Centric Professionals AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Centric Professionals AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Junior supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 12
Är du passionerad för teknik och service? Som supporttekniker får du en varierande arbetsdag där du jobbar med teknisk support. Här tar du emot och löser ärenden i fronten och samarbetar med kollegor för mer komplexa problem. Med fokus på kundservice och teknisk utveckling, får du möjlighet att växa och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Sök idag till detta uppdrag hos SAAB i Linköping!  
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker på SAAB kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Det är en teknisk support i en primär Windowsmiljö och inom första området kommer du vara filtret, det som brukar vara den klassiska första linjen på en servicedesk. Här tar du emot samtal, löser ärenden och dokumenterar i detalj. Målet är såklart att så många ärenden som möjligt går att lösa i fronten, men ärenden som du inte lyckas lösa skickas vidare till kollegorna på Backoffice. Du kommer till stor del ta emot samtal på svenska och mer sällan på engelska, men all dokumentation kommer ske på engelska. SAAB arbetar i ärendehanteringssystemet ServiceNow.

Inom området ”Backoffice” jobbar du med att lösa ärenden som kommit in via telefon, chatt eller portal. De ärenden som du och dina kollegor inte löst i första kontakten går vidare till Backoffice i första steget, men även de ärenden som kommer in från Serviceportalen landar här. Här finns det möjlighet att få hjälp av de närmaste kollegorna men även kollegor i andra led, samt att söka efter information i portaler och dokumentation för att hitta en lösning på ett ärende. Inom Backoffice tar du endast emot samtal vid större driftstörningar och har därför möjlighet att jobba lite mer ostört och fördjupa dig i teknik och olika problem. Det ger därför goda möjligheter att utveckla sin kompetens som du kan dra nytta av när du nästa gång bemannar fronten.

Inom området ”Request fulfillment” kommer du arbeta med beställningar som bl.a. kan kräva fysisk handpåläggning. Mycket har automatiserats gällande beställningar, men vissa moment måste helt enkelt göras av en person.

Din profil och kvalifikationen

Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta mycket personligt ansvar och gillar variationen att arbeta i de tre olika rollerna. Du är verbal och gillar service. Med en positiv attityd antar du, och löser, de problem och utmaningar som du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta kunden i fokus.
 
Vi ser gärna att du har:
 - Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT / Teknik.
 - En vilja att jobba med service på distans och hjälpa människor med tekniska problem.
 - Goda kunskaper i svenska och engelska - i tal och skrift.
 - Goda kunskaper om Windows.
Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Linuxfantaster till Saab

Finanskonsult
Läs mer Jun 10
Vill du vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga genom avancerad teknik och innovation? Vår kund Saab söker nu en senior och tre juniora engagerade LINUX-tekniker som vill vara nyckelspelare i deras team för att utveckla och förvalta tekniska tjänster som är kritiska för företagets verksamhet. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa tillgängligheten, säkerheten och stabiliteten i Saabs system och digitala tjänster.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär

Arbetsuppgifter
Du kommer att spela en central roll i leverans- och supportflöden av IT-tjänster och bidra till att skapa en säker och effektiv IT-miljö för Saabs omfattande verksamhetsområden. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:


- Standardisera, effektivisera och automatisera arbetssätt och system
- Delta i teknikplattformens utvecklingsprojekt
- Ingå i drift- och supportteamet för att utföra felsökningar och installationer
- Hantera patchning och uppgraderingar av servermiljön
- Säkerställa efterlevnad av gällande säkerhetskrav
- Delta aktivt i teknikförbättringsarbeten

Din profil och kvalifikationen
Du är noggrann, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du drivs av att automatisera och effektivisera arbetssätt och har en ambition att ständigt förbättra. Du är kommunikativ och har en förmåga att samarbeta väl med olika typer av människor, både internt som externt. 

 

Kraven ser olika ut beroende på vilka roll i teamet du söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt:
Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Vi söker dig som:


- Har en god teknisk bakgrund och kompetens samt Linuxerfarenhet
- Besitter kunskaper i scriptspråk såsom Bash eller Python
- Har ett säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrning
- Har ett stort teknikintresse och är uppdaterad med den senaste tekniken och branschutvecklingen
- Har mycket goda egenskaper i svenska och engelska – i båda tal och skrift
- Innehar B-körkort (placeringsort är Linköping men resor i tjänsten kan förekomma)


 

Önskvärd/meriterande kompetens:


- Red Hat
- USE Manager eller liknande verktyg
- Kunskap i Ansible, Docker och Kubernetes
- Härdning av system


 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Detta kan innebära krav på svenskt medborgarskap för vissa säkerhetsklassificerade roller.
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
 
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Christian Gidlöv
+46 734159383
Christian.Gidloev@centric.eu

Ansök nu

DevOps-utvecklare till försvarssektorn

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 4
Är du en DevOps-utvecklare som är redo för nya utmaningar? Vill du vara en del av ett projektteam som utvecklar en framtidssäker mjukvaruutvecklingsplattform med fokus på "zero trust" och "everything as code"? Vår kund inom försvarssektorn söker nu skickliga DevOps-utvecklare för att bidra till detta spännande projekt i Linköping. Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I detta uppdrag kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra utvecklingsteam och produktprojekt för att utveckla och förvalta en intern mjukvaruutvecklingsplattform. Ditt arbete kommer att involvera både nyutveckling och förvaltning av befintlig kod. Vikten av dokumentation och förmågan att driva utredningar samt skapa nya kontaktytor är central i rollen.  Distansarbete är möjligt. Resor till Linköping förekommer regelbundet.

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är socialt kompetent och kan hantera arbete under varierande grad av belastning. Du är självgående och initiativrik med en stark vilja att ständigt förbättra arbetsmetoder, processer och rutiner. Dokumentation spelar en viktig roll i kundens arbete. Kompetens skallkrav:
- Gedigen erfarenhet av programutveckling, både front end och back end, samt DevOps-principer
- Stark bakgrund inom Linux och Open Source-teknologier
- Erfarenhet av Kubernetes och containerutveckling, inklusive verktyg som Helm och Docker
- Utmärkta kommunikationsförmågor och en samarbetsorienterad inställning
- Mycket goda egenskaper i svenska och engelska – i båda tal och skrift Önskvärda kompetenser:
- Bekant med Agile Software Development-metoder
- Kunskap i programmeringsspråk såsom Golang
- Erfarenhet av frontend-ramverk som Angular, React eller Vue.js
- Färdigheter i Jenkins eller motsvarande CI/CD-verktyg
- God förståelse för Git
- Erfarenhet av infrastrukturhantering (nätverk, lagring, virtualisering)
- Kunskap om databashantering
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Senior systemutvecklare till försvarssektorn

Webbdesigner
Läs mer Maj 29
Är du en erfaren systemutvecklare som vill vara en del av ett fantastiskt team och arbeta med att utveckla lösningar för mjukvarubaserade Configuration Management system? Vår kund i Linköping söker just nu förstärkning. Om du är noggrann, samarbetar bra med andra och är lösningsorienterad, då kan detta vara tjänsten för dig. 
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att utveckla en lösning för ett mjukvarubaserat Configuration Management system som körs i både Windows- och Linuxmiljö. 
Du kommer att:
- Arbeta med applikationsutveckling i en enterprisemiljö med objektorienterad programmering
- Utföra backend-utveckling
- Hantera databaser som MS och Postgres
- Sköta Configuration Management av mjukvara
- Arbeta med REST API och ha en grundläggande förståelse för IT-infrastruktur, inklusive nätverk, VM, och operativsystem som Linux och Windows
Din roll kommer att vara central i utvecklingsteamet och bidra till att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i kundens mjukvarulösningar.

Din profil och kvalifikationen

Vi söker dig som är utåtriktad, serviceinriktad och trivs i sociala sammanhang. Du bör vara självgående och våga ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. 
 
För att lyckas i rollen bör du ha:

-    Applikationsutveckling i en enterprisemiljö, objektorienterad programmering

-    God kännedom om backendutveckling

-    God kännedom om Configuration Management av mjukvara

-    Databaser (exempel: MS och Postgres)

-    Grundläggande kompetens inom IT-infrastruktur (nätverk, VM, Linux/Windows etc.)

-    Grundläggande förståelse för REST API.

-    God kännedom av Git
 
Meriterande kompetenser:

-    C#

-    Java

-    Python

-    Kännedom om regulatoriska krav för utveckling av Configuration Management system

-    Förståelse inom Version Control Systems (CM)/konfigurationshantering.

-    Product Data Management systems (PDM).

-    Jenkins

-    Puppet

-    Selenium HQ

-    IDP-lösningar

-    Webbapplikationer baserade på Single-page application (SPA).

-    Jira, Artifactory, Atlassian, Bitbucket
 
Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Utöver detta krävs godkänd bakgrundskontroll.
Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Data Engineer inom Digital Solutions & Analytics

Webbdesigner
Läs mer Maj 20
Till ett uppdrag hos vår kund i Linköping erbjuds du en plats där du kan bidra med din expertis i spännande utvecklingsprojekt och bli en del av kundens team som värderar kreativitet och innovation. Här får du möjligheten att växa både professionellt och personligt i en miljö som uppmuntrar till lärande och utveckling.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter

Är du driven av att se dina idéer förvandlas till verklighet? Vi erbjuder en spännande roll ute hos kund inom en högteknologisk och innovationsdriven miljö. Här kommer du att få en nyckelroll i utvecklingen av digitala lösningar och plattformar för team som arbetar med dataanalys, maskininlärning och AI. Om du har en passion för Data Analytics och Advanced Analytics och vill se dina lösningar göra skillnad i praktiken, kan detta vara rollen för dig.
 
Som Data Engineer kommer du bland annat att:
 - Utveckla och implementera skalbara tekniska lösningar som inkluderar datamodeller, dataintegration, lagringslösningar och data pipelines.
 - Arbeta aktivt inom hela ETL-flödet, från extraktion till lastning, och bygga data pipelines, främst i Python.
 - Samarbeta nära med dataarkitekter för att designa robusta arkitekturer och diskutera lösningar med kunder för att säkerställa att de uppfyller deras behov. 
 - Ta fram innovativa lösningar och idéer för fortsatt utveckling inom analyticsområdet och periodvis leda implementationen av nya komponenter. 
 

Din profil och kvalifikationen

Vi söker en utvecklare eller analytiker som är entusiastisk över nya teknologier och metoder, med särskilt intresse för analytics. Du kommer att arbeta i nära samverkan med olika team, vilket kräver utmärkt kommunikationsförmåga och förmågan att hantera olika sociala interaktioner.
 
Erfarenhet och kunskaper: Minst fem års arbetslivserfarenhet med solid förståelse för ETL-processer och erfarenhet inom ormåden som BI, AI, data warehouses, /No och Data Lakes.
 
Programmeringsfärdigheter: Gedigen erfarenhet i Python och Apache Spark, samt erfarenhet av att arbeta med microservices.
 
Teamarbete och samarbetsförmåga: Du är en lagspelare som trivs med att dela med dig av din kunskap och samarbeta för att uppnå gemensamma mål.
 
Meriterande kompetenser:
Grundläggande kunskaper i containerteknologi såsom Kubernetes och Docker.
 
Tjänsten kan innebära krav på säkerhetsklassificering, vilket kan kräva svenskt medborgarskap.
Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Senior IT-projektledare till Digital Workplace

Kvalitetschef
Läs mer Maj 13
Detta är en spännande möjlighet för en erfaren projektledare som är redo att ta sig an en ledande roll i en digital transformation och effektivisera kommunikationsverktygen inom en framstående organisation. Om du är driven, har ett strategiskt tankesätt och är redo att leda ett viktigt projekt från start till mål, ser vi fram emot din ansökan till detta uppdrag hos en kund i Linköping.

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Vi söker en senior IT-projektledare som kommer att spela en avgörande roll i ett stort program inom Digital Workplace, där uppdraget innefattar att ersätta Skype med Microsoft Teams. Denna position kräver en självgående, analytisk och målinriktad person med starka ledaregenskaper och ett fokus på kvalitet och värdeskapande resultat.

Arbetsuppgifter:

- Ledning av digital transformation där du kommer att ansvara för hela processen att ersätta Skype med Teams, från planering och genomförande till uppföljning.
- Hantera projektplanering, genomförande och styrning av projektresurser i enlighet med etablerade projketledningsmetoder.
- Facilitera workshops och utbilda teammedlemmar och intressenter i nya processer och verktyg.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker en erfaren projektledare för att leda en av de mest avgörande digitala transformationsprojekten inom en stor organisation. Din roll blir att styra övergången från Skype till Microsoft Teams, en central del av vår kunds digitala arbetsplatsstrategi. Denna position kräver en person med en imponerande bakgrund inom projektledning, som är redo att navigera i komplexiteten hos stora organisatoriska förändringar med ett tydligt fokus på effektivitet, kvalitet och kommunikation.

 

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:


- Minst 8 års relevant erfarenhet, inklusive framgångsrik projektledning inom stora organisationer, fördelaktigt om du har erfarenhet från storskaliga miljöer.
- Bevisad expertis inom både traditionell vattenfallsmetodik och agila arbetsmetoder, med förmåga att anpassa dessa efter projektets behov.
- Goda kunskaper i Antura Projects, Jra och Confluence.
- Exceptionella kommunikationsförmågor på svenska och engelska samt förmåga att leda, motivera och utveckla team mot gemensamma mål. Erfarenhet av att facilitera workshops och utbildningar är en stor fördel.


 

Distansarbete vid behov 2-3 dagar i veckan. Resor förekommer.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

System- och applikationsadministratör Azure DevOps Server

Finanskonsult
Läs mer Maj 13
Denna position erbjuder en fantastisk chans för dig som brinner för teknik och som älskar att stå i frontlinjen för IT-utveckling och systemförvaltning. Om du är redo att möta komplexa utmaningar och spela en avgörande roll i att skapa en säker och högpresterande IT-miljö, uppmanar vi dig att ta nästa steg i din karriär med oss. Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Som system- och applikationsadministratör kommer du att ta rollen som förvaltare och utvecklare av kundens IT-verktyg. Du kommer att hantera affärsmässiga krav från kundens internkunder och delta i verksamhetsprocesser, vilket inkluderar förvaltning, felsökning, rättning och uppdatering av systemen. Med fokus på Azure DevOps Server kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och förbättra kundens utvecklingsmiljöer samt vara delaktig i migreringsprojekt och säkerställa system- och informationssäkerheten.

 

Arbetsuppgifter:


- Ansvara för daglig drift, underhåll och optimering av Azure DevOps Server och andra relaterade verktyg.
- Hantera och genomföra migreringar, såsom sammanfogning av projekt och överföring av data mellan olika systemplattformar.
- Lösa tekniska problem och utveckla lösningar som möter verksamhetens behov. 
- Säkerställa att alla applikationer och system följer gällande säkerhetskrav och policies. 

Din profil och kvalifikationen
Vi söker en dynamisk och kunnig system- och applikationsadministrator som inte bara är tekniskt skicklig utan också har en gedigen erfarenhet av att arbeta med Azure DevOps Server (TFS) och Visual Studio. Du kommer att vara en central del av kundens team, med ansvar för att hantera och utveckla deras IT-infrastruktur. Ditt arbete kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att systemen är robusta, uppdaterade och optimerade för att möta dagens höga krav på teknik och säkerhet.

 

Profil och kvalifikationer:


- Minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet.
- Gedigen kunskap och praktisk erfarenhet av Azure DevOps Server (TFS) och Visual Studio.
- Du bör ha god kännedom om serverplattformar, främst Windows Server, samt övriga infrastrukturkomponenter.
- Erfarenhet av att effektivt hantera och underhålla komplexa systemmiljöer.
- Skicklig problemlösare som är vad vid att identifiera, analysera och åtgärda tekniska utmnaningar.


 

Meriterande kompetenser:


- Erfarenhet av att hantera och prioritera supportärenden och systemincidenter.
- Kunskaper i automtiseringstekniker och scriptingspråk som Bash eller Perl.
- Rådgivande kunskaper inom versionshanteringssystem, inklusive Git och Team Foundation Version Control (TFVC).


 

Uppdraget innebär säkerhetsprövning och kräver svenskt medborgarskap på grund av dess koppling till försvarssekretess (RK2).
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Dansktalande supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 7
Centric har nyligen etablerat en servicedesk i Linköping och vi söker en dansktalande supporttekniker som vill vara med på denna nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.

Arbetsuppgifter

Till Centrics egen nyligen etablerade servicedesk i Linköping söker vi en dansktalande supporttekniker som vill vara med på denna nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.

 

Som dansktalande supporttekniker svarar du på ärenden via telefon, chat eller på mail där du i första hand hoppas kunna lösa så många ärenden som möjligt i ditt led. Är det ärenden som måste eskaleras vidare till 2nd line så dokumenterar du väl för snabb överlämning till dina kollegor.

Vi har idag kunder som vi supporterar med klassisk IT-support, där du är första kanalen in och tar emot ärenden. Det handlar om allt från felsökning, support och handläggning av ärenden i ärendehanteringssystem, samt via guidning i telefon och fjärrverktyg såsom LogMeIn, Teamviewer, Microsoft Remote Desktop, m.fl. Utöver att hantera ärenden som kommer in är det viktigt att du kan dokumentera, rutinbeskriva och efterbehandla ärenden i vårt samt våra kunders ärendehanteringssytem och kunskapsdatabaser. 

Som om inte det skulle räcka så står Centric också med ett ben i retail. Vad innebär retail? Jo, Centric samarbetar idag med många av de mer välkända butikskedjorna, dagligvaruhandel samt apotek där vi erbjuder en helhetslösning för dessa retailkunder vilket innefattar kassasystemet (mjukvaran) och hela uppsättningen av en kassaapparat (hårdvaran). Vi installerar och supporterar dessa kunder och det är på servicedesken ärenden relaterat till detta kommer tas emot.

Servicedesken är bemannad året runt - 24/7/365. Observera att arbetstiderna är schemalagda mellan dagpass 07–16, kvällspass 10-19, samt nattpass 19–07. Röda dagar, nätter och helger: 19–07 nattetid och 07–19 dagtid. Mot just denna kund kommer passen främst vara dag men ibland även kvällspass.  

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som älskar att lösa problem och har du möjlighet att leverera det lilla extra så gör du det mer än gärna. Du är nyfiken och proaktiv med målet att alltid leverera bästa resultat. Din servicekänsla och förmåga att skapa en positiv upplevelse hos kunderna är något som kommer väga tungt i denna rekryteringsprocess.

 

För att klara av arbetet i en servicedesk generellt så krävs det ett stort mått av tålamod och service och har du tidigare arbetat i en IT-support så är det meriterande. 

 

Utöver dina personliga egenskaper ser vi gärna att du har erfarenhet av följande områden:


- Grundläggande kunskaper inom felsökning av Windows Operativsystem (10 och 11)
- Grundläggande kunskaper inom internetuppkopplingar och nätverk på PC (Ethernet, Wi-Fi samt VPN) 
- Grundläggande kunskaper inom MS Officepaketet 
- Grundläggande kunskaper inom Active directory 


 

Meriterande:


- Tidigare erfarenhet av ServiceNow och/eller TOPdesk ärendehanteringssystem.
- Tidigare erfarenhet av arbete med IT-support
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Du kommer ha kollegor utspridda mellan våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4200 anställda i Europa.

Missa inte denna chans! Visst låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Systemadministratör inom Linux/Unix

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 29
Besitter du bred erfarenhet av Linux/Unix och är sugen på nya utmaningar? Är du van vid att ta ett stort ansvar, vara självgående och att alltid leverera högsta kvalité? Sök då till oss så matchar vi mot aktuella uppdrag.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
I rollen som systemadministratör kommer du arbeta med datorsystemens hela produktlivscykel från kravanalys, utprovning och utveckling av framtidens generation datorsystem till installation, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av befintliga miljöer, komponenter och systemnära mjukvara. Din uppgift blir att vara en del av driftteamet. Du kommer att övervaka miljön, lösa incidenter och arbeta med förbättringar.

Du kommer vara delaktig i en verksamhet som utvecklar, levererar och underhåller stabila och avancerade datormiljöer anpassade för simulering av säkerhetskritiska system för att möta användarnas höga krav på tillförlitlighet och prestanda.
 

Din profil och kvalifikationen
Som person är du målinriktad, drivande, noggrann, analytisk och servicemedveten. Din kommunikationsförmåga och servicekänsla är välutvecklad och du har lätt för att samarbeta internt med dina medarbetare såväl som externt med kunden. Vi tror att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har förmågan att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Arbetsuppgifterna är givna, men du har frihet, med vidhängande ansvar, att utforma ditt arbete så att du löser dem på bästa sätt.

Kompetenskrav
- Linux/UNIX
Meriterande
- Automation/scripting
- Git
- Puppet
- Jenkins
- Container
- VMware
- Windows server 
Uppdraget omfattas av registerklass nivå 2, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter detta som rätt uppdrag för dig så kan du ansöka ovan och har du några frågor eller funderingar kan du kontakta mig antingen via telefon eller mail.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Junior testledare inom Application Management

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 24
Detta är en perfekt möjlighet för dig som nyligen har avslutat din utbildning och ser fram emot att sätta dina kunskaper i praktiken, samt att utvecklas snabbt inom ett dynamiskt och framåtblickande företag inom försvarssektorn. Har du ett gediget intresse för testning och vill hjälpa vår kunds organisation att nå nya höjder inom kvalitetssäkring, då ser vi fram emot din ansökan gällande detta uppdrag hos vår kund i Linköping.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Inom kundens organisation arbetar de med att utveckla och förvalta applikationer för eftermarknaden. För att förbättra deras processer söker vi nu en person som kan bidra med sina kunskaper i test och teststrategier, och som även har förmågan att hantera administration kring testning, inklusive backloggar i Azure Devops.

Arbetsuppgifter:

- Utveckla och implementera effektiva teststrategier för både manuella och automatiserade tester
- Administrera och optimera testrelaterade backloggar i Azure Devops
- Etablera och underhålla en virtuell organisation för testverksamhet
- Agera som teststrateg och intern backloggägare, med ansvar för att koordinera testinsatser inom organisationen

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är ny i din professionella karriär men redan visar ett starkt intresse och har grundläggande kunskaper inom testning och teststrategier. Du har nyligen genomfört utbildning inom detta område, alternativt har relevant kortare arbetslivserfarenhet. Du har även en stark kommunikativ förmåga och är van att leda möten och presentationer på både svenska och engelska.

 

Krav:


- Relevant utbildning och någon form av praktisk erfarenhet av testning, helst inom mjukvaruutveckling
- Förmåga att administrera och hantera backloggar
- Erfarenhet av att arbeta med Azure Devops eller liknande verktyg
- En vilja och passion att ta på dig en ledande roll inom teststrategi och backlogghantering
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Systemingenjör - Access Management

Finanskonsult
Läs mer Apr 22
Till ett uppdrag hos en kund i Linköping söker vi en Systemingenjör med specialisering inom Access Management, som kommer att ha en central roll i att bygga och konfigurera automationslösningar för accessrelaterade komponenter.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter

Denna roll som systemingenjör innebär en stor möjlighet att arbeta med teknologier som Active Directory, Boundry, Entra ID och Cyberark. Kunden värdesätter flexibilitet och är öppna för att anpassa arbetsuppgifterna utefter dina specifika kunskaper och intressen.

Typiska arbetsuppgifter:

- Utveckla automationer för uppsättning och konfiguration av accesskomponenter som Active Directory och andra relevanta system.
- Optimering och effektivisering av befintliga accesshanteringsprocesser.
- Samarbeta nära med IT-säkerhetsteamet för att säkerställa att lösningarna uppfyller aktuella säkerhetskrav och standards.

Din profil och kvalifikationen

Vi söker dig som har en stark teknisk grund inom Access Management och som är entusiastisk över att arbeta med moderna IT-infrastrukturlösningar.

 

Nödvändiga kvalifikationer:


- Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
- Du har solid erfarenhet av att administrera och hantera AD-miljöer.
- Du är bekant med automationstekniker och har kunskap i Powershell, Ansible, Terraform eller Python.
- Du har god förståelse för nätverk och systemadministration samt en allmän kännedom om modern gitops IT.
- Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska, i tal och skrift.


 

Meriterande kunskaper:


- Erfarenhet av att arbeta med Cyberark, Entra ID, FastAPI, Hashicorp Vault, Kubernetes, Keycloak, Helm, och CI/CD-processer som Gitlab.
- Kunskaper i Hashicorp Boundry, Openstack och Saltstack är även de fördelaktiga.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Christian Gidlöv
+46 734159383
Christian.Gidloev@centric.eu

Ansök nu

Senior testledare till stor och komplex IT-miljö

Kvalitetschef
Läs mer Apr 12
Detta är en spännande möjlighet för dig som vill ta en ledande roll inom IT-testning och bidra till att förbättra och effektivisera testprocesser inom en dynamisk organisation inom försvarssektorn i Linköping. Om du är redo att använda din erfarenhet och dina färdigheter för att göra en skillnad, ser vi fram emot din ansökan!

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Som erfaren testledare kommer du att leda olika initiativ inom IT-testning. I denna roll kommer du att ha ansvaret för att förbereda, genomföra och följa upp testplaner. Du kommer även att arbeta deltid med att utveckla arbetsmetoder och processer relaterade till testning. Som testledare kommer du att leda möten och forum för att säkerställa samstämmighet inom testområdet. 

 

Du förväntas bland annat att arbeta med att:


- Leda testaktiviteter där du kommer att ansvara för att utveckla och genomföra testplaner
- Arbeta deltid med att utveckla och förbättra arbetsmetoder och processer inom testning
- Leda och vara värd för möten och forum som säkerställer samstämmighet och riktlinjer inom testdomänen

Din profil och kvalifikationen
Du är en lyhörd ledare med omfattande erfarenhet av intressent- och förändringshantering. Du har en stark kommunikativ förmåga och är van att leda möten och presentationer på både svenska och engelska.

 

Nödvändiga kvalifikationer:


- Minst 9 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
- Stark förmåga att fokusera på kundens behov och hitta effektiva lösningar.
- Gedigen erfarenhet av testledning och testramverk.
- Erfarenhet av teknologier relaterade till moln (både externa och interna/on-prem lösningar).
- Förståelse för regulatoriska krav såsom CMMC, NIST med flera.
- Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska, i tal och skrift.
- Erfarenhet av att effektivt leda och vara värd för möten och forum.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

IAM-specialister inom olika nivåer

Finanskonsult
Läs mer Apr 12
Till ett uppdrag hos en kund inom försvarsmakten i Linköping söker vi er som vill ta chansen att bli en del av ett banbrytande team inom Identity and Access Management! Vi letar efter entusiastiska individer som vill vara med och forma framtidens säkerhetslösningar.

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter

Vi bygger ett team som spänner över hela spektrat från nyfikna nybörjare till djupt erfarna specialister, alla med ett gemensamt mål: att förvalta, utveckla och säkerställa robusta Identity and Access Management-system. Från att finjustera befintliga system till att banbryta med nya lösningar, kommer ditt arbete att vara kritiskt för att hålla våra klienters digitala identiteter säkra och tillgängliga.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar:

- Systemförvaltning: Övervaka och underhålla IAM-system för optimal prestanda och säkerhet
- Problemhantering: Identifiera och lösa problem relaterade till system och säkerhet
- Uppdateringar och Förbättringar: Genomföra systemuppdateringar och bidra till kontinuerliga förbättringar av IAM-processerna
- Användaradministration: Hantera användaridentiteter och åtkomst, säkerställa rättigheter och behörigheter

Din profil och kvalifikationen

Vi söker individer som delar vår passion för teknik och säkerhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär, har vi en roll för dig att växa in och göra skillnad. Idealiskt är du en flexibel och initiativrik person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är beredd att ta sig an utmaningar.

 

Teamkomposition som efterfrågas:


- Två medelnivå specialister (4-8 års erfarenhet): Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, kapabla att ta ett större ansvar och leda delprojekt.
- Två seniora specialister (9+ års erfarenhet): Djupgående expertis inom IAM, med omfattande kunskaper om strategi, ledning och teknisk innovation. Varav en ska kunna ta ansvar och leda teamet.


 

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:


- Erfarenhet av IAM som tjänst/funktion: Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, särskilt inom områdena IGA (Identity Governance and Administration) verktyg såsom Microsoft Identity Manager, One Identity m.fl.
- Tekniska kunskaper: Stark kompetens inom Powershell, serverinfrastruktur, , Azure, samt förståelse för katalogtjänster som Active Directory, LDAP, SAML, OAuth, OIDC, Single Sign-On och Federation.
- Systemadministration: Erfarenhet av systemadministration för Idman, inklusive underhållsuppgifter som uppgraderingar och patchar.
- Problemhantering: Förmåga att effektivt hantera incidenter, buggar och att arbeta enligt sprintlistor för agilt arbete.


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess vilket sätter kvar på arbete på plats fem dagar i veckan. Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.
Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Christian Gidlöv
+46 734159383
Christian.Gidloev@centric.eu

Ansök nu

Senior projektledare för implementering av Teams

Kvalitetschef
Läs mer Apr 11
Detta uppdrag hos vår kund inom försvarssektorn i Linköping är en unik möjlighet för dig som vill ta dig an utmaningen att leda en storskalig digital transformation. Om du är redo att använda din erfarenhet och dina färdigheter för att göra verklig skillnad så vill vi gärna höra från dig!

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Är du den drivkraften som kan leda övergången från Skype till Teams effektivt och sömlöst? Vi söker en senior projektledare med över 10 års erfarenhet, som kan styra detta viktiga program inom Digital Workplace. Din roll kommer att vara kritisk i att säkerställa en smidig och effektiv övergång, där du kommer att använda din analytiska förmåga och ditt självgående arbetssätt för att skapa värde och kvalitet i varje steg.

 

Arbetsuppgifter:


- Ansvara för planering och genomförande där du kommer leda övergången från Skype till Teams, samt säkerställa att projektet följer tidsplaner och uppfyller alla kvalitetskrav.
- Effektivt kommunicera med och engagera alla intressenter genom hela projektets livscykel.
- Projektledningsverktyg som Antura Projects, Jira och Confluence för att hålla projektet på spår.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker en erfaren projektledare för att leda en av de mest avgörande digitala transformationsprojekten inom en stor organisation. Din roll blir att styra övergången från Skype till Microsoft Teams, en central del av vår kunds digitala arbetsplatsstrategi. Denna position kräver en person med en imponerande bakgrund inom projektledning, som är redo att navigera i komplexiteten hos stora organisatoriska förändringar med ett tydligt fokus på effektivitet, kvalitet och kommunikation.

 

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:


- Minst 10 års relevant erfarenhet, inklusive framgångsrik projektledning inom stora organisationer, fördelaktigt om du har erfarenhet från storskaliga miljöer.
- Bevisad expertis inom både traditionell vattenfallsmetodik och agila arbetsmetoder, med förmåga att anpassa dessa efter projektets behov.
- Stark kunskap om Microsofts produktportfölj, särskilt inom kommunikation och samarbete, med förmåga att leda tekniska teams och navigera tekniska utmaningar.
- Exceptionella kommunikationsförmågor på svenska och engelska samt förmåga att leda, motivera och utveckla team mot gemensamma mål. 


 

Erfarenhet av att facilitera workshops och utbildningar är en stor fördel.

 

Distansarbete vid behov 2-3 dagar i veckan. Resor förekommer.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Junior Linuxtekniker inom IT-verktygsförvaltning och utveckling

Finanskonsult
Läs mer Apr 11
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en engagerad och tekniskt kunnig linuxspecialist för rollen som förvaltare och utvecklare av IT-verktyg. Denna roll är en spännande möjlighet för dig som är passionerad om Linux och IT-säkerhet, och som vill ta nästa steg i din karriär genom att arbeta med utmanande projekt inom en högteknologisk och säkerhetskritisk miljö. 

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för att hantera affärsmässiga krav från interna kunder och anpassa verksamhetsprocesser därefter. Detta innefattar en rad uppgifter såsom förvaltning, felsökning, rättning och uppdatering av system. Med din kunskap kommer du även att få möjligheten att bidra i IT-projekt som syftar till att implementera nya tekniska lösningar, samt att vara en del av ett förvaltningsteam med fokus på system- och informationssäkerhet.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar:


- Förvaltning och utveckling av IT-verktyg med fokus på Linux-baserade system
- Hantering av affärsmässiga krav och anpassning av verksamhetsprocesser
- Aktiv deltagelse i IT-projekt för implementering av nya tekniska lösningar
- Medverkan i förvaltningsteam för att säkerställa system- och informationssäkerhet

Din profil och kvalifikationen

Denna roll kräver en kandidat som inte bara är tekniskt kompetent inom Linux, utan också har förmågan att effektivt kommunicera och samarbeta med interna kunder för att möta deras affärsmässiga behov. Idealiskt är du en flexibel och initiativrik person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är beredd att ta sig an utmaningar kopplade till förvaltning och utveckling av system. 

 

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:


- Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med Linux-system
- Du är en driven individ som trivs med att arbeta i team och har förmågan att ta egna initiativ
- Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
- Stark i att identifiera, analysera och lösa tekniska problem


 

Meriterande:


- Erfarenhet av Atlassian, Git, Kubernetes, Docker, Jenkins och Python
- Kunskap i verktyg för automatisering och CI/CD-processer


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess. Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Christian Gidlöv
+46 734159383
Christian.Gidloev@centric.eu

Ansök nu

Transformationsledare & Granskningsspecialist

Kvalitetschef
Läs mer Apr 11
Vi söker en mångsidig kandidat som är redo att axla rollen som både Transformationsledare och Granskningsspecialist för ett framstående uppdrag inom IT-infrastruktur hos en av våra kunder i Linköping. I denna roll kommer du att arbeta nära verksamheten och vara ansvarig för att leda, motivera och utveckla relationer både externt och internt!

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Som Granskningsspecialist och Transformationsledare är du en skicklig ledare med erfarenhet inom infrastruktur, har teknisk kunskap och förmågan att hantera oväntade situationer med gott omdöme och flexibilitet. Din förmåga att tänka strategiskt och taktiskt samt att arbeta operativt är exceptionellt viktigt i denna roll. Du förväntas vara på plats minst tre dagar i veckan. 

 

Dina arbetsuppgifter:


- Ansvara för att leda och genomföra stora transformationsprojekt inom infrastruktur, med fokus på att ersätta och förnya befintliga system och processer.
- Genomföra detaljerade granskningar för att identifiera potentiella risker, effektivisera processer och säkerställa compliance med relevanta standarder och policies.
- Arbeta strategiskt för att definiera mål, utveckla planer och säkerställa framgångsrik implementering av nya lösningar och förbättringar.
- Arbeta nära tillsammans med verksamheten, kvalitetschefer och IT-tjänstechefer för att säkerställa en smidig övergång och integration av nya tekniska lösningar.
- Samarbeta med olika verksamheter.
- Arbeta tillsammans med tvärfunktionella agila team.

Din profil och kvalifikationen

Du är idag en erfaren IT-ledare med stark drivkraft. Du har förmågan att analysera vad som behöver göras och att belysa vägen framåt. Du uttrycker dig klart och kan kommunicera effektivt med intressenter. Du slutför dina uppgifter framgångsrikt, är analytiskt lagd samt innehar egenskapen att se saker ur olika perspektiv.

 

Krav:


- Minst fem till tio års relevant erfarenhet, med en bevisad förmåga att leda både service management och transformationsprojekt.
- Akademisk utbildning inom IT, systemförvaltning eller ingenjörsvetenskap.
- Erfarenhet från tjänstehantering och relevanta verksamhetsområden.
- Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska, i tal och skrift.


 

Önskvärda färdigheter:


- Du är kreativ och förstår vikten av transparens och att tänka utanför boxen.
- Du är en social och utåtriktad person med stort intresse och förståelse för affärsprocesser.
- Du har ett högt säkerhetsmedvetande.
- Du har starka analytiska färdigheter.
- Du har förmåga att prioritera effektivt.


 

Denna position erbjuder en unik möjlighet att spela en central roll i ledningen av viktiga granskningar och transformationsprojekt inom IT infrastruktur. Om du är redo att använda din erfarenhet och dina färdigheter för att göra en verklig skillnad, ser vi fram emot din ansökan. 

 

Uppdraget omfattas delvis av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

IAM-team - från uppkommande talanger till branschexperter

Finanskonsult
Läs mer Apr 11
Till ett uppdrag hos en kund inom försvarsmakten i Linköping söker vi er som vill ta chansen att bli en del av ett banbrytande team inom Identity and Access Management! Vi letar efter entusiastiska individer som vill vara med och forma framtidens säkerhetslösningar.

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
Vi bygger ett team som spänner över hela spektrat från nyfikna nybörjare till djupt erfarna specialister, alla med ett gemensamt mål: att förvalta, utveckla och säkerställa robusta Identity and Access Management-system. Från att finjustera befintliga system till att banbryta med nya lösningar, kommer ditt arbete att vara kritiskt för att hålla våra klienters digitala identiteter säkra och tillgängliga.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar:


- Systemförvaltning: Övervaka och underhålla IAM-system för optimal prestanda och säkerhet
- Problemhantering: Identifiera och lösa problem relaterade till system och säkerhet
- Uppdateringar och Förbättringar: Genomföra systemuppdateringar och bidra till kontinuerliga förbättringar av IAM-processerna
- Användaradministration: Hantera användaridentiteter och åtkomst, säkerställa rättigheter och behörigheter

Din profil och kvalifikationen

Vi söker individer som delar vår passion för teknik och säkerhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär, har vi en roll för dig att växa in och göra skillnad. Idealiskt är du en flexibel och initiativrik person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är beredd att ta sig an utmaningar.

 

Teamkomposition som efterfrågas:


- En junior specialist (1-3 års erfarenhet): Nyutexaminerad eller med några års erfarenhet, ivrig att lära och växa inom IAM.
- Två medelnivå specialister (4-8 års erfarenhet): Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, kapabla att ta ett större ansvar och leda delprojekt.
- En senior specialist (9+ års erfarenhet): Djupgående expertis inom IAM, med omfattande kunskaper om strategi, ledning och teknisk innovation. 


 

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:


- Erfarenhet av IAM som tjänst/funktion: Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, särskilt inom områdena IGA (Identity Governance and Administration) verktyg såsom Microsoft Identity Manager, One Identity m.fl.
- Tekniska kunskaper: Stark kompetens inom Powershell, serverinfrastruktur, , Azure, samt förståelse för katalogtjänster som Active Directory, LDAP, SAML, OAuth, OIDC, Single Sign-On och Federation.
- Systemadministration: Erfarenhet av systemadministration för Idman, inklusive underhållsuppgifter som uppgraderingar och patchar.
- Problemhantering: Förmåga att effektivt hantera incidenter, buggar och att arbeta enligt sprintlistor för agilt arbete.


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess vilken sätter kvar på arbete på plats fem dagar i veckan. Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Östergötlands bästa rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 10
Vill du vara med på resan att fortsätta bygga Centric Professionals i Östergötland? Centric är idag ett av Europas största privatägda IT-konsultbolag och vi i Östergötland söker nu ytterligare en rekryterare till vårt team i Linköping. Centric Linköping är ett av fem kontor i Sverige. 

 

Tjänsten handlar till stor del om att rekrytera och skapa ett kandidatnätverk inom IT men också att vara med i säljprocesser och träffa kunder. Vi är ett litet kontor vilket innebär att vi är delaktiga i alla processer och vi hjälper varandra där det behövs. Denna roll innebär ett dynamiskt arbete med goda möjligheter att få vara med och påverka både vart du själv är samt vart Centric är om 2 eller 3 år.


För oss är det lika viktigt att ses på kontoret som det är självklart att kunna jobba hemifrån. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del handla om att träffa mycket människor. Kandidater och konsulter i huvudsak men också nya och befintliga kunder. Linkedin är ett utmärkt verktyg för dig och du kommer kontakta, skapa nätverk och kommunicera med personer via den plattformen. Idag använder vi Linkedin för att searcha fram våra nästa stjärnor samt hålla kontakten med många av dem som vi redan träffat. Du kommer också att utforma jobbannonser så att vi får ett inflöde av arbetssökande personer.


Du ingår i rekryteringsteamet för Centric Sverige där erfarenheter och tips delas mellan regionskontoren. Det innebär att du kan nörda ner dig precis hur mycker du vill inom just rekryteringsområdet. Det är viktigt att du blir en ambassadör för Centric i kontakt med de kandidater du träffar över en intervju. Alla som söker jobb hos oss ska, oavsett om det landar i en anställning eller inte, få en positiv kandidatupplevelse i kontakt med Centric.


Rekrytering är ett hantverk. En process som går att utveckla och förädla och kanske till och med kräver det. Vi ser gärna att du har en god IT-mognad. Alltså att du förstår kundens behov samt att du faktiskt förstår vad personen du intervjuar kan och inte kan. Din IT-kompetens är viktig och något vi gärna ser att du har med dig.

Din profil och kvalifikationen
Är du, eller har varit, rekryterare, konsult eller kanske konsultchef inom IT så ser vi det som meriterande för denna tjänst. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att publicera texter. Du skriver annonstexter, kandidatpresentationer och meddelanden till kandidater vilket ställer höga krav på din kommunikation i skrift.

 

Vi tror att du är prestigelös, social och framåtlutad. Du tar ett stort eget ansvar och kan leda dig själv genom en effektiv arbetsdag. Du gillar att samarbeta och jobba i ett mindre team och har inga problem med att prioritera om din arbetsuppgifter om så krävs med kort varsel.


Vi värderar personlighet högt i denna rekrytering – så din personlighet överglänser den formella erfarenheten. Så länge du har viljan och drivet så löser vi resten tillsammans. Sök gärna rollen och träffa oss på Centric.
Vad vi erbjuder

- En stimulerande arbetsmiljö där din insats verkligen gör skillnad.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett tight och stöttande team där vi hjälper varandra att växa och utvecklas.
  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4200 anställda i Europa.
Martin Fredriksson
+46 734159355
Martin.Fredriksson@centric.eu

Ansök nu

Teknisk projektledare till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Apr 8
Vi söker för kunds räkning en tekniskt kunnig projektledare med en stark inriktning mot automatisering. Denna tjänst i Linköping erbjuder en unik möjlighet att vara i framkant av automatiseringsinitiativ inom kundens organisation. Om du är passionerad kring att driva förändring och har den tekniska kunskap samt erfarenhet av projektledning som krävs, ser vi fram emot din ansökan.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ansvara för att leda interna projekt på SPE, med syfte att automatisera befintliga manuella arbetsflöden och implementera tekniska lösningar som effektiviserar kundens verksamhet. Du kommer att koordinera och driva projektteamet, bestående av utvecklare och andra tekniska kompetenser, mot gemensamma mål och deadlines.

Din profil och kvalifikationen
Som projektledare förväntas du vara snabblärd och självgående, med kapacitet att ta ett projekt från start till mål. Du kommer att agera som en IT-generalist, vilket innebär att du har en bred teknisk förståelse och förmågan att snabbt sätta dig in i nya teknologier och arbetsmetoder. 

 

Vidare ser vi även att du har:


- Minst 4 års erfarenhet av IT-projektledning, gärna med automatiseringserfarenhet.
- Starka färdigheter i att leda och samordna arbetet för team av utvecklare och tekniska experter.
- God kunskap i olika projektledningsmetoder.
- Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.


 

Meriterande erfarenheter:


- Erfarenhet av arbete med Infrastructure as Code (IaaC).
- Kunskap i att använda och integrera ServiceNow för automatisering av arbetsflöden.
- Erfarenhet av att hantera Configuration Management Databases (CMDB).
- Bekant med miljöer baserade på Citrix och VMware.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Agil Coach inom IT-infrastruktur till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Apr 8
Vi söker för kunds räkning en erfaren Agil Coach till deras Infrastruktur-avdelning. I denna dynamiska och utmanande roll kommer du att arbeta nära med flera team, som alla befinner sig på olika nivåer i deras agila resa.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Ditt första steg i uppdraget blir att genomföra en noggrann kartläggning av nuvarande situation, varefter du tillsammans med teamen planerar och genomför lämpliga åtgärder för att implementera förbättringar. Som Agil Coach är du drivande i förändringsprocesser och stöttar teamen i deras utveckling mot en mer effektiv och smidig arbetsprocess.

 

Du kommer även arbeta med att:


- Utveckla anpassade agila utbildningsprogram för individuella team baserade på deras specifika behov och mognadsnivå inom det agila arbetssättet.
- Facilitera agila ceremonier såsom dagliga stand-ups, sprintplaneringar, retrospektiv och sprintgenomgångar för att säkerställa att agila metoder tillämpas korrekt och effektivt.
- Bygga och underhålla en kultur av kontinuerligt lärande och förbättring, där teamen uppmuntras att experimentera, lära av misstag och ständigt sträva efter att höja sin prestanda.
- Implementera och förvalta agila verktyg och system, som stödjer teamens arbete och underlättar spårning av framsteg, prioritering av arbete och hantering av backloggar.

Din profil och kvalifikationen
Denna person kommer att vara avgörande för att transformera arbetsflöden och kulturer inom Infrastructure-avdelningen hos IT. Den ideala kandidaten är en erfaren, dynamisk individ som brinner för att främja agilitet, effektivitet och samarbete i stora teknikdrivna organisationer. 

 

Vidare ser vi även att du har:


- Minst 5 års erfarenhet av agil projektledning.
- Erfarenhet av att driva förändring i organisationer.
- Erfarenhet av olika agila metoder och ramverk (ex Scrum/Kanban).
- Scrum Master certifiering.
- Erfarenhet av att leda workshops.
- Vana av att arbeta i en konsultativ roll.
- Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Projektledare inom Microsoftprodukter till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Apr 4
Till ett uppdrag hos en kund i Linköping söker vi en projektledare som kommer arbeta inom digital arbetsplats. I denna dynamiska och utmanande roll kommer du att leda ett övergångsprojekt från Skype till Teams.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att innebära att driva projektet från konceptualisering till implementering, där du ansvarar för att säkerställa en smidig övergång och att de nya lösningarna integreras effektivt i organisationens dagliga arbete. 

 

Vidare kommer du att arbeta med att:


- Leda och hantera övergången från Skype till Teams, inklusive planering, genomförande och uppföljning
- Samarbeta med IT- och affärsenheter för att definiera projektets omfattning, mål och leveranser
- Utveckla detaljerade projektplaner som spårar framsteg och säkerställer effektiv resursanvändning
- Hantera projektets tidsplan, budget och risker för att säkerställa projektets framgång
- Facilitera kommunikation och samarbete mellan projektteamet och övriga intressenter
- Implementera bästa praxis för projektledning och säkerställa hög kvalitet på leveranserna

Din profil och kvalifikationen
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har omfattande erfarenhet av IT-projektledning, med särskilt fokus på implementering av Microsofts produkter. En stark bakgrund inom projektledning i stora organisationer är starkt meriterande. 

 

Vidare ser vi även att du har:


- Minst 8 års erfarenhet av IT-projektledning, gärna med fokus på Microsofts produkter
- Van att arbeta med projektverktyg såsom Antura Projects, Jira och Confluence
- Gedigen kunskap i både traditionella och agila projektledningsmetoder
- Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska


 

Meriterande:
Färdigheter i att facilitera workshops, pedagogisk förmåga och kompetens inom smart visualisering och rapportering.
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Supporttekniker till Saabs servicedesk i Linköping

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 4
Är du i startgroparna eller precis börjat ditt arbetsliv inom IT? Vi har nu kanske marknadens mest attraktiva supporttjänst. Det här kommer vara en flygande start i din karriär där du får en väl paketerad och genomtänkt tjänst. Du kommer såklart vara fokuserad inom support och hjälpa till att lösa ärenden men det här är ingen vanlig 1st line support. Du blir anställd på Centric och uppdraget är hos SAAB, där du kommer ingå i ett team inom IT-operations. Tjänsten är skräddarsydd efter SAAB som satsar mycket på just denna funktion. Det gör att dina arbetsuppgifter varierar och du kommer lära dig mycket på kort tid, då tjänsten är uppdelad enligt följande:

- Support
- Backoffice
- Request fulfillment


Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som Supporttekniker på SAAB kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Det är en teknisk support i en primär Windowsmiljö och inom första området som de kallar för ”fronten” kommer du vara filtret, det som brukar vara den klassiska första linjen på en servicedesk. Här tar du emot samtal, löser ärenden och dokumenterar i detalj. Målet är såklart att så många ärenden som möjligt går att lösa i fronten men ärenden som du ej lyckas lösa skickas vidare till kollegorna på Backoffice. Du kommer till stor del ta emot samtal på svenska och mer sällan på engelska men all dokumentation kommer ske på engelska. SAAB arbetar i ärendehanteringssystemet ServiceNow.
 

Inom området ”Backoffice” jobbar du med att lösa ärenden som kommit in via telefon, chatt eller portal. De ärenden som du och dina kollegor inte löst i första kontakten går vidare till Backoffice i första steget men även de ärenden som kommer in från Serviceportalen landar här. Här finns det möjlighet att få hjälp av de närmaste kollegorna men även kollegor i andra led, samt att söka efter information i portaler och dokumentation för att hitta en lösning på ett ärende. Inom Backoffice tar du endast emot samtal vid större driftstörningar och har därför möjlighet att jobba lite mer ostört och fördjupa dig i teknik och olika problem. Det ger därför goda möjligheter att utveckla sin kompetens som du kan dra nytta av när du nästa gång bemannar fronten. Inom området ”Request fulfillment” kommer du arbeta med beställningar som bl.a. kan kräva fysisk handpåläggning. Mycket har automatiserats gällande beställningar men vissa moment måste göras av en person helt enkelt. Dessa ärenden hanteras primärt under nattpassen, där du ungefär var 15e vecka kommer bli tilldelad ett nattpass.

Din profil och kvalifikationen
Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta mycket personligt ansvar och gillar variationen att arbeta i de tre olika rollerna. Du är verbal och gillar service samt med en positiv attityd antar du, och löser, de problemen och utmaningar du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta kunden i fokus.
Vi ser gärna att du har:

- Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT/Teknik
- En vilja att jobba med service på distans och hjälpa människor med tekniska problem
- Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
- Goda kunskaper om Windows 10

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
Vad vi erbjuder
Centric erbjuder i samarbete med SAAB en intern utbildning under uppdraget som kommer gå löpande med två tillfällen per år där du kommer få lära dig det mesta inom självledarskap till hur man hanterar en förstklassig service mot kund. Centric erbjuder även alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom IT. Vi vill erbjuda möjligheten för våra medarbetare att hela tiden utvecklas i sin profession. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan för att nå dina mål, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som anställd får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Processpecialist till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Apr 3
Till ett uppdrag hos vår kund inom försvarssektorn söker vi en dedikerad och självgående processpecialist till deras Operational Support Management team. Teamet, bestående av 8 personer, är en central del av organisationens IT-avdelning i Linköping och spelar en avgörande roll i att upprätthålla och förbättra IT-tjänsternas kvalitet och effektivitet.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som Processpecialist kommer du att ta ägarskap över olika processer, säkerställa att de är korrekt dokumenterade och kontinuerligt arbeta för att förbättra dem. Du kommer också att vara ansvarig för att utbilda kollegor i processerna och operativt följa upp att de efterlevs.

 

Exempel på ansvarsområden:


- Utveckling och förbättring av processer/procedurer
- Skapande av utbildningsmaterial och genomförande av utbildningar
- Uppföljning av procedurefterlevnad
- Skapande av rapporter/dashboards och leveransuppföljning
- Ärendeanalyser, trendidentifiering och eskaleringar
- Hantering av Major Incident Management


 

Beredskap ingår i rollen.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är en engagerad och driven individ med förmågan att ta tag i saker och få saker gjorda.

 

För att trivas och lyckas i denna roll, bör du ha:


- Erfarenhet och kunskap inom IT Service Management processer (t.ex. incident-, problem- och changehantering)
- En bred förståelse för IT
- Stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt
- Förmåga att koordinera och driva arbete framåt
- Ett förbättringsinriktat arbetssätt
- Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
- God förmåga att arbeta såväl i team som självständigt


 

Meriterande erfarenheter:


- Erfarenhet av att arbeta med ITSM-verktyg såsom ServiceNow
- Erfarenhet av agilt arbetsätt
- Erfarenhet av teamledning
- Certifierad inom ITIL v4


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket kan innebära krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. 
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Junior systemadministratör

Finanskonsult
Läs mer Apr 2
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en systemadministratör som ska förstärka deras team. Uppdraget erbjuder en mycket kreativ och spännande IT-miljö där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som systemadministratör kommer du arbeta med dagliga driftaktiviteter, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av olika system och miljöer. Du kommer vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor kommer driva frågor och utveckling för att säkerställa den dagliga driften åt kund.

Typiska arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
- Hårdvaru- och användarsupport
- Installationer av datorer, servrar och övriga nätverkskomponenter
- Patchning av säkerhetslösningar i kundmiljöerna
- Patchning av servrar och klienter
- Underhåll av interna system
- Övervakning och drift
- Dokumentation av nätverkslösningar

Din profil och kvalifikationen
Dig som vi eftersöker har ett eller ett par års erfarenhet inom IT och matchar följande krav:
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller nätverk, alternativt relevant erfarenhet från en liknande roll
- Har erfarenhet av Linux
- Är problemlösande, ansvarstagande och flexibel
- Har svenskt medborgarskap, arbete med säkerhetsklassad information kommer att ske 
Meriterande
- Har erfarenhet av att jobba med brandväggar eller VPN-teknologier
- Vill arbeta brett från hårdvara upp till applikationsdrift
- Har erfarenhet av kundkontakt
- Har engagemang vid sidan av skolan/arbetet
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Systemadministratör Linux/Unix för flygsimulatorer

Finanskonsult
Läs mer Apr 2
Sektionen Computer Platforms for Simulators inom Saab Aeronautics söker nu en systemadministratör Linux/Unix.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör har du varierade arbetsuppgifter inom områden så som hårdvara, operativsystem, realtidssystem, drivrutiner, I/O-system, nätverk och informationssäkerhet. Tillsammans med andra systemadministratörer blir du involverad i hela livscykeln, allt från konceptstudier, kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning. Arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar på Saab samt med företag och myndigheter inom och utanför Sverige.
 

Din profil och kvalifikationen
Du är analytisk, är en god problemlösare samt har ett gediget datorintresse. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt, både på svenska och på engelska.
 
Vi tror att du har erfarenhet inom flera av följande områden:
- Design
- Operativsystemen Linux och Solaris
- Infrastrukturtjänster så som autentisering, fillager och databaser
- Större nätverkslösningar
- Automatiserad konfigurationsstyrning
- IT-säkerhet 
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess . Därför krävs svenskt medborgareskap samt att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning (RK2) gjord av myndighet.
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Supporttekniker till first line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 2
Centric söker nu en supporttekniker som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker i en first line kommer du att sköta driften och support av kundens system. Daglig kontakt med slutanvändare via telefon, ärendehanteringssystem och mail där du som supporttekniker kommer att felsöka och guida IT-relaterade problem. Vidare är dokumentation av ärenden och manualer något som ofta tillhör sin vardagliga arbetsdag.  
 

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har viss erfarenhet eller relevant utbildning inom IT samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Krav på erfarenhet
- Erfarenhet och/eller relevant utbildning av IT
- Viss erfarenhet i slutanvändarsupport
- Microsoftmiljö
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Supporttekniker till second line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 2
Centric söker nu en supporttekniker med minst ett års erfarenhet som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Vår kund behöver stärka upp med supporttekniker till deras andra linje. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta driften och support av kundens system. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp återkommande kunder och hämtar samt uppdaterar och dokumenterar information i kundens knowledgedatabas. Tillsammans säkerställer ditt team att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. 
 

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har erfarenhet från arbete inom Servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Krav på erfarenhet


-  Systematisk felsökning
-  Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
-  Minst 1 års erfarenhet i slutanvändarsupport
-  Microsoftmiljö
-  Active Directory
-  Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser etc.
- Dokumentation
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Nätverkstekniker till spännande kunder

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 2
Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Vår kund i Linköping behöver stärka upp med tekniker till deras nätverksavdelning. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strukturerad? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

 

Arbetsuppgifter
I den här rollen blir du en del av kundens nätverksavdelning. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att ansvara för support, felsökning och incidenthantering av kundens nät, kommunikations- och säkerhetstjänster.

I rollen som nätverkstekniker arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning. Rollen erbjuder dig en teknisk bredd och du kommer att få arbeta med mjukvara samt nätverkshårdvara så som access-switchar, routrar och access-punkter.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Drift, support och förvaltning av nätverk
- Livscykelhantering av nätverkshårdvara
- Felsökning/regelhantering i brandväggar

Din profil och kvalifikationen
Du har studerat IT på högskolenivå eller har några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt certifikat inom Cisco, Aruba, Fortigate.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Säljare till spännande IT-konsultbolag

Account manager
Läs mer Mar 21
Är du en driven säljare med passion för IT och förmåga att övertyga även den mest skeptiska kunden? Då kan du vara precis den vi letar efter!

 

Vi på Centric i Linköping är ett framåtlutat gäng som har hittat vår position i en mogen konsultbransch. Vi gillar affären och är på sätt och vis säljare allihop. Vårt fokus är att leverera konsult-/rekryteringslösningar samt andra färdigpaketerade IT-lösningar som vi har. Vi tror på att kombinera teknisk expertis med personlig service för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Centric jobbar ständigt med vårt erbjudande till kund och de närmsta åren tror vi att det kommer hända mycket med vårt erbjudande.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag. Du kommer att vara ansvarig för att identifiera nya affärsmöjligheter, skapa starka relationer med kunder och driva försäljningen framåt. Du förväntas kunna paketera och sälja de tjänster vi har idag men också kunna se nya affärsmöjligheter för Centric.

 

I Linköping är det viktigt att kunna navigera på en förhållandevis liten marknad där relationer många gånger går först. Du ansvarar för att identifiera och följa upp nya affärsmöjligheter inom IT-sektorn. Det handlar till stor del om att skapa och upprätthålla kundrelationer och driva försäljningsprocessen från start till mål. 

Din profil och kvalifikationen

- Driven: Du har en stark vilja att nå uppsatta mål och tar initiativ för att göra det möjligt.
- Kommunikativ: Du är en övertygande kommunikatör som trivs i kundmöten och presentationsituationer.
- Tekniskt intresserad: Du behöver inte vara en expert, men du har ett genuint intresse för teknik och kan förstå våra produkter och tjänster. Du förstår och kan kommunicera tekniska lösningar. 
- Relationsbyggare: Att skapa långsiktiga relationer är en av dina styrkor, och du ser värdet i att vårda kundrelationer över tid.
 
Så, är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa framgång både för dig och för Centric. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Vad vi erbjuder

- En stimulerande arbetsmiljö där din insats verkligen gör skillnad.
- Möjlighet att arbeta med spännande teknik och innovativa lösningar.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett tight och stöttande team där vi hjälper varandra att växa och utvecklas.


 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4200 anställda i Europa.
Martin Fredriksson
+46 734159355
Martin.Fredriksson@centric.eu

Ansök nu

Projektledare till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Mar 20
Är du den drivna och resultatorienterade projektledare vi söker till vår kund inom försvarssektorn? Huvudfokus kommer ligga mot Privileged Access Management (PAM),men det är dock inget krav på tidigare erfarenhet inom just PAM. 

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare hos denna kund i Linköping kommer du att ha ansvaret för att leda projekt med fokus på att säkerställa och förbättra hanteringen av privilegierad åtkomst inom kundens organisation. Ditt uppdrag inkluderar att sätta upp och implementera en on-boarding process för PAM, i nära samarbete med kundens IAM-team.

 

Du kommer att:


- Koordinera PAM on-boarding av applikationer och lösningar över kundens breda IT-landskap
- Ha det övergripande ansvaret för att implementera införandet och höja medvetenheten kring säkerhet och riskhantering för privilegierad åtkomst
- Arbeta i komplexa miljöer och marknadsföra PAM internt, förmedla dess risker och bidra till utvecklingen av on-boarding processer

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är en engagerad och driven individ med förmågan att ta tag i saker och få saker gjorda. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av PAM, men ett intresse och grundläggande förståelse för området är viktigt.

 

Du bör även ha:


- Förmågan att effektivt kommunicera och marknadsföra PAM inom organisationen
- Kompetens att förmedla vikten av riskhantering och säkerhetsåtgärder kopplade till privilegierad åtkomst
- Erfarenhet av att arbeta i komplexa miljöer och leda projekt till framgång
- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK3), vilket kan innebära krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.
 
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Systemingenjör i Access Management

Finanskonsult
Läs mer Mar 20
Vår kund inom försvarssektorn expanderar sitt team och söker nu en System Engineer med passion för Access Management. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att effektivisera och säkra kundens IT-infrastruktur genom innovativa lösningar.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter

I denna roll hos vår kund i Linköping kommer du att vara en nyckelspelare i att bygga och implementera automationer för uppsättning och konfiguration av accessrelaterade komponenter, inklusive Boundary, Entra ID, CyberArk och Active Directory.


Du kommer att arbeta nära kundens IT- och säkerhetsteam för att säkerställa en smidig och säker hantering av tillgångar i hela organisationen. Att kunna navigera i komplexa miljöer och ha en djup förståelse för nätverk och systemadministration är avgörande för att lyckas i denna roll. Dessutom är en bred förståelse för hur modern gitops IT fungerar viktigt.

Din profil och kvalifikationen
Den ideala kandidaten för denna position är en person med:


- Grundläggande kunskaper inom nätverk och systemadministration
- En allmän förståelse av modern gitops IT
- Starka tekniska färdigheter och erfarenhet inom Ansible, Terraform, Python och/eller PowerShell, samt Active Directory
- Erfarenhet av att arbeta med CyberArk och Entra ID är önskvärt
- Djupgående kunskap i Ansible, Terraform, Python och/eller PowerShell
- Erfarenhet av Active Directory
- Erfarenhet av CyberArk och Entra ID
- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


 

Meriterande kunskaper:


- FastAPI, Hashicorp Vault, Kubernetes, Keycloak, Helm, och CI/CD (GitLab) kunskaper är starkt meriterande.
- Erfarenhet av Hashicorp Boundary, Openstack, Saltstack är också fördelaktigt.
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Service Manager inom Identity Secure Infrastructure till försvarssektorn

Kvalitetschef
Läs mer Mar 13
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en nyckelspelare inom säker IT-infrastruktur? Vår kund inom försvarssektorn söker en engagerad Service Manager till sektionen Identity Secure Infrastructure.

 

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter
I denna roll blir du ansvarig för att säkerställa att våra tjänster inom PKI, MFA och Comsec lever upp till och överträffar kundens förväntningar och behov. Ditt arbete kommer att omfatta leverans, förvaltning och vidareutveckling av dessa tjänster.

 

Du kommer att ha ett nära samarbete med Service Owner och spela en kritisk roll i teamet genom att:


- Säkerställa att dagliga aktiviteter utförs effektivt
- Koordinera och driva förvaltning, drift och utveckling av tjänsterna
- Initiera och hantera förvaltningsaktiviteter enligt plan
- Implementera nya funktioner, krav och förbättringar
- Proaktivt identifiera och genomföra förbättringar
- Dokumentera och hålla ansvar för tjänsteleveransen
- Hantera budget, fakturering och rapportering till Service Owner


 

Du spelar även en avgörande roll i att säkerställa att alla externa leverantörer uppfyller sina avtal och SLA. Förbättringsförslag och god kommunikation med interna och externa parter är också en viktig del av rollen.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är utåtriktad, serviceinriktad och trivs i sociala sammanhang. Du bör vara självgående och våga ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

 

För att lyckas i rollen bör du ha:


- Minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet inom liknande management-roller
- Erfarenhet av PKI och/eller MFA samt Cosmec
- Starkt säkerhetstänk
- Ledarskapserfarenhet med förmåga att utveckla både team och leverans
- Stor passion och kunskap om IT-området
- Erfarenhet och kunskap inom ITIL-processer och ITSM (incident, change, problem), IT Service design och IT Service transition
- Flytande kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift


 

Meriterande:


- Erfarenhet av agilt arbete


 

Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Utöver detta krävs godkänd bakgrundskontroll.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Linuxfantaster till Saab

Finanskonsult
Läs mer Mar 8
Vill du vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga genom avancerad teknik och innovation? Vår kund Saab söker nu en senior och tre juniora engagerade LINUX-tekniker som vill vara nyckelspelare i deras team för att utveckla och förvalta tekniska tjänster som är kritiska för företagets verksamhet. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa tillgängligheten, säkerheten och stabiliteten i Saabs system och digitala tjänster.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär

Arbetsuppgifter
Du kommer att spela en central roll i leverans- och supportflöden av IT-tjänster och bidra till att skapa en säker och effektiv IT-miljö för Saabs omfattande verksamhetsområden. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:


- Standardisera, effektivisera och automatisera arbetssätt och system
- Delta i teknikplattformens utvecklingsprojekt
- Ingå i drift- och supportteamet för att utföra felsökningar och installationer
- Hantera patchning och uppgraderingar av servermiljön
- Säkerställa efterlevnad av gällande säkerhetskrav
- Delta aktivt i teknikförbättringsarbeten

Din profil och kvalifikationen
Du är noggrann, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du drivs av att automatisera och effektivisera arbetssätt och har en ambition att ständigt förbättra. Du är kommunikativ och har en förmåga att samarbeta väl med olika typer av människor, både internt som externt. 

 

Kraven ser olika ut beroende på vilka roll i teamet du söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt:
Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Vi söker dig som:


- Har en god teknisk bakgrund och kompetens samt Linuxerfarenhet
- Besitter kunskaper i scriptspråk såsom Bash eller Python
- Har ett säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrning
- Har ett stort teknikintresse och är uppdaterad med den senaste tekniken och branschutvecklingen
- Har mycket goda egenskaper i svenska och engelska – i båda tal och skrift
- Innehar B-körkort (placeringsort är Linköping men resor i tjänsten kan förekomma)


 

Önskvärd/meriterande kompetens:


- Red Hat
- USE Manager eller liknande verktyg
- Kunskap i Ansible, Docker och Kubernetes
- Härdning av system


 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Detta kan innebära krav på svenskt medborgarskap för vissa säkerhetsklassificerade roller.
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
 
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Christian Gidlöv
+46 734159383
Christian.Gidloev@centric.eu

Ansök nu

DevOps-utvecklare till försvarssektorn

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 4
Är du en DevOps-utvecklare som är redo för nya utmaningar? Vill du vara en del av ett projektteam som utvecklar en framtidssäker mjukvaruutvecklingsplattform med fokus på "zero trust" och "everything as code"? Vår kund inom försvarssektorn söker nu skickliga DevOps-utvecklare för att bidra till detta spännande projekt i Linköping. Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I detta uppdrag kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra utvecklingsteam och produktprojekt för att utveckla och förvalta en intern mjukvaruutvecklingsplattform. Ditt arbete kommer att involvera både nyutveckling och förvaltning av befintlig kod. Vikten av dokumentation och förmågan att driva utredningar samt skapa nya kontaktytor är central i rollen.  Distansarbete är möjligt. Resor till Linköping förekommer regelbundet.

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är socialt kompetent och kan hantera arbete under varierande grad av belastning. Du är självgående och initiativrik med en stark vilja att ständigt förbättra arbetsmetoder, processer och rutiner. Dokumentation spelar en viktig roll i kundens arbete. Kompetens skallkrav:
- Gedigen erfarenhet av programutveckling, både front end och back end, samt DevOps-principer
- Stark bakgrund inom Linux och Open Source-teknologier
- Erfarenhet av Kubernetes och containerutveckling, inklusive verktyg som Helm och Docker
- Utmärkta kommunikationsförmågor och en samarbetsorienterad inställning
- Mycket goda egenskaper i svenska och engelska – i båda tal och skrift Önskvärda kompetenser:
- Bekant med Agile Software Development-metoder
- Kunskap i programmeringsspråk såsom Golang
- Erfarenhet av frontend-ramverk som Angular, React eller Vue.js
- Färdigheter i Jenkins eller motsvarande CI/CD-verktyg
- God förståelse för Git
- Erfarenhet av infrastrukturhantering (nätverk, lagring, virtualisering)
- Kunskap om databashantering
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

ServiceNow CMDB-utvecklare till försvarssektorn

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 28
Är du passionerad för IT och har specialistkunskaper inom ServiceNow, särskilt inom CMDB-utveckling? Vill du vara en del av ett dedikerat ServiceNow CMDB-team som fokuserar på projekt relaterade till CMDB-datakvalitet och införandet av CSDM, samt utveckling av CMDB Governance-modellen? Om så är fallet, kan du vara precis den vi letar efter till vår kund inom försvarssektorn. De är i en expansionsfas och söker nu konsulter till ett nytt ServiceNow CMDB-team. Teamet kommer att arbeta med att säkerställa långsiktiga värden från projekten och vara en aktiv del i utvecklingen av CMDB Governance-modellen.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som en del av vårt ServiceNow CMDB-team kommer dina primära uppgifter att innefatta arbete med CMDB-datakvalitet, implementering av Common Service Data Model (CSDM), samt bidra till utvecklingen av CMDB Governance-modellen.

 

Placeringsorter är Linköping, Alvik eller Järfälla. Distansarbete är tillåtet enligt överenskommelse. 

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:


- Implementera CSDM för ServiceNow
- Hantera och förbättra CMDB i ServiceNow, inklusive identifiering och undvikande av vanliga fallgropar
- Bidra till andra ServiceNow-projekt med målet att minska anpassningar/teknisk skuld och arbeta mer "out of the box"
- Koppla samman affärsvärde med CMDB-processer
- Arbeta enligt agila metoder och vara en lagspelare

Din profil och kvalifikationen
Vi söker passionerade och drivna ServiceNow CMDB-specialister som är ivriga att bidra till och utveckla vår kunds CMDB-kapaciteter.  

 

Kraven ser olika ut beroende på vilka roll i teamet man söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt.

Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Mid tekniker – 4-8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Kompetenskrav:


- Dokumenterad erfarenhet av ServiceNow
- Fördjupad förståelse och erfarenhet av CMDB i ServiceNow
- Erfarenhet som ServiceNow-utvecklare
- Erfarenhet från andra ServiceNow-projekt
- Förståelse för sambandet mellan affärsvärde och CMDB-processer
- Agilt tankesätt och god samarbetsförmåga


 

Meriterande:


- Agila arbetssätt, ex scrum eller DevOps
- Arbete med kravanalys
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Systemförvaltare inom SCCM till försvarssektorn

Finanskonsult
Läs mer Feb 28
Är du en teknikentusiast med expertis inom Windows-området? Vill du ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett team som ligger i framkant av teknikutvecklingen? Vår kund inom försvarssektorn här i Linköping erbjuder nu en spännande möjlighet för en systemförvaltare att ansluta till deras DevOps-team. Om du har erfarenhet av applikationspaketering, SCCM, och Horizon, så är det här positionen för dig.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare hos vår kund kommer du att spela en central roll i utvecklingen och förvaltningen av deras serverplattformar. Du blir en del av kundens Windowsteam och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor för att förvalta och utveckla kundens olika applikationer. 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


- Applikationspaketering (MSI, App Volume, SCCM)
- Hantering av MECM/SCCM
- Arbete inom Horizon VDI-miljö
- Förvaltning av Windowsservermiljöer och VDI-plattformar

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är socialt kompetent och kan hantera arbete under varierande grad av belastning. Du är självgående och initiativrik med en stark vilja att ständigt förbättra arbetsmetoder, processer och rutiner. Dokumentation spelar en viktig roll i kundens arbete, varför flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

 

Kompetenskrav:


- Windows server och klient
- Erfarenhet av Horizon, SCCM, AD, AppVolume, MSI
- Goda kunskaper i scriptspråk, t.ex. PowerShell
- Ett genuint teknikintresse och följsamhet till branschutvecklingen
- Mycket goda egenskaper i svenska och engelska – i båda tal och skrift


 

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess . Därför krävs svenskt medborgareskap samt att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning (RK2) gjord av myndighet.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Systemadministratör inom Linux/Unix

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 29
Besitter du bred erfarenhet av Linux/Unix och är sugen på nya utmaningar? Är du van vid att ta ett stort ansvar, vara självgående och att alltid leverera högsta kvalité? Sök då till oss så matchar vi mot aktuella uppdrag.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
I rollen som systemadministratör kommer du arbeta med datorsystemens hela produktlivscykel från kravanalys, utprovning och utveckling av framtidens generation datorsystem till installation, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av befintliga miljöer, komponenter och systemnära mjukvara. Din uppgift blir att vara en del av driftteamet. Du kommer att övervaka miljön, lösa incidenter och arbeta med förbättringar.

Du kommer vara delaktig i en verksamhet som utvecklar, levererar och underhåller stabila och avancerade datormiljöer anpassade för simulering av säkerhetskritiska system för att möta användarnas höga krav på tillförlitlighet och prestanda.
 

Din profil och kvalifikationen
Som person är du målinriktad, drivande, noggrann, analytisk och servicemedveten. Din kommunikationsförmåga och servicekänsla är välutvecklad och du har lätt för att samarbeta internt med dina medarbetare såväl som externt med kunden. Vi tror att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har förmågan att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Arbetsuppgifterna är givna, men du har frihet, med vidhängande ansvar, att utforma ditt arbete så att du löser dem på bästa sätt.

Kompetenskrav
- Linux/UNIX
Meriterande
- Automation/scripting
- Git
- Puppet
- Jenkins
- Container
- VMware
- Windows server 
Uppdraget omfattas av registerklass nivå 2, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter detta som rätt uppdrag för dig så kan du ansöka ovan och har du några frågor eller funderingar kan du kontakta mig antingen via telefon eller mail.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Nätverkstekniker till försvarshemlig miljö

Finanskonsult
Läs mer Jan 26
Har du ett stort och passionerat intresse för nätverk, kommunikation och säkerhet? Trivs du i teammiljöer och ser fram emot att dela erfarenheter med kunniga kollegor? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försvarssektorn i Linköping! Vår kund expanderar och söker nu fyra nätverkskonsulter till deras nybildade team inom nätverk och säkerhet. Teamet kommer bestå av en senior, två med en viss arbetslivserfarenhet och en mer junior nätverkstekniker. Den seniora nätverksteknikern kommer även att styra, leda och hålla ihop teamet. I denna roll får du möjligheten att arbeta i en försvarshemlig miljö, där teknik och IT ständigt är på framkant.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. 

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och uppgradera kundens nätverkssystem för att försäkra högsta möjliga säkerhet och funktionalitet.

 

Uppdraget innebär att du aktivt kommer att:


- Driva och stödja drift och underhåll av nätverkssystem
- Utveckla och genomföra uppgraderingar för att förbättra nätverkssäkerheten och prestandan
- Hantera LAN-system baserade på Cisco-teknik
- Arbeta med CISCO ISE och Fortigate/Checkpoint för robust nätverkssäkerhet
- Använda automationstekniker för effektivisering och optimering av nätverksprocesser


 

Utöver detta, kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:


- Övervakning och managering av nätverkssystem
- Skriptning och automatisering, särskilt inom områdena switch och routing
- Aktivt bidra till teamets kunskapsutveckling och samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en enhetlig och effektiv arbetsprocess

Din profil och kvalifikationen
Du har studerat IT på högskolenivå eller har minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig nya saker och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. 

 

Kraven ser olika ut beroende på vilken roll i teamet man söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt.

 

Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Mid tekniker – 4-8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Kompetenskrav:


- Erfarenhet inom LAN baserat på Cisco
- Kunskap inom Cisco ISE
- Kunskap inom Foritgate och/eller Checkpoint
- Erfarenhet inom automation
- Erfarenhet av nätverksmanagering, övervakning och scripting inom switchar och routrar


 

Linköping är huvudplatsen för uppdraget, där distansarbete inte erbjuds. Rollerna innebär säkerhetsprövning och kräver svenskt medborgarskap på grund av dess koppling till försvarssekretess (RK2).
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Nätverkstekniker till försvarshemlig miljö

Finanskonsult
Läs mer Jan 26
Har du ett stort och passionerat intresse för nätverk, kommunikation och säkerhet? Trivs du i teammiljöer och ser fram emot att dela erfarenheter med kunniga kollegor? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försvarssektorn i Linköping! Vår kund expanderar och söker nu fyra nätverkskonsulter till deras nybildade team inom nätverk och säkerhet. Teamet kommer bestå av en senior, två med en viss arbetslivserfarenhet och en mer junior nätverkstekniker. Den seniora nätverksteknikern kommer även att styra, leda och hålla ihop teamet. I denna roll får du möjligheten att arbeta i en försvarshemlig miljö, där teknik och IT ständigt är på framkant.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och uppgradera kundens nätverkssystem för att försäkra högsta möjliga säkerhet och funktionalitet.

 

Uppdraget innebär att du aktivt kommer att:


- Driva och stödja drift och underhåll av nätverkssystem
- Utveckla och genomföra uppgraderingar för att förbättra nätverkssäkerheten och prestandan
- Hantera LAN-system baserade på Cisco-teknik
- Arbeta med CISCO ISE och Fortigate/Checkpoint för robust nätverkssäkerhet
- Använda automationstekniker för effektivisering och optimering av nätverksprocesser


 

Utöver detta, kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:


- Övervakning och managering av nätverkssystem
- Skriptning och automatisering, särskilt inom områdena switch och routing
- Aktivt bidra till teamets kunskapsutveckling och samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en enhetlig och effektiv arbetsprocess

Din profil och kvalifikationen

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig nya saker och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. 

 

Kraven ser olika ut beroende på vilken roll i teamet man söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt.

 

Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Mid tekniker – 4-8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Kompetenskrav:


- Erfarenhet inom LAN baserat på Cisco
- Kunskap inom Cisco ISE
- Kunskap inom Foritgate och/eller Checkpoint
- Erfarenhet inom automation
- Erfarenhet av nätverksmanagering, övervakning och scripting inom switchar och routrar


 

Linköping är huvudplatsen för uppdraget, där distansarbete inte erbjuds. Rollerna innebär säkerhetsprövning och kräver svenskt medborgarskap på grund av dess koppling till försvarssekretess (RK2).
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Nätverkstekniker till försvarshemlig miljö

Finanskonsult
Läs mer Jan 26
Har du ett stort och passionerat intresse för nätverk, kommunikation och säkerhet? Trivs du i teammiljöer och ser fram emot att dela erfarenheter med kunniga kollegor? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försvarssektorn i Linköping! Vår kund expanderar och söker nu fyra nätverkskonsulter till deras nybildade team inom nätverk och säkerhet. Teamet kommer bestå av en senior, två med en viss arbetslivserfarenhet och en mer junior nätverkstekniker. Den seniora nätverksteknikern kommer även att styra, leda och hålla ihop teamet. I denna roll får du möjligheten att arbeta i en försvarshemlig miljö, där teknik och IT ständigt är på framkant.

 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och uppgradera kundens nätverkssystem för att försäkra högsta möjliga säkerhet och funktionalitet.

 

Uppdraget innebär att du aktivt kommer att:


- Driva och stödja drift och underhåll av nätverkssystem
- Utveckla och genomföra uppgraderingar för att förbättra nätverkssäkerheten och prestandan
- Hantera LAN-system baserade på Cisco-teknik
- Arbeta med CISCO ISE och Fortigate/Checkpoint för robust nätverkssäkerhet
- Använda automationstekniker för effektivisering och optimering av nätverksprocesser


 

Utöver detta, kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:


- Övervakning och managering av nätverkssystem
- Skriptning och automatisering, särskilt inom områdena switch och routing
- Aktivt bidra till teamets kunskapsutveckling och samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en enhetlig och effektiv arbetsprocess

Din profil och kvalifikationen

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig nya saker och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. 

 

Kraven ser olika ut beroende på vilken roll i teamet man söker. Nedan visas hur upplägget är tänkt.

 

Senior tekniker – mer än 8 års arbetslivserfarenhet
Mid tekniker – 4-8 års arbetslivserfarenhet
Junior tekniker – 1-3 års arbetslivserenhet

 

Kompetenskrav:


- Erfarenhet inom LAN baserat på Cisco
- Kunskap inom Cisco ISE
- Kunskap inom Foritgate och/eller Checkpoint
- Erfarenhet inom automation
- Erfarenhet av nätverksmanagering, övervakning och scripting inom switchar och routrar


 

Linköping är huvudplatsen för uppdraget, där distansarbete inte erbjuds. Rollerna innebär säkerhetsprövning och kräver svenskt medborgarskap på grund av dess koppling till försvarssekretess (RK2).
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
Adam.Ahlberg@centric.eu

Ansök nu

Supporttekniker till Centrics nya servicedesk i Linköping

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 1
Nu har du möjlighet att vara med och starta upp Centrics nya servicedesk placerad i hjärtat av Sverige - Linköping.

Centric etablerar nu en servicedesk i Linköping och vi söker 4 st supporttekniker som vill vara med på en nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.

Arbetsuppgifter

Du svarar på ärenden via telefon, chat eller på mail där du i första hand hoppas kunna lösa så många ärenden som möjligt i ditt led. Är det ärenden som måste eskaleras vidare till 2nd line så dokumenterar du väl för snabb överlämning till dina kollegor.

Vi har kunder idag som vi supporterar med klassisk 1st line support, där du är första kanalen in och tar emot ärenden. Det handlar om allt från lösenordsbyte till nätverksproblem samt många andra incidenter och ärenden som du kommer att hantera. Som om inte det skulle räcka så står Centric också med ett ben i retail. Vad innebär retail? Jo, Centric samarbetar idag med många av de mer välkända butikskedjorna, dagligvaruhandel samt apotek där vi erbjuder en helhetslösning för dessa retailkunder vilket innefattar kassasystemet (mjukvaran) och hela uppsättningen av en kassaapparat (hårdvaran). Vi installerar och supporterar dessa kunder och det är på servicedesken i Linköping ärenden relaterat till detta kommer tas emot. 

Kanske blir du räddaren  i nöden när kassan av någon anledning helt plötsligt slutar fungera och samtalet från butikspersonalen når just dig. Kön i butiken växer, butikspersonalen blir stressade  och du på andra sidan telefonen behåller lugnet och snabbt försöker lösa problemet. Du löser problemet och blir räddaren i nöden, dagens hero!

Din profil och kvalifikationen

Vi söker dig som älskar att lösa problem och har du möjlighet att leverera det lilla extra så gör du det mer än gärna. Du är nyfiken och proaktiv med målet att alltid leverera bästa resultat. Din servicekänsla och förmåga att skapa en positiv upplevelse hos kunderna är något som kommer väga tungt i denna rekryteringsprocess.

För att klara av arbetet i en servicedesk generellt så krävs det ett stort mått av tålamod och service och har du tidigare arbetat i en IT-support så är det meriterande.

Du som inte har någon praktisk erfarenhet av en IT-support kommer inte bli bortvald, du kanske är rätt person med rätt driv - det räcker långt. Vi på Centric tror på människor och vill du lära dig och vill du utvecklas så är vi aldrig en bromskloss.
Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Din arbetsplats kommer vara på vårt kontor i centrala Linköping, med närhet till trevliga restauranger, kaféer och bra kommunikation. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Finsktalande supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Nu har du möjlighet att vara med och starta upp Centrics nya servicedesk placerad i hjärtat av Sverige – Linköping.

Centric etablerar nu en servicedesk i Linköping och vi söker en finsktalande supporttekniker som vill vara med på en nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.

Arbetsuppgifter
Som finsktalande supporttekniker så svarar deú på ärenden via telefon, chat eller på mail där du i första hand hoppas kunna lösa så många ärenden som möjligt i ditt led. Är det ärenden som måste eskaleras vidare till 2nd line så dokumenterar du väl för snabb överlämning till dina kollegor.

Vi har kunder idag som vi supporterar med klassisk IT-support, där du är första kanalen in och tar emot ärenden. Det handlar om allt från lösenordsbyte till nätverksproblem samt många andra incidenter och ärenden som du kommer att hantera. Som om inte det skulle räcka så står Centric också med ett ben i retail. Vad innebär retail? Jo, Centric samarbetar idag med många av de mer välkända butikskedjorna, dagligvaruhandel samt apotek där vi erbjuder en helhetslösning för dessa retailkunder vilket innefattar kassasystemet (mjukvaran) och hela uppsättningen av en kassaapparat (hårdvaran). Vi installerar och supporterar dessa kunder och det är på servicedesken i Linköping ärenden relaterat till detta kommer tas emot.

Kanske blir du räddaren i nöden när kassan av någon anledning helt plötsligt slutar fungera och samtalet från butikspersonalen når just dig. Kön i butiken växer, butikspersonalen blir stressade och du på andra sidan telefonen behåller lugnet och snabbt försöker lösa problemet. Du löser problemet och blir räddaren i nöden; dagens hero!

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som älskar att lösa problem och har du möjlighet att leverera det lilla extra så gör du det mer än gärna. Du är nyfiken och proaktiv med målet att alltid leverera bästa resultat. Din servicekänsla och förmåga att skapa en positiv upplevelse hos kunderna är något som kommer väga tungt i denna rekryteringsprocess.

För att klara av arbetet i en servicedesk generellt så krävs det ett stort mått av tålamod och service och har du tidigare arbetat i en IT-support så är det meriterande. Vidare ska du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och finska.

Du som inte har någon praktisk erfarenhet av en IT-support kommer inte bli bortvald, du kanske är rätt person med rätt driv - det räcker långt. Vi på Centric tror på människor och vill du lära dig och vill du utvecklas så är vi aldrig en bromskloss.
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Din arbetsplats kommer vara på vårt kontor i centrala Linköping, med närhet till trevliga restauranger, kaféer och bra kommunikation. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Dansktalande supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Nu har du möjlighet att vara med och starta upp Centrics nya servicedesk placerad i hjärtat av Sverige – Linköping.

Centric etablerar nu en servicedesk i Linköping och vi söker en dansktalande supporttekniker som vill vara med på en nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.

Arbetsuppgifter
Som dansktalande supporttekniker svarar du på ärenden via telefon, chat eller på mail där du i första hand hoppas kunna lösa så många ärenden som möjligt i ditt led. Är det ärenden som måste eskaleras vidare till 2nd line så dokumenterar du väl för snabb överlämning till dina kollegor.

Vi har kunder idag som vi supporterar med klassisk IT-support, där du är första kanalen in och tar emot ärenden. Det handlar om allt från lösenordsbyte till nätverksproblem samt många andra incidenter och ärenden som du kommer att hantera. Som om inte det skulle räcka så står Centric också med ett ben i retail. Vad innebär retail? Jo, Centric samarbetar idag med många av de mer välkända butikskedjorna, dagligvaruhandel samt apotek där vi erbjuder en helhetslösning för dessa retailkunder vilket innefattar kassasystemet (mjukvaran) och hela uppsättningen av en kassaapparat (hårdvaran). Vi installerar och supporterar dessa kunder och det är på servicedesken i Linköping ärenden relaterat till detta kommer tas emot.

Kanske blir du räddaren i nöden när kassan av någon anledning helt plötsligt slutar fungera och samtalet från butikspersonalen når just dig. Kön i butiken växer, butikspersonalen blir stressade och du på andra sidan telefonen behåller lugnet och försöker lösa problemet snabbt. Du löser problemet och blir räddaren i nöden; dagens hero!

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som älskar att lösa problem och har du möjlighet att leverera det lilla extra så gör du det mer än gärna. Du är nyfiken och proaktiv med målet att alltid leverera bästa resultat. Din servicekänsla och förmåga att skapa en positiv upplevelse hos kunderna är något som kommer väga tungt i denna rekryteringsprocess.

För att klara av arbetet i en servicedesk generellt så krävs det ett stort mått av tålamod och service och har du tidigare arbetat i en IT-support så är det meriterande. Vidare ska du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och danska.

Du som inte har någon praktisk erfarenhet av en IT-support kommer inte bli bortvald, du kanske är rätt person med rätt driv - det räcker långt. Vi på Centric tror på människor och vill du lära dig och vill du utvecklas så är vi aldrig en bromskloss.
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Din arbetsplats kommer vara på vårt kontor i centrala Linköping, med närhet till trevliga restauranger, kaféer och bra kommunikation. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Senior nätverksingenjör

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Vår kund Saab behöver stärka upp med en nätverksingenjör till deras nätverksavdelning. Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik? Då är detta en tjänst för dig!

Tjänsten är på plats hos Saab i Linköping.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som nätverksingenjör på Saab så kommer du att arbeta med deras pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta så som drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Drift, support och förvaltning av nätverk samt brandväggar (Cisco, Fortigate och Checkpoint främst)
- Planering, strukturering och dokumentation av nätverk samt brandväggar
- Drift, support och förvaltning av SD-WAN (Citrix)
- Hantering av nätverksrelaterade system så som övervaknings-, automatiserings- och manageringssystem

Din profil och kvalifikationen
Du har studerat IT på högskolenivå eller har minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet.

Du bör ha kunskaper inom bland annat:
- LAN baserat på Cisco
- Cisco ISE
- Citrix SD-WAN
- Fortigate och Checkpoint
- Datacenter Cisco ACI
- Automation
Uppdraget innebär krav på svenskt medborgarskap och registerkontroll då arbetsuppgifter sker i försvarshemlig miljö.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Supporttekniker till komplex andra linje

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Centric söker nu för vår kund Saabs räkning en supporttekniker med minst ett års erfarenhet som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Saab behöver stärka upp med supporttekniker till deras andra linje. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta driften och support av Saabs IT-system. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära slutanvändarna med allt från stora till små uppdrag samt felsökning på en djupare nivå. Du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp återkommande slutanvändare och hämtar samt uppdaterar och dokumenterar information i kundens knowledge-databas. Tillsammans säkerställer ditt team att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska tycka om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har erfarenhet från arbete inom servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap och en registerkontroll då arbete kan komma att utföras i försvarshemlig miljö.

Krav på erfarenhet:
- Systematisk felsökning
- Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
- Minst 1 års erfarenhet av slutanvändarsupport
- Microsoftmiljö
- Active Directory
- Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, databaser etc.
- Dokumentation
- Goda kunskaper i svenska och engelska - i såväl tal som skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Supporttekniker till first line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 29
Centric söker nu en supporttekniker som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker i en first line kommer du att sköta driften och support av kundens system. Daglig kontakt med slutanvändare via telefon, ärendehanteringssystem och mail där du som supporttekniker kommer att felsöka och guida IT-relaterade problem. Vidare är dokumentation av ärenden och manualer något som ofta tillhör sin vardagliga arbetsdag.  
 

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har viss erfarenhet eller relevant utbildning inom IT samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Krav på erfarenhet
- Erfarenhet och/eller relevant utbildning av IT
- Viss erfarenhet i slutanvändarsupport
- Microsoftmiljö
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Supporttekniker till second line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 29
Centric söker nu en supporttekniker med minst ett års erfarenhet som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Vår kund behöver stärka upp med supporttekniker till deras andra linje. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta driften och support av kundens system. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp återkommande kunder och hämtar samt uppdaterar och dokumenterar information i kundens knowledgedatabas. Tillsammans säkerställer ditt team att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. 
 

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har erfarenhet från arbete inom Servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.Krav på erfarenhet
-  Systematisk felsökning
-  Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
-  Minst 1 års erfarenhet i slutanvändarsupport
-  Microsoftmiljö
-  Active Directory
-  Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser etc.
- Dokumentation
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Junior systemadministratör

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en systemadministratör som ska förstärka deras team. Uppdraget erbjuder en mycket kreativ och spännande IT-miljö där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som systemadministratör kommer du arbeta med dagliga driftaktiviteter, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av olika system och miljöer. Du kommer vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor kommer driva frågor och utveckling för att säkerställa den dagliga driften åt kund.

Typiska arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
- Hårdvaru- och användarsupport
- Installationer av datorer, servrar och övriga nätverkskomponenter
- Patchning av säkerhetslösningar i kundmiljöerna
- Patchning av servrar och klienter
- Underhåll av interna system
- Övervakning och drift
- Dokumentation av nätverkslösningar

Din profil och kvalifikationen
Dig som vi eftersöker har ett eller ett par års erfarenhet inom IT och matchar följande krav:
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller nätverk, alternativt relevant erfarenhet från en liknande roll
- Har erfarenhet av Linux
- Är problemlösande, ansvarstagande och flexibel
- Har svenskt medborgarskap, arbete med säkerhetsklassad information kommer att ske 
Meriterande
- Har erfarenhet av att jobba med brandväggar eller VPN-teknologier
- Vill arbeta brett från hårdvara upp till applikationsdrift
- Har erfarenhet av kundkontakt
- Har engagemang vid sidan av skolan/arbetet
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Niklas Lindgren

Niklas.Lindgren@centric.eu

Ansök nu

Systemadministratör Linux/Unix för flygsimulatorer

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Sektionen Computer Platforms for Simulators inom Saab Aeronautics söker nu en systemadministratör Linux/Unix.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör har du varierade arbetsuppgifter inom områden så som hårdvara, operativsystem, realtidssystem, drivrutiner, I/O-system, nätverk och informationssäkerhet. Tillsammans med andra systemadministratörer blir du involverad i hela livscykeln, allt från konceptstudier, kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning. Arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar på Saab samt med företag och myndigheter inom och utanför Sverige.
 

Din profil och kvalifikationen
Du är analytisk, är en god problemlösare samt har ett gediget datorintresse. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt, både på svenska och på engelska.
 
Vi tror att du har erfarenhet inom flera av följande områden:
- Design
- Operativsystemen Linux och Solaris
- Infrastrukturtjänster så som autentisering, fillager och databaser
- Större nätverkslösningar
- Automatiserad konfigurationsstyrning
- IT-säkerhet 
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess . Därför krävs svenskt medborgareskap samt att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning (RK2) gjord av myndighet.
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Nätverkstekniker till spännande kunder

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 29
Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Vår kund i Linköping behöver stärka upp med tekniker till deras nätverksavdelning. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strukturerad? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

 

Arbetsuppgifter
I den här rollen blir du en del av kundens nätverksavdelning. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att ansvara för support, felsökning och incidenthantering av kundens nät, kommunikations- och säkerhetstjänster.

I rollen som nätverkstekniker arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning. Rollen erbjuder dig en teknisk bredd och du kommer att få arbeta med mjukvara samt nätverkshårdvara så som access-switchar, routrar och access-punkter.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Drift, support och förvaltning av nätverk
- Livscykelhantering av nätverkshårdvara
- Felsökning/regelhantering i brandväggar

Din profil och kvalifikationen
Du har studerat IT på högskolenivå eller har några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt certifikat inom Cisco, Aruba, Fortigate.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu