Sententia Rekrytering & Konsult AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Sententia Rekrytering & Konsult AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Affärsinriktad CEO till Swegreen

Verkställande direktör/VD
Läs mer Jun 11
Affärsinriktad CEO till Swegreen
Vi på Swegreen erbjuder världsunika och bransch-ledande odlingslösningar, främst avsedd för matbutiker, restauranger och fastigheter. Våra odlingslösningar som producerar sallad och örter, har flera världsrekord, i hållbarhet, såsom koldioxid-fotavtryck, minimal energiåtgång, vattenförbrukning mm. I en tid då en grön omställning är nödvändig, står Swegreens innovationer som en central del i förändringen. Detta gör vi genom vårt prenumerationserbjudande FaaS, Farming as a Service.
Om tjänsten
Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker en affärsinriktad och operativ CEO som ska leda och utveckla vår verksamhet, primärt i Sverige. Som vår CEO blir du en nyckelperson som tar fullt ansvar för den operativaverksamheten och tillika resultatrapportering. Du kommer att arbeta självständigt, med stöd från vår styrelse och våra engagerade medarbetare.
Vi söker dig som har en stark ”ingenting är omöjligt”-känsla och som vill vara med och skapa vår resa mot ett mer klimatsmart samhälle och bygga nästa framgångsrika techbolag från Sverige. Om du är redo att vara en del av denna banbrytande utveckling, är detta jobbet för dig.
Vem är du?
Du är en person som sätter utmanande tillväxt mål och levererar på dessa
Du har en gedigen affärsbakgrund med erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet i en säljledande roll.
Du är en strategisk tänkare som kan omsätta visioner till praktiska affärsstrategier.
Du har minst 5 års erfarenhet av lösningsinriktad försäljning
Du är en erfaren och drivande ledare med starkt kundfokus och förmåga att bygga långsiktiga relationer.
Du har ett passionerat intresse för hållbarhet och innovation inom livsmedelsbranschen.

Vad erbjuder vi?
Möjligheten att leda ett innovativt företag som är pionjär inom sin bransch.
En dynamisk arbetsmiljö där du får kombinera datavetenskap, innovativ teknik med unik affärsmodell för att driva marknadens intressantaste bolag.
Chansen att vara en del av en framgångssaga med våra odlingslösningar i svenska livsmedelsbutiker, restauranger, fastigheter och snart även inom hotellbranschen.
Ett arbete där du spelar en central roll i att forma framtidens livsmedelsbransch med hållbara och cirkulära affärsmodeller.

Ansök nu!
Är du redo att anta utmaningen och bli vår nya affärsinriktade CEO? Skicka in din ansökan och låt oss tillsammans driva utvecklingen mot en mer hållbar framtid. Din roll har aldrig varit mer relevant än nu! Bli en stolt ambassadör för Swegreen och vårt ansikte utåt mot våra kunder och leverantörer. Tillsammans kan vi göra skillnad.
Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående dock senast den 30 augusti.
Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi rekryterar en Executive assistent till Maskinia

VD-sekreterare
Läs mer Jun 12
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Munkedal, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se
Nu söker vi en Executive assistent!
Som Executive assistent på vårt företag blir du en nyckelspelare som stöttar VD och ledningsgruppen att arbeta effektivt och fokusera på strategiska uppgifter. Du kommer att vara en pålitlig och professionell länk mellan ledningen och interna och externa intressenter, samt hantera en mängd administrativa och organisatoriska uppgifter med hög grad av diskretion och noggrannhet.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Koordinera och hantera VD:s kalender, inklusive mötesbokningar, resescheman och andra åtaganden.
Fungera som första kontaktpunkt för interna och externa kontakter, hantera korrespondens och filtrera samtal och e-post.
Planera och organisera möten, inklusive förberedelse av agendor, mötesanteckningar och uppföljning av åtgärdspunkter.
Organisera och koordinera resor samt hantera reseplaner och utgiftsrapporter.
Förbereda, redigera och distribuera rapporter, presentationer och annan viktig dokumentation.
Assistera i speciella projekt och initiativ.
Hantera dagliga administrativa uppgifter och upprätthålla kontorets ordning.

För att lyckas i denna roll bör du ha följande kvalifikationer:
Minst gymnasieexamen, gärna eftergymnasial utbildning inom administration, företagsekonomi eller liknande.
Minst 5 års erfarenhet i en liknande roll ex. projektadministratör, VD-sekreterare eller i en annan avancerad administrativ roll.
Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
Mycket goda kunskaper i MS Office-paketet och erfarenhet av administrativa och planeringsverktyg.
Stark förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt, prioritera arbete och uppfylla deadlines.
Utmärkta interpersonella färdigheter och förmåga att samarbeta effektivt.
Proaktiv och lösningsorienterad inställning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nyckelroll i vårt företag där du kommer att vara delaktig i att stödja vår VD och ledningsgrupp samt bidra till vår övergripande framgång. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där du kan växa och utvecklas. Om du är en driven och organiserad person som trivs med att arbeta i en snabb och föränderlig miljö, ser vi fram emot att höra från dig. Dessutom blir du delaktig i att forma rollen som Executive assistent.
Personliga egenskaper vi värdesätter:
Hög grad av professionalism och integritet.
Noggrannhet och detaljorientering.
Flexibilitet och anpassningsbarhet.
Självständighet och initiativförmåga.
Stark känsla för konfidentialitet och etik.

Ansök idag och bli en del av vårt framgångsrika team!
Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.sesenast den 17 augusti.
Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44

Ansök nu

Envidan söker Automationsingenjör

Automationstekniker, el
Läs mer Maj 30
Om du delar vår vision och är redo att ta nästa steg i din karriär, kontakta oss för att få veta mer om denna spännande möjlighet att vara med och forma framtiden för hållbar vattenrening!
Vi växer och söker Automationsingenjörer
Envidan genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling. Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening. Vårt erbjudandeVi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping. Arbetsuppgifter
PLC-programmering
SCADA tillämpningar
Databashantering
Projektledning
Upphandling av utrustning och entreprenader
Provning och driftsättning av anläggningar
Kundkontakter
Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och personFör denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Förutom att du harett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!
Ansökan
Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående dock senast den 30 juni.
Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Category Manager till Saab Aeronautics

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Apr 4
Vi söker en affärsdriven Category Manager som gillar att leda och koordinera inköpsaktiviteter och att interagera med stora nätverk av intressenter, kravställare och leverantörer i en global och dynamisk miljö. Passar du in i beskrivningen?
Om tjänsten
Rollen innebäratt leda och koordinera upphandlingsaktiviteter inom kategorin råmaterial och mekanik för samtliga flygande produkter och produktionsbehov inom Saab Group och dess affärsenheter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:
Definiera, driva och implementera kategoristyrning på affärsområdes- och affärsenhetsnivå.
Leda samarbetet och kommunikationen med andra funktioner inom Saab-koncernen såsom produktion, kvalitet och strategiska inköpare, och därigenom leverera effektiva och differentierade lösningar.
Arbeta med risk management, förutse och planera för svängningar i marknad, efterfrågan och regelverksändringar för att säkra en global/multinationell försörjningsprocess.
Genomföra och leda sourcingaktiviteter och projekt för att leverera kostnadsreduceringar och Key Performance Indicators för kategorin.
Driva kravuppfyllnad gentemot globala säkerhetskrav och upphandlingspolicys genom ständig processförbättring.

I den här rollen kommer du arbeta med spännande produkter i en grupp med god sammanhållning och hjälpsamt klimat. Tjänsten erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter och en social och omväxlande vardag.Din profil Vi föreställer oss att du för att passa i rollen har flerårig arbetslivserfarenhet inom inköp, som strategisk inköpare eller liknande. Vidare är det fördelaktigt om du tidigare har arbetat inom industri, med råmaterial eller bearbetande tillverkning, gärna i en internationell miljö.
Troligtvis har du en universitets-/eller högskoleexamen inom teknik, ekonomi eller annan relevant inriktning. Har du erfarenhet av arbetsledning är detta meriterande då du kommer ha en ledande roll i det strategiska arbetet inom ditt område.
Du bör ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska. Behärskar du andra språk såsom tyska, spanska eller franska är detta meriterande.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har ett väl utvecklat affärstänk, är analytisk och vill driva ständig förbättring och effektivisering. Att skapa och underhålla relationer faller sig naturligt för dig och du är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra. Du är självgående och strukturerar själv ditt arbetssätt och driver dina frågor framåt.
Befattningen kräver svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Placering: Linköping Omfattning: HeltidAnsökanSkicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 30 april2024.Rekryteringsprocessen går via Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till rekryteringskonsult Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.seVarmt välkommen med din ansökan!
Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.
Vad du blir en del avAffärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs merhär
Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här
Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här
Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.
Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Kvalitetschef/ Quality & Food Safety Manager – Cloetta

Kvalitetschef
Läs mer Apr 16
Vill du arbeta med flera av Sveriges kändaste och godastevarumärken?Är du en trygg ledare som har förmågan attmotivera ochentusiasmera medarbetare så ni tillsammans stöttar verksamheten och organisationens alla delar kopplat till kvalitet, standarder och säkerhet? Vill du dessutom vara en del av ett fantastiskt team på resan mot "The Perfect Factory?". Då är du säkerligen vår nästa Q&FS; Manager!
Om tjänsten
Hos Cloetta står konsumenterna i centrum och vårt mål är att ha en produktion och produkter som håller världsklass och att vi levererar choklad och andra godsaker från "The Perfect Factory"! Vi arbetar varje dag systematiskt och proaktivt, med sikte på ständiga förbättringar, för att säkerställa att våra produkter uppfyller konsumenternas förväntningar men även kraven i våra kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder.
Som vår Quality& Food Safety Manager kommer du leda och driva Ljungsbro-fabrikens kvalitets- och livsmedelssäkerhetsarbete. Till din hjälp har du ett professionellt och inspirerande team om sex medarbetare och tillsammans säkerställer ni att rutiner, lagar och krav i verksamheten följs ur ett kvalitets-, miljö-, säkerhets- och hygienperspektiv. I arbetet med riskanalys och förbättringsåtgärder blir ni ett viktigt stöd till hela organisationen. Som en konsekvens av produktionsprocessens ständiga utveckling blir arbetet också omväxlande. Du ingår i lokala ledningsgruppen i Ljungsbrooch får arbeta tvärfunktionellt genom hela tillverkningen. Du arbetar även med centrala funktioner eftersom QFS är involverat i alla steg i vår värdekedja från råvaror till konsumenter. Du blir en av sju Q&FS; Managers som rapporterar till Group Q&FS; Director.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna inom livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap, biologi eller kemi. Du har gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete och införande av rutiner och system, helst i en ledande roll eller som specialist med stort eget ansvar. Har du goda kunskaper om rådande livsmedelslagstiftning och livsmedelssäkerhet är det starkt meriterande.Alternativ arbetslivsbakgrund skulle kunna varat ex som produktionschef i ett tillverkande företag, helst inom områden som livsmedel, papper, kemi, läkemedel eller förpackning, i en internationell kontext.
Som ledare är du tydlig, engagerad och entusiasmerande med förmågan att ha ett helhetsperspektiv för hela bolagets bästa. Du tar stort ansvar och kan formulera strategier och metoder och genomföra dem på ett strukturerat sätt. Du leder med klokhet och tillit. Vi förväntar oss god datorvana och att dubehärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Placering är vid Cloettas fabrik i Ljungsbro utanför Linköping. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan
Registrera din ansökan, gärna omgående, men senast den 21 april 2024via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder
På Cloetta får du många kollegor som är lika positiva och entusiastiska som du. Vi drivs av att bli en fabrik och produktion i världsklass genom ständiga förbättringar. Med hjälp av vårt COS-program skall vi ta oss till ”The Perfect Factory”.
Vi älskar det vi gör och har roligt. Vi är stolta över vårt bidrag, våra fina varumärken och vår välkomnande och öppna atmosfär. Vi värderar och värnar om våra medarbetare och vi arbetar och agerar enligt våra fyra kärnvärden Focus, Teamplay, Passion, och Pride. Besök gärna career.cloetta.com och läs mer om vår employee journey.
Om Cloetta
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Gott & Blandat, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.
I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt svenska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen, på koncernkontoret i Stockholm och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com
Fackliga kontakter
Ledarna, Tina Åhlund, tfn070 – 180 23 95
Unionen, Mikael Kampner, tfn 073 – 026 22 77
Sveriges Ingenjörer, Ann Kimmefors, tfn 070 - 180 21 39

Ansök nu

Kvalitetschef/ Quality & Food Safety Manager – Cloetta

Kvalitetschef
Läs mer Mar 22
Vill du arbeta med flera av Sveriges kändaste och godaste varumärken? Är du en trygg ledare som har förmågan att motivera och entusiasmera medarbetare så ni tillsammans stöttar verksamheten och organisationens alla delar kopplat till kvalitet, standarder och säkerhet? Vill du dessutom vara en del av ett fantastiskt team på resan mot "The Perfect Factory?". Då är du säkerligen vår nästa Q&FS; Manager!

Om tjänsten

Hos Cloetta står konsumenterna i centrum och vårt mål är att ha en produktion och produkter som håller världsklass och att vi levererar choklad och andra godsaker från "The Perfect Factory"! Vi arbetar varje dag systematiskt och proaktivt, med sikte på ständiga förbättringar, för att säkerställa att våra produkter uppfyller konsumenternas förväntningar men även kraven i våra kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Som vår Quality & Food Safety Manager kommer du leda och driva Ljungsbro-fabrikens kvalitets- och livsmedelssäkerhetsarbete. Till din hjälp har du ett professionellt och inspirerande team om sex medarbetare och tillsammans säkerställer ni att rutiner, lagar och krav i verksamheten följs ur ett kvalitets-, miljö-, säkerhets- och hygienperspektiv. I arbetet med riskanalys och förbättringsåtgärder blir ni ett viktigt stöd till hela organisationen. Som en konsekvens av produktionsprocessens ständiga utveckling blir arbetet också omväxlande. Du ingår i lokala ledningsgruppen i Ljungsbro och får arbeta tvärfunktionellt genom hela tillverkningen. Du arbetar även med centrala funktioner eftersom QFS är involverat i alla steg i vår värdekedja från råvaror till konsumenter. Du blir en av sju Q&FS; Managers som rapporterar till Group Q&FS; Director.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna inom livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap, biologi eller kemi. Du har gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete och införande av rutiner och system, helst i en ledande roll eller som specialist med stort eget ansvar. Har du goda kunskaper om rådande livsmedelslagstiftning och livsmedelssäkerhet är det starkt meriterande. Alternativ arbetslivsbakgrund skulle kunna vara t ex som produktionschef i ett tillverkande företag, helst inom områden som livsmedel, papper, kemi, läkemedel eller förpackning, i en internationell kontext.

Som ledare är du tydlig, engagerad och entusiasmerande med förmågan att ha ett helhetsperspektiv för hela bolagets bästa. Du tar stort ansvar och kan formulera strategier och metoder och genomföra dem på ett strukturerat sätt. Du leder med klokhet och tillit. Vi förväntar oss god datorvana och att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan

Registrera din ansökan, gärna omgående, men senast den 21 april 2024 via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

På Cloetta får du många kollegor som är lika positiva och entusiastiska som du. Vi drivs av att bli en fabrik och produktion i världsklass genom ständiga förbättringar. Med hjälp av vårt COS-program skall vi ta oss till ”The Perfect Factory”.

Vi älskar det vi gör och har roligt. Vi är stolta över vårt bidrag, våra fina varumärken och vår välkomnande och öppna atmosfär. Vi värderar och värnar om våra medarbetare och vi arbetar och agerar enligt våra fyra kärnvärden Focus, Teamplay, Passion, och Pride. Besök gärna career.cloetta.com och läs mer om vår employee journey.

Om Cloetta

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Gott & Blandat, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt svenska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen, på koncernkontoret i Stockholm och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Ansök nu

Kvalitetschef/ Quality & Food Safety Manager – Cloetta

Kvalitetschef
Läs mer Apr 5
Vill du arbeta med flera av Sveriges kändaste och godastevarumärken?Är du en trygg ledare som har förmågan attmotivera ochentusiasmera medarbetare så ni tillsammans stöttar verksamheten och organisationens alla delar kopplat till kvalitet, standarder och säkerhet? Vill du dessutom vara en del av ett fantastiskt team på resan mot "The Perfect Factory?". Då är du säkerligen vår nästa Q&FS; Manager!
Om tjänsten
Hos Cloetta står konsumenterna i centrum och vårt mål är att ha en produktion och produkter som håller världsklass och att vi levererar choklad och andra godsaker från "The Perfect Factory"! Vi arbetar varje dag systematiskt och proaktivt, med sikte på ständiga förbättringar, för att säkerställa att våra produkter uppfyller konsumenternas förväntningar men även kraven i våra kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder.
Som vår Quality& Food Safety Manager kommer du leda och driva Ljungsbro-fabrikens kvalitets- och livsmedelssäkerhetsarbete. Till din hjälp har du ett professionellt och inspirerande team om sex medarbetare och tillsammans säkerställer ni att rutiner, lagar och krav i verksamheten följs ur ett kvalitets-, miljö-, säkerhets- och hygienperspektiv. I arbetet med riskanalys och förbättringsåtgärder blir ni ett viktigt stöd till hela organisationen. Som en konsekvens av produktionsprocessens ständiga utveckling blir arbetet också omväxlande. Du ingår i lokala ledningsgruppen i Ljungsbrooch får arbeta tvärfunktionellt genom hela tillverkningen. Du arbetar även med centrala funktioner eftersom QFS är involverat i alla steg i vår värdekedja från råvaror till konsumenter. Du blir en av sju Q&FS; Managers som rapporterar till Group Q&FS; Director.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna inom livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap, biologi eller kemi. Du har gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete och införande av rutiner och system, helst i en ledande roll eller som specialist med stort eget ansvar. Har du goda kunskaper om rådande livsmedelslagstiftning och livsmedelssäkerhet är det starkt meriterande.Alternativ arbetslivsbakgrund skulle kunna varat ex som produktionschef i ett tillverkande företag, helst inom områden som livsmedel, papper, kemi, läkemedel eller förpackning, i en internationell kontext.
Som ledare är du tydlig, engagerad och entusiasmerande med förmågan att ha ett helhetsperspektiv för hela bolagets bästa. Du tar stort ansvar och kan formulera strategier och metoder och genomföra dem på ett strukturerat sätt. Du leder med klokhet och tillit. Vi förväntar oss god datorvana och att dubehärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Placering är vid Cloettas fabrik i Ljungsbro utanför Linköping. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan
Registrera din ansökan, gärna omgående, men senast den 21 april 2024via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder
På Cloetta får du många kollegor som är lika positiva och entusiastiska som du. Vi drivs av att bli en fabrik och produktion i världsklass genom ständiga förbättringar. Med hjälp av vårt COS-program skall vi ta oss till ”The Perfect Factory”.
Vi älskar det vi gör och har roligt. Vi är stolta över vårt bidrag, våra fina varumärken och vår välkomnande och öppna atmosfär. Vi värderar och värnar om våra medarbetare och vi arbetar och agerar enligt våra fyra kärnvärden Focus, Teamplay, Passion, och Pride. Besök gärna career.cloetta.com och läs mer om vår employee journey.
Om Cloetta
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Gott & Blandat, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.
I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt svenska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen, på koncernkontoret i Stockholm och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com
Fackliga kontakter
Ledarna, Tina Åhlund, tfn070 – 180 23 95
Unionen, Mikael Kampner, tfn 073 – 026 22 77
Sveriges Ingenjörer, Ann Kimmefors, tfn 070 - 180 21 39

Ansök nu

Operativ inköpare med samordningsansvar till Saab

Inköpare
Läs mer Sep 19
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com (https://www.saab.com/)

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.

Nu söker vi en erfaren inköpare som också kan ta samordningsansvar för ett av teamen inom operativt inköp, med placering i Linköping, Arboga eller Östersund.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att vara en del av avdelningen Ground Support Equipment (GSE) inom affärsområdet Aeronautics.
Staben ”Procurement and Business Coordination” ingår i avdelningen och arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Läs mer här

Affärsuppdraget består i att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.
I tjänsten kommer du att spela en viktig roll i det här uppdraget. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ inköpare med samordningsansvar så utför du, precis som teamets övriga operativa inköpare, de sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll och är dessutom den som leder och fördelar arbetet i det fem personer starka teamet.

I rollen ingår allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering, och leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet. Du har ett tätt samarbete med det strategiska inköpsstödet, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal med flera och spelar en betydande roll i kontakten med våra leverantörer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du besitta en god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Som person är du med andra ord serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi tror också att du:

- Har god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

- Är intresserad av, och har erfarenhet av, att leda såväl eget ansvarsområde som tilldelade resurser

- Har en bred utgångspunkt i dina analyser och arbetar vant med komplexa frågor

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer / krav

- Har högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom inköp

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete på operativ / taktisk nivå eller inom projektinköp, gärna med internationella leverantörer

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrigt

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Linköping, Arboga eller Östersund, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader med ambitionen att därefter överrekryteras till en direkt anställning hos Saab.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 1 oktober 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Strategiska inköpare till SAAB

Inköpsledare
Läs mer Jan 17
Har du erfarenhet av inköpsarbete på strategisk nivå och en fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi strategiska inköpare flera vakanser på SAAB, så vi tar gärna emot sökande med såväl ringa som gedigen erfarenhet inom området. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. Här arbetar man innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. De operativa inköparna spelar en viktig nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du är med och bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi vill ha dig vars arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning

I rollen som strategisk inköpare hos SAAB har du en bred roll med fokus på leverantörsfrågor och marknadsövervakning. Utöver att förhandla, utveckla leverantörsrelationer och teckna avtal kommer även offertutvärdering samt upprättande av inköpsorder att vara centrala arbetsuppgifter. Du spelar en betydelsefull roll i det tvärfunktionella team som analyserar effektivitet, kvalitet, tillgänglighet och kostnadsreducering.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera såväl strategiska perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete samt kontraktsskrivning och förhandlingsvana med internationella leverantörer. Gärna från tillverkningsindustri.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Placering: Linköping, Järfälla, Göteborg, Huskvarna

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, minst 6 månader och därefter mycket goda chanser till förlängning och / eller direkt anställning hos SAAB.

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 11 februari 2024.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativa inköpare sökes till SAAB

Inköpare
Läs mer Jan 17
Har du erfarenhet av inköpsarbete och gillar att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi operativa inköpare till flera vakanser på Saab, så vi ser gärna både juniora och erfarna sökande. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. Här arbetar man innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. De operativa inköparna spelar en viktig nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du är med och bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi vill ha dig vars arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning
Som operativ inköpare, ofta med taktiska inslag, spelar du en betydelsefull roll i det inköpsteam som kontrollerar inköp och upphandling. Du kommer arbeta med och ta ansvar för, såväl nuvarande som framtida leverantörskontakter. Även sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll ingår och både leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera operativa perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete och då gärna från tillverkningsindustri och med internationella leverantörer.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Placering: Linköping, Karlskoga, Järfälla, Arboga

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 mån med mycket goda chanser till förlängning och / eller direkt anställning hos SAAB.

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 11 februari 2024.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Technical Manager till Svensk Däckåtervinning

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 24
Svensk Däckåtervinning (SDAB) har varit ledande inom producentansvaret för däck sedan 1994 och står nu inför en spännande omvandling inom däckåtervinningen i Sverige. Vi driver en unik och världsledande återvinningsorganisation som syftar till att öka materialåtervinningen, skapa nya användningsområden och höja värdet av återvunnen däckråvara. Nu söker vi en engagerad Technical Manager för att vara med och leda denna utveckling.

En av däckåtervinningens viktiga och mest prioriterade utmaningar är att öka andelen återvunnet material som ersätter både jungfruligt fossila och biologiska material. Vi överkonsumerar de båda. Vi måste därför vårda och använda resurser vi redan har, på ett klokt, tryggt och säkert sätt. Genom att minska nyuttag av resurser kan våra ekosystem frodas utan krav på att producera för människans behov.

Nu söker vi en engagerad och driven Technical Manager till vår anläggning i Linköping

Din roll

I rollen som Technical Manager kommer du att ha ett övergripande ansvar för det återvunna materialet, inklusive kvalitet, kemiskt innehåll, användbarhet, dokumentation, standarder och mycket mer. Du kommer att stödja underentreprenörer i produktionstekniska frågor, upphandling, underhållsanalyser och implementering av kompletterande processteg, som automatisk sortering av uttjänta däck. Dessutom kommer du att vara en nyckelspelare i marknadsutvecklingen genom att delta i applikationsprojekt för att hitta nya användningsområden för materialet.Ditt ansvar

- Du kommer ansvara för kvalitet, kemiskt innehåll, användbarhet och dokumentation av det återvunna materialet.

- Stödja underentreprenörer inom produktionstekniska frågor och upphandling.

- Delta i marknadsutvecklingen genom applikationsprojekt för nya användningsområden.

- Projektleda utvecklingsprojekt inom teknik, produktion, applikationer mm.

- Underhålla och utveckla relationer med myndigheter och ansvar för rapportering.

- Driva avfallsavklassning (End-of-waste), REACH-registreringar och andra regleringsfrågor.

- Målsättning att göra det återvunna materialet mest eftertraktat i Europa.

Vi erbjuder dig

- En unik möjlighet att forma framtidens hållbara verksamhet.

- En positiv, dynamisk och professionell arbetsmiljö.

- Optimal kombination av småföretagskultur och stora företagsresurser.

- En meningsfull och utvecklande roll inom hållbarhet och cirkulär ekonomi

Din profil

Vi tror att du har en examen från högskola/universitet med teknisk inriktning. Gärna erfarenhet från teknisk verksamhet i en ledande roll. Ditt materialintresse är stort och har du erfarenhet av projektledning så är det meriterande. Som person är du nyfiken, prestigelös, analytisk och kan tänka ”utanför boxen”. Du bör tycka om att ha många bollar i luften samtidigt, vara samarbetsinriktad och ha ett samhällsintresse.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående då vi arbetar med löpande urval, men senast den 31 december 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Technical Manager till Svensk Däckåtervinning

Civilingenjör, process, kemiteknik
Läs mer Dec 13
Svensk Däckåtervinning (SDAB) har varit ledande inom producentansvaret för däck sedan 1994 och står nu inför en spännande omvandling inom däckåtervinningen i Sverige. Vi driver en unik och världsledande återvinningsorganisation som syftar till att öka materialåtervinningen, skapa nya användningsområden och höja värdet av återvunnen däckråvara. Nu söker vi en engagerad Technical Manager för att vara med och leda denna utveckling.

En av däckåtervinningens viktiga och mest prioriterade utmaningar är att öka andelen återvunnet material som ersätter både jungfruligt fossila och biologiska material. Vi överkonsumerar de båda. Vi måste därför vårda och använda resurser vi redan har, på ett klokt, tryggt och säkert sätt. Genom att minska nyuttag av resurser kan våra ekosystem frodas utan krav på att producera för människans behov.

Nu söker vi en engagerad och driven Technical Manager till vår anläggning i Linköping

Din roll

I rollen som Technical Manager kommer du att ha ett övergripande ansvar för det återvunna materialet, inklusive kvalitet, kemiskt innehåll, användbarhet, dokumentation, standarder och mycket mer. Du kommer att stödja underentreprenörer i produktionstekniska frågor, upphandling, underhållsanalyser och implementering av kompletterande processteg, som automatisk sortering av uttjänta däck. Dessutom kommer du att vara en nyckelspelare i marknadsutvecklingen genom att delta i applikationsprojekt för att hitta nya användningsområden för materialet.Ditt ansvar

- Du kommer ansvara för kvalitet, kemiskt innehåll, användbarhet och dokumentation av det återvunna materialet.

- Stödja underentreprenörer inom produktionstekniska frågor och upphandling.

- Delta i marknadsutvecklingen genom applikationsprojekt för nya användningsområden.

- Projektleda utvecklingsprojekt inom teknik, produktion, applikationer mm.

- Underhålla och utveckla relationer med myndigheter och ansvar för rapportering.

- Driva avfallsavklassning (End-of-waste), REACH-registreringar och andra regleringsfrågor.

- Målsättning att göra det återvunna materialet mest eftertraktat i Europa.

Vi erbjuder dig

- En unik möjlighet att forma framtidens hållbara verksamhet.

- En positiv, dynamisk och professionell arbetsmiljö.

- Optimal kombination av småföretagskultur och stora företagsresurser.

- En meningsfull och utvecklande roll inom hållbarhet och cirkulär ekonomi

Din profil

Vi tror att du har en examen från högskola/universitet med teknisk inriktning. Gärna erfarenhet från teknisk verksamhet i en ledande roll. Ditt materialintresse är stort och har du erfarenhet av projektledning så är det meriterande. Som person är du nyfiken, prestigelös, analytisk och kan tänka ”utanför boxen”. Du bör tycka om att ha många bollar i luften samtidigt, vara samarbetsinriktad och ha ett samhällsintresse.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående då vi arbetar med löpande urval, men senast den 31 december 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Sales Manager till Swegreen

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 22
Vi på Swegreen erbjuder världens mest effektiva in-store farm, avsedd för främst matbutiker och restauranger. Med vår unika butiksodling, där vi framför allt producerar bladgröna kryddor och sallader, går vi i frontlinjen för ett nytt sätt att se på odling och matförsörjning. Något som behövs mer än någonsin när världen ser ut som den gör. Samhället befinner sig i en nödvändig grön omställning och här kommer Swegreens innovation in som en viktig kugge i hjulet.

Swegreen är pionjärer inom Vertical Farming och kombinerar datavetenskap och innovativ teknik med jordbrukskompetens för att producera de bästa och mest miljövänliga salladerna och örterna på marknaden. Vårt koncept är redan en framgång och våra odlingar finns på ett flertal svenska livsmedelsbutiker, restauranger och snart även inom hotellbranschen.

Om tjänsten

Vi är i ett expansivt skede och söker en Sales Manager. Vi letar efter dig som ska ta dig an uppdraget att marknadsföra och driva våra affärer med dagligvaruhandeln, i första hand i Sverige. Dock ser vi stora möjligheter till att etablera oss i övriga Skandinavien och vidare internationellt. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt företag och vi förväntar oss att du tar kundansvar, jobbar med hela säljprocessen samt utför löpande resultatrapportering. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av vår VD och våra affärsutvecklare. Om du, precis som vi, drivs av en ”ingenting är omöjligt-känsla” och vill vara med på resan mot ett mer klimatsmart samhälle, kan detta vara jobbet för dig.

I framtiden måste vi kunna odla lokalt överallt för att klara av kommande utmaningar med befolkningsökning, klimatkriser och brist på jordbruksmark. Ditt uppdrag har med andra ord aldrig varit mer relevant än nu! Som Sales Manager för Swegreen är du en stolt ambassadör och vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du får vara med och forma framtidens livsmedelsbransch där hållbara och cirkulära affärsmodeller är en självklarhet för människans och vår planets överlevnad.
Din profil

Vi söker en supersäljare med grönt hjärta, som kittlas av innovativ teknik. Som person och säljare är du passionerad och måldriven. Du behöver även vara professionell och förtroendeingivande samt ha förmågan att bemöta beslutsfattare på olika nivåer. Du gillar ny teknik och uppskattar miljöer i förändring. Du driver ditt arbete på ett affärsmässigt sätt med en skarp förmåga att bygga långsiktiga, förtroendefulla relationer och breda nätverk. Du ser en naturlig koppling mellan din roll och företagets utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot dagligvarubranschen eller försäljning av tekniska tjänster, men inte ett krav. Vidare gillar du omväxlande arbetsdagar och trivs med att upptäcka Sverige. Placeringsort för tjänsten, när du inte är på resande fot, är på vårt kontor i Linköping. Du måste behärska flytande svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående då vi arbetar med löpande urval, men senast den 31 december 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Operations Manager till Svensk Däckåtervinning

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Dec 13
Svensk Däckåtervinning (SDAB) har varit ledande inom producentansvaret för däck sedan 1994 och står nu inför en spännande omvandling inom däckåtervinningen i Sverige. Vi driver en unik och världsledande återvinningsorganisation som syftar till att öka materialåtervinningen, skapa nya användningsområden och höja värdet av återvunnen däckråvara. Nu söker vi en engagerad Operations Manager för att vara med och leda denna utveckling.

En av däckåtervinningens viktiga och mest prioriterade utmaningar är att öka andelen återvunnet material som ersätter både jungfruligt fossila och biologiska material. Vi överkonsumerar de båda. Vi måste därför vårda och använda resurser vi redan har, på ett klokt, tryggt och säkert sätt. Genom att minska nyuttag av resurser kan våra ekosystem frodas utan krav på att producera för människan behov.

Svensk Däckåtervinning söker en engagerad och driven Operations Manager till vår anläggning i Linköping

Din utmaning

Vi söker nu en engagerad och driven Operations Manager med placering i Linköping. Din huvuduppgift blir att leda och koordinera den operativa verksamhet som utförs av bolagets underleverantörer för regionvis insamling samt vid anläggningar i Linköping, Ekeby, Herrljunga, Åshammar, Ånäset, mm. Du kommer att ansvara för insamling, produktionsplanering, lager, utleveranser, kostnadsunderlag, fastigheter, miljötillstånd och mycket mer.

Vi letar efter dig som brinner för att göra skillnad och vill vara en del av vårt team. Du kommer att ha en unik möjlighet att arbeta och utvecklas i en ledande organisation inom hållbarhetsfrågor. Tjänsten erbjuder en professionell och dynamisk miljö, och du kommer att få uppleva den optimala kombinationen av det lilla företagets kultur med det större företagets resurser och internationella betydelse.

Ditt ansvar- Ansvara för hela värdekedjan från hämtning av utslitna däck till utleverans enligt kundavtal

- Understödja försäljningsansvarig med offertunderlag

- Hantera och utveckla avtal med underleverantörer, hyresvärdar, elavtal, försäkringar, tillstånd och miljörapporter med mera.

- Ansvara för kostnadsbudget och uppföljning för ovanstående områden.

- Utveckla och förädla både produkt och produktion för att möta bolagets mål tillsammans med Technical Manager.

- Bidra till att stärka samarbetet med övriga samarbetspartners och leverantörer.

Din profil

Troligtvis har du en examen från högskola/universitet. Du har god erfarenhet av att ta ansvar för helheten, kanske i en roll som produktionschef eller platschef i en tillverkande industri. Som person är du trygg och stabil och van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Du tycker om att samarbeta med andra och är van att förhandla och leda en förhandling.

Vi erbjuder dig

- En unik möjlighet att forma framtidens hållbara verksamhet.

- En positiv, dynamisk och professionell arbetsmiljö.

- Optimal kombination av småföretagskultur och stora företagsresurser.

- En meningsfull och utvecklande roll inom hållbarhet och cirkulär ekonomi

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående då vi arbetar med löpande urval, men senast den 31 december 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Operations Manager till Svensk Däckåtervinning

Produktionschef, anläggning
Läs mer Nov 24
Svensk Däckåtervinning (SDAB) har varit ledande inom producentansvaret för däck sedan 1994 och står nu inför en spännande omvandling inom däckåtervinningen i Sverige. Vi driver en unik och världsledande återvinningsorganisation som syftar till att öka materialåtervinningen, skapa nya användningsområden och höja värdet av återvunnen däckråvara. Nu söker vi en engagerad Operations Manager för att vara med och leda denna utveckling.

En av däckåtervinningens viktiga och mest prioriterade utmaningar är att öka andelen återvunnet material som ersätter både jungfruligt fossila och biologiska material. Vi överkonsumerar de båda. Vi måste därför vårda och använda resurser vi redan har, på ett klokt, tryggt och säkert sätt. Genom att minska nyuttag av resurser kan våra ekosystem frodas utan krav på att producera för människan behov.

Svensk Däckåtervinning söker en engagerad och driven Operations Manager till vår anläggning i Linköping

Din utmaning

Vi söker nu en engagerad och driven Operations Manager med placering i Linköping. Din huvuduppgift blir att leda och koordinera den operativa verksamhet som utförs av bolagets underleverantörer för regionvis insamling samt vid anläggningar i Linköping, Ekeby, Herrljunga, Åshammar, Ånäset, mm. Du kommer att ansvara för insamling, produktionsplanering, lager, utleveranser, kostnadsunderlag, fastigheter, miljötillstånd och mycket mer.

Vi letar efter dig som brinner för att göra skillnad och vill vara en del av vårt team. Du kommer att ha en unik möjlighet att arbeta och utvecklas i en ledande organisation inom hållbarhetsfrågor. Tjänsten erbjuder en professionell och dynamisk miljö, och du kommer att få uppleva den optimala kombinationen av det lilla företagets kultur med det större företagets resurser och internationella betydelse.

Ditt ansvar- Ansvara för hela värdekedjan från hämtning av utslitna däck till utleverans enligt kundavtal

- Understödja försäljningsansvarig med offertunderlag

- Hantera och utveckla avtal med underleverantörer, hyresvärdar, elavtal, försäkringar, tillstånd och miljörapporter med mera.

- Ansvara för kostnadsbudget och uppföljning för ovanstående områden.

- Utveckla och förädla både produkt och produktion för att möta bolagets mål tillsammans med Technical Manager.

- Bidra till att stärka samarbetet med övriga samarbetspartners och leverantörer.

Din profil

Troligtvis har du en examen från högskola/universitet. Du har god erfarenhet av att ta ansvar för helheten, kanske i en roll som produktionschef eller platschef i en tillverkande industri. Som person är du trygg och stabil och van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Du tycker om att samarbeta med andra och är van att förhandla och leda en förhandling.

Vi erbjuder dig

- En unik möjlighet att forma framtidens hållbara verksamhet.

- En positiv, dynamisk och professionell arbetsmiljö.

- Optimal kombination av småföretagskultur och stora företagsresurser.

- En meningsfull och utvecklande roll inom hållbarhet och cirkulär ekonomi

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående då vi arbetar med löpande urval, men senast den 31 december 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Kommunikatör/ grafisk designer - Garageportexperten

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 23
På Garageportexperten är vi stolta över att
vara Sveriges ledande leverantör av garageportar, från Kiruna i norr till Malmö
i söder. Vårt varumärke är starkt och expansivt och när många andra branscher
påverkas av ändrade konsumtionsmönster står vi kvar på en trygg och stadig
grund.

På vår kreativa marknadsavdelning lyfter vi
gärna idéer och gör dem till verklighet. Som
grafisk designer med konceptansvar blir du en del av ett engagerat och
projektinriktat marknadsteam. Din
roll kommer erbjuda en rolig och spännande utveckling där du
ges ett stort mandat att driva och utveckla våra
grafiska element och koncept framåt, både
självständigt
och som lagspelare. Vi
värdesätter
din trivsel högt och ser fram emot att hitta en ny stjärna
till vårt team.

Om tjänsten

I din roll som kommunikatör/grafisk designer
med konceptansvar kommer du att arbeta med kedjans grafiska element i din
dagliga kontakt med våra franchisetagare runt om i landet. Med vår grafiska
profil som stöd arbetar du med både stora penseldrag och små detaljer för
att hålla den röda tråden i allt material. I nära samarbete med
marknadsavdelningens innehållsansvariga copywriter producerar du som exempel,
nationella och lokala kampanjupplägg, annonser för digital och traditionell
annonsering samt säljmaterial för både vardag och mässor.

Vi driver i stora delar branschens utveckling
och du blir en viktig del av kommande spännande utvecklingsprojekt där din
kompetens och expertis behövs för bästa resultat. För
oss är det viktigt att du trivs, har roligt och känner
att du utvecklas i din roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har öga för färg, form och
struktur. Du har en flerårig bakgrund på en inhouse
marknads-/kommunikationsavdelning eller motsvarande, där du haft en roll som
spänt över flera olika kompetenser. Du får lätt arbetsuppgifter ur händerna, är
nyfiken, målinriktad och flexibel. För att lyckas i rollen ser vi även att du
är strukturerad och prestigelös. Du uppskattar att höra till ett sammansvetsat
team samtidigt som du är trygg i att interagera med nya människor och
självständigt driva ditt arbete framåt.

Dina kunskaper i Photoshop, InDesign och i svenska
både i tal och skrift) är mycket goda. Om du har grundläggande
färdigheter
inom videoproduktion samt erfarenhet av Adobe Lightroom, Illustrator, Adobe
Animate/Aftereffects och Microsoft Officepaketet är detta meriterande. Du
har körkort.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan, gärna
omgående men dock senast den 14 december 2023 via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/). Frågor besvaras av
Eva Andersson, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Här är ett urval av arbetsexempel från marknadsavdelningen:

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Underhållschef till HK Scan

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 17
Är du redo för nästa utmaning? Är du en driven chef som är redo att stödja HKScans produktionsenhet med din kunskap inom underhållsarbete? Vill du jobba tillsammans med andra kunniga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du?

Till HKScans anläggning i Linköping söker vi nu en driven Underhållschef med placering i Linköping.

Om tjänsten

Som Underhållschef hos HKScan kommer du att ha en central roll i att säkerställa driftsäkerheten vid produktionsenheten i Linköping. Utvecklingstakten vid enheten är hög och du kommer få stor frihet och möjlighet att påverka förbättringar och implementera idéer med syfte att skapa en säker miljö för att alltid kunna garantera högsta kvalitet i produktionen.
Ditt team består av 20 personer fördelat på 3 grupper och ni arbetar såväl proaktivt som strategiskt inom ert ansvarsområde.

Du ingår i den lokala teknikledningsgruppen och rapporterar till Teknikchef för Linköpingsanläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Leda säkerhetsarbetet för en trygg och säker arbetsplats.

- Ansvara för, koordinera och planera FU/AU

- Säkerställa en hög tillgänglighet för installerad utrustning genom att analysera, kartlägga och implementera åtgärder för att minimera störningar.

- Agera tekniskt stöd till underhållstekniker.

- Vara kontaktperson och kravställare/beställare av tekniska artiklar.

- Agera lokal projektledare vid projektrelaterade arbeten.

- Driva förbättringsarbete inom teknik för hela anläggningen.

Din profil

Att ha ett lösningsfokuserat tankesätt och arbetsglädje är en förutsättning för att du ska lyckas och trivas hos HKScan.

Förutom ett välgrundat tekniskt intresse har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och har genom din yrkeserfarenhet utvecklat ett brett kunnande inom underhåll.

Som ledare och chef är du trygg, med ett tydligt sätt att kommunicera och det faller sig naturligt för dig att stötta och uppmuntra din personal att växa. Du är strukturerad och ansvarstagande och driver dina projekt med samma engagemang från planeringsstadie till uppföljning.

Vårt erbjudande

Du blir en viktig kugge i teknikledningen i Linköping och del av ett aktivt gäng som har roligt ihop i vått och torrt.

HKScan Sweden erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb där du kommer att kunna göra stor skillnad. HKScan är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det innebär en stark tro på att prestation uppnås bäst i samarbete med varandra, att lära tillsammans och växa tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana.

INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER är de värdeord som guidar oss i vårt dagliga arbete.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Varmt välkommen med din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående - dock senast 3 december 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Linda Molin, tfn 0702-677 332 alt. linda.molin@sententia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott!

Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Baltikum, Sverige och Danmark. I Sverige
finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.
Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva att hela tiden ligga i framkant. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

www.hkscan.com

Ansök nu

HR generalist - Ivarssons i Metsjö

Personalansvarig
Läs mer Nov 10
Ivarssons i Metsjö söker HR generalist

Ivarssons i Metsjö AB är ett tillverkande, familjeägt företag under expansion. Företaget har ca 65 anställda. Vi tillverkar transportvagnar, hallbyggnader samt mobila gas- och kemikalieförråd. Våra transportvagnar säljs inom hela Europa. Geografisk placering, ca 5 km öster om Linköping ( www.metsjo.se (http://www.ivarssonsimetsjo.se)).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR generalist hos oss kommer du att arbeta brett inom hela HR-området och ingå i företagets ledningsgrupp. Du kommer ansvara för alla praktiska och administrativa personalfrågor från rekrytering till avslut av anställning. Du ska även administrera och svara på frågor gällande kollektivavtalade försäkringar.

Arbetsmiljöarbete är en viktig del av tjänsten liksom rehabilitering och uppföljning av sjukfrånvaro. Du ansvarar också för företagets löneutbetalningar och administrering av närvaro/frånvaro och övriga administrativa uppgifter såsom företagets ledningssystem.

Det här är en tjänst som passar dig som uppskattar mycket ansvar och stora påverkansmöjligheter och att få arbeta brett med HR frågor, samt lockas av att arbeta i ett företag med snabba och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi söker en social, flexibel och prestigelös person. Du har lätt för att samarbeta med andra i kombination med att också kunna arbeta självständigt. I tjänsten är det viktigt att ha en god förmåga för struktur, ordning och reda.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom Human Resource. Utbildningen bör innefatta arbetsrätt och personaljuridik. Du behöver ha goda kunskaper i relevant lagstiftning på arbetsmarknaden och kunskap om kollektivavtal.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Kunskap i Vismas löneprogram och/eller affärssystemet Jeeves är meriterande.

Tjänsten är på heltid. Planerat tillträde under februari 2024 eller efter överenskommelse.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 30 november 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

HR generalist - Ivarssons i Metsjö

Personalansvarig
Läs mer Nov 16
Ivarssons i Metsjö söker HR generalist

Ivarssons i Metsjö AB är ett tillverkande, familjeägt företag under expansion. Företaget har ca 65 anställda. Vi tillverkar transportvagnar, hallbyggnader samt mobila gas- och kemikalieförråd. Våra transportvagnar säljs inom hela Europa. Geografisk placering, ca 5 km öster om Linköping ( www.metsjo.se (http://www.ivarssonsimetsjo.se)).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR generalist hos oss kommer du att arbeta brett inom hela HR-området och ingå i företagets ledningsgrupp. Du kommer ansvara för alla praktiska och administrativa personalfrågor från rekrytering till avslut av anställning. Du ska även administrera och svara på frågor gällande kollektivavtalade försäkringar.

Arbetsmiljöarbete är en viktig del av tjänsten liksom rehabilitering och uppföljning av sjukfrånvaro. Du ansvarar också för företagets löneutbetalningar och administrering av närvaro/frånvaro och övriga administrativa uppgifter såsom företagets ledningssystem.

Det här är en tjänst som passar dig som uppskattar mycket ansvar och stora påverkansmöjligheter och att få arbeta brett med HR frågor, samt lockas av att arbeta i ett företag med snabba och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi söker en social, flexibel och prestigelös person. Du har lätt för att samarbeta med andra i kombination med att också kunna arbeta självständigt. I tjänsten är det viktigt att ha en god förmåga för struktur, ordning och reda.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom Human Resource. Utbildningen bör innefatta arbetsrätt och personaljuridik. Du behöver ha goda kunskaper i relevant lagstiftning på arbetsmarknaden och kunskap om kollektivavtal.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Kunskap i Vismas löneprogram och/eller affärssystemet Jeeves är meriterande.

Tjänsten är på heltid. Planerat tillträde under februari 2024 eller efter överenskommelse.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 30 november 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

HR generalist - Ivarssons i Metsjö

Personalansvarig
Läs mer Nov 2
Ivarssons i Metsjö söker HR generalist

Ivarssons i Metsjö AB är ett tillverkande, familjeägt företag under expansion. Företaget har ca 65 anställda. Vi tillverkar transportvagnar, hallbyggnader samt mobila gas- och kemikalieförråd. Våra transportvagnar säljs inom hela Europa. Geografisk placering, ca 5 km öster om Linköping ( www.metsjo.se (http://www.ivarssonsimetsjo.se)).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR generalist hos oss kommer du att arbeta brett inom hela HR-området och ingå i företagets ledningsgrupp. Du kommer ansvara för alla praktiska och administrativa personalfrågor från rekrytering till avslut av anställning. Du ska även administrera och svara på frågor gällande kollektivavtalade försäkringar.

Arbetsmiljöarbete är en viktig del av tjänsten liksom rehabilitering och uppföljning av sjukfrånvaro. Du ansvarar också för företagets löneutbetalningar och administrering av närvaro/frånvaro och övriga administrativa uppgifter såsom företagets ledningssystem.

Det här är en tjänst som passar dig som uppskattar mycket ansvar och stora påverkansmöjligheter och att få arbeta brett med HR frågor, samt lockas av att arbeta i ett företag med snabba och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi söker en social, flexibel och prestigelös person. Du har lätt för att samarbeta med andra i kombination med att också kunna arbeta självständigt. I tjänsten är det viktigt att ha en god förmåga för struktur, ordning och reda.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom Human Resource. Utbildningen bör innefatta arbetsrätt och personaljuridik. Du behöver ha goda kunskaper i relevant lagstiftning på arbetsmarknaden och kunskap om kollektivavtal.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Kunskap i Vismas löneprogram och/eller affärssystemet Jeeves är meriterande.

Tjänsten är på heltid. Planerat tillträde under februari 2024 eller efter överenskommelse.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 30 november 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 7
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 21
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativ inköpare med samordningsansvar till Saab

Inköpare
Läs mer Okt 5
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com (https://www.saab.com/)

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.

Nu söker vi en erfaren inköpare som också kan ta samordningsansvar för ett av teamen inom operativt inköp, med placering i Linköping, Arboga eller Östersund.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att vara en del av avdelningen Ground Support Equipment (GSE) inom affärsområdet Aeronautics.
Staben ”Procurement and Business Coordination” ingår i avdelningen och arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Läs mer här

Affärsuppdraget består i att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.
I tjänsten kommer du att spela en viktig roll i det här uppdraget. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ inköpare med samordningsansvar så utför du, precis som teamets övriga operativa inköpare, de sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll och är dessutom den som leder och fördelar arbetet i det fem personer starka teamet.

I rollen ingår allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering, och leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet. Du har ett tätt samarbete med det strategiska inköpsstödet, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal med flera och spelar en betydande roll i kontakten med våra leverantörer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du besitta en god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Som person är du med andra ord serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi tror också att du:

- Har god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

- Är intresserad av, och har erfarenhet av, att leda såväl eget ansvarsområde som tilldelade resurser

- Har en bred utgångspunkt i dina analyser och arbetar vant med komplexa frågor

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer / krav

- Har högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom inköp

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete på operativ / taktisk nivå eller inom projektinköp, gärna med internationella leverantörer

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrigt

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Linköping, Arboga eller Östersund, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader med ambitionen att därefter överrekryteras till en direkt anställning hos Saab.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 15 oktober 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Avdelningschef till Rimaster Electrosystem

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Sep 26
Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Om oss

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Ditt ansvarsområde

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

- Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
- Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
- Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
- På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
- Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
- I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

- Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
- Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
- En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
- En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Läs mer om Rimaster på www.rimaster.com

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

HR-ansvarig till Maskinia

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 7
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se

Nu rekryterar vi en HR-ansvarig till Maskinia i Linköping.

Vi söker nu en engagerad och erfaren HR-ansvarig som delar vår passion för att ständigt utveckla och stärka vårt företag. Som HR-ansvarig på Maskinia kommer du att ha en central roll i att forma vår arbetsplatskultur och stödja vår tillväxt genom effektivt HR arbete. Du kommer ingå i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till CEO.

Om tjänsten

Som HR-ansvarig hos Maskinia kommer du självständigt ansvara för ett brett spektrum av administrativa, operativa och strategiska HR-uppgifter och vara en nyckelperson i vårt företags framgång. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat:

- Strategisk och taktisk planering av personalbehov över tid.

- Rekrytering av framtida stjärnor till vårt team samt employer branding.

- Coaching, stöd och vägledning till våra ledare.

- Implementering och utveckling av "Maskinia Academy" för kompetensutveckling

- Lönebildning, lönestruktur och lönerevision samt stöd till löneadministratör

- Utvecklings- och lönesamtal

- On/off boarding

- Anställningsvillkor och förmåner

- Delta aktivt i utvecklingen av Maskinias kultur och värderingar.

- Delta i ledningsgruppen och projektutvecklingsarbete.

- Driva och samordna arbetsmiljöaktiviteter.

- Hantera arbetsrättsliga frågor och kontakter med fackliga parter.

- Ansvara för kvalitets- och miljöfrågor enligt ISO-standard i företaget.

Dina kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom HR eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet, gärna mer, av att arbeta självständigt med HR frågor, i en liknande roll. För att lyckas i rollen ser vi det som viktigt att du har arbetat i både små och stora organisationer. Du bör ha arbetat med arbetsrätt- och arbetsmiljöfrågor sen tidigare och har du dessutom arbetat med kvalitets- och miljöfrågor är det en merit.

För att trivas hos oss bör du som person vara prestigelös och jordnära, ha hög integritet, vara självständig med ett eget driv att lösa uppgifter och vara handlingskraftig. Du är genuint intresserad av människor, företagskultur och värdegrundsfrågor och trivs där du får vara med och påverka och arbeta nära affären.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en roll och plats där du får utvecklas, växa och göra verklig skillnad. Vi är en dynamisk organisation som tror på att investera i våra medarbetare och erbjuda utmaningar och möjligheter för personlig och professionell utveckling.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 8 oktober 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Välkommen!

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativ inköpare med samordningsansvar till Saab

Inköpare
Läs mer Sep 20
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com (https://www.saab.com/)

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.

Nu söker vi en erfaren inköpare som också kan ta samordningsansvar för ett av teamen inom operativt inköp, med placering i Linköping, Arboga eller Östersund.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att vara en del av avdelningen Ground Support Equipment (GSE) inom affärsområdet Aeronautics.
Staben ”Procurement and Business Coordination” ingår i avdelningen och arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, T7A, Försvarsmaktens övriga flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Läs mer här

Affärsuppdraget består i att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.
I tjänsten kommer du att spela en viktig roll i det här uppdraget. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du bidrar till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ inköpare med samordningsansvar så utför du, precis som teamets övriga operativa inköpare, de sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll och är dessutom den som leder och fördelar arbetet i det fem personer starka teamet.

I rollen ingår allt från strategiskt inköpsarbete till rent operativ orderhantering, och leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet. Du har ett tätt samarbete med det strategiska inköpsstödet, inköpskvalitet, övriga operativa inköpare, ingenjörer, konstruktörer och logistikpersonal med flera och spelar en betydande roll i kontakten med våra leverantörer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du besitta en god förmåga att lösa problem och ha ett flexibelt mindset. Som person är du med andra ord serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och tar initiativ i ditt arbete, och har förmåga att se möjligheterna snarare än hinder.

Då arbetet innehåller en hel del administration behöver du vara strukturerad och noggrann. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi tror också att du:

- Har god förmåga att läsa och förstå teknik och tekniska underlag

- Är intresserad av, och har erfarenhet av, att leda såväl eget ansvarsområde som tilldelade resurser

- Har en bred utgångspunkt i dina analyser och arbetar vant med komplexa frågor

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer / krav

- Har högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom inköp

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete på operativ / taktisk nivå eller inom projektinköp, gärna med internationella leverantörer

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrigt

Din placeringsort blir på någon av avdelningens orter Linköping, Arboga eller Östersund, men rollen kommer att innebära vissa resor till de andra orterna eller till våra leverantörer inom eller utanför Sverige.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader med ambitionen att därefter överrekryteras till en direkt anställning hos Saab.

Ansökan

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 1 oktober 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter:

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se eller

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Projektchef till Grundtuben i Linköping

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 11
Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling
Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en projektchef som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som projektchef kommer du ha det övergripande ansvaret för projekten samt driva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer. Till din hjälp har du en grupp om 3 projektledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

- Ansvar för arbetet med kundvård samt arbetar aktivt med att öppna upp för ny marknad och nya affärsmöjligheter.

- Upprätta anbud där kvalitét, teknik (beräkningar) kalkyl, inköp och UE- kontakter ingår

- Slutförhandla anbud/affärer samt teckna order

- Vara produktionsstöd för projektledarna samt ytterst ansvarig för kontakt med beställare

- kontinuerlig dialog genom projekten och ansvar för att slutprodukten uppnår förväntningarna.

- Ansvarar för budget och projektekonomin i projekten samt ansvarar för kvalitet och miljö och är behjälplig i kalkylstadiet.

Det innebär således ett helhetsansvar ”från ax till limpa” där de egna arbetsinsatserna har en större omfattning i marknads/anbudsfasen och en mindre omfattning under produktionstiden. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som

- Kommer från en bakgrund inom anläggningsbranschen och har flertalet års erfarenhet i en ledande roll som gör dig trygg i ovannämnda ansvarsområden. Alternativt har du erfarenhet från en liknande roll inom bygg och har en grund inom anläggning.

- Förstår branschen och har god erfarenhet av kontakt med beställare.

- Är lyhörd och lyssnar på kunden samt tar in kundens önskemål och kommunicerar väl gällande eventuella frågeställningar.

- Talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.

- Du bör ha god erfarenhet från entreprenad-juridik samt projektekonomi.

Du erbjuds:

- En möjlighet att utvecklas på ett litet företag med korta beslutsvägar och högt i tak.- Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

- En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.

- Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.

- Goda lönevillkor och förmåner.

För att trivas med tjänsten är det viktigt att du har en vilja att utveckla dig och anta nya utmaningar. Rollen ställer stora krav på dig som person att du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt samtidigt som du tänker ”team” och nyttjar medarbetarnas kompetens och erfarenheter.

Vi lägger också stor vikt vid att du är öppen och har lätt för att skapa relationer och nätverk i din omgivning. Din arbetsplats är på kontoret i Linköping och tjänsten innebär att del av arbetet utförs ute på fältet och resdagar är därför ett naturligt inslag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 30 september. Så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Aug 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 17 september 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Aug 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 17 september 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se
Välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Aug 8
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Communication

IT-metodansvarig
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och ständigt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Hos oss på Group IT spelar du en central roll som en del av vårt team, där vi möjliggör och stödjer vår globala verksamhet genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom informationsteknologi med fokus på IT-säkerhet.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du agerar på uppdrag från Service Owner för den specifika tjänsten och har det operativa ansvaret för att säkerställa effektiv och pålitlig tjänsteleverans genom att hantera alla dagliga operativa aktiviteter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

- Att vara gränssnittet gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Att ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Att säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs enligt plan

- Att initiera och hantera förvaltningsaktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Att garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskommen Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Att säkerställa att externa leverantörer hanteras enligt avtal

- Att tillhandahålla rapporter om operativa leveranser, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du arbetar med leverans inom kommunikationsområdet. Du kan också ha erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare inom IT, där IT spelar en central roll. Du har en stark drivkraft att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Dina viktigaste egenskaper inkluderar en stark vilja, intresse och engagemang för lärande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara proaktiv och framåtriktad. Vi tror också att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, god analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är en utmärkt lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt. För att trivas i vår miljö behöver du ha en serviceinriktad inställning och vara bekväm med att arbeta i en snabbrörlig miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras baserat på användarnas behov.

Kvalifikationer

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team

- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering

- Erfarenhet inom kommunikationslösningar och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Group IT på Saab söker Service Manager inom Telecom

Driftledare, IT
Läs mer Aug 8
Vill du vara med och driva vår IT-organisation framåt för att möta de nya och snabbt föränderliga kraven från våra affärsverksamheter och kunder? Vi söker en engagerad och driven IT Service Manager som kan hjälpa oss att leverera högkvalitativa IT-tjänster och säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och säkert över hela världen.

Som en central funktion på Saab spelar Group IT en avgörande roll i att möjliggöra och stödja våra olika verksamhetsområden. Vi är stolta över att tillhöra ett företag som värderar mångfald och erbjuder en mängd möjligheter för personlig och professionell utveckling för dig som anställd. Genom att bli en del av vårt team på Group IT kommer du att få arbeta i en innovativ miljö med skickliga kollegor och göra en verklig skillnad genom att bidra till att hålla människor och samhället säkra.

Om tjänsten

Som IT Service Manager kommer du att vara en nyckelspelare i gränssnittet mellan affärsverksamheten och IT. Du kommer att agera på mandat från Service Owner för den specifika tjänsten och vara operativt ansvarig för tjänsteleveransen, säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter utförs på ett effektivt och pålitligt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

- Fungera som gränssnitt gentemot de verksamheter som använder IT-tjänsten

- Ha det taktiska ansvaret för driften och leveransen av IT-tjänsten

- Säkerställa att alla dagliga operativa aktiviteter genomförs enligt plan

- Initiera och hantera aktiviteter baserat på godkända förvaltningsplaner

- Garantera tillgängligheten av IT-komponenter och tjänster enligt överenskomna Service Level Agreement och Key Performance Indicators

- Ansvara för att avtal gentemot externa leverantörer efterlevs

- Tillhandahålla rapporter om operativ leverans, kvalitet, budget och kostnadsutfall till Service Owner

Placeringsort för tjänsten är i Linköping.

Din profil

För att passa in i rollen tror vi att du för närvarande arbetar med leverans inom Telecom-området i en organisation där IT är en viktig del av verksamheten. Du har en passion för att utveckla dina tekniska färdigheter, processer, team och individer. Vi letar efter någon som är proaktiv, framåtriktad och har förmågan att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en kundorienterad och affärsmässig inställning, en stark analytisk förmåga och en lösningsorienterad syn på problem. Du är både en lagspelare och självgående, och du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande förmågor och erfarenheter

- För rollen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att leda uppdrag, projekt eller team.

- Kunskap om ekonomisk uppföljning.

- Grundläggande teknisk förståelse för IT-infrastruktur.

- Erfarenhet av arbetsledning och resursplanering.

- Erfarenhet inom telecomområdet och hantering av tjänsteleverans och kundrelationer.

- Teknisk förståelse för telekommunikationsnät och system, IP-telefoni, mobilnät och datanät.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

Resor inom Sverige är en del av rollen, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetskontroll baserat på gällande bestämmelser om säkerhetsskydd.
Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 31 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Logistikmedarbetare till lagret på INFICON

Lagerarbetare
Läs mer Jun 30
INFICON AB är ett expanderande företag med en imponerande produktportfölj som riktar sig till flera spännande tillväxtmarknader. Som en del av en global koncern med över 1600 medarbetare, noterad på börsen i Schweiz, har INFICON en stark närvaro över hela världen. Läs mer på INFICON.com (https://www.inficon.com/en)
INFICON AB, beläget i Ebbepark i Linköping, säljer samtliga av koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Här finns idag ca 30 anställda som med passion och engagemang bidrar till företagets världsledande position inom segmentet täthetsprovning och läcksökning.

Nu söker vi dig som är redo att anta utmaningen att arbeta inom lager & logistik för INFICON AB´s produktportfölj, både i Sverige och globalt gentemot våra sälj- och servicebolag.

Om tjänsten

Din roll kommer att vara att hantera allt material som används i eller tillsammans med INFICON´s produkter. Uppgifterna inkluderar allt från mottagning och uppmärkning av ingående detaljer till plockning och leverans av produkter till slutkund. Du kommer också att vara involverad i kvalitetskontroller och tester av ingående detaljer.

En stor del av produktionen outsourcas för närvarande till underleverantörer. INFICON´s roll i värdekedjan är att lagerhålla, planera och distribuera det material som behövs för varje produktionsbatch. De senaste åren har präglats av en stark tillväxt och prognoserna pekar på att det kommer att se ut så även i framtiden, särskilt inom lager & logistik. Med ökade volymer kommer också den interna logistiken att öka, vilket ska kunna ske med förfinade arbetsmetoder och genom att dra nytta av skalfördelarna som kommer med större batcher.

Du ingår i lager- och logistikgruppen, där du tillsammans med dina kollegor arbetar med frågor som rör order, planering, inköp, service och produktionsteknik.

De huvudsakliga ansvarsområdena innefattar:

- Mottagning av inkommande gods (kontroll & uppmärkning)

- Lagerhållning och organisering av lagerplats

- Plockning av material för produktionsbatcher enligt plocklista

- Plockning av kundorder enligt plocklista

- Packning av produktionsbatcher och kundorder

- Testning av instrument och ingående detaljer vid behov

- Ansvar för 5S i lagret (ordning och reda)

- Delta vid inventering av lager

Rollen kan också inkludera medverkan vid framtagande av styrande dokument och arbetsinstruktioner.

Tjänsteplaceringen är i Linköping, formen är initialt ett konsultuppdrag som efter sex månader ämnar övergå i erbjudande om fast anställning hos INFICON.

Kvalifikationer och personprofil

Vad vi söker är en engagerad och serviceinriktad person som kan addera ett värdefullt tillskott till lager- och logistikteamet . Om du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för praktiskt arbete tillsammans med en passion för struktur och ordning, då kan du vara den person vi letar efter.

I denna roll är det viktigt att ha goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. Dessutom förväntas du ha grundläggande kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med internationella kollegor.
Erfarenhet av att använda ERP-system, såsom SAP, är meriterande och om du är bekant med Office-programmen kommer det att vara till stor nytta i ditt arbete.

Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbetssätt och du har en stark känsla för ordning och reda. Du har ett allmänt positivt förhållningssätt och trivs med att samarbeta och kommunicera effektivt med dina kollegor. Du tar självständigt ansvar för ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter på ett flexibelt och lösningsfokuserat vis.

Så om du lockas av att kombinera teoretiskt och praktiskt arbete och vill vara en del av INFICON´s fortsatta tillväxtäventyr så tar vi mer än gärna del av din ansökan.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) senast 13 aug 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Linda Molin, Sententia Rekrytering, tfn 0702-67 73 32, linda.molin@sententia.se
Jan Hellström, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se

Under veckorna 29-31 är vår tillgänglighet begränsad vilket kan innebära längre svarstider än normalt.

Tack för din förståelse och varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Redovisningschef med controllerinslag

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 16
Har du en passion för siffor och är nyfiken på människor? Är du redo att skina i siffrornas värld och leda ett professionellt team av tre erfarna redovisningsekonomer? Vi söker nu en driven redovisningschef till vår interna ekonomibyrå i Linköping.

Här i Linköping samlar vi engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vårt fokus är att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring.

Om tjänsten

Som redovisningschef kommer du vara ansvarig för att leda teamet i vår interna ekonomibyrå och säkerställa att våra franchisetagare får den bästa möjliga leveransen av redovisningstjänster.

I din roll kommer du arbeta operativt med redovisning och controlling-uppgifter åt företagets moderbolag. Du säkerställer att våra avdelningschefer har väl underbyggda beslutsunderlag och analyser av sin verksamhet och du bidrar aktivt till dialogen kring affärsutvecklingen i bolaget. Avdelningen tillhör Garageportexpertens supportkontor i Linköping - en arbetsgivare där alla medarbetare får mycket eget ansvar och där man stöttar varandra i att säkerställa resultat. I din roll som chef leder, planerar och utvecklar du arbetet med redovisningstjänsterna och stöttar med rådgivning och analys. Tjänsterna som ni stöttar franchisebolagen med är bokföring, månad- och årsbokslut, analyser och rådgivning, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt löner.

Som chef ansvarar du även för utveckling, omvärldsbevakning och förbättring inom redovisningsområdet och säkerställer att avdelningen arbetar konsultativt och enligt för branschen rådande regler. För en nyfiken och intresserad person medför rollen stora utvecklingsmöjligheter i en viktig funktion i ett marknadsledande och välorganiserat företag med örat mot rälsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom redovisning och bokföring som har förmågan att se till att siffrorna stämmer och att boksluten blir prickfria. Du är intresserad av ledarskapet och har du inte erfarenhet av chefskapet tidigare kan det här vara nästa steg. Du kan och vill motivera och guida ditt team till att nå gemensamma mål och bibehålla en positiv arbetsmiljö.

I grunden har du minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och är väl förtrogen med lagar och regler inom ekonomi och har god kännedom om redovisningssystem, gärna Visma Business, och verktyg. Du är en erfaren Excel-användare och besitter goda allmänna IT-kunskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av budgetarbete, koncernredovisning och finansiering är det meriterande. Du kommer få arbeta ytterst nära våra franchisetagare och vara en viktig del i bidraget till deras framgång genom att ge ekonomiska råd och analyser.

Som person är du noggrann, flexibel, självständig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och besitter en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt är lyhörd. Du har en hög ambitionsnivå och förmågan att bygga team och du har en vilja och intresse för att utveckla både människor och arbetssätt. Du har även en analytisk förmåga och vågar tänka i nya banor.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se), gärna omgående men senast den 7 juni 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Redovisningschef med controllerinslag

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 23
Har du en passion för siffor och är nyfiken på människor? Är du redo att skina i siffrornas värld och leda ett professionellt team av tre erfarna redovisningsekonomer? Vi söker nu en driven redovisningschef till vår interna ekonomibyrå i Linköping.

Här i Linköping samlar vi engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vårt fokus är att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring.

Om tjänsten

Som redovisningschef kommer du vara ansvarig för att leda teamet i vår interna ekonomibyrå och säkerställa att våra franchisetagare får den bästa möjliga leveransen av redovisningstjänster.

I din roll kommer du arbeta operativt med redovisning och controlling-uppgifter åt företagets moderbolag. Du säkerställer att våra avdelningschefer har väl underbyggda beslutsunderlag och analyser av sin verksamhet och du bidrar aktivt till dialogen kring affärsutvecklingen i bolaget. Avdelningen tillhör Garageportexpertens supportkontor i Linköping - en arbetsgivare där alla medarbetare får mycket eget ansvar och där man stöttar varandra i att säkerställa resultat. I din roll som chef leder, planerar och utvecklar du arbetet med redovisningstjänsterna och stöttar med rådgivning och analys. Tjänsterna som ni stöttar franchisebolagen med är bokföring, månad- och årsbokslut, analyser och rådgivning, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt löner.

Som chef ansvarar du även för utveckling, omvärldsbevakning och förbättring inom redovisningsområdet och säkerställer att avdelningen arbetar konsultativt och enligt för branschen rådande regler. För en nyfiken och intresserad person medför rollen stora utvecklingsmöjligheter i en viktig funktion i ett marknadsledande och välorganiserat företag med örat mot rälsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom redovisning och bokföring som har förmågan att se till att siffrorna stämmer och att boksluten blir prickfria. Du är intresserad av ledarskapet och har du inte erfarenhet av chefskapet tidigare kan det här vara nästa steg. Du kan och vill motivera och guida ditt team till att nå gemensamma mål och bibehålla en positiv arbetsmiljö.

I grunden har du minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och är väl förtrogen med lagar och regler inom ekonomi och har god kännedom om redovisningssystem, gärna Visma Business, och verktyg. Du är en erfaren Excel-användare och besitter goda allmänna IT-kunskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av budgetarbete, koncernredovisning och finansiering är det meriterande. Du kommer få arbeta ytterst nära våra franchisetagare och vara en viktig del i bidraget till deras framgång genom att ge ekonomiska råd och analyser.

Som person är du noggrann, flexibel, självständig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och besitter en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt är lyhörd. Du har en hög ambitionsnivå och förmågan att bygga team och du har en vilja och intresse för att utveckla både människor och arbetssätt. Du har även en analytisk förmåga och vågar tänka i nya banor.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se), gärna omgående men senast den 7 juni 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Strategisk Inköpschef till Saab Aviation Services

Inköpschef
Läs mer Maj 9
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad ledare med god erfarenhet av att navigera i komplex miljö på en internationell marknad.

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av avdelningen Special Mission och Regional Aircraft (SMRA) inom affärsenheten Aviation Services. SMRA levererar ett brett utbud av tjänster och produkter kopplat till tvåmotoriga flygplan där spanings- och ledningsflygplanet GlobalEye är vår flaggskeppsprodukt. Vi verkar både på den militära och civila marknaden, och kunderna och deras förväntningar står alltid i centrum för vår verksamhet. Ett större antal GlobalEye har nyligen erbjudits till NATO i en pågående upphandling.

Inom Aviation Services finns också avdelningarna Flight Operations, Support Solutions, Ground Support Equipment, Camo and Logistic Services samt Aviation Training.

Sourcing and Supplyfunktionen äger upphandlings- och relationsansvaret med leverantörerna för alla produkter, system och eftermarknadslösningar inom affärsenheten Aviation Services och befinner sig i en stark tillväxtfas. Våra Strategiska Inköpare samverkar på ett unikt och dynamiskt sätt med Supply Chain och Supplier Quality funktionerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som chef för Strategiskt Inköp ansvarar du för en växande grupp självgående och erfarna medarbetare. Du förväntas ha god insyn och delaktighet i affärerna och kan supportera medarbetarna i tunga förhandlingar med internationella leverantörer. Då vår verksamhet styrs av flygmyndigheter blir du ansvarig för implementationen och vidmakthållande av luftvärdighetskrav inom produktion, utveckling och underhåll av flygmateriel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och förmågan att förstå affärernas prioriteringar och hjälpa gruppen att prioritera och nå sina mål. Rollen kräver ett nära samarbete inom ledningsgruppen för Sourcing and Supply, där fokus på helheten och förmågan att kunna arbeta tvärfunktionellt är viktigt.

Du är initiativrik och håller en hög servicenivå gentemot interna intressenter, alltid med hög standard och affärsmässighet. Du är en kommunikativ och affärsdriven ledare som tycker om internationella relationer och nätverk. Du är engagerad och har kompetens för att etablera tvärfunktionella nätverk inom Saab. Du drivs av att utveckla, coacha och supportera dina medarbetare.

Kvalifikationer / krav

- Universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet inom området inköp
- Gedigna kunskaper och erfarenheter inom inköp inom ett större industriföretag
- Minst 5 års erfarenhet av ledarskap
- Behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på placering i säkerhetsklass kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Varmt välkommen med din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående - dock senast 31 maj 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Linda Molin, tfn 0702-677 332 alt. linda.molin@sententia.se eller
Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Läs mer om oss här. (https://www.saab.com/about)

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här (https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden). Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Strategisk inköpare sökes till SAAB!

Inköpare
Läs mer Maj 2
Har du erfarenhet av inköpsarbete på strategisk nivå och en fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi nu strategiska inköpare till Saab, med placering i Linköping och Östergötland. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. De arbetar innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. I tjänsten kommer du därför att spela en nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du kommer att få bidra till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning

I rollen har du en bred inköpsroll med fokus på leverantörsfrågor och marknadsövervakning. Utöver att förhandla, utveckla leverantörsrelationer och teckna avtal kommer även offertutvärdering samt upprättande av inköpsorder att vara centrala arbetsuppgifter. Du spelar en betydelsefull roll i det tvärfunktionella team som analyserar effektivitet, tillgänglighet och kostnadsreducering.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera såväl strategiska perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete samt kontraktsskrivning och förhandlingsvana med internationella leverantörer.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Översikt:

Start: Omgående

Placering: Östergötland

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 mån med chans till förlängning eller överrekrytering

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett interimt uppdrag eller en direktanställning hos kundföretaget. Det gör att vi kan skapa förutsättningar för att hitta en tjänst som passar dig!

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 31 maj 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Operativ inköpare sökes till SAAB!

Inköpare
Läs mer Maj 2
Har du erfarenhet av inköpsarbete och gillar att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker! På uppdrag av våra kunder söker vi nu inköpare på operativ nivå till Saab, med placering i Linköping och Östergötland. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

SAAB är ett ledande företag inom försvars- och ledningsindustrin. De arbetar innovativt för att utveckla avancerade teknologier och lösningar för att bidra till en bättre och säkrare värld. I tjänsten kommer du därför att spela en nyckelroll i denna utveckling. Du kommer att få arbeta med utmanande och spännande projekt på både nationell och global nivå, samtidigt som du kommer att få bidra till skapandet av en bättre framtid. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av struktur, energi och initiativrikedom samt att din omgivning uppfattar dig som affärsmässig och förtroendeingivande. För att trivas i rollen bör du därtill vara prestigelös, ha stor kommunikativ förmåga och uppskatta att arbeta i team.

Arbetsbeskrivning
Som operativ inköpare, ofta med taktiska inslag, spelar du en betydelsefull roll i det inköpsteam som kontrollerar inköp och upphandling. Du kommer arbeta med och ta ansvar för, såväl nuvarande som framtida leverantörskontakter. Även sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en operativ inköparroll ingår och både leveransprecision och kvalitetskontroll utgör viktiga delar av arbetet.

Vi söker dig som...

- Har en förmåga att applicera operativa perspektiv i din roll som inköpare och fallenhet för att se inköpets totala kostnadsbild.

- Är van vid att arbeta med komplexa frågor och har en bred utgångspunkt i dina analyser.

- Är kreativ och vill bidra till hållbara lösningar.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av inköpsarbete och då gärna från Verkstadsindustrin och med internationella leverantörer.

- Goda språkkunskaper i, såväl muntligt som skriftligt, svenska och engelska.

Oavsett tjänst krävs därtill svenskt medborgarskap samt att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Översikt:

Start: Omgående

Placering: Östergötland

Omfattning: Heltid

Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 mån med chans till förlängning eller överrekrytering

Vårt erbjudande

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och fördjupade personbedömningar till privata företag och offentliga organisationer. Företaget grundades 2011 och har ett mycket brett nätverk och många års erfarenhet av kompetensförsörjning i ledande positioner inom olika branscher. Vi på Sententia Rekrytering & Konsult inleder gärna kontakt med sig som önskar en direkt anställning hos företaget, eller till dig, som vill verka som interimkonsult med en inledande anställning hos Sententia. De interima uppdragen omfattas av kollektivavtal och innebär att du blir anställd som medarbetare hos Sententia, ett företag som tar sin arbetsgivarroll på stort allvar. Samtidigt erbjuder vår kund ett omväxlande arbete där du ges möjligheten att skapa ett omfattande nätverk av kontakter, såväl internt som externt.

Ansökan

Skriv och berätta vad du har för ambitioner och mål med din ansökan, till exempel om du föredrar ett interimt uppdrag eller en direktanställning hos kundföretaget. Det gör att vi kan skapa förutsättningar för att hitta en tjänst som passar dig!

Skicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 31 maj 2023.

Rekryteringsprocessen går via oss på Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till våra rekryteringskonsulter.

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se eller

Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Financial Controller till San Sac Group AB

Financial controller
Läs mer Dec 1
San Sac Group AB är en del av SULO Group med huvudkontor i Frankrike. SULO Group är en av världens största tillverkare av utrustning för avfallshantering. Gruppen har över 50 års erfarenhet i avfallsbranschen. SULO Group innehåller ett antal bolag som uppkommit genom en serie förvärv. Första bolag som förvärvades var San Sac AB som bildades 1962 av ett antal skogs- och pappersindustrier. Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering. Därefter har ett antal produktgrupper inom avfallshantering adderats till koncernen.
Efter SULO:s förvärv av San Sac Group bildades affärsenheten Nordic & Network som har huvudkontor i Linköping. Affärsenheten har verksamhet i flera länder och förutom i Sverige också i Norge, Danmark, UK, USA, Japan och Polen.

Vi rekryterar nu en Financial controller med placering i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som financial controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Du kommer vara ett stöd för affärsenheterna när det gäller frågor avseende redovisning, rapportering (IFRS samt SULO accounting and reporting principles) och rapporteringssystem (i Onestream). I rollen ingår daglig kontakt med affärsenheterna runt om i världen så väl som kontakter med moderbolaget i Frankrike.

- Vara delansvarig för att konsolidera gruppen på månatliga basis som grund för rapportering till ledningen, samt att varje del har tillräcklig dokumentation. Det innefattar kontroll av att rapporteringen är fullständig och rimlig.


- Arbeta med uppföljning av samtliga affärsenheter. Du blir huvudansvarig för att ta fram underlag för rapportpaketet i form av bryggor och tabeller.

- Arbeta löpande med uppföljning utav budget och prognos för gruppen på en övergripande nivå. I rollen är du ansvarig för att ta fram och uppdatera mallar och metoder för analys.

- Du blir huvudansvarig för gruppens likviditetsplanering vilket innefattar detaljerad uppföljning av rörelsekapitalet och koordinering/uppföljning av prognoser.

- Vara ansvarig för att utveckla rapporter och uppföljningsverktyg (främst i excel), samt vara backup för flera moment inom bokslutsprocessen enligt arbetsmatrisen

Du kommer också vara delaktig i att utveckla och dokumentera processer inom ansvarsområdet, samt att redovisa de två holdingbolagen (4 anställda och ett fåtal leverantörsfakturor). Du kommer tillhöra affärsenhetens Treasury

Delansvarig/Huvudansvarig för vissa ansvarsområden, t ex Intern kontroll, Transfer pricing, Hållbarhetsredovisning. Ansvaret omfattar kvalitetsgranskning, kontroll och utveckla områdena framåt.

Nordic & Network som du kommer tillhöra består av 3 personer. Alla placerade i Linköping. På San Sac i Sverige, som är en del i affärsenheten arbetar ca 35 personer fördelade på 6 kontor.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du har en civilekonomexamen eller liknande akademisk utbildning. Du bör ha arbetat självständigt med bokslut i minst 3 år. Kanske arbetar du idag på en revisionsfirma, större industriföretag eller ett mindre internationellt företag i regionen.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med analys och controlling, konsolidering, IFRS samt skatterapportering. Du är van att arbeta med Officepaketet och då särskilt Excell. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett koncern-rapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få möjligheten att analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv, vilket kommer ställa krav på din flexibilitet. Vi uppskattar att du är prestigelös och har en egen drivkraft och ett proaktiv förhållningssätt. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Din ansökan

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Sista ansökningsdag är den 2 januari. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Financial Controller till San Sac Group AB

Financial controller
Läs mer Dec 12
San Sac Group AB är en del av SULO Group med huvudkontor i Frankrike. SULO Group är en av världens största tillverkare av utrustning för avfallshantering. Gruppen har över 50 års erfarenhet i avfallsbranschen. SULO Group innehåller ett antal bolag som uppkommit genom en serie förvärv. Första bolag som förvärvades var San Sac AB som bildades 1962 av ett antal skogs- och pappersindustrier. Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering. Därefter har ett antal produktgrupper inom avfallshantering adderats till koncernen.
Efter SULO:s förvärv av San Sac Group bildades affärsenheten Nordic & Network som har huvudkontor i Linköping. Affärsenheten har verksamhet i flera länder och förutom i Sverige också i Norge, Danmark, UK, USA, Japan och Polen.

Vi rekryterar nu en Financial controller med placering i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som financial controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Du kommer vara ett stöd för affärsenheterna när det gäller frågor avseende redovisning, rapportering (IFRS samt SULO accounting and reporting principles) och rapporteringssystem (i Onestream). I rollen ingår daglig kontakt med affärsenheterna runt om i världen så väl som kontakter med moderbolaget i Frankrike.

- Vara delansvarig för att konsolidera gruppen på månatliga basis som grund för rapportering till ledningen, samt att varje del har tillräcklig dokumentation. Det innefattar kontroll av att rapporteringen är fullständig och rimlig.


- Arbeta med uppföljning av samtliga affärsenheter. Du blir huvudansvarig för att ta fram underlag för rapportpaketet i form av bryggor och tabeller.

- Arbeta löpande med uppföljning utav budget och prognos för gruppen på en övergripande nivå. I rollen är du ansvarig för att ta fram och uppdatera mallar och metoder för analys.

- Du blir huvudansvarig för gruppens likviditetsplanering vilket innefattar detaljerad uppföljning av rörelsekapitalet och koordinering/uppföljning av prognoser.

- Vara ansvarig för att utveckla rapporter och uppföljningsverktyg (främst i excel), samt vara backup för flera moment inom bokslutsprocessen enligt arbetsmatrisen

Du kommer också vara delaktig i att utveckla och dokumentera processer inom ansvarsområdet, samt att redovisa de två holdingbolagen (4 anställda och ett fåtal leverantörsfakturor). Du kommer tillhöra affärsenhetens Treasury

Delansvarig/Huvudansvarig för vissa ansvarsområden, t ex Intern kontroll, Transfer pricing, Hållbarhetsredovisning. Ansvaret omfattar kvalitetsgranskning, kontroll och utveckla områdena framåt.

Nordic & Network som du kommer tillhöra består av 3 personer. Alla placerade i Linköping. På San Sac i Sverige, som är en del i affärsenheten arbetar ca 35 personer fördelade på 6 kontor.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du har en civilekonomexamen eller liknande akademisk utbildning. Du bör ha arbetat självständigt med bokslut i minst 3 år. Kanske arbetar du idag på en revisionsfirma, större industriföretag eller ett mindre internationellt företag i regionen.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med analys och controlling, konsolidering, IFRS samt skatterapportering. Du är van att arbeta med Officepaketet och då särskilt Excell. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett koncern-rapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få möjligheten att analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv, vilket kommer ställa krav på din flexibilitet. Vi uppskattar att du är prestigelös och har en egen drivkraft och ett proaktiv förhållningssätt. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Din ansökan

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Sista ansökningsdag är den 2 januari. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad Marknadskommunikatör - Garageportexperten

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 2
Vi samlar engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vi är ett huvudkontor med fokus på att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring."

Blir du lika inspirerad av att skapa lyckad marknadsföring åt kollegor som möjligheten att själv kunna utvecklas inom text, film eller digitala medier?

Om tjänsten

Garageportexperten Sveriges marknadsavdelning söker nu en serviceinriktad Marknadskommunikatör, en viktig roll i ett framåtlutat företag där du kommer att stötta och assistera både vår nationella marknadsavdelning och vår landsomfattande franchiseorganisation.

Rollen som Marknadskommunikatör är bred men har en tonvikt på digitala kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och den egna e-handeln. Du administrerar även nyhetsbrev, kundundersökningar och har en viktig roll i mässor, kickoffer och kampanjer. I din dagliga dialog med våra lokala franchisetagare och servar du dem med allt från säljmaterial till digitala annonser. I den här tjänsten erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter som utvecklar både dig och vår marknadsavdelning men viktigast av allt, är att du trivas och ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer

Vi tror att du gillar att interagera med nya och gamla kollegor och kunder i telefon, på mail eller vid fysiska möten. Du är entreprenöriellt lagd och blir lika inspirerad av möjligheten att utvecklas inom film, text eller digital annonsering som att hålla full kontroll på en arbetsdag med många blandade arbetsuppgifter, där snabba bollar blandas med längre projekt.

Du har en flerårig bakgrund på en inhouse marknads-/kommunikationsavdelning eller liknande, där du haft en roll som spänt över många olika kompetenser. Du uppskattar att höra till ett sammansvetsat team men är trygg och van att självständigt driva ditt arbete framåt och har lätt att få arbetsuppgifter ur händerna på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person är du nyfiken, målinriktad, prestigelös och flexibel.

Du har vana av att arbeta i Photoshop, InDesign och Microsoft Officepaketet. Du talar och skriver svenska flytande samt har körkort. Skulle du ha erfarenhet av Meta Business Suite, MyNewsdesk samt grundläggande färdigheter inom videoproduktion är det meriterande.

Placering är på Garageportexpertens huvudkontor i Linköping.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 7 maj 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Om Garageportexperten

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Serviceinriktad Marknadskommunikatör - Garageportexperten

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Apr 18
Vi samlar engagerade människor som tillsammans har kunskap, kreativitet och förmåga att utveckla vårt starka varumärke. Vi är ett huvudkontor med fokus på att ge support och skänka värde till vår kedjas franchisetagare utifrån våra olika unika kompetenser inom ekonomi, produkt, it, affärsutveckling och marknadsföring."

Blir du lika inspirerad av att skapa lyckad marknadsföring åt kollegor som möjligheten att själv kunna utvecklas inom text, film eller digitala medier?

Om tjänsten

Garageportexperten Sveriges marknadsavdelning söker nu en serviceinriktad Marknadskommunikatör, en viktig roll i ett framåtlutat företag där du kommer att stötta och assistera både vår nationella marknadsavdelning och vår landsomfattande franchiseorganisation.

Rollen som Marknadskommunikatör är bred men har en tonvikt på digitala kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och den egna e-handeln. Du administrerar även nyhetsbrev, kundundersökningar och har en viktig roll i mässor, kickoffer och kampanjer. I din dagliga dialog med våra lokala franchisetagare och servar du dem med allt från säljmaterial till digitala annonser. I den här tjänsten erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter som utvecklar både dig och vår marknadsavdelning men viktigast av allt, är att du trivas och ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer

Vi tror att du gillar att interagera med nya och gamla kollegor och kunder i telefon, på mail eller vid fysiska möten. Du är entreprenöriellt lagd och blir lika inspirerad av möjligheten att utvecklas inom film, text eller digital annonsering som att hålla full kontroll på en arbetsdag med många blandade arbetsuppgifter, där snabba bollar blandas med längre projekt.

Du har en flerårig bakgrund på en inhouse marknads-/kommunikationsavdelning eller liknande, där du haft en roll som spänt över många olika kompetenser. Du uppskattar att höra till ett sammansvetsat team men är trygg och van att självständigt driva ditt arbete framåt och har lätt att få arbetsuppgifter ur händerna på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person är du nyfiken, målinriktad, prestigelös och flexibel.

Du har vana av att arbeta i Photoshop, InDesign och Microsoft Officepaketet. Du talar och skriver svenska flytande samt har körkort. Skulle du ha erfarenhet av Meta Business Suite, MyNewsdesk samt grundläggande färdigheter inom videoproduktion är det meriterande.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 7 maj 2023.

Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.

Om Garageportexperten

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 300 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tolv personer stöttar verksamheterna med bland annat marknad, ekonomi, affärsstöd och inköp. Sammantaget har kedjan cirka 170 personer anställda och omsättningen uppgår till drygt 370 miljoner. Läs mer på www.garageportexperten.se

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 13
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 3
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA Ingenjörerna!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Apr 17
Är du vår nästa Automationsingenjör på vår tillväxtresa?
Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan.

VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling.

Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Vårt erbjudande

Vi växer och söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt kontor i Linköping. Som automationsingenjör hos oss erbjuder vi dig att få arbeta långsiktigt med våra kunders utveckling av vattenrening med den senaste tekniken och du får vara delaktig i projekt "från ax till limpa”. Du kommer att få arbeta självständigt och i grupp med att programmera styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling. Projekten omfattar nyproduktion, ombyggnationer och kompletteringar samt att driftsätta anläggningar. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Automationsgruppen i Linköping.

Arbetsuppgifter

-
PLC-programmering

- SCADA tillämpningar

- Databashantering

- Projektledning

- Upphandling av utrustning och entreprenader

- Provning och driftsättning av anläggningar

- Kundkontakter

- Ekonomisk, teknisk och tidsplansmässig redovisning

Erfarenhet, utbildning och person

För denna tjänst har du minst ett års erfarenhet av PLC-programmering. Har du erfarenhet av att ha drivit egna projekt så är det meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha lätt för att skapa och hantera kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en teknisk utbildning motsvarande gymnasie- eller högskoleingenjör samt erfarenhet av PLC-programmering. Som person sätter du kunden i centrum och delar pedagogiskt med dig av din tekniska expertis. Du är strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Vid sidan av ett eget driv krävs god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi söker dig som vill bidra till vår goda arbetsmiljö på kontoret. Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/), gärna omgående dock senast den 30 april 2023.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till jan.hellstrom@sententia.se alt. +46 706 15 03 44.

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Mar 22
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 / jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, 070 461 01 14 / malin.pantzar@grundtuben.se

Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Välkommen!

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Apr 5
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 eller jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, tfn 070 461 01 14 eller malin.pantzar@grundtuben.se

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Anbudsingenjör till Grundtuben i Linköping!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Mar 28
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och dessutom är vass på kalkyler!

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007 och på marknaden sedan 1996.

Grundtuben utför totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och vår patenterade metod lägger vi grunden till beständiga byggnadsverk som har mindre påverkan på både miljö och ekonomi. Vi tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten - det gör oss unika på marknaden. Med många års erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder hela vägen från tidiga skeden till färdigställande. Bolaget har sitt kontor i Linköping och bedriver verksamhet i hela landet. Företaget växer och behöver nu utöka sin styrka med en anbudsingenjör som kommer bli en del av verksamhetens spännande resa.

Om tjänsten

Som anbudsingenjör kommer du arbeta med kalkyl, inköp och vara delaktig i
projekt. Du arbetar i team och jobbar i nära samarbete med övriga projekt-
ledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

Kalkylarbete
Ha direkt kontakt med kunder, sammanställa och beräkna offerter.
Kontakta och konkurrensutsätta leverantörer för att hitta bra material erbjudande.
Beräkna och beställa material till projekt enligt bygghandlingar.

Sammantaget har du ett ansvar för att bidra till effektivisering av kalkylarbetet samt projektstyrningen på våra kommande byggprojekt. Tillsammans med övriga i teamet driva projektet framåt med uppställda mål och säkerställa att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du deltar i projekteringsmöten och är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om Dig

Vi ser gärna att du har utbildning med bygginriktning eller/och några års
erfarenhet från från liknande tjänst. Du har god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Du blundar inte för problem utan ser möjligheter ihop med beställare. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är en självklarhet.

För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.
Arbetet utgår från kontoret i Linköping. Resor ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig:
En fri roll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak.
Att få vara med på resan i ett expanderande bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.
En platt organisation med en VD som är engagerad och lyhörd.
Trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.
Goda möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Eventuella frågor besvaras av Jan Hellström på Sententia Rekrytering, tfn 070 615 03 44 eller jan.hellstrom@sententia.se alternativt Malin Pantzar, tfn 070 461 01 14 eller malin.pantzar@grundtuben.se

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se
Intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är dock den 23 april. Så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Strategisk Inköpschef till Saab Aviation Services

Inköpschef
Läs mer Mar 15
Since Saab was started, we have strived to keep people and society safe. It is a basic human need to feel safe and, as we see it, a human right. Through systems and solutions that increase security, we can make this possible." Read more at www.saab.com

In this role, you will be a part of Saab´s business area Aeronautics. Aeronautics is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area is not only engaged in research, development and production of military aircraft systems, but also conducts studies as preparation for future manned and unmanned aircraft systems.
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad ledare med god erfarenhet av att navigera i komplex miljö på en internationell marknad.

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av avdelningen Special Mission och Regional Aircraft (SMRA) inom affärsenheten Aviation Services. SMRA levererar ett brett utbud av tjänster och produkter kopplat till tvåmotoriga flygplan där spanings- och ledningsflygplanet GlobalEye är vår flaggskeppsprodukt. Vi verkar både på den militära och civila marknaden, och kunderna och deras förväntningar står alltid i centrum för vår verksamhet. Ett större antal GlobalEye har nyligen erbjudits till NATO i en pågående upphandling.

Inom Aviation Services finns också avdelningarna Flight Operations, Support Solutions, Ground Support Equipment, Camo and Logistic Services samt Aviation Training.

Sourcing and Supplyfunktionen äger upphandlings- och relationsansvaret med leverantörerna för alla produkter, system och eftermarknadslösningar inom affärsenheten Aviation Services och befinner sig i en stark tillväxtfas. Våra Strategiska Inköpare samverkar på ett unikt och dynamiskt sätt med Supply Chain och Supplier Quality funktionerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som chef för Strategiskt Inköp ansvarar du för en växande grupp självgående och erfarna medarbetare. Du förväntas ha god insyn och delaktighet i affärerna och kan supportera medarbetarna i tunga förhandlingar med internationella leverantörer. Då vår verksamhet styrs av flygmyndigheter blir du ansvarig för implementationen och vidmakthållande av luftvärdighetskrav inom produktion, utveckling och underhåll av flygmateriel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och förmågan att förstå affärernas prioriteringar och hjälpa gruppen att prioritera och nå sina mål. Rollen kräver ett nära samarbete inom ledningsgruppen för Sourcing and Supply, där fokus på helheten och förmågan att kunna arbeta tvärfunktionellt är viktigt.

Du är initiativrik och håller en hög servicenivå gentemot interna intressenter, alltid med hög standard och affärsmässighet. Du är en kommunikativ och affärsdriven ledare som tycker om internationella relationer och nätverk. Du är engagerad och har kompetens för att etablera tvärfunktionella nätverk inom Saab. Du drivs av att utveckla, coacha och supportera dina medarbetare.

Kvalifikationer / krav

- Universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet inom området inköp
- Gedigna kunskaper och erfarenheter inom inköp inom ett större industriföretag
- Minst 5 års erfarenhet av ledarskap
- Behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på placering i säkerhetsklass kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Varmt välkommen med din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående - dock senast 16 april 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Linda Molin, tfn 0702-677 332 alt. linda.molin@sententia.se eller
Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Läs mer om oss här. (https://www.saab.com/about)

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här (https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden). Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu