Mannersons Fastighets AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Mannersons Fastighets AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Mannersons söker en erfaren lokaluthyrare

Uthyrare
Läs mer Nov 20
Mannersons söker en erfaren lokaluthyrare

Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling. Idag äger vi fler än 50 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och ortens konkurrenskraft. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

I rollen som lokaluthyrare hos oss på Mannersons ansvarar du för uthyrning av kontors- och verksamhetslokaler. Det främsta målet är att arbeta med kundnöjdhet, långsiktig lönsamhet och att tillse att samtliga ytor är uthyrda.

Hos oss på Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team. Du blir en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetsperspektiv med utveckling av vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.

Arbetsuppgifter
Som lokaluthyrare hos oss kommer du att ha en central roll i företaget. Du kommer att vara ansvarig för att skapa och utveckla relationer med både befintliga och potentiella hyresgäster, och du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra lokaler alltid är uthyrda med rätt hyresgästsammansättning. Med rätt hyresgästsammansättning menar vi ett helhetsperspektiv som går i linje med såväl fastigheternas som bolagets bästa.

I det vardagliga arbetet som uthyrare ansvarar du för kunden från en första kontakt fram till inflyttning. Du träffar potentiella hyresgäster och genomför visningar, samverkar i lokalanpassningsfrågor samt leder avtalsförhandlingar och upprättar offerter.

Eftersom du arbetar med förhandlingar behöver du således ha en god förståelse för avtalsrätt/hyresjuridik och även delvis entreprenadjuridik.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett företag som är i ständig utveckling. För att lyckas i denna roll krävs det att du har en stark affärsorientering, är självgående och har förmågan att bygga långvariga relationer. Du förväntas ta en aktiv roll i lokala affärsnätverk.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett engagerat och kompetent team, och du kommer att ha stor möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång.

Din profil och dina personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har runt fem års erfarenhet av lokaluthyrning och en god förståelse för fastighetsbranschen generellt. Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighetsområdet.

Vi söker dig som är driven och initiativrik och som har ett tydligt kommersiellt tänkande. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag med hjälp av en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagskultur som utmärks av personligt engagemang, frihet under ansvar samt en härlig gemenskap.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-12-10. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi har för avsikt att vara klara med rekryteringsprocessen före julledigheten.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till marknadschef Cathrin Ferraro på 0708-31 30 45. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektingenjör/Projektkoordinator

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Apr 1
Vårt företag växer. Mannersons Fastigheter har en stark ambition att utöka verksamheten med spännande och engagerande fastighetsprojekt där vi kan fortsätta att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet.

Vi har nu omfattande pågående byggnationer i gång och mer i vår pipeline, både i Linköping, Norrköping och Stockholm. Vi behöver därför förstärkning till vår Affärsutvecklingsorganisation.

I rollen som Projektingenjör/Projektkoordinator hos oss på Mannersons blir du en aktiv del i vår tillväxtresa och att fortsätta stärka vårt varumärke med såväl nöjda hyresgäster och medarbetare som målsättning. Du blir en del av ett stabilt företag med stora visioner som ger dig resurserna som krävs för att du ska kunna göra skillnad på riktigt.

Vi har en öppen företagskultur med fokus på gemenskap och samarbete, vilket har gett oss Sveriges mest nöjda hyresgäster.

Hos oss på Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team. Du blir en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetsperspektiv med utveckling av vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som ser dig själv som en engagerad och driven person. Du gillar att ta initiativ och beslut för att skapa processer, rutiner, förbättring och utveckling i ditt och andras arbete.

I rollen som Projektingenjör/Projektkoordinator har du en nyckelroll i teamet och du arbetar som ett övergripande stöd till organisationens projektledare. Genom ditt arbete skapar du förutsättningar för organisationen att leverera enligt uppsatta mål.

Du uppskattar att vara mycket drivande i ditt arbete. Din förmåga att sätta upp tydliga mål för dig och teamet i ditt arbete kommer att vara avgörande för att du och ni ska vara framgångsrika.

I ansvarsområdena ingår framför allt:

Att ansvara för
- projektering och samordning mot konsulter och entreprenörer
- dokumentation och uppföljning
- certifieringar och kontroller

Att vara behjälplig vid
- projektutformning tillsammans med projektledare, kunder och arkitekter
- myndighetskontakter gällande bygg- och marklov samt övriga tillstånd
- kalkylering och upphandling
- budgetuppföljning och tidsplanering
- besiktningar
- utveckling av mallar, rutiner och processer
- risk- och möjlighetshantering


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom fastigheter/bygg och/eller projektledning med relevant arbetslivserfarenhet från arbete som projektingenjör, projektkoordinator eller från arbete med projektledning eller från liknande roll.

Du har med fördel en god byggteknisk kompetens och gärna installationsteknisk kompetens. Om du har arbetat med energiberäkning och/eller miljöcertifieringar är det meriterande.

Du bör ha god kännedom om byggprocessens olika stadier och kännedom om detaljplaneprocessen.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagskultur som utmärks av personligt engagemang, frihet under ansvar samt en härlig gemenskap.

I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete och kommunikation såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du gillar att lära dig nya saker och du använder dina lärdomar till att skapa processer och rutiner för att utveckla arbetet inom organisationen. Du delar gärna med dig av kunskaper till andra och strävar efter ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte i organisationen.

Du har ett genuint intresse för fastigheter och du vill arbeta i en verksamhet som vill ta till vara varje fastighets unika förutsättningar med kvalitet, utveckling och långsiktighet i fokus.

För tjänsten är det krav på B-körkort.


Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-05-02. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till vår affärsutvecklingschef Christian Carlsson på 013-35 75 90.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Mannersons Fastigheter

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 17
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling. Idag äger vi 57 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som fastighetsskötare hos oss på Mannersons innebär att du ingår i en grupp som tillsammans verkar för att öka trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Du ansvarar för den dagliga kontakten med våra hyresgäster, driften, skötseln och servicen på fastigheterna. Rollen innebär att du kommer att ha många kontaktytor och ett omväxlande arbete.

Hos oss på Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team. Du blir en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetsperspektiv med utveckling av vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som fastighetsskötare ingår framför allt:
- kontakt och samarbete med entreprenörer
- inre och yttre skötsel samt underhåll
- att komma med förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna
- löpande kontroll och service samt optimering av ventilationsanläggningar och undercentraler
- beredskapsarbete vintertid

I inre skötsel ingår exempelvis städning och kontroller av utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs i fastigheterna.
I yttre skötsel ingår exempelvis utvändig städning, snöröjning, gräsklippning och kontroller av utvändiga utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs.
Du hanterar även felanmälningar och reparationer.

Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet som fastighetsskötare inom bostad och/eller mot kontorslokaler. Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighetsområdet.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagskultur som utmärks av personligt engagemang, frihet under ansvar samt en härlig gemenskap.

Vi söker dig som är initiativrik och som är praktiskt lagd. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i ditt arbete.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-31. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till förvaltningschef Marie Rydin på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektstöd Projektering

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Dec 8
Vårt företag växer. Mannersons Fastigheter har en stark ambition att utöka verksamheten med spännande och engagerande fastighetsprojekt där vi kan fortsätta att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet.

Vi har nu omfattande pågående byggnationer i gång och mer i vår pipeline, både i Linköping, Norrköping och Stockholm. Vi behöver därför förstärkning till vår Affärsutvecklingsorganisation.

I rollen som Projektstöd Projektering hos oss på Mannersons blir du en aktiv del i vår tillväxtresa och att fortsätta stärka vårt varumärke med såväl nöjda hyresgäster och medarbetare som målsättning. Du blir en del av ett stabilt företag med stora visioner som ger dig resurserna som krävs för att du ska kunna göra skillnad på riktigt.

Vi har en öppen företagskultur med fokus på gemenskap och samarbete, vilket har gett oss Sveriges mest nöjda hyresgäster.

Hos oss på Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team. Du blir en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetsperspektiv med utveckling av vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.


Arbetsuppgifter
I rollen som Projektstöd Projektering arbetar du som ett övergripande stöd till organisationens projektledare.

I ansvarsområdena ingår framför allt:

Att ansvara för:
- projektering och samordning mot konsulter och entreprenörer
- dokumentation och uppföljning
- certifieringar och kontroller

Att vara behjälplig vid:
- projektutformning tillsammans med projektledare, kunder och arkitekter
- myndighetskontakter gällande bygg- och marklov samt övriga tillstånd
- kalkylering och upphandling
- budgetuppföljning och tidsplanering
- besiktningar
- utveckling av mallar, rutiner och processer
- risk- och möjlighetshantering


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom fastigheter/bygg och/eller projektledning med relevant arbetslivserfarenhet från arbete som projektstöd eller från arbete med projektledning eller från liknande roll.

Du har med fördel en god byggteknisk kompetens och gärna installationsteknisk kompetens. Om du har arbetat med energiberäkning och/eller miljöcertifieringar är det meriterande.

Du bör ha god kännedom om byggprocessens olika stadier och kännedom om detaljplaneprocessen.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagskultur som utmärks av personligt engagemang, frihet under ansvar samt en härlig gemenskap.

I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete och kommunikation såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du gillar att lära dig nya saker och du använder dina lärdomar till att skapa processer och rutiner för att utveckla arbetet inom organisationen. Du delar gärna med dig av kunskaper till andra och strävar efter ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte i organisationen.

Du har ett genuint intresse för fastigheter och du vill arbeta i en verksamhet som vill ta till vara varje fastighets unika förutsättningar med kvalitet, utveckling och långsiktighet i fokus.

För tjänsten är det krav på B-körkort.


Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-10. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till vår affärsutvecklingschef Christian Carlsson på 013-35 75 90.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förvaltare - Engagerad och driven förvaltare till Mannersons Fastigheter

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 22
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling och vi förvaltar idag cirka 60 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping, Norrköping och Motala samt omfattande nyproduktionsprojekt i Linköping, Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som förvaltare hos oss på Mannersons innebär att du är en aktiv del i vår tillväxtresa mot att fortsätta stärka vårt varumärke med såväl nöjda kunder som medarbetare som målsättning.

Du blir en viktig del i att fortsätta utveckla vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som förvaltare ingår framför allt:

- att projektleda ombyggnationer av lägenheter, återställande i samband med skador och övriga mindre löpande projekt, ex lokalanpassningar
- att ansvara för drifts- och serviceavtal, inkl. upphandling
- att vara delaktig i budgetarbete, underhållsplaner, kalkyler och analys
- att ansvara för försäkringar, skadehantering och försäkringsärenden
- att ansvara för jourhantering

I rollen som förvaltare ansvarar du för att vårda våra goda relationer med våra hyresgäster. Du arbetar i nära relation med våra entreprenörer och även internt med våra andra avdelningar för att fortsätta ge våra hyresgäster Sveriges bästa kundservice.


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom fastigheter och med relevant arbetslivserfarenhet som fastighetsförvaltare eller liknande roll.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och som gillar att vara en aktiv del i beslut och aktiviteter, där du också gillar driva på och följa upp arbetet. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har en stor teknisk kunskap, ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i din profession. Vidare delar du gärna med dig av kunskaper till andra och strävar efter ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte i organisationen.

Du har ett genuint intresse för fastigheter och du vill arbeta i en verksamhet som vill ta till vara varje fastighets unika förutsättningar med kvalitet, utveckling och långsiktighet i fokus.

För tjänsten är det krav på B-körkort.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-20. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till vår förvaltningschef Marie Rydin på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 22
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling och vi förvaltar idag cirka 60 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping, Norrköping och Motala samt omfattande nyproduktionsprojekt i Linköping, Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som förvaltare hos oss på Mannersons innebär att du är en aktiv del i vår tillväxtresa mot att fortsätta stärka vårt varumärke med såväl nöjda kunder som medarbetare som målsättning.

Du blir en viktig del i att fortsätta utveckla vår verksamhet, våra fastigheter och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som förvaltare ingår framför allt:

- att projektleda ombyggnationer av lägenheter, återställande i samband med skador och övriga mindre löpande projekt, ex lokalanpassningar
- att ansvara för drifts- och serviceavtal, inkl. upphandling
- att vara delaktig i budgetarbete, underhållsplaner, kalkyler och analys
- att ansvara för försäkringar, skadehantering och försäkringsärenden
- att ansvara för jourhantering

I rollen som förvaltare ansvarar du för att vårda våra goda relationer med våra hyresgäster. Du arbetar i nära relation med våra entreprenörer och även internt med våra andra avdelningar för att fortsätta ge våra hyresgäster Sveriges bästa kundservice.


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom fastigheter och med relevant arbetslivserfarenhet som fastighetsförvaltare eller liknande roll.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och som gillar att vara en aktiv del i beslut och aktiviteter, där du också gillar driva på och följa upp arbetet. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har en stor teknisk kunskap, ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i din profession. Vidare delar du gärna med dig av kunskaper till andra och strävar efter ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte i organisationen.

Du har ett genuint intresse för fastigheter och du vill arbeta i en verksamhet som vill ta till vara varje fastighets unika förutsättningar med kvalitet, utveckling och långsiktighet i fokus.

För tjänsten är det krav på B-körkort.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-20. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till vår förvaltningschef Marie Rydin på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bovärd till Mannersons seniorboenden

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jul 15
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling. Idag förvaltar vi 60 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.


Bovärd till Mannersons seniorboende
Seniorboendet Ekoxen vänder sig till personer som fyllt 55 år som vill bo i en fastighet där gemenskap och trivsel står i centrum. Ekoxen rymmer 77 lägenheter och har under drygt 20 år utvecklats till ett av marknadens ledande seniorboende med hyresgäster som uppskattar ett aktivt boende.

Som hyresgäst har man möjligheten att delta i ett stort antal aktiviteter. Det finns en trädgårdsgrupp som sysslar med odling och skötsel av trädgården, boulebana, hobbyrum, bibliotek och gemensamma utrymmen som kan användas för exempelvis musikarrangemang eller som pub.

Vi söker nu en ny bovärd som kan fortsätta bygga på det vi har samt även utveckla konceptet för framtidens hyresgäster.

Som bovärd är det viktigt att kunna skapa engagemang hos våra hyresgästerna och tillhandahålla möjligheter för dem att genomföra egna aktiviteter. Detta sker inom ramen för en fastlagd budget.

Tjänsten är på 30 %, varav en dag fördelas på plats på Ekoxen och en halv dag på Mannersons kontor på Platensgatan 10.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som bovärd ingår främst att:

- Ansvara, planera och samordna verksamheten på Ekoxen.
- Arrangera aktiviteter så som föreläsningar, utflykter, musikframträdanden mm.
- Administrera förekommande information runt verksamheten.
- Vidareutveckla konceptet för seniorboende.

Som bovärd ansvarar du för samordningen mellan Ekoxens hyresgäster, våra uthyrare och fastighetsskötare. Du har också ett ansvar för verksamhetens budget.

I att utveckla konceptet ingår att göra en analys av nuvarande verksamhet och att arbeta för att förbättra och hitta nya servicetjänster för detta boende, men också för eventuella nya framtida seniorboenden inom Mannersons Fastigheter.

Kärnan i rollen som bovärd på Ekoxen är att skapa arrangemang som bidrar till aktivitet och gemenskap.


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har arbetat med liknande uppgifter eller på annat sätt har fått kvalifikationer som är lämpliga för denna tjänst och som passar in i Mannersons familjeföretagsprofil. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och tycker om att arbeta med människor. Du drivs av att skapa relationer till andra, vilket innebär att du är lyhörd för andra människors behov och önskemål. I ditt arbete är du ansvarstagande och prestigelös och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Vi tror att det är viktigt att du kan balansera olika önskemål och behov i relation till prioriteringar utifrån exempelvis budget.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har en god social kompetens och en stark vilja att bidra till mervärde för våra hyresgäster.


Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-08-31. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till Marknadschef Cathrin Ferraro på 013-35 75 90.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling. Idag äger vi 57 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som fastighetsskötare hos oss på Mannersons innebär att du ingår i en grupp som tillsammans verkar för att öka trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Du ansvarar för den dagliga kontakten med våra hyresgäster, driften, skötseln och servicen på fastigheterna. Rollen innebär att du kommer att ha många kontaktytor och ett omväxlande arbete.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som fastighetsskötare ingår framför allt:
- kontakt och samarbete med entreprenörer
- inre och yttre skötsel samt underhåll
- att komma med förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna
- löpande kontroll och service samt optimering av ventilationsanläggningar och undercentraler
- beredskapsarbete vintertid

I inre skötsel ingår exempelvis städning och kontroller av utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs i fastigheterna.

I yttre skötsel ingår exempelvis utvändig städning, snöröjning, gräsklippning och kontroller av utvändiga utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs.

Du hanterar även felanmälningar och reparationer.

Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet som fastighetsskötare inom bostad och/eller mot kontorslokaler. Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighetsområdet.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och som är praktiskt lagd. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i ditt arbete.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-06-30. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till fastighetschef Christian Carlsson på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling. Idag äger vi 57 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som fastighetsskötare hos oss på Mannersons innebär att du ingår i en grupp som tillsammans verkar för att öka trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Du ansvarar för den dagliga kontakten med våra hyresgäster, driften, skötseln och servicen på fastigheterna. Rollen innebär att du kommer att ha många kontaktytor och ett omväxlande arbete.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som fastighetsskötare ingår framför allt:
- kontakt och samarbete med entreprenörer
- inre och yttre skötsel samt underhåll
- att komma med förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna
- löpande kontroll och service samt optimering av ventilationsanläggningar och undercentraler
- beredskapsarbete vintertid

I inre skötsel ingår exempelvis städning och kontroller av utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs i fastigheterna.

I yttre skötsel ingår exempelvis utvändig städning, snöröjning, gräsklippning och kontroller av utvändiga utrymmen samt att hantera de åtgärder som krävs.

Du hanterar även felanmälningar och reparationer.

Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet som fastighetsskötare inom bostad och/eller mot kontorslokaler. Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighetsområdet.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och som är praktiskt lagd. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i ditt arbete.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-06-30. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till fastighetschef Christian Carlsson på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mannersons söker redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 23
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling och vi förvaltar idag cirka 60 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping, Norrköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Vi söker en redovisningsekonom

Vår verksamhet växer med en ökad projektvolym och fler fastigheter och bolag - därför behöver vi utöka vår ekonomiorganisation.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen ingår framför allt:

- bolagsansvar med löpande redovisning, årsbokslut och inkomstdeklarationer
- momsrapportering
- lönehantering
- leverantörsfakturahantering
- kundfakturahantering
- in- och utbetalningar
- avstämningar
- rapportering


Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, med fördel från fastighetsbranschen eller redovisnings/revisionsbranschen.

Som sökande har du minst en gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom redovisning.

Du har god datorvana och känner dig trygg med Office-programmen, främst Excel.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är analytisk och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du gillar att samarbeta med andra, både inom arbetsgruppen och med företagets alla övriga funktioner.

Du gillar att lära dig nya uppgifter och att ta till dig ny information i ditt arbete, samtidigt som att du är fokuserad på de befintliga processerna som är tjänstens inriktning.


Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-03-22. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringssystem.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs av rekryterande chef Per Lafin på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förvaltningschef

Förvaltningschef, kommun
Läs mer Feb 10
Mannersons har under drygt 130 år varit en del av Linköpings utveckling och vi förvaltar idag cirka 60 fastigheter som innehåller både lokaler och lägenheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till attraktiva lägen i Linköping, Norrköping och Motala samt nyproduktion i Norrköping och Stockholm.

Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Detta sker genom en kontinuerlig och hög investeringstakt i befintliga fastigheter, marknadsledande kundservice samt ett aktivt deltagande i lokala och regionala utvecklingsfrågor.

Rollen som förvaltningschef hos oss på Mannersons innebär att du är en aktiv del i vår tillväxtresa mot att fortsätta stärka vårt varumärke med såväl nöjda kunder som medarbetare som målsättning.

Du blir en viktig del i att fortsätta utveckla vår verksamhet och våra medarbetare samt våra koncept och arbetssätt för att möta framtida utmaningar.

Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna för rollen som förvaltningschef ingår framför allt:
- att arbetsleda och att skapa goda förutsättningar för förvaltningsorganisationen
- att arbeta för att utveckla personalens tekniska kompetens
- att vara operativt ansvarig för teknik- och driftoptimering samt uppföljning
- att vara avtalsansvarig för befintliga och nya förvaltningskunder och leverantörer
- att utveckla externa förvaltningstjänster

Du är en del av företagets ledningsgrupp, där du aktivt deltar i verksamhetens planering och fortsatta utveckling.

I rollen som ledare coachar och stöttar du våra fastighetsskötare i det dagliga operativa arbetet genom att vara ett nära och tillgängligt stöd för frågor som rör såväl teknik och drift som projekt, mål, vision, strategi och inriktning.

Förvaltningsorganisationen ansvarar även exempelvis för:
- underhållsplaner för tekniska system
- att analysera, prioritera och planera energiprojekt
- att vara tekniskt stöd i nybyggnads- och ombyggnadsprojekt
- att projektleda mindre lokalanpassningar
- service och kontroller av tekniska installationer
- att delta i digitaliseringsprojekt

Din profil och dina personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet i en ledande befattning. Du bör ha god erfarenhet från att arbeta med såväl ledarskap som medarbetarskap inom fastighetsbranschen.

Vi vill hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är initiativrik och som gillar att vara en aktiv del i beslut och aktiviteter, där du också gillar att leda, driva på och följa upp arbetet. I ditt arbete är du analytisk och noggrann och du har en god förmåga att planera din arbetsvardag samt skapa en god struktur.

Du trivs i samarbetet med andra och är fokuserad på att vi ska lyckas tillsammans, genom att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas. Du drivs av att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och samarbetspartners.

Du har en stor teknisk kunskap, ett stort tekniskt intresse och ett driv i att fortsätta utvecklas i din profession. Vidare delar du gärna med dig av kunskaper till andra och strävar efter ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte i organisationen.

I rollen ingår affärsutveckling av externa fastighetstjänster, varför du med fördel även gillar att skapa nya idéer och infallsvinklar i ditt arbete. Att ha en god kännedom om marknaden och framtida behov inom fastighetsbranschen kommer därför att vara en viktig del i tjänsten.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-03-15. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till verkställande direktör Carl-Fredrik Grönhagen på 013-35 75 90. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emil Linnerman på 0760-21 46 21.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Uthyrare

Uthyrare
Läs mer Aug 26
I rollen som uthyrare hos oss ingår du i ett team som jobbar engagerat och aktivt för att vi ska ha de nöjdaste hyresgästerna. I dina arbetsuppgifter ansvarar du för allt från uthyrning och omförhandlingar till planering av lägenhetsunderhåll och kundevent.
Som uthyrare hos oss bygger din framgång på långsiktiga och personliga relationer med hyresgäster, kollegor och andra samarbetspartners.
Hos Mannersons får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt stolta team.


Personliga egenskaper och erfarenhet
Mannersons ambition är att alltid vara nära och ge våra hyresgäster marknadens bästa service. Grunden för att lyckas är ditt personliga engagemang i möten med hyresgästerna, som förutsätter ett stort hjärta, men också tålamod, integritet, stresstålighet, tydlighet, social mognad och kompetens.
Du som söker denna tjänst ska vara analytisk, målinriktad och drivande, samtidigt som du är lyhörd, smidig och ser varje hyresgästmöte i ett långsiktigt perspektiv.


Arbetsuppgifterna innefattar bland annat
· Daglig kontakt med våra hyresgäster
· Uthyrning och visning av lägenheter
· Besiktningar och planering av lägenhetsunderhåll
· Hantering av störnings- och fordringsärenden
· Arrangera hyresgästevents
· Upprättande av dokumentation och rutiner
· Bemanning av vår servicecenter/reception
· Hyresadministration, fakturering, betalningshantering och registervård
· Rapportering och analyser
· Uppdatering av digitala mötesplatser
I övrigt ser vi gärna att du har:
· Akademisk utbildning inom fastighet, ekonomi eller marknadsföring alternativt dokumenterad branscherfarenhet
· Erfarenhet av försäljnings- eller uthyrningsarbete
· Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Information och ansökan
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning och sista ansökningsdag är 2020-09-30. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.
Skicka din ansökan samt eventuella frågor du har om tjänsten till: jobb@mannersons.se
Vi försöker hitta personer som passar in i Mannersons familjeföretagarkultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu