Sententia Rekrytering & Konsult AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Sententia Rekrytering & Konsult AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Operativ inköpare med samordningsansvar till Saab

Inköpare
Läs mer Sep 19
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com (https://www.saab.com/)

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.

Nu söker vi en erfaren inköpare som också kan ta samordningsansvar för ett av teamen inom operativt inköp, med placering i Linköping, Arboga eller Östersund.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att vara en del av avdelningen Ground Support Equipment (GSE) inom affärsområdet Aeronautics.
Staben ”Procurement and Business Coordination” ingår i avdelningen och arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Läs mer här

Affärsuppdraget består i att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.
I tjänsten kommer du att spela en viktig roll i det här uppdraget. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ inköpare med samordningsansvar så utför du, precis som teamets övriga operativa inköpare, de sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll och är dessutom den som leder och fördelar arbetet i det fem personer starka teamet.

I rollen ingår allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering, och leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet. Du har ett tätt samarbete med det strategiska inköpsstödet, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal med flera och spelar en betydande roll i kontakten med våra leverantörer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du besitta en god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Som person är du med andra ord serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi tror också att du:

- Har god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

- Är intresserad av, och har erfarenhet av, att leda såväl eget ansvarsområde som tilldelade resurser

- Har en bred utgångspunkt i dina analyser och arbetar vant med komplexa frågor

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer / krav

- Har högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom inköp

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete på operativ / taktisk nivå eller inom projektinköp, gärna med internationella leverantörer

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrigt

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Linköping, Arboga eller Östersund, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader med ambitionen att därefter överrekryteras till en direkt anställning hos Saab.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 1 oktober 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 7
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 21
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 26
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

HR-ansvarig till Maskinia

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 7
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se

Nu rekryterar vi en HR-ansvarig till Maskinia i Linköping.

Vi söker nu en engagerad och erfaren HR-ansvarig som delar vår passion för att ständigt utveckla och stärka vårt företag. Som HR-ansvarig på Maskinia kommer du att ha en central roll i att forma vår arbetsplatskultur och stödja vår tillväxt genom effektivt HR arbete. Du kommer ingå i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till CEO.

Om tjänsten

Som HR-ansvarig hos Maskinia kommer du självständigt ansvara för ett brett spektrum av administrativa, operativa och strategiska HR-uppgifter och vara en nyckelperson i vårt företags framgång. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat:

- Strategisk och taktisk planering av personalbehov över tid.

- Rekrytering av framtida stjärnor till vårt team samt employer branding.

- Coaching, stöd och vägledning till våra ledare.

- Implementering och utveckling av "Maskinia Academy" för kompetensutveckling

- Lönebildning, lönestruktur och lönerevision samt stöd till löneadministratör

- Utvecklings- och lönesamtal

- On/off boarding

- Anställningsvillkor och förmåner

- Delta aktivt i utvecklingen av Maskinias kultur och värderingar.

- Delta i ledningsgruppen och projektutvecklingsarbete.

- Driva och samordna arbetsmiljöaktiviteter.

- Hantera arbetsrättsliga frågor och kontakter med fackliga parter.

- Ansvara för kvalitets- och miljöfrågor enligt ISO-standard i företaget.

Dina kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom HR eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet, gärna mer, av att arbeta självständigt med HR frågor, i en liknande roll. För att lyckas i rollen ser vi det som viktigt att du har arbetat i både små och stora organisationer. Du bör ha arbetat med arbetsrätt- och arbetsmiljöfrågor sen tidigare och har du dessutom arbetat med kvalitets- och miljöfrågor är det en merit.

För att trivas hos oss bör du som person vara prestigelös och jordnära, ha hög integritet, vara självständig med ett eget driv att lösa uppgifter och vara handlingskraftig. Du är genuint intresserad av människor, företagskultur och värdegrundsfrågor och trivs där du får vara med och påverka och arbeta nära affären.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en roll och plats där du får utvecklas, växa och göra verklig skillnad. Vi är en dynamisk organisation som tror på att investera i våra medarbetare och erbjuda utmaningar och möjligheter för personlig och professionell utveckling.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 8 oktober 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Välkommen!

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativ inköpare med samordningsansvar till Saab

Inköpare
Läs mer Sep 20
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com (https://www.saab.com/)

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.

Nu söker vi en erfaren inköpare som också kan ta samordningsansvar för ett av teamen inom operativt inköp, med placering i Linköping, Arboga eller Östersund.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att vara en del av avdelningen Ground Support Equipment (GSE) inom affärsområdet Aeronautics.
Staben ”Procurement and Business Coordination” ingår i avdelningen och arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Läs mer här

Affärsuppdraget består i att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.
I tjänsten kommer du att spela en viktig roll i det här uppdraget. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ inköpare med samordningsansvar så utför du, precis som teamets övriga operativa inköpare, de sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll och är dessutom den som leder och fördelar arbetet i det fem personer starka teamet.

I rollen ingår allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering, och leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet. Du har ett tätt samarbete med det strategiska inköpsstödet, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal med flera och spelar en betydande roll i kontakten med våra leverantörer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du besitta en god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Som person är du med andra ord serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi tror också att du:

- Har god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

- Är intresserad av, och har erfarenhet av, att leda såväl eget ansvarsområde som tilldelade resurser

- Har en bred utgångspunkt i dina analyser och arbetar vant med komplexa frågor

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer / krav

- Har högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom inköp

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete på operativ / taktisk nivå eller inom projektinköp, gärna med internationella leverantörer

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrigt

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Linköping, Arboga eller Östersund, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader med ambitionen att därefter överrekryteras till en direkt anställning hos Saab.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 1 oktober 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Projektchef till Grundtuben i Linköping

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 11
Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling
Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en projektchef som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som projektchef kommer du ha det övergripande ansvaret för projekten samt driva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer. Till din hjälp har du en grupp om 3 projektledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

- Ansvar för arbetet med kundvård samt arbetar aktivt med att öppna upp för ny marknad och nya affärsmöjligheter.

- Upprätta anbud där kvalitét, teknik (beräkningar) kalkyl, inköp och UE- kontakter ingår

- Slutförhandla anbud/affärer samt teckna order

- Vara produktionsstöd för projektledarna samt ytterst ansvarig för kontakt med beställare

- kontinuerlig dialog genom projekten och ansvar för att slutprodukten uppnår förväntningarna.

- Ansvarar för budget och projektekonomin i projekten samt ansvarar för kvalitet och miljö och är behjälplig i kalkylstadiet.

Det innebär således ett helhetsansvar ”från ax till limpa” där de egna arbetsinsatserna har en större omfattning i marknads/anbudsfasen och en mindre omfattning under produktionstiden. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som

- Kommer från en bakgrund inom anläggningsbranschen och har flertalet års erfarenhet i en ledande roll som gör dig trygg i ovannämnda ansvarsområden. Alternativt har du erfarenhet från en liknande roll inom bygg och har en grund inom anläggning.

- Förstår branschen och har god erfarenhet av kontakt med beställare.

- Är lyhörd och lyssnar på kunden samt tar in kundens önskemål och kommunicerar väl gällande eventuella frågeställningar.

- Talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.

- Du bör ha god erfarenhet från entreprenad-juridik samt projektekonomi.

Du erbjuds:

- En möjlighet att utvecklas på ett litet företag med korta beslutsvägar och högt i tak.- Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

- En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.

- Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.

- Goda lönevillkor och förmåner.

För att trivas med tjänsten är det viktigt att du har en vilja att utveckla dig och anta nya utmaningar. Rollen ställer stora krav på dig som person att du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt samtidigt som du tänker ”team” och nyttjar medarbetarnas kompetens och erfarenheter.

Vi lägger också stor vikt vid att du är öppen och har lätt för att skapa relationer och nätverk i din omgivning. Din arbetsplats är på kontoret i Linköping och tjänsten innebär att del av arbetet utförs ute på fältet och resdagar är därför ett naturligt inslag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 30 september. Så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Aug 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 17 september 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Aug 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 17 september 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se
Välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Aug 8
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Aug 8
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Logistikmedarbetare till lagret på INFICON

Lagerarbetare
Läs mer Jun 30
INFICON AB är ett expanderande företag med en imponerande produktportfölj som riktar sig till flera spännande tillväxtmarknader. Som en del av en global koncern med över 1600 medarbetare, noterad på börsen i Schweiz, har INFICON en stark närvaro över hela världen. Läs mer på INFICON.com (https://www.inficon.com/en)
INFICON AB, beläget i Ebbepark i Linköping, säljer samtliga av koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Här finns idag ca 30 anställda som med passion och engagemang bidrar till företagets världsledande position inom segmentet täthetsprovning och läcksökning.

Nu söker vi dig som är redo att anta utmaningen att arbeta inom lager & logistik för INFICON AB´s produktportfölj, både i Sverige och globalt gentemot våra sälj- och servicebolag.

Om tjänsten

Din roll kommer att vara att hantera allt material som används i eller tillsammans med INFICON´s produkter. Uppgifterna inkluderar allt från mottagning och uppmärkning av ingående detaljer till plockning och leverans av produkter till slutkund. Du kommer också att vara involverad i kvalitetskontroller och tester av ingående detaljer.

En stor del av produktionen outsourcas för närvarande till underleverantörer. INFICON´s roll i värdekedjan är att lagerhålla, planera och distribuera det material som behövs för varje produktionsbatch. De senaste åren har präglats av en stark tillväxt och prognoserna pekar på att det kommer att se ut så även i framtiden, särskilt inom lager & logistik. Med ökade volymer kommer också den interna logistiken att öka, vilket ska kunna ske med förfinade arbetsmetoder och genom att dra nytta av skalfördelarna som kommer med större batcher.

Du ingår i lager- och logistikgruppen, där du tillsammans med dina kollegor arbetar med frågor som rör order, planering, inköp, service och produktionsteknik.

De huvudsakliga ansvarsområdena innefattar:

- Mottagning av inkommande gods (kontroll & uppmärkning)

- Lagerhållning och organisering av lagerplats

- Plockning av material för produktionsbatcher enligt plocklista

- Plockning av kundorder enligt plocklista

- Packning av produktionsbatcher och kundorder

- Testning av instrument och ingående detaljer vid behov

- Ansvar för 5S i lagret (ordning och reda)

- Delta vid inventering av lager

Rollen kan också inkludera medverkan vid framtagande av styrande dokument och arbetsinstruktioner.

Tjänsteplaceringen är i Linköping, formen är initialt ett konsultuppdrag som efter sex månader ämnar övergå i erbjudande om fast anställning hos INFICON.

Kvalifikationer och personprofil

Vad vi söker är en engagerad och serviceinriktad person som kan addera ett värdefullt tillskott till lager- och logistikteamet . Om du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för praktiskt arbete tillsammans med en passion för struktur och ordning, då kan du vara den person vi letar efter.

I denna roll är det viktigt att ha goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. Dessutom förväntas du ha grundläggande kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med internationella kollegor.
Erfarenhet av att använda ERP-system, såsom SAP, är meriterande och om du är bekant med Office-programmen kommer det att vara till stor nytta i ditt arbete.

Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbetssätt och du har en stark känsla för ordning och reda. Du har ett allmänt positivt förhållningssätt och trivs med att samarbeta och kommunicera effektivt med dina kollegor. Du tar självständigt ansvar för ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter på ett flexibelt och lösningsfokuserat vis.

Så om du lockas av att kombinera teoretiskt och praktiskt arbete och vill vara en del av INFICON´s fortsatta tillväxtäventyr så tar vi mer än gärna del av din ansökan.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 13 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Redovisningschef med controllerinslag

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 16
Har du en passion för siffor och är nyfiken på människor? Är du redo att skina i siffrornas värld och leda ett professionellt team av tre erfarna redovisningsekonomer? Vi söker nu en driven redovisningschef till vår interna ekonomibyrå i Linköping.

Här i Linköping samlar vi engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vårt fokus är att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring.

Om tjänsten

Som redovisningschef kommer du vara ansvarig för att leda teamet i vår interna ekonomibyrå och säkerställa att våra franchisetagare får den bästa möjliga leveransen av redovisningstjänster.

I din roll kommer du arbeta operativt med redovisning och controlling-uppgifter åt företagets moderbolag. Du säkerställer att våra avdelningschefer har väl underbyggda beslutsunderlag och analyser av sin verksamhet och du bidrar aktivt till dialogen kring affärsutvecklingen i bolaget. Avdelningen tillhör Garageportexpertens supportkontor i Linköping - en arbetsgivare där alla medarbetare får mycket eget ansvar och där man stöttar varandra i att säkerställa resultat. I din roll som chef leder, planerar och utvecklar du arbetet med redovisningstjänsterna och stöttar med rådgivning och analys. Tjänsterna som ni stöttar franchisebolagen med är bokföring, månad- och årsbokslut, analyser och rådgivning, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt löner.

Som chef ansvarar du även för utveckling, omvärldsbevakning och förbättring inom redovisningsområdet och säkerställer att avdelningen arbetar konsultativt och enligt för branschen rådande regler. För en nyfiken och intresserad person medför rollen stora utvecklingsmöjligheter i en viktig funktion i ett marknadsledande och välorganiserat företag med örat mot rälsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom redovisning och bokföring som har förmågan att se till att siffrorna stämmer och att boksluten blir prickfria. Du är intresserad av ledarskapet och har du inte erfarenhet av chefskapet tidigare kan det här vara nästa steg. Du kan och vill motivera och guida ditt team till att nå gemensamma mål och bibehålla en positiv arbetsmiljö.

I grunden har du minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och är väl förtrogen med lagar och regler inom ekonomi och har god kännedom om redovisningssystem, gärna Visma Business, och verktyg. Du är en erfaren Excel-användare och besitter goda allmänna IT-kunskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av budgetarbete, koncernredovisning och finansiering är det meriterande. Du kommer få arbeta ytterst nära våra franchisetagare och vara en viktig del i bidraget till deras framgång genom att ge ekonomiska råd och analyser.

Som person är du noggrann, flexibel, självständig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och besitter en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt är lyhörd. Du har en hög ambitionsnivå och förmågan att bygga team och du har en vilja och intresse för att utveckla både människor och arbetssätt. Du har även en analytisk förmåga och vågar tänka i nya banor.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se), gärna omgående men senast den 7 juni 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Redovisningschef med controllerinslag

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 23
Har du en passion för siffor och är nyfiken på människor? Är du redo att skina i siffrornas värld och leda ett professionellt team av tre erfarna redovisningsekonomer? Vi söker nu en driven redovisningschef till vår interna ekonomibyrå i Linköping.

Här i Linköping samlar vi engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vårt fokus är att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring.

Om tjänsten

Som redovisningschef kommer du vara ansvarig för att leda teamet i vår interna ekonomibyrå och säkerställa att våra franchisetagare får den bästa möjliga leveransen av redovisningstjänster.

I din roll kommer du arbeta operativt med redovisning och controlling-uppgifter åt företagets moderbolag. Du säkerställer att våra avdelningschefer har väl underbyggda beslutsunderlag och analyser av sin verksamhet och du bidrar aktivt till dialogen kring affärsutvecklingen i bolaget. Avdelningen tillhör Garageportexpertens supportkontor i Linköping - en arbetsgivare där alla medarbetare får mycket eget ansvar och där man stöttar varandra i att säkerställa resultat. I din roll som chef leder, planerar och utvecklar du arbetet med redovisningstjänsterna och stöttar med rådgivning och analys. Tjänsterna som ni stöttar franchisebolagen med är bokföring, månad- och årsbokslut, analyser och rådgivning, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt löner.

Som chef ansvarar du även för utveckling, omvärldsbevakning och förbättring inom redovisningsområdet och säkerställer att avdelningen arbetar konsultativt och enligt för branschen rådande regler. För en nyfiken och intresserad person medför rollen stora utvecklingsmöjligheter i en viktig funktion i ett marknadsledande och välorganiserat företag med örat mot rälsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom redovisning och bokföring som har förmågan att se till att siffrorna stämmer och att boksluten blir prickfria. Du är intresserad av ledarskapet och har du inte erfarenhet av chefskapet tidigare kan det här vara nästa steg. Du kan och vill motivera och guida ditt team till att nå gemensamma mål och bibehålla en positiv arbetsmiljö.

I grunden har du minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och är väl förtrogen med lagar och regler inom ekonomi och har god kännedom om redovisningssystem, gärna Visma Business, och verktyg. Du är en erfaren Excel-användare och besitter goda allmänna IT-kunskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av budgetarbete, koncernredovisning och finansiering är det meriterande. Du kommer få arbeta ytterst nära våra franchisetagare och vara en viktig del i bidraget till deras framgång genom att ge ekonomiska råd och analyser.

Som person är du noggrann, flexibel, självständig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och besitter en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt är lyhörd. Du har en hög ambitionsnivå och förmågan att bygga team och du har en vilja och intresse för att utveckla både människor och arbetssätt. Du har även en analytisk förmåga och vågar tänka i nya banor.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se), gärna omgående men senast den 7 juni 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Strategisk Inköpschef till Saab Aviation Services

Inköpschef
Läs mer Maj 9
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad ledare med god erfarenhet av att navigera i komplex miljö på en internationell marknad.

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av avdelningen Special Mission och Regional Aircraft (SMRA) inom affärsenheten Aviation Services. SMRA levererar ett brett utbud av tjänster och produkter kopplat till tvåmotoriga flygplan där spanings- och ledningsflygplanet GlobalEye är vår flaggskeppsprodukt. Vi verkar både på den militära och civila marknaden, och kunderna och deras förväntningar står alltid i centrum för vår verksamhet. Ett större antal GlobalEye har nyligen erbjudits till NATO i en pågående upphandling.

Inom Aviation Services finns också avdelningarna Flight Operations, Support Solutions, Ground Support Equipment, Camo and Logistic Services samt Aviation Training.

Sourcing and Supplyfunktionen äger upphandlings- och relationsansvaret med leverantörerna för alla produkter, system och eftermarknadslösningar inom affärsenheten Aviation Services och befinner sig i en stark tillväxtfas. Våra Strategiska Inköpare samverkar på ett unikt och dynamiskt sätt med Supply Chain och Supplier Quality funktionerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som chef för Strategiskt Inköp ansvarar du för en växande grupp självgående och erfarna medarbetare. Du förväntas ha god insyn och delaktighet i affärerna och kan supportera medarbetarna i tunga förhandlingar med internationella leverantörer. Då vår verksamhet styrs av flygmyndigheter blir du ansvarig för implementationen och vidmakthållande av luftvärdighetskrav inom produktion, utveckling och underhåll av flygmateriel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och förmågan att förstå affärernas prioriteringar och hjälpa gruppen att prioritera och nå sina mål. Rollen kräver ett nära samarbete inom ledningsgruppen för Sourcing and Supply, där fokus på helheten och förmågan att kunna arbeta tvärfunktionellt är viktigt.

Du är initiativrik och håller en hög servicenivå gentemot interna intressenter, alltid med hög standard och affärsmässighet. Du är en kommunikativ och affärsdriven ledare som tycker om internationella relationer och nätverk. Du är engagerad och har kompetens för att etablera tvärfunktionella nätverk inom Saab. Du drivs av att utveckla, coacha och supportera dina medarbetare.

Kvalifikationer / krav

- Universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet inom området inköp
- Gedigna kunskaper och erfarenheter inom inköp inom ett större industriföretag
- Minst 5 års erfarenhet av ledarskap
- Behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på placering i säkerhetsklass kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Varmt välkommen med din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående - dock senast 31 maj 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Linda Molin, tfn 0702-677 332 alt. linda.molin@sententia.se eller
Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Läs mer om oss här. (https://www.saab.com/about)

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här (https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden). Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Strategisk inköpare sökes till SAAB!

Inköpare
Läs mer Maj 2
Har du erfarenhet av inköpsarbete på strategisk nivå och en fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi nu strategiska inköpare till Saab, med placering i Linköping och Östergötland. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. De arbetar innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. I tjänsten kommer du därför att spela en nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du kommer att få bidra till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning

I rollen har du en bred inköpsroll med fokus på leverantörsfrågor och marknadsövervakning. Utöver att förhandla, utveckla leverantörsrelationer och teckna avtal kommer även offertutvärdering samt upprättande av inköpsorder att vara centrala arbetsuppgifter. Du spelar en betydelsefull roll i det tvärfunktionella team som analyserar effektivitet, tillgänglighet och kostnadsreducering.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera såväl strategiska perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete samt kontraktsskrivning och förhandlingsvana med internationella leverantörer.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Översikt:

Start: Omgående

Placering: Östergötland

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 mån med chans till förlängning eller överrekrytering

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett interimt uppdrag eller en direktanställning hos kundföretaget. Det gör att vi kan skapa förutsättningar för att hitta en tjänst som passar dig!

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 31 maj 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativ inköpare sökes till SAAB!

Inköpare
Läs mer Maj 2
Har du erfarenhet av inköpsarbete och gillar att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi nu inköpare på operativ nivå till Saab, med placering i Linköping och Östergötland. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. De arbetar innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. I tjänsten kommer du därför att spela en nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du kommer att få bidra till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning
Som operativ inköpare, ofta med taktiska inslag, spelar du en betydelsefull roll i det inköpsteam som kontrollerar inköp och upphandling. Du kommer arbeta med och ta ansvar för, såväl nuvarande som framtida leverantörskontakter. Även sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll ingår och både leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera operativa perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete och då gärna från Verkstadsindustrin och med internationella leverantörer.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Översikt:

Start: Omgående

Placering: Östergötland

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 mån med chans till förlängning eller överrekrytering

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett interimt uppdrag eller en direktanställning hos kundföretaget. Det gör att vi kan skapa förutsättningar för att hitta en tjänst som passar dig!

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 31 maj 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Financial Controller till San Sac Group AB

Financial controller
Läs mer Dec 1
San Sac Group AB är en del av SULO Group med huvudkontor i Frankrike. SULO Group är en av världens största tillverkare av utrustning för avfallshantering. Gruppen har över 50 års erfarenhet i avfallsbranschen. SULO Group innehåller ett antal bolag som uppkommit genom en serie förvärv. Första bolag som förvärvades var San Sac AB som bildades 1962 av ett antal skogs- och pappersindustrier. Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering. Därefter har ett antal produktgrupper inom avfallshantering adderats till koncernen.
Efter SULO:s förvärv av San Sac Group bildades affärsenheten Nordic & Network som har huvudkontor i Linköping. Affärsenheten har verksamhet i flera länder och förutom i Sverige också i Norge, Danmark, UK, USA, Japan och Polen.

Vi rekryterar nu en Financial controller med placering i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som financial controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Du kommer vara ett stöd för affärsenheterna när det gäller frågor avseende redovisning, rapportering (IFRS samt SULO accounting and reporting principles) och rapporteringssystem (i Onestream). I rollen ingår daglig kontakt med affärsenheterna runt om i världen så väl som kontakter med moderbolaget i Frankrike.

- Vara delansvarig för att konsolidera gruppen på månatliga basis som grund för rapportering till ledningen, samt att varje del har tillräcklig dokumentation. Det innefattar kontroll av att rapporteringen är fullständig och rimlig.


- Arbeta med uppföljning av samtliga affärsenheter. Du blir huvudansvarig för att ta fram underlag för rapportpaketet i form av bryggor och tabeller.

- Arbeta löpande med uppföljning utav budget och prognos för gruppen på en övergripande nivå. I rollen är du ansvarig för att ta fram och uppdatera mallar och metoder för analys.

- Du blir huvudansvarig för gruppens likviditetsplanering vilket innefattar detaljerad uppföljning av rörelsekapitalet och koordinering/uppföljning av prognoser.

- Vara ansvarig för att utveckla rapporter och uppföljningsverktyg (främst i excel), samt vara backup för flera moment inom bokslutsprocessen enligt arbetsmatrisen

Du kommer också vara delaktig i att utveckla och dokumentera processer inom ansvarsområdet, samt att redovisa de två holdingbolagen (4 anställda och ett fåtal leverantörsfakturor). Du kommer tillhöra affärsenhetens Treasury

Delansvarig/Huvudansvarig för vissa ansvarsområden, t ex Intern kontroll, Transfer pricing, Hållbarhetsredovisning. Ansvaret omfattar kvalitetsgranskning, kontroll och utveckla områdena framåt.

Nordic & Network som du kommer tillhöra består av 3 personer. Alla placerade i Linköping. På San Sac i Sverige, som är en del i affärsenheten arbetar ca 35 personer fördelade på 6 kontor.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du har en civilekonomexamen eller liknande akademisk utbildning. Du bör ha arbetat självständigt med bokslut i minst 3 år. Kanske arbetar du idag på en revisionsfirma, större industriföretag eller ett mindre internationellt företag i regionen.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med analys och controlling, konsolidering, IFRS samt skatterapportering. Du är van att arbeta med Officepaketet och då särskilt Excell. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett koncern-rapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få möjligheten att analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv, vilket kommer ställa krav på din flexibilitet. Vi uppskattar att du är prestigelös och har en egen drivkraft och ett proaktiv förhållningssätt. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Din ansökan

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Sista ansökningsdag är den 2 januari. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Financial Controller till San Sac Group AB

Financial controller
Läs mer Dec 12
San Sac Group AB är en del av SULO Group med huvudkontor i Frankrike. SULO Group är en av världens största tillverkare av utrustning för avfallshantering. Gruppen har över 50 års erfarenhet i avfallsbranschen. SULO Group innehåller ett antal bolag som uppkommit genom en serie förvärv. Första bolag som förvärvades var San Sac AB som bildades 1962 av ett antal skogs- och pappersindustrier. Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering. Därefter har ett antal produktgrupper inom avfallshantering adderats till koncernen.
Efter SULO:s förvärv av San Sac Group bildades affärsenheten Nordic & Network som har huvudkontor i Linköping. Affärsenheten har verksamhet i flera länder och förutom i Sverige också i Norge, Danmark, UK, USA, Japan och Polen.

Vi rekryterar nu en Financial controller med placering i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som financial controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Du kommer vara ett stöd för affärsenheterna när det gäller frågor avseende redovisning, rapportering (IFRS samt SULO accounting and reporting principles) och rapporteringssystem (i Onestream). I rollen ingår daglig kontakt med affärsenheterna runt om i världen så väl som kontakter med moderbolaget i Frankrike.

- Vara delansvarig för att konsolidera gruppen på månatliga basis som grund för rapportering till ledningen, samt att varje del har tillräcklig dokumentation. Det innefattar kontroll av att rapporteringen är fullständig och rimlig.


- Arbeta med uppföljning av samtliga affärsenheter. Du blir huvudansvarig för att ta fram underlag för rapportpaketet i form av bryggor och tabeller.

- Arbeta löpande med uppföljning utav budget och prognos för gruppen på en övergripande nivå. I rollen är du ansvarig för att ta fram och uppdatera mallar och metoder för analys.

- Du blir huvudansvarig för gruppens likviditetsplanering vilket innefattar detaljerad uppföljning av rörelsekapitalet och koordinering/uppföljning av prognoser.

- Vara ansvarig för att utveckla rapporter och uppföljningsverktyg (främst i excel), samt vara backup för flera moment inom bokslutsprocessen enligt arbetsmatrisen

Du kommer också vara delaktig i att utveckla och dokumentera processer inom ansvarsområdet, samt att redovisa de två holdingbolagen (4 anställda och ett fåtal leverantörsfakturor). Du kommer tillhöra affärsenhetens Treasury

Delansvarig/Huvudansvarig för vissa ansvarsområden, t ex Intern kontroll, Transfer pricing, Hållbarhetsredovisning. Ansvaret omfattar kvalitetsgranskning, kontroll och utveckla områdena framåt.

Nordic & Network som du kommer tillhöra består av 3 personer. Alla placerade i Linköping. På San Sac i Sverige, som är en del i affärsenheten arbetar ca 35 personer fördelade på 6 kontor.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du har en civilekonomexamen eller liknande akademisk utbildning. Du bör ha arbetat självständigt med bokslut i minst 3 år. Kanske arbetar du idag på en revisionsfirma, större industriföretag eller ett mindre internationellt företag i regionen.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med analys och controlling, konsolidering, IFRS samt skatterapportering. Du är van att arbeta med Officepaketet och då särskilt Excell. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett koncern-rapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få möjligheten att analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv, vilket kommer ställa krav på din flexibilitet. Vi uppskattar att du är prestigelös och har en egen drivkraft och ett proaktiv förhållningssätt. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Din ansökan

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Sista ansökningsdag är den 2 januari. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad Marknadskommunikatör - Garageportexperten

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 2
Vi samlar engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vi är ett huvudkontor med fokus på att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring."

Blir du lika inspirerad av att skapa lyckad marknadsföring åt kollegor som möjligheten att själv kunna utvecklas inom text, film eller digitala medier?

Om tjänsten

Garageportexperten Sveriges marknadsavdelning söker nu en serviceinriktad Marknadskommunikatör, en viktig roll i ett framåtlutat företag där du kommer att stötta och assistera både vår nationella marknadsavdelning och vår landsomfattande franchiseorganisation.

Rollen som Marknadskommunikatör är bred men har en tonvikt på digitala kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och den egna e-handeln. Du administrerar även nyhetsbrev, kundundersökningar och har en viktig roll i mässor, kickoffer och kampanjer. I din dagliga dialog med våra lokala franchisetagare och servar du dem med allt från säljmaterial till digitala annonser. I den här tjänsten erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter som utvecklar både dig och vår marknadsavdelning men viktigast av allt, är att du trivas och ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer

Vi tror att du gillar att interagera med nya och gamla kollegor och kunder i telefon, på mail eller vid fysiska möten. Du är entreprenöriellt lagd och blir lika inspirerad av möjligheten att utvecklas inom film, text eller digital annonsering som att hålla full kontroll på en arbetsdag med många blandade arbetsuppgifter, där snabba bollar blandas med längre projekt.

Du har en flerårig bakgrund på en inhouse marknads-/kommunikationsavdelning eller liknande, där du haft en roll som spänt över många olika kompetenser. Du uppskattar att höra till ett sammansvetsat team men är trygg och van att självständigt driva ditt arbete framåt och har lätt att få arbetsuppgifter ur händerna på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person är du nyfiken, målinriktad, prestigelös och flexibel.

Du har vana av att arbeta i Photoshop, InDesign och Microsoft Officepaketet. Du talar och skriver svenska flytande samt har körkort. Skulle du ha erfarenhet av Meta Business Suite, MyNewsdesk samt grundläggande färdigheter inom videoproduktion är det meriterande.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 7 maj 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Om Garageportexperten

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Serviceinriktad Marknadskommunikatör - Garageportexperten

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Apr 18
Vi samlar engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vi är ett huvudkontor med fokus på att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring."

Blir du lika inspirerad av att skapa lyckad marknadsföring åt kollegor som möjligheten att själv kunna utvecklas inom text, film eller digitala medier?

Om tjänsten

Garageportexperten Sveriges marknadsavdelning söker nu en serviceinriktad Marknadskommunikatör, en viktig roll i ett framåtlutat företag där du kommer att stötta och assistera både vår nationella marknadsavdelning och vår landsomfattande franchiseorganisation.

Rollen som Marknadskommunikatör är bred men har en tonvikt på digitala kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och den egna e-handeln. Du administrerar även nyhetsbrev, kundundersökningar och har en viktig roll i mässor, kickoffer och kampanjer. I din dagliga dialog med våra lokala franchisetagare och servar du dem med allt från säljmaterial till digitala annonser. I den här tjänsten erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter som utvecklar både dig och vår marknadsavdelning men viktigast av allt, är att du trivas och ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer

Vi tror att du gillar att interagera med nya och gamla kollegor och kunder i telefon, på mail eller vid fysiska möten. Du är entreprenöriellt lagd och blir lika inspirerad av möjligheten att utvecklas inom film, text eller digital annonsering som att hålla full kontroll på en arbetsdag med många blandade arbetsuppgifter, där snabba bollar blandas med längre projekt.

Du har en flerårig bakgrund på en inhouse marknads-/kommunikationsavdelning eller liknande, där du haft en roll som spänt över många olika kompetenser. Du uppskattar att höra till ett sammansvetsat team men är trygg och van att självständigt driva ditt arbete framåt och har lätt att få arbetsuppgifter ur händerna på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person är du nyfiken, målinriktad, prestigelös och flexibel.

Du har vana av att arbeta i Photoshop, InDesign och Microsoft Officepaketet. Du talar och skriver svenska flytande samt har körkort. Skulle du ha erfarenhet av Meta Business Suite, MyNewsdesk samt grundläggande färdigheter inom videoproduktion är det meriterande.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 7 maj 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Om Garageportexperten

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 13
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 3
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 17
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Mar 22
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 / jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, 070 461 01 14 / malin.pantzar@grundtuben.se

Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Välkommen!

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Apr 5
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 eller jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, tfn 070 461 01 14 eller malin.pantzar@grundtuben.se

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Mar 28
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 eller jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, tfn 070 461 01 14 eller malin.pantzar@grundtuben.se

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Strategisk Inköpschef till Saab Aviation Services

Inköpschef
Läs mer Mar 15
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad ledare med god erfarenhet av att navigera i komplex miljö på en internationell marknad.

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av avdelningen Special Mission och Regional Aircraft (SMRA) inom affärsenheten Aviation Services. SMRA levererar ett brett utbud av tjänster och produkter kopplat till tvåmotoriga flygplan där spanings- och ledningsflygplanet GlobalEye är vår flaggskeppsprodukt. Vi verkar både på den militära och civila marknaden, och kunderna och deras förväntningar står alltid i centrum för vår verksamhet. Ett större antal GlobalEye har nyligen erbjudits till NATO i en pågående upphandling.

Inom Aviation Services finns också avdelningarna Flight Operations, Support Solutions, Ground Support Equipment, Camo and Logistic Services samt Aviation Training.

Sourcing and Supplyfunktionen äger upphandlings- och relationsansvaret med leverantörerna för alla produkter, system och eftermarknadslösningar inom affärsenheten Aviation Services och befinner sig i en stark tillväxtfas. Våra Strategiska Inköpare samverkar på ett unikt och dynamiskt sätt med Supply Chain och Supplier Quality funktionerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som chef för Strategiskt Inköp ansvarar du för en växande grupp självgående och erfarna medarbetare. Du förväntas ha god insyn och delaktighet i affärerna och kan supportera medarbetarna i tunga förhandlingar med internationella leverantörer. Då vår verksamhet styrs av flygmyndigheter blir du ansvarig för implementationen och vidmakthållande av luftvärdighetskrav inom produktion, utveckling och underhåll av flygmateriel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och förmågan att förstå affärernas prioriteringar och hjälpa gruppen att prioritera och nå sina mål. Rollen kräver ett nära samarbete inom ledningsgruppen för Sourcing and Supply, där fokus på helheten och förmågan att kunna arbeta tvärfunktionellt är viktigt.

Du är initiativrik och håller en hög servicenivå gentemot interna intressenter, alltid med hög standard och affärsmässighet. Du är en kommunikativ och affärsdriven ledare som tycker om internationella relationer och nätverk. Du är engagerad och har kompetens för att etablera tvärfunktionella nätverk inom Saab. Du drivs av att utveckla, coacha och supportera dina medarbetare.

Kvalifikationer / krav

- Universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet inom området inköp
- Gedigna kunskaper och erfarenheter inom inköp inom ett större industriföretag
- Minst 5 års erfarenhet av ledarskap
- Behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på placering i säkerhetsklass kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Varmt välkommen med din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående - dock senast 16 april 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Linda Molin, tfn 0702-677 332 alt. linda.molin@sententia.se eller
Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Läs mer om oss här. (https://www.saab.com/about)

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här (https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden). Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Inköpare till Linköping

Inköpare
Läs mer Okt 18
Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher.

Strategisk - Operativ inköpare

För kunds räkning söker vi inköpare på såväl strategisk som operativ nivå, med placering i Linköping. Det rör sig om interimsuppdrag på 3-12 månader med god chans till framtida förlängning alternativt permanent placering hos kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare har du en bred inköpsroll med fokus på leverantörsfrågor och marknadsövervakning. Utöver att förhandla, utveckla leverantörsrelationer och teckna avtal kommer även offertutvärdering samt upprättande av inköpsorder att vara centrala arbetsuppgifter. Du spelar en betydelsefull roll i det tvärfunktionella team som analyserar effektivitet, tillgänglighet och kostnadsreducering.

Som operativ inköpare spelar du en betydelsefull roll i det inköpsteam som kontrollerar inköp och upphandling. Du kommer arbeta med och ta ansvar för, såväl nuvarande som framtida leverantörskontakter. Även sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll ingår och både leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att applicera såväl strategiska som operativa perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild. Du är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Vi ställer krav på tidigare erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete samt kontraktsskrivning och förhandlingsvana med internationella leverantörer. Tjänsten kräver därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver de formella kraven kommer din kreativitet samt vilja att bidra till hållbara lösningar vara avgörande för huruvida du lyckas i rollen.

Krav ställs också på goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Vårt erbjudande

Tjänsterna omfattas av kollektivavtal och interimsuppdraget innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett mindre företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett kortare uppdrag eller har förhoppningar om ett fast erbjudande.Ansökan

Urvalsarbetet pågår löpande. Frågor om ovanstående eller kommande tjänster besvaras av rekryteringskonsulter
Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller
Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operations Manager till INFICON

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Feb 28
INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1600 anställda och omsätter nära 600 MUSD.

INFICON AB finns i Ebbepark i Linköping med 28 anställda och en omsättning på 75 MSEK. Bolaget befinner sig i stark tillväxt på en spännande marknad med flera växande industrigrenar.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill möta utmaningen i att leda den fortsätta utvecklingen av vår produktions- och logistikavdelning. En grupp som idag består av 7 personer.

I din roll driver du, och utvecklar, det dagliga arbetet inom gruppen som jobbar med ordermottagning, inköp och planering, lager och logistik, produktion och produktionsteknik samt service. Det övergripande ansvaret för företagets kvalitets- och miljöarbete ingår också i ansvarsområdet.

De senaste åren har präglats av en stark tillväxt och prognoserna pekar mot att så kommer vara fallet även i framtiden. Monteringen sker nästan uteslutande hos underleverantörer vilket kräver ett väl fungerande samarbete för att upprätthålla den goda kvalitet och leveransprecision vi har på våra produkter idag. Att utveckla och fördjupa samarbetet med våra underleverantörer kommer vara en nyckel till vår fortsatta tillväxt och lönsamhet.

Volymerna har nästan dubblerats de senaste 5 åren och vår målsättning är att fortsätta växa i motsvarande takt även de kommande åren. För att detta ska kunna bli verklighet fortsätter vi att sätta vår excellenta personalstyrka främst, och arbetar vidare med att förfina processer och arbetssätt.

Att ingå i en större koncern ger oss många fördelar och styrkor men vi har fortsatt stor friheten att agera som det mindre företaget med eget ansvar för vår utveckling och ett starkt kundfokus.

Rollen innebär att:

- Leda det dagliga arbetet och prioriteringar inom avdelningen

- Leda arbetet med att utveckla och dokumentera rutiner och processer

- Ta fram strategierna för hur vi skall möta högre volymer med bibehållen servicegrad

- Representera Operations i företagets ledningsgrupp samt olika typer av styrgrupper

- Budget- och personalansvar för Operations samt relaterad administration

- Upprätthålla och stärka samarbetet mellan avdelningarna och koncernbolagen

- Utveckla arbetet med de verktyg företaget använder i det dagliga arbetet t.ex. SAP, M-Files, Confluence

- Arbete med ledningssystem för kvalitet & miljö och branschspecifika krav som EX

Arbetet kommer innebära resor till underleverantörer, som oftast befinner sig i närområdet. Resor till andra enheter inom koncernen kan också förekomma.

I rollen kan det också ingå:

- Arbete med inköpsrelaterade frågor, materialförsörjningsstrategier och prognoser

- Ta fram styrande dokument och arbetsinstruktioner

- Vid behov stötta underleverantörer med processutveckling

- Stötta avdelningen i samarbetet med övriga avdelningar i samband med utvecklingsprojekt

Kvalifikationer / krav

- Högskoleutbildning Ingenjörsutbildning maskin eller elektronik alternativt Logistik

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet som chef gärna inom tillverkande industri

- Erfarenhet av förbättringsarbete av verksamhet under tillväxt

- Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

- God tyska i tal och skrift är meriterande

- Erfarenhet av att använda ERP system, med fördel SAP

- Körkort

Personliga egenskaper

Är du passionerad och driven och vill jobba med att ta fram avancerade produkter i teknikens framkant är chansen god att du passar in på INFICON. Om du dessutom inspireras av tanken på att själv ingå i en företagsledning som uppmuntrar kreativa idéer och delaktighet från ritbordet till färdig produkt tror vi också att du skulle trivas i miljön hos INFICON.

Det är en självklarhet för oss att du besitter en stor grad av engagemang och kan bära ansvar för ditt eget område och företagets bästa. Du jobbar gärna brett och tvärfunktionellt, och gillar att vara med där det händer.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, och du uppvisar god teknisk förståelse och problemlösningsförmåga.

Att ha ett strukturerat arbetssätt ser vi som en förutsättning för att lyckas, då det är du som bygger upp och håller samman infrastrukturen kring produktion och logistik.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast den 25 mars. Frågor besvaras av rekryteringskonsulter:

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller
Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Platschef Garageportexperten

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Feb 13
Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på (http://www.garageportexperten.se)

Drivs du av kundmöten, utveckla affärer och team och vill vara en del av ett marknadsledande bolag i ständig tillväxt? Nu söker vi en teknisk och relationsinriktad platschef som utgår från Linköping och ansvarar för vår verksamhet i södra Östergötland.

Om tjänsten

Som platschef ansvarar du för kundrelationer (nya som befintliga), försäljning, planering och inköp, leverans samt leder ditt montörsteam. Du stöttar och vägleder kunderna och håller ihop projekten från start till mål och säkerställer hög kundnöjdhet. Rollen innefattar kundbesök till såväl konsument som fastighetsägare/bostadsrättsföreningar, offertskrivning, orderhantering och en del andra administrativa sysslor, samt besvara kundernas frågor, göra mätningar ute på plats och i vissa fall genomföra service. Ditt team består i dag av dig själv och tre kollegor vilka självständigt arbetar med montering ute hos kunderna. Från Garageportexpertens supportkontor erhåller du företagsgemensamma stödtjänster inom ekonomi, IT, inköp och nationell marknadsföring.

Du utgår från butiken/regionens showroom i Linköping men varvar din tid mellan kontoret och kundbesök ute i regionen. Du får en självständig roll med ansvar ditt geografiska område. Du har dagligen kontakter med beställare, leverantörer, underentreprenörer och medarbetare och med god planering arbetsleder du projekten på ett lösningsfokuserat sätt. Här får du stora möjligheter att fortsätta påverka och utveckla ett redan framgångsrikt resultatområde och ett härligt team i ett marknadsledande bolag.

Känner du igen dig i detta?

Du har mångårig erfarenhet från arbete inom servicebranschen där du kanske arbetat med till exempel montering och/eller service av portar, dörrar, fönster, hissar, tak eller arbete i bygghandel. Du kan också ha en bakgrund som byggledare men framför allt har du verkat i en generalistroll som gärna innehållit kundkontakter, försäljning, service och eventuellt ledarskap i någon form. Du har administrativ förmåga, insikt om ekonomi och känsla för planering och hur man får nöjda kunder. Du trivs när du får använda ditt inre driv och din känsla för att utveckla dig själv, verksamheten och medarbetarna. Du gillar förmodligen varierande arbetsdagar med inslag av planering och organisering där du får komma med skräddarsydda och kundanpassade lösningar. Vi tror att du är en trygg och ansvarsfull relationsbyggare med känsla för service och du gillar att verka i en roll där du har möjlighet att påverka resultatet.

B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder dig en innehållsrik tjänst hos ett marknadsledande, familjärt bolag under stor tillväxt med stort kundfokus. Du kommer få möjlighet till utveckling och växa inom bolaget. Du får tillgång till löpande utbildning, utvecklingsprogram och härliga och stöttande kollegor runt om i hela landet.

Varmt välkommen att öppna dörren till Garageportexperten!

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 8 mars 2023. Frågor besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se

Ansök nu

Platschef Garageportexperten

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Mar 1
Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på (http://www.garageportexperten.se)

Drivs du av kundmöten, utveckla affärer och team och vill vara en del av ett marknadsledande bolag i ständig tillväxt? Nu söker vi en teknisk och relationsinriktad platschef som utgår från Linköping och ansvarar för vår verksamhet i södra Östergötland.

Om tjänsten

Som platschef ansvarar du för kundrelationer (nya som befintliga), försäljning, planering och inköp, leverans samt leder ditt montörsteam. Du stöttar och vägleder kunderna och håller ihop projekten från start till mål och säkerställer hög kundnöjdhet. Rollen innefattar kundbesök till såväl konsument som fastighetsägare/bostadsrättsföreningar, offertskrivning, orderhantering och en del andra administrativa sysslor, samt besvara kundernas frågor, göra mätningar ute på plats och i vissa fall genomföra service. Ditt team består i dag av dig själv och tre kollegor vilka självständigt arbetar med montering ute hos kunderna. Från Garageportexpertens supportkontor erhåller du företagsgemensamma stödtjänster inom ekonomi, IT, inköp och nationell marknadsföring.

Du utgår från butiken/regionens showroom i Linköping men varvar din tid mellan kontoret och kundbesök ute i regionen. Du får en självständig roll med ansvar ditt geografiska område. Du har dagligen kontakter med beställare, leverantörer, underentreprenörer och medarbetare och med god planering arbetsleder du projekten på ett lösningsfokuserat sätt. Här får du stora möjligheter att fortsätta påverka och utveckla ett redan framgångsrikt resultatområde och ett härligt team i ett marknadsledande bolag.

Känner du igen dig i detta?

Du har mångårig erfarenhet från arbete inom servicebranschen där du kanske arbetat med till exempel montering och/eller service av portar, dörrar, fönster, hissar, tak eller arbete i bygghandel. Du kan också ha en bakgrund som byggledare men framför allt har du verkat i en generalistroll som gärna innehållit kundkontakter, försäljning, service och eventuellt ledarskap i någon form. Du har administrativ förmåga, insikt om ekonomi och känsla för planering och hur man får nöjda kunder. Du trivs när du får använda ditt inre driv och din känsla för att utveckla dig själv, verksamheten och medarbetarna. Du gillar förmodligen varierande arbetsdagar med inslag av planering och organisering där du får komma med skräddarsydda och kundanpassade lösningar. Vi tror att du är en trygg och ansvarsfull relationsbyggare med känsla för service och du gillar att verka i en roll där du har möjlighet att påverka resultatet.

B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder dig en innehållsrik tjänst hos ett marknadsledande, familjärt bolag under stor tillväxt med stort kundfokus. Du kommer få möjlighet till utveckling och växa inom bolaget. Du får tillgång till löpande utbildning, utvecklingsprogram och härliga och stöttande kollegor runt om i hela landet.

Varmt välkommen att öppna dörren till Garageportexperten!

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 8 mars 2023. Frågor besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Feb 22
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi söker nu en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 5 mars 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Feb 3
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi söker nu en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 5 mars 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Avdelningschef Mätvärde – Tekniska verken Elnät

Driftchef, data
Läs mer Feb 6
Tekniska verken är ett regionalt kommunägt energiföretag som är del av cirka 210 000 privat- och företagskunders vardag. Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar kundens vardag. Tillsammans med sina kunder tar de hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Koncernen erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar, elhandel och ladd-lösningar. Linköping, Katrineholm och Mjölby är koncernens huvudmarknader, men de har kunder över hela Sverige. Tekniska verken hade 2022 cirka 1 000 anställda och en omsättning på drygt 6 miljarder. Läs mer på tekniskaverken.se

Vill du ha ett spännande och utvecklande chefsjobb som innefattar flera delar av energibranschen, IT-utveckling och innovation? Nu söker affärsenheten Mätteknik en social och driftig chef till avdelningen Mätvärde.

Mätteknik är Tekniska verken-koncernens leverantör av mättekniska tjänster för el, värme, kyla och vatten. Avdelningen Mätvärde fokuserar på mätdata genom insamling, kvalitetssäkring och avräkning av mätvärden för att så effektivt som möjligt kvalitetssäkra och tillvarata alla mätvärdens fulla potential för elnätet i Linköping, Mjölby och Katrineholm. Här finns stora utvecklings- och affärsmöjligheter genom tillgången till data från el, värme, kyla och vatten och där bland annat en alltmer dynamisk elmarknad nu kräver fler mätpunkter och mer flexibla mätsystem.

Om tjänsten
Du ingår ledningsgruppen för affärsenheten Mätteknik tillsammans med avdelningscheferna för Fältservice och Ackrediterad laboratorieverksamhet där du bidrar till gemensamma mål och strategier. Du rapporterar till affärsenhetschefen för Mätteknik. Tjänsten innebär:

- Personal- och arbetsmiljöansvar för ca 15 kompetenta och engagerade medarbetare bestående av systemingenjörer, systemtekniker, mätvärdesanalytiker och mätvärdesoperatörer.
- Budgetansvar för avdelningens verksamhet.
- Ansvar för att organisera arbetet och skapa motivation och goda resultat hos medarbetarna.
- Ansvar för kravställning på relaterade IT-system
- Ansvar för kunddialoger kopplade till tjänsteleveranser.
- Ansvar för att bidra till utvecklingen av nya affärsmöjligheter för mätvärdestjänster.

- Du leder och utvecklar verksamheten inom Mätvärde i enlighet med affärsenhetens mål, kundernas förväntningar samt gällande lagar, avtal och policys.

En stor del av Mättekniks uppdrag utförs tillsammans med, eller på uppdrag av, andra enheter inom Tekniska verken. Som chef för avdelningen blir du högst delaktig i den pågående förändringsresan där man tillvaratar möjligheter för användning av mätvärden och data för digitalisering och utveckling av Tekniska verkens befintliga och framtida produkter och tjänster. Du får stora påverkansmöjligheter då det finns en lyhördhet för idéer och nytänkande.

Kvalifikationer

Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som chef och ledare med medarbetaransvar inom ett teknikrelaterat område. I grunden tror vi att du har en relevant akademisk utbildning, kanske med någon teknisk inriktning, eller förvärvad motsvarande kunskap genom erfarenhet. Du har goda erfarenheter av att leda resultatorienterad verksamhet på ett affärsmässigt och kostnadsmedvetet sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och arbeta med IT-projekt samt erfarenhet av förändringsarbete för processer och arbetssätt. Visst underlättar det om du har erfarenhet av att arbeta inom energibranschen, men vi värdesätter även högt erfarenheter och nya insikter från andra områden och verksamheter som kan utveckla bolaget vidare.

För att trivas som avdelningschef behöver du vara empatisk, mångsidig och anpassningsbar. Du är trygg i ledarskapet, ödmjuk och har god självkännedom och du förstår din påverkan på andra och du kan hantera både gruppens och ledningens intressen. Som ledare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera, sätter upp tydliga mål och har ett förhållningssätt som skapar lagkänsla. Du är noggrann i din natur och gillar att arbeta strukturerat. Vi vill att du är innovativ, kundorienterad och att du har en förmåga att se helheten.

Oavsett om du kommer från branschen eller ej, kommer du får en introduktion och utbildning i den komplexa energivärld man verkar i. Alltifrån reglermodeller, regelverk, tjänster och kunder, till kultur och värderingar som gör Tekniska verken till det fantastiska bolag man är idag.

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående, dock senast 12 februari 2023. Frågor besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering & Konsult, tfn 0706-15 32 30. Varmt välkommen med din ansökan.

Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06.

Tekniska verken bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.

Ansök nu

Avdelningschef Mätvärde – Tekniska verken Elnät

Driftchef, data
Läs mer Jan 18
Tekniska verken är ett regionalt kommunägt energiföretag som är del av cirka 210 000 privat- och företagskunders vardag. Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar kundens vardag. Tillsammans med sina kunder tar de hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Koncernen erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar, elhandel och ladd-lösningar. Linköping, Katrineholm och Mjölby är koncernens huvudmarknader, men de har kunder över hela Sverige. Tekniska verken hade 2022 cirka 1 000 anställda och en omsättning på drygt 6 miljarder. Läs mer på tekniskaverken.se

Vill du ha ett spännande och utvecklande chefsjobb som innefattar flera delar av energibranschen, IT-utveckling och innovation? Nu söker affärsenheten Mätteknik en social och driftig chef till avdelningen Mätvärde.

Mätteknik är Tekniska verken-koncernens leverantör av mättekniska tjänster för el, värme, kyla och vatten. Avdelningen Mätvärde fokuserar på mätdata genom insamling, kvalitetssäkring och avräkning av mätvärden för att så effektivt som möjligt kvalitetssäkra och tillvarata alla mätvärdens fulla potential för elnätet i Linköping, Mjölby och Katrineholm. Här finns stora utvecklings- och affärsmöjligheter genom tillgången till data från el, värme, kyla och vatten och där bland annat en alltmer dynamisk elmarknad nu kräver fler mätpunkter och mer flexibla mätsystem.

Om tjänsten
Du ingår ledningsgruppen för affärsenheten Mätteknik tillsammans med avdelningscheferna för Fältservice och Ackrediterad laboratorieverksamhet där du bidrar till gemensamma mål och strategier. Du rapporterar till affärsenhetschefen för Mätteknik. Tjänsten innebär:

- Personal- och arbetsmiljöansvar för ca 15 kompetenta och engagerade medarbetare bestående av systemingenjörer, systemtekniker, mätvärdesanalytiker och mätvärdesoperatörer.
- Budgetansvar för avdelningens verksamhet.
- Ansvar för att organisera arbetet och skapa motivation och goda resultat hos medarbetarna.
- Ansvar för kravställning på relaterade IT-system
- Ansvar för kunddialoger kopplade till tjänsteleveranser.
- Ansvar för att bidra till utvecklingen av nya affärsmöjligheter för mätvärdestjänster.

- Du leder och utvecklar verksamheten inom Mätvärde i enlighet med affärsenhetens mål, kundernas förväntningar samt gällande lagar, avtal och policys.

En stor del av Mättekniks uppdrag utförs tillsammans med, eller på uppdrag av, andra enheter inom Tekniska verken. Som chef för avdelningen blir du högst delaktig i den pågående förändringsresan där man tillvaratar möjligheter för användning av mätvärden och data för digitalisering och utveckling av Tekniska verkens befintliga och framtida produkter och tjänster. Du får stora påverkansmöjligheter då det finns en lyhördhet för idéer och nytänkande.

Kvalifikationer

Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som chef och ledare med medarbetaransvar inom ett teknikrelaterat område. I grunden tror vi att du har en relevant akademisk utbildning, kanske med någon teknisk inriktning, eller förvärvad motsvarande kunskap genom erfarenhet. Du har goda erfarenheter av att leda resultatorienterad verksamhet på ett affärsmässigt och kostnadsmedvetet sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och arbeta med IT-projekt samt erfarenhet av förändringsarbete för processer och arbetssätt. Visst underlättar det om du har erfarenhet av att arbeta inom energibranschen, men vi värdesätter även högt erfarenheter och nya insikter från andra områden och verksamheter som kan utveckla bolaget vidare.

För att trivas som avdelningschef behöver du vara empatisk, mångsidig och anpassningsbar. Du är trygg i ledarskapet, ödmjuk och har god självkännedom och du förstår din påverkan på andra och du kan hantera både gruppens och ledningens intressen. Som ledare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera, sätter upp tydliga mål och har ett förhållningssätt som skapar lagkänsla. Du är noggrann i din natur och gillar att arbeta strukturerat. Vi vill att du är innovativ, kundorienterad och att du har en förmåga att se helheten.

Oavsett om du kommer från branschen eller ej, kommer du får en introduktion och utbildning i den komplexa energivärld man verkar i. Alltifrån reglermodeller, regelverk, tjänster och kunder, till kultur och värderingar som gör Tekniska verken till det fantastiska bolag man är idag.

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående, dock senast 12 februari 2023. Frågor besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering & Konsult, tfn 0706-15 32 30. Varmt välkommen med din ansökan.

Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06.

Tekniska verken bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.

Ansök nu

Inköpare/Inköpschefer

Inköpare
Läs mer Jan 12
Strategiska-, Taktiska-, Projekt-, och Operativa inköpare/Inköpschefer

På uppdrag av våra kunder söker vi inköpare på såväl strategisk som operativ nivå, med placering i Linköping. Vi inleder gärna kontakt med både dig som önskar en direkt anställning hos företaget och dig som vill verka som interimskonsult med en inledande anställning hos Sententia.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare har du en bred inköpsroll med fokus på leverantörsfrågor och marknadsövervakning. Utöver att förhandla, utveckla leverantörsrelationer och teckna avtal kommer även offertutvärdering samt upprättande av inköpsorder att vara centrala arbetsuppgifter. Du spelar en betydelsefull roll i det tvärfunktionella team som analyserar effektivitet, tillgänglighet och kostnadsreducering.

Som operativ inköpare, ofta med taktiska inslag, spelar du en betydelsefull roll i det inköpsteam som kontrollerar inköp och upphandling. Du kommer arbeta med och ta ansvar för, såväl nuvarande som framtida leverantörskontakter. Även sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll ingår och både leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet.

Som inköpschef kommer du att arbeta som linjechef i en större inköpsorganisation som verkar på en internationell marknad inom tillverkningsindustri.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att applicera såväl strategiska som operativa perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild. Du är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Vi ställer krav på tidigare erfarenhet av inköpsarbete samt kontraktsskrivning och förhandlingsvana med internationella leverantörer. För chefsrollerna ser vi att du har erfarenhet av kvalificerat inköp samt ledarskap sedan tidigare. Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver de formella kraven kommer din kreativitet samt vilja att bidra till hållbara lösningar vara avgörande för huruvida du lyckas i rollen.

Krav ställs också på goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher.

De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett interimt uppdrag eller en direktanställning hos kundföretaget.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 5 februari 2023.

Frågor om ovanstående eller kommande tjänster besvaras av rekryteringskonsulter

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Termisk Systemteknik

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 30
Termisk Systemteknik är ett expertföretag inom värmekamerateknik med säte i Linköping Science Park. Medarbetarna, som bland annat består av forskare, tekniker, utvecklare och projektledare, skapar praktiskt användbara lösningar som används i allt från industri till många delar i samhället. Med värmekameror, mjukvara, algoritmer och metoder har man sedan 2007 byggt applikationer för branddetektion, brandprevention, diagnostik av fjärrvärmenät och lösningar för automatisering i industrin.

Antalet aktörer med den höga nivån på kunskap och erfarenhet Termisk besitter är få och företaget tar stadigt nya marknadsandelar i Skandinavien med sina befintliga system. Det finns även stor potential för vidareutveckling på ett sätt som möjliggör fortsatt tillväxt såväl nationellt som internationellt.

Läs mer på: www.termisksystemteknik.se

Då efterfrågan på våra system ökar, behöver vi nu förstärka utvecklingsavdelningen med ännu en vass mjukvaruutvecklare.

Om tjänsten

Utvecklingsavdelningen på Termisk består av utvecklare och projektledare som i samarbete med kundansvariga tar fram avancerade lösningar åt kunden baserade på värmekamerateknik. Med hjälp av gällande standarder, API:er och användargränssnitt får våra kunder tillgång till allt från smart branddetektion till kvalitetssäkring av presshärdning.

Termisk har en modulariserad plattform som med specifika konfigurationer kan lösa problem inom en mängd områden.

Som mjukvaruutvecklare hos Termisk medverkar du till att både utveckla nya och underhålla existerande system. Vi arbetar med en strukturerad mjukvaruutvecklingsprocess där vi använder ärendehanteringssystem, versionshantering, automatiska tester och byggservrar. Vi arbetar nästan uteslutande i programmeringsspråket C# i Microsoft Visual Studio.

Du bidrar själv till att skapa de bästa förutsättningarna för dig att vara ditt bästa jag på jobbet, du har stor frihet att välja vilken hårdvara du vill arbeta med och inom vilket område du vill specialisera dig inom eller utvecklas mot.

Det kommer att finns alla möjligheter för dig att påverka både vårt arbetssätt och i vilken riktning våra nuvarande och framtida produkter ska utvecklas. Om du vill så finns möjligheten att vara med i hela processen, från diskussioner med kunden tills dess att det färdiga systemet är installerat.

Kvalifikationer

Du har en universitetsexamen inom till exempel medieteknik, mjukvaruutveckling, datavetenskap, IT eller liknande.
Därutöver bör du ha några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering i C#, och framför allt söker vi dig med ett genuint intresse för hantverket. Det är meriterande om du har kunskap om GUI-programmering och har arbetat med utveckling av webbaserade applikationer.

Då vi har uppdrag inom skyddsklassad miljö kräver tjänsten att du är svensk medborgare och godkänns i registerkontroll.

Det är även ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Din profil

Eftersom vi är ett litet företag kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

För att passa in hos oss är du en allmänt intresserad och nyfiken person, och vill vara med och driva utvecklingen av våra produkter framåt. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp, tar egna initiativ och söker självständigt efter lösningar.

Vi söker dig med ett ickekonservativt tankesätt, vars drivkraft är att knäcka problem med lite bättre lösningar. Du uppskattar och tar vara på möjligheten att få utvecklas till expert inom området värmekamerateknik i ett företag som uppmuntrar och stöttar personlig tillväxt. Termisk Systemteknik är ett företag där alla hjälps åt och är beroende av varandra. Det förutsätter att varje medarbetare besitter en flexibilitet och god laganda.

Företaget växer och upptäcker ständigt fler tillämpningar för produkterna inom industrin och i samhället vilket borgar för goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för dig med vilja och ambition samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle och tryggare människor.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan senast 16 januari via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller
Jan Hellström på tfn 070-6150344, alt jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

HR Generalist - Maxar

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 10
Vill du bli en del av ett dedikerat team med en gemensam vision att bygga ”Globen i 3D” baserat på satellitbilder? Lockas du av att tillhöra en organisation som utvecklar teknik i framkant med medarbetaren i fokus? Motiveras du av att arbeta med HR i en internationell kontext?

Maxar rekryterar nu en HR Generalist till den svenska organisationen!

HR på Maxar

Idag består svenska HR-funktionen av en ansvarig, Anna och kommer med den nya rollen att växa till ett team på två personer. Utöver det svenska teamet finns även ett nära samarbete med ett team med kollegor i USA.

Din nya utmaning

Som HR Generalist kommer du få en viktig operativ roll och vara involverad i ett brett spektrum av olika HR-relaterade frågor och projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Koordinering och genomförande av employer branding aktiviteter.

- Stöd i rekryteringar och rekryteringsadministration.

- Ansvar för att ta fram och uppdatera avtal, policys, rutiner och riktlinjer kopplat till HR-området.

- HR-administration som att ta fram anställningskontrakt, hålla HR-system uppdaterade och hantera onboarding och offboarding-processer.

- Stötta och vägleda organisationen i olika HR-relaterade frågor.

- Driva och medverka i olika utvecklingsprojekt inom HR-området.

Anna och du kommer arbeta nära varandra och det kommer finnas stora möjligheter att påverka innehållet i rollen baserat på dina intressen och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

- Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande kompetens
- Du har minst 3 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete
- Du är bekväm med att prata och skriva på engelska

Du som person

För oss är det viktigare vem du är än vad du har för meriter. Vi tror att du har förmågan att motivera dig själv, är initiativtagande och kan driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du är en lagspelare som motiveras av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt nå organisationens mål.

Du är strukturerad och organiserad men har även ett flexibelt förhållningssätt och förmågan att omprioritera vid behov. Vidare är du är kommunikativ och kan skapa förtroenden i dina möten.

Önskvärt men inte krav

- Erfarenhet av att arbeta inom teknikbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan idag, men senast 15 januari 2023 via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) För vidare information vänligen kontakta Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering

Det här är vi

Ett av Maxars värderingar som genomsyrar verksamheten är ”You matter!”. Vi vet att en investering i våra medarbetare är en investering i vår organisations framgång och du kommer därför få möjlighet att växa, utvecklas och ha kul tillsammans med övriga kollegor.

Vi är övertygade om att vi arbetar bättre när vi gör det tillsammans och med oss kommer du bli en del av ett nyfiket, dedikerat team som utvecklar banbrytande teknik i en internationell kontext.

Maxar is a leading Space Technology and intelligence company. We unlock the promise of space to help governments and businesses solve problems on Earth and beyond. From our office in Ebbe Park Linköping, Maxar serves the global professional geospatial market with world-leading 3D geodata, 3D visualization solutions and 3D image processing solutions. We’re building the Globe in 3D: providing decision-makers and analysts with the entire world in highly accurate, immersive 3D models for telecommunications, emergency response and defense and intelligence. We are about 100 employees in Linköping but 4500 worldwide.

https://explore.maxar.com/maxar-sweden-careers)

Ansök nu

HR Generalist - Maxar

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Dec 22
Vill du bli en del av ett dedikerat team med en gemensam vision att bygga ”Globen i 3D” baserat på satellitbilder? Lockas du av att tillhöra en organisation som utvecklar teknik i framkant med medarbetaren i fokus? Motiveras du av att arbeta med HR i en internationell kontext?

Maxar rekryterar nu en HR Generalist till den svenska organisationen!

HR på Maxar

Idag består svenska HR-funktionen av en ansvarig, Anna och kommer med den nya rollen att växa till ett team på två personer. Utöver det svenska teamet finns även ett nära samarbete med ett team med kollegor i USA.

Din nya utmaning

Som HR Generalist kommer du få en viktig operativ roll och vara involverad i ett brett spektrum av olika HR-relaterade frågor och projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Koordinering och genomförande av employer branding aktiviteter.

- Stöd i rekryteringar och rekryteringsadministration.

- Ansvar för att ta fram och uppdatera avtal, policys, rutiner och riktlinjer kopplat till HR-området.

- HR-administration som att ta fram anställningskontrakt, hålla HR-system uppdaterade och hantera onboarding och offboarding-processer.

- Stötta och vägleda organisationen i olika HR-relaterade frågor.

- Driva och medverka i olika utvecklingsprojekt inom HR-området.

Anna och du kommer arbeta nära varandra och det kommer finnas stora möjligheter att påverka innehållet i rollen baserat på dina intressen och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

- Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande kompetens
- Du har minst 3 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete
- Du är bekväm med att prata och skriva på engelska

Du som person

För oss är det viktigare vem du är än vad du har för meriter. Vi tror att du har förmågan att motivera dig själv, är initiativtagande och kan driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du är en lagspelare som motiveras av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt nå organisationens mål.

Du är strukturerad och organiserad men har även ett flexibelt förhållningssätt och förmågan att omprioritera vid behov. Vidare är du är kommunikativ och kan skapa förtroenden i dina möten.

Önskvärt men inte krav

- Erfarenhet av att arbeta inom teknikbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan idag, men senast 15 januari 2023 via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) För vidare information vänligen kontakta Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering

Det här är vi

Ett av Maxars värderingar som genomsyrar verksamheten är ”You matter!”. Vi vet att en investering i våra medarbetare är en investering i vår organisations framgång och du kommer därför få möjlighet att växa, utvecklas och ha kul tillsammans med övriga kollegor.

Vi är övertygade om att vi arbetar bättre när vi gör det tillsammans och med oss kommer du bli en del av ett nyfiket, dedikerat team som utvecklar banbrytande teknik i en internationell kontext.

Maxar is a leading Space Technology and intelligence company. We unlock the promise of space to help governments and businesses solve problems on Earth and beyond. From our office in Ebbe Park Linköping, Maxar serves the global professional geospatial market with world-leading 3D geodata, 3D visualization solutions and 3D image processing solutions. We’re building the Globe in 3D: providing decision-makers and analysts with the entire world in highly accurate, immersive 3D models for telecommunications, emergency response and defense and intelligence. We are about 100 employees in Linköping but 4500 worldwide.

https://explore.maxar.com/maxar-sweden-careers)

Ansök nu

Financial Controller till San Sac Group AB

Financial controller
Läs mer Jan 3
San Sac Group AB är en del av SULO Group med huvudkontor i Frankrike. SULO Group är en av världens största tillverkare av utrustning för avfallshantering. Gruppen har över 50 års erfarenhet i avfallsbranschen. SULO Group innehåller ett antal bolag som uppkommit genom en serie förvärv. Första bolag som förvärvades var San Sac AB som bildades 1962 av ett antal skogs- och pappersindustrier. Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering. Därefter har ett antal produktgrupper inom avfallshantering adderats till koncernen.
Efter SULO:s förvärv av San Sac Group bildades affärsenheten Nordic & Network som har huvudkontor i Linköping. Affärsenheten har verksamhet i flera länder och förutom i Sverige också i Norge, Danmark, UK, USA, Japan och Polen.

Vi rekryterar nu en Financial controller med placering i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som financial controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Du kommer vara ett stöd för affärsenheterna när det gäller frågor avseende redovisning, rapportering (IFRS samt SULO accounting and reporting principles) och rapporteringssystem (i Onestream). I rollen ingår daglig kontakt med affärsenheterna runt om i världen så väl som kontakter med moderbolaget i Frankrike.

- Vara delansvarig för att konsolidera gruppen på månatliga basis som grund för rapportering till ledningen, samt att varje del har tillräcklig dokumentation. Det innefattar kontroll av att rapporteringen är fullständig och rimlig.


- Arbeta med uppföljning av samtliga affärsenheter. Du blir huvudansvarig för att ta fram underlag för rapportpaketet i form av bryggor och tabeller.

- Arbeta löpande med uppföljning utav budget och prognos för gruppen på en övergripande nivå. I rollen är du ansvarig för att ta fram och uppdatera mallar och metoder för analys.

- Du blir huvudansvarig för gruppens likviditetsplanering och skatterapportering vilket innefattar detaljerad uppföljning av rörelsekapitalet och koordinering/uppföljning av prognoser.

- Huvudansvarig för affärsenhetens rapportering enligt IFRS 16, operationell leasing.

- Vara ansvarig för att utveckla rapporter och uppföljningsverktyg (främst i excel), samt vara backup för flera moment inom bokslutsprocessen enligt arbetsmatrisen

Du kommer också vara delaktig i att utveckla och dokumentera processer inom ansvarsområdet, samt att redovisa de två holdingbolagen (4 anställda och ett fåtal leverantörsfakturor). Du kommer tillhöra affärsenhetens Treasury

Delansvarig/Huvudansvarig för vissa ansvarsområden, t ex Intern kontroll, Transfer pricing, Hållbarhetsredovisning. Ansvaret omfattar kvalitetsgranskning, kontroll och utveckla områdena framåt.

Nordic & Network som du kommer tillhöra består av 3 personer. Alla placerade i Linköping. På San Sac i Sverige, som är en del i affärsenheten arbetar ca 35 personer fördelade på 6 kontor.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du har en civilekonomexamen eller liknande akademisk utbildning. Du bör ha arbetat självständigt med bokslut i minst 3 år. Kanske arbetar du idag på en revisionsfirma, större industriföretag eller ett mindre internationellt företag i regionen.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med analys och controlling, konsolidering, IFRS samt skatterapportering. Du är van att arbeta med Officepaketet och då särskilt Excell. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett koncern-rapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få möjligheten att analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv, vilket kommer ställa krav på din flexibilitet. Vi uppskattar att du är prestigelös och har en egen drivkraft och ett proaktiv förhållningssätt. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Din ansökan

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Sista ansökningsdag är den 15 januari. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare till Hardford i Linköping

Manager
Läs mer Dec 9
Hardford är en ledande producent av kosmetika, hud- och hårvård i Norden, och har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och välkända private labels från vår anläggning i Linköping. Hardford hjälper kunden att förverkliga sina visioner från idé till verklighet, och för att göra en stark idé rättvisa krävs en smart utvecklingsprocess. Vår anläggning är anpassad för att hantera olika typer av produkter av varierande storlek.

Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping samt försäljningskontor i Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter såväl som fyllning och emballering. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

Nu söker vi ytterligare en projektledare till Hardford i Linköping - är det du?
Vi erbjuder dig

Ett varierande arbete där man har betydande inflytande på flera av handelns nya lanseringar inom Beauty/Fashion/Hygien.

Ett utvecklande och spännande arbete där du får stor frihet under ansvar att driva projekt i nära samarbete med kunder och leverantörer och kollegor förstås. Vår kultur präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelöshet.

Du kommer in i ett spännande skede hos oss då vi inom kort startar upp ett projekt för att förändra och förbättra vår innovationsprocess och du får stora möjligheter att vara med och bygga den från grunden.

Vi erbjuder dig också en arbetsplats i våra helt nyrenoverade lokaler med en fantastisk arbetsmiljö och familjär anda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker dig som motiveras av att få ta ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll med stort kundfokus. Som projektledare hos oss leder och driver du kundspecifika projekt i nära samarbete med kund/leverantörer och interna kontakter. Projekten drivs tillsammans med projektgruppen (säljare, R&D kemister, inköpare) hela vägen från idé, utveckling, planering och tillverkning för att sedan slutföras internt i den egna organisationen och mot kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Styra, samordna och koordinera utvecklingsprojekt för nya hygienprodukter

- Driva och leda stora som små projekt genom alla dess faser

- Utveckling och framtagning av förpackningsmaterial som möter kundens/omvärldens krav

- Säkerställa design och artwork

- Kalkylering av produkterna

- Löpande planering och administration

- Sammanställa projektet och implementera det i produktionsmiljö

För att trivas i rollen

Vi har många projekt på gång samtidigt så du bör tycka om att arbeta operativt i en föränderlig och omväxlande miljö där dagliga prioriteringar krävs samt att du attraheras av ett högt tempo. Som projektledare kommer du ha många kontaktytor vilket kräver att du tycker om att samarbeta med andra och att du tilltalas av att arbeta som ”spindeln i nätet” och verka nära kunder, leverantörer och interna kontakter.
Kanske arbetar du idag som produktchef, produktansvarig, förpackningsutvecklare eller supply manager inom livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin eller hygien och kosmetikbranschen.

Dina kvalifikationer och din profil

Vi tror att du är en strukturerad person som är noggrann och flexibel. Du tycker om att ta ansvar och är lösningsfokuserad med en god förmåga att organisera och ta beslut.
För att passa in hos oss ser vi dig som en ödmjuk, prestigelös och utåtriktad person som har känsla för färg och form.

Universitetsstudier är givetvis bra men inte ett krav. Personlighet och erfarenhet är viktigare. Du behöver behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i officepaketet. Du bör ha minst 1 års arbetslivserfarenhet inom projektstyrning/ledning.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 8 januari 2023.

Frågor besvaras av:
Jan Hellström, 0706-15 03 44
Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering.

Läs mer på www.hardford.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

HR Generalist - Maxar

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 24
Would you like to join a dedicated group of people with the mission to create a world unique “Globe in 3D” based on satellite imagery? Do you feel inspired of being a part of a team that develops cutting-edge technology in an international context with the employee as the top priority? Are you looking for an opportunity to work with HR in an international context? This might be the position for you!

Maxar International is now looking for a HR Generalist to join the Swedish team.

HR at Maxar

Today HR in Sweden consist of one HR manager, Anna, and will with the new HR Generalist grow into a team of two. Apart from the team in Sweden we have a close collaboration with a team of colleagues in the US.

What you will do

As a HR Generalist you will work operational within the entire employee life cycle and will be included in a variety of different HR related projects and tasks.

Your day-to-day work will include

- Coordination and implementation of employer branding activities
- Recruitment administration and support
- Responsibility for creating and keeping policies, routines, and guidelines within the HR field up to date
- HR administration such as handling employee contracts, keeping the HR system up to date and handling onboarding and off boarding of employees
- Support managers in employee related questions
- Run and participate in various development projects within the HR area


You and Anna will work closely together, and you will have great possibility to influence the content in the role depending on your interest and experience.

Qualifications

- Bachelor’s degree withing Human Resources or equivalent.
- A minimum of three years’ experience from independent work within the HR field.
- Fluency in English, both written and verbal.


Who you are

For us it is more important who you are than what you have done. We believe that it comes natural for you to take your own initiative and that you are self-motivated and can drive your area of responsibility independently. You are a strong team player and enjoy working together with others to reach the common goals for the organization.

You are structured and organized as a person but do understand the importance of having a flexible mindset and the ability to change prioritization when needed.

Advantage but not a requirement

- Experience from working within the tech industry
- Experience from working in an international company


What we offer

At Maxar you as an employee matter! We know that investing in our people is investing in our company’s success and therefore you will have the opportunity to grow, learn and have fun together with your colleagues.

We know that we work better if we do it together and with us you will be a part of a curious, dedicated team that develops pioneering technology in an international context.

Would you like to be a part of the team?

We want your application as soon as possible but no later than December 14 2022.

For questions, please contact Eva Andersson, Recruitment consultant Sententia, on 0706-15 32 30.

Apply at www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/)

Ansök nu

Affärsdriven Projektledare till Forsen

Byggnadsingenjör
Läs mer Nov 29
Visst vill du utveckla framtidens Östergötland tillsammans med Forsen? Forsen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och kreativitet. Du vill vara med när Östergötland sätts på kartan hos Forsen. Du är en erfaren projektledare som med stort driv och affärstänk vill vara med och utveckla regionen.
På Forsen får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

VILKA ÄR VI?

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Vi investerar mycket i vår viktigaste resurs - våra medarbetare. Hos oss har du frihet under ansvar, flexibla arbetstider och du jobbar nära kunden. Vi har korta kommunikationsvägar, respekterar varandras kompetenser, visar omtanke och uppmärksammar goda insatser. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi jobbar med fastigheter, bostäder och anläggning.

Vi är certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Institute (GPTW).

VAD ERBJUDER VI?

De flesta av våra kollegor känner sig stolta när de berättar att de jobbar på Forsen. Vi vet vad det beror på. Vi bryr oss om varandra och vår omgivning. Vi jobbar med spännande kunder och projekt i alla storlekar och ser till att din individuella utvecklingsplan bär frukt så du kan bygga din långsiktiga karriär hos oss.

Som grädde på moset får du också ett stort gäng trevliga kollegor som du kan umgås, lära av och ha roligt med varje dag. En kollega beskriver det så här: ”Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på. Men den känns. I magen”. För dig är det förmodligen minst lika viktigt att välja rätt företagskultur som rätt projekt.

Du får en övergripande roll och leder projekt från ax till limpa utifrån kundens behov. Du har en nybyggaranda och ser det som en utvecklande utmaning att starta från grunden. Arbetsuppgifterna varierar i början och kommer till exempel handla om marknadsbearbetning och försäljning, arbete med upphandling, prognoshantering, tid och resursplanering och inte minst kommunikation med kunder, projektörer och entreprenörer. Parallellt driver du troligen egna projekt och växlar dagarna med att hitta plats för nytt kontor med allt vad det innebär.

DETTA KAN DU.

Vi önskar att du har:

- upparbetade affärskontakter och ett brett nätverk i Östergötlandsregionen
- civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande annan byggteknisk utbildning
- flerårig branscherfarenhet, antingen som konsult, beställare eller entreprenör
- Hög byggteknisk kompetens


DETTA ÄR DU.

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och omtanke för kunden och ser möjligheterna med goda relationer. Du kommunicerar på ett trevligt sätt och är en fena på att hitta, utveckla och se till att färdigställa projekt utifrån kundens kravställning och önskemål. Vi tror att du trivs i förhandlingssituationer och med din erfarenhet, kunskap och engagemang drivs du av att bidra med nya friska idéer som tar affärerna framåt. För att bli en del av Forsen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är respektfull, engagerad och proaktiv.

BRA ATT VETA.

- Placeringsort är Linköping alternativt Norrköping
- Du rapporterar till en av affärsenhetscheferna i Stockholm
- Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid).


ANSÖKAN

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 4 december 2022. Frågor besvaras av Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30 eller Jan Hellström, 0706-15 03 44, Rekryteringskonsulter Sententia Rekrytering.

Läs mer på www.forsen.com

Ansök nu

Affärsdriven Projektledare till Forsen

Byggnadsingenjör
Läs mer Nov 15
Visst vill du utveckla framtidens Östergötland tillsammans med Forsen? Forsen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och kreativitet. Du vill vara med när Östergötland sätts på kartan hos Forsen. Du är en erfaren projektledare som med stort driv och affärstänk vill vara med och utveckla regionen.

På Forsen får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

VILKA ÄR VI?

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Vi investerar mycket i vår viktigaste resurs - våra medarbetare. Hos oss har du frihet under ansvar, flexibla arbetstider och du jobbar nära kunden. Vi har korta kommunikationsvägar, respekterar varandras kompetenser, visar omtanke och uppmärksammar goda insatser. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi jobbar med fastigheter, bostäder och anläggning.

Vi är certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

VAD ERBJUDER VI?

De flesta av våra kollegor känner sig stolta när de berättar att de jobbar på Forsen. Vi vet vad det beror på. Vi bryr oss om varandra och vår omgivning. Vi jobbar med spännande kunder och projekt i alla storlekar och ser till att din individuella utvecklingsplan bär frukt så du kan bygga din långsiktiga karriär hos oss.

Som grädde på moset får du också ett stort gäng trevliga kollegor som du kan umgås, lära av och ha roligt med varje dag. En kollega beskriver det så här: ”Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på. Men den känns. I magen”. För dig är det förmodligen minst lika viktigt att välja rätt företagskultur som rätt projekt.

Du får en övergripande roll och leder projekt från ax till limpa utifrån kundens behov. Du har en nybyggaranda och ser det som en utvecklande utmaning att starta från grunden. Arbetsuppgifterna varierar i början och kommer till exempel handla om marknadsbearbetning och försäljning, arbete med upphandling, prognoshantering, tid och resursplanering och inte minst kommunikation med kunder, projektörer och entreprenörer. Parallellt driver du troligen egna projekt och växlar dagarna med att hitta plats för nytt kontor med allt vad det innebär.

DETTA KAN DU.

Vi önskar att du har:

- upparbetade affärskontakter och ett brett nätverk i Östergötlandsregionen
- civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande annan byggteknisk utbildning
- flerårig branscherfarenhet, antingen som konsult, beställare eller entreprenör
- Hög byggteknisk kompetens


DETTA ÄR DU.

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och omtanke för kunden och ser möjligheterna med goda relationer. Du kommunicerar på ett trevligt sätt och är en fena på att hitta, utveckla och se till att färdigställa projekt utifrån kundens kravställning och önskemål. Vi tror att du trivs i förhandlingssituationer och med din erfarenhet, kunskap och engagemang drivs du av att bidra med nya friska idéer som tar affärerna framåt. För att bli en del av Forsen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är respektfull, engagerad och proaktiv.

BRA ATT VETA.

- Placeringsort är Linköping alternativt Norrköping
- Du rapporterar till en av affärsenhetscheferna i Stockholm
- Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid).


ANSÖKAN

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se - gärna omgående men senast 4 december 2022. Frågor besvaras av Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30 eller Jan Hellström, 0706-15 03 44, Rekryteringskonsulter Sententia Rekrytering.

Läs mer på www.forsen.com

Ansök nu

SundaHus söker erfaren Kemist

Organisk kemist
Läs mer Maj 23
Vill du vara med och vara en starkt drivande kraft till att skapa en ökad medvetenhet inom byggsektorn kring materials påverkan på miljö- och hälsa? Vill du bli en nyckelperson i den här processen och en del av ett dedikerat team? Är du den som vågar utmana och driva miljöutveckling inom byggsektorn framåt genom att etablera nya samt utveckla befintliga processer och vara ett ansikte utåt för SundaHus? Drivs du av stort eget ansvar och målfokus, och vill ha en nyckelroll i ett växande bolag där miljöfrågan leder vägen in i framtiden?

På SundaHus vet vi att våra lösningar bidrar till ett mer cirkulärt och hållbart samhälle och vår vision är att skapa en långsiktigt värdefull byggnadsmiljö genom att möjliggöra medvetna beslut som främjar människors hälsa och miljön. Detta genom att utveckla smarta SaaS tjänster med tung expertis inom medvetna materialval. En databas vi kontinuerligt underhåller och utvecklar till att bli världsledande.

Din nya vardag

Som senior kemist är ditt ansvar att vara en expert inom bedömningsprocessen och en visionär som gillar att synas, utmana och informera både internt och externt.

Du är den som

- är en del av bedömningsprocessen och ett givet bollplank för hela bedömningsteamet
- bidrar med ett gediget intresse och kunskap om kemi och med ett stort lösningsfokus för arbetet
- följer och informerar kring utvecklingen på marknaden, regelverk och krav
- tar kontakt och hittar de forum vi bör synas i
- är en aktiv del av vår affärsutveckling och bidrar till att bygga ett attraktivt kunderbjudande med stort miljöfokus och engagemang


Dina närmaste kollegor i bedömningsteamet är 7 kemister och 2 administratörer, och du har ett tätt samarbete även med övriga kollegor inom företaget.

Som team delar vi kunskaper, erfarenheter och lär av varandra oavsett om det gäller kemi, produkt eller affär eller något annat viktigt vardagsämne som kommer upp över en fika på kontoret. Du kommer att upptäcka att det alltid finns en kollega som är öppen för en AW, ett quiz eller spelkväll. Vårt team är en grym blandning av allt ifrån fotbollsintresserade till experimenterande hemmakockar. Tillsammans bygger vi en produkt och tjänst som driver den cirkulära miljömedvetenheten mot en internationell marknad där efterfrågan är stor.

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren kemist och omvärldsbevakare med brett nätverk. Du har din grund i relevant kemiutbildning och erfarenhet av att se affären i kunskapen och kan förmedla denna. Du klarar av att balansera flera bollar samtidigt och ser vikten av att vara operativ i bedömningsprocessen och affären samtidigt. Du trivs med att nätverka och stå på scen. Är en van talare och debattör och kan hantera interaktion med intressenter på ett professionellt sätt.

Du har ett stort intresse och förståelse för kemi (särskilt organisk kemi) och är konstant nyfiken på hur det påverkar vår miljö.

Våra kunder idag är byggherrar och leverantörer, varför det är en fördel att du som person har erfarenhet av frågeställningar kring cirkularitet och miljökrav kopplade till byggnation. Du bör även ha en god insikt i hur regleringar och krav för den kemiska sammansättningen av material påverkar dessa frågeställningar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du är målinriktad, drivande och orädd, du vågar ge dig in i nya områden och driver ditt arbete på ett affärsmässigt och detaljrikt sätt. Du har förmågan att bygga nätverk och förtroende, du är experten folk frågar och är öppen med att dela med dig av din kunskap prestigelöst. Du bidrar till vår goda stämning och framåtanda inom företaget, och tror, precis som vi, att vi blir bättre tillsammans.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att höra av dig. Sista ansökningsdag är dock den 15 juni. Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se). För frågor om befattningen, företaget eller arbetsinnehållet kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på Sententia Rekrytering & Konsult, tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

SundaHus i Linköping AB (publ) verkar inom bygg- och fastighetssektorn och hjälper företag och organisationer med att skapa giftfria och långsiktigt värdefulla byggda miljöer genom enkla och effektiva lösningar för medvetna materialval som främjar människors hälsa och miljön.

SundaHus grundades 1990 och är idag en ledande aktör på området medvetna materialval. Med ett webbaserat system som bas, med hög kompetens och kvalificerad rådgivning inom bygg, miljö och kemi samt ett väl utvecklat samarbete med kunder och partners är SundaHus en naturlig del i sina kunders processer.

SundaHus har idag ett 30-tal medarbetare och 2021 omsatte man 29 MSEK. Man arbetar i fina kontorslokaler i Mjärdevi Center i Linköping. SundaHus ingår sedan november 2021 i iBinder-koncernen.

För mera information se (https://www.sundahus.se/)

Ansök nu

Kommunikationschef - Östgötatrafiken

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Sep 28
Hela transportsektorn står inför enorma utmaningar för att nå en mer hållbar värld. Nya mobilitetslösningar kombinerat med stark teknikutveckling och förändrade konsumentbeteenden gör detta till kanske en av världens mest intressanta och innovativa sektorer just nu. I allt detta spelar kollektivt resande en central roll.

Att förändra synen på kollektivtrafiken och få ännu fler att resa tillsammans, är avgörande för om vi ska lyckas bygga ett mer hållbart samhälle. Utmaningarna och möjligheterna är många. Vi är i ett skede då bolaget lägger fokus och resurser på att nå ut till bredare målgrupper i syfte att få fler att välja hållbart resande. Låter det som en intressant uppgift? Välkommen till Östgötatrafiken som vår nya kommunikationschef.

Om tjänsten

Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi växlar upp kommunikationen med våra målgrupper med mer resurser till bland annat mer kampanjer och PR.

Kommunikationsgruppen arbetar både strategiskt och operativt med intern och extern kommunikation. Din roll som kommunikationschef är att leda, driva, samordna och utveckla arbetet utifrån uppsatta strategier. Du har det direkta ledningsansvaret för fem medarbetare som du i nära dialog coachar och utvecklar.

Östgötatrafikens marknadsavdelning består förutom kommunikationsgruppen av försäljning B2B samt affärs- och tjänsteutveckling. Du ingår i marknadsavdelningens ledningsgrupp, rapporterar till marknadschefen och har nära dialoger med bolagets övriga ledning.

Eftersom kollektivtrafiken påverkar hundratusentals resenärer varje dag, granskas vi noggrant av både kunder och media. Det innebär att du måste stå stadigt och vara trygg i din roll. Du hjälper till att påverka när det behövs och är en viktig person vid eventuella kriser. Du är ett strategiskt stöd i alla typer av kommunikationsfrågor och ansvarar ytterst för Östgötatrafikens mediahantering. Du arbetar med proaktiv kommunikation i nära samarbete med VD, marknadschef och övrig ledning. Att?nätverka?brett och knyta kontakter i våra intressesfärer är en förutsättning för att lyckas i rollen.?

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan relevant akademisk bakgrund. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med kommunikation, media och PR i en ledande roll. Vi ser helst att din erfarenhet kommer från en kommersiell verksamhet och innehåller kompetens inom konsumentmarknadsföring.

Du gillar att arbeta i en mångsidig och händelsestyrd verksamhet där alla arbetar tillsammans för att nå företagets mål. Du kan balansera mellan strategisk planering och operativa uppgifter och har hög integritet, är trygg i din ledarroll och kan entusiasmera och inspirera och leda med empati men även tydlighet. Du är affärsmässig, samarbetsorienterad och behåller lugnet även om vardagen är väldigt händelsestyrd. Du trivs när du får möjlighet att driva, utveckla och vara kreativ, samt att nätverka och knyta nya kontakter.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se), gärna omgående, dock senast 23 oktober 2022. Frågor besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Om Östgötatrafiken

Varje dag bidrar vi till att få vardagen att fungera för hundratusentals östgötar. Deras val att resa kollektivt är både smart och hållbart. Inget annat sätt att resa har så många positiva effekter, som när vi reser tillsammans. Det bidrar inte bara till ett bättre klimat utan även till mindre trängsel och trevligare städer, till bättre och mer jämlika resmöjligheter för fler och till ökad ekonomisk utveckling för vår region. Bara för att nämna några.

Men världen omkring oss förändras, så om kollektivtrafiken ska fortsätta att vara det smartaste sättet att resa, kan vi inte stanna här. För oss på Östgötatrafiken handlar det om att ständigt fråga oss själva hur morgondagens resande kommer att se ut och att fortsätta göra det kollektiva resandet enkelt. Att vara de som driver utvecklingen mot en hållbar region och att våga se resande på ett nytt sätt. Att låta teknik och innovation leda vägen framåt.

Det är viktigt för oss med en välkomnande och öppen företagskultur där vi alla trivs och känner delaktighet. Vi arbetar tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat inom våra arbetsområden. Vi har höga förväntningar på oss själva och varandra och vi vet att den hållbara framtid som vi strävar mot, byggs genom goda samarbeten och genom att ha roligt tillsammans.

Östgötatrafikens centralt belägna kontor i Linköping blir din bas, men självklart finns möjlighet att arbeta på distans.

Ansök nu

Serviceingenjör inom värmekamerateknik

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 14
Termisk Systemteknik är ett expertföretag inom värmekamerateknik med säte i Linköping Science Park. Medarbetarna som bland annat består av forskare, tekniker, utvecklare och projektledare skapar praktiskt användbara lösningar som används i allt från industri till många delar i samhället. Med värmekameror, mjukvara, algoritmer och metoder har man sedan 2007 byggt applikationer för branddetektion, brandprevention, diagnostik av fjärrvärmenät och lösningar för automatisering i industrin.

Antalet aktörer med den höga nivån på kunskap och erfarenhet Termisk besitter är få och företaget tar stadigt nya marknadsandelar i Skandinavien med sina befintliga system. Det finns även stor potential för vidareutveckling på ett sätt som möjliggör fortsatt tillväxt såväl nationellt som internationellt.

Läs mer på: www.termisksystemteknik.se

Är du en ansvarsfull person som gillar att arbeta självständigt och därtill en praktisk problemlösare av rang så kan det vara dig vi vill förstärka vårt serviceteam med.

Om tjänsten

Som serviceingenjör arbetar du främst med installation, driftsättning och byggnation av kamerasystem av varierande storlek och omfattning i industriell miljö samt service/fältservice, kundsupport och felsökning.

Mer detaljerat innefattar tjänsten att arbeta i olika kundprojekt, vilket inledningsvis innebär förberedelser genom att bygga ihop och testa av systemet in-house. Väl ute hos kund är du delaktig i att installera kameror och andra komponenter samt driftsätta och konfigurera systemet i dialog med kunden. Du kommer även att genomföra användarutbildning för systemägare, administratörer och operatörer i produktens handhavande och funktioner. På sikt vill vi att du ska kunna driva egna projekt samt vara delaktig i att ta fram ritningar och dokumentation inför leverans. Som serviceingenjör så bidrar man med support och service, såväl remote som ute i fält. Arbetet är självständigt men sker i nära samarbete med egna serviceteamet och mjukvaruteamet.

Resor förekommer regelbundet både inom och utanför Sverige, ibland på kort varsel.

Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning inom el/automation med inriktning mot områden som automation, elektronik, PLC eller datorsystem alternativt högskoleingenjör med motsvarande inriktning och erfarenhet.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som till exempel servicetekniker, serviceingenjör eller industrielektriker med stor vana av kundnära fältarbete. Du behöver kunna röra dig vant i industrimiljöer och ha ett utpräglat teknikintresse.

Meriterande om du redan har erfarenhet av mobila arbetsplattformar och fallskyddsutbildning, den erhåller du annars av oss, men du behöver vara beredd på att arbete på höga höjder och riskfylld miljö ingår i tjänsten.

Då vi har uppdrag inom skyddsklassad miljö kräver tjänsten att du är svensk medborgare och godkänns i registerkontroll.

Det är även ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift samt att du har körkort med behörighet B.

Din profil

Vi söker en person med hög arbetsmoral som naturligt tar ansvar för sin tid och sitt fokus. Rollen erbjuder en hög grad av självständighet och frihet för dig som gillar att resa, vara ute och träffa kunder och få användning av ditt tekniska kunnande och din kreativitet vad gäller felsökning och problemlösning.

Du uppskattar och tar vara på möjligheten att få utvecklas till expert inom området värmekamerateknik i ett företag som uppmuntrar och stöttar personlig tillväxt. Termisk Systemteknik är ett företag där alla hjälps åt och är beroende av varandra. Det förutsätter att varje medarbetare besitter en flexibilitet och god laganda.

Företaget växer och upptäcker ständigt fler tillämpningar för produkterna inom industrin och i samhället vilket borgar för goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för dig med vilja och ambition samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle och tryggare människor.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan senast 16 oktober via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller
Eva Andersson på tfn 070-6153230, alt eva.andersson@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu