Randstad AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Systemadministratör

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Jan 26
Arbetsbeskrivning
Är du systemadministratör eller ingenjör i början av din IT-karriär och intresserad av att arbeta med molnbaserade IT-system inom vården? Företaget är ett av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Vår långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Att implementera våra lösningar, leverera uppgraderingar till våra kunder och möta deras önskemål om till exempel integrationer och migrationer är nyckeln för våra kunders framgång och tillfredsställelse. Du kommer att uppleva, och vara en del av, att sätta teknologier på plats som stödjer patientresan i sjukvårdssystemen runt om i världen.
Ansvarsområden
I denna roll kommer du: vara en del av planering och leverans av kundprojekt genom att sätta upp virtuella system och installera, underhålla och uppgradera medicinska IT-produkter arbeta med och ständigt lära dig mer om IT-miljöer, komplexa databaser, virtualisering, operativsystem, nätverk, molnlösningar och integrationer mellan olika system inom hälso-IT tänka mycket! Felsökning och problemlösning är en stor del av att ständigt driva på utvecklingen av våra tjänster

Kvalifikationer
Som systemadministratör är du en teknisk expert som gör att företaget kan leverera produkter och tjänster till våra kunder. Du kommer att ingå i Cloud Operations-avdelningen och arbeta i projekt för nya och befintliga kunder, både inom och utanför Sverige. I projekt kommer du att arbeta med komplett installation av nya system i vår privata, OpenStack-baserade, miljö samt i Microsoft Azure. Du kommer att arbeta med automation och alltid sträva efter att förbättra vår effektivitet för att leverera våra tjänster. Du kommer att arbeta i ett brett tekniskt koncept, med virtualisering, olika operativsystem, nätverk med mera, vid sidan av deras egna produkter.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Cloud Security Engineer

IT-samordnare
Läs mer Jan 26
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att forma framtiden för medicinskt IT och bidra till ett tryggare och effektivt säkerhetsarbete? Vill du bli en nyckelspelare i kundens engagerade säkerhetsteam? Vår kund söker nu dig som har en passion för teknik och säkerhet i rollen som Cloud Security Engineer. Du kommer att ha en central roll i att säkra våra kunders framgång genom att tillhandahålla säkra lösningar för att säkra kundernas data. Din kreativitet och tekniska skicklighet kommer bidra till att forma säkerhetsarkitektur och design, implementera robusta kontroller samt övervaka system för att upptäcka och hantera hot i våra kunders molnmiljö ur ett informationssäkerhetsperspektiv. Vidare kommer du att arbeta på den globala arenan, med kollegor, kunder och partners i många olika regioner världen över, där du ständigt anpassar dig för att ge dem bästa möjliga service. Vår kund är en ledande internationell leverantör inom medicinska IT-system och letar efter dig med några års arbetslivserfarenhet. Vår kund är mer än bara en arbetsplats – de stödjer din kompetensutveckling och du ges möjlighet att arbeta på en global scen samt påverka teknik och säkerhet på en internationell nivå. Det finns möjlighet att arbeta remote 2-3 dagar i veckan.
Ansvarsområden
Design och implementation av säkra molnmiljöer för våra kunder Hantering av sårbarhetskontroller och ständig övervakning/administration av system samt granskning av säkerhetsloggar Endpoint-skydd inklusive anti-malware och detektionsteknik Identity Access Manegement Aktivt delta i incidenthantering och digital forensisk för att skydda mot och reagera på hot Kontinuerlig övervakning av pågående tjänster och tillhörande nätverkskomponenter

Kvalifikationer
Civilingenjör eller annan relevant teknisk utbildning om minst 3 år vår kund bedömer som likvärdig Meriterande med erfarenhet inom Linux/Windows, OpenStack och Microsoft Azure Erfarenhet av att testa/ utreda säkerhetsaspekter Tidigare erfarenhet av informationssäkerhet

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknikutvecklare VVS

Driftmaskinist, reningsverk
Läs mer Feb 20
Nytt
Arbetsbeskrivning
Är du utvecklingsorienterad och vill fortsätta jobba med tekniska förbättringar kopplat till VVS-teknik?
Fastighetsbranschen är i en spännande fas och vi söker en teknikutvecklare som hjälper oss i vår förflyttningsresa med fokus på VVS. Som Teknikutvecklare samordnar du arbetet med bolagsgemensamma anvisningar gällande teknikval, driver utveckling av tekniska koncept och lösningar och bidrar med teknisk specialistkompetens till bolagets nätverk av specialister. Du har en nyckelroll i att driva teknisk utveckling i linje med vår strategi som leder oss mot våra övergripande mål.
Placeringsort: Umeå, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg eller Lund.
Tjänsten
Som Teknikutvecklare hos oss ingår du i en avdelning vars uppdrag är att hjälpa linjeverksamheten i att framtidssäkra Akademiska Hus leverans. Du bidrar till att vi har tekniska standarder och lösningar för att möta bolagets nuvarande och framtida behov. Du jobbar i huvudsak i utvecklingsforum, i projekt i och inom personliga uppdrag. Du bidrar till förbättringar genom omvärldsspaning och verksamhetsanalys.

Ansvarsområden
Exempel på uppdrag kan vara: 
• Identifiera behov, initiera, driva och utvärdera utvecklingsprojekt inom bolaget, men även externt exempelvis forskningssamverkan med lärosäten.
• Ansvar för bolagets tekniska anvisningar, lösningar och koncept inom teknikområdet.
• Bidra med teknisk specialistkompetens till bolaget genom exempelvis nätverk och sparring till byggprojekt.
• Ansvara för omvärldsbevakning inom ditt specialistområde.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Du har gedigen flerårig arbetserfarenhet och därmed kunskap inom:
• VVS, kyla och energisystem
• Systemförståelse, byggnad och områdesuppbyggnad
• Installationstekniska system och dess funktioner
• Projektering och att föreskriva teknik-krav
Relevant utbildning inom VVS, kyl och installationsteknik gärna högskola eller universitet inom energi, bygg eller liknande.
Vi söker dig som har dokumenterad god förmåga att leda arbetsgrupper. Du sätter en ära i att leda värdeskapande möten såväl fysiskt som digitalt med god pedagogik. Du fångar upp behov och driver uppdrag från start till mål, ofta med målet att implementera arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Är du nyfiken?
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 20 mars 2024.
För den här rollen behöver du vara svensk medborgare och genomgå säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om företaget

Akademiska Hus AB
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Feb 12
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad söker nu en IT-tekniker med flerårig erfarenhet från yrket. Vår kund behöver förstärka sitt klientteam med en tekniker med bred kunskap inom IT. I uppdraget kommer du att jobba med olika typer av ärenden och projekt inom ramen för klienthantering. Det är bra om du är van att arbeta agilt.

Ansvarsområden
Hantering av projekt och ärenden inom klienthantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Minst 7 års erfarenhet av arbete inom Teknik/support. 
Erfarenhet av Windows client infrastructure och fysisk desktop development.
Förståelse för windows 10 och windows 11 operativsystem och arkitektur
Erfarenhet av SCCM, Active Directory, PowerShell, och group policyDet är meriterande om du ha kunskap inom: 
Infrastructure as code (IAC) 
Terraform för automatisering och hantering av infrastruktur 
Versionshantering i GitHub och GitLab 
Microsoft Intune för klienthantering och säkerhetspolicyer

Vi ser att du som person är problemlösningsorienterad och analytiskt tänkande. Det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera bra med andra. Samtidigt behöver du kunna arbeta självständigt och ha flera projekt igång samtidigt. Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Feb 1
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad söker nu en IT-tekniker som har bred kunskap inom skrivare. Vår kund behöver fylla på sitt drift-team vid införandet av kvitterad utskrift. Vanliga arbetsuppgifter som förekommer är hantering av ärenden gällande datorer eller skrivare i incidentform eller frågeform samt hantera ärenden kopplade till kundens tjänster tillsammans med teamet inom teknik och service.

Ansvarsområden
Hantera klient- och skrivarärenden

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Gymnasial utbildning med inriktning mot IT eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant för uppdraget. 
Erfarenhet av 3:e linjens support och att ge support via fjärrstyrning
Erfarenhet avskrivarmiljöer och kvitterad utskrift. 
Övergripande kunskap inom IT och teknik.För tjänsten är B-körkort ett krav


Meriterande
Kunskap om HP-skrivareVi ser att du som person är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är en analytisk person som jobbar bra i team och har hög kvalitetsmedvetenhet. 

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Systemadministratör

IT-revisor
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad person med stort intresse för IT och teknik? Vi på Randstad söker nu en systemadministratör inom Windows till en av våra kunder i Linköping. Ett perfekt steg för dig som vill utvecklas i din yrkesroll. 


I rollen som systemadministratör på Windows-plattformen kommer du att vara en viktig person i teamet som ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av IT-system hos kunden. En viktig del i uppdraget är att säkerställa tillgängligheten av system och tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i det arbete teamet utför. 

Ansvarsområden
Förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster
Säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster
Driva och dokumentera arbetet enligt rutiner, processer och SLA krav
Standardisera, effektivisera och automatisera arbetssätt och system
Vara en del i drifts- och supportteamet
Kvalifikationer
Flera års erfarenhet inom teknikområdet Windows med fokus på serverdrift
God kunskap i relevanta scriptspråk, exempelvis powershell
God kunskap och säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrningMycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer
Då tjänsten är hos en säkerhetsklassad kund är svenskt medborgarskap ett krav. Meriterande
Erfarenhet av Microsoft standardprodukter såsom Active Directory, DNS, WDS osv
Erfarenhet kring SCCM, SCOM, OP5 och AzureSom person ser vi att du är en lagspelare som är kommunikativ och bra på att hantera människor. Vi tror att du är nyfiken på att utveckla och förbättra både dig själv och kundens system. Ditt arbete präglas av struktur och noggrannhet. Du har ett stort intresse för teknik i stort och främst gällande Windows. Erfarenhet
Microsoft Windows
Windows PowerShell
Windows Administration


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drifttekniker

Väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Jan 25
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Är du intresserad av att vara med och ansvara för underhåll och utveckling av Cloettas fabrik i Ljungsbro?


Som mediatekniker på Cloetta kommer du vara en del av ett mediaförsörjning- och fastighetsteam på 5 personer som har ansvaret för fastighetsunderhållet i hela fabriken. Vi har alla våra olika huvudsakliga roller och ansvar men hjälps åt när det behövs!
I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med fabrikens drift av fastighets- och produktionstekniska system såsom värme, kyla, ventilation och vatten/avlopp samt energisystemen såsom ånga, tryckluft och gasol. Mediaförsörjningen är produktionskritisk och kravet på tillgänglighet avseende dessa system är hög. Kravbilden driver därför vår grupp att arbeta förebyggande och bygga och utveckla robusta system.
Arbetsuppgifterna innehåller såväl planerat förbyggande och förbättrande arbete som akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer. Du utför arbete på egen hand och vid behov anlitar och har du kontakten med entreprenörer.
 
Utöver de dagliga arbetsuppgifterna är utmaningen med att spara energi och på andra sätt bidra till minskad negativ miljöpåverkan dominerande. Här arbetar vi i vår grupp redan aktivt och kommer att fortsätta göra så då vi drivs av ambitiösa miljömål. Vi i vår grupp har stora möjligheter att initiera och genomföra stora påtagliga insatser inom vårt ansvarsområde. Dessa kommer att leda till positiv utveckling av både vår egen och fabrikens framtid. Vi utvecklar vår kompetens inom området med andra liknande aktörer i regionen detta t.ex. genom vårt engagemang i Linköpingsinitiativet.
 
På Cloetta hittar du många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du. Vi är motiverade att vara bäst och att ständigt utvecklas. Vi vill göra skillnad och hela tiden skapa nya och smarta sätt att vinna.
Cloetta kommer att coacha dig i denna önskan att växa och utvecklas eftersom vi litar på dina förmågor. Vi ger dig den frihet som behövs för att utföra dina ansvarsområden, så att du kan ha en riktig påverkan på verksamheten genom att implementera dina egna idéer.
Och framför allt ... vi älskar vad vi gör och har kul medan vi gör det. Vi har ett leende i vårt DNA och är mycket stolta över vår välkomnande, öppna och inkluderande kultur.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 24 februari 2024. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Ylipää,
johanna.ylipaa@randstad.se alt 0703 - 42 66 38
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Som drifttekniker på Cloetta kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Arbeta med fabrikens mediaförsörjning
Planera förebyggande och förbättrande arbete
Hantera akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer
Vid behov anlita entreprenörer
Vara delaktig i energibesparingsprojekt för att bidra till minskad negativ miljöpåverkan

Arbetet är förlagt till dagtid i fabriken i Ljungsbro.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom drift/underhåll eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att arbeta med värme, kyla, ventilation, vatten/avlopp, samt ånga, tryckluft och gasol
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med stöd av underhållssystem.
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du behöver ha en förmåga att vara kommunikativ då rollen som mediatekniker innebär att du har kontakter och samarbeten både internt och externt. Du trivs med att dela din kunskap med andra för att bredda vår kompetens som grupp. I ditt arbete är du noggrann och trivs i en roll där du förväntas ta ansvar och utvecklas.

Om företaget

Cloetta Sverige AB
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife.
Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.
https://www.cloetta.se

Ansök nu

Drifttekniker

Väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Jan 24
Arbetsbeskrivning


Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Är du intresserad av att vara med och ansvara för underhåll och utveckling av Cloettas fabrik i Ljungsbro?


Som mediatekniker på Cloetta kommer du vara en del av ett mediaförsörjning- och fastighetsteam på 5 personer som har ansvaret för fastighetsunderhållet i hela fabriken. Vi har alla våra olika huvudsakliga roller och ansvar men hjälps åt när det behövs!
I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med fabrikens drift av fastighets- och produktionstekniska system såsom värme, kyla, ventilation och vatten/avlopp samt energisystemen såsom ånga, tryckluft och gasol. Mediaförsörjningen är produktionskritisk och kravet på tillgänglighet avseende dessa system är hög. Kravbilden driver därför vår grupp att arbeta förebyggande och bygga och utveckla robusta system.
Arbetsuppgifterna innehåller såväl planerat förbyggande och förbättrande arbete som akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer. Du utför arbete på egen hand och vid behov anlitar och har du kontakten med entreprenörer.
 
Utöver de dagliga arbetsuppgifterna är utmaningen med att spara energi och på andra sätt bidra till minskad negativ miljöpåverkan dominerande. Här arbetar vi i vår grupp redan aktivt och kommer att fortsätta göra så då vi drivs av ambitiösa miljömål. Vi i vår grupp har stora möjligheter att initiera och genomföra stora påtagliga insatser inom vårt ansvarsområde. Dessa kommer att leda till positiv utveckling av både vår egen och fabrikens framtid. Vi utvecklar vår kompetens inom området med andra liknande aktörer i regionen detta t.ex. genom vårt engagemang i Linköpingsinitiativet.
 
På Cloetta hittar du många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du. Vi är motiverade att vara bäst och att ständigt utvecklas. Vi vill göra skillnad och hela tiden skapa nya och smarta sätt att vinna.
Cloetta kommer att coacha dig i denna önskan att växa och utvecklas eftersom vi litar på dina förmågor. Vi ger dig den frihet som behövs för att utföra dina ansvarsområden, så att du kan ha en riktig påverkan på verksamheten genom att implementera dina egna idéer.
Och framför allt ... vi älskar vad vi gör och har kul medan vi gör det. Vi har ett leende i vårt DNA och är mycket stolta över vår välkomnande, öppna och inkluderande kultur.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 24 februari 2024. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Ylipää,
johanna.ylipaa@randstad.se alt 0703 - 42 66 38
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som drifttekniker på Cloetta kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Arbeta med fabrikens mediaförsörjning
Planera förebyggande och förbättrande arbete
Hantera akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer
Vid behov anlita entreprenörer
Vara delaktig i energibesparingsprojekt för att bidra till minskad negativ miljöpåverkan

Arbetet är förlagt till dagtid i fabriken i Ljungsbro.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom drift/underhåll eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att arbeta med värme, kyla, ventilation, vatten/avlopp, samt ånga, tryckluft och gasol
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med stöd av underhållssystem.
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du behöver ha en förmåga att vara kommunikativ då rollen som mediatekniker innebär att du har kontakter och samarbeten både internt och externt. Du trivs med att dela din kunskap med andra för att bredda vår kompetens som grupp. I ditt arbete är du noggrann och trivs i en roll där du förväntas ta ansvar och utvecklas.

Om företaget

Cloetta Sverige AB
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife.

Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.

https://www.cloetta.se

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jan 11
Arbetsbeskrivning
Är du nyfiken på att skapa förutsättningar för framtidens forskning och utbildning? I Linköping är vi inne i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en fastighetsförvaltare till vår fastighetsavdelning.


Ditt uppdrag
I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att medverka proaktivt i utvecklingen av våra campusområden med ett särskilt fokus på intäktssidan och säkerställande av långsiktigt god värdeutveckling av fastighetsbeståndet.


Som fastighetsförvaltare har du ett fullt affärs- och resultatansvar för ditt förvaltningsområde. I det dagliga arbetet har du stort fokus på kundens upplevelse av våra lokaler och leveranser. Du har ett övergripande ansvar för våra kundkontakter och du arbetar löpande med att omförhandla hyreskontrakt, skriva avtal samt hålla ihop affären runt anpassningar i lokalerna i nära dialog med våra kunder. Fastighetsförvaltaren har nära samarbete med tekniska förvaltare, fastighetsutvecklare och kollegorna inom projektenheten. Fastighetsförvaltaren rapporterar till fastighetschefen.


Vi erbjuder
På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med en vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtidens utveckling av campus och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt.


Vi har ett nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

AnsvarsområdenKvalifikationer
Ditt bidrag
Har du läst så här långt, så inser du nog rollens tjusning och utmaningar. Utöver relevant eftergymnasial utbildning har du minst ett par års erfarenhet av förvaltning av kommersiella lokaler eller liknande och att du därmed har erfarenhet av kundkontakter, hyresförhandling, avtalsskrivning, budgetering samt beredning av beslutsunderlag för investeringsprojekt.


Tjänsten kräver vidare att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vi verkar i en internationell miljö på våra campusområden. Övriga språkkunskaper är meriterande. 
B-körkort är också nödvändigt.
Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ, samverkan och stort engagemang.
Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar aktivt mot gemensamma mål och där det finns förväntningar på affärsmässighet i allt vi gör.
Du bidrar till goda relationer med kund och inom teamen genom god kommunikation med fokus på upplevelse, service och samarbete. I en nyckelroll som denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.
Som person är du strukturerad, självgående och tar egna initiativ men gärna jobbar i team. Eftersom uppdraget innebär många kontakter är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande, kommunikativ och affärsmässig. Vi värdesätter goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.

Är du nyfiken?
Varmt välkommen med att ladda upp ditt CV och svara på några frågor utvalda och relevanta specifikt för denna position. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 11 februari. 


För den här rollen behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Om företaget

Akademiska Hus AB
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Är du en mjukvaruutvecklare som vill arbeta med mjukvarudesign och verifiering? Till vår kunds utvecklingsteam söker vi nu en person med god kunskap om inbyggda system och interaktionen mellan mjukvara och hårdvara. Du kommer att arbeta med byggandet och underhållet av säkerhetskritisk mjukvara. I teamet arbetar ni nära varandra och utbyter kunskaper och lärdomar med varandra. 

Ansvarsområden
Utveckling och verifiering av mjukvara
Analys och formulering av krav.
Integration och validering av mjukvarukomponenter och funktioner.
Involvering i kunskapsöverföring och informationsutbyte med teamet samt dokumentation.
Kvalifikationer
Masterexamen (civilingenjör) i datateknik/datalogi eller motsvarande.
Flera års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.


Goda kunskaper inom följande områden:
• Lågnivådrivrutiner (device drivers). 
• Runtime-system. 
• Lågnivåprogrammering (C och assembler). 
• ARM-, PowerPC- och Intel-processorer. 
• Operativsystem generellt. 
• Realtidsoperativsystem och/eller realtidssystem. 
• Kompilatorer och hur dessa är uppbyggda.


För tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 


Vi tror att du som trivs bäst i denna roll är en kreativ lagspelare som uppskattar struktur och god kommunikation. Du har ett genuint intresse för teknik och strävar efter att lära dig mer. 

Erfarenhet
Operativt system för realtid
Objective C++
Embedded Operating Systems


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

B2B säljare till Östgötatrafiken

Kreditberedare
Läs mer Dec 21
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad företagsförsäljare med erfarenhet av B2B. Då har Östgötatrafiken en spännande möjlighet för dig att bli en nyckelspelare i deras företagsförsäljning och samtidigt bidra till klimatomställningen! Östgötatrafiken strävar efter att göra Östergötland tillgängligt för människor på ett klimatsmart och samhällsnyttigt sätt. De fokuserar på hållbart resande och strävar efter att göra kollektivtrafiken till det självklara valet för fler. Det går väldigt bra för Östgötatrafiken och genom etablering på företagsmarknaden har de under 2023 uppnått en imponerande framgång!
Detta uppdrag utgör en direktanställning hos kunden, med en inledande period av sex månaders provanställning.

Ansvarsområden
Din roll hos Östgötatrafiken: Vi söker nu en engagerad och resultatinriktad företagsförsäljare som kommer att ha en betydande roll i att forma vår närvaro på företagsmarknaden i Östergötland. Du kommer inte bara vara med när företagsförsäljningen växer fram, utan också vara en nyckelperson i vår strävan att bearbeta eventmarknaden med vår nya tjänst, ett initiativ som vi planerar att lansera under 2024. Ett exempel kan vara samarbetet med en kund, där vi integrerar kollektivtrafikbiljetter i deras matchbiljetter. Denna kombination av företags- och eventförsäljning ger dig möjligheten att påverka och utveckla affärsrelationer på olika nivåer.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för att bearbeta och utveckla företagsrelationer inom Östergötlands region.
Aktivt arbeta med att starta upp och utveckla evenemangsbiljettförsäljningen.
Identifiera nya affärsmöjligheter och samarbetspartners inom B2B-segmentet och eventmarknaden.
Erbjuda ett smartare alternativt för företagskunder och presentera dessa på ett övertygande sätt.
Genomföra kundbesök, delta i nätverksmöten, evenemang och branschaktiviteter för att bygga och underhålla affärsrelationer.Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
För att vara aktuellt för tjänsten ser vi att du har följande:
Kvalifikationer:
Erfarenhet av försäljning inom B2B-segmentet.
God förståelse för företagsmarknaden och dess specifika behov och krav.
Stark kommunikationsförmåga.
Initiativrik och självgående med en proaktiv inställning.
Som person behöver du ha ett eget driv och kunna arbeta strukturerat med god känsla för service
Körkort B

Vi erbjuder:
En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.
Möjlighet att aktivt bidra till en hållbar framtid genom att främja kollektivtrafiken.
Fast månadslön och förmåner.
Möjlighet till distansarbete varvat med kontorsarbete.


Om företaget

AB Östgötatrafiken
På Östgötatrafiken är varje medarbetare en viktig del i utvecklingen av ett hållbart samhälle och bidrar till att få vardagen att fungera för hundratusentals östgötar. Kollektivtrafik utgör ryggraden i framtidens resande, och tillsammans med engagerade kollegor arbetar de mot samhällsutveckling inom en organisation som är ledande inom miljö och teknik. Visionen är att "tillsammans driva utvecklingen mot en hållbar framtid," och detta innebär att de tar ett ansvar som sträcker sig bortom kollektivtrafikområdet.
På Östgötatrafiken reser man aldrig ensam, vare sig som kund eller medarbetare. En välkomnande och öppen företagskultur är viktig, där alla trivs och känner sig delaktiga i kundernas, samhällets, Östgötatrafikens och sin egen resa. De arbetar gemensamt för att uppnå bästa möjliga resultat inom sina arbetsområden och har höga förväntningar på sig själva och varandra. De är medvetna om att allt bra de gör bygger på ett gott samarbete.

Ansök nu

Global funktionsledare

IT-samordnare
Läs mer Dec 14
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet inom teknik och systemadministration och som kan leda och koordinera andra ingenjörer? Vill du vara med på resan för att implementera och koordinera säkerhetsinsatser och samtidigt arbeta inom ett marknadsledande företag inom medicinskt IT? Har du arbetat några år och känner att det är dags för nästa steg i karriären att utvecklas inom ledarskap?
Vi söker dig som vill arbeta med tekniken och samtidigt växa in i en Global funktionsledarroll. Som global funktionsledare kommer du vara med att leda och driva vår kunds globala arbete med att säkerställa högkvalitativa leveranser inom IT-säkerhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med leveransorganisationen för att utveckla, implementera och koordinera säkerhetsinsatser på global nivå. Samtidigt som du skapar förståelse, sprider kunskap och guidar kunderna kring deras säkerhetsarbete. Du får möjlighet att vara en nyckelspelare och samtidigt vara med att påverka kundens arbete med att säkerställa hög informationssäkerhet.
Du kommer att vara baserad på huvudkontoret i Linköping, men det kan förekomma 2-3 resor per år. Det finns möjlighet till distansarbete men önskvärt är att vara 2-3 dagar på kontoret.
För vår kund är det av stor vikt att du besitter en förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer samtidigt som du har en djup teknisk förståelse. Om du motiveras av ledarskap i kombination med teknik och IT-säkerhet tveka inte att söka tjänsten.
Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du inte når alla kraven på erfarenhet, får du gärna söka tjänsten ändå och motivera varför vi inte får missa just dig!
Randstad Technologies är specialiserade på kompetens inom IT. Vi är en världsledande aktör inom rekrytering och uthyrning av specialister. Vi ser alltid till att lära känna såväl kunder som kandidater för att hitta den perfekta matchningen. För denna tjänst blir du direktrekryterad hos kund.

Ansvarsområden
Ledning av det globala arbetet med att implementera best practices och standardkonfigurationer för att säkerställa höga informationssäkerhetsmål i leveranserna.
Utvärdering av levererade tjänster ur ett informationssäkerhetsperspektiv för att höja tjänstekvaliteten.
Ledning av interna nätverk för att sprida kunskap och medvetenhet kring informationssäkerhet.
Driva förändring genom målstyrning och KPI-uppföljning.
Tätt samarbete med säkerhetsarkitekter, lösningsarkitekter och produktarkitekter för att säkerställa hög säkerhetsnivå över produkternas livscykel.
Hantering av kritiska händelser i samarbete med berörda avdelningar inom organisationen.
Ledning av både globala och lokala aktiviteter inom "Incident Response".
Delaktighet i interna och externa revisioner kring informationssäkerhet.


Kvalifikationer
3-5 års arbetslivserfarenhet med att ha arbetat "hands on" med tekniken, till exempel med system administration
Magister- eller masterutbildning inom relevant område
Tidigare erfarenhet av att tillämpa IT-säkerhet, till exempel kring nätverk, acess managment eller server hardening
Djup förståelse för nätverkskommunikation, virtualisering och generell IT-arkitektur
God insikt i terminologi, principer och etablerade standarder inom informationssäkerhet
Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande med ledaregenskaper med förmågan att skapa goda relationer och att åstadkomma resultat med hjälp av andra


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drifttekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 7
Arbetsbeskrivning
Vi på Akademiska Hus AB söker nu en driven och kundfokuserad drifttekniker till vårt team. Som drifttekniker kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa optimal drift och underhåll av våra fastigheter, med fokus på energisystem samt styr- och övervakningssystem.
Du bör vara väl förtrogen med olika verktyg och metoder för att driftoptimera fastigheter och ha en stark framåtanda samt driv. Vi ser gärna att du är öppen för nya tekniska lösningar och innovationer inom energiområdet.
Som drifttekniker kommer du att ha en nära kundkontakt och därför är det viktigt att du är kundfokuserad och har goda kommunikationsförmågor. Vi värdesätter även teamkänsla och samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team.
För att vara aktuell för tjänsten bör du ha en utbildning inom energi, styrsystem, el och/eller ventilation, eller motsvarande erfarenhet.
Vi kan erbjuda en stabil arbetsplats med ett vänligt och samarbetsvilligt team. På Akademiska Hus AB satsar vi på ny teknik och innovation för att vara i framkant inom utvecklingen. Vi har starka klimat- och energimål och driver även egna innovationsprojekt.
Om du är en teknikintresserad person med erfarenhet inom energioptimering och styrsystem inom områden som ventilation, värme/kyla och el, så kan du vara den vi letar efter.

Ansvarsområden
Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.
Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus. Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll.
Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig drift- och energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.Kvalifikationer
Kundfokus och teamkänsla
Kunskap och erfarenhet av styr- och övervakningssystem
Kunskap och erfarenhet av energisystem inom ventilation, värme/kyl och el
Van att arbeta med driftoptimering
Framåtanda och driv
Öppen för teknik och nya innovativa lösningar
Administrativ erfarenhet
Utbildning och/eller erfarenhet inom en eller flera av områdena energi, styrsystem, el och ventilation.
Erfarenhet/kunskap av Faciliate och iFix är meriterande
B-körkort
Om företaget

Akademiska Hus AB
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.
Teknik & Service är en enhet med en samlad stark fastighetsteknisk kompetens, här finns tekniska förvaltare, driftingenjörer och drifttekniker såväl som specialistingenjörer och hållbarhetssamordnare.
Vårat fastighetsbestånd i Linköping innefattar byggnader inom Campus Valla om cirka 235 000 kvm. Vår nyaste fastighet är Studenthuset som invigdes 2019.

Ansök nu

Drifttekniker fokus mediaförsörjning

Väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Dec 11
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Är du intresserad av att vara med och ansvara för underhåll och utveckling av Cloettas fabrik i Ljungsbro inom området mediaförsörjning?
Som mediatekniker på Cloetta kommer du vara en del av ett mediaförsörjning- och fastighetsteam på 5 personer som har ansvaret för mediaförsörjningen och fastighetsunderhållet i hela fabriken. Vi har alla våra olika huvudsakliga roller och ansvar men hjälps åt när det behövs!
I rollen som mediatekniker kommer du att arbeta med fabrikens mediaförsörjning, det vill säga driften av fastighets- och produktionstekniska system såsom värme, kyla, ventilation och vatten/avlopp samt energisystemen såsom ånga, tryckluft och gasol. Mediaförsörjningen är produktionskritisk och kravet på tillgänglighet avseende dessa system är hög. Kravbilden driver därför vår grupp att arbeta förebyggande och bygga och utveckla robusta system.
Arbetsuppgifterna innehåller såväl planerat förbyggande och förbättrande arbete som akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer. Du utför arbete på egen hand och vid behov anlitar och har du kontakten med entreprenörer.
 
Utöver de dagliga arbetsuppgifterna är utmaningen med att spara energi och på andra sätt bidra till minskad negativ miljöpåverkan dominerande. Här arbetar vi i vår grupp redan aktivt och kommer att fortsätta göra så då vi drivs av ambitiösa miljömål. Vi i vår grupp har stora möjligheter att initiera och genomföra stora påtagliga insatser inom vårt ansvarsområde. Dessa kommer att leda till positiv utveckling av både vår egen och fabrikens framtid. Vi utvecklar vår kompetens inom området med andra liknande aktörer i regionen detta t.ex. genom vårt engagemang i Linköpingsinitiativet.
 
På Cloetta hittar du många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du. Vi är motiverade att vara bäst och att ständigt utvecklas. Vi vill göra skillnad och hela tiden skapa nya och smarta sätt att vinna.
Cloetta kommer att coacha dig i denna önskan att växa och utvecklas eftersom vi litar på dina förmågor. Vi ger dig den frihet som behövs för att utföra dina ansvarsområden, så att du kan ha en riktig påverkan på verksamheten genom att implementera dina egna idéer.
Och framför allt ... vi älskar vad vi gör och har kul medan vi gör det. Vi har ett leende i vårt DNA och är mycket stolta över vår välkomnande, öppna och inkluderande kultur.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 15 januari 2024. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Ylipää,
johanna.ylipaa@randstad.se alt 0703 - 42 66 38
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som mediatekniker på Cloetta kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Arbeta med fabrikens mediaförsörjning
Planera förebyggande och förbättrande arbete
Hantera akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer
Vid behov anlita entreprenörer
Vara delaktig i energibesparingsprojekt för att bidra till minskad negativ miljöpåverkan

Arbetet är förlagt till dagtid i fabriken i Ljungsbro.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom drift/underhåll eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att arbeta med mediaförsörjning såsom värme, kyla, ventilation, vatten/avlopp, samt ånga, tryckluft och gasol
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med stöd av underhållssystem.
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du behöver ha en förmåga att vara kommunikativ då rollen som mediatekniker innebär att du har kontakter och samarbeten både internt och externt. Du trivs med att dela din kunskap med andra för att bredda vår kompetens som grupp. I ditt arbete är du noggrann och trivs i en roll där du förväntas ta ansvar och utvecklas.

Om företaget

Cloetta Sverige AB
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife.
Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.
https://www.cloetta.se

Ansök nu

Drifttekniker fokus mediaförsörjning

Driftmaskinist, reningsverk
Läs mer Dec 11
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Är du intresserad av att vara
med och ansvara för underhåll och utveckling av Cloettas fabrik i Ljungsbro inom området
mediaförsörjning? Som mediatekniker på Cloetta kommer du vara en del av ett mediaförsörjning- och
fastighetsteam på 5 personer som har ansvaret för mediaförsörjningen och fastighetsunderhållet i
hela fabriken. Vi har alla våra olika huvudsakliga roller och ansvar men hjälps åt när det behövs!
I rollen som mediatekniker kommer du att arbeta med fabrikens mediaförsörjning, det vill säga driften
av fastighets- och produktionstekniska system såsom värme, kyla, ventilation och vatten/avlopp samt
energisystemen såsom ånga, tryckluft och gasol. Mediaförsörjningen är produktionskritisk och kravet
på tillgänglighet avseende dessa system är hög. Kravbilden driver därför vår grupp att arbeta
förebyggande och bygga och utveckla robusta system.


Arbetsuppgifterna innehåller såväl planerat förbyggande och förbättrande arbete som akuta
händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer. Du utför arbete på egen hand
och vid behov anlitar och har du kontakten med entreprenörer.


Utöver de dagliga arbetsuppgifterna är utmaningen med att spara energi och på andra sätt bidra till
minskad negativ miljöpåverkan dominerande. Här arbetar vi i vår grupp redan aktivt och kommer att
fortsätta göra så då vi drivs av ambitiösa miljömål. Vi i vår grupp har stora möjligheter att initiera och
genomföra stora påtagliga insatser inom vårt ansvarsområde. Dessa kommer att leda till positiv
utveckling av både vår egen och fabrikens framtid. Vi utvecklar vår kompetens inom området med
andra liknande aktörer i regionen detta t.ex. genom vårt engagemang i Linköpingsinitiativet.
På Cloetta hittar du många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du. Vi är motiverade
att vara bäst och att ständigt utvecklas. Vi vill göra skillnad och hela tiden skapa nya och smarta sätt
att vinna.
Cloetta kommer att coacha dig i denna önskan att växa och utvecklas eftersom vi litar på dina
förmågor. Vi ger dig den frihet som behövs för att utföra dina ansvarsområden, så att du kan ha en
riktig påverkan på verksamheten genom att implementera dina egna idéer.
Och framför allt ... vi älskar vad vi gör och har kul medan vi gör det. Vi har ett leende i vårt DNA och
är mycket stolta över vår välkomnande, öppna och inkluderande kultur.


Välkommen med din ansökan!
Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 15 januari 2024. Har du
frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Ylipää,
johanna.ylipaa@randstad.se alt 0703 - 42 66 38


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Som mediatekniker på Cloetta kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Arbeta med fabrikens mediaförsörjning
Planera förebyggande och förbättrande arbete
Hantera akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer
Vid behov anlita entreprenörer
Vara delaktig i energibesparingsprojekt för att bidra till minskad negativ miljöpåverkan

Arbetet är förlagt till dagtid i fabriken i Ljungsbro

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom drift/underhåll eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att arbeta med mediaförsörjning såsom värme, kyla, ventilation, vatten/avlopp, samt ånga, tryckluft och gasol
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med stöd av underhållssystem.
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du behöver ha en förmåga att vara kommunikativ då rollen som mediatekniker innebär att du har kontakter och samarbeten både internt och externt. Du trivs med att dela din kunskap med andra för att bredda vår kompetens som grupp. I ditt arbete är du noggrann och trivs i en roll där du förväntas ta ansvar och utvecklas.

Om företaget

Cloetta Sverige AB
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och
Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de
starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och
Sportlife. Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för
choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.
https://www.cloetta.se

Ansök nu

Senior Electrical Engineer

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Nov 14
Job description
We at Randstad Engineering are now searching for a Senior Electrical Engineer to join our team for a consulting assignment at Siemens Energy in Finspång. In this role, you will work on cutting-edge projects within the energy industry, focusing on control equipment and measurement solutions for power plants and industrial gas turbines.


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
Develop, design, and implement technical solutions for various components within power plants, with a primary focus on industrial gas turbines.
Fulfill customer technical requirements for low or medium voltage systems, protection systems, control equipment, and electrical installations, adhering to designated standards and procedures.


Qualifications
Minimum a Bsc within the electrical field.
Strong analytical and technical abilities, with a keen eye for detail and precision.
Ability to work independently and efficiently, delivering high-quality results.
Willingness to foster personal development and contribute to achieving company goals.
Enjoyment of collaborative work within a diverse team and the ability to build a broad network of professional contacts.
About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Nov 14
Job description
We at Randstad Engineering are now looking for Electrical Engineers for a consulting assignment in Östergörland! As an Electrical Engineer with us, you will play a vital role in the development and implementation of advanced automotive electronic safety systems at one of our customers.


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.Responsibilities
Be a part of the implementation of identified components, layout and/or other product design changes.
Be a part of a cross functional team to implement changes. 
To participate in design reviews.
To develop circuit, component, subsystem and equipment interfaces and procurement specifications.


Working hours
06:59-23:59


Qualifications
You are expected to hold an engineering degree. 
A few years of work experience within electrical design.
You would like to develop yourself and others to achieve the goals set by our client.
You enjoy working in a team and appreciate a broad network.
You can effectively communicate in English and Swedish both written and oral.
About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vi letar efter bra medarbetare att gå med i vårt team. Om du brinner för att göra ditt bästa, göra skillnad och ha roligt då är detta tjänsten för dig! Söker du ett arbete där du möter många trevliga kunder i en positiv arbetsmiljö? Då har hittat rätt! Vi söker dig som vill jobba heltid på vår mottagning i Linköping.
Ansvarsområden
Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt och i nära samarbete med vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor. Vi arbetar hårt för att erbjuda våra kunder marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinologi och resemedicin. Detta gör vi genom att vi kontinuerligt uppdaterar och vidareutbildar våra sjuksköterskor och läkare i det egna utbildningscentret, VaccinDirekt Akademin. Det finns också möjlighet till att arbeta som platsansvarig sjuksköterska med ansvar över bland annat material och bemanning. Senaste ansökningsdag: 23-10-26. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av VaccinDirekt. För mer information om tjänsten eller förutsättningslöst samtal kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska/distriktsköterska Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och mån om att ge god service och gott bemötande Vi ser gärna att du är ansvarstagande och gillar utmaningar

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Emission Engineers

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Nov 14
Job description
Randstad Engineering are in search of Emission Engineers who are enthusiastic about participating in gas turbine testing, with a specific focus on studying emissions. This through a consultant assignment at Siemens Energy in Finspång. In this role, you will be an integral part of addressing the critical challenges of reducing emissions and increasing energy supply, contributing to a more sustainable future.


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
Engineering background or relevant qualifications.
Strong problem-solving skills and a passion for finding innovative solutions.
Excellent communication skills in English, both written and spoken.
Ability to work in a collaborative and diverse team environment.


Qualifications
Work closely with Siemens Energy on initiatives related to emission reduction and energy supply enhancement.
Collaborate with a diverse and global team on projects spanning the energy landscape, including conventional and renewable power, grid technology, energy storage, and industrial electrification.
Help support companies and countries in their efforts to reduce greenhouse gas emissions and make energy more reliable, affordable, and sustainable.
About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

HR-konsult

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren och engagerad HR-konsult som kommer att arbeta konsultativt för att tillhandahålla kvalificerat stöd i HR-frågor till både chefer och medarbetare. Som HR-konsult kommer du att ha en nyckelroll i att stödja och implementera såväl operativa som strategiska HR-processer. Du förväntas arbeta både självständigt och i grupp samt delta i resor till våra kontor i Stockholm, Lund och Göteborg.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:
Systematiskt arbetsmiljöarbete, inklusive organisering av arbetsmiljöarbetet och hantering av HR-system såsom Arbetsmiljö Incident.
Koordinering av utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration.
Driva egna projekt inom HR-området.
Övriga förekommande uppgifter på enheten.

Uppdraget startar den 24-02-05 och beräknas pågå t.om 24-08-31, med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Din profil:
Akademisk utbildning inom HR-området och flerårig erfarenhet av praktiskt HR-arbete eller motsvarande.
Erfarenhet av att driva egna projekt inom HR.
Förmåga att skapa förtroende och bygga starka relationer.
Trygg, självständig och engagerad med eget driv.
Goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system.
Pedagogisk förmåga och utvecklingsinriktad.
Förmåga att växla mellan stora och små frågor.
Uttrycksförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.


Erfarenhet
Humana resurser

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Cloud Security Engineer

IT-samordnare
Läs mer Nov 13
Job description
Vill du vara med att forma framtiden för medicinskt IT och bidra till ett tryggare och effektivt säkerhetsarbete? Vill du bli en nyckelspelare i kundens engagerade säkerhetsteam? Vår kund söker nu dig som har en passion för teknik och säkerhet i rollen som Cloud Security Engineer. Du kommer att ha en central roll i att säkra våra kunders framgång genom att tillhandahålla säkra lösningar för att säkra kundernas data. Din kreativitet och tekniska skicklighet kommer bidra till att forma säkerhetsarkitektur och design, implementera robusta kontroller samt övervaka system för att upptäcka och hantera hot i våra kunders molnmiljö ur ett informationssäkerhetsperspektiv. Vidare kommer du att arbeta på den globala arenan, med kollegor, kunder och partners i många olika regioner världen över, där du ständigt anpassar dig för att ge dem bästa möjliga service. Vår kund är en ledande internationell leverantör inom medicinska IT-system och letar efter dig med några års arbetslivserfarenhet. Vår kund är mer än bara en arbetsplats – de stödjer din kompetensutveckling och du ges möjlighet att arbeta på en global scen samt påverka teknik och säkerhet på en internationell nivå. Det finns möjlighet att arbeta remote 2-3 dagar i veckan.
Responsibilities
Design och implementation av säkra molnmiljöer för våra kunder Hantering av sårbarhetskontroller och ständig övervakning/administration av system samt granskning av säkerhetsloggar Endpoint-skydd inklusive anti-malware och detektionsteknik Identity Access Manegement Aktivt delta i incidenthantering och digital forensisk för att skydda mot och reagera på hot Kontinuerlig övervakning av pågående tjänster och tillhörande nätverkskomponenter
Working hours
06:59:59-23:59:59


Qualifications
Civilingenjör eller annan relevant teknisk utbildning om minst 3 år vår kund bedömer som likvärdig Meriterande med erfarenhet inom Linux/Windows, OpenStack och Microsoft Azure Erfarenhet av att testa/ utreda säkerhetsaspekter Tidigare erfarenhet av informationssäkerhet
About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Cloud Operations Engineer

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Är du systemadministratör eller ingenjör i början av din IT-karriär och intresserad av att arbeta med molnbaserade IT-system inom vården? Företaget är ett av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Vår långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Att implementera våra lösningar, leverera uppgraderingar till våra kunder och möta deras önskemål om till exempel integrationer och migrationer är nyckeln för våra kunders framgång och tillfredsställelse. Du kommer att uppleva, och vara en del av, att sätta teknologier på plats som stödjer patientresan i sjukvårdssystemen runt om i världen.
Ansvarsområden
I denna roll kommer du: vara en del av planering och leverans av kundprojekt genom att sätta upp virtuella system och installera, underhålla och uppgradera medicinska IT-produkter arbeta med och ständigt lära dig mer om IT-miljöer, komplexa databaser, virtualisering, operativsystem, nätverk, molnlösningar och integrationer mellan olika system inom hälso-IT tänka mycket! Felsökning och problemlösning är en stor del av att ständigt driva på utvecklingen av våra tjänster

Kvalifikationer
Som systemadministratör är du en teknisk expert som gör att företaget kan leverera produkter och tjänster till våra kunder. Du kommer att ingå i Cloud Operations-avdelningen och arbeta i projekt för nya och befintliga kunder, både inom och utanför Sverige. I projekt kommer du att arbeta med komplett installation av nya system i vår privata, OpenStack-baserade, miljö samt i Microsoft Azure. Du kommer att arbeta med automation och alltid sträva efter att förbättra vår effektivitet för att leverera våra tjänster. Du kommer att arbeta i ett brett tekniskt koncept, med virtualisering, olika operativsystem, nätverk med mera, vid sidan av deras egna produkter.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supplier Quality Engineer

Kvalitetskoordinator
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Om du gillar att vara "spindeln i nätet" och dessutom har ett stort intresse för kvalitet - då har du nu hittat rätt! Vi på Randstad Engineering söker efter en Supplier Quality Engineer som genom konsultuppdrag kan stärka våra kunders kvalitetsarbete. Detta genom att arbeta med avvikelser orsakade av leverantör där du tillsammans med inblandade funktioner ser till att hitta den bästa lösningen. Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.
Ansvarsområden
Du arbetar med avvikelser orsakade av leverantör där du tillsammans med inblandade funktioner ser till att hitta den bästa lösningen. Din dag är varierande där vissa uppdrag kan medföra leverantörsbesök, koordinering av möten och att vara på plats där avvikelser hanteras. Andra dagar kan handla om att dokumentera, följa upp och ta fram data. Rollen är operativ och flexibel vilket medför möjligheten att utföra en stor del av arbetet utanför kontoret.


Koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd tas i rätt tid.
Säkerställa att leverantörerna gör korrekta grundorsaksanalyser och att de av leverantörerna implementerade åtgärder förhindrar ett upprepande.
Analysera statistik kopplat till kvalitetsbrister orsakade av leverantör i syfte att verifiera och validera vidtagna åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser.
Utveckla de processer du arbetar i samt driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.
Kvalifikationer
Du har minst en teknisk utbildning, och tidigare arbete inom kvalitet är meriterande.
Du har ett intresse och förståelse för hur olika funktioner inom ett företag arbetar, insikt om hur man kan få samarbetet dem emellan att fungera bättre samt att du har ett brinnande intresse för kvalitet.
Du ser det som stimulerande att träffa många människor såväl internt som inom företaget du jobbar på eller externt.
Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och du är bra på att kommunicera på många nivåer.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska, då arbetet innebär många internationella leverantörskontakter såväl som interna kontakter inom företaget.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Electronic Engineer

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Nov 23
Job description
Randstad Engineering is actively seeking an Electronics Engineer for an exciting consultant assignment at one of our customers' sites. Here you will play a key role in the development of cutting-edge radar products for industrial level measurement applications. The role involves circuit board design, layout work, and manufacturing documentation. The tasks include both new development and maintenance of existing products. This consultant assignment provides a unique opportunity to work on site at an industrial-leading company and to contribute to groundbreaking technology!


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
Circuit board design, layout work, and manufacturing documentation for radar products.
New development and maintenance of existing products.
Creation of requirement documentation.
Conducting measurements on circuit boards and possibly at the system level.
Test reporting.
Qualifications
Must-have competence/experience:
B.Sc. or higher degree in Electrical and/or Component Engineering.
Professional level English skills, both written and spoken.
Minimum of 2 years of experience as an Electrical Engineer, including:
Creating and maintaining wiring diagrams, schematics, and layouts for PCBs.
Generating Bills of Materials (BOMs) and manufacturing documents.
Proficiency in electrical measurements and testing.

Good-to-have competence:
Fluent in Swedish, both written and spoken.
Familiarity with Cadence ECAD tools.
Experience in electrical design and installations in hazardous environments, requiring Ex approvals.
Experience in EMC/EMI testing and measurements.

Personal skills:
Strong interpersonal skills for effective teamwork and communication.
Ability to work in a multifunctional project team throughout all phases of the concept development process, from planning to testing.
Excellent coordination skills, especially when working with different groups across various locations.
About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Systemadministratör

Systemadministratör
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
 Är du systemadministratör eller ingenjör i början av din IT-karriär och intresserad av att arbeta med molnbaserade IT-system inom vården?

Företaget är ett av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Vår långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Att implementera våra lösningar, leverera uppgraderingar till våra kunder och möta deras önskemål om till exempel integrationer och migrationer är nyckeln för våra kunders framgång och tillfredsställelse. Du kommer att uppleva, och vara en del av, att sätta teknologier på plats som stödjer patientresan i sjukvårdssystemen runt om i världen. 

Ansvarsområden
 
I denna roll kommer du:


vara en del av planering och leverans av kundprojekt genom att sätta upp virtuella system och installera, underhålla och uppgradera medicinska IT-produkter
arbeta med och ständigt lära dig mer om IT-miljöer, komplexa databaser, virtualisering, operativsystem, nätverk, molnlösningar och integrationer mellan olika system inom hälso-IT
tänka mycket! Felsökning och problemlösning är en stor del av att ständigt driva på utvecklingen av våra tjänster

 

Kvalifikationer
Som systemadministratör är du en teknisk expert som gör att företaget kan leverera produkter och tjänster till våra kunder. Du kommer att ingå i Cloud Operations-avdelningen och arbeta i projekt för nya och befintliga kunder, både inom och utanför Sverige. I projekt kommer du att arbeta med komplett installation av nya system i vår privata, OpenStack-baserade, miljö samt i Microsoft Azure. Du kommer att arbeta med automation och alltid sträva efter att förbättra vår effektivitet för att leverera våra tjänster. Du kommer att arbeta i ett brett tekniskt koncept, med virtualisering, olika operativsystem, nätverk med mera, vid sidan av  deras egna produkter. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Cloud Security Engineer

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
 Vill du vara med att forma framtiden för medicinskt IT och bidra till ett tryggare och effektivt säkerhetsarbete? Vill du bli en nyckelspelare i kundens engagerade säkerhetsteam? 

Vår kund söker nu dig som har en passion för teknik och säkerhet i rollen som Cloud Security Engineer.
Du kommer att ha en central roll i att säkra våra kunders framgång genom att tillhandahålla säkra lösningar för att säkra kundernas data. Din kreativitet och tekniska skicklighet kommer bidra till att forma säkerhetsarkitektur och design, implementera robusta kontroller samt övervaka system för att upptäcka och hantera hot i våra kunders molnmiljö ur ett informationssäkerhetsperspektiv. 
Vidare kommer du att arbeta på den globala arenan, med kollegor, kunder och partners i många olika regioner världen över, där du ständigt anpassar dig för att ge dem bästa möjliga service. 

Vår kund är en ledande internationell leverantör inom medicinska IT-system och letar efter dig med några års arbetslivserfarenhet. Vår kund är mer än bara en arbetsplats – de stödjer din kompetensutveckling och du ges möjlighet att arbeta på en global scen samt påverka teknik och säkerhet på en internationell nivå. Det finns möjlighet att arbeta remote 2-3 dagar i veckan.  

Ansvarsområden
 
 Design och implementation av säkra molnmiljöer för våra kunder 
 Hantering av sårbarhetskontroller och ständig övervakning/administration av system samt granskning av säkerhetsloggar
 Endpoint-skydd inklusive anti-malware och detektionsteknik
 Identity Access Manegement
Aktivt delta i incidenthantering och digital forensisk för att skydda mot och reagera på hot
Kontinuerlig övervakning av pågående tjänster och tillhörande nätverkskomponenter

 

Kvalifikationer
 
Civilingenjör eller annan relevant teknisk utbildning om minst 3 år vår kund bedömer som likvärdig 
 Meriterande med erfarenhet inom Linux/Windows, OpenStack och Microsoft Azure
 Erfarenhet av att testa/ utreda säkerhetsaspekter
 Tidigare erfarenhet av informationssäkerhet

 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Sjuksköterska, VaccinDirekt

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 26
Arbetsbeskrivning
 Vi letar efter bra medarbetare att gå med i vårt team. Om du brinner för att göra ditt bästa, göra skillnad och ha roligt då är detta tjänsten för dig! 

Söker du ett arbete där du möter många trevliga kunder i en positiv arbetsmiljö? Då har hittat rätt! Vi söker dig som vill jobba heltid på vår mottagning i Linköping. 

Ansvarsområden
Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt och i nära samarbete med vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor. Vi arbetar hårt för att erbjuda våra kunder marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinologi och resemedicin. Detta gör vi genom att vi kontinuerligt uppdaterar och vidareutbildar våra sjuksköterskor och läkare i det egna utbildningscentret, VaccinDirekt Akademin. Det finns också möjlighet till att arbeta som platsansvarig sjuksköterska med ansvar över bland annat material och bemanning.

Senaste ansökningsdag: 23-10-26. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av VaccinDirekt. 
För mer information om tjänsten eller förutsättningslöst samtal kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se 

Kvalifikationer


 Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska/distriktsköterska
Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och mån om att ge god service och gott bemötande
Vi ser gärna att du är ansvarstagande och gillar utmaningar


Om företaget
VaccinDirekt är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt bedriver 27 vaccinationsmottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Linköping, Örebro, Gävle och Jönköping.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 28
Arbetsbeskrivning
Älskar du att vara bäst?
Då kan du fortsätta vara det med oss, vi älskar också att vara bäst! Har du kunskap inom el, automation och mekanik och tycker att högpressionsmaskiner för industriell mätteknik låter spännande? Hos oss på ZEISS får du arbeta med tekniskt avancerade mätmaskiner och med stora möjligheter till vidareutbildning inom mätteknik. Som servicetekniker hos oss får du en självständig roll med stort ansvar, där kompetens och självständighet uppskattas. Som servicetekniker hos ZEISS har du en flexibel roll där du regelbundet besöker våra kunder för att säkerställa att ZEISS mätmaskiner fungerar på bästa sätt. Du blir planerad, men lägger upp och hanterar självständigt det löpande arbetet med dina kunder.
Du kommer primärt arbeta i Östergötland och Norra Småland, men även andra delar av Sverige, vilket innebär att du kan förvänta dig en del resdagar (cirka 60–80 per år).
Du utgår från din bostadsort, som lämpligen bör vara någonstans i eller omkring Linköping.
Eftersom ZEISS är en nordisk organisation kan det ibland förekomma uppdrag i de övriga nordiska länderna.
Du ingår i ett större team av tekniker och rapporterar till din Servicechef som är placerad i Stockholm. Vi är stolta över vårt starka serviceteam och värderar våra teknikers anda att stötta och hjälpa varandra att bli bättre. Du kommer få en gedigen utbildning, både i Sverige och på vårt utbildningscenter i södra Tyskland.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för service och kalibrering på avancerade koordinatmätmaskiner som klassas som världens bästa med spetsteknik och extrem precision.
Sköta installationer, underhåll och akutservice av koordinatmätmaskiner som står ute hos kund inom den svenska tillverkningsindustrin.
Kontinuerligt utbildas och utvecklas internt och i Tyskland för att på bästa sätt kunna serva ZEISS maskiner.

Sista ansökningsdag: 21 December 2023 Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.
För information: I denna rekrytering samarbetar Carl Zeiss AB med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Bernhoff på 072 988 90 03, adam.bernhoff@randstad.se

Kvalifikationer
Du har troligen en teknisk gymnasieexamen inom ex elektronik-, industriautomation eller styr- och reglerteknik och har en bra ”känsla” för mekanik, eftersom mätinstrumenten kräver mycket hög precision.
Du kanske just har avslutat gymnasiet eller så har du några års erfarenhet från tillverkande industri och är van vid resande servicearbete?
Eftersom maskinerna är CNC-styrda med modern mikroprocessteknik och innehåller många finmekaniska och elektroniska komponenter är det viktigt att du har mycket goda datorkunskaper.
Tjänsten innebär både svenska och internationella kontaktytor och du behöver behärska både svenska och engelska på bra nivå.
Vi förutsätter att du har körkort. Som person är du trygg, kvalitetsmedveten och har ett grundläggande affärstänk.
Du är självgående och ansvarsfull, brinner för att förstå och lösa tekniska problem och ser god service som en självklarhet.
Du trivs i mötet med kunder, är du lugn och lyhörd och kan förklara komplexa tekniska frågor på ett pedagogiskt sätt.


Erfarenhet
Ingenjörsteknik
Styrning
CNC-maskiner


Om företaget

Carl Zeiss AB
Organisations-/företagsbeskrivning:

ZEISS är världsledande inom 3D koordinatmätteknik och inom affärsområdet Industriell mätteknik levereras mekaniska och optiska koordinatmätmaskiner till den svenska bil-, maskin- och plastindustrin. Då ZEISS kontinuerligt investerar en stor del av omsättningen i forskning och utveckling krävs högklassiga tekniker som drivs av att befinna sig i teknikens framkant.

Carl Zeiss AB ingår i ZEISS Group som är världsledande inom optik, finmekanik och instrument. Produktprogrammet omfattar mikroskopi, medicinsk optik, industriell mätteknik, kikare och kikarsikten. Koncernen har egen verksamhet i mer än 50 länder och representation i mer än 100 länder.

Tillverkning sker i Europa, Nordamerika, och Asien. Huvudkontoret ligger i Oberkochen i södra Tyskland. I världen har koncernen en omsättning på ca 6.4 miljarder euro och ca 43 000 anställda. ZEISS har funnits i mer än 175 år. ZEISS Nordics som omfattar Sverige, Danmark, Norge och Finland med totalt 175 anställda och omsätter ca 840 miljoner SEK. Läs mer på www.zeiss.se.

*Number of Remote Days: 60-80 days

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en projektledare inom produktion som innebär ansvar för att leverera produkter kopplat mot kundorder.


För denna roll blir du anställd av oss på Randstad men kommer att jobba på plats ute hos kund.

Ansvarsområden
Uppdraget innebär att driva utvecklings- och produktionsprojekt inom produktion så att företagets kunder får sina produkter i rätt tid med rätt kvalitet. Leda och koordinera projektets medlemmar inom produktionsteknik, planering, inköp, produktionskvalitet och övrig produktion och kommer även ha många kontaktytor inom program och utveckling.


Arbetsuppgifter:
• Planera, koordinera och genomföra utvecklings- och produktionsprojekt
• Uppnå, rapportera och följa upp projektmål och mätetal
• Identifiera och hantera risker inom projekten
• Skapa och upprätthålla goda relationer med berörda parter inom projekt och program
• Avrapportera projektets status till styrgruppen

Kvalifikationer
Vi söker någon som är engagerad, analytisk, processdriven och uppvisar en positiv problemlösande attityd. Gärna med erfarenhet av projektledning och projektledningsprocess.
Du har kompetens/bakgrund inom produktionsteknik eller supply chain och en teknisk bakgrund i form av relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drifttekniker fokus mediaförsörjning

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Nov 15
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Är du intresserad av att vara med och ansvara för underhåll och utveckling av Cloettas fabrik i Ljungsbro inom området mediaförsörjning? Som mediatekniker på Cloetta kommer du vara en del av ett mediaförsörjning- och fastighetsteam på 5 personer som har ansvaret för mediaförsörjningen och fastighetsunderhållet i hela fabriken. Vi har alla våra olika huvudsakliga roller och ansvar men hjälps åt när det behövs!


I rollen som mediatekniker kommer du att arbeta med fabrikens mediaförsörjning, det vill säga driften av fastighets- och produktionstekniska system såsom värme, kyla, ventilation och vatten/avlopp samt energisystemen såsom ånga, tryckluft och gasol. Mediaförsörjningen är produktionskritisk och kravet på tillgänglighet avseende dessa system är hög. Kravbilden driver därför vår grupp att arbeta förebyggande och bygga och utveckla robusta system.


Arbetsuppgifterna innehåller såväl planerat förbyggande och förbättrande arbete som akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer. Du utför arbete på egen hand och vid behov anlitar och har du kontakten med entreprenörer.
Utöver de dagliga arbetsuppgifterna är utmaningen med att spara energi och på andra sätt bidra till minskad negativ miljöpåverkan dominerande. Här arbetar vi i vår grupp redan aktivt och kommer att fortsätta göra så då vi drivs av ambitiösa miljömål. Vi i vår grupp har stora möjligheter att initiera och genomföra stora påtagliga insatser inom vårt ansvarsområde. Dessa kommer att leda till positiv utveckling av både vår egen och fabrikens framtid. Vi utvecklar vår kompetens inom området med andra liknande aktörer i regionen detta t.ex. genom vårt engagemang i Linköpingsinitiativet.


På Cloetta hittar du många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du. Vi är motiverade att vara bäst och att ständigt utvecklas. Vi vill göra skillnad och hela tiden skapa nya och smarta sätt att vinna.
Cloetta kommer att coacha dig i denna önskan att växa och utvecklas eftersom vi litar på dina förmågor. Vi ger dig den frihet som behövs för att utföra dina ansvarsområden, så att du kan ha en riktig påverkan på verksamheten genom att implementera dina egna idéer.
Och framför allt ... vi älskar vad vi gör och har kul medan vi gör det. Vi har ett leende i vårt DNA och är mycket stolta över vår välkomnande, öppna och inkluderande kultur.


Välkommen med din ansökan!


Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 15 december 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@randstad.se alt 0702-438407
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som mediatekniker på Cloetta kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Arbeta med fabrikens mediaförsörjning
Planera förebyggande och förbättrande arbete
Hantera akuta händelsestyrda felavhjälpande underhållsaktiviteter och reparationer
Vid behov anlita entreprenörer
Vara delaktig i energibesparingsprojekt för att bidra till minskad negativ miljöpåverkan

Arbetet är förlagt till dagtid i fabriken i Ljungsbro.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom drift/underhåll eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att arbeta med mediaförsörjning såsom värme, kyla, ventilation, vatten/avlopp, samt ånga, tryckluft och gasol
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med stöd av underhållssystem.
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du behöver ha en förmåga att vara kommunikativ då rollen som mediatekniker innebär att du har kontakter och samarbeten både internt och externt. Du trivs med att dela din kunskap med andra för att bredda vår kompetens som grupp. I ditt arbete är du noggrann och trivs i en roll där du förväntas ta ansvar och utvecklas.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknisk specialist inom VVS

Finansanalytiker
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och gillar kontakt med människor? Vill du fortsätta arbeta med teknisk drift? Det sker spännande utveckling i våra fastigheter och vi söker en operativ teknikspecialist med inriktning mot VVS som vill vara med på vår resa genom att bidra med effektiv och snabb problemlösning och långsiktig planering. Rollen avser arbete med vårt fastighetsbestånd på Campus Valla i Linköping och Campus Norrköping med placering i Linköping. 


Hos oss på Akademiska Hus erbjuds du ett ansvarsfullt uppdrag, som innebär många kontaktytor i en professionell organisation med självgående och kompetenta medarbetare. Du får möjlighet att jobba i nära dialog med dina kollegor där du bidrar med din kompetens till att stötta dem i deras arbete och blir på så sätt delaktig i en långsiktig och hållbar utveckling med möjlighet att själv utvecklas. Ditt uppdrag i teamet är att optimera system och funktioner så att byggnader och system körs med hög energi- och kostnadseffektivitet, med ett bra inomhusklimat och en hög driftsäkerhet. Du är motorn inom VVS för avdelningen, du leder uppgiftsbaserade team av drifttekniker, håller ihop strukturen, dokumentationen och följer upp energimålen för byggnaderna. Rollen innebär en nyckelroll i bolagets utveckling och arbetssätt inom områdena automation och digitalisering och du kommer vara högst delaktig i implementering av bolagsgemensam utveckling i avdelningarna. 


Välkommen med din ansökan!
Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 13 december men vänta inte med att söka, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@randstad.se alternativt 0702-438407.
För den här rollen behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansvarsområden
Som Teknisk specialist inom VVS på Akademiska Hus kommer du i huvudsak ha följande arbetsuppgifter:
Ansvara för spetskompetens inom ventilation och VVS-teknik
Stötta avdelningarna att ta fram strategiska planer för utbyggnad och underhåll inom ventilation och VVS området
Upprätta kalkyler för tekniska ombyggnader, underhållsarbete och energiåtgärder
Hjälpa avdelning att kravställa och följa upp i byggprojekt
Arbeta med sensorerna i våra digitala tvillingar för att optimera ventilationen
Arbeta med Twin Air Pilots | TwinAIR (twinair-project.eu)
Bistå och vid behov leda teknikprojekt där ventilation och VVS-teknik är merparten
Utbilda DT och TF inom ventilationsstyrning samt att aktivt vara med i energioptimeringsarbetet


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kompetenser:
Civil- eller Högskoleingenjör inom VVS/Styrteknik eller motsvarande relevant utbildning
Minst fem års arbetslivserfarenhet av att arbeta i rollen som VVS-ingenjör eller motsvarande
Mycket god och mångårig erfarenhet inom projektering och drift av ventilations-, rör-, styr- och reglersystem i komplexa miljöer
God branscherfarenhet inom fastighet
God erfarenhet av arbete i projektform

Som person är du självgående och visar stort engagemang för dina uppgifter. Du har ett strukturerat arbetssätt och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Problemlösning och komplexa frågor är något du har tidigare erfarenhet av och tycker är roliga att arbeta med. Du har förmågan att engagera och få med dig andra och ser samarbete som en förutsättning för att nå mål. Att du har förmågan ett se helheten och har ett kreativt och genuint intresse för energi-/teknikfrågor är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som person är du prestigelös, gillar att vara en i teamet och tar eget initiativ till att lära nytt för att utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet
HVAC
Kylning, luftkonditionering och ventilation


Om företaget

Akademiska Hus AB
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ansök nu

Supplier Quality Engineer

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Okt 16
Arbetsbeskrivning
Om du gillar att vara "spindeln i nätet" och dessutom har ett stort intresse för kvalitet - då har du nu hittat rätt! Vi på Randstad Engineering söker efter en Supplier Quality Engineer som genom konsultuppdrag kan stärka våra kunders kvalitetsarbete. Detta genom att arbeta med avvikelser orsakade av leverantör där du tillsammans med inblandade funktioner ser till att hitta den bästa lösningen. 

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden
Du arbetar med avvikelser orsakade av leverantör där du tillsammans med inblandade funktioner ser till att hitta den bästa lösningen. Din dag är varierande där vissa uppdrag kan medföra leverantörsbesök, koordinering av möten och att vara på plats där avvikelser hanteras. Andra dagar kan handla om att dokumentera, följa upp och ta fram data. Rollen är operativ och flexibel vilket medför möjligheten att utföra en stor del av arbetet utanför kontoret.


Koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd tas i rätt tid.
Säkerställa att leverantörerna gör korrekta grundorsaksanalyser och att de av leverantörerna implementerade åtgärder förhindrar ett upprepande. 
Analysera statistik kopplat till kvalitetsbrister orsakade av leverantör i syfte att verifiera och validera vidtagna åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser.
Utveckla de processer du arbetar i samt driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.


Kvalifikationer
Du har minst en teknisk utbildning, och tidigare arbete inom kvalitet är meriterande.
Du har ett intresse och förståelse för hur olika funktioner inom ett företag arbetar, insikt om hur man kan få samarbetet dem emellan att fungera bättre samt att du har ett brinnande intresse för kvalitet.
 Du ser det som stimulerande att träffa många människor såväl internt som inom företaget du jobbar på eller externt.
Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och du är bra på att kommunicera på många nivåer.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska, då arbetet innebär många internationella leverantörskontakter såväl som interna kontakter inom företaget.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT-Tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 13
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies är specialiserade på kompetens inom IT. Vi är en världsledande aktör inom rekrytering och uthyrning av specialister. Vi sätter din personliga utveckling i fokus och erbjuder ett stort nätverk med många sociala aktiviteter. Vi kan erbjuda dig en väg fram i stora internationella bolag eller i mindre produktionsbolag, du väljer!

Som anställd hos Randstad får du vara en del av en gemenskap med möjlighet till utvecklande arbetsuppgifter hos attraktiva kunder i regionen. Din konsultchef är lyhörd för dina önskemål och intressen, din utveckling står alltid i fokus. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och utvecklande uppdrag med trygga anställningsvillkor och kollektivavtal enligt IT-avtalet/bemanningsavtalet. 

Vi söker just nu en strukturerad IT-tekniker med stark initiativförmåga och analytiska färdigheter. 

I rollen som IT-tekniker kommer du att vara på plats hos kund och arbeta i 3:e linjen för att ge teknisk service på plats. Som IT-tekniker ansvarar du för att kundens IT-miljö fungerar på bästa sätt. Detta innebär bland annat  ärenden gällande nätverk, administration samt utbyte och felsökning av utrustning som är ur funktion. I ditt arbete kommer du även att hantera ärenden i kundens ärendehanteringssystem och dokumentera förändringar/installationer.  Arbetet innebär mycket kundkontakt på kundens olika avdelningar så det är viktigt att du har en känsla för service samt är noggrann och strukturerad.

Ansvarsområden
För att lyckas i rollen är du en riktigt vass problemlösare som gillar att analysera problem för att lösa ärenden. Du är också serviceorienterad och duktig på att kommunicera med kunder. I tjänsten ingår även att kunna ta ansvar för att driva och ansvara för kunders IT-miljö och drift.

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning med inriktning mot IT eller annan utbildning som bedöms relevant
Teknisk kunskap
Övergripande kunskap inom IT och teknik
Läsa och förstå dokumentation
Erfarenhet av service på plats (on-site) arbete
B-körkort samt egen bil


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 13
Job description
Älskar du att vara bäst?
Då kan du fortsätta vara det med oss, vi älskar också att vara bäst! Har du kunskap inom el, automation och mekanik och tycker att högpressionsmaskiner för industriell mätteknik låter spännande? Hos oss på ZEISS får du arbeta med tekniskt avancerade mätmaskiner och med stora möjligheter till vidareutbildning inom mätteknik. Som servicetekniker hos oss får du en självständig roll med stort ansvar, där kompetens och självständighet uppskattas. Som servicetekniker hos ZEISS har du en flexibel roll där du regelbundet besöker våra kunder för att säkerställa att ZEISS mätmaskiner fungerar på bästa sätt. Du blir planerad, men lägger upp och hanterar självständigt det löpande arbetet med dina kunder.
Du kommer primärt arbeta i Östergötland och Norra Småland, men även andra delar av Sverige, vilket innebär att du kan förvänta dig en del resdagar (cirka 60–80 per år).
Du utgår från din bostadsort, som lämpligen bör vara någonstans i eller omkring Linköping.
Eftersom ZEISS är en nordisk organisation kan det ibland förekomma uppdrag i de övriga nordiska länderna.
Du ingår i ett större team av tekniker och rapporterar till din Servicechef som är placerad i Stockholm. Vi är stolta över vårt starka serviceteam och värderar våra teknikers anda att stötta och hjälpa varandra att bli bättre. Du kommer få en gedigen utbildning, både i Sverige och på vårt utbildningscenter i södra Tyskland.

Responsibilities
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för service och kalibrering på avancerade koordinatmätmaskiner som klassas som världens bästa med spetsteknik och extrem precision.
Sköta installationer, underhåll och akutservice av koordinatmätmaskiner som står ute hos kund inom den svenska tillverkningsindustrin.
Kontinuerligt utbildas och utvecklas internt och i Tyskland för att på bästa sätt kunna serva ZEISS maskiner.

Sista ansökningsdag: 15 november 2023 Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.
För information: I denna rekrytering samarbetar Carl Zeiss AB med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Bernhoff på 072 988 90 03, adam.bernhoff@randstad.se

Working hours
06:59:59-23:59:59


Qualifications
Du har troligen en teknisk gymnasieexamen inom ex elektronik-, industriautomation eller styr- och reglerteknik och har en bra ”känsla” för mekanik, eftersom mätinstrumenten kräver mycket hög precision.
Du kanske just har avslutat gymnasiet eller så har du några års erfarenhet från tillverkande industri och är van vid resande servicearbete?
Eftersom maskinerna är CNC-styrda med modern mikroprocessteknik och innehåller många finmekaniska och elektroniska komponenter är det viktigt att du har mycket goda datorkunskaper.
Tjänsten innebär både svenska och internationella kontaktytor och du behöver behärska både svenska och engelska på bra nivå.
Vi förutsätter att du har körkort. Som person är du trygg, kvalitetsmedveten och har ett grundläggande affärstänk.
Du är självgående och ansvarsfull, brinner för att förstå och lösa tekniska problem och ser god service som en självklarhet.
Du trivs i mötet med kunder, är du lugn och lyhörd och kan förklara komplexa tekniska frågor på ett pedagogiskt sätt.


Experience
Ingenjörsteknik
Styrning
CNC-maskiner

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 7
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Randstad Technologies en utvecklare till spännande uppdrag i Linköping.

Du kommer att arbeta med att utveckla och leverera funktioner till kundens navigationssystem. Du kan också komma att få arbeta med nydesign och anpassa produkten till vad framtiden behöver. 

Du kommer att ingå i något av teknikområdets tvärfunktionella och agila team som arbetar med både system- och mjukvaruutveckling. Beroende på intresse och behov kan du välja inriktning. Rollen är mångsidig och erbjuder stor möjlighet att utveckla, bredda och fördjupa sig i teknikområdet. I ditt arbete har du många kontaktytor mot andra teknikområden samt interna och externa stakeholders.

Ansvarsområden
På sikt finns möjligheten att få ett större ansvar och leda och styra utvecklingen inom ett funktionsområde.  Några exempel på arbetsuppgifter kan vara 
Insamling, analys och definition av krav. 
Systemering av funktioner, skriva kod och testfall. 
Driva frågor/utredningar och koordinera arbetet tillsammans med andra teknikområden. 
Test och verifiering av funktioner i simulatorer för att testa mjukvaran
Vara med i inledningsfasen för framtida projekt
Kvalifikationer
För tjänsten som mjukvaruingenjör krävs det att du har erfarenhet och kunskap inom programmering i C++. Det är meriterande om du även har kunskaper i MATLAB.

Du är någon med en känsla för ordning och reda då arbetet till stor del består av kritiska system. 
Som person är du nyfiken och har god samarbets- och initiativförmåga då du kommer att arbeta med stora kontaktytor med interna och externa stakeholsers.
Du behöver därmed även ha en god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska.Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 13
Job description
Nu söker vi på Randstad Technologies en utvecklare till spännande uppdrag i Linköping. Du kommer att arbeta med att utveckla och leverera funktioner till kundens navigationssystem. Du kan också komma att få arbeta med nydesign och anpassa produkten till vad framtiden behöver. Du kommer att ingå i något av teknikområdets tvärfunktionella och agila team som arbetar med både system- och mjukvaruutveckling. Beroende på intresse och behov kan du välja inriktning. Rollen är mångsidig och erbjuder stor möjlighet att utveckla, bredda och fördjupa sig i teknikområdet. I ditt arbete har du många kontaktytor mot andra teknikområden samt interna och externa stakeholders.
Responsibilities
På sikt finns möjligheten att få ett större ansvar och leda och styra utvecklingen inom ett funktionsområde. Några exempel på arbetsuppgifter kan vara Insamling, analys och definition av krav. Systemering av funktioner, skriva kod och testfall. Driva frågor/utredningar och koordinera arbetet tillsammans med andra teknikområden. Test och verifiering av funktioner i simulatorer för att testa mjukvaran Vara med i inledningsfasen för framtida projekt
Working hours
06:59:59-23:59:59


Qualifications
För tjänsten som mjukvaruingenjör krävs det att du har erfarenhet och kunskap inom programmering i C++. Det är meriterande om du även har kunskaper i MATLAB. Du är någon med en känsla för ordning och reda då arbetet till stor del består av kritiska system. Som person är du nyfiken och har god samarbets- och initiativförmåga då du kommer att arbeta med stora kontaktytor med interna och externa stakeholsers. Du behöver därmed även ha en god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Servicetekniker

Maskinreparatör
Läs mer Okt 19
Arbetsbeskrivning
Älskar du att vara bäst? Då kan du fortsätta vara det med oss, vi älskar också att vara bäst!
Har du kunskap inom el, automation och mekanik och tycker att högpressionsmaskiner för industriell mätteknik låter spännande?

Hos oss på ZEISS får du arbeta med tekniskt avancerade mätmaskiner och med stora möjligheter till vidareutbildning inom mätteknik. Som servicetekniker hos oss får du en självständig roll med stort ansvar, där kompetens och självständighet uppskattas.

Som servicetekniker hos ZEISS har du en flexibel roll där du regelbundet besöker våra kunder för att säkerställa att ZEISS mätmaskiner fungerar på bästa sätt. Du blir planerad, men lägger upp och hanterar självständigt det löpande arbetet med dina kunder.

Du kommer primärt arbeta i Östergötland och Norra Småland, men även andra delar av Sverige, vilket innebär att du kan förvänta dig en del resdagar (cirka 60–80 per år). Du utgår från din bostadsort, som lämpligen bör vara någonstans i eller omkring Linköping. Eftersom ZEISS är en nordisk organisation kan det ibland förekomma uppdrag i de övriga nordiska länderna.

Du ingår i ett större team av tekniker och rapporterar till din Servicechef som är placerad i Stockholm. 
Vi är stolta över vårt starka serviceteam och värderar våra teknikers anda att stötta och hjälpa varandra att bli bättre. 
Du kommer få en gedigen utbildning, både i Sverige och på vårt utbildningscenter i södra Tyskland.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för service och kalibrering på avancerade koordinatmätmaskiner som klassas som världens bästa med spetsteknik och extrem precision.
Sköta installationer, underhåll och akutservice av koordinatmätmaskiner som står ute hos kund inom den svenska tillverkningsindustrin.
Kontinuerligt utbildas och utvecklas internt och i Tyskland för att på bästa sätt kunna serva ZEISS maskiner.

Sista ansökningsdag: 15 november 2023
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.
För information: I denna rekrytering samarbetar Carl Zeiss AB med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Bernhoff på 072 988 90 03, adam.bernhoff@randstad.se

Kvalifikationer
Du har troligen en teknisk gymnasieexamen inom ex elektronik-, industriautomation eller styr- och reglerteknik och har en bra ”känsla” för mekanik, eftersom mätinstrumenten kräver mycket hög precision.
Du kanske just har avslutat gymnasiet eller så har du några års erfarenhet från tillverkande industri och är van vid resande servicearbete?
Eftersom maskinerna är CNC-styrda med modern mikroprocessteknik och innehåller många finmekaniska och elektroniska komponenter är det viktigt att du har mycket goda datorkunskaper.
Tjänsten innebär både svenska och internationella kontaktytor och du behöver behärska både svenska och engelska på bra nivå.
Vi förutsätter att du har körkort. 

Som person är du trygg, kvalitetsmedveten och har ett grundläggande affärstänk. Du är självgående och ansvarsfull, brinner för att förstå och lösa tekniska problem och ser god service som en självklarhet. Du trivs i mötet med kunder, är du lugn och lyhörd och kan förklara komplexa tekniska frågor på ett pedagogiskt sätt.

Om företaget
ZEISS är världsledande inom 3D koordinatmätteknik och inom affärsområdet Industriell mätteknik levereras mekaniska och optiska koordinatmätmaskiner till den svenska bil-, maskin- och plastindustrin. Då ZEISS kontinuerligt investerar en stor del av omsättningen i forskning och utveckling krävs högklassiga tekniker som drivs av att befinna sig i teknikens framkant.
Carl Zeiss AB ingår i ZEISS Group som är världsledande inom optik, finmekanik och instrument. Produktprogrammet omfattar mikroskopi, medicinsk optik, industriell mätteknik, kikare och kikarsikten. Koncernen har egen verksamhet i mer än 50 länder och representation i mer än 100 länder.
Tillverkning sker i Europa, Nordamerika, och Asien. Huvudkontoret ligger i Oberkochen i södra Tyskland. 
I världen har koncernen en omsättning på ca 6.4 miljarder euro och ca 43 000 anställda. ZEISS har funnits i mer än 175 år. ZEISS Nordics som omfattar Sverige, Danmark, Norge och Finland med totalt 175 anställda och omsätter ca 840 miljoner SEK. Läs mer på www.zeiss.se.

Ansök nu

1st line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad technologies söker dig som brinner för att hjälpa användare och har stort IT-intresse. I rollen som supporttekniker i 1st line har du mycket kontakt med verksamhetens användare och vi söker därför personer som kan hjälpa användaren rent tekniskt, men som också kan få användaren att känna sig väl bemött. 

Arbetet i first line support innebär att vara den första kontakten gentemot kunden och ta emot användarens ärenden via både telefon och webbportal. Ärendena kan gälla exempelvis  användarstöd, felhantering, behörighetsadministration, installation m.m.  Problemen varierar i svårighetsgrad så vi söker dig som har bred kunskap inom IT. Ansvarsområden


Hantera inkommande samtal och webbärenden från användare
Arbeta med felsökning
Hantera ärenden i ärendehanteringsystem 


Kvalifikationer


Minst ett års erfarenhet från liknande arbete
Gymnasieutbildning med inriktning mot IT/teknik
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi letar efter dig som är social och har en vilja att lära dig nya saker och utvecklas. Du ska har ett starkt kundfokus och gilla att ge professionell service anpassad efter användarens specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Som person är du innovativ och ansvarstagande och kan arbeta metodisk i en miljö med högt tempo, där du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpsansvarig

Inköpsledare
Läs mer Okt 17
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren och självgående inköpsansvarig som är van att arbeta självständigt. Du är en initiativtagande person som trivs med att ha kontakt med leverantörer och tillverkare, och har en stark kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.
Som inköpsansvarig kommer du att ha ansvar över hela inköpsprocessen, från att förhandla och skriva kontrakt till att hantera och följa upp beställningar. Du kommer att ha en central roll i att förstå och optimera både förhandlings- och tillverkningsprocesser, och din universitetsutbildning som ingenjör eller logistiker kommer att vara till stor nytta för att hantera dessa komplexa processer.

Ditt arbete kommer också att involvera att överse hela logistikkedjan och att optimera PLM (Produktlivscykelhantering) och ERP (Företagsresursplanering) system. Du kommer att samarbeta nära med ingenjörer för att säkerställa en optimal logistik- och inköpsprocess.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta globalt och internationellt, då en del av våra leverantörer och tillverkare finns utanför Sverige. Din förmåga att kommunicera effektivt på både svenska och engelska kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen som inköpsansvarig.

Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer att vara en viktig del av vårt inköpsteam och få möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
Hitta, utvärdera och utveckla vår leverantörsbas
Kontinuerlig utveckling av leveransprocesser
Granskning och samarbeten med globala leverantörer
Kostnadsminskningsprojekt
Var en del av utvecklingsteam redan i tidiga utvecklingsstadier
Genomför integration av nya produkter på fabriksplatser
Stöd vid utveckling av logistiksystem
Kvalifikationer
Universitetsutbildning inom logistik, ekonomi eller ingenjör
Mycket bra svenska och engelska
Erfarenhet
Minst 3-5 års erfarenhet av inköp- och logistikprocesser.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Databasutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 24
Arbetsbeskrivning
Till ett befintligt team hos vår kund söker vi nu en utvecklare med kunskap och erfarenhet av arbete med databas. Teamet ansvarar för utveckling och drift av kundens configuration management database och dess undertjänster, inklusive frontend, API, Continuous integration, distributionsautomation och server/container-infrastruktur. 

Den främsta uppgiften kommer att vara funktionsutveckling som inkluderar kravinsamling, utredning och teknisk design, UX/användbarhetsproblem, kodutveckling, testning, verifiering och distribution. I arbetsuppgifterna ingår även drifthantering inklusive buggrapporter, supportförfrågningar, logghantering och övervakningsmiljöer. 

Du kommer att ingå i ett härligt team som jobbar med att utveckla och förbättra sitt arbetssätt. Ansvarsområden
Utveckling och drift av CMDB

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har 3-7 års erfarenhet av jobb som utvecklare. 

• Erfarenhet av att utveckla REST API CRUD-applikationer
• Erfarenhet av att skapa React/Angular/Vue SPA-applikationer
• Erfarenhet av att utveckla användargränssnitt med UX-ansats.
• Erfarenhet av testning och CI/CD-verktyg
• Erfarenhet av distribution av containeriserade tjänster
• Van att arbeta i team med ett agilt arbetssätt.
• Erfarenhet av DevOps
• Kundinriktad och serviceinriktad

Erfarenhet i flera av följande språk/ramverk/verktyg är en fördel. 
• My
• TypeScript
• Kantig
• Python
• Kotlin / Java Spring Boot
• SASS
• Bootstrap
• Jenkins
• Kantigt material
• D3.js
• PHP

All erfarenhet av datavetenskap, dataanalys och/eller maskininlärning är också meriterande.Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Okt 4
Arbetsbeskrivning
Vi letar efter en engagerad och tekniskt kunnig person som vill ta steget in i en givande roll som servicetekniker. Om du brinner för mekanik och el, och trivs med variation och eget ansvar i arbetsvardagen, så har du nu möjligheten att utvecklas i en framstående global organisation inom utomhusreklam. Ditt arbete kommer att bidra till att förbättra tillvaro för stadens medborgare.

Ansvarsområden
Som servicetekniker kommer din roll att vara självständig och varierande när du arbetar ute i fältet. Du kommer att lösa problem och se till att våra produkter fungerar som de ska i region Mitt (Linköping, Norrköping, Jönköping).

Dina ansvarsområden inkluderar:

• Att identifiera och lösa fel, optimera systemet, göra föranmälningar, installera utrustning och vidta åtgärder vid driftsstörningar.
• Att utföra mekaniskt och elektriskt underhåll samt enklare reparationer.
• Att dokumentera och rapportera utförda arbetsmoment.
• Att samarbeta nära med vårt övriga underhållspersonal och tekniker, både internt och externt.

Du kommer att ha tillgång till en egen servicebil, och arbetet kommer att samordnas från vår depå i Linköping. Eftersom våra produkter finns i hela landet kan resor vara en del av tjänsten.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt företag där din passion för teknik och samhälle uppskattas. Du kommer att ingå i ett fantastiskt team av fälttekniker och rapportera till din ansvariga inom Serviceledningen. I början kommer du att få en grundlig introduktion och utbildning av våra erfarna tekniker och gruppchefer.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har ett genuint tekniskt intresse och viss erfarenhet inom mekanik och el. Du är aktiv, har god fysik och är bekväm med att arbeta på höjder. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete för att säkerställa hög kvalitet och leverans i tid.
På vårt företag strävar vi alltid efter att upprätthålla hög kvalitet och se till att våra enheter är rena och välunderhållna. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och har en önskan att hitta förbättringar. Du trivs med att arbeta självständigt, även när tempot är högt, och du är öppen för att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten:

• B-körkort
• Viss erfarenhet av mekanik och el
• Avslutad gymnasieutbildning
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Grundläggande datoranvändning och dokumentationsfärdigheter

Meriterande:

• Erfarenhet av service och underhåll av liknande produkter
• Teknisk utbildning med inriktning på el
• Erfarenhet inom automation
• Kunskaper inom nätverksteknik

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Om du är en maskinkonstruktör som vill arbeta i en innovativ miljö med framtidens energi - då har du hittat rätt! Vi på Randstad Engineering söker nu efter en maskinkonstruktör för ett konsultuppdrag hos Siemens Energy.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.Ansvarsområden
I din roll som maskinkonstruktör hos vår kund Siemens Energy kommer du att vara en del av testgruppen. Du kommer att skapa och montera instrument med olika applikationer, där du omvandlar idéer till praktiska och fungerande lösningar så att produkter kan testas. Dessutom kommer du att vara en viktig pusselbit när det gäller att samordna och dokumentera projekt.

Ditt arbete inkluderar vidare att hantera materialbeställningar och att erbjuda tekniskt stöd till dina kollegor inom teamet. En extra fördel med din roll är möjligheten att ta en mer framträdande och ledande position inom projektteamet när det krävs. Din kompetens och engagemang kommer att vara avgörande för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet.Kvalifikationer


MSc eller BSc med inriktning mot maskinteknik
Mycket goda kunskaper svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
Meriterande med en bakgrund som team-leader. 


För att trivas i rollen ser vi att du är en person med ett brinnande intresse för teknik, utveckling och problemlösning. Som person är du kommunikativ och prestigelös. Du är självgående och driver ditt arbete framåt samtidigt som du har en stark teamkänsla och tycker om att samarbeta med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och noggrant. Du trivs med att koordinera och är bra på att fånga upp saker som behöver göras. Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Sep 14
Job description
If you want to be at the forefront of evaluating cutting-edge optics and image sensors within camera and vision systems - this is the job for you! We at Randstad Engineering are looking for an Electrical Engineer to strengthen our customer. This trough an consultant assignment where you'll be instrumental in driving innovation and excellence.

Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
As a consultant working with one of our esteemed customers, your role will be pivotal in the evaluation of optics and image sensors within camera and vision systems. You will collaborate closely with colleagues across various disciplines and external suppliers. You will be an integral part of a team where mutual support and active contribution to ongoing projects are essential.

Your daily responsibilities will encompass:
Specifying, configuring, executing, and analyzing tests to ensure optimal optics and image sensor performance in vision systems.
Driving studies to identify process, method, and product/system improvements.
Analyzing proposed optics and image sensor solutions both theoretically and through measurements.

Furthermore, as an optics and image sensor engineer, you will play a vital role in supporting the manufacturing team. Additionally, you will contribute to the development of methodologies and processes within the department.Qualifications
To succeed in this role, we expect you to possess:
A Master's Degree in Engineering Physics or Electrical Engineering, or equivalent experience.
Proficiency in CMOS sensor technology.
 Experience of optics and image sensor evaluation measurement and analysis
Understanding of physics and optics, imaging systems and optical measuring techniquest.
 Experience of automotive industry is meritorious


We believe that the following personal qualities are well-suited for the challenges of this position:
Strong planning abilities.
A keen eye for quality and detail.
Curiosity and creativity.
High energy and a collaborative mindset.
Responsibility and accuracy.

Fluency in English is a must, and proficiency in Swedish is preferred.About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Global Funktionsledare/Global Security Lead

IT-säkerhetschef
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet inom teknik och systemadministration och som kan leda och koordinera andra ingenjörer? 
Vill du vara med på resan för att implementera och koordinera säkerhetsinsatser och samtidigt arbeta inom ett marknadsledande företag inom medicinskt IT? Har du arbetat några år och känner att det är dags för nästa steg i karriären att utvecklas inom ledarskap?

Vi söker dig som vill arbeta med tekniken och samtidigt växa in i en Global funktionsledarroll. Som global funktionsledare kommer du vara med att leda och driva vår kunds globala arbete med att säkerställa högkvalitativa leveranser inom IT-säkerhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med leveransorganisationen för att utveckla, implementera och koordinera säkerhetsinsatser på global nivå. Samtidigt som du skapar förståelse, sprider kunskap och guidar kunderna kring deras säkerhetsarbete. 
Du får möjlighet att vara en nyckelspelare och samtidigt vara med att påverka kundens arbete med att säkerställa hög informationssäkerhet.  

Du kommer att vara baserad på huvudkontoret i Linköping, men det kan förekomma 2-3 resor per år.  Det finns möjlighet till distansarbete men önskvärt är att vara 2-3 dagar på kontoret. 

För vår kund är det av stor vikt att du besitter en förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer samtidigt som du har en djup teknisk förståelse. Om du motiveras av ledarskap i kombination med teknik och IT-säkerhet tveka inte att söka tjänsten. 

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 
Om du inte når alla kraven på erfarenhet, får du gärna söka tjänsten ändå och motivera varför vi inte får missa just dig!

Randstad Technologies är specialiserade på kompetens inom IT. Vi är en världsledande aktör inom rekrytering och uthyrning av specialister. Vi ser alltid till att lära känna såväl kunder som kandidater för att hitta den perfekta matchningen. För denna tjänst blir du direktrekryterad hos kund. 

Ansvarsområden


Ledning av det globala arbetet med att implementera best practices och standardkonfigurationer för att säkerställa höga informationssäkerhetsmål i leveranserna. 
Utvärdering av levererade tjänster ur ett informationssäkerhetsperspektiv för att höja tjänstekvaliteten.
Ledning av interna nätverk för att sprida kunskap och medvetenhet kring informationssäkerhet.
Driva förändring genom målstyrning och KPI-uppföljning.
Tätt samarbete med säkerhetsarkitekter, lösningsarkitekter och produktarkitekter för att säkerställa hög säkerhetsnivå över produkternas livscykel.
Hantering av kritiska händelser i samarbete med berörda avdelningar inom organisationen.
Ledning av både globala och lokala aktiviteter inom "Incident Response".
Delaktighet i interna och externa revisioner kring informationssäkerhet

Kvalifikationer


3-5 års arbetslivserfarenhet med att ha arbetat "hands on" med tekniken, till exempel med system administration
Magister- eller masterutbildning inom relevant område
Tidigare erfarenhet av att tillämpa IT-säkerhet, till exempel kring nätverk, acess managment eller server hardening
Djup förståelse för nätverkskommunikation, virtualisering och generell IT-arkitektur
God insikt i terminologi, principer och etablerade standarder inom informationssäkerhet
Behärska svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande med ledaregenskaper med förmågan att skapa goda relationer och att åstadkomma resultat med hjälp av andra
Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Innesäljare/mötesbokare i Linköping

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Aug 29
Arbetsbeskrivning
Har du en stark inre drivkraft och gillar att arbeta mot högt uppsatta mål? Är du dessutom målmedveten och vill göra skillnad på riktigt? Då har vi tjänsten för dig!

För direktrekrytering till vår kund i Linköping söker vi innesäljare/mötesbokare för start omgående.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 08.00-17.00. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Ansvarsområden
 För rollen kommer dina ansvarsområden innefatta att: 
Kontakta potentiella kunder över telefon och presentera företagets tjänster och produkter samt boka kundmöten för företagets fältsäljare.
Bemöta olika typer av kunder samt erbjuda mervärde på ett förtroendeingivande och tryggt sätt.


Du erbjuds:
En gedigen introduktion och kontinuerlig coaching för din utveckling.
En energifylld arbetsplats med härliga kollegor. 
Fast månadslön + provision
Goda utvecklingsmöjligheter och karriärmöjligheter både lokalt och internationellt.

 

Kvalifikationer
Till aktuell roll söker vi dig som har: 
Flytande kunskaper i svenska, tal & skrift.
God datorvana.
Det är ett plus om du har erfarenhet av kundservice eller försäljning men inte ett krav.Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper till denna roll och för att lyckas tror vi att du:
Har en stark drivkraft, gillar att utmana dig själv och att arbeta mot högt uppsatta mål.
Är målmedveten och motiveras av att göra skillnad för kunder som du har kontakt med.
Har en hög servicekänsla och leverera service i världsklass.
Trivs i en miljö som kännetecknas av gemenskap och omtanke.

 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Global Funktionsledare/Global Security Lead

IT-säkerhetschef
Läs mer Aug 14
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet inom teknik och systemadministration och som kan leda och koordinera andra ingenjörer? 
Vill du vara med på resan för att implementera och koordinera säkerhetsinsatser och samtidigt arbeta inom ett marknadsledande företag inom medicinskt IT? Har du arbetat några år och känner att det är dags för nästa steg i karriären att utvecklas inom ledarskap?

Vi söker dig som vill arbeta med tekniken och samtidigt växa in i en Global funktionsledarroll. Som global funktionsledare kommer du vara med att leda och driva vår kunds globala arbete med att säkerställa högkvalitativa leveranser inom IT-säkerhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med leveransorganisationen för att utveckla, implementera och koordinera säkerhetsinsatser på global nivå. Samtidigt som du skapar förståelse, sprider kunskap och guidar kunderna kring deras säkerhetsarbete. 
Du får möjlighet att vara en nyckelspelare och samtidigt vara med att påverka kundens arbete med att säkerställa hög informationssäkerhet.  

Du kommer att vara baserad på huvudkontoret i Linköping, men det kan förekomma 2-3 resor per år.  Det finns möjlighet till distansarbete men önskvärt är att vara 2-3 dagar på kontoret. 

För vår kund är det av stor vikt att du besitter en förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer samtidigt som du har en djup teknisk förståelse. Om du motiveras av ledarskap i kombination med teknik och IT-säkerhet tveka inte att söka tjänsten. 

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 
Om du inte når alla kraven på erfarenhet, får du gärna söka tjänsten ändå och motivera varför vi inte får missa just dig!

Randstad Technologies är specialiserade på kompetens inom IT. Vi är en världsledande aktör inom rekrytering och uthyrning av specialister. Vi ser alltid till att lära känna såväl kunder som kandidater för att hitta den perfekta matchningen. För denna tjänst blir du direktrekryterad hos kund. 

Ansvarsområden
Ledning av det globala arbetet med att implementera best practices och standardkonfigurationer för att säkerställa höga informationssäkerhetsmål i leveranserna. 
Utvärdering av levererade tjänster ur ett informationssäkerhetsperspektiv för att höja tjänstekvaliteten.
Ledning av interna nätverk för att sprida kunskap och medvetenhet kring informationssäkerhet.
Driva förändring genom målstyrning och KPI-uppföljning.
Tätt samarbete med säkerhetsarkitekter, lösningsarkitekter och produktarkitekter för att säkerställa hög säkerhetsnivå över produkternas livscykel.
Hantering av kritiska händelser i samarbete med berörda avdelningar inom organisationen.
Ledning av både globala och lokala aktiviteter inom "Incident Response".
Delaktighet i interna och externa revisioner kring informationssäkerhet

Kvalifikationer
3-5 års arbetslivserfarenhet med att ha arbetat "hands on" med tekniken, till exempel med system administration
Magister- eller masterutbildning inom relevant område
Tidigare erfarenhet av att tillämpa IT-säkerhet, till exempel kring nätverk, acess managment eller server hardening
Djup förståelse för nätverkskommunikation, virtualisering och generell IT-arkitektur
God insikt i terminologi, principer och etablerade standarder inom informationssäkerhet
Behärska svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande med ledaregenskaper med förmågan att skapa goda relationer och att åstadkomma resultat med hjälp av andra
Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Project manager

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Aug 22
Job description
Randstad Engineering is now searching for senior project managers with a technical background. In order to further strengthen our clients ability to provide excellent project management and drive process improvement, we are now looking for senior consultants who can manage roles as; Process Project Manager, Technical Project Manager and experienced Project Managers within R&D. 

Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. Responsibilities
Your responsibilities in this role usually covers: 
Full responsibilities as cost, time, quality and scope 
Coordinating multi-disciplinary project management tasks with resources and contacts within the whole company 
Project cost forecasting 
Project resource management 
Project risk management 
Create and maintain project plans (time, milestones, resources and cost)
Task execution management support: Scrum, operational meetings, etc. 
Project reporting (project milestones, etc.) and project financial management support
Qualifications
Having minimum, a bachelor degree within science 
Having a driving and target oriented personality with good analytical capabilities 
Used to deliver according to defined time schedule and have a clear customer focus
Being solution oriented and having good networking skills 
Being structured and capable of dealing with a high tempo environment 
Minimum of 3 years professional PM related experience 
R&D experience is preferable

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity. About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Aug 31
Job description
By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for the future's smart industry and electrifying passenger and freight transport, our clients are making reality of their vision of a sustainable world. Do you want to contribute to their task? We at Randstad Engineering are now looking for Electrical Engineers for consulting assignments in Östergörland!

Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.Responsibilities
As a Electrical Engineer, your responsibilities can for example be to: 

-Ensure that your systems are engineered and delivered according to customer specifications and local norms and regulations.
- Lead//participate in the implementation of identified components and/or other product design changes.
-Lead/participate in cross functional teams to implement changes. 
- To perform and participate in design reviews.
- To develop circuit, component, subsystem and equipment interfaces and procurement specifications.
- To support workshop and site installation.Qualifications
Who you are:
- You are expected to hold an engineering degree.
- You would like to develop yourself and others to achieve the goals set by our clients.
- You enjoy working in a team and appreciate a broad network.
- You can effectively communicate in English and Swedish both written and oral.

The challenge:
- Strong analytical and technical abilities.
- Abilities to work both independently and in teams in an efficient way.
About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Global Funktionsledare /Global Security Lead Linköping

Driftchef, data
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Är du en ingenjör som har erfarenhet inom teknik och systemadministration och som kan leda och koordinera andra ingenjörer? Vill du arbeta inom ett marknadsledande företag inom medicinsk IT? Om så är fallet är detta en tjänst för dig. Du kommer arbeta i en global ingenjörsfunktion och hjälpa kunden att säkra sina system. På vårt huvudkontor i Linköping kommer du arbeta tillsammans med vår leveransorganisation för att implementera och koordinera säkerhetsinsatser på global skala – samt skapa förståelse, kunskap och guida våra kunder kring deras eget säkerhetsarbete.  

Randstad Technologies är specialiserade på kompetens inom IT. Vi är en världsledande aktör inom rekrytering och uthyrning av specialister. Vi ser alltid till att lära känna såväl kunder som kandidater för att hitta den perfekta matchningen. För denna tjänst blir du direktrekryterad hos kund. 

Ansvarsområden
 
Leda det globala arbetet med att implementera best practices och standardkonfigurationer för att säkerställa att våra leveranser möter högt ställda mål inom informationssäkerhet
Utvärdera levererade tjänster utifrån informationssäkerhetsperspektivet för att öka vår tjänstekvalitet
Leda interna nätverk kring informationssäkerhet för att sprida kunskap och medvetenhet 
Driva förändring genom målstyrning och KPI-uppföljning 
Samarbeta med säkerhetsarkitekter, lösningsarkitekter och produktarkitekter för att säkerställa en hög nivå av säkerhet över produkternas livscykel. 
Hantera kritiska händelser från central organisation tillsammans med andra berörda avdelningar .
Leda både globala och lokala aktiviteter vid ”Incident Response”
Vara delaktig i både interna och externa revisioner map informationssäkerhet

 

Kvalifikationer
 
Vi söker dig som:
Har minst 5 års arbetserfarenhet
Har magister- eller masterutbildning inom relevant teknisk utbildning
Har tidigare haft positioner där du praktiskt tillämpat informationssäkerhet
Har en djupare förståelse för nätverkskommunikation, virtualisering och generell IT-arkitektur
Har god insikt i terminologi, principer och etablerade standarder och forum kring informationssäkerhet
Är en tydlig ledare med goda förutsättningar för att åstadkomma resultat genom andra
Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift

Det är av stor vikt att du har en bra förmåga att skapa relationer samtidigt som du har en djup teknisk förståelse. Vi är intresserade av all kompetens inom IT. Om du inte når kraven på erfarenhet kan du ändå söka tjänsten och motivera varför vi inte får missa just dig! 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Engineering söker nu en teknisk projektledare som vill vara med och stärka vår kund RemaSawco i arbetet inom såverksindustrin. Här kommer du arbeta i en ledande roll där du har möjlighet att göra stor skillnad. 

Detta är uppdrag som startar som ett konsultuppdrag för Randstad Engineering, men med väldigt goda chanser att övergå till en fast anställning hos RemaSawco. RemaSawco är ett bolag som levererar smarta lösningar inom sågverksindustrin, och har kunder i hela världen. 

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.Ansvarsområden
I din roll som teknisk projektledare tar du över kundordern från våra säljare och sätter upp, leder samt driver kundspecifika projekt. Detta gör du i nära samarbete med kund. Du förankrar projektet i organisationen och driva det genom tillverkningsprocessen för att sedan slutföra det internt i den egna organisationen samt mot kund. 


Dina ansvarsområden täcker;
Projektplanering
Kundkontrakt
Kostnads- och intäktsbudget
All kundkommunikation och koordinering av kundprojekt
Resursallokering
Inköp av material
Fakturering 
Projektledning av installation hos kund samt projektavslut

I dina projekt har du ett nära samarbete med kunder, leverantörer, R&D samt våra säljare. Kvalifikationer
Vi söker dig som kan uppvisa goda resultat inom teknisk projektledning, gärna inom industri och/eller automation, installation. Vi tror att du minst har en eftergymnasial utbildning för tjänsten, eller erfarenhet som är relevant. Du har en hög teknisk förståelse, erfarenhet av ekonomisk planering samt erfarenhet av att arbeta kunddrivet. 

Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från träindustrin är det starkt meriterande. B-körkort är ett krav.Om företaget
RemaSawco levererar smarta lösningar till sågverksindustrin, ökad automationsgrad och optimerade processer ger förbättrad produktionseffektivitet för våra kunder. Vi kan hela sågverksprocessen från timmersortering till hyvlerier. Huvudområdet är kvalificerade mät- och optimeringssystem för att bättre nyttja råvaran. Vi är även specialister på styrning av sågverksmaskiner.

Produkterna ligger i teknisk framkant och utvecklas ständigt för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för våra kunders framgång. Systemen inkluderar bland annat röntgen- och 3D-mätning av timmer, optimering och olika måttkontroller i såglinjen samt automatisk kvalitetsavsyning och sortering av brädor och plank. Mättekniken använder allt från röntgen och laser till vision med RGB-bilder. Dessa digitala produkter hjälper våra kunder att ännu bättre nyttja råvara, maskiner och processer för att nå bättre lönsamhet.

RemaSawco ingår i Image Systems AB och har verksamhet i Västerås, Nyköping, Linköping, Skellefteå, Finland och Norge. Vi har kunder i hela världen, med fokus i Norden och Europa.

Ansök nu