Norlandia Förskolor AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Norlandia Förskolor AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Rektor med fokus på förskoleutveckling till Norlandia förskolor Linköping

Förskolechef
Läs mer Nov 24
Vill du vara med och leda skolutveckling på förskolorna Skogslyckan och Lianen i Linköping och skapa förutsättningar för att alla inblandade ska känna delaktighet, inflytande och ansvar? Då kan du vara den vi söker. Vi ser fram emot din ansökan!Beskrivning av tjänsten och förskolan

Vi söker en rektor till Skogslyckan och Lianen, Norlandia, i Linköping. Skogslyckan har har 60 barn fördelat på 3 avdelningar och Lianen har 72 barn fördelat på 4 hemvister i stora fina lokaler. Skogslyckan och Lianen är en del av Norlandia förskolor. Detta innebär att du som rektor även får vara med och driva och utveckla Norlandias koncept; Go Green, Mat med Smak och Norlandiaskuttet.
Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande genom näringsriktig mat lagad av utbildade kockar i vårt matkoncept MatMedSmak. Hösten 2021 och 2022 hade vi flera nomineringar och vinster i olika kategorier för White Guide Junior.
Skogslyckan och Lianen har ett nära samarbete med förskolorna Kullerbyttan och Skogsmyran som även de ligger i Linköping och ingår i Norlandia förskolor. Du får därför förmånen att arbeta tätt ihop med en rektorskollega där ni kan samverka, inspireras, stötta och lära av varandra.

Norlandias identitet grundar sig i vårt arbetssätt Kunskap & Innovation. Vi vill ge barnen möjlighet att vara vetgiriga, kritiskt tänkande och nyfikna. De ska få förutsättningar att utvecklas till världsmedborgare med kunskaper, drivkraft och idéer som kan leda till innovation i hela samhället.

För mer information om förskolorna, besök våra hemsidor!

Norlandia förskolor Lianen (https://lianen.norlandiaforskolor.se/)

Norlandia förskolor Skogslyckan (https://skogslyckan.norlandiaforskolor.se/)

Rollen som rektor i Norlandia

Ditt uppdrag som rektor i Norlandia är att skapa utrymme för och leda undervisningsutvecklingen på förskolan och att aktivt delta i arbetet med att utveckla förskolans kvalitet tillsammans med det lokala kvalitetsteamet bestående av förskollärare.
På Skogslyckan och Lianen har vi en tydlig struktur, organisation och samsyn kring de fysiska undervisningsmiljöerna, progression i utbildningen samt samverkan och samplanering av undervisning på förskolan. Det är viktigt för oss att du vill fortsätta att driva denna positiva utveckling tillsammans med pedagogerna.

Som rektor har du ansvar för förskolans ekonomi, personal och arbetsmiljö samt den utbildning och undervisning som bedrivs. Till din stöttning har du en samordnare på förskolan samt tillgång till Norlandias olika stödfunktioner inom HR, ekonomi och IT och givetvis ett nära samarbete med din skolchef och övriga rektorskollegor i din region.


Vi erbjuder dig


En arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi utgår från Norlandias värdegrund CARE (competence, ambition, respect, energetic) där din yrkesroll, dina relationer, ditt bemötande och engagemang ihop med viljan gör skillnad.
Hos oss får du vara en del av ett kollegialt lärande i en rektorsgrupp med fokus på utveckling och drivkraft.
Flera gånger per år träffas rektorer från alla Norlandias förskolor på ”LUP”, Ledarutvecklingsprogram. Dagar då vi tillsammans får uppleva, lära och utvecklas tillsammans över kommungränser och med olika perspektiv och erfarenheter i ryggsäcken. Självklart har vi friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har högskoleexamen med pedagogisk inriktning och god erfarenhet av arbete i förskolan. Du är van att leda grupper och processer och har god kännedom om styrdokumenten inom området och kan omsätta dessa i praktiken. Hög kompetens och kunskap kring ekonomi, budget och arbetsmiljö är grundläggande för ditt uppdrag som rektor.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål och samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra.
Du är med och skapar engagemang och delaktighet. Det är naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och att bygga strukturer som andra kan arbeta utifrån. Det här leder till att du utnyttjar tiden effektivt och att du identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter. Du arbetar aktivt och fokuserat för att uppnå önskade resultat samt håller uppsatta tidsramar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med dig av din kunskap.

Vi ser att du har följande formella kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet som rektor är ett krav
- Relevant högskoleutbildning
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Slutförd rektorsutbildning är meriterande.
Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning
- Omfattning: 80 - 100%
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2022-12-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Linda Hedén, Skolchef Region Mitt 2.

Linda.heden@norlandia.com, 010 761 20 05Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Skogsmyrans förskola & Kullerbyttans förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 3
Välkommen till Norlandia! Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en erfaren och driven barnskötare som brinner för sitt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra arbetsplats.Beskrivning av tjänsten som barnskötare
Tillsammans med arbetslaget bidrar du till undervisningen. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne och utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen.

Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Ett tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen samt ett intresse för natur och utevistelse. Du bör vara insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra barnskötare enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Som barnskötare arbetar du tillsammans i team med förskollärare och barnskötare. Ni tillsammans driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta teori till praktik.
- Du är lösningsinriktad och driven person med ambitioner och arbetsglädje!
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Du har god digital kompetens

- God kommunikativ förmåga är ett krav.
- Barnskötarutbildning


Vi söker en härlig barnskötare till Skogsmyran och Kullerbyttan som vågar tänka utanför boxen och vara med och skapa framtidens förskolor som utmanar det traditionella utan att ge avkall på kvalitén. Våra förskolor utgår från barns delaktighet, inflytande och intressen. Vi utvecklas kontinuerligt genom närvarande, engagerade förskollärare, barnskötare och övrig personal. Tillsammans provar vi nya perspektiv samt att vi kontinuerligt utvärderar och utvecklar vårt arbetssätt och våra koncept.

Vårt pedagogiska koncept
Våra framgångsfaktorer för en bra verksamhet är professionella pedagoger med ett tydligt ledarskap, barnens bästa i fokus, hög kvalitet och en vilja att utvecklas. Norlandia Förskolors pedagogiska vision "med livslång lust till lek och lärande" genomsyrar hela vår verksamhet och innebär att vi ser barnens förmågor och kompetenser. Vi tror på det kompetenta barnet och vill stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande, lek och magiska ögonblick. Läs gärna mer på www.norlandiaforskolor.se (http://www.norlandiaforskolor.se/)

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Om Norlandia Förskola Skogsmyran
Skogsmyran ligger i stadsdelen Duvkullen i Linköping och erbjuder 80 förskoleplatser fördelade på fyra avdelningar. Skogsmyran är inrymd i en nybyggd, modern fastighet med nytänkande lärmiljö.
Vi har eget kök med en kock som lagar god och näringsriktig mat. Vi lägger stor vikt vid måltiderna och ett av våra koncept heter "Mat med smak".

Om Norlandia Förskola Kullerbyttan
Kullerbyttan ligger i stadsdelen Hjulsbro i Linköping och erbjuder 42 förskoleplatser fördelade på två avdelningar. Kullerbyttan är inrymd i en fristående fastighet med nytänkande lärmiljö. Kullerbyttan arbetar i storarbetslag där alla barn är trygga med alla pedagoger och pedagogerna arbetar för ett nära samarbete tillsammans. Ett påbörjade arbete är ”Drömmen om det goda”. Kullerbyttan har ett mottagningskök och får mat från Skogsmyrans förskola.

Respekt genomsyrar våra förskolor och tillit till varandra. ”Ge mig tid så kan jag” är ledord som präglas för både barn och pedagoger. Vårt pedagogiska arbete genomför vi under året med olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi har en stor utegård på båda förskolorna med planteringar, utomhusleksaker och motorikbana där våra barn vistas dagligen. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek.Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret - ha gärna med den om du blir kallad till intervju.

Sista ansökningsdag 18 november

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta rektor:

Helane Ermagan
0722-330360

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driven och positiv barnskötare till Skogsmyrans förskola

Barnskötare
Läs mer Okt 24
Välkommen till Norlandia! Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en erfaren och driven barnskötare som brinner för sitt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra arbetsplats.Beskrivning av tjänsten som barnskötare
Tillsammans med arbetslaget bidrar du till undervisningen. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne och utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen.

Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Ett tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen samt ett intresse för natur och utevistelse. Du bör vara insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra barnskötare enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Som barnskötare arbetar du tillsammans i team med förskollärare och barnskötare. Ni tillsammans driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta teori till praktik.
- Du är lösningsinriktad och driven person med ambitioner och arbetsglädje!
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Du har god digital kompetens

- God kommunikativ förmåga är ett krav.
- Barnskötarutbildning


Vi söker en härlig barnskötare till Skogsmyran som vågar tänka utanför boxen och vara med och skapa framtidens förskolor som utmanar det traditionella utan att ge avkall på kvalitén. Våra förskolor utgår från barns delaktighet, inflytande och intressen. Vi utvecklas kontinuerligt genom närvarande, engagerade förskollärare, barnskötare och övrig personal. Tillsammans provar vi nya perspektiv samt att vi kontinuerligt utvärderar och utvecklar vårt arbetssätt och våra koncept.

Vårt pedagogiska koncept
Våra framgångsfaktorer för en bra verksamhet är professionella pedagoger med ett tydligt ledarskap, barnens bästa i fokus, hög kvalitet och en vilja att utvecklas. Norlandia Förskolors pedagogiska vision "med livslång lust till lek och lärande" genomsyrar hela vår verksamhet och innebär att vi ser barnens förmågor och kompetenser. Vi tror på det kompetenta barnet och vill stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande, lek och magiska ögonblick. Läs gärna mer på www.norlandiaforskolor.se (http://www.norlandiaforskolor.se/)

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Om Norlandia Förskola Skogsmyran

Skogsmyran ligger i stadsdelen Duvkullen i Linköping och erbjuder 80 förskoleplatser fördelade på fyra avdelningar. Skogsmyran är inrymd i en nybyggd, modern fastighet med nytänkande lärmiljö. Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. vi har en stor utegård med planteringar, utomhusleksaker och motorikbana där våra barn vistas dagligen. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek.
Vi har eget kök med en kock som lagar god och näringsriktig mat. Vi lägger stor vikt vid måltiderna och ett av våra koncept heter "Mat med smak".Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret - ha gärna med den om du blir kallad till intervju.

Sista ansökningsdag 31 oktober

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta rektor:

Helane Ermagan
0722-330360

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Lianens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 10
Vi söker dig som är kock

Beskrivning av tjänsten som

Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.
- Inköp av matvaror via Norlandias inköpsportal.
- Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak.
- Vara en del av barnens dag vid måltiderna


Vi erbjuder dig

- Som kock är du en del av vårt fortbildningsprogram inom Norlandia som erbjuds alla medarbetare
- Att fritt utifrån menyn ta egna initiativ att göra det där lilla extra med måltiden.
- Pedagogiska måltiderPersonliga egenskaper

- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora och små som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.
- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje! Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Du har en god portion humor och glimten i ögat.
- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
- Du kan visualisera kosten på ett tilltalande sätt i social media såsom Facebook och Instagram.


Kvalifikationer

- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
- Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: "Tillsvidare med inledande provanställning
- Omfattning: 80-100%
- Arbetstid: dagtid
- Tillträde: Augusti 2022


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 220525

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Maria Ors, rektor

0725895525Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Norlandia förskolan Skogsmyran

Barnskötare
Läs mer Maj 6
Vi söker dig som är Barnskötare och vill arbeta med att se det kompetenta barnet samt att olikheter är en tillgång. Du har ett stort engagemang och arbetsglädje. Du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill bidra till att skapa en god pedagogisk miljö för lek, undervisning, utveckling och lärande.

Beskrivning av tjänsten som barnskötare
Du har tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen samt intresse för natur och utevistelse. Du bör vara insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Tillsammans med arbetslaget bidrar du till undervisningen. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne och utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen.

Vi lägger stor vikt vid kompetens, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra barnskötare enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Som barnskötare arbetar du tillsammans i team med förskollärare och driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Barnskötarutbildning
- God kommunikativ förmåga är ett krav
- Initiativförmåga
- Flexibilitet
- God kännedom om förskolans nationella styrdokument


Om Norlandia Förskolan Skogsmyran

Norlandia Förskolor Skogsmyran erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras.

Skogsmyran ligger i stadsdelen Duvkullen i Linköping och erbjuder 80 förskoleplatser fördelade på fyra avdelningar. Skogsmyran är inrymd i en nybyggd, modern fastighet med nytänkande lärmiljö. Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi har en stor utegård med planteringar, utomhusleksaker och motorikbana där våra barn vistas dagligen. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Det dagliga mötet och dialogen med barnets vårdnadshavare skapar ett ömsesidigt förtroende, trygghet och glädje till hela familjen. Vi lever efter mottot; tillsammans skapar vi en förskola med utgångspunkt för barnens bästa.

Vi har eget kök med en kock som lagar god och näringsriktig maten. Vi lägger stor vikt vid måltiden och har ett måltidskoncept som heter ”Mat med smak”.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
- Omfattning: 100% heltid.
- Arbetstid: Schemalagd tid mellan 6:00-17:30 samt kvällsmötestid
- Tillträde: Augusti 2022


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir du tillkallad till en intervju är det lämpligt att skicka efter ett utdrag redan då.

Sista ansökningsdag 2022-05-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Helane Ermagan, rektor Norlandia förskolor

helane.ermagan@norlandia.com


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarier till Norlandia förskolor

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 31
Vi söker dig som är sugen på att arbeta på Norlandia förskolor!

Som vikarie på Norlandia kommer du vikariera på alla våra fyra förskolor.
Skogsmyran som har fyra avdelningar, Skogslyckan som består av tre avdelningar, Lianen som har fyra avdelningar och Kullerbyttan som har två avdelningar.

Våra förväntningar på dig är att:

Du ska kunna vara en hjälpande hand när barnen behöver hjälp och stöttning

vara en närvarande vuxen både ute och inne

Ge barnen omsorg

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- stresstålig
- flexibel
- kunna samarbeta
- kommunikativ


Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: timvikarie
- Tillträde snarast


Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som ska finnas när du kommer till intervjun.

Sista ansökningsdag 30/9

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Malin Hasselberg vikariesamordnare 0725-830037Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Kullerbyttan

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 8
Välkommen till en härlig arbetsplats där glädje, gemenskap och innovation fyller dagarna.

Beskrivning av tjänsten som förskollärare
Tillsammans med dina kollegor vill vi att du driver, leder och utvecklar utbildningen enligt läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är en stor del av verksamheten och vi erbjuder barnen ”Nya upptäckter-varje dag!”. Det betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Vi söker dig som är förskollärare och vill arbeta med att se det kompetenta barnet samt att olikheter är en tillgång. Du har ett stort engagemang och arbetsglädje. Du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Du arbetar aktivt för att skapa stimulerande, tillgängliga och utvecklande lärmiljöer.

Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Vi vill att du är positiv, sprider glädje och arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull.

Tillsammans med arbetslaget bidrar du till undervisningen. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne och utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen. Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Vi lägger stor vikt vid kompetens, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra pedagoger enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Som förskollärare arbetar du tillsammans i team med barnskötare och driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.

- Initiativförmåga - Samarbetar med arbetslaget för att erbjuda barnen en god lärmiljö för utveckling, lek och lärande.


- Flexibilitet
- God kännedom om förskolans nationella styrdokument.
- Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
Krav för anställning

- Förskollärarlegitimation
- Flytande svenska i tal och skrift
- Belastningsregister måste uppvisas innan anställning (sök i god tid)
Om Norlandia förskolan Kullerbyttan

Norlandia Förskolor Kullerbyttan erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras.

Kullerbyttan arbetar i storarbetslag där alla barn är trygga med alla pedagoger och pedagogerna arbetar för ett nära samarbete tillsammans. Respekt genomsyrar verksamheten och tillit till varandra. ”Ge mig tid så kan jag” är ledord som präglas för både barn och pedagoger.

På Kullerbyttan är utevistelse en stor del av undervisningen där både rörelse, glädje och kunskap tar stor plats.
Ett påbörjade arbete är ”Drömmen om det goda”.

Kullerbyttan ligger i stadsdelen Hjulsbro i Linköping och erbjuder 42 förskoleplatser fördelade på två avdelningar. Kullerbyttan är inrymd i en fristående fastighet med nytänkande lärmiljö. Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi har en stor utegård med planteringar och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Det dagliga mötet och dialogen med barnets vårdnadshavare skapar ett ömsesidigt förtroende, trygghet och glädje till hela familjen. Vi lever efter mottot; tillsammans skapar vi en förskola med utgångspunkt för barnens bästa.

Vi har mottagningskök och får maten levererad från Norlandia Skogsmyrans förskola där maten lagas utifrån vår meny. Vi lägger stor vikt vid måltiden och har ett måltidskoncept som heter ”Mat med smak”.

Välkommen till en fin gemenskap!

Norlandia
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
- Omfattning: 100% heltid.
- Arbetstid: Schemalagd tid mellan 6:00-17:15 samt kvällsmötetid.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 9/9-2022

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Helane Ermagan, rektor Norlandia förskolor

helane.ermagan@norlandia.com
0722330360

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

kock till Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 14
Är du en skicklig kock med sikte på framtiden? Sätt din prägel på matkulturen utifrån Norlandias koncept Mat med Smak.Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolor som erbjuder näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar genom vårt matkoncept Mat Med Smak. All mat lagas på plats med bra råvaror. Norlandia jobbar aktivt med fysisk aktivitet i samarbete med Generation Pep där rörelseglädje i vardagen är fokus.

Beskrivning av tjänsten som kock
Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter
- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.
- Bakning av matbröd.
- Inköp av matvaror via Norlandias inköpsportal.
- Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten.
- Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak.


Vi erbjuder dig
- Som kock är du en del av vårt fortbildningsprogram inom Norlandia som erbjuds alla medarbetare
- Att fritt utifrån menyn ta egna initiativ att göra det där lilla extra med måltiden.
- Pedagogiska måltider


Kvalifikationer
- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
- Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister.
Personliga egenskaper
- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora och små som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.
- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje! Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Du har en god portion humor och glimten i ögat.
- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
- Du kan visualisera kosten på ett tilltalande sätt i social media såsom Facebook och Instagram.


Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
- Omfattning: 100%
- Arbetstid: Dagtid, samt kan förekomma kvällar med personalmöten/kompetensutveckling
- Tillträde efter överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Sista ansökningsdag 2022-02-28

Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta:

Maria Ors rektor Norlandia förskolor Skogslyckan och Lianen

maria.ors@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia förskolor

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 1
Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro, tillit och glädje i vårt medforskande arbetssätt tillsammans med barnen.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM FÖRSKOLLÄRARE

Norlandia förskolor består av 4 förskolor som ligger i områdena Berga, Johannelund, Hjulsbro och Duvkullen. Vi arbetar i grupper med färre antal barn och utifrån barnens intressen och fokusområden är språk, lek, rörelse/hälsa en stor del av vår vardag. Undervisningen sker genom medforskande pedagoger i samspel med barnen och projekt inriktat såväl ute som inne där vi fortfarande lär mer om pedagogisk dokumentation. Medarbetare på Norlandia har stor möjlighet till inflytande och vi arbetar dagligen med vår värdegrund som är basen för allt arbete.

Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Du medverkar till en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande. Vi utgår ifrån barnens delaktighet och inflytande som utgör grunden för vårt pedagogiska arbete. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnens lärprocesser.

Vi söker nu förskollärare till Skogsmyran och Lianen.Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du ska ha goda pedagogisk kunskap och kunna omsätta dessa i praktiken och som förskollärare ansvarar du för att aktivt planera, leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet på förskolan.

Vi ser gärna att du är lösningsinriktad, är positiv, och har en stor portion arbetsglädje

Du ska kunna skapa goda relationer till vårdnadshavare och kunna göra dig förstådd i både tal och skrift.

Du har bra digital kompetens

Du ska vara en trygg person som är ansvarstagande, har ett sunt förhållningssätt som stämmer överens med Norlandias värdegrund CARE, Competence, Ambitious, Respect, Energetic

Du ska ha förskollärarexamen med förskollärarlegitimation och ha arbetat i förskola tidigare.

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt läroplanen samt Norlandias styrdokument. Barnets bästa ska alltid vara i fokus. Kunskap och innovation är våra ledord och vi erbjuder Nya upptäckter varje dag! Detta medför att du är en medforskande pedagog som är lyhörd för barnens behov.

Ditt förhållningssätt till barn ,vårdnadshavare och kollegor ska präglas av tron på allas lika värde, att alla vill och kan och där du har viljan att delge andra dina kunskaper och erfarenheter samt även kunna ta till dig andras erfarenheter och kunskap.

Du får av oss kontinuerlig kompetensutveckling

gemensam och individuell reflektion och planeringstid

arbetskläder

pedagogiska måltider

friskvårdbidrag

Nära till ledning och beslut

Du får stöd av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran vid behov

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

ÖVRIG INFORMATION

- Anställningsform: tillsvidaretjänst , 6 månaders provanställning

- Omfattning: 100%

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 20220110

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Maria Ors ( rektor) tfn 0725-895525 eller maria.ors@norlandia.com

Helane Ermagan (rektor) 0722330360 eller helane.ermagan@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 22
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-10-17.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandias förskolor

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 18
Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro, tillit och glädje i vårt medforskande arbetssätt tillsammans med barnen.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM FÖRSKOLLÄRARE

Norlandia förskolor består av 4 förskolor som ligger i områdena Berga, Johannelund, Hjulsbro och Duvkullen. Vi arbetar i grupper med färre antal barn och utifrån barnens intressen och fokusområden är språk, lek, rörelse/hälsa en stor del av vår vardag. Undervisningen sker genom medforskande pedagoger i samspel med barnen och projekt inriktat såväl ute som inne där vi fortfarande lär mer om pedagogisk dokumentation. Medarbetare på Norlandia har stor möjlighet till inflytande och vi arbetar dagligen med vår värdegrund som är basen för allt arbete.

Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Du medverkar till en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande. Vi utgår från barnens delaktighet och inflytande som utgör grunden för vårt pedagogiska arbete. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnens lärprocesser.

Vi söker nu förskollärare till Skogsmyran och Lianen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du ska ha god pedagogisk kunskap och kunna omsätta dessa i praktiken och som förskollärare ansvarar du för att aktivt planera, leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet på förskolan.

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt läroplanen samt Norlandias styrdokument. Barnets bästa ska alltid vara i fokus. Kunskap och innovation är våra ledord och vi erbjuder Nya upptäckter varje dag! Detta medför att du är en medforskande pedagog som är lyhörd för barnens behov.

Ditt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor ska präglas av tron på allas lika värde, att alla vill och kan och där du har viljan att delge andra dina kunskaper och erfarenheter samt även kunna ta till dig andras erfarenheter och kunskap.

Vi ser gärna att du är lösningsinriktad, är positiv, och har en stor portion arbetsglädje.

Du ska kunna skapa goda relationer till vårdnadshavare och kunna göra dig förstådd i både tal och skrift.

Du har bra digital kompetens

Du ska vara en trygg person som är ansvarstagande, har ett sunt förhållningssätt som stämmer överens med Norlandias värdegrund CARE, Competence, Ambitious, Respect, Energetic

Du ska ha förskollärarexamen med förskollärarlegitimation och ha arbetat i förskola tidigare.

Du får av oss kontinuerlig kompetensutveckling

gemensam och individuell reflektion och planeringstid

arbetskläder

pedagogiska måltider

friskvårdbidrag

Nära till ledning och beslut

Du får stöd av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran vid behov

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

ÖVRIG INFORMATION

- Anställningsform: tillsvidaretjänst , 6 månaders provanställning

- Omfattning: 100%

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 20220228

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Maria Ors ( rektor) tfn 0725-895525 eller maria.ors@norlandia.com

Helane Ermagan (rektor) 0722330360 eller helane.ermagan@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 27
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-05-23.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Skogslyckans förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolors materbjudande. Maten lagas av våra utbildade kockar genom vårt matkoncept Mat med Smak. All mat lagas på plats med fina råvaror. Vi jobbar aktivt med rörelseglädje i samarbete med Generation Pep där rörelseglädjen är i fokus.
Beskrivning av tjänsten som kock
Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på hela måltiden.
Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.
Hos oss kan vårdnadshavare beställa tex matlådor och vid utvalda helger helgmenyer där du som kock får utveckla dina gastronomiska kunskaper i köket när du arbetar med dessa familjetjänster.
Exempel på förekommande arbetsuppgifter
· Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.
· Bakning av matbröd
· Inköp av matvaror.
· Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten.
· Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak.
Vi erbjuder dig
· Friskvårdsbidrag
· Fria måltider
· Arbetskläder
·

Kvalifikationer
· Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
· Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
· Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister som visas upp vid intervju.
Personliga egenskaper
· Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.
· Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje! Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
·Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
· Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!
Övrig information
Anställningsform: vikariat fram till juni 2022 med 6 månaders provanställning
· Omfattning: 100%
· Arbetstid: Dagtid,
· Tillträde:20210809
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag 210624
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Maria Ors, (rektor) tel 0725895525 mail:maria.ors@norlandia.com
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 30
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-01-31.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 30
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-01-31.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 30
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-01-31.

Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till lina.brage@norlandia.com. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Norlandia Skogsmyran i Linköping

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 31
Om förskolan

Förskolan Skogsmyran är belägen i Duvkullen/Johannelund, i ett bostadsområde nära naturen.

På förskolan finns 80 nyfikna och vetgiriga barn fördelade på 4 avdelningar. Förskolan byggdes 2011 och lokalerna är stora och ljusa väl anpassade för förskoleverksamhet. Vi vistas i mindre grupper under stor del av dagen och arbetar i projekt utifrån barnens intressen och förmågor. Pedagogerna är medforskande och undervisning sker i samspel med barnen. Förskolan har en matsal där vi äter i två sittningar samt en underbar gård med skogen inpå knuten.

Medarbetare på Skogsmyran har stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och förste förskollärare.

Vem är du?

- Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du har god digital kompetens.
- Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors styrdokument. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, gemensam och individuell reflektions-/planeringstid, arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt nära till ledning och beslut. Du får dessutom stöd i ditt pedagogiska arbete av vår förste förskollärare som arbetar på Skogsmyran.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.
- Omfattning: heltid
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi följer kollektivavtalen med individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2021-01-31.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lina Brage (rektor), tfn 072 233 03 60 eller lina.brage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driven och engagerad förskollärare till Kullerbyttans förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 8
Kullerbyttan är en förskola som består av 2avdelningar, där vi arbetar i storarbetslag för att skapa trygghet hos alla barn. Rörelse och hållbar utveckling är sådant som vi använder och utövar i vår undervisning alla dagar i veckan. Mycket av vår undervisning sker utomhus dagligen på gården eller i skogen då vi besöker den varje vecka. Du som söker bör gilla utomhuspedagogik och du får gärna ha lite mer kunskap i specialpedagogik och eller digital undervisning. Vi ser fram mot ett möte med dig!

Ansök nu

Kock till Skogslyckans förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 5
Norlandia Förskolor söker utbildad kock


Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca 73 förskolor.
En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor.
Vi ser på våra kockar och köksbiträden som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande.
Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.
Som kock ingår du i ett nätverk som träffas regelbundet och diskuterar frågor kring mat, menyutveckling och fortbildning tillsammans med kost och måltidschef.Dina arbetsuppgifter
Tillagning av förskolans samtliga måltider
Bakning av matbröd.
Inköp av matvaror
Servering av samtliga måltider
Rengöring av förskolans disk och samtliga ytor i köket
Rengöring av kylar, frysar och torrförvaring

Kravspecifikation
Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök.
Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
Aktuellt polisutdrag lämnas vid intervju.
Har körkort

Vem är du?
·
Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
· Du har goda kunskaper som kock.
· Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!
Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
· Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
· Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! (CV och personligt brev)
Vi påbörjar rekryteringsprocessen fortlöpande efter att vi får in ansökningarna!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Så ansöker du
Endast sökanden som uppfyller kvalifikationskraven beaktas samt kontaktas för återkoppling.
Vi tar emot ansökan via e-post


Kontaktperson för detta jobb
Rektor

Varaktighet, arbetstid
Heltid 100% dagtid
Tillträde efter överenskommelse

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 20201002
Ansökan kan skickas till e-postadress: maria.ors@norlandia.com

Ansök nu

Kreativ och finurlig förskollärare sökes

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 20
Vi tillhör Norlandia som är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet i alla våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.
Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen.
Norlandia Förskolor AB äger och driver fyra förskolor i Linköping - Kullerbyttan, Lianen, Skogslyckan och Skogsmyran.
Vi har nu en ledig tjänst som förskollärare på Lianens förskola som ligger mitt bland flerfamiljshus i centrum av Berga. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och övriga styrdokument. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vi önskar att du är intresserad av barns språkutveckling och mångkulturella frågor. Förskolan består av fyra avdelningar med nära samarbete. Vill du utvecklas tillsammans med oss och bidra till att vår verksamhet utvecklas är du välkommen med din ansökan!
Även om du inte är färdig med din utbildning och tagit examen är du välkommen att söka. Vi kommer att intervjua fortlöpande.

Ansök nu

Idérik förskollärare sökes

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 20
Vi tillhör Norlandiasfären, en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet på våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.
Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen. I vårt koncept ingår även Mat med smak och Norlandiaskuttet.
Norlandia Förskolor AB äger och driver fyra förskolor i Linköping - Kullerbyttan, Lianen, Skogslyckan och Skogsmyran.
Vi har nu en ledig tjänst som förskollärare på Skogslyckan som ligger naturskönt i stadsdelen Johannelund. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och övriga styrdokument. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vi vill gärna att du är intresserad av att utveckla IT i undervisningen. Förskolan består av tre avdelningar men ambitionen är att vi utvecklar "hela huset". Vill du utvecklas tillsammans med oss och bidra till att vår verksamhet utvecklas är du välkommen till oss.
Vi kommer att intervjua fortlöpande.

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jul 13
Vi tillhör Norlandiasfären, en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet på våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.
Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen. I vårt koncept ingår även Mat med smak och Norlandiaskuttet.
Norlandia Förskolor AB äger och driver fyra förskolor i Linköping - Kullerbyttan, Lianen, Skogslyckan och Skogsmyran.
Vi har nu en ledig tjänst som förskollärare på Skogslyckan som ligger naturskönt i stadsdelen Johannelund. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och övriga styrdokument. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vi vill gärna att du är intresserad av att utveckla IT i undervisningen. Förskolan består av tre avdelningar men ambitionen är att vi utvecklar "hela huset". Vill du utvecklas tillsammans med oss och bidra till att vår verksamhet utvecklas är du välkommen till oss.
Vi kommer att intervjua fortlöpande.

Ansök nu