nu ett ökat behov av ekonomiassistenter samt medarbetare med erfarenhet av löneadministration. Därav söker vi nu inför hösten och framåt, ekonomiassistenter och löneadministratörer för kommande uppdrag mot flertalet olika uppdragsgivare. Denna annons är en intresseanmälan, därav kan både arbetsuppgifter och ansvarsområden komma att variera. På samma sätt kan även uppdragen samt uppdragsgivare komma att variera.

Om företaget
Adecco är en världsomspännande organisation som bistått verksamheter med kompetensförsörjning sedan 1997, https://www.adecco.se/. Samtidigt har vi bidragit till att miljontals arbetssökande hittat sina drömtjänster. Att matcha arbetsgivare med arbetstagare är helt enkelt något vi brinner för och är fruktansvärt bra på. Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Om dig
I grund är den vi söker en talang med handlingskraft och driv. Du är strukturerarad och samtidigt flexibel, van vid många järn i elden. Vad som däremot verkligen kännetecknar dig, är din talang för att ge god service. Om dina vänner får beskriva dig med enbart ett ord, så skulle de alla välja att beskriva dig som "serviceinriktad". Sannolikt har du en ekonomisk bakgrund, kanske från gymnasiet med arbetslivserfarenhet, eller så kanske du är nyexaminerad civilekonom, på jakt efter din första tjänst? Oavsett ser vi fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Kvalifikationer
• Minimum gymnasiekompetens
• Goda kunskaper i MS Office

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/löneadministration
• Arbetslivserfarenhet inom ovan eller likvärdigt
• Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Villkor
Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet anställd som konsult via Adecco
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Visstid, 6, 12 eller 24 månader (beroende på uppdrag)
Ort: Östergötland
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Ekonomiassistent, Löneadministratör, revisor, ekonom, civilekonom

Ansök nu

Vi söker nu administratörer inför framtida uppdrag!

Administrativ assistent
Läs mer Okt 7
Är du en driven talang, van vid många järn i elden? Har du även erfarenhet av administration och kontorsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Inför hösten söker vi nu administratörer för kommande uppdrag mot flertalet olika uppdragsgivare.

Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Om uppdraget
Vi ser just nu ett ökat behov av administratörer av olika slag. Därav söker vi nu inför hösten och framåt, administratörer för kommande uppdrag mot flertalet olika uppdragsgivare. Denna annons är en intresseanmälan, därav kan både arbetsuppgifter och ansvarsområden komma att variera. På samma sätt kan även uppdragen samt uppdragsgivare komma att variera.

Om företaget
Adecco är en världsomspännande organisation som bistått verksamheter med kompetensförsörjning sedan 1997, https://www.adecco.se/. Samtidigt har vi bidragit till att miljontals arbetssökande hittat sina drömtjänster. Att matcha arbetsgivare med arbetstagare är helt enkelt något vi brinner för och är fruktansvärt bra på.

Om dig
I grund är den vi söker en talang med handlingskraft och driv. Du är strukturerarad och samtidigt flexibel, van vid många järn i elden. "Spindeln i nätet" är ditt spirit animal. Vad som däremot verkligen kännetecknar dig, är din talang för att ge god service. Om dina vänner får beskriva dig med enbart ett ord, så skulle de alla välja att beskriva dig som "serviceinriktad".

Kvalifikationer
• Minimum gymnasiekompetens
• Goda kunskaper i MS Office

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet inom administration, handläggning eller likvärdigt (ex. Lönearbete, bokföring, reception, kundtjänst)
• Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)
• Utbildning inom administration
• Erfarenhet av dokumenthantering

Villkor
Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet anställd som konsult via Adecco.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Visstid, 6, 12 eller 24 månader (beroende på uppdrag)
Ort: Östergötland
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansök nu

Aeromechanics-ingenjör till internationellt företag i Finspång!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 2
Är du Civilingenjör inom Maskinteknik eller Flyg -och rymdteknik (erfaren som nyexaminerad) och söker nästa utmaning? Lockar även chansen att arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då erbjuds du här hösten kanske största möjlighet! Vi söker nu ingenjörer inom maskinteknik/flyg -och rymdteknik för uppdrag mot ett världsledande företag inom teknik.

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget
Som Aeromechanics-ingenjör, för vår kund kommer du att ingå i en mångsidig R&D-grupp bestående av högutbildade ingenjörer som arbetar med, aeromekanik, aerodynamik, solid mekanik och rotordynamik. Ditt ansvarsområde kommer främst kretsa kring designen av robusta, pålitliga och högeffektiva gasturbiner, värmepumpar och ångturbiner. Bland annat kommer du ansvara för bladdynamiska bedömningar, aeroelastiska och forcerade responsberäkningar (som är väsentliga i utvecklingsprocessen), från konceptfas till prototypframställning och slutlig design. Utöver det kommer dina multidisciplinära samarbeten till exempel att omfatta Aerodynamik, Mekanisk Integritet och Testavdelningen. Som en del av verksamhetens vision att öka R&D-effektiviteten, kommer du även att kunna utforska och implementera optimeringsverktyg samt utveckla nya metoder och arbetssätt. Som en del av en global organisation, erbjuds du även bygga ett nätverk som expanderar över hela världen, från Sverige i Europa till Nordamerika och Asien.

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion sa/mt försäljning av gas- och ångturbiner.

Om dig
I grund och botten söker vi en kreativ och driven ingenjör med ett problemlösningstänk. Att få analysera, vrida och vända på problem för att sedan hitta en lösning, är något du verkligen brinner för. Det säger sig nästan själv att du även är väldigt nyfiken och heltiden vill lära dig mer. Samtidigt är du även en teamplayer som inte bara kan arbeta i ett team, utan även besitter förmågan att göra teamet mer effektivt och produktivt. Du är inte heller ovan att ta egna initiativ för att driva förbättring och egna projekt. Sannolikt är du händig med en teknisk bakgrund, troligen civilingenjör. Kanske driver du egna hobbyprojekt hemma? Dina vänner kanske rent av beskriver dig som en tekniknörd?

OBS! It is not necessary to speak or read/write Swedish for this position (it is meriting though). However, at minimum, you need to have a work permit and be located in Sweden.

För denna tjänst behöver du inte ha kunskap i svenska språket, även om det är meriterande, däremot måste du vara bosatt i Sverige.

Kvalifikationer
• Magister/Master- eller doktorsexamen i mekanik, flygteknik (eller liknande)
• Flytande i Engelska (tal och skrift)

Meriterande
• Erfarenhet av ostadig aerodynamik är starkt meriterande
• Erfarenhet av "solid mechanics" program/mjukvara
• Kunskaper i Svenska (tal och skrift)

Villkor
Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet anställd som konsult via Adecco, med goda möjligheter till förlängning och på sikt tillsvidareanställning.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid 12månader (med god chans till förlängning)
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?

Sökord: Aeromechanics-ingenjör till internationellt företag i Finspång!, Ingenjörer till global kund, Ingenjör, maskiningenjör, rymdteknik, aerospace, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, systemvetare, Finspång, Adecco, flyg -och rymdteknik

Ansök nu

Revisor till PwC I Linköping I Sept 2023

Revisor
Läs mer Okt 21
Har du eller tar du snart examen inom ekonomi, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i september 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer:

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering:

Linköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Revisor till PwC I Linköping I Dec 2022 / jan 2023

Revisor
Läs mer Okt 13
Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i december 2022/ januari 2023. Det finns även möjlighet att tillämpa flexibelt startdatum. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering

Linköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Vi söker Lageroperatörer som vill arbeta extra hos HKScan!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 27
Vår kund i Linköping söker en drivande och ambitiös person som vill jobba extra som Lageroperatör. Gillar du att arbeta på ett av Sveriges ledande företag med en historia och erfarenhet som sträcker sig mer än 100 år tillbaka, då kanske det här är tjänsten för dig!

Om företaget

HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som är verksam på den nordiska marknaden och finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra nästan 7000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag – både idag och imorgon. Vårt mångsidiga erbjudande inkluderar produkter från både kyckling, fläsk-, nöt och lammkött, fisk- och växtbaserat, samt färdigrätter och måltider.

Om tjänsten

När du jobbar extra hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna kan variera men merparten av arbetspassen är förlagda dagtid mån-fre.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Önskvärt är att du kan jobba ca 2–3 dagar i veckan.

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra.
Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Vi söker svagströmsinstallatör i Linköping

Installationstekniker
Läs mer Jul 19
EDDIMA är installationsföretaget med stor kompetens och erfarenhet inom el, tele, data och stadsnätsbyggande. Med våra 30 duktiga medarbetare och 20 servicebilar är vi snabbt på plats för att hjälpa våra kunder. Vårt arbete bedrivs alltid av erfaren och certifierad personal i enlighet med våra höga miljö- och kvalitetskrav. Det garanterar att våra installationsarbeten alltid ger önskat resultat för våra kunder. Vi är ett kollektivanslutet företag och arbetar med ständiga förbättringar för våra medarbetare. Eddima Teknik AB är ett företag i framkant och har blivit utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag.

Om tjänsten

Vi söker nu efter installatörer av svagström såsom data- och telenät för arbete i Linköping med omnejd. Vi tror att du tycker om nya utmaningar och att du har förmågan att arbeta både självständigt och i lag.

Då rollen innefattar kommunikation med våra kunder talar och skriver du flytande på svenska samt har körkort för bil. Eddima Teknik AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan och drivet framåt. Våra uppdrag finns inom ett brett spann med bland annat teleoperatörer, fastighetsägare, landsting och stadsnät som kunder.

Tjänsten som svagströmsinstallatör är en heltidsanställning till EDDIMA med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el-, teleutbildning eller motsvarande, erfarenhet av data- och telenät. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom området är det mycket meriterande.

• Viktigt att kunna arbeta självständigt med installation och service av svagströmsanläggningar.

• För tjänsten krävs B-körkort

• Utdrag ur belastningsregistret

• Branschvana

Du är driftig, noggrann och bra på att kommunicera på både svenska. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det också viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.
Som person är du pålitlig med sinne för detaljer som du sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

EDDIMA har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord

Svagströmsinstallatör, datanätverk, serviceelektriker, elektriker, lärling, underhåll, reparationer

Ansök nu

Revisor till PwC I Linköping I Sept 2023

Revisor
Läs mer Maj 11
Har du eller tar du snart examen inom ekonomi, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i september 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer:

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering:

Linköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Sökess!! Junior Systemkonstruktör åt internationell kund!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 16
Har du en bakgrund inom Elkonstruktion, Mekatronik, Autmation eller liknande områden? Brinner du även för allting IT? Lockar chansen att få arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då har vi möjligheten du letar efter. Inför hösten söker vi nu en Junior Styrsystemskonstruktör åt ett världsledande företag inom teknik.

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget:
I rollen som styrsystemskonstruktör för vår kund kommer du få möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst beröra moderniserings- och uppgraderingsprojekt mot gas och ångturbiner. De projekt du kommer vara delaktig inom innebär allt från uppgraderingsprojekt mot hela styrsystemet, till att enbart fokusera på vissa delar. Specifikt kommer du som junior styrsystemskonstruktör att vara en del av teamet som inriktar sig på versionsuppgraderingar av PCS7 system. Du erbjuds helt enkelt en arbetsplats med mycket stora möjligheter till utveckling, där bara du sätter dina gränser.

Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet, anställd som konsult via Adecco.

Arbetsuppgifter:
• Installation och konfigurering av PCS7 system
• Konfigurering av Cyber-security för leveranssystem
• Provning av styrsystem inför leverans
• Konstruktionssupport

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.

Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas- och ångturbiner

Om dig
Den talang vi söker brinner för IT och Teknik. Att få lära sig mer om områdena är något som sporrar dig. Troligen följer du olika youtube-ingenjörer när de försöker sig på diverse tekniska projekt (kanske försöker du dig även själv på diverse tekniska hobbyprojekt?), och följer det senaste inom området. Dina vänner kanske rent av beskriver dig som en tekniknörd? Som person är du i grund och botten noggrann och strukturerad, att lämna ett uppdrag eller arbetsuppgift ofärdig, existerar inte. Vidare är du inte heller ovan att ta egna initiativ för att effektivisera och driva förbättring eller på sikt egna projekt. Kanske kommer du från en Gymnasiebakgrund inom IT med en eftergymnasial inriktning inom mekatronik/elkonstruktion?

Kvalifikationer
• Teknisk eftergymnasial utbildning (det behöver inte var högskoleutbildning)
• God IT och datorkunskap
• Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Meriterande:
• God erfarenhet av Officepaketet
• Erfarenhet av felsökning och nätverk (IT)

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid (6 mån).
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse.
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?

Sökord: Sökess!! Junior Systemkonstruktör åt internationell kund! Ingenjörer till global kund, Ingenjör, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, systemvetare, El-konstruktör, Automation, Automationsingenjör,Mekatronik,Mekatronikingenjör, Finspång, Adecco

Ansök nu

Driven Lageroperatör sökes!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 16
Vår kund i Linköping söker nu en drivande och ambitiös person som vill ta chansen att prova på nya karriärmöjligheter. Gillar du att arbeta på ett av Sveriges ledande företag med en historia och erfarenhet som sträcker sig mer än 100 år tillbaka, då kanske det här är tjänsten för dig!

Om företaget
HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som är verksam på den nordiska marknaden och finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra nästan 7?000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag – både idag och imorgon. Vårt mångsidiga erbjudande inkluderar produkter från både kyckling, fläsk-, nöt och lammkött, fisk- och växtbaserat, samt färdigrätter och måltider.

Om tjänsten
När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, orderhantering, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. NDC är distributionscenter för våra färdiga produkter och driften utförs i +2C, beläget i Tornby. Arbetstiderna varierar mellan dag/kväll samt helg.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
En obligatorisk del i denna rekryteringsprocessen så använder vi oss av videointervjuer.

Om dig
Vi söker dig som är ambitiös och har viljan att utvecklas och inte är rädd för att ta nästa steg i karriären. Du fungerar bra både självständigt och i gruppsammanhang. Du gillar att arbeta med kroppen och har god samarbetsförmåga, är en ansvarstagande lagspelare som jobbar effektivt och tar ditt arbete på största allvar. Du har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, är noggrann samt kvalitetsmedveten.

Har du tidigare erfarenhet av lager eller terminalarbete är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med dina arbetskollegor. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är önskvärt då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Truckkort (A+B) är ett krav då truckkörning förekommer i dina dagliga arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär Skiftgång (varannan vecka dag/kväll samt var 4:e helg)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se eller Elsa Khan via elsa.khan@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Nu söker vi chefsassistent för uppdrag mot Trafikverket!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 15
Har du erfarenhet av administration och rollen som chefsassistent, eller som assistent mot projektledare? Vill du arbeta med härliga kollegor inom offentlig verksamhet? Då erbjuds du nu höstens möjlighet!
Vi söker nu en Chefsassistent till Trafikverket i Linköping!

Om uppdraget
I rollen som chefsassistent, kommer du arbeta nära Trafikverkets avdelningschefer och ledning. Framför allt kommer ditt arbete ske mot ledning och chefer inom avdelningarna för Teknik och miljö samt Markåtkomst och plansamordning på verksamhetsområde Investering. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära löpande administration. Ex framtagande av presentationsmaterial, hantering av fakturor, mötesplanering, ansvara för digitala arbetsrum m.m. Vidare innebär tjänsten även att stödja avdelningarnas interna kommunikation. Givetvis förväntas du även delta i organisationens förbättringsarbeten. Du erbjuds helt enkelt ett arbete fylld av variation och utmaning!

Observera att resor inom Sverige kan förekomma (ca varannan månad).

Arbetsuppgifter (Bland annat):
• Skriva minnesanteckningar
• Kalenderinbjudningar
• Bokning av möten, resor, hotell
• Uppdatering lagring av information i digitala arbetsrum
• Ta fram kommunikationsmaterial/presentationsmaterial i arbetsrum, Power Point, Word mm
• Administrera resursplaneringsverktyg
• Föra protokoll

Om företaget
Trafikverkets vision är "Alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt". Visionen uttrycker Trafikverkets långsiktiga viljeinriktning. Det är en kortfattad ledstjärna som ska inspirera till ett gemensamt förhållningssätt inför alla olika uppgifter som ryms inom Trafikverket.
Trafikverkets vision bygger på de transportpolitiska målen och hur transportsystemet kan bidra till långsiktig hållbarhet i alla delar, socialt, ekologiskt och ekonomiskt. En god tillgänglighet är nödvändig för att ett samhälle ska fungera, därför har Trafikverket ett ansvar att utveckla tillgängligheten på ett hållbart sätt.

Trafikverkets uppdrag innebär i praktiken att se till så transportsystemet fungerar, vilket är en förutsättning för att samhället ska fungera. Det vill säga, Trafikverket skapar förutsättningar för att alla transporter och resor sker på bästa och säkraste sätt, oavsett var man bor. Dessutom med hänsyn till miljö och hälsa.

Om dig
För denna tjänst, söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Chefsassistent, Administrativ assistent, administratör eller liknande. Som person är du strukturerad, effektiv och professionell, med en touch av servicemindedness. Du trivs i en supportande roll och koordinerande roll, där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Vidare är du van vid att arbeta självständigt, även om det för dig lika lätt för att jobba i team som på egen hand. Eftersom du kommer arbeta mot både ledning och flertalet chefer från olika avdelningar, ser vi även att du är en van kommunikatör.

Kvalifikationer:
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som Chefsassistent/administratörs assistent (eller liknande)
• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Mycket goda kunskaper i MS Office, Powerpoint och digitala arbetsrum
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Kvalfikationer ovan ska styrkas via CV, tydligt markerat med vilket/vilka uppdrag som påvisar
efterfrågad erfarenhet.

Villkor
Start: 1/11
Omfattning: Heltid, visstid, från 1/11/22-> 30/6/23, med goda chanser till förlängning ytterligare 6mån
Ort: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Nu söker vi chefsassistent för uppdrag mot Trafikverket!, Nu söker vi administratör för uppdrag mot Trafikverket! Projektassistent till Trafikverket, Administratörs assistent, Adecco

Ansök nu

Revisor till PwC I Linköping I Dec 2022 / jan 2023

Revisor
Läs mer Maj 13
Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i december 2022/ januari 2023. Det finns även möjlighet att tillämpa flexibelt startdatum. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering

Linköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Extrajobb - Produktionsmedarbetare till HK Scan

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Aug 2
Om tjänsten

Som extrajobbare i vår studentpool kommer du arbeta med livsmedelsproduktion på Scan i Linköping. Tjänsten innebär att jobba som operatör på charkavdelningen där det tillverkas bland annat prinskorv, falukorv och kryddkorv. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt att övervaka maskiner. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt där du är ansvarig för din del i arbetet. På den här avdelningen jobbar de 2-skift, förmiddag och eftermiddag, arbetet är förlagt måndag-fredag. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare sträva mot företagets mål vilket ställer krav på hög kvalité, tempo och produktivitet. Arbetet är stundtals fysiskt krävande. Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Tillverkning
- Sortering
- Paketering
- Märkning av produkter
- Övervakning

Om dig

För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vi söker dig som är driven, har en hög arbetsmoral och en vilja att jobba och utvecklas.

Du är van att arbeta i team och har en förmåga att se helheten i produktionen och inte enbart det jobb som du utför. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Viktigt för tjänsten är

- Annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
- Tillgänglig för jobb minst 2 pass i veckan vid sidan av studier/annat jobb
- Goda kunskaper i svenska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via Adecco 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord Produktionsmedarbetare, Extrajobb, HK Scan, Linköping, Adecco

Ansök nu

PwC söker studenter till revision

Revisionsbiträde
Läs mer Aug 30
Adecco söker nu studenter som vill arbeta extra som revisorsassistent hos PwC. Är du ekonomistudent och skulle du vilja prova på att arbeta på ett företag som är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning? Är du en lagspelare som gillar att arbeta med siffror och vill du kickstarta din karriär? Då är ett extrajobb som revisorsassistent perfekt för dig!

Grunden i PwC:s verksamhet är att skapa trygghet i näringslivet genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi identifierar också områden där det finns risker och utvecklingsmöjligheter. Ett jobb som revisor är ett samhällsuppdrag och PwC:s syfte är att bidra till ett väl fungerande och hållbart näringsliv och samhälle.

Om tjänsten
Arbetet på PwC kommer att ge dig möjligheten att arbeta extra under din studietid som revisorsassistent på en av Sveriges främsta revisionsbyråer. Arbetet startar i januari 2023 och beräknas att vara klart i mars/april. Du är timanställd och arbetar varierande dagar vid behov. Under perioden bör du vara tillgänglig mellan 15-25 timmar per vecka för att få en bra kontinuitet på arbetet.

I denna rekrytering har PwC valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför direkt av Adecco.

Om dig
Vi tror att du är intresserad av företagande och tycker det känns lockande att kunna vara med och bidra till ett hållbart och väl fungerande näringsliv och samhälle. För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer, då en del av arbetet kan ske ute hos kund. 

Kravprofil
-Du studerar för närvarande på högskola eller universitet, gärna med inriktning mot ekonomi
-Du har ett intresse för redovisning och revision
-Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
-Om du har goda kunskaper i Excel är det en stor fördel
-Det är meriterande om du vid planerad examen uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillber via Adecco 023-70 55 96 alt. via sofia.gillberge@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Revision, ekonomi, PwC, Adecco, Linköping, student, ekonomiassistent, extrajobb

Ansök nu

Lageroperatör till HK Scan

Truckförare
Läs mer Aug 15
Om tjänsten

När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna varierar mellan dag/kväll samt helg.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag på 100 % med start 5 september. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra samt är en lagspelare.

Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Montörer till TitanX i Linköping

Maskinmontör
Läs mer Aug 2
Är du praktiskt lagd och har erfarenhet av att arbeta med montering i tillverkande industri? Då ska du omgående söka tjänsten som montör som vi har till dig på TitanX i Linköping.

Hur ser din arbetsdag ut?
TitanX i Linköping tillverkar premiumprodukter av kylare till ledande tungfordonstillverkare där din insats som montör/produktionspersonal kommer göra skillnad i deras dagliga produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som montör är montering av delar till kylare på din arbetsstation, du kommer jobbar både självständigt och i team.

Vi lägger stor vikt på lagarbete, kvalité och engagemang. Då det är montering som man kommer jobba med så är det en fördel att vara fingerfärdig, lättlärd och noggrann. TitanX ser gärna kvinnliga sökande.

Du kommer jobba tätt med andra montörer på TitanX. I arbetsgrupperna finns mycket stor erfarenhet som hjälper dig att komma in i ditt arbete på bästa tänkbara sätt.
Arbetstid är 2-skift (Dag: 06:20-14:30 Kväll: mån-tors 14:20-00:15).

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Tjänsten är ett konsultuppdrag med löpande behov med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Vem är du?
Vi vill att du har avslutat gymnasial utbildning gärna med industriinriktning. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av industriarbete och monteringsarbete.

Tillräckliga språkkunskaper för att kunna tillgodogöra sig säkerhetsinstruktioner på svenska är ett krav.

Som person är du engagerad, har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i den dagliga kommunikationen.

För att vara aktuell för tjänsten är viktigt att du kan arbeta 2-skift och med start löpande. Vara lyhörd och kunna arbeta i team då man är beroende av att alla gör det man ska. Monteringen innebär en del plock så fingerfärdig är bara ett plus.

Om TitanX
TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Sölvesborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp. www.titanx.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Vi strävar efter att skapa en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, produktionspersonal, kylare, TitanX, Linköping, Adecco

Ansök nu

Nu söker vi morgondagens stjärnor till ASM Foods i Mjölby!

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Aug 17
Beskriver personer i din omgivning dig som ordningsam, noggrann och engagerad? Har du dessutom truckkörkort och erfarenhet av att köra truck? Då kan du vara den framtidsstjärna vi söker till vår kund ASM Foods i Mjölby!

Om tjänsten
Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du bli introducerad till fabrikens olika processer där du så småningom kommer ansvara för en process flöde. Till en början kommer du bli upplärd i enklare processer för att sedan byggas på med mer kunskap och utvecklas i mer komplicerade processer. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete.
Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsätts omgående. För rätt personer finns det stora möjlighet till en direktanställning hos ASM Foods.

Om dig
Kanske är du som söker i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med ASM Foods? Eller så har du kanske arbetat i livsmedelsbranschen tidigare och har goda kunskaper i livsmedelsäkerhet? Oavsett vad du har gjort tidigare är det viktigaste att du är person med de rätta egenskaperna och intentionerna. ASM Foods vill nu investera i personal som har en långsiktighet och som vill arbeta och växa tillsammans in i företaget framåt.

Viktigt för tjänsten är:
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Arbetar målinriktat
• Kvalitetsmedveten
• Noggrannhet
• Engagemang
• Ansvarstagande

I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Ansök nu

Extrajobba som lageroperatör hos vår kund i Linköping!

Lagerarbetare
Läs mer Jul 21
Om tjänsten

När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna kan variera men merparten av arbetspassen är förlagda  mån-fre. Vi söker en person som kan arbeta dagtid samt en person som kan arbeta nätter.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag/studentuppdrag med start v.32  mån-fredag Kl 08:00-17:00 heltid för upplärning. Sen kommer det rulla på timmar dag/kväll vid behov. 

För att kunna söka tjänsten måste du vara student eller så har du annan sysselsättning på minst  50%. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. 

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra.
Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

HKScan söker 2 st truckförare till sommaren!

Truckförare
Läs mer Jun 16
HKScan söker 2 st truckförare till sommaren!

När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att expediera Nötexpeditionen på dagtid. Detta innefattar truckkörning, lastning av pallar i släp, plastning av pallar samt ordersammanställning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag dagtid.
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående, ett uppdrag sträcker sig till vecka 29 och det andra till vecka 31.
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig
För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta.

• Du som söker har truckkörkort A+B samt måste ha erfarenhet av att köra truck, gärna sitt-truck och ståstaplar-truck. Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, är ett krav. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsassistent till Solarplexius

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Vår kund Solarplexius i Linköping söker nu en erfaren redovisningsassistent. Som redovisningsassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring, kundreskontra, och leverantörsreskontra. Under sommaren finns det ett behov på halvtid medan behovet efter sommaren kommer att öka till heltid. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående. Urval sker löpande.

I din roll som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Löpande bokföring
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren redovisningsassistent med vana att arbeta självständigt men trivs i att arbeta i team. Du ska ha goda kunskaper om löpande bokföring, redovisning och Microsoft Excel samt affärssystems uppbyggnad som du med enkelhet sätter dig in. Du har kännedom om diverse betalplattformar och en vana av att hantera internationella transaktioner med olika valutor. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du är flytande i svenska, tal och skrift samt gör dig förstådd på engelska.

Vidare ser vi att du är ansvartagande, strukturerad, kommunikativ och noggrann. 

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete med bokföring, kundreskontra och leverantörsreskontra
- Kunskaper i Excel
- Datorvana
- Erfarenhet av hantering av internationella transaktioner
- Flytande i svenska, tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Solarplexius solskydd
Solarplexius är marknadens enklaste och tåligaste solskydd och toning för bilar. Materialet är färdigskuret och det blir alltid ett perfekt resultat. Monteringen är superenkel, tar endast ca 15 minuter. En smartare lösning jämfört med traditionell solfilm. Vi har fler än 500 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi har tillverkat lätt- och snabbmonterat solskydd sedan 1988.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig:

Marcus Björk via Adeccos växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsassistent, Ekonomiassistent, Ekonom, Linköping, Solarplexius, Adecco

Ansök nu

Vi söker svagströmsinstallatör i Linköping

Installationstekniker
Läs mer Maj 17
EDDIMA är installationsföretaget med stor kompetens och erfarenhet inom el, tele, data och stadsnätsbyggande. Med våra 30 duktiga medarbetare och 20 servicebilar är vi snabbt på plats för att hjälpa våra kunder. Vårt arbete bedrivs alltid av erfaren och certifierad personal i enlighet med våra höga miljö- och kvalitetskrav. Det garanterar att våra installationsarbeten alltid ger önskat resultat för våra kunder. Vi är ett kollektivanslutet företag och arbetar med ständiga förbättringar för våra medarbetare. Eddima Teknik AB är ett företag i framkant och har blivit utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag.

Om tjänsten

Vi söker nu efter installatörer av svagström såsom data- och telenät för arbete i Linköping med omnejd. Vi tror att du tycker om nya utmaningar och att du har förmågan att arbeta både självständigt och i lag.

Då rollen innefattar kommunikation med våra kunder talar och skriver du flytande på svenska samt har körkort för bil. Eddima Teknik AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan och drivet framåt. Våra uppdrag finns inom ett brett spann med bland annat teleoperatörer, fastighetsägare, landsting och stadsnät som kunder.

Tjänsten som svagströmsinstallatör är en heltidsanställning till EDDIMA med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el-, teleutbildning eller motsvarande, erfarenhet av data- och telenät. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom området är det mycket meriterande.

• Viktigt att kunna arbeta självständigt med installation och service av svagströmsanläggningar.

• För tjänsten krävs B-körkort

• Utdrag ur belastningsregistret

• Branschvana

Du är driftig, noggrann och bra på att kommunicera på både svenska. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det också viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.
Som person är du pålitlig med sinne för detaljer som du sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

EDDIMA har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord

Svagströmsinstallatör, datanätverk, serviceelektriker, elektriker, lärling, underhåll, reparationer

Ansök nu

Lönefabriken i Linköping söker en lönespecialist!

Löneadministratör
Läs mer Maj 24
Är du driven, ambitiös och strukturerad? Är du en lagspelare som trivs på en arbetsplats som präglas av laganda och familjär stämning? Då har vi nästa uppdrag för dig! Just nu söker Lönefabriken en lönespecialist till deras kontor i Linköping.

Om tjänsten

Som lönespecialist på Lönefabriken arbetar du med hela löneprocessen vilket innebär ett självständigt arbete med mycket eget ansvar. I deras team är alla nyckelspelare samtidigt som man ingår som en del av ett härligt team där man hjälper varandra för att utvecklas som individ och företag för att nå sina mål.

Vi söker dig som har goda kunskaper i AgdaPs och trivs med att arbeta varierat i högt tempo. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och effektiv. Har du arbetat i andra löneprogram utöver Agda så är det ett plus. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för problem, är ansvarsfull och noggrann samt lägger stor vikt vid att finnas till hands för dina kollegor.

Lönefabriken sitter i nybyggda lokaler med en härlig känsla. Känns det här som något för dig? Då erbjuder de dig ett varierande och stimulerande arbete i ett positivt team. Arbetet är väldigt flexibelt då du kommer att ha möjligheten att arbeta på distans ibland.

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd på Lönefabriken. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

• Du har några års erfarenhet av självständigt arbete i hela löneprocessen
• Självgående i arbetet med löneutbetalningsprocessen
• Du har arbetat med flera olika kollektivavtal
• Du är en teamspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper
• Du har ett driv och tycker att det är roligt att arbeta med lön
• B-körkort

Rekryteringsprocessen sker löpande och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg via 073-684 70 34 eller sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansök nu

Löneadministratör till Verisure

Löneadministratör
Läs mer Jun 13
Vill du göra skillnad och arbeta i en växande global organisation som har fokus på att få människor att känna sig trygga? Då kan detta vara jobbet för dig! Till Verisure i Linköping söker vi nu en Löneadministratör till konsultuppdrag för teamet HR Service Center hos Verisure i Linköping.

Om tjänsten
HR Service Center är ansvariga för support och administrativ hantering av avtal och löneunderlag gentemot våra medarbetare och chefer. Vi stöttar alla våra sju svenska bolag och har ett stort fokus på excellent service och ständiga förbättringar. Arbetet är heltid med start omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med stora möjligheter till förlängning och senare en anställning hos kund. Delar av arbetet kan komma att ske hemifrån. 

Om dig
Du är 18 år fyllda och har tidigare arbetslivserfarenhet där arbeten inom service, HR eller administration är meriterande. Det krävs att du är bekväm med att stötta medarbetare och chefer på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och van vid att jobba mot deadlines med en förmåga att självständigt driva processer framåt. Du har ett sinne för analys och detaljer, lämnar inget åt slumpen och förstår vikten av en hög servicenivå. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper – du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift. Då du kommer att arbeta i en liten grupp är det viktigt att du bidrar med engagemang och energi för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig. Vi ger dig naturligtvis introduktion och god support och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor. 

Kravprofil
- 18 år
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning

Personliga egenskaper
- Serviceminded och brinner för att ge bra support
- Administrativ och noggrann
- Uppskattar högt tempo och drivas av utmaningar
- Dynamisk och lösningsorienterad
- Arbeta strukturerat och målinriktat mot deadlines
- God samarbetsförmåga

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i denna rekryteringsprocess. Bakgrundskontroll via Länsstyrelsen genomförs vid anställning.

Om Verisure
Verisure är en ledande leverantör av professionella säkerhetslösningar för privatpersoner och mindre företag. Med våra marknadsledande produkter inom inbrotts, brand- och personskydd är vi framför allt människor som hjälper andra människor genom att skydda det som betyder mest. Med fler än 4 miljoner kunder och 20 000 anställda i 16 länder, är vi nummer ett i Europa och i Latinamerika. Hos Verisure finns en värld av karriärmöjligheter från norr till söder, oavsett vilket område du vill jobba inom. Vi är passionerade i det vi gör, och vi vet att våra marknadsledande produkter gör skillnad på riktigt. Genom innovation, samarbete och driv vill vi alltid vara lite bättre än vi var igår.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. 

Kontaktuppgifter 
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Björk via Adeccos växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord Löneadministratör, Adecco, Verisure

Ansök nu

Sommarjobb som lagerarbetare till kund i Linköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 10
Är du driven, ansvartagande och gillar att jobba i ett högt tempo? Söker du ett sommarjobb inom lager? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du att arbeta på lager med sortering. Uppdraget är förlagt på måndagar - fredagar mellan kl 05-09, start omgående till och med 2022-09-06.

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, ex. studier eller annat arbete på minst 50 %. Som person är du noggrann, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort B och truckkort.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du är minst 18 år.
- God fysik då det förekommer tunga lyft.
- Svenska flytande i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillsätter tjänsten löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Linköpings universitet

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 20
Är du Linköping universitets nästa medarbetare inom ekonomi och redovisning? Vill du arbeta med hela ekonomiprocessen, från budget och löpande redovisning till prognoser, analyser och bokslut? Just nu söker vi dig som vill bidra med din kompetens till en av våra mest kunskapsfrämjande myndigheter, Linköpings universitet (LiU).

Om tjänsten
Vi söker en redovisningsekonom till LiU med arbetsplats i centrala Linköping. I den här rollen kommer du att tillhöra Ekonomienheten Campus US (EKUS). EKUS ger ett samlat ekonomistöd till de tre institutioner som har verksamhet vid Campus US. Som redovisningsekonom svarar du tillsammans med teamet för att ge ekonomistöd till någon eller några av de avdelningar som finns vid institutionerna.

I rollen förekommer uppgifter inom hela ekonomiprocessen – från budget och löpande ekonomiredovisning till kalkylering, uppföljning och bokslut. Tonvikten ligger på projektredovisning och löpande avstämningar.

Ditt arbete är självständigt samtidigt som du har kompetenta och erfarna kolleger att bolla olika frågor med.

Exempel på arbetsuppgifter
• Projektredovisning och projektkalkylering
• Kostnads- och intäktsfördelning
• Ekonomiuppföljning till chefer och ledare
• Kvartals- och tertialbokslut, månadsavstämningar, och kvalitetssäkring
• Medverkan i budgetarbete
• Information och stöd i ekonomifrågor

Krav för tjänsten
• En teorigrund inom företagsekonomi och redovisning, gärna högskoleutbildning. Även annan utbildning som ger god grundförståelse för ekonomi kan bedömas vara relevant, exempelvis en postgymnasial utbildning inom ekonomiredovisning
• Aktuell praktisk arbetslivserfarenhet inom ekonomiredovisning
• Datorvana samt kunskaper i MS Office med tonvikt på god användar-kompetens i Excel
• Användarkunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis Agresso, Raindance m.fl.)
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
• Ett serviceinriktat och strukturerat förhållningssätt samt förmåga att samarbeta i team

Uppdragsperiod och omfattning
Uppdraget är på heltid under kontorstider och pågår från och med så snart som möjligt till och med 2022-09-01, med möjlighet till ytterligare 1+1 månader. Introduktion till uppdraget sker på plats på LiU vid Campus US. Efter introduktionstiden finns möjlighet att jobba hemifrån upp till 40 % av veckans arbetstid. Tider och dagar för distansarbete anpassas till verksamhetens behov och en dag per vecka är alla på plats på kontoret.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjlig¬heten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsassistent till Solarplexius

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 19
Om tjänsten
Vår kund Solarplexius i Linköping söker nu en erfaren redovisningsassistent. Som redovisningsassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring, kundreskontra, och leverantörsreskontra. Under sommaren finns det ett behov på halvtid medan behovet efter sommaren kommer att öka till heltid. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående. Urval sker löpande.

I din roll som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Löpande bokföring
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren redovisningsassistent med vana att arbeta självständigt men trivs i att arbeta i team. Du ska ha goda kunskaper om löpande bokföring, redovisning och Microsoft Excel samt affärssystems uppbyggnad som du med enkelhet sätter dig in. Du har kännedom om diverse betalplattformar och en vana av att hantera internationella transaktioner med olika valutor. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du är flytande i svenska, tal och skrift samt gör dig förstådd på engelska.

Vidare ser vi att du är ansvartagande, strukturerad, kommunikativ och noggrann. 

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete med bokföring, kundreskontra och leverantörsreskontra
- Kunskaper i Excel
- Datorvana
- Erfarenhet av hantering av internationella transaktioner
- Flytande i svenska, tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Solarplexius solskydd
Solarplexius är marknadens enklaste och tåligaste solskydd och toning för bilar. Materialet är färdigskuret och det blir alltid ett perfekt resultat. Monteringen är superenkel, tar endast ca 15 minuter. En smartare lösning jämfört med traditionell solfilm. Vi har fler än 500 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi har tillverkat lätt- och snabbmonterat solskydd sedan 1988.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig:

Marcus Björk via Adeccos växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsassistent, Ekonomiassistent, Ekonom, Linköping, Solarplexius, Adecco

Ansök nu

Sommarjobba som lageroperatör hos vår kund i Linköping!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 17
Om tjänsten

När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna kan variera men merparten av arbetspassen är förlagda  mån-fre. Vi söker en person som kan arbeta dagtid samt en person som kan arbeta nätter.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag med start vecka 25 för upplärning och som sedan sträcker sig fram till vecka 32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. 

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra.
Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Juniora provledare till provplatsen i Linköping FMV

Civilingenjör, väg
Läs mer Maj 17
Är du nyexaminerad Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik/data/fysik/systemkunskap (eller annat tekniskt intressant ämne) och tycker att det vore spännande att jobba med militära flygsystem?
Då kan detta vara något för dig, då vi söker 4 juniora provingenjörer till Provplatsen i Linköping.

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om oss
Försvarets materielverk Test och Evaluering (FMV T&E) är en del av FMV där vi tillsammans som en helhet gör det möjligt att leverera operativt säkra och användbara materielsystem för ett starkare försvar i syfte att försvara Sverige och garantera vårt oberoende. Vi bidrar genom att genomföra Verifiering och Validering (VoV), så att FMV kan leverera rätt materiel till ett starkare försvar där alla medarbetare har en viktig roll att fylla.

T&E Luft verkar inom flygarenan. Vi arbetar med verifiering och validering av flygrelaterade produkter, främst på militära plattformar såsom Gripen och helikoptrar. Målet med vår verksamhet är att stödja övriga FMV med fackspecifik kompetens samt leda verksamhet inom verifiering och validering.

Vill du arbeta i en organisation som tar kvalitetsarbete på allvar?

Arbetsuppgifter
Provingenjören deltar i provuppdrag för olika flygande system. Provingenjören ska leda provteam med en väl avgränsad och definierad uppgift. Arbetet omfattar planering, genomförande och rapportering av prov. Den juniora provingenjören deltar i uppdragets provteam och kan själv få ansvara inom ett avgränsat område med stöd från mer erfarna kollegor. Arbete sker i nära samarbete med övriga kompetenser inom FMV, Försvarsmakten och industrin.

Arbetet sker i stor utsträckning i projektarbete med målstyrning varvid stor vikt läggs vid att förstå helheten samt kunna ta eget ansvar för att resultat uppnås.

Vi söker dig som
Du är nyexaminerad ingenjör inom elektronik/data/fysik/systemkunskap, eller annan motsvarande högskole-/universitetsutbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av deltagande som projektmedlem i tekniskt projektarbete under studier eller arbetslivet. Du har god kunskap i svenska och engelska och ska kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift.

Vi tror att du har erfarenhet inom ett eller flera av följande teknikområden (radar, telekrig, optik, kommunikationssystem och datalänkar) samt även erfarenhet från dataanalys. Det är också en fördel om du har erfarenhet av programmering (exempelvis Python, Matlab, ). Om du har militär grundutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av att genomföra provverksamhet ser vi det som meriterande.
Vi tror även att du har nytta av en god analytisk förmåga och generell kunskap avseende sensorteknik, simulatorteknik, dataanalys, militära kommunikationssystem och/eller flygteknik. Att du har god förmåga att genomföra skriftliga och muntliga presentationer kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen.

Du har körkort B. Tjänsteresor såväl inrikes som utrikes kan förekomma i tjänsten.

Du arbetar bra med komplexa frågor och har en analytisk förmåga. Vi vill att du arbetar bra med andra och relaterar dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är bra på att leda, motivera andra och förser andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du ser en fördel i att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt för att nå resultat och överenskomna tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Linköping och sista ansäkningsdag är 6 juni

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Ronny Nordmark, OFR/S Nicklas Neuman, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Per Hagström på per.hagstrom@fmv.se eller Mikael Rudensten på mikael.rudensten@fmv.se

Vid frågorom rekryteringsprocessen kontakta Linda Josefsson på telefon 0736-847707 eller linda.josefsson@adecco.se

Ansök nu

B-Chaufför till internationellt företag

Personbilsförare, persontransporter
Läs mer Apr 29
Om tjänsten
Vill du upptäcka Sverige och har haft B-körkort i minst 5 år? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Som B-chaufför kommer du att vara ansvarig för att kartlägga och fotografera specifika delar av Sverige. Du kommer att utgå från Linköping, men köra till orter runt om i Sverige, men främst Östergötland med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att organisera de planerade rutterna så att din körning blir så tidseffektiv som möjligt. Vidare kommer du även att vara ansvarig för att installera den utrustning som finns i bilen. Du kommer att börja din anställning med en utbildning i Stockholm där du samtidigt får din bil med utrustning.

I din roll som B-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kartlägga och fotografera specifika områden i Sverige
- Installera den utrustning som finns i bilen
- Köra cirka 7h/dag

Tjänsten som B-chaufför är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer att förlängas månadsvis beroende på behov.

Om dig
Vi söker dig som är en van bilförare och som har haft körkort i minst 5 år. Du bör ha arbetat som chaufför tidigare och besitta grundläggande bilkunskaper. Du kan tala och skriva svenska och engelska och ha goda tekniska kunskaper. Vidare är du flexibel, ansvarsfull och har inga problem med att arbeta självständigt. Du bör också vara beredd på övernattning på hotell vid behov, dock enstaka tillfällen.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort minst 5 år
- Vana att köra mycket bil
- Grundläggande bilkunskaper
- System och tekniks kunnig
- Ansvarfull

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ange i din ansökan vilket år och datum du tog ditt B-körkort

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Elin Dovås via elin.dovas@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Chaufför, Linköping, Adecco

Ansök nu

Montörer till TitanX i Linköping

Maskinmontör
Läs mer Apr 28
Är du praktiskt lagd och har erfarenhet av att arbeta med montering i tillverkande industri? Då ska du omgående söka tjänsten som montör som vi har till dig på TitanX i Linköping.

Hur ser din arbetsdag ut?

TitanX i Linköping tillverkar premiumprodukter av kylare till ledande tungfordonstillverkare där din insats som montör/produktionspersonal kommer göra skillnad i deras dagliga produktion.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som montör är montering av delar till kylare på din arbetsstation, du kommer jobbar både självständigt och i team.

Vi lägger stor vikt på lagarbete, kvalité och att man är målinriktat. Då det är montering som man kommer jobba med så är det en fördel att vara fingerfärdig, lättlärd och noggrann. TitanX ser gärna kvinnliga sökande.

Du kommer jobba tätt med andra montörer på TitanX. I arbetsgrupperna finns mycket stor erfarenhet som hjälper dig att komma in i ditt arbete på bästa tänkbara sätt.
Arbetstid är 2-skift (Dag: 06:20-14:30 Kväll: mån-tors 14:20-00:15).

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Tjänsten är ett konsultuppdrag med löpande behov med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Vem är du?

Vi vill att du har avslutat gymnasial utbildning gärna med industriinriktning. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av industriarbete och monteringsarbete.
Tillräckliga språkkunskaper för att kunna tillgodogöra sig säkerhetsinstruktioner på svenska är ett krav.

Som person är du engagerad, har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i den dagliga kommunikationen.

För att vara aktuell för tjänsten är viktigt att du kan arbeta 2-skift och med start löpande. Vara lyhörd och kunna arbeta i team då man är beroende av att alla gör det man ska. Monteringen innebär en del plock så fingerfärdig är bara ett plus.

Om TitanX

TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Sölvesborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp. www.titanx.com

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, produktionspersonal, kylare, TitanX, Linköping, Adecco

Ansök nu

Sånart Boxholm AB söker Säljare med kundvård

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 27
Om tjänsten
Som säljare hos Sånart kommer du att arbeta med att söka upp kunder, boka in möten online eller på plats samt besöka potentiella kunder. Arbetsuppgifter som inköpshantering förekommer. Möjlighet att arbeta hemifrån finns och det kommer, periodvis, att förekomma resande i arbetet. Du kommer att bli anställd av Sånart Boxholm AB, tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundkontakt via telefon
- Mötesbokning och kundbesök
- B2B-försäljning

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet som säljare, din erfarenhet bör innefatta kundvård och B2B-försäljning, Erfarenhet av återvinningsbranschen är meriterande. Vidare ser vi att du som person är driven, social och service-minded.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester och eventuellt videointervjuer. Rekryteringsprocessen sker löpande och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sånart Boxholm AB
Sedan 1989 har Sånart arbetat och erbjudit tjänster baserat på återvinning av batterier, transporttjänster samt försäljning av pall och pallkragar till och från industrin. Sånarts fokusområde inom återvinning är det avfall som klassas som farligt avfall. Vi har bred kunskap inom området samt även förekommande tillstånd som behövs när man ska hantera och transportera det avfall som klassas som farligt avfall.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Björk via 0736847036.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Inköp, Sånart AB, Återvinning, Norrköping, Linköping, Mjölby, Jönköping, Tranås, Boxholm

Ansök nu

Projektledare till återvinnings- och transportbranschen

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 27
Om tjänsten
Som Projektledare hos Sånart kommer du att arbeta med att driva olika typer av projekt som förekommer inom återvinningsbranschen. Dessa kan innefatta marknadsundersökningar av både privatpersoner och branschbehov, leda nödvändiga underhållsarbeten samt offerthantering av dessa samt att bygga nya och vårda nuvarande kundrelationer. Du kommer att stötta din chef och leda arbetet framåt med hjälp utav ett team om två/tre personer. Du kommer att utgå ifrån Boxholm men möjlighet till distansarbete finns. I tjänsten ingår resor då du besöker kunder och projektarbeten.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Projektledning
- Skapa nya och vårda befintliga kundrelationer

Tjänsten som projektledare är en heltidsanställning hos Sånart med start omgående

Om dig
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som projektledare med fördel inom återvinningsbranschen. Vi ser även att du har en examen som ingenjör via yrkeshögskola, högskola eller universitet alternativt en examen inom ett område vi anser lämpligt.

Vidare ser vi att du som person är social, lösningsorienterad, kreativ och flexibel.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av arbetspsykologiska tester och eventuellt videointervjuer. Tillsättning av tjänst sker löpande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sånart Boxholm AB
Sedan 1989 har Sånart arbetat och erbjudit tjänster baserat på återvinning av batterier, transporttjänster samt försäljning av pall och pallkragar till och från industrin. Sånarts fokusområde inom återvinning är det avfall som klassas som farligt avfall. Vi har bred kunskap inom området samt även förekommande tillstånd som behövs när man ska hantera och transportera det avfall som klassas som farligt avfall. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk via 0736847036.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Projektledare, Projektledning, Sånart, Återvinning, Linköping, Norrköping, Mjölby, Jönköping, Tranås, Boxholm

Ansök nu

Processoperatör till ASM Foods i Mjölby

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Mar 30
Om tjänsten

Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du bli introducerad till fabrikens olika processer där du så småningom kommer ansvara för en process flöde. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsätts löpande och initialt pågå till efter sommaren med stora möjligheter till förlängning. Viktigt att kunna arbeta heltid under sommaren.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta inom produktion och då gärna inom livsmedel är det meriterande för tjänsten. Truckvana är också önskvärt för tjänsten, dock ej ett krav.

Viktigt för tjänsten är:

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Arbetar målinriktat
Kvalitetsmedveten
Noggrannhet
Engagemang
Ansvarstagande

I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk via 010-173 73 00, 073 684 70 36 alt. marcus.bjork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansök nu

Sommarjobbare till slakten på HK Scan

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 19
Om tjänsten
Att arbeta som slaktare under sommaren kommer innebära arbete inom slaktlinjen där det förekommer styckning. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som ska arbeta under sommaren kommer läras upp på ett antal stationer för att du och dina kollegor ska kunna rotera mellan olika stationer på ett rotationsvarv. Ett rorationsvarv är indelat i ca fyra stationer. Du kommer genomgå en intern utbildning på plats hos Scan under ca en vecka där du kommer följa en ordinarie slaktare på slaktlinjen och se hur de jobbar för att lära dig de olika slaktmomenten.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

För att vara aktuell för detta jobb måste du finnas tillgänglig för heltidsarbete under perioden v.24-32.

I din roll som slaktare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- slakt av nötdjur
- knivarbete på löpande band samt putsarbete
- renhållning

Tjänsten som slaktare är ett konsultuppdrag med start 2022-06-13.

Om dig
Du har gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Arbetet vid slakten är av fysisk tung karaktär därför värdesätter vi att du har en fysiskt aktiv fritid samt att du har en målinriktad inställning och inte ger upp i första taget. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat.

Viktigt för tjänsten är:
- goda förutsättningar för ett fysikt krävande arbete
- snabblärd och öppen för att lära dig nya saker
- attt du inte är känslig för kyla, blod eller lukter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg via sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Slaktare, Linköping, HKScan, livsmedel, livsmedelsarbetare, styckare, Adecco

Ansök nu

Maskinoperatörer till kommande uppdrag

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Apr 12
Vi söker nu maskinoperatörer till kommande uppdrag i Linköpingsområdet.

Om tjänsten
Som maskinoperatör under sommaren kommer du att arbeta i industrimiljö med bland annat maskinkörning och övervakning. Skiftarbete förekommer. Tjänsten som maskinoperatör är ett tidsbegränsat konsultuppdrag under sommaren.

Om dig
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har ett tekniskt intresse, Du har med fördel erfarenhet av arbete som maskinoperatör via arbete och/eller utbildning (ex. industritekniska eller teknikprogrammet) samt körkort och tillgång till bil. Du är flytande i svenska i både tal och skrift

Vidare ser vi att du är resultatorienterad, har ett fokus på att lösa problem samt att du kan arbete självständigt men ser fördelarna med ett gott samarbete. 

Viktigt för tjänsten är:
- 18 år fyllda
- Teknikintresse
- Flytande i svenska, tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester och videointervjuer, dessa ska besvaras så snart som möjligt efter utskick.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Elin Dovås via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. elin.dovas@adecco.se .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, industriarbete, Adecco, Linköping

Ansök nu

Lagermedarbetare till kommande uppdrag

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Apr 12
Vi söker nu lagermedarbetare till kommande uppdrag i Linköpingsområdet.

Om tjänsten
Som lagermedarbetare under sommaren kommer du att arbeta i industrimiljö med bland annat lagerhantering, lossning och lastning. Skiftarbete förekommer. Tjänsten som lagermedarbetare är ett tidsbegränsat konsultuppdrag under sommaren.

Om dig
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har ett tekniskt intresse, Du har med fördel erfarenhet av arbete som lagermedarbetare via arbete och/eller utbildning samt truckkort, körkort och tillgång till bil. Du är flytande i svenska i både tal och skrift

Vidare ser vi att du är resultatorienterad, har ett fokus på att lösa problem samt att du kan arbete självständigt men ser fördelarna med ett gott samarbete. 

Viktigt för tjänsten är:
- 18 år fyllda
- Teknikintresse
- Flytande i svenska, tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester och videointervjuer, dessa ska besvaras så snart som möjligt efter utskick.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Elin Dovås via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. elin.dovas@adecco.se .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, industriarbete, Adecco, Linköping

Ansök nu

Demontörer till Scartab i Linköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 21
Vi söker dig som vill jobba 4 veckor som Demontör åt Scartab i Linköping!

Om tjänsten
Som Demontör för Scartab kommer du att arbeta i Linköping med att riva teleanläggningar. Du kommer att arbeta i ett team på 4-5 personer tillsammans med en arbetsledare, Marcus.

I din roll som Demontör kommer dina arbetsuppgifter innebära:
Demontera/Riva teknisk utrustning vid teleanläggningar
Sortera enligt fraktionslistan och instruktioner
Lasta ut och lyfta material för bortforsling

Tjänsten är ett heltidsjobb under 4 veckor, med start vecka 20 med chans till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult via Adecco.

Arbetstiderna är 7-18, måndag-torsdag.

Om dig
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av tidigare rivningsarbeten, industri eller motsvarande och som gillar att arbeta fysiskt.
Som person är du positiv och gillar att arbeta i grupp. Då arbetet är väldigt fysiskt så ser vi att du är en person som inte är rädd för att ta i. Vidare är du noggrann, uthållig, lösningsorienterad och kan arbeta strukturerat, samt har lätt för att följa instruktioner.

Viktigt för tjänsten är:
fysik
samarbete
noggrannhet

Som en del i processen är det krav att uppfylla säkerhetsprövning samt registerkontroll, du måste dessutom ha svenskt medborgarskap då tjänsten kräver det.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg via sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare till HK Scan i Linköping

Truckförare
Läs mer Apr 1
Om tjänsten
När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att expediera Nötexpeditionen på kvällstid. Detta innefattar truckkörning, lastning av pallar i släp, plastning av pallar samt ordersammanställning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kvällstid. Upplärningstiden kommer främst att ske dagtid under ett par veckor.

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående, dock längst till 30/9, men med god möjlighet till förlängning. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig
För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta.
Du som söker har truckkörkort A+B. Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, är ett krav. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb - Lageroperatör till HK Scan

Lagerarbetare
Läs mer Mar 28
Om tjänsten

När du jobbar extra hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna kan variera men merparten av arbetspassen är förlagda dagtid mån-fre.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra.
Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

För att kvalificera dig för tjänsten vill vi att du kan jobba 2–3 dagar i veckan samt är tillgänglig för att jobba heltid under sommaren, v. 25–32.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Sommarjobbare till slakten på HK Scan

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 18
Om tjänsten
Att arbeta som slaktare under sommaren kommer innebära arbete inom slaktlinjen där det förekommer styckning. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som ska arbeta under sommaren kommer läras upp på ett antal stationer för att du och dina kollegor ska kunna rotera mellan olika stationer på ett rotationsvarv. Ett rorationsvarv är indelat i ca fyra stationer. Du kommer genomgå en intern utbildning på plats hos Scan under ca en vecka där du kommer följa en ordinarie slaktare på slaktlinjen och se hur de jobbar för att lära dig de olika slaktmomenten.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

För att vara aktuell för detta jobb måste du finnas tillgänglig för heltidsarbete under perioden v.24-32.

I din roll som slaktare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- slakt av nötdjur
- knivarbete på löpande band samt putsarbete
- renhållning

Tjänsten som slaktare är ett konsultuppdrag med start 2022-06-13.

Om dig
Du har gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Arbetet vid slakten är av fysisk tung karaktär därför värdesätter vi att du har en fysiskt aktiv fritid samt att du har en målinriktad inställning och inte ger upp i första taget. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat.

Viktigt för tjänsten är:
- goda förutsättningar för ett fysikt krävande arbete
- snabblärd och öppen för att lära dig nya saker
- attt du inte är känslig för kyla, blod eller lukter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg via sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Slaktare, Linköping, HKScan, livsmedel, livsmedelsarbetare, styckare, Adecco

Ansök nu

Säljare till REMS Scandinavia

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Mar 22
Är du en utåtriktad person med erfarenhet av hantverkarbranschen? Trivs du med självständigt arbete? I så fall kan rollen som Säljare på REMS Scandinavia vara din nästa utmaning!

Om REMS Scandinavia
REMS grundades år 1909 i Tyskland. Idag är REMS en av de ledande tillverkarna av maskiner och verktyg för bearbetning av rör med utveckling och produktion i Tyskland. REMS produkter är mycket uppskattade och används över hela världen på grund av sin avancerade teknik och sin höga kvalitet. REMS Scandinavia A/S är ett dotterbolag till REMS GMBH & Co KG, som tar hand om försäljning och service i de skandinaviska länder.
Läs mer på: https://swe.rems.de/index_news.aspx?lid=13&tid=11 

Om tjänsten 
Du kommer vara en av fyra säljare i Sverige, där du kommer att arbeta med försäljningsaktiviteter av REMS produkter mot återförsäljare och slutkunder. Du är ensam säljare i ditt distrikt där du på egen hand planerar ditt dagliga arbete.
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Försäljningsaktiviteter mot slutkunder inom distriktet
• Agera tekniskt stöd till våra återförsäljare (produktvisningar m.m.)
• Offerthantering
• Delta i mässaktiviteter i Skandinavien
• Samarbeta med och support från kontoret i Danmark

Du rapporterar till bolagets försäljningschef. Ditt distrikt täcker upp Storstockholm inklusive bland annat Uppsala, Västerås, Örebro samt Linköping. Du kommer få en fullt utrustad demonstrationsbil för dina arbetsresor.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk bakgrund och brinner för att göra bra affärer. Har du även erfarenhet av hantverksbranschen är det till din fördel.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna roll ser vi en utåtriktad och förtroendegivande person som kan driva affärer självständigt. Du är strukturerad och har god förståelse för kundservice.

Om anställningen
Du kommer att anställas med titel Säljare som börjar med en 3 månaders visstidsanställning på heltid. Efter det erbjuds du en tillsvidareanställning. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål daniel.weiderstal@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Juniora provingenjörer till Provplatsen i Linköping FMV

Civilingenjör, väg
Läs mer Mar 21
Är du nyexaminerad Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik/data/fysik/systemkunskap (eller annat tekniskt intressant ämne) och tycker att det vore spännande att jobba med militära flygsystem?
Då kan detta vara något för dig, då vi söker 4 juniora provingenjörer till Provplatsen i Linköping.

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om oss
Försvarets materielverk Test och Evaluering (FMV T&E) är en del av FMV där vi tillsammans som en helhet gör det möjligt att leverera operativt säkra och användbara materielsystem för ett starkare försvar i syfte att försvara Sverige och garantera vårt oberoende. Vi bidrar genom att genomföra Verifiering och Validering (VoV), så att FMV kan leverera rätt materiel till ett starkare försvar där alla medarbetare har en viktig roll att fylla.

T&E Luft verkar inom flygarenan. Vi arbetar med verifiering och validering av flygrelaterade produkter, främst på militära plattformar såsom Gripen och helikoptrar. Målet med vår verksamhet är att stödja övriga FMV med fackspecifik kompetens samt leda verksamhet inom verifiering och validering.

Vill du arbeta i en organisation som tar kvalitetsarbete på allvar?

Arbetsuppgifter
Provingenjören deltar i provuppdrag för olika flygande system. Provingenjören ska leda provteam med en väl avgränsad och definierad uppgift. Arbetet omfattar planering, genomförande och rapportering av prov. Den juniora provingenjören deltar i uppdragets provteam och kan själv få ansvara inom ett avgränsat område med stöd från mer erfarna kollegor. Arbete sker i nära samarbete med övriga kompetenser inom FMV, Försvarsmakten och industrin.

Arbetet sker i stor utsträckning i projektarbete med målstyrning varvid stor vikt läggs vid att förstå helheten samt kunna ta eget ansvar för att resultat uppnås.

Vi söker dig som
Du är nyexaminerad ingenjör inom elektronik/data/fysik/systemkunskap, eller annan motsvarande högskole-/universitetsutbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av deltagande som projektmedlem i tekniskt projektarbete under studier eller arbetslivet. Du har god kunskap i svenska och engelska och ska kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift.

Vi tror att du har erfarenhet inom ett eller flera av följande teknikområden (radar, telekrig, optik, kommunikationssystem och datalänkar) samt även erfarenhet från dataanalys. Det är också en fördel om du har erfarenhet av programmering (exempelvis Python, Matlab, ). Om du har militär grundutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av att genomföra provverksamhet ser vi det som meriterande.
Vi tror även att du har nytta av en god analytisk förmåga och generell kunskap avseende sensorteknik, simulatorteknik, dataanalys, militära kommunikationssystem och/eller flygteknik. Att du har god förmåga att genomföra skriftliga och muntliga presentationer kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen.

Du har körkort B. Tjänsteresor såväl inrikes som utrikes kan förekomma i tjänsten.

Du arbetar bra med komplexa frågor och har en analytisk förmåga. Vi vill att du arbetar bra med andra och relaterar dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är bra på att leda, motivera andra och förser andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du ser en fördel i att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt för att nå resultat och överenskomna tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Linköping.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Ronny Nordmark, OFR/S Nicklas Neuman, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Per Hagström på per.hagstrom@fmv.se eller Mikael Rudensten på mikael.rudensten@fmv.se

Vid frågorom rekryteringsprocessen kontakta Linda Josefsson på telefon 0736-847707 eller linda.josefsson@adecco.se

Ansök nu

Extrajobb - Produktionsmedarbetare till HK Scan

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Mar 28
Om tjänsten

Som extrajobbare i vår studentpool kommer du arbeta med livsmedelsproduktion på Scan i Linköping. Tjänsten innebär att jobba som operatör på charkavdelningen där det tillverkas bland annat prinskorv, falukorv och kryddkorv. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt att övervaka maskiner. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt där du är ansvarig för din del i arbetet. På den här avdelningen jobbar de 2-skift, förmiddag och eftermiddag, arbetet är förlagt måndag-fredag. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare sträva mot företagets mål vilket ställer krav på hög kvalité, tempo och produktivitet. Arbetet är stundtals fysiskt krävande. Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Tillverkning
- Sortering
- Paketering
- Märkning av produkter
- Övervakning

Om dig

För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vi söker dig som är driven, har en hög arbetsmoral och en vilja att jobba och utvecklas.

Du är van att arbeta i team och har en förmåga att se helheten i produktionen och inte enbart det jobb som du utför. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Viktigt för tjänsten är

- Annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
- Tillgänglig för jobb minst 2 pass i veckan vid sidan av studier/annat jobb
- Goda kunskaper i svenska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via Adecco 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord Produktionsmedarbetare, Extrajobb, HK Scan, Linköping, Adecco

Ansök nu

Extrajobb - Produktionsmedarbetare till HK Scan

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Jan 19
Om tjänsten

Som extrajobbare i vår studentpool kommer du arbeta med livsmedelsproduktion på Scan i Linköping. Tjänsten innebär att jobba som operatör på charkavdelningen där det tillverkas bland annat prinskorv, falukorv och kryddkorv. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt att övervaka maskiner. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt där du är ansvarig för din del i arbetet. På den här avdelningen jobbar de 2-skift, förmiddag och eftermiddag, arbetet är förlagt måndag-fredag. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare sträva mot företagets mål vilket ställer krav på hög kvalité, tempo och produktivitet. Arbetet är stundtals fysiskt krävande. Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Tillverkning
- Sortering
- Paketering
- Märkning av produkter
- Övervakning

Om dig

För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vi söker dig som är driven, har en hög arbetsmoral och en vilja att jobba och utvecklas.

Du är van att arbeta i team och har en förmåga att se helheten i produktionen och inte enbart det jobb som du utför. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Viktigt för tjänsten är

- Annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
- Tillgänglig för jobb minst 2 pass i veckan vid sidan av studier/annat jobb
- Goda kunskaper i svenska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via Adecco 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord Produktionsmedarbetare, Extrajobb, HK Scan, Linköping, Adecco

Ansök nu

Extrajobb - Lageroperatör till HK Scan

Lagerarbetare
Läs mer Jan 19
Om tjänsten

När du jobbar extra hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. För att vara aktuell för extrajobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby. Arbetstiderna kan variera men merparten av arbetspassen är förlagda dagtid mån-fre.

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Om dig

För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra.
Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

För att kvalificera dig för tjänsten vill vi att du kan jobba 2–3 dagar i veckan samt är tillgänglig för att jobba heltid under sommaren, v. 25–32.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lageroperatör, lager, lagermedarbetare, logistik, Linköping, Adecco

Ansök nu

Terminalarbetare till HK Scan

Godsmottagare
Läs mer Feb 8
Om tjänsten
När du jobbar hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att expidera Charkexpeditionen. Detta innefattar truckkörning, lastning av pallar i släp, plastning av pallar, ordersammanställning samt en hel del arbete med styrning av robot. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag både dag och kväll.

Tjänsten som terminalarbetare är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående, dock längst till 31/8, men med god möjlighet till förlängning. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig
För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta. Detta arbete kräver även att du kan arbeta självständigt då man under kvällspasset arbetar ensam.

Du som söker har truckkörkort A+B. Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, är ett krav. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 – 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu