EISS Rekrytering & Search AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos EISS Rekrytering & Search AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Senior Fullstack-utvecklare till Agricam!

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 23
Vill du vara med på en unik utvecklingsresa på ett företag med en stark vision gällande digitala innovationer för ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa? Vi är under en kraftig expansion och söker nu en senior fullstackutvecklare till vår utvecklingsorganisation.

Här blir du en central kugge i ett härligt team där vi också jobbar med off-shore utveckling via vår partner Rootcode på Sri Lanka. 

Om rollen

Som senior Fullstack-utvecklare på Agricam kommer du att bli en viktig del i vår teknikutveckling och molnlösning i Azure, där vi tillsammans arbetar för att våra produkter och lösningar ska bidra till en ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa. 

Hos oss kommer du som senior fullstackutvecklare att arbeta med arkitektur, utveckling, test och underhåll av våra egna produkter. Produkterna vi utvecklar utbyter data både med interna som externa produkter. Din uppgift kommer därför även innefatta skapandet av robusta integrerade dataflöden mellan de olika systemen.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleexamen eller motsvarande examen inom data/IT och har ett stort intresse för produktutveckling. Du har minst 5 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och drivs av att vara stolt över de resultat som du lämnar ifrån dig. 

Du besitter kunskaper inom .NET, React, , Azure/Azure DevOps och har du även arbetat inom Redux, NextJS, Kubernetes, Docker eller IT-säkerhet ser vi det som meriterande. 

Utöver de tekniska färdigheterna värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Som person är du noggrann, självgående och drivs av att leverera god kvalitét. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar agilt i ett sammansvetsat team. 

Agricam

Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner. Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Företagets mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer, unika digitala lösningar och appar för den operativa verksamheten, samt integrationer mot externa datakällor bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet på mjölkgårdar.

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Fokus ligger på SaaS-lösningar, AI-baserad analys och rådgivning samt beslutsstödsystem där de olika aktörerna samverkar. Resultatet är en helhetslösning som skapar förutsättningar för förbättrad djurhälsovård, ökad produktion och minskade kostnader.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller på 070 243 90 56. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 25 december 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Ambitiös IT-tekniker sökes till Microtec!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 25
Microtec är en internationell koncern med kontor i Finland, Sverige, Italien och USA.

Med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder Microtec sina kunder högkvalitativa skannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen. Nu söker vi en ambitiös IT-tekniker som vill vara en del av Microtecs framgångsrika team!Dina arbetsuppgifter

Microtec har en IT-avdelning på koncernnivå i Italien. IT-avdelningen utvecklar och underhåller alla IT-relaterade funktioner och system som affärssystem och relaterade system (ERP, CRM, PDM, m.m), klient-serverlösningar, IT-Servicedesk, konfiguration av industridatorer, datornätverk och IT-säkerhet. I rollen som IT tekniker hos oss kommer du att ingå i det italienska IT-teamet, men arbeta från vårt lokala kontor i Sverige. Som medlem i det globala teamet deltar du i utveckling av IT-relaterade funktioner för hela koncernen och ansvarar för implementering på vårt lokalkontor i Linköping.

Arbetet omfattar därför ett brett spektrum av arbetsuppgifter, som till exempel:

- Ha en kontinuerlig kontakt med det globala IT-teamet och ta aktiv del i förbättring och utveckling av nuvarande och framtida IT-system och lösningar.
- Vara lokalt ansvarig för alla IT-relaterade ämnen.
- Förstå och arbeta med våra nuvarande affärssystem samt stötta när vi introducerar nya i Linköping. Arbetet omfattar konfigurationer och gränssnitt mellan olika mjukvarulösningar samt intern support till användarna.
- Konfigurera, testa och felsöka våra industridatorer i skannrarna.
- Stödja vår IT-Servicedesk (internt) med IT-relaterade frågor.
- Stödja vår helpdesk (extern) med IT-relaterade frågor som andra nivå.
- Ansvara för IT-säkerhet på lokal nivå.
- Stödja vår lokala FoU-avdelning med IT-relaterade frågor.

Som IT-tekniker kommer du att ingå i ett innovativt företag som erbjuder möjlighet att utföra en mängd olika uppgifter. I din roll kommer du att arbeta i ett dynamiskt team av experter och delta i olika projekt och aktiviteter.Din profil

Vi söker dig som är dedikerad till IT-relaterade uppgifter i bred (360°) mening. Du kan vara erfaren inom en mängd olika IT-relaterade områden med ambition att växa mer eller ha en djupare IT-utbildning med stor ambition att utvecklas som IT-tekniker inom Microtec-gruppen.

Vi tror att du:

har en teknisk bakgrund inom IT-området eller goda IT-kunskaper.
har kunskap om nätverk, Windows operativsystem (klient/server), Microsoft serverprodukter, Microsoft 365, PC-hårdvara.
har förståelse för allmänna affärsprocesser.
kan kommunicera fritt på engelska, både muntligt och skriftligt.
har ett självständigt arbetssätt, proaktiv attityd och en vilja att lära
är villiga att resa i tjänsten.
körkort B är meriterande.Vad kan vi erbjuda?

Vår arbetsplats är vänlig med en stark gemenskap, och du kommer att ha en stor mängd flexibilitet och förtroende samtidigt som du arbetar mot dina mål. Vi uppmuntrar ihärdighet och kreativa idéer och du kommer att arbeta i en internationell koncern med stor kompetens inom teknik och IT. Ditt jobb som IT-tekniker hos oss på Microtec kommer att kräva support och utbildning och vi är villiga att hjälpa dig med detta kontinuerligt genom lokal utbildning, kurser och samarbete med det italienska IT-teamet på plats i Italien efter behov. Den primära arbetsplatsen är på vårt kontor i Linköping, men arbetet kan innebära resor i första hand till vårt kontor i Italien.Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Microtec. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 25 december 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

VIMAB GROUP längtar efter en ny säljstjärna!

Utesäljare
Läs mer Nov 14
Vårt team i Östergötland behöver förstärkning! VIMAB GROUP är en koncern bestående av 8 bolag som har en stark anknytning till hållbarhet, teknik och miljö.

Nu är det dags för vår rising star VIMAB BESS att växa! Vill du hänga med? I rollen kommer du att ha oändliga möjligheter att utveckla både företaget och din egen karriär!

Tillsammans med din boss Kent och sparringpartner Philip är du den som ser till att VIMAB BESS fantastiska produkter kommer ut på marknaden. Produkterna är batterier för ellagring i större format, och kunderna är främst industrier. Vi ligger helt rätt i tiden och har en unik chans att bli marknadsledande, en utmaning som vi hoppas att du brinner för lika mycket som vi!

Om rollen

I rollen som Säljare hos oss kommer du att besöka våra trevliga kunder runt om i Sverige, till en början genom sambesök, och när du kommit in i din roll får du ansvara för en egen kundportfölj och driva hela försäljningsprocessen. Till kundbesöken kommer du naturligtvis att ratta en schysst bil, så du behöver ha ett körkort! Och även om du inte brinner för datorer eller administration så förstår du värdet av att dokumentera och analysera din säljstatistik. Då blir Kent och Philip nöjda!

Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer att få lära dig mycket om elkraft, batterier och annan teknik, och med tiden kommer du att bli riktigt vass på våra produkter. Du kanske inte har den tekniska spetskompetensen ännu, men känner dig extremt motiverad att lära dig nya saker? Vi tror att du skulle kunna ha en bakgrund inom service och teknik, med viljan och drivet att utvecklas mot en säljroll, eller så är du redan en duktig säljare och vill ge dig på en teknisk utmaning. Framförallt har du de egenskaper som gör dig till årets säljare 2023!

Varför VIMAB GROUP?

Vi erbjuder rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! VIMAB GROUP är en stark och trygg koncern med hållbara och miljövänliga produkter som ligger helt rätt i tiden. Vi har verksamhet på sju orter i Sverige och omsatte 250 MSEK föregående år. I rollen kan du utgå från något av våra kontor i Östergötland, och självklart kan du utgå hemifrån när det passar dig!Du kanske vill veta mer om VIMAB GROUP och BESS?

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på VIMAB GROUP. Du kan nå mig på 0702-439056 eller mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi kan inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 11 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

 

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Servicetekniker till världsledande Microtec!

Servicetekniker, data
Läs mer Okt 13
Vill du arbeta i ett företag med produkter i teknikens absoluta framkant? Microtec med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa skannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara en del av Microtecs framgångsrika team!

Om rollen

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på Microtecs samtliga produkter. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med att lära dig våra produkter, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer i deras arbete i kundprojekt och våra befintliga Servicetekniker ute hos kund. I rollen som servicetekniker på Microtec kommer du att få besöka våra kunder, främst Sågverk i Norden men du kan även få användning av ditt pass och se andra delar av världen!

Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer, service och eftermarknad hos våra kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens. I rollen kommer du att bl.a få hantera felsökningar, konfigurationer och installationer. Du blir en teknisk allkonstnär som hanterar allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer vilka dagar som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och ser dig själv som en flexibel och trygg person. Om du har tidigare erfarenhet av rollen som servicetekniker ser vi det som mycket positivt, speciellt om du arbetat mot sågverk. Du är social och gillar att träffa nya människor och har inga problem med att göra dig förstådd på svenska och engelska. Behärskar du fler språk än så, är det mycket meriterande. Vidare är du strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du behöver inneha B-körkort. 

Varför Microtec?

Som Servicetekniker på Microtec får du en unik möjlighet att få arbeta i ett företag i teknikens framkant i en fri och ansvarsfull roll. Microtec startades 1980 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll inom träindustrin. Vår framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av våra produktserier. Microtec har idag kontor i Brixen, Venedig, Esbo, Corvallis, Rosenheim och Linköping, med totalt 350 anställda och mycket snart är vi 400.

Linköpingskontoret utvecklas mycket positivt och en kraftig expansion sker just nu.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mira Möller eller Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan når oss på info@eissrekrytering.se eller på telefon: 0702-729379 (Mira) och 0702-439056 (Mia). Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är 6 november 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Teknisk innesäljare till Microtec i Linköping!

Innesäljare
Läs mer Okt 3
Vill du arbeta i ett företag med produkter i teknikens absoluta framkant? Microtec med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa skannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

Nu söker vi en Teknisk innesäljare som vill vara en del av Microtecs framgångsrika team!

Din roll

I rollen som teknisk innesäljare kommer du vara en resurs för eftermarknadsförsäljningen. Du representerar Microtec och blir en viktig del av försäljningsprocessen för att öka tillväxt och fortsatt utveckla våra affärer för en maximal kundnöjdhet. Du kommer tillhöra ett starkt team med en god gemenskap och tillsammans kommer ni bedriva den tekniska försäljningen. Rollen innebär att fortsatt utveckla relationer med våra befintliga kunder men du kommer framförallt arbeta med nykundsbearbetning och hantering av nya förfrågningar. Du kommer presentera våra erbjudanden och skapa nya affärer, skicka ut prisförslag, hantera offerter och följa upp med våra kunder för att säkerställa leveranssäkerhet och service. Du kommer ha daglig kontakt med kunder och utöver detta har du interna kontaktytor med bland annat vår helpdesk, utvecklingsavdelning och projektledare. 

Hos oss på Microtec kommer du tillhöra ett trevligt gäng som stöttar varandra. Vi är just nu inne i en spännande tid där du har möjlighet att påverka och fortsatt utvecklas tillsammans med oss! 

 

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom ett tekniskt yrke där du fått möjligheten att samla på dig teknisk kunskap och tänk. Har du dessutom erfarenhet av försäljning inom liknande område ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har du kunskaper i tyska ser vi detta som mycket meriterande för tjänsten.

Du är en driven och självgående person som är viljestark och bestämd. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du kan balansera detta med att vara lyhörd och lyssna in dina kunders behov. Då rollen innefattar olika kontaktytor ser vi att du är anpassningsbar och har en naturlig fallenhet i att skapa starka relationer och band. Du har lätt för att se samband och är nyfiken och analyserande. I övrigt är ordning och reda viktigt för dig och struktur är en av dina starka sidor, du har även en optimistisk inställning och en vilja att lära dig och utvecklas! 

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

 

Varför Microtec?

Som Teknisk innesäljare på Microtec får du en unik möjlighet att få arbeta i ett företag i teknikens framkant i en fri och ansvarsfull roll. Microtec startades 1980 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll inom träindustrin. Vår framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av våra produktserier. Microtec har idag kontor i Brixen, Venedig, Esbo, Corvallis, Rosenheim och Linköping, med totalt 350 anställda och mycket snart är vi 400.

Linköpingskontoret utvecklas mycket positivt och en kraftig expansion sker just nu.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Microtec. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. 

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 4 november 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

First Line Support to BRP Systems!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 3
We are a growing company with big ambitions.

Even though software development and maintenance are our primary livelihood, we believe that a software business is a people's business.

Are you a problem solver who thrives in the intersection between offering great service and technical solutions? Do you see yourself helping fitness operators when they need support to run their businesses effectively through their administration system? Then you might be the one we are looking for for our First Line Support at BRP Systems.

 

Your main tasks and responsibilities

When working with First Line Support, your main tasks and responsibilities will include:

- Being the main interface to our customers and receiving calls from BRP customers.


- Helping our customers to solve the basic problems they have by handling their requests or bringing the request to second line.


- After the call, the customer should feel that they have been helped either directly by you or that they know that you have sent a ticket to a system technician. 

What we offer

When working with First Line Support, you will be part of something bigger, as we strive to make a difference for our customers, their customers and society in general by offering a great product accompanied by outstanding service.

You will primarily spend your days at our local office in Linköping. However, we offer a flexible environment where working from home is also an option. As a global company, you will also be part of an international environment where you will have contact with colleagues from the Nordics and other countries in Europe. The BRP system and organisation will give you an opportunity to develop your competencies and professional career.

Teamwork is one of our cornerstones. You will join a team with great colleagues who support and help each other across teams and departments. We have fun both within office hours and after office hours. A quick game of Ping-Pong or chat at the coffee machine or after work are just a few examples of interactions and events you will take part in when joining our team.

We can also offer you to work in an industry, “the fitness industry”, that adds value to people and society by supporting a healthier lifestyle. You will also have the privilege to work with a product based on cool technology.

 

To be successful, we think …

You have experience in providing excellent customer service and good IT and Microsoft Office skills as well as good knowledge of English both in writing and speaking. Also, we expect you to be fluent in Swedish.

As a person, your service-minded values are expressed by always prioritising your customers and showing sincere interest in their concerns. You are passionate about solving customer-related problems including being one step ahead in solving problems before the customer asks you to.

As a problem solver, it comes naturally to you to analyse situations to identify illogical solutions and inconsistencies. You see the big picture and can develop effective, sensible and workable solutions. You are a fast learner and can use your current knowledge in a new, flexible way.

We believe that you have a degree from Upper Secondary School preferable in the finance or technical area.

 

Apply for the position

If you have any questions regarding the position, please contact Tobias Östlund by sending an email to mailto:tobias.ostlund@brpsystems.se.

Interviews and selections will be performed continuously. If you are interested in the position, apply as soon as possible, no later than November 1st, 2022.

Apply by sending your application and resume to mailto:hr@brpsystems.se marked “First Line Support”.

Ansök nu

Försäljnings- och Affärsutvecklingschef sökes till Nordic Souvenir!

Försäljningschef
Läs mer Sep 23
Ditt uppdrag

Nu har vi en unik tjänst tillgänglig som försäljning- och affärsutvecklingschef till Nordic souvenir! Vi är marknadsledande i Norden inom souvenirer och vi är i en mycket intressant fas i vår framtida utveckling.

Vi lutar oss mot lång erfarenhet och hög kunskap inom branschen, men har också mod och vilja att våga kika in i framtiden, utvecklas med den och ta oss in i närbesläktade branscher. Så frågan är: Är du den vi söker?

 

Vi ser framför oss en person som vågar öppna dörrar, tänka strategiskt kring nya affärer och utveckla nya marknader. Du kommer att vara högst involverad i analys av strategiskt viktiga nya kunder och att driva igenom de affärerna. Din roll blir att identifiera ingångar till nyckelpersoner och beslutsfattare, skapa relationer och därefter utforma affärsförslag som leder till framgångsrika samarbeten. Ingen affär är för svår. Du har också ett team med fem seniora säljare som arbetar kundnära och tar vid i dem affärer som du skapar. Sist men inte minst, du kommer att ha roligt på jobbet: du kommer att vara delaktig i utformning och utveckling av framtidens souvenirer och koncept som attraherar unika målgrupper hos våra kunder!

 

Din profil

Vi tror att du finns där ute. Du arbetar med försäljning och affärsutveckling idag och driver igenom framgångsrika affärer i din roll. Du har troligtvis erfarenhet från branscher som retail, horeca eller dvh. Om du inte har haft en ledande position tidigare, så har du potential till det.

 

Nordic souvenir är en del av en koncern med stora visioner, drivna och motiverade medarbetare och en stark framåtanda. Vi gillar moderna system, effektiva processer och kan någonting göras bättre, då gör vi det. Så för att trivas hos oss - som person är du nyfiken, adaptiv till utveckling och gillar att vara best in class!

 

Fatta pennan och berätta för oss varför DU är rätt person för oss!

 

Vill du också jobba hos oss?

Nordic souvenir ingår i Zollner Group, där ingår också vårt systerföretag Voky, Sveriges största leverantör av brand merchandise. Tillsammans arbetar vi med varumärken, både egna och andra. Nordic souvenir utvecklar, designar, producerar och lagerför varor inom flera segment, främst inom turistindustrin, men vi arbetar även med exempelvis Bamse-licenser för att utöka vår försäljning inom den inhemska sektorn där vi ser en stor potential för framtiden. Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Placeringsort för denna tjänst är vårt huvudkontor i Linköping.

 

Vi omsätter idag ca 200 mkr, vi är 100 drivna medarbetare och fortsätter att växa!

 

Läs gärna mer om oss på http://www.nordicsouvenir.se eller http://www.voky.se

 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Nordic Souvenir. Du kan nå mig på mail via mailto:johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida http://www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 23 oktober, 2022. Tillsättning enligt överenskommelse.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Verksamhetskonsult sökes till Schemagi i Linköping

Verksamhetskonsult
Läs mer Sep 20
Vill du arbeta som verksamhetskonsult och ge strategiska råd som gör skillnad för ett hälsosammare arbetsliv? Vi är ett unikt företag med unika tjänster inom vår bransch och vi söker nu fler kollegor till vårt team.

Vi erbjuder en utmanande tjänst med stor spännvidd i uppdragen. Varmt välkommen till oss!

Ditt uppdrag

Din arbetsdag hos oss innebär kluriga och utmanande arbetsuppgifter, där du till fullo får nyttja din analytiska förmåga och där ditt resultat bidrar till ett hälsosammare arbetsliv för många! Som konsult hos oss arbetar du med unika kunduppdrag, där du stöttar organisationer att utveckla sin verksamhet i bemanningsstrategier och schemaläggning. Kunderna består av stora som små organisationer, privat som offentligt och över hela Sverige.

Du kommer genomföra egna kundprojekt och beroende på kundbehov, röra dig såväl på strategisk nivå som längst nere i detaljerna. Som en del i vårt team, får du bidra till vår utveckling av tjänster och konsultstrategier mot kund. 

En viktig del av jobbet som konsult är den rådgivande kommunikationen till berörda parter hos kund, såsom chefer, HR och fackliga representanter, när du förankrar beslutsunderlag. 

Vi förväntar oss inte att du ska kunna jobbet när du börjar hos oss, därav erbjuder vi en gedigen introduktion.

Din profil

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom industriell ekonomi, personalvetenskap eller IT och med tidigare erfarenheter som konsult, ledare, projektledare eller kundansvarig. Det är meriterande om du haft arbetsuppgifter som berör bemanning, schemaoptimering, schemaläggning eller produktionsplanering. Kunskaper inom HR, såsom kollektivavtal, konflikthantering, arbetstidslagar är också meriterande.

Som person trivs du med kundkontakter, du har lätt för att möta kunden i presentationer och ge professionella råd både i tal och skrift. Du är metodisk och tålmodig i ditt arbetssätt och taggas av att klura på detaljer, se mönster och samband. För att komma till din rätt i denna roll, behöver du mycket goda kunskaper i excel och power point samt generellt goda IT kunskaper. 

Om Schemagi

Schemagi är ett konsultbolag med fokus på schemaförändringar. Vi bistår våra kunder med våra tre tjänster: analys, schemaläggning och expertstöd. Med hjälp av våra egenutvecklade optimeringsverktyg, sin kompetens och erfarenhet, arbetar våra konsulter dedikerat med schemafrågor dagligen.

Vi har vår bas i Linköping men har glädjen att kunna hjälpa kunder med komplexa schemafrågor över hela Sverige. Våra kunder finns inom såväl det offentliga som privata, från små företag med en handfull medarbetare till stora organisationer med tusentals medarbetare. Till årsskiftet flyttar vi till nyrenoverade lokaler i centrala Linköping, med utrymme för kommande års tillväxtresa.

Schemagi grundades 2011 utifrån optimeringsforskning vid Linköpings Universitet och är idag en del av Fenixkoncernen där även systerbolaget Ledningsbolaget ingår. Koncernen ägs av grundarna, privata investerare, personal, Almi och LiU Invest. Fenixkoncernen omsätter idag ca 16 Mkr.

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Schemagi. Du kan nå mig på 0702-726266 eller via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 20 oktober 2022. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Telesales till House of Sales sökes till Verisure i Linköping!

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 16
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu söker vi stjärnsäljare till House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar försäljning, människor och att göra affärer! Du har en naturlig förmåga till att skapa förtroendefulla relationer och överträffa kundens förväntningar. Du går igång på tävlingar och sporrar dig själv och dina kollegor till att nå mål, oavsett om det är motigt eller långt till målet.

Som Telesales hos oss blir du en mycket viktig ambassadör för trygghet i hemmet och du arbetar aktivt med presentation och försäljning av Verisures lösningar. Du arbetar kundnära över telefon och genomför en skarp behovsanalys och formar därefter skräddarsydda lösningar som passar kunden bäst. Du kommunicerar både i inkommande samtal med intresserade kunder, som utgående samtal för att presentera Verisures produkter för potentiella nya kunder. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda, samt av vår dedikerade sales coach som sporrar i säljarbetet. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning eller kundservice och har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning ser vi detta som mycket meriterande. Du är lyhörd för dina kunders behov, ihärdig och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära har du en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com/Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Swedish Match söker en affärsdriven utesäljare till Linköping!

Utesäljare
Läs mer Sep 16
Swedish Match främjar en kultur där det dagliga arbetet präglas av våra kärnvärden passion, ägarskap, innovation och kvalitet.

Vi tror att ett vinnande lag består av rätt person på rätt position, och företagets framgång bygger på medarbetarens framgång. Ett sådant lag består av en mångfaldig personalstyrka, stöttad av en öppen och inkluderande arbetsgivare. Det innebär att alla medarbetare har lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper. Hos oss behöver du inte vara någon annan än dig själv. Vi gillar dig helt enkelt för den du är! Med dessa förutsättningar är du en del av Swedish Match vinnande lag och kan bidra med ditt engagemang, dela med dig av din kunskap och agera leveranssäkert.

Som du kommer märka, är vi som jobbar här stolta och professionella medarbetare som tillsammans strävar mot samma vision – en värld utan cigaretter.

Välkommen till ett vinnande lag!

 

Din roll

Vi söker dig som vill vara en del av oss på Swedish Match i rollen som säljare! Du kommer ha en viktig roll inom vår verksamhet där du driver försäljningen, säkerställer och optimerar distribution och synlighet i ditt distrikt som är Linköping med omnejd.

Du kommer mestadels att arbeta mot befintliga kunder som är verksamma inom service- och dagligvaruhandel. Du ansvarar för att strukturera och planera dina besök med fokus på att optimera försäljningen genom att implementera relevanta aktiviteter som skapar tillväxt och lönsamhet i ditt distrikt.

Du utgår från hemmet och har ett ständigt rörligt kontor, vilket du trivs väldigt bra med.

I rollen rapporterar du till regionschef som finns med och stöttar upp längs din resa.

Tillsammans med ett affärsdrivet säljteam med stark laganda fördelat över hela Sverige skapar vi tillsammans det vinnande laget!

 

Din profil 

Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av försäljning. Har du tidigare arbetat med försäljning mot service- och/eller daglig varuhandel är det meriterande för tjänsten. Men viktigast är att du har en mycket bra affärsförståelse.

Vi lägger stort värde i dina personliga egenskaper och tror att du drivs av att träffa människor och göra affärer, nå och överträffa uppsatta mål och ständigt göra det lilla extra för att bibehålla kundnöjdhet och vårda dina kundrelationer.

Du har en mycket god social och kommunikativ förmåga samtidigt som du är lyhörd och lyssnar in dina kunders behov. Vidare ser vi att du har ett högt eget driv och strävar alltid efter att nå mycket goda resultat! 

Vi erbjuder bra förmåner, rättvisa och marknadsmässiga löner. Krav för tjänsten är B körkort och tjänstebil ingår.

 

Om Swedish Match
Vision: En värld utan cigaretter

Drygt en miljon svenskar öppnar locket till sin snusdosa varje dag och många av dem är före detta rökare. Det är mycket tack vare snuset som vi röker minst i EU. Swedish Match tror på öppenhet och att erbjuda människor ett säkert sätt att njuta av tobak och nikotin. Få känner till att halterna av de flesta så kallade skadliga ämnen i snus inte är högre än i grönsakerna på middagsbordet och att EU tog bort cancervarningen från snusdosorna 2001. Vi menar att snus i förlängningen räddar liv genom att konkurrera ut den dödliga rökningen. Inte konstigt att vi på Swedish Match är så enormt stolta över att jobba här!

Europe Divisions verksamhet inom Supply Chain och Research & Development är certifierarde enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Swedish Match! Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller 070-266 07 86. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022. 

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Serviceminded kundtjänstmedarbetare sökes till Voky och Nordic Souvenir!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 20
Voky hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder – vi kallar det brand merchandising.

Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Vårt systerföretag Nordic Souvenir grundades 1939 och är idag störst i Norden på souvenirer. I vårt lagerförda sortiment återfinns tusentals egendesignade produkter. Voky och Nordic Souvenir ingår i Zollner Group – en familjeägd koncern med huvudkontor i Linköping.

Vi söker nu en kollega som vill vara en del av vårt framgångsrika kundtjänstteam och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat kundtjänstteam på fyra medarbetare, med högt servicetänk och stort engagemang. Ditt uppdrag är att ge den bästa service till våra kunder i koncernens båda bolag.

Dina arbetsuppgifter består av daglig kommunikation via samtal och mail med våra kunder, samt administrativa arbetsuppgifter. Då vi befinner oss i glappet mellan två digitala system kommer en stor del av din arbetstid i början att upptas av orderregistrering i vårt affärssystem. På sikt kommer du jobba med allt från att kontakta Nordic Souvenirs kunder för att hjälpa dem att registrera ordrar, till att svara på kundfrågor och hantera reklamationsärenden.

Om dig

Vi söker dig som vill jobba med människor och bidra till ett positivt och professionellt bemötande av våra kunder! Vi tror att du har en gymnasial utbildning eller YH-utbildning, gärna med inriktning ekonomi eller administration. Har du tidigare arbetat inom kundtjänst ser vi det som mycket positivt.

Det är en självklarhet för dig att vara positiv, effektiv och lösningsorienterad i din kontakt med kunder. Du är strukturerad, noggrann och har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter, som du utför noggrant och effektivt. Genom ditt positiva tänk bidrar du till härliga samtal där ditt engagemang och flexibilitet är en framgångsfaktor.

God datorkunskap är ett måste för denna tjänst. Du är van att arbeta med olika datorprogram, samt talar och skriver flytande svenska.

Om oss

Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där närmare hälften av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com. 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Voky. Du kan nå mig på mail via mira.moller@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Talangfulla studenter sökes som mötesbokare till Verisure i Linköping!

Telefonförsäljare
Läs mer Aug 22
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu söker vi framtida talanger som mötesbokare, till House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar människor och god service! Till hösten har vi 10 nya talangplatser lediga hos oss på Verisure, där du har möjligheten till att erövra värdefulla meriter till din framtida karriär! Vi söker specifikt dig som vill få erfarenhet av sälj och serviceyrket och som vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier, kvällar och helger, som mötesbokare hos oss på Verisure. 

Som mötesbokare har du bara ett uppdrag: att boka in intresserade kunder på möten! Enkelt va?

Du möter våra framtida kunder per telefon och bokar in möten åt våra ambassadörer ute på fältet. Du blir en viktig kommunikatör för trygghet i hemmet. Du arbetar över telefon med inkommande samtal med intresserade kunder och presenterar Verisures lösningar, för att därefter boka in ett kundmöte. 

Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda. Vi erbjuder god introduktion och spännande utbildningar, samt kontinuerligt stöd av vår dedikerade sales coach som stöttar dig i din utveckling. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice, men du är motiverad till att lära dig och gillar att ge god service. Du är bra på att lyssna in dina kunders behov och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära i den här rollen, behöver du behärska svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com/Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Internationell säljare sökes till internationellt bolag Linköping!

Account manager
Läs mer Sep 15
Vi på Microtec drivs av passionen för ny teknik och vi är världsledande i att tillföra innovation och värde till sågverks- och träförädlingsindustrin.

Nu söker vi en Säljare som vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder! Vi söker dig som brinner för teknik och som vill jobba i en internationell miljö!

Ditt uppdrag

Som Säljare för Microtec får du en betydelsefull roll för försäljningen av vår verksamhet mot vidareförädlande träindustri. Du kommer att ha en tät dialog både internt såväl som externt mot våra kunder samt återförsäljare. I rollen ingår bland annat inslag av både marknadsföring och produkt- och projektledning. Du arbetar med aktiv försäljning direkt mot nya och befintliga kunder på vår marknad i östra Europa och Baltikum. Ytterligare utvalda marknader kan ingå. Du kommer att agera som en ambassadör för Microtec på mässor/event och utformar och leder kundresor.

Din profil

Som person är du en teamplayer men med ett stort eget driv, du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är prestigelös. Förmodligen så har du en teknisk bakgrund som ingenjör alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom tidigare arbetat inom träindustrin och/eller inom teknisk försäljning så är det meriterande.

För att bli riktigt bra i den här tjänsten behöver du ha affärssinne, brinna för goda relationer och att arbeta mot långsiktiga mål. Du besitter en naturligt förtroendeingivande och relationsskapande förmåga, oavsett vem du möter. Du kommer att behöva nyttja dina tekniska kunskaper till fullo, du gillar innovation och ny teknik! Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan du andra språk som tyska och ryska är det ett plus! Körkort och goda datakunskaper förutsätts för rollen.

Om Microtec

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en innovativ och internationell miljö. Du får också trevliga kollegor som gillar samarbete och utveckling. I denna roll ingår en hel del resor, tjänstebil erbjuds, samt hemmakontor om du inte har närhet till huvudkontoret i Linköping.

Microtec är världsledande inom utvecklingen av intelligenta scannersystem för användning både i sågverk och i vidareförädlande träindustri. Vi är en global koncern med bolag i Italien, Sverige, Finland, USA, Tyskland och Kanada. Koncernen har 380 anställda och en omsättning på knappt en miljard kronor. Läs gärna mer om oss här: www.microtec.eu

u

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan nå mig på 0702-726266 eller via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 15 oktober, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Teknisk dokumentatör till BRP Systems i Linköping!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 14
BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden.

Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en Teknisk dokumentatör till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

 

Din roll 

I rollen som Teknisk dokumentatör har du den viktiga uppgiften att underlätta den tekniska vardagen för våra kunder. Detta är en ny roll hos oss där du som Teknisk dokumentatör har det övergripande ansvaret för dokumentation och FAQ. Du kommer ha ett nära samarbete med vår supportavdelning och våra utvecklare och tillsammans samla in de vanligaste ställda frågorna där du utförligt och pedagogiskt skriver svar som kommer ingå i vår FAQ. Du arbetar aktivt med att i skrift och rörlig bild dokumentera instruktioner om hur man som kund använder systemet. Syftet med rollen är att underlätta för våra kunder som använder sig av våra tjänster, att tydligt få instruktioner både hur systemet används men också hur man löser mindre problem som kan uppstå på vägen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter på sikt!

 

Din profil 

Vi söker dig som har en mycket god förmåga i att uttrycka dig både i tal och skrift. Då tjänsten innebär att du kommer dokumentera både på svenska och engelska är det ett krav att du obehindrat behärskar båda språken flytande i tal och skrift. Du har en godkänd gymnasieutbildning och har du erfarenhet av teknisk dokumentation ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Du har en god förmåga att kunna fatta beslut och du har en hög uthållighet. 

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. 

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 14 oktober 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säljkoordinator sökes till Kinnarp Inredningshuset i Linköping!

Offertberedare
Läs mer Sep 15
Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb.

Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld. Den känslan strävar vi efter varje dag. Vi tror på delaktighet och inte bara av resultat; att engagera sig i samhället, det är för oss ett gott resultat. Att vara en del av något större och aktivt vara med och bidra med något gott!

Nu söker vi vår nästa stjärna och ambassadör till teamet! Är du en briljant säljkoordinator som älskar att göra kollegor och kunder nöjda? Som är ett administrativt ess? Som vill arbeta på ett företag där din kompetens gör skillnad? Då är det denna roll du ska söka, för nu växer vi!

Din roll

I denna roll får du en dynamisk och rolig arbetsdag! Ditt fokus är service och administrativt stöd till våra säljare, kunder och leverantörer. Ditt mål är att de interna processer och flöden kring våra ordrar och offerter fungerar optimalt och att alla våra kunder får den bästa service de kan förvänta sig av oss som inredningsproffs. Känslan ska vara professionell och välkomnande!

Du är viktig i mötet med våra kunder i Showroom samt i kommunikation via telefon och mail. Det innebär att du besitter en hög förmåga till flexibilitet och att kunna prioritera bland dina uppgifter. Du är vår koordinator gällande säljstöd, orderhantering och viss fakturering kring leveranser. Detta innebär hög kommunikationsnivå med våra säljare för effektiv hantering av ordrar och projekt. 

Din profil

Vi söker dig som naturligt har de egenskaper som behövs i en kommunikativ och serviceminded roll. Vi ser att du har en gymnasieutbildning gärna inom ekonomi och har arbetat i kundmöten och service tidigare, med administrativa säljinslag tidigare. Det är meriterande om du har arbetat på ett familjeägt företag tidigare med självständiga arbetsuppgifter. 

Som person är du vänlig, öppen och samarbetsorienterad, men också noggrann och strukturerad. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och är snabblärd på nya datasystem.

Varför Kinnarps?

Kinnarps är Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Det kallar vi Successful Interiors!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Kinnarp Inredningshuset. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 5 oktober, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Testingenjör till Teledyne SP Devices!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 20
Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att förstå avancerad elektronik, produktionsprocesser för kretskortsmontering och vill arbeta som Testingenjör på vårt kontor i Linköping!

Din roll

Som Testingenjör på Teledyne SP Devices kommer du arbeta med felsökning av våra kretskort med hjälp av produktionsteststationer och mätinstrument. Du felsöker både nyproducerade kort som inte fungerar och returnerade produkter. Vidare arbetar du med att identifiera problem och förbättra produktkvalité, med målet att tidigt upptäcka avvikelser. Du ansvarar för även för vår produktreparationsprocess och har kontakt med underleverantörer eller kollegor på R&D vid mer avancerade och svårbedömda problem. 

I rollen arbetar du i vårt produktionsteam och i nära samarbete med produktionstestutveckling och ytmonteringslina för att utveckla produktionstesterna, och föreslår konstruktionsändringar för att på så sätt förbättra vår leveransprecision. Som Testingenjör underhåller du också testutrustningen och är ansvarig för kalibrering av denna. 

Din profil

Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen, gärna inom elektronik. Du har en god förståelse och kunskap i elektronikscheman och elektronikfelsökning och du har erfarenhet från tillverkningsprocesser för avancerad elektronik. Du har erfarenhet av att använda labbutrustning, så som multimetrar och oscilliskop för felsökning. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har förståelse för elektronikdesign och innehar lödfärdigheter inom fin-pitch elektronik.


För oss är det viktigt att du är produktiv, engagerad och kan arbeta tillsammans i våra team för att förbättra våra arbetsprocesser. Du gillar detektivarbete, är initiativtagande och noggrann. Du motiveras av nöjda kunder och leverans av högvärdiga och högkvalitativa produktenheter. Vi värdesätter, utöver den tekniska kompetensen, en god kommunikationsförmåga och att du bidrar med service av högsta klass, både internt och som representant för företaget vid kontakt med våra kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och sammansvetsade utvecklingsteam som tar hand om varandra, och samtidigt verkar vi tillsammans med resten av Teledyne och våra kunder på en global arena. Vår tekniska utveckling finns på huvudkontoret i Linköping, och i våra försäljningskontor som är distribuerade över hela världen. 

Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och vi har precis flyttat till nya, större lokaler anpassade till vår verksamhet. Välkommen! 

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Teledyne SP Devices. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.  Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 30 september 2022. Varmt välkommen med din ansökan!


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Utvecklare till BRP Systems!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 2
BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden.

Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

 

Om rollen

Som utvecklare på BRP Systems kommer du tillhöra R&D-avdelningen som består av ca 25 medarbetare i Linköping. Du kommer att arbeta med programmering med fokus på helhet och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. I din roll kommer du att ständigt driva arbetet framåt och vara med och fatta beslut angående teknologier. Du arbetar aktivt med att identifiera problem för att snabbt finna lösningar som passar kundernas behov och som tar produktutvecklingen framåt. 

På BRP Systems kommer du att få möjligheten att påverka och arbeta med modern teknik, i nära samarbete med våra kunder. Du kommer arbeta i en grupp med en bra teamkänsla och ett härligt klimat. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 1 -2 års erfarenhet av att arbeta som utvecklare, gärna mjukvaruutveckling i Java. Du har en universitetsutbildning inom ett tekniskt område, har kunskaper inom olika programmeringsspråk och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk kunskap och då du i rollen kommer arbeta med att driva arbeten framåt ser vi att du som person är initiativtagande, självgående och beslutsfattande. Du har ett gott öga för att identifiera problem och drivs av att arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Du vill också vara en bidragande faktor till en god teamkänsla och en härlig energi på avdelningen! Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. 

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Account Manager till NTM Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Sep 2
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på NTM Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med en befintlig kundportfölj men även med bearbetning av nya kundrelationer i Linköping med omnejd.

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om NTM Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

NTM Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper NTM Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Servicetekniker till världsledande Microtec!

Servicetekniker, data
Läs mer Aug 19
Vill du arbeta i ett företag med produkter i teknikens absoluta framkant? Microtec med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa skannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen.

Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara en del av Microtecs framgångsrika team!

Om rollen

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på Microtecs samtliga produkter. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med att lära dig våra produkter, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer i deras arbete i kundprojekt och våra befintliga Servicetekniker ute hos kund. I rollen som servicetekniker på Microtec kommer du att få besöka våra kunder, främst Sågverk i Norden men du kan även få användning av ditt pass och se andra delar av världen!

Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer, service och eftermarknad hos våra kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens. I rollen kommer du att bl.a få hantera felsökningar, konfigurationer och installationer. Du blir en teknisk allkonstnär som hanterar allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer vilka dagar som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och ser dig själv som en flexibel och trygg person. Om du har tidigare erfarenhet av rollen som servicetekniker ser vi det som mycket positivt, speciellt om du arbetat mot sågverk. Du är social och gillar att träffa nya människor och har inga problem med att göra dig förstådd på svenska och engelska. Behärskar du fler språk än så, är det mycket meriterande. Vidare är du strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du behöver inneha B-körkort. 

Varför Microtec?

Som Servicetekniker på Microtec får du en unik möjlighet att få arbeta i ett företag i teknikens framkant i en fri och ansvarsfull roll. Microtec startades 1980 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll inom träindustrin. Vår framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av våra produktserier. Microtec har idag kontor i Brixen, Venedig, Esbo, Corvallis, Rosenheim och Linköping, med totalt 350 anställda och mycket snart är vi 400.

Linköpingskontoret utvecklas mycket positivt och en kraftig expansion sker just nu.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mira Möller eller Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan når oss på info@eissrekrytering.se eller på telefon: 0702-729379 (Mira) och 0702-439056 (Mia). Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är 18 september 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Testingenjör till Teledyne SP Devices!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 2
Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att förstå avancerad elektronik, produktionsprocesser för kretskortsmontering och vill arbeta som Testingenjör på vårt kontor i Linköping!

Din roll

Som Testingenjör på Teledyne SP Devices kommer du arbeta med felsökning av våra kretskort med hjälp av produktionsteststationer och mätinstrument. Du felsöker både nyproducerade kort som inte fungerar och returnerade produkter. Vidare arbetar du med att identifiera problem och förbättra produktkvalité, med målet att tidigt upptäcka avvikelser. Du ansvarar för även för vår produktreparationsprocess och har kontakt med underleverantörer eller kollegor på R&D vid mer avancerade och svårbedömda problem. 

I rollen arbetar du i vårt produktionsteam och i nära samarbete med produktionstestutveckling och ytmonteringslina för att utveckla produktionstesterna, och föreslår konstruktionsändringar för att på så sätt förbättra vår leveransprecision. Som Testingenjör underhåller du också testutrustningen och är ansvarig för kalibrering av denna. 

Din profil

Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen, gärna inom elektronik. Du har en god förståelse och kunskap i elektronikscheman och elektronikfelsökning och du har erfarenhet från tillverkningsprocesser för avancerad elektronik. Du har erfarenhet av att använda labbutrustning, så som multimetrar och oscilliskop för felsökning. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har förståelse för elektronikdesign och innehar lödfärdigheter inom fin-pitch elektronik.


För oss är det viktigt att du är produktiv, engagerad och kan arbeta tillsammans i våra team för att förbättra våra arbetsprocesser. Du gillar detektivarbete, är initiativtagande och noggrann. Du motiveras av nöjda kunder och leverans av högvärdiga och högkvalitativa produktenheter. Vi värdesätter, utöver den tekniska kompetensen, en god kommunikationsförmåga och att du bidrar med service av högsta klass, både internt och som representant för företaget vid kontakt med våra kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och sammansvetsade utvecklingsteam som tar hand om varandra, och samtidigt verkar vi tillsammans med resten av Teledyne och våra kunder på en global arena. Vår tekniska utveckling finns på huvudkontoret i Linköping, och i våra försäljningskontor som är distribuerade över hela världen. 

Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och vi har precis flyttat till nya, större lokaler anpassade till vår verksamhet. Välkommen! 

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Teledyne SP Devices. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.  Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 11 september 2022. Varmt välkommen med din ansökan!


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Returhanterare/vägdriftsarbetare sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Sep 2
Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Vi fortsätter att växa som företag och söker nu dig som vill bidra till vårt team i Linköping!

 

Din arbetsdag

En arbetsdag hos oss är aldrig den andra lik, vår verksamhet pågår dygnet runt och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett högt tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Vår depå i Linköping växer och därmed behöver vi förstärka teamet med ytterligare en medarbetare. Du kommer att få en bred roll, med arbetsuppgifter inom returer av maskiner och trafikavstängningar, samt mycket praktiskt och fysiskt arbete ute på depån.

Arbetsuppgifterna innehåller mer i detalj:

- returhantering av maskiner
- utsättning vid trafikavstängningsuppdrag
- lastning och lossning av lastbilar med små och stora maskiner
- enklare kontroller av maskiner
- tvätt och städ av maskiner
- skriva enklare avtal och rapporter
- leverera maskiner till kunder ute i fält

Rollen innehåller många kontakter med kunder, både privatkunder som företag, vilket kräver en hög servicenivå och kundfokus.

 

Din profil

Du har troligtvis en maskin/fordonsteknisk bakgrund på gymnasienivå men mer avgörande är ditt praktiska handlag och personliga egenskaper. För dig är det självklart att vara serviceminded och ge det lilla extra till kunder och kollegor. Noggrannhet, initiativförmåga och stresstålighet är egenskaper du besitter.

Du har B körkort, grundläggande datavana, samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har BE körkort, arbete på väg och truckkort, om inte, så kan vi tillhandahålla dessa utbildningar. Arbetstiderna är dagtid med jour.

 

Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Vernum Maskin. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och start för tjänsten sker till hösten.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 10 september 2022

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist sökes till Agricam!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 5
Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi söker en Talent Acquisition Specialist som vill ta del av Agricams utveckling! Vill du arbeta aktivt med rekrytering och bidra till framgång? Då är du välkommen med din ansökan idag! 

Välkommen till oss! 

 

Din roll

I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du ha en viktig roll i bolaget och bidra till att Agricam tar sig framåt. Ditt stora fokus kommer ligga på att attrahera medarbetare med rätt kompetens och attityd till bolaget. Det huvudsakliga uppdraget handlar om att säkerställa kompetensförsörjning av specialister och ledare till bolaget, inklusive onboarding samt att även ansvara för den kontinuerliga kompetensutvecklingen i bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Driva rekryteringsprocesser och samarbeta med rekryterande chefer
- Leda rekryteringsprojekt
- Proaktivt arbeta med att attrahera rätt kandidater genom digitala verktyg, outbound search och därmed ansvara för att bolaget ständigt har en uppdaterad talent acqusition pipeline
- Bygga nätverk lokalt på de orter bolaget har kontor och därigenom attrahera rätt människor
- Vara delaktig i att driva utvecklingen och förbättra rekryteringsprocessen
- Ansvara för onboardingen av nya kollegor
- Leda kompetensutvecklingsarbetet av ledare och specialiser i bolaget

 

Din profil 

Vi söker dig med en relevant utbildning inom HR, personal, beteendevetenskap eller annan utbildning vi ser som likvärdig. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med rekrytering och att driva projekt framåt. Du har erfarenhet av hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och du känner dig trygg i att bygga nätverk och vara relationsbyggande. Som person är du lyhörd, öppen, har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en härlig energi, är lösningsorienterad och kan arbeta både strategiskt och operativt. 

Du är van vid att arbeta utifrån deadlines och kan därför arbeta i högre tempo och hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du trivs med att ha en god ordning omkring dig och struktur i ditt arbete, du är även flexibel och anpassningsbar. Utöver detta strävar du alltid efter att ge den bästa kandidatupplevelsen och arbetar aktivt och passionerat för att ta Agricam mot nya höjder! 

 

Varför Agricam?

Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar. Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech.

 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 10 augusti 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Utvecklare till BRP Systems!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden.

Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

 

Om rollen

Som utvecklare på BRP Systems kommer du tillhöra R&D-avdelningen som består av ca 25 medarbetare i Linköping. Du kommer att arbeta med programmering med fokus på helhet och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. I din roll kommer du att ständigt driva arbetet framåt och vara med och fatta beslut angående teknologier. Du arbetar aktivt med att identifiera problem för att snabbt finna lösningar som passar kundernas behov och som tar produktutvecklingen framåt. 

På BRP Systems kommer du att få möjligheten att påverka och arbeta med modern teknik, i nära samarbete med våra kunder. Du kommer arbeta i en grupp med en bra teamkänsla och ett härligt klimat. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 1 -2 års erfarenhet av att arbeta som utvecklare, gärna mjukvaruutveckling i Java. Du har en universitetsutbildning inom ett tekniskt område, har kunskaper inom olika programmeringsspråk och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk kunskap och då du i rollen kommer arbeta med att driva arbeten framåt ser vi att du som person är initiativtagande, självgående och beslutsfattande. Du har ett gott öga för att identifiera problem och drivs av att arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Du vill också vara en bidragande faktor till en god teamkänsla och en härlig energi på avdelningen! Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. . Under vecka 28-32 kan du nå mig på mailen, jag läser och svarar på mail veckovis.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Account Manager till NTM Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Aug 10
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på NTM Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med en befintlig kundportfölj men även med bearbetning av nya kundrelationer i Linköping med omnejd.

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om NTM Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

NTM Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper NTM Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Area Sales Manager sökes till Microtec!

Account manager
Läs mer Jul 12
Vi på Microtec drivs av passionen för ny teknik och vi är världsledande i att tillföra innovation och värde till sågverks- och träförädlingsindustrin.

Nu söker vi en Area Sales Manager som vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder!

Ditt uppdrag

Det här jobbet är inte för vem som helst. Vi söker dig som brinner för modern träförädlingsteknik  och som vill jobba i en internationell miljö! Som Area Sales Manager för Microtec får du en betydelsefull roll för försäljningen av vår verksamhet mot vidareförädlande träindustri. Våra produkter mot sågverk ingår också i din portfölj, men huvudfokus är vår högteknologiska scannerutrustning mot vidareförädlande träproducenter. Rollen innehåller inslag av både marknadsföring och produkt- och projektledning.

Du arbetar med aktiv försäljning direkt mot nya och befintliga kunder på vår marknad i Östra Europa. Ytterligare utvalda marknader kan ingå. Du har en tät dialog och får stöd från våra säljledande team i Sverige och Italien. Du blir en ambassadör för Microtec på mässor/event och utformar och leder kundresor.

Vi söker

Vi tror att du idag har koppling till träindustrin och har meriter inom teknisk försäljning. Du kan ha en teknisk bakgrund som ingenjör alternativt en arbetslivserfarenhet som är relevant. Det är meriterande om du har arbetet med försäljning av innovativ teknik som innehåller hård- och mjukvara mot industrin.

För att bli riktigt bra i den här tjänsten behöver du ha affärssinne, brinna för goda relationer och att arbeta mot långsiktiga mål. Du besitter en naturligt förtroendeingivande och relationsskapande förmåga, oavsett vem du möter. Du kommer att behöva nyttja dina tekniska kunskaper till fullo, du gillar innovation och ny teknik!

 Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan du andra språk som tyska och ryska är det ett plus! Körkort och goda datakunskaper förutsätts för rollen.

Om Microtec

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en innovativ och internationell miljö. Du får också trevliga kollegor som gillar samarbete och utveckling. I denna roll ingår en hel del resor, tjänstebil erbjuds, samt hemmakontor om du inte har närhet till huvudkontoret i Linköping.

Microtec är världsledande inom utvecklingen av intelligenta scannersystem för användning både i sågverk och i vidareförädlande träindustri. Vi är en global koncern med bolag i Italien, Sverige, Finland, USA, Tyskland och Kanada. Koncernen har 380 anställda och en omsättning på knappt en miljard kronor.Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan nå mig på 0702-726266 eller via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 14 augusti, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Returhanterare/vägdriftsarbetare sökes till Vernum Maskin i Linköping!

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Jun 27
Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Vi fortsätter att växa som företag och söker nu dig som vill bidra till vårt team i Linköping!

 

Din arbetsdag

En arbetsdag hos oss är aldrig den andra lik, vår verksamhet pågår dygnet runt och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett högt tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Vår depå i Linköping växer och därmed behöver vi förstärka teamet med ytterligare en medarbetare. Du kommer att få en bred roll, med arbetsuppgifter inom returer av maskiner och trafikavstängningar, samt mycket praktiskt och fysiskt arbete ute på depån.

Arbetsuppgifterna innehåller mer i detalj:

- returhantering av maskiner
- utsättning vid trafikavstängningsuppdrag
- lastning och lossning av lastbilar med små och stora maskiner
- enklare kontroller av maskiner
- tvätt och städ av maskiner
- skriva enklare avtal och rapporter
- leverera maskiner till kunder ute i fält

Rollen innehåller många kontakter med kunder, både privatkunder som företag, vilket kräver en hög servicenivå och kundfokus.

 

Din profil

Du har troligtvis en maskin/fordonsteknisk bakgrund på gymnasienivå men mer avgörande är ditt praktiska handlag och personliga egenskaper. För dig är det självklart att vara serviceminded och ge det lilla extra till kunder och kollegor. Noggrannhet, initiativförmåga och stresstålighet är egenskaper du besitter.

Du har B körkort, grundläggande datavana, samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har BE körkort, arbete på väg och truckkort, om inte, så kan vi tillhandahålla dessa utbildningar. Arbetstiderna är dagtid med jour.

 

Varför Vernum Maskin?

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Vernum Maskin. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se. Under vecka 28-32 kan du nå mig på mailen, jag läser och svarar på mail veckovis. Vi genomför löpande urval och start för tjänsten sker till hösten.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 10 augusti 2022

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Testingenjör till Teledyne SP Devices!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 5
Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att förstå avancerad elektronik, produktionsprocesser för kretskortsmontering och vill arbeta som Testingenjör på vårt kontor i Linköping!

Din roll

Som Testingenjör på Teledyne SP Devices kommer du arbeta med felsökning av våra kretskort med hjälp av produktionsteststationer och mätinstrument. Du felsöker både nyproducerade kort som inte fungerar och returnerade produkter. Vidare arbetar du med att identifiera problem och förbättra produktkvalité, med målet att tidigt upptäcka avvikelser. Du ansvarar för även för vår produktreparationsprocess och har kontakt med underleverantörer eller kollegor på R&D vid mer avancerade och svårbedömda problem. 

I rollen arbetar du i vårt produktionsteam och i nära samarbete med produktionstestutveckling och ytmonteringslina för att utveckla produktionstesterna, och föreslår konstruktionsändringar för att på så sätt förbättra vår leveransprecision. Som Testingenjör underhåller du också testutrustningen och är ansvarig för kalibrering av denna. 

Din profil

Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen, gärna inom elektronik. Du har en god förståelse och kunskap i elektronikscheman och elektronikfelsökning och du har erfarenhet från tillverkningsprocesser för avancerad elektronik. Du har erfarenhet av att använda labbutrustning, så som multimetrar och oscilliskop för felsökning. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har förståelse för elektronikdesign och innehar lödfärdigheter inom fin-pitch elektronik.


För oss är det viktigt att du är produktiv, engagerad och kan arbeta tillsammans i våra team för att förbättra våra arbetsprocesser. Du gillar detektivarbete, är initiativtagande och noggrann. Du motiveras av nöjda kunder och leverans av högvärdiga och högkvalitativa produktenheter. Vi värdesätter, utöver den tekniska kompetensen, en god kommunikationsförmåga och att du bidrar med service av högsta klass, både internt och som representant för företaget vid kontakt med våra kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och sammansvetsade utvecklingsteam som tar hand om varandra, och samtidigt verkar vi tillsammans med resten av Teledyne och våra kunder på en global arena. Vår tekniska utveckling finns på huvudkontoret i Linköping, och i våra försäljningskontor som är distribuerade över hela världen. 

Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och vi har precis flyttat till nya, större lokaler anpassade till vår verksamhet. Välkommen! 

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Teledyne SP Devices. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. Under vecka 28-32 kan du nå mig på mailen, jag läser och svarar på mail veckovis.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 7 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan!


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Inköpare med redovisningskompetens till Teledyne SP Devices!

Inköpare
Läs mer Jul 5
Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet.

Företaget är på en spännande utvecklingsresa och söker nu en Inköpare med redovisningskompetens till sitt kontor i Linköping.

Om rollen

Som Inköpare på Teledyne SP Devices kommer du att arbeta i ett administrativt team där din huvuduppgift blir att arbeta med företagets inköp. Du arbetar både operativt med dagliga inköp och avrop, men även strategiskt med samarbetspartners och leverantörer, både mot produktion och faciliteter. Vidare arbetar du med vår leverantörskedja och driver frågor som kvalitets- och lönsamhetsförbättringar för våra produkter, tittar på marginaler och prissituation hos våra leverantörer.

I rollen ingår att stötta upp vid månadsbokslut och kunna vara behjälplig inom redovisning. Vi är ett mindre team på Finance lokalt och behöver därför kunna stötta varandra vid hög belastning. Du rapporterar till Finance Manager.

På Teledyne SP Devices kommer du att en bred, självständig roll i en global koncern med goda utvecklingsmöjligheter!

Om dig

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från inköp och ekonomi, gärna från en roll som inköpare. Vi ser positivt på om du har en utbildning inom inköp eller ekonomi och har arbetat i en teknisk bransch tidigare. Du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i svenska och engelska, så väl muntligt som skriftligt.

Som person är du drivande, strukturerad och är duktig på att kommunicera. Du är ordningsam och kan hantera flera saker samtidigt tack vare en god förmåga att prioritera samt att kunna fatta beslut. Vi söker dig som tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter, är en naturlig teamspelare och har en mycket god samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och sammansvetsade utvecklingsteam som tar hand om varandra, och samtidigt verkar vi tillsammans med resten av Teledyne och våra kunder på en global arena. Vår tekniska utveckling finns på huvudkontoret  i Linköping, och i våra försäljningskontor är distribuerade över hela världen. 

Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och vi har precis flyttat till nya, större lokaler anpassade till vår verksamhet. Välkommen!

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Teledyne SP Devices. Du kan nå mig på 0702-43 90 56 eller mia.neander@eissrekrytering.se. Under vecka 28-31 kan du nå mig på mailen, jag läser och svarar på mail veckovis.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 7 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Regionchef sökes till Meritmind i Linköping!

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 16
Meritmind är specialister inom kvalificerade ekonomitjänster.

Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer och kompetenser inom bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 350 anställda, omsätter knappt en halv miljard och är verksamma på 6 orter i Sverige, Västerås, Linköping, Malmö, Göteborg, Jönköping, Stockholm. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Nu söker vi en ny regionchef till Linköping!

Ditt uppdrag

Meritminds mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Nu söker vi dig som vill ta över stafettpinnen som regionchef och fortsätta driva vår starka tillväxtresa i Östergötland. Vi har goda relationer med våra kunder i regionen och ser fortsatt tillväxt på marknaden för våra tjänster.

Som regionchef är ditt uppdrag att utveckla affären och identifiera nya affärer inom våra affärsområden: konsultlösningar, rekrytering och förändringsledning samt att utveckla våra medarbetare till sin fulla potential. I ditt team har du engagerade medarbetare som du coachar, inspirerar och motiverar. Du har fullt resultat-, budget- och ekonomiansvar samt det formella personalansvaret. Du rapporterar till COO samt ingår i den operativa ledningsgruppen med dina regionchefskollegor.

Som regionchef i Östergötland är du en viktig ambassadör ut mot marknaden och ser det som naturligt att utveckla vårt varumärke genom att delta i nätverk och relevanta affärsforum. 

Vem söker vi?

Vi ser framför oss att du har en framgångsrik bakgrund inom försäljning och affärsutveckling inom tjänstesektorn och har goda ledarerfarenheter. Du har troligtvis en akademisk bakgrund eller andra erfarenheter som är relevanta för denna tjänst. Du kan ha tidigare meriter som till exempel platschef, kontorschef, operativ chef alternativt konsultchef.

Som person är du engagerad, analytisk och affärsorienterad. Ett modernt ledarskap med ingredienser som feedback, omtanke, tillit och att föregå med gott exempel är självklarheter för dig. Du gillar sociala sammanhang och att motivera och inspirera andra, både kunder som medarbetare.

Varför Meritmind?

Som en del av vår Meritmind familj, får du del av en stark företagskultur med tydliga värderingar. Vi som jobbar här drivs av ett entreprenöriellt arbetssätt, alltid med medarbetaren, kandidaten och medarbetaren i fokus och med hjärta. Laget går före jaget och tillsammans hjälps vi åt. Nu längtar teamet efter en varm och tydlig ledare, med en klar vision för Östergötland. Varmt välkommen till oss!

Är det dig vi söker?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Meritmind. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 3 juli 2022, men vi genomför löpande kvalificeringsprocess, så sök omgående. Tillsättning enligt överenskommelse.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Mötesbokare sökes till Agricam!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 1
Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech. Vi söker nu en mötesbokare till vårt kontor i Linköping som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Välkommen med din ansökan!

 

Din roll

I din roll som mötesbokare på Agricam kommer ditt arbete vara en viktig faktor för att fortsatt bedriva arbetet för en förbättrad djurhållning och effektiva lösningar för lantbruk. Du kommer arbeta tätt tillsammans med säljavdelningen på Agricam och ditt främsta fokus kommer vara att arbeta över telefon och presentera erbjudanden och utföra behovsanalyser hos våra kunder. Du bokar möten med kunder och våra Cow Account Managers och du arbetar operativt och relationsbyggande med målet att skapa goda kontaktytor och affärer. 

 

Din profil

För att komma till din rätt i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av telemarketing och trivs att arbeta över telefon. Du har en relationsbyggande ådra och är kommunikativ och affärsinriktad. Du trivs med att ha ett socialt arbete och du är alltid mån om att ge kunden den bästa möjliga service. Du har en personlig mognad, en hög arbetsmoral och du är ihärdig och tålmodig. Du vågar ta initiativ, är nyfiken och resultatinriktad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan arbeta både självständigt och i grupp.

 

Om Agricam

Agricam erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten. 

Företaget grundades av Ellinor Eineren år 2010 efter att ha skrivit sitt examensarbete vid Linköpings Universitet åt de två företagen Termisk Systemteknik, som sysslar med värmekamerateknik, och Biototal som verkar inom lantbruket. Ellinor skulle ta fram en affärsplan som kombinerade de två företagens tekniker och idéer. Och vips var Agricam skapat!

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Från att ha utvecklat en patenterad värmekamerateknik erbjuder vi numera flertalet produkter och tjänster anpassade för mjölkbönders hektiska vardag. Tillsammans utgör dem en helhetslösning som gör att de kan öka produktionen och samtidigt minska sina kostnader.

 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Account Manager Workwear till Voky i Linköping

Account manager
Läs mer Jun 14
Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising.

Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 miljoner kronor till 200 miljoner kronor, samtidigt som vi också blivit dubbelt så många. Och vi behöver bli ännu fler.

Vår ambition är att revolutionera profil- och workwearbranschen och vi söker nu en Account Manager Workwear som vill vara en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Vi söker nu en vass Account manager till vårt nyaste segment - Workwear! I höstas slog vi upp portarna till vårt nybyggda Supply Center i Linköping, som nu kan bli din nya utgångspunkt i jobbet!

Vi är en oberoende och fristående aktör med stort produktsortiment, där vi kan erbjuda våra kunder de bästa arbets- och skyddskläderna. Detta i kombination med en stark inre organisation som bidrar till snabba leveranser, hög servicenivå och möjlighet till att tillmötesgå större organisationers behov nationellt. Vi har också möjlighet att erbjuda våra kunder internutbildningar inom skydd och säkerhet.

Som Account Manager Workwear består dina arbetsdagar av att ta hand om och utveckla våra strategiska kunder, både inne på vårt Supply Center som via telefon. Vi lägger ett stort värde vid att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder när vi ska växa både på den lokala och nationella marknaden. Du säljer hela koncept av arbets- och skyddskläder och skapar mervärde hos kund genom våra unika totallösningar. Du har ett tätt samarbete med vår affärsutvecklingschef och affärsområdeschef för Workwear.

Du kommer att ingå i vårt nya Workwear-team, ett team med högt engagemang och kompetens inom området.

Om dig

Vi söker nu dig som har erfarenhet av innesälj B2B med inriktning mot arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är meriterande med relevant branscherfarenhet. Du kan även ha erfarenhet av liknande typer av produkter exempelvis som användare. Det är meriterande om du har lätt för att lära dig nya system och har vana i Microsoft Office.

Det är en självklarhet för dig att sätta kunden i fokus och du brinner för långsiktiga relationer. Genom ditt positiva tänk bidrar du till härliga kundmöten där ditt driv är en framgångsfaktor. Du gillar förändringar, är noggrann och lyhörd med ett affärsmässigt tänk som resulterar i lyckade affärer. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om oss

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs gärna mer om oss på http://www.voky.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Voky. Du kan nå mig på mail via mira.moller@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdagen är den 30 juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Ytterligare Strategiveterinär sökes till Agricam i Linköping!

Distriktsveterinär
Läs mer Maj 31
Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner.

Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Vårt mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer och ett unikt gårdssystem för den operativa verksamheten, bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet.

Vi söker nu en strategiveterinär som vill arbeta proaktivt med djurhälsa! Är det du, så välkommen till vårt team!

Ditt uppdrag 

Som strategiveterinär ingår du i vårt customer success team, som ansvarar för hela kundresan från initial uppsättning, utbildning, rådgivning och igångsättning till att fortlöpande erbjuda uppföljning och rådgivning till såväl gården som dess veterinär och rådgivare. Våra kunder är idag primärt mjölkproducerande gårdar över hela Sverige.

I uppdraget kommer du att få en unik kompetens om våra system och lösningar, en djup kundrelation med gårdarna, samt vara med och påverka förbättringsresan för såväl kunderna och deras djur som för vår produktutveckling.

Din profil

Vi söker dig som är distrikts- eller annan veterinär med erfarenhet från arbete med nötkreatur och har ett hjärta som klappar extra för kor och deras hälsa. Du har erfarenhet inom yrket och ser detta som en spännande utmaning i din karriär. Som person är du förtroendeingivande, pålitlig och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med både kunder och arbetskollegor. Du är också självgående med ett gott eget driv. Tjänsten kräver B- körkort, resor i tjänsten, god administrativ förmåga samt datavana.

Våra kunder

Vår främsta målgrupp är mjölkbönder i Sverige, men vi har även siktet inställt på en internationalisering. Vi jobbar ständigt med att förbättra och utöka vårt helhetserbjudande till våra kunder, med egenutvecklade system och lösningar integrerade med strategisk veterinärrådgivning och kovårdsprodukter. Allt för att ge korna de bästa förutsättningarna till ett hållbart och hälsosamt liv och minska felaktig antibiotikaanvändning. 

Vår kultur

Vi är ett tight team som varje dag strävar efter att hjälpa mjölkbönder driva sin verksamhet mer framgångsrikt. För att lyckas med det kombinerar vi våra olika kompetensområden när vi utvecklar nya produkter och tjänster som på olika sätt förenklar och förbättrar böndernas arbete. Bland våra medarbetare finns kompetens inom veterinärvård, mjuk- och hårdvara, kommunikation, företagande och AI/machine learning.

Vi tror att de starkaste teamen utgörs av personal från olika expertområden, som kan se utmaningarna från olika synvinklar och lyfta varandra. Alla medarbetare är därför viktiga och har stor påverkan på hur företaget utvecklas framåt. Vårt huvudkontor är i Linköping och under våren flyttar vi till nya, större lokaler, fortfarande i Mjärdevi, som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Vill du bli en av oss? – Välkommen!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 30 juni 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Affärsorienterad Account Manager till NTM Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Maj 30
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på NTM Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med nykundsbearbetning i Linköping med omnejd, men kommer även ha ansvar för en befintlig kundportfölj. 

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om NTM Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

NTM Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper NTM Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Relationsorienterad Account Manager till NTM Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Maj 30
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på NTM Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med en befintlig kundportfölj men även med bearbetning av nya kundrelationer i Linköping med omnejd.

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om NTM Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

NTM Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper NTM Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på NTM Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist sökes till Agricam!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 1
Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi söker en Talent Acquisition Specialist som vill ta del av Agricams utveckling! Vill du arbeta aktivt med rekrytering och bidra till framgång? Då är du välkommen med din ansökan idag! 

Välkommen till oss! 

 

Din roll

I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du ha en viktig roll i bolaget och bidra till att Agricam tar sig framåt. Ditt stora fokus kommer ligga på att attrahera medarbetare med rätt kompetens och attityd till bolaget. Det huvudsakliga uppdraget handlar om att säkerställa kompetensförsörjning av specialister och ledare till bolaget, inklusive onboarding samt att även ansvara för den kontinuerliga kompetensutvecklingen i bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Driva rekryteringsprocesser och samarbeta med rekryterande chefer
- Leda rekryteringsprojekt
- Proaktivt arbeta med att attrahera rätt kandidater genom digitala verktyg, outbound search och därmed ansvara för att bolaget ständigt har en uppdaterad talent acqusition pipeline
- Bygga nätverk lokalt på de orter bolaget har kontor och därigenom attrahera rätt människor
- Vara delaktig i att driva utvecklingen och förbättra rekryteringsprocessen
- Ansvara för onboardingen av nya kollegor
- Leda kompetensutvecklingsarbetet av ledare och specialiser i bolaget

 

Din profil 

Vi söker dig med en relevant utbildning inom HR, personal, beteendevetenskap eller annan utbildning vi ser som likvärdig. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med rekrytering och att driva projekt framåt. Du har erfarenhet av hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och du känner dig trygg i att bygga nätverk och vara relationsbyggande. Som person är du lyhörd, öppen, har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en härlig energi, är lösningsorienterad och kan arbeta både strategiskt och operativt. 

Du är van vid att arbeta utifrån deadlines och kan därför arbeta i högre tempo och hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du trivs med att ha en god ordning omkring dig och struktur i ditt arbete, du är även flexibel och anpassningsbar. Utöver detta strävar du alltid efter att ge den bästa kandidatupplevelsen och arbetar aktivt och passionerat för att ta Agricam mot nya höjder! 

 

Varför Agricam?

Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar. Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech.

 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Telesales till House of Sales sökes till Verisure i Linköping!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 1
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu söker vi stjärnsäljare till House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar försäljning, människor och att göra affärer! Du har en naturlig förmåga till att skapa förtroendefulla relationer och överträffa kundens förväntningar. Du går igång på tävlingar och sporrar dig själv och dina kollegor till att nå mål, oavsett om det är motigt eller långt till målet.

Som Telesales hos oss blir du en mycket viktig ambassadör för trygghet i hemmet och du arbetar aktivt med presentation och försäljning av Verisures lösningar. Du arbetar kundnära över telefon och genomför en skarp behovsanalys och formar därefter skräddarsydda lösningar som passar kunden bäst. Du kommunicerar både i inkommande samtal med intresserade kunder, som utgående samtal för att presentera Verisures produkter för potentiella nya kunder. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda, samt av vår dedikerade sales coach som sporrar i säljarbetet. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning eller kundservice och har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning ser vi detta som mycket meriterande. Du är lyhörd för dina kunders behov, ihärdig och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära har du en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com/Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 26 juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Customer Success Representative till Agricam!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 30
Brinner du för att driva projekt framåt och tycker om att arbeta i en kundnära roll? Är du en kommunikativ person som är en stjärna på att bygga relationer? Sök då tjänsten som Customer Success Representative på Agricam! 

Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech. 

Välkommen!

Din roll

Som Customer Success Representative har du tillsammans med dina kollegor ansvar för våra befintliga kunder. Du utvecklar starka relationer och arbetar med att bygga upp vår rådgivningsfunktion, främst digitalt. I rollen stöttar du våra nya och befintliga kunder och arbetar  bland annat med onboarding för att se till att kunderna får det stöd de behöver för att kunna använda våra produkter på ett optimalt sätt. Du har projektansvar och driver olika ärenden framåt, skapar arbetsrutiner för varje produkt och arbetar i nära samarbete med vår säljavdelning och R&D. Framåt är tanken att du kommer bredda din roll och få kompetensen att läsa av provresultat från analyser, vilket kommer bli ett bra komplement till din position. 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Har du en eftergymnasial relevant utbildning eller tidigare erfarenhet från lantbruket ser vi detta som mycket meriterande. För att nå framgång i rollen behöver du ha en mycket god social förmåga och du känner dig trygg i att arbeta med merförsäljning och att bygga relationer. Då rollen innefattar både externa och interna kontaktytor arbetar du bra i samarbete med andra men du har också förmågan att ta initiativ och arbeta självständigt.

Du sätter stort värde i att driva ditt arbete framåt och är därför målmedveten och resultatorienterad. Då du har projektansvar i rollen ser vi att du har har ett affärstänk och en god erfarenhet av att arbeta strategiskt, operativt och analytiskt med att leda projekt. Du sprider en positiv energi och är noggrann och strukturerad. Du kan arbeta i ett varierat tempo, ta i där det behövs och arbeta med olika uppgifter parallellt. Vidare ser vi att du är en flexibel person som snabbt kan anpassa dig och ta in information, och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Om Agricam 

Agricam erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten. 

Företaget grundades av Ellinor Eineren år 2010 efter att ha skrivit sitt examensarbete vid Linköpings Universitet åt de två företagen Termisk Systemteknik, som sysslar med värmekamerateknik, och Biototal som verkar inom lantbruket. Ellinor skulle ta fram en affärsplan som kombinerade de två företagens tekniker och idéer. Och vips var Agricam skapat!

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Från att ha utvecklat en patenterad värmekamerateknik erbjuder vi numera flertalet produkter och tjänster anpassade för mjölkbönders hektiska vardag. Tillsammans utgör dem en helhetslösning som gör att de kan öka produktionen och samtidigt minska sina kostnader.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Mia Neander via mail, mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 070-243 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 19 juni 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Affärsutvecklande Project Management Officer sökes till Verisure Linköping!

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Maj 19
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu har vi en unik tjänst ledig, som Project Management Officer till vårt huvudkontor i Linköping!
Ditt uppdrag

Övergripande har du ett spännande och utmanande uppdrag där du driver framtida strategier, förändringsledning och affärsutveckling! I rollen som Project Management Officer kommer du att arbeta tätt tillsammans Head of House of sales och tillsammans utveckla vår verksamhet!

Du förväntas lägga kraft på att analysera effekter och ta fram kommersiella initiativ som leder till ökad kvalitet och effektivisering inom vår säljorganisation. Det kan vara projekt eller workshops med närmsta teamet och andra marknader i andra länder. Exempel på det kan vara att ta fram nya arbetssätt, mäta effekt på nyckeltal eller implementera best practice.

Därefter leder du arbetet med att initiera och driva projekten för att sedan överse implementeringen av dessa tillsammans med teamet i verksamheten, genom workshops och utbildningar.

Du kommer att bli en viktig pusselbit i vår management och kommer få arbeta med små och stora framgångar som sedan implementeras. Tjänsten innebär ett samarbete internationellt inom vår koncern, Du kanske kommer leda utvecklingen och bli bäst i klassen hos Verisure?

Din profil

Vi söker specifikt dig som har goda erfarenheter av projektstyrning och analytiskt arbete, med förmågan att driva igenom och följa upp i kommersiella processer! Du har en examen inom business administration, industriell ekonomi eller statistik/IT, samt tidigare erfarenhet i en konsultroll såsom intern- management- eller strategikonsult. 

Dina framgångsfaktorer i denna roll kommer att vara din strukturerade och analytiska förmåga, ditt mod att anta utmaningar och målsätta projekt! Du är adaptiv och samtidigt en genomförare. Du har god förmåga till att se helhetsperspektiv och generera idéer för att stimulera förändring och utveckling. Samtidigt behöver du vara en stark lagspelare som är självsäker men också ödmjuk till din roll med respekt för dina kollegor.

Du har utmärkta kunskaper i engelska både i tal och skrift, om du behärska spanska är det meriterande. Du har möjlighet till resor, när tjänsten kräver det. 

Vad erbjuder vi dig?

För rätt person erbjuder vi en intressant roll i en del av företagets verksamhet som är under tillväxt och utveckling med storföretagets stabilitet och möjligheter. Du får en ansvarsfylld roll med stora utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst får du en affärsdriven arbetsmiljö där du har stort inflytande över, och direkt kan se resultat av ditt arbete! Är du rätt person för tjänsten?

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 19 juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Supply Chain Manager till Mictrotec i Linköping!

Inköpare
Läs mer Maj 5
Är du en erfaren inköpare och vill ta nästa kliv i karriären i ett bolag som är ständigt växande? Vill du vara med och utveckla en inköpsfunktion och ansvara för hela inköpsprocessen? Vi söker just nu en Supply Chain Manager till Microtec med höga ambitioner att växa i bolaget och rollen!

Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Som Supply Chain Manager kommer du ingå i ett ambitiöst och energifyllt team som tillsammans med andra angränsade avdelningar löser kundens förväntningar.

Du är ansvarig för hela logistikflödet från våra leverantörer, montering och hela vägen till våra kunder. Du har en viktig roll för planering av produktionsflöden, råvara, färdigvarulager och distribution och du ansvarar för att säkerställa tillgänglighet av vårt produktsortiment på centrallager, lokalt lager och arbetar tvärfunktionellt inom organisationen med många kontaktytor. Du ansvarar för användandet av vårt ERP-system ERGO vilket ställer krav på analys, prognosarbete och förståelse för uppsatta regelverk och metodik i systemet. Rollen riktar sig främst mot den taktiska delen av råvaruplanering, men kan även täcka uppdrag inom alla delar av Supply Chain med fokus på den taktiska horisonten. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i rollen och bolaget!

Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, vilket gör det enkelt att omsätta idéer till handling. Som du förstår så erbjuder vi alltså en tjänst med varierande arbetsuppgifter och unika möjligheter att sätta upp en effektiv verksamhet och organisation präglad av engagemang och arbetsglädje.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Övergripande ansvarig för inköpsverksamheten inom företaget
- Samverka med andra produktionsenheter i koncernen vid gemensamma inköpsfrågor
- Ansvara för upprättande av specifikt leverantörsregister
- Upprätta ramavtal och samordna lokala avtal i affärssystem
- Handlägga implementering av nya inköpsmetoder samt svara för uppföljning
- Stöd till projektledare och projektinköpare (projektingenjörer)
- Utföra leverantörsrevisioner
- Avvikelsehantering 
- Proaktivt kommunicera avvikelser med kund och säljavdelning
- Optimera lagernivåer på de olika lagren
- Leveransbevakning av inkommande ordrar från våra leverantörer
- Ansvara för ramavtal med avropsordrar för de prognosstyrda produkter vi gemensamt bestämt
- Ansvara för rapportering och analyser av Supply Plannings nyckeltal
- Ständigt utvärdera och förbättra arbetssätt samt driva och genomföra förbättringar
- Nätverka externt och internt med motsvarande roller på andra siter inom Microtec

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp och minst 5 års erfarenhet av en bred roll inom inköp. Du är trygg i förhandlingsprocessens olika steg med målsättningen att förhandla fram bättre förutsättningar och avtal, där båda parter är nöjda vid förhandlingsbordet. Vidare är du väl insatt i lagstiftningen som berör inköpsverksamheten, bland annat köplagen, internationella köplagen och avtalslagen. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift och har du övriga språkkunskaper i tyska eller italienska ser vi detta som mycket meriterande.

Du har en professionell approach och en hög affärsintegritet. Du är stresstålig, lösningsorienterad och har ett stort kundfokus. Du har en analytisk förmåga, kan skifta perspektiv och ändra fokus utifrån uppdragets karaktär. Vidare är du en kommunikatör och har en förmåga att kunna diskutera och argumentera. Utöver detta är du relationsbyggande och har en lyhördhet för behov, flexibilitet, samarbetsförmåga och en problemlösande attityd.

Om Microtec

Vårt ursprung går tillbaka till ett forskningsprojekt inom bildbehandlingsteknik vid Linköpings universitet i Sverige på 1970 -talet. Genom att leverera toppmoderna skannings- och optimeringssystem ökar vi lönsamheten och konkurrenskraften i den globala träindustrin och säkerställer en hållbar användning av världens träresurser.

Den ständigt växande Microtec-familjen sysselsätter nu nästan 300 personer på sina kontor i Bressanone och Venedig i Italien, Linköping i Sverige och Espoo i Finland.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Microtec. Kontakta rekryteringskonsult Mia Neander via mail, mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 070-243 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 5 juni 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist sökes till Agricam!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 25
Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi söker en Talent Acquisition Specialist som vill ta del av Agricams utveckling! Vill du arbeta aktivt med rekrytering och bidra till framgång? Då är du välkommen med din ansökan idag! 

Välkommen till oss! 

 

Din roll

I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du ha en viktig roll i bolaget och bidra till att Agricam tar sig framåt. Ditt stora fokus kommer ligga på att attrahera medarbetare med rätt kompetens och attityd till bolaget. Det huvudsakliga uppdraget handlar om att säkerställa kompetensförsörjning av specialister och ledare till bolaget, inklusive onboarding samt att även ansvara för den kontinuerliga kompetensutvecklingen i bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Driva rekryteringsprocesser och samarbeta med rekryterande chefer
- Leda rekryteringsprojekt
- Proaktivt arbeta med att attrahera rätt kandidater genom digitala verktyg, outbound search och därmed ansvara för att bolaget ständigt har en uppdaterad talent acqusition pipeline
- Bygga nätverk lokalt på de orter bolaget har kontor och därigenom attrahera rätt människor
- Vara delaktig i att driva utvecklingen och förbättra rekryteringsprocessen
- Ansvara för onboardingen av nya kollegor
- Leda kompetensutvecklingsarbetet av ledare och specialiser i bolaget

 

Din profil 

Vi söker dig med en relevant utbildning inom HR, personal, beteendevetenskap eller annan utbildning vi ser som likvärdig. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med rekrytering och att driva projekt framåt. Du har erfarenhet av hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och du känner dig trygg i att bygga nätverk och vara relationsbyggande. Som person är du lyhörd, öppen, har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en härlig energi, är lösningsorienterad och kan arbeta både strategiskt och operativt. 

Du är van vid att arbeta utifrån deadlines och kan därför arbeta i högre tempo och hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du trivs med att ha en god ordning omkring dig och struktur i ditt arbete, du är även flexibel och anpassningsbar. Utöver detta strävar du alltid efter att ge den bästa kandidatupplevelsen och arbetar aktivt och passionerat för att ta Agricam mot nya höjder! 

 

Varför Agricam?

Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar. Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech.

 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Sommarjobba som Telesales på House of Sales i Linköping!

Telefonförsäljare
Läs mer Apr 25
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu söker vi dig som vill sommarjobba som Telesales på House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill ha ett givande och spännande sommarjobb och som vill utvecklas inom försäljning! Du har en naturlig förmåga till att skapa förtroendefulla relationer och överträffa kundens förväntningar. Du går igång på tävlingar och sporrar dig själv och dina kollegor till att nå mål, oavsett om det är motigt eller långt till målet.

Som Telesales hos oss blir du en mycket viktig ambassadör för trygghet i hemmet och du arbetar aktivt med presentation och försäljning av Verisures lösningar. Du arbetar kundnära över telefon och genomför en skarp behovsanalys och formar därefter skräddarsydda lösningar som passar kunden bäst. Du kommunicerar både i inkommande samtal med intresserade kunder, som utgående samtal för att presentera Verisures produkter för potentiella nya kunder. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda, samt av vår dedikerade sales coach som sporrar i säljarbetet. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som vill ha en unik möjlighet och som vill bredda dina kunskaper inom försäljning! Vi tror att du i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning och vill ha ett sommarjobb där du samlar på dig givande erfarenheter och där du utvecklas som person och inom försäljning! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice ser vi detta som högst meriterande!

Vi söker dig som är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är lyhörd, ihärdig, har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com/Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 31 maj 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säljare sökes till Agricam!

Telefonförsäljare
Läs mer Apr 29
Agricam moderniserar mjölkproduktionen och våra lösningar bidrar till djurhälsa och lönsamma gårdar.

Vi går nu i en ny fas där bolaget skall etablera flera kontor i Sverige och internationellt. Vi är redan igång med vår första utlandssatsning i Frankrike och under kommande år så är vår ambition att bli ett ledande globalt varumärke inom #agtech. Vi söker en säljare till vårt kontor i Linköping som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Välkommen med din ansökan!

 

Din roll

I din roll som säljare på Agricam kommer ditt arbete vara en viktig faktor för att fortsatt bedriva arbetet för en förbättrad djurhållning och effektiva lösningar för lantbruk. Du kommer arbeta tätt tillsammans med säljavdelningen på Agricam och ditt främsta fokus kommer vara att presentera erbjudanden och utföra behovsanalyser hos våra kunder för att på bästa sätt hitta en lösning som passar dem bäst! Du arbetar främst operativt och relationsbyggande med målet att skapa goda kontaktytor och affärer.

 

Din profil

För att komma till din rätt i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av telemarketing och trivs att arbeta över telefon. Du har en relationsbyggande ådra och är kommunikativ och affärsinriktad. Du trivs med att ha ett socialt arbete och du är alltid mån om att ge kunden den bästa möjliga service. Du har en personlig mognad, en hög arbetsmoral och du är ihärdig och tålmodig. Du vågar ta initiativ, är nyfiken och resultatinriktad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan arbeta både självständigt och i grupp.

 

Om Agricam

Agricam erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten. 

Företaget grundades av Ellinor Eineren år 2010 efter att ha skrivit sitt examensarbete vid Linköpings Universitet åt de två företagen Termisk Systemteknik, som sysslar med värmekamerateknik, och Biototal som verkar inom lantbruket. Ellinor skulle ta fram en affärsplan som kombinerade de två företagens tekniker och idéer. Och vips var Agricam skapat!

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Från att ha utvecklat en patenterad värmekamerateknik erbjuder vi numera flertalet produkter och tjänster anpassade för mjölkbönders hektiska vardag. Tillsammans utgör dem en helhetslösning som gör att de kan öka produktionen och samtidigt minska sina kostnader.

 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Agricam. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior Utvecklare - C# .NET till XMReality

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 27
Låter teamwork, ansvar och delaktighet i ett techbolags resa från startup till scaleup som något för dig? Gillar du att jobba back end-orienterat men inte vill gå miste om det visuella i front end-sammanhang? Du har hittat helt rätt! Som utvecklare hos oss på XMReality kommer du få en nyckelroll tillsammans med roliga, duktiga kollegor!

Vad vi gör

Du kommer att upptäcka att vi gör otroligt häftiga grejer här hos oss, och allt vi gör används och gör våra kunders vardag lättare.

Som utvecklare är du väldigt viktig för oss!

På XMReality utvecklar vi innovativ mjukvara för guidning av personer på distans med hjälp av Augmented Reality – vi kallar det Remote Guidance. Som utvecklingsteam är vi på väg in i en ny fas då vi just lanserat första delarna av vår nya generations backend, byggt i .NET 6.0 och driftad på Amazon Web Services (AWS). Vi använder AWS senaste serverless-tjänster för att drifta och övervaka vårt backend, inklusive AWS Elastic Container Service, Application Load Balancer, CloudWatch och X-Ray.

När vi nu fortsätter utvecklingen av vår backend söker vi ytterligare en erfaren utvecklare till vårt backend-team, med lika stark glöd för utveckling som vi. Våra kunder finns över hela världen och består framför allt av stora globala företag, spritt över olika branscher. Den gemensamma nämnaren är behovet av snabba, klimatsmarta och kostnadseffektiva verktyg för att lösa problem, var i världen de än uppstår.

Din nya vardag

Som del av vårt utvecklingsteam med ca 20 personer på vårt huvudkontor i centrala Linköping blir du snabbt en nyckelperson som är med och formar både arbetssätt, produkt och leveranser. Som backendutvecklare arbetar du i .NET 6.0, Entity Framework Core, Redis, Docker och Kubernetes, för att nämna några. Du har eget ansvar och möjlighet att växa vidare inom de områden som intresserar dig, oavsett om det handlar om att fördjupa dig mer inom exempelvis .NET, DevOps eller AWS.

Som team delar vi kunskaper, erfarenheter och lär av varandra. Det gäller allt från teknik till produkt eller varför inte något annat viktigt vardagsämne som kommer upp över en finkaffe på kontorets innergård? Du kommer upptäcka att det alltid finns någon som är öppen för en AW, ett quiz eller en padelmatch. Vårt företag är en grym blandning av allt ifrån talangfulla hemmakockar, skidåkningsnördar och musiker med rockstjärnedrömmar till hyfsat seriösa hobbyodlare. Välkommen till oss!

Din profil

Vi tror att du har en universitetsexamen i mjukvaruutveckling, datavetenskap, IT eller liknande samt några års relevant arbetserfarenhet. Du har genuint intresse och erfarenhet från utveckling och har varit med om att driftsätta på AWS, Azure, GCP eller liknande. Intresse, kunskap och erfarenhet av DevOps är en stor fördel, liksom erfarenhet från arbete med realtids-ljud och -video, särskilt WebRTC. Du är kommunikativ, har kunskaper i svenska minst på vardagsnivå samt talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du en doer som tar initiativ för att få saker att hända. Du är nyfiken, intresserad och gillar att lära dig nya saker. Du bidrar till bra samarbete, involverar andra och är med och bygger vidare på vår goda företagskultur. Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på XMReality!Varför XMReality?

Som företag är vi på en tillväxtresa och söker nu dig som vill bli en del av vårt utvecklingsteam. För dig med ambitioner kommer vi att kunna erbjuda dig ansvar inom arkitektur, teknik eller något annat område som du brinner för!

Våra kunder finns över hela världen och består till stor del av av stora, globala företag spritt över olika branscher, inte minst inom industrin. Den gemensamma nämnaren är behovet av snabba, klimatsmarta och kostnadseffektiva verktyg att lösa problem, var i världen de än uppstår. För oss är det en stark drivkraft att göra skillnad och att vara med och driva teknikutvecklingen framåt tillsammans med dessa avgörande bolag.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på XMReality. Du kan nå mig via mail mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 0702-439056. Sista ansökningsdag är 31 maj 2022. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Ekonomichef sökes till Voky i Linköping!

Ekonomichef
Läs mer Maj 5
Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising.

Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 miljoner kronor till 200 miljoner kronor, samtidigt som vi också blivit dubbelt så många. Och vi behöver bli ännu fler.

Ditt uppdrag

Nu letar vi efter vår nästa stjärna, som vill axla rollen som ekonomichef hos oss. Du kommer att få en roll där du får påverka och leda vår ekonomifunktion, så att den går hand i hand med vår utvecklingsresa.

Du arbetar operativt och strategiskt med våra ekonomiprocesser, leder dessa så de blir smartare, effektivare och mer digitaliserade. Utöver mer klassiska ekonomiprocesser kan du också komma att delta i eller ansvara för företagsbesiktning vid framtida förvärv. I tjänsten ingår personalansvar för en medarbetare och du rapporterar till IT- och finanschef. 

I det operativa ansvaret ingår löpande bokföring, månads-, kvartals- och årsbokslut, myndighetsrapportering samt årsredovisning och tillhörande revisionsprocess. Vidare ingår ansvar för budgetprocess, löne- och personaladministration samt att tillsammans med andra avdelningar inom Voky säkerställa en effektiv faktura- och reskontrahantering.

Om dig

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller likvärdigt. Du har troligtvis en bakgrund som ekonomiansvarig i ett mindre bolag och vill ta nästa kliv, alternativt längre erfarenhet som ekonomikonsult och har bistått flertalet större bolag i olika former. Om du inte har erfarenhet av lönadministration, ser vi att du har ett intresse att lära dig.

Som person drivs du av att få påverka och ta ansvar. Du är ambitiös, samvetsgrann och noggrann. Samtidigt är du prestigelös och hjälpsam mot kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god förståelse för affärssystem och är van att jobba strukturerat i system. 

Självklart gillar du förändring, vi växer så det knakar och genomför förbättringar på löpande band - som person driver du förändringsarbetet, efterfrågar feedback och förbättrar arbetssätten ytterligare!

Placeringsort för denna tjänst är vårt huvudkontor i Linköping.

Om oss

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång. 

Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Voky. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 29 maj, 2022. Tillsättning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Affärsdriven Technical Manager till Securitas Direct Sverige

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Maj 4
Nu letar vi efter dig – ett tekniskt siffersnille med näsa för affärer som vill vara med och utveckla vår försäljningsorganisation till 2.

0! Securitas Direct satsar framåt och tillsätter en ny roll som tillsammans med övriga försäljningsorganisationen kommer att stötta partnerföretagen i att utveckla sina verksamheter. Låter det intressant? Läs vidare!

Securitas Direct tillhör Verisurekoncernen och är markandsledande inom företagslarm med ca 80.000 kunder runt om i hela Sverige. I samarbete med våra partnerfirmor erbjuder vi en helhetslösning innefattande allt från installation, överföring till larmcentral, service och åtgärder vid larm. Vill du bli en del av oss? Nu söker vi en Technical Manager till vår försäljningsorganisation!

Om rollen

Som Technical Manager tillhör du Securitas Direct Sveriges Partner- och Säljorganisation där du tillsammans med andra funktioner kommer att samarbeta för att utveckla och effektivisera verksamheten hos våra partnerföretag i landet, där ditt fokus blir den tekniska utvecklingen. Initialt behöver du skapa dig en övergripande bild av hur vi arbetar dag genom att titta på statistik, nyckeltal och genom dialog med teknikledare och andra funktioner. Därefter kommer du att arbeta i en bred roll med utveckling och effektivisering, där huvudsakliga uppgifterna blir:

- Att identifiera förbättringsmöjligheter i arbetssätt inom teknikrelaterade områden
- Driva interna förändringsprojekt relaterade till teknik  
- Sätta agendan för vad vi gör på tekniksidan hos våra partnerföretag 
- Definiera de viktigaste nyckeltalen för att följa kvalitet och kundnöjdhet kring installationer och service 
- Utveckla vår teknikorganisation inom Securitas Direct Sverige, genom att vara den primära kontakten mellan oss och teknikledarna ute hos våra partners
- Arbeta tillsammans med vår säljorganisation och teknikledare för att uppnå mål för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet 
- Utforma framtidens larmplattform tillsammans med vår innovations- och produktorganisation

I rollen kommer du få en nyckelfunktion i att ta vår Partner- och Säljorganisation till nästa nivå och tillsammans blir vi ett fantastiskt framgångsrikt team. Vårt primära fokus är försäljning och affärsnytta, och vi arbetar hela tiden för att nå våra högt upp satta mål. Som Technical Manager kommer du att rapportera till Försäljningschefen på Securitas Direct Sverige.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och har arbetat i roll inom business analytics sedan tidigare. Vidare har du ett genuint intresse för teknik och affärer. Vi ser mycket positivt på om du har arbetat i säkerhetsbranschen, har erfarenhet av installation och service eller har tidigare erfarenhet från kameraövervakningssystem. Du behöver ha B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Som person är du självgående och drivande med en mycket god kommunikativ förmåga. Du är strukturerad, analytisk och gillar att lösa problem. Vidare är du positiv till förändring och utveckling samt har ett intresse för att leda, coacha och stötta andra personer. Självklart är du även en god lagspelare som gillar att arbeta i team mot tydliga mål! 

Om Securitas Direct 

Securitas Direct har i 30 år erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företagsmarknaden och är marknadsledande inom säkerhetslösningar riktade till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör och har ca 80.000 företagskunder fördelade över hela Sverige. Läs mer på http://www.securitasdirect.se

DNA

Vi är människor som skyddar människor. Vi är ett tjänsteföretag med ett stort ansvar. Vi representerar alla företaget och vårt löfte till kunderna, oavsett om vi befinner oss på frontlinjen eller någon annanstans. Allt grundar sig i vårt DNA vilket är ett sätt att tänka, arbeta och skapa som skiljer oss från mängden. Våra värdeord sitter inte bara på väggarna utan i varje medarbetares DNA. Det är fem starkt sammankopplade värderingar som vi lever efter varje dag:

- Brinna för uppgiften
- Göra skillnad
- Vara bättre än igår
- Vinna och fira som ett lag
- Ge förtroende och ta ansvar

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Securitas Direct. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 29 maj 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Ytterligare Strategiveterinär sökes till Agricam i Linköping!

Distriktsveterinär
Läs mer Apr 21
Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner.

Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Vårt mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer och ett unikt gårdssystem för den operativa verksamheten, bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet.

Vi söker nu en strategiveterinär som vill arbeta proaktivt med djurhälsa! Är det du, så välkommen till vårt team!

Ditt uppdrag 

Som strategiveterinär ingår du i vårt customer success team, som ansvarar för hela kundresan från initial uppsättning, utbildning, rådgivning och igångsättning till att fortlöpande erbjuda uppföljning och rådgivning till såväl gården som dess veterinär och rådgivare. Våra kunder är idag primärt mjölkproducerande gårdar över hela Sverige.

I uppdraget kommer du att få en unik kompetens om våra system och lösningar, en djup kundrelation med gårdarna, samt vara med och påverka förbättringsresan för såväl kunderna och deras djur som för vår produktutveckling.

Din profil

Vi söker dig som är distrikts- eller annan veterinär med erfarenhet från arbete med nötkreatur och har ett hjärta som klappar extra för kor och deras hälsa. Du har erfarenhet inom yrket och ser detta som en spännande utmaning i din karriär. Som person är du förtroendeingivande, pålitlig och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med både kunder och arbetskollegor. Du är också självgående med ett gott eget driv. Tjänsten kräver B- körkort, resor i tjänsten, god administrativ förmåga samt datavana.

Våra kunder

Vår främsta målgrupp är mjölkbönder i Sverige, men vi har även siktet inställt på en internationalisering. Vi jobbar ständigt med att förbättra och utöka vårt helhetserbjudande till våra kunder, med egenutvecklade system och lösningar integrerade med strategisk veterinärrådgivning och kovårdsprodukter. Allt för att ge korna de bästa förutsättningarna till ett hållbart och hälsosamt liv och minska felaktig antibiotikaanvändning. 

Vår kultur

Vi är ett tight team som varje dag strävar efter att hjälpa mjölkbönder driva sin verksamhet mer framgångsrikt. För att lyckas med det kombinerar vi våra olika kompetensområden när vi utvecklar nya produkter och tjänster som på olika sätt förenklar och förbättrar böndernas arbete. Bland våra medarbetare finns kompetens inom veterinärvård, mjuk- och hårdvara, kommunikation, företagande och AI/machine learning.

Vi tror att de starkaste teamen utgörs av personal från olika expertområden, som kan se utmaningarna från olika synvinklar och lyfta varandra. Alla medarbetare är därför viktiga och har stor påverkan på hur företaget utvecklas framåt. Vårt huvudkontor är i Linköping och under våren flyttar vi till nya, större lokaler, fortfarande i Mjärdevi, som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Vill du bli en av oss? – Välkommen!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 22 maj 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Affärsorienterad Account Manager till Öst Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Apr 15
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på Öst Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med nykundsbearbetning i Linköping med omnejd, men kommer även ha ansvar för en befintlig kundportfölj. 

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om Öst Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

Öst Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper Öst Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Se mer om oss här: https://ostmedia.se/ 

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Öst Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Relationsorienterad Account Manager till Öst Media i Linköping!

Mediasäljare
Läs mer Apr 15
Har du intresse för försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande? Då kan du vara den nya kollegan vi söker, som kan hjälpa våra kunder med sina medieval och att synas i olika kanaler! Välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Som Account Manager kommer du att ha en varierande vardag och arbeta med både stora och små kunder i olika branscher.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både kreativt och analytiskt när du hjälper kunder att skapa kampanjer som syns och når ut. Låter det spännande? Läs vidare!

Om rollen

Som  Account Manager på Öst Media hjälper du våra kunder att uppnå största möjliga effekt med sin marknadsföring. Du har ett helhetsansvar för dina kunder och planerar, kommer med förslag och bokar in kampanjer. I rollen kommer du att kunna erbjuda ett spännande utbud av produkter och tjänster, en oslagbar mix inom marknadsföring från nyhetsmedia, sökordmarknadsföring, digitala utomhusskyltar, sociala medier till reklam och byråtjänster som: hemsida, foto, film, grafisk profil m.m. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor, och tillsammans är vi ett gäng vassa specialister inom respektive område.

I rollen kommer du att fungera som projektledare och vara den som är ytterst ansvarig för försäljningsprocessen och kundkontakten. Du kommer främst att arbeta med en befintlig kundportfölj men även med bearbetning av nya kundrelationer i Linköping med omnejd.

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, målmedveten och har ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med flera projekt i gång samtidigt. Du gillar att jobba i team, tycker det är givande att bolla idéer och trivs med att ha många kontakter i din vardag. Din nyfikenhet, kreativitet och intresse för att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder är dina främsta styrkor!

Du kan ha en utbildningsbakgrund från IHM eller KY utbildning inom business management/affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring/ kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare arbetet med medieförsäljning eller annan typ av komplex företagsförsäljning. För tjänsten krävs B körkort, god språklig förmåga i svenska och engelska, samt god datavana. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än formella meriter.

Om Öst Media

En arbetsplats med stabila anställningsformer där vi satsar långsiktigt på vår personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Din placering blir vår försäljningsavdelning i Linköping där du kommer att arbeta i team med 10 andra Account Managers.

Öst Media är ett framåtsträvande mediehus som genom våra varumärken levererar lokal journalistik. Utöver den lokala journalistiken hjälper Öst Media, företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Genom vår reklambyrå Fluid, vårt tryckeri Pressgrannar och vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans är möjligheterna oändliga. Vi har totalt fem kontor i Östergötland och Småland. Vi ingår i NTM koncernen som är Sveriges största koncern för lokal media.

Se mer om oss här: https://ostmedia.se/ 

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Öst Media. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Senior Developer till BRP Systems!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 15
BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden.

Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en Senior Developer till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

Om rollen

Som Senior Developer på BRP Systems kommer du tillhöra R&D-avdelningen som består av ca 25 medarbetare i Linköping. Du kommer att arbeta med programmering med fokus på helhet och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. I din roll kommer du att ständigt driva arbetet framåt och vara en av de ledande utvecklarna i ditt team. Du är med och fattar beslut angående teknologier och arbetar aktivt med att identifiera problem för att snabbt finna lösningar som passar kundernas behov och som tar produktutvecklingen framåt. Du är med och utvecklar våra agila arbetssätt framåt och skapar ordning, struktur och arbetsro för gruppen.

På BRP Systems kommer du att få möjligheten att påverka och arbeta med modern teknik, i nära samarbete med våra kunder. Du kommer arbeta i en grupp med en bra teamkänsla och ett härligt klimat. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som utvecklare, gärna mjukvaruutveckling i Java. Du har en universitetsutbildning inom ett tekniskt område, har kunskaper inom olika programmeringsspråk och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god teknisk kunskap och då du i rollen kommer arbeta med att driva arbeten framåt ser vi att du som person är initiativtagande, självgående och beslutsfattande. Du har ett gott öga för att identifiera problem och drivs av att arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Du vill också vara en bidragande faktor till en god teamkänsla och en härlig energi på avdelningen! Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Mia Neander via mail, mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 070-243 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 8 maj 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säljare till House of Sales sökes till Verisure!

Telefonförsäljare
Läs mer Apr 6
Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt.

Nu söker vi stjärnsäljare till House of Sales i Linköping!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar försäljning, människor och att göra affärer! Du har en naturlig förmåga till att skapa förtroendefulla relationer och överträffa kundens förväntningar. Du går igång på tävlingar och sporrar dig själv och dina kollegor till att nå mål, oavsett om det är motigt eller långt till målet.

Som säljare hos oss blir du en mycket viktig ambassadör för trygghet i hemmet och du arbetar aktivt med presentation och försäljning av Verisures lösningar. Du arbetar kundnära över telefon och genomför en skarp behovsanalys och formar därefter skräddarsydda lösningar som passar kunden bäst. Du kommunicerar både i inkommande samtal med intresserade kunder, som utgående samtal för att presentera Verisures produkter för potentiella nya kunder. Du utför arbetet framförallt självständigt men har nära stöd av teamet som har en fin gemenskap och laganda, samt av vår dedikerade sales coach som sporrar i säljarbetet. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra, genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Vi erbjuder nu heltidstjänster, deltidstjänster och sommarjobb för dig som vill arbeta som säljare hos oss på Verisure! Uppge i din ansökan ditt önskemål om tjänstgöringsgrad.

Om dig

Vi ser gärna att du har 2 års erfarenhet av försäljning, om du innehar en eftergymnasial utbildning inom försäljning ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är lyhörd för dina kunders behov, ihärdig och har kundnöjdhet som ditt största fokus. Då du arbetar kundnära har du en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i både tal och skrift. Du arbetar bra självständigt, är initiativtagande och relationsbyggande. Vidare ser vi att du bidrar med en god stämning till teamet och ett trivsamt arbetsklimat.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: http://www.verisure.com/Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Verisure. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 8 maj 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu