Titanx Engine Cooling AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Titanx Engine Cooling AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Sommarjobb: TitanX Linköping söker operatörer/montörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 30
Är du på jakt efter sommarjobb och har ett tekniskt intresse, är noggrann och gillar praktiskt arbete? Har du dessutom ett intresse av fordonsindustrin och kanske även studerar en ingenjörsutbildning? Vi söker nu engagerade operatörer till vår montering av oljekylare på TitanX i Linköping. Ta chansen och ansök om sommarjobb hos oss!

Om oss
TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta; vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Säkerheten är högsta prioritet inom företaget som ska följas i det dagliga arbetet med hjälp av säkerhetsinstruktioner och policys.

Din roll
Som operatör på TitanX i Linköping är du med och bygger världsledande oljekylare till den kommersiella fordonsindustrin. Du kommer att arbeta i verksamhetens produktion, där du tillsammans med ditt skiftlag producerar oljekylare. I dina arbetsuppgifter ingår t.ex. att:

• Montering och testning av oljekylare
• Följa säkerhetsföreskrifter
• Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
• Kontrollera kvaliteten på oljekylarna
• Dokumentera och rapportera enligt rutiner
• Felsöka och utföra enklare underhållsarbete

Arbetstider: Tvåskift med varannan vecka måndag-fredag (06:20-14:30) och varannan vecka måndag-torsdag (14:20-00:15).

Placeringsort: Linköping

Anställningsform: Visstidsanställning

Tillträde: Mitten av juni 2024.

Tjänstgöringsgrad: 100 %.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, resultatinriktad och gilla att jobba både självständigt och i team. Du arbetar systematiskt, effektivt, med hög kvalitet och på ett säkert sätt i enlighet med våra säkerhetsregler.

Du behöver ha ett tekniskt intresse och gilla att jobba praktiskt.

Du behöver även ha:

• Grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Möjlighet att arbeta i skift
• Minst 18 års ålder

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom tillverkande industri (eller motsvarande), truckkort och utbildning i travers/säkra lyft.

Vårt erbjudande
Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationell, stärkande, mångkulturell, snabb och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Under ansökningstiden sker urval löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektinköpare till fordonsindustrin - TitanX

Inköpare
Läs mer Dec 21
Är du inköpare med starkt affärsdriv som trivs med tvärfunktionellt teamarbete i en global miljö? Har du erfarenhet av inköp inom fordons/tillverkningsindustri och vill vara en nyckelperson i att säkerställa konkurrenskraftiga produkter för tung fordonsindustri? Just nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas och söker en driven inköpare till Linköpingskontoret. Tveka inte att ta ditt nästa karriärsteg hos oss på TitanX!

Om oss

TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta, vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Om rollen

På vår site i Linköping tillverkar vi världsledande plattvärmeväxlare i rostfritt stål till tung fordonsindustri. Just nu står vi en spännande utvecklingsfas med nya projekt där vi behöver en dedikerad inköpare som med starkt driv och affärsmässighet stöttar teamet i Linköping med konkurrenskraftiga inköp.

I rollen finns du med i hela inköpskedjan från början till slut genom att definiera inköp, upprätta RFQ, samla in offerter, förhandla och skriva kontrakt. Genom hela processen är det viktigt att ha en löpande dialog med den interna beställaren för att säkerställa rätt leverans av inköp. Du blir del av det tvärfunktionella projektteamet lokalt i Linköping för att skapa nästa generations produkter, samtidigt som du tillhör ett globalt inköpsteam. Du är delaktig i inköp för investeringar samt indirekt material och tillsammans med SQA utvecklar du kontinuerligt våra leverantörssamarbeten.

I rollen har du arbetsuppgifter som exempelvis:

• Tillhandahålla tidig kostnadsuppskattning av delar under projektförvärvsfasen
• Delta i projektmöten med för att nära anpassa sig till andra funktioner och projektledare (PM)
• Äga kravfilen (RF) och se till att den fylls i av alla nödvändiga parter
• Skapa upphandlingskoncept för nya komponenter och för överförda delar i samordning med CB
• Främja & organisera tidigt engagemang av leverantörer & TitanX:s R&D & SQAD (Supp. Quality Assurance & Develop.)
• Underhåll av Project Dashboard i samarbete med SQAD
• Förberedelse och koordinering av slutförhandlingar i nära samarbete med centrala inköp
• Övervaka, samordna och säkerställa leverantörens PPAP-beredskap enligt nominerad ledtid
• Skapa och säkerställa auktoriserade underskrifter av Letter of Intents (LOI)
• Säkerställ nya artikelnummer Master Data-implementering i MRP-system (SAP)

För att lyckas i rollen är det viktigt att finnas nära produktion och kollegor i Linköping, men det finns möjlighet att arbeta delvis på distans.

Din profil

I rollen behöver du ha en kandidatexamen i maskinteknik, företagsledning alternativt inköp/ekonomi. Du har också minst 5 års erfarenhet inom inköp inom direkta, capexkategorier samt erfarenhet av fordonsindustri eller tillverkningsindustri. Du behöver också ha erfarenhet inom förhandling och kostnadsuppdelningsanalys samt kunskap inom Strategic Sourcing, Supplier Relationship Management, Global Supply Chain, Supplier Development och Business Process Improvement.

Du har utmärkta kunskaper i Excel samt erfarenhet av:

• Arbete i projektledda miljöer
• RFQ – offertanalys & utvärdering
• Leverantörskvalitetsplanering och PPAP

Det är meriterande om du har kunskaper inom affärssystemet SAP samt erfarenhet av globalt samarbete med både interna funktioner och externa leverantörer. I rollen är det också en stor fördel om du har erfarenhet inom koppar, rostfritt stål, stansade och maskinbearbetade artiklar.

För att lyckas i rollen behöver du självständigt kunna driva ditt arbete framåt genom struktur och målmedvetenhet. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift och samarbetar väl med tvärfunktioner och upprätthåller goda relationer med leverantörer och andra intressenter. Det faller naturligt för dig att vara beslutsam, tydlig och du har näsa för goda affärer.

Du behöver obehindrat kommunicera på engelska muntligt och skriftligt, svenska är meriterande. Du behöver även ha B-körkort, giltigt pass och möjlighet att resa både nationellt och internationellt.

Vad vi erbjuder

Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationellt, stärkande, mångkulturellt, snabbt och dynamisk. Hos oss är du med och skapar premiumprodukter i världsklass i ett globalt företag. TitanX är en arbetsplats där du får växa och kan göra skillnad!

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna Produktingenjörer till TitanX

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Dec 7
Är du en ingenjör som gillar att kombinera din tekniska förmåga med projektledning? Har du dessutom ett fordonsintresse och vill vara med och utveckla världsledande plattvärmeväxlare för tunga fordon? Som produktingenjör kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingsprocessen från idé till färdig produkt. Låter det spännande? Vi på TitanX satsar nu på att utveckla verksamheten i Linköping och söker därför produktingenjörer som vill vara med och påverka resan framåt.

Om oss

TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta, vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Om rollen

Som produktingenjör erbjuds du en spännande mix av både tekniskt ansvar och projektledning. I rollen är du tekniskt ansvarig för en eller flera av våra produkter och med hjälp av verktyg, standardiserad arbetsmetodik och kompetenta kollegor säkerställer du att produkten som tas fram uppfyller kundkraven. Du driver kunddialogerna som teknisk expert på produkterna, planerar produktutvecklingens olika faser och bedömer genomförbarhet och hållbarhet i produktionen. I rollen ingår också att ta fram teknisk dokumentation, driva riskanalyser och problemlösningar samt definiera och analysera resultaten av termiska beräkningar och simuleringar.

Du tillhör avdelningen Product Engineering och blir en del av ett tight team bestående av tre produktingenjörer, en labb-och provningstekniker samt chef. Det finns ett nära samarbete med provning, produktion och projektledning och tillsammans levererar ni världsledande produkter. Vår förhoppning är att du, tillsammans med oss, vill vara med och ta våra produkter till nästa nivå.

Din profil

Vi söker dig med akademisk utbildning som minst högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande, det är meriterande om du är civilingenjör, gärna med inriktning mot produktutveckling. För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet i minst 5 år varav minst 2 år av en roll med hög grad av självständigt arbete och ansvar. Din erfarenhet har gett dig en god teknisk förståelse och erfarenhet av problemlösning och konstruktion av mekaniska produkter. Du trivs med att äga aktiviteter och ta ansvar för att driva aktiviteter framåt i nära samarbete med flera olika funktioner. Vi tror att du kommer trivas särskilt bra i rollen om du har fordonsintresse och erfarenhet av automotive.

Du ska ha kunskap i CAD 3D modellering, ritningar, mekanisk konstruktion, Officepaketet samt engelska i tal och skrift, därtill ser vi att du behöver ha kunskap i flera av nedanstående meriterande kompetenser:

• Automotive, IATF
• Värmeöverföring
• Värmebehandling av material
• Maskinbearbetning
• Fluidmekanik
• GD&T
• Plåtformning
• DFMEA
• FEA
• CFD
• DFA
• Svenska i tal och skrift

Du trivs med att vara spindeln i nätet och att bygga goda relationer som hjälper teamet att nå målen med goda resultat. Andra beskriver dig som en skicklig problemlösare som driver på och fattar beslut inom ditt ansvarsområde. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett realistiskt sätt samt sätter upp mål och bryter ner arbetet i steg och delmål. Du trivs i en miljö med snabba förändringar där du behåller fokuset och förblir positiv även i utmanande situationer.

Vad vi erbjuder

Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationellt, stärkande, mångkulturellt, snabbt och dynamisk. Hos oss är du med och skapar premiumprodukter i världsklass i ett globalt företag. TitanX är en arbetsplats där du får växa och kan göra skillnad!

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Summary in English

Are you an engineer who likes to combine technical skills with project management? Do you also have an interest in vehicles and want to be involved in developing world-leading plate heat exchangers? We are now investing in developing the business in Linköping and are looking for product engineers who wants to influence the journey forward.

About the role

As a product engineer, you are offered an exciting mix of both technical responsibility and project management. In the role, you are technically responsible for one or more of our products and with the help of tools, standardized work methodology and competent colleagues, you ensure that the product meets customer requirements. You drive the customer dialogues as a technical expert on the products, plan the different phases of product development and assess feasibility and sustainability in production. The role also includes producing technical documentation, conducting risk analyzes and problem solving, as well as defining and analyzing the results of thermal calculations and simulations.

Your profile

We are looking for someone with an academic education of at least a university degree in mechanical engineering or equivalent, preferably with a focus on product development. To succeed in the role, we see that you have relevant work experience for at least 5 years, of which at least 2 years in a role with a high degree of independent work and responsibility. We believe that you will enjoy the role particularly well if you have an interest in vehicles and experience in automotive.

You must have knowledge of CAD 3D modelling, drawings, mechanical construction, the Office package as well as spoken and written English. Additionally it will be a merit with knowledge of:

• Automotive, IATF
• Heat transfer
• Heat treatment of materials
• Machining
• Fluid mechanics
• GD&T
• Sheet metal forming
• DFMEA
• FEA
• CFDs
• DFA
• Swedish in speech and writing

You enjoy being the spider in the web and building good relationships that help the team achieve goals with good results. Others describe you as a skilled problem solver who drives and makes decisions within your area of responsibility. You plan and structure your work in a realistic way and set goals and break the work down into steps and sub-goals. You thrive in an environment with rapid changes where you maintain focus and remain positive even in challenging situations.

Ansök nu

Processingenjör med automationsinriktning till TitanX i Linköping

Processingenjör, maskin
Läs mer Maj 2
Är du analytisk och strukturerad och gillar att arbeta produktionsnära i en tillverkande industri? Är du nyfiken, tekniskt lagd och motiveras av utveckling och förbättringar? Sök då rollen som Processingenjör med automationsinriktning till oss på TitanX i Linköping!

Om företaget

TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta, vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Om rollen

På vår site i Linköping tillverkar vi världsledande oljekylare till kommersiella fordonsindustrin. Du ingår i ett team med processingenjör, processtekniker och driftsäkerhetstekniker. Din roll går ut på att driva och delta i utvecklingsprojekt samt att identifiera och införa förbättringar som syftar till att minska antalet störningar i befintlig utrustning. Rollen är ny hos oss vilket också innebär möjlighet att utforma rollen efter dina erfarenheter och dina styrkor. Du samarbetar dagligen med kollegor inom processteknik, produktveckling, produktion, underhåll och kvalitet.

Din profil

Du som söker har ett genuint intresse för teknik och automation. Du har en grundläggande teknisk utbildning samt har fördjupat dig inom automation. Du har erfarenhet av PLC-programmering (Siemens) och/eller robotprogrammering (ABB) samt jobbat med felsökning, förbättringar och modifieringar inom tillverkningsindustri.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du självständigt kunna planera dina arbetsuppgifter och prioritera på ett effektivt sätt. Du har god initiativförmåga och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du är analytisk och en effektiv problemlösare som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor.

Vad vi erbjuder

Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationellt, stärkande, mångkulturellt, snabbt och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Vi tillämpar löpande urval och kan komma att ta kontakt med kandidater innan ansökningstiden är slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktingenjör till TitanX i Linköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 26
I rollen som produktingenjör är du ansvarig för att utveckla nya och förbättra befintliga världsledande plattvärmeväxlare för tunga fordon. Du kommer att vara involverad från första kundkontakt och spela en central roll i utvecklingsprocessen, från idé till en färdig produkt. Visst låter det spännande? Ta chansen och utvecklas vidare inom mekanisk konstruktion och fluidmekanik tillsammans med oss på TitanX!

Om företaget

TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta, vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Om rollen

Som produkt/applikationsingenjör är du tekniskt ansvarig för en eller flera av våra produkter. Med hjälp av verktyg, standardiserad arbetsmetodik och kompetenta kollegor säkerställer ni att produkten som tas fram uppfyller kundkraven. Du kommer även att initiera, definiera och driva kontinuerliga produktförbättringar för att säkerställa konkurrenskraft.

Utöver ovan ingår bland annat att:

• Ta fram teknisk dokumentation
• Initiera, definiera och analysera resultaten av termiska beräkningar och simulationer
• Delta och bidra i tekniska möten med kund
• Genomföra riskanalys, DFMEA

Utvecklingsavdelningen är ett tight team, bestående av tre personer inklusive chef. Vi har idag världsledande produkter, framgångsrika arbetsmodeller, och ett nära samarbete med provning, produktion och projektledning. Vår förhoppning är att du, tillsammans med oss, vill vara med och ta vår utvecklingsfunktion och våra produkter till nästa nivå. Formulärets nederkant

Din profil

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du arbetat i en liknande roll, i fem år eller mer, där teknisk förståelse, problemlösning och konstruktion av mekaniska produkter är centralt. Har du dessutom arbetat enligt IATF16949 blir vi extra glada. Vi tror att ditt genuina tekniska intresse tog dig till högskola/universitet där du studerat mekanik, gärna inriktning produktutveckling.

Andra beskriver dig som en skicklig problemlösare som tar ansvar för sina uppgifter. Dina nuvarande kollegor uppskattar även din förmåga att bibehålla tydlighet i komplexa projekt.

Vi tror även du känner igen dig i och trivs med:

• Att äga aktiviteter och ta ansvar för att driva aktiviteter framåt
• Nära samarbete med flera olika funktioner

Vi ser även att du har erfarenhet av:

• 3D-modellering, gärna i CATIA V5
• 2D-ritningar & GD&T
• Värmeöverföring
• Simuleringar (CFD, FEA)

Goda kunskaper i engelska är ett krav för rollen, svenska är meriterande.

Du trivs i en miljö med snabba förändringar och drivs av att planera och genomföra ditt arbete samt fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Du är proaktiv, tar initiativ, ser vad som behöver göras och gör det.

Vad vi erbjuder

Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationellt, stärkande, mångkulturellt, snabbt och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Ansök nu

Sommarjobb: TitanX Linköping söker operatörer/montörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Feb 15
Är du på jakt efter sommarjobb och har ett tekniskt intresse, är noggrann och gillar praktiskt arbete? Vi söker nu engagerade operatörer till vår montering av oljekylare på TitanX i Linköping. Ta chansen och ansök om sommarjobb hos oss!

Om oss
TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta; vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Säkerheten är högsta prioritet inom företaget som ska följas i det dagliga arbetet med hjälp av säkerhetsinstruktioner och policys.

Din roll
Som operatör på TitanX i Linköping är du med och bygger världsledande oljekylare till den kommersiella fordonsindustrin. Du kommer att arbeta i verksamhetens produktion, där du tillsammans med ditt skiftlag producerar oljekylare. I dina arbetsuppgifter ingår t.ex. att:

• Montera oljekylare
• Följa säkerhetsföreskrifter
• Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
• Kontrollera kvaliteten på oljekylarna
• Dokumentera och rapportera enligt rutiner
• Felsöka och utföra enklare underhållsarbete

Arbetstider: Tvåskift med varannan vecka måndag-fredag (06:20-14:30) och varannan vecka måndag-torsdag (14:20-00:15).

Placeringsort: Linköping

Anställningsform: Visstidsanställning

Tillträde: Början/mitten av juni 2023.

Tjänstgöringsgrad: 100 %.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, resultatinriktad och gilla att jobba både självständigt och i team. Du arbetar systematiskt, effektivt, med hög kvalitet och på ett säkert sätt i enlighet med våra säkerhetsregler.

Du behöver ha ett tekniskt intresse och gilla att jobba praktiskt. Du behöver även ha:

• Grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Möjlighet att arbeta i skift
• Minst 18 års ålder

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom tillverkande industri (eller motsvarande), truckkort och utbildning i travers/säkra lyft.

Vårt erbjudande
Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationell, stärkande, mångkulturell, snabb och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Ansökningsperioden för sommarjobb pågår under februari-maj och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Operatörer/montörer till TitanX i Linköping

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Feb 3
Vi på TitanX i Linköping söker nu engagerade operatörer/montörer till vår montering av oljekylare. Är du tekniskt intresserad, kvalitetsmedveten och gillar praktiskt arbete i ett högt tempo? Då kan det här vara tjänsten för dig, ta chansen och ansök!

Om oss
TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta; vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Säkerheten är högsta prioritet inom företaget som ska följas i det dagliga arbetet med hjälp av säkerhetsinstruktioner och policys.

Din roll
Som operatör på TitanX i Linköping är du med och bygger världsledande oljekylare till den kommersiella fordonsindustrin. Du kommer att arbeta i verksamhetens produktion, där du tillsammans med ditt skiftlag producerar oljekylare. I dina arbetsuppgifter ingår t.ex. att:

• Montera oljekylare
• Följa säkerhetsföreskrifter
• Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
• Kontrollera kvaliteten på oljekylarna
• Dokumentera och rapportera enligt rutiner
• Felsöka och utföra enklare underhållsarbete

Anställningstider: Tvåskift med varannan vecka måndag-fredag (06:20-14:30) och varannan vecka måndag-torsdag (14:20-00:15).

Placeringsort: Linköping

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100 %.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, resultatinriktad och gilla att jobba både självständigt och i team. Du arbetar systematiskt, effektivt, med hög kvalitet och på ett säkert sätt i enlighet med våra säkerhetsregler.

Du behöver ha teknisk förståelse och gilla att jobba praktiskt. Du behöver även ha:

• Grundläggande kunskaper i svenska
• Möjlighet att arbeta i tvåskift
• Minst 18 års ålder

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom tillverkande industri (eller motsvarande), truckkort och utbildning i travers/säkra lyft. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vårt erbjudande
Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationell, stärkande, mångkulturell, snabb och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Ansökan
Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Logistikchef TitanX Linköping

Logistikchef
Läs mer Jan 17
Som logistikchef på TitanX i Linköping leder du gruppen och arbetet inom supply chain, har kontakt med kunder och leverantörer och representerar supply chain i ledningsgruppen för att driva verksamhetens strategiska arbete. Du arbetar produktionsnära på vår site i Linköping endast två kilometer från Linköpings resecentrum. Låter detta intressant? Ta ditt nästa karriärsteg på TitanX!

Om oss
TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta; vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans.

Din roll
Som logistikchef i Linköping ansvarar du för hanteringen av alla flödesrelaterade aspekter i anläggningen. Du ansvarar även för optimering av processerna inom logistik genom analys och problemlösning och utvecklar verksamheten genom att vara en aktiv medlem i ledningsgruppen. Du övervakar och leder logistikteamet, där du tillsammans med teamet bidrar till att nå sitens mål och leveranser mot kund.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

• Implementera koncernens supply chain-strategi på siten, baserad på standarder, verktyg och processer
• Leda utvecklingen av verksamheten som aktiv medlem i ledningsgruppen
• Upprätthålla och utveckla kundrelationer med våra stora globala kunder
• Hantera och utveckla anläggningens supply chain-team (t.ex. personalens engagemang, säkerhet, motivation, expertis, samarbete)
• Informationsflöde: Implementera system med nyckelprocesser för att säkra produktionsplanering och kontroll
• Fysiskt flöde: Optimera utnyttjandet av logistikresurser i linje med anläggningens ekonomiska mål
• Övervaka prestanda: Implementera och övervaka nyckeltal för att förbättra leveranskedjans prestanda
• Säkerställa efterlevnad av revisioner och lag- och säkerhetskrav inom supply chain

Vi har två tillverkande siter i Sverige och du kommer att ha möjlighet att samarbeta och utbyta idéer med din motsvarighet på vår site i Mjällby.

Din profil
För att lyckas i denna roll behöver du erfarenhet av 5-10 år inom supply chain, gärna inom industriområdet. Vi tror att du har en kandidat- eller masterexamen i logistik eller motsvarande. Som person är du resultatdriven, proaktiv och kan arbeta under press för att lösa kriser. Du behöver ha god ledarskaps- och kommunikationsförmåga för att nå resultat och du har ett samarbets- och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har även god analytisk förmåga att hantera stora mängder data och dra tydliga slutsatser. Vi ser också att du har utmärkta Excel-kunskaper och goda kunskaper i både engelska och svenska. Det är meriterande om du har goda SAP-kunskaper och tidigare erfarenhet av personalansvar.

Du gillar att arbeta i ett klimat med snabba förändringar och motiveras av att planera och driva ditt arbete samt fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Du ser vad som behöver göras och gör det.

Vårt erbjudande
Vi beskriver vårt arbetsklimat som internationell, stärkande, mångkulturell, snabb och dynamisk. TitanX:s medelstora och globala närvaro kräver engagemang från oss alla. Det här är en plats där du kan göra skillnad!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underhållstekniker verktyg

Verktygsmakare
Läs mer Sep 8
TitanX Engine Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM-tillverkare och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 2 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har anläggningar i Sverige (Mjällby och Linköping), Brasilien, Mexico, Polen och USA.
TitanX ägs av Tata AutoComp. TitanX har höga volymer och vi behöver expandera vår verktygsavdelning. TitanX har ca 115 anställda i Linköping, varav 13 st i teknikorganisationen som ansvarar för nyanskaffning och underhåll av maskiner och verktyg. Vi söker dig med stort eget driv som söker en arbetsplats med bra sammanhållning och högt i tak. Vi har korta beslutsvägar och ledare som kan teknik. En plats där du kan göra skillnad.
Dina arbetsuppgifter
Underhållsarbete på företagets verktyg för formning av tunnplåt, t.ex.: ? Tillståndskontroll. ? Renovering och utbyte av formande delar. ? Slipning av klippdelar. ? Intrimning, provkörning och justering. ? Avhälpande underhåll och felsökning. ? Gemensam problemlösning för att nå rätt prestanda i våra processer.
Det är viktigt för oss att utveckla underhållsarbetet och våra verktyg, du kommer därför också att: ? Hitta förbättringar i konstruktion och/eller arbetssätt och genomföra dessa tillsammans med teamet. ? Tillsammans med verktygsansvarig kravställa nya verktyg och delta i konstruktionsgenomgångar.
All planering, rapportering och uppföljning sker i företagets underhållssystem, där vi även administrerar reservdelar. Vi vill utvecklas tillsammans med dig och vi uvecklar gärna denna tjänst med t.ex. underhållsplanering, reservdelshantering eller varför inte enklare konstruktionsarbete.
Om dig
Du har i grunden minst en verkstadsteknisk utbildning, verktygsmakarutbildning är meriterande. Du har praktisk arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet och förstår hur stansning, formning och nitning fungerar och vilka krav det ställer på verktygen. Du ser helheten och förstår vikten av förebyggande arbete med ständiga förbättringar. Du behärskar grundläggande ritningsläsning och arbetar säkert och effektivt med manuella verktygsmaskiner (svarv, fräs, planslip). Arbetet ställer höga krav på att du är självgående och tar egna initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter.
Arbetsplatsen är rökfri och vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Kontaktinformation Martin Ingström, underhållschef. martin.ingstrom@titanx.com 013-369075

Ansök nu

TitanX Engine Cooling is hiring an Commodity Buyer

Inköpare
Läs mer Maj 11
TitanX Engine Cooling is hiring a Commodity Buyer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Ltd (TACO).
You can make a difference
The Commodity Buyer is part of the Purchasing Team , within the Europe South America China organization at TitanX. We are operating in a global market working on global projects in close corporation with TACO. Our environment is intense due to competition and this is what we like.
With the rapid mutation of vehicles from internal combustion engines towards electro-mobility, it is important the Commodity Buyer has in-depth knowledge in Automotive cooling.
The position is based at our site in Linköping, Sweden. Swedish or European working permit is an advantage. We also encourage and welcome female candidates.
Your role
The Commodity Buyer is responsible for the following:
· To work in accordance with TISIX core strategies and purchasing policy
· Purchasing of raw material and production items.
· Managing his global supplier’s relationship
· Participate in compilation of the budget figures and the purchasing strategy for his commodities.
· Define and monitor the QCD’s supplier’s performances.
· Support SQA–PQA engineers regarding supplier quality management system (SQA) and suppliers quality assurance of products and processes (PQA)
The Commodity Buyer is authorized to
· Negotiate and complete businesses within above mentioned sphere of activities.
· Inquire and compile quotations.
· Choose the most appropriate supplier. In some cases after consultation with other departments.
· Formulate and issue contracts and bookings.
· Follow up the market and secure that the best conditions are reached.
· Compile and present statistics and account of price index.
· Negotiate and establish contracts with suppliers. In some cases after consultation with the Purchasing director.


Your profile
You like working in a climate with rapid changes and are motivated by planning and driving your work and take decisions within your area of responsibility. You are proactive, take initiative, see what needs to be done and do it. You are not afraid to challenge the organization.

Minimum Master’s degree in Industrial Engineering or Purchasing. Preferably cources/Diploma as Buyer, in Six Sigma, Supply Chain, SAP and IATF 16949. Very good computer skills.
3 years practical experience in Purchasing for Automotive Industries.
Can fluently communicate in English, both in speech and in written.
What we offer
We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. We encourage international mobility within the TitanX group and working part time from home is always an option.
A place where you can make a difference.
How to apply
Please apply at jobb.mjallby@titanx.com.
For further information about the position please contact HR Partner hans.c.ohlsson@titanx.com (only by mail). Last day for application is 2021-05-21
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

TitanX Linköping söker nu produktionspersonal! #jobbjustnu

Processoperatör, metallindustri
Läs mer Aug 27
Vi söker produktionspersonal till vår monteringsavdelning, 2 skift.
Avtalsområde IF Metall/Teknikföretagen.


Upplärning kommer ske tillsammans med utsedd fadder i produktion. Vi lägger stor vikt på lagarbete, kvalitè och att man är målinriktat. TitanX ser gärna kvinnliga sökande.


Vi erbjuder visstidskontrakt för 1 månad med möjlighet till förlängning beroende på kundvolym framöver.


Arbetsplatsen är rökfri.
Tillräckliga språkkunskaper för att kunna tillgodogöra sig säkerhetsinstruktioner på svenska.


Ansökan skickas till hans.c.ohlsson@titanx.com
Förfrågningar endast på mail (ej tlf) till dennis.klingeroth@titanx.com.


Välkommen med din ansökan omgående!

Ansök nu

Sourcing and Commodity buyer to TitanX Engine Cooling

Inköpare
Läs mer Okt 28
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

You can make a difference

Purchasing is a strategic part of the company's business, with high professionalism and efficiency as the guiding principle is our goal of reducing the total cost of all purchased parts and services. To achieve the goal of contributing to the company's profitability, it is required that we constantly work on building a competitive and global supplier panel where a high level of service and quality is ensured.

We are hiring a Sourcing and Commodity buyer who will be working in our global purchasing team. Purchasing is a global connected team working with Europe, America, India and China. We are operating in a global market working on global projects. Our environment is intense due to competition and this is what we like. You will be part of building a new organization, a new team and defining roles within Purchasing. We expect you to contribute and bring value to the Purchasing Sweden team, and you will be part of the Purchasing team ESAC (Europe, South America and China).

The position could be based at our sites in Mjällby or Linköping.

Your role

The Sourcing & Commodity buyer is responsible for the execution of the sourcing process for assigned commodities. You analyse, evaluate and execute current processes and practices, develop and execute the sourcing strategy with the objective of ensuring that targets are met within the overall framework of TitanX objectives for assigned commodities. The position is responsible to coordinate and lead local sourcing for assigned commodities, and regional/global sourcing within selected categories.

* Lead and coordinate assigned commodities and regional/global category sourcing efforts
* Develop and tune the sourcing process for direct material
* Design, negotiate and sign contract as per authorization matrix
* Lead and coordinate customer project purchase activities
* Manage, develop and maintain supplier relationship panel for assigned commodities
* Define, Monitor and Track supplier performance
* Benchmark, analysis and follow-up of market and secure that the best conditions are reached for assigned commodities

Your profile

You like working in a climate with rapid changes and are motivated by planning and driving your work and take decisions within your area of responsibility. You are proactive, take initiative, see what needs to be done and do it.

You have relevant education and/or acquired equivalent knowledge through work experience. We also want you to have at least five years work experience in purchasing, including negotiating skills, detailed cost analysis competences, Microsoft Excel, and experience from manufacturing processes. You also must be fluent in English, both speaking and in writing.

What we offer
We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all

A place where you can make a difference.

How to apply
Please apply at our website www.experis.se. In this recruitment TitanX collaborates with Experis AB. For further information about the position please contact recruitment consultant Marcus Kahanek at 011-19 43 54 or marcus.kahanek@se.experis.com or recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71 or linda.svensson@se.experis.com

Ansök nu

Sourcing and Investment buyer to TitanX Engine Cooling

Inköpare
Läs mer Sep 18
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

You can make a difference

Purchasing is a strategic part of the company's business, with high professionalism and efficiency as the guiding principle is our goal of reducing the total cost of all purchased parts and services. To achieve the goal of contributing to the company's profitability, it is required that we constantly work on building a competitive and global supplier panel where a high level of service and quality is ensured.

We are now looking for a Sourcing and investment buyer who will be working in our global purchasing team, reporting to Purchase Director ESAC. The role of a Sourcing and investment buyer at TitanX gives you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry, working with Europe, America, India and China. Our environment is intense due to competition and this is what we like. You will be part of building a new organization, a new team and defining roles within Purchasing. We expect you to contribute and bring value to the Purchasing Sweden team, and you will be part of the Purchasing team ESAC (Europe, South America and China).

The position could be based at our sites in Mjällby or Linköping.

Your role

The Sourcing and investment buyer is responsible for the execution of the sourcing process for Indirect and Investment categories. You analyse, evaluate and execute current processes and practices, develop and execute the sourcing strategy with the objective of ensuring that targets are met within the overall framework of TitanX objectives for Indirect and Investment categories. The position is responsible to coordinate and lead local sourcing for Indirect categories and Investments, and regional/global sourcing within selected categories.

* Own the Indirect material and investment budget/objectives
* Lead and coordinate the local purchase for Indirect categories and investments
* Lead and coordinate regional/global category sourcing efforts within selected categories
* Lead and support local, regional/global negotiations for indirect categories
* Develop the sourcing process for Indirect/Investments
* Design, negotiate and sign contract as per authorization matrix
* Manage, develop and maintain supplier panel for indirect and investment categories
* Monitor, track and execute sourcing activities and supplier panel development
* Monitor and track supplier performances
* Benchmark, analysis and follow-up of market and secure that the best conditions are reached



Your profile

You like working in a climate with rapid changes and are motivated by planning and driving your work and take decisions within your area of responsibility. You are proactive, take initiative, see what needs to be done and do it.

You have relevant education and/or acquired equivalent knowledge through work experience. We also see that you have five years work experience within purchasing, sourcing/Vendor development - preferably experience in indirect purchasing categories and in the industrial/manufacturing sector.

You have a strong and proven knowledge and skills in negotiation, detailed cost analysis, Microsoft Excel, and experience from manufacturing processes. You also must be fluent in English, both in speech and in writing.

What we offer
We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all

A place where you can make a difference.

How to apply
Please apply at our website www.experis.se. In this recruitment TitanX collaborates with Experis AB. For further information about the position please contact recruitment consultant Marcus Kahanek at 011-19 43 54 or marcus.kahanek@se.experis.com or recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71 or linda.svensson@se.experis.com

Apply as soon as possible as this job may be filled at any time.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jul 30
OM OSSTitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 1.6 billion SEK (US$ 192 million) has 800 employees worldwide. The company is headquartered inMjällby, Sweden and has manufacturing sites in Mjällby and Linköping, Sweden, Jamestown, New York, USA, Jaguariúna, Brazil, Kunshan, China and Saltillo, Mexico. TitanX ägs idag av Tata Autocomp Limited. www.titanx.com Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/ekonomi, alternativ förvärvat motsvarande kunskaper på annat vis, samt arbetat minst 4 år i rollen som lönespecialist och självständigt hanterat alla delar i löneprocessen. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att själv arbeta i och hantera SAP. Vi vill även att du har kunskap om försäkringar och pensioner samt gärna har arbetat med Teknikavtalet på både tjänstemannasidan och kollektivsidan.Du behöver vidare behärska engelska flytande skriftligt och muntligt då tjänsten kommer innebära kontinuerlig kontakt med Shared service i IndienDu behöver även ha mycket god datavana med tyngd på ExcelDU SOM PERSONFör att lyckas i rollen som lönespecialist tror vi att du har ett professionellt förhållningssätt, vill och vågar ta eget ansvar samt kan balansera att både noggrannhet och effektivitet. Ordning och reda är en självklarhet och du trivs med struktur och rutiner men har även förmågan att kunna planera om när du står inför förändringar. Då rollen inkluderar många kontaktytor bör du ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga Under året genomgår vi en systemväxling och kommer att gå över till SAP. Därför erfarenhet av att arbeta inom SAP mycket meriterande då du kommer ansvara för lönekedjan för våra två siter i Sverige. Du är vårt interface till TATA Shared services med ansvar för vår masterdata samt att hålla systemet och service center uppdaterade enligt svenska lagar och regler. Detta innefattar hantering av hela processen rörande anställning och avslut, lön, pension, försäkringar etc samt agera kontaktpersoner till externa organisationer och myndigheter relaterat till detta. I tjänsten igår även att administrera reseräkningar. I tjänsten igår även att stötta HR chefen med HR relaterade arbetsuppgifter såsom att samordna och följa upp HR administrativa uppgifter, Intern och extern rapportering, hålla vår personalhandbok och våra processer och policys uppdaterade etc. Du kommer ingå i HR Sweden och rapportera till HR Director ESAC

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Maj 10
Under året genomgår vi en systemväxling och kommer att gå över till SAP. Därför erfarenhet av att arbeta inom SAP mycket meriterande då du kommer ansvara för lönekedjan för våra två siter i Sverige. Du är vårt interface till TATA Shared services med ansvar för vår masterdata samt att hålla systemet och service center uppdaterade enligt svenska lagar och regler. Detta innefattar hantering av hela processen rörande anställning och avslut, lön, pension, försäkringar etc samt agera kontaktpersoner till externa organisationer och myndigheter relaterat till detta. I tjänsten igår även att administrera reseräkningar.

I tjänsten igår även att stötta HR chefen med HR relaterade arbetsuppgifter såsom att samordna och följa upp HR administrativa uppgifter, Intern och extern rapportering, hålla vår personalhandbok och våra processer och policys uppdaterade etc.

Du kommer ingå i HR Sweden och rapportera till HR Director ESAC


Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/ekonomi, alternativ förvärvat motsvarande kunskaper på annat vis, samt arbetat minst 4 år i rollen som lönespecialist och självständigt hanterat alla delar i löneprocessen. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att själv arbeta i och hantera SAP. Vi vill även att du har kunskap om försäkringar och pensioner samt gärna har arbetat med Teknikavtalet på både tjänstemannasidan och kollektivsidan.

Du behöver vidare behärska engelska flytande skriftligt och muntligt då tjänsten kommer innebära kontinuerlig kontakt med Shared service i Indien

Du behöver även ha mycket god datavana med tyngd på Excel

DU SOM PERSON
För att lyckas i rollen som lönespecialist tror vi att du har ett professionellt förhållningssätt, vill och vågar ta eget ansvar samt kan balansera att både noggrannhet och effektivitet.

Ordning och reda är en självklarhet och du trivs med struktur och rutiner men har även förmågan att kunna planera om när du står inför förändringar.

Då rollen inkluderar många kontaktytor bör du ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga



OM OSS
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 1.6 billion SEK (US$ 192 million) has 800 employees worldwide. The company is headquartered inMjällby, Sweden and has manufacturing sites in Mjällby and Linköping, Sweden, Jamestown, New York, USA, Jaguariúna, Brazil, Kunshan, China and Saltillo, Mexico. TitanX ägs idag av Tata Autocomp Limited.

www.titanx.com

Ansök nu

Automationsingenjör

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Apr 5
Som automationsingenjör är din primära uppgift att se till att vår tillverkningsprocess och utrustning kontinuerligt förbättras, utvecklas och optimeras.

-Aktivt bidra till eller driva kravspecifikationer, inköp och utplacering av ny utrustning.
-Se till att vi har rätt verktyg, kunskaper och avtal som är nödvändiga för att stödja ny och befintlig utrustning.
-Öka vår operativa tillgänglighet genom att systematiskt eliminera de grundläggande orsakerna till återkommande störningar.
-Tekniska förbättringar i utrustning och processer, t.ex. genom programmering av PLCer, HMI-paneler och robotsystem.
-Problemlösning och korrigering av problem.
-Informera och utbilda andra medarbetare, såsom underhållspersonal och operatörer.


Du har en examen som automationsingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet. Alternativt har du flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du är praktiskt orienterad, har bra elektrisk kunskap och kan arbeta självständigt med automatiserade system. Du är nyfiken, har höga ambitioner och kommer att fortsätta varje aktivitet tills du är klar. Du kan effektivt hantera din tid, är tydlig och effektiv i din kommunikation och kan ställa tydliga krav på andra. Du förstår vikten av standardisering, dokumentation och information. Precis som vi uppskattar du att ha kul på jobbet och njuter av att vara en del av ett starkt och fokuserat team.

Vi använder huvudsakligen olika versioner av Siemens S7 med tillhörande HMI-paneler, samt ABB IRC5 för robotar. Kunskap inom dessa system är därför avgörande.


OM OSS
TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor (US $ 192 miljoner) och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp.

www.titanx.com

Ansök nu

Sommarjobbare inom kvalitetsteknik

Kvalitetskoordinator
Läs mer Apr 11


Arbetsuppgifter
• Stäm av instruktionerna per arbetsstation med operatörer
• Identifiera fel och förbättringsmöjligheter samt uppdatera instruktionerna
• Även andra arbetsuppgifter kommer att förekomma, beroende på behov
• Kvalifikationer


Som ett led i vårt kvalitetsarbete har vi påbörjat en större översyn av samtliga operatörsinstruktioner. Syftet är att skapa en enhetlig, visuell och tydlig standard, som alla operatörer utbildas att följa. Vi behöver hjälp av en sommarjobbare för att komma i mål med detta projekt.

Kravprofil
• Grundläggande förståelse för arbetsinstruktioners betydelse
• Intresse av att uttrycka sig med skrift och bilder
• Flytande svenska
• Kunskap inom kvalitetsteknik och Sex Sigma är meriterande
• Erfarenhet av industriarbete är meriterande


OM OSS
TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor (US $ 192 miljoner) och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp.

www.titanx.com

Ansök nu

Montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 1

Vi söker nu en montörer för sommarjobb till vår produktion. Du kommer att arbeta i vår förmontering/montering.




UTBILDNIG OCH ERFARENHET
Vi vill att du har avslutat gymnasial utbildning gärna med industriinriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av industriarbete och monteringsarbete.

SOM PERSON
Som person behöver du trivas i ett högt arbetstempo, vara lättlärd, noggrann och kunna arbeta självständigt. Du ska vidare vara skötsam och pålitlig som person


Vår sommarperiod sträcker sig under veckorna 24-33.
Om du har möjlighet kan det bli aktuellt med upplärning innan vecka 24.

Under sommarperioden kommer vi gå tvåskift så du behvöer kunna ta dig till och från arbetet själv då det inte går kollektivtraffik
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som TitanX inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.



OM OSS
TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor (US $ 192 miljoner) och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp.

www.titanx.com

Ansök nu

Group Consolidation Manager and Site Management Controller

Controller
Läs mer Jan 30
We are searching for a competent and experienced Group Consolidation Manager to join our team.

As the Group Consolidation Manager you have the overall responsibility for the group monthly closing, budget, Business plan processes.
In the role you are expected to work closely with Site Financial Controllers and TataAutoComp Headquarter in India.
In addition the role is combined with the management controlling of the new site in Poland

MAIN TASKS AND RESPONSIBILITIES
• Monthly consolidation of financial report
• Monthly reporting to TataAutoComp headquarter in line with guidelines and model
• Preparation of quarterly and annual reports for the Group including gap mapping vs Indian accounting principles
• Budget and Business Plan process coordination in line with Group guidelines and model
• Support coordination between accounting shared service center in India and site chief accountant
• Poland site management controlling tasks including monthly closing in collaboration with external accounting firm, forecasting and budgeting process


REQUIREMENT PROFILE
• Degree in Business Administration or equivalent and relevant experience from a manufacturing environment in an international context
• Excellent knowledge of IFRS and India Accounting principles is required
• High level of integrity
• Experience/ knowledge in working with data warehouse tools such as SAP BPC, Cognos Controller, Hyperion or similar reporting systems.
• With minimum of 7 years’ experience from the above


TitanX Engine Cooling is a global supplier of powertrain cooling solutions to commercial vehicles, both for OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 1.6 billion SEK (US$ 192 million) has some 800 employees worldwide. The company is headquartered in Gothenburg, Sweden and has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China and Mexico.

TitanX becomes part of Tata AutoComp
In line with its strategy of expanding globally and fortifying presence in the Cooling and Emission Control segments, Tata AutoComp Systems Limited, a leading auto-component conglomerate, in January 2017 announced completion of the acquisition of TitanX - a leading global engine cooling supplier. Read more on www.titanx.com .

Ansök nu