Skill Rekrytering & Bemanning AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Skill Rekrytering & Bemanning AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Konstruktör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jun 10
Vi ser en ökad efterfrågan på förnybar energi globalt, med det följer en ökad efterfrågan på våra produkter och därför förstärker vi teamet med ytterligare en konstruktör.
Genom att fortsätta att utveckla en ”state-of-the-art technology” ska vi stärka konkurrenskraften för HFSAB:s maskiner, vi söker dig som lockas av att vara en del av det arbetet!


Om företaget
HFSAB is the world‘s leading supplier of continuous lead extruders with over 60 years of experience in design and manufacture of high-quality machines for cable sheathing. Our portfolio comprises equipment for lead extrusion from single machines to complete turnkey solutions as well as equipment for cable stripping, repair and recovery.

Consistent development over decades, staff expertise, service as a core competence and close partnership with our customers have contributed to our success. Our machine components are designed in-house. High stock availability together with a network of established high-quality sub-suppliers for parts provide for consistently high quality and speedy availability. These core competences have been our fundamental claim in the past and will be in future.

As an affiliated company of the NIEHOFF Group with several branches worldwide, and with headquarters in Motala, Sweden, HFSAB is an innovative company with the goal and ability in meeting the global demands of tomorrow already today.


Dina arbetsuppgifter
Som senior mekanikkonstruktör hos oss kommer du att ha en bred och varierad roll där du driver tekniska projekt självständigt. Dels driver du förbättring av våra maskiner, både i form av större utvecklingsprojekt men också mindre projekt kopplat till kvalitetsförbättringar i befintliga maskiner. Du har ett nära samarbete med medarbetarna i vår produktion för att få input till förbättringar och du har gott stöd i kompetensen hos övriga kollegor i utvecklingsteamet. Vi ser gärna att du kan bidra med verifierings- och simuleringskompetens för att stärka våra processer.

Du tillhör utvecklingsteamet som består av två konstruktörer med olika inriktning och du rapporterar till CTO för bolaget.


Din profil
Vi söker dig som trivs i ett mindre bolag där du kan gå ut i produktionen och se resultatet av det du konstruerar och du föredrar en bred roll framför djupt nischad. Som person gillar du att ha många kontaktytor, du har lätt att bygga förtroende hos kollegor och andra intressenter såsom kunder och externa institut/ experter. Självklart har du ett stort teknikintresse som sträcker sig över många olika tekniska discipliner. Du är medveten om vikten av deadlines och du har erfarenhet av projektledning.

Kompetenskrav
• Senior erfarenhet som konstruktör med erfarenhet från tillverkningsindustrin.
• Goda tekniska kunskaper, särskilt inom material, tillverkningsteknik, montering samt gällande nationella och internationella standarder och riktlinjer inom tillverkningsindustrin.
• Goda kunskaper i CAD och PDM system som Autodesk Inventor professional och Vault, erfarenhet av att jobba i system för simuleringar är starkt meriterande.
• Konstruktion där Lean och standardiseringar som hjälper till att ge skalbarhet är en viktig erfarenhet.
• Goda kunskaper i Excel.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
• Vana vid att arbeta i ERP-system.

Meriterande
• Tyskakunskaper
• Kunskap och samarbete med elkonstruktion
• Körkort B
• Kunskaper i ERP-Systemet Pyramid


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar HFSAB med Skill. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson på tel: 0708-52 32 36 eller lena.johansson@skill.se.
Välkommen med din ansökan, observera att vi vill ha din ansökan på engelska. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte!
OBS vi vill ha din ansökan på engelska.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Konstruktör med inriktning interiör och exteriör till Saab Aeronautics

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 12
På vår avdelning Structural Engineering letar vi efter en konstruktör med fokus på interiör och exteriör, som kommer att spela en nyckelroll i att förbättra våra Special Mission Aircrafts. Vill du vara delaktig i utvecklingen av våra avancerade flygplansprodukter? Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att utveckla konstruktionslösningar och reparationsunderlag för våra flygplansprodukter, med fokus på ATA 11&25;, exteriör och interiör. Du får en nyckelroll i att genomföra modifikationer av våra Special Mission Aircrafts samt uppdateringar av befintliga produkter.

Vår designorganisation är relativt liten, vilket ger dig möjlighet att bredda dina arbetsuppgifter och lösa gemensamma utmaningar inom gruppen eller sektionen. Ditt huvudområde kommer att vara interiör och exteriör och med tiden kommer du att bygga upp en bred och djup kunskap och bli en av våra experter på Saab inom detta område.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat val av komponenter, leverantörer samt hantering av kravspecifikationer. Som konstruktör kommer du att samarbeta nära med flera avdelningar, inklusive Skrovkonstruktion, Systeminstallation, Inköp, Luftvärdighetskontor, Hållfasthet och Produktionsteknik. Tillsammans arbetar ni mot gemensamma mål för att säkerställa att våra produkter uppfyller högsta standard. Dialog direkt med kund är också förekommande i rollen.

Du kommer tillhöra ett mindre team där kulturen är lättsam och lärande. Hos oss får du möjlighet att lära dig om hela flygplanet och arbeta med en unik produkt. Vi erbjuder stora möjligheter till individuell kompetensutveckling men alla arbetar mot samma mål – att skapa förutsättningar för ett tryggare samhälle.

Din profil
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är en kommunikativ lagspelare med stort intresse för design och konstruktion. Vidare tror vi du är driven och har en analytisk förmåga att komma på nya kreativa lösningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som ingenjör, till exempel konstruktör eller systemingenjör. Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen alternativt gymnasiekompetens med erfarenhet av konstruktion.

Meriterande erfarenhet:
- Kunskaper i CATIA V5
- Planering och kostnadsuppskattning av konstruktions- och utredningsarbete.

Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska är en förutsättning i tjänsten. Resor kan förekomma, inom samt utanför Sverige.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på Saab. Vi tillämpar löpnade urval, så sök redan idag!
Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Isabelle Wallin på 013-495 88 17 eller isabelle.wallin@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan.

Om oss
Airframe and Interior Engineering är del av BU Aviation Services, ett område inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Aeronautics är en ledande leverantör av flygplanssystem och supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet genomförs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem för att säkra framtiden inom flygindustrin. Som medarbetare på Aeronautics kommer du att vara en del av en organisation som betonar mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du kommer att arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö som ger dig möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Ansök nu

Skill söker utbildare inom Elkonstruktion

Elkonstruktör
Läs mer Jun 14
”Borde inte mina kunskaper kunna användas för något större?” Känner du igen dig i tanken? I den här rollen är du med från start i något som kommer gynna industrin i stort. Du kommer att till viss del ansvara för utbildningen, men framför allt utbilda nästa generations elkonstruktörer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mölk Utbildning är sedan 2023 en del av Skill koncernen och är ett utbildningsföretag som är inriktade på utbildning inom data/IT, CAD och kylteknik. Vi tar uppdrag på allt från stora och små företag till gymnasieskolor och andra utbildningsorganisationer. Vi har erfarna utbildare med lång erfarenhet både från arbetslivet och pedagogiskt arbete anställda hos oss, utöver det har vi ett brett nätverk av konsulter vi samarbetar med. Sedan 2010 driver vi egna YH-utbildningar tillsammans med Östsvenska Yrkeshögskolan, idag huvudsakligen inom mjukvaruutveckling, kylteknik, CNC samt 3D-teknik.

På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling.

Vad vi kan erbjuda dig
På Skill välkomnas du till en arbetsplats där vi är måna om att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. Vi avsätter också tid för utveckling i våra roller med syfte att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas samtidigt som vi bidrar till att föra Skill framåt. För din trygghet har vi självklart kollektivavtal samt att vi erbjuder friskvårdsbidrag för våra medarbetare. Vi har också möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildare hos oss på Skill kan du komma att arbeta både med YH-utbildning och/eller mot privat sektor. På så vis får du en nära anknytning till näringslivet och en möjlighet att utöva pedagogik till olika målgrupper. Du kommer att undervisa och handleda studenter inom ämnen som ellära, El-CAD, elschema, krets-och kopplingsschema. Har du dessutom tidigare erfarenhet inom automationsområdet, kan det på sikt bli en del i rollen.

I rollen kommer du att utveckla och uppdatera kursmaterial och kursplaner samt planera och genomföra både teoretisk och praktisk undervisning. Vidare förväntas du stödja och vägleda studenter i deras lärandeprocess och projekt och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom elkonstruktion.

Du kommer att samarbeta med kollegor och våra olika partners i den lokala industriföretagen för att säkerställa att utbildningen håller hög kvalitet och relevans. Som utbildare förväntas du ta ansvar för såväl genomförande som utveckling av kursen, självklart med stöd från din närmsta chef och kollegor med gedigen pedagogikerfarenhet.

Din profil
För att du ska trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som elkonstruktör eller en liknande roll inom industrin.

Erfarenheten kan komma från industrin, utbildning eller en kombination av båda. Det viktigaste för oss är att du verkat i en roll där du delat din kunskap och framgångsrikt utbildat/utvecklat andra. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet inom automation.

Av andra beskrivs du som en förebild, du är prestigelös och förstår värdet av att sprida din kunskap till andra. Du har lätt för att strukturera allt från dina dagar till hur du kommunicerar, allt för att skapa en effektiv, kunskapsspridande organisation.

I rollen som utbildare krävs det att du har goda färdigheter i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i de vanligaste programmen i Microsoft 365.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, på sofie.ilhed@skill.se alt. 0790-062888.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kommer att påbörja urvalsarbetet fram tom vecka 27, för att sedan fortsätta i början av augusti. För en fördomsfri rekrytering använder vi tester tidigt i processen. De kandidater som går vidare efter ett första urvalssteg kommer att bli inbjudna till tester på mejl.

Välkommen till en arbetsplats att trivas på, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SAAB söker Ingenjörer inom IT

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 3
Är du en nyfiken och passionerad utvecklare som står på tröskeln till din yrkeskarriär, redo att utforska spännande möjligheter? Eller kanske har du redan hunnit skaffa dig yrkeserfarenhet, men känner att det är dags för något nytt, med utmanande uppdrag och inspirerande arbetsplatser? På Saab finns det ett brett utbud av tjänster inom mjukvaruutveckling.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 20 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ingenjör på SAAB blir du en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där din professionella och personliga utveckling står i fokus. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande miljö och vara en aktiv del av företagets utvecklingsresa. Erfarenhet är en fördel, men inte ett krav, då personliga egenskaper och andra faktorer kan kompensera för det. Vi har ett stort behov av tekniskt kunniga individer som är drivna och har en stark känsla av engagemang.

Vi har uppdrag till dig som vill arbeta som:
- Mjukvaruingenjör
- Systemingenjör
- Hårdvaruingenjör
- Andra roller som kräver ingenjörsbakgrund

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör inom exempelvis Datateknik, Teknisk fysik, Informationsteknologi, Elektronikdesign, Mjukvaruteknik, Innovativ programmering, Medieteknik eller motsvarande. Du är nyexaminerad eller har arbetat i något år inom relevant område. Som person är du ambitiös och ivrig att utvecklas och lära dig nya saker. Du har ett starkt intresse för teknik och trivs med tekniska utmaningar. Du är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt.

Det är också viktigt att du har förmågan att arbeta effektivt i grupp, är positivt inställd och visar ett stort engagemang gentemot de uppgifter du får. Kommunikationsförmåga och serviceinriktning är nödvändiga egenskaper då arbetsuppgifterna innebär kontakt med både interna och externa parter. För att passa in på företaget är det viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Detta är en generell annons och vi får löpande in nya behov på SAAB så skicka in din ansökan på redan idag. Skicka in ditt CV till oss, skriv några rader om vad du har för preferenser och vad du vill framåt så tar vi kontakt med dig när vi har något som kan matcha ditt intresseområde! Uppdraget kommer initialt vara ett konsultuppdrag med anställning hos oss på Skill, med möjlighet att senare bli anställd direkt av Saab.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Filip Andersson på filip.andersson@skill.se alt. 0705-56 43 73.

OBS! Är du intresserad av en specifik tjänst som är utannonserad på https://skill.se/lediga-jobb/ ? Ansök via den aktuella annonsen för att vara säker på att bli del av den specifika rekryteringsprocessen.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Nu söker vi processoperatörer som vill utvecklas tillsammans med Hardford!

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Maj 31
Hardford, en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av hud- och hårvård, går nu igenom en spännande resa. Vi söker passionerade individer som trivs med och tar ansvar, har en "det fixar vi"-attityd och vill vara en del av en spännande tillväxtresa. Ta steget och väx med oss på Hardford!

Om företaget
Hardford Linköping är en ledande tillverkare/producent inom hudvård, hårvård och kemiska produkter. Med över 30 års erfarenhet har vi utvecklat och producerat högkvalitativa varumärken för både nationella och internationella kunder. Vi är dedikerade till att investera i såväl verksamhet som organisation. Med fokus på flexibilitet och en positiv arbetsmiljö strävar vi efter att skapa långsiktiga och lönsamma samarbeten. Välkommen till Hardford Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Vi ser att du kliver in med rätt attityd, och det är just den attityden som kommer få oss och dig att växa. Arbetet som operatör hos oss innefattar bland annat maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Du utför kvalitetskontroller, drift och skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner.

Allteftersom du får grepp om processerna/arbetet finns goda möjligheter till ett utökat ansvar som linjeansvarig. Det innebär bland annat att leda och fördela arbetet för upp till fem personer, kvalitetssäkra produkter och utbilda nya operatörer. Förutsatt att du har viljan och utvecklas enligt förväntningarna som ställs på rollen.

Arbetet är nu förlagt i två-skift:
Dagtid: måndag till fredag, 07:00 – 16:00
Kväll: måndag till torsdag, 15:45 – 01:00

Din profil
För oss är din attityd till arbete det viktigaste, att du känner en stolthet, tar ansvar, hugger i där det behövs och stöttar dina kollegor. Vår verksamhet bygger på ett starkt samarbete mellan kollegor och avdelningar, vi hyllar i medvind och stöttar i motvind.

Det innebär att din bakgrund inte är det viktiga, självklart är det fördelaktigt om du kommer från processindustrin sedan tidigare. Då har du högst trolig förståelse för processerna från ingredienser/kemikalier till färdig produkt och vad det innebär att jobba i den typen av flöde. Men egenskaperna väger tyngst.

Känner du dig redo för något nytt och vill växa tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten!

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus Rosander@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Saab!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Maj 28
Är du erfaren inom mekanisk konstruktion och söker efter nya utmaningar eller är du nyexaminerad inom området och söker ditt första jobb? Saab söker nu konstruktörer med start omgående, läs mer och ansök till tjänsten redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab kommer du arbeta med utveckling och anpassningar genom att ta fram olika koncept/förslag inom konstruktion. Du kommer att ha ett stort ansvar vid att uppfylla de krav som finns samt kundens önskemål. Arbetet innebär interaktion och samarbete med kollegor och andra interna aktörer som produktionstekniker och produktion. Du kommer jobba med 3D modellering i CAD-verktygen Catia V5 och Solid Edge. Saab är en stor arbetsgivare där de ständigt finns behov av både mekanik och elektronikkonstruktörer och där vi tillsammans med dig undersöker vart du passar bäst.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och goda kunskaper inom mekanisk konstruktion. Du är lösningsorienterad, självgående och har stort intresse för teknik samtidigt. Då tjänsten innebär att du har nära kontakt med flera olika avdelningar och roller ser vi gärna att du är samarbetsvillig som person.

Krav:
- Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom teknik i grunden, till exempel inom maskinteknik eller produktutveckling
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Kunskap och/eller erfarenhet av CAD-system

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av verktygs- eller mekanikkonstruktion
- Erfarenhet av Catia V5 och Solid Edge

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss kommer du vara anställd på Skill men arbeta ute hos Saab. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete och vårt mål är att matcha dig med rätt uppdrag på Saab. Vid en första intervju kommer vi presentera mer i detalj vilka tjänster som skulle kunna vara aktuella för just dig.

Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen eventuellt övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab, låter detta som något för dig? Ansök då nedan, registrera ditt CV och personliga brev! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Montör sökes till ANDRITZ NAF AB

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 12
Är du en erfaren verkstadsarbetare med goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik? Har du också erfarenhet av truckkörning och arbete med travers? Om detta låter som dig, då är du välkommen att ansöka och bli en del av vår verksamhet på ANDRITZ NAF AB i Linköping..

Om företaget
ANDRITZ NAF AB i Linköping är ett marknadsledande företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför ventiler för processindustrin. Produktionen i Linköping omsätter ca 160 MSEK, har ca 50 anställda och arbetar world-wide.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin.
Det är viktigt att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Har du dessutom erfarenhet av el- eller reglerteknik är det meriterande. Vi tror att du är utbildad inom exempelvis teknik, fordon, el eller industri. Det är även meriterande om du har truckkort samt utbildning inom lyftsäkerhet.
Att vara montör innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Plockning av material enligt order
• Användning av vårt affärssystem för att hitta materialet
• Materialhantering/transport med truck och travers
• Montage av produkten – t ex ventil, manöverdon och sammanbyggnad
• I vissa fall testning av produkten

Produkterna väger allt från två kg upp till några ton så mycket av materialhanteringen sker med truck och travers. Huvuddelen av vår tillverkning är kundorderstyrd så så partistorlekarna variera från enstaka till sällan fler än 20.

PÅ ANDRITZ NAF AB sker kommunikationen på svenska men då vi ingår i en utländsk koncern behöver du kunna tillgodogöra dig viss information och utbildning på engelska.

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom verkstadsindustrin. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Arbetet kräver att du kör truck och lyfter med travers/svängkran.

På NAF är vi ett glatt och positivt gäng som vill ha en likasinnad kollega. För att bli framgångsrik i arbetet vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är kvalitetsmedveten. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, och har en hög arbetsmoral. Noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar ANDRITZ NAF AB med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Andreas Schmidt 013- 473 20 68 alt. Andreas.schmidt@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Saab söker medarbetare till sin kompositverksamhet i Malmslätt!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 4
Är du sugen på att byta bana och testa något nytt? Trivs du med att arbeta praktiskt och är nyfiken på att lära dig mer om vad komposit är för något? Eller har du tidigare erfarenhet av komposit och söker nya utmaningar? Saab Dynamics i Malmslätt behöver förstärka sin produktion med medarbetare som vill bidra till företagets framgångar. Ta chansen att jobba som kompositoperatör på detta internationella, expansiva och globala företag. Skicka in din ansökan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc.


Dina arbetsuppgifter
Som kompositoperatör på Saab är du verksam inom en spännande bransch. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att praktiskt delta i framställandet av militära föremål som tillverkas i komposit. Detta är ett varierande arbete som inkluderar manuellt arbete som t.ex. montering, slipning, svarvning och linning men även arbete där du ansvarar för att övervaka och sköta de mer automatiserade maskinerna på avdelningen.

Arbetstiderna på de avdelningar som söker medarbetare är i nuläget dagtid men det kan bli aktuellt med skiftarbete framöver.


Din profil
Till rollen som kompositoperatör söker vi dig som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Du tillhör en mindre arbetsgrupp där du bidrar med din positivitet. Vi ser gärna att du har någon typ av hantverksbakgrund och/eller erfarenhet av industriarbete.

Meriterande för tjänsten är:
- Tidigare arbete med kompositmaterial
- Erfarenhet med prepreg

Viktigast för tjänsten är dock att du har viljan att lära dig och att du uppskattar att arbeta i en roll där det inte alltid finns en tydlig beskrivning för hur uppgifterna ska lösas. För att trivas och fungera bra i denna tjänst så behöver du även vara bekväm med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Noggrannhet och fingerfärdighet är ytterligare egenskaper som underlättar i rollen.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda chanser till förlängning och/eller anställning direkt på Saab.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniella Nygren, daniella.nygren@skill.se.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Produktionstekniker till Saab

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Maj 27
Är du redo för en utmaning inom försvarsindustrin? Härligt! Saab Dynamics söker en produktionstekniker till Linköping. Du blir en del av en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och bidra till utvecklingen av innovativa försvarsprodukter.

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus så är du som en del av vårt team med och bidrar till vår mission. Vi arbetar i nära samarbete för att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar som levereras till kunder över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionstekniker på Saab kan du se fram emot omväxlande arbetsdagar där du tillsammans med ett kunnigt team arbetar för att vässa vår produktion. I din roll kommer du att representera teknikområdet vid granskning och utvärdering samt spela en nyckelroll i att säkerställa smidiga produktionsprocesser och optimera effektiviteten i olika projekt i verksamheten. Du kommer arbeta aktivt i gränssnitt mellan konstruktion, inköp och produktion.

I ditt ansvarsområde ingår bland annat:
• Utbilda och stödja operatörer och tekniker i användning och underhåll av produktionsutrustning
• Identifiera och åtgärda produktionsrelaterade problem och störningar
• Utveckla och implementera innovativa lösningar för att förbättra produktionsprocesserna

Din profil
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning i grunden och vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsteknik, beredning, eller verkstadserfarenhet med avseende på elektronikmontering. Arbetet som produktionstekniker innebär ett omfattande samarbete med olika avdelningar och affärsenheter inom företaget men även externa företag. Du bör därför vara utåtriktad, drivande och van att ta egna initiativ. Goda språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana är ett krav.

Andra meriterande för tjänsten:
• kunskap och erfarenhet av CAD och IFS
• kunskap och erfarenhet av elektronik eller komposit

Känner du igen dig i egenskaper som kommunikativ, lösningsorienterad och nyfiken? Bra! Då har du sannolikt goda förutsättningar att nå framgång i rollen. Vi vill jobba med dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. Du är en strukturerad och engagerad person som sätter laget före jaget.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Du kommer initialt att arbeta som konsult med mycket goda möjligheter till anställning direkt på Saab efter en tids inhyrning. Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Algeskog, på linda.algeskog@skill.se eller 036-18 82 96.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Inköpare till Saab

Inköpare
Läs mer Maj 28
Vill du vara med och säkra framtagandet av världsklassiga försvarssystem? Saab, ledande inom försvarsindustrin, söker en erfaren och engagerad operativ Inköpare. Vi söker dig som vill vara en del av Saabs inköpsfunktion i en roll där du får ta stort ansvar och bidra i avgörande relationer med leverantörer.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Inköpsavdelningen levererar en strategisk och operativ inköps - och leveranskedja där avdelningar och grupperna delas upp utefter segment, med tätt samarbete mellan funktionerna inom projekten. Ansvaret i rollen kan ligga på olika nivå beroende på projekt och grupp med stora möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som operativ inköpare på Saab kommer du att vara en central länk mellan organisationen och leverantörer, och därmed spela en avgörande roll för framgången av projekt och säkerställa att produktionen kan fortsätta sitt arbete med rätt material. Din uppgift blir att säkerställa smidiga och effektiva inköpsprocesser, samt att hantera och utveckla långsiktiga relationer med leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Skapa och underhålla starka relationer med leverantörer för att säkerställa pålitliga och kvalitativa leveranser
- Leveransbevakning och uppföljning
- Orderläggning i affärssystemet IFS
- Offert- och avtalshantering
- Samarbete med övriga funktioner inom Saab för att säkerställa leveranser genom hela kedjan

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Din profil
I rollen som operativ inköpare krävs att du har utbildning inom inköp, logistik eller liknande utbildningar, alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Andra krav för tjänsten:
- Erfarenhet av operativa inköpsprocesser inom teknik- eller försvarsindustrin
- Erfarenhet av att arbeta med leverantörer
- Kunskap och erfarenhet i affärssystem, gärna IFS
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är ett stort plus om du har förståelse för tekniska specifikationer.

Vi söker dig som är självgående, kommunikativ och har förmåga att trivas i en dynamisk arbetsmiljö. Du är en lagspelare med starkt affärssinne och kan ta initiativ för att driva projekt framåt. Vi ser också att du kan arbeta strukturerat för att kunna verka i en stor komplex organisation.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag initialt om cirka 1 år, med chans till fast anställning på Saab efter en tids inhyrning.

Start är omgående eller enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Jerner, isabelle.jerner@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Montör/tekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 15
På Abraflex arbetar ett tight gäng med att ta fram produkter till bland annat försvarsindustrin, livsmedelsindustri och vårdsektorn. I vår centralt belägna site i Linköping samarbetar vi för att få olika tekniker och funktioner att samspela och i slutändan bli ledande produkter av högsta kvalité. Nu söker vi ytterligare en montör som lockas av ”teknisk variation”, problemlösning och samarbete. Välkommen till oss på Abraflex!

Om företaget
Sedan tidigt 70-tal har vi på Abraflex utvecklat och tillverkat produktionsutrustning, ergonomiska arbetsplatser och utrustning för en bättre arbetsmiljö. Våra kunder är vana vid att ställa höga krav och att få sina förväntningar uppfyllda. Vi bygger allt från små montage- och arbetsstationer till plattformar i 60-metersklassen, och allt däremellan.
Den utrustning/leverans vi tillhandahåller är i grunden standardiserad, men ofta anpassar vi den efter kundens specifika behov.

Med våra produkter vänder vi oss till kräsna kunder inom tillverkning, reparation/underhåll, laboratorier och sjukhus. Vi utvecklar, tillverkar, monterar och dokumenterar våra produkter i egen regi. Därför kan vi garantera alla steg i processen och inget lämnas åt slumpen.

I Linköping är vi idag 5 personer. Vi är måna om vår personal, samarbete och ordning och reda är del av vår kultur, likaså lär vi av varandra och delar med oss av både kunskap och framgångar.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet i Abraflex ”produktion” är varierat, den röda tråden är sammansättning/montering av våra produkter. Att utifrån ritning och instruktioner kapa, bearbeta, koppla till att montera ihop en hel applikation. Majoriteten av våra produkter utgår ifrån en standard, samtidigt inkommer kunder ofta med önskemål vilket gör att produkten behöver anpassas. Det gör att vi i produktionen behöver tänka till och samarbeta för att möta både kunds önskemål och den höga kvalitétsstandard vi upprätthåller här på Abraflex.

Arbetsuppgifter i punktform:
• Ritningsläsning
• Montering
• Bearbetning (kapning, borrning etc, etc)
• El-montering

I 95% av fallen arbetar vi i projektform, vi har alltså inga högvolymsprodukter. För dig innebär det, som nämnts tidigare en hög variation i produkterna du tillsammans med teamet tar fram åt kund. I vissa fall handlar det om stora riggar/monteringsstationer, i andra sjukhusvagnar, för att nämna några exempel.

Din profil
För att du ska trivas, utvecklas och bli/vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en praktiskt teknisk utbildningsbakgrund samt ett antal års arbetslivserfarenhet i roll som mekaniker, tekniker, montör eller annan roll där du sysslat med ”teknisk problemlösning”. När tid ges fyller du din fritid med praktik/skruvar bil, sätter upp ett ”smart hem”, renoverar maskiner eller dylikt. Det är med andra ord viktigt för oss är att det finns ett genuint tekniskt intresse, att du vill lära dig, och kan hantera det material du arbetar med.

Som person är du noggrann, trivs när var sak har sin plats och förstår värdet av en strukturerad arbetsplats. Av andra beskrivs du som en prestigelös lagspelare som är nyfiken och hugger i där det behövs.
Vi är varandras trivsel. Det innebär att vi stöttar, uppmuntrar och hjälper varandra att lyckas.

Välkommen till ABRAFLEX AB

Ansökningsförfarande
Detta är en rekrytering med anställning direkt hos Abraflex. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus Rosander@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Security Officer till Saab

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 24
Vi söker efter en engagerad individ som vill ta plats inom Saabs säkerhetsfunktion. Här får du chansen att arbeta med spännande projekt och vara en del av ett engagerat team som strävar efter att skapa en säkrare framtid.

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
Som Security officer kommer du jobba inom säkerhetsfunktionen på Saab och tillhandhålla service till verksamheten samt hantera säkerhetsrelaterade uppgifter. En stor del av din roll kommer att fokusera på säkerhetsprövning, där du bland annat kommer att genomföra samtal, ge stöd vid samtal, koordinera, utveckla och administrera säkerhetsprocesser.

Arbetsuppgifterna inkluderar även:
- Säkerhetssupport i form av 1st line
- Säkerhetshandläggning
- Hantering av regelverk kopplat till personalsäkerhet och GDPR
- Registrering av handlingar
- Inventering av dokument
- Bakgrundskontroll
- Digitalisering av säkerhetsprocesser
- Onboarding, ofboarding samt utbildning kopplat till säkerhet

Du blir en del av Group Security på Saab som består av 17 medarbetare spridda över olika platser i Sverige. Din placeringsort kommer att vara i Linköping.

Din profil
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieexamen och några års erfarenhet av en administrativ roll. Utbildning och/eller erfarenhet inom säkerhet är meriterande, likväl utbildning inom juridik eller beteendevetenskap. Du har god systemvana samt behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skriv. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav.

Du kommer att vara en del av ett team, därför ser vi gärna att du bidrar med positiv energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Eftersom du kommer att driva flera processer självständigt behöver du vara självgående och ha förmågan att fatta beslut. Du kommer att ha ett brett socialt nätverk som gör att vi söker en kommunikativ person som har lätt för att relatera till sin omgivning. Precis som på många andra företag ingår även en del administrativt arbete, vilket du med fördel hanterar på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda möjligheter till förlängning eller direkt anställning på Saab.

Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson på mejladress jonna.svenson@skill.se.
Låter det som något för dig eller vill veta mer? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Tech-admin till Saab Special Mission & Regional Aircraft

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 14
Är du nyfiken, tekniskt intresserad och har ett öga för detaljer utan att tappa överblicken? Vår organisation växer och nu behöver vi utöka vårt team med en ny kollega som kan bidra med struktur, driv och stöttning till våra teknikledare. Välkommen med din ansökan till denna nya roll på Saab Aeronautics!

Dina arbetsuppgifter
Inom Saab Aeronautics har vi en mindre enhet som kallas för Special Mission Regional Aircraft. Här utvecklar och underhåller vi Airborne Early Warning Systems (AEW), samt underhåller Saabs civila flygplan.

Till avdelningen systeminstallation, som ansvarar för att integrera och installera olika system samt modifikationer i våra flygplan, utökar vi nu teamet med en Tech-admin. Rollen inkluderar varierande arbetsuppgifter, och dess huvudsakliga syfte är att ge stöd åt våra teknikledare genom att hantera tekniskt administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsområden:
• Ansvara för att samla in, dokumentera och uppdatera teknisk information i våra system samt i Excel
• Följa upp och aktivt uppmuntra och stötta i interna granskningar av tekniska dokument för att säkerställa att arbetet fortskrider enligt plan
Med hänsyn till att rollen är ny i vår organisation kan fler arbetsuppgifter tillkomma över tid. Du blir en del av SMRA:s team systeminstallation. Dina närmsta kollegor kommer bestå av konstruktörer och teknikledare, men arbetet sker tvärfunktionellt med många kontakter internt. Tjänsten är placerad i Tannefors, Linköping.

Din profil
Vi behöver stärka upp vårt team med dig som har intresse för teknik och som vill arbeta i en bred supporterande och administrativ roll med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi ser gärna att du har höga ambitioner och vill kliva in i denna roll för att lära dig organisationen från grunden, med möjlighet att i framtiden axla större ansvarsområden om så önskas.

Som person är du detaljorienterad och har samtidigt förmågan att behålla överblicken för att säkerställa att helheten drivs framåt åt rätt riktning, utan att det sker på bekostnad av kvalité eller tidsplan. Då rollen innebär många kontaktytor internt ser vi gärna att du gillar att arbeta i ett sammanhang där din sociala förmåga får komma till sin rätt.

Vi önskar att du har:
• Eftergymnasial utbildning, gärna ingenjör men inget krav
• Goda kunskaper i Officepaketet, Excel i synnerhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
• Något/några års arbetslivserfarenhet som ingenjör eller inom ett tekniskt yrke
• Erfarenhet av arbete på Saab i en liknande roll

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på Saab med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare: Isabelle Wallin, 013–4958817, Isabelle.wallin@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Special Mission Regional Aircraft, som tillhör affärsenheten Aviation Services, Aeronautics, utvecklar och underhåller Airborne Early Warning Systems (AEW), samt underhåller Saabs civila flygplan. I vår organisation ges möjlighet att bredda sig i sin roll samt att ta nya ansvarsområden över tid.

Ansök nu

Saab söker en Teknisk administratör

Databasadministratör
Läs mer Maj 23
Saab söker en nu kompetent medarbetare mot Gripen för att hantera driftdata och administrera databaser.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. På Saab arbetar cirka 19 000 medarbetare och verksamhet bedrivs på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av verksamhetens intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Sektionen Logistics Engineering består av femton logistik- och driftanalytiker som främst arbetar inom flyg. Vi levererar tjänster, åtaganden och produkter inom området Integrated Logistics Support (ILS) som täcker alla faser i ett flygplanssystem, koncept-, utvecklings-, leverans-, drift- och avvecklingsfas. Detta bidrar till att vi på Saab kan leverera hållbara lösningar och tjänster i syfte att få våra kunders flygplanssystem att fungera på bästa möjliga sätt.

I rollen ingår att du samlar in driftdata samt kompletterar och säkerställer att den kan hanteras i olika IT-system enligt tillräcklig datakvalitet. Du administrerar databaser och säkerställer att flödet av kommentar från användarna år analytiker som i sin tur analyserar dessa. Du kommer även att uppdatera data i rapporter efter att den analyserats samt presentera och delta i framtagning av olika driftsäkerhetsrapporter

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, har ett tekniskt intresse och har god datorvana. Vi ser även att du har arbetat inom administration och hantering av data tidigare samt har en gymnasieexamen. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift, då vi arbetar med internationella affärer och projekt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Filip Andersson på filip.andersson@skill.se alt. 0705-56 43 73.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

SMF Skylt i Linköping söker teknisk säljare!

Innesäljare
Läs mer Maj 28
Är du Intresserad av en spännande karriär inom försäljning och teknik? SMF Skylt i Linköping letar efter en driven teknisk säljare. Utveckla din försäljningskompetens i ett dynamiskt team och arbeta med den senaste tekniken. Intresserad? Ansök nu för att ta steget mot en spännande framtid!

Om företaget
Som ett av Linköpings äldsta företag har AB Svenska Maskinskyltsfabriken, SMF Skylt sedan starten 1916 erbjudit marknaden kvalitetsprodukter inom skyltar, dekaler och paneler. Vi levererar dekaler, maskinskyltar, montageplåtar, bakpaneler, overlayer och paneler i alla storlekar och utföranden. Våra produkter anpassas ständigt för att möta kundens krav och önskemål.
Vårt helhetskoncept – all tillverkning inom husets väggar – i kombination med hög kompetens, nya maskiner och innovativa lösningar gör oss till branschens ledande företag och våra produkter finns världen över.
Nu söker vi en teknisk säljare till vår marknadsavdelning med placeringsort i Linköping. Du arbetar dagtid, måndag-torsdag 7–16 och fredag 7–13.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att ansvara för försäljningen av våra tekniska lösningar, allt från dekaler och mekanisk bearbetning till overlayer, paneler och skyltar, samt hantera befintliga kundrelationer.

Under en arbetsdag arbetar du med att prospektera, offerera och kalkylera nya affärer. Att hitta potentiella kunder och presentera våra produkter och tjänster är en central del av ditt jobb.

I din roll kommer du att utveckla affärs- och kundrelationer i nära samarbete med dina kollegor på säljavdelningen och med produktionskollegorna i vår verkstad. Rollen infattar också marknadsföringsaktiviteter (t.ex. mässor, kundutbildning). Som teknisk säljare kommer du att rapportera direkt till företagets VD.


Din profil
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat arbete, där det krävs en förmåga att kommunicera och samarbeta med kunder på ett effektivt sätt. Du har även en grundläggande förståelse för teknik, vilket krävs för att förstå företagets produkter och tjänster, samt kunna förklara egenskaperna för potentiella kunder. Erfarenhet av industriell tillverkning och ritningsläsning kan också vara till nytta för att kunna sätta sig in i de tekniska detaljerna i produkterna.

Övriga krav för tjänsten:
- B-körkort-
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande
- Försäljning av industriella produktlösningar och underentreprenad
- Utveckling av kundrelationer
- Säljuppgifter med budgetansvar

Som teknisk säljare kommer du att ha många kontaktytor och behöver därför vara social och relationsbyggande. För att trivas i rollen bör du också ha en stark drivkraft och målmedvetenhet, med en vilja att lyckas i ditt arbete. Detta är viktigt för att uppnå försäljningsmål och för att driva företagets framgång framåt.


Ansökningsförfarande
Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. I denna rekryteringsprocess samarbetar SMF med Skill. Urvalsarbetet påbörjar efter sista ansökningsdagen.
Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Schmidt. andreas.schmidt@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Ny karriär genom lärlingsprogram tillsammans med Saab

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 4
Är du redo att ta steget in i en spännande bransch med viktiga samhällsuppdrag och tekniskt intressanta uppgifter? Nu öppnar vi upp dörrarna till vårt lärlingsprogram som startar den 4/11 där du under fem intensiva veckor kommer att få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att bli montör hos Saab Dynamics i Linköping. Det bästa är att det inte krävs någon tidigare erfarenhet och du kommer dessutom att få betalt under din utbildning. Så varför vänta? Ansök nu och ta klivet in till en ny bransch tillsammans med Saab!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Du kommer tillhöra Dynamics, ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Efter att ha avslutat grundutbildningen kommer du att kliva in i rollen som montör inom missilsystem och undervattensteknik hos Saab i Tannefors. Du kommer få en spännande uppgift som innebär att montera, installera och utföra underhåll på missiler, torpeder och/eller undervattensfarkoster. Ditt arbete kommer att omfatta en mångfald av spännande uppgifter inom el, mekanik, elektronik, kablagemontering, elinstallationer, lödning samt hantering av olika dataprogram. Lärandet fortsätter på Saab där du kommer ha en handledare som guidar dig tills du känner dig tillräckligt trygg för att testa dina egna vingar.

Sök idag och ta steget in i en värld av teknisk skicklighet och spännande utmaningar. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör.


Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som montör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Saab för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Saab äger rum den 10/6, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 24. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 4/11. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Johanna Sjöström, på mejladress johanna.sjostrom@skill.se. Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Byt karriär med vårt lärlingsprogram tillsammans med Saab!

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 27
Lockas du av industrins spännande möjligheter? Den 21/10 startar ett nytt lärlingsprogram, och vi söker nyfikna och engagerade individer som är redo för en ny utmaning. Ta chansen att öppna nya dörrar för din framtid! Genom en två veckors intensiv grundutbildning, där du inte bara får betalt utan även de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna, kommer du att förberedas för rollen som kompositoperatör hos Saab Dynamics i Malmslätt. Vänta inte - din resa mot en givande karriär börjar här!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Du kommer tillhöra Dynamics, ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Efter att ha avslutat grundutbildningen kommer du att kliva in i rollen som kompositoperatör på Saab i Malmslätt. Där kommer du att vara verksam inom en spännande bransch. Arbetet innebär att praktiskt delta i framställandet av militära föremål som tillverkas i komposit. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för övervakning och styrning av automatiserade maskiner på avdelningen. Det ingår även manuellt arbete som t.ex. slipning, svarvning och linning. Lärandet fortsätter på Saab där du kommer ha handledare som guidar dig tills du känner dig tillräckligt trygg för att testa dina egna vingar. Produktionen är i en expansiv fas och du får därför vara del av en spännande utveckling i nya lokaler. Det här blir ett steg in i en värld av teknisk skicklighet och spännande utmaningar!

Arbetstiderna på den aktuella avdelningen är 3-skift.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som operatör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som kompositoperatör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Befattningen?kräver att du?genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan,?i förekommande fall,?medföra krav på visst medborgarskap.?

Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Saab för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Saab äger rum antingen den 25/6 eller 26/6, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 27. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 21/10. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se. Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Byt karriär med vårt lärlingsprogram tillsammans med Saab!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 13
Lockas du av industrins spännande möjligheter? Den 21/10 startar ett nytt lärlingsprogram, och vi söker nyfikna och engagerade individer som är redo för en ny utmaning. Ta chansen att öppna nya dörrar för din framtid! Genom en två veckors intensiv grundutbildning, där du inte bara får betalt utan även de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna, kommer du att förberedas för rollen som kompositoperatör hos Saab Dynamics i Malmslätt. Vänta inte - din resa mot en givande karriär börjar här!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Du kommer tillhöra Dynamics, ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Efter att ha avslutat grundutbildningen kommer du att kliva in i rollen som kompositoperatör på Saab i Malmslätt. Där kommer du att vara verksam inom en spännande bransch. Arbetet innebär att praktiskt delta i framställandet av militära föremål som tillverkas i komposit. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för övervakning och styrning av automatiserade maskiner på avdelningen. Det ingår även manuellt arbete som t.ex. slipning, svarvning och linning. Lärandet fortsätter på Saab där du kommer ha handledare som guidar dig tills du känner dig tillräckligt trygg för att testa dina egna vingar. Produktionen är i en expansiv fas och du får därför vara del av en spännande utveckling i nya lokaler. Det här blir ett steg in i en värld av teknisk skicklighet och spännande utmaningar!

Arbetstiderna på den aktuella avdelningen är 3-skift.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som operatör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som kompositoperatör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Befattningen?kräver att du?genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan,?i förekommande fall,?medföra krav på visst medborgarskap.?

Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Saab för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Saab äger rum antingen den 25/6 eller 26/6, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 27. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 21/10. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se. Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Montör sökes till Jenå reklam i Linköping!

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 28
Är du en praktiskt lagd och tekniskt intresserad person som gillar att arbeta med händerna? Då kan du vara den montören vi söker!

Om företaget
Vi på Jenå Reklam är ett företag vars affärsidé är utveckling/produktion/installation av skyltar, bildekorer och digitalprint. Oavsett storlek och media. Vi är ett 15-tal servicemedvetna proffs på Tornbyområdet i Linköping som vill hjälpa företag att kommunicera bättre. Vi startade verksamheten 1982 och är ett av de bäst etablerade Linköpingsföretagen i branschen. Vi bistår med effektiva lösningar tack vare kompetent, idérik personal och med en modern teknikpark. Vår strävan är att all produktion ska ske inom husets väggar för största möjliga kvalitetskontroll, snabbhet och flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter
Som montör på Jenå Reklam kommer du att vara en viktig del av vårt team. Du får chansen att arbeta med varierande uppgifter inom produktion och montering av skyltar, bildekorer och mycket mer. Arbetet är både fysiskt och tekniskt utmanande och innebär att du får använda din kreativitet och ditt hantverkskunnande för att hjälpa våra kunder att kommunicera effektivt genom våra produkter.
Dina huvudarbetsuppgifter är att aktivt delta i produktionen och förbereda inför montage, inklusive solfilmer och dekor. Du kommer att använda verktyg som skruvdragare och vattenpass samt arbeta med material som trä och aluminium. Arbetet innebär också att du ibland kommer att arbeta på höga höjder med hjälp av liftar och andra säkerhetsanordningar. Dessutom utför du precisionsarbete som kräver goda ögonmått och en tränad blick.


Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har sinne för detaljer. Du bör vara van vid att arbeta med de vanligaste verktygen som skruvdragare, vattenpass och andra montörsredskap. Det här jobbet är en hands-on roll där du aktivt bidrar till våra kunders marknadsföring och reklam, snarare än att arbeta framför en skärm.
Du är händig och tekniskt intresserad, noggrann, initiativtagande och serviceinriktad. God social kompetens och förmåga att arbeta både självständigt och i team är viktigt. Arbetet kräver dessutom tålamod och stresstålighet, eftersom det kan innebära att hantera tidspress och detaljerade uppgifter.

Krav.
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete på väg och kunskap om fallskydd är meriterande.
- Erfarenhet av liknande jobb är fördelaktigt.

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor i Linköping. Vi tillhandahåller företagsbilar för transport till olika arbetsplatser. Arbetstiderna är måndag till torsdag från kl. 07:00 till 16:00 och på fredagar från kl. 07:00 till 14:00.Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Jenå Reklam med Skill. Rekryteringsprocessen omfattar två tester tidigt i processen: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. På slutkandidat genomförs också en bakgrundskontroll.
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvariga rekryterare Andreas Schmidt på andreas.schmidt@skill.se alt. 0738-54 71 35.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Cybersäkerhetskonsult till UCS Cyber Security

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 8
Har du några års erfarenhet av att arbeta med cybersäkerhet och vill bli del av ett företag som är på stark tillväxt? Hos oss på UCS Cyber Security bidrar du till ett tryggare och mer stabilt IT-samhälle samtidigt som du får möjlighet att utveckla din karriär i en organisation som erbjuder en god balans mellan arbete och fritid samt en flexibel ersättningsmodell!

Om företaget
UCS Cyber Security är ett ungt bolag som är i stark expansionsfas och söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vår vision är att göra världen till en tryggare plats genom att vara en rådgivande partner med ett helhetserbjudande och både bredd och spetskompetens inom IT- och informationssäkerhet.

UCS Cyber Security ingår i UCS koncernen som består av sju bolag med en omsättning på +220 MSEK och ca 200 medarbetare. Koncernen har kontor på fyra orter: Linköping, Norrköping, Vimmerby och Göteborg. Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, vilket gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom olika områden.

Alla företag inom UCS-koncernen genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.

UCS Cyber Security erbjuder en flexibel ersättningsmodell, där du som anställd själv bestämmer över dina förmåner, så som pension, utbildning, arbetstid och tjänstebil.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bidra till vår expansion med fokus på IT-säkerhet och informationssäkerhet. I rollen som Cybersäkerhetskonsult kommer du leda och genomföra uppdrag hos våra kunder, både i längre och kortare uppdrag.

Arbetsuppgifter i korthet;
• analys och kartläggning av kunders IT-miljö
• genomföra och följa upp sårbarhetsscanningar
• göra säkerhetsbedömningar och ta fram rekommendationer för en ökad säkerhet i kundernas IT-miljöer
• penetrationstester
• nätverkssäkerhet
• risk-och sårbarhetsanalys
• genomföra utbildningar inom IT-säkerhet

Som konsult på UCS Cyber Security får du en unik möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling i ett tidigt skede. Som en del av en etablerad koncern med ett brett kundnätverk runt om i Östergötland kommer du ha tillgång till många IT-experter inom flera områden, vilket ger dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Placeringsort för tjänsten; Linköping eller Norrköping

Din profil
Vi söker dig som har;
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av arbete inom IT-säkerhet

Du bör även ha;
• God allmän kunskap om IT, som till exempel datakommunikation, tekniska lösningar, best-practice, förvaltning och drift
• Erfarenhet av penetrationstestning, etisk hackning eller nätverkskommunikation
• Erfarenhet IT-säkerhetsarbete inom större organisationer
• Kunskap och erfarenhet inom incidenthantering och SIEM/logghantering
• Kunskap och erfarenhet av regelverk och standarder inom säkerhetsområdet, exempelvis ISO-27000, NIST-CSF, CIS Controls,
CMMC etc.

Du behärskar svenska och engelska flytande och om du har certifieringar så som ISO Lead Implementer, CISSP, CISA, eller CISM är det meriterande.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med utmanande och varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas i din roll som konsult inom IT-säkerhet och cybersäkerhet. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och ha en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Vi tar hand om varandra och våra kunder och bidrar tillsammans till ett tryggare samhälle. Vi är ett nystartat dotterbolag där du får stor möjlighet att påverka bolagets och din egen framtida utveckling och bli en del av ett inkluderande team med stor frihet och ansvar.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar UCS Cyber Security med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Saab söker medarbetare till sin kompositverksamhet i Malmslätt!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 7
Är du sugen på att byta bana och testa något nytt? Trivs du med att arbeta praktiskt och är nyfiken på att lära dig mer om vad komposit är för något? Eller har du tidigare erfarenhet av komposit och söker nya utmaningar? Saab Dynamics i Malmslätt behöver förstärka sin produktion med medarbetare som vill bidra till företagets framgångar. Ta chansen att jobba som kompositoperatör på detta internationella, expansiva och globala företag. Skicka in din ansökan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc.


Dina arbetsuppgifter
Som kompositoperatör på Saab är du verksam inom en spännande bransch. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att praktiskt delta i framställandet av militära föremål som tillverkas i komposit. Detta är ett varierande arbete som inkluderar manuellt arbete som t.ex. montering, slipning, svarvning och linning men även arbete där du ansvarar för att övervaka och sköta de mer automatiserade maskinerna på avdelningen.

Arbetstiderna på de avdelningar som söker medarbetare är i nuläget dagtid men det kan bli aktuellt med skiftarbete framöver.


Din profil
Till rollen som kompositoperatör söker vi dig som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Du tillhör en mindre arbetsgrupp där du bidrar med din positivitet. Vi ser gärna att du har någon typ av hantverksbakgrund och/eller erfarenhet av industriarbete.

Meriterande för tjänsten är:
- Tidigare arbete med kompositmaterial
- Erfarenhet med prepreg

Viktigast för tjänsten är dock att du har viljan att lära dig och att du uppskattar att arbeta i en roll där det inte alltid finns en tydlig beskrivning för hur uppgifterna ska lösas. För att trivas och fungera bra i denna tjänst så behöver du även vara bekväm med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Noggrannhet och fingerfärdighet är ytterligare egenskaper som underlättar i rollen.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda chanser till förlängning och/eller anställning direkt på Saab.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniella Nygren, daniella.nygren@skill.se.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ny karriär genom lärlingsprogram tillsammans med Saab

Elmontör
Läs mer Maj 22
Är du redo att ta steget in i en spännande bransch med viktiga samhällsuppdrag och tekniskt intressanta uppgifter? Nu öppnar vi upp dörrarna till vårt lärlingsprogram som startar den 4/11 där du under fem intensiva veckor kommer att få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att bli montör hos Saab Dynamics i Linköping. Det bästa är att det inte krävs någon tidigare erfarenhet och du kommer dessutom att få betalt under din utbildning. Så varför vänta? Ansök nu och ta klivet in till en ny bransch tillsammans med Saab!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Du kommer tillhöra Dynamics, ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Efter att ha avslutat grundutbildningen kommer du att kliva in i rollen som montör inom missilsystem och undervattensteknik hos Saab i Tannefors. Du kommer få en spännande uppgift som innebär att montera, installera och utföra underhåll på missiler, torpeder och/eller undervattensfarkoster. Ditt arbete kommer att omfatta en mångfald av spännande uppgifter inom el, mekanik, elektronik, kablagemontering, elinstallationer, lödning samt hantering av olika dataprogram. Lärandet fortsätter på Saab där du kommer ha en handledare som guidar dig tills du känner dig tillräckligt trygg för att testa dina egna vingar.

Sök idag och ta steget in i en värld av teknisk skicklighet och spännande utmaningar. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör.


Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som montör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Saab för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Saab äger rum den 10/6, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 24. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 4/11. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Johanna Sjöström, på mejladress johanna.sjostrom@skill.se. Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ny karriär genom lärlingsprogram tillsammans med Saab

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 6
Är du redo att ta steget in i en spännande bransch med viktiga samhällsuppdrag och tekniskt intressanta uppgifter? Nu öppnar vi upp dörrarna till vårt lärlingsprogram som startar den 4/11 där du under fem intensiva veckor kommer att få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att bli montör hos Saab Dynamics i Linköping. Det bästa är att det inte krävs någon tidigare erfarenhet och du kommer dessutom att få betalt under din utbildning. Så varför vänta? Ansök nu och ta klivet in till en ny bransch tillsammans med Saab!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Du kommer tillhöra Dynamics, ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Efter att ha avslutat grundutbildningen kommer du att kliva in i rollen som montör inom missilsystem och undervattensteknik hos Saab i Tannefors. Du kommer få en spännande uppgift som innebär att montera, installera och utföra underhåll på missiler, torpeder och/eller undervattensfarkoster. Ditt arbete kommer att omfatta en mångfald av spännande uppgifter inom el, mekanik, elektronik, kablagemontering, elinstallationer, lödning samt hantering av olika dataprogram. Lärandet fortsätter på Saab där du kommer ha en handledare som guidar dig tills du känner dig tillräckligt trygg för att testa dina egna vingar.

Sök idag och ta steget in i en värld av teknisk skicklighet och spännande utmaningar. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör.


Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som montör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Saab för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Saab äger rum den 10/6, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 24. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 4/11. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Johanna Sjöström, på mejladress johanna.sjostrom@skill.se. Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Ionbond

Lagerarbetare
Läs mer Maj 21
Letar du efter en ny utmaning inom lager och logistik? Ionbond söker nu en engagerad medarbetare till deras team inom godsmottagning. Ta chansen att bli en del av en organisation i tillväxt med en tydlig vision för framtiden!

Om företaget
Med 35 servicecenter i 17 länder har Ionbond ett av de största nätverken i världen inom avancerad ytbeläggning. De är en ledande marknadsaktör sedan 40 år och har över 1100 anställda över hela världen. Det svenska bolaget ligger i Linköping och har cirka 40 medarbetare där produktionen bedrivs i 2-skift. Här utvecklar och tillverkar de ytbeläggningar med inriktning mot skärande verktyg, formverktyg, precisionskomponenter, medicinska samt dekorativa komponenter.

Ionbond är ett stabilt företag med spännande framtidsplaner. Under 2024 kommer de flytta till nya toppmoderna lokaler för fortsatt expansion. De behöver därför stärka sin organisation med en ny logistiker som kommer att spela en mycket viktig roll i den fortsatta utvecklingen.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som logistiker kommer du att arbeta på Ionbonds godsmottagning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att;

• Hantera inkommande och utgående leveranser.
• Ankomstregistrera kundordrar och förbrukningsmaterial.
• Kontroll av kvalitet på ankommande gods.
• Planering av kundorder enligt grundplaneringen.
• Interna leveranser till produktion.
• Truckkörning samt lossa och lasta lastbilar.
Tjänsten är förlagd på heltid med arbetstiderna 07:30-15:00. Du kommer att arbeta i Ionbonds lokaler i Tornby Linköping.

Din profil
För den här rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik. Du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för praktiskt arbete med en känsla för ordning och struktur. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en självständig roll där du tar eget ansvar för dina uppgifter. För att passa i rollen är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa parter. Du har en även god förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har truckkort.

Ionbond tar stolthet i att skapa en arbetsmiljö som är inbjudande. Vi strävar efter att alltid arbeta på ett sätt som är inkluderande och öppet, med värdeorden trygghet, glädje och utveckling i fokus. Det är du som person, och din inställning till arbetet, som Ionbond värdesätter mest. Med rätt inställning finns alla förutsättningar för att du ska trivas här.

Ansökningsförfarande
Detta är en konsultlösning vilket innebär att du inledningsvis anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, men där avsikten är att anställningen tas över av kundföretaget efter en tid. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Sjöström, Hanna.sjostrom@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistiker till Ionbond

Lagerarbetare
Läs mer Maj 17
Letar du efter en ny utmaning inom lager och logistik? Ionbond söker nu en engagerad medarbetare till deras team inom godsmottagning. Ta chansen att bli en del av en organisation i tillväxt med en tydlig vision för framtiden!

Om företaget
Med 35 servicecenter i 17 länder har Ionbond ett av de största nätverken i världen inom avancerad ytbeläggning. De är en ledande marknadsaktör sedan 40 år och har över 1100 anställda över hela världen. Det svenska bolaget ligger i Linköping och har cirka 40 medarbetare där produktionen bedrivs i 2-skift. Här utvecklar och tillverkar de ytbeläggningar med inriktning mot skärande verktyg, formverktyg, precisionskomponenter, medicinska samt dekorativa komponenter.

Ionbond är ett stabilt företag med spännande framtidsplaner. Under 2024 kommer de flytta till nya toppmoderna lokaler för fortsatt expansion. De behöver därför stärka sin organisation med en ny logistiker som kommer att spela en mycket viktig roll i den fortsatta utvecklingen.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som logistiker kommer du att arbeta på Ionbonds godsmottagning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att;

• Hantera inkommande och utgående leveranser.
• Ankomstregistrera kundordrar och förbrukningsmaterial.
• Kontroll av kvalitet på ankommande gods.
• Planering av kundorder enligt grundplaneringen.
• Interna leveranser till produktion.
• Truckkörning samt lossa och lasta lastbilar.
Tjänsten är förlagd på heltid med arbetstiderna 07:30-15:00. Du kommer att arbeta i Ionbonds lokaler i Tornby Linköping.

Din profil
För den här rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik. Du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för praktiskt arbete med en känsla för ordning och struktur. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en självständig roll där du tar eget ansvar för dina uppgifter. För att passa i rollen är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa parter. Du har en även god förmåga att kommunicera tydligt på både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har truckkort.

Ionbond tar stolthet i att skapa en arbetsmiljö som är inbjudande. Vi strävar efter att alltid arbeta på ett sätt som är inkluderande och öppet, med värdeorden trygghet, glädje och utveckling i fokus. Det är du som person, och din inställning till arbetet, som Ionbond värdesätter mest. Med rätt inställning finns alla förutsättningar för att du ska trivas här.

Ansökningsförfarande
Detta är en konsultlösning vilket innebär att du inledningsvis anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, men där avsikten är att anställningen tas över av kundföretaget efter en tid. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Sjöström, Hanna.sjostrom@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Communications Manager till företagsinkubatorn LEAD

Marknadskommunikatör
Läs mer Maj 22
På LEAD har du stor frihet att planera dina arbetsuppgifter, vilket också innebär ansvar. Det ställer krav, men erbjuder också möjligheten till personlig och yrkesmässig utveckling. Här får du chansen att våga testa nytt och bidra till framtidens innovationer!

Om företaget
LEAD är en företagsinkubator som accelererar utvecklingen av tech-startups genom att förse innovatörer och entreprenörer med riktade resurser, insatser och tjänster för att de ska nå snabbare och säkrare tillväxt. Genom en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning, samt ett väl etablerat nätverk till kapital, affärskontakter och spetskompetens har LEAD visat på stor effekt.

LEAD arbetar med ungefär 40 bolag som sysselsätter omkring 80-100 personer sittande på inkubatorn i Linköping och Norrköping och ett nätverk av ett 60 tal alumnibolag som tillsammans omsätter närmare 2,1 miljard kr .

LEAD erbjuder en omväxlande och spännande miljö där du har möjlighet att få testa nya saker och omges av drivna människor.


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen ansvarar du för kommunikationen för LEAD, LiU Invest samt stöttar LEAD-bolagens PR-relaterade arbete för att främja och synliggöra LEAD. Utifrån vår marknadsstrategi kommer du planera, producera, genomföra och utvärdera kommunikations- och marknadsaktiviteter, med fokus på att skapa relevant och engagerande innehåll för olika kanaler, inklusive grafik, digitala medier, film och ljud. Du ansvarar för den dagliga omvärldsbevakningen, relaterad till kommunikation och marknadsföring och kan utifrån det, proaktivt skapa nyhetsvärde som ligger i linje med företagets strategi.

Om du hade varit här redan nästa vecka hade du kanske:
* Haft ett avstämningsmöte med kommunikationsteamet om de kommande veckornas aktiviteter
* Intervjuat en person från ett bolag som deltagit i vårt affärsutvecklingsprogram BootUp för att skriva en artikel och samtidigt ta fram en kort film
* Schemalagt inlägg och annonser till våra sociala medier
* Uppdaterat vår sajt med information till ett kommande event
* Brainstormat med några kollegor om hur vi på bästa sätt lockar fler forskare vid LiU till att ansöka till Sommarmatchen, där deras affärsidéer marknadsverifieras av drivna studenter.
* Koordinerat och feedbackat ett pressutskick om en investering LiU Invest har gjort i ett av de tidiga LEAD bolagen.

Vår kommunikationsavdelning består idag av två personer: en Community Manager och Operations Manager som arbetar med strategisk kommunikation. Du har din huvudsakliga arbetsplats på Mjärdevi i Linköping men du är också på vår site i Norrköping varje vecka.

Läs mer om hur det är att arbeta på LEAD nedan!


Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör och samt en relevant eftergymnasial utbildning. Som person tar du naturligt ägarskap för dina arbetsuppgifter, du har ett strukturerat arbetssätt och tar därigenom saker i mål, det gör också att du hanterar vår agila tillvaro med ett naturligt lugn. Du får energi av att träffa nya människor och du har en naturlig nyfikenhet på innovation och utveckling.

Du behärskar produktion av grafiskt material och video i Adobesviten eller motsvarande och du har erfarenhet av att jobba i CMS system.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, är ett krav och du är en god skribent.

Hur är det att arbeta på LEAD?
Vi har naturligtvis projektplaner, veckomöten, deadlines och medarbetarsamtal, allt som en modern arbetsplats erbjuder. Men två saker gör jobbet hos oss speciellt:
* Du får en inblick i framtiden. På LEAD rör vi oss bland innovatörer, entreprenörer, forskare och experter inom olika områden. Här blir man dagligen imponerad av den tekniska utvecklingen. Våra lokaler i Linköping och Norrköping Science Parks är öppna och moderna, och vår kaffemaskin är en samlingspunkt för inspirerande möten.
* Du kommer att ha engagerade och drivna kollegor. Vi brinner för att hjälpa bolagen att nå sina mål och visioner. Vårt fokus är på att kommersialisera ny teknik och forskning, och det kräver både passion och ödmjukhet.
Innovation är kärnan i allt vi gör! Vi möjliggör att ny teknik blir framgångsrika företag och når marknaden. Vi testar, utvärderar och anpassar kontinuerligt våra metoder för att skapa värde. Lean startup-metodiken och ständiga förbättringar genomsyrar vårt arbete.

På LEAD har du stor frihet att planera dina arbetsuppgifter, vilket också innebär ansvar. Det ställer krav, men erbjuder också möjligheten till personlig och yrkesmässig utveckling. Här får du chansen att våga testa nytt och bidra till framtidens innovationer.


Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 0708-52 32 36.

Välkommen med din ansökan, vi har ambitionen att slutföra rekryteringen innan midsommar och sista dag att ansöka är redan 30/5 så vänta inte!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektledare/utbildare med fokus arbetsmiljö och LEAN

Projektledare, IT
Läs mer Maj 6
Du bidrar med kunskap inom arbetsmiljö och LEAN samt viljan att inspirera andra. Vi erbjuder en roll där du får fullt ansvar att utveckla, planera och genomföra kundanpassade utbildningar inom dessa områden.

Om företaget
På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling. Vi har en nationell närvaro med kontor i Linköping, Norrköping, Tranås, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Trollhättan och Karlskrona och är idag drygt 140 medarbetare. Vi har också omkring 1000 anställda konsulter som arbetar ute hos våra kunder och varje år gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund.

Vi engagerar oss även i olika projekt, driver flera nätverk och inspirerar människor att välja en yrkesbana inom industri och IT. Du blir en del av Skill Training, vårt affärsområde som bl a erbjuder kortare uppdragsutbildningar inriktade på kompetenser som våra kunder efterfrågar.

Vi är ett sammansvetsat team där alla har en blick för vad som behöver göras, stort som smått. Vi har inblick i varandras arbete och vi arbetar gemensamt med utveckling av vår verksamhet. Samarbete och flexibilitet är avgörande för att vi ska lyckas. För att vara relevanta för våra kunder och kursdeltagare utvecklar vi ständigt vårt erbjudande och våra yrkesroller och vi ser fram emot ditt bidrag i det arbetet.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha ansvar för att utveckla, planera och genomföra utbildningar inom arbetsmiljö och LEAN. Du kommer spela en central roll i att öka medvetenheten och kompetensen inom dessa områden hos våra kunder.

Dina ansvarsområden;

• Utveckla och anpassa utbildningsprogram inom arbetsmiljö och LEAN
• Leverera engagerande och interaktiva utbildningar för att öka förståelsen och tillämpningen av arbetsmiljö- och LEAN-principer
• Samarbeta med olika avdelningar hos våra kunder för att identifiera utbildningsbehov och anpassa programmen efter deras mål och behov
• Utvärdera effekterna av utbildningarna och anpassa dem kontinuerligt för att säkerställa hög kvalitet och relevans

Kursdeltagarna är anställda hos våra ägare och kunder, deltagare i våra lärlingsprogram samt deltagare i våra ledarutvecklingsprogram. Utbildningarna hålls både i våra egna utbildningslokaler och på plats hos kund.


Din profil
Vi letar efter en dynamisk person med erfarenhet inom industri- eller byggsektorn, med fördel som produktionsledare eller motsvarande. För att du ska ha framgång i rollen har du kunskap om/egen erfarenhet av LEAN som ett verktyg för kontinuerlig förbättring och effektivisering samt har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Vad som verkligen sticker ut är din förmåga att inspirera och engagera andra. Vi söker någon som är riktigt vass på att inspirera andra, som gör sina utbildningar levande och intressanta samt skapar en atmosfär som uppmuntrar till deltagande och interaktion. Kreativitet är en nyckelfaktor, och den som lyckas göra sina utbildningar spännande och engagerande kommer att utmärka sig som en idealisk kandidat för denna roll.

B-körkort är ett krav. Har du kunskap inom mätteknik, ritningsläsning och/eller automation är det meriterande.

Vi erbjuder:
Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.


Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Saab för framtida behov

Lagerarbetare
Läs mer Apr 29
Tycker du att det låter intressant att jobba inom lager och logistik? Oavsett om du har erfarenhet sedan tidigare eller inte är du varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som har noggrannhet och kvalitet i fokus för framtida uppdrag på Saab.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 22 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på SAAB i Linköping har du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Här finns möjlighet att arbeta i olika delar av processen för materialhantering, från ankomst till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ankoms/inleveranser
- Kontroll av leveranser
- Plock och packning
- Truckkörning

Vi ser ett löpande behov av lagermedarbetare på Saab och vill nu knyta kontakt med dig som är intresserad för framtida möjligheter.

Din profil
I rollen är det viktigt att du är noggrann och vill bidra till bra kvalitet. Du tycker om att arbeta i team och jobbar mot ett gemensamt mål tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du ger det lilla extra, och är inte rädd för att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten:
- Gymnasial examen
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- En god social kompetens och samarbetsförmåga
- God datorvana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna roll.

Befattningen kräver att du?genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan,?i förekommande fall,?medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda möjligheter till förlängning eller övertagande direkt till Saab. Urvalet bearbetas löpande, därför rekommenderar vi att inkomma med ett ansökningsförfarande redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linn Fälth på mailadress linn.falth@skill.se

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Är du Saabs nya rekryteringsspecialist?

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 3
Om du anser att rekrytering kan och bör gå bortom de traditionella metoderna, om du trivs med att skapa affärsrelationer inom rekrytering och besitter färdigheter att vara en ledande kraft för en proaktiv rekryteringsprocess – då är det här din perfekta möjlighet!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab. Det inkluderar bland annat kravprofil, skriva samt publicera jobbannonser, urval, möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, personbedömning efter kapacitets- och personlighetstest, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning. Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster t.ex. projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker, piloter m.m.

Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HRBP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen. Saab använder sig av personlighets- och förmågstester genom leverantören Aon i rekryteringsprocesserna. Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer Branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.

Din profil
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom HR eller liknande samt flerårig arbetslivserfarenhet inom rekrytering, gärna från rekrytering av kvalificerade tjänster på olika nivåer i organisationen. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande är även om du är certifierad i Aons testverktyg.

Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen kommer du ha mycket eget ansvar då du driver dina egna rekryteringsprocesser självständigt vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga. Precis som på många andra företag ingår även en del administrativt arbete vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda möjligheter till förlängning eller direkt anställning på Saab.

Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson på mejladress jonna.svenson@skill.se.
Låter det som något för dig eller vill veta mer? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Senior utvecklingsingenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Apr 22
Hos SCAMA erbjuds du en spännande roll som senior utvecklingsingenjör där din tekniska expertis och kreativitet får fullt utlopp!

Om företaget
Vi på SCAMA jobbar med att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass! Vi är en systemleverantör som förser våra kunder med nyckelfärdiga lösningar, teknisk support och reservdelar.

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet. Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi erbjuder våra medarbetare varierande och utmanande arbetsuppgifter på en dynamisk arbetsplats med internationellt fokus. Vi har korta beslutsvägar och högt till tak. Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill fortsätta växa med oss.

Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på:
http://www.scama.se/about-scama/arbeta-pa-scama


Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör på SCAMA spelar du en central roll i flera avgörande steg av utvecklingsprocessen. Du kommer att arbeta nära marknadsavdelningen för att utreda koncept och möjligheter, samt vara en ledande röst i förstudier som underlag för planeringen av våra utvecklingsprojekt. Dessutom kommer du att vara involverad i både mindre och större kundprojekt där du bidrar till utvecklingen inom ramen för systemleveranser i nära samarbete med utvecklingsavdelningen.

Dina Ansvarsområden:
- Tolkning av kravspecifikationer och beslutsfattande kring utredning av vidare lösningar.
- Stödja konstruktörer och tekniska projektledare genom att vägleda i tekniska vägval, utföra tekniska utredningar samt genomföra granskningar och rådgivning.
- Utveckla tekniska lösningar som spänner över en mångfald av områden såsom mekanik, hydraulik, mekatronik, elektronik, pneumatik, byggteknik och textil.

Du ingår i ett utvecklingsteam på 13 personer som leds av Teknisk Chef.


Din profil
Vi söker dig som har lång erfarenhet som ingenjör med en gedigen erfarenhet av systemtekniska frågor. Du har troligen erfarenhet av teknikledarskap, kanske har du varit chef men vill fokusera på tekniken igen. Du trivs med att ha en central roll i organisationen som innebär samarbeten såväl internt som externt.

Du har:
- Civilingenjörsutbildning inom konstruktion, mekanik, mekatronik eller motsvarande.
- Förmåga och vana att orientera dig i olika tekniska discipliner.
- Erfarenhet av att arbeta brett inom teknikområdet.
- Flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Egenskaper:
- Självgående och ansvarskännande.
- Driven och motiverad att hitta bättre lösningar på komplexa tekniska problem.
- Förmåga att organisera arbete över långa tidsperioder med flera projekt i olika stadier.

Vår framgång bygger på ett nära och effektivt samarbete mellan avdelningarna vilket huvudsakligen sker på plats i Väderstad. Vi har en platt organisation där ansvar kombineras med en stor flexibilitet.
Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 0708-52 32 36.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Saab söker Mätinstallatörer till sin Gripenproduktion

Flygplansmontör
Läs mer Maj 13
Har du ett teknikintresse och vill testa något nytt och spännande? Har du bakgrund inom el och söker nästa utmaning? Vi söker nu flera medarbetare till avdelningen Flight test instrumentation, som är en del av slutmonteringen för Gripen på Saab i Linköping. Känns detta som något för dig, skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra slutmonteringen för Gripen. Inom området produktion för slutmontering arbetar idag ca 10 tjänstemän och 70 operatörer. Det vi söker nu är installatörer för olika typer av sensorer, i helt flygplan och på olika typer av flygplansstruktur. Arbetets utförs i en produktionsmiljö där digitala manualer och instruktioner är en del av vår vardag.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Installation av olika typer av sensorer i flygplan och på övrig flygplansstruktur
- Lödning och kablagedragning
- Limning av trådtöjningsgivare

Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att nå de mål som är uppsatta. De störningar som ofrånkomligt dyker upp skall analyseras och åtgärdas för att fortsatt kunna möta målen alternativt minimera påverkan. Detta skall ske med en utpräglad känsla för balansen mellan progress och produktens kvalitet, då flygsäkerhet och kvalitet hela tiden måste hållas i åtanke.

Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och kan ge chansen att medverka i nationella och internationella uppdrag.

Din profil
Du har minst en gymnasial utbildning, företrädesvis med el- eller flyginriktning. Vi söker personer som är noggranna, fungerar bra i team och har ett intresse för teknik.

Som person ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation då detta är centralt i tjänsten. För att lyckas i rollen bör du även vara driven och van att ta egna initiativ. Slutligen är ansvarstagande och noggrannhet en självklarhet och ett krav när du jobbar med flygplan.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt god datorvana är ett krav för en anställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Du kommer till en början arbeta som konsult med mycket goda möjligheter till anställning direkt på Saab efter en tids inhyrning. Vi arbetar med urvalet löpande så sök tjänsten redan idag!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniella Nygren, daniella.nygren@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Produktionstekniker till Saab

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Apr 26
Är du redo för en utmaning inom försvarsindustrin? Härligt! Saab Dynamics söker en produktionstekniker till Linköping. Du blir en del av en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och bidra till utvecklingen av innovativa försvarsprodukter.

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus så är du som en del av vårt team med och bidrar till vår mission. Vi arbetar i nära samarbete för att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar som levereras till kunder över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionstekniker på Saab kan du se fram emot omväxlande arbetsdagar där du tillsammans med ett kunnigt team arbetar för att vässa vår produktion. I din roll kommer du att representera teknikområdet vid granskning och utvärdering samt spela en nyckelroll i att säkerställa smidiga produktionsprocesser och optimera effektiviteten i olika projekt i verksamheten. Du kommer arbeta aktivt i gränssnitt mellan konstruktion, inköp och produktion.

I ditt ansvarsområde ingår bland annat:
• Utbilda och stödja operatörer och tekniker i användning och underhåll av produktionsutrustning
• Identifiera och åtgärda produktionsrelaterade problem och störningar
• Utveckla och implementera innovativa lösningar för att förbättra produktionsprocesserna

Din profil
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning i grunden och vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsteknik, beredning, eller verkstadserfarenhet med avseende på elektronikmontering. Arbetet som produktionstekniker innebär ett omfattande samarbete med olika avdelningar och affärsenheter inom företaget men även externa företag. Du bör därför vara utåtriktad, drivande och van att ta egna initiativ. Goda språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana är ett krav.

Andra meriterande för tjänsten:
• kunskap och erfarenhet av CAD och IFS
• kunskap och erfarenhet av elektronik eller komposit

Känner du igen dig i egenskaper som kommunikativ, lösningsorienterad och nyfiken? Bra! Då har du sannolikt goda förutsättningar att nå framgång i rollen. Vi vill jobba med dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. Du är en strukturerad och engagerad person som sätter laget före jaget.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Du kommer initialt att arbeta som konsult med mycket goda möjligheter till anställning direkt på Saab efter en tids inhyrning. Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Algeskog, på linda.algeskog@skill.se eller 036-18 82 96.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Projektadministratör med systemintresse till Skill

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 24
Du bidrar med kunskaper i projektadministration och intresse för system, vi erbjuder en roll där du får fria händer att bygga upp projektredovisning från grunden och vi ser till att du får det stöd du behöver för att lyckas!

Om företaget
På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling. Vi har en nationell närvaro med kontor i Linköping, Norrköping, Tranås, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Trollhättan och Karlskrona och är idag drygt 140 medarbetare. Vi har också omkring 1000 anställda konsulter som arbetar ute hos våra kunder och varje år gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för ekonomiadministration för både interna och externa projekt. Ditt uppdrag blir att sätta upp tydliga processer för projektredovisning både avseende ekonomi och uppföljning med tillhörande anpassning av Visma.net. I våra olika projekt finns behov av planering av rapportering, ekonomiuppföljning liksom löpande dialog med finansiärer och andra intressenter. Utöver det kommer du stötta övriga teamet med brett ekonomiskt arbete kopplat till prognos och uppföljning samt systemfrågor, exempelvis integrera ny verksamhet in i Visma.net.

Du kommer tillhöra teamet Ekonomi & Kvalitet som idag består av 7 personer, i teamet finns mycket kompetens kopplat till ekonomi och redovisning men vi saknar kompetens inom projektredovisning, det vill vi att du bidrar med!


Din profil
Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet eller motsvarande och du har erfarenhet av projektadministration. Du har fallenhet för, och ett stort intresse av, systemfrågor.

Vi söker dig som har lätt för att strukturera och organisera ekonomiadministrativt arbete. Det är av stor vikt att du är självgående, du trivs med att ibland få hugga i där du behövs mest, även om det ligger utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Rätt person trivs i en roll med många sociala kontakter såväl internt som externt. Med nyfikenhet och med en drivkraft att lära nytt kommer du lyckas utmärkt i rollen även om du bara har några års praktisk erfarenhet. För oss är rätt egenskaper och inställning viktigare än lång erfarenhet, det finns mycket kompetens inom vårt projektnätverk som kan stötta upp där din erfarenhet eller kunskap saknas.

Vi är så klart nyfikna på dina talanger och ser fram emot att ha dig som kollega och tillgång till vårt team!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder:
Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 0708-52 32 36.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 12/5.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Jenå Reklam

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 8
Brinner du för försäljning och har ett intresse för det grafiska är detta din chans att ta nästa steg i din karriär! Just nu söker Jenå Reklam en säljare som vill arbeta i en kreativ och spännande bransch!

Om företaget
Jenå Reklam är ett företag vars affärsidé är produktion av skyltar, bildekorer och digitalprint, oavsett storlek och media. Vi är ett 15-tal servicemedvetna proffs i Tornbyområdet i Linköping som vill hjälpa företag att kommunicera bättre. Fråga oss om allt inom reklam och du kommer att bli överraskad över vår erfarenhet och djupa kunskap i ämnet.

Jenå Reklam startade 1982 och är ett av de bäst etablerade Linköpingsföretagen i branschen. Varje dag innebär nya utmaningar från krävande kunder. Jenå Reklam bistår med effektiva lösningar tack vare kompetent och idérik personal med modern teknikpark. Vår strävan är att all produktion ska ske inom husets väggar för största möjliga kvalitetskontroll, snabbhet och flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter
Välkommen till Jenå Reklam! Här erbjuds du en säljarroll med stor frihet i ditt dagliga arbete och möjlighet till att forma din egen säljstruktur och goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som säljare hos Jenå Reklam kommer du att arbeta både mot befintliga kunder men även en stor del nykundsbearbetning. Du kommer att ansvara för att offerera, skriva ordrar och säkerställa att kvalitet och leveranstider upprätthålls.

Genom att analysera och utveckla kundstocken kommer du att bidra till företagets tillväxt. Även analys av marknadens utveckling samt för- och efterkalkyler ingår i rollen. Du kommer också att delta i produktions- och planeringsmöten samt arbeta nära övriga teamet för att säkerställa kundnöjdhet och affärsframgång. Med ditt driv och intresse för försäljning ser du affärsmöjligheter där du genom din kompetens och ditt engagemang skapar förtroende och väcker kundens intresse för Jenås produkter och tjänster.

Din profil
Vi söker en resultatinriktad person med driv och intresse för försäljning som ser affärsmöjligheter. Du engagerar och skapar förtroende hos kund och väcker intresse för Jenås produkter och tjänster. Med din goda sociala kompetens och din vana av att hantera och bemöta människor på ett professionellt sätt kommer du komma långt i den här rollen! Har du dessutom grundkunskap och intresse för det grafiska är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har:
- B-körkort
- Gymnasieexamen, eftergymnasialutbildning är meriterande
- Sälj- och marknadserfarenhet, branscherfarenhet är meriterande

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Jenå Reklam med Skill. Urval påbörjas efter sista ansökningsdag 22/5. Rekryteringsprocessen omfattar två tester tidigt i processen: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. På slutkandidat genomförs också en ekonomiskbakgrundskontroll.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvariga rekryterare Andreas Schmidt på andreas.schmidt@skill.se alt. 0738-54 71 35 och Filip Andersson på filip.andersson@skill.se alt.0705-564373

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Vi söker erfaren verktygstekniker/CNC-operatör till Saab Aeronautics

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 22
På verktygsavdelningen på Saab finns ett erfaret team där mångsidighet och stolthet i arbetet är centrala värderingar. Om du söker en utmanande och stimulerande miljö där din kunskap och erfarenhet uppskattas och där du ges möjlighet att växa och utvecklas, är detta tjänsten för dig.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Aeronautics. Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ditt arbetsområde kommer att omfatta Verktyget maskin på Saab i Linköping. Avdelningen har idag 11 anställda och är i ett expansivt skede. Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som CNC-operatör.


Dina arbetsuppgifter
Saabs verktygsverkstad går in i en expansiv fas med nya maskiner och söker nu CNC-operatörer med erfarenhet av femaxliga maskiner. Arbetsuppgifterna för en CNC-operatör består av att ansvara för att det finns beställda jobb och verktyg till maskinerna. Andra arbetsuppgifter är att kontrollera detaljerna som körs och sköta dagligt underhåll av maskinerna. Även 3D-printning kan bli aktuellt för dig med rätt erfarenhet.

Utöver detta kommer du:
• Utföra bearbetning på femaxliga maskiner samt hantera manuella verktyg för svarv- och fräsarbete.
• Samarbeta med konstruktörer och beredare för att säkerställa effektiv produktion.
• Delta i underhållsarbete och eventuell problemlösning vid behov.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och varierande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd på dagtid på plats i Tannefors, Linköping.


Din profil
Vi söker dig med:
• Erfarenhet av CNC-bearbetning, särskilt på femaxliga maskiner.
• Erfarenhet av manuell svarv och fräs
• Kunskap om styrsystem, med fördel Siemens.
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
• Flexibilitet och anpassningsförmåga för att möta varierande arbetsuppgifter.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att ta till sig ny kunskap.

Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av 3D-printning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap


Ansökningsförfarande
Tycker du att tjänsten låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda chanser till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, johanna.sjostrom@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Administratör sökes till Saab i Linköping!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 6
Har du bakgrund inom administration och är nyfiken på Saab? Vill du arbeta brett med administrativa uppgifter i en ständigt utvecklande och lärande organisation? Just nu söker vi administratörer till Saab. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du stötta verksamheten på Saab. Du kommer agera ett stöd för många inom organisationen och kommer därför ha ett stort kontaktnät i din tjänst. Du kommer i din roll att jobba väldigt varierande där den ena dagen inte är lik den andra. Denna roll kommer vara utvecklande och en roll där vi gärna ser att du stöttar verksamheten högt och lågt i olika ärenden. Nedan kan du läsa om vilka delar som kan förekomma i tjänsten:

• Administrativt stöd till chefer och medarbetare
• Koordinering och planering
• Mötes- och researrangemang
• Systemarbete
• Beställningar i Saabs inköpssystem

Din profil
För rollen som administratör på Saab så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna roll ser vi att du är social, drivande och kommunikativ. Du är hjälpsam som person och motiveras av att både stötta verksamheter och människor.
Vi ser att du har:
• Ett par års erfarenhet av administrativt arbete
• Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift
• Goda systemkunskaper och erfarenhet av Office-paketet

Det är meriterande om:
• Du har erfarenhet i affärssystemen ERP/Sherpa och Agresso
• Du har erfarenhet av försvarsindustrin

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Skill men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar som konsult hos vår kund Saab. Detta är ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till en anställning direkt på Saab. Start för tjänsten är omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka tjänsten redan idag eller hör av dig om du har en fråga!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Tekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 17
Hej du som söker nya tekniska utmaningar! Här erbjuds du en roll med inslag av projektledning, avancerad teknik och installation av en världsledande produkt på plats hos våra kunder bland annat USA och Europa. Låter det spännande? Läs mer om den här tjänsten på Shapeline i Linköping!

Om företaget
Shapeline AB är en Linköpingsbaserad tillverkare av laserbaserade system för planhetsmätning inom den globala stål- och metallindustrin. Vi utvecklar, marknadsför och installerar mätsystem för beröringsfri planhetsmätning till våra kunder. Tekniken i systemen, som idag är världsledande, bygger på lasertriangulering och avancerad bildbehandling i realtid för att uppnå optimal prestanda.

Shapeline är i nuläget ett relativt litet företag med tydliga tillväxtambitioner. Vi är i dagsläget 12 anställda. Det innebär att varje medarbetare är en viktig pusselbit och kan påverka företagets framtid i hög grad.

Dina arbetsuppgifter
I grova drag kommer du, självständigt eller i team, arbeta med tillverkning, slutmontage och test till färdig installation och integration av vår produkt. Systemen i sig innefattar mekanik, optik, elektronik och mjukvara och du arbetar med samtliga delar med stöd från dina kollegor i produktionen samt våra mjukvaruutvecklare.

Du kan även förvänta dig att;
- Vara supportfunktion till befintliga kunder
- Utbilda våra kunders användare av Shapeline’s produkt

Tjänsten innefattar kontakter med kunder världen över, både via mejl och telefon samt direkt på plats hos kund. Du får ett stort eget ansvar och måste kunna arbeta både enskilt och i team. Tjänsten innebär resande, ca 30 dagar per år, främst internationellt där USA och Europa är våra största marknader.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk utbildningsbakgrund med några års erfarenhet i en tekniknära roll, oavsett om det heter ingenjör, drift-, underhåll- eller servicetekniker. Den gemensamma nämnaren är ”bred teknisk kompetens”.

Det är viktigt att du har ett eget driv, tar ansvar och arbetar strukturerat och systematiskt för att säkerställa kvalitet i alla led mot kund. Du har även förmågan att hantera flera parallella projekt. Du är tekniskt intresserad, gärna inom ett eller fler av dessa områden; mekanik, elektronik, mjukvara samt är införstådd i mekanik- och elritningar. Viktigast för oss är dock att du tycker det är stimulerande att lära dig nya saker. Vi ser det som självklart att du har datavana.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig? En stimulerande och ansvarsfull roll med stor möjlighet att påverka i ett företag med en världsledande produkt. Du kommer till ett företag som levererat och fortsätter leverera produkter till branschledande kunder, med högt fokus på service och kvalitet. Företagskulturen är öppen och hjälpsam. Chef och övriga kollegor står redo för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas och trivas i rollen.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Shapeline med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Byt karriär i lärlingsprogram med beyond Gravity!

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 16
Vill du ge dig in i den spännande världen som rymdindustrin erbjuder tillsammans med Beyond Gravity? Då har du nu chansen att delta i vårt andra lärlingsprogram tillsammans med Beyond Gravity som startar den 19/8! Vi söker efter engagerade och nyfikna individer redo att utforska nya möjligheter. Genom en betald intensiv 2-veckors grundutbildning får du med dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att lyckas som montör hos Beyond Gravity i Linköping. Missa inte denna fantastiska möjlighet att påbörja din resa mot en spännande karriär!

Om företaget
På Beyond Gravity i Linköping arbetar cirka 250 personer med utveckling och tillverkning av avancerad utrustning för användning i rymden. Huvudsakliga produkter är adapter- och separationssystem där bolaget är världsledande. Med 90% av den kommersiella marknaden förser Beyond Gravity alla större leverantörer av uppskjutningstjänster i världen med utrustning för uppskjutning av satelliter av alla storlekar. Rymdindustrin genomgår just nu en spännande förändring där den traditionella rymdindustrin utmanas av "New Space". Det inkluderar nya teknologier och lösningar och det blir allt viktigare att kunna hantera många olika typer av kunder, leverantörer och produkter.

I Linköping bygger och flyttar Beyond Gravity till Linköpings fräschaste produktion & kontor år 2024 med bland annat eget gym. Företaget har en jordnära familjekultur, erfaren och kompetent personal och en mångsidig ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter
Ditt dagliga arbete som montör kommer att vara varierande då du kommer att delta i olika moment inom serietillverkningen. Arbetsuppgifterna sträcker sig över olika stationer och innefattar både självständigt arbete och teamarbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta kablagemontering, mekanisk montering, borrning, slipning och limning. De primära materialen som monteringen sker i är kolfiber och aluminium. Du kommer även att ha ansvar för kravhantering och dokumentation.

Arbetstiden är för närvarande förlagd på dagtid, men det kommer att bli aktuellt med övergång till tvåskiftsarbete i framtiden för att möta produktionsbehoven.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och trivs med praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav – vi vill istället att du har ett engagemang och en vilja att lära och utvecklas som montör. Självklart innebär det här att dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar samarbete.

För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa. Naturligtvis behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utvidga din kompetens som montör. Ta chansen att forma en framtid inom detta yrke och ansök redan idag!

Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos Beyond Gravity för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos Beyond Gravity äger rum den 22/5 och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 22. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 19/8. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se.

Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

C++ utvecklare till Shapeline!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 15
Har du ett stort intresse för teknik och programmering och där C++ är din bästa gren? Hos oss på Shapeline får du jobba med spännande teknik på ett världsledande företag som är i stark tillväxt. Tillsammans med ett härligt gäng kollegor blir du en del av vår fortsatta expansiva resa!

Om företaget
Shapeline AB är en Linköpingsbaserad tillverkare av laserbaserade system för planhetsmätning inom den globala stål- och metallindustrin. Vi utvecklar, marknadsför och installerar mätsystem för beröringsfri planhetsmätning till våra kunder. Tekniken i systemen, som idag är världsledande, bygger på lasertriangulering och avancerad bildbehandling i realtid för att uppnå optimal prestanda.

Shapeline är i nuläget ett relativt litet företag med tydliga tillväxtambitioner. Vi är i dagsläget 11 anställda. Det innebär att varje medarbetare är en viktig pusselbit och kan påverka företagets framtid i hög grad.

Dina arbetsuppgifter
Som C++ utvecklare hos oss blir du en del av ett mindre utvecklingsteam där ditt ansvar blir att utveckla och förbättra vår programvara, som är kärnan i vår verksamhet. Som utvecklares hos oss är du med alla utvecklingsfaser, från design, implementation, test och verifiering till leverans. Arbetet innebär såväl nyutveckling som vidareutveckling, felsökning och buggrättning av existerande funktionalitet.

En del av ditt arbete kommer också innebära att du ger tekniskt stöd och support till våra tekniker ute hos kund vid behov. Du ges också möjlighet att arbeta nära företagets kunder som finns över hela världen. Har du ett intresse för att förbättra processer och arbetsmetoder, finns det möjlighet att engagera sig i det arbetet.

Då vi är ett litet företag ger det dig en möjlighet att jobba nära våra olika funktioner i företaget och verkligen förstå och bidra till helheten av vår verksamhet. Om du är i början av din karriär kommer du få stöd och vägledning av erfarna kollegor med gedigen kunskap inom C++ och programmering.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och mjukvara. Du har en teknisk civilingenjörs-eller högskoleutbildning alternativt annan relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper i C++ och erfarenhet av objektorienterad programmering. Du trivs som allra bäst när du jobbar med problemlösning och programmering och vi ser mer än gärna att du har erfarenhet av projekt inom programmering även på fritiden.

Har du erfarenhet av automatiserade tester och/eller Continuous integration är det meriterande. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Shapeline med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se alt 0790 – 062888.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Montör till NAF AB i Linköping sökes!

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 30
Är du en erfaren verkstadsarbetare med goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik? Har du också erfarenhet av truckkörning och arbete med travers? Om detta låter som dig, då är du välkommen att ansöka och bli en del av vår verksamhet på NAF AB.

Om företaget
NAF AB är ett marknadsledande företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför ventiler för processindustrin. Företaget omsätter ca 160 MSEK, har ca 50 anställda och finns i Linköping. NAF arbetar world-wide och har en exportandel på ca 75%. Mer information finns på www.naf.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin.
Det är viktigt att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Har du dessutom erfarenhet av el- eller reglerteknik är det meriterande. Vi tror att du är utbildad inom exempelvis teknik, fordon, el eller industri. Det är även meriterande om du har truckkort samt utbildning inom lyftsäkerhet.
Att vara montör på NAF innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Plockning av material enligt order
• Användning av vårt affärssystem för att hitta materialet
• Materialhantering/transport med truck och travers
• Montage av produkten – t ex ventil, manöverdon och sammanbyggnad
• I vissa fall testning av produkten

Produkterna väger allt från två kg upp till några ton så mycket av materialhanteringen sker med truck och travers. Huvuddelen av vår tillverkning är kundorderstyrd så så partistorlekarna variera från enstaka till sällan fler än 20.

PÅ NAF sker kommunikationen på svenska men då vi ingår i en utländsk koncern behöver du kúnna tillgodogöra dig viss information och utbildning på engelska.

Arbetstiden är förlagd dagtid.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom verkstadsindustrin. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Arbetet kräver att du kör truck och lyfter med travers/svängkran.

På NAF är vi ett glatt och positivt gäng som vill ha en likasinnad kollega. För att bli framgångsrik i arbetet vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är kvalitetsmedveten. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, och har en hög arbetsmoral. Noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar NAF AB med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Andreas Schmidt 013- 473 20 68 alt. Andreas.schmidt@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Lager- och logistikmedarbetare till Beyond Gravity

Lagerarbetare
Läs mer Apr 25
Är du en driven och noggrann person som älskar att arbeta i en dynamisk miljö? Vill du vara en del av ett innovativt företag som siktar mot stjärnorna? Rymdbolaget Beyond Gravity söker nu en lagermedarbetare i Linköping!

Om företaget
På Beyond Gravity i Linköping arbetar cirka 250 personer med utveckling och tillverkning av avancerad utrustning för användning i rymden. Huvudsakliga produkter är adapter- och separationssystem där bolaget är världsledande. Med 90 % av den kommersiella marknaden förser Beyond Gravity alla större leverantörer av uppskjutningstjänster i världen med utrustning för uppskjutning av satelliter av alla storlekar. Rymdindustrin genomgår just nu en spännande förändring där den traditionella rymdindustrin utmanas av "New Space". Det inkluderar nya teknologier och lösningar och det blir allt viktigare att kunna hantera många olika typer av kunder, leverantörer och produkter.

I Linköping bygger och flyttar Beyond Gravity till Linköpings fräschaste kontor år 2024 med bland annat eget gym. Företaget har en jordnära familjekultur, erfaren och kompetent personal och en mångsidig ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Beyond Gravity är du en del av ett tätt samarbetande team som säkerställer att logistik- och lagerverksamhet fungerar smidigt. Du kommer att:
• Ta emot och kontrollera inkommande varor och material.
• Plocka och packa ordrar.
• Hantera lageradministration och uppdatera vårt lagersystem.
• Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en effektiv verksamhet.
• Bidra till att upprätthålla ordning och säkerhet på lagret.

I och med Beyond Gravitys tillväxtresa kommer du vara med och sätta strukturen i helt nybyggda lokaler i samarbete med övriga kollegor i företaget. Du har chansen att bidra och påverka genom Beyond Gravitys värderingar – Nyfiken, Passionerad och Tillsammans!

Din profil
Vi letar efter dig som:
• Har tidigare erfarenhet av lagerarbete inom industri.
• Har truckkörkort
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Har goda datorkunskaper, gärna erfarenhet av att arbeta i affärssystem tidigare
• Trivs i en snabbföränderlig miljö och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Du är en lagspelare med bra kommunikationsförmåga och trivs i samarbete med andra. Vidare ser vi att du är nyfiken, noggrann och har god problemlösningsförmåga.

Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill om 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller direkt anställning på Beyond Gravity efter en tids inhyrning.

Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Jerner på isabelle.jerner@skill.se / 013-4958804.

Låter det som något för dig eller vill du veta mer? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Erfaren planerare till Saab

Logistiker
Läs mer Apr 10
Är du redo för en ny utmaning inom planering och projektledning? Vi letar efter erfarna produktionsplanerare som kan axla en roll med större ansvar och breda kontaktytor.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 22 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu nya konsulter till strategiska planeringsroller på Saab. Som strateg kan du till exempel jobba i rollen som huvudplanerare.

Som huvudplanerare kommer du genomföra analyser för olika scenarier och bedöma deras ekonomiska konsekvenser. Du kommer samarbeta brett över avdelningar för att förbättra processer och utföra både kortsiktig och långsiktig resursplanering. Du kommer dessutom spela en viktig roll i att kommunicera och förklara komplexa tidsplaner och beslutsunderlag till olika nivåer i verksamheten på ett sätt som är anpassat för mottagaren. Rollen innefattar även att driva verksamhetsförbättringsprojekt och effektivisera planeringsprocessen.

Utöver rollen som huvudplanerare söker vi även konsulter till tjänster som projektplanerare, erfarna produktionsplanerare och områdesplanerare. Som områdesplanerare har du ansvaret för ett helt produktsegment där du har ett övergripande ansvar för körplaner och kontakt med projektledare till operatörer. Detta är en nyetablerad roll inom organisationen där du tillsammans med kollegor får hjälpa till att sätta ramar och utveckla framgångsrika arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och förståelse för projektstyrning och -planering samt har erfarenhet inom planering och/eller projektledning. Vi ser att du har en akademisk examen inom planering, projektledning eller annat relaterat område.

Vidare ser vi att du:
- kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
- har datavana och har mycket goda kunskaper inom Officepaketet.

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom IFS eller snarlikt affärssystem.

För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, ha en positiv attityd och ett driv att nå uppsatta mål. Du behöver en god analytisk förmåga samt förmåga att lösa och prioritera uppkomna problem. Eftersom rollen inkluderar kontakt med flertalet intressenter och krav på samarbete med dessa krävs att du uppskattar den pågående dialogen och har en god social förmåga.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag initialt, med chans till fast anställning på Saab efter en tids inhyrning.

Start är omgående eller enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linn Fälth linn.falth@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare Hardford

Konstruktör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Apr 11
Trivs du i en kundorienterad roll där utveckling står i fokus? Hardford, en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av hud- och hårvård, går nu igenom en spännande resa. Vi söker passionerade individer som vill vara med att fortsätta utveckla vår starka produktportfölj. Om du brinner för projektledning, har en "det fixar vi"-attityd och vill vara en del av en spännande tillväxtresa, då är detta din möjlighet att göra verklig skillnad i rollen som projektledare/förpackningsutvecklare! Ta steget och väx med oss på Hardford.

Om företaget
Hardford Linköping är en ledande tillverkare/producent inom hudvård, hårvård och kemiska produkter. Med över 30 års erfarenhet har vi utvecklat och producerat högkvalitativa varumärken för både nationella och internationella kunder. Vi är dedikerade till att investera i såväl verksamhet som organisation. Med fokus på flexibilitet och en positiv arbetsmiljö strävar vi efter att skapa långsiktiga och lönsamma samarbeten. Välkommen till Hardford Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss leder och driver du kundspecifika projekt i nära samarbete med kund, leverantörer och interna kontakter. Projekten drivs tillsammans med projektgruppen (säljare, R&D kemister, inköpare) hela vägen från idé, utveckling, planering och tillverkning för att sedan slutföras internt i den egna organisationen och mot kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Styra, samordna och koordinera utvecklingsprojekt för nya hygienprodukter
• Driva och leda stora som små projekt genom alla dess faser
• Utveckling och framtagning av förpackningsmaterial som möter kundens/omvärldens krav
• Säkerställa design och artwork
• Kalkylering av produkterna
• Löpande planering och administration
• Sammanställa projektet och implementera det i produktionsmiljö

Din profil
Dina kollegor beskriver dig som en ”dynamisk projektledare”, du gillar att driva projekt och trivs i en föränderlig miljö där varje dag är full av spännande möjligheter. Som en mästare på att jonglera flera projekt samtidigt, är du bekant med att arbeta i ett högt tempo och trivs med att vara i centrum, där det händer.

Idag kanske du jobbar som produktchef, produktansvarig, förpackningsutvecklare eller supply manager inom livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin eller hygien- och kosmetikbranschen. Det är goda erfarenheter att ta med sig, men det som är absolut viktigast för oss är din inställning till hur ett framgångsrikt projekt bör drivas.

Det du behöver ta med dig är…
• …förmåga att strukturera, organisera och vara tydlig i en komplex miljö
• Minst 1 års erfarenhet inom projektstyrning/ledning
• Excelkunskaper (inte trolleri, men du bör veta vad en ”pivottabell” är)

Vårt erbjudande till dig?
Ett varierande arbete där man har betydande inflytande på flera av handelns nya lanseringar inom Beauty/Fashion/Hygien.

Ett utvecklande och spännande arbete där du får stor frihet under ansvar att driva projekt i nära samarbete med kunder och leverantörer och kollegor förstås.

Vår kultur präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelöshet.
Vi erbjuder dig också en arbetsplats i våra helt nyrenoverade lokaler med en fantastisk arbetsmiljö och familjär anda.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus.rosander@skill.se

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior supporttekniker till Saabs Servicedesk

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 8
Om företaget
SAAB´s globla service desk är placerad i Linköping, support sker dygnet runt, året runt under förskjuten arbetstid, dvs merparten av den schemalagda arbetstiden är dagtid, men posititionen innebär kväll, helg, natt. Vi bemannar även andra funktioner för att sprida variation i arbetsuppgifterna.

Vi är ursprungligen ett fyrtiotal medarbetare som bemannar funktionen, men då flera på senare tid erbjudits nya möjligheter inom SAAB så öppnar vi upp för att ta in nya kandidater. Vi är ett högpresterande relativt ungt gäng som arbetar med stor proffisionalism samtidigt som vi under lunch och fikapauser gärna spelar pingis eller tv-spel i vårt fikarum.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker på SAAB kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Det är en teknisk support i en primär Windowsmiljö och inom den klassiska första linjen på en servicedesk. Här tar du emot samtal, löser ärenden och dokumenterar i detalj. Du kommer till stor del ta emot samtal på svenska och mer sällan på engelska men all dokumentation kommer ske på engelska. SAAB arbetar i ärendehanteringssystemet ServiceNow.

Din profil
Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta mycket personligt ansvar. Du är verbal och gillar service. Med en positiv attityd antar du, och löser, de problem och utmaningar som du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta kunden i fokus.

Att kunna hantera samspel mellan kollegor, passa tider, ta till sig ny information i en flexibel arbetsmiljö är något du ser som naturligt.

Vi ser gärna att du har:
• Avslutad gymnasieutbildning.
• En vilja att jobba med service på distans och hjälpa människor med tekniska problem
• Goda kunskaper i svenska och engelska - i tal och skrift
• Meriterande med kunskaper om Windows 10

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan krav på visst medborgarskap förekomma.


Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss kommer du vara anställd på Skill men arbeta ute hos Saab. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete. Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab, låter detta som något för dig? Ansök då nedan genom att registrera ditt CV! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Isabelle Wallin på mejl: isabelle.wallin@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

SanSac söker en miljö- och hållbarhetsansvarig

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Apr 8
Vi söker en passionerad miljövetare som vill ta stafettpinnen för att driva förändring och bidra till en bättre framtid – för dig, för oss och för vårt jordklot.

Om företaget
San Sac AB är marknadsledande och har framgångsrikt levererat utrustning för avfallshantering sedan 1962 och erbjuder i dag marknadens bredaste sortiment av utrustning för miljöriktig källsortering. Viktiga kundgrupper utgörs bland annat av kommuner, renhållnings-entreprenörer, fastighetsägare, byggbolag och regioner. San Sac har i dag 40 anställda och omsätter ca 550 Mkr. Huvudkontor med lager finns i Linköping och säljkontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Trelleborg och i Örnsköldsvik.

San Sac AB är en del av den multinationella koncernen SULO med företag som erbjuder och producerar lösningar för avfallshantering och källsortering i tre världsdelar. Koncernen har ca 2500 anställda och en sammanlagd omsättning på ca 7 miljarder SEK.


Dina arbetsuppgifter
Kraven på livscykelanalyser samt vår strävan att ligga i framkant inom miljö och hållbarhet gör att vi nu vill stärka upp vår organisation med en miljö- och hållbarhetansvarig. Det här är en helt ny position hos oss, vilket gör att du till stor del kommer bidra till att själv forma rollen.

I denna nyckelroll kommer du ha det yttersta ansvaret för att kartlägga och analysera vår verksamhets miljöpåverkan samt driva våra hållbarhetsinitiativ framåt. Många av våra kunder finns inom den offentliga sektorn så offentliga upphandlingar blir en stor del av din vardag.

Några av dina ansvarsområden:

• Utföra livscykelanalyser för att bedöma våra produkters och verksamhets totala miljöpåverkan
• Identifiera och säkerställa att vi har ett minimalt cargo footprint
• Analysera andelen återvunnet material, CO2-besparingar och andra miljömässiga faktorer över våra produkters hela livscykel
• Samarbeta med leverantörer och tillverkare för att säkerställa tillförlitlig datainsamling och utvärdering av miljöprestanda
• Analysera och tillsammans med andra kollegor utveckla våra logistiklösningar mot ökad hållbarhet
• Ansvara för att utarbeta och presentera hållbarhetsrapporter för intern och extern användning
• Delta i framtagningen av säljmaterial med fokus på miljö- och hållbarhetsaspekter
• Hantera miljörapporteringen till koncernen och andra intressenter
• Säkerställa att vårt företag är representerat på klimatkartan genom att kommunicera våra miljöinsatser


Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning miljö- och/eller klimat, eller annan likvärdig utbildning. Kan du kombinera det med erfarenhet av att självständigt genomföra livscykelanalyser och hållbarhetsrapportering inom en affärsverksamhet ser vi det som ett plus.

Ditt brinnande intresse för hållbarhetsfrågor och miljöaspekter kommer att vara en nyckelfaktor när det gäller att driva våra hållbarhetsinitiativ framåt. Vi utgår från att du är passionerad och engagerad i hållbarhetsfrågor och miljöaspekter. Du är skicklig på att arbeta med miljö- och hållbarhetsdata samt att kunna analysera resultaten på ett övertygande sätt.

Din förmåga att effektivt samarbeta och kommunicera med såväl interna som externa intressenter är avgörande för att lyckas i denna roll. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är en förutsättning för att kunna kommunicera effektivt på alla nivåer.

Har du kunskap om upphandlingsprocesser och krav relaterade till hållbarhet är det starkt meriterande.

Vi erbjuder dig:
Som en del av San Sac har du möjlighet att påverka och driva fram en positiv förändring för miljön och samhället samtidigt som du blir en del av ett framgångsrikt och växande företag. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där din kompetens och ditt engagemang uppmärksammas och där du ges möjlighet att växa både personligt och professionellt.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08 alt susanne.oman@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Lagermedarbetare till INFICON AB

Lagerarbetare
Läs mer Apr 9
Letar du efter en ny utmaning inom lager och logistik? INFICON erbjuder en roll som lagermedarbetare i ett stabilt bolag med en spännande produktportfölj. Här får du möjligheten att kombinera ditt tekniska intresse med praktiskt arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
INFICON AB är ett företag i expansion med en produktportfölj som adresserar ett flertal spännande tillväxtmarknader. Företaget ingår i en global koncern börsnoterade i Schweiz. I Linköping är de specialiserade på instrument för läcksökning och täthetskontroll. De senaste åren har präglats av en stark tillväxt och prognoserna pekar mot att så kommer vara fallet även i framtiden.

Vi söker dig som vill möta utmaningen med att jobba inom lager och logistik i värdekedjan för INFICON AB’s produktportfölj. Stora delar av vår produktion är idag utlagd hos underleverantörer där vår del i värdekedjan är att lagerhålla, planera och kitta materialet som behövs för respektive produktionsbatch.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att hantera allt material som används i eller tillsammans med INFICON’s produkter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att;

• Hantera inleveranser, godsmottagning samt lagerläggning.
• Plocka samt packa produktions- och kundorder.
• Hålla ordning på lagret inkl. avfallshantering.
• Delta vid inventering av lager.
Arbetet är på dagtid och din arbetsplats kommer vara INFICON's lokaler i Ebbepark i Linköping.

Din profil
INFICON söker en engagerad medarbetare med tidigare erfarenhet av lager och logistik. Du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för praktiskt arbete med en känsla för ordning och struktur. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en självständig roll där du tar eget ansvar för dina uppgifter. För att passa i rollen är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa parter. Du har en även god förmåga att kommunicera tydligt på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser att det är meriterande om du har en teknisk utbildning samt erfarenhet av arbete i SAP eller annat ERP-system.

Ansökningsförfarande
I den här tillsättningen samarbetar INFICON med Skill. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag där du inledningsvis anställs som konsult av Skill i 6 månader och jobbar på uppdrag hos kundföretaget. Därefter är avsikten att anställningen tas över av INFICON.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Sjöström, Hanna.sjostrom@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Komponentingenjör till Saab Aeronautics

Civilingenjör, maskin
Läs mer Apr 4
Vi söker en driven ingenjör med erfarenhet inom mekanik eller el för att bli en del av teamet "Component & Assembly Engineering" hos Saab Aeronautics. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa fortsatt produktion av flygplan och bidra till utvecklingen av Saabs produkter inom flyg och försvar.

Om företaget
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Du kommer att ingå i sektionen Component and Assembly Engineering i General Engineering, en del av Air Vehicle Engineering – Aeronautics. En central teknikorganisation. Vi skapar tekniska lösningar åt Aeronautics samtliga produkter och produktion. Från forskning till färdig produkt och vidmakthållande. General Engineering är idag ca 55 medarbetare, och Component & Assembly Engineering består av ca 13 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av framförallt mekaniska komponenter men det förekommer även elkomponenter. Du kommer ingå i ett team som arbetar med teknikutveckling och support i alla delar fram till färdigbyggda flygplan.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
- Driva utredningar och kvalificeringar för att bedöma komponenters lämplighet, inklusive livslängd och hållfasthet.
- Stötta konstruktion och produktion med utredningar och problemlösning vid avvikelser.
- Författa rapporter och kravdokument som specificerar komponenternas krav genom hela livscykeln.
- Hålla dig uppdaterad om nya material och metoder på marknaden för att gynna Saabs produkter.
- Bidra till General Engineerings gemensamma arbete och tolka externa standarder och krav.

Du kommer ingå i ett team där vi tillsammans skapar en helhet, där vi kombinerar engagemang och produktkunskap för att kunna utveckla verksamheten. Inom General Engineering har vi en gemenskap där vi som grupp stöttar varandra för att säkerställa leverans.

Din profil
Vi söker dig som är en lagspelare och har stark kommunikationsförmåga. Du bör vara serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta mot deadlines och hantera flera uppgifter samtidigt. Positivitet, engagemang och självgående är viktiga egenskaper.

Krav:
- högskole- eller civilingenjör inom mekanik eller el
- svenska och engelska, flytande i tal och skrift

Erfarenhet av arbete inom mekaniska och/eller elektroniska komponenter är meriterande, men inte ett krav.

Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss kommer du vara anställd på Skill men arbeta ute hos Saab. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete. Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab, låter detta som något för dig? Ansök då nedan genom att registrera ditt CV! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Isabelle Wallin på mejl: isabelle.wallin@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Lagermedarbetare till San Sac AB

Lagerarbetare
Läs mer Mar 26
San Sac AB erbjuder ett varierat lagerjobb med tydliga inslag av montering. Deras produkter förenklar källsortering och återvinning för omkring 3000 kunder och 5 miljoner användare. Nu söker vi dig med erfarenhet från lagerarbete som är redo för nästa kliv. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
San Sac AB är marknadsledande och har framgångsrikt levererat utrustning för avfallshantering sedan 1962, och erbjuder i dag marknadens bredaste sortiment av utrustning för miljöriktig källsortering. Viktiga kundgrupper utgörs bland annat av kommuner, renhållningsentreprenörer, fastighetsägare, byggbolag och landsting. San Sac har i dag 40 anställda och omsätter ca 550 Mkr. Huvudkontor med lager finns i Linköping och säljkontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Trelleborg och i Örnsköldsvik. Läs gärna mer på www.sansac.se.

San Sac AB är en del av den multinationella koncernen SULO med företag som erbjuder och producerar lösningar för avfallshantering och källsortering i tre världsdelar. Koncernen har ca 2500 anställda och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder SEK.

San Sac AB söker nu en lagermedarbetare till deras lager i Linköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare ingår du i ”Team Lager” – ett gäng på fyra personer som tillsammans ser till att produkter flödar in och ut från San Sacs site i Hackefors.

Arbetsuppgifterna innefattar:
• Godsmottagning
• Plocka artiklar från hyllor, med truck och för hand
• Skriva fraktsedlar och registrera i system
• Utleverans

Parallellt med det traditionella lagerarbetet ingår montering av San Sac AB:s produkter. Du skruvar, nitar, monterar hjul, gångjärn med mera på sop- och sorteringskärl, för att nämna några exempel. Du fördelar din tid jämnt mellan lagerarbete och montering.

Arbetstiderna är 07 – 16 måndag till torsdag och 07 – 14 fredagar.

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av lagerarbete som trivs med varierade arbetsuppgifter. Då rollen innefattar montering ser vi att du är praktiskt lagd och kan hantera verktyg.

Truckkort A1-4 och B1-6 är ett krav.

Som person har du en känsla för ordning och reda. Av andra beskrivs du som en lagspelare, behöver någon hjälp sträcker du ut en hand och stöttar där det behövs. Du har lätt för att ta egna initiativ, är strukturerad och noggrann, granskar ditt arbete en extra gång så produkterna lämnar lagret i bästa skick.

På San Sac finns gott om erfarenhet och en arbetsgrupp som värderar att ha roligt tillsammans. Du kommer få en gedigen introduktion i arbetet och stöttning tills den stund du känner dig självgående.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en så kallad hyrrekrytering, där du anställs som konsult hos Skill första 6 månaderna, med avsikten att anställningen går över till San Sac AB efter första halvåret.

Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Hedvig Högström hedvig.hogstrom@skill.se. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Applikationskonsult till IMI

Applikationskonsult
Läs mer Mar 25
Vill du jobba i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling tillsammans med spännande kunder och kompetenta kollegor? I den här rollen får du möjligheten att djupdyka i en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Om företaget
Framtiden är ljus för IMI med en växande marknad och ökat fokus på effektiv och hållbar logistik. Vi är en jämställd arbetsgivare som aktivt strävar efter mångfald och en inkluderande kultur. Ett exempel är den sedan länge jämna fördelningen mellan män och kvinnor i ledningen.
IMI är certifierade av Great Place To Work. Rankingen sker genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. Vår ambition är att år 2025 vara i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter
Inom affärsenheten Professional Services arbetar du tillsammans med flera applikationskonsulter i kundteam för att utveckla och anpassa IMI:s order- och lagerhanteringssystem efter kundernas behov och önskemål. I rollen ingår även att förse våra kunder med rådgivning och support. Ett spännande arbete med en varierande vardag med möjligheter att arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling. Arbetet sker in-house på kontoret i centrala Linköping eller i Göteborg, men det finns även goda möjligheter till distansarbete.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta med kunden i fokus och tycker om mixen av logistik och programmering. Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt samt har lätt för att förstå olika flöden och processer. Då du arbetar nära både företagets kunder och kollegor är det viktigt att du är relationsskapande, flexibel och nyfiken både på individer och verksamheter.

Eftersom du arbetar nära företagets kunder ser vi det som viktigt att du är nyfiken på kundernas verksamheter och har en konsultmässig approach. Att du har ett genuint intresse för teknik och programmering ser vi som en självklarhet. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Vi söker dig som har:
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis Kommunikation, transport och samhälle, Industriell ekonomi (Logistik och supply chain) eller annan utbildning inom logistik eller data samt något års relevant arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Kunskaper i logistik eller ekonomi är meriterande

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar IMI med Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Filip Andersson på filip.andersson@skill.se.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Drifttekniker till Meva Energy

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Mar 25
Vill du vara med och forma framtiden för förnybar energi? Vi erbjuder en roll där din passion för teknik och hållbarhet kan utvecklas!

Om företaget
Meva Energy är ett högteknologiskt företag inom förnybar energi som använder termokemisk omvandling av biomassarester. Meva Energy är mitt i det kommersiella genombrottet efter att ha tecknat avtal med möbeltillverkaren IKEA Industry och mjukpapperstillverkaren Sofidel. Sofidels anläggning är redan igång och nästa i raden är IKEA. Hos Sofidel ersätter den producerade förnybara gasen användningen av fossila bränslen för mjukpapperstorkningen. På IKEA Industry-anläggningen kommer den förnybara gasen att omvandlas till förnybar kraftvärme genom generatorer och användas internt på platsen.

Dessa två kunder representerar de primära kundsegmenten för Meva Energy: bearbetningsföretag för träskivor (konstruktionsträ) samt mjukpapperstillverkare. Meva Energys teknologi kan användas för att ersätta fossil naturgas i många tillverkningsprocesser samt generera kostnadseffektiv förnybar kraftvärme från industriers biomassarester.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker är du en del av en innovativ fabrik i full drift. Vi erbjuder en spännande roll med varierande arbetsuppgifter och en möjlighet att vara med från början till slut i den dagliga driften av vår anläggning i Kisa.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Kontrollrumsövervakning och styrning av anläggningen
- Provkörning och testning med uppföljning för att ständigt förbättra arbetet
- Felsökning samt proaktivt och avhjälpande underhåll av anläggningen

Du kommer att arbeta i ett skiftlag där samarbete och effektiv kommunikation är nyckeln till att säkerställa en optimal och störningsfri driftprocess.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad driftoperatör eller besitter industriteknisk erfarenhet, exempelvis från pappers-, process- eller energibranschen. Du har ett tekniskt intresse och drivs av utveckling och förbättring. Goda kunskaper i svenska krävs för rollen då det används i det dagliga arbetet. Kunskaper i engelska är starkt meriterande.

Som person är du en nyfiken lagspelare som trivs i samarbete med andra. Du tycker om att, tillsammans med ditt team, arbeta lösningsorienterat och proaktivt. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet. Flexibilitet är viktigt då arbetet innebär att du arbeta i skift, då vårt schema är baserat på 5-skift.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Meva Energy med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Andreas Schmidt 013- 473 20 68 alt. Andreas.schmidt@skill.se eller Susanne Öman på 013-32 94 08 alt. susanne.oman@skill.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu