Semcon Sweden AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Semcon Sweden AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Bli en del av vårt team inom Project & Quality Management i Linköping - ...

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Maj 13
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du bli en del av något riktigt bra? Skicka in din spontanansökan till vårt team i Linköping.
På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig!
Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning.
Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster – slutanvändarna. Vi utvecklar produkter, produktionsmiljöer och tjänster som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.
Vi hjälper våra kunder med investeringsprojekt, leveransprojekt, tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion.
Vad skulle du vilja arbeta med?
• kvalitet
• projektledning
• produktionsteknik
• leverantör (Supply quality manager)
• industrialisering/automatisering

Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.
På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.
Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.
/Dina framtida kollegor i Linköping


Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Konsult till Semcons team inom Industrial Development

Civilingenjör, process, kemiteknik
Läs mer Jun 3
Vi på Semcon i Uppsala letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom industrialisering, processutveckling och automatisering. Du har arbetat några år inom tillverkande industri och är nyfiken på atttesta nya miljöer och tillvägagångssätt. Det erbjuder vi dig och inte minstmöjligheten att tillhöra ett kompetent och trevligt team.
Vårt kontor är placerat i Uppsala Business Park med närhet till både kunder och aktiviteter. Vi arbetar både på kontoret och ute hos kund, på flera olika platser. Våra kunder, från olika branscher, är alla ledande inom den tekniska utvecklingen. Vi fokuserar på gemenskap med regelbundna möten och utbildningar, och skapar en trivsam miljö där vi även njuter av god mat, afterwork och roliga stunder tillsammans. Här är varje dag en möjlighet att växa och trivas i en positiv och engagerande atmosfär. Bli en del av vårt dynamiska team!
Som konsult på Semcon kommer du att arbete med ständiga förbättringar i produktionsprocesser och du deltar i olika projekt vilka har som mål att öka effektiviteten. Du kan även komma att bli delprojektledare och på så vis utgöra en viktig kugge i företagets utveckling.Automatisering, produktion ochprocessutveckling kommer vara en stor del av din vardag där du jobbar med att lösa problem, förbättra och effektivisera men också få möjlighet att arbeta medutveckling avhelt nya processer och utrustningar.
Vi söker dig som brinner för processutveckling och har arbetat med det några år. Du är utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning tillsammans med lång arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.Du är van att skapa effektiva processer och arbeta med ständiga förbättringar samt har en stor nyfikenhet inför den tekniska utvecklingen. Våra kunder finns inom tillverkande industri och framförallt inom Life Science och Energisektorn.
Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa både i arbetsrollen och som individ. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontoret, tre flexibla lediga dagar och mycket mer. Semcon är företaget som ger dig trygghet så du kan göra det du tycker är roligast, utveckla tekniken hos våra kunder.
Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ghazaleh Köse, Team Manager Tele: +46(0)73 682 77 22 , Mail: ghazaleh.kose@semcon.com
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Bli Semcons nästa kvalitetsingenjör i Linköping

Kvalitetsingenjör, kemiteknik/Kvalitetstekniker, kemiteknik
Läs mer Jun 12
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chefkommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar.
Våra konsulter i Linköping sitterbåde hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så träffas vi regelbundet. Varje månad ses vi vid flera tillfällen för samtal och sociala aktiviteter.Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla.
Semcon i Linköping växer inom flera områden och vi söker nu kvalitetsingenjörer. För att lyckas i den här rollen tror vi att du behöver en högskoleutbildning inom relevant område samt erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri där du har arbetat med olika ISO-certifieringar.
I arbetet ingår bland annat att granska kompontenter, arbeta med leverantörskvalitet, förbättringsarbete samt dokumentation av framförallt det senare. Som kvalitetsingenjör är du länken mellan tekniken och produktionen och det krävs därför att du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra.
Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det här uppdraget kan omfattas av försvarssekretess och det är därför viktigt att du har svenskt medborgarskap. Då vi önskar en mångkulturell och heterogen arbetsplats så ser vi gärna att du som inte innehar svenskt medborgarskap söker någon av våra andra ledigatjänster där det inte är ett krav.Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk.
Vi ser fram emot din ansökan!


Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Semcons härliga team i Linköping söker projektledare

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Jun 11
Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Trivs du dessutom i en kommunikativ roll och har ett stort tekniskintresse? Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu söker vi drivna projektledare till vårt härliga Semconteam i Linköping.
I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera intressanta projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande exempelvis tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmar och du har förmågan att se vad de behöver för att lyckas.
För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder och/eller projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vid behov kan det finnas möjlighet för dig att utbilda dig vidare för att ge dig en certifiering i vår egen projektmetodik, XLPM.
Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Vi ser gärna både juniora samt seniora sökande för tjänsten.
Inom vårt team hjälper vi våra kunder på deras resa framåt. På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har också ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.
Hos oss på Semcon erbjuds du trygga villkor enligt kollektivavtal. Därtill erbjuder vi flera förmåner som exempelvis konkurrensmässig månadslön, friskvård samt bonus om du hittar en ny kollega eller nytt uppdrag. Vidare erbjuds en flexibel arbetsplats samt bidrag till ditt hemmakontor för att främja en sund fysisk arbetsmiljö även vid hemarbete.
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag.
För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom flera branscher såsom Industri, Energi, Life Science och Automotive.
Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.
Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Systemingenjör med intresse för krav till Semcon i Linköping

Kontrollingenjör, maskin
Läs mer Jun 3
Bli En Del av Semcon Familjen i Linköping!
Är du redo för nästa steg i din karriär som ingenjör inom verifiering?Vi söker nu en engangerad och erfaren individ för att förstärka vårt team hos Semcon i Linköping.
Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade.
Semcon i Linköping jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre bolag.
Vi söker nu dig med flera års erfarenhet av arbete som systemingenjör förspännande uppdragi tekniskt komplexa projekt. Du har en bred teknisk bakgrund och erfarenhet av arbete att arbeta med en produkt/system från utveckling och definiering av krav, nedbrytning av dessa och vidare till verifiering av både enskilda krav och färdig produkt/system.
Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar, är struktureradoch har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.
På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.
Semcon växer - följ med på vår spännande resa!
Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Semcons team i Linköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 3
Vill du skapa produkter som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Nu letar vi efter en lagspelare som vill arbeta som mekanikingenjör i Linköping med omnejd.
På Semcon i Linköpingblir du en del av vårt team inom Mekanik och Beräkning.Vi har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Som konsulter hjälper vi till där det behövs och du kan därför få möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våraolika kunder.Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med andradiscipliner (embedded, beräkning, design etc.) där du som konstruktör tar ansvar för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.
Vi är nyfikna på dig som har arbetat något/några årinom konstruktion och har en relavant utbildning inom maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller dylikt.
Du är van att arbeta i projektform och trivs med att jobba i en miljö med olika gränssnitt såsom exempelvisangränsande utvecklingsavdelningar, produktion eller inköp.
Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.
På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.
Semcon växer - följ med på vår spännande resa!
Intervjuer kommer ske löpande
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Bli en del av vårt team inom Mekanik & Beräkning i Linköping

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jun 3
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du bli en del av något riktigt bra? Skicka in din spontanansökan till vårt team i Linköping.
På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig!
Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning.
Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster – slutanvändarna. Vi utvecklar produkter och konstruktioner som ärsäkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.
Vad skulle du vilja arbeta med?
Mekanisk konstruktion
Produktutveckling
Design
Verifiering
Beräkning

Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.
På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.
Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedinprofil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.
/Dina framtida kollegor i Linköping

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Materialingenjör sökes till Semcon i Linköping

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 3
Vill du vara med ochskapa produkter som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Nu letar vi efter en lagspelare som vill arbeta med materiali Linköping med omnejd.
På Semcon i Linköping blir du en del av vårt team inom Mekanik och Beräkning. Vi har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Som konsulter hjälper vi till där det behövs och du kan därför få möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra olika kunder. Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med andra discipliner (mekanik, beräkning, design etc.)
Vi är nyfikna på dig som har arbetat något/några årmed material i form av exempelvismaterialundersökningar, haveriutredningar, utveckling inom materialteknik eller processer och som har en relevant utbildning inom området.
Du har erfarenhet av att ha jobbat med krav och standarder för både provning pch specifikationer.
Du är van att arbeta i projektform och trivs med att jobba i en miljö med olika gränssnitt såsom exempelvis angränsande utvecklingsavdelningar, produktion eller inköp.
Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.
På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.
Semcon växer - följ med på vår spännande resa!
Intervjuer kommer ske löpande
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Semcons härliga team i Linköping söker projektledare

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 2
Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Trivs du dessutom i en kommunikativ roll och har ett stort tekniskintresse? Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu söker vi drivna projektledare till vårt härliga Semconteam i Linköping.
I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera intressanta projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande till exempel tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmar och du har förmågan att se vad de behöver för att lyckas.
För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder och/eller projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vid behov kan det finnas möjlighet för dig att utbilda dig vidare för att ge dig en certifiering i vår egen projektmetodik, XLPM.
Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Vi ser gärna både juniora samt seniora sökande för tjänsten.
Inom vårt team hjälper vi våra kunder på deras resa framåt. På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har också ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.
Hos oss på Semcon erbjuds du trygga villkor enligt kollektivavtal. Därtill erbjuder vi flera förmåner som exempelvis konkurrensmässig månadslön, friskvård samt bonus om du hittar en ny kollega eller nytt uppdrag. Vidare erbjuds en flexibel arbetsplats samt bidrag till ditt hemmakontor för att främja en sund fysisk arbetsmiljö även vid hemarbete.
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag.
För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom flera branscher såsom Industri, Energi, Life Science och Automotive.
Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.
Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bli en del av vårt team inom Mekanik & Beräkning i Linköping - öppen ans...

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 19
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du bli en del av något riktigt bra? Skicka in din spontanansökan till vårt team i Linköping.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig!

Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning.

Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster - slutanvändarna. Vi utvecklar produkter och konstruktioner som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.

Vad skulle du vilja arbeta med?

- Mekanisk konstruktion

- Produktutveckling

- Design

- Beräkning

Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedinprofil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.

Dina framtida kollegor i Linköping

Ansök nu

Systemutvecklare - Bli en del av Semcons härliga team i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 22
Semcon i Linköping arbetar som ett team och tillsammans tar vi mycket ansvar, vi får en kick av att lösa problem och vi bollar samt analyserar nya uppdrag tillsammans. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.
Våra konsulter sitter ibland hos oss i i våra lokaler i Mjärdevi alternativt ute hos våra intressanta kunder. För att utveckla det härliga samarbetet i gruppen så ses vi regelbundet. Som exempel anordnar vi After Work, gemensamma träningar, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.
Vi arbetar med spännande kunder inom branscher såsom tillverkande industri, Energi & Miljö, Försvar, Life Science samt digitalisering. Vi bidrar till att tillsammans med våra kunder förbättra människors liv och livskvalitet genom bland annat att utveckla IT/digitala lösningar och AI.
Så vad kan och vill du bidra med? Vi söker efter nya duktiga medarbetaresom har kompetens inom till exempel Java, C/C++, Python, Embedded, FPGA, Projektledning, BI, AI/ML, Cloud/AWS och UX mm. Känner du dig trygg och bekväm i ett eller flera områden ovan är du mer än varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Det är viktigt för oss att ha olika perspektiv och vi vet att olika individer med olika bakgrunder och erfarenheter är en styrka. Vi letar efter dig som vill bidra både till vår affär och vår kultur med hela din person - människan i centrum! Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss https://semcon.com/join-us/semcon-stories/
Som konsult behöver du vara lyhörd, nyfiken och engagerad för att kunna möta behoven hos våra kunder.Du behöver också vara flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.
Då flera av våra kunder omfattas av försvarssekretess är det därför viktigt att du har svenskt medborgarskap. Då vi önskar en mångkulturell och heterogen arbetsplats så ser vi gärna att du som inte innehar svenskt medborgarskap söker någon av våra andra lediga tjänster där det inte är ett krav. Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk.
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology.

Har du frågor om Semcon eller uppdragen är du varmt välkommen att kontakta Magnus Lindberg, Team manager på följande mail: magnus.lindberg@semcon.com


Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Elkonstruktör till Semcons team i Linköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 24
Vill du skapa produkter som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Nu letar vi efter en lagspelare som vill arbeta som elkonstruktör i Linköping med omnejd.
På Semcon i Linköping blir du en del av vårt team inom Mekanik och Beräkning. Vi har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Som konsulter hjälper vi till där det behövs och du kan därför få möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra olika kunder. Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett utveckling i nära samarbete med andra discipliner,där du som elkonstruktör tar ansvar för din delfrån koncept till detaljkonstruktion.
Vi är nyfikna på dig som har arbetat några år inom elkonstruktion och har en relevant utbildning inom området.
Vi tror även att du har:-Förståelse för mekanisk konstruktion och produktionsteknik- Erfarenhet av Catia och/eller andra CAD-verktyg.- Erfarenhet av att kravställa och vara delaktig i upphandling av el-komponenter- Vana av att arbeta i projektform
Vi tror attdu trivs i en roll där du fårsamarbeta då du ofta får arbeta med, och vara länken mellanangränsande utvecklingsavdelningar, produktion, kvalitetoch inköp.
Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.
På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.
Semcon växer - följ med på vår spännande resa!
Intervjuer kommer ske löpande och har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per:
Per BlomTele: +46701603917per.blom@semcon.comTeam Manager

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Team manager och konsult inom Embedded & Electronics

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 4
Är du en erfaren mjukvaruingenjör med passion för teknologi,redo för en spännande resa där teknik, ledarskap och affärsmannaskap förenas?
Då ska du läsa denna annons lite extra noga!
Vi söker nu en senior konsult inom produktrelaterad mjukvaruutveckling som vill gå steget längre i sin karriär. Hos oss kommer du få möjligheten att vara med att bygga Linköpingsmjukvaruerbjudande.
Du har en teknisk nyfikenhet, stor kunskap inom mjukvaruutveckling, och tycker att det vore spännande att få bygga något i princip från grunden med människan och tekniken i fokus.
Linköpingskontoret har ett sammansvetsat gäng som tycker om att göra roliga saker ochutvecklas tillsammans. Här hittar du kompetenser inom bland annat mekanik, beräkning, projektledning, processteknik, kvalitet och mjukvaruutveckling. Vårt kontor är beläget på Mjärdevi och där vi har närhet till kundföretag, restauranger och olika event. En närhet som ger möjlighet till härligautbyten och nätverkande. Gänget träffas ofta både för möten, lära av varandra och såklart även för sociala tillfällen såsom luncher och AW. Vi strävar efter ett levande kontor och gör vårt allra bästa för att våra konsulter som har möjlighet i sina uppdrag skakomma in och jobba från vårt kontor.
I den här tjänsten kommer du initialt kombinera konsultrollen inom mjukvaruutveckling med rekryteringsansvar. I takt med att teamet växer så kommer din tid som debiterande konsult minskas, till förmån till att fokusera mer på arbetet som Team Manager. Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managern i arbetet att bygga leveranserbjudandet och teamet runt dig. Du får fullt ut ansvar för personal, affärsutveckling och budget för din grupp. Du kommer även ha stöd i ditt arbete från övriga teamet i Linköping.
Uppgifter som förekommer i tjänsten:
• Initialt konsultarbete som mjukvaruutvecklare hos någon av våra kunder
• Ovanstående kombineras med rekrytering av nya medarbetare.
• Coacha ditt team för att uppnå satta mål och skapa trivsel och gemenskap.
• Försäljning, affärsutveckling och budget.
Som person behöver du vara prestigelös och älska att kombinera flera utmaningar samtidigt. Din entreprenörsanda driver dig att bygga ochskapa något unikt. Du har lätt för att lyssna in andra och ett intresse för att förstå människor omkring dig. Du har en mycket god självinsikt och är trygg i dig själv och du kan på så vis ta fram det bästa ur andra. Att vara nätverkande och självgående är viktiga egenskaper för att kunna lyckas i denna roll.
Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser en stor fördel i att du har ett svenskt medborgarskap.
Stämmer det här in på dig? Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.
Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Nina Nordell som är rekryterande chef (nina.nordell@semcon.com) Ansök via denna annons.
Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.
Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Semcons härliga team i Linköping söker projektledare

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Mar 26
Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Trivs du dessutom i en kommunikativ roll och har ett stort tekniskintresse? Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu söker vi en driven projektledare till vårt härliga Semconteam i Linköping.

I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera intressanta projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande till exempel tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmar och du har förmågan att se vad de behöver för att lyckas.

För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder och/eller projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vid behov kan det finnas möjlighet för dig att utbilda dig vidare för att ge dig en certifiering i vår egen projektmetodik, XLPM.

Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi ser gärna både juniora samt seniora sökande för tjänsten.

Inom vårt team hjälper vi våra kunder på deras resa framåt. På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har också ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.

Hos oss på Semcon erbjuds du trygga villkor enligt kollektivavtal. Därtill erbjuder vi flera förmåner som exempelvis konkurrensmässig månadslön, friskvård samt bonus om du hittar en ny kollega eller nytt uppdrag. Vidare erbjuds en flexibel arbetsplats samt bidrag till ditt hemmakontor för att främja en sund fysisk arbetsmiljö även vid hemarbete.

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag.

För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom flera branscher såsom Industri, Energi, Life Science och Automotive.

Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Nina Nordell som är rekryterande chef (nina.nordell@semcon.com)

Vi ser fram emot din ansökan!Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

SEMCON Energy Academy 2024

Elingenjör
Läs mer Mar 11
Vi på Semcon drivs av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter och lösningar. Som energikonsult på Semcon får man möjlighet att arbeta med en bred variation av projekt och kunder inom energibranschen. Här får du chansen att vara med och påverka framtiden.

Till hösten 2024 startar vi vår årliga Energy Academy, en språngbräda för dig som söker möjligheter att växa inom energibranschen inom roller såsom:

- Energiingenjör

- Elingenjör

- Elkraftsingenjör

- Projektledare inom energi

- Elkonstruktör

- Processingenjör

Energy Academy sträcker sig över 6 månader och innehåller utöver ditt uppdrag även utbildningar, kunskapsutbyten och möjlighet till nätverkande. Du får chansen att fördjupa dig inom exempelvis energikartläggning, datoriserade system och projektledning i vår egen metodik XLPM. Efter programmet övergår du i en tillsvidareanställning hos oss på Semcon och fortsätter din resa.

För att du ska trivas i en konsultroll på Semcon är du en person som gillar att träffa nya människor och har en förmåga att bygga relationer. Vi tror även du är en person som värderar ett gott samarbete och som gärna hjälper till där det behövs. Du trivs med att jobba förbättringsorienterat.

Vi ser att du har en examen inom exempelvis energisystem, maskinteknik, elektroteknik, energiteknik, energi-och miljöteknik för att få rätt förutsättningar i rollen. Troligen har du kommit i kontakt med energibranschen via ett sommarjobb, extrajobb eller så har du kanske hunnit arbeta något eller några år inom branschen. Oavsett så är du nyfiken på vad branschen har att erbjuda.

Du behöver ha flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vad gör oss unika i en värld av valmöjligheter?

Vi tror att det är vår kultur. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. Och det är när vi blir engagerade och inspirerade som vi utvecklar de verkligt framstående produkterna och lösningarna. Läs mer om vår kultur här: Kultur som strategi | Semcon (https://semcon.com/sv/om-semcon/kultur-som-strategi/)

Är du intresserad av att delta i 2024 års Energy Academy välkomnar vi dig att skicka in en ansökan. Vi kommer att göra ett löpande urval och programmet är tänkt att starta i september men tillträdesdatum kan diskuteras.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med Per nedan.

Per Blom
per.blom@semcon.com
Team Manager

Ansök nu

Bli en del av vårt team inom Project & Quality i Linköping - öppen ansökan

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 7
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du bli en del av något riktigt bra? Skicka in din spontanansökan till vårt team i Linköping.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig!

Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning.

Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster - slutanvändarna. Vi utvecklar produkter, produktionsmiljöer och tjänster som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.

Vi hjälper våra kunder med investeringsprojekt, leveransprojekt, tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion.

Vad skulle du vilja arbeta med?

kvalitet

projektledning

produktionsteknik

material

system

industrialisering/automatiseringSom konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.

Dina framtida kollegor i Linköping

Ansök nu

Sökes: Driven Team Manager till härligt gäng inom projekt och kvalitet

Kvalitetsingenjör, kemiteknik/Kvalitetstekniker, kemiteknik
Läs mer Mar 18
Vill du bli Team Manager för vår härliga grupp inom projekt och kvalitet?

Du kanske jobbar som ledare idag och arbetar inom området kvalitet och projekt?

Vi söker nu dig som vill gå steget längre i din karriär. Hos oss kommer du få möjligheten att vara med att bygga vidare på Linköpings erbjudande kring kvalitet och projektledning.

Du har en teknisk nyfikenhet och stor kunskap inom något av områdena kvalitet/projektledning. Du är trygg i ditt ledarskap och i att bygga team. Du är också van inom försäljningsarbete och vi ser gärna att du har ett nätverk inom näringslivet i Östergötland.

Linköpingskontoret har ett sammansvetsat gäng som tycker om att utvecklas tillsammans. Här hittar du kompetenser inom bland annat mekanik, beräkning, material projektledning, produktionsteknik, kvalitet och mjukvaruutveckling. Vårt kontor är beläget på Mjärdevi och där vi har närhet till kundföretag, restauranger och olika event. En närhet som ger en möjlighet till härliga utbyten och nätverkande. Gänget träffas ofta både för möten, för att lära av varandra, men även för sociala tillfällen såsom luncher och AW.

I den här tjänsten kommer du initialt kombinera konsultrollen inom kvalitet eller projektledning med rekrytering och personalansvar. I takt med att teamet växer så kommer din tid som debiterande konsult minskas, till förmån till att fokusera mer på arbetet som Team Manager. Du får då fullt ut ansvar för personal, affärsutveckling och budget för din grupp. Du kommer även ha stöd i ditt arbete från övriga teamet i Linköping.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managern i arbetet att bygga leveranserbjudandet och teamet runt dig.

Uppgifter som förekommer i tjänsten:

Initialt konsultarbete hos någon av våra kunder

Ovanstående kombineras med rekrytering av nya medarbetare samt personal.

Coacha ditt team för att uppnå satta mål och skapa trivsel och gemenskap.

Försäljning, affärsutveckling och budget när rollen övergår till heltid.

Som person behöver du vara prestigelös och älska att kombinera flera utmaningar samtidigt. Din entreprenörsanda driver dig att bygga och skapa något unikt. Du har lätt för att lyssna in andra och ett intresse för att förstå människor omkring dig. Du har en god självinsikt, är trygg i dig själv och du kan på så vis ta fram det bästa ur andra. Att vara nätverkande och självgående är viktiga egenskaper för att kunna lyckas i rollen.

Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser en stor fördel i att du har ett svenskt medborgarskap.

Stämmer det här in på dig? Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Nina Nordell som är rekryterande chef (nina.nordell@semcon.com) Ansök via denna annons.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bli en del av vårt team, Product & Production Development!

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Sep 14
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Linköping.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte hör vi av oss till dig när det kommer in ett projekt som matchar din profil och dina mål.

Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster - slutanvändarna. Vi utvecklar produkter, produktionsmiljöer och tjänster som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.

Vi hjälper våra kunder med investeringsprojekt, leveransprojekt, tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion. Vidare har vi förmånen att samarbeta med våra kollegor inom mjuk- och hårdvaruutveckling, funktionssäkerhet, EMC, test och produktinformation.

Vad skulle du vilja arbeta med?

- design

- plastkonstruktion

- beräkning

- produktionsutveckling

- projektledningSom konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid. Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

Dina framtida kollegor i Linköping

Ansök nu

Systemutvecklare - Bli en del av Semcons härliga team i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 4
Semcon i Linköping arbetar som ett team och tillsammans tar vi mycket ansvar, vi får en kick av att lösa problem och vi bollar samt analyserar nya uppdrag tillsammans. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter ibland hos oss i i våra lokaler i Mjärdevi alternativt ute hos våra intressanta kunder. För att utveckla det härliga samarbetet i gruppen så ses vi regelbundet. Som exempel anordnar vi After Work, gemensamma träningar, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi arbetar med spännande kunder inom branscher såsom tillverkande industri, Energi & Miljö, Försvar, Life Science samt digitalisering. Vi bidrar till att tillsammans med våra kunder förbättra människors liv och livskvalitet genom bland annat att utveckla IT/digitala lösningar och AI.

Så vad kan och vill du bidra med? Vi söker efter nya duktiga medarbetare som har kompetens inom till exempel C/C++, Python, Embedded, FPGA, Projektledning, BI, AI/ML, Cloud/AWS och UX mm. Känner du dig trygg och bekväm i ett eller flera områden ovan är du mer än varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Det är viktigt för oss att ha olika perspektiv och vi vet att olika individer med olika bakgrunder och erfarenheter är en styrka. Vi letar efter dig som vill bidra både till vår affär och vår kultur med hela din person - människan i centrum! Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Som konsult behöver du vara lyhörd, nyfiken och engagerad för att kunna möta behoven hos våra kunder.

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology.

Har du frågor om Semcon eller uppdragen är du varmt välkommen att kontakta Magnus Lindberg, Team manager på följande mail: magnus.lindberg@semcon.com

Ansök nu

Semcon söker projektledare inom R&D

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 4
Vi på Semcon drivs av att skapa en bättre framtid och våra konsulter arbetar inom områden som elektrifiering av fordon, trafiksäkerhet, och ny teknik inom cancerbehandling. För att lyckas med det behöver vi konsulter som har olika bakgrund och olika sätt att se på saker. Våra slutanvändare är olika och därför behöver våra konsulter också vara det. Läs gärna mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på sitt arbete på Semcon International tech company | Semcon (https://www.semcon.com/)

På Semcon har vi inga dyra maskiner i stora maskinhallar. Vi har den kompetens vi lånar från våra konsulter. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har och vi tar väl hand om dem genom att erbjuda:

- Flexibel arbetstid och arbete hemifrån i den mån konsulten önskar och det fungerar för kunden.

- En trygg bas hos oss på Semcon med kollektivtavtal, friskvårsbidrag, bidrag till hemmakontoret och samma lön oavsett om du är i eller mellan uppdrag.

- Kommunikativa och lyhörda ledare som stöttar dig i din utveckling.

- Förståelse för att du har ett liv utanför arbetet som i många fall är viktigare för dig än just ditt arbete.

- Många roliga aktiviteter för att bygga gemenskap i gruppen på det lokala kontoret.

I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du hela tiden steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmar och du har förmågan att se vad de behöver för att må bra och prestera sitt allra bästa.

För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning inom R&D samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder (t.ex. Scrum Master, SAFe) och projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA).

Om du har erfarenhet inom R&D och projektledning samt tycker att det är ett spännande område där du vill lägga ditt fokus tycker vi att du ska skicka in en ansökan omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Team manager och konsult inom Embedded & Electronics

Projektledare, IT
Läs mer Jan 4
Är du en erfaren mjukvaruingenjör med passion för teknologi, redo för en spännande resa där teknik, ledarskap och affärsmannaskap förenas?

Då ska du läsa denna annons lite extra noga!

Vi söker nu en senior konsult inom produktrelaterad mjukvaruutveckling som vill gå steget längre i sin karriär. Hos oss kommer du få möjligheten att vara med att bygga Linköpings mjukvaruerbjudande.

Du har en teknisk nyfikenhet, stor kunskap inom mjukvaruutveckling, och tycker att det vore spännande att få bygga något i princip från grunden med människan och tekniken i fokus.

Linköpingskontoret har ett sammansvetsat gäng som tycker om att utvecklas tillsammans. Här hittar du kompetenser inom bland annat mekanik, beräkning, projektledning, processteknik, kvalitet och mjukvaruutveckling. Vårt kontor är beläget på Mjärdevi och där vi har närhet till kundföretag, restauranger och olika event. En närhet som ger en möjlighet till härliga utbyten och nätverkande. Gänget träffas ofta både för möten, för att lära av varandra, men även för sociala tillfällen såsom luncher och AW. Vi strävar efter ett levande kontor och jobbar stenhårt för att våra konsulter, om möjligt, kommer in och jobbar från vårt kontor.

I den här tjänsten kommer du initialt kombinera konsultrollen inom mjukvaruutveckling med rekryteringsansvar. I takt med att teamet växer så kommer din tid som debiterande konsult minskas, till förmån till att fokusera mer på arbetet som Team Manager. Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managern i arbetet att bygga leveranserbjudandet och teamet runt dig. Du får fullt ut ansvar för personal, affärsutveckling och budget för din grupp. Du kommer även ha stöd i ditt arbete från övriga teamet i Linköping.

Uppgifter som förekommer i tjänsten:

Initialt konsultarbete som mjukvaruutvecklare hos någon av våra kunder

Ovanstående kombineras med rekrytering av nya medarbetare.

Coacha ditt team för att uppnå satta mål och skapa trivsel och gemenskap.

Försäljning, personal, affärsutveckling och budget.

Som person behöver du vara prestigelös och älska att kombinera flera utmaningar samtidigt. Din entreprenörsanda driver dig att bygga och skapa något unikt. Du har lätt för att lyssna in andra och ett intresse för att förstå människor omkring dig. Du har en mycket god självinsikt och är trygg i dig själv och du kan på så vis ta fram det bästa ur andra. Att vara nätverkande och självgående är viktiga egenskaper för att kunna lyckas i denna roll.

Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser en stor fördel i att du har ett svenskt medborgarskap.

Stämmer det här in på dig? Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Nina Nordell som är rekryterande chef (nina.nordell@semcon.com) Ansök via denna annons.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Ansök nu

Team manager och konsult inom Embedded & Electronics

Projektledare, IT
Läs mer Dec 18
Är du en erfaren mjukvaruingenjör med passion för teknologi, redo för en spännande resa där teknik, ledarskap och affärsmannaskap förenas?

Då ska du läsa denna annons lite extra noga!

Vi söker nu en senior konsult inom produktrelaterad mjukvaruutveckling som vill gå steget längre i sin karriär. Hos oss kommer du få möjligheten att vara med att bygga Linköpings vassaste mjukvaruerbjudande.

Du har en teknisk nyfikenhet, stor kunskap inom mjukvaruutveckling, och tycker att det vore spännande att få bygga något i princip från grunden.

Linköpingsgänget är ett trevligt team som tycker om att utvecklas tillsammans. I detta gäng hittar du kompetenser inom bland annat mekanik, beräkning, projektledning, processteknik, kvalitet och mjukvaruutveckling. Vårt kontor är beläget på Mjärdevi och där vi har närhet till kundföretag, restauranger och olika event. En närhet som ger en möjlighet till härliga utbyten och nätverkande. Gänget träffas ofta både för möten, för att lära av varandra, men även för sociala tillfällen såsom luncher och AW. Vi strävar efter ett levande kontor och jobbar stenhårt för att våra konsulter, om möjligt, kommer in och jobbar från vårt kontor.

I den här tjänsten kommer du initialt kombinera konsultrollen inom mjukvaruutveckling med rekryteringsansvar. I takt med att teamet växer så kommer din tid som debiterande konsult minskas, till förmån till att fokusera mer på arbetet som Team Manager. Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managern i arbetet att bygga leveranserbjudandet och teamet runt dig. Du får fullt ut ansvar för personal, affärsutveckling och budget för din grupp. Du kommer även ha stöd i ditt arbete från övriga teamet i Linköping.

Uppgifter som förekommer i tjänsten:

Initialt konsultarbete som mjukvaruutvecklare hos någon av våra kunder

Ovanstående kombineras med rekrytering av nya medarbetare.

Coacha ditt team för att uppnå satta mål och skapa trivsel och gemenskap.

Försäljning, personal, affärsutveckling och budget.

Som person behöver du vara prestigelös och älska att kombinera flera utmaningar samtidigt. Din entreprenörsanda driver dig att bygga och skapa något unikt och eget. Du har lätt för att lyssna in andra och ett intresse för att förstå människor omkring dig. Du har en mycket god självinsikt och är trygg i dig själv och du kan på så vis ta fram det bästa ur andra. Att vara nätverkande och självgående är viktiga egenskaper för att kunna lyckas i denna roll.

Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser en stor fördel i att du har ett svenskt medborgarskap.

Stämmer det här in på dig? Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Nina Nordell som är rekryterande chef (nina.nordell@semcon.com) Ansök via denna annons.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Ansök nu

Systemingenjör till Semcon i Linköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 20
Bli En Del av Semcon Familjen i Linköping!

Är du redo för nästa steg i din karriär som systemingenjör? Vi söker nu en engangerad och erfaren individ för att förstärka vårt team hos Semcon i Linköping.

Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade.

Semcon i Linköping jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre bolag.

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom system och gärna med kunskap inom olika delar av systemarbetet såsom:
- kravhantering
- systemutveckling
- systemverifiering
- teknikledning
inom till exempel mekaniska, hydrauliska elektriska eller elektroniska system

Har du erfarenhet av något av ovan? Skicka då gärna in din ansökan!

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling. Vi har ett högt resultat i våra medarbetarundersökningar och välmående medarbetare.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan

Ansök nu

Erfaren mekanikingenjör till Semcon i Linköping

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Nov 17
Bli En Del av Semcon Familjen i Linköping!

Är du redo för nästa steg i din karriär som mekanikingenjör? Vi söker nu en engangerad och erfaren individ för att förstärka vårt team hos Semcon i Linköping.

Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade.

Semcon i Linköping jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre bolag.

Vi letar efter dig som vill bidra med erfarenhet och kompetens på plats hos någon av våra kunder. Vi söker dig som har minst 5 års relevant erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du är van att arbeta nära kunder och vi ser att du behärskar ett eller några av de vanligaste CAD-programmen som till exempel SolidWorks, Catia V5/V6, Creo/Pro-E, Inventor eller likvärdigt.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan

Ansök nu

Semcon söker projekteldare inom R&D

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 7
Vi på Semcon drivs av att skapa en bättre framtid och våra konsulter arbetar inom områden som elektrifiering av fordon, trafiksäkerhet, och ny teknik inom cancerbehandling. För att lyckas med det behöver vi konsulter som har olika bakgrund och olika sätt att se på saker. Våra slutanvändare är olika och därför behöver våra konsulter också vara det. Läs gärna mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på sitt arbete på Semcon International tech company | Semcon (https://www.semcon.com/)

På Semcon har vi inga dyra maskiner i stora maskinhallar. Vi har den kompetens vi lånar från våra konsulter. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har och vi tar väl hand om dem genom att erbjuda:

- Flexibel arbetstid och arbete hemifrån i den mån konsulten önskar och det fungerar för kunden.

- En trygg bas hos oss på Semcon med kollektivtavtal, friskvårsbidrag, bidrag till hemmakontoret och samma lön oavsett om du är i eller mellan uppdrag.

- Kommunikativa och lyhörda ledare som stöttar dig i din utveckling.

- Förståelse för att du har ett liv utanför arbetet som i många fall är viktigare för dig än just ditt arbete.

- Många roliga aktiviteter för att bygga gemenskap i gruppen på det lokala kontoret.

I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du hela tiden steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmar och du har förmågan att se vad de behöver för att må bra och prestera sitt allra bästa.

För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning inom R&D samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder (t.ex. Scrum Master, SAFe) och projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA).

Om du har erfarenhet inom R&D och projektledning samt tycker att det är ett spännande område där du vill lägga ditt fokus tycker vi att du ska skicka in en ansökan omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Systemingenjör med fokus på krav

Processingenjör, maskin
Läs mer Sep 25
Tycker du om ordning och reda, följa upp krav och systemdokumentation? Är du bra på att upptäcka risker och problem? Har du förmågan att få människor från olika områden att samarbeta och tillsammans komma fram till vad som ledar till den bästa lösningen? Är du ingenjör med inriktning maskin, teknisk fysik eller liknande? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig.

Semcon i Linköping sitter på Mjärdevi och det ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta föredrag och utvecklande dialoger med andra företag samt många aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park. Våra konsulter sitter både på kontoret och hos våra kunder. För att behålla det härliga samarbetet ses vi regelbundet för spännande samtal, lunch, utbildningar, AW och andra sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och roligheter. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. På så sätt tror vi att våra konsulter får energi att prestera på topp hos kund och själva utvecklas och lära sig nytt. Vi ger dig också stor flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är intresserad av att arbeta som systemingenjör och har mycket god förmåga att kommunicera med olika intressenter och får alla att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Allt för att slutanvändaren ska få en så bra produkt som möjligt. Du har vana av att arbeta med kravhantering både genom nedbrytning och verifiering, kanske har du arbetat med Doors, Codebeamer eller ett liknande verktyg. Du har erfarenhet av systemutveckling och vet vad som fungerar bra eller mindre bra samt har förmåga att se om det behövs ytterligare analyser innan kraven definieras.

Som systemingenjör på Semcon hjälper du våra kunder ta fram tekniska lösningar från idé till färdig produkt eller system. I rollen arbetar du med kravinsamling, kravnedbrytning, val av teknisk lösning, ledning av det tekniska arbetet till implementering av lösningar och verifiering av kravuppfyllnad. Arbetet sker ofta i agila team.

För tjänsten krävs en ingenjörsutbildning inom maskin, teknisk fysik eller liknande. Svenska och engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Du behöver vara kommunikativ, lyhörd och nyfiken. Att arbeta som konsult innebär att du ständigt lär dig nya saker, både genom dina skiftande uppdrag och genom dina kollegor på Semcon.

Välkommen med din ansökan, välkommen till oss på Semcon!

Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Ingenjörer till Semcon i Linköping

Installationsingenjör
Läs mer Sep 14
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag där medarbetarna trivs? Är det viktigt för dig att ta del av utbildningar och få kontinuerlig utveckling? Är det viktigt för dig att ha ett ledare som bryr sig om dig på riktigt? Då ska du fortsätta att läsa!

Semcon genomför medarbetarundersökningar två gånger per år och vi är enormt stolta över våra resultat. Det syns tydligt att om man arbetar på Semcon i Linköping så trivs man. Cheferna i vår region får toppresultat och alla parametrar pekar uppåt. Ett eNPS på 73 talar sitt tydliga språk (och om det är obegripligt för dig så är du välkommen att ringa så förklarar vi). Vi är dubbelt så bra som snittet för vår bransch. På en tiogradig skala så har över 80% satt nio eller tio gällande hur troligt det är att de skulle rekommendera Semcon som arbetsgivare!

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet för spännande samtal, lunch och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och vi har roligt tillsammans. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering på Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Våra konsulter är ute i uppdrag hos kund i och runt Linköping. Har du en ingenjörsutbildning med dig alternativt flerårig erfarenhet inom tekniska yrken och på så vis inhämtat motsvarande kunskap vill vi gärna prata med dig. Hos oss kan du få arbeta som mjukvaruutvecklare, konstruktör, projektledare, systemingenjör, elingenjör och mycket mer. Vi finns inom branscher som gör Sverige mer hållbart, säkert och mer effektivt. Du hittar våra kunder och konsulter inom i stort sett alla branscher där ingenjörer finns förutom byggbranschen. Läs mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på att vara anställda hos Semcon Semcon Stories (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/) .

På Semcon är det viktigt att vi har olika bakgrund och olika erfarenhet. På så sätt ser vi olika saker och kan skapa den bästa lösningen för våra kunder och, viktigast av allt, för slutanvändaren.

Välkommen till oss på Semcon i Linköping! Om du har frågor kan du höra av dig till rekryterande chef Nina Nordell (nina.nordell@semcon.com)

Ansök nu

Supply Quality Manager

Kvalitetsingenjör, el-tele
Läs mer Sep 14
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar.

Våra konsulter i Linköping sitter både hos oss i Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi flera gånger i månaden för samtal och sociala aktiviteter. Vi anordnar After Work, utbildningar och annat kul och uppskattar att våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla.

Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag tillsammans med andra företag samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

Vi letar nu efter dig som är högskole- eller civilingenjör alternativt har en mycket gedigen erfarenhet inom mekanik. Du är antagligen certifierad i Six Sigma Black Belt alternativt har mycket god erfarenhet av kvalitetssäkring (artiklar,material och system) och god kunskap om kvalitetsverktyg. Gärna med bakgrund inom industri, kvalité och eller produktionsutveckling.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det här uppdraget omfattas av försvarssekretess och det är därför viktigt att du har svenskt medborgarskap. Då vi önskar en mångkulturell och heterogen arbetsplats så ser vi gärna att du som inte innehar svenskt medborgarskap söker någon av våra andra lediga tjänster där det inte är ett krav. Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till team manager Nina Nordell, nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Mekanikingenjör - välkommen till Semcon i Linköping

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Sep 14
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar. Läs gärna mer om hur våra kollegor upplever att arbeta på Semcon

Semcon - internationellt teknikbolag (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/)

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi flera gånger i månaden för spännande samtal, utbildningar, lunch och sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter, allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är ingenjör med inriktning mekanik eller maskin samt ett par års erfarenhet. Du är en person som gillar att lära dig nya saker och har förhållandevis lätt att komma in i nya sammanhang. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs när du får vara med och skapa framtiden.

Du har också

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia

- Förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion

- Arbetat i projektform

- Goda kunskaper i engelska och svenska.

Det är viktigt för oss att ha konsulter med olika bakgrund och olika erfarenheter. Orsaken är enkel; det är mycket större sannolikhet att slutprodukten blir användbar för många om de som utvecklar den har olika perspektiv med oss in. Vi letar efter dig som ser utanför boxen, vågar ifrågasätta och är öppen för andras idéer samt beredd att släppa din egen om någon annan presenterar en bättre lösning.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Team manager i Linköping

nina.nordell@semcon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Driven och nyfiken projektledare

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 14
Vi på Semcon drivs av att skapa en bättre framtid och våra konsulter arbetar inom områden som elektrifiering av fordon, trafiksäkerhet och ny teknik inom cancerbehandling. För att lyckas med det behöver vi konsulter som har olika bakgrund och olika sätt att se på saker. Våra slutanvändare är olika och därför behöver våra konsulter också vara det. Vi lyssnar på varandra och respekterar varandra och utgår alltid från "People first - then technology". Läs gärna mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på sitt arbete på Semcon Semcon - international tech company (https://semcon.com/join-us/semcon-stories/)

På Semcon har vi inga dyra maskiner i stora maskinhallar. Vi har den kompetens vi lånar från våra konsulter. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har och vi tar väl hand om dem t ex genom att erbjuda:

- Flexibel arbetstid och arbete hemifrån i den mån konsulten önskar och det fungerar för kunden.

- En trygg bas hos oss på Semcon med kollektivtavtal, friskvårsbidrag, bidrag till hemmakontoret och samma lön oavsett om du är i eller mellan uppdrag.

- Kommunikativa och lyhörda ledare som stöttar dig i din utveckling.

- Förståelse för att du har ett liv utanför arbetet som i många fall är viktigare för dig än just ditt arbete.

- Många roliga aktiviteter för att bygga gemenskap i gruppen på det lokala kontoret.

I rollen som projektledare kommer du skapa och koordinera intressanta projekt i olika storlek. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Det är så ni som team når de mål ni tillsammans sätter upp gällande t ex tidsplan, kvalité och budget. Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Genom att du gör det blir du bra på att stötta och engagera dina projektmedlemmer och du har förmågan att se vad de behöver för att lyckas.

För att du ska lyckas i rollen behöver du erfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder (t.ex. Scrum Master, SAFe) och projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vid behov kan det finnas möjlighet för dig att utbilda dig vidare för att ge dig en certifiering i vårt eget projektledningsverktyg XLPM. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology.

Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Semcon söker Systemutvecklare i Linköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 11
Semcon i Linköping arbetar som ett team och tillsammans tar vi mycket ansvar, vi får en kick av att lösa problem och vi bollar samt analyserar nya uppdrag tillsammans. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter ibland hos oss i i våra lokaler i Mjärdevi alternativt ute hos våra intressanta kunder. För att utveckla det härliga samarbetet i gruppen så ses vi regelbundet. Som exempel anordnar vi After Work, gemensamma träningar, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för att vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi arbetar med spännande kunder inom branscher såsom tillverkande industri, Energi & Miljö, Försvar, Life Science samt digitalisering. Vi bidrar till att tillsammans med våra kunder förbättra människors liv och livskvalitet genom bland annat att utveckla IT/digitala lösningar och AI.

Så vad kan och vill du bidra med? Vi söker efter nya duktiga medarbetare som har kompetens inom till exempel C/C++, Python, Embedded, FPGA, Projektledning, BI, AI/ML, Cloud/AWS och UX mm. Känner du dig trygg och bekväm i ett eller flera områden ovan är du mer än varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Det är viktigt för oss att ha olika perspektiv och vi vet att olika individer med olika bakgrunder och erfarenheter är en styrka. Vi letar efter dig som vill bidra både till vår affär och vår kultur med hela din person - människan i centrum! Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Som konsult behöver du vara lyhörd, nyfiken och engagerad för att kunna möta behoven hos våra kunder.

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology.

Har du frågor om Semcon eller uppdragen är du varmt välkommen att kontakta Magnus Lundberg, Team manager på följande mail: magnus.lindberg@semcon.com

Ansök nu

Kunnig och nyfiken beräkningsingenjör

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 14
På Semcon i Linköping är vi ett kompetent team med varierande kompetenser och bakgrund. Tillsammans har vi roligt och löser de problem vi ställs inför. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul på jobbet, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet. Varje månad ses i på kontoret för samtal och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemma kontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk tillhörighet och sexuell läggning. Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss

https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Som konsult behöver du vara lyhörd för behov hos våra kunder samt mycket bra på att samarbeta då du kommer delta i många olika sammanhang. Du är avslappnad, välkomnande och öppen i ditt bemötande av andra människor samtidigt som du är professionell.

Just nu letar vi efter dig som vill arbeta som beräkningsingenjör hos oss. Du har en akademisk examen inom relevant område och du har arbetat med tekniska beräkningar. Som beräkningsingenjör hos oss kommer du att stötta produktutvecklingsprojekt med din expertis inom strukturanalys och vara delaktig i utvecklingsprocessen genom att ge förslag på förbättringar och se till att alla ställda krav och specifikationer uppfylls.

Verktygen vi använder mest i vårt dagliga arbete är:

- Abaqus

- Nastran

- Hypermesh

- Femap

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor eller vill höra mer om Semcon är du välkommen att kontakta Team Manager

Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Vi erbjuder också samtal med någon av våra konsulter innan du bestämmer dig för att bli en av oss. Allt för att du ska förstå hur kulturen ser ut hos oss på Semcon.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users." Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen på Semcon? Läs mer

Ansök nu

Semcon Linköping söker Industrial Engineer

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 14
Vi på Semcon i Linköping letar efter dig som har ett mycket stort intresse och stor kunskap inom industrialisering och automatisering. Du har antagligen arbetat några år inom tillverkande industri och har en stor teknisk nyfikenhet som gör att du gärna ser nya miljöer och testar nya saker. Vi erbjuder dig detta samt möjligheten att tillhöra ett kompetent och trevligt team.

I Linköping sitter vi på Mjärdevi där vi har närhet till det mesta. Vi arbetar både på kontoret och ute hos kund och våra kunder finns inom flera branscher med de gemensamt att de ligger långt fram i den tekniska utvecklingen. Vi träffas regelbundet för möten och utbildningar men även för att äta mat, gå ut på AW eller hitta på något annat kul tillsammans.

Som Industrial Engineer på Semcon kommer du att arbete med ständiga förbättringar i produktionsprocessen och du deltar i olika projekt vilka har som mål att öka effektiviteten. Du kan även komma att bli delprojektledare och på så vis utgöra en viktig kugge i företagets utveckling. Automatisering och processutvecking kommer vara del av din vardag och du kommer med stor sannolikhet få möjlighet att vara med och starta helt nya produktionslinor.

Vi söker dig som brinner för processutveckling och har arbetat med det några år. Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning tillsammans med lång arbetslivserfarenhet. Du är van att skapa effektiva processer och arbeta med ständiga förbättringar i befintliga produktionsprocesser samt har en stor nyfikenhet inför den tekniska utvecklingen. Våra kunder finns nästan uteslutande inom tillverkande industri och det är därför en stor fördel om du har flerårig erfarenhet från arbetet inom någon eller några sådana.

Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa både i arbetsrollen och som individ. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontoret, tre flexibla lediga dagar och mycket mer. Semcon är företaget som ger dig trygghet så du kan göra det du tycker är roligast, utveckla tekniken hos våra kunder.

En del av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nina Nordell.

nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Systemingenjör som är en fena på krav

Kvalitetsingenjör/-tekniker, elektronik
Läs mer Sep 14
Tycker du om att samordna delar i komplexa system? Är du bra på att upptäcka risker och problem? Har du förmågan att få människor från olika områden att samarbeta och tillsammans komma fram till vad som ledar till den bästa lösningen? Är du ingenjör med inriktning maskin, teknisk fysik eller liknande? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig.

Semcon i Linköping sitter på Mjärdevi och det ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta föredrag och utvecklande dialoger med andra företag samt många aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park. Våra konsulter sitter både på kontoret och hos våra kunder. För att behålla det härliga samarbetet ses vi regelbundet för spännande samtal, lunch, utbildningar, AW och andra sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och roligheter. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. På så sätt tror vi att våra konsulter får energi att prestera på topp hos kund och själva utvecklas och lära sig nytt. Vi ger dig också stor flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är intresserad av att arbeta som systemingenjör och har mycket god förmåga att kommunicera med olika intressenter och får alla att arbeta tillsammans. Allt för att slutanvändaren ska få en så bra produkt som möjligt. Du har vana av att arbeta med kravhantering både genom nedbrytning och verifiering, kanske har du arbetat med Doors, Codebeamer eller ett liknande verktyg. Du har erfarenhet av systemutveckling och vet vad som fungerar bra eller mindre bra samt har förmåga att se om det behövs ytterligare analyser innan kraven definieras.

För tjänsten krävs en ingenjörsutbildning inom maskin, teknisk fysik eller liknande. Svenska och engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Du behöver vara kommunikativ, lyhörd och nyfiken. Att arbeta som konsult innebär att du ständigt lär dig nya saker, både genom dina skiftande uppdrag och genom dina kollegor på Semcon.

Välkommen med din ansökan, välkommen till oss på Semcon!

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Nina Nordell (nina.nordell@semcon.com)

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Semcon

Semcon - international tech company (https://semcon.com/join-us/semcon-stories/)

Ansök nu

Teamledare med ambitioner

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 6
Är du en erfaren mjukvaruingenjör med passion för teknologi och känner dig lockad av ledarskap och affärsmannaskap? Då ska du läsa denna annons lite extra noga! Vi söker nu en senior konsult inom produktrelaterad mjukvaruutveckling som vill utvecklas vidare i sin karriär. Hos oss kommer du få möjligheten att vara med att bygga Linköpings vassaste mjukvaruerbjudande. Du har en teknisk nyfikenhet, stor kunskap inom mjukvaruutveckling, och tycker att det vore spännande att få bygga något i princip från grunden, med slutmålet att du blir Konsultchef.

Linköpingsgänget som är en del av Region Mid, är ett trevligt team som tycker om att utvecklas tillsammans. I detta gäng hittar du kompetenser inom bl a mekanik, elektronik, projektledning, kvalitet och mjukvaruutveckling. Vårt kontor är beläget på Mjärdevi och där vi har närhet till restauranger, olika events och många kundföretag. En närhet som ger en möjlighet till härliga utbyten. Gänget träffas ofta både för möten, för att lära av varandra, men även för sociala tillfällen såsom luncher och AW. Vi strävar efter ett levande kontor och jobbar stenhårt för att våra konsulter, om möjligt, kommer in och jobbar från vårt kontor.

I den här tjänsten kommer du initialt kombinera konsultrollen inom mjukvaruutveckling med att vara Teamledare med rekryteringsansvar. I takt med att teamet växer så kommer din tid som debiterande konsult minskas, till förmån till att fokusera mer på arbetet som Konsultchef. Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managern för Region Mid i arbetet att bygga leveranserbjudandet och teamet runt dig. När du går över till rollen som konsultchef får du fullt ut ansvar för personal, affärsutveckling och budget för din grupp. Du kommer även ha stöd i ditt arbete från övriga Konsultchefer och Teamledare inom Region mid. Dessa kollegor finner du i Linköping, Jönköping och Trollhättan.

Uppgifter som förekommer i tjänsten:

- Initialt konsultarbete som mjukvaruutvecklare hos någon av våra kunder

- Ovanstående kombineras med rekrytering av nya medarbetare.

- Coacha ditt team för att uppnå satta mål och skapa trivsel och gemenskap.

- I rollen som Konsultchef ingår ansvar för personal, affärsutveckling och budget.

Som person behöver du vara prestigelös och älska att kombinera flera utmaningar samtidigt. Du har i grunden ett entreprenörsdriv och du längtar efter att få bygga något unikt och eget. Du har lätt för att lyssna in andra och ett intresse för att förstå människor omkring dig. Du har en mycket god självinsikt och är trygg i dig själv och du kan på så vis ta fram det bästa ur andra. Att vara nätverkande och självgående är viktiga egenskaper för att kunna lyckas i denna utmaning.
Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser en stor fördel i att du har ett svenskt medborgarskap.

Stämmer det här in på dig? Låter det spännande? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss. Om du har frågor kan du ställa dem till Area Manager, Risto Kesti som är rekryterande chef. (risto.kesti@semcon.com) Ansök via denna annons. Under semesterperioden ber vi om förståelse för en längre handläggningsprocess.

Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss Semcon - international tech company (https://semcon.com/join-us/semcon-stories/)

Ansök nu

Industrial Engineer

Automationstekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 1
Vi på Semcon i Linköping letar efter dig som har ett mycket stort intresse och stor kunskap inom industrialisering och automatisering. Du har antagligen arbetat några år inom tillverkande industri och har en stor teknisk nyfikenhet som gör att du gärna ser nya miljöer och testar nya saker. Vi erbjuder dig detta samt möjligheten att tillhöra ett kompetent och trevligt team.

I Linköping sitter vi på Mjärdevi där vi har närhet till det mesta. Vi arbetar både på kontoret och ute hos kund och våra kunder finns inom flera branscher med de gemensamt att de ligger långt fram i den tekniska utvecklingen. Vi träffas regelbunder för möten och utbildningar men även för att äta mat, gå ut på AW eller hitta på något annat kul tillsammans.

Som Industrial Engineer på Semcon kommer du att arbete med ständiga förbättringar i produktionsprocessen och du deltar i olika projekt vilka har som mål att öka effektiviteten. Du kan även komma att bli delprojektledare och på så vis utgöra en viktig kugge i företagets utveckling. Automatisering och processutvecking kommer vara en stor del av din vardag och du kommer med stor sannolikhet få möjlighet att vara med och starta helt nya produktionslinor.

Vi söker dig som brinner för processutveckling och har arbetat med det några år. Du är antagligen utbildad ingenjör på högskole-/universitetsnivå alternativt har annan eftergymnasial utbildning tillsammans med lång arbetslivserfarenhet. Du är van att skapa effektiva processer och arbeta med ständiga förbättringar i befintliga produktionsprocesser samt har en stor nyfikenhet inför den tekniska utvecklingen. Våra kunder finns nästan uteslutande inom tillverkande industri och det är därför en stor fördel om du har flerårig erfarenhet från arbetet inom någon eller några sådana.

Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa både i arbetsrollen och som individ. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontoret, tre flexibla lediga dagar och mycket mer. Semcon är företaget som ger dig trygghet så du kan göra det du tycker är roligast, utveckla tekniken hos våra kunder.

En del av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nina Nordell.

nina.nordell@semcon.com

Ansök nu

Ingenjörer till Semcon i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Maj 26
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag där medarbetarna trivs? Är det viktigt för dig att ta del av utbildningar och få kontinuerlig utveckling? Är det viktigt för dig att ha ett ledare som bryr sig om dig på riktigt? Då ska du fortsätta att läsa!

Semcon genomför medarbetarundersökningar två gånger per år och vi är enormt stolta över våra resultat. Det syns tydligt att om man arbetar på Semcon i Linköping så trivs man. Cheferna i vår region får toppresultat och alla parametrar pekar uppåt. Ett eNPS på 73 talar sitt tydliga språk (och om det är obegripligt för dig så är du välkommen att ringa så förklarar vi). Vi är dubbelt så bra som snittet för vår bransch. På en tiogradig skala så har över 80% satt nio eller tio gällande hur troligt det är att de skulle rekommendera Semcon som arbetsgivare!

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet för spännande samtal, lunch och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och vi har roligt tillsammans. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering på Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Våra konsulter är ute i uppdrag hos kund i och runt Linköping. Har du en ingenjörsutbildning med dig alternativt flerårig erfarenhet inom tekniska yrken och på så vis inhämtat motsvarande kunskap vill vi gärna prata med dig. Hos oss kan du får arbeta som mjukvaruutvecklare, konstruktör, projektledare, systemingenjör, elingenjör och mycket mer. Vi finns inom branscher som gör Sverige hållbarare, säkrare och effektivare. Läs mer om vad våra konsulter gör och hur de ser på att vara anställda hos Semcon Semcon Stories (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/) .

På Semcon är det viktigt att vi har olika bakgrund och olika erfarenhet. På så sätt ser vi olika saker och kan skapa den bästa lösningen för våra kunder och, viktigast av allt, för slutanvändaren. En heterogen arbetsgrupp anser vi också ger ett trevligare arbetsklimat för oss alla. Hos oss är alla tekniskt nyfikna, samarbetsvilliga och prestigelösa välkomna, oavsett var du kommer ifrån, vilken Gud du tror på eller inte tror på och ifall du lever med en man, kvinna eller ensam. Vi bryr oss bara om din kompetens och din personlighet.

Välkommen till oss på Semcon i Linköping! Om du har frågor kan du höra av dig till rekryterande chef Nina Nordell (nina.nordell@semcon.com) eller rekryterare Anna Henebäck (anna.heneback@semcon.com)

Ansök nu

Kunnig och nyfiken beräkningsingenjör

Maskinkonstruktör
Läs mer Maj 19
Semcon i Linköping arbetar med som ett team och tillsammans tar vi mycket ansvar, vi får en kick av att lösa problem och vi bollar samt analyserar nya uppdrag tillsammans. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet. Varje månad ses i på kontoret för samtal och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och när vi ses skrattas det mycket. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemma kontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.Vi erbjuder dig uppdrag hos våra kunder inom varierande branscher. Du kan t ex få arbeta med att göra produkter mer användbara för olika typer av människor, göra vår värld lite säkrare, utveckla medicinsk utrustning för att hjälpa sjuka att bli friskare och ta fram produkter som ger en mindre påverkan på vår miljö.

Det är viktigt för oss att få in olika perspektiv och vi behöver både kvinnor och män, unga och gamla samt personer med olika bakgrund i form av t e x kultur, etnisk tillhörighet och sexuell läggning. Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Som konsult behöver du vara lyhörd för behov hos våra kunder samt mycket bra på att samarbeta då du kommer delta i många olika sammanhang. Du är avslappnad, välkomnande och öppen i ditt bemötande av andra människor samtidigt som du är professionell.

Just nu letar vi efter dig som vill arbeta som beräkningsingenjör hos oss. Du har en akademisk examen inom relevant område och du har arbetat med tekniska beräkningar. Som beräkningsingenjör hos oss kommer du att stötta produktutvecklingsprojekt med din expertis inom strukturanalys och vara delaktig i utvecklingsprocessen genom att ge förslag på förbättringar och se till att alla ställda krav och specifikationer uppfylls.

Verktygen vi använder mest i vårt dagliga arbete är:

- Abaqus

- Nastran

- Hypermesh

- Femap

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor eller vill höra mer om Semcon är du välkommen att kontakta Team Manager

Nina Nordell

nina.nordell@semcon.com

Vi erbjuder också samtal med någon av våra konsulter innan du bestämmer dig för att bli en av oss. Allt för att du ska förstå hur kulturen ser ut hos oss på Semcon.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users." Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen på Semcon? Läs mer

Ansök nu

Systemingenjör som är en fena på krav

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 3
Tycker du om att samordna delar i komplexa system? Är du bra på att upptäcka risker och problem? Har du förmågan att få människor från olika områden att samarbeta och tillsammans komma fram till vad som ledar till den bästa lösningen? Är du ingenjör med inriktning maskin, teknisk fysik eller liknande? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig.

Semcon i Linköping sitter på Mjärdevi och det ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta föredrag och utvecklande dialoger med andra företag samt många aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park. Våra konsulter sitter både på kontoret och hos kund. För att behålla det härliga samarbetet ses vi regelbundet för spännande samtal, lunch, utbildningar, AW och andra sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och roligheter. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. På så sätt tror vi att våra konsulter får energi att prestera på topp hos kund och själva utvecklas och lära sig nytt. Vi ger dig också stor flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är intresserad av att arbeta som systemingenjör och har mycket god förmåga att kommunicera med olika intressenter och får alla att arbeta tillsammans. Allt för att slutanvändare ska få en så bra produkt som möjligt. Du har vana av att arbeta med kravhantering både genom nedbrytning och verifiering, kanske har du arbetat med Doors, Codebeamer eller ett liknande verktyg. Du har erfarenhet av systemutveckling och vet vad som fungerar bra eller mindre bra samt har förmåga att se om det behövs ytterligare analyser innan kraven definieras.

För tjänsten krävs en ingenjörsutbildning inom maskin, teknisk fysik eller liknande. Svenska och engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Du behöver vara kommunikativ, lyhörd och nyfiken. Att arbeta som konsult innebär att du ständigt lär dig nya saker, både genom dina skiftande uppdrag och genom dina kollegor på Semcon.

Välkommen med din ansökan, välkommen till oss på Semcon!

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Nina Nordell (nina.nordell@semcon.com)

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Semcon

Semcon - international tech company (https://semcon.com/join-us/semcon-stories/)

Ansök nu

.Net/Full stack utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 10
Våra kunder finns i teknikens absoluta framkant och det våra konsulter skapar idag kommer användas av våra barn i framtiden, se hur de tänker runt teknik Semcon - international tech company (https://semcon.com/addperspectives/). Var med och skapa framtidens teknik för framtidens människor!

Vi letar nu efter dig som är .Net/Full Stack utvecklare. För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet av systemutveckling (både backend och frontend) samt erfarenhet inom några av följande punkter:

- .NET/C#/Java

- JavaScript och eller Typescript

- Redux, React.js, Angular.js eller Vue.js

- DevOps (t.ex. Azure DevOps, GitOps)

- Agila metoder t.ex. Scrum etc.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Vi kommer inte alltid att tycka samma sak men vi kommer alltid respektera och lyssna på varandras åsikter.

Att vara konsult hos Semcon är utmanande och passar dig som vill lära dig mycket snabbt. Vi kommer aldrig sluta utmana dig och din kompetens kommer stå i fokus. Teamet i Linköping består av mjukvaruutvecklare samt konsulter med kompetens inom bl a konstruktion, kvalité och projektledning. Bredden ger dig som konsult möjlighet att utvecklas genom utbyte med dina kollegor och för dig som vill lära ännu mer finns möjligheten genom vår kompetensportal STEP. Vi ger dig även möjlighet till remote work i den utsträckning det fungerar utifrån kund och uppdrag. Kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontoret och tre flexibla lediga dagar är andra bra förmåner vi har.

Hör av dig till oss och prata om din framtid! Välkommen till Semcon!

Area Manager Risto Kesti

risto.kesti@semcon.com

0727441300

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Net/Full stack utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 2
Våra kunder finns i teknikens absoluta framkant och det våra konsulter skapar idag kommer användas av våra barn i framtiden, se hur de tänker runt teknik Semcon - international tech company (https://semcon.com/addperspectives/). Var med och skapa framtidens teknik för framtidens människor!

Vi letar nu efter dig som är .Net/Full Stack utvecklare. För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet av systemutveckling (både backend och frontend) samt erfarenhet inom några av följande punkter:


- .NET/C#/Java

- JavaScript och eller Typescript

- Redux, React.js, Angular.js eller Vue.js

- DevOps (t.ex. Azure DevOps, GitOps)

- Agila metoder t.ex. Scrum etc.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Vi kommer inte alltid att tycka samma sak men vi kommer alltid respektera och lyssna på varandras åsikter.

Att vara konsult hos Semcon är utmanande och passar dig som vill lära dig mycket snabbt. Vi kommer aldrig sluta utmana dig och din kompetens kommer stå i fokus. Teamet i Linköping består av mjukvaruutvecklare samt konsulter med kompetens inom bl a konstruktion, kvalité och projektledning. Bredden ger dig som konsult möjlighet att utvecklas genom utbyte med dina kollegor och för dig som vill lära ännu mer finns möjligheten genom vår kompetensportal STEP. Vi ger dig även möjlighet till remote work i den utsträckning det fungerar utifrån kund och uppdrag. Kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontoret och tre flexibla lediga dagar är andra bra förmåner vi har.

Hör av dig till oss och prata om din framtid! Välkommen till Semcon!

Area Manager Risto Kesti

risto.kesti@semcon.com

0727441300

Ansök nu

Mekanikingenjör

Maskinkonstruktör
Läs mer Apr 26
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar. Läs gärna mer om hur våra kollegor upplever att arbeta på Semcon

Semcon - internationellt teknikbolag (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/)

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi flera gånger i månaden för spännande samtal, utbildningar, lunch och sociala aktiviteter. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter, allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Vi letar nu efter dig som är ingenjör med inriktning mekanik eller maskin samt ett par års erfarenhet. Du är en person som gillar att lära dig nya saker och har förhållandevis lätt att komma in i nya sammanhang. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs när du får vara med och skapa framtiden.

Du har också

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia

- Förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion

- Arbetat i projektform

- Goda kunskaper i engelska och svenska.

Det är viktigt för oss att ha konsulter med olika bakgrund och olika erfarenheter. Orsaken är enkel; det är mycket större sannolikhet att slutprodukten blir användbar för många om de som utvecklar den har olika perspektiv med oss in. Vi letar efter dig som ser utanför boxen, vågar ifrågasätta och är öppen för andras idéer samt beredd att släppa din egen om någon annan presenterar en bättre lösning.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Team manager i Linköping

nina.nordell@semcon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 2
Vi på Semcon drivs av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter - slutanvändarna. Som konsult hos oss på Semcon får du möjlighet att vara med i olika projekt där du får utveckla din kompetens. Du är hela tiden delaktig i din resa genom kontinuerlig kontakt med din teammanager. Tillsammans hittar ni projekt för dig där du trivs och känner meningsfullhet. Du kan känna dig trygg i att vi stöttar dig både när du är i uppdrag och mellan dem. Vi lever efter "People first, then technology".

Vi vill göra bra saker. Tillsammans. Hos oss får du jobba med kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker: balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda, utvecklas och dela med oss av kunskap och erfarenheter. I Linköping sitter vi på Mjärdevi vilket ger närhet till det mesta och goda möjligheter att delta i aktiviteter som sker i området. Vi är ett glatt gäng med kompetens inom bl a konstruktion, mjukvaruutveckling, kvalité och projektledning och vi delar gärna med oss av vår kunskap både genom samtal på lunchen och i mer ordnade former.

Vi letar alltid bra konsulter till våra projekt, just nu lite extra efter elektronikkonstruktörer till Linköping. Rollen innebär att utveckla innovativa produkter tillsammans med våra kunder. Arbetsuppgifterna innefattar allt från kravspecifikation till utveckling av den färdiga produkten.

Som konsult är det viktigt att du är duktig på att samarbeta då du kommer ingå i olika arbetsgrupper. Du är också lyhörd för vad kunden önskar och vilka behov de har framöver. Att du är professionell i ditt bemötande är en självklarhet.

För den här rollen är det bra om du har följande

- Akademisk utbildning inom elektronik eller motsvarande

- Erfarenhet av analog och digital hårdvarukonstruktion

- Erfarenhet av PCB-design i verktyg som exempelvis Mentor Graphics och/eller Altium Designer

Om du har erfarenhet av hårdvarunära programmering i C eller C++, av att skriva VHDL-kod, av kravhantering i Doors eller är en fena på lödning och innehavare av ett certifikat, FSD eller IPC så är det en bonus.

Saknar du något av det men kan något annat i närområdet som du tror kan vara relevant? Hör av dig till vår Area Manager Risto Kesto och prata om det! Har du andra frågor är du också välkommen att kontakta Risto. Vi ser fram emot att höra av dig!

Risto Kesto, Area Manager

risto.kesti @semcon.com (mailto:fred.wilhelm@semcon.com)

0727-441300

Ansök nu

Elektronikkonstruktör

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 10
Vi på Semcon drivs av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter - slutanvändarna. Som konsult hos oss på Semcon får du möjlighet att vara med i olika projekt där du får utveckla din kompetens. Du är hela tiden delaktig i din resa genom kontinuerlig kontakt med din teammanager. Tillsammans hittar ni projekt för dig där du trivs och känner meningsfullhet. Du kan känna dig trygg i att vi stöttar dig både när du är i uppdrag och mellan dem. Vi lever efter "People first, then technology".

Vi vill göra bra saker. Tillsammans. Hos oss får du jobba med kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker: balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda, utvecklas och dela med oss av kunskap och erfarenheter. I Linköping sitter vi på Mjärdevi vilket ger närhet till det mesta och goda möjligheter att delta i aktiviteter som sker i området. Vi är ett glatt gäng med kompetens inom bl a konstruktion, mjukvaruutveckling, kvalité och projektledning och vi delar gärna med oss av vår kunskap både genom samtal på lunchen och i mer ordnade former.

Vi letar alltid bra konsulter till våra projekt, just nu lite extra efter elektronikkonstruktörer till Linköping. Rollen innebär att utveckla innovativa produkter tillsammans med våra kunder. Arbetsuppgifterna innefattar allt från kravspecifikation till utveckling av den färdiga produkten.

Som konsult är det viktigt att du är duktig på att samarbeta då du kommer ingå i olika arbetsgrupper. Du är också lyhörd för vad kunden önskar och vilka behov de har framöver. Att du är professionell i ditt bemötande är en självklarhet.

För den här rollen är det bra om du har följande

- Akademisk utbildning inom elektronik eller motsvarande

- Erfarenhet av analog och digital hårdvarukonstruktion

- Erfarenhet av PCB-design i verktyg som exempelvis Mentor Graphics och/eller Altium Designer

Om du har erfarenhet av hårdvarunära programmering i C eller C++, av att skriva VHDL-kod, av kravhantering i Doors eller är en fena på lödning och innehavare av ett certifikat, FSD eller IPC så är det en bonus.

Saknar du något av det men kan något annat i närområdet som du tror kan vara relevant? Hör av dig till vår Area Manager Risto Kesto och prata om det! Har du andra frågor är du också välkommen att kontakta Risto. Vi ser fram emot att höra av dig!

Risto Kesto, Area Manager

risto.kesti @semcon.com (mailto:fred.wilhelm@semcon.com)

0727-441300

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Erfaren systemingenjör inom mjukvaruutveckling

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 10
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. Det är när vi lyfter blicken och ser på problemen från ett annat håll som vi kan skapa den förändring som krävs. Vi hjälper våra kunder med nya perspektiv, och vi är med dem i alla faser för att få produkter och tjänster att bli levande.

Tycker du det är intressant att hantera och samordna delsystem i stora komplexa realtidssystem som spänner över flera olika teknikområden? Då är det här en tjänst för dig! Världen förändras och komplexiteten på produkter och industriella system ökar i takt med teknikutvecklingen. Vi på Semcon har fått förmånen att vara med våra nationella och internationella kunder genom hela den här resan. Därför behöver vi dig som trivs med att arbeta brett inom Systems Engineering.

Som konsult och systemingenjör på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping som arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling. Vi är trevligt och kompetent team som tillsammans med våra kollegor i övriga Sverige är verksamma i olika branscher såsom fordon, försvarsindustrin, telekom, energy, life science och industriell produktutveckling. I Linköping kommer du få kollegor som är konstruktörer, produktutvecklare, projektledare, kvalitétsingenjörer, produktionsutvecklare och mycket mer. Tillsammans blir ni ett oslagbart team.

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med kravhantering, fastställande av krav, kravnedbrytning och verifiering av kravuppfyllnad. Vidare tar du fram tekniska lösningar för att möta kravspecifikationer. Arbetet sker i agila team och du jobbar tätt ihop med produktledning, leverantörer, systemarkitekter och utvecklare.

Din verktygslåda

- Några års erfarenhet som Systemingenjör

- Erfarenhet av både mjukvara och hårdvara

- Högskoleexamen med inriktning på system, elektronik eller liknande.

- Svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan till Semcon! Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår Area Manager Risto Kesti (risto.kesti@semcon.com) eller rekryterare Anna Henebäck (anna.heneback@semcon.com)

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Nyfiken embeddedutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 10
Att vara konsult hos oss på Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig ännu mer. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser att det inte kan bli bättre.

Som embeddedutvecklare på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping där vi arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling samt även har flertalet medarbetare inom konstruktion, projektledning, kvalité och mekanik. Du kommer kunna få möjlighet att arbeta inom flera olika branscher såsom fordonsbranschen, telekom, försvar m.m. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter och system.

Vi letar efter dig som är erfaren inom följande områden

- Programmering i C/C++

- Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS

- Script-språk, t.ex. Python

- Versionshantering, t.ex. Git

- Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence

- Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM

- CI/CD

People first, then technology" det är så vi tänker i vårt dagliga arbete. Vi sätter dig som konsult främst för att du ska kunna må bra och hjälpa Semcon bli ännu bättre. I nära dialog med din chef kommer du kunna vara med och skapa din egen framtid och genom ditt arbete i uppdrag hos våra kunder kommer du vara delaktig i att skapa allas framtid. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i olika nätverk och mentorskap och vi har en utbildningsportal som hela tiden fylls på med nya utbildningar inom intressanta områden. På kontoret i Linköping anordnar vi olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Är du en person som gillar att utvecklas och lära dig nya saker? Hör av dig till Risto så får ni prata mer om vad vi kan erbjuda dig!

Area Manager Risto Kesti

risto.kesti@semcon.com

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Nyfiken embeddedutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Att vara konsult hos oss på Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig ännu mer. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser att det inte kan bli bättre.

Som embeddedutvecklare på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping där vi arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling samt även har flertalet medarbetare inom konstruktion, projektledning, kvalité och mekanik. Du kommer kunna få möjlighet att arbeta inom flera olika branscher såsom fordonsbranschen, telekom, försvar m.m. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter och system.

Vi letar efter dig som är erfaren inom följande områden

- Programmering i C/C++

- Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS

- Script-språk, t.ex. Python

- Versionshantering, t.ex. Git

- Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence

- Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM

- CI/CD

People first, then technology" det är så vi tänker i vårt dagliga arbete. Vi sätter dig som konsult främst för att du ska kunna må bra och hjälpa Semcon bli ännu bättre. I nära dialog med din chef kommer du kunna vara med och skapa din egen framtid och genom ditt arbete i uppdrag hos våra kunder kommer du vara delaktig i att skapa allas framtid. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i olika nätverk och mentorskap och vi har en utbildningsportal som hela tiden fylls på med nya utbildningar inom intressanta områden. På kontoret i Linköping anordnar vi olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Är du en person som gillar att utvecklas och lära dig nya saker? Hör av dig till Risto så får ni prata mer om vad vi kan erbjuda dig!

Area Manager Risto Kesti

risto.kesti@semcon.com

Ansök nu

Erfaren systemingenjör

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. Det är när vi lyfter blicken och ser på problemen från ett annat håll som vi kan skapa den förändring som krävs. Vi hjälper våra kunder med nya perspektiv, och vi är med dem i alla faser för att få produkter och tjänster att bli levande.

Tycker du det är intressant att hantera och samordna delsystem i stora komplexa realtidssystem som spänner över flera olika teknikområden? Då är det här en tjänst för dig! Världen förändras och komplexiteten på produkter och industriella system ökar i takt med teknikutvecklingen. Vi på Semcon har fått förmånen att vara med våra nationella och internationella kunder genom hela den här resan. Därför behöver vi dig som trivs med att arbeta brett inom Systems Engineering.

Som konsult och systemingenjör på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping som arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling. Vi är trevligt och kompetent team som tillsammans med våra kollegor i övriga Sverige är verksamma i olika branscher såsom fordon, försvarsindustrin, telekom, energy, life science och industriell produktutveckling. I Linköping kommer du få kollegor som är konstruktörer, produktutvecklare, projektledare, kvalitétsingenjörer, produktionsutvecklare och mycket mer. Tillsammans blir ni ett oslagbart team.

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med kravhantering, fastställande av krav, kravnedbrytning och verifiering av kravuppfyllnad. Vidare tar du fram tekniska lösningar för att möta kravspecifikationer. Arbetet sker i agila team och du jobbar tätt ihop med produktledning, leverantörer, systemarkitekter och utvecklare.

Din verktygslåda

- Några års erfarenhet som Systemingenjör

- Erfarenhet av både mjukvara och hårdvara

- Högskoleexamen med inriktning på system, elektronik eller liknande.

- Svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan till Semcon! Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår Area Manager Risto Kesti (risto.kesti@semcon.com) eller rekryterare Anna Henebäck (anna.heneback@semcon.com)

Ansök nu

Erfaren systemingenjör

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Feb 24
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. Det är när vi lyfter blicken och ser på problemen från ett annat håll som vi kan skapa den förändring som krävs. Vi hjälper våra kunder med nya perspektiv, och vi är med dem i alla faser för att få produkter och tjänster att bli levande.

Tycker du det är intressant att hantera och samordna delsystem i stora komplexa realtidssystem som spänner över flera olika teknikområden? Då är det här en tjänst för dig! Världen förändras och komplexiteten på produkter och industriella system ökar i takt med teknikutvecklingen. Vi på Semcon har fått förmånen att vara med våra nationella och internationella kunder genom hela den här resan. Därför behöver vi dig som trivs med att arbeta brett inom Systems Engineering.

Som konsult och systemingenjör på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping som arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling. Vi är trevligt och kompetent team i Jönköping som tillsammans med våra kollegor i övriga Sverige är verksamma i olika branscher såsom fordon, telekom, lifescience och industriell produktutveckling. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hårdvara till mjukvara, från embedded till cloud och att i realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter och system.

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med kravhantering, fastställande av krav, kravnedbrytning och verifiering av kravuppfyllnad. Vidare tar du fram tekniska lösningar för att möta kravspecifikationer. Arbetet sker i agila team och du jobbar tätt ihop med produktledning, leverantörer, systemarkitekter och utvecklare.

Din verktygslåda

- Några års erfarenhet som Systemingenjör

- Erfarenhet av både mjukvara och hårdvara

- Högskoleexamen med inriktning på system, elektronik eller liknande.

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du har arbetat med internationella kontaktytor samt har erfarenhet inom funktionell säkerhet och cyber security. Det är också en klar fördel om du behärskar något kravverktyg t ex Doors.

För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult och du är vår representant hos kund. Vi stöttar dig så du kan lyckas i ditt arbete och det innebär både kompetensutveckling men också stöd i att skapa en balans i livet där det finns möjlighet till återhämtning och en livsbalans som är hållbar över tid.

Välkommen med din ansökan till Semcon! Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår Team Manager Fred Wilhelm

fred.wilhelm@semcon.com

Ansök nu

Mekanikkonstruktör som gillar att samarbeta

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Feb 17
Semcon är företaget som sätter människan först och tar fram teknik där slutanvändaren står i fokus. Vi har kunder inom många branscher med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken och som konsult får du möjlighet att vara med. Tillsammans med din chef kommer ni fram till vilket ditt nästa uppdrag ska bli för att du ska utvecklas i den riktning du önskar.

Våra konsulter sitter både hos oss på Mjärdevi och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet. Flera gånger i månaden ser vi till att ses för spännande samtal, lunch och sociala aktiviteter. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar mycket när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och vi har roligt tillsammans. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Vår placering i Mjärdevi ger oss närhet till sportaktiviteter, intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt flertalet aktiviteter som anordnas av Linköpings Science Park.

Vi letar nu efter dig som har minst ett års erfarenhet som mekanikkonstruktör samt en civilingenjörsexamen med inriktning mekanikkonstruktion/mekanisk design.

Du har också

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia

- Förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion

- Arbetat i projektform

- Goda kunskaper i engelska och svenska.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Våra konsulter är det viktigaste vi har och vi tar väl hand om dem både när de är i och om de eventuellt skulle hamna mellan uppdrag. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor. Hela organisationen lever efter "People first, then technology". Som konsult hos oss kan du känna dig trygg i att vi tar hand om din karriär medan du kan fokusera på att vara bäst hos kund.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Team manager i Linköping

nina.nordell@semcon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu