EISS Rekrytering & Search AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos EISS Rekrytering & Search AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Mötesbokare sökes till Verisure!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Sep 28
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Är du dessutom en social person, med en god kommunikationsförmåga och ett stort driv? Då är du på rätt plats! Nu söker vi mötesbokare till vår fantastiska Telebooking-avdelning på vårt huvudkontor i Linköping!

Som mötesbokare har du ett viktigt uppdrag:

...att boka in intresserade kunder på möten med oss för att hjälpa dem att säkra sina hem! ?

Du möter våra framtida kunder per telefon och bokar in kostnadsfri säkerhetsrådgivning med våra säkerhetsexperter. Du blir en viktig kommunikatör för trygghet i hemmet. Du arbetar över telefon med inkommande och utgående samtal med intresserade och potentiella kunder och presenterar Verisures lösningar, för att därefter boka in ett kundmöte. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda. Vi erbjuder god introduktion och spännande utbildningar, samt kontinuerligt stöd av vår dedikerade sales coach som stöttar dig i din utveckling.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda måndagar-torsdagar 08.00-17.15 och fredagar 08.00-16.00. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Vi söker dig som...

...sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice, men du är motiverad till att lära dig och gillar att ge god service. Har du erfarenhet av mötesbokning eller kundtjänst ser vi detta som meriterande!

Du är bra på att lyssna in dina kunders behov och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära i den här rollen, behöver du behärska svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.


Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan
anställning.

5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure.

Sista ansökningsdag är 20 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Stjärna inom underhållssytem till Xeamit i Linköping!

Applikationskonsult
Läs mer Sep 20
Är du vår nya stjärnkonsult?

Xeamit är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa kunder att skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är proffs på det vi gör och våra ledord är teamwork, tillgänglighet och trygghet. Till vårt kontor i Linköping söker vi nu dig som är en fena på ERP system med inriktning underhåll.

Som konsult på Xeamit är den ena dagen inte den andra lik! Här kommer du att få ett varierat arbete utifrån din expertis med många kontaktytor och med möjlighet till att vidareutvecklas. Hos oss finns en stark laganda med fokus på kvalitet och hög kundnöjdhet, och tillsammans skapar vi arbetsglädje och gemenskap i vårt fantastiska team!

Din roll på Xeamit

Vi söker dig som vill arbeta nära våra kunder i deras dagliga drift och med utmaningar kring deras affärssystem. Du är självgående och gillar problemlösning samtidigt som du uppskattar teamwork. Arbetet sker både i samarbete med andra i teamet, såväl som tillsammans med kund. Du är ansvarstagande och gillar att driva saker framåt. Du blir en naturlig del av kunders systemförvaltning och deras rådgivare, bollplank kring systemets livscykel och frågeställningar kring underhåll och närliggande processer.

I rollen som underhållskonsult kommer du att arbeta med att utveckla systemstödet för underhållsverksamheten. Det innebär rådgivning kring hur systemet bör användas och vilka delar i systemet som är relevanta. Du kommer också att hjälpa till med att utveckla våra kunders verksamhetsprocesser, oftast kopplat till systemstödet. Arbetet innebär att sätta sig in i kundens verksamhet och förstå problem och möjligheter.

Du kan delvis jobba från annan ort i denna tjänst och resor förekommer.Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av underhåll och användande av underhållssystem, oavsett var du har fått den erfarenheten. Du vill jobba i en konsultroll med att stötta Xeamits kunder att utvecklas och bidra till framgång i deras verksamheter. Arbetet kräver förståelse för underhållsprocessen och ett intresse för IT-stöd. Vi söker dig som tycker det är roligt att utveckla och förbättra processer genom att analysera verksamheten och förstå behoven av systemstöd. Du vill också hjälpa till att få systemstödet att fungera.

Du som söker har en utpräglad servicekänsla. Du är nyfiken och gillar att lösa problem, både självständigt och tillsammans med andra och tar dig gärna an utmaningar och vill lära dig nya saker. Vidare arbetar du självständigt och i samarbete med andra och strävar efter att uppnå en mycket god stämning i så väl gruppen som på arbetsplatsen!

Om företaget

Xeamit är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa våra kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är experter på affärssystem och erbjuder tekniska såväl som affärsstrategiska tjänster. Våra kunder brukar säga att vi är verkställare, rådgivare och utbildare i ett.

Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. I vårt arbete värdesätter vi teamwork, tillgänglighet och trygghet, och vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi älskar det vi gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för våra kunder.

Vår ambition är att fortsätta växa med mer kompetens samtidigt som vi fortsätter vara en personlig partner för våra kunder. Och så vill vi såklart bevara vår företagskultur baserad på arbetsglädje, teamwork och kundfokus.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Xeamit.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Sep 4
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 30 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Stjärna på IFS sökes till Xeamit i Linköping!

Applikationskonsult
Läs mer Sep 20
Är du vår nya stjärnkonsult?

Xeamit är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa kunder att skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är proffs på det vi gör och våra ledord är teamwork, tillgänglighet och trygghet. Till vårt konsultteam i Linköping söker vi nu dig som är grym på IFS!

Som konsult på Xeamit är den ena dagen inte den andra lik! Här kommer du att få ett varierat arbete utifrån din expertis med många kontaktytor och med möjlighet till att vidareutvecklas. Hos oss finns en stark laganda med fokus på kvalitet och hög kundnöjdhet, och tillsammans skapar vi arbetsglädje och gemenskap i vårt fantastiska team!

Din roll på Xeamit

I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med våra kunder. Du arbetar både i den dagliga förvaltningen med utveckling av deras affärssystem samt rådgivande för framtiden, där du bland annat konsulterar kring vad för tekniker och processer som passar deras verksamhet och arbetssätt bäst. Vidare driver du tekniska frågor framåt, diskuterar krav och är ofta delaktig i allt som rör affärssystemets livscykel. Tanken är att vi skräddarsyr rollen efter just dig!

Som konsult arbetar du även med systemuppdateringar, installationer, felsökningar eller annat som våra kunder behöver hjälp med i sina system. Du har många kontaktytor, interna och externa, så som kunder, kollegor och leverantörer. I rollen arbetar du både självständigt och i samarbete med ditt team bestående av drivna och engagerade lagspelare.

Du kan delvis jobba från annan ort i denna tjänst och resor förekommer. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärssystem och vill jobba i konsultrollen. Vi tror att du antingen har arbetat med IFS, eller annat motsvarande affärssystem, har arbetat med programmering av affärssystem, har erfarenhet av systemunderhåll av affärssystem i Windowsmiljöer eller har god erfarenhet av de processer och den verksamhet som ett affärssystem stödjer.

Som person är du engagerad, driven och har ett stort intresse för teknik. Du är en affärsinriktad doer och du är trygg i att arbeta kundnära och konsultativt. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är flexibel och ansvarstagande i din roll. Du är nyfiken och har ambitioner att utvecklas och lära dig nytt. Vidare arbetar du självständigt och i samarbete med andra och strävar efter att uppnå en mycket god stämning i så väl gruppen som på arbetsplatsen!

På Xeamit älskar vi problemlösning, och du är inte rädd för att dyka ner i saker och testa saker du inte gjort tidigare. Du är envis och lämnar inte uppgifter olösta. Om du inte hittar lösningen själv har du ett gäng lika ihärdiga kollegor att fråga

Om Xeamit

Vi är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa våra kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är experter på affärssystem och erbjuder tekniska såväl som affärsstrategiska tjänster. Våra kunder brukar säga att vi är verkställare, rådgivare och utbildare i ett.
Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. I vårt arbete värdesätter vi teamwork, tillgänglighet och trygghet, och vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi älskar det vi gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för våra kunder.
Vår ambition är att fortsätta växa med mer kompetens samtidigt som vi fortsätter vara en personlig partner för våra kunder. Och så vill vi såklart bevara vår företagskultur baserad på arbetsglädje, teamwork och kundfokus.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Xeamit

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Tomas Köhler
tomas.kohler@eissrekrytering.se
0702026660


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Agil Projektledare till Next One Technology!

Projektledare, IT
Läs mer Sep 18
Agil Projektledare sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fantastiska lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways”? Nu söker vi en erfaren Projektledare som vill vara med och utveckla våra arbetssätt driva våra större implementeringsprojekt på Next!

Din roll

Som Agil Projektledare på Next kommer du att tillhöra avdelningen Customer Onboarding, som ansvarar för leverans och onboarding av Next nya kunder, från start till mål. I rollen får du ett helhetsansvar för några av våra större kundprojekt och har budgetansvar, löpande kunddialog och rådgivning, planering och utbildning av användare.

Som Agil Projektledare kommer du även att stötta juniora kollegor och hjälpa dem i sin utvecklingsresa och identifiera förbättringsmöjligheter för att möta det större kundsegmentets behov. Du är delaktig i utvecklingen av Next implementeringsprocess och använder din erfarenhet till att kunna bidra till nya arbetssätt och rutiner, hur dessa ska sättas upp och stödjas av vår programvaruportfölj.

Next både utvecklar, säljer, levererar och supporterar våra egna produkter vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass!

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av agil projektledning och som har arbetat konsultativt mot kunder i techbolag sedan tidigare. Har du dessutom arbetat mot byggbranschen eller har drivit implementeringsprojekt är det mycket meriterande.

Som person är du strukturerad, drivande och duktig på relationsbyggande. Du trivs i en varierande roll där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder. En del av våra större kunder har kontor i andra länder, så det kan förekomma resor eller i samarbeten med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!

Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 3 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Mia Neander
Rekryteringskonsult
mia.neander@eissrekrytering.se
0702-439056


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säljare med flexibla arbetstider sökes till Verisure!

Telefonförsäljare
Läs mer Aug 7
Är du taggad på ett spännande uppdrag för Verisure?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker nu målmedvetna medarbetare som vill utvecklas i sin säljroll hos oss på Verisure. Vi är ett säkerhetsbolag med branschens mest nöjda kunder. Pga av vår höga tillväxt erbjuder vi nu helt fria arbetspass - jobba så mycket eller lite som du vill! Du behöver inte ha tidigare säljerfarenhet, det viktigaste är att du är motiverad och vill lära dig yrket som säljare. Är det hos oss du ska ta ditt nästa kliv och bli en del av vårt säljteam?

Din roll

Som säljare hos oss kommer du att vara länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Du kommer att lära dig allt inom kundrådgivning, säljsamtal och hur man skapar goda och förtroendefulla kundrelationer. Du kommer att få gå interna säljutbildningar och få stöd i din egen utvecklingskurva som säljare.

När du är klar med introduktion och utbildning så kommer du att förstå våra kunders behov och önskemål samt kunna erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad och vill arbeta extra i ett yrke som innehåller service och försäljning. Du gillar att kommunicera med andra människor och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara en del av ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Du anser att det är viktigt att vara professionell, tillitsfull och förtroendeingivande.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation. Tjänstens placering är på vårt huvudkontor i Linköping och du kan välja att arbeta dagtid, kvällstid eller helger.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisurefamiljen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure.

Sista ansökningsdag är den 31 juli men vi tillsätter tjänster löpande så sök redan idag!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Tomas Köhler
Rekryteringskonsult
tomas.köhler@eissrekrytering.se
070-202 66 60


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Mötesbokare sökes till Verisure!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Aug 21
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Är du dessutom en social person, med en god kommunikationsförmåga och ett stort driv? Då är du på rätt plats! Nu söker vi mötesbokare till vår fantastiska Telebooking-avdelning på vårt huvudkontor i Linköping!

Som mötesbokare har du ett viktigt uppdrag:

...att boka in intresserade kunder på möten med oss för att hjälpa dem att säkra sina hem! ?

Du möter våra framtida kunder per telefon och bokar in kostnadsfri säkerhetsrådgivning med våra säkerhetsexperter. Du blir en viktig kommunikatör för trygghet i hemmet. Du arbetar över telefon med inkommande och utgående samtal med intresserade och potentiella kunder och presenterar Verisures lösningar, för att därefter boka in ett kundmöte. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda. Vi erbjuder god introduktion och spännande utbildningar, samt kontinuerligt stöd av vår dedikerade sales coach som stöttar dig i din utveckling.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda måndagar-torsdagar 08.00-17.15 och fredagar 08.00-16.00. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Vi söker dig som...

...sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice, men du är motiverad till att lära dig och gillar att ge god service. Har du erfarenhet av mötesbokning eller kundtjänst ser vi detta som meriterande!

Du är bra på att lyssna in dina kunders behov och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära i den här rollen, behöver du behärska svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.


Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan
anställning.

5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure.

Sista ansökningsdag är 20 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia!

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 14
Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia!

Ta nästa steg i din karriär som Redovisningskonsult på Aspia och bli en del av vårt framgångsrika team! Vi söker en ambitiös och engagerad kollega som vill vara en del av oss som marknadsledare i branschen. Vi fortsätter vår tillväxtresa växa och söker nu en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping som vill vara med och utveckla sig själv, våra kunder och kollegor.

Hos oss får du dela din vardag med ett härligt och stöttande gäng kollegor och får arbeta inom ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv!

Din roll

Som Redovisningskonsult hos oss får du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på olika kunduppdrag tillsammans med ett team av kollegor, både från vårt kontor eller ute hos våra kunder. Du stöttar och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att leveranskvaliteten bibehåller en hög nivå. En viktig del av rollen är även att ge rådgivning och support till klienter i frågor relaterade till redovisning och ekonomi.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
· Upprätta bokslut och årsredovisningar
· Inkomstdeklarationer, privatpersoner och juridiska personer
· Kvalitetssäkra periodbokslut
· Löpande rapporteringar till kund
· Konsultationer och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar och stöttar varandra.

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Redovisningskonsult hos oss på Aspia behöver du ha en relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning, exempelvis en kandidatexamen eller annan eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, gärna i rollen som Redovisningskonsult. Du är självständig i kvalificerat redovisningsarbete och har vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar. Vidare har du en god analytisk förmåga och talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser det som mycket meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult alternativt har grunden för att bli det inom en nära framtid.

För att du ska utvecklas och trivas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar samarbete och trivs att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Om Aspia

Aspia är en av Sveriges ledande redovisnings- och revisionsbyråer. Vi erbjuder expertis och skräddarsydda lösningar inom ekonomi, redovisning, löneadministration och rådgivning till företag av alla storlekar och branscher. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och bygga starka och långsiktiga relationer med våra klienter.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Hos Aspia kommer du att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor och ha möjlighet att växa inom företaget.

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Aspia. Du når mig lättast via mail: mia.neander@eissrekrytering.se under sommaren.

Sista ansökningsdag är den 13 augusti. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Agil Projektledare till Next One Technology!

Projektledare, IT
Läs mer Aug 11
Agil Projektledare sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fantastiska lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways”? Nu söker vi en erfaren Projektledare som vill vara med och utveckla våra arbetssätt driva våra större implementeringsprojekt på Next!


Din roll

Som Agil Projektledare på Next kommer du att tillhöra avdelningen Customer Onboarding, som ansvarar för leverans och onboarding av Next nya kunder, från start till mål. I rollen får du ett helhetsansvar för några av våra större kundprojekt och har budgetansvar, löpande kunddialog och rådgivning, planering och utbildning av användare.

Som Agil Projektledare kommer du även att stötta juniora kollegor och hjälpa dem i sin utvecklingsresa och identifiera förbättringsmöjligheter för att möta det större kundsegmentets behov. Du är delaktig i utvecklingen av Next implementeringsprocess och använder din erfarenhet till att kunna bidra till nya arbetssätt och rutiner, hur dessa ska sättas upp och stödjas av vår programvaruportfölj.

Next både utvecklar, säljer, levererar och supporterar våra egna produkter vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass!

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av agil projektledning och som har arbetat konsultativt mot kunder i techbolag sedan tidigare. Har du dessutom arbetat mot byggbranschen eller har drivit implementeringsprojekt är det mycket meriterande.

Som person är du strukturerad, drivande och duktig på relationsbyggande. Du trivs i en varierande roll där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder. En del av våra större kunder har kontor i andra länder, så det kan förekomma resor eller i samarbeten med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!

Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 3 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Mia Neander
Rekryteringskonsult
mia.neander@eissrekrytering.se
0702-439056


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Försäljningschef till NTM Media i Linköping!

Försäljningschef
Läs mer Jul 4
Försäljningschef till NTM Media i Linköping!

Vi söker en dynamisk och resultatorienterad Försäljningschef till NTM Media, en del av NTM - Sveriges största mediekoncern inom lokal nyhetsmedia. NTM Media har verksamhet i Småland, Östergötland, Sörmland, Gotland, Uppland och Norr. Som Försäljningschef i Linköping kommer du att ha en central roll i att nå våra mål och stärka vår position på marknaden!

Din roll

Som Försäljningschef på NTM Media kommer du att bli ansvarig för ett kompetent team på tio säljare i Linköping. Du har personal-, budget-, och resultatansvar för ditt team och leder, coachar och stöttar dina medarbetare i deras utveckling. Du är en närvarande ledare och en stark förebild som syns genom en lokal närvaro på marknaden.

I rollen arbetar du för att uppnå säljteamets tillväxtmål och säkerställer att vi jobbar enligt bolagets gemensamma säljstrategi och säljprocess. Du blir en nyckelspelare i teamet och har möjlighet att påverka och forma vår försäljningsstrategi tillsammans med dina kollegor. I ditt uppdrag är du delaktig i hela bolagets utveckling och du är behjälplig även utanför ditt eget team. Du ingår i den regionala säljledningen för Östergötland & Sörmland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leda teamet för att uppnå försäljningsmål och överträffa budget
Motivera, coacha och utveckla ditt team
Budget, prognos och OKR-arbete
Upprätta aktivitetsplaner kopplat till OKR samt följa upp på aktiviteter och resultat
Rekrytering, utvecklingssamtal och upprättande av kompetensutvecklingsplaner
Leda motiverande team- och avdelningsmöten
Leda workshops internt/externt tillsammans med specialister och stakeholders
Bistå övriga försäljningsteam i utvecklingsprojekt
Utveckla och implementera strategier för att ökaförsäljningen och marknadsandelar
Skapa och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder
Följa marknadstrender och konkurrenters aktiviteter för att förbli konkurrenskraftig
Delta i ledningsgruppsarbete


På NTM Media erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Företaget och branschen befinner sig i en utvecklingsfas för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som har fokus på digitalisering och tjänster/produkter inom området. Om du är en driven och entusiastisk ledare som brinner för försäljning och vill vara en del av en innovativ mediekoncern, ser vi fram emot din ansökan!

Om dig

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av försäljning inom tjänstesektorn och har erfarenhet av att leda och motivera framgångsrika säljteam. Vidare har du erfarenhet av rapportering, prognosarbete och har arbetat med utvecklings- och förändringsarbete/projektledning sedan tidigare. En relevant utbildning inom området eller erfarenhet från digital försäljning och marknadsföring är meriterande.

Som ledare är du pedagogisk, inspirerande och nyfiken. Du är engagerad, coachande och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du motiverar och entusiasmerar ditt team för att uppnå satta resultat- och försäljningsmål. Du är en tydlig ledare som kan tänka utanför boxen och är duktig på att kommunicera och samarbeta både internt och externt. På NTM Media har vi en ledarskapsprofil med värdeorden Tydlig, Lyhörd, Närvarande och Förebild/kulturbärare, vilket du såklart identifierar dig med. Vi värdesätter också kreativitet och nytänkande, där du som medarbetare är med och bidrar till vår gemensamma framgång!

Om NTM Media

NTM Media är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. Vi levererar lokala nyheter varje dag och verkar för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i.

Med 19 prenumererade nyhetstitlar, från Vimmerby till Luleå, har vi en räckvidd på nästan en miljon print- och digitala läsare per vecka.? Det ger våra kunder en unik möjlighet att få synlighet i ett trovärdigt sammanhang som stärker deras varumärke, och med en köpstark målgrupp som ger en hög avkastning på medieinvesteringen.

Vi är en gemensam säljorganisation för samtliga varumärken inom NTM. Våra medarbetare är baserade på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. Genom Sveriges starkaste lokala nyhetskanaler erbjuder vi en räckvidd som ger effekt. Som helhetsleverantör inom marknadsföring kan vi agera som rådgivare och hjälpa våra kunder att synas i rätt kanal baserat på behov och budskap.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media.

Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior Customer Onboarding Consultant till Next!

Projektledare, IT
Läs mer Jul 4
Senior customer onboarding consultant sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fina och inspirerande lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways” Då ska du söka rollen som Senior customer onboarding consultant hos Next!

Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med på vår fantastiska tillväxtresa och arbeta i ett bolag med en stor internationell potential. Här är det högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och mycket utrymme för idéer och utveckling. Du kommer att jobba i ett företag fyllt av härliga kollegor som gillar att göra saker tillsammans!

Din roll

Vi ser en ökning av antalet större kunder och koncerner som vill implementera Next. Dessa har ofta en mer komplex bolagsstruktur och helhetsaffär. Detta ställer nya krav på oss som jobbar med Customer Onboarding och därför söker vi nu en kollega som vill jobba med att implementera denna typ av kund.

Vi tror att du kan ta med dig erfarenhet från att driva IT/Systemimplementationsprojekt och kan ta ett pragmatiskt perspektiv på detta. Vi tror att du med din erfarenhet tillsammans med några av våra mest erfarna konsulters höga branschkunskap kan forma ett nytt arbetssätt på just denna typ av mer komplexa organisationer som ska implementera Next.

Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.
Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

I din vardag kommer du att jobba med att identifiera kundens processer och hur dessa ska sättas upp och stödas av vår programvaruportfölj. Du ansvarar för implementationsprojektet från start till mål, projektets budget och för kontinuerlig dialog med kundens projektägare om hur projektet går. Du är en operativ del av projektet och håller ibland i utbildningar för kundens användare.

Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av Next produkter inte bara nytta i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling genom våra produkters förmågor.

Om dig

Vi söker dig som har en god erfarenhet inom IT projektledning och som gärna utgår från projektstyrningsmodeller men agerar utifrån ett adaptivt förhållningssätt. Du har goda kompetenser inom projektledning, IT-implementeringar samt ekonomi och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.

Du har ett genuint intresse för hur IT-baserade system kan underlätta för företag i deras vardag. Som Customer Onboarding Consultant behöver du vara strukturerad och välorganiserad för att kunna hantera de olika projekt som du ansvarar för.

Är du en prestigelös relationsbyggare och gillar träffa många olika typer av människor så kommer du passa bra i rollen som Senior customer onboarding consultant. Trivs du med ett varierande arbete där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder, så kommer du nå framgång i din roll. En del av våra större kunder har förgreningar till andra länder, så det kan därför även förekomma arbete i, eller i samarbete med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!


Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.


Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-726266


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Innesäljare till Voky!

Innesäljare
Läs mer Jul 4
Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Välkommen till Voky.

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste åren har vi gått från ett tiotal medarbetare till närmare hundra, samtidigt som vi också etablerat oss i flera nya städer. ?

Vi fortsätter att växa och söker nu en kundorienterad innesäljare med hög servicenivå till vårt huvudkontor i Linköping!

Din roll

Vi är glada att kunna presentera en ny medarbetare som ansluter till vårt framgångsrika säljteam! ????????? Som innesäljare kommer du att vara en viktig del av vårt team av dedikerade kundansvariga och ta ansvar för att hantera inkommande affärer med målet att skapa mervärde. Du kommer att arbeta tillsammans med fantastiska och engagerade kollegor som ger fullt stöd till alla nya medarbetare.

Ditt arbete som innesäljare kommer att omfatta operativ försäljning för våra befintliga kunder samt vårda snabba kundförbindelser. Varje dag kommer du att ta hand om en mängd olika förfrågningar och utarbeta offertförslag för affärer av varierande storlek och värde. Det är viktigt att du genomför en grundlig behovsanalys för att kunna identifiera kundernas behov och sträva efter att ständigt förbättra kundupplevelsen. Du ansvarar även för att maximera försäljningen genom effektiv merförsäljning.

En betydande del av din roll kommer innebära att skapa nya affärsmöjligheter genom att utforska och samverka med olika avdelningar hos vår kunder. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Linköping, där du ofta kommer att möta våra kunder i vårt inspirerande showroom. Här finns hundratals olika kundcase och produktsortiment som kunderna kan ta del av. Mestadels av dina kundkontakter kommer att ske digitalt via teamsmöten eller telefon, och det är här du kan utmärka dig med din utmärkta känsla för service och passion för att skapa nöjda kunder.

Om dig

Vi letar efter en passionerad säljare, antingen nyexaminerad från yrkeshögskolan eller med några års erfarenhet inom detaljhandeln. Som en van systemanvändare kommer du snabbt att bli hemmastadd och kunna dra nytta av våra moderna verktyg och system. Du är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar och din förmåga att anpassa dig gör dig till en stjärna inom försäljning.

Din sociala förmåga är din superkraft! I kombination med en positiv inställning skapar du snabbt starka och förtroendegivna relationer med våra kunder. Din energi och entusiasm smittar av sig på kollegorna och du blir den peppande och stöttande kraften i teamet. Du är en teamspelare men trivs likväl att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt.

När det kommer till att vara noggrann och strukturerad är du i en klass för dig själv. Du älskar att ha ordning och reda omkring dig och du ser till att varje detalj är på plats. Du tycker om att följa mallar och riktlinjer för att säkerställa strukturerad och enhetlig arbetsmetodik. Genom att arbeta enligt "The Voky Way" och driva dig själv mot uppsatta mål visar du att ingenting kan stoppa dig från att nå framgång.

Din lyhördhet för kundernas behov är en nyckelfaktor för din framgång. Du är alltid öppen för feedback och strävar efter att utvecklas i din roll som innesäljare. Med din kreativa ådra och öga för färg och form kan du se möjligheter där andra inte kan. Du är en innovatör som ständigt söker nya perspektiv och banar väg för framgångsrika affärer.

Om du känner igen dig i denna beskrivning och vill ta dig an utmaningarna i rollen som innesäljare, då är det dig vi söker! Ansök idag och låt din säljkarriär blomstra hos oss! ?

Om Voky

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.
Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är 15 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Maj 25
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 15 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Servicetekniker till MICROTEC i Linköping

Installationstekniker
Läs mer Jun 26
Servicetekniker till MICROTEC i Linköping

Är du tekniker och redo för nästa kliv? På MICROTEC får du jobba med världsledande teknik och söka lösningar utanför boxen. Uppskattar du även självständighet i arbetet och att samtidigt ha stödet av en mycket kompetent team kring dig så ska du absolut läsa vidare.

MICROTEC är ett högteknologiskt företag av engagerade människor som förser världen med de mest avancerade systemen för träindustrin. Som servicetekniker på MICROTEC hanterar du allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Du kommer att jobba med hela MICROTECs produktflora hos olika typer av kunder.

Du behöver tycka om att resa i arbetet, både inom Sverige men även i Europa. Din utgångspunkt blir Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer vilka dagar som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Du samarbetar både lokalt och globalt med mycket duktiga kollegor i ett växande välmående företag. Läs mer nedan!

Hos oss jobbar man i globala team för att utveckla nya produkter och funktioner. Internationella kontakter, team och samarbete är därför en del i det dagliga arbetet. Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara en del av MICROTECs framgångsrika team!

Din roll

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på MICROTECs samtliga produkter. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med upplärning, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer i deras arbete i kundprojekt och befintliga Servicetekniker ute hos kunder

Du har ansvar för att:

* Uppdatera hård- och mjukvara.

* Förbättra inställningar och kalibrera fungerande produkter att prestera ännu bättre.

* Felsökning på mekanik, elektronik, mjukvara, nätverk

* Ta kontakt med kund, lyssna in kundens behov och

* Samverka med dina kollegor och både ta hjälp av och stötta dem

* Aktivt bidra till ökad merförsäljning av MICROTECs produkter

I rollen kommer du att få besöka våra kunder, sågverk och övriga tillverkare inom träindustrin i Sverige, Norden och även Europa! Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer, service och eftermarknad hos våra kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens.

Om dig

För att trivas på MICROTEC behöver du tycka att det är kul att söka svar utan för boxen. Problemlösning är en stor del av jobbet. Du är prestigelös och lär dig av dina misstag och delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter med andra. Du gillar styrkan i ett team men är van och trygg med att jobba självständigt och kan planera upp din arbetsvecka på ett effektivt sätt. Du är även lyhörd för dina kunder och kan samarbeta med olika personlighetstyper på en arbetsplats.

* Du har ett stort tekniskt intresse
* Du har gedigen erfarenhet av service, felsökning och installationer helst inom tillverkande verksamheter, processindustri eller liknande

* Breda kunskaper inom mekanik, elektronik, mjukvara, nätverk eller optik med mera är meriterande

* B-körkort

* Kommunicera på svenska och engelska, övriga språk framförallt tyska är meriterande.


Om MICROTEC

MICROTEC är den mest innovativa leverantören av skanning och optimering för sågverks- och träförädlingsindustrin.
Med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa scannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

MICROTEC är världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin. Vi är en internationell företagsgrupp med kontor i Finland, Sverige, Italien, Tyskland, Kanada och USA.

MICROTEC har en stor andel RnD och utvecklar den teknik de använder själva, från exempelvis kamerachip till färdiga, industrianpassade produkter. Teknikinnehållet är högt och innefattar ett brett spektrum, ofta i absoluta framkant

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på MICROTEC.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia!

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 4
Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia!

Ta nästa steg i din karriär som Redovisningskonsult på Aspia och bli en del av vårt framgångsrika team! Vi söker en ambitiös och engagerad kollega som vill vara en del av oss som marknadsledare i branschen. Vi fortsätter vår tillväxtresa växa och söker nu en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping som vill vara med och utveckla sig själv, våra kunder och kollegor.

Hos oss får du dela din vardag med ett härligt och stöttande gäng kollegor och får arbeta inom ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv!

Din roll

Som Redovisningskonsult hos oss får du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på olika kunduppdrag tillsammans med ett team av kollegor, både från vårt kontor eller ute hos våra kunder. Du stöttar och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att leveranskvaliteten bibehåller en hög nivå. En viktig del av rollen är även att ge rådgivning och support till klienter i frågor relaterade till redovisning och ekonomi.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
· Upprätta bokslut och årsredovisningar
· Inkomstdeklarationer, privatpersoner och juridiska personer
· Kvalitetssäkra periodbokslut
· Löpande rapporteringar till kund
· Konsultationer och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar och stöttar varandra.

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Redovisningskonsult hos oss på Aspia behöver du ha en relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning, exempelvis en kandidatexamen eller annan eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, gärna i rollen som Redovisningskonsult. Du är självständig i kvalificerat redovisningsarbete och har vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar. Vidare har du en god analytisk förmåga och talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser det som mycket meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult alternativt har grunden för att bli det inom en nära framtid.

För att du ska utvecklas och trivas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar samarbete och trivs att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Om Aspia

Aspia är en av Sveriges ledande redovisnings- och revisionsbyråer. Vi erbjuder expertis och skräddarsydda lösningar inom ekonomi, redovisning, löneadministration och rådgivning till företag av alla storlekar och branscher. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och bygga starka och långsiktiga relationer med våra klienter.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Hos Aspia kommer du att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor och ha möjlighet att växa inom företaget.

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Aspia.

Sista ansökningsdag är den 13 augusti. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Effektiv inköpare/orderadministratör sökes till Voky!

Inköpare
Läs mer Jul 20
Effektiv inköpare/orderadministratör sökes till Voky!

Voky hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Kunderna är allt från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och börsnoterade bolag. Vår ambition är att revolutionera profilbranschen och vi söker nu en inköpare/orderadministratör som vill vara en del av teamet på inköpsavdelningen och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag


Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen? Som inköpare på Voky kommer du rakt in i en utvecklingsinriktad och energirik miljö. I rollen som inköpare/orderorderadministratör ansvarar du för att ordrar hanteras effektivt och korrekt under hela processen från inköp till leverans, så att beställda produkter levereras i enlighet med det kunden beställt. Som inköpare är du en spindel i nätet mellan våra säljare, kunder och leverantörer.

Vem trivs hos oss
Vi motiveras och drivs av att alltid överträffa våra kunders förväntningar, vilket leder till att vi utmanar alla gängse arbetssätt i branschen för att nå ökad effektivitet och kortare leveranstider! Vi arbetar utifrån ”The Voky Way”, vilket innebär standardiserade arbetssätt under ständig utveckling för att nå maximal optimering, kvalitet, kundnöjdhet och affärsnytta.

Om dig

Du är stresstålig, effektiv och noggrann. Du klarar att hantera ett högt tempo med många ordrar parallellt, har ”koll på läget” och strävar efter att hitta sätt att förbättra våra arbetssätt och rutiner på. Du har fallenhet för administrativt arbete, en förmåga att få saker gjorda och att ge god service. Du känner ägarskap för dina arbetsuppgifter och ser till att det du ansvarar för blir gjort i tid och med god kvalitet.

Du kan ha en utbildning från yrkeshögskola eller universitet, troligen med inriktning mot inköp, ekonomi, logistik eller ett närbesläktat område, eller har förvärvat erfarenhet inom orderadministration genom arbetslivserfarenhet. Datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om Oss

Voky och Nordic Souvenir ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och arbetsglädje! Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där drygt hälften av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är den 6 augusti. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
070-272 62 66


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Serviceminded kundservicemedarbetare till Voky och Nordic Souvenir!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 20
Serviceminded kundtjänstmedarbetare till Voky och Nordic Souvenir

Voky hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Vårt systerföretag Nordic Souvenir grundades 1939 och är idag störst i Norden på souvenirer. I vårt lagerförda sortiment återfinns tusentals egendesignade produkter. Voky och Nordic Souvenir ingår i Zollner Group – en familjeägd koncern med huvudkontor i Linköping. Vi söker nu en kollega som vill vara en del av vårt kundtjänstteam och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll

Du kommer att ingå i ett kundtjänst & back office-team med högt servicetänk och stort engagemang. Ditt uppdrag är att ge den bästa servicen till våra kunder i koncernens båda bolag.

Dina arbetsuppgifter består av att svara i telefon, hantera inkommande mejl, ta emot besökande kunder samt en del administrativa arbetsuppgifter. Du är ett ”ansikte utåt” för våra två företag. Arbetsuppgifterna i kundtjänsten är varierande och vid sidan av telefonsamtal, mejl och kundbesök kan du få jobba med allt från att registrera ordrar för Nordic Souvenirs kunder, till att svara på kundfrågor och hantera administration kring våra webbshoppar.

Om dig

Vi söker dig som vill jobba med människor och bidra till ett positivt och professionellt bemötande av våra kunder! Du har minst en gymnasieutbildning, och har du tidigare arbetat inom kundtjänst eller i en liknande roll är det meriterande.

Det är en självklarhet för dig att vara serviceinriktad, effektiv och lösningsorienterad i din kontakt med kunder. Du är stresstålig, strukturerad, noggrann och har förmåga att få saker gjorda och att ge god service.

Du känner ägarskap för dina arbetsuppgifter och ser till att det du ansvarar för blir gjort. Det är inga problem för dig att hantera ett högt tempo med många ärenden parallellt; du har ”koll på läget” och strävar efter att hitta sätt att förbättra våra arbetssätt och rutiner på.

God datorkunskap är ett måste för denna tjänst. Du är van att arbeta med olika datorprogram, samt talar och skriver flytande svenska. Engelska i tal och skrift är meriterande.

Om Oss

Voky och Nordic Souvenir ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och arbetsglädje! Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där drygt hälften av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är den 6 augusti. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
070-272 62 66


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

VD sökes till En Svensk Klassiker

Verkställande direktör
Läs mer Jul 7
Om jobbet

Nu kan du bli ambassadör för ett av Sveriges mest spännande varumärken - En Svensk Klassiker! Vi söker vår nästa VD som med passion och affärsmässighet ska fortsätta vidareutveckla vår verksamhet inom motion, hälsa och idrott. Ditt huvuduppdrag är att stötta våra lopp – Engelbrektsloppet, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet - för att göra svenskarna friskare. Dessutom ansvarar du för våra egna produkter och tjänster som ska öka och bredda motionerandet i Sverige.

Sedan starten 1971 har hittills cirka 100 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, En Svensk Klassiker Tjej eller En Svensk Klassiker Halva. Intresset för de olika klassikerloppen är stort och ökar ständigt. Totalt deltar 180 000 personer per år i de olika arrangörernas klassikerlopp. Tanken var då, precis som nu, att ge människor inspiration och motivation för att motionera året runt.

Samtidigt har vi sett att behovet av rörelse och motion är större än vad klassikerloppen kan erbjuda. Därför har vi under årens lopp utvecklat framgångsrika koncept såsom exempelvis Skolklassikern, Arbetsplatsklassikern, Min Klassiker och digitala tjänster som sänker trösklarna att röra på sig. Vår nuvarande VD lämnar sin tjänst vid årsskiftet och nu söker vi hans efterträdare.

Om tjänsten

Som VD har du blicken inställd på bättre folkhälsa och att motivera Sverige till rörelse! En Svensk Klassiker vill göra skillnad tillsammans med loppen och våra partners. Vår förmåga att mobilisera kraft tillsammans gör att både fysiska och digitala satsningar kan nå framgång. Som VD är du ytterst ansvarig för att genom ditt ledarskap skapa förutsättningar för att En Svensk Klassiker ska ta nästa steg. Vi är i dag en liten organisation som agerar tillsammans med andra, vilket ställer stora krav på att kunna samarbeta och förmåga att driva samverkan.

Ditt uppdrag är att stärka utvecklingen av de ingående loppen i En Svensk Klassiker och att säkerställa en ekonomiskt hållbar tillväxt. Du lägger stort fokus på affärsutveckling av våra tjänster vilket innebär att du initierar och vidareförädlar partnersamarbeten samt utvecklar våra digitala tjänster och ökar tillämpbarheten av vår digitala plattform. Du rapporterar till En Svensk Klassikers styrelse och har nära dialog med ordförande.

Vem är du?

Vi söker dig som vill göra skillnad och förstår varumärket En Svensk Klassikers betydelse. Som ambassadör leder och lever du som ett föredöme gällande hälsa och idrott och inspirerar andra till detsamma. Du har ett stort intresse och engagemang för event och motionsidrott.

Du tänker visionärt, men förstår också hur du kan omsätta det visionära till konkret handling och resultat. Relationsbyggande mot partners är centralt och något du ser berikar din handlingskraft. Vidare är du kommunikativt stark och har lätt att förmedla visioner och målbilder i såväl enskilda samtal som i större sammanhang. Du är lugn och trygg i ditt ledarskap, en styrka sett till dina mellanmänskliga förmågor.

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet från affärsutveckling, försäljning och strategiska marknadsfrågor i en ledande position. Du har erfarenhet av att bygga och utveckla en verksamhet. Du har en stor förståelse för hur digitala tjänster kan användas för att öka styrkan med En Svensk Klassiker och få fler till våra lopp och fler som motionerar. Sist men inte minst har du erfarenhet av hur ideella rörelser/demokratiskt styrda organisationer är uppbyggda och fungerar.

Om arbetsplatsen

Vi har i dag en virtuell organisation där möjlighet till kontor finns i anslutning till någon av orterna Lidingö, Mora, Motala, Norberg eller Vansbro. På någon av dessa orter har du ditt kontor. För att vara framgångsrik i relationen mot partners behöver du kunna vara i Stockholm 1-2 dagar i veckan. I samband med klassikerloppen är du självklart på plats på respektive ort.

Om En Svensk Klassiker

ESK har som mål att öka intresset för att motionera och bidra till fler deltagare i ägarnas lopp. ESK vill bidra till en bättre folkhälsa och göra Sverige till världens mest hälsosamma land. Vi driver och stimulerar till rörelse oavsett ålder och hälsonivå genom: Skolklassikern, Min Klassiker, Arbetplatsklassikern/Sverigeklassikern, De klassiska loppen – Engelbrektsloppet, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson, johanna.andersson@eissrekrytering.se eller Mia Neander, mia.neander@eissrekrytering.se på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på En Svensk Klassiker.Lättast att nå oss är via mail, alternativt ringa Johanna Andersson från måndagen den 17 juli.

Ansökningar tas emot till den 31 juli och intervjufasen startar i augusti månad, tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säljare med flexibla arbetstider sökes till Verisure!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 15
Är du taggad på ett spännande uppdrag för Verisure?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker nu målmedvetna medarbetare som vill utvecklas i sin säljroll hos oss på Verisure. Vi är ett säkerhetsbolag med branschens mest nöjda kunder. Pga av vår höga tillväxt erbjuder vi nu helt fria arbetspass - jobba så mycket eller lite som du vill! Du behöver inte ha tidigare säljerfarenhet, det viktigaste är att du är motiverad och vill lära dig yrket som säljare.Är det hos oss du ska ta ditt nästa kliv och bli en del av vårt säljteam?

Din roll

Som säljare hos oss kommer du att vara länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Du kommer att lära dig allt inom kundrådgivning, säljsamtal och hur man skapar goda och förtroendefulla kundrelationer. Du kommer att få gå interna säljutbildningar och få stöd i din egen utvecklingskurva som säljare.

När du är klar med introduktion och utbildning så kommer du att förstå våra kunders behov och önskemål samt kunna erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad och vill arbeta extra i ett yrke som innehåller service och försäljning. Du gillar att kommunicera med andra människor och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara en del av ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Du anser att det är viktigt att vara professionell, tillitsfull och förtroendeingivande.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation. Tjänstens placering är på vårt huvudkontor i Linköping och du kan välja att arbeta dagtid, kvällstid eller helger.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samtSecuritas Direct i Spanien, Portugal och Sverige.År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure.

Sista ansökningsdag är den 31 juli men vi tillsätter tjänster löpande så sök redan idag!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Tomas Köhler
Rekryteringskonsult
tomas.köhler@eissrekrytering.se
070-202 66 60


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Account Managers till Voky i Linköping!

Account manager
Läs mer Jun 8
Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Välkommen till Voky.

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste åren har vi gått från ett tiotal medarbetare till närmare hundra, samtidigt som vi också etablerat oss i flera nya städer. ?

Vi fortsätter att växa och söker nu fler Account Managers till vårt huvudkontor i Linköping.

Din roll

Vi söker fler briljanta Account Managers för att bli en del av vårt team på Voky! Som Account Manager arbetar du med konceptförsäljning av produkter som utvecklar kundens varumärke och som därmed gynnar kundens affärsutveckling. Du ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hanterar en portfölj av befintliga kunder och bygger långsiktiga relationer.Du skapar lojalitet och kundnöjdhet genom hög närvaro, täta kontakter samt relevanta aktiviteter och kampanjer som skapar mervärde till kunden. Du arbetar konceptuellt med våra kunder och erbjuder helhetslösningar där digitala och automatiserade system hjälper dig och kunden att kontrollera hela flödet. ????

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

Hantera en portfölj av befintliga kunder och bygga relationer genom att vara den primära kontaktpersonen för deras frågor och behov.
Identifiera och driva nya affärsmöjligheter för att öka försäljningen och utöka kundbasen.
Samarbeta med vårt team för att tillhandahålla kunderna högkvalitativ service och säkerställa att deras behov och förväntningar uppfylls.
Genomföra marknads- och konkurrensanalys för att förstå kundernas branscher och positionera Voky som en stark partner.


Om dig

Du är en självgående och drivande Account Manager med minst 3 års erfarenhet av försäljning, som vill fortsätta utvecklas i en spännande och växande organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet inom försäljning av kundunika varor.

Du är flexibel och har förmågan att hantera flera projekt samtidigt, med hög precision och uppmärksamhet på detaljer. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en hög energinivå och en positiv inställning som smittar av sig på andra. Struktur, ordning och reda är några ord som kännetecknar dig och du har lätt att lära dig och arbetar prestigelöst efter företagets etablerade processer och best practice. Du är en målmedveten person som är resultatinriktad och alltid strävar efter att uppnå dina mål. Du är självsäker och har förmågan att bygga förtroende med nya och befintliga kunder, och du har en passion för att leverera högkvalitativa kundupplevelser. Vi säljer lösningar till våra kunder, du ser därför vikten av att förstå kundens behov och problem för att kunna erbjuda en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar mervärde. Dina kommunikativa skills är utomordentliga och du har en förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljöer. Givetvis är du grym på att identifiera och driva nya affärsmöjligheter. Då resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav. Tjänstebil ingår!

På Voky strävar vi efter att bygga en företagskultur som främjar innovation, samarbete och kreativitet. Vi söker en person som kan bidra till vår kultur och som vill vara en del av vårt team. Om du är passionerad om att ta dina färdigheter till nästa nivå och vill vara en del av ett framgångsrikt team, då är detta rätt roll för dig. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Voky

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.
Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är 5 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior customer onboarding consultant

Projektledare, IT
Läs mer Maj 23
Senior customer onboarding consultant sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fina och inspirerande lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways” Då ska du söka rollen som Senior customer onboarding consultant hos Next!

Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med på vår fantastiska tillväxtresa och arbeta i ett bolag med en stor internationell potential. Här är det högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och mycket utrymme för idéer och utveckling. Du kommer att jobba i ett företag fyllt av härliga kollegor som gillar att göra saker tillsammans!

Din roll

Vi ser en ökning av antalet större kunder och koncerner som vill implementera Next. Dessa har ofta en mer komplex bolagsstruktur och helhetsaffär. Detta ställer nya krav på oss som jobbar med Customer Onboarding och därför söker vi nu en kollega som vill jobba med att implementera denna typ av kund.

Vi tror att du kan ta med dig erfarenhet från att driva IT/Systemimplementationsprojekt och kan ta ett pragmatiskt perspektiv på detta. Vi tror att du med din erfarenhet tillsammans med några av våra mest erfarna konsulters höga branschkunskap kan forma ett nytt arbetssätt på just denna typ av mer komplexa organisationer som ska implementera Next.

Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.
Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

I din vardag kommer du att jobba med att identifiera kundens processer och hur dessa ska sättas upp och stödas av vår programvaruportfölj. Du ansvarar för implementationsprojektet från start till mål, projektets budget och för kontinuerlig dialog med kundens projektägare om hur projektet går. Du är en operativ del av projektet och håller ibland i utbildningar för kundens användare.

Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av Next produkter inte bara nytta i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling genom våra produkters förmågor.

Om dig

Vi söker dig som har en god erfarenhet inom IT projektledning och som gärna utgår från projektstyrningsmodeller men agerar utifrån ett adaptivt förhållningssätt. Du har goda kompetenser inom projektledning, IT-implementeringar samt ekonomi och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.

Du har ett genuint intresse för hur IT-baserade system kan underlätta för företag i deras vardag. Som Customer Onboarding Consultant behöver du vara strukturerad och välorganiserad för att kunna hantera de olika projekt som du ansvarar för.

Är du en prestigelös relationsbyggare och gillar träffa många olika typer av människor så kommer du passa bra i rollen som Senior customer onboarding consultant. Trivs du med ett varierande arbete där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder, så kommer du nå framgång i din roll. En del av våra större kunder har förgreningar till andra länder, så det kan därför även förekomma arbete i, eller i samarbete med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!


Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.


Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 16 april 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-726266


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Kundansvarig till Voky i Linköping!

Account manager
Läs mer Maj 29
Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Välkommen till Voky.

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste åren har vi gått från ett tiotal medarbetare till närmare hundra, samtidigt som vi också etablerat oss i flera nya städer. ?

Har du studerat försäljning på Yrkeshögskola och är nyexaminerad, eller har du några års erfarenhet av försäljning och vill fördjupa dina kunskaper? Varmt välkommen med en ansökan för rollen som kundansvarig till vårt huvudkontor i Linköping!

Din roll

Som kundansvarig arbetar du med konceptförsäljning av produkter som utvecklar kundens varumärke och som därmed gynnar kundens affärsutveckling. Du ansvarar för att hantera en portfölj av befintliga kunder och bygga långsiktiga relationer.Du skapar lojalitet och kundnöjdhet genom hög närvaro, täta kontakter samt relevanta aktiviteter och kampanjer som skapar mervärde till kunden. Du arbetar konceptuellt med våra kunder och erbjuder helhetslösningar där digitala och automatiserade system hjälper dig och kunden att kontrollera hela flödet. ????

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

Hantera en portfölj av befintliga kunder och bygga relationer genom att vara den primära kontaktpersonen för deras frågor och behov.
Identifiera och driva nya affärsmöjligheter för att öka försäljningen.
Samarbeta med vårt team för att tillhandahålla kunderna högkvalitativ service och säkerställa att deras behov och förväntningar uppfylls.
Genomföra marknads- och konkurrensanalys för att förstå kundernas branscher och positionera Voky som en stark partner.


Om dig

Vi söker dig som antingen har några års erfarenhet av försäljning eller som är nyexaminerad säljare från ex. TUC eller Affärshögskolan. Du är nyfiken på rollen som kundansvarig och vill utvecklas i en spännande och växande organisation.

Du är flexibel och har förmågan att hantera flera projekt samtidigt, med hög precision och uppmärksamhet på detaljer. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en hög energinivå och en positiv inställning som smittar av sig på andra. Struktur, ordning och reda är några ord som kännetecknar dig och du har lätt att lära dig och arbetar prestigelöst efter företagets etablerade processer och best practice. Du är en målmedveten person som är resultatinriktad och alltid strävar efter att uppnå dina mål. Du är självsäker och har förmågan att bygga förtroende. Vi säljer lösningar till våra kunder, du ser därför vikten av att förstå kundens behov och problem för att kunna erbjuda en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar mervärde. Dina kommunikativa skills är utomordentliga och du har en förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljöer. Då resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav.

På Voky strävar vi efter att bygga en företagskultur som främjar innovation, samarbete och kreativitet. Vi söker en person som kan bidra till vår kultur och som vill vara en del av vårt team. Om du är passionerad om att ta dina färdigheter till nästa nivå och vill vara en del av ett framgångsrikt team, då är detta rätt roll för dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är 16 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Försäljningschef till NTM Media i Linköping!

Försäljningschef
Läs mer Maj 24
Försäljningschef till NTM Media i Linköping!

Vi söker en dynamisk och resultatorienterad Försäljningschef till NTM Media, en del av NTM - Sveriges största mediekoncern inom lokal nyhetsmedia. NTM Media har verksamhet i Småland, Östergötland, Sörmland, Gotland, Uppland och Norr. Som Försäljningschef i Linköping kommer du att ha en central roll i att nå våra mål och stärka vår position på marknaden!

Din roll

Som Försäljningschef på NTM Media kommer du att bli ansvarig för ett kompetent team på tio säljare i Linköping. Du har personal-, budget-, och resultatansvar för ditt team och leder, coachar och stöttar dina medarbetare i deras utveckling. Du är en närvarande ledare och en stark förebild som syns genom en lokal närvaro på marknaden.

I rollen arbetar du för att uppnå säljteamets tillväxtmål och säkerställer att vi jobbar enligt bolagets gemensamma säljstrategi och säljprocess. Du blir en nyckelspelare i teamet och har möjlighet att påverka och forma vår försäljningsstrategi tillsammans med dina kollegor. I ditt uppdrag är du delaktig i hela bolagets utveckling och du är behjälplig även utanför ditt eget team. Du ingår i den regionala säljledningen för Östergötland & Sörmland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leda teamet för att uppnå försäljningsmål och överträffa budget
Motivera, coacha och utveckla ditt team
Budget, prognos och OKR-arbete
Upprätta aktivitetsplaner kopplat till OKR samt följa upp på aktiviteter och resultat
Rekrytering, utvecklingssamtal och upprättande av kompetensutvecklingsplaner
Leda motiverande team- och avdelningsmöten
Leda workshops internt/externt tillsammans med specialister och stakeholders
Bistå övriga försäljningsteam i utvecklingsprojekt
Utveckla och implementera strategier för att ökaförsäljningen och marknadsandelar
Skapa och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder
Följa marknadstrender och konkurrenters aktiviteter för att förbli konkurrenskraftig
Delta i ledningsgruppsarbete


På NTM Media erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Företaget och branschen befinner sig i en utvecklingsfas för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som har fokus på digitalisering och tjänster/produkter inom området. Om du är en driven och entusiastisk ledare som brinner för försäljning och vill vara en del av en innovativ mediekoncern, ser vi fram emot din ansökan!

Om dig

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av försäljning inom tjänstesektorn och har erfarenhet av att leda och motivera framgångsrika säljteam. Vidare har du erfarenhet av rapportering, prognosarbete och har arbetat med utvecklings- och förändringsarbete/projektledning sedan tidigare. En relevant utbildning inom området eller erfarenhet från digital försäljning och marknadsföring är meriterande.

Som ledare är du pedagogisk, inspirerande och nyfiken. Du är engagerad, coachande och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du motiverar och entusiasmerar ditt team för att uppnå satta resultat- och försäljningsmål. Du är en tydlig ledare som kan tänka utanför boxen och är duktig på att kommunicera och samarbeta både internt och externt. På NTM Media har vi en ledarskapsprofil med värdeorden Tydlig, Lyhörd, Närvarande och Förebild/kulturbärare, vilket du såklart identifierar dig med. Vi värdesätter också kreativitet och nytänkande, där du som medarbetare är med och bidrar till vår gemensamma framgång!

Om NTM Media

NTM Media är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. Vi levererar lokala nyheter varje dag och verkar för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i.

Med 19 prenumererade nyhetstitlar, från Vimmerby till Luleå, har vi en räckvidd på nästan en miljon print- och digitala läsare per vecka.? Det ger våra kunder en unik möjlighet att få synlighet i ett trovärdigt sammanhang som stärker deras varumärke, och med en köpstark målgrupp som ger en hög avkastning på medieinvesteringen.

Vi är en gemensam säljorganisation för samtliga varumärken inom NTM. Våra medarbetare är baserade på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. Genom Sveriges starkaste lokala nyhetskanaler erbjuder vi en räckvidd som ger effekt. Som helhetsleverantör inom marknadsföring kan vi agera som rådgivare och hjälpa våra kunder att synas i rätt kanal baserat på behov och budskap.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media.

Sista ansökningsdag är den 14 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Account Managers till Voky i Linköping!

Account manager
Läs mer Maj 5
Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Välkommen till Voky.

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste åren har vi gått från ett tiotal medarbetare till närmare hundra, samtidigt som vi också etablerat oss i flera nya städer. ?

Vi fortsätter att växa och söker nu fler Account Managers till vårt huvudkontor i Linköping.

Din roll

Vi söker fler briljanta Account Managers för att bli en del av vårt team på Voky! Som Account Manager arbetar du med konceptförsäljning av produkter som utvecklar kundens varumärke och som därmed gynnar kundens affärsutveckling. Du ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hanterar en portfölj av befintliga kunder och bygger långsiktiga relationer.Du skapar lojalitet och kundnöjdhet genom hög närvaro, täta kontakter samt relevanta aktiviteter och kampanjer som skapar mervärde till kunden. Du arbetar konceptuellt med våra kunder och erbjuder helhetslösningar där digitala och automatiserade system hjälper dig och kunden att kontrollera hela flödet. ????

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

Hantera en portfölj av befintliga kunder och bygga relationer genom att vara den primära kontaktpersonen för deras frågor och behov.
Identifiera och driva nya affärsmöjligheter för att öka försäljningen och utöka kundbasen.
Samarbeta med vårt team för att tillhandahålla kunderna högkvalitativ service och säkerställa att deras behov och förväntningar uppfylls.
Genomföra marknads- och konkurrensanalys för att förstå kundernas branscher och positionera Voky som en stark partner.


Om dig

Du är en självgående och drivande Account Manager med minst 3 års erfarenhet av försäljning, som vill fortsätta utvecklas i en spännande och växande organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet inom försäljning av kundunika varor.

Du är flexibel och har förmågan att hantera flera projekt samtidigt, med hög precision och uppmärksamhet på detaljer. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en hög energinivå och en positiv inställning som smittar av sig på andra. Struktur, ordning och reda är några ord som kännetecknar dig och du har lätt att lära dig och arbetar prestigelöst efter företagets etablerade processer och best practice. Du är en målmedveten person som är resultatinriktad och alltid strävar efter att uppnå dina mål. Du är självsäker och har förmågan att bygga förtroende med nya och befintliga kunder, och du har en passion för att leverera högkvalitativa kundupplevelser. Vi säljer lösningar till våra kunder, du ser därför vikten av att förstå kundens behov och problem för att kunna erbjuda en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar mervärde. Dina kommunikativa skills är utomordentliga och du har en förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljöer. Givetvis är du grym på att identifiera och driva nya affärsmöjligheter. Då resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav. Tjänstebil ingår!

På Voky strävar vi efter att bygga en företagskultur som främjar innovation, samarbete och kreativitet. Vi söker en person som kan bidra till vår kultur och som vill vara en del av vårt team. Om du är passionerad om att ta dina färdigheter till nästa nivå och vill vara en del av ett framgångsrikt team, då är detta rätt roll för dig. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Voky

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.
Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Voky.

Sista ansökningsdag är 5 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Systemingenjör till MICROTEC Linköping

Applikationskonsult
Läs mer Maj 2
Vill du använda dina systemkunskaper på nya sätt? På MICROTEC får du jobba med världsledande teknik och söka lösningar utanför boxen. Uppskattar du även självständighet i arbetet och att samtidigt ha stödet av en mycket kompetent team kring dig så ska du absolut läsa vidare. Mycket goda utvecklingsmöjligheter erbjuds.

MICROTEC är ett högteknologiskt företag av engagerade människor som förser världen med de mest avancerade systemen för träindustrin. Som systemingenjör kommer du primärt att bli expert på MICROTECs mjukvaror för sågverk, jobba med installation och kundanpassning av olika mjukvaror i kundens produktionslinor? Din arbetsplats är ute hos sågverkskunder främst i Sverige och Norge.

Du behöver tycka om att resa i arbetet, och vara ute hos kund ett par veckor i taget. Din utgångspunkt och intern arbetsplats är Linköping där du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar du samt planerar dina kommande uppdrag tillsammans med övriga resurser. Du kommer även vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete för nya funktioner och produkter, en av flera kravställare.

Du samarbetar både lokalt och globalt med mycket duktiga kollegor i ett växande välmående företag.
Internationella kontakter, team och samarbete är därför en del i det dagliga arbetet. Läs mer nedan.

Din roll

MICROTECs produkter finns integrerade i hela produktionslinan i alltifrån sortering av inkommande stockar till färdig slutprodukt till slutkonsument. Du jobbar främst med de olika mjukvarorna men behöver ha förståelse för hela kedjan av processer.

I projekten jobbar du lösningsorienterat och skräddarsyr efter förutsättningar på plats. Du jobbar tillsammans med kollegor från olika kontor inom MICROTEC samt med externa resurser. Arbetet på plats hos kund samordnas av en projektledare, där du ingår som en viktig resurs.

Som systemingenjör på MICROTEC ansvarar du primärt för att:

*Installera olika mjukvaror i produktionslina på sågverk

*Anpassa och integrera mjukvara till övriga system

*Under processen samarbeta med sågverkets personal, MICROTECs team samt externa resurser från andra leverantörer.

*Bidra till förbättringar, utveckling av nya produkter och funktioner samt standardisering av lösningar för enklare integration och ökad driftsäkerhet av systemen.


Om dig

För att trivas i rollen behöver du gilla att tänka självständigt, många gånger utanför boxen, medan du använder dig av dina befintliga kunskaper och söker lösningar tillsammans med kollegor. Du gillar att utvecklas och lära nytt och kan ta egna beslut. Du behöver besitta en god social förmåga då du kommer att jobba tillsammans med många olika personer både internt inom MICROTEC och med extern personal. Du ser resandet som en fördel med tjänsten.

Med till MICROTEC har du:

*Kunskaper i programmering. C++ är ett krav, övriga språk och systemkunskaper är meriterande

*Förståelse för förutsättningar i tillverkande verksamheter. Erfarenhet från tillverkande basindustri, sågverk, pappersbruk med mera är särskilt meriterande

*B-Körkort

*Mycket god svenska och engelska är ett krav, övriga språk framförallt tyska är meriterande


Om MICROTEC

MICROTEC är den mest innovativa leverantören av skanning och optimering för sågverks- och träförädlingsindustrin.
Med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa scannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

MICROTEC är världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin. Vi är en internationell företagsgrupp med kontor i Finland, Sverige, Italien, Tyskland, Kanada och USA.

MICROTEC har en stor andel R&D och utvecklar den teknik de använder själva, från exempelvis kamerachip till färdiga, industrianpassade produkter. Teknikinnehållet är högt och innefattar ett brett spektrum, ofta i absoluta framkant

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på MICROTEC

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior customer onboarding consultant

Projektledare, IT
Läs mer Apr 17
Senior customer onboarding consultant sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fina och inspirerande lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways” Då ska du söka rollen som Senior customer onboarding consultant hos Next!

Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med på vår fantastiska tillväxtresa och arbeta i ett bolag med en stor internationell potential. Här är det högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och mycket utrymme för idéer och utveckling. Du kommer att jobba i ett företag fyllt av härliga kollegor som gillar att göra saker tillsammans!

Din roll

Vi ser en ökning av antalet större kunder och koncerner som vill implementera Next. Dessa har ofta en mer komplex bolagsstruktur och helhetsaffär. Detta ställer nya krav på oss som jobbar med Customer Onboarding och därför söker vi nu en kollega som vill jobba med att implementera denna typ av kund.

Vi tror att du kan ta med dig erfarenhet från att driva IT/Systemimplementationsprojekt och kan ta ett pragmatiskt perspektiv på detta. Vi tror att du med din erfarenhet tillsammans med några av våra mest erfarna konsulters höga branschkunskap kan forma ett nytt arbetssätt på just denna typ av mer komplexa organisationer som ska implementera Next.

Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.
Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

I din vardag kommer du att jobba med att identifiera kundens processer och hur dessa ska sättas upp och stödas av vår programvaruportfölj. Du ansvarar för implementationsprojektet från start till mål, projektets budget och för kontinuerlig dialog med kundens projektägare om hur projektet går. Du är en operativ del av projektet och håller ibland i utbildningar för kundens användare.

Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av Next produkter inte bara nytta i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling genom våra produkters förmågor.

Om dig

Vi söker dig som har en god erfarenhet inom IT projektledning och som gärna utgår från projektstyrningsmodeller men agerar utifrån ett adaptivt förhållningssätt. Du har goda kompetenser inom projektledning, IT-implementeringar samt ekonomi och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.

Du har ett genuint intresse för hur IT-baserade system kan underlätta för företag i deras vardag. Som Customer Onboarding Consultant behöver du vara strukturerad och välorganiserad för att kunna hantera de olika projekt som du ansvarar för.

Är du en prestigelös relationsbyggare och gillar träffa många olika typer av människor så kommer du passa bra i rollen som Senior customer onboarding consultant. Trivs du med ett varierande arbete där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder, så kommer du nå framgång i din roll. En del av våra större kunder har förgreningar till andra länder, så det kan därför även förekomma arbete i, eller i samarbete med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!


Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.


Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 16 april 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-726266


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Systemingenjör till MICROTEC Linköping

Applikationskonsult
Läs mer Mar 30
Systemingenjör till MICROTEC i Linköping

Vill du använda dina systemkunskaper på nya sätt? På MICROTEC får du jobba med världsledande teknik och söka lösningar utanför boxen. Uppskattar du även självständighet i arbetet och att samtidigt ha stödet av en mycket kompetent team kring dig så ska du absolut läsa vidare. Mycket goda utvecklingsmöjligheter erbjuds.

MICROTEC är ett högteknologiskt företag av engagerade människor som förser världen med de mest avancerade systemen för träindustrin. Som systemingenjör kommer du primärt att bli expert på MICROTECs mjukvaror för sågverk, jobba med installation och kundanpassning av olika mjukvaror i kundens produktionslinor? Din arbetsplats är ute hos sågverkskunder främst i Sverige och Norge.

Du behöver tycka om att resa i arbetet, och vara ute hos kund ett par veckor i taget. Din utgångspunkt och intern arbetsplats är Linköping där du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar du samt planerar dina kommande uppdrag tillsammans med övriga resurser. Du kommer även vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete för nya funktioner och produkter, en av flera kravställare.

Du samarbetar både lokalt och globalt med mycket duktiga kollegor i ett växande välmående företag.
Internationella kontakter, team och samarbete är därför en del i det dagliga arbetet. Läs mer nedan.

Din roll

MICROTECs produkter finns integrerade i hela produktionslinan i alltifrån sortering av inkommande stockar till färdig slutprodukt till slutkonsument. Du jobbar främst med de olika mjukvarorna men behöver ha förståelse för hela kedjan av processer.

I projekten jobbar du lösningsorienterat och skräddarsyr efter förutsättningar på plats. Du jobbar tillsammans med kollegor från olika kontor inom MICROTEC samt med externa resurser. Arbetet på plats hos kund samordnas av en projektledare, där du ingår som en viktig resurs.

Som systemingenjör på MICROTEC ansvarar du primärt för att:

Installera olika mjukvaror i produktionslina på sågverk
Anpassa och integrera mjukvara till övriga system
Under processen samarbeta med sågverkets personal, MICROTECs team samt externa resurser från andra leverantörer.
Bidra till förbättringar, utveckling av nya produkter och funktioner samt standardisering av lösningar för enklare integration och ökad driftsäkerhet av systemen.


Om dig

För att trivas i rollen behöver du gilla att tänka självständigt, många gånger utanför boxen, medan du använder dig av dina befintliga kunskaper och söker lösningar tillsammans med kollegor. Du gillar att utvecklas och lära nytt och kan ta egna beslut. Du behöver besitta en god social förmåga då du kommer att jobba tillsammans med många olika personer både internt inom MICROTEC och med extern personal. Du ser resandet som en fördel med tjänsten.

Med till MICROTEC har du:

Kunskaper i programmering. C++ är ett krav, övriga språk och systemkunskaper är meriterande
Förståelse för förutsättningar i tillverkande verksamheter. Erfarenhet från tillverkande basindustri, sågverk, pappersbruk med mera är särskilt meriterande
B-Körkort
Mycket god svenska och engelska är ett krav, övriga språk framförallt tyska är meriterande


Om MICROTEC

MICROTEC är den mest innovativa leverantören av skanning och optimering för sågverks- och träförädlingsindustrin.
Med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa scannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

MICROTEC är världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin. Vi är en internationell företagsgrupp med kontor i Finland, Sverige, Italien, Tyskland, Kanada och USA.

MICROTEC har en stor andel R&D och utvecklar den teknik de använder själva, från exempelvis kamerachip till färdiga, industrianpassade produkter. Teknikinnehållet är högt och innefattar ett brett spektrum, ofta i absoluta framkant

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på MICROTEC

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Head of Sales Development till Next One Technology i Linköping!

Försäljningschef
Läs mer Mar 31
Head of Sales Development till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fantastiska lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways”? Vi söker dig som med ett coachande och motiverande ledarskap vill vara med och ta Next till nästa nivå!

Din roll

Som Head of Sales Development på Next kommer du att leda ett team Sales Development Representatives i Sverige, Norge och Storbritannien. Ditt uppdrag blir att coacha och stötta ditt team för att framgångsrikt hantera leads från Next digitala plattformar, och genom proaktivt försäljningsarbete skapa affärsmöjligheter för Next. Du kommer att rapportera till Chief Marketing Officer och ingå i Managment Forum, en utökad ledningsgrupp inom bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leda ditt team, ansvara för personlig utveckling och karriärutveckling för teammedlemmarna

• Arbeta med processförbättringar, identifiera förbättringsmöjligheter för exempelvis utveckling av samtalskvalitet, onboardingprocess, utformning av försäljnings- och marknadsföringsmaterial m.m.

• Ansvar för onboarding för nya teammedlemmar

• Ansvar för system/verktyg inom marknadsföring och försäljning, identifiera nyheter inom området

• Ansvar för lead generering från mässor ochandra partnersamarbeten

• Försäljningsansvarig för Next Planning, Next’s digitala affär.

• Rapportering av teamets försäljning och leverans

• Samarbeta med Sales Directors på respektive marknad för att säkerställa kvaliteten på bokade möten, uppföljning av statistik

• Säkerställa att teamet rapporterar i HubSpot och andra kanaler

Om dig

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av försäljning och haft en ledande roll, gärna i ett SaaS-bolag. Du har erfarenhet av rapportering, prognosarbete och har arbetat med utvecklings- och förändringsarbete tidigare. Vidare har du arbetat i CRM-system och har en god förmåga att driva projekt framåt. Vi ser positivt på om du har arbetat i ett bolag i tillväxt sedan tidigare.

Som ledare är du engagerad, coachande och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du motiverar och entusiasmerar ditt team för att uppnå satta resultat- och försäljningsmål. På Next värdesätter vi kreativitet och nytänkande, där du som medarbetare är med och bidrar till vår gemensamma framgång.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping, men resor förekommer till Norge och Storbritannien.

Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Idag är vi över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technologies.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering & search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Servicetekniker till MICROTEC i Linköping

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Apr 3
Servicetekniker till MICROTEC i Linköping

Är du tekniker och redo för nästa kliv? På MICROTEC får du jobba med världsledande teknik och söka lösningar utanför boxen. Uppskattar du även självständighet i arbetet och att samtidigt ha stödet av en mycket kompetent team kring dig så ska du absolut läsa vidare.

MICROTEC är ett högteknologiskt företag av engagerade människor som förser världen med de mest avancerade systemen för träindustrin. Som servicetekniker på MICROTEC hanterar du allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Du kommer att jobba med hela MICROTECs produktflora hos olika typer av kunder.

Du behöver tycka om att resa i arbetet, både inom Sverige men även i Europa. Din utgångspunkt blir Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer vilka dagar som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Du samarbetar både lokalt och globalt med mycket duktiga kollegor i ett växande välmående företag. Läs mer nedan!

Hos oss jobbar man i globala team för att utveckla nya produkter och funktioner. Internationella kontakter, team och samarbete är därför en del i det dagliga arbetet. Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara en del av MICROTECs framgångsrika team!

Din roll

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på MICROTECs samtliga produkter. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med upplärning, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer i deras arbete i kundprojekt och befintliga Servicetekniker ute hos kunder

Du har ansvar för att:

Uppdatera hård- och mjukvara.
Förbättra inställningar och kalibrera fungerande produkter att prestera ännu bättre.
Felsökning på mekanik, elektronik, mjukvara, nätverk
Ta kontakt med kund, lyssna in kundens behov och
Samverka med dina kollegor och både ta hjälp av och stötta dem
Aktivt bidra till ökad merförsäljning av MICROTECs produkter

I rollen kommer du att få besöka våra kunder, sågverk och övriga tillverkare inom träindustrin i Sverige, Norden och även Europa! Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer, service och eftermarknad hos våra kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens.

Om dig

För att trivas på MICROTEC behöver du tycka att det är kul att söka svar utan för boxen. Problemlösning är en stor del av jobbet. Du är prestigelös och lär dig av dina misstag och delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter med andra. Du gillar styrkan i ett team men är van och trygg med att jobba självständigt och kan planera upp din arbetsvecka på ett effektivt sätt. Du är även lyhörd för dina kunder och kan samarbeta med olika personlighetstyper på en arbetsplats.

Du har ett stort tekniskt intresse
Du har gedigen erfarenhet av service, felsökning och installationer helst inom tillverkande verksamheter, processindustri eller liknande
Breda kunskaper inom mekanik, elektronik, mjukvara, nätverk eller optik med mera är meriterande
B-körkort
Kommunicera på svenska och engelska, övriga språk framförallt tyska är meriterande.


Om MICROTEC

MICROTEC är den mest innovativa leverantören av skanning och optimering för sågverks- och träförädlingsindustrin.
Med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa scannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

MICROTEC är världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin. Vi är en internationell företagsgrupp med kontor i Finland, Sverige, Italien, Tyskland, Kanada och USA.

MICROTEC har en stor andel R&D och utvecklar den teknik de använder själva, från exempelvis kamerachip till färdiga, industrianpassade produkter. Teknikinnehållet är högt och innefattar ett brett spektrum, ofta i absoluta framkant

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på MICROTEC.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior customer onboarding consultant

Projektledare, IT
Läs mer Mar 22
Senior customer onboarding consultant sökes till Next One Technology i Linköping!

Vill du jobba i ett expansivt bolag med fina och inspirerande lokaler med stans bästa läge? Är du intresserad av att vara med på Next tillväxresa och bidra till vår mission ”Building New Ways” Då ska du söka rollen som Senior customer onboarding consultant hos Next!

Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med på vår fantastiska tillväxtresa och arbeta i ett bolag med en stor internationell potential. Här är det högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och mycket utrymme för idéer och utveckling. Du kommer att jobba i ett företag fyllt av härliga kollegor som gillar att göra saker tillsammans!

Din roll

Vi ser en ökning av antalet större kunder och koncerner som vill implementera Next. Dessa har ofta en mer komplex bolagsstruktur och helhetsaffär. Detta ställer nya krav på oss som jobbar med Customer Onboarding och därför söker vi nu en kollega som vill jobba med att implementera denna typ av kund.

Vi tror att du kan ta med dig erfarenhet från att driva IT/Systemimplementationsprojekt och kan ta ett pragmatiskt perspektiv på detta. Vi tror att du med din erfarenhet tillsammans med några av våra mest erfarna konsulters höga branschkunskap kan forma ett nytt arbetssätt på just denna typ av mer komplexa organisationer som ska implementera Next.

Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.
Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

I din vardag kommer du att jobba med att identifiera kundens processer och hur dessa ska sättas upp och stödas av vår programvaruportfölj. Du ansvarar för implementationsprojektet från start till mål, projektets budget och för kontinuerlig dialog med kundens projektägare om hur projektet går. Du är en operativ del av projektet och håller ibland i utbildningar för kundens användare.

Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av Next produkter inte bara nytta i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling genom våra produkters förmågor.

Om dig

Vi söker dig som har en god erfarenhet inom IT projektledning och som gärna utgår från projektstyrningsmodeller men agerar utifrån ett adaptivt förhållningssätt. Du har goda kompetenser inom projektledning, IT-implementeringar samt ekonomi och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.

Du har ett genuint intresse för hur IT-baserade system kan underlätta för företag i deras vardag. Som Customer Onboarding Consultant behöver du vara strukturerad och välorganiserad för att kunna hantera de olika projekt som du ansvarar för.

Är du en prestigelös relationsbyggare och gillar träffa många olika typer av människor så kommer du passa bra i rollen som Senior customer onboarding consultant. Trivs du med ett varierande arbete där den ena veckan inte är den andra lik och som erbjuder möjligheten att få resa och träffa våra kunder, så kommer du nå framgång i din roll. En del av våra större kunder har förgreningar till andra länder, så det kan därför även förekomma arbete i, eller i samarbete med något av våra kontor utanför Sverige.

Vårt koncernspråk är engelska och vi ser att du är bekväm med att skriva och tala engelska. Tilltänkt placeringsort för rollen är Linköping. Vi tillämpar en hybridmodell men ser att arbetstid spenderas på något av våra härliga kontor, där vi ger varandra energi!


Om Next

Next drivs av visionen att digitalisera byggbranschen, vi vill skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. Vi har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och en bred kundbas.

Vi är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

Next är i stark tillväxt och har idag över 120 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Hanoi och UK.

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll. Våra kärnvärden Engagemang, Entreprenörskap och Enkelhet genomsyrar vårt arbetssätt och vägleder oss. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och du, liksom vi, lever och andas våra värderingar.


Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Next One Technology.

Sista ansökningsdag är den 16 april 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-726266


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Customer Success Representative till Agricam!

Key account manager
Läs mer Mar 9
Lantbruksintresserad Kundansvarig till Agricam!

Är du uppvuxen på lantbruk eller utbildad agronom? Brinner du för djurhållning och är grym på att driva projekt framåt? Är du en kommunikativ person som är en stjärna på att bygga relationer? Vi söker nu en ny stjärna till vår avdelning Customer Success på Agricam!

Din roll

Som Kundansvarig på Agricam har du tillsammans med dina kollegor ansvar för våra befintliga kunder. Du har projekt- och kundansvar och driver olika ärenden framåt, och arbetar i nära samarbete med vår säljavdelning och R&D.

I rollen stöttar du våra nya och befintliga kunder och arbetar bland annat med onboarding för att se till att kunderna får det stöd de behöver för att kunna använda våra produkter på ett optimalt sätt. Du utvecklar starka relationer både internt och externt. Som Kundansvarig kommer du då och då att besöka våra kunder, lantbrukare runt om i Sverige, för att stötta i implementationer och få en djupare förståelse för deras behov.

Om dig

Vi söker dig som har en anknytning till lantbruk och har några års erfarenhet av försäljning, kundrelationer eller projektledning. Har du en eftergymnasial relevant utbildning som exempelvis agronom ser vi detta som mycket meriterande. För att nå framgång i rollen behöver du ha en mycket god social förmåga och du känner dig trygg i att arbeta med merförsäljning, projektledning och att bygga relationer. Då rollen innefattar både externa och interna kontaktytor arbetar du bra i samarbete med andra men du har också förmågan att ta initiativ och arbeta självständigt. Du sätter stort värde i att driva ditt arbete framåt och är därför målmedveten och resultatorienterad.

Då du har projektansvar i rollen ser vi att du har ett affärstänk och en god erfarenhet av att arbeta strategiskt, operativt och analytiskt med att leda projekt. Du sprider en positiv energi och är noggrann och strukturerad. Du kan arbeta i ett varierat tempo, ta i där det behövs och arbeta med olika uppgifter parallellt. Vidare ser vi att du är en flexibel person som snabbt kan anpassa dig och ta in information, och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Om Agricam

Kulturen på Agricam är öppen, platt och där beslutsvägarna är korta - samtidigt som vi är ambitiösa, beslutsamma och resultatorienterade. Vi gillar att hålla högt tempo! Bolagets struktur, processer och kultur stöttas av de mest moderna verktyg som finns på marknaden. Vår personal skall ha de bästa verktygen och förutsättningar för att lyckas med sina arbetsuppgifter. Vi arbetar datadrivet och med moderna verktyg - helt i linje med de arbetssätt vi vill införa hos våra kunder!

Agricam grundades av Ellinor Eineren år 2010 efter att ha skrivit sitt examensarbete vid Linköpings Universitet åt de två företagen Termisk Systemteknik, som sysslar med värmekamerateknik, och Biototal som verkar inom lantbruket. Ellinor skulle ta fram en affärsplan som kombinerade de två företagens tekniker och idéer. Och vips var Agricam skapat!

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Idag erbjuder vi en helhetslösning som gör att lantbrukare runt om i Sverige kan öka produktionen och samtidigt minska sina kostnader. Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig? Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam.

Sista ansökningsdag är den 9 april 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Mia Neander
mia.neander@eissrekrytering.se
0702-439056


EISS rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Verksamhetskonsult sökes till Schemagi i Linköping

Verksamhetskonsult
Läs mer Mar 8
Verksamhetskonsult sökes till Schemagi i Linköping

Vi gör det svåra enkelt!

Vill du arbeta som verksamhetskonsult och ge strategiska råd som gör skillnad för ett hälsosammare arbetsliv? Vi är ett unikt företag med unika tjänster inom vår bransch och vi söker nu fler kollegor till vårt team. Vi erbjuder en utmanande tjänst med stor spännvidd i uppdragen. Varmt välkommen till oss!

Ditt uppdrag

Din arbetsdag hos oss innebär kluriga och utmanande arbetsuppgifter, där du till fullo får nyttja din analytiska förmåga och där ditt resultat bidrar till ett hälsosammare arbetsliv för många! Som konsult hos oss arbetar du med unika kunduppdrag, där du stöttar organisationer att utveckla sin verksamhet i bemanningsstrategier och schemaläggning. Kunderna består av stora som små organisationer, privat som offentligt och över hela Sverige.

Du kommer genomföra egna kundprojekt och beroende på kundbehov, röra dig såväl på strategisk nivå som längst nere i detaljerna. Som en del i vårt team, får du bidra till vår utveckling av tjänster och konsultstrategier mot kund.

En viktig del av jobbet som konsult är den rådgivande kommunikationen till berörda parter hos kund, såsom chefer, HR och fackliga representanter, när du förankrar beslutsunderlag.

Vi förväntar oss inte att du ska kunna jobbet när du börjar hos oss, därav erbjuder vi en gedigen introduktion.

Din profil

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom industriell ekonomi, personalvetenskap eller IT och med tidigare erfarenheter som konsult, ledare, projektledare eller kundansvarig. Det är meriterande om du haft arbetsuppgifter som berör bemanning, schemaoptimering, schemaläggning eller produktionsplanering. Kunskaper inom HR, såsom kollektivavtal, konflikthantering, arbetstidslagar är också meriterande.

Som person trivs du med kundkontakter, du har lätt för att möta kunden i presentationer och ge professionella råd både i tal och skrift. Du är metodisk och tålmodig i ditt arbetssätt och taggas av att klura på detaljer, se mönster och samband. För att komma till din rätt i denna roll, behöver du mycket goda kunskaper i excel och power point samt generellt goda IT kunskaper.

Om Schemagi

Schemagi är ett konsultbolag med fokus på schemaförändringar. Vi bistår våra kunder med våra tre tjänster: analys, schemaläggning och expertstöd. Med hjälp av våra egenutvecklade optimeringsverktyg, sin kompetens och erfarenhet, arbetar våra konsulter dedikerat med schemafrågor dagligen.

Vi har vår bas i Linköping men har glädjen att kunna hjälpa kunder med komplexa schemafrågor över hela Sverige. Våra kunder finns inom såväl det offentliga som privata, från små företag med en handfull medarbetare till stora organisationer med tusentals medarbetare. Till årsskiftet flyttar vi till nyrenoverade lokaler i centrala Linköping, med utrymme för kommande års tillväxtresa.

Schemagi grundades 2011 utifrån optimeringsforskning vid Linköpings Universitet och är idag en del av Fenixkoncernen där även systerbolaget Ledningsbolaget ingår. Koncernen ägs av grundarna, privata investerare, personal, Almi och LiU Invest. Fenixkoncernen omsätter idag ca 16 Mkr.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Mar 6
Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Ta chansen att utvecklas i din roll som mekaniker!

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Nu tar vi nästa steg på depån i Linköping och söker en framtida mekaniker mot entreprenadmaskiner till vårt team!

Ditt jobb


Nu söker vi Dig som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas som mekaniker hos oss på Vernum Maskin. Hos oss får du en dynamisk tjänst, vi växer stadigt som företag och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Som en framtida mekaniker hos oss kommer du att utvecklas kring service av bygg- och entreprenadmaskiner och på sikt komplettera och förstärka den höga kunskap som redan finns i företaget. Jobbet innebär löpande service och planerat underhåll av vår moderna maskinpark, som b la består av grävmaskiner, kompaktlastare, markvältar och markvibratorer samt en mängd mindre maskiner. Du utför även löpande inkommande service- och underhållsuppdrag för våra kunders räkning.

Hos oss är hög servicenivå en självklarhet, som mekaniker har du en tät dialog med våra kunder och ser till att lösa deras behov på bästa sätt.Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "Rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Om dig


Vi söker dig som har tekniskt sinne och gärna med kunskaper inom fordonsmekanik, har du kunskaper mot entreprenadmaskiner är det meriterande. Vi utbildar dig inom HETA arbeten och Arbete på väg, om du redan har dessa kurser är det givetvis meriterande. Du har grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. Du behöver ha B körkort, har du BE körkort är det meriterande.

För att du ska trivas i rollen, behöver du besitta en hög servicenivå, vara flexibel och kunna bemöta alla slags kundbehov. Vidare är du prestigelös, gillar att arbeta tillsammans med kollegor och bidrar gärna med din kunskap till andra som vill lära sig mer.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 7
Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

We do this so you can provide this

BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden. Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping!

Vill du arbeta med modern teknik och ha möjlighet att påverka i en verksamhet nära till beslut? Om du är i början av din karriär och vill lära dig mer om utveckling, eller om du kommit en bit på din karriärsresa och vill testa på en mer senior roll är du varmt välkommen att söka till oss! Vi tar tacksamt emot din ansökan och berättar gärna mer om hur du kan utvecklas på BRP Systems!

Vad kommer du göra hos oss?

Oavsett om du är nyexaminerad eller senior utvecklare kommer du tillhöra vår grymma R&D- avdelning som idag består av 25 glada medarbetare i Linköping.

Fokuset i rollen kommer vara programmering och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. Du kommer arbeta med att driva arbetet framåt och fatta beslut angående teknologier. Hos oss kommer du bli vass på att identifiera problem och snabbt hitta lösningar som passar våra kunders behov och som tar produktutvecklingen framåt. Som senior utvecklare kommer du ha möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap, coacha och driva en grupp samt arbeta med projektledning med nära kontakt till kund.

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att åstadkomma det du vill göra och vi vill att din resa hos oss ska ge mervärde och utveckling baserat på dina behov och intressen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en stor passion för utveckling! Du har en universitetsutbildning i datateknik, mjukvaruutveckling eller inom annat tekniskt område vi ser som likvärdigt. Vi är nyfikna både på dig som är nyligen examinerad och vill lära dig mer om utvecklarrollen, och dig som har några års erfarenhet som vill ta dig an en senior roll där du har möjligheten att utvecklas i ledarskap och projektledning. Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java samt kunskaper inom olika programmeringsspråk ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du är en lyhörd och analytisk person och trivs att arbeta självständigt och i grupp. Du är resultatorienterad samt noggrann och strukturerad. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Intresserad av att få veta mer?

Lajla Dzebic
lajla.dzebic@eissrekrytering.se


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Feb 14
Nyexaminerad Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Ta chansen att utvecklas i din roll som mekaniker!

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Nu tar vi nästa steg på depån i Linköping och söker en framtida mekaniker mot entreprenadmaskiner till vårt team!

Ditt jobb


Nu söker vi Dig som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas som mekaniker hos oss på Vernum Maskin. Hos oss får du en dynamisk tjänst, vi växer stadigt som företag och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Som en framtida mekaniker hos oss kommer du att utvecklas kring service av bygg- och entreprenadmaskiner och på sikt komplettera och förstärka den höga kunskap som redan finns i företaget. Jobbet innebär löpande service och planerat underhåll av vår moderna maskinpark, som b la består av grävmaskiner, kompaktlastare, markvältar och markvibratorer samt en mängd mindre maskiner. Du utför även löpande inkommande service- och underhållsuppdrag för våra kunders räkning.

Hos oss är hög servicenivå en självklarhet, som mekaniker har du en tät dialog med våra kunder och ser till att lösa deras behov på bästa sätt.Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "Rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Om dig


Vi söker dig som har tekniskt sinne och gärna med kunskaper inom fordonsmekanik, har du kunskaper mot entreprenadmaskiner är det meriterande. Vi utbildar dig inom HETA arbeten och Arbete på väg, om du redan har dessa kurser är det givetvis meriterande. Du har grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. Du behöver ha B körkort, har du BE körkort är det meriterande.

För att du ska trivas i rollen, behöver du besitta en hög servicenivå, vara flexibel och kunna bemöta alla slags kundbehov. Vidare är du prestigelös, gillar att arbeta tillsammans med kollegor och bidrar gärna med din kunskap till andra som vill lära sig mer.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på företaget.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 28 mars 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Kategoriledare till globala Väderstad!

Inköpare
Läs mer Mar 1
Kategoriledare till globala Väderstad!

Vill du vara med och leda det strategiska inköpsarbetet hos oss på Väderstad? Att självständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i Väderstad. Nu söker vi efter en erfaren Kategoriledare till vår avdelning Strategic Sourcing som vill vara med och skapa högteknologiska lösningar till våra lantbrukare världen över. Är det du?

Din roll

Som Kategoriledare kommer du tillhöra avdelningen Strategic Sourcing på Väderstad. Du arbetar självständigt och har ett helhetsansvar för några av våra inköpsområden. De största kategorierna är stålrör, plåtkomponenter, hjulsystem, hydraulik, elektronik, gjutgods, plast och maskinbearbetade komponenter. Leverantörsbasen är främst i Sverige, men ett antal leverantörer finns i övriga Europa och Asien.

I rollen som Kategoriledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för leverantörerna inom dina kategorier samt vara ansvarig för att följa upp befintliga avtal. Du sammanställer och analyserar företagets behov inom kategorierna, gör leverantörsmarknadsanalyser samt utvecklar och implementerar strategier med fokus på att uppnå en stabil, hållbar försörjning till lägsta totalkostnad. Vidare ansvarar du för förhandling och vidareutveckling av avtal med valda leverantörer. Arbetet sker i tvärfunktionella team som du leder.

Arbetet är huvudsakligen förlagt till Linköping eller Väderstad men resor inom Sverige och Europa förekommer, ca 20-30 resdagar om året.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk eller ekonomisk utbildning på högskolenivå eller har förvärvat samma kunskap på annat sätt samt har minst 5 års erfarenhet som kategoriledare, strategisk inköpare eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från komplexa upphandlingar och affärsrelationer samt ledande inköpsarbete, gärna i ett tillverkande industriföretag.

Som person trivs du med att ta ett stort eget ansvar och initiativ i dina arbetsuppgifter. Du är drivande med ett gott affärsmässigt omdöme, har hög integritet och professionalism. Du har en förmåga att nå överenskommelser och resultat, även i komplexa upphandlingar. Du är bra på att kommunicera och har en hög samarbetsförmåga och ledaregenskaper samt trivs med att ha många kontakter både inom och utanför företaget.

Då Väderstad är ett internationellt företag är det en självklarhet att du förutom svenska även
behärskar engelska i tal och skrift. Placeringsort är Väderstad eller Linköping efter överenskommelse. Väderstads policy möjliggör också arbete hemifrån del av tid.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett stimulerande, roligt och ansvarsfullt uppdrag i ett företag som ligger i framkant inom vår bransch. Du kommer till ett företag med starkt varumärke som levererar tillförlitliga produkter med hög kvalitet. Företagskulturen är öppen där vi värnar om våra medarbetare och arbetar och agerar enligt våra grundläggande värderingar. Det vi tror på är
att sätta kunden främst, att inget är omöjligt, att alla kan och vill växa samt att visa respekt för individen.

Att arbeta hos oss på Väderstad innebär möjlighet till både personlig och professionellutveckling. Det är lätt att trivas då företagskulturen präglas av familjekänsla, ensammanhållning som skapar trygghet och glädje samt omtanke om medarbetarna.Välkommen till oss!

Om Väderstad

Väderstad Group förser det moderna lantbruket med högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Vår vision är att bli världens ledande partner för enastående uppkomst genom fokus på innovation och global tillväxt. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad Group finns representerat i 40 länder. År 2022 hade Väderstad Group 2 000 medarbetare och omsatte 5,5 miljarder kronor.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Väderstad.

Sista ansökningsdag är den 26 mars 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Mia Neander
mia.neander@eissrekrytering.se
0702-439056


EISS rekrytering och search

Ansök nu

Nästa stjärnsäljare sökes till Kinnarps interiör i Linköping!

Utesäljare
Läs mer Feb 16
Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare till Kinnarps Inredningshus i Linköping!

Successfull interiors - successfull coworkers!

Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld. Den känslan strävar vi efter varje dag på Kinnarps. Vi tror på delaktighet och att engagera sig i samhället för att uppnå ett lyckat resultat. Att vara en del av något större och aktivt vara med och bidra med något gott!

Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare till teamet! Är du en person som älskar att göra affärer? Som är en naturlig relationsskapare? Då är det denna roll du ska söka, för nu växer vi!

Din roll

Som säljare hos oss på Kinnarps får du en dynamisk och rolig arbetsdag! Din talang är att skapa mervärde till våra kunder och leverantörer, din kreativitet och lyhördhet bidrar till kundens upplevelse av oss som inredningsproffs. Du kommer att få utveckla mer hållbara och ergonomiska inredningsmiljöer som främjar god arbetsmiljö. Vill du också arbeta på ett företag där du får göra skillnad?

I ditt arbete bemöter du kunder både från såväl den privata som den offentliga sektorn och fullföljer hela kedjan från behovsanalys, offertförslag, har en tät dialog med kunden under leverans, till uppföljning av kundnöjdhet efter avslutat projekt. Du kommer väl förberedd till kundmöten, du lyssnar in kundens behov och erbjuder utifrån dessa den bästa lösningen. Helt enkelt så håller du våra kunder i en trygg hand genom hela projektet. Du blir länken mellan dina kunder, kollegor och leverantörer och bidrar med god kommunikation för bästa hantering av order och projekt. Känslan ska vara professionell och välkomnande!

Om dig

Vi söker dig som är en people person som gillar att göra affärer! Du har tidigare erfarenhet av Business to Business-försäljning och gillar att hålla en hög aktivitetsgrad. Du briljerar i god planeringsförmåga, hanterar många uppgifter parallellt och tar täten i kunddialogen och försäljningsprocessen: du kommer till avslut med kundens och företagets bästa i omtanke! Sist men inte minst är det positivt om du gillar design och inredning och har en känsla för färg och form.

I denna tjänst behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt vara snabblärd på nya datasystem samt inneha körkort.

Om företaget

Kinnarps är Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper våra kunder och deras organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja cirkularitet, kreativitet och effektivitet samt att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Det kallar vi Successful Interiors!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Kinnarps!

Sista ansökningsdag är 16 mars 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-726266


EISS rekrytering och search

Ansök nu

Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Feb 7
Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Ta chansen att utvecklas i din roll som mekaniker!

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Nu tar vi nästa steg på depån i Linköping och söker en framtida mekaniker mot entreprenadmaskiner till vårt team!

Ditt jobb


Nu söker vi Dig som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas som mekaniker hos oss på Vernum Maskin. Hos oss får du en dynamisk tjänst, vi växer stadigt som företag och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Som en framtida mekaniker hos oss kommer du att utvecklas kring service av bygg- och entreprenadmaskiner och på sikt komplettera och förstärka den höga kunskap som redan finns i företaget. Jobbet innebär löpande service och planerat underhåll av vår moderna maskinpark, som b la består av grävmaskiner, kompaktlastare, markvältar och markvibratorer samt en mängd mindre maskiner. Du utför även löpande inkommande service- och underhållsuppdrag för våra kunders räkning.

Hos oss är hög servicenivå en självklarhet, som mekaniker har du en tät dialog med våra kunder och ser till att lösa deras behov på bästa sätt.Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "Rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Om dig


Vi söker dig som har tekniskt sinne och gärna med kunskaper inom fordonsmekanik, har du kunskaper mot entreprenadmaskiner är det meriterande. Vi utbildar dig inom HETA arbeten och Arbete på väg, om du redan har dessa kurser är det givetvis meriterande. Du har grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. Du behöver ha B körkort, har du BE körkort är det meriterande.

För att du ska trivas i rollen, behöver du besitta en hög servicenivå, vara flexibel och kunna bemöta alla slags kundbehov. Vidare är du prestigelös, gillar att arbeta tillsammans med kollegor och bidrar gärna med din kunskap till andra som vill lära sig mer.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Verksamhetskonsult sökes till Schemagi i Linköping

Verksamhetskonsult
Läs mer Dec 23
Verksamhetskonsult sökes till Schemagi i Linköping

Vi gör det svåra enkelt!

Vill du arbeta som verksamhetskonsult och ge strategiska råd som gör skillnad för ett hälsosammare arbetsliv? Vi är ett unikt företag med unika tjänster inom vår bransch och vi söker nu fler kollegor till vårt team. Vi erbjuder en utmanande tjänst med stor spännvidd i uppdragen. Varmt välkommen till oss!

Ditt uppdrag

Din arbetsdag hos oss innebär kluriga och utmanande arbetsuppgifter, där du till fullo får nyttja din analytiska förmåga och där ditt resultat bidrar till ett hälsosammare arbetsliv för många! Som konsult hos oss arbetar du med unika kunduppdrag, där du stöttar organisationer att utveckla sin verksamhet i bemanningsstrategier och schemaläggning. Kunderna består av stora som små organisationer, privat som offentligt och över hela Sverige.

Du kommer genomföra egna kundprojekt och beroende på kundbehov, röra dig såväl på strategisk nivå som längst nere i detaljerna. Som en del i vårt team, får du bidra till vår utveckling av tjänster och konsultstrategier mot kund.

En viktig del av jobbet som konsult är den rådgivande kommunikationen till berörda parter hos kund, såsom chefer, HR och fackliga representanter, när du förankrar beslutsunderlag.

Vi förväntar oss inte att du ska kunna jobbet när du börjar hos oss, därav erbjuder vi en gedigen introduktion.

Din profil

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom industriell ekonomi, personalvetenskap eller IT och med tidigare erfarenheter som konsult, ledare, projektledare eller kundansvarig. Det är meriterande om du haft arbetsuppgifter som berör bemanning, schemaoptimering, schemaläggning eller produktionsplanering. Kunskaper inom HR, såsom kollektivavtal, konflikthantering, arbetstidslagar är också meriterande.

Som person trivs du med kundkontakter, du har lätt för att möta kunden i presentationer och ge professionella råd både i tal och skrift. Du är metodisk och tålmodig i ditt arbetssätt och taggas av att klura på detaljer, se mönster och samband. För att komma till din rätt i denna roll, behöver du mycket goda kunskaper i excel och power point samt generellt goda IT kunskaper.

Om Schemagi

Schemagi är ett konsultbolag med fokus på schemaförändringar. Vi bistår våra kunder med våra tre tjänster: analys, schemaläggning och expertstöd. Med hjälp av våra egenutvecklade optimeringsverktyg, sin kompetens och erfarenhet, arbetar våra konsulter dedikerat med schemafrågor dagligen.

Vi har vår bas i Linköping men har glädjen att kunna hjälpa kunder med komplexa schemafrågor över hela Sverige. Våra kunder finns inom såväl det offentliga som privata, från små företag med en handfull medarbetare till stora organisationer med tusentals medarbetare. Till årsskiftet flyttar vi till nyrenoverade lokaler i centrala Linköping, med utrymme för kommande års tillväxtresa.

Schemagi grundades 2011 utifrån optimeringsforskning vid Linköpings Universitet och är idag en del av Fenixkoncernen där även systerbolaget Ledningsbolaget ingår. Koncernen ägs av grundarna, privata investerare, personal, Almi och LiU Invest. Fenixkoncernen omsätter idag ca 16 Mkr.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Customer Success Representative till Agricam!

Key account manager
Läs mer Feb 1
Customer Success Representative till Agricam!

Vill du vara med på vår resa? Brinner du för att driva projekt framåt och tycker om att arbeta i en kundnära roll? Är du en kommunikativ person som är en stjärna på att bygga relationer? Sök då tjänsten som Customer Success Representative på Agricam!

Din roll

Som Customer Success Representative har du tillsammans med dina kollegor ansvar för våra befintliga kunder. Du har projekt- och kundansvar och driver olika ärenden framåt, och arbetar i nära samarbete med vår säljavdelning och R&D.

I rollen stöttar du våra nya och befintliga kunder och arbetar bland annat med onboarding för att se till att kunderna får det stöd de behöver för att kunna använda våra produkter på ett optimalt sätt. Du utvecklar starka relationer både internt och externt. Som Customer Success Representative kommer du då och då att besöka våra kunder, lantbrukare runt om i Sverige, för att stötta i implementationer och få en djupare förståelse för deras behov.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning, kundrelationer eller projektledning. Har du en eftergymnasial relevant utbildning som exempelvis agronom eller tidigare erfarenhet från lantbruket ser vi detta som mycket meriterande. För att nå framgång i rollen behöver du ha en mycket god social förmåga och du känner dig trygg i att arbeta med merförsäljning, projektledning och att bygga relationer. Då rollen innefattar både externa och interna kontaktytor arbetar du bra i samarbete med andra men du har också förmågan att ta initiativ och arbeta självständigt. Du sätter stort värde i att driva ditt arbete framåt och är därför målmedveten och resultatorienterad.

Då du har projektansvar i rollen ser vi att du har ett affärstänk och en god erfarenhet av att arbeta strategiskt, operativt och analytiskt med att leda projekt. Du sprider en positiv energi och är noggrann och strukturerad. Du kan arbeta i ett varierat tempo, ta i där det behövs och arbeta med olika uppgifter parallellt. Vidare ser vi att du är en flexibel person som snabbt kan anpassa dig och ta in information, och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Om Agricam

Kulturen på Agricam är öppen, platt och där beslutsvägarna är korta - samtidigt som vi är ambitiösa, beslutsamma och resultatorienterade. Vi gillar att hålla högt tempo! Bolagets struktur, processer och kultur stöttas av de mest moderna verktyg som finns på marknaden. Vår personal skall ha de bästa verktygen och förutsättningar för att lyckas med sina arbetsuppgifter. Vi arbetar datadrivet och med moderna verktyg - helt i linje med de arbetssätt vi vill införa hos våra kunder!

Agricam grundades av Ellinor Eineren år 2010 efter att ha skrivit sitt examensarbete vid Linköpings Universitet åt de två företagen Termisk Systemteknik, som sysslar med värmekamerateknik, och Biototal som verkar inom lantbruket. Ellinor skulle ta fram en affärsplan som kombinerade de två företagens tekniker och idéer. Och vips var Agricam skapat!

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Idag erbjuder vi en helhetslösning som gör att lantbrukare runt om i Sverige kan öka produktionen och samtidigt minska sina kostnader. Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig? Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad?

Mia Neander
mia.neander@eissrekrytering.se
0702-439056


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Inspirerande Säljcoach till Verisure i Linköping!

Utbildningsledare
Läs mer Feb 7
Inspirerande Säljcoach till Verisure i Linköping!

Brinner du för att motivera andra?

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Nu söker vi en inspirerande Sales Coach till vår TeleSales-avdelning på huvudkontoret i Linköping.

Ditt uppdrag

Som Sales Coach hos oss på Verisure blir du en viktig pusselbit för våra engagerade säljteam. Som coach står du ytterst nära våra säljare, som bollplank, mentor, fadder och ibland som kravställare. Ditt uppdrag blir att dagligen stötta säljarna i deras utveckling och där du även säkerställer säljarnas arbetsmetod. Du coachar och ger feedback, kartlägger nuläge, motivation, utmaningar och utvecklingskurva för varje säljare i teamet.

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och affärer och som vill se andra utvecklas till framgångsrika säljare, du skapar engagemang och en stark säljkultur. Du har erfarenhet av försäljning mot B2C och meriterade framgångar som tidigare coach eller teamledare. Du har kunskaper inom säljmetod och säljverktyg. Som person är du en pedagogisk lagspelare, föregår som ett föredöme och är van att arbeta med feedback på ett utvecklande sätt.

Det formella: Du har goda datakunskaper samt god svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du har utbildning inom försäljning. Det är meriterande med erfarenheter av ledarskap inom idrott.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida:www.verisure.se

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Interim Ekonomichef sökes till Voky i Linköping!

Ekonomichef
Läs mer Jan 26
Interimschef Ekonomi sökes till Voky i Linköping!

Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 miljoner kronor till 200 miljoner kronor, samtidigt som vi också blivit dubbelt så många. Och vi behöver bli ännu fler.

Ditt uppdrag

Vi letar efter dig som vill axla rollen som interimschef och bli vår nästa stjärna, när vår ekonomichef Jacob ska på föräldraledighet. Du kommer att få en roll där du får påverka och leda vår ekonomifunktion, så att den går hand i hand med vår utvecklingsresa.

Som Interimschef arbetar du både operativt och strategiskt med våra ekonomiprocesser, leder dessa så de blir smartare, effektivare och mer digitaliserade. I tjänsten rapporterar du till IT- och finanschef.

I det operativa ansvaret ingår löpande bokföring, månads-, kvartals- och årsbokslut, myndighetsrapportering samt årsredovisning och tillhörande revisionsprocess. Vidare ingår ansvar för budgetprocess, löne- och personaladministration samt att tillsammans med andra avdelningar inom Voky säkerställa en effektiv faktura- och reskontrahantering.

Om oss

Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Om dig

Som person drivs du av att få påverka och ta ansvar. Du är ambitiös, samvetsgrann och noggrann. Samtidigt är du prestigelös och hjälpsam mot kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god förståelse för affärssystem och är van att jobba strukturerat i system.

Vi söker dig som har en egen konsultverksamhet idag inom ekonomi eller är intresserad av att axla denna roll som ett vikariat under perioden som efterfrågas. Du har en civilekonomexamen, har längre erfarenhet med ekonomiansvar och har bistått flertalet större bolag i olika former.

Självklart gillar du förändring, vi växer så det knakar och genomför förbättringar på löpande band - som person driver du förändringsarbetet, efterfrågar feedback och förbättrar arbetssätten ytterligare!

Placeringsort för denna tjänst är vårt huvudkontor i Linköping. Uppdragets omfattning löper från april 2023 till februari 2024.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Telesales till House of Sales sökes till Verisure i Linköping!

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 12
Telesales till House of Sales sökes till Verisure i Linköping!

Är du en stjärna på försäljning?

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Nu söker vi fler stjärnsäljare till House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar försäljning, människor och att göra affärer! Du har en naturlig förmåga till att skapa förtroendefulla relationer och överträffa kundens förväntningar. Du går igång på tävlingar och sporrar dig själv och dina kollegor till att nå mål, oavsett om det är motigt eller långt till målet.

Som Telesales hos oss blir du en mycket viktig ambassadör för trygghet i hemmet och du arbetar aktivt med presentation och försäljning av Verisures lösningar. Du arbetar kundnära över telefon och genomför en skarp behovsanalys och formar därefter skräddarsydda lösningar som passar kunden bäst. Du kommunicerar både i inkommande samtal med intresserade kunder, som utgående samtal för att presentera Verisures produkter för potentiella nya kunder. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda, samt av vår dedikerade sales coach som sporrar i säljarbetet.

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning eller kundservice och har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning ser vi detta som mycket meriterande. Du är lyhörd för dina kunders behov, ihärdig och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära har du en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.se

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 31 januari 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Inspirerande Säljcoach till Verisure i Linköping!

Utbildningsledare
Läs mer Dec 23
Inspirerande Säljcoach till Verisure i Linköping!

Brinner du för att motivera andra?

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Nu söker vi en inspirerande Sales Coach till vår TeleSales-avdelning på huvudkontoret i Linköping.

Ditt uppdrag

Som Sales Coach hos oss på Verisure blir du en viktig pusselbit för våra engagerade säljteam. Som coach står du ytterst nära våra säljare, som bollplank, mentor, fadder och ibland som kravställare. Ditt uppdrag blir att dagligen stötta säljarna i deras utveckling och där du även säkerställer säljarnas arbetsmetod. Du coachar och ger feedback, kartlägger nuläge, motivation, utmaningar och utvecklingskurva för varje säljare i teamet.

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och affärer och som vill se andra utvecklas till framgångsrika säljare, du skapar engagemang och en stark säljkultur. Du har erfarenhet av försäljning mot B2C och meriterade framgångar som tidigare coach eller teamledare. Du har kunskaper inom säljmetod och säljverktyg. Som person är du en pedagogisk lagspelare, föregår som ett föredöme och är van att arbeta med feedback på ett utvecklande sätt.

Det formella: Du har goda datakunskaper samt god svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du har utbildning inom försäljning. Det är meriterande med erfarenheter av ledarskap inom idrott.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida:www.verisure.se

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 10
Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

We do this so you can provide this

BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden. Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping!

Vill du arbeta med modern teknik och ha möjlighet att påverka i en verksamhet nära till beslut? Om du är i början av din karriär och vill lära dig mer om utveckling, eller om du kommit en bit på din karriärsresa och vill testa på en mer senior roll är du varmt välkommen att söka till oss! Vi tar tacksamt emot din ansökan och berättar gärna mer om hur du kan utvecklas på BRP Systems!

Vad kommer du göra hos oss?

Oavsett om du är nyexaminerad eller senior utvecklare kommer du tillhöra vår grymma R&D- avdelning som idag består av 25 glada medarbetare i Linköping.

Fokuset i rollen kommer vara programmering och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. Du kommer arbeta med att driva arbetet framåt och fatta beslut angående teknologier. Hos oss kommer du bli vass på att identifiera problem och snabbt hitta lösningar som passar våra kunders behov och som tar produktutvecklingen framåt. Som senior utvecklare kommer du ha möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap, coacha och driva en grupp samt arbeta med projektledning med nära kontakt till kund.

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att åstadkomma det du vill göra och vi vill att din resa hos oss ska ge mervärde och utveckling baserat på dina behov och intressen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en stor passion för utveckling! Du har en universitetsutbildning i datateknik, mjukvaruutveckling eller inom annat tekniskt område vi ser som likvärdigt. Vi är nyfikna både på dig som är nyligen examinerad och vill lära dig mer om utvecklarrollen, och dig som har några års erfarenhet som vill ta dig an en senior roll där du har möjligheten att utvecklas i ledarskap och projektledning. Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java samt kunskaper inom olika programmeringsspråk ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du är en lyhörd och analytisk person och trivs att arbeta självständigt och i grupp. Du är resultatorienterad samt noggrann och strukturerad. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Intresserad av att få veta mer?

Lajla Dzebic
lajla.dzebic@eissrekrytering.se


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Dec 23
Mekaniker sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Ta chansen att utvecklas i din roll som mekaniker!

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Nu tar vi nästa steg på depån i Linköping och söker en framtida mekaniker mot entreprenadmaskiner till vårt team!

Ditt jobb


Nu söker vi Dig som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas som mekaniker hos oss på Vernum Maskin. Hos oss får du en dynamisk tjänst, vi växer stadigt som företag och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Som en framtida mekaniker hos oss kommer du att utvecklas kring service av bygg- och entreprenadmaskiner och på sikt komplettera och förstärka den höga kunskap som redan finns i företaget. Jobbet innebär löpande service och planerat underhåll av vår moderna maskinpark, som b la består av grävmaskiner, kompaktlastare, markvältar och markvibratorer samt en mängd mindre maskiner. Du utför även löpande inkommande service- och underhållsuppdrag för våra kunders räkning.

Hos oss är hög servicenivå en självklarhet, som mekaniker har du en tät dialog med våra kunder och ser till att lösa deras behov på bästa sätt.Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "Rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Om dig


Vi söker dig som har tekniskt sinne och gärna med kunskaper inom fordonsmekanik, har du kunskaper mot entreprenadmaskiner är det meriterande. Vi utbildar dig inom HETA arbeten och Arbete på väg, om du redan har dessa kurser är det givetvis meriterande. Du har grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. Du behöver ha B körkort, har du BE körkort är det meriterande.

För att du ska trivas i rollen, behöver du besitta en hög servicenivå, vara flexibel och kunna bemöta alla slags kundbehov. Vidare är du prestigelös, gillar att arbeta tillsammans med kollegor och bidrar gärna med din kunskap till andra som vill lära sig mer.

Låter det intressant?

Johanna Andersson
johanna.andersson@eissrekrytering.se
0702-72 62 66


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior Fullstack-utvecklare till Agricam!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 27
Senior Fullstack-utvecklare till Agricam!

Vill du vara med på en unik utvecklingsresa på ett företag med en stark vision gällande digitala innovationer för ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa? Vi är under en kraftig expansion och söker nu en senior fullstackutvecklare till vår utvecklingsorganisation. Här blir du en central kugge i ett härligt team där vi också jobbar med off-shore utveckling via vår partner Rootcode på Sri Lanka.

Om rollen

Som senior Fullstack-utvecklare på Agricam kommer du att bli en viktig del i vår teknikutveckling och molnlösning i Azure, där vi tillsammans arbetar för att våra produkter och lösningar ska bidra till en ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa.

Hos oss kommer du som senior fullstackutvecklare att arbeta med arkitektur, utveckling, test och underhåll av våra egna produkter. Produkterna vi utvecklar utbyter data både med interna som externa produkter. Din uppgift kommer därför även innefatta skapandet av robusta integrerade dataflöden mellan de olika systemen.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleexamen eller motsvarande examen inom data/IT och har ett stort intresse för produktutveckling. Du har minst 5 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och drivs av att vara stolt över de resultat som du lämnar ifrån dig.

Du besitter kunskaper inom .NET, React, , Azure/Azure DevOps och har du även arbetat inom Redux, NextJS, Kubernetes, Docker eller IT-säkerhet ser vi det som meriterande.

Utöver de tekniska färdigheterna värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Som person är du noggrann, självgående och drivs av att leverera god kvalitét. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar agilt i ett sammansvetsat team.

Agricam

Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner. Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Företagets mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer, unika digitala lösningar och appar för den operativa verksamheten, samt integrationer mot externa datakällor bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet på mjölkgårdar.

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Fokus ligger på SaaS-lösningar, AI-baserad analys och rådgivning samt beslutsstödsystem där de olika aktörerna samverkar. Resultatet är en helhetslösning som skapar förutsättningar för förbättrad djurhälsovård, ökad produktion och minskade kostnader.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 15 januari 2023.

Mia Neander
mia.neander@eissrekrytering.se
070 243 90 56


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 22
Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

We do this so you can provide this

BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden. Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping!

Vill du arbeta med modern teknik och ha möjlighet att påverka i en verksamhet nära till beslut? Om du är i början av din karriär och vill lära dig mer om utveckling, eller om du kommit en bit på din karriärsresa och vill testa på en mer senior roll är du varmt välkommen att söka till oss! Vi tar tacksamt emot din ansökan och berättar gärna mer om hur du kan utvecklas på BRP Systems!

Vad kommer du göra hos oss?

Oavsett om du är nyexaminerad eller senior utvecklare kommer du tillhöra vår grymma R&D- avdelning som idag består av 25 glada medarbetare i Linköping.

Fokuset i rollen kommer vara programmering och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. Du kommer arbeta med att driva arbetet framåt och fatta beslut angående teknologier. Hos oss kommer du bli vass på att identifiera problem och snabbt hitta lösningar som passar våra kunders behov och som tar produktutvecklingen framåt. Som senior utvecklare kommer du ha möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap, coacha och driva en grupp samt arbeta med projektledning med nära kontakt till kund.

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att åstadkomma det du vill göra och vi vill att din resa hos oss ska ge mervärde och utveckling baserat på dina behov och intressen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en stor passion för utveckling! Du har en universitetsutbildning i datateknik, mjukvaruutveckling eller inom annat tekniskt område vi ser som likvärdigt. Vi är nyfikna både på dig som är nyligen examinerad och vill lära dig mer om utvecklarrollen, och dig som har några års erfarenhet som vill ta dig an en senior roll där du har möjligheten att utvecklas i ledarskap och projektledning. Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java samt kunskaper inom olika programmeringsspråk ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du är en lyhörd och analytisk person och trivs att arbeta självständigt och i grupp. Du är resultatorienterad samt noggrann och strukturerad. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Intresserad av att få veta mer?

Lajla Dzebic
lajla.dzebic@eissrekrytering.se


EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Är du en utvecklare som vill arbeta med modern teknologi?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 5
BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden.

Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping! ????

Vill du arbeta med modern teknik och ha möjlighet att påverka i en verksamhet nära till beslut? Om du är i början av din karriär och vill lära dig mer om utveckling, eller om du kommit en bit på din karriärsresa och vill testa på en mer senior roll är du varmt välkommen att söka till oss! Vi tar tacksamt emot din ansökan och berättar gärna mer om hur du kan utvecklas på BRP Systems! ?????????

 Vad kommer du göra hos oss?

Oavsett om du är nyexaminerad eller senior utvecklare kommer du tillhöra vår grymma R&D-avdelning som idag består av 25 glada medarbetare i Linköping. Fokuset i rollen kommer vara programmering och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. Du kommer arbeta med att driva arbetet framåt och fatta beslut angående teknologier. Hos oss kommer du bli vass på att identifiera problem och snabbt hitta lösningar som passar våra kunders behov och som tar produktutvecklingen framåt. Som senior utvecklare kommer du ha möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap, coacha och driva en grupp samt arbeta med projektledning med nära kontakt till kund. 

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att åstadkomma det du vill göra och vi vill att din resa hos oss ska ge mervärde och utveckling baserat på dina behov och intressen. 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med en stor passion för utveckling! Du har en universitetsutbildning i datateknik, mjukvaruutveckling eller inom annat tekniskt område vi ser som likvärdigt. Vi är nyfikna både på dig som är nyligen examinerad och vill lära dig mer om utvecklarrollen, och dig som har några års erfarenhet som vill ta dig an en senior roll där du har möjligheten att utvecklas i ledarskap och projektledning. Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java samt kunskaper inom olika programmeringsspråk ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du är en lyhörd och analytisk person och trivs att arbeta självständigt och i grupp. Du är resultatorienterad samt noggrann och strukturerad. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och med start enligt överenskommelse.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 7 januari 2023. 

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior Fullstack-utvecklare till Agricam!

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 23
Vill du vara med på en unik utvecklingsresa på ett företag med en stark vision gällande digitala innovationer för ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa? Vi är under en kraftig expansion och söker nu en senior fullstackutvecklare till vår utvecklingsorganisation.

Här blir du en central kugge i ett härligt team där vi också jobbar med off-shore utveckling via vår partner Rootcode på Sri Lanka. 

Om rollen

Som senior Fullstack-utvecklare på Agricam kommer du att bli en viktig del i vår teknikutveckling och molnlösning i Azure, där vi tillsammans arbetar för att våra produkter och lösningar ska bidra till en ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa. 

Hos oss kommer du som senior fullstackutvecklare att arbeta med arkitektur, utveckling, test och underhåll av våra egna produkter. Produkterna vi utvecklar utbyter data både med interna som externa produkter. Din uppgift kommer därför även innefatta skapandet av robusta integrerade dataflöden mellan de olika systemen.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleexamen eller motsvarande examen inom data/IT och har ett stort intresse för produktutveckling. Du har minst 5 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och drivs av att vara stolt över de resultat som du lämnar ifrån dig. 

Du besitter kunskaper inom .NET, React, , Azure/Azure DevOps och har du även arbetat inom Redux, NextJS, Kubernetes, Docker eller IT-säkerhet ser vi det som meriterande. 

Utöver de tekniska färdigheterna värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Som person är du noggrann, självgående och drivs av att leverera god kvalitét. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar agilt i ett sammansvetsat team. 

Agricam

Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner. Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Företagets mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer, unika digitala lösningar och appar för den operativa verksamheten, samt integrationer mot externa datakällor bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet på mjölkgårdar.

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Fokus ligger på SaaS-lösningar, AI-baserad analys och rådgivning samt beslutsstödsystem där de olika aktörerna samverkar. Resultatet är en helhetslösning som skapar förutsättningar för förbättrad djurhälsovård, ökad produktion och minskade kostnader.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller på 070 243 90 56. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 25 december 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu