Xamera AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Xamera AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Nu söker vi systemsäkerhetsingenjörer!

Systemdesigner
Läs mer Jan 31
Om uppdraget:
Är du intresserad av att jobba i en bred roll med särskilt fokus på Systemsäkerhet? Då ska du läsa vidare!

I rollen som systemsäkerhetsingenjör kommer du bli en del av området Gripen Design som tillsammans ansvarar för att identifiera, analysera och minska teknisk risk inom Gripens produkter. Som systemsäkerhetsingenjör medverkar du centralt i pågående utveckling för att säkerställa att alla säkerhetsrisker hanteras via till exempel åtgärder i konstruktionen eller designen.

Du kommer att få arbeta i en bred roll med b.la. arkitektur, riskanalys och design av system. Även framtagning av produktdokumentation ingår i rollen för att påvisa att produkten inte har några osäkra tillstånd eller egenskaper.

Möjligheten finns även att jobba övergripande med process och dialog med kund och myndighet. Alternativt med mer produktnära verksamhet som till exempel att utvärdera produktens egenskaper i simulatorer eller jobba med konstruktionsarbete nära systemutvecklare inom något delsystem.

Här erbjuds du ett spännande område som är under förändring, med flera nya projekt som kommer göra stor skillnad för Gripens framtida förmåga. Du får också ett deltagande i introduktionsprogram och ett utvecklingsprogram som kommer att ge dig djupgående bredd- och domänkompetens samt ett brett kontaktnät.

Vi söker dig som:
Du är Civilingenjör gärna inom fysik, mekanik, datateknik, elektroteknik, farkostteknik. I det dagliga arbetet är du strukturerad och noggrann. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Du är lyhörd och har lätt för att sätta dig in i olika tekniska utmaningar samt är lösningsorienterad och prestigelös i en miljö där olika designlösningar behöver kompromissas.

Då majoriteten av all dokumentation sker på engelska ser vi gärna att du har goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Avdelningen Design Engineering inom Gripen Design ansvarar för bland annat kravhantering, systemsäkerhet, operationsanalys, systemering av komplett flygplan och konfigurationsledning av Gripen C/D och E/F.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan du går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här:? Nu söker vi systemsäkerhetsingenjörer! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2399480-nu-soker-vi-systemsakerhetsingenjorer)?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Rekryterande konsultchef - Xameras Traineeprogram 2023

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 3
Har du ränderna i dig? Vi letar efter målmedvetna sistaårsstudenter som brinner för att skapa relationer och vill vara med och förändra en bransch på allvar. Om du känner igen dig i beskrivningen ska du läsa vidare!

Nu startar Xamera ett traineeprogram för att forma våra framtida rekryterande konsultchefer. Under fem månader, 1-2 dagar per vecka, får du möjlighet att växa in i en spännande roll samtidigt som du drygar ut studentkassan. Du kommer bland annat få lära dig tekniker för att komma i kontakt med intressanta kandidater, att strukturera och genomföra karriärsamtal och vad rollen som konsultchef innebär. Målet är att du vid programmets slut har utvecklat de färdigheterna som krävs för att bli en trygg och framgångsrik rekryterande konsultchef.

I Traineeprogrammet ingår:

- Utbildning i vårt erbjudande, verksamhet och leveransorganisation.
- En mentor som delar med sig av sin arbetsvardag, guidar dig genom hur du skapar mervärde för dina konsulter i rekryteringsprocessen och ger dig möjlighet att utveckla och testa dina egna färdigheter.
- Eget arbete där du med stöd av din mentor kommer att leta kandidater, genomföra karriärsamtal, skriva annonser, hålla kundmöten och mycket mer.


Varför ska du ansöka?

Din utbildning har gett dig massor av nyttig kunskap. Traineeprogrammet ger dig det stöd och den träning som du behöver för att tillämpa kunskapen i praktiken. Vid programmets slut har du de verktyg som krävs för att bli en framgångsrik Rekryterande konsultchef.

Vi söker dig som:

- Läser sista året på en utbildning inom exempelvis personal/arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller ekonomi
- Kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska
- Är driven och motiveras av att nå resultat och att utvecklas.
- Brinner för att skapa relationer och hjälpa unga talanger hitta sitt drömjobb.


För oss på Xamera är personliga egenskaper och inställning väldigt viktigt och något vi kommer värdera högt. Tveka inte att söka om du är intresserad så bokar vi in ett möte för att lära känna varandra bättre.

Om oss

Xameras affärsidé bygger på att det inte är svårt för unga juniora talanger inom industri- och techsektorn att hitta ett jobb. Utmaningen ligger i att hitta rätt jobb. Genom att löpande lära känna unga talanger och förstå deras, styrkor, ambitioner och drivkrafter samtidigt som vi har en nära kontakt med näringslivet ser vi till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. På så sätt kommer värdefull arbetskraft ut på marknaden snabbare vilket ökar produktiviteten och skapar fler framgångsrika verksamheter och karriärer. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Ansök nu och bli en del av en fantastisk gemenskap av ambitiösa medarbetare!

Praktisk information

Omfattning: Vid sidan av studier, 12-16h i veckan

Plats: Linköping

Start: Februari 2023

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Axel.denisson@xamera.seSökord:

Deltidsjobb, Studentjobb, Rekrytering, Konsultchef, Rekryterare, Rekrytering- och bemanning, HR, Linköping, Bemanningsbransch

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till samhällsnyttigt företag med teknik i framkant!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 22
Om uppdraget:
Väderstad är familjeföretaget som startade på den östgötska slätten och tillverkar lantbruksmaskiner och metoder för det moderna lantbruket. I dag har företaget växt till ett internationellt företag som finns representerat i 40 länder och exporterar till stora delar av världen. Väderstads syfte är att vara till hjälp för att förse världens befolkning med livsmedel på ett effektivt och hållbart sätt.

Som de själva uttrycker: "Bonden står bakom den mat vi äter, vi står bakom bonden".

Tjänsten som mjukvaruutvecklare är en bred roll där du får vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysiska maskiner. Du kommer bland annat att arbeta med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll och användargränssnitt. Huvudsakliga arbetsuppgifter ligger i utveckling av befintliga- och nya system. Då Väderstad ligger i framkant när det kommer till nya innovationer inom jordbruksmaskiner välkomnas nya kreativa idéer med öppna armar!

Du kommer att få arbeta i ett agilt team tätt ihop med kollegorna i teknikteamet, du kommer även att ha kontakt med kollegor på andra avdelningar. Rollen som mjukvaruutvecklare är placerad i deras nya kontorslokaler i Mjärdevi i Linköping. Kulturen på kontoret beskrivs som prestigelös där de inte ser till hierarkier utan där alla har en lika viktig del i maskineriet!Vi söker dig som:
För att vara en bra match för den här tjänsten har du troligtvis en högskole- eller civilingenjörsexamen inom data, teknisk fysisk eller någon annan teknisk utbildning som vi bedömer likvärdig. Antingen har du precis avslutat dina studier, eller så har du några års arbetslivserfarenhet inom utveckling av inbyggda system. Förhoppningsvis gillar du att arbeta samhällsnyttigt och hårdvarunära i C/C++ och i Javascript. Som person kan du vara teamets idéspruta eller doer. Du kan vara extrovert eller introvert, huvudsaken är att du är driven och vill utvecklas!

Om företaget:
Väderstad förser det moderna lantbruket med innovativa och högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Genom att förenkla arbetet och förbättra resultatet för lantbrukaren, är företagets vision att bli världens ledande partner för enastående uppkomst. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad finns representerat i 40 länder och på alla kontinenter. År 2021 hade Väderstad 1 900 medarbetare och omsatte 4,2 miljarder kronor.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Talangprogram där Väderstad har valt att investera i just dig och din personliga utveckling. Talangprogrammet pågår i tolv månader med åtta heldagsutbildningar där du får chansen att lägga grunden i ditt yrkesliv för att bana väg för dig att nå din fulla potential.

Du är heltidsanställd hos Xamera under talangprogrammet, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos företaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!


Startdatum:
Önskad start är under 2023 med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller vid slutförd examen.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: XXX.?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ida.persson@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.?Ort: Linköping.

Ansök nu

Xameras Traineeprogram 2023 - Rekryterande konsultchef

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
Har du ränderna i dig? Vi letar efter målmedvetna sistaårsstudenter som brinner för att skapa relationer och vill vara med och förändra en bransch på allvar. Om du känner igen dig i beskrivningen ska du läsa vidare!

Nu startar Xamera ett traineeprogram för att forma våra framtida rekryterande konsultchefer. Under fem månader, 1-2 dagar per vecka, får du möjlighet att växa in i en spännande roll samtidigt som du drygar ut studentkassan. Du kommer bland annat få lära dig tekniker för att komma i kontakt med intressanta kandidater, att strukturera och genomföra karriärsamtal och vad rollen som konsultchef innebär. Målet är att du vid programmets slut har utvecklat de färdigheterna som krävs för att bli en trygg och framgångsrik rekryterande konsultchef.

I Traineeprogrammet ingår:

- Utbildning i vårt erbjudande, verksamhet och leveransorganisation.
- En mentor som delar med sig av sin arbetsvardag, guidar dig genom hur du skapar mervärde för dina konsulter i rekryteringsprocessen och ger dig möjlighet att utveckla och testa dina egna färdigheter.
- Eget arbete där du med stöd av din mentor kommer att leta kandidater, genomföra karriärsamtal, skriva annonser, hålla kundmöten och mycket mer.


Varför ska du ansöka?

Din utbildning har gett dig massor av nyttig kunskap. Traineeprogrammet ger dig det stöd och den träning som du behöver för att tillämpa kunskapen i praktiken. Vid programmets slut har du de verktyg som krävs för att bli en framgångsrik Rekryterande konsultchef.

Vi söker dig som:

- Läser sista året på en utbildning inom exempelvis personal/arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller ekonomi
- Kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska
- Är driven och motiveras av att nå resultat och att utvecklas.
- Brinner för att skapa relationer och hjälpa unga talanger hitta sitt drömjobb.


För oss på Xamera är personliga egenskaper och inställning väldigt viktigt och något vi kommer värdera högt. Tveka inte att söka om du är intresserad så bokar vi in ett möte för att lära känna varandra bättre.

Om oss

Xameras affärsidé bygger på att det inte är svårt för unga juniora talanger inom industri- och techsektorn att hitta ett jobb. Utmaningen ligger i att hitta rätt jobb. Genom att löpande lära känna unga talanger och förstå deras, styrkor, ambitioner och drivkrafter samtidigt som vi har en nära kontakt med näringslivet ser vi till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. På så sätt kommer värdefull arbetskraft ut på marknaden snabbare vilket ökar produktiviteten och skapar fler framgångsrika verksamheter och karriärer. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Ansök nu och bli en del av en fantastisk gemenskap av ambitiösa medarbetare!

Praktisk information

Omfattning: Vid sidan av studier, 12-16h i veckan

Plats: Linköping

Start: Februari 2023

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Axel.denisson@xamera.se

Ansök nu

Xameras traineeprogram 2023 - Account Manager

Account manager
Läs mer Nov 29
Har du ränderna i dig? Vi letar efter målmedvetna sistaårsstudenter som brinner för försäljning och vill vara med och förändra en bransch på allvar. Om du känner igen dig i beskrivningen ska du läsa vidare!

Nu startar Xamera ett traineeprogram för att forma våra framtida Account Managers. Under fem månader, 1-2 dagar per vecka, får du möjlighet att växa in i en spännande roll samtidigt som du drygar ut studentkassan. Du kommer få lära dig hur du driver- och utvecklar kundrelationer och hur du effektivt bemöter kundens förväntningar. Målet är att du vid programmets slut kan identifiera långsiktiga och lönsamma affärsmöjligheter samt driva dina egna säljprocesser.

I traineeprogrammet ingår:

- Utbildning i vårt erbjudande, verksamhet och säljorganisation.
- En mentor som delar med sig av sin arbetsvardag, guidar dig genom försäljningsprocessen och ger dig möjlighet att utveckla och testa dina egna färdigheter.
- Eget arbete där du med stöd av din mentor prospekterar kunder, bokar möten och genomför egna försäljningsprocesser.


Varför ska du ansöka?

Din utbildning har gett dig massor av nyttig kunskap. Traineeprogrammet ger dig det stöd och den träning som du behöver för att tillämpa kunskapen i praktiken. Vid programmets slut har du de verktyg som krävs för att bli en framgångsrik Account Manager.

Vi söker dig som:

- Läser sista året på en utbildning inom sälj, ekonomi eller liknande.
- Kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska
- Är driven och motiveras av att nå resultat och att utvecklas.
- Brinner för affärer, service och älskar att ha kontakt med människor.


För oss på Xamera är personliga egenskaper och inställning väldigt viktigt och något vi kommer värdera högt. Tveka inte att söka om du är intresserad så bokar vi in ett möte för att lära känna varandra bättre.

Om oss

Xameras affärsidé bygger på att det inte är svårt för unga juniora talanger inom industri- och techsektorn att hitta ett jobb. Utmaningen ligger i att hitta rätt jobb. Genom att löpande lära känna unga talanger och förstå deras, styrkor, ambitioner och drivkrafter samtidigt som vi har en nära kontakt med näringslivet ser vi till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. På så sätt kommer värdefull arbetskraft ut på marknaden snabbare vilket ökar produktiviteten och skapar fler framgångsrika verksamheter och karriärer. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Ansök nu och bli en del av en fantastisk gemenskap av ambitiösa medarbetare!

Praktisk information

Omfattning: Vid sidan av studier, 12-16h i veckan

Plats: Linköping

Start: Februari 2023

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Axel.denisson@xamera.se

Ansök nu

Rekryterande konsultchef - Xameras Traineeprogram 2023

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 8
Har du ränderna i dig? Vi letar efter målmedvetna sistaårsstudenter som brinner för att skapa relationer och vill vara med och förändra en bransch på allvar. Om du känner igen dig i beskrivningen ska du läsa vidare!

Nu startar Xamera ett traineeprogram för att forma våra framtida rekryterande konsultchefer. Under fem månader, 1-2 dagar per vecka, får du möjlighet att växa in i en spännande roll samtidigt som du drygar ut studentkassan. Du kommer bland annat få lära dig tekniker för att komma i kontakt med intressanta kandidater, att strukturera och genomföra karriärsamtal och vad rollen som konsultchef innebär. Målet är att du vid programmets slut har utvecklat de färdigheterna som krävs för att bli en trygg och framgångsrik rekryterande konsultchef.

I Traineeprogrammet ingår:

-
Utbildning i vårt erbjudande, verksamhet och leveransorganisation.

-
En mentor som delar med sig av sin arbetsvardag, guidar dig genom hur du skapar mervärde för dina konsulter i rekryteringsprocessen och ger dig möjlighet att utveckla och testa dina egna färdigheter.

-
Eget arbete där du med stöd av din mentor kommer att leta kandidater, genomföra karriärsamtal, skriva annonser, hålla kundmöten och mycket mer.

Varför ska du ansöka?

Din utbildning har gett dig massor av nyttig kunskap. Traineeprogrammet ger dig det stöd och den träning som du behöver för att tillämpa kunskapen i praktiken. Vid programmets slut har du de verktyg som krävs för att bli en framgångsrik Rekryterande konsultchef.

Vi söker dig som:

- Läser sista året på en utbildning inom exempelvis personal/arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller ekonomi

- Kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska

- Är driven och motiveras av att nå resultat och att utvecklas.

- Brinner för att skapa relationer och hjälpa unga talanger hitta sitt drömjobb.

För oss på Xamera är personliga egenskaper och inställning väldigt viktigt och något vi kommer värdera högt. Tveka inte att söka om du är intresserad så bokar vi in ett möte för att lära känna varandra bättre.

Om oss

Xameras affärsidé bygger på att det inte är svårt för unga juniora talanger inom industri- och techsektorn att hitta ett jobb. Utmaningen ligger i att hitta rätt jobb. Genom att löpande lära känna unga talanger och förstå deras, styrkor, ambitioner och drivkrafter samtidigt som vi har en nära kontakt med näringslivet ser vi till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. På så sätt kommer värdefull arbetskraft ut på marknaden snabbare vilket ökar produktiviteten och skapar fler framgångsrika verksamheter och karriärer. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Ansök nu och bli en del av en fantastisk gemenskap av ambitiösa medarbetare!

Praktisk information

Omfattning: Vid sidan av studier, 12-16h i veckan

Plats: Linköping

Start: Februari 2023

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Axel.denisson@xamera.seSökord:

Deltidsjobb, Studentjobb, Rekrytering, Konsultchef, Rekryterare, Rekrytering- och bemanning, HR, Linköping, Bemanningsbransch

Ansök nu

Xameras traineeprogram 2023 - Account Manager

Account manager
Läs mer Jan 4
Har du ränderna i dig? Vi letar efter målmedvetna sistaårsstudenter som brinner för försäljning och vill vara med och förändra en bransch på allvar. Om du känner igen dig i beskrivningen ska du läsa vidare!

Nu startar Xamera ett traineeprogram för att forma våra framtida Account Managers. Under fem månader, 1-2 dagar per vecka, får du möjlighet att växa in i en spännande roll samtidigt som du drygar ut studentkassan. Du kommer få lära dig hur du driver- och utvecklar kundrelationer och hur du effektivt bemöter kundens förväntningar. Målet är att du vid programmets slut kan identifiera långsiktiga och lönsamma affärsmöjligheter samt driva dina egna säljprocesser.

I traineeprogrammet ingår:

- Utbildning i vårt erbjudande, verksamhet och säljorganisation.
- En mentor som delar med sig av sin arbetsvardag, guidar dig genom försäljningsprocessen och ger dig möjlighet att utveckla och testa dina egna färdigheter.
- Eget arbete där du med stöd av din mentor prospekterar kunder, bokar möten och genomför egna försäljningsprocesser.


Varför ska du ansöka?

Din utbildning har gett dig massor av nyttig kunskap. Traineeprogrammet ger dig det stöd och den träning som du behöver för att tillämpa kunskapen i praktiken. Vid programmets slut har du de verktyg som krävs för att bli en framgångsrik Account Manager.

Vi söker dig som:

- Läser sista året på en utbildning inom sälj, ekonomi eller liknande.
- Kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska
- Är driven och motiveras av att nå resultat och att utvecklas.
- Brinner för affärer, service och älskar att ha kontakt med människor.


För oss på Xamera är personliga egenskaper och inställning väldigt viktigt och något vi kommer värdera högt. Tveka inte att söka om du är intresserad så bokar vi in ett möte för att lära känna varandra bättre.

Om oss

Xameras affärsidé bygger på att det inte är svårt för unga juniora talanger inom industri- och techsektorn att hitta ett jobb. Utmaningen ligger i att hitta rätt jobb. Genom att löpande lära känna unga talanger och förstå deras, styrkor, ambitioner och drivkrafter samtidigt som vi har en nära kontakt med näringslivet ser vi till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. På så sätt kommer värdefull arbetskraft ut på marknaden snabbare vilket ökar produktiviteten och skapar fler framgångsrika verksamheter och karriärer. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Ansök nu och bli en del av en fantastisk gemenskap av ambitiösa medarbetare!

Praktisk information

Omfattning: Vid sidan av studier, 12-16h i veckan

Plats: Linköping

Start: Februari 2023

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Axel.denisson@xamera.se

Ansök nu

Är du en höjdare på teknisk dokumentation?

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Nov 15
Om uppdraget:
Just nu är Saab på jakt efter en teknisk skribent!

Du kommer tillhöra sektionen Component och Assembly som är en del under Business Support. Inom sektionen arbetar de företagsövergripande som kompetenscentrum inom elektriska och mekaniska komponenter, tillverkningsprocesser, rådgivning, standarder och kvalificeringar.

I Rollen som teknisk skribent kommer du bland annat arbeta med att uppdatera och skriva artikelstandarder, utreda och samla in information samt analysera och jämföra standarder. Du erbjuds en bred roll på en liten avdelning, vilket innebär att möjligheten att få vara med och påverka är stor.

Du kommer bli en del av ett aktivt team bestående av 15 personer. Alla arbetar tillsammans och har ett övergripande ansvar för material, komponenter och tillverkningsprocessen. Arbetet sker i gränssnitt inom sektionen men också till andra sektioner som tex material och process, konstruktion, kvalitet, planering och inköp.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning inom maskin, elektronik eller materialteknik. Har du motsvarande arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Då majoriteten av all dokumentation sker på engelska, ser vi gärna att du har goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

Som person är du noggrann, kommunikativ och van att arbeta mot deadlines. Rollen innefattar både enskilt arbete och samarbete med andra, så vi ser gärna att du är en lagspelare som gillar att bolla tankar och idéer.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägnignstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: Är du en höjdare på teknisk dokumentation? - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2215887-ar-du-en-hojdare-pa-teknisk-dokumentation)?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Miljötålighetsingenjör till Saab Dynamics!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 9
Om uppdraget:
Variation i arbetsuppgifter, flexibilitet och ett breda kontaktytor. Detta är vad du erbjuds i din roll som miljötålighetsingenjör på Saab Dynamics.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Du kommer bli en del av sektionen för mekanisk analys som idag består av cirka 20 personer. Karakteristiskt för sektionen är att medarbetarna arbetar i projektform med en stor produktportfolio, vilket innebär att det alltid finns nya utmaningar att hantera.

I Rollen som miljötålighetsingenjör arbetar du med att beskriva vilken miljö de olika komponenterna som sitter i en produkt kan utsättas för. Det kan vara vilka temperaturer, tryck samt vilka stötar produkten ska klara av. I rollen behöver du även bygga upp en förståelse för hur en produkt planeras att användas hos olika kunder. Detta gör att du skapar ett brett kontaktnät, inte bara internt på Saab, men också med kunder och underleverantörer.

Vi söker dig som:
Vi söker dig med en civilingenjörsutbildning gärna inom maskinteknik. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och intresse. Med förmågan att samarbeta och viljan att utvecklas samt vara framåt och utåtriktad så kommer du att komma långt i denna roll. Har du dessutom erfarenhet av miljötålighetsarbete så är det givetvis meriterande i rollen.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska såväl som svenska i både tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Sektionen för mekanisk analys i Linköping bedriver utveckling, provning och analys inom området miljötålighetsteknik. Inom sektionen utförs även simuleringar gällande t.ex. hållfasthet, strukturdynamik och termodynamik samt systemarbete inom mekanikområdet.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab Dynamics. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: Miljötålighetsingenjör till Saab Dynamics! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2203870-miljotalighetsingenjor-till-saab-dynamics).?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Systemingenjör med fokus på mekanik!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 9
Om uppdraget:
Är du civilingenjör med helhetsblick som vill arbeta i fronten av teknikutvecklingen? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Då har vi rollen för dig!

I rollen som systemingenjör kommer du arbeta med att beskriva vilka krav de olika komponenterna som sitter i en produkt behöver. Detta för att uppfylla kundens krav avseende hela produkten. För detta kommer du att behöva bygga upp en djup förståelse för hur produkten fungerar och hur de ingående komponenterna samverkar. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt med t ex underleverantörer.

Arbetet sker i projektform, oftast tillsammans med andra utvecklingsingenjörer. Det drivs både stora projekt som ställer krav på samarbetsförmåga och mindre projekt som ställer krav på självständighet.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en Civilingenjörsutbildning inom maskinteknik och teknisk fysik. Erfarenhet av systemingenjörsarbetet är meriterande men inget krav.

Då majoriteten av all dokumentation sker på engelska så är goda kunskaper på engelska såväl som svenska ett krav.

Som person är du analytisk, utåtriktad, tar ansvar och är nyfiken. Rollen innefattar både enskilt arbete och samarbete med andra, så vi ser gärna att du är en lagspelare som gillar att bolla tankar och idéer.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Sektionen för mekanisk analys i Linköping består av ca 20 medarbetare som bedriver utveckling, provning och analys inom områdena system engineering och miljötålighetsteknik. På sektionen utförs även simuleringar gällande t ex hållfasthet, strukturdynamik och termodynamik. Karakteristiskt för sektionen är att medarbetarna arbetar med många olika produkter vilket innebär stor variation i arbetsuppgifter.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här:? Systemingenjör med fokus på mekanik! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2202680-systemingenjor-med-fokus-pa-mekanik).?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Driven inköpare till stort bolag!

Inköpare
Läs mer Nov 1
Om uppdraget:
Har du jobbat i något år och känner att du vill ha en ny utmaning? Har du ett skarpt affärssinne och gillar att förhandla? Då kan denna roll som projektinköpare vara något för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en projektinköpare som vill leda, planera och koordinera leverantörsinvolvering i kundens produktutvecklingsprojekt. Du kommer även att få vara med i upphandlingar av komponenter, verktyg och system där du är den som håller i taktpinnen. Du kommer ha stor frihet och vara en drivande del i att ta koncept till serieleveranser för just ditt ansvarsområde. Med andra ord, en roll där du får mycket utrymme för att utvecklas!

Du kommer att bli en viktig del i att samarbetet mellan intern och extern organisationen fungerar. Det är en dynamisk roll där du får arbeta i flera projekt parallellt och ha många kontaktytor, både externt och internt.

Vi söker dig som:


För att du ska trivas i rollen är driven och strukturerad två ord som beskriver dig bra. Du får gärna ha arbetat ett eller flera år med inköp och tycker om att ha breda kontaktytor. Vidare ser du tjusningen i att arbeta med teknik och att ha dina produkter i samma byggnad!

Du får gärna ha en högskoleutbildning inom teknik/inköp eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Rollen kräver även att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska.Om företaget:


Företaget är världsledande inom materialhanteringslösningar! På huvudkontoret i Mjölby hittar du en stor del av produktionen, produktutveckling, marknad, sälj och mer därtill. På företaget får du chansen att jobba på ett storbolag där det finns många interna utvecklingsmöjligheter och karriärvägar! Här har du möjlighet att ingå i ett team med kompetenta kollegor där ni stöttar varandra.

På företaget finns en produktrange från manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Här står medarbetaren i fokus och deras medarbetare beskriver ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. För att underlätta livspusslet så erbjuder dom gym och gratis parkering med fri tillgång till motorvärmare.Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till din situation.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: . Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ebba@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Trivs du med att administrativa uppgifter? Se hit!

Administrativ assistent
Läs mer Dec 22
Om uppdraget:
Är du kommunikativ, strukturerad person som vill till en arbetsplats med en varierande vardag? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Nu söker vi administratörer till två internationella bolag i Linköping. I rollen som administrativ assistent kommer du att ha en nyckelroll i organisationen för kollegor på kontoret i Linköping och globalt. I arbetet kommer du bland annat ha ansvar över administrativa uppgifter, exempelvis ansvara för mötes- och konferensbokningar, reseadministration i form av att boka resor, hjälpa till med reseräkningar, nyhetsspridning via mail internt i organisationen, uppdatera maillistor och uppdatera hemsidan. Vidare kommer du ansvara för dokumenthantering och inköp till avdelningen, allt ifrån datorer, telefoner, arbetsskor till blommor när kollegor fyller år.

I din roll kommer du att ha kontakt med många olika stödfunktioner inom hela företaget. Arbetet är fritt men vi ser gärna att du är välorganiserad och att du är duktig på att planera din arbetsdag. En egen initiativförmåga värderas högt!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är noggrann, organiserad och självgående. Antingen har du läst en eftergymnasial utbildning inom exempelvis administration, kommunikation eller liknande, eller så har du arbetat några år inom service som vill ta nästa kliv i karriären! Vi tror att du är en person som gillar ordning och reda, samt har goda kunskaper i Office-paketet. Vidare brinner du för service och älskar att ha kontakt med människor. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska då företaget har engelska som koncernspråk. Vi tror att du vill till en arbetsplats där du ser dig själv långsiktigt och är hungrig på att lära dig mer!

Om anställningen:
Du är heltidsanställd som konsult hos Xamera. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2313787-trivs-du-med-att-administrativa-uppgifter-se-hit.?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ida.persson@xamera.se eller myra.bunner@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Linköping.

Ansök nu

Junior utvecklare till familjärt företag med stora möjligheter!

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 6
Om uppdraget:
Nu söker vi dig som är junior och sugen på att få en riktig kickstart i karriären efter examen! I den här rollen kommer du att jobba som utvecklare på ett av världens största mjukvaruföretag samtidigt som du kommer att lära känna dina kollegor på riktigt och ser tydligt just ditt bidrag till teamet. Det är ett hyfsat litet kontor i Linköping med en familjär stämning, så du blir inte en kugge i maskineriet, utan här kommer du snarare känna de stora musklerna i ryggen. Dina team-kollegor kommer bestå av fyra juniora utvecklare utöver dig samt två seniora mentorer. Kanske är du den juniora utvecklare vi söker efter? I denna roll kommer du att få programmera i C, C++ med fokus på Cloud-lösningar, Cloud Native, Kubernetes och Docker. Du behöver inte ha praktisk erfarenhet av språken, eller systemen sen tidigare, däremot vill vi gärna se ett intresse för att programmera i C++ och C.

Vi söker dig som:
Som person kan du vara introvert, extrovert eller något däremellan. Här kommer din kompetens och starka vilja att bidra till gruppen på just ditt sätt, med din kunskap?som främsta verktyg. Du har förmodligen ett stort programmeringsintresse, är inte rädd för att komma med idéer och älskar problemlösningar. Kanske har du också gjort något eget projekt på fritiden? Eller så blir du löjligt glad av att få till den där perfekta koden! Förmodligen gillar du känslan av att utvecklas och att du inte behöver byta arbetsplats för att fortsätta kunna utveckla dina kompetenser. Du har en högskoleutbildning inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling, innovativ programmering eller liknande. Du är varmt välkommen att söka oavsett om du är nyutexaminerad eller om du redan har lite arbetslivserfarenhet inom området.

Om anställningen:
Under tiden du jobbar som utvecklare kommer du parallellt få gå Xameras Talangprogram som är Linköpings, eller kanske Sveriges hetaste talangprogram. Talangprogrammet pågår i tolv månader med elva heldagsutbildningar med fokus på personlig kompetensutveckling! Allt från självledarskap, målsättning, ledarskap och konflikthantering kommer att lyftas och mycket mer. Du kan läsa mer om vårt talangprogram här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2116080-junior-utvecklare-till-familjart-foretag-med-stora-mojlig... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2116080-junior-utvecklare-till-familjart-foretag-med-stora-mojligheter) Under det året som talangprogrammet fortgår, kommer du att arbeta vara anställd hos oss på Xamera och arbeta som konsult hos kundföretaget. Efter året som konsult via Xamera och träffarna med Talangprogrammet är målet att du tillsammans med teamet kommer att bli överrekryterade till kundföretaget.

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa skönare karriärer inom IT och teknik. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt i karriären.

Startdatum:
Start i oktober eller i november

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-foretag-se-hit). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Examensarbete inom hydraulik!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Okt 3
Letar du just nu exjobb inför våren och tycker att hydraulik är spännande? Då ska du definitivt komma in och ta ett karriärsamtal med oss på Xamera. Vi jobbar nämligen med Epiroc som just nu söker exjobbare till flera olika spännande projekt inom just hydraulik. Det finns stora möjligheter för dig/er att utforma examensarbetet utifrån vad just du/ni är intresserade av.

Du kommer få chansen att arbeta nära i maskinen för att på bästa sätt se hur just du kan påverka med dina kunskaper.

Epiroc är en ledande global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar bolaget innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror. Epiroc är ett internationellt bolag med kontor världen över och globalt är de 14 000 anställda. Nyckeln till deras framgång är en mångfacetterad grupp av passionerade och innovativa medarbetare med olika bakgrunder.

Rocktec Division utvecklar mjukvarulösningar för maskinerna, där allt från grundläggande maskinstyrning till fjärrstyrning till utvecklandet av helt autonoma system skapas. På Epiroc i Örebro är dem över 250 medarbetare och man lägger en stor vikt vid en god kultur, en bra introduktion och att du som exjobbare ska få rätt förutsättningar för att göra ett bra arbete. Distansarbete är inget problem och Epiroc har sedan tidigare stor erfarenhet av att guida och genomföra examensarbeten.

Ansök nu

Systemutvecklare till Zoezi i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 1
Om tjänsten:

Nu söker vi dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team och jobba som systemutvecklare på Zoezi i Linköping. Zoezi grundades 2013 och deras molnbaserade smarta affärssystem används av företag och föreningar inom tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yogaanläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar och betalningar i olika former. Teamet du kommer ingå i består av grymma systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare.

Teamet jobbar tätt tillsammans och med ditt engagemang och nyfikenhet kommer du att få bli av nyckelspelarna hos Zoezi och vara med på en fartfylld resa framåt. Arbetssättet är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Om du framförallt är mest sugen på frontend-biten så är det bara en fördel! Du kommer att jobba med vidareutveckling av Zoezis tjänster och även en hel del spännande nyutvecklingsprojekt som du kommer att bli en del av.

Du kommer bland annat jobba med tekniker som Vue.js, AngularJS, CSS, Python, Node.js, Linux, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Om dig:

Oavsett om du nyligen har tagit examen eller jobbat några år så tror vi att du har någon form av erfarenhet av Javascript och Python med dig i bagaget. Det viktigaste är dock att du har ett intresse av att vidareutveckla dig och inte är rädd för att testa nya tekniker. Förmodligen är du en lagspelare som gillar känslan av att bidra i ett team och jobba nära dina kollegor. Det som förenar alla på Zoezi är en vilja av att göra vardagen lättare för kunderna och glädjen i att se det man bidrar med används av många kunder varje dag. Kulturen är en viktig del i Zoezis resa och därför letar vi efter dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team som gillar att utvecklas tillsammans och vill bidra till en så bra produkt som möjligt!

Välkommen med din ansökan om du vill vara en del av en otroligt bra teamkänsla och en bra mix av personer som gillar att ha roligt på jobbet!

Om företaget:
Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, är ett ungt bolag i stark tillväxt med 18 anställda. Produkten Zoezi MyBusiness är ett molnbaserat smart, modernt och lättanvänt affärssystem för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. 250 000 personer använder dagligen Zoezi MyBusiness för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 600 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat.

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom 6 veckors semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag får du ta del av roliga gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. De är måna om många aktiva inslag i vardagen och tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för sina medarbetare. Hos Zoezi är rundpingis, TV-spel och andra roliga aktiviteter en del av den aktiva och sociala vardagen på Zoezis kontor

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Zoezi AB.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller liknande.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1614393-systemutvecklare-till-zoezi-i-linkoping Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag

Ort: Linköping

Ansök nu

Produktanalytiker till Nira Dynamics!

Produktutvecklare
Läs mer Nov 1
Om uppdraget:
Landade du inte riktigt rätt med första jobbet efter studierna? Lockar en roll där du får röra dig i gränslandet mellan produktutveckling, kund och marknad? Siktar du efter att arbeta strategiskt och nära ledningen? Om det är tre rungande ja ska du läsa vidare!

Nira Dynamics eftersöker nu en kundorienterad och driven produktanalytiker till företagets produktledningsorganisation. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med produktledarna och i dialog med ansvariga affärsutvecklare. Dessutom kommer du få arbeta nära Nira Dynamics Chief Product Officer som är den som styr hela produktportföljen. Tillsammans med de vassa kollegorna kommer du vara med och driva frågor som avgör vilka vägval företaget tar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och arbetsområden innefattar bland annat:

- Bistå produktledarna för Nira Dynamics Road Surface Information (RSI) Cloud-tjänster med kundvärdesanalyser samt kund- och marknadsnära use case design. Det vill säga förstå hur marknaden och kunder i sin egen verksamhet omsätter företagets tjänster till ekonomiskt värde.
- Identifiera nya RSI-features och designsvagheter i befintliga features och tjänster genom data-crunching.
- Kundnära dialoger för att bistå kunderna i användningen av Nira Dynamics Cloud-tjänster i syfte att förstå och återkoppla till produktledning och produktutveckling hur tjänsterna bör vidareutvecklas. Kundmöten sker digitalt, på plats hos kunden och på mässor, både i Sverige och internationellt.
- Stötta och styra Nira Dynamics strategiska produkt- och säljpartners. Förstå deras behov av både befintliga och framtida RSI-tjänster samtidigt som du ska vara kravställande gällande deras paketering och “Go-to-Market”-strategier.


Som medarbetare på Nira Dynamics hamnar du snabbt i hetluften och får ett stort mandat att kunna vara med och påverka. Du möts dessutom av en öppen företagskultur med korta beslutsvägar där du på nolltid blir en i gänget!

Vi söker dig som:
Kundorienterad, kommunikativ och lyhörd är tre ord som stämmer väl in på dig. Du arbetar prestigelöst och strukturerat samtidigt som du trivs med att jobba mot uppsatta mål. Vi ser även att du drivs av att uppnå resultat tillsammans med dina kollegor.

För att kunna axla rollen på bästa sätt tror vi att du har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi eller annan affärsinriktad universitetsutbildning där programmering varit en del av inriktningen. Du behöver inte vara en storslagen kodare, men vi ser gärna att du rört dig i exempelvis Python. Vi ser dessutom att du har något års arbetslivserfarenhet från en kundnära roll där produkten eller tjänsten i fråga har varit av avancerad teknologi.

I och med att Nira Dynamics kunder finns världen över kommunicerar du obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Det är ett stort plus om du kommunicerar väl på andra språk såsom spanska, franska, italienska eller tyska.

Om företaget:
Nira Dynamics är det familjära och innovativa produktbolaget vars fokus ligger på forskning och utveckling av signalbehandlings- och styrsystem för fordonsindustrin. Mer än 50 miljoner bilar världen över är försedda med nytänkande teknik från just Nira Dynamics. För Nira Dynamics är inte bara framtidens mobilitet en brinnande fråga, utan även framtiden för dig som medarbetare!

Med omkring 115 anställda i Linköping kommer du som ny medarbetare på Nira Dynamics snabbt få ta ansvar samt få göra avtryck tidigt i organisationen. Med tanke på den platta organisationsstrukturen är det en god sammanhållning internt och man blir snabbt en i gänget. Man får verkligen utrymme för att testa sina idéer och kommer få en god förståelse för hur ett internationellt bolag verkar!

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Nira Dynamics. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Enligt överenskommelse eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2182628-produktanalytiker-till-nira-dynamics. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta julia.olsson@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!Ort: Linköping

Ansök nu

Grafisk Designer till familjärt företag i Linköping

Marknadsförare
Läs mer Feb 1
Om uppdraget:
Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg som grafisk designer! Vill du till ett mindre företag i Linköping där det finns stora möjligheter för dig att växa med rollen och få fler ansvarsområden framöver? Då ska du läsa vidare! Vår kund är ett mindre produktbolag i Linköping med fantastisk gemenskap, kultur och framåtanda. De är i en expansiv fas och det här är en roll där du kommer få mycket ansvar redan från början. I dagsläget har de inte en uttalad grafisk designer, men i och med att de växer så har de nu ett behov av en person på heltid som dessutom kan axla fler områden inom digital marknadsföring även om tyngdpunkten ligger på grafisk design. Vidare kommer du även samarbeta med säljare och projektledare i kundcase, vara stöd till återförsäljare inom bl.a. de grafiska delarna samt mycket annat! Du kommer ha förtroende från start för att kunna driva den digitala marknadsföringen framåt och komma med egna idéer och så vidare. I och med att det är ett mindre företag och att du kommer bli en nyckelperson i gänget så kommer du bli inblandad i mycket som är utanför "ditt område" men som också är charmen i att jobba på ett mindre företag- alla hjälps åt!

Förmodligen har du minst 1 års erfarenhet efter examen inom lämpligt område, exempelvis Grafisk Design och Kommunikation eller liknande. Du har erfarenhet av Adobe och det är meriterande om du kan Google Analytics, Zeplin eller Sketch. Vi ser gärna att du är kreativ, gillar att testa på nya saker och motiveras av att vara med på en spännande resa tillsammans med dina kollegor i takt med att företaget växer!

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos vår kund. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2383924-grafisk-designer-till-familjart-foretag-i-linkoping

Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag

Ort: Linköping

Ansök nu

Redovisningskonsult som vill till familjärt och tryggt företag? Se hit!

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 1
Om tjänsten:
Nu finns chansen för dig som är redovisningskonsult att bli en del av RTL i Linköping. RTL är ett väletablerat företag i Östergötland med fokus på redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Vi söker dig som är redovisningsekonom, som vill komma till ett familjärt företag som kommer satsa på dig och bryr sig om din utveckling på riktigt. Här kommer du att landa mjukt oavsett om du har två års erfarenhet eller mer inom redovisning. Du kommer bli en del av en mjuk och stöttande miljö med trevliga kollegor som gillar att utvecklas och påverka! Som ny på RTL kommer det att satsas på dig genom utbildningar både internt och externt. Du kommer även få handledning och mentorskap från mer erfarna kollegor, möjlighet till personlig utveckling och möjlighet till karriär inom de fem tjänsteområdena ovan. Det kommer vara tre till fyra medarbetarsamtal per år och ett personligt styrkort på både kort och lång sikt med gemensamma mål för dig och RTL.

Vi tror att du är en lojal och noggrann person som gillar att jobba både med siffror och människor. Du kommer bli en del av ett gäng på 30 personer där alla är stöttande, drivande och som gillar att utvecklas och bli bättre tillsammans. Du kommer främst att jobba från RTLs kontor i Tornby men viss tid även ute hos kunderna. Förmodligen gillar du att samarbeta med andra och tycker det är roligt att ha olika kontakter och blir motiverad av att kunna bidra med mycket i kundernas verksamheter. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som redovisningskonsult.

Om företaget:
RTL är en lokalt ägd byrå och bland de största i Östergötland bland de fristående branschföretagen. De är vassa inom redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Ägarna är operativa vilket bidrar till en enorm styrka och kunskapsbank som byggts upp sedan 80-talet. Som anställd på RTL kan du förvänta dig att de satsar mycket på dig genom utbildningar, mentorskap och handledning m.m. I och med att tjänsten innebär vissa resor till kunder så förutsätter vi att du har körkort. I övrigt erbjuds du bl a friskvård upp till 5000 kr per kalenderår, sjukvårdsförsäkring och Collectum enligt kollektivavtalsregler. Under sommartid 1/7 - 30/9 är arbetstiden 35 timmar per vecka.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos RTL.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Omgående start eller hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-fo... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-foretag-se-hit). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Grafisk Designer till familjärt företag i Linköping

Marknadsförare
Läs mer Jan 30
Om uppdraget:
Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg som grafisk designer! Vill du till ett mindre företag i Linköping där det finns stora möjligheter för dig att växa med rollen och få fler ansvarsområden framöver? Då ska du läsa vidare! Vår kund är ett mindre produktbolag i Linköping med fantastisk gemenskap, kultur och framåtanda. De är i en expansiv fas och det här är en roll där du kommer få mycket ansvar redan från början. I dagsläget har de inte en uttalad grafisk designer, men i och med att de växer så har de nu ett behov av en person på heltid som dessutom kan axla fler områden inom digital marknadsföring även om tyngdpunkten ligger på grafisk design. Vidare kommer du även samarbeta med säljare och projektledare i kundcase, vara stöd till återförsäljare inom bl.a. de grafiska delarna samt mycket annat! Du kommer ha förtroende från start för att kunna driva den digitala marknadsföringen framåt och komma med egna idéer och så vidare. I och med att det är ett mindre företag och att du kommer bli en nyckelperson i gänget så kommer du bli inblandad i mycket som är utanför "ditt område" men som också är charmen i att jobba på ett mindre företag- alla hjälps åt!

Förmodligen har du minst 1 års erfarenhet efter examen inom lämpligt område, exempelvis Grafisk Design och Kommunikation eller liknande. Du har erfarenhet av Adobe och det är meriterande om du kan Google Analytics, Zeplin eller Sketch. Vi ser gärna att du är kreativ, gillar att testa på nya saker och motiveras av att vara med på en spännande resa tillsammans med dina kollegor i takt med att företaget växer!

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos vår kund. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här:

Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag

Ort: Linköping

Ansök nu

Driven embedded-utvecklare till WISI!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 8
Om uppdraget:
Har du ett intresse för embedded-utveckling och ser fram emot att jobba med häftig teknik i en växande bransch? Då ska du läsa vidare!

WISI är det familjära företaget som utvecklar högkvalitativ utrustning för distribution och hantering av TV-signaler i olika nätverk. På WISI råder sann ingenjörsstolthet och kulturen är familjär och avslappnad. WISI eftersöker nu en driven embedded-utvecklare! Du kommer bli en del av ett härligt team på cirka 10 personer och tillsammans kommer ni skapa produkter som ni är riktigt stolta över.

Rollen som embedded-utvecklare innebär att du kommer att få arbeta med riktigt spännande teknik och vara med från ax till limpa. Du kommer att arbeta med flera av WISIs produkter, bland annat videodistribution och nätverksfunktionalitet, och få ta mycket eget ansvar. Du kommer att ges en trygg start i din roll och det finns möjlighet att anpassa dina arbetsuppgifter efter det du tycker är riktigt roligt!

Vi söker dig som:
Troligtvis har du en högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, teknisk fysik, mekatronik eller motsvarande. För att passa i rollen tror vi att du har erfarenhet av programmering och gärna av programmeringsspråken C och C++. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av embedded programmering men det är inget krav. Som person är du självständig och tar ansvar för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är engagerad i ditt arbete och vågar ta för dig!

Om företaget:
WISI är en tysk koncern som grundades redan 1926. De har nu kontor i hela världen och driver teknikutvecklingen framåt i hela distributionskedjan inom digital-TV. Verksamheten i Sverige utgörs av cirka 25 personer fördelade över två kontor i Linköping och Malmö. På Linköpingskontoret jobbar 10 erfarna utvecklare som är ute och tränar tillsammans varje vecka.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos WISI. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2045132-driven-embedded-utvecklare-till-wisi Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta myra.bunner@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Junior mekanikkonstruktör till Saab!

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Sep 5
Om uppdraget:
Är du duktig på CAD och tycker det är spännande med flygplan? Då har vi en tjänst för dig! Saab söker nu en mekanikkonstruktör till deras erfarna team i Linköping!

I arbetet som mekanikkonstruktör får du arbeta med designen av viktiga funktioner till Saabs flygplan, bland annat Gripen och T-7. Du får jobba med konstruktion och design av hela flygplanet vilket innebär varierade arbetsuppgifter och bred produktkunskap. Arbetet innebär mycket CAD och problemlösning och du får följa arbetet från design till komplett produkt. En av många arbetsuppgifter kan vara att byta radiosystem i ett plan. Du och ditt team behöver då utvärdera hur det ser ut i dagsläget och se över vilka ledningar och dylikt som behöver dras om för att detta ska fungera. Du får möjlighet att bli en del av ett väldigt erfaret team med god kommunikation. Du kommer också få ta mycket eget ansvar i din roll och det finns goda möjligheter till utveckling!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande. För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av CAD. Som person är du nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Vi ser också gärna att du är kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga då mycket arbete kommer ske i team.

Om företaget:
Saab är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Enligt överenskommelse

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta myra.bunner@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Junior fullstack-utvecklare till familjärt konsultbolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 31
Om uppdraget:
Vill du jobba med de senaste teknologierna i ett fantastiskt team med skickliga kollegor som liksom du brinner för IT och kommunikation? Då har vi tjänsten för dig! Konsultbolaget Axians söker nu efter deras nästa utvecklare som kommer att jobba ute hos en av deras storkunder!

Uppdraget gäller kundföretagets servicekatalog som nu behöver uppdateras där du kommer att få chansen att arbeta i en central och väldigt bred roll. Du kommer att arbeta i en fullstack-roll med en del arbete med UX/UI. Du kommer framför allt att arbeta i ett team men även en del självständigt.

Axians är väldigt måna om att deras konsulter ska trivas och du kommer därför ha en tät dialog med din konsultchef. Din konsultchef erbjuder också coachning där ni kan sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig. Axians erbjuder också mycket kompetensutveckling i form av online-kurser du får ta del av. Det finns med andra ord mycket möjligheter till utveckling!

Vi söker dig som:
Troligtvis har du en högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, IT eller motsvarande. Vi ser gärna att du är bekväm med Python och Typescript samt har en grundläggande förståelse för både front- och backend. Om du har kunskap inom My eller erfarenhet av Devops är det starkt meriterande.

Som person är du nyfiken och tycker att det är spännande att testa på arbete inom nya områden. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett team. Eftersom du kommer arbeta som konsult ser vi också gärna att du tycker det är kul att träffa nya människor.Om företaget:


Axians är ett internationellt konsultbolag som hjälper svenska och internationella varumärken att anpassa sina verksamheter för att de ska fortsätta vara framgångsrika i en alltmer digitaliserad verklighet. Axians ingår i koncernen Vinci och har över 12 000 medarbetare samt finns i 26 olika länder. I Linköping finns tre olika avdelningar varav du kommer vara en del av avdelningen konsult- och IT-tjänster. Att vara en del av ett stort företag innebär mängder av utvecklingsmöjligheter och trots företagets storlek präglas Axians kontor i Linköping av en familjär stämning.

På Axians är avdelningarna små med målsättningen att alla ska känna alla. Teamet hittar på mycket roligt tillsammans och har regelbundna After Works samt jul- och sommarfester. Beslutsvägarna på företaget är korta och om du har förslag lyssnar de mer än gärna!Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Axians. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!Startdatum:
Enligt överenskommelse.Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: xxxx Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta myra.bunner@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Senior rekryterare till Xamera!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 27
Är du redo att ta nästa steg i din roll som rekryterare och vill vara med och lösa kompetensbristen inom svensk industri- och techsektor? Vi söker nu senior rekryterande konsultchef till våra fantastiska team.
Vi är mitt uppe i att etablera en ny standard för rekrytering där vi ser till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. För att kunna bemöta våra ramavtalskunders behov behöver vi förstärka teamet med ytterligare senior rekryteringkompetens, kanske är det dig vi söker? Rollen som senior rekryterare kan tillsättas i både Stockholm, Göteborg och Linköping.

Hos oss kommer du att arbeta nära några av våra största kunder och hjälpa till med både nutida och framtida behov. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från start till anställningar och kommer i samspel med avdelningschefer också att arbeta proaktivt med att identifiera framtida rekryteringsbehov.

Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas. Tillsammans kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och talangens behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt.

Du ansvarar bland annat för:

- Att leda arbetet och rekryteringsprocesserna kopplat till våra stora ramavtalskunder, främst inom offentlig sektor
- Stötta och delta i hela rekryteringen utifrån chefernas behov, tex i selektering, intervjuer och tester
- Arbeta löpande med sourcing, med hjälp av bl.a. LinkedIn Recruiter
- Stötta, utveckla och skapa mervärde för våra konsulter som börjar sin resa genom oss
- Planera rekryteringsinsatser tillsammans med rekryterande chefer och arbeta proaktivt för att säkerställa kreativa strategier för att attrahera talanger
- Stöd, rådgivning och kompetensförsörjning inom rekryteringsteamet
- Aktivt arbeta med Employer Branding

Vi söker dig som har:

- Minst 4 års erfarenhet av arbete inom rekrytering
- Minst 2 års erfarenhet av offentlig sektor
- Högskoleutbildning inom HR eller annat relevant område
- Professionell i både svenska och engelska - tal och skrift
- Brinner för service och älskar att ha kontakt med människor

Vilka är vi?

På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder.

Hos oss får du trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk på ett tillväxtbolag med höga ambitioner och spännande resa framför oss. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:

Önskad start i januari/februari, men finns flexibilitet utefter överenskommelse.

Ort: Linköping, Göteborg, Stockholm

Publiceringsdatum: 2022-11-08

Sista ansökningsdatum: 2022-12-10Allmän information:

Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta sofie@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Systemutvecklare till Zoezi i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 13
Om tjänsten:

Nu söker vi dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team och jobba som systemutvecklare på Zoezi i Linköping. Zoezi grundades 2013 och deras molnbaserade smarta affärssystem används av företag och föreningar inom tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yogaanläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar och betalningar i olika former. Teamet du kommer ingå i består av grymma systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare.

Teamet jobbar tätt tillsammans och med ditt engagemang och nyfikenhet kommer du att få bli av nyckelspelarna hos Zoezi och vara med på en fartfylld resa framåt. Arbetssättet är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Om du framförallt är mest sugen på frontend-biten så är det bara en fördel! Du kommer att jobba med vidareutveckling av Zoezis tjänster och även en hel del spännande nyutvecklingsprojekt som du kommer att bli en del av.

Du kommer bland annat jobba med tekniker som Vue.js, AngularJS, CSS, Python, Node.js, Linux, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Om dig:

Oavsett om du nyligen har tagit examen eller jobbat några år så tror vi att du har någon form av erfarenhet av Javascript och Python med dig i bagaget. Det viktigaste är dock att du har ett intresse av att vidareutveckla dig och inte är rädd för att testa nya tekniker. Förmodligen är du en lagspelare som gillar känslan av att bidra i ett team och jobba nära dina kollegor. Det som förenar alla på Zoezi är en vilja av att göra vardagen lättare för kunderna och glädjen i att se det man bidrar med används av många kunder varje dag. Kulturen är en viktig del i Zoezis resa och därför letar vi efter dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team som gillar att utvecklas tillsammans och vill bidra till en så bra produkt som möjligt!

Välkommen med din ansökan om du vill vara en del av en otroligt bra teamkänsla och en bra mix av personer som gillar att ha roligt på jobbet!

Om företaget:
Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, är ett ungt bolag i stark tillväxt med 18 anställda. Produkten Zoezi MyBusiness är ett molnbaserat smart, modernt och lättanvänt affärssystem för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. 250 000 personer använder dagligen Zoezi MyBusiness för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 600 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat.

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom 6 veckors semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag får du ta del av roliga gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. De är måna om många aktiva inslag i vardagen och tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för sina medarbetare. Hos Zoezi är rundpingis, TV-spel och andra roliga aktiviteter en del av den aktiva och sociala vardagen på Zoezis kontor

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Zoezi AB.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller liknande.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1614393-systemutvecklare-till-zoezi-i-linkoping Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag

Ort: Linköping

Ansök nu

Junior fullstackutvecklare till Softube!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 10
Om tjänsten:
Softube är verksam inom musikindustrin och säljer både mjukvara och hårdvara till kunder över hela världen. Softube söker deras nästa Full Stack-utvecklare för att hjälpa till att utveckla deras e-handelsplattform. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som ansvarar för hela livscykeln för mjukvaruutveckling. I rollen kommer du att Utveckla och underhålla e-handelsplattformen med fokus på både frontend och backend.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet och är sugen på en ny utmaning. För att passa in i rollen ska du ha goda kunskaper när det kommer till att knacka kod i C# .Net. Det är även ett stort plus om du känner dig bekväm i Microsoft och har rört dig i CSS, HTML och JavaScript.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, kreativ, arbetar prestigelöst och är teknikintresserad. Det är givetvis ett stort plus i kanten om du är musikintresserad eller till och med att skapa musik själv!Om företaget:
Softube grundades 2003 och är det lilla men passionerade bolaget som på riktigt brinner för kvalité. Idag består Softube av över 50 personer med deras huvudkontor i Linköping. Softubes kunder finns världen över, vare sig det är professionella musiker eller privatpersoner med ett brinnande intresse för musik. Softube utvecklar både hårdvara och mjukvara och då ofta i samarbete med stora aktörer såsom Marshall och Universal, allt med ett stort fokus på kvalité.

Som medarbetare på Softube kommer du komma in i ett företag som är datadrivet och där alla är Rock & Roll scientists. På kontoret i centrala Linköping är det är en öppen och avslappnad atmosfär med trevliga kollegor där fokus ligger på att jobbet ska vara kul! Den första tiden är det ett stort fokus på att du som ny medarbetare ska komma in i rollen och med tiden ta mer och mer ansvar.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Softube.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Startdatum enligt överenskommelse.

Allmän information:
Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ebba@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Xamera satsar vidare! Rekryterande konsultchef till Linköpingskontoret!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 27
Vad söker vi?
Xamera fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som rekryterande konsultchef och bli en del av vårt fantastiska leveransteam i Linköping! ????

Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det är något vi strävar efter dagligen. Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen. Du kartlägger kunders rekryteringsbehov, intervjuar och searchar efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. I din roll som konsultchef ansvarar du även för att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att du vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre!

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Alfabetet, 5 minuter från centrum och 1 minut från Resecentrum i Linköping. I teamet hittar du allt från crossfit-fantaster (med tillgång till ett fullt utrustat Crossfitgym i samma byggnad har det kommit att bli ett gemensamt kontorsintresse), matälskare, hundentusiaster och odlingsexperter - Som alla tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandidater.

Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla massor av skratt. Vi vågar nog påstå att du kan fråga vem som helst av oss vad det bästa med att arbeta på Xamera faktiskt är, och precis varenda en hade svarat kollegorna! ????Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta sofie@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Administrativ assistent till Xameras Linköpingskontor

Administrativ assistent
Läs mer Dec 9
Vad söker vi?

Xamera fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som Administrativ Assistent hos oss! ???? Din roll är på deltid, ca 2dgr i veckan, och innebär att du kommer genomföra säkerhetsintervjuer med våra konsulter som behöver bli säkerhetsklassade. Du genomför intervjuer, skickar intervjuunderlag och ansökningshandlingar för godkännande, samt hanterar uppföljning av ansökningar och arkivering. Rollen innebär ett ansvar för säkerhetsprövningar på samtliga orter och ställer krav på god kommunikation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst ett år kvar av dina studier. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, organiserad och självgående, då du på egen hand ansvarar för genomförandet av dina arbetsuppgifter och tidvis själv behöver söka lösningar. Vi tror att du är en person som gillar ordning och reda, samt har goda kunskaper i Office-paketet och har en problemlösande analysförmåga. Vidare brinner du för service och älskar att ha kontakt med människor. Eftersom du har nära kontakt med våra kandidater är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen. Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna.

Vad erbjuder vi?
Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Alfabetet, 5 minuter från centrum och 1 minut från Resecentrum i Linköping. I teamet hittar du allt från crossfit-fantaster (med tillgång till ett fullt utrustat Crossfitgym i samma byggnad har det kommit att bli ett gemensamt kontorsintresse), matälskare, hundentusiaster och odlingsexperter - Som alla tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandidater. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla massor av skratt. Vi vågar nog påstå att du kan fråga vem som helst av oss vad det bästa med att arbeta på Xamera faktiskt är, och precis varenda en hade svarat kollegorna! ????

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta cecilia.malmgard@xamera.se Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Publiceringsdatum: 2022-12-09

Sista ansökningsdatum: 2022-12-31

Ansök nu

Är du DST Controls nya ekonomiansvarig?

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 17
Om tjänsten:
Är du sugen på att ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett spännande högteknologiskt företag? Vill du ha en bred roll med stort inflytande? Är det tre rungande ja så ska du läsa vidare!

DST Control söker nu en strukturerad, självgående och samarbetsvillig kollega till deras kontor i Linköping. Du kommer ha det huvudsakliga ansvaret för företagets ekonomi och arbetsuppgifterna innefattar bland annat löpande bokföring, in- och utbetalningar, bokslut, fakturering och lönehantering. En roll som erbjuder en stor variation i vardagen och stora utvecklingsmöjligheter i ett sammansvetsat gäng.

Som medarbetare på DST Control kommer du välkomnas in i ett härligt gäng som ser långsiktigt på dig som kollega. Du kommer erbjudas mycket eget ansvar där du får möjligheten att forma dina egna dagar. Det finns dessutom möjlighet till hybridarbete, vilket kan underlätta din vardag.

Om företaget:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är ordningsam, självgående och en nyfiken lagspelare som är bekväm med att ta egna beslut. Du trivs med att ha en varierad vardag där du ansvarar för att lägga upp din egen arbetsdag.

För att du ska kunna axla denna roll på bästa sätt tror vi att du har läst en universitetsutbildning inom ekonomi. Vi tror också du har 2-3 års erfarenhet från en roll som exempelvis redovisningskonsult eller redovisningsekonom. Du har goda kunskaper inom rapportering, budgetering, månads- och årsbokslut. Du har även erfarenhet av att arbeta i ERP-system.

Då DST Control är en del av det internationella företaget BEESENSE ser vi även att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska samt engelska.

Om företaget:
DST Control är ett spännande och nytänkande företag som grundades på 1980-talet. DST Control utvecklar, tillverkar och säljer avancerade kamerasystem för flygande applikationer. Deras produkter sticker dels ut på marknaden genom dess unika förmåga att se detaljer på stora avstånd, men också för dess lätta vikt. DST Controls produkter används främst för flygburen eftersökning, spaning, inspektion och övervakning där företaget har kunder både i Sverige som internationellt.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos DST Control.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: Är du DST Controls nya ekonomiansvarig? - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2228127-ar-du-dst-controls-nya-ekonomiansvarig)

Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Xamera satsar vidare! Rekryterande konsultchef till Linköpingskontoret!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 28
Vad söker vi?
Xamera fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som rekryterande konsultchef och bli en del av vårt fantastiska leveransteam i Linköping! ????

Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det är något vi strävar efter dagligen. Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen. Du kartlägger kunders rekryteringsbehov, intervjuar och searchar efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. I din roll som konsultchef ansvarar du även för att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att du vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre!

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Alfabetet, 5 minuter från centrum och 1 minut från Resecentrum i Linköping. I teamet hittar du allt från crossfit-fantaster (med tillgång till ett fullt utrustat Crossfitgym i samma byggnad har det kommit att bli ett gemensamt kontorsintresse), matälskare, hundentusiaster och odlingsexperter - Som alla tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandidater.

Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla massor av skratt. Vi vågar nog påstå att du kan fråga vem som helst av oss vad det bästa med att arbeta på Xamera faktiskt är, och precis varenda en hade svarat kollegorna! ????Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta sofie@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Nu söker vi en junior systemingenjör!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Sep 22
Om uppdraget:
I rollen som systemingenjör på Saab erbjuds du: en bred roll som ger dig möjlighet att utvecklas på många områden. Möjlighet att skräddarsy din roll utifrån erfarenhet och intresse. Ett härligt gäng med bred erfarenhet och kompetens som alla stöttar och coachar varandra i vardagen.

Sektionen ILS Design (Integrated Logistics Support) arbetar med att säkra upp en underhållslösning för Gripen och stöttar underliggande system med metodik och arbetssätt. Arbetet innefattar analys, realisering av teknik samt utveckla och förbättra arbetssätt kontinuerligt. Detta görs genom att ständigt ha kontakt med kunder och analysera förbättringsförslag och utvärderingar.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har några års erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har ett gediget teknikintresse samt vill lära dig mer om ILS. Då majoriteten av all dokumentation sker på engelska så är goda kunskaper på engelska såväl som svenska ett krav.

Som person är du analytisk, utåtriktad, tar ansvar och är nyfiken. Rollen innefattar mycket kontakter både internt och externt så vi ser gärna att du har goda kommunikativa kunskaper samt kan samarbeta med andra.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Sektionen ILS Desing ansvarar för teknikområdena tillgänglighet, underhållsmässighet och teknikinformation samt har integrationsansvar för typrelaterade underhållsutrustningar och emballage. Sektionen är även sammanhållande för driftutvärdering av Gripen.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här:? Nu söker vi en junior systemingenjör! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2083170-nu-soker-vi-en-junior-systemingenjor)?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Det är inte rocket science...

Kvalitetschef
Läs mer Sep 22
Om uppdraget:
men inte långt därifrån. Nya Gripen är ett av Sveriges största utvecklingsprojekt som varje dag tänjer på gränsen för vad som är tekniskt möjligt. Med en så pass komplex produkt med många ingående delar är det viktigt att planera och styra konfigurationerna. Därför behöver Saab nu utöka med fler konfigurationsledare!

Som konfigurationsledare blir du en del av ett systemledningsteam och får möjlighet att skapa ett brett kontaktnät inom Saab. Du kommer att vara spindeln i nätet och styra upp verksamheten och du och dina kollegor är de som formellt bygger ihop de ingående delarna till en större helhet.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att utbilda och stödja organisationen i konfigurationsrelaterade frågor och definiera och underhålla produktionsstrukturen. I rollen erbjuds du goda möjligheter att utvecklas och växa. Du kommer få utmanande uppdrag, en god produktförståelse samt möjligheter att påverka.

Vi söker dig som:
Vi välkomnar dig med ett teknikintresse oavsett din utbildningsbakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med förmågan att kommunicera och viljan att utvecklas så kommer du komma långt i denna roll. Har du dessutom erfarenhet av konfigurationsledning eller teknisk ledning så är det givetvis meriterande i rollen.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom både engelska såväl som svenska i både tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:


SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Avdelningen Design Engineering inom Gripen Design ansvarar för bland annat kravhantering, systemsäkerhet, operationsanalys, systemering av komplett flygplan och konfigurationsledning av Gripen.Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: Det är inte rocket science... - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2083828-det-ar-inte-rocket-science).?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Nu söker vi juniora logistiker!

Logistiker
Läs mer Sep 13
Om uppdraget:
Vill du jobba i ett sammansvetsat team och tycker om att ha mycket kundkontakt i ditt arbete. Vill du också arbeta på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är tjänsten inom Costumer Desk hos SAAB för dig!

Som medarbetare inom Customer Desk är man produktionsorgansiationens gränssnitt mot såväl interna som externa kunder. Du kommer att jobba i ett team som gemensamt ansvarar för att ta emot och handlägga förfrågningar och beställningar på hårdvara, resurser, reklamationer, reparationer etc.

Du erbjuds en varierande roll där arbetsuppgifterna sträcker sig från att säkra resurser och säkerställa att exportlicens finns till att arbeta med prissättning och godkänna leveranser i systemet.

Vi söker dig som:
Har en utbildning inom logistik och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har du även erfarenhet av affärssystemet IFS så är det meriterande.

Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är drivande, har lätt att se helheten i ett större sammanhang och har god samarbetsförmåga.

Du kommer i din roll ha kontakter både internt och externt, vilket ställer krav på en hög kommunikativ förmåga samt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 17 000 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Nu söker vi juniora logistiker! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/2057264-nu-soker-vi-juniora-logistiker) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Resande projekttekniker till Shapeline!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 17
Om uppdraget:
Är teknikintresserad, ansvarstagande och självständig tre ord som stämmer gott in på dig? Kanske en resande tjänst är något som lockar? Då ska du läsa vidare!

Shapeline i Linköping eftersöker nu en projekttekniker som kommer bli en nyckelperson i det lilla produktbolaget som tillverkar laserbaserade system för planhetsmätning inom den globala stål- och metallindustrin. Tjänsten innefattar resor till kunder i Europa, USA och Asien där man ansvarar för driftsättning och service av Shapelines planhetsmätare. Förutom resor kommer du som projekttekniker även arbeta tillsammans med teamet med tillverkning, slutmontage och test i de fina lokalerna i Linköping. Du får dessutom stora möjligheter till att anpassa rollen till din egna då den är flexibel roll och du uppmuntras till att ta egna initiativ.

Du möts av hjälpsamma, kompetenta och tekniskt kunniga kollegor som tycker om att hitta på roliga aktiviteter tillsammans, vare sig det är de regelbundna löprundorna på fredagar eller spontana grillkvällar!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en gymnasialutbildning inom IT, nätverk, el eller teknik alternativt en eftergymnasial utbildning inom elektronik, data eller mekatronik. Har du liknande arbetslivserfarenhet är det meriterande. Som person tror vi du har ett gediget teknikintresse och är nyfiken på att lära dig mer. I och med att tjänsten innefattar resor ser vi att du är ansvarstagande och har ett gott kundbemötande.

Det är krav på att du innehar B-körkort och kan kommunicera muntligt och skriftligt på engelska obehindrat.

Om företaget:
Shapline är det Linköpingsbaserade företaget som producerar laserbaserade system för planhetsmätning inom den globala stål- och metallindustrin. Deras kunder finns världen över och de samarbetar med allt från de stora jättarna till mindre industriföretag. Tekniken i deras system är världsledande, mycket tack vare deras unika mjukvara som de utvecklar inhouse. Produkten bygger även på lasertriangulering och avancerad bildbehandling i realtid för att uppnå optimal prestanda.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Shapeline.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Omgående eller hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1752870-resande-projekttekniker-till-shapeline. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta julia.olsson@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!Ort: Linköping

Ansök nu

Senior rekryterare till Xameras Linköpingskontor!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 8
Är du redo att ta nästa steg i din roll som rekryterare och vill vara med och lösa kompetensbristen inom svensk industri- och techsektor? Vi söker nu en senior rekryterande konsultchef till vårt fantastiska team i Linköping!
Vi är mitt uppe i att etablera en ny standard för rekrytering där vi ser till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. För att kunna bemöta våra ramavtalskunders behov behöver vi förstärka teamet med ytterligare senior rekryteringkompetens, kanske är det dig vi söker? Hos oss kommer du att arbeta nära några av våra största kunder och hjälpa till med både nutida och framtida behov. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från start till anställningar och kommer i samspel med avdelningschefer också att arbeta proaktivt med att identifiera framtida rekryteringsbehov.

Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas. Tillsammans kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och talangens behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt.

Du ansvarar bland annat för:

- Att leda arbetet och rekryteringsprocesserna kopplat till våra stora ramavtalskunder, främst inom offentlig sektor
- Stötta och delta i hela rekryteringen utifrån chefernas behov, tex i selektering, intervjuer och tester
- Arbeta löpande med sourcing, med hjälp av bl.a. LinkedIn Recruiter
- Stötta, utveckla och skapa mervärde för våra konsulter som börjar sin resa genom oss
- Planera rekryteringsinsatser tillsammans med rekryterande chefer och arbeta proaktivt för att säkerställa kreativa strategier för att attrahera talanger
- Stöd, rådgivning och kompetensförsörjning inom rekryteringsteamet
- Aktivt arbeta med Employer Branding


Vi söker dig som har:

- Minst 4 års erfarenhet av arbete inom rekrytering
- Minst 2 års erfarenhet av offentlig sektor
- Högskoleutbildning inom HR eller annat relevant område
- Professionell i både svenska och engelska - tal och skrift
- Brinner för service och älskar att ha kontakt med människor


Vilka är vi?

På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget är vi ca 50 anställda utspridda på kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder.

Hos oss får du trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk på ett tillväxtbolag med höga ambitioner och spännande resa framför oss. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:

Önskad start i januari/februari, men finns flexibilitet utefter överenskommelse.

Ort: Linköping

Publiceringsdatum: 2022-11-08

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30Allmän information:

Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta sofie@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Redovisningskonsult som vill till familjärt och tryggt företag? Se hit!

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 1
Om tjänsten:
Nu finns chansen för dig som är redovisningskonsult att bli en del av RTL i Linköping. RTL är ett väletablerat företag i Östergötland med fokus på redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Vi söker dig som är redovisningsekonom, som vill komma till ett familjärt företag som kommer satsa på dig och bryr sig om din utveckling på riktigt. Här kommer du att landa mjukt oavsett om du har två års erfarenhet eller mer inom redovisning. Du kommer bli en del av en mjuk och stöttande miljö med trevliga kollegor som gillar att utvecklas och påverka! Som ny på RTL kommer det att satsas på dig genom utbildningar både internt och externt. Du kommer även få handledning och mentorskap från mer erfarna kollegor, möjlighet till personlig utveckling och möjlighet till karriär inom de fem tjänsteområdena ovan. Det kommer vara tre till fyra medarbetarsamtal per år och ett personligt styrkort på både kort och lång sikt med gemensamma mål för dig och RTL.

Vi tror att du är en lojal och noggrann person som gillar att jobba både med siffror och människor. Du kommer bli en del av ett gäng på 30 personer där alla är stöttande, drivande och som gillar att utvecklas och bli bättre tillsammans. Du kommer främst att jobba från RTLs kontor i Tornby men viss tid även ute hos kunderna. Förmodligen gillar du att samarbeta med andra och tycker det är roligt att ha olika kontakter och blir motiverad av att kunna bidra med mycket i kundernas verksamheter. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som redovisningskonsult.

Om företaget:
RTL är en lokalt ägd byrå och bland de största i Östergötland bland de fristående branschföretagen. De är vassa inom redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Ägarna är operativa vilket bidrar till en enorm styrka och kunskapsbank som byggts upp sedan 80-talet. Som anställd på RTL kan du förvänta dig att de satsar mycket på dig genom utbildningar, mentorskap och handledning m.m. I och med att tjänsten innebär vissa resor till kunder så förutsätter vi att du har körkort. I övrigt erbjuds du bl a friskvård upp till 5000 kr per kalenderår, sjukvårdsförsäkring och Collectum enligt kollektivavtalsregler. Under sommartid 1/7 - 30/9 är arbetstiden 35 timmar per vecka.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos RTL.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Omgående start eller hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-fo... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-foretag-se-hit). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Account manager till Xamera i Linköping!

Account manager
Läs mer Jun 9
Vilka är vi?

Xamera är det snabbväxande gasellföretaget som nyligen blev utsedda till årets rekryteringsföretag. Vi vill vara bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Vad söker vi?

Under det senaste året har det hänt mycket på Xamera. Trots Coronapandemin har vi anställt nya medarbetare, tecknat spännande ramavtal och fått förmånen att jobba med allt ifrån spännande start-ups till världsledande företag. Senast blev vi också utnämnda till Superföretag av Bisnode och Veckans affärer. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

I rollen som Account manager på vårt Linköpingskontor träffar du företrädare för spännande bolag och tillsammans med dessa identifierar du behov. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder med tillväxt och realisera våra gemensamma ambitioner om god hållbar kompetens. Du får ett brett nätverk bygger långsiktiga relationer! Med Xameras Talangprogram har du också något spännande att prata om!

Vem söker vi?

Dig som värdesätter att ha roligt på jobbet och utvecklas snabbt i din roll! Du levererar hög service och älskar att nätverka med människor. Dina tidigare erfarenheter från service och försäljning alternativt starka vilja att jobba med försäljning, kombinerat med att du gillar omväxling gör dig till en bra säljare. Du trivs i en entreprenöriell vardag, med högt tempo och snabba puckar där det hela tiden händer saker.

Xamera är ett kulturdrivet bolag där vi i första hand gör affärer med människor och i andra hand med företag vilket innebär att ödmjukhet är en central egenskap. Du gillar att vara kreativ och driva affärer och samarbeten framåt, vi tror också att förmågan att bygga långsiktiga relationer är viktig.

Vi tror att du drivs av resultat och inte tvekar på att ge ditt yttersta för att göra kandidater och kunder nöjda. Allra viktigast är dock att vi alla trivs och har kul tillsammans! Låter detta spännande? Vill du bli en del av Xamera? Ansök redan idag!

Vilka är vi?

På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?

Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Linköpingskontoret är beläget i nya fräscha lokaler på Industrigatan 5 med närhet till både padelhall och CrossFit. Vi är ett nära och familjärt team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandiater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:

Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:

Ansök genom länken nedan! Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta David Törner på david@xamera.se eller 0763-21 93 61. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Älskar du musik, ekonomi och utveckling? Kolla hit!

IT-strateg
Läs mer Jun 7
Om tjänsten:
Vill du kombinera ditt intresse för teknik och ekonomi samtidigt som du jobbar på ett företag som älskar musik lika mycket som du? Då är den här tjänsten för dig!

Softube är verksam inom musikindustrin och säljer både mjukvara och hårdvara till kunder över hela världen. Dom letar just nu efter deras nästa business-analyst som kommer att komma in på en nyckelroll i företaget och verkligen göra skillnad. I rollen kommer du att vara ansvarig för analyseringen av data från Softubes olika system. Du kommer ha tät kontakt med personer som arbetar med försäljning och omvandla deras behov och önskemål till funktioner som du sedan ansvarar för att implementera. För att göra detta kommer du bland annat att skriva skript och arbeta med API:er för att samla in data från olika källor, såsom molntjänster, databaser och offentliga källor

Vi söker dig som:
Vi söker dig som ska ta examen till sommaren i industriell ekonomi, systemvetenskap, eller likvärdig utbildning.

För att passa in i rollen ska du ha goda kunskaper när det kommer till att knacka kod, samtidigt som du har ett intresse för hur ekonomi fungerar. Det är meriterande om du har koll på BI-system som Qlik Sense eller Microsoft Power BI men så länge du är nyfiken kommer du långt!

Som person tror vi att du är ansvarstagande, kreativ, arbetar prestigelöst och är teknikintresserad. Det är givetvis ett stort plus i kanten om du är musikintresserad eller till och med att skapa musik själv! För att trivas i rollen ska du även vara social och söka efter än mer övergripande roll snarare än en roll där du grottar ner dig i en liten specifik detalj.

Om företaget:
Softube grundades 2003 och är det lilla men passionerade bolaget som på riktigt brinner för kvalité. Idag består Softube av över 50 personer med deras huvudkontor i Linköping. Softubes kunder finns världen över, vare sig det är professionella musiker eller privatpersoner med ett brinnande intresse för musik. Softube utvecklar både hårdvara och mjukvara och då ofta i samarbete med stora aktörer såsom Marshall och Universal, allt med ett stort fokus på kvalité. Som medarbetare på Softube kommer du komma in i ett företag som är datadrivet och där alla är Rock & Roll scientists. På kontoret i centrala Linköping är det är en öppen och avslappnad atmosfär med trevliga kollegor där fokus ligger på att jobbet ska vara kul! Den första tiden är det ett stort fokus på att du som ny medarbetare ska komma in i rollen och med tiden ta mer och mer ansvar.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Softube.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Startdatum enligt överenskommelse.

Allmän information:
Tjänsten tillsätts löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Elektronikfantast? Skapa undervattensrobotar hos Ocean Robotics!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 28
Om uppdraget:
På Ocean Robotics kontor i Hackefors utvecklar, monterar och underhåller de hela undervattenssystem som används inom en mängd olika områden. De levererar kompletta system till kunder runt om i världen och nu söker vi en elektronikkonstruktör som vill vara en del av teamet så att de kan fortsätta att expandera!

Ocean Robotics specialanpassar de flesta lösningar som kunderna vill ha. Deras undervattensrobotar vägar allt mellan tio kilo upp till två ton och kan dyka ner till 6000 m.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och skulle exempelvis kunna vara följande:

- Idé- och designförslag på nya produkter
- Konstruktion och framställning av tillverkningsunderlag
- Verifikation och montering av framtagna produkter
- Hårdvarunära programmering
- Dokumentation av konstruktion samt manualer


I den här rollen kommer du jobba med andra elektronikingenjörer och även tätt med produktionen som ligger vägg i vägg med utvecklingsavdelningen. För att komma in i rollen och verksamheten så bra som möjligt kommer du bland annat att få börja skruva och mecka med robotarna för att sätta dig in i hur saker fungerar och skapa en förståelse för maskinerna.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är noggrann. Du har erfarenhet av elektronikkonstruktion i moderna CAD-mjukvaror och har du dessutom Altium Designer på ditt CV är det meriterande. Du har ett högt kvalitetstänk och har förmågan att arbeta självständigt och att ta initiativ.

Vi värdesätter erfarenhet av:

- Analog elektronik
- Kraftelektronik
- Mikroprocessorer
- Industriell kommunikation
- C/C#


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, mindre på formell utbildning. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett mindre team som har roligt på jobbet och hjälper varandra. Därför uppskattar vi att du är social, ödmjuk och kan ta egna initiativ. De har en god sammanhållning och det ges goda möjligheter till inflytande i en platt organisation. Just nu är Ocean Robotics i en expansionsfas och letar efter fler medarbetare som vill vara en del av den framtida resan.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Ocean Robotics. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller stundande examen.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1639621-utvecklare-med-teamlead-ansvar-till-sgs-i-linkoping) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Denna tjänst tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Gillar du flyg och provning? Bli flygprovsingenjör på Saab!

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Aug 23
Om uppdraget:
Arbetet som flygprovingenjör innebär en stimulerande kombination av teori och praktiskt arbete. Du får bland annat ta fram provmetodik och provprogram, förbereda och leda prov i olika provstationer samt analysera och utvärdera resultaten. Avdelningen genomför provning i riggar, simulatorer och i flygplan i nära samarbete med systemutvecklare, piloter, underleverantörer och kunder.

Arbetet sker till största del i projektform. Du som flygprovingenjör arbetar med provrelaterade frågor i de sammansatta utvecklingsteamen hela vägen från design till verifierad och validerad produkt. Inom flygprov får du en stor variation av arbetsuppgifter och ibland behöver du ställa om fokus med kort varsel då många parametrar ska stämma i samband med provning. Flera projekt sker i internationellt samarbete vilket innebär att det finns möjligheter att arbeta kortare eller längre tider utomlands.

Inom avdelningen Flygprov och Verifiering finns ett utbildningsprogram, Auktorisationsutbildning, som ger dig som provingenjör rätt kompetens och auktorisation. Programmet ger dig möjlighet att tidigt få förståelse för verksamheten och produkten samt skapa ett brett kontaktnät. Kursinnehållet är omfattande med kurser som t.ex. aerodynamik, flygmekanik, utprovningsteknik, presentationsteknik och personlig utveckling. Avdelningen har även en stor teknisk bredd och det finns mycket goda möjligheter till omväxlande arbetsuppgifter och personlig utveckling.

Vi söker dig som:
Din bakgrund är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Erfarenhet av flygteknisk utprovning och systemutveckling är meriterande. Erfarenhet av MATLAB är också meriterande eftersom mycket av databehandlingen sker i detta verktyg.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då övervägande delen av all dokumentation sker på engelska.

Vi söker dig som är flexibel, analytisk och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en positiv och initiativrik person som trivs med att arbeta i team såväl som självständigt.

Om företaget:
SAAB är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Sektionen för flygteknisk utprovning består i dag av cirka 25 personer som alla jobbar i mindre agila team om 3-8 personer. Det är stor spridning mellan killar och tjejer samt blandade åldrar och alla på sektionen har en bra gemenskap och gillar att hitta på saker tillsammans.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.Övrig information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här:? Gillar du flyg och provning? Bli flygprovsingenjör på Saab! - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1995804-gillar-du-flyg-och-provning-bli-flygprovsingenjor-pa-saab)?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Redovisningskonsult som vill till familjärt och tryggt företag? Se hit!

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 5
Om tjänsten:
Nu finns chansen för dig som är redovisningskonsult att bli en del av RTL i Linköping. RTL är ett väletablerat företag i Östergötland med fokus på redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Vi söker dig som är redovisningsekonom, som vill komma till ett familjärt företag som kommer satsa på dig och bryr sig om din utveckling på riktigt. Här kommer du att landa mjukt oavsett om du har två års erfarenhet eller mer inom redovisning. Du kommer bli en del av en mjuk och stöttande miljö med trevliga kollegor som gillar att utvecklas och påverka! Som ny på RTL kommer det att satsas på dig genom utbildningar både internt och externt. Du kommer även få handledning och mentorskap från mer erfarna kollegor, möjlighet till personlig utveckling och möjlighet till karriär inom de fem tjänsteområdena ovan. Det kommer vara tre till fyra medarbetarsamtal per år och ett personligt styrkort på både kort och lång sikt med gemensamma mål för dig och RTL.

Vi tror att du är en lojal och noggrann person som gillar att jobba både med siffror och människor. Du kommer bli en del av ett gäng på 30 personer där alla är stöttande, drivande och som gillar att utvecklas och bli bättre tillsammans. Du kommer främst att jobba från RTLs kontor i Tornby men viss tid även ute hos kunderna. Förmodligen gillar du att samarbeta med andra och tycker det är roligt att ha olika kontakter och blir motiverad av att kunna bidra med mycket i kundernas verksamheter. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som redovisningskonsult.

Om företaget:
RTL är en lokalt ägd byrå och bland de största i Östergötland bland de fristående branschföretagen. De är vassa inom redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Ägarna är operativa vilket bidrar till en enorm styrka och kunskapsbank som byggts upp sedan 80-talet. Som anställd på RTL kan du förvänta dig att de satsar mycket på dig genom utbildningar, mentorskap och handledning m.m. I och med att tjänsten innebär vissa resor till kunder så förutsätter vi att du har körkort. I övrigt erbjuds du bl a friskvård upp till 5000 kr per kalenderår, sjukvårdsförsäkring och Collectum enligt kollektivavtalsregler. Under sommartid 1/7 - 30/9 är arbetstiden 35 timmar per vecka.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos RTL.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Omgående start eller hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-fo... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-foretag-se-hit). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Lönefabriken söker en till kollega till teamet som lönekonsult!

Avlöningskontorist
Läs mer Sep 15
Om tjänsten:
Är du en stjärna på lönehantering och sugen på nästa utmaning i karriären? Då är detta tjänsten för dig!

Som lönekonsult hos Lönefabriken kommer du få arbeta i en bred och spännande roll med allt i från första kontakt med kunder till löpande lönehantering, utformande av anställningsavtal, kollektivavtal, pensionsärenden och mycket mer! På Lönefabriken kommer du få arbeta självständigt och ansvara över dina egna kunder och uppdrag. Det finns en stark teamanda där man arbetar mycket tillsammans och hjälper varandra. Lönefabrikens VD beskriver att man utvecklas väldigt mycket, att de har inställningen att man aldrig är fullärd.

Lönefabriken arbetar med företag som sitter i hela Sverige från norr till söder och har allt ifrån 5 till 700 anställda. Företagskulturen på Lönefabriken präglas av en social och trevlig stämning. Exempelvis uppskattar de att sitta och arbeta ihop på deras nyrenoverade kontor, men de finns även möjligheter till hybridlösningar om du föredrar att arbeta några dagar hemifrån. Kollegorna på Lönefabriken älskar att träna och brukar köra gemensamma lunch-träningspass på Beach arena ihop som endast ligger ett stenkast bort från kontoret!

Vi söker dig som:

Troligtvis har du en universitetsexamen inom HR och gillar personalekonomi, annars så tror vi att du har en yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller några års arbetslivserfarenhet inom lön som vi bedömer likvärdig. Oavsett ser vi gärna att du har arbetat några år inom lönehantering och vill utvecklas i ett ambitiöst team med trevliga kollegor. Du kommer att arbeta i bland annat Excell, men troligen har du kommit i kontakt med lönesystem som AgdaPS, Visma eller Hogia.

Är du även tekniskt lagd och har ett intresse av sociala medier finns det även utrymme att få arbetsuppgifter kopplat till området!

Om företaget:
Lönefabriken är det familjära företaget som startades år 2012. Innan VD:n tog sig an utmaningen att starta Lönefabriken hade hon 18 års erfarenhet i ryggen. Eftersom hon hade både kompetensen som krävdes och kunskapen om vad kunderna eftersökte, var steget till att starta eget företag inte särskilt långt. Idag har Lönefabriken ca 6 anställda som arbetar som konsulter inom allt med lönehantering, löneoutsourcing och HR-frågor.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Lönefabriken.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Snarast möjligast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: XXX Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ida.persson@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping.

Ansök nu

Elektronikfantast? Skapa undervattensrobotar hos Ocean Robotics!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Maj 11
Om uppdraget:
På Ocean Robotics kontor i Hackefors utvecklar, monterar och underhåller de hela undervattenssystem som används inom en mängd olika områden. De levererar kompletta system till kunder runt om i världen och nu söker vi en elektronikkonstruktör som vill vara en del av teamet så att de kan fortsätta att expandera!

Ocean Robotics specialanpassar de flesta lösningar som kunderna vill ha. Deras undervattensrobotar vägar allt mellan tio kilo upp till två ton och kan dyka ner till 6000 m.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och skulle exempelvis kunna vara följande:

- Idé- och designförslag på nya produkter
- Konstruktion och framställning av tillverkningsunderlag
- Verifikation och montering av framtagna produkter
- Hårdvarunära programmering
- Dokumentation av konstruktion samt manualer


I den här rollen kommer du jobba med andra elektronikingenjörer och även tätt med produktionen som ligger vägg i vägg med utvecklingsavdelningen. För att komma in i rollen och verksamheten så bra som möjligt kommer du bland annat att få börja skruva och mecka med robotarna för att sätta dig in i hur saker fungerar och skapa en förståelse för maskinerna.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är noggrann. Du har erfarenhet av elektronikkonstruktion i moderna CAD-mjukvaror och har du dessutom Altium Designer på ditt CV är det meriterande. Du har ett högt kvalitetstänk och har förmågan att arbeta självständigt och att ta initiativ.

Vi värdesätter erfarenhet av:

- Analog elektronik
- Kraftelektronik
- Mikroprocessorer
- Industriell kommunikation
- C/C#


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, mindre på formell utbildning. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett mindre team som har roligt på jobbet och hjälper varandra. Därför uppskattar vi att du är social, ödmjuk och kan ta egna initiativ. De har en god sammanhållning och det ges goda möjligheter till inflytande i en platt organisation. Just nu är Ocean Robotics i en expansionsfas och letar efter fler medarbetare som vill vara en del av den framtida resan.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Ocean Robotics. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller stundande examen.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1639621-utvecklare-med-teamlead-ansvar-till-sgs-i-linkoping) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Denna tjänst tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Grafisk designer med marknadsfokus till Xamera!

Grafisk formgivare
Läs mer Maj 4
Vad och vem söker vi?

Är du student med intresse för grafisk design och sociala medier? Bra! Till Linköpingskontoret söker vi nu en marknadsorienterad grafisk designer på deltid som kan vara med och utveckla Xameras digitala närvaro.

Du har troligtvis ett par år kvar på din utbildning då vi ser ett långsiktigt behov av din kompetens. Det viktigaste är inte vad du pluggar utan att du har rätt drivkraft. Du har bra koll på Adobe-program som InDesign och Photoshop och gillar att vara kreativ. Har du dessutom ett intresse för filmredigering är det värdefullt.

Som person är du öppen och påhittig, samt har ett gediget intresse av grafisk design och marknadsföring! Då Xamera är ett snabbväxande företag är det viktigt att du är kreativ och strävar efter att hitta innovativa sätt för digital exponering.

Vad innebär rollen?

I din roll kommer du att fokusera på följande:

- Designa grafiskt material till sociala medier och design till hemsidan.
- Att Xamera kontinuerligt syns i rätt sociala medier.
- Vara med och utforma samt designa nyhetsbrev till kunder.
- Ta fram och designa mäss- och marknadsföringsmaterial


Xamera har en tydlig bild av vilka vi är och vad vi står för, samt vad vi vill förmedla för budskap, och vi kommer jobba hårt för att det ska vara glasklart även för dig för att göra ditt jobb lite lättare!

Att vara marknadsorienterad grafisk designer hos oss ger dig en rolig erfarenhet och bra merit inför ditt framtida arbetsliv. Självklart blir du även en del av vårt härliga gäng här på Xamera!

Vilka är vi?

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa en skönare karriär för dig som vill jobba med IT, teknik- eller ekonomi. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Dessutom blev vi Årets Rekryteringsföretag 2021! Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt jobb!

Vad erbjuder vi?

Trevliga kollegor, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:

Snarast

Om anställningen:

Du är anställd som grafisk designer och kommer vara timavlönad. Arbetets omfattning kommer att variera mellan ca 1-2 dagar i veckan. Arbetet kommer vara förlagt på dagtid.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan. Har du några frågor gällande tjänsten eller liknande är du varmt välkommen att höra av dig till jacob@xamera.se. Då tjänsten tillsättas löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast möjligen.

Ansök nu

Driven och junior utvecklare sökes till familjärt bolag!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 6
Om tjänsten:
Vill du bredda dina kompetenser inom programmering och ha ett omväxlande arbete med kompetenta kollegor? Då ska du läsa vidare!

Hos GoldPen kommer du få arbeta i en roll där du kommer vara en viktig del i utvecklingen av ett projekt för ett stort bolag inom Telecom branschen. Du kommer att arbeta i mindre team med omkring 3-4 kollegor. I projektet kommer du arbeta i C#, PHP och i med server- och webintegration. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas teknisk då de arbetar väldigt brett med olika projekt. Du kommer ha en onboardingprocess som är hands on, vilket gör att du snabbt kommer in i arbetet, samtidigt som du kommer ha en senior kollega som mentor som du kan bolla med.

Vi söker dig som:

Har en eftergymnasial utbildning inom datateknik, programmering eller motsvarande tekniskt område. Alternativt, om du har arbetslivserfarenhet som vi bedömmer likvärdigt! Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med C#, PHP och . Om inte, är det viktigaste att du är en vass programmerare som har en vilja att utvecklas och lära dig mer! Meriterande är om du programmerar på fritiden eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom området.

Om företaget:
GoldPen har 13 anställda där de skapar lösningar för framtiden och därefter gärna hittar på aktiviteter tillsammans efter arbetstid. Kontoret är placerat mitt i centrala Linköping, fem minuters promenad från Resecentrum. GoldPen har funnits sedan 1993 och har länge varit på framkant gällande nya lösningar runt mobila applikationer och webbaserade system. Med egna produkter som Tickra och Parkright samt viss konsultverksamhet så är GoldPen en stabil arbetsgivare som erbjuder en kreativ miljö och stor variation gällande dina arbetsuppgifter. GoldPen erbjuder också flexibel arbetstid, hybridarbete, möjlighet att åka på konferenser, friskvårdsersättning, bra försäkring, duktiga och drivna kollegor.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos XXX.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Snarast möjligast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: XXX Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ida.persson@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping.

Ansök nu

Redovisningskonsult som vill till familjärt och tryggt företag? Se hit!

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 5
Om tjänsten:
Nu finns chansen för dig som är redovisningskonsult att bli en del av RTL i Linköping. RTL är ett väletablerat företag i Östergötland med fokus på redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Vi söker dig som är redovisningsekonom, som vill komma till ett familjärt företag som kommer satsa på dig och bryr sig om din utveckling på riktigt. Här kommer du att landa mjukt oavsett om du har två års erfarenhet eller mer inom redovisning. Du kommer bli en del av en mjuk och stöttande miljö med trevliga kollegor som gillar att utvecklas och påverka! Som ny på RTL kommer det att satsas på dig genom utbildningar både internt och externt. Du kommer även få handledning och mentorskap från mer erfarna kollegor, möjlighet till personlig utveckling och möjlighet till karriär inom de fem tjänsteområdena ovan. Det kommer vara tre till fyra medarbetarsamtal per år och ett personligt styrkort på både kort och lång sikt med gemensamma mål för dig och RTL.

Vi tror att du är en lojal och noggrann person som gillar att jobba både med siffror och människor. Du kommer bli en del av ett gäng på 30 personer där alla är stöttande, drivande och som gillar att utvecklas och bli bättre tillsammans. Du kommer främst att jobba från RTLs kontor i Tornby men viss tid även ute hos kunderna. Förmodligen gillar du att samarbeta med andra och tycker det är roligt att ha olika kontakter och blir motiverad av att kunna bidra med mycket i kundernas verksamheter.

Om företaget:
RTL är en lokalt ägd byrå och bland de största i Östergötland bland de fristående branschföretagen. De är vassa inom redovisning, revision, skatt, lön och rådgivning. Ägarna är operativa vilket bidrar till en enorm styrka och kunskapsbank som byggts upp sedan 80-talet. Som anställd på RTL kan du förvänta dig att de satsar mycket på dig genom utbildningar, mentorskap och handledning m.m. I och med att tjänsten innebär vissa resor till kunder så förutsätter vi att du har körkort. I övrigt erbjuds du bl a friskvård upp till 5000 kr per kalenderår, sjukvårdsförsäkring och Collectum enligt kollektivavtalsregler. Under sommartid 1/7 - 30/9 är arbetstiden 35 timmar per vecka.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos RTL.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Omgående start eller hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-fo... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1902814-redovisningskonsult-som-vill-till-familjart-och-tryggt-foretag-se-hit). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ort: Linköping

Ansök nu

Systemutvecklare till Zoezi i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 1
Om tjänsten:
Nu söker vi dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team och jobba som systemutvecklare på Zoezi i Linköping. Zoezi grundades 2013 och deras molnbaserade smarta affärssystem används av företag och föreningar inom tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yogaanläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar och betalningar i olika former. Teamet du kommer ingå i består av grymma systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare.

Teamet jobbar tätt tillsammans och med ditt engagemang och nyfikenhet kommer du att få bli av nyckelspelarna hos Zoezi och vara med på en fartfylld resa framåt. Arbetssättet är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Du kommer att jobba med vidareutveckling av deras tjänster och även en hel del spännande nyutvecklingsprojekt som du kommer att bli en del av.

Du kommer bland annat jobba med tekniker som Vue.js, AngularJS, Python, Node.js, Linux, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Om dig:

Oavsett om du nyligen har tagit examen eller jobbat några år så tror vi att du har någon form av erfarenhet av Javascript och Python med dig i bagaget. Det viktigaste är dock att du har ett intresse av att vidareutveckla dig och inte är rädd för att testa nya tekniker. Förmodligen är du en lagspelare som gillar känslan av att bidra i ett team och jobba nära dina kollegor. Det som förenar alla på Zoezi är en vilja av att göra vardagen lättare för kunderna och glädjen i att se det man bidrar med används av många kunder varje dag. Kulturen är en viktig del i Zoezis resa och därför letar vi efter dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team som gillar att utvecklas tillsammans och vill bidra till en så bra produkt som möjligt!

Välkommen med din ansökan om du vill vara en del av en otroligt bra teamkänsla och en bra mix av personer som gillar att ha roligt på jobbet!

Om företaget:
Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, är ett ungt bolag i stark tillväxt med 13 anställda. Produkten Zoezi MyBusiness är ett molnbaserat smart, modernt och lättanvänt affärssystem för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. 250 000 personer använder dagligen Zoezi MyBusiness för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 500 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat.

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom 6 veckors semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag får du ta del av roliga gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. De är måna om många aktiva inslag i vardagen och tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för sina medarbetare. Hos Zoezi är rundpingis, TV-spel och andra roliga aktiviteter en del av den aktiva och sociala vardagen på Zoezis kontor

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Zoezi AB.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller liknande.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/1614393-systemutvecklare-till-zoezi-i-linkoping Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag

Ort: Linköping

Ansök nu

Elektronikfantast? Skapa undervattensrobotar hos Ocean Robotics!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Aug 19
Om uppdraget:
På Ocean Robotics kontor i Hackefors utvecklar, monterar och underhåller de hela undervattenssystem som används inom en mängd olika områden. De levererar kompletta system till kunder runt om i världen och nu söker vi en elektronikkonstruktör som vill vara en del av teamet så att de kan fortsätta att expandera!

Ocean Robotics specialanpassar de flesta lösningar som kunderna vill ha. Deras undervattensrobotar vägar allt mellan tio kilo upp till två ton och kan dyka ner till 6000 m.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och skulle exempelvis kunna vara följande:

- Idé- och designförslag på nya produkter
- Konstruktion och framställning av tillverkningsunderlag
- Verifikation och montering av framtagna produkter
- Hårdvarunära programmering
- Dokumentation av konstruktion samt manualer


I den här rollen kommer du jobba med andra elektronikingenjörer och även tätt med produktionen som ligger vägg i vägg med utvecklingsavdelningen. För att komma in i rollen och verksamheten så bra som möjligt kommer du bland annat att få börja skruva och mecka med robotarna för att sätta dig in i hur saker fungerar och skapa en förståelse för maskinerna.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är noggrann. Du har erfarenhet av elektronikkonstruktion i moderna CAD-mjukvaror och har du dessutom Altium Designer på ditt CV är det meriterande. Du har ett högt kvalitetstänk och har förmågan att arbeta självständigt och att ta initiativ.

Vi värdesätter erfarenhet av:

- Analog elektronik
- Kraftelektronik
- Mikroprocessorer
- Industriell kommunikation
- C/C#


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, mindre på formell utbildning. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett mindre team som har roligt på jobbet och hjälper varandra. Därför uppskattar vi att du är social, ödmjuk och kan ta egna initiativ. De har en god sammanhållning och det ges goda möjligheter till inflytande i en platt organisation. Just nu är Ocean Robotics i en expansionsfas och letar efter fler medarbetare som vill vara en del av den framtida resan.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos Ocean Robotics. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller stundande examen.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1639621-utvecklare-med-teamlead-ansvar-till-sgs-i-linkoping) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Denna tjänst tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Taggad på ny teknik och en häftig sluprodukt?

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 15
Om uppdraget:
AI, bildbehandling, Machine learning - är det termer som lockar dig? Just nu söker vi utvecklare till en kund som erbjuder dig spännande uppdrag inom dessa områden.

Kundföretaget är ett internationellt bolag som verkar inom fordonsindustrin och arbetar med nästa generations autonoma körsystem. Området som nu behöver en ny stjärna jobbar med att identifiera vart vägbanan är samt olika objekt runt och på vägen. Tillsammans med ditt team ansvarar du för alla steg i utvecklingen, inklusive systemarbete, implementering och verifiering.

Företaget arbetar i tvärfunktionella agila team bestående av ungefär sju personer, med en mix av seniora och juniora. Varje gruppmedlem bidrar med sin egen kompetens och erfarenhet och teamet har ett tätt samarbete för att utföra de olika stegen i utvecklingen.

Kundföretaget erbjuder stor flexibilitet och det finns därför stora möjligheter till att arbeta hemifrån. Du behöver dock inte oroa dig, de finns gott om tillställningar så som AW:s och sommarfester där du får chans att mingla med alla dina kollegor

Vi söker dig som:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och ett gediget teknikintresse.

Vi ser gärna att du har kunskaper i C/C++ eller Python och har du tidigare erfarenhet av att lösa problem med hjälp av machine learning så ses det som meriterande.

Kundföretaget verkar i flera länder, vilket ställer krav på att du ska känna dig bekväm att kommunicera obehindrat på engelska.

Då mycket av arbetet sker i team ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera med andra. Du trivs och kan prestera i en föränderlig miljö där det krävs att du kan anpassa dig till nya omständigheter.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos XXX. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan!?Hittar du den inte? Klicka här: Taggad på ny teknik och en häftig sluprodukt? - Xamera (teamtailor.com) (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1854469-taggad-pa-ny-teknik-och-en-haftig-sluprodukt).?Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta malin.hedstrom@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Nya utmaningar i höst inom IT och teknik?

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 28
Om uppdraget:
Vill du ta nästa steg i karriären, men vet inte riktigt vad det är? Känner du att det inte är jättelockande att vara tillbaka på jobbet efter semestern? Eller är du mitt uppe i jobbsökandet, men inte har hittat den bästa matchningen?

Då har du kommit helt rätt! Vi på Xamera samarbetar med en mängd olika spännande bolag inom IT och teknik runt om i Östergötland och vi är riktigt vassa på att matcha rätt. Vare sig du vill jobba som backend utvecklare på ett litet start-up företag som älskar att prata om musik på fikarasten eller som konstruktör på ett stort internationellt bolag där ni diskuterar senaste nytt inom teknik, hjälper vi dig att landa drömtjänsten!

Genom att träffa oss på ett karriärsamtal hjälper vi dig i jobbsökandet och stöttar dig hela vägen. Vad är viktigast för dig på en arbetsplats och vad innebär egentligen "bra kollegor"? Har du jobbat inom frontend, men är nyfiken på tjänster inom fullstack? Det är bara ett axplock av vad vi kommer snacka om på karriärsamtalet!

Vi söker dig som:
Troligtvis har du en högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, teknisk fysik, maskinteknik, systemvetenskap, elektronik eller motsvarande. Vi söker nu efter utvecklare i C/C++, C#, Python, PHP, Java och JavaScript, men även elektronikkonstruktörer, supporttekniker, mjukvarutestare och mekanikkonstruktörer. Möjligheterna är många, så tveka inte på att höra av dig till oss för att diskutera ditt nästa steg i karriären!

Eftersom vi på Xamera samarbetar med några av de mest högteknologiska bolagen inom Östergötland är det viktigt att du har en stark drivkraft och en nyfikenhet för att ta dig an nya utmaningar. Du har en vilja att jobba i team, exempelvis med scrum, och trivs som bäst när du får utvecklas och samarbeta med kollegor som har samma höga ambitionsnivå som du.

Vi ser fram emot att höra mer ifrån dig och se hur vi tillsammans kan se till att år 2022 blir så utvecklande som möjligt för dig!

Om företaget:
Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering. Vi samarbetar vi med ett stort urval av högteknologiska bolag där möjligheter inom mjukvaruutveckling är många. Vi samarbetar med allt ifrån stora globalt ledande bolag till små familjära bolag i en mängd olika branscher. Under ett karriärsamtal pratar vi om vad du är intresserad av att göra härnäst, vilka som är de viktigaste faktorerna för att du ska trivas på en arbetsplats och vägleder dig sedan mot nästa steg i din karriär!

Ansök nu

Junior utvecklare till Pitch Technologies i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 1
Pitch Technologies är världsledande inom simulering. Några av världens största organisationer, som till exempel NASA, Boeing, Mitsubishi och Saab, utvecklar avancerade high-tech simulatorer för att lösa komplexa problem med hjälp av våra produkter. Pitch Technologies levererar innovativa simuleringsprodukter till mer än 300 kunder över hela världen. Deras produkter används bland annat inom flyg-, försvar-, medicin- och säkerhetsindustrin. De har kontor i Linköping, Paris och London.

I och med en tydlig och stark tillväxt letar vi efter nya medarbetare till huvudkontoret i centrala Linköping. I rollen som systemutvecklare kommer du ingå i ett av deras små team och utveckla deras egna produkter eller jobba i tjänsteprojekt, till exempel för att hjälpa kunder att anpassa sina simuleringsmjukvaror till produkterna.

Om rollen:

Som systemutvecklare på Pitch kommer du att jobba med att förbättra existerande produkter samt att utveckla nya spännande applikationer. Du kommer att jobba i ett team, de jobbar agilt, på 3- 5 personer som fokuserar på en produkt i cirka 3-6 månader. Här kommer du inte jobba med tungrodda systemspecifikationer utan du kommer själv ha stort inflytande på hur nya funktioner ska designas och implementeras. Du kommer även att delta i kundprojekt i vilket du kommer använda Pitch Technologies egna produkter för att lösa kundens behov, till exempel kodgeneratorn Pitch Developer Studio.

Vi söker efter dig som:

- Har programmerat i- och känner dig hyfsat bekväm i Java och C++
- Har god förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift
- Vill lära dig mer och gillar att få saker gjorda
- Är motiverad och kan arbeta självständigt
- Uppskattar och har möjlighet att resa då de har kunder över hela världen (det är dock inget krav).
- En plats i ett internationellt framgångsrikt team som utvecklar innovativa produkter som används av världens mest välkända high-tech organisationer
- Arbete i ett flexibelt, mindre företag med goda möjligheter att påverka
- Dig att vara i centrum för utvecklingen av nya teknologier och nya internationella standarder
- Har en kandidat- eller masterexamen


Pitch erbjuder:

Utmanande och utvecklande arbetsuppgifter

En arbetsplats i moderna och stora lokaler i centrala Linköping

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Talangprogram som är Linköpings, eller kanske Sveriges hetaste talangprogram. Talangprogrammet pågår i tolv månader med elva heldagsutbildningar, där både teknisk och personlig kompetensutveckling kommer att behandlas. Allt från AI och hackning, till ledarskap och konflikthantering kommer att lyftas och mycket mer. Du kan läsa mer om vårt talangprogram här: https://xamera.se/talangprogra... (https://xamera.se/talangprogram/) Under det året som talangprogrammet fortgår, kommer du att arbeta vara anställd hos oss på Xamera och arbeta som konsult hos Pitch Technologies. Därefter är vårt och Pitch Technologies mål att du ska gå över i en anställning hos dem.

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa skönare karriärer inom IT och teknik. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt i karriären.

Startdatum:
Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: (https://xamera.teamtailor.com/jobs/884699-operativ-inkopare-till-foretag-i-linkoping)Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Linköping

Ansök nu