Poolia Sverige AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Personaladministratör till myndighet i Linköping

Personaladministratör
Läs mer Nov 23
Nu söker vi en noggrann och erfaren personaladministratör för ett konsultuppdrag hos en av våra myndigheter i Linköping.
• omfattning: Heltid 100%
• start: 2024-02-05
• längd: till och med 2024-08-31, med möjlighet till förlängning.
Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute i myndighetens lokaler i Linköping.

Om tjänsten
I rollen som personaladministratör kommer du att arbeta konsultativt med kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare. Arbetet innebär generellt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Detta sker både i grupp och självständigt. Resor till övriga kontor i Stockholm, Lund och Göteborg kan förekomma.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. Dessutom ingår arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:
• löpande personaladministration
• handläggning av anställningsärenden
• arbete med regler och rutiner kring anställningar och arbetsmiljöfrågor
• arbete med rehabiliteringsfrågor
• utformning av rutiner och anvisningar med hänsyn till lagar och avtal.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en akademisk utbildning inom HR-området, exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Vi vill även att du har erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området.

Du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor.

För att trivas och lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.), ha pedagogisk förmåga, vara utvecklingsinriktad samt ha lätt för att uttryck dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• god kännedom om lagar och förordningar på området.
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionstekniker till Saab!

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Nov 27
Är du lösningsorienterad och vill ta chansen att vidareutveckla dina kunskaper inom produktionsteknik? Då ska du passa på att skicka in din ansökan redan idag! Saab Dynamics söker nu en produktionstekniker inom robot, missil samt undervattensprodukter och hoppas att du vill vara en del av detta spännande arbete.

Uppdraget är på konsultbasis med önskad start i början på januari 2024 och löper 6 månader framåt med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I din framtida utmaning i rollen som produktionstekniker kommer du att arbeta med support och utveckling av produktionsprocessen med ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustningar. Du ansvarar för att produktionsavdelningen har rätt utrustning och du utarbetar produktionsunderlag såsom monteringsinstruktioner och operationslistor. Ständiga förbättringar och utveckling av produktionsapparaten är av vikt och därför förväntas du ägna en stor del av din tid åt att identifiera, initiera och driva förbättringsprojekt. I nyutvecklingsprojekt samarbetar du med övriga produktionstekniker, produktkonstruktörer och produktionspersonal med tillverkningsvänliga produkter som mål.

Du kommer vara en del av en grupp på 40 personer som ansvarar för produktionsteknik och beredning för Saab Dynamics. Tjänsten är förlagd på heltid i Tannefors Linköping, och erbjuder arbete inom komposittillverkning, robot, missil och undervattenprodukter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Industrialisera nya produkter.
- Säkra tekniska lösningar.
- Kravställa samt granska konstruktionsunderlag.
- Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner för både nya och befintliga produkter.
- Tekniskt stötta monteringspersonal i monteringsarbetet.
- Följa upp och kvalitetssäkra tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser.
- Utbilda medarbetare i nya metoder eller arbetssätt.

Vem är du?
Du drivs av ett brinnande intresse för produktionsteknik och av att förändra och förbättra ihop med andra. Du har god social kompetens, gillar lagarbete och har förmågan att engagera människor med varierande bakgrund i förändringsarbete. Du är uthållig, både när det gäller att sälja in en idé och i genomförandet där du alltid fullföljer till dess att samtliga mål är uppfyllda. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Lean Production. För att lyckas i rollen är det av vikt att du både kan arbeta självständigt, men också i grupp där du vågar ta initiativ.

Vi tror att du som person kännetecknas av ett stort ansvarstagande och att du är öppen för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att hitta nya effektiva lösningar. Som person är du engagerad i arbetet, kommunikativ och har som mål att ständigt förbättras både på personligt plan, men också bidra till utvecklingen på Saab.

Vi ser gärna att du har:
- Relevant akademisk utbildning med inriktning mot produktionsteknik eller annan eftergymnasial utbildning kombinerad med god erfarenhet.
- Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från producerande industri.
- God insikt i och erfarenhet av produktion och produktionsprocesser.
- Kunskaper inom kompositteknik och erfarenhet inom automatisering är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Erfaren projektledare till Luftfartsverket i Norrköping

Projektledare, IT
Läs mer Nov 21
Vi söker nu en erfaren projektledare till Luftfartsverket i Norrköping.

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start januari 2024 och sträcker sig 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag: 2023-11-29. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som projektledare kommer du driva projekt enligt luftfartsverkets projektprocess PPS.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
- Leda projektteam och säkerställa framdrift i projekt.
- Säkerställa projektleveranser.
- Upprätta projektdokumentation.
- Uppföljningar.
- Identifiera, analysera och minska risker.
- Övriga arbetsuppgifter som ingår i projektledningen.

Uppdraget sker på plats hos Luftfartsverket i Norrköping, med vissa möjligheter till distansarbete enligt överenskommelse.


Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som är driven och har en stark vilja att lyckas med dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan hantera processer där allt inte är helt givet från början.

Krav:
- Erfarenhet av projektledning kopplat till tekniskt avancerade system.
- Relevant eftergymnasial utbildning eller annan motsvarande erfarenhet.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Erfarenhet av internationella (EU)- samarbeten.
- Förståelse för systemförvaltningsmodeller
- Erfarenhet av kravhantering, uppföljning, test och verifiering.
- Erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom statlig myndighet, offentlig eller kommunal sektor.
- Svenskt medborgarskap.

Du bör ha:
Vana att arbeta tvärfunktionellt och med ett stöttande förhållningssätt.
Erfarenhet av att driva systemimplementering i nära samarbete med övriga parter, både interna och externa.
Erfarenhet av att genomföra förvaltningsöverlämningar.
Kunskaper i de verktyg och processer som tillämpas inom projektkontoret.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Säljledare inom Kinnarps i Norrköping

Säljledare
Läs mer Nov 23
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.

Om tjänsten
Som säljledare inom Kinnarps Norrköping leder ett mindre säljteam samtidigt som du också har ett eget kundansvar. I rollen arbetar du tätt tillsammans med ditt team med att förbättra vår affär i syfte att öka Kinnarps marknadsandelar samt utveckla försäljningen vår pågående expansion inom Kinnarps Norrköping försäljningsområde.

Du upprätthåller och skapar goda relationer med befintliga kunder samt bearbetar marknaden och prospektkunder. Du är duktig på försäljning och tillsammans med dina medarbetare utvecklar ni tillsammans ert geografiska område med uppdraget att öka marknadsandelar och lönsamhet. Där du kommer leda genom att stötta och coacha våra säljare för att nå önskade resultat. Som säljledare har du ett personal- och budgetansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Leda och utveckla ditt säljteam
• Försäljningsutveckla och bearbeta din kundplattform
• Projektleda arbetet vid upphandling, beställning och offerthantering
• Medverka och genomföra lokala event
• Följa upp och säkerställa genomförda leveranser

Vem är du?
Du har flerårig erfarenhet av utesälj B2B (både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder) med eget kund- och budgetansvar samt att du troligen redan idag har ett personalansvar eller har arbetat som teamleader. Du är nu redo att ta nästa steg och ta ansvaret för vårt kontor och teamet i Norrköping.

Som person är du målmedveten och resultatorienterad med högt eget driv och har lätt att ta kontakt och skapa kundmöten. Att kunna hålla i många frågor och kontakter samt att vara strukturerad är några grundläggande krav för tjänsten.

• Erfarenhet av försäljning inom B2B
• Presentationsteknik och förhandlingsvana
• God affärsförståelse och erfarenhet inom ekonomi
• Kontaktnät inom regionen
• Branschvana är meriterande
• B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor till kund
• Utbildning inom området är meriterande

Då rollen är kontaktintensiv och ställer höga krav på aktivitet och flexibilitet behöver du vara noggrann och ha ett utpräglat intresse för att möta människor och för affären. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Tjänsten är placerad i Norrköping.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Låter tjänsten intressant?
Denna rekrytering utförs i samarbete med Poolia. Välkommen med din ansökan via Poolia.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Cecilia Björkegren via cecilia.bjorkegren@poolia.se eller 070- 779 90 72

Ansök nu

Projektledare till Saab i Linköping!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 20
Brinner du för planering av produktion och vill vara en del av att leda projektet för utvecklingen av undervattensprodukter på Saab i Linköping? Har du erfarenhet av att leda projektteam och tycker om att arbeta mot att uppnå mål, då kanske det är dig vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start i början på januari 2024 och sträcker sig ett år framåt. Som projektledare kommer du att ha stor betydelse för att uppnå ett framgångsrikt projektgenomförande som håller sig till tidsplanen. Att arbeta med projektledning på Saab innebär att du kommer styra och leda över ett projektteam samt säkerställa att projektet drivs på framåt. Du kommer att ansvara för och stötta projektmedlemmarna med att aktivt planera, följa upp och strukturera arbetet för produktionen av undervattensprodukter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Leda projektet och projektteamet för utveckling av undervattensprodukter.
- Ta fram planer och följa upp ekonomiska mål och andra KPI:er.
- Kommunicera med projektstyrgrupper och andra intressenter för att säkerställa tidsplanen.
- Genomföra kontroller och kvalificering av produkter i samarbete med leverantörer och kunder.

Utvecklingen av undervattensproduktionen innefattar att arbeta med dess: system, mekanik, elektronik och mjukvara.

Vem är du?
Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta i projekt och gärna har erfarenhet av att leda projekt. Du har goda kunskaper i planeringssystem och en förmåga att både se till helheten och detaljer. Du behöver även behärska svenska och engelska i tal såväl skrift.

I rollen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du driven, social och målinriktad. Som person kännetecknas du av stort intiativtagande, vilket innebär att du gärna sätter igång aktiviteter, slutför och uppnår resultat. Du besitter förmågan att samarbeta väl med andra och kommunicerar tydligt för att säkerställa att både budskap samt förväntningar når fram till alla berörda parter.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

HR-specialist till stort företag i Norrköping

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Nov 21
Har du tidigare erfarenhet från HR-området och vill arbeta i en bred roll där du får ta stort ansvar? Då kan vi ha ditt nästa jobb. Vi söker nu en erfaren HR-specialist till vår kund i Norrköping.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på 12 månader med start i december 2023. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!Om tjänsten
I rollen som HR-specialist kommer du arbeta nära den operativa verksamheten med frågor som i första hand rör rehabilitering och arbetsrätt.

Arbetsuppgifter som förekommer:
- Arbeta som ett stöd till chefer och ge rådgivning och vägledning i processer som bland annat rör rehabilitering. Det kan handla om samtal kring sjukfrånvaro, uppsägningar m.m.
- Hålla dig uppdaterad gällande kollektivavtal och arbetsrätt.
- Samordna rehabiliteringsinsatser med chefer, medarbetare och övriga kontakter vid behov.
- Vara behjälplig och rådgivande mot chefer i organisationen.
- Hantera övrig administration som rör HR-området.

Resor till andra kontor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som HR-specialist har du en mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du har lätt för att knyta nya kontakter och kan ha ett bra samarbete med andra samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kan ta ansvar för en uppgift, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är även viktigt att du kan behålla ditt lugn och hålla en hög nivå på kvaliteten även i perioder med högre arbetsbelastning.

Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av arbete inom HR-området.
- Eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt.
- Goda kunskaper i Officepaketet.
- Tidigare erfarenhet från att arbeta med fackliga förhandlingar och arbetsrätt.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Personaladministratör till myndighet i Linköping!

Personaladministratör
Läs mer Nov 24
Har du tidigare erfarenhet från HR-arbete och är på jakt efter en ny möjlighet? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag! Vi söker nu en Personaladministratör till en myndighet i Linköping.

Uppdraget är ett konsultuppdrag som beräknas pågå under perioden: 2024-02-05– 2024-08-31, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som personaladministratör kommer du arbeta med kvalificerat stöd i HR-frågor till chef och medarbetare. Arbete innebär både operativt och strategiskt HR-arbete och du kommer hantera olika frågor. Du kommer samarbeta med dina kollegor och även arbeta självständigt. Resor till andra orter förekommer i tjänsten.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. I rollen ingår även arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. Du kommer även arbeta med andra förekommande uppgifter på enheten.

Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som har:
- Akademisk utbildning inom HR eller likvärdigt
- Några års erfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete
- Erfarenhet av att driva projekt inom HR.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i olika HR-system

Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du trivs bra i en roll där du får samarbeta med dina kollegor, men är även trygg i att ta egna beslut när det behövs. Du har en förmåga att skapa förtroende och bygga relationer med andra människor.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till myndighet i Linköping

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Vi söker dig som är en erfaren och driven ekonomiassistent för ett uppdrag på deltid hos en av myndigheter i Linköping.

• omfattning: 8 timmar i veckan á 4 timmar per dag
• start: 2023-12-01
• längd: t.o.m. 2024-04-30.
Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbete i myndighetens lokaler i Linköping.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I huvudsak kommer tjänsten innefatta arbete med leverantörsreskontra, kundreskontra samt inköp i ekonomisystemet Raindance.

Därtill kan nedan beskrivna arbetsuppgifter förekomma:
• arbete med löpande redovisning och bokföring
• arbete med huvudbokföring
• kontering
• kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon
• delta i bokslutsarbete
• besvara förfrågningar om in- och utbetalningar.


Vem är du?
För att kunna vara aktuell för rollen så behöver du som söker uppfylla nedan kriterier:
• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst ett års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
• goda kunskaper i MS Office, främst Excell
• kunskaper i ekonomisystemet Raindance
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Som person är du stabil, lugn och arbetar kontrollerat. Du arbetar strukturerat, har förmåga att prioritera, är noggrann, eftersträvar hög kvalitet samt har lätt för att kommunicera. Därtill är du lojal och har en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten.

Stämmer ovan in på dig? Då är välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Urvalet sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Digital kommunikatör till myndighet i Norrköping!

Marknadskommunikatör
Läs mer Dec 2
Har du tidigare erfarenhet av arbete som kommunikatör och är på jakt efter en ny utmaning? Vi söker nu en kommunikatör till en myndighet i Norrköping.

Uppdraget är ett konsultuppdrag som beräknas pågå under perioden: 2024-01-08 - 2024-09-30, med chans till 6 månaders förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som kommunikatör kommer din huvudsakliga uppgift vara att producera och publicera innehåll för olika
kanaler. Det kan till exempel vara budskap, information, bilder och rörliga bilder för sociala medier och webb.

Du kommer bland annat:
- Producera och publicera digitalt innehåll anpassat efter mottagare och kanal (såsom
nyhetsbrev, artiklar eller sökoptimerade texter)
- planera, genomföra och följa upp olika strategier för verksamheten
- Mäta, analysera och rapportera olika effekter av de digitala kommunikationsinsatserna
- Hantera olika digitala verktyg och plattformar
- Annonsera online.
Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som har:
- Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller liknande, samt minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, alternativt gymnasium eller liknande, samt 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Goda kunskaper i MS Office
- Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.)
- Goda kunskaper i Webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
- Erfarenhet av att arbeta med enkäter
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
- minst 6 månaders erfarenhet av att självständigt driva, sätta mål, följa upp och utvärdera kommunikationsinsatser
- Erfarenhet av att fota, filma och redigera film
- Producera och publicera digitalt innehåll anpassat efter mottagare och kanal.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Nyfiken junior IT- tekniker till Colmec i Norrköping!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 21
Är du nyfiken, driven och brinner för support / tekniska lösningar? Colmec i Norrköping söker nu en IT-tekniker som kommer få jobba i ett framåtlutat och snabbt växande företag med olika aspekter av IT-arbete. Som en innovativ aktör inom däckbranschen strävar Colmec efter att ständigt förbättra sina processer och hoppas att du vill vara en del av deras verksamhetsutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Colmec koncernen växer och IT / digitalisering blir en allt viktigare del av verksamheten. Som en effekt av detta behöver vi nu stärka upp vårt svenska team (Colmec AB) med en junior IT-tekniker som kan stötta och avlasta vår IT-ansvarige. Dina huvudsakliga uppgifter kommer initialt handla om support till användare och drift / felavhjälpning rörande IT miljön och de systemen som används. Denna miljö är huvudsakligen Microsoft baserad, med bl a produkter som Windows, Windows Server, Microsoft 365 och Power Platform – samt affärssystemet Jeeves och en handfull övriga system.

Colmecs IT-organisation som också supporterar säljkontoren i Norge och Finland består idag av en IT-ansvarig och en handfull deltidskonsulter med olika specialområden. Utöver detta finns en IT-tekniker och en IT-konsult i den polska verksamheten med vilka vi har ett stadigt ökande samarbete såväl som teknisk integration. Du kommer rapportera inom den svenska organisationen och arbetsledas av IT-ansvarig.

Rekryteringsprocessen utförs i samarbete med Poolia och du kommer anställas direkt av Colmec AB.

Vem är du?
Vi tror att vi söker dig som är i början av din karriär och är hungrig på att snabbt utvecklas och lära dig mer. Kanske har du jobbat i ett par år med IT-drift eller support eller så är du nyexaminerad från högskola eller annan arbetsförberedande utbildning.

Som person tror vi att du är driven och nyfiken och gillar tanken att jobba i ett mindre men snabbt växande företag där du kommer få jobba med många olika teknologier och olika aspekter av IT arbete t ex servrar, nätverk, applikationer, databearbetning osv.

Vidare är du en serviceinriktad lagspelare som tar ansvar för dina uppgifter men alltid som en del av en större helhet där vi samarbetar mot gemensamma mål.

Varför välja Colmec?
I denna roll hos Colmec AB kommer rätt person med rätt driv och nyfikenhet ges en exceptionell chans till snabb utveckling. Du kommer få jobba i ett väldigt framåtlutat företag, med spännande och huvudsakligen moderna teknologier. Din roll kommer ingå i ett litet men kompetensmässigt väldigt starkt team där den som är lyhörd snabbt kommer kunna fånga upp och lära sig mycket. Vidare kan du, när Colmec växer – för det gör vi – också få möjligheten att specialisera din roll inom ett eller fler mer specifika IT-områden som du kanske fattat tycke för.

Om verksamheten
Colmec är den ledande distributören av lastbils- och bussdäck i Skandinavien och Polen. Vi är en pålitlig och lönsam partner med en innovativ och hållbar vision kring däck och däcktjänster, som ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar som värnar både våra kunder och miljön. Under 2021 sålde Colmec över 250 000 däck varav mer än hälften var regummerade (återvunna). Vi omsätter idag ca en miljard SEK genom våra drygt 400 medarbetare som supporterar ungefär 7000 olika kunder – allt från fristående verkstäder och åkare till stora internationella koncerner – runtom i Norden och Polen.

Ansök nu

Logistikutvecklare och Produktionsplanerare till Norrköping

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 21
Nu finns möjlighet att arbeta i en kombinerad roll som logistikutvecklare och produktionsplanerare på en stor lager- och logistikverksamhet i Norrköping. Här kommer du få vara delaktig i olika projekt för att utveckla logistikflödet och även vara med i det operativa arbetet i planeringsgruppen med daglig personalplanering och räkna på kapacitetsbehov för lagerproduktion.

Om tjänsten
Du blir en del av ett dynamiskt team med bred kompetens där du får möjlighet att utvecklas både inom operativ planering och utvecklingsarbete/projekt i verksamheten. Som logistikutvecklare kommer du vara delaktig i att analysera och effektivisera processer i logistikflödet. Du kommer även som produktionsplanerare att operativt hantera daglig personalplanering och räkna på kapacitetsbehov för lagerproduktion.

Uppdraget sträcker sig fram t.o.m Dec 2024 och ambitionen är att vikariatet övergår till en fast anställning under perioden eller efter slutdatum förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Primära arbetsuppgifter Utveckling:

- Processutveckling
- Analyser kopplat till logistikflödet
- Kapacitets- och konsekvensanalyser
- Investering i produktionsutrustning
- Driva projekt rörande framtagning av dashboards till produktionen

Primära arbetsuppgifter planeringsgruppen:

- Operativa uppgifter kopplat till daglig personalplanering
- Räkna kapacitetsbehov för lagerproduktion


Vem är du?
Vi söker en erfaren, analytisk och kreativ person som snabbt kan sätta sig in i projekt och i det operativa arbetet på planeringsavdelningen. För att lyckas med detta ser vi att följande krävs:

• Akademisk utbildning inom logistik och/eller produktionsstyrning eller motsvarande
• Mycket goda kunskaper i Excel
• God förståelse hur en modern lagerverksamhet fungerar
• Självgående och prestigelös

Vidare ser vi följande som meriterande:

• Erfarenhet från personalplanering
• Erfarenhet av arbete som logistikutvecklare och/eller produktionsplanerare i en logistikmiljö med höga volymer och stor andel plock.
• Erfarenhet av
• Erfarenhet av Power BI
• Erfarenhet av mjukvara för digitala tavlor för t.ex Daglig styrning eller Visuell Planering
• Goda kunskaper i Astro WMS eller annat WMS system


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Saab!

Inköpare
Läs mer Nov 7
Har du erfarenhet av strategiskt inköp inom det tekniska området och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en strategisk inköpare till Saab i Linköping. Rollen är ett konsultuppdrag med önskad start i januari 2024 och sträcker sig ett år framåt, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande. Säkra din chans genom att söka redan idag!

Om tjänsten
Inom rollen som strategisk inköpare på Saab kommer du att arbeta både självgående och i team för att skapa goda relationer med leverantörer samt säkerställa inköpsarbete av högsta kvalité. Du kommer att arbeta med projektledning, bygga relationer och bilda ett stort kontaktnät med leverantörer internt och externt. Att därför ha förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt är avgörande för att klargöra förväntningar för berörda parter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Strategiskt inköpsarbete i affärssystemet IFS och projektledning.
- Ansvara för olika leverantörer.
- Stödja affärsområdenas projekt med kommersiellt ansvar och att kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
- Ansvara för förhandling, aktivt hantera och vidareutveckla Saab´s leverantörsavtal.
- Driva tvärfunktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar.
- Säkra att Saab´s inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner uppfylls.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk eller ekonomisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig dokumenterad utbildning. Du behöver även ha erfarenhet från strategiskt inköpsarbete och projektledning. Eftersom Saab är ett internationellt bolag kan du i såväl tal som skrift, kommunicera på engelska. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Som person är har du stort intresse för teknik, är intiativtagande, driven och har förmågan att arbeta i högt tempo. Du sätter igång aktiviteter, slutför och uppnår resultat. Du besitter god samarbetsförmåga och ser problem som en resurs till att finna lösningen. Till sist, kan du arbeta med såväl helhet som detaljer och förstår vikten av att tydliggöra samt följa upp planer i syfte att uppnå utveckling.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Laboranter till avdelningen Metall, SGS i Linköping

Laboratorieassistent
Läs mer Okt 31
Har du studerat naturvetenskapligt område på minst gymnasial nivå och brinner du för att arbeta för en bättre miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle? Då kan tjänsten som Laborant till Metall vara något för dig!

Om tjänsten
På Metallavdelningen arbetar idag cirka 12 laboranter med både upparbetning av vattenprover samt analys av metaller i vatten, fasta material och livsmedel. Vi använder oss av standardiserade metoder och främst analysteknikerna ICP-MS och ICP-OES men andra tekniker förekommer i mindre omfattning. Du kommer att få arbeta med engagerade kollegor som har roligt tillsammans och grupperna har god teamkänsla. Vi arbetar enligt LEAN och med ständiga förbättringar inom verksamheten, både vad gäller produktivitet, kvalitet och trivsel för personalen.

På SGS kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi arbetar utifrån LEAN-konceptet vilket gör att vi har korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv i alla delar av organisationen. Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss. På SGS gör vi skillnad – SGS medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation som bidrar till en hälsosammare värld!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos SGS med stationering i Linköping. SGS tillämpar 6 månaders provanställning och tillträde är så snart som möjligt.

Vem är du?
Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs både med att samarbeta i grupp och arbeta självständigt, du visar också intresse och förståelse för andra människor. Du har god förmåga att fatta beslut, agerar med integritet och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan ta egna initiativ och aktivt hitta förbättringsutveckling i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och kan bibehålla god kvalitet även vid högre arbetsbelastning. Du trivs med att gå till jobbet och tillsammans med dina kollegor göra våra kunder nöjda

Formell kompetens:

- Naturvetenskaplig gymnasial utbildning eller motsvarande
- Grundläggande kunskaper i Officepaketet och IT-vana
- Goda kunskaper i Svenska (lägst B2 enligt europeiska referensramen), i både tal och skrift eftersom våra säkerhetsföreskrifter är skrivna på svenska.

Meriterande:

- Flera års arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av laborativt arbete där du arbetat efter standardiserade metoder och rutiner
- Arbetslivserfarenhet från industri, produktion, lager, service eller motsvarande
- Högskoleutbildning inom naturvetenskapligt område t.ex. kemi


Om verksamheten
SGS Analytics Sweden AB är ett svenskt bolag inom koncernen SGS Group. SGS Group är en av världens största laboratoriekoncerner med högkvalificerade laboratorier för medicinska, miljö- och livsmedelsanalyser. SGS finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier med över 90 000 medarbetare. I Sverige har SGS huvudkontor och laboratorium i Linköping samt verksamheter i Göteborg, Malmö, Karlstad och Umeå. Vi är cirka 340 medarbetare. Verksamheten är uppdelat på två affärsområden – Miljö och Livsmedel. Vi är ett ackrediterat laboratorium (SS-EN ISO/IEC 17025) när det gäller kvalitet och certifierat på miljö (SS-EN ISO 14001). Det innebär att vi är kvalitetssäkrade samt tar vårt miljöansvar. Det är viktigt för vår verksamhet, för våra kunder och för miljön.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Saab i Linköping

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 16
Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och vill arbeta på ett stort bolag i framkant där det ges fina möjligheter till utveckling? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag!
Vi söker nu en redovisningsekonom till Saab i Linköping.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start så snart som möjligt och 8 månader framåt, med stor chans till förlängning. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med hantering av bokföring kopplat mot leverantörsreskontran.
Uppgifter som ingår är bland annat att hantera leverantörsfakturor, kontoavstämningar och utredningar.
Du kommer dessutom att arbeta med problemlösning och förbättringsförslag för bättre processer inom området.

Vem är du?
Du har:
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och/eller minst 3 års erfarenhet av arbete med ekonomi.
- mycket god systemvana
- mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskaper i Agresso.

För att lyckas i den här rollen är framåt, social och ansvarstagande. Du är noggrann och arbetar strukturerat. Du besitter förmågan att behålla ditt lugn och hög kvalitet på utförandet av arbetet även i perioder med hög belastning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Divisionscontroller till SAAB i Linköping

Controller
Läs mer Nov 10
Har du tidigare arbetat som controller och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag. Vi söker nu en divisionscontroller till Saab, ett stort bolag i framkant och där det ges fina möjligheter till utveckling. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Poolia och uthyrd till kund.
Uppdraget kommer pågå under 13 månader.
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som divisionscontroller kommer du vara ansvarig för en avdelning och arbeta nära avdelningschefen.

Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
- Arbete med bokslut
- Prognoser
- Budget och affärsplan
- Uppföljning inom både affärer och omkostnader.


Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som är engagerad, noggrann och analytisk. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt och tar eget ansvar över dina arbetsuppgifter.

Du har:
- Civilekonomutbildning eller likvärdigt.
- Minst några års erfarenhet av arbete som controller.
- God systemvana.
- Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskaper i Agresso, IFS och Mercur.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Laborant till avdelningen för organiska miljöanalyser

Laborant, kemi
Läs mer Okt 23
Har du studerat kemi och har tidigare erfarenhet som laborant? Brinner du för att arbeta för en bättre miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle? Då kan tjänsten som Laborant på Organiska miljöanalyser vara något för dig!

Om tjänsten
Avdelningen utför organiska miljöanalyser på mestadels mark- och vattenprov med tekniker som GC-MS, GC-FID, GC-ECD, LC-MS och IC. Som laborant på avdelningen kommer du vara delaktig i hela kedjan av analysprocessen. Allt från provupparbetning och laddning på instrument till utvärdering och rapportering av resultat samt underhåll och felsökning av analysinstrumenten ingår. Kontinuerligt förbättringsarbete och kvalitetsarbete är också en del av arbetet. Du jobbar både självständigt med analyser och i team med andra anställda.

Arbetet är dynamiskt och bjuder på variationsrika arbetsdagar. Du kommer att få vara delaktig i projekt och goda utvecklingsmöjligheter finns inom företaget för den som är driven. I den här tjänsten har du även möjlighet att i viss mån kunna styra dina egna arbetstider i form av flexibilitet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos SGS med stationering i Linköping. SGS tillämpar 6 månaders provanställning och tillträde är så snart som möjligt.

Vem är du?
Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är flexibel i dina arbetsrutiner och har lätt för att omfördela arbetet. Du bör även vara målinriktad eftersom vi arbetar efter tidsramar och deadlines med våra analysresultat. Arbetet sker i team så god samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att få ett bättre flöde och tydlighet i arbetet. För att lyckas i tjänsten som laborant är det också viktigt att du är initiativtagande och självgående.

Formell kompetens:

• Högskoleutbildning inom kemi eller annan naturvetenskaplig eller teknisk utbildning som kan anses likvärdig.
• Goda kunskaper i Svenska (lägst B2 enligt europeiska referensramen), i både tal och skrift eftersom våra säkerhetsföreskrifter är skrivna på svenska.
• Officepaketet och IT-vana.
• Arbetserfarenhet av gaskromatografisk analysteknik.
• Arbetserfarenhet av laborativt arbete.

Vårt erbjudande:

På SGS kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi arbetar utifrån LEAN-konceptet vilket gör att vi har korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv i alla delar av organisationen. Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss. På SGS gör vi skillnad - SGS medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation som bidrar till en hälsosammare värld!

Om verksamheten
SGS Analytics Sweden AB är ett svenskt bolag inom koncernen SGS Group. SGS Group är en av världens största laboratoriekoncerner med högkvalificerade laboratorier för medicinska, miljö- och livsmedelsanalyser. SGS finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier med över 90 000 medarbetare. I Sverige har SGS huvudkontor och laboratorium i Linköping samt verksamheter i Göteborg, Malmö, Karlstad och Umeå. Vi är cirka 340 medarbetare. Verksamheten är uppdelat på två affärsområden - Miljö och Livsmedel. Vi är ett ackrediterat laboratorium (SS-EN ISO/IEC 17025) när det gäller kvalitet och certifierat på miljö (SS-EN ISO 14001). Det innebär att vi är kvalitetssäkrade samt tar vårt miljöansvar. Det är viktigt för vår verksamhet, för våra kunder och för miljön.

Ansök nu

Projektplanerare till Saab!

Projektledare, IT
Läs mer Okt 23
Är du en social och intiativtagande person som har erfarenhet av att arbeta i projekt eller projektstyrning? Har du en god kommunikativ förmåga och tycker om när det händer saker? Då är den här rollen något för dig!

Saab Aeronautics söker förstärkning till deras team inom Projekt SHARP. Rollen är ett konsultuppdrag som har start i början på november 2023 och sträcker sig fram till sista december 2023, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Säkra din chans genom att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som projektplanerare har stor betydelse för att uppnå ett framgångsrikt projektgenomförande med högsta kvalité. Att arbeta med projektplanering på Saab innebär att du kommer bli delaktig i flera olika projektteam och ha möjlighet att arbeta med både nyutveckling samt förvaltning. Du kommer att stötta projektledningen och projektmedlemmar med att aktivt planera, följa upp och styra arbetet. Projekt SHARP är ett stort verksamhetsprojekt i syfte att slå samman två befintliga IFS installationer till en gemensam installation.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Agera spindeln i nätet och vara behjälplig där det behövs inom projektteamen
- Bistå projektledare med stöd i det dagliga arbetet
- Samordna delprojekt och upprätthålla projektets arbetssätt
- Sammanställa underlag
- Säkerställa effektiv sprintplanering

Vem är du?
Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta i projekt och gärna inom projektstyrning. Du har goda kunskaper i planeringssystem och en förmåga att både se till helheten och detaljer. Du behöver även behärska svenska och engelska i tal såväl skrift.

I rollen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du social, driven och målinriktad. Som person är du intiativtagande, vilket innebär att du gärna sätter igång aktiviteter, slutför och uppnår resultat. Du besitter förmågan att samarbeta väl med andra och kommunicerar tydligt för att säkerställa att både budskap samt förväntningar når fram till alla berörda parter.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Systemadministratör till SAAB

Systemadministratör
Läs mer Nov 6
Har du tidigare erfarenhet av system- och applikationsförvaltning samt ett intresse för IT och utveckling? Då ska du passa på att skicka in din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som systemadministratör kommer du vara med och arbeta med att utveckla och förvalta IT-system samt hantera affärsmässiga krav från både internkunder och verksamhetsprocesser.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start 2023-12-01, med en uppdragslängd på 7 månader med god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetsuppgifterna ingår felsökning, förvaltning, rättning och uppdatering av system.
Fokus ligger initialt på migreringsarbeten såsom att slå ihop två projekt till ett, migrera XML-baserade kollektioner till Inheritet baserade, migrera från andra verktyg som till exempel Jira.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med:
- Azure DevOps Server (TFS)
- Visual Studio
- System- och applikationsförvaltning
- IT-infrastruktur och serverplattformar (primärt Windows Server)

Det är meriterande om du har erfarenhet av något eller några av följande:
- Ärendehantering
- Pipelining
- Skriptning
- Application Life Management (ALM) – t.ex. rådgivning inom vilken versionshantering som passar Git/Team Foundation Version Control (TFVC).

Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av ett tekniskt intresse samt en vilja att ständigt utveckla och förbättra processer.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Operativ inköpare med samordningsansvar till SAAB

Inköpare
Läs mer Nov 9
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp och samordning? Är du dessutom på jakt efter ditt nästa uppdrag där du får ta stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter? Då kan vi ha möjligheten för dig! Vi söker nu en operativ inköpare med samordningsansvar till Saab i Linköping. Uppdraget är på konsultbasis under ett år med möjlighet till förlängning för rätt person. Önskad start är omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta i anskaffningsprocesserna samt samordning av inköpsarbetet. Du kommer tillsammans med dina kollegor vara involverad i de flesta inköpsrelaterade uppgifter som förekommer på avdelningen, det innebär allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering. Du kommer få samarbeta med olika funktioner inom inköpsområdet, bland annat inköpsstöd, inköpskvalitet och övriga inköpare. Du kommer dessutom arbeta tillsammans med ingenjörer, logistikpersonal m.m.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet kommer innebära arbetsuppgifter som:
• att leda och fördela arbetsuppgifterna bland inköparna
• att skapa, hantera och utvärdera offertförfrågningar
• att lägga beställningar, leveransbevaka och säkerställa att leveranserna kommer i tid
• hantering av fakturor, men även returer och reklamationer
• uppföljning och utvärdering av leverantörer och leveranser

Vem är du?
Vi söker dig som:
- Har en högskoleexamen eller annan relevant utbildning
- Har tidigare erfarenhet från att arbeta som operativ, taktisk eller projektinköpare
- Har en god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag
- Har tidigare erfarenhet från att leda ett eget ansvarsområde
- Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska
- Har god systemvana

För den här rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är serviceinriktad, känner ansvar för dina uppgifter och är lösningsorienterad. Du gör alltid ditt yttersta för att lösa det som uppstår. Då arbetet innebär mycket kontakt både internt och externt är det viktigt att du har en god social förmåga och kan samarbeta med andra.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

HR Business Partner till Saab!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Okt 23
Vi söker dig som brinner för att utveckla organisationer och som har tidigare erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor på strategisk nivå. Saab Dynamics söker nu förstärkning till deras HR-team i form av en HR Business Partner.

Detta är ett konsultuppdrag med önskad start i början på december 2023 och sträcker sig ett år framåt, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som HR Business Partner på Saab Dynamics kommer du att arbeta på avdelningsnivå med ledningsgrupper för att leda, stötta och coacha i ett brett spektrum av HR-frågor. Det kan handla om allt från lönerevision och arbetsrätt, till att arbeta med ledarskapsutveckling och talent management. Rollen innefattar således att arbeta för att stärka Saabs förmåga att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens för nuvarande och framtida behov.

Du behöver trivas i en där du har ett brett kontaktnät av olika parter såsom chefer, fackliga företrädare och kollegor. Att arbeta som HR Business Partner på Saab inkluderar även arbete med att utveckla organisationen, chefer och medarbetarna.

Vem är du?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av arbete som HR Business Partner eller likvärdiga arbetsuppgifter. Du har grundläggande kunskaper om svensk arbetsrätt och kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska. Saab är en geografiskt spridd organisation, vilket innebär att resor är en del av jobbet och körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med både gott omdöme och mognad. Du är initiativtagande och har en förmåga att både se till helheten och detaljer. Du värdesätter att arbetsklimat där alla får vara med och bidrar. För att lyckas i rollen ser du till att vara väl insatt i företagets affärsverksamhet och brinner för att arbeta med människor.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionstekniker till Saab

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Okt 18
Är du lösningsorienterad och vill ta chansen att vidareutveckla dina kunskaper inom produktionsteknik? Då ska du passa på att skicka in din ansökan redan idag! Saab Dynamics söker nu en produktionstekniker inom robot, missil samt undervattensprodukter och hoppas att du vill vara en del av detta spännande arbete.

Uppdraget är på konsultbasis med önskad start så snart som möjligt och löper 6 månader framåt med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I din framtida utmaning i rollen som produktionstekniker kommer du att arbeta med support och utveckling av produktionsprocessen med ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustningar. Du ansvarar för att produktionsavdelningen har rätt utrustning och du utarbetar produktionsunderlag såsom monteringsinstruktioner och operationslistor. Ständiga förbättringar och utveckling av produktionsapparaten är viktigt för oss och därför förväntas du ägna en stor del av din tid åt att identifiera, initiera och driva förbättringsprojekt. I nyutvecklingsprojekt samarbetar du med övriga produktionstekniker, produktkonstruktörer och produktionspersonal med tillverkningsvänliga produkter som mål.

Du kommer vara en del av en grupp på 60 personer som ansvarar för produktionsteknik, prototypverkstad, verktygskonstruktion för Saab Dynamics, ett affärsområde inom Saab. Tjänsten är förlagd på heltid i Tannefors Linköping, och erbjuder arbete inom komposittillverkning, robot, missil och undervattenprodukter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Industrialisera nya produkter.
- Säkra tekniska lösningar.
- Kravställa samt granska konstruktionsunderlag.
- Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner för både nya och befintliga produkter.
- Tekniskt stötta monteringspersonal i monteringsarbetet.
- Följa upp och kvalitetssäkra tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser.
- Utbilda medarbetare i nya metoder eller arbetssätt.

Vem är du?
Du drivs av ett brinnande intresse för produktionsteknik och av att förändra och förbättra ihop med andra. Du har god social kompetens, gillar lagarbete och har förmågan att engagera människor med varierande bakgrund i förändringsarbete. Du är uthållig, både när det gäller att sälja in en idé och i genomförandet där du alltid fullföljer till dess att samtliga mål är uppfyllda. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Lean Production. För att lyckas i rollen är det av vikt att du både kan arbeta självständigt, men också i grupp där du vågar ta initiativ.

Vi tror att du som person kännetecknas av ett stort ansvarstagande och att du är öppen för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att hitta nya effektiva lösningar. Som person är du engagerad i arbetet, kommunikativ och har som mål att ständigt förbättras både på personligt plan, men också bidra till utvecklingen på Saab.

Vi ser gärna att du har:
- Relevant akademisk utbildning med inriktning mot produktionsteknik eller annan eftergymnasial utbildning kombinerad med god erfarenhet.
- Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från producerande industri.
- God insikt i och erfarenhet av produktion och produktionsprocesser.
- Kunskaper inom kompositteknik och erfarenhet inom automatisering är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Saab

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 18
Har du utbildning inom ekonomi eller erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra? Nu söker vi dig som vill jobba som ekonomiassistent på Saab, ett stort bolag i framkant och där det ges fina möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start så snart som möjligt och 6 månader framåt, med stor chans till förlängning. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du tillhöra avdelningen leverantörsreskontra. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för ankomstregistrering och kontering av inkommande leverantörsfakturor. Du ansvarar även för att leverantörsfakturorna skickas iväg på attest samt även att de kommer tillbaka för vidare utbetalning.

Tjänsten är på heltid och placerad på Saab i Tannefors, Linköping.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom ekonomi sedan tidigare, gärna inom leverantörreskontra. Vi ser att du har utbildning inom ekonomi från antingen yrkeshögskola eller universitet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, vi ser att du är en social lagspelare med positiv inställning och energi. Du besitter förmågan att behålla ditt lugn och hög kvalitet på utförandet av arbetet även i perioder med hög belastning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Operativ inköpare till Saab i Linköping!

Inköpare
Läs mer Okt 18
Har du erfarenhet av operativt inköp och vill du arbeta i en dynamisk samt internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker Saab en ny medarbetare!

Tjänsten är ett konsultuppdrag som har önskad start så snart som möjligt och löper 12 månader framåt med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Inom tjänsten som operativ inköpare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift handla om att utföra inköpsorder för professionella tjänster, produktionsvaror och investeringar. I samarbete med kollegor och leverantörer kommer du aktivt arbeta för att säkerställa att systeminnehållet avseende varor och tjänster levereras med god kvalité. Du kommer även ansvara för att priser och leveransvillkor uppdateras korrekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Underlätta och föra dialog med intressenter inom leveransbasen för att säkerställa att villkoren uppnås och accepteras.
- Genomföra orderbeställningar och leveransövervakning.
- Assistera och arbeta med rapporter och dataanalyser vid behov.
- Utvecklings- och förbättringsarbete inom leverantörsintroduktioner.

Vem är du?
Du behöver ha läst eftergymnasial utbildning inom operativt inköp eller ha motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Tidigare vana vid att arbeta i olika affärssystem, gärna IFS. Då du kommer att arbeta med kunder både nationellt och internationellt så är det ett krav att du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt i både svenska och engelska.

För att trivas i rollen som operativ inköpare till Saab är du noggrann, flexibel och strukturerad. Som person är du även lösningsorienterad och har en god förmåga att hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du är självgående, har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att tillsammans sträva mot att uppnå gemensamma mål. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi gärna även att du är relationsskapande och kommunikativ.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Interimschef till offentlig sektor i Linköping

Kontorschef, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 16
Om tjänsten
Vår kund är i behov av en interimistisk chef med placering i Linköping. Därför söker vi nu, för ett konsultuppdrag, dig som har erfarenhet inom området.

• Omfattning: 100%, men kan tänkas gå ned till 50% vid behov om önskat.
• Start: omgående.
• Längd: 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Du blir anställd av oss på Dreamwork alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.
Arbetet sker till största del på plats i kundens lokaler i centrala Linköping.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att ha personalansvar för cirka 15 medarbetare, vilket innebär sedvanlig arbetsledning och ansvar. Som chef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att säkerställa en smidig bemanning och kontinuerlig drift i den operativa verksamheten. Detta kommer att kväva nära samarbete med andra nyckelfunktioner.

En väsentlig del av ditt arbete kommer att innebära att upprätthålla en dialog med forskare och andra uppdragsgivare. Det är en viktig aspekt av din roll.

Du kommer också ha tillgång till stöd i form av övergripande funktioner och centrala stödfunktioner såsom HR och ekonomi. Detta utformat för att underlätta och stärka ditt arbete som chef.


Vem är du?
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har:
• en relevant universitets- eller högskoleexamen
• minst ett års chefs och ledarerfarenhet
• goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att framgångsrikt axla rollen som interimschef krävs ett genuint intresse för människor och förmågan att anpassa kommunikationen efter målgruppen. Du förväntas ha en stark samarbetsförmåga, ta initiativ och vara målinriktad. Du bör vara skicklig i muntlig och skriftlig kommunikation, vara flexibel och ha en god planeringsförmåga.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV! Urval sker löpande.


Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Interimschef till statlig verksamhet i Linköping!

Avdelningschef, statlig
Läs mer Okt 23
Är du en person som har ett intresse för att utveckla och leda människor? Har du erfarenhet av att ansvara för personal och drift? Läs vidare!

Till vår kund inom statlig verksamhet söker vi nu dig som vill anta rollen som interimchef inom Centrum för biomedicinska resurser. Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start så snart som möjligt och sträcker sig sex månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

About the position
I rollen som interimschef till Centrum för biomedicinska resurser, CBR, innebär din huvudsakliga arbetsuppgift personalansvar för cirka 15 medarbetare, vilket inkluderar sedvanlig arbetsledning och ansvar. Som chef har du det övergripande ansvaret för att den operativa verksamheten fortlöper vad gäller bemanning och drift. Arbetet sker i nära samverkan med andra nyckelfunktioner inom verksamheten och du kommer att få stöd i ditt arbete från HR-funktionen och ekonomiavdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av chefs- och ledarskap och du har relevant högskoleutbildning för tjänsten. Du besitter förmågan att anpassa din kommunikation beroende på målgrupp och du tar gärna initiativ till att förbättra befintliga arbetsmetoder. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav i rollen.

Vår kund värdesätter att du har ett starkt intresse för att arbeta med människor samt att du har en god relationsskapande förmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Servicetekniker till Connect Bus i Motala!

Lastbilsmekaniker
Läs mer Sep 28
Vill du vara en del av Connect Bus nyetablering med verkstad och nya fordon i Motala? Gillar du verksstadsjobb och är intresserad av eldrivna fordon? Här erbjuds du en nyckelroll där du vara med och påverka och forma ditt egna arbete!

Om tjänsten
Vi söker en erfaren och engagerad servicetekniker att ansluta sig till vårt team på Connect Bus! Om du har passion för
fordonsunderhåll och kompetens om reparation och underhåll, så är detta din chans. Vi ser fram emot att välkomna
en ny kollega med expertis inom bussmekanik och en önskan att bidra till en säker och pålitlig busstjänst. Ansök idag
och bli en del av vår resa mot en bättre kollektivtrafikupplevelse!

Du kommer vara placerad på vår depå i Motala på Delfinvägen 3. Arbetstiderna är vardagar, 7-16.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Connect Bus.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som servicetekniker i Motala genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på våra eldrivna fordon samt
säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus
underhålls- och säkerhetssystem följs. Vi tillhandahåller utbildning för aktuell fordonstyp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Självständigt och gemensamt arbete för service, underhåll och reparation av fordon
• Utföra fackmannamässiga reparationer
• Underhåll av reservdelslager och verkstadsutrustning
• Utföra bränslebesparande åtgärder på det effektivaste, mest kvalitetssäkra och bäst kostnadsmässiga sätt
• Aktivt delta i effektivisering och förbättringsarbeten inom sitt område
• Utföra felsökning och bedömning av reparationsåtgärder och materialbehov i samråd med arbetsledning
• Bidra tillständiga förbättringar
• Andra förekommande arbetsuppgifter inom verkstaden som tilldelas av verkstadschefen, eller någon i ledande position.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Du är självgående, har hög servicekänsla och
arbetar effektivt. Vi ser även att du har god datorvana.

Du har teknisk eller fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt två års dokumenterad erfarenhet som mekaniker
för tunga fordon. Du har erfarenhet av felsökningssystem och har goda kunskaper inom el (lågvolt) och ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har körkort med minst B- behörighet. Det är meriterande om du har D- körkort och erfarenhet av verkstadssystem.

Om verksamheten
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta
fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment
Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss.
Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer.
Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret
team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.

Ansök nu

Rekryteringsspecialist till Saab

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 26
Du har väl inte missat att Saab är inne i en tillväxtfas? Är du intresserad att vara med på resan som rekryteringsspecialist har vi nu chansen för dig!

Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Career Center ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom Saab i Sverige. Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster, exempelvis projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker och även ibland också piloter. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab. Det inkluderar bland annat kravprofil, skriva samt publicera jobbannonser, göra urval, kontinuerliga möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, personbedömning efter kapacitets- och personlighetstest, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning. Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HR BP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen. Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess tillsammans med vår leverantör Aon. Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag via Poolia med önskad start så snart som möjligt, och fram till oktober 2024.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom rekrytering, gärna från rekrytering av kvalificerade tjänster på olika nivåer i organisationen. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du även är certifierad i Aons testverktyg. Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare, så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen ingår samtidigt mycket eget ansvar då du driver egna rekryteringsprocesser självständigt, vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga. Precis som på många andra företag har även vi en del administrativt arbete, vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Applikationsingenjör till Kadant Noss i Norrköping

Applikationsingenjör
Läs mer Sep 12
Om tjänsten
Vill du arbeta med mångsidiga arbetsuppgifter på ett internationellt företag? Värderar du att vara en del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi chansen för dig!

Till Kadant Noss söker en vi nu en öppen, kommunikativ och flexibel applikationsingenjör med start omgående. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Kadant Noss i Norrköping.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som applikationsingenjör designar du och offererar system för papper- och cellulosaindustrin. Du kommer att jobba med olika serviceuppdrag och har daglig kontakt med Kadant Noss internationella säljare och kunder. Du kommer ingå i en applikationsgrupp med totalt tre anställda där du rapporterar direkt till applikationschefen.

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik samt möjligheten att utvecklas i en dynamisk organisation. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor.

Vem är du?
Vi ser att du har en högskoleingenjörsexamen mot kemi, maskin eller annan relevant inriktning. Det är önskvärt om du har hunnit jobba några år i ingenjörsyrket. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är bevandrad i Officepaketet och Excel. Körkort är ett krav då vissa resor kan förekomma längre fram i anställningen. Har du erfarenhet eller kunskaper från pappersindustrin eller större processanläggningar är det meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. Du är öppen, flexibel och prestigelös som person.

Om verksamheten
Kadant Noss utvecklar, säljer, konstruerar och projekterar avancerade systemlösningar och utrustning till massabruk samt pappers- och kartongbruk över hela världen. Huvudkontor, utveckling, försäljning och projektering finns i Norrköping. Kadant Noss är ett dotterbolag till Kadant Inc. som är ett globalt företag med 2900 medarbetare.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Länsstyrelsen i Östergötland.

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 26
Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill jobba som redovisningskonsult ute hos Länsstyrelsen i Östergötland.

Omfattning: Heltid 100%
Start: Oktober
Längd: Februari -24, eventuellt längre.

Goda möjligheter till distansarbete
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Månadsavstämningar och jobba bort gamla differenser och felaktiga balanser (kundreskontra/ levarantörsreskontra /huvudbokföring/ övrigt), felsökningar, kontroller och upprättningar inför årsbokslut.
- Ta fram Exceleratormallar för underlätta månadsavstämningar och avstämningar vid/inför bokslutet


Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla nedan kriterier:

• gymnasium eller likvärdig utbildning
• utbildning inom aktuellt område
• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift

Vana att arbetat statligt och något/några års arbetserfarenhet, med stora kunskaper i Excel.
Bör ha jobbat i Agresso/Unit4 ERP.
Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 900

Ansök nu

Fena på att bygga excelratormallar till myndighet

Ekonomikonsult
Läs mer Sep 26
Om tjänsten
Vår kund som är en myndighet behöver en konsult som kan sätta sig in och bygga inläsningsbara excelratormallar.

Omfattning: Heltid eller deltid
Start: Så snart som möjligt.
Längd: Beror på om det är på deltid eller heltid.

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt så finns möjlighet att fakturera från eget bolag.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgiften i första hand är att sätta sig in och bygga dessa mallar.

Kan du även tänka dig att jobba som redovisningsekonom med:

• månadsavstämningar och jobba bort gamla differenser och felaktiga balanser (kundreskontra/ levarantörsreskontra /huvudbokföring/ övrigt), felsökningar, kontroller och upprättningar inför årsbokslut

Då finns möjligheten att jobba på heltid fram till januari/februari.


Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget, behöver du:

- Vara en erfaren redovisningsekonom/controller, med erfarenhet inom statlig redovisning.
- Du har erfarenhet av excelratormallar.

Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 900

Ansök nu

Redovisningskonsult till Thorell Revision!

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 4
Om tjänsten
Är du redovisningskonsult och intresserad av fastighetsbranschen och ekonomisk fastighetsförvaltning? Gillar du att skapa goda kundrelationer och vill jobba med ekonomiska tjänster nära kunden?

Egero, en del av Thorell Revision, är en komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning med bred fastighetskompetens och lång erfarenhet av att skapa effektiva rutiner.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Thorell Revision i Linköping. Urval sker löpande och välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som redovisningskonsult ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till våra kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Du kommer att arbeta nära flera spännande kunder i små och stora fastighetsägande bolag och koncerner med tjänster inom ekonomisk fastighetsförvaltning. Du har en konsultativ roll och fungerar som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess. Då varje företag har olika behov anpassar du arbetet så att varje kund får det ekonomiska stöd som den är i behov av. Du jobbar med avstämning, kvalitetssäkringar och rapportering i nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

- Avstämningar och kvalitetssäkringar
- Rapportering och rådgivning
- Kundansvar
- Momshantering
- Inkomst och skattedeklarationer
- Upprättande av månads- och årsbokslut
- Projektredovisning och löpande redovisning

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet som redovisningskonsult. Det är meriterande om du har kunskap eller intresse av fastighetsbranschen. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har god IT och systemvana och är väl bevandrad i Officepaketet och Excel.

För att passa in i rollen så tror vi att du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta med kunder och internt i team. För att lyckas i rollen som redovisningskonsult är du affärsorienterad och blir stimulerad av att möta nya miljöer och individer. Som person är du prestigelös och vill skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Om verksamheten
Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Vi är i dagsläget ca 60 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Thorell Revision är medlem i Baker Tilly, ett rikstäckande nätverk för fristående revisions- och redovisningsbyråer.

Ansök nu

Ekonomichef till Luftfartsverket i Norrköping!

Ekonomichef
Läs mer Sep 18
Vi söker dig som är redo att axla rollen som enhetschef på ekonomiavdelningen på Luftfartsverket i Norrköping. Har du tidigare haft ansvar över ekonomistyrning och redovisning på chefsnivå? Kanske är det då dig vi söker! Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till sista april 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomichef på Luftfartsverket kommer du att utföra arbetsuppgifter såsom ekonomisk planering, redovisning, uppföljning samt rapportering av ekonomiska transaktioner. Du kommer ha ytterst ansvar över den ekonomiska redovisningen åt Luftfartsverket och dess dotterbolag.

Enheten ekonomi sammanhåller verksamhetens planering och budgetering. Som en del av det teamet kommer du därför att stötta verksamhetens planering, ge vägledning i ekonomiska frågor samt bistå med kalkyler och andra underlag som krävs för styrning, prognos, analys och rapportering av ekonomiska transaktioner. Du kommer att tillhöra ett team på ca. 20 personer där ni tillsammans arbetar för att uppnå de uppsatta målen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Leverera fakturering, leverantörs- och kundreskontra, löpande redovisning samt bokslut.
- Identifiera nya och ändrade lagkrav inom ansvarsområdet och vid behov ta fram förslag på interna styrande dokument samt ansvara för uppdatering av dessa.
- Inom ramen för befintliga resurser omhänderta övriga uppdrag från koncernfunktionen.
- Delta i ledningsgruppens gemensamma tjänster.
- Rapportera till direktör och övriga medarbetare inom teamet.

Vem är du?
Du besitter flerårig erfarenhet som chef inom ekonomi (controllerchef, ekonomichef, redovisningschef, CFO) samt har haft verksamhets-, budget- och personalansvar. Du har en relevant akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi söker dig med 5-10 års aktuell erfarenhet inom ekonomi. Det är meriterande om du arbetat inom statlig eller offentligt reglerad verksamhet eller annan stor organisation samt har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är målfokuserad och en person som gärna tar initiativ till att förbättra samt effektivisera arbetssätt. Att vara kommunikativ och lösningsorienterad är egenskaper som eftersökes för tjänsten.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Innesäljare till Mårdskog & Lindkvist i Norrköping

Innesäljare
Läs mer Aug 16
Vill du bli en del av ett engagerat team som värdesätter samarbete? Är du en person som drivs av att ge god service och ser lösningar som ger kunden ett större värde? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Till Mårdskog & Lindkvist i Norrköping söker vi nu en ambitiös Innesäljare till deras försäljningsteam. Tjänsten är ett vikariat med önskad start så snart som möjligt och fram till augusti 2024.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Innesäljare väntar en händelserik och rolig arbetsvardag. Tillsammans med ett erfaret försäljningsteam arbetar ni för att ge kunderna bästa möjliga service och vägledning i ett brett sortiment. Din arbetsroll som innesäljare innefattar ansvar för dina egna kunder, både större och mindre, samt inom olika områden och distrikt. Du kommer att ha en tät dialog med både innesäljare i närmsta teamet men också tillsammans med utesäljarna. Ditt främsta fokus är att ta emot ordrar både via telefon och webb.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:
- Hantering av leveranser och reklamationer
- Aktivt arbeta med merförsäljning
- Ordermottagning
- Närvara vid leverantörsbesök
- Administration och dokumentation för att upprätthålla kundkorten

Förlagd arbetstid är 08.00-16.30 mån-ons, 08.00-17.00 tors. och 08.00-16.00 fre.
Beredskap kan komma att bli aktuellt för tjänsten, sker vanligtvis under 4-5 veckor utspritt på 1 år.

Hos Mårdskog & Lindkvist erbjuds du ett givande och utmanade arbete med ett engagerat och härligt team som värdesätter en stark gemenskap och ett gott samarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom ett serviceyrke, med fördel inom försäljning, kundsupport eller restaurang. Då Mårdskog & Lindkvist är en matgrossist ser vi gärna att du har ett intresse för mat och dryck och är hungrig på att sätta dig in i sortimentet. Likväl är det meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Jeeves, men inget krav. Därtill kräver tjänsten att du har flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att passa för rollen som innesäljare hos Mårdskog & Lindkvist är du en person som drivs av att alltid ge bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att ta till dig ny information samt trivs med att ha daglig kontakt med kunder. Vidare är du självgående och flexibel i ditt arbetssätt där du med enkelhet hanterar oväntade situationer med att se lösningar. Vi ser även att du är en lagspelare som värdesätter samarbete, för det gör vi!

Om verksamheten
Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Våra anläggningar är placerade i Jönköping, Norrköping och Kalmar med huvudkontor i Jönköping.
För mer information se www.mardskog.se

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Inköp

Inköpare
Läs mer Aug 11
Vi på Poolia söker just nu inköpare för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Vi arbetar både med konsultuppdrag och direktrekryteringar inom inköp, detta styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in din intresseanmälan via denna annons öppnar du dina dörrar för nya och spännande utmaningar, välkommen till vårt nätverk!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen som inköpare kan vara både operativ och strategisk, den specifika tjänsten varierar efter bransch och kundbehov. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet samt ett stort intresse för området. Som inköpare hos någon av våra uppdragsgivare kan dina arbetsuppgifter exempelvis innefatta ansvar för löpande inköp och transportbokningar, kontakt med såväl olika leverantörer som transportbolag, kontakt med kunder/återförsäljare för att säkerställa ett optimalt varuflöde samt ansvar för artikelregister. Rollen kan också innefatta att ansvara för eller delta vid förhandling och upphandling. Du blir en del av inköpsavdelningen, och arbetar vanligtvis mycket nära orderhantering, logistik och i många fall också marknad/försäljning.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande uppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik. Antingen har du längre erfarenhet av arbete med inköp eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. Du har gott om erfarenhet av arbete i officepaketet samt excel. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom något eller flera större affärssystem. För att trivas med rollen är du som person öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Då vi arbetar i ett stort geografiskt område önskar vi att du i din ansökan anger vilken ort du är intresserad av!

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Ekonomi

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 8
Vi söker ständigt grymma ekonomiassistenter, löneadministratörer- och specialister samt redovisningsekonomer för kommande uppdrag i Östergötland. Vi arbetar både med konsultuppdrag och direktrekryteringar inom ekonomi, detta styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in din intresseanmälan via denna annons öppnar du dina dörrar för nya och spännande utmaningar, välkommen till vårt nätverk!

Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar vi dig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:
- Stötta befintlig ekonomiavdelning
- Bankbetalningar
- Granskning och ankomstregistrering
- Hantera leverantörsreskontra
- Hantera kundreskontra
- Kreditprövningar
- Inkassohantering och påminnelser
- Löpande bokföring
- Lönehantering

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande uppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, från universitet/högskola eller YH-utbildning. Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom ekonomi eller så har du precis påbörjat din karriär. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kunskaper i Excel är alltid en stark merit. Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem.

För att passa i de flesta roller inom ekonomi bör du vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du bör dessutom vara kommunikativ och serviceinriktad. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Då vi arbetar i ett stort geografiskt område önskar vi att du i din ansökan anger vilken ort du är intresserad av!

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Erfaren Administratör till Myndighet i Linköping

Studieadministratör
Läs mer Aug 22
Vi söker för kunds räkning en erfaren administratör till myndighet i Linköping. Uppdraget är start i början på september och sträcker sig minst 6 månader med chans till förlängning.
Arbetstiderna är 8.00-16-30 måndag – fredag. Du kommer bli anställd av oss på Dreamwork men arbetar på plats hos kund.

Låter detta som ett jobb som passar in på dig? Då är du välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet sker löpande. Notera den korta svarstiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker en erfaren administratör till myndighet i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår administration i form av tentahantering, administration av examensarbeten och uppsatser. Du kommer att arbeta med resultatrapportering i myndighetens system Ladok samt administrera fristående kurser i systemet Bilda. Du kommer också att vara stöd för internpersonal samt studenter. I arbetsuppgifterna ingår även arkivering, schemabokningar, utvecklandet av processer och rutiner samt arbeta i administrativa system.
Vi söker dig:


Vem är du?
Vi söker dig med minst tre-årig gymnasial utbildning. Du har flerårig erfarenhet av relevant kvalificerad och självständigt administrativt arbete. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i administrativa system. Du har goda kunskaper i MS-office.

Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 900.

Ansök nu

Strategisk planerare till Siemens i Finspång!

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 27
Har du tidigare arbetat inom Supply Chain och har erfarenhet av strategisk planering? Är du en strukturerad lagspelare som besitter en god analytisk förmåga? Siemens i Finspång söker dig som vill vara en del av deras team och anta rollen som strategisk planerare. Detta är ett konsultuppdrag med önskad start i slutet på augusti och sträcker sig ett år framåt.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som strategisk planerare till Siemens avdelning "Material Control" kommer du att tillhöra ett team på ca. 20 medarbetare som brinner för samarbete och där olika kompetenser innebär en styrka för lyckade framgångar. Teamet arbetar mot olika fokusområden såsom behovsplanering, koordinering rörande kritiska komponenter samt förrådsstyrning och returlogistik. Avdelningen ansvarar för återköp av kundägda maskiner och verksamhetsutveckling inom hela Supply Chain.

Syftet är att säkra delar till planerad och icke planerad service utifrån olika tillgänglighetsstrategier. Stort fokus ligger på långsiktiga strategier och ständig utveckling för att möta de utmaningar vi står inför.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som strategisk planerare kommer du bland annat:

- Ansvara för dimensionering och anskaffning av hela gasturbiner till eftermarknaden globalt.
- Ansvara för att mäta och rapportera KPI:er samt analysera, riskbedömma och presentera tillgänglighetsaspekter för ledningsgruppen.
- Skapa tvärfunktionella lösningar på komplexa logistikproblem för att bidra till optimering av verksamhetens tillgänglighet.
- Forma och utveckla logistikområdet i stort med hjälp av dina tidigare erfarenheter inom området.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom Supply Chain och har erfarenhet av strategisk planering. Du har sannolikt högskolexamen med inriktning mot logistik eller motsvarande område. Du har förmågan att i såväl tal som skrift hantera både det engelska och svenska språket. Rollen ställer också krav på att du är en erfaren systemanvändare och har tidigare arbetat i SAP och Excel/PowerPoint.

För att lyckas i rollen är du en samarbetsvillig lagspelare med god förståelse för konstandseffektiv tillgänglighet där riskperspektiv i olika dimensioner tas hänsyn till. Du är van vid att arbeta på strategisk nivå, i nära dialog med ledningsgruppen och kan presentera samt argumentera för beslut eller behov av förändring för ledningen. Som person är du driven, målinriktad och lösningsfokuserad. Du arbetar strukturerat och målinriktat med fokus på att arbeta mot gruppens gemensamma mål.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionschef till Colmec i Norrköping!

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jul 26
Är du en erfaren ledare och med tidigare bakgrund inom produktion och skapandet av effektiva flöden? Colmec i Norrköping söker nu en ambitiös och driven produktionschef. Som en innovativ aktör inom däckbranschen strävar Colmec efter att ständigt förbättra sina processer och hoppas att du vill vara en del av deras verksamhetsutveckling. Om du är en person som kännetecknas av stort ansvarstagande och brinner för att optimera verksamhetsprocesser, kan detta vara rätt roll för dig.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som produktionschef på Colmec spelar du en central roll för produktionen inom företaget. Du ansvarar för att upprätta produktionsplaner, budgetering och förebyggande underhåll. Arbetet handlar om att optimera produktionen genom att utföra ständiga förbättringar av rutiner samt att följa upp analyser för att säkerställa en kostnadseffektiv produktion av högsta kvalité.

Det är av vikt att du har förmågan och viljan att driva på utvecklingen av verksamheten och att du kan skapa ett framgångsrikt produktionsteam, med fokus på att uppnå gemensamma mål. I arbetet ingår att ta beslut kring personalutvecklingsinsatser och att produktionen följer de rutiner och den policy som gäller. Därför innefattar tjänsten således att genomföra kvalitetskontroller över produktionen.

Som produktionschef har du stort inflytande, där din uppgift handlar om att coacha anställda och bära ansvaret för att produktionen leder till framgångar för verksamheten. Du kommer att ha personalansvar och genomföra rekryteringar till produktionsteamet. Produktionschefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Driftchef.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Colmec.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen kommer du att genomföra följande arbetsuppgifter:

- Resurs- och produktionsplanering
- Budgetering
- Kvalitetssäkring
- Personalansvar och rekrytering
- Framtagning, uppföljning och effektivisering av rutiner
- Materialbeställning
- Avstämningar med arbetsledare

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda en produktion. Du kanske arbetar som skiftledare eller arbetsledare idag, men är nu redo för att ta nästa kliv i arbetskarriären.

För att lyckas i rollen har du en förmåga att coacha och driva utvecklingen av en teknikbaserad produktion. Du har erfarenhet kring kvalitetsarbete inom produktion samt arbete med effektivisering av produktionsflöden. Som person är du en operativ ledare som kännetecknas av högt engagemang och föredrar att arbeta verksamhetsnära. Du är lyhörd, målmedveten och har en god kommunikativ förmåga.

Colmec erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en del av företagets framgångsrika tillväxtresa och bidra till effektiviseringen av deras affärsprocesser. Om du är en passionerad och driven individ med en stark teknisk kompetens, väntar en spännande utmaning för dig hos Colmec.

Om verksamheten
Colmec AB är marknadsledande i Sverige vad avser regummering av Lastvagnsdäck och Bussdäck. Vårt varumärke BOSS har den största volymen av samtliga Lastvagnsdäck och Bussdäck på den svenska marknaden. Colmec bedriver verksamhet i Sverige och Polen, med egna produktionsanläggningar i båda länderna. Vi är dessutom verksamma i Norge, Danmark och Finland. Colmec har total 380 anställda i koncernen och omsätter ca 1,2 miljarder SEK.

Colmec skall vara den mest attraktiva och naturliga partnern för distribution av Lastvagnsdäck och Bussdäck, genom effektiva distributionskanaler, högt tekniskt kunnande, avancerad egen LV-regummering och ekonomiskt fördelaktiga alternativ.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare med start i augusti!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 14
Är du serviceinriktad och kundorienterad? Har du även en positiv framhållning och besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga? Då kan det vara just dig vi söker till vårt nästa uppdrag! Vi söker nu en kundservicemedarbetare med önskad start i augusti 2023. Konsultuppdraget sträcker sig fram till december 2023, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en del av ett team inom kompetensområdena fastighet, service och inköp. Du kommer ansvara för att handlägga ärenden över telefon och en webbportal. Ärendena utgörs av felanmälningar, frågor och beställningar. Vissa ärenden kan hanteras direkt av teamet i kundtjänsten medan andra behöver fördelas vidare till entreprenörer eller specialister. Du kommer utföra arbetet i ett ärendehanteringssystem och har till din hjälp stöd av både IT- supporten och dina kollegor i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå och minst ett års erfarenhet av kundtjänst eller support. Du besitter även grundläggande IT-kunskaper med vana att arbeta i olika IT-system. Kunskap inom fastighet och inköp är meriterande. Då vi hanterar frågor via telefon, chatt och ärendehanteringssystem är goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift, en förutsättning för tjänsten.

Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad. Du är ansvarsfull och målmedveten i ditt arbete och uppskattar att arbeta i team i nära samarbete med kollegor. Att vara kundorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten ser du som en självklarhet.

Det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad för att kunna ställa om utifrån kundens behov eller verksamhetens planering. Därför besitter du förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt även under stressade förhållanden.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Säljare till Kinnarps i Norrköping!

Account manager
Läs mer Jul 11
Är din passion att skapa nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga kundrelationer? Har du öga för färg och form och vill utvecklas i rollen som säljare hos ett bolag i framkant, med fokus på hållbarhet och miljö? Då kan det vara dig vi söker! Kinnarps Group fortsätter att växa och därför söker vi ytterligare en driven och relationsskapande säljare med placering i Norrköping.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som säljare kommer du att tilldelas en mindre kundbas inom ett av Kinnarps affärsområden: kontor, skola, vård och omsorg. Dessa utvecklar, besöker och vårdar du med fokus på proaktivitet och kvalitet. Du kommer även parallellt att arbeta med att identifiera och skapa nya kunder och affärsmöjligheter. Som säljare är det givetvis av vikt att bygga och upprätthålla goda relationer med både nya och befintliga kunder.

Tjänsten passar dig som trivs med stort eget ansvar och som vill vara med och påverka Kinnarps försäljning. Tillsammans med dina kompetenta kollegor ökar ni marknadsandelarna och säkerställer en lönsam tillväxt för region Norrköping genom ständigt förbättringsarbete.

Rekryteringsprocessen utförs i samarbete med Poolia och du kommer anställas direkt av Kinnarps.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Proaktiv och långsiktig bearbetning genom värdeförsäljning till befintliga kunder
- Prospektbearbetning och nykundsförsäljning
- Driva affären och ansvara för projekten, från början till slut
- Säkerställa och dokumentera affären i CRM-, ritnings- och offersystem
- Budgetansvar
- Kundvårdande aktiviteter
- Vara behjälplig i upphandlingsarbete

Vem är du?
Vi ser att du som söker har ett genuint intresse och några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna från en liknande bransch och med en bred produktportfölj. Om du har erfarenhet av att arbeta i något CRM-system är det meriterande liksom om du har arbetat med försäljning mot offentliga kunder alternativt inom något av ovan angivna affärsområden. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du tävlingsinriktad och resultatorienterad, alltid med fokus på kvalitet och långsiktighet. Du är organiserad och trygg i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt som externt. Därför behöver du vara en god kommunikatör såväl i tal som i skrift och bekväm med att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Därtill är du lösningsorienterad med ett positivt mindset, har ett strategiskt tänk samt en förmåga att se framtida affärsmöjligheter.


Om verksamheten
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på http://www.kinnarps.se

Ansök nu

Produktionslogistiker till Lantmännen i Norrköping!

Logistiker
Läs mer Jul 11
Är du en driven person med intresse för produktion och logistik? Vill du vara med att utveckla ett spännande bolag inom lantbruksbranschen? Lantmännen i Norrköping söker en medarbetare som är sugen på att ta sig an en ny utmaning och axla rollen som produktionslogistiker. Detta är ett konsultuppdrag med önskad start i början på augusti 2023 och sträcker sig fram till mars 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som produktionslogistiker på Lantmännen kommer du att arbeta med att säkerställa en god livsmedel- och fodersäkerhet genom att följa befintliga rutiner och instruktioner. Du kommer att vara behjälplig vid planering av bemanning och ansvara för att rapportera avvikelser.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, men de kommer i huvudsak innebära att:

- Administrera bokningssystem för in- och utleveranser.
- Genomföra ankomstregistrering samt mottagningskontroller av spannmål.
- Hantera passerkortssystem och säkerhetsprov.
- Hantera utlastning av farligt gods.
- Utföra rondering av mottagningsutrustning.

Vem är du?
Tjänsten kräver att du har genomförd gymnasieutbildning och grundläggande kunskap inom datahantering. Du behöver även behärska det svenska och engelska språket både i tal som skrift. Utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området samt kännedom kring livsmedel- och fodersäkerhet är meriterande.

Som person är du social och kommunikativ. Du drivs av att arbeta i högt tempo och tar gärna initiativ till att förbättra samt utmana verksamhetens befintliga arbetssätt. Du är en person som kännetecknas av stort ansvarstagande och tar dig an dina arbetsuppgifter med hög ambition.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Säljare till Nellemann Machinery i Skänninge

Account manager
Läs mer Jun 28
Har du kunskap om lantbruk och lantbruksredskap och vill vidareutvecklas som säljare? Då har du nu chansen att bli en del av Nellemann Machinery – en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som vill utveckla detta vidare tillsammans med oss.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som säljare kommer du att vara ansvarig för området Östergötland, Småland och södra Sörmland. Du kommer att proaktivt kontakta och besöka nya och befintliga kunder inom lantbruksbranschen. Du kommer självständigt att presentera och sälja hela produktsortimentet som innefattar både lantbruksmaskiner och lantbruksredskap. Du bearbetar marknaden uppsökande och upprätthåller goda relationer med befintliga kunder och ser även möjligheter att skapa nya affärsmöjligheter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Nellemann Machinery.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har kunskap om lantbruksmaskiner och redskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Du har goda datorkunskaper och behärskar Officepaketet. Du har B-körkort som möjliggör att du kan ta dig ut till kunderna. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Som person är du social, öppen, initiativtagande och brinner för försäljning. Du har ett gott bemötande och är orädd att knyta nya kontakter. Du har en positiv inställning till branschen och är villig att bidra såväl som ta del av befintlig kunskap och lära dig vidare. Du är självgående, resultatorienterad och har en förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om verksamheten
Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

Ansök nu

Elkraftsingenjör till SAAB Aeronautics

Flygplanselektriker
Läs mer Apr 4
Elkraftsingenjör till SAAB Aeronautics

Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö? Nu söker vi en elkraftsingenjör till vårt affärsområde Aeronautics. Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Om avdelningen och tjänsten
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Avdelningen Ground Support Equipment har verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Denna tjänst utgår från Östersund men möjlighet finns också till att arbeta från Saabs nyrenoverade kontor i Åre eller övriga verksamhetsorter. Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer. Våra uppdrag består av att ombesörja att underhållssystemen försörjs med rätt underhållsutrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder och slutanvändare.

Sektionen Ground Support består av ca 35 personer och är indelade på tre team beroende på produktområde. Team ström- och luftförsörjning ansvarar för aggregat och fasta installationer i byggnader mm för strömförsörjning, kylluftsförsörjning och torrluftsförsörjning av flygfarkoster. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Tekniska utredningar och analyser.
• Elkvalitetsmätningar.
• Kravhantering och verifiering av kravuppfyllnad.
• Framtagningar av tekniska lösningar för att möta kravspecifikationer, antingen med Saabresurser eller i samverkan med underleverantörer.
• Underhåll av befintlig utrustning hos våra kunder.
• Underhållsberedning och framtagning av föreskrifter.
• Felsökning samt stöd till användare.
• Utbildning av kunder och brukare.
• Ledning av projekt och uppdrag.
Copyright Saab AB

Vem är du?
Du är en person som har lätt för att samarbeta i team och att kommunicera med andra, samtidigt som du är självgående då rollen innebär självständiga uppgifter. Du har en stor flexibilitet och tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter samt gillar att strukturera arbetet, analysera och lösa problem.

• Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet men det är en fördel om du har längre erfarenhet.
• Tidigare arbete utomlands eller arbete med utländska kunder och leverantörer är också meriterande.
• Du har minst en högskoleutbildning inom ett tekniskt program som elkraftsingenjör.
• Dina kunskaper i både svenska och engelska är goda i både tal och skrift.
• Du är van att arbeta i Word och Outlook, det är meriterande om du även har vana av att arbeta med Excel och Power Point.
• Tjänsten innebär en stor del resor nationellt och internationellt
• B-körkort

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Sista ansökningsdag 31 juli. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten kontakta:
Peder Westerberg, Rekryteringskonsult Poolia Norr
mobil: 072-165 27 49 mail: peder.westerberg@poolia.se

Ansök nu

Produktionsplanerare till Norrköpings Hamn

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 3
Vill du arbeta på ett modernt hamnföretag med en strategisk betydelse för vår region? I Norrköpings Hamn arbetar 160 anställda, i olika roller, med den dagliga driften och för bolagets framtida utveckling. Vi behöver nu förstärkning i form av en produktionsplanerare. Vi trivs tillsammans, har kul på jobbet och arbetar med stolta, härliga medarbetare och chefer i enlighet med våra värderingar samarbete, förtroende och glädje. Våra nybyggda kontorslokaler är belägna vid vattnet på Händelö.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som produktionsplanerare är du hamnens ”pusselläggare” och hjärnan bakom planeringen för vår produktion. Du ingår i ett tvåmanna team på vår produktionsavdelning och ansvarar för att resursplanera personal och maskiner på fartygen så att varje uppdrag möter våra kunders unika behov på bästa sätt.

I din roll ingår att kommunicera och redovisa utfört arbete på respektive fartyg avseende behov av övertid etc. som beslutsunderlag till kund. Parallellt ska ett personalpussel läggas där alla medarbetare planeras in på olika jobb med hänsyn
tagen till kundprioritet, kompetens, kostnader och fördelning av tid enligt arbetstidslagen.

Du samverkar med terminalchef, hamnkapten och arbetsledare på stuveriet men också med övriga avdelningar inom Norrköpings Hamn. Daglig kommunikation med externa intressenter så som agenter och bolag ingår i rollen. Så även en viss beredskap på kvällar och helger.

Då bolaget befinner sig i en förändringsprocess för att kunna möta framtidens krav innebär rollen även ett utvecklingsansvar både vad gäller planeringsfunktionen samt delaktighet i övrig utveckling av Norrköpings Hamn.

Du rapporterar direkt till produktionschef.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt av Norrköpings Hamn.

Vem är du?
Du är produktionsavdelningens ansikte utåt mot kund men också internt mot chefer och medarbetare. Därmed är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift samt att du gillar ordning och reda. Att du bidrar med
en positiv inställning och ger energi till gruppen ser vi som en självklarhet. Mycket tid går åt till problemlösning och att hitta optimala lösningar för alla parter både på kort och lång sikt, så en styrka är att du analytiskt lagd och gillar utmaningar.

Då ingen dag är den andra lik och det är många som vill ha hjälp av produktionsavdelningen så kan tjänsten periodvis innebära hög arbetsbelastning. Det är därför viktigt att du klarar perioder med stress, är lyhörd, prestigelös, serviceinriktad, flexibel och ser möjligheter.

En fördel är om du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering och daglig styrning. Vi ser positivt på utbildning inom logistik och tidigare erfarenhet av transportplanering alternativt arbetsledning. Har du dessutom erfarenhet av arbete i hamn och känner till den dagliga hamnverksamheten är det extra meriterande.

Vi vill att du har god datorvana och kan hantera Office-programmen. Då tjänsten innehåller kontakt med internationella kunder och samarbetspartners bör du behärska engelska i tal och skrift. För att kunna ta dig fram inom hamnens områden är B-körkort ett krav.

Om verksamheten
Norrköpings hamn är en av landets större hamnar, med många nationella och internationella kunder. Verksamheten drivs av Norrköpings Hamn AB, som ägs av Norrköpings Kommun. Hamnen har en central roll i utvecklingen av regionen som ett starkt logistikläge. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och utbyggnad av hamnanläggningen. För en god arbetsmiljö är våra gemensamma värderingar – förtroende, samarbete och glädje - ett viktigt stöd. Dessa ska prägla arbetet och göra vardagen enklare för oss alla i Norrköpings Hamn.

Ansök nu

IT-konsult med inriktning mot nätverk till Nordlo i Norrköping

Dataingenjör
Läs mer Jun 30
Är du en erfaren Nätverkstekniker som gillar att göra lite mer än nätverk samt besitter ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vårt kontor i Norrköping för placering hos kund i Finspång. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT!

Rekryteringsprocessen kommer att hanteras skyndsamt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Data Integrity Engineer med inriktning mot nätverk kommer du att vara placerad på uppdrag hos Nordlos kund i Finspång. Rollen innebär att du tillsammans med övriga kollegor i teamet har ansvar för webbaserade anslutningar, installation och support av data. En stor del av arbetet kommer även beröra insamling och överföring av driftdata till företagets cloud-lösningar, samt ansvar för operativ testning av nya lösningar relaterade till datainsamlingen och dataintegritet.

Här får du chansen att arbeta i ett globalt team som stödjer alla företagets CTS kunder, en stor möjlighet att utveckla ytterligare kompetenser och erfarenhet av system i både OT- och IT-miljöer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Nordlo, med uppdrag hos Nordlos kund i Finspång.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Nätverkskonfiguration för fjärranslutning av styrsystem och utrustning via energisystem.
- Konfigurations- och installationsstöd för datainsamlarlösningar.
- Support och underhåll för befintliga anslutningar och VPN-lösningar för befintliga kunder.
- Utredning och lösningar av frågor som rör uppkoppling och kunddatafrågor för insamlad utrustningsdata.
- Teknisk support för försäljningsavdelningen gällande datainsamlings- och fjärranslutningsprodukter.
- Kundsupport för design och krav på platsinstallationer.

Utöver ovanstående kommer du även stödja de dagliga övervakningsundersökningarna av diagnostiska ingenjörer. Du kommer ha en stor betydande roll och förväntas ge stöd för den fortsatta utveckling och förbättring som företaget arbetar med gällande datainsamlingslösningar.

Vem är du?
För att passa i rollen som konsult hos oss på Nordlo så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då arbetet utförs ute hos kund ställs krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Till den aktuella rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete med nätverkstjänster eller styrsystem, du bör ha god kännedom om nätverk och kommunikation. Vi ser gärna att du har kandidatexamen eller erfarenhet som vi kan bedöma motsvarande inom IT/OT. Arbetet kräver direktkontakt med slutkunder för att underlätta design, installation och support. Du kommer ha kontakt med interna och externa kunder över hela världen, tjänsten kräver därför att du behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

I arbetet är du kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på olika nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass. Du har god förståelse för IT-säkerhet och agerar därefter i ditt dagliga arbete.

Om verksamheten
Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Saab!

Inköpare
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet av strategiskt inköp inom det tekniska området och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en strategisk inköpare till Saab i Linköping. Rollen är ett konsultuppdrag med önskad start i augusti 2023 och sträcker sig fram till årsskiftet 2023, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande. Säkra din chans genom att söka redan idag!

Om tjänsten
Inom rollen som strategisk inköpare på Saab kommer du att arbeta både självgående och i team för att skapa goda relationer med leverantörer samt säkerställa inköpsarbete av högsta kvalité. Du kommer att arbeta med projektledning, bygga relationer och bilda ett stort kontaktnät med leverantörer internt och externt. Att därför ha förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt är avgörande för att klargöra förväntningar för berörda parter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Strategiskt inköpsarbete och projektledning.
- Ansvara för olika leverantörer.
- Stödja affärsområdenas projekt med kommersiellt ansvar och att kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
- Ansvara för förhandling, aktivt hantera och vidareutveckla Saab´s leverantörsavtal.
- Driva tvärfunktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar.
- Säkra att Saab´s inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner uppfylls.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk eller ekonomisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig dokumenterad utbildning. Du behöver även ha erfarenhet från strategiskt inköpsarbete och projektledning. Eftersom Saab är ett internationellt bolag kan du i såväl tal som skrift, kommunicera på engelska. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Som person är har du stort intresse för teknik, är intiativtagande, driven och har förmågan att arbeta i högt tempo. Du sätter igång aktiviteter, slutför och uppnår resultat. Du besitter god samarbetsförmåga och ser problem som en resurs till att finna lösningen. Till sist, kan du arbeta med såväl helhet som detaljer och förstår vikten av att tydliggöra samt följa upp planer i syfte att uppnå utveckling.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Operativ inköpare till Saab i Linköping!

Inköpare
Läs mer Jun 19
Har du erfarenhet av operativt inköp och vill du arbeta i en dynamisk samt internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker Saab en ny medarbetare inom Gripen Sustainment i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag som har önskad start i slutet på augusti 2023 och sträcker sig fram till sista november 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Inom tjänsten som operativ inköpare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift handla om att utföra inköpsorder för professionella tjänster, produktionsvaror och investeringar. I samarbete med kollegor och leverantörer kommer du aktivt arbeta för att säkerställa att systeminnehållet avseende varor och tjänster levereras med god kvalité. Du kommer även ansvara för att priser och leveransvillkor uppdateras korrekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Underlätta och föra dialog med intressenter inom leveransbasen för att säkerställa att villkoren uppnås och accepteras.
- Genomföra orderbeställningar och leveransövervakning av reservdelar samt tjänster.
- Assistera och arbeta med rapporter och dataanalyser vid behov.
- Utvecklings- och förbättringsarbete inom leverantörsintroduktioner.

Vem är du?
Du behöver ha läst eftergymnasial utbildning inom operativt inköp eller ha motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Tidigare vana vid att arbeta i olika affärssystem, gärna IFS. Då du kommer att arbeta med kunder både nationellt och internationellt så är det ett krav att du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt i både svenska och engelska.

För att trivas i rollen som operativ inköpare till Saab är du noggrann, flexibel och strukturerad. Som person är du även lösningsorienterad och har en god förmåga att hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du är självgående, har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att tillsammans sträva mot att uppnå gemensamma mål. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi gärna även att du är relationsskapande och kommunikativ.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Saab i Linköping!

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 22
Brinner du för planering av produktion på både taktisk samt strategisk nivå och vill vara delaktig i Saab´s expansiva fas? Nu söker Saab Aeronautics en ny medarbetare som kan anta rollen som produktionsplanerare inom området Production Management Office. Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start i slutet på augusti 2023 och sträcker sig ett år framåt, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som produktionsplanerare på Saab Aeronautics agerar du länken mellan marknadsavdelningen och produktionen. Du kommer inneha en viktig roll i produktionskedjan och ansvara för produktionens behov av kalkylering, kundorderhantering och planering på olika nivåer. I samarbete med verkstadscheferna är din uppgift att bidra med planeringsstöd från detalj till slutmontering.

Som en del av Production Planning har du möjlighet att optimera, effektivisera och förbättra morgondagens planeringsuppsättning för produktionen inom Saab´s affärsområde Aeronautics.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Genomföra kapacitetsplanering, buffertstyrning och produktionsuppföljning.
- Bidra med stöd gällande produktionstekniska frågor.
- Ansvara för optimeringen av lagerstyrning och planering för de tillverkande artiklarna.
- Utföra utvecklings- samt förbättringsarbete inom produktionskedjan.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk eller ekonomisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig dokumenterad kunskap. Du besitter teoretiska kunskaper inom logistik och planering. Rollen kräver att du har en god kommunikationsförmåga och att du behärskar det engelska språket både i tal som skrift. Erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad och besitter en god analytisk förmåga där fokus läggs på helheten. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med andra. Du arbetar effektivt och försöker se till att ständigt förbättra samt utveckla verksamheten.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Administratör sökes till Saab i Linköping!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 19
Brinner du för kundservice och är redo att ta dig an en ny utmaning? Nu sökes en administratör till det innovativa och internationella företaget Saab i Linköping. Önskad start är i mitten på augusti 2023 och uppdraget sträcker sig fram till sista januari 2024. Uppdraget är på konsultbasis, med stor chans till förlängning eller eventuell anställning direkt hos Saab om båda partner är nöjda vid periodens slut.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som administratör på Saab är det viktigt att du har god systemvana, tycker om mötet med nya människor och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Du kommer att utför allmänna kontorsuppgifter och ha daglig kontakt med människor både internt och externt inom organisationen. Arbetet är mestadels självgående, men du kommer att vara en del av ett team där ni tillsammans söker efter lösningar på problem som uppstår.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Allmänna kontorsgöromål.
- Lägga beställningar av varor och tjänster.
- Hantera servrar.
- Genomföra bokningar.
- Ta hand om fakturor.
- Bistå ledningen med stöd.

Vem är du?
Du har utbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet med minst 3 års erfarenhet av arbete med administrativa tjänster. Du kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska både i tal som skrift samt har körkort. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och tycker om att arbeta i högt arbetstempo. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter. Social, kommunikativ och serviceinriktad är personliga egenskaper som kommer vara till stor nytta för att lyckas i rollen.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Intresseanmälan IT och teknik

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 2
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom IT & teknik?

Om tjänsten
Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta hos oss som uthyrd konsult inom IT & teknik får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Östergötland och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster
- IT-support
- IT-tekniker
- 1st, 2nd, 3d- line
- Helpdeskmedarbetare
- On-site tekniker
- Säkerhet- och nätverkstekniker


Om verksamheten
När du arbetar som konsult via Poolia ges du möjlighet att arbeta på attraktiva arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi på Poolia vill att du ska trivas och må bra som konsult hos oss och du kommer därför bland annat erbjudas ett bra friskvårdsbidrag och regelbundna sociala aktiviteter tillsammans med andra konsulter inom bolaget. Vi vet att det är viktigt att vara nytänkande inom IT-branschen vilket gör oss experter på att kunna erbjuda lösningar som passar lika bra för våra konsulter som för våra kunder.


Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.

Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu