Lernia Bemanning AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Lernia Bemanning AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Medarbetare till livsmedelsproduktion sökes till vår kund i Mantorp

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Nov 23
Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning medarbetare till livsmedelsproduktion. Vår kund är en modern matfabrik som står för nytänkande, utveckling och miljöengagemang. För att bistå kunderna på bästa sätt är de specialiserade på utveckling och produktion av fryst färdigmat i mellanstora serier. Företaget ligger i Mantorp och här kommer du jobba heltid, skiftarbete förekommer och starten är så snart som möjligt.

Denna tjänst är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av vår kund.

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom livsmedelsproduktion innebär ett spännande och omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna innefattar att läsa av och förstå recept, tillaga varierade maträtter utifrån kundens beställningar, övervaka processer i maskiner som tillverkar t.ex. köttbullar, pannbiff, potatis, pasta etc. vidare består även arbetsuppgifterna av att fördela råvaror och mat i matlådor och förpacka dem i kartonger, för att sedan förbereda inför leverans. Hos vår kund spelar du en viktig roll och för rätt person finns det goda möjligheter till utveckling.

Formell kompetens

-Genomförd gymnasieutbildning

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin, restaurang eller storkök ser vi som meriterande

- Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Mantorp

- Truckkort ser vi som meriterande

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel. Ett intresse för livsmedel och matlagning är välkommet hos oss.

Du som söker är en engagerad och driven person som vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Du är snabblärd, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda, att hålla en ren och fräsch arbetsplats samt att du har lätt för att se vad som behöver göras.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader

Omfattning: Heltid, skiftarbete skift

Tjänstgöringsort: Mantorp

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Nov 16
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Huvudplanerare sökes till Hardford i Linköping.

Logistiker
Läs mer Nov 8
Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör. Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter.

Lernia söker en driven Huvudplanerare till Hardford i Linköping. Rollen som huvudplanerare är en rekrytering med direkt anställning till Hardford. För rätt person erbjuds ett utvecklande och utmanande arbete i ett företag med välkända varumärken inom dagligvaruhandeln som präglas av entreprenörskap, innovation och passion.

Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping och ett försäljningskontor i Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

Dina arbetsuppgifter:
I din roll som huvudplanerare ansvarar du för att planera, upprätta och utveckla en huvudplan så att personal och produktionsutrustning utnyttjas så effektivt som möjligt.

Du ansvarar för att verksamhetens uppsatta mål för leveranssäkerhet och kapitalbindning uppfylls. Huvudplanen sätts utifrån prognoser, kundorder samt lageruppfyllnad för de kunder som Hardford håller lager åt. I rollen ingår även att vara koordinator mellan planering av produktion, logistiska frågor och avslutande av order. Ett vanligt inslag är att arbeta med förbättringar i både interna så som externa processer.
Du hanterar och frisläpper tillverknings- och kundorder i affärssystemet M3, bekräftar leveranstider mot kund samt kontinuerligt arbetar med produktionsstruktur av artiklar och uppdatering av dessa.

Du som söker:
Vi ser att du som söker tjänsten har 5 års arbetslivserfarenhet inom produktionsplanering, helst producerande verksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt produktion samt har god datorvana och bemästrar Officepaketet exemplariskt.
Det är starkt meriterande om du har arbetat i affärssystemet M3. Vi ser även att du besitter goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal samt skrift.

För att lyckas i rollen som huvudplanerare är du en person med ett gott ordningssinne, en hög arbetskapacitet och ett oerhört starkt driv. Du sporras av utmaningar och har ett genuint intresse av att arbeta i en föränderlig miljö där prioriteringar snabbt förändras.
Du kommer att samarbeta tätt med ett flertal avdelningar och knyta många interna kontakter, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi ser dig som en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Att vara flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering för Hardford. Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess arbetar Hardford med oss på Lernia. För fler frågor, vänligen kontakta Anette Hedberg på 072-2540041 eller anette.hedberg@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Nov 24
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Är du en Projektledare i början av din karriär? Välkommen in med din ansöka

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 16
Motiveras du av att lösa komplexa problem och agera spindeln i nätet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en junior projektledare som ska fungera som projektstöd till vår kund SAAB i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult på SAAB. För rätt person erbjuds goda möjligheter till förlängning på uppdraget.

Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Arbetsbeskrivning

Som junior projektledare kommer du främst agera för vissa projekt och vara stöd till övriga projektledare och projektcontrollers. Du har en överblick över projektportföljen för företagets olika pågående projekt, därför är det viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom en tekniktung verksamhet, är det en fördel.

Uppgifter inkluderar:

• Agera stöd för ansvariga projektledare i det dagliga arbetet
• Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med övriga projektledare för att följa och analysera projekten
• Uppföljning av ekonomi, budget och tidplaner
• Administration under projektens gång som att hantera rapportering, uppföljning av avtal, arbeta fram underlag inför presentationer och rapporter
• Dialoger med både interna och externa parter

Kvalifikationer

Vi söker dig som

• Har en avklarad gymnasieexamen önskvärt inom företagsekonomi, alternativt en uttagen högskole- eller civilingenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning
• Gärna har 2-3 års erfarenhet av att arbeta självständigt med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration
• Är flytande i svenska i tal och skrift samt är obehindrad i engelska då dokumentationsarbetet kräver detta
• Är van datoranvändare, krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem, erfarenhet av ärendehanteringssystem kan vara meriterande


Vi ser gärna att du som söker är en strukturerad, serviceinriktad problemlösare med stort driv som visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är en doer med en stark initiativförmåga och sporras av utmaningar. Vidare är du även noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult hos vår kund SAAB. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För fler frågor, vänligen kontakta Emelie Roivas på 072-2541806 eller emelie.roivas@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Är du en Projektledare i början av din karriär? Välkommen in med din ansöka

Projekteringsingenjör, maskin
Läs mer Nov 22
Motiveras du av att lösa komplexa problem och agera spindeln i nätet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en junior projektledare som ska fungera som projektstöd till vår kund SAAB i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult på SAAB. För rätt person erbjuds goda möjligheter till förlängning på uppdraget.

Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Arbetsbeskrivning

Som junior projektledare kommer du främst agera för vissa projekt och vara stöd till övriga projektledare och projektcontrollers. Du har en överblick över projektportföljen för företagets olika pågående projekt, därför är det viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom en tekniktung verksamhet, är det en fördel.

Uppgifter inkluderar:

• Agera stöd för ansvariga projektledare i det dagliga arbetet
• Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med övriga projektledare för att följa och analysera projekten
• Uppföljning av ekonomi, budget och tidplaner
• Administration under projektens gång som att hantera rapportering, uppföljning av avtal, arbeta fram underlag inför presentationer och rapporter
• Dialoger med både interna och externa parter

Kvalifikationer

Vi söker dig som

• Har en avklarad gymnasieexamen önskvärt inom företagsekonomi, alternativt en uttagen högskole- eller civilingenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning
• Gärna har 2-3 års erfarenhet av att arbeta självständigt med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration
• Är flytande i svenska i tal och skrift samt är obehindrad i engelska då dokumentationsarbetet kräver detta
• Är van datoranvändare, krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem, erfarenhet av ärendehanteringssystem kan vara meriterande


Vi ser gärna att du som söker är en strukturerad, serviceinriktad problemlösare med stort driv som visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är en doer med en stark initiativförmåga och sporras av utmaningar. Vidare är du även noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult hos vår kund SAAB. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För fler frågor, vänligen kontakta Emelie Roivas på 072-2541806 eller emelie.roivas@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker en junior Projektledare med tekniskt intresse till SAAB i Linköpin

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 8
Motiveras du av att lösa komplexa problem och agera spindeln i nätet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en junior projektledare som ska fungera som projektstöd till vår kund SAAB i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult på SAAB. För rätt person erbjuds goda möjligheter till förlängning på uppdraget.

Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Arbetsbeskrivning

Som junior projektledare kommer du främst agera för vissa projekt och vara stöd till övriga projektledare och projektcontrollers. Du har en överblick över projektportföljen för företagets olika pågående projekt, därför är det viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom en tekniktung verksamhet, är det en fördel.

Uppgifter inkluderar:

• Agera stöd för ansvariga projektledare i det dagliga arbetet
• Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med övriga projektledare för att följa och analysera projekten
• Uppföljning av ekonomi, budget och tidplaner
• Administration under projektens gång som att hantera rapportering, uppföljning av avtal, arbeta fram underlag inför presentationer och rapporter
• Dialoger med både interna och externa parter

Kvalifikationer

Vi söker dig som

• Har en avklarad gymnasieexamen önskvärt inom företagsekonomi, alternativt en uttagen högskole- eller civilingenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning
• Gärna har 2-3 års erfarenhet av att arbeta självständigt med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration
• Är flytande i svenska i tal och skrift samt är obehindrad i engelska då dokumentationsarbetet kräver detta
• Är van datoranvändare, krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem, erfarenhet av ärendehanteringssystem kan vara meriterande


Vi ser gärna att du som söker är en strukturerad, serviceinriktad problemlösare med stort driv som visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är en doer med en stark initiativförmåga och sporras av utmaningar. Vidare är du även noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Lernia och arbeta som konsult hos vår kund SAAB. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För fler frågor, vänligen kontakta Emelie Roivas på 072-2541806 eller emelie.roivas@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Huvudplanerare sökes till Hardford i Linköping.

Logistiker
Läs mer Nov 4
Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör. Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter.

Lernia söker en driven Huvudplanerare till Hardford i Linköping. Rollen som huvudplanerare är en rekrytering med direkt anställning till Hardford. För rätt person erbjuds ett utvecklande och utmanande arbete i ett företag med välkända varumärken inom dagligvaruhandeln som präglas av entreprenörskap, innovation och passion.

Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hudvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör.

Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping samt försäljningskontor i Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

Om rollen

Som huvudplanerare ansvarar du för att planera, upprätta och utveckla en huvudplan så att personalresurser och maskinresurser utnyttjas på ett så effektivt sätt som möjligt. Du ansvarar även för att verksamhetens mål för leveranssäkerhet och kapitalbindning uppfylls. Huvudplanen planeras utifrån prognoser, kundorder samt lageruppfyllnad för de kunder som Hardford håller lager åt. Du har ett nära samarbete till kollegor i produktion, logistik och inköp för att optimera produktionsplanen. Du har också ett nära samarbete med både interna och externa kontakter gällande status för kundorder och produktionsplaner.

I din roll som Huvudplanerare arbetar du med att hantera och frisläppa tillverkningsorder och kundorder i företagets affärssystem M3, att bekräfta leveranstider till kunder, lägga upp produktionsstrukturer för artiklar och ansvara för att hålla dem uppdaterade och arbeta med grunddata. Tjänsten innefattar även förbättringsarbete för att effektivisera och automatisera arbetsuppgifter kopplat till det. Du rapporterar till Planeringschef.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser att du som söker har 5 års arbetslivserfarenhet, eller längre, av produktionsplanering inom producerande verksamhet, eftergymnasial utbildning inom logistik, produktion eller erfarenhet från liknande arbete. Du har god datorvana i Officepaketet. Det är starkt meriterande om du har arbetat i affärssystemet M3. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som huvudplanerare är du en person med ett gott ordningssinne, en hög arbetskapacitet och ett starkt driv. Du sporras av utmaningar och har ett genuint intresse av att arbeta i en föränderlig miljö där prioriteringar snabbt förändras. Du kommer att samarbeta tätt med ett flertal avdelningar och knyta många interna kontakter vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi ser dig som en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Att vara flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering för Hardford. Tjänsten är heltid, dagtid och placerad i Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess arbetar Hardford med oss på Lernia. För fler frågor, vänligen kontakta Anette Hedberg på 072-2540041 eller anette.hedberg@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 19
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 20
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Produktionstekniker inom beredning sökes till kund i Rimforsa

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Okt 6
Rekrytering av en Produktionstekniker inom beredning till kund i Rimforsa!

Vi söker nu en produktionstekniker med fokus på offert- och produktionsberedning av kablage till vår kund i Rimforsa. Vår kund ser ett ökat behov, både vad gäller nya affärer och ökning hos befintliga kunder. Var med på en spännande resa!

I rollen kommer du att med utgångspunkt från kundernas dokumentation i form av ritningsunderlag och produktspecifikationer översätta detta till tillverkningsunderlag för produktionen. Arbetet inkluderar att lägga upp artikeldata i företagets affärssystem, besluta hur produkterna skall tillverkas på det mest ekonomiska sätt under förutsättning att kvalitetskrav uppfylls. Du ska därtill skapa arbetsinstruktioner för produkterna.

Rollen kräver att du är serviceinriktad mot såväl kunder som den egna organisationen, att du har lätt att analysera kundernas behov och att du har ett intresse av att finna rätt lösning för rätt produkt.

Lämplig bakgrund:

Ingenjörsutbildning inom mekanik eller elteknik, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från beredning är meriterande och då särskilt inom mekatronik.

Kunskaper:
Vana att arbeta i affärssystem, goda kunskaper i MS Office, goda språkkunskaper i svenska och engelska,

Personliga egenskaper:
Analytisk, strukturerad, god servicekänsla både internt inom företaget och externt mot kunder.

Tjänsten rapporterar till Produktionschef och arbetet är heltid, dagtid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en senior kompetens inom området. Du ska vara lösningsorienterad och kunna arbeta självständigt.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Produktionspersonal sökes till verksamhet inom livsmedelsindustrin i Mantor

Livsmedelstekniker
Läs mer Sep 22
Om företaget

Nu söker vi för kunds räkning produktionspersonal till kommande uppdrag i Mantorp. En modern matfabrik som står för nytänkande, utveckling och miljöengagemang, som specialiserat sig på utveckling och produktion av fryst färdigmat i mellanstora serier. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom livsmedelsproduktion innebär ett spännande och omväxlande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av att övervaka- och hantera maskiner i produktionen, packa, sortera och hantera förpackningarna av de färdiga rätterna. Arbetet innebär även skiftarbete och truckkörning kan förekomma, därav är truckkort meriterande.

Formell kompetens

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livs-och matindustrin, samt processindustrin ser vi som meriterande.

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande, om du inte är bosatt i Mantorp.

- Truckkort, ser vi som meriterande.

- Du kan jobba skift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till anställning hos kund.

Omfattning: Heltid, skiftarbete.

Tjänstgöringsort: Mantorp.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 29
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 30
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 29
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 7
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 7
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 19
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Extrajobb som miljöarbetare i Linköping

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Aug 9
Om företaget

Vi på Lernia söker nu ett antal terminalarbetare på deltid till vår samarbetspartner inom lager och logistik i Norrköping. Arbetet kommer främst att vara eftermiddag och kvällstid.

OBS! För att vara anställd på timmar i bemanningsbranschen måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag eller ett annat arbete.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
• Har minst 6 månader kvar på dina studier motsvarande deltidsjobb
• Kan arbeta 2-3 dagar i veckan, varierande dag/kväll.
• God svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B och tillgång till bil är meriterande

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en ansvarsfull, ordningsam och serviceinriktad person som har en positiv inställning till arbete. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är van vid att arbeta i team och självständigt, du är engagerad, flexibel och ställer gärna upp och hjälper till när det behövs. Du har god fysik då arbetet innefattar fysiskt krävande arbetsuppgifter som tunga lyft.

Här har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid dagtid 06-15, Linköping

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se.

OBS! Antalet ansökningar kan bli många och vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att besvara frågor om tjänsten via samtal eller mail under rekryteringsprocessen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 4
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 8
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 8
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jul 15
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jul 15
Om företaget

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.
BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om Boklok HÄR

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.
Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Formell kompetens

- Truckkort eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning är meriterande
- Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande
- Utbildning inom el på gymnasienivå eller högre är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig.

Meriterande är om du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har läst trätekniskutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, troligen start i september.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boklok med Lernia Bemanning. Vi rekryterar löpande och gruppintervjuer kommer genomföras. Har du ett sommarjobb idag, är du välkommen att söka höstens utmaningar hos oss!

Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 12
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 10
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Hantlangare sökes till spännande uppdrag i Linköping!

Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Maj 5
Är du intresserad av att tjäna pengar? Är du tillgänglig v22 för ett spännande och intensivt jobb i Linköping? Då ska du söka tjänsten här!

OM UPPDRAGET
Vi söker dig som är stark, arbetsvillig och vill tjäna pengar till sommaren! Lernias konsulter ska hjälpa till vid resandet av en Airdome i Ryd i Linköping. I denna ska det sedan anläggas en konstgräsbana för fotboll. Du, tillsammans med många kollegor, ska hjälpa till med att sätta duken på plats, foga dukarna samman med enklare montering, samt allmänt sköta hantlangandet runt projektet. Vill du se vad uppdraget går ut på? Se filmen via denna länk;

https://www.dropbox.com/s/z471snfqc674ahr/Joensuu skrajsan_installation.mp4?dl=0

OM TJÄNSTEN
Mer specifikt kommer du att;

• Sträcka tältdukarna manuellt på marken
• Foga samman tältdukarna med bultar, liknande lego
• Se till att materialet är på den plats där det ska vara
• Hjälpa till vid installationen, genom att hålla saker på plats

Uppdraget startar på måndag den 30 maj och då det är en tidsbegränsad projektplan, räknar vi med att jobba mellan 0700-1800 måndag-lördag och eventuellt även tisdag veckan efter. Självklart med övertidsersättning för all tid utöver den ordinarie arbetstiden. Här finns med andra ord möjlighet att tjäna bra med pengar!

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Att du har god fysik och är stark och uthållig
• Att du är samarbetsvillig och engagerad
• Att du har förmåga att arbeta i ett högt tempo
• Att du har det där "lilla extra" så vi kan driva projektet i hamn
• Att du förstår engelska

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande. Du behöver inte kunna svenska, men måste förstå engelska instruktioner.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, med övertid
• Tillträde: måndag den 30 maj - 7 juni
• Anställningsform: visstid för uppdraget

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Ansök nu

Industripersonal inom produktion och underhåll sökes till Linköping

Underhållsarbetare
Läs mer Apr 4
Om företaget

Just nu söker vi tillsammans med vår kund i Linköping engagerade industriarbetare för ett flertal tjänster. Har du relevant utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med goda kunskaper inom industriteknik, maskinarbete, förebyggande underhåll, automation, verktygsvård eller förbättringsarbete inom industri? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en stor vilja att arbeta med olika delar av industri och produktion. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ditt team med dagliga driften i produktion. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ritningsläsning, PLC, förebyggande underhåll, maskinarbete, och varierar beroende på vilken tjänst du söker till. Arbetet ställer krav på stort engagemang, arbetsmoral, flexibilitet, noggrannhet och kvalité och att du har kunskaper inom ritningsläsning, mättekniker, samt goda kunskaper inom vanligt förekommande arbete från industri.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Du har en hög arbetsmoral och en positiv inställning. Som person är du driven, engagerad och vill utvecklas inom din yrkesroll, du har en framåtanda och kommer med förslag och idéer. Meriterande är om du har arbetat som pressoperatör, med underhållsarbete, verktygsmakare, industritekniker samt inom automation. Truckkort och traverskort är även meriterande. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Förbättringsarbete eller projektarbete är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning, annan relevant utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom industri, automation, underhåll, teknik eller förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Är du boende på annan ort än Norrköping, vänligen uppge i din ansökan om du är flyttbar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 6 månader, heltid, 2-skift, Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Lagerarbetare? Vi söker personal till spännande uppdrag i Linköping!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 9
Är du intresserad av att tjäna pengar? Är du tillgänglig v22 för ett spännande och intensivt jobb i Linköping? Då ska du söka tjänsten här!

OM UPPDRAGET
Vi söker dig som är stark, arbetsvillig och vill tjäna pengar till sommaren! Lernias konsulter ska hjälpa till vid resandet av en Airdome i Ryd i Linköping. I denna ska det sedan anläggas en konstgräsbana för fotboll. Du, tillsammans med många kollegor, ska hjälpa till med att sätta duken på plats, foga dukarna samman med enklare montering, samt allmänt sköta hantlangandet runt projektet. Vill du se vad uppdraget går ut på? Se filmen via denna länk;

https://www.dropbox.com/s/z471snfqc674ahr/Joensuu skrajsan_installation.mp4?dl=0

OM TJÄNSTEN
Mer specifikt kommer du att;

• Sträcka tältdukarna manuellt på marken
• Foga samman tältdukarna med bultar, liknande lego
• Se till att materialet är på den plats där det ska vara
• Hjälpa till vid installationen, genom att hålla saker på plats

Uppdraget startar på måndag den 30 maj och då det är en tidsbegränsad projektplan, räknar vi med att jobba mellan 0700-1800 måndag-lördag och eventuellt även tisdag veckan efter. Självklart med övertidsersättning för all tid utöver den ordinarie arbetstiden. Här finns med andra ord möjlighet att tjäna bra med pengar!

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Att du har god fysik och är stark och uthållig
• Att du är samarbetsvillig och engagerad
• Att du har förmåga att arbeta i ett högt tempo
• Att du har det där "lilla extra" så vi kan driva projektet i hamn
• Att du förstår engelska

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande. Du behöver inte kunna svenska, men måste förstå engelska instruktioner.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, med övertid
• Tillträde: måndag den 30 maj - 7 juni
• Anställningsform: visstid för uppdraget

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Ansök nu

Hantlangare sökes till spännande uppdrag i Linköping!

Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Apr 12
Är du intresserad av att tjäna pengar? Är du tillgänglig v22 för ett spännande och intensivt jobb i Linköping? Då ska du söka tjänsten här!

OM UPPDRAGET
Vi söker dig som är stark, arbetsvillig och vill tjäna pengar till sommaren! Lernias konsulter ska hjälpa till vid resandet av en Airdome i Ryd i Linköping. I denna ska det sedan anläggas en konstgräsbana för fotboll. Du, tillsammans med många kollegor, ska hjälpa till med att sätta duken på plats, foga dukarna samman med enklare montering, samt allmänt sköta hantlangandet runt projektet. Vill du se vad uppdraget går ut på? Se filmen via denna länk;

https://www.dropbox.com/s/z471snfqc674ahr/Joensuu skrajsan_installation.mp4?dl=0

OM TJÄNSTEN
Mer specifikt kommer du att;

• Sträcka tältdukarna manuellt på marken
• Foga samman tältdukarna med bultar, liknande lego
• Se till att materialet är på den plats där det ska vara
• Hjälpa till vid installationen, genom att hålla saker på plats

Uppdraget startar på måndag den 30 maj och då det är en tidsbegränsad projektplan, räknar vi med att jobba mellan 0700-1800 måndag-lördag och eventuellt även tisdag veckan efter. Självklart med övertidsersättning för all tid utöver den ordinarie arbetstiden. Här finns med andra ord möjlighet att tjäna bra med pengar!

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Att du har god fysik och är stark och uthållig
• Att du är samarbetsvillig och engagerad
• Att du har förmåga att arbeta i ett högt tempo
• Att du har det där "lilla extra" så vi kan driva projektet i hamn
• Att du förstår engelska

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande. Du behöver inte kunna svenska, men måste förstå engelska instruktioner.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, med övertid
• Tillträde: måndag den 30 maj - 7 juni
• Anställningsform: visstid för uppdraget

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Ansök nu

Processtekniker sökes till Linköping

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 20
OM FÖRETAGET
Vi söker en processtekniker till vår kund i Linköping. Vår kund är verksamma inom tillverkning och utveckling av kosmetik, hud- och hårvård. Företaget arbetar nära sina kunder, de erbjuder kvalitativa och innovativa produkter på marknaden och har alltid ett passionerat förhållningssätt till det de gör. Kunden har sitt huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som processtekniker med det huvudsakliga ansvaret för att bedriva den dagliga driften. Din uppgift är att ansvara för driftsäkerheten och underhåll av en stor bredd av tillverkningsmaskiner. Ditt mål är att åtgärda störningar i produktion, minimera störningar och att driva utvecklingen av driftsäkerhet och underhållssystemet framåt. Du arbetar strukturerat och självständigt med kontinuerlig kommunikation mellan kollegor som operatörer, tekniker, men även leverantörer och kunder. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för en god arbetsmiljö och ansvarar för att nå verksamhetens uppsatta mål genom den egna avdelningens uppsatta mål som regelbundet följs upp med närmsta chef.

Ansvar:

• Stötta verksamheten där behov finns och prioriteringar görs
• Se till att arbetet inom ansvarsområdet bedrivs på ett säkert sätt avseende arbetsmiljö och säkerhetsaspekter.
• Kontrollera att skyddsutrustning och gällande skyddskrav efterlevs på avdelningen, samt rapportera eventuella brister i skyddsutrustning, tekniskutrustning och/eller andra risker.
• Ansvara för att arbetet bedrivs enligt verksamhetssystem och att medarbetarna följer rutinerna som finns
• Leda, medverka och representera avdelningen i arbetet med ständiga förbättringar för att optimera och effektivisera produktionsprocesserna och avvikelse- och reklamationshantering
• Agera så att interna och externa löften uppfyller överenskommen kvalitet och leveranstid på produkter som lämnar produktionen
• Formatdelsansvarig för samtliga linjer; Du förbereder ställ, plockar fram och fördelar formatdelar som ska användas
• Uppstart av maskiner vid dagskiftsarbete
• Tillse att dagligt underhåll efterlevs samt utbilda linjepersonal i UH och maskinkännedom
• Följa upp givna mål per linje samt arbeta proaktivt med resultat och förbättringar
• Delta vid uppstart av nya projekt
• Avhjälpa fel och utföra FU i samråd med UH avdelningen

Befogenhet:

• Stoppa verksamheten och processer när det finns risker som kan påverka miljö, kvalitet eller hälsa.
• Ta beslut med hänsyn till verksamhetens fastlagda rutiner, mål och riktlinjer
• Sammankalla till mötesforum om det finns behov för verksamheten; kvalitetsbrister, måluppfyllnad som ej nås eller andra större störningar vid linjer

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Lernia under din visstid på 6 månader med möjligheten till övertag och direktanställning hos kunden.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik, maskinkännedom, underhållsarbete och tycker om problemlösning. Vi ser att du som sökande har en hög servicegrad, du är målmedveten, initiativrik, noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter goda ledaregenskaper och har en mycket god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med. Du har goda kunskaper kring GMP, kunskaper i verksamhetens huvudprocesser, verksamhetssystem och affärssystem.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Processtekniker till Hardford i Linköping

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 15
OM FÖRETAGET
Hardford är verksamma inom tillverkning och utveckling av kosmetik, hud- och hårvård för starka varumärken och private labels. Företaget arbetar nära sina kunder, de erbjuder kvalitativa och innovativa produkter på marknaden och har alltid ett passionerat förhållningssätt till det de gör. Hardford AB har sitt huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som processtekniker med det huvudsakliga ansvaret för att bedriva den dagliga driften på Hardford. Din uppgift är att ansvara för driftsäkerheten och underhåll av en stor bredd av tillverkningsmaskiner. Ditt mål är att åtgärda störningar i produktion, minimera störningar och att driva utvecklingen av driftsäkerhet och underhållssystemet framåt. Du arbetar strukturerat och självständigt med kontinuerlig kommunikation mellan kollegor som operatörer, tekniker, men även leverantörer och kunder. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för en god arbetsmiljö och ansvarar för att nå verksamhetens uppsatta mål genom den egna avdelningens uppsatta mål som regelbundet följs upp med närmsta chef.

Ansvar:

• Stötta verksamheten där behov finns och prioriteringar görs
• Se till att arbetet inom ansvarsområdet bedrivs på ett säkert sätt avseende arbetsmiljö och säkerhetsaspekter.
• Kontrollera att skyddsutrustning och gällande skyddskrav efterlevs på avdelningen, samt rapportera eventuella brister i skyddsutrustning, tekniskutrustning och/eller andra risker.
• Ansvara för att arbetet bedrivs enligt verksamhetssystem och att medarbetarna följer rutinerna som finns
• Leda, medverka och representera avdelningen i arbetet med ständiga förbättringar för att optimera och effektivisera produktionsprocesserna och avvikelse- och reklamationshantering
• Agera så att interna och externa löften uppfyller överenskommen kvalitet och leveranstid på produkter som lämnar produktionen
• Formatdelsansvarig för samtliga linjer; Du förbereder ställ, plockar fram och fördelar formatdelar som ska användas
• Uppstart av maskiner vid dagskiftsarbete
• Tillse att dagligt underhåll efterlevs samt utbilda linjepersonal i UH och maskinkännedom
• Följa upp givna mål per linje samt arbeta proaktivt med resultat och förbättringar
• Delta vid uppstart av nya projekt
• Avhjälpa fel och utföra FU i samråd med UH avdelningen

Befogenhet:

• Stoppa verksamheten och processer när det finns risker som kan påverka miljö, kvalitet eller hälsa.
• Ta beslut med hänsyn till verksamhetens fastlagda rutiner, mål och riktlinjer
• Sammankalla till mötesforum om det finns behov för verksamheten; kvalitetsbrister, måluppfyllnad som ej nås eller andra större störningar vid linjer

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Lernia under din visstid på 6 månader med möjligheten till övertag och direktanställning hos Hardford.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik, maskinkännedom, underhållsarbete och tycker om problemlösning. Vi ser att du som sökande har en hög servicegrad, du är målmedveten, initiativrik, noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter goda ledaregenskaper och har en mycket god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med. Du har goda kunskaper kring GMP, kunskaper i verksamhetens huvudprocesser, verksamhetssystem och affärssystem.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Processtekniker till kund i Linköping

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 17
OM FÖRETAGET
Vi söker en processtekniker till vår kund i Linköping. Vår kund är verksamma inom tillverkning och utveckling av kosmetik, hud- och hårvård. Företaget arbetar nära sina kunder, de erbjuder kvalitativa och innovativa produkter på marknaden och har alltid ett passionerat förhållningssätt till det de gör. Kunden har sitt huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som processtekniker med det huvudsakliga ansvaret för att bedriva den dagliga driften. Din uppgift är att ansvara för driftsäkerheten och underhåll av en stor bredd av tillverkningsmaskiner. Ditt mål är att åtgärda störningar i produktion, minimera störningar och att driva utvecklingen av driftsäkerhet och underhållssystemet framåt. Du arbetar strukturerat och självständigt med kontinuerlig kommunikation mellan kollegor som operatörer, tekniker, men även leverantörer och kunder. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för en god arbetsmiljö och ansvarar för att nå verksamhetens uppsatta mål genom den egna avdelningens uppsatta mål som regelbundet följs upp med närmsta chef.

Ansvar:

• Stötta verksamheten där behov finns och prioriteringar görs
• Se till att arbetet inom ansvarsområdet bedrivs på ett säkert sätt avseende arbetsmiljö och säkerhetsaspekter.
• Kontrollera att skyddsutrustning och gällande skyddskrav efterlevs på avdelningen, samt rapportera eventuella brister i skyddsutrustning, tekniskutrustning och/eller andra risker.
• Ansvara för att arbetet bedrivs enligt verksamhetssystem och att medarbetarna följer rutinerna som finns
• Leda, medverka och representera avdelningen i arbetet med ständiga förbättringar för att optimera och effektivisera produktionsprocesserna och avvikelse- och reklamationshantering
• Agera så att interna och externa löften uppfyller överenskommen kvalitet och leveranstid på produkter som lämnar produktionen
• Formatdelsansvarig för samtliga linjer; Du förbereder ställ, plockar fram och fördelar formatdelar som ska användas
• Uppstart av maskiner vid dagskiftsarbete
• Tillse att dagligt underhåll efterlevs samt utbilda linjepersonal i UH och maskinkännedom
• Följa upp givna mål per linje samt arbeta proaktivt med resultat och förbättringar
• Delta vid uppstart av nya projekt
• Avhjälpa fel och utföra FU i samråd med UH avdelningen

Befogenhet:

• Stoppa verksamheten och processer när det finns risker som kan påverka miljö, kvalitet eller hälsa.
• Ta beslut med hänsyn till verksamhetens fastlagda rutiner, mål och riktlinjer
• Sammankalla till mötesforum om det finns behov för verksamheten; kvalitetsbrister, måluppfyllnad som ej nås eller andra större störningar vid linjer

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Lernia under din visstid på 6 månader med möjligheten till övertag och direktanställning hos kunden.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik, maskinkännedom, underhållsarbete och tycker om problemlösning. Vi ser att du som sökande har en hög servicegrad, du är målmedveten, initiativrik, noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter goda ledaregenskaper och har en mycket god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med. Du har goda kunskaper kring GMP, kunskaper i verksamhetens huvudprocesser, verksamhetssystem och affärssystem.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Svetsare/Ventilationstekniker/montör/Byggnadsplåtslagare se hit!

Svetsare, manuell
Läs mer Feb 16
Vår kund i Linköping växer och söker fler duktiga medarbetare.

Bland annat en självgående Ventilationstekniker, Byggnadsplåtslagare, byggsmed samt svetsare.

Vi ser dig som har några års erfarenhet, och ritningsläsning är inget du har problem med. Du ska inte se hinder utan bara möjligheter.
För oss är din personlighet viktig. Vi söker personal som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter personal löpande så vänta inte med din ansökan.

Formell Kompetens.
Krav:
B-körkort
Svetsare med några års erfarenhet
Ventilationstekniker/montör med några års erfarenhet.
Byggnadsplåtslagare med yrkesbevis.
Byggsmed självgående 1090 kompetens, svetsar 111 och 137-138.

Meriterande:
Liftutbildning.
Heta arbete.
Injusteringskunskaper och OVK (Ventilationstekniker)

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Montörer sökes till kund i Kisa

Industrirörmontör
Läs mer Mar 2
OM FÖRETAGET

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och söker just nu montörer för uppdrag till en av våra kunder inom industri i Kisa. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Lernias kund är en ledande leverantör när det kommer till utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Din roll hos kunden ger dig möjligheten att komma in i en spännande och utvecklande bransch med världsledande produkter. I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifterna vara montering av kablage och/eller byggnation av styrskåp. Som montör kommer du även arbeta med praktiska moment såsom kabeldragning, enklare elkopplingar samt sammansättning av produkter genom hela monteringsprocessen.

Formell kompetens

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Gymnasieutbildning inom elteknik eller annan teknisk inriktning
• Kunskaper gällande att läsa tillverkningsinstruktioner
• Meriterande är om du har erfarenhet av kabelmontering, tillverkningsindustri eller liknande
• Kunna arbeta skift

Personliga egenskaper

Som person förväntas du vara en lagspelare med stor ansvarsförmåga samt att du hanterar ditt arbete med effektivitet och engagemang. Du ska även vara praktisk lagd, flexibel, förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ha en god problemlösningsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Kisa
• Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
• Tillträde: efter överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Ansök nu

Bilmekaniker sökes till vår kund i Linköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 15
Vill du få chansen att arbeta som bilmekaniker på ett framgångsrikt företag inom fordonsindustrin?

Om företaget

Vår kund Linköping Autocenter är verksamma inom fordonsindustrin. Autocenter är en expansiv och nytänkande bilfirma som specialiserar sig på lyxigare begagnade bilar. Företaget består av ett team med killar och tjejer som målmedvetet jobbar för att etableras till att bli Linköpings största begagnadhandlare. Autocenters verksamhet expanderar och nu söker vi en driven och erfaren bilmekaniker till verkstaden. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget.

Arbetsuppgifter:

Som bilmekaniker arbetar du med att utföra felsökningar, service och reparera motorfordon. Att felsöka och lösa problem är en vardagssyssla. Arbetsuppgifter innefattar även att byta kamrem, bromssystem, oljebyten och däckbyten.
Din förmåga att samarbeta är givetvis väldigt betydande för oss. Att du kan arbeta i ett team bidrar till en effektivare arbetsplats och en positivare miljö. Har du tidigare erfarenhet av att jobba som bilmekaniker är en merit men inget krav då vi gärna ser till dig som är nyutbildad mekaniker.

Formell kompetens:


Utbildning till Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker


2-4 års erfarenhet som fordonstekniker, bilmekaniker eller personbilsmekaniker är meriterande


Felsökning


Bilmekanik

• Körkort B är ett krav

Språk

Meriterande

• Serbiska
• Bosniska
• Arabiska
• Persiska (Farsi)

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Personliga egenskaper:

Du är som person lyhörd, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga . Du trivs med problemlösning och har en stark känsla för kvalitet och service.
Dina uppdragsgivare och interna kunder kommer att variera och därmed värdesätter vi egenskaper som öppenhet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: 6 månaders provanställning

Antal jobb: 1

Ort: Linköping

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Medarbetare till Kundsupport med hög känsla för service!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 13
Arbetsuppgifter

Till vår kund i Östergötland som arbetar med anläggningar i Skänninge, Linköping, Norrköping och Nyköping söker vi nu en ny kollega. Kontoret ligger i Linköping och det är där du förväntas utgå ifrån. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Du kommer att jobba i en trygg och säker miljö där man ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I den här rollen är du kundens ansikte utåt och möter dagligen deras kunder. Du vägleder kunderna genom lyhördhet och kompetens. Genom kontakt via telefon, mail och andra digitala kanaler löser du kundens nuvarande och framtida behov. Det finns ett nära samarbete med övriga medarbetare på anläggningarna, men även med de andra medarbetarna i Kundserviceorganisationerna i regionen. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete och i rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan för att tillsammans uppnå bästa resultat.
Detta är en tjänst med högt tempo och varierande uppgifter, där förändringar och flexibilitet är vardag.

Formell kompetens

• Du har 1-3 års erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.

• Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

• Du är självklar i ditt sätt att hantera en dator, lär dig snabbt nya system och du är kvick vid tangentbordet

Din bakgrund

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom kundservice, gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort. Meriterande för oss är att du har en tidigare säljerfarenhet och kundfokusera bakgrund.
Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och digitala affärssystem är chansen stor att vi är en god matchning för varandra.
För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen, tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Linköping

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Medarbetare till Kundsupport med hög känsla för service!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 14
Arbetsuppgifter

Till vår kund i Östergötland som arbetar med anläggningar i Skänninge, Linköping, Norrköping och Nyköping söker vi nu en ny kollega. Kontoret ligger i Linköping och det är där du förväntas utgå ifrån. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Du kommer att jobba i en trygg och säker miljö där man ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I den här rollen är du kundens ansikte utåt och möter dagligen deras kunder. Du vägleder kunderna genom lyhördhet och kompetens. Genom kontakt via telefon, mail och andra digitala kanaler löser du kundens nuvarande och framtida behov. Det finns ett nära samarbete med övriga medarbetare på anläggningarna, men även med de andra medarbetarna i Kundserviceorganisationerna i regionen. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete och i rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan för att tillsammans uppnå bästa resultat.
Detta är en tjänst med högt tempo och varierande uppgifter, där förändringar och flexibilitet är vardag.

Formell kompetens

• Du har 1-3 års erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.

• Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

• Du är självklar i ditt sätt att hantera en dator, lär dig snabbt nya system och du är kvick vid tangentbordet

Din bakgrund

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom kundservice, gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort. Meriterande för oss är att du har en tidigare säljerfarenhet och kundfokusera bakgrund.
Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och digitala affärssystem är chansen stor att vi är en god matchning för varandra.
För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Personliga egenskaper

- Ansvarstagande – fullfölja uppgiften
- Lagspelare – som kan hugga i vid behov och fullfölja/slutföra en uppgift
- Driven – vilja visa framfötterna
- Glädjespridare, som både sprider glädje internt och externt

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen, tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Linköping

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Montörer sökes till kund i Linköpingsområdet

Industrirörmontör
Läs mer Feb 25
OM FÖRETAGET

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och söker just nu montörer för uppdrag till en av våra kunder inom industri i Rimforsa utanför Linköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Lernias kund är en ledande leverantör när det kommer till utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Din roll hos kunden ger dig möjligheten att komma in i en spännande och utvecklande bransch med världsledande produkter. I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifterna vara montering av kablage och/eller byggnation av styrskåp. Som montör kommer du även arbeta med praktiska moment såsom kabeldragning, enklare elkopplingar samt sammansättning av produkter genom hela monteringsprocessen.

Formell kompetens

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Gymnasieutbildning inom elteknik eller annan teknisk inriktning
• Kunskaper gällande att läsa tillverkningsinstruktioner
• Meriterande är om du har erfarenhet av kabelmontering, tillverkningsindustri eller liknande
• Kunna arbeta skift

Personliga egenskaper

Som person förväntas du vara en lagspelare med stor ansvarsförmåga samt att du hanterar ditt arbete med effektivitet och engagemang. Du ska även vara praktisk lagd, flexibel, förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ha en god problemlösningsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Rimforsa
• Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
• Tillträde: efter överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Ansök nu

Lokalvårdare/sanerare sökes till kärnkraftrevision i Oskarshamnsområdet

Kärnkraftsanerare
Läs mer Okt 22
Under 2022 planeras revisionen att starta 11 april och fortsätter till och med 11 maj. Är du intresserad av ett kortare uppdrag? Har du erfarenhet av industrisanering innan, eller är nyfiken på att testa? Då är du personen vi söker!

Om Företaget

Vår kund är en ledande aktör inom Service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Kunden ansvarar sedan januari 2017 för saneringen på Oskarshamns kärnkraftverk. Vi söker kontinuerligt sanerings- och lokalvårdspersonal till den årliga revisionen.

Arbetsbeskrivning

Som revisionsmedarbetare arbetar du med en traditionell industrisanering samt sanering av radioaktivitet, även kallat för kärnkraftssanering. Arbetet bedrivs på OKG och i benämningen sanering innefattar det även lokalvård, hantering av tvätt och skyddsmaterial samt traverskörning. Skiftarbete kan förekomma. Vi söker nu medarbetare till alla ovan nämnda områden.

Det finns möjlighet till boende i stugor nära området.

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet av att arbeta med travers är mycket meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För arbete inom vår kärntekniska verksamhet gäller krav på säkerhetsgranskning och drogtest. Utöver detta tillkommer det några obligatoriska utbildningar som krävs för att få arbeta på ett kärnkraftverk.

Nedanstående är meriterande:

• Traverskort, skyliftkort, eller truckkort
• Tidigare erfarenhet av industrisanering eller lokalvård
• I din ansökan har du möjlighet att lägga in en kortare video om varför du är intresserad av tjänsten, detta är inte obligatoriskt men vi ser gärna att du gör det.

Personliga Egenskaper

Vi tror att du som söker är van av att arbeta i team eller tycker att detta är roligt, du är samtidigt prestigelös och tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo. Du är en social person som trivs i en miljö där du träffar nya människor och har ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning och dina kollegor. Vidare har du ett högt säkerhetstänkt och ett öga för detaljer och har självklart en god förståelse kring verksamheten och utför alltid ditt arbete noggrant och med hög kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Figeholm

Möjliga skift: tvåskift, treskift och dagtid.

Tillträdesdag

Start på uppdrag är den 11 april och fortgår till och med den 11 maj med eventuell möjlighet till några veckors förlängning. (Det kommer även att genomföras utbildning innan uppdragets start).

Information

Tjänsten är en direktrekrytering där kunden samarbetar med Lernia Bemanning AB. Du kommer alltså att bli anställd av vår kund under uppdragstiden. Lernia tillämpar löpande urval, tjänsterna kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, Skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta bemanning.oskarshamn@lernia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Hardford söker ny Lager- och Logistikansvarig i Linköping

Lagerchef
Läs mer Jan 12
Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör. Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter.

Vi på Lernia Bemanning AB är specialister inom bemanning & rekrytering och vi söker alltid efter nya talanger. Just nu letar vi efter dig som vill jobba som Lager- och Logistikansvarig hos vår kund Hardford i Linköping. Är du analytisk, driven, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör.

Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter.

Arbetsuppgifter

Rollen som Lager- och Logistikansvarig är mångsidig och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla och involveras i verksamheten.

Uppgifterna består av t.ex.

• Arbetsledning med personalansvar för avdelningen
• Planering, avvikelsehantering och följa upp planerade leveranser, både internt och externt
• Arbetsmiljöansvar och förbättringsarbete för lagret och tillhörande områden
• Delta i olika styrgrupper internt samt fungera som sakkunnig i området
• Utveckla rutiner och arbetsmetoder
• Sköta dialog och upphandlingar mm med underentreprenörer och fraktförare

Det här är en ersättningsrekrytering som börjar med en inhyrning för att sedan övergå i en anställning hos Hardford.

Dina kompetenser

Du är analytiskt lagd och du är väl insatt i office-paketet och har en god vana att arbeta i olika affärssystem. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Självklart är du serviceminded och gillar att arbeta mot uppsatta mål och delge dina kunskaper och erfarenheter.

Du har även kunskap om säkerhetsföreskrifter för hantering av brandfarlig vara och du har erfarenheter från att själv ha arbetat i lagermiljö, kört truck och hanterat de typer av utrustning som typiskt används i området. Vidare har du god kunskap om verktyg, processer och metoder inom lean och logistik.

Du rapporterar direkt till Produktionschef.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du förstår hur viktig din egen och andras säkerhet är. Du är ansvarstagande, engagerad och pålitlig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: 100% /heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Anställningsform: Hyrrekrytering

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor runt tjänsten kontakta Anette Hedberg via mejl; anette.hedberg@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Bilmekaniker sökes till vår kund i Linköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 21
Vill du få chansen att arbeta som bilmekaniker på ett framgångsrikt företag inom fordonsindustrin?

Om företaget

Vår kund Linköping Autocenter är verksamma inom fordonsindustrin. Autocenter är en expansiv och nytänkande bilfirma som specialiserar sig på lyxigare begagnade bilar. Företaget består av ett team med killar och tjejer som målmedvetet jobbar för att etableras till att bli Linköpings största begagnadhandlare. Autocenters verksamhet expanderar och nu söker vi en driven och erfaren bilmekaniker till verkstaden. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget.

Arbetsuppgifter:

Som bilmekaniker arbetar du med att utföra felsökningar, service och reparera motorfordon. Att felsöka och lösa problem är en vardagssyssla. Arbetsuppgifter innefattar även att byta kamrem, bromssystem, oljebyten och däckbyten.
Din förmåga att samarbeta är givetvis väldigt betydande för oss. Att du kan arbeta i ett team bidrar till en effektivare arbetsplats och en positivare miljö. Har du tidigare erfarenhet av att jobba som bilmekaniker är en merit men inget krav då vi gärna ser till dig som är nyutbildad mekaniker.

Formell kompetens:


Utbildning till Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker


2-4 års erfarenhet som fordonstekniker, bilmekaniker eller personbilsmekaniker är meriterande


Felsökning


Bilmekanik

• Körkort B är ett krav

Språk

Meriterande

• Serbiska
• Bosniska
• Arabiska
• Persiska (Farsi)

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Personliga egenskaper:

Du är som person lyhörd, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga . Du trivs med problemlösning och har en stark känsla för kvalitet och service.
Dina uppdragsgivare och interna kunder kommer att variera och därmed värdesätter vi egenskaper som öppenhet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: 6 månaders provanställning

Antal jobb: 1

Ort: Linköping

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Linköping Autocenter rekryterar en bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 2
Vill du få chansen att arbeta som bilmekaniker på ett framgångsrikt företag inom fordonsindustrin?

Om företaget

Vår kund Linköping Autocenter är verksamma inom fordonsindustrin. Autocenter är en expansiv och nytänkande bilfirma som specialiserar sig på lyxigare begagnade bilar. Företaget består av ett team med killar och tjejer som målmedvetet jobbar för att etableras till att bli Linköpings största begagnadhandlare. Autocenters verksamhet expanderar och nu söker vi en driven och erfaren bilmekaniker till verkstaden. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget.

Arbetsuppgifter:

Som bilmekaniker arbetar du med att utföra felsökningar, service och reparera motorfordon. Att felsöka och lösa problem är en vardagssyssla. Arbetsuppgifter innefattar även att byta kamrem, bromssystem, oljebyten och däckbyten.
Din förmåga att samarbeta är givetvis väldigt betydande för oss. Att du kan arbeta i ett team bidrar till en effektivare arbetsplats och en positivare miljö. Har du tidigare erfarenhet av att jobba som bilmekaniker är en merit men inget krav då vi gärna ser till dig som är nyutbildad mekaniker.

Formell kompetens:


Utbildning till Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker


2-4 års erfarenhet som fordonstekniker, bilmekaniker eller personbilsmekaniker är meriterande


Felsökning


Bilmekanik

• Körkort B är ett krav

Språk

Meriterande

• Serbiska
• Bosniska
• Arabiska
• Persiska (Farsi)

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Personliga egenskaper:

Du är som person lyhörd, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga . Du trivs med problemlösning och har en stark känsla för kvalitet och service.
Dina uppdragsgivare och interna kunder kommer att variera och därmed värdesätter vi egenskaper som öppenhet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: 6 månaders provanställning

Antal jobb: 1

Ort: Linköping

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Underhållstekniker sökes till Hardford i Linköping

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 20
Är du underhållstekniker och söker nya utmaningar? Har du god arbetslivserfarenhet och är en hejare på service? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Hardford är verksamma inom tillverkning och utveckling av kosmetik, hud- och hårvård för starka varumärken och private labels. Företaget arbetar nära sina kunder, de erbjuder kvalitativa och innovativa produkter på marknaden och har alltid ett passionerat förhållningssätt till det de gör. Hardford AB har sitt huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som underhållstekniker med det huvudsakliga ansvaret för att arbeta med den dagliga driften; dels åtgärda störningar i produktionen och dels förebygga att nya störningar uppstår. Din uppgift är att serva och underhålla en stor bredd av tillverkningsmaskiner, vilket kräver bred kompetens och erfarenhet av arbete med mekaniska reparationer och service. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för det underhållsarbete som efterfrågas genomförs.

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Lernia under din visstid på 6 månader med möjligheten till övertag och direktanställning hos Hardford.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Har du elbehörighet är detta meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik och som har en förmåga att se lösningen bakom problem som kan uppstå i en produktion. Du är ordningsam, initiativrik och självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Drivna och engagerade CNC-operatörer till uppdrag i Åtvidaberg

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 19
Om företaget

Nu söker vi efter en duktig CNC-operatör med stort ansvarstagande och engagemang till vår kund Expander System i Åtvidaberg. Expander System är ett svenskt etablerat företag med en avancerad lösning på ledslitage, också en del av det som idag är Nord-Lock Group. Nord-Lock Groups sammanlagda kompetens har därmed samlat några av världens mest betrodda tekniker för säkring av skruvförband.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck- och traverskort
- Tidigare erfarenhet av slip och svets

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, Åtvidaberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Ledigt jobb som trähussnickare

Trähusarbetare/Spikare
Läs mer Okt 19
Om företaget

Är du en självgående, noggrann och ansvarsfull person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som trähussnickare inom husindustrin hos oss på Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som trähussnickare kommer du främst att arbeta med tillverkning och produktion av träfasader. Rollen som snickare är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetsuppgifterna kan innehålla allt ifrån att bygga takstolar, väggar, bjälklag, modul-tillverkning men även gipsning, sätta lister och andra moment.

Formell kompetens

Vi söker framförallt dig som är en driven, engagerad och lyhörd person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.

- Godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
- B-körkort samt tillgång till bil
- Truckkort och/eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning
- Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi önskar att du trivs med att ha ett fysiskt arbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

- Visstidsanställning
- Heltid
- Åtvidaberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Underhållstekniker sökes till Linköping

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 2
Är du underhållstekniker och söker nya utmaningar? Har du god arbetslivserfarenhet och är en hejare på service? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi lösningsfokuserade underhållstekniker för uppdrag hos kund i Linköping. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som underhållstekniker med det huvudsakliga ansvaret för att arbeta med den dagliga driften; dels åtgärda störningar i produktionen och dels förebygga att nya störningar uppstår. Din uppgift är att serva och underhålla en stor bredd av tillverkningsmaskiner, vilket kräver bred kompetens och erfarenhet av arbete med mekaniska reparationer och service. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för det underhållsarbete som efterfrågas genomförs.

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Har du elbehörighet är detta meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik och som har en förmåga att se lösningen bakom problem som kan uppstå i en produktion. Du är ordningsam, initiativrik och självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Ledigt jobb som Underhållstekniker till produktion i Linköping

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 16
Är du underhållstekniker och söker nya utmaningar? Har du god arbetslivserfarenhet och är en hejare på service? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi lösningsfokuserade underhållstekniker för uppdrag hos kund i Linköping. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som underhållstekniker med det huvudsakliga ansvaret för att arbeta med den dagliga driften; dels åtgärda störningar i produktionen och dels förebygga att nya störningar uppstår. Din uppgift är att serva och underhålla en stor bredd av tillverkningsmaskiner, vilket kräver bred kompetens och erfarenhet av arbete med mekaniska reparationer och service. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för det underhållsarbete som efterfrågas genomförs.

Arbetet är förlagt dagtid, men då produktionen jobbar 2-skift kan du behöva vara tillgänglig för jour, främst via telefon.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av underhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
• Erfarenhet av arbete med pneumatik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Har du elbehörighet är detta meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik och som har en förmåga att se lösningen bakom problem som kan uppstå i en produktion. Du är ordningsam, initiativrik och självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i arbetsgruppen har att komma med.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid med möjlighet till övertag av kund

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Drivna och engagerade CNC-operatörer till uppdrag i Åtvidaberg

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 24
Om företaget

Nu söker vi efter en duktig CNC-operatör med stort ansvarstagande och engagemang till vår kund Expander System i Åtvidaberg. Expander System är ett svenskt etablerat företag med en avancerad lösning på ledslitage, också en del av det som idag är Nord-Lock Group. Nord-Lock Groups sammanlagda kompetens har därmed samlat några av världens mest betrodda tekniker för säkring av skruvförband.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck- och traverskort
- Tidigare erfarenhet av slip och svets

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, Skiftarbete, Åtvidaberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu