A Hub AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos A Hub AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Säljare till KemRisk!

Account manager
Läs mer Jun 10
Är du en utåtriktad, engagerad och resultatinriktad person som är duktig på att se möjligheter? Söker du en säljroll där du får chansen att utvecklas både personligt och yrkesmässigt samtidigt som du får bidra till att göra skillnad för dina kunder? Då är rollen som säljare på KemRisk något för dig!
OM BOLAGET KemRisk är experterinom kemikalieinformation och kemikaliehantering. Vi erbjuder allt från heltäckande tjänster, konsultuppdrag till moderna plattformar och SaaS-lösningar åt våra kunder. I vår produktportfölj ingår säkerhetsdatablad, byggvarudeklarationer, kemikaliehanteringssystem samt en bred uppsättning konsulttjänster inom området. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.
OM ROLLEN
Som säljare på KemRisk kommer du att vara delaktig i hela försäljningsprocessen, vilket inkluderar allt från att söka nya affärsmöjligheter, nå ut till kunder på telefon och boka möten till att leda samt delta i kundmöten. Försäljningsarbetet kommer riktas mot både nya och befintliga kunder för att tillgodose deras behov och önskemål framåt genom att erbjuda de bästa lösningarna utifrån deras verksamheter.
Du utgår från kontoret i Linköping och har främst mycket digitala möten, men även fysiska kundbesök förekommer. Resor kommer därmed vara en del av tjänsten. Du kommer tillhöra ett team där ni hjälps åt och samarbetar för bästa möjliga resultat.

VEM ÄR DU?
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser! Vi söker dig som är full av energi och som drivs av att upptäcka och agera på nya möjligheter. Du är nyfiken och har ett stort driv, är kommunikativ och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har också utvecklat en god förmåga att anpassa dig till nya miljöer och sammanhang samt att du är duktig på att anpassa ditt budskap efter vem du pratar med.
På KemRisk får du sälja tjänster och produkter som gör skillnad, därför tror vi att du motiveras av att bidra till samhällsnytta. Du har ett genuint intresse för kundernas verksamheter och behov samt drivs av att få hjälpa dem till en enklare vardag. Du arbetar strukturerat och noggrant.Du har en stark positiv grundinställning och helikopterperspektivet påkopplat när det kommer till affärer – du ser och förstår helheten och agerar på det.
För att kunna axla rollen på bästa sätt tror vi att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet från liknande branscher som vår, relaterat till kemikalieinformation och kemikaliehantering.

VI ERBJUDER
KemRisk erbjuder dig en självständig och ansvarsfull rolliett engagerat och sammansvetsat sälj- och marknadsteam.Vi är ett härligt gäng som inspirerar och engagerar varandra,där tillväxt och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Vi är ett företag med stort fokus påatt möta våra kunders föränderliga behov ochmarknadens ökade efterfrågan. Du får en möjlighet att utvecklas både personligt och yrkesmässigt samt att påverka både din egen och företagets framtid.Varmt välkommen till en arbetsplats där du får trivas och växa!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos KemRisk Sweden AB. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson pålove@a-hub.se eller Sebastian Dejler påsebastian@a-hub.se
Placering: På KemRisks kontor i centrala Linköping, Platensgatan 8.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Vikarierande logistiksupport till Stena Recycling i Linköping!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 22
Vår kundStena Recyclingär ett av Europas ledande återvinningsföretag och erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster. Duerbjuds en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom de vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll börjar din medarbetarresa med en gedigen introduktionsutbildning. Dessutom satsar demycket på kompetenshöjande insatser och som en del av en större koncern finns många möjligheter för dig som vill växa, både individuellt och tillsammans med dem.Du kommer attingå i ett mindre team somäven är en del av ett regionalt team som består av totalt 12 personer.
Om rollen & dina ansvarsområdenSom Logistiksupport är du den första som kunder och chaufförer har dialog med när de kommer in till filialen med material eftersom du ansvarar för att ta emot och väga in det inkommande och utgående materialet på flera filialer. Du kommer ha ett nära samarbete med produktionspersonal kring inkommande och utgående material samt stötta sälj och övriga funktioner vid frågor som rör transporter. I din roll arbetar du även mycket administrativt i affärssystem med exempelvis kontroller av avtal, avvikelser, orders, priser och vikter. Att ha intresse av och helhetsförståelse för företagets affär är därför väldigt viktigt.
Du kommer att delta på transportmöten för att säkra och utveckla samarbetet med transportörer. Att delta och driva mindre projekt samt förbättringsarbeten gällande logistik förekommer också.
Om digVi tror att du som söker är en självständig person som trivs i en serviceinriktad roll där du kommer vara ansiktet utåt mot företagets kunder. Du är bra på att samarbeta, både vad gäller kunder och kollegor internt men har också förmåga att vara tydlig och kravställa när det behövs. Du arbetar gärna proaktivt där du själv tar egna initiativ till att driva på förbättringar och ligga steget före vad det gäller utmaningar inom transport. Vidare ser vi att du har en bra kommunikativ förmåga som särskilt syns i att du har lätt för att prata med olika personer och förstå deras perspektiv. På företagetär det högt tempo, en händelsestyrd och föränderlig verksamhet så din förmåga att snabbt hantera och prioritera bland arbetsuppgifter är avgörande.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning
Erfarenhet och vana vid att arbeta i digitala system samt lätt för att lära nya
Goda skriftliga och kommunikativa kunskaper i svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har
B-körkort
Vana vid att arbeta inom logistik/transport
Utbildning inom logistik/transport

Övrigt
Start:Omgående, uppdraget sträcker sig åtta veckor
Plats: Linköping
Omfattning:Heltid, vardagar med arbetstider förlagda 08-17Anställningsform: Visstidsanställning, konsultuppdragLåter detta som en intressant roll för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.
A-hub is an equal opportunity employer and is committed to creating a diverse working environment. All qualified candidates will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, sexual orientation, gender identity, national origin, age or disability.
By submitting your application for this job, you are consenting to A-hub using your personal information in accordance with our GDPR compliance policy.

Ansök nu

Software Developer till Organic Response!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Vill du arbeta med den senaste tekniken och utveckla moderna molnlösningar samt tillhöra ett härligt team där man ser till att alltid ha riktigt kul på vägen? Läs vidare!
Organic Response erbjuder högkvalitativa lösningar inom armaturer, belysningskontroll och IoT. De lägger stort fokus på att leverera hållbara lösningar som främjar energieffektivitet och som förbättrar människors upplevelse inom den byggda miljön. Organic Response är ett innovativt företag som är en del av Fagerhult Group.
Bolaget stärker nu upp och söker en Software Developer till teamet i Linköping som delar deras passion för utveckling och som vill arbeta tillsammans med dem för att driva företaget till nya höjder. Är det du?
OM ROLLEN
Som Software Developer på Organic Response kommer du tillhöra Portal-teamet och spela en viktig roll i att designa och utveckla nya portalfunktioner. Rollen är varierad och du kommer röra dig mellan backend- och frontendutveckling samt jobba mycket med nya funktioner, vidareutveckling och underhåll.
Teamet arbetar agilt där teamwork värdesätts och du jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och driva arbetet framåt. Mer specifikt innefattar rollen bland annat:
Fullstackutveckling
Design och utveckling av nya portalfunktioner
Underhåll och hantering av portalinfrastrukturen
Utveckla moderna molnlösningar
VEM ÄR DU?
Vi söker dig om vill utvecklas vidare och som är redo för nästa steg i din karriär. Du är positiv och driven samt drivs av att lösa komplicerade och komplexa problem. Du har ett genuint intresse för teknik och programmering samt uppskattar att jobba i en kreativ miljö.
Du tycker om att samarbeta med andra, varvid vi tror att du är kommunikativ och social som person. Du talar flytande engelska, svenska är meriterande men inget krav.
Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller motsvarande samt har samlat på dig minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling. För att passa i rollen har du erfarenhet eller kunskap inom några, men nödvändigtvis inte alla, av de tekniker som finns i Organic Responses tech stack:
Java
Spring Boot eller Spring Cloud
Angular, JavaScript och/eller TypeScript
Postgre, eller andra databaser
Molnutveckling, med fördel i AWS
Mac OS eller Linux/UNIX
Containers aoch Orchestration (Docker, Kubernetes)
VI ERBJUDER
Organic Response erbjuder en atmosfär präglad av samarbete och innovation. Ännu mer betydelsefullt är att du ges möjligheten att vara i framkanten av IoT-revolutionen och utveckla en produkt som kan hjälpa till att betydligt reducera påfrestningen på vår planets sköra resurser!
OM BOLAGET
Fagerhult Group består av 14 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Organic Response är ett av två teknikbolag som utvecklar Smart Lighting med cirka 40 medarbetare, varav 15 sitter i Linköping. Bolaget lever och andas sina kärnvärden som står för att se möjligheter, vara nyfikna och engagerade tillsammans samt att sikta högt.
Organic Response har utvecklat ett trådlöst intelligent belysningskontrollsystem som levererar förstklassiga ljusupplevelser samtidigt som det minskar energiförbrukningen, sänker kostnader och uppfyller hållbarhetsmål. Sensornoderna i systemet är alltid aktiva, inte bara för att detektera närvaron av människor utan också för att samla och lagra data om deras plats, ljusförhållanden och energiförbrukning. Systemet konfigureras genom en egenbyggd Cloudbaserad portal och app. Ett säkert och öppet API-gränssnitt ger möjligheten att integrera systemet i ett bredare ekosystem, vilket möjliggör utökad användning av smart teknologi.
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Organic Response. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se
Placering: På Organic Response kontor i centrala Linköping, samt att de erbjuder ett flexibelt hybridupplägg.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Software Developer (Web Applications) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 15
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans – genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?
Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!
OM ROLLEN
I rollen som Software Developer – Web Applications kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:
Utveckla och underhålla Qvantums olika webbapplikationer i React och TypeScript
Jobba med testautomatisering av appens olika funktioner
Distribuera nya versioner av appen till kunder
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla webbapplikationer, specifikt inom React och TypeScript. Du har ett intresse att jobba med slutanvändaren i åtanke där du skapar användarvänliga och funktionella applikationer.
Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.
Utöver det ser vi att du har:
Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att utveckla avancerade webbapplikationer i React
Erfarenhet av TypeScript/JavaScript
Ett stort intresse av att omvandla UI-mockups till praktiska komponenter och vyer
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med backendutveckling i NodeJS, har erfarenhet av molntjänster såsom AWS eller har erfarenhet av API-design ser vi det som meriterande.
OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare – hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.
Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.
ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra – vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Byggprojektledare till Robinia Property!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 10
Är du en strukturerad och driven person som trivs i en roll med mycket kontaktytor? Vill du fortsätta utvecklas inom byggbranschen och leda samhällsviktiga projekt med fokus på social hållbarhet? Då kan rollen som Byggprojektledare på Robinia Property vara något för dig!
OM BOLAGET
Robinia Property driver utvecklingen av samhällsfastigheter. Företaget är ett nischat fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar särskilda boenden samt LSS-boenden. De har färdigprojekterade koncepthus som är specialanpassade för olika verksamheter, med genomarbetade lösningar som tillgodoser verksamheten i stort såväl som den enskilda brukaren. Varje utveckling görs i nära samverkan med operatören för att anpassa etableringen till specifika krav och önskemål. Robinia Property har sitt kontor i Linköping och drivs av personer med lång och gedigen kunskap samt erfarenhet inom samhällsfastigheter. De har idag etableringar med både kommunala och privata operatörer runtom i landet. Du får komma in i en väldigt spännande fas där bolaget växer och startar upp byggnadsprocessen på flera orter – varmt välkommen!
OM ROLLEN
Som Byggprojektledare på Robinia Property ansvarar du för hela kedjan i byggprojekten, från idé till färdig produkt. Du leder, planerar och följer upp projekten så att myndighetskrav, ekonomi, kvalitets- och miljökrav uppfylls. Projekten drivs i nära samarbete med både interna kollegor och externa parter, och du rapporterar till VD. Du kommer bland annat ansvara för:
Ta fram rätt handlingar och underlag samt se till att avstämning görs löpande med projektets intressenter så som kommunernas representanter, byggnadsingenjör och totalentreprenör.
Samarbeta med kollegor i upprättandet av budget, kostnadsberäkningar och ekonomisk uppföljning för projekten.
Följa genomförandet där du är beställarens ombud under hela byggnadsprocessen.
Se till att slutbesiktning genomförs korrekt och enligt rutin.
Uppföljning efter genomfört projekt samt eventuella garantiärenden.
Löpande förvaltning för att säkerställa att allt fungerar som det ska samt sätta in rätt resurs om något behöver åtgärdas (Robinia Property skriver kalla hyresavtal vilket gör att det mesta av driften ligger på andra aktörer).
VEM ÄR DU?
Vi tror att du har erfarenhet av bygg och anläggning samt av att leda projekt. Kanske har du praktisk erfarenhet inom bygg men valt att byta ut snickarbyxorna mot skrivbordsstolen. Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund på universitet/högskola eller yrkeshögskola, som byggprojektledare, byggnadsingenjör eller motsvarande erfarenhet. Om du har kunskap inom områden så som upphandling, juridik och ekonomisk beräkning ser vi det som starkt meriterande.
För att trivas i rollen som Byggprojektledare tror vi att du är strukturerad och noggrann. Du är en vän av ordning och ser vikten av att alltid följa rutiner och regler i dina projekt för att säkerställa ett korrekt och kvalitetsmässigt resultat. Du är van vid att skifta mellan helhets- och detaljperspektiv.
Vi tror också att du är kommunikativ och social. Du tycker om att möta människor och knyta nya kontakter. Du agerar serviceinriktat och har en positiv inställning.
Du agerar självständigt och trivs i en ansvarstagande roll där du får ta egna initiativ samt hitta alternativa tillvägagångssätt för att nå bästa möjliga resultat. Du tycker också om att samarbeta med andra och har en förståelse för värdet som kommer ur att jobba i ett sammansvetsat team.
VI ERBJUDER
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Ta chansen och sök till ett företag där du får vara med och göra skillnad! Robinia Property erbjuder en varierad och spännande roll där du får ta ett stort ansvar och driva ditt arbete framåt. Du kommer att ta del av en gedigen introduktion och därefter får du successivt ta mer ansvar och utvecklas såväl i din yrkesroll som personligt.
ÖVRIGT
Upplägg: Långsiktigt konsultuppdrag via oss på A-hub.
Placering: På Robinia Propertys kontor i nybyggda och fräscha Dospace Link i Linköping.
Start: Efter sommaren eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Laboratorieassistent till SGS Analytics

Laborant, kemi
Läs mer Maj 6
Är du en noggrann och flexibel person som söker ett varierande arbete i laboratoriemiljö? Är du passionerad över att arbeta för en mer hållbar framtid och en bättre miljö? Då är rollen som Laboratorieassistent hos SGS Analytics helt rätt för dig! Ta chansen och ansök redan idag.
OM ROLLEN
Som Laboratorieassistent arbetar du i labbmiljö för att förbereda tester av vattenprov. Rollen innebär att ta emot och registrera prover, förbereda dem för testning och underlätta för laboratoriearbetet genom att utföra olika uppgifter såsom mixning av prover, provrörshantering, diska utrustning och förbereda verktyg, samt hantering av kemikalier i enlighet med säkerhetsföreskrifter.
Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som inte bara delar din professionalism utan också din vilja att ha roligt tillsammans. Kollegorna på SGS Analytics är dedikerade till LEAN-principer och kontinuerlig förbättring, vilket innebär att de strävar efter ökad produktivitet, hög kvalitet och trivsel för alla medarbetare.
Rollen som Laboratorieassistent är avgörande för att säkerställa en effektiv och smidig drift av laboratoriet. Det finns möjligheter till vidareutveckling och att ta ytterligare ansvar inom laboratoriet för den som visar framåtanda och engagemang. Här erbjuds du en stor arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell tillväxt.
OM DIGFör att trivas i rollen som Laboratorieassistent har du:
Gymnasieexamen, med fördel inom det naturvetenskapliga området.
Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och söker dig som trivs både i teamarbete och med självständiga uppgifter. Du är ansvarstagande och bekväm med att fatta beslut efter angivna arbetsbeskrivningar. Du lägger stor vikt, likt som oss, i att arbete genomförs noggrant men fokus på hög kvalitet.
Låter det som du? Då vill vi prata med just dig, skicka in din ansökan redan idag!
VI ERBJUDERDetta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
OM SGS ANALYTICSSGS är världsledande inom testning, inspektion och certifiering med 90 000 anställda och över 2 600 kontor och laboratorier globalt. SGS Analytics Sweden arbetar för miljöövervakning och erbjuder laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster med specialiseringar inom vatten- och markanalyser samt livsmedels- och dricksvattensäkerhet. Med fyra huvudområden vatten, livsmedel, fasta material och luft erbjuder de ett brett spektrum av analyser för att säkerställa kvalitet och säkerhet.
ÖVRIG INFORMATIONPlacering: Linköping.
Arbetstider: Heltid måndag-fredag, ordinarie arbetstider08.00-16.30.
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Laboratorieassistent till SGS Analytics

Laborant, kemi
Läs mer Apr 30
Är du en noggrann och flexibel person som söker ett varierande arbete i laboratoriemiljö? Är du passionerad över att arbeta för en mer hållbar framtid och en bättre miljö? Då är rollen som Laboratorieassistent hos SGS Analytics helt rätt för dig! Ta chansen och ansök redan idag.
OM ROLLEN
Som Laboratorieassistent arbetar du i labbmiljö för att förbereda tester av vattenprov. Rollen innebär att ta emot och registrera prover, förbereda dem för testning och underlätta för laboratoriearbetet genom att utföra olika uppgifter såsom mixning av prover, provrörshantering, diska utrustning och förbereda verktyg, samt hantering av kemikalier i enlighet med säkerhetsföreskrifter.
Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som inte bara delar din professionalism utan också din vilja att ha roligt tillsammans. Kollegorna på SGS Analytics är dedikerade till LEAN-principer och kontinuerlig förbättring, vilket innebär att de strävar efter ökad produktivitet, hög kvalitet och trivsel för alla medarbetare.
Rollen som Laboratorieassistent är avgörande för att säkerställa en effektiv och smidig drift av laboratoriet. Det finns möjligheter till vidareutveckling och att ta ytterligare ansvar inom laboratoriet för den som visar framåtanda och engagemang. Här erbjuds du en stor arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell tillväxt.
OM DIGFör att trivas i rollen som Laboratorieassistent har du:
Gymnasieexamen, med fördel inom det naturvetenskapliga området.
Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och söker dig som trivs både i teamarbete och med självständiga uppgifter. Du är ansvarstagande och bekväm med att fatta beslut efter angivna arbetsbeskrivningar. Du lägger stor vikt, likt som oss, i att arbete genomförs noggrant men fokus på hög kvalitet.
Låter det som du? Då vill vi prata med just dig, skicka in din ansökan redan idag!
VI ERBJUDERDetta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
OM SGS ANALYTICSSGS är världsledande inom testning, inspektion och certifiering med 90 000 anställda och över 2 600 kontor och laboratorier globalt. SGS Analytics Sweden arbetar för miljöövervakning och erbjuder laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster med specialiseringar inom vatten- och markanalyser samt livsmedels- och dricksvattensäkerhet. Med fyra huvudområden vatten, livsmedel, fasta material och luft erbjuder de ett brett spektrum av analyser för att säkerställa kvalitet och säkerhet.
ÖVRIG INFORMATIONPlacering: Linköping, Dagtid.
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Systemutvecklare till välkänt industriföretag i Linköping!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 3
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi en Systemutvecklare till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.
OM ROLLEN
Vi söker en erfaren mjukvaruingenjör med specialisering inom systemutveckling för system i Linux-miljö. Du kommer spela en central roll i att utforma och implementera mjukvarulösningar för avancerade projekt.
Dina ansvarsområden kommer inkludera:
Utveckling av mjukvara för system i en Linux-miljö.
Användning av C, C++ och Python för att skapa robusta och effektiva lösningar.
Erfarenhet av distribuerade system för att säkerställa optimerad kommunikation och samverkan.
Samarbeta med tvärfunktionella team för att uppfylla projektets mål och krav.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att vara en nyckelaktör i utvecklingen av avancerade system. Om du är redo att ta dig an utmaningen, ser vi fram emot din ansökan för att diskutera hur du kan bidra till teamet och framgångsrika projekt!
ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling.
Erfarenhet av C, C++ och Python.
Tydlig förståelse för Linux-miljön och systemutveckling.
Erfarenhet av distribuerade system och deras tillämpningar.
Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Passion för teknologi och systemutveckling.
Analytiskt tänkande och problemlösningsförmåga.

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Inled en karriär som miljökonsult hos ILEMA

Mättekniker, kemi
Läs mer Apr 15
ILEMA Miljöanalys erbjuder dig nu en spännande väg till en ny karriär inom miljöteknik, oavsett tidigare erfarenhet. Hos ILEMA får du en gedigen utbildning och upplärning för att bli en riktigt skicklig Miljökonsult. Vill du vara med att bidra till en renare miljö för framtida generationer? Då vill vi ha kontakt med dig! Här har du en unik möjlighet till en karriär inom miljöbranschen. Läs mer om rollen som Miljökonsult och sök tjänsten idag!
OM ROLLEN Rollen som miljökonsult hos ILEMA innebär huvudsakligen att mäta utsläpp till luft från olika verksamheter. Tjänsten innebär en variation av fältarbete, resande, kundkontakt och rapportskrivning. Som miljökonsult kommer du resa till olika industrier, pappersbruk, krematorier och energianläggningar där ditt uppdrag är att mäta luftemissioner och jämföra resultaten mot anläggningarnas villkor och tillstånd. Exempel på förekommande emissioner till luft är stoft, NOx, CO, SO2, dioxin och metaller. ILEMAs kunder är geografiskt utspridda, vilket innebär säsongsvis återkommande resor (i snitt 2-3 övernattningar per vecka, främst inom Sverige).
ILEMA SATSAR PÅ DIGTillsammans med teamet och en dedikerat mentorkommer du att arbeta och utbildas med utgångspunkt från kontoret i Linköping. Här får du de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en framstående Miljökonsult genom teoretisk och praktisk utbildning.
OM ILEMA MILJÖANALYS ILEMA Miljöanalys är Sveriges största företag inom luftemissioner och hjälper sina kunder att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med miljöutsläpp. De erbjuder ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlit, effektivitet och ett högt miljöengagemang. Vår strävan är att vara branschens mest kompetenta, tillförlitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. Det är vi genom att skapa högsta möjliga tillförlitlighet med hjälp av innovationskraft och ständiga förbättringar samt att visa ett högt kundengagemang. Därför präglas arbetet som miljökonsult hos oss av ansvarstagande, precision och kundfokus. Om du vill arbeta på ett kundorienterat och innovativt företag med ljusa framtidsplaner är ILEMA helt rätt för dig!
VI ERBJUDER Hos ILEMA Miljöanalys lever vi efter värderingen att våra anställda är den absolut viktigaste resursen, därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med generösa förmåner och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en platt organisation där alla har en möjlighet att påverka företagets utveckling. Vi söker både dig som är precis i början av din yrkeskarriär samt dig som har med dig erfarenhet från andra branscher. Det som förenar oss är intresset för miljö och viljan till att utvecklas inom teknik, miljö och kemi. Hos oss får du allt du behöver för att bli en riktigt skicklig miljökonsult!
VEM ÄR DU? Till rollen som Miljökonsult söker vi dig som är självständig, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, gillar att arbeta för en god kundrelation och är ansvarstagande för dina uppgifter. Eftersom arbetet innebär regelbundna resor trivs du med en varierande arbetsdag, där du stundtals är på resande fot med ett aktivt arbete i mätningar men även får dagar på kontoret där rapportskrivning och planering av arbete är huvuduppgiften.Utöver det har du:
Gymnasial utbildning inom naturvetenskapligt/tekniskt område med goda betyg. En högre teknisk utbildning inom kemi, miljö eller energi är meriterande men inget krav.
God datorvana.
B-körkort, manuell.
Flytande kunskaper i svenska och god kommunikationsförmåga.
OM PROCESSEN
I denna rekrytering samarbetar ILEMA Miljöanalys med A-hub. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell påalice@a-hub.se.
Lediga positioner: 1 st
Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansökan därför så snart som möjligt! Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Ansök nu

Affärssystemkonsult inom Visma.net till TagsIT

Applikationskonsult
Läs mer Jun 12
Vill du var en del av ett växande konsultbolag där du får hjälpa verksamhetens kunder att implementera effektiva och smarta affärssystem som levererar värde? Vill du tillhöra ett kompetent och engagerat team där du får ta stort eget ansvar i kombination med en härlig sammanhållning och högt i tak?
TagsIT utökar nu sitt team och söker Affärssystemkonsulter inom Visma.net. Du erbjuds en stimulerande miljö med passionerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter!
OM ROLLEN
Som Affärssystemkonsult hos TagsIT kommer du att arbeta med att implementera, projektleda, förvalta och utveckla kundernas system samt arbetssätt. Du kommer fokusera på att effektivisera kundens affärsprocesser genom att arbeta med analys, design, implementering av lösningar, tester, utbildning och dokumentation.
I rollen som Affärssystemskonsult kommer du jobba:
Kundnära – Du drivs av en nära kundkontakt för att förstå verksamheters behov
Konsultativt – Med din expertis hjälper du kunder och agerar rådgivare
Med kvalitet i fokus – För oss är hög kvalitet och kompetens en självklarhet
Med helhetsfokus – Du erbjuds att jobba med helhetslösningar, exempelvis även med kopplingen mellan Visma.net och faktura-, rapport- och projektplaneringssystem
DIN BAKGRUND
Vi söker dig med en universitets- eller högskoleexamen, med fördel inom ekonomi eller industriell ekonomi, i grunden. Vi ser även att du samlat på dig minst två års arbetslivserfarenhet i en roll som Affärssystemkonsult eller en roll med liknande arbetsuppgifter och ansvar.
För att passa och trivas som Affärssystemkonsult har du även:
Erfarenhet av implementeringsprojekt av affärssystem
Erfarenhet av arbete med Visma.net
God ekonomisk förståelse med kunskap inom exempelvis ekonomiska processer och flöden
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
VEM ÄR DU?
Som konsult på TagsIT är du affärsinriktad, trygg och nyfiken. Du har en vilja att förstå kunder och verksamheter där du är bra på att lyssna in och med ett lösningsorienterat sätt kommer med kundanpassade lösningar.
Du trivs i en roll där du förväntas ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du självklart alltid har erfarna kollegor som bollplank. Värdesätter du att ha örat mot rälsen är det alltid ett plus, på TagsIT har du möjligheten att både utveckla kunder och bolaget i sig!
TagsIT ERBJUDER En stimulerande arbetsmiljö med öppet klimat och nära till beslut
En stark gemenskap
Professionell utveckling med ständig utbildning och utvecklingsmöjligheter i teknikens framkant
Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
OM TagsIT
Sedan starten 2015 har TagsIT vuxit stadigt, med en tydlig vision om att förbättra och effektivisera våra kunders IT-processer. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss efter kundernas unika behov, stödda av ett team där varje medlem bidrar med sin expertis och kreativitet. Vi är stolta över vår arbetsmiljö, som präglas av öppenhet, samarbete och en ständig strävan efter att lära och utvecklas tillsammans. Vår ambition är att skapa lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna, och att göra detta i en atmosfär där alla känner sig värderade och delaktiga.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos TagsIT. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se
Placering: Tjänsten är placerad på TagsITs kontor på Dospace Link Business Center i centrala Linköping. Du kan även utgå från Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Affärssystemkonsult inom Visma.net till TagsIT

Applikationskonsult
Läs mer Apr 12
Vill du var en del av ett växande konsultbolag där du får hjälpa verksamhetens kunder att implementera effektiva och smarta affärssystem som levererar värde? Vill du tillhöra ett kompetent och engagerat team där du får ta stort eget ansvar i kombination med en härlig sammanhållning och högt i tak?
TagsIT utökar nu sitt team och söker Affärssystemkonsulter inom Visma.net. Du erbjuds en stimulerande miljö med passionerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter!
OM ROLLEN
Som Affärssystemkonsult hos TagsIT kommer du att arbeta med att implementera, projektleda, förvalta och utveckla kundernas system samt arbetssätt. Du kommer fokusera på att effektivisera kundens affärsprocesser genom att arbeta med analys, design, implementering av lösningar, tester, utbildning och dokumentation.
I rollen som Affärssystemskonsult kommer du jobba:
Kundnära – Du drivs av en nära kundkontakt för att förstå verksamheters behov
Konsultativt – Med din expertis hjälper du kunder och agerar rådgivare
Med kvalitet i fokus – För oss är hög kvalitet och kompetens en självklarhet
Med helhetsfokus – Du erbjuds att jobba med helhetslösningar, exempelvis även med kopplingen mellan Visma.net och faktura-, rapport- och projektplaneringssystem
DIN BAKGRUND
Vi söker dig med en universitets- eller högskoleexamen, med fördel inom ekonomi eller industriell ekonomi, i grunden. Vi ser även att du samlat på dig minst två års arbetslivserfarenhet i en roll som Affärssystemkonsult eller en roll med liknande arbetsuppgifter och ansvar.
För att passa och trivas som Affärssystemkonsult har du även:
Erfarenhet av implementeringsprojekt av affärssystem
Erfarenhet av arbete med Visma.net
God ekonomisk förståelse med kunskap inom exempelvis ekonomiska processer och flöden
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
VEM ÄR DU?
Som konsult på TagsIT är du affärsinriktad, trygg och nyfiken. Du har en vilja att förstå kunder och verksamheter där du är bra på att lyssna in och med ett lösningsorienterat sätt kommer med kundanpassade lösningar.
Du trivs i en roll där du förväntas ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du självklart alltid har erfarna kollegor som bollplank. Värdesätter du att ha örat mot rälsen är det alltid ett plus, på TagsIT har du möjligheten att både utveckla kunder och bolaget i sig!
TagsIT ERBJUDER En stimulerande arbetsmiljö med öppet klimat och nära till beslut
En stark gemenskap
Professionell utveckling med ständig utbildning och utvecklingsmöjligheter i teknikens framkant
Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
OM TagsIT
Sedan starten 2015 har TagsIT vuxit stadigt, med en tydlig vision om att förbättra och effektivisera våra kunders IT-processer. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss efter kundernas unika behov, stödda av ett team där varje medlem bidrar med sin expertis och kreativitet. Vi är stolta över vår arbetsmiljö, som präglas av öppenhet, samarbete och en ständig strävan efter att lära och utvecklas tillsammans. Vår ambition är att skapa lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna, och att göra detta i en atmosfär där alla känner sig värderade och delaktiga.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos TagsIT. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se
Placering: Tjänsten är placerad på TagsITs kontor på Dospace Link Business Center i centrala Linköping. Du kan även utgå från Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Process Specialist till välkänt industriföretag i Linköping!

IT-samordnare
Läs mer Apr 8
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi en Process Specialisttill vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.
OM ROLLEN
För kunds räkningsöker vi nuen konsult till deras Operational Support Management team som består av 8 personer. Som Process Specialist tar du ägarskap för processerna genom att säkerställa att de är väl dokumenterade. Du driver det kontinuerliga förbättringsarbetet av processerna och förankring av dessa inom IT organisationen. Du utbildar dina kollegor i processerna och du följer operativt upp att de efterlevs. Som medlem i teamet behöver du ha hög samarbetsförmåga men samtidigt kunna jobba självständigt då du driver ditt eget arbete framåt.
Du kommer bland annat jobba med följande arbetsuppgifter:
Process/Procedur
Utveckla och förbättraprocesser/procedurer
Skapa utbildningsmaterial samt utbilda
Uppföljning av procedurefterlevnad
Skapa rapporter/dashboards
Leveransuppföljning
Ärende- och trendanalyser
Major Incident Management
ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänsten har du:
Kunskap och erfarenhet av IT Service management processer (tex. incidenter, problem och change mm)
Generell IT kunskap
Bra kommunikationsförmåga både i tal o skrift
Generell koordineringsförmåga
Drivande och förbättringsbenägen
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Teamspelare
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:
Att arbeta i ITSM verktyg såsom ServiceNow
Agilt arbetsätt
Teamledning
ITIL v4

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Arbetstider:Helgfria vardagar mellan 07.00 och 18.00 samt beredskap enligt särskilt schema.
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Operativ inköpare

Inköpare
Läs mer Apr 5
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi en Operativ inköparetill vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.
OM ROLLEN
Som Operativ inköpare kommer vara med att bygga långvariga och hållbara relationer med leverantörer och interna kunder. Med kunskap inom Supply Change och grundläggande kommersiell erfarenhet får du en möjlighet att både ta ansvar och/eller växa i vår kunds verksamhet.
Exempel på arbetsuppgifter kan var att arbeta med Order Management, leverantörsbevakning och avtalshantering. Rollen innefattar administration och uppföljning där vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet av ERP-system samt goda kunskaper i MS Office/Excel.
ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänster har du:
En eftergymnasial utbildning inom yrkeshögskola eller universitet, exempelvis med inriktning inköp eller liknande
Kunskap inom operativt inköpsarbete
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har:
Erfarenhet av att arbeta inom industrisektorn eller liknande branscher
Kunskap om inköpssystem och processer

Som person har du god samarbetsförmåga där du trivs att samarbeta med både leverantörer och kollegor. Du är engagerad samt arbetar strukturerat med ordning och reda.

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och enklare säkerhetsprövning.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Ekonomiassistent till DOSPACE

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 26
Vill du få praktisk erfarenhet inom ekonomi samtidigt som du studerar? Vi letar efter en engagerad och ambitiös student som vill ta sig an rollen som ekonomiassistent hos härliga DOSPACE. Här får du möjligheten att utveckla och bygga värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du är med och bidrar till den bästa arbetsplatsupplevelsen!

OM ROLLEN

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära DOSPACE ekonomichef och ge administrativt stöd i olika ekonomiska uppgifter. Dina ansvarsområden kan inkludera hantering av fakturor, bokföring, kontoavstämningar, uppföljning av betalningar och andra uppgifter relaterade till ekonomi.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en pågående utbildning på universitets eller högskolenivå inom ekonomi/redovisning med minst 1 år kvar på studierna.

Som person har du ett gott sinne för ordning och struktur, är nyfiken och ansvarstagande. För att trivas gillar du, liksom oss, samarbete och god gemenskap!

Ge din karriär inom ekonomi en flygande start genom att bli en del av DOPACE team som ekonomiassistent. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi är nyfikna på dig! #wemakeworkawesome

VI ERBJUDER

Hos DOSPACE får du en arbetsplats att trivas på och växa med. Vi vill att du är dig själv och ger dig ansvarsfulla uppdrag att växa i!

- Flexibla arbetstider som kan anpassas efter ditt studieschema.

- Möjlighet att få praktisk erfarenhet och bygga ditt CV.

- Mentorstöd och möjlighet att lära av erfarna ekonomer.

- Ett dynamiskt och stöttande arbetsklimat.

ÖVRIGT

I den här rekryteringen samarbetar DOSPACE med A-hub och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell på alice@a-hub.se.

Omfattning och placering: Du har ett flexibelt upplägg där du arbetar ca 5-8 h/veckan, från någon av siterna i Linköping.

Upplägg: Detta är ett konsultuppdrag på deltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

Start: Start enligt överenskommelse, gärna vid månadsskifte maj/juni 2024.

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Läs gärna mer om DOSPACE här (https://www.dospace.se/).

Ansök nu

Supporttekniker till Second Line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 27
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi fleraSupporteknikertill vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.
OM ROLLEN
Som supporttekniker i Second Line kommer du vara en del av en större servicedesk som hjälper bolagets medarbetare med att lösa IT-relaterade problem. Du kommer arbeta med de ärenden som inte avhjälpts i First Line, detta innebär mer avancerade problem och felsökning för att hjälpa verksamheten.
I rollen kommer du få jobba med ärenden inom bolagets Microsoftmiljö som exempelvis operativsystem (Windows 10), applikationer, hårdvara och nätverk. Du kommer även lösa grundläggande problem inom infrastruktur, servrar, SCCM och databaser mm.
När du jobbar med felsökning och problemlösning värdesätter vi att du systematiskt och metodiskt hjälper och/eller guidar användare i att finna en lösning. Arbetet utförs primärt över telefon, varvid du behöver trivas med att kommunicera och hjälpa användare på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Andra hjälpvägar är även via mail, chatt och en självbetjäningsportal.
ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Som sökande tror vi att du har minst 2 års tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support och gärna en bakgrund inom kundservice i kombination med tekniskt kunnande och intresse.
Tekniskt tror vi att du har goda kunskaper inom exempelvis Windows, Microsoft Office, mjukvara, hårdvara och nätverk. Har du dessutom kunskaper och/eller erfarenheter av olika ärendehanteringssystem (exempelvis ServiceNow), Active Directory (AD), ITIL och fjärrstyrning är det mycket meriterande.
Som person är du driven och ansvarstagande där du jobbar lika bra i team som självständigt. För att trivas i rollen har du lätt för att kommunicera samt förstår vikten av att leverera god service i dialogen med användare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i vårt urval.
Tjänsten ställer krav på att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering:Mjärdevi, Linköping
Omfattning & Arbetstider: Heltid,varierande schema med tider mellan 07.00-18.00 måndag-fredag.
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

IT-verksamhetsutvecklare till myndighet

Projektledare, IT
Läs mer Mar 25
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en IT-verksamhetsutvecklare till vår kund som är en myndighet i Linköping.

OM ROLLEN
Som IT-verksamhetsutvecklare kommer du att vara en del av myndighetens IT-avdelning. Tillsammans med teamet arbetar ni för utveckling, förvaltning och underhåll av myndighetens system.

I rollen som IT-verksamhetsutvecklare kommer du att:

- Ansvara för utveckling, förvaltning och underhåll av systemen.

- Installera nya programvaror och utföra uppgraderingar för att säkerställa driftens kontinuitet.

- Stödja verksamheten med 3:e linjens support.

- Säkerställa de tekniska miljöerna för systemdrift, vilket inkluderar Windows servermiljöer, databas, IT-säkerhet, nätverk och integration.

- Konfigurera och anpassa standardsystemet eller applikationen för att möta användarnas behov.

- Ha nära kontakter med verksamheten, leverantörer av systemen och andra grupper inom IT-avdelningen.

- Delta i upphandlingsprocesser för nya produkter eller system, inklusive kravspecifikation, upphandlingsunderlag, utvärdering och implementering.

- Medverka i uppgraderingar och utvecklingsprojekt för befintliga system.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänster har du:

- Relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet.

- Erfarenhet av systemförvaltning, helst från en större organisation.

- Erfarenhet av att anpassa och konfigurera standardsystem.

Det är även meriterande om du även har:

- Kunskap om databaser såsom Microsoft Server, My, Postgre.

- Färdigheter inom Windows servermiljöer och IT-säkerhet.

- Erfarenhet av nätverk och integration.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor, vi hoppas du känner igen dig i:

- Ansvarstagande och strukturerad arbetsmetodik.

- Analytisk förmåga och förmåga att förstå verksamhetens behov.

- Förändringsbenägen och flexibel.

- Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.

- God samarbetsförmåga och serviceinriktning.

Innan påbörjad tjänst kommer du behöva genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag. I detta uppdrag kommer det även kunna finnas möjligheter för anställning direkt hos myndigheten i framtiden.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Alice Lindell på alice@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Teknisk projektledare till myndighet

Projektledare, IT
Läs mer Apr 16
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi en Teknisk projektledaretill vår kund som är en myndigheti Linköping.
OM ROLLEN
Som Teknisk projektledare kommer du att vara en del av myndighetens IT-avdelning. Tillsammans med teamet arbetar ni för utveckling, förvaltning och underhåll av myndighetens system.

I rollen som Teknisk projektledare kommer du att:
Ansvara för utveckling, förvaltning och underhåll av systemen.
Installera nya programvaror och utföra uppgraderingar för att säkerställa driftens kontinuitet.
Stödja verksamhetenmed 3:e linjens support.
Säkerställa de tekniska miljöerna för systemdrift, vilket inkluderar Windows servermiljöer, databas, IT-säkerhet, nätverk och integration.
Konfigurera och anpassa standardsystemet eller applikationen för att möta användarnas behov.
Ha nära kontakter med verksamheten, leverantörer av systemen och andra grupper inom IT-avdelningen.
Delta i upphandlingsprocesser för nya produkter eller system, inklusive kravspecifikation, upphandlingsunderlag, utvärdering och implementering.
Medverka i uppgraderingar och utvecklingsprojekt för befintliga system.
ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänster har du:
Relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet.
Erfarenhet av systemförvaltning, helst från en större organisation.
Erfarenhet av att anpassa och konfigurera standardsystem.

Det är även meriterande om du även har:
Kunskap om databaser såsom Microsoft Server, My, Postgre.
Färdigheter inom Windows servermiljöer och IT-säkerhet.
Erfarenhet av nätverk och integration.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor, vi hoppas du känner igen dig i:
Ansvarstagande och strukturerad arbetsmetodik.
Analytisk förmåga och förmåga att förstå verksamhetens behov.
Förändringsbenägen och flexibel.
Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
God samarbetsförmåga och serviceinriktning.

Innan påbörjad tjänstkommer du behöva genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Alice Lindell på alice@a-hub.se ellerLove Fransson på love@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

CFO till DOSPACE

Ekonomichef
Läs mer Mar 22
Är du redo att ta steget in i en spännande och dynamisk roll som CFO där du också är med och formar en fantastisk arbetsplatsupplevelse och utvecklar framtidens coworking? Då är du precis den vi letar efter! Just nu söker DOSPACE en passionerad och driven Chief Financial Officer.

OM ROLLEN

Som CFO kommer du att vara ledare för DOSPACE finansiella framgångar och ha det övergripande ansvaret för att navigera genom ekonomiska utmaningar och möjligheter. Tillsammans med övriga ledande roller i ledningsgruppen driver du bolagets utveckling och strategi i linje med affärsmålen. Med ett sinne för ordning och reda samt en passion för siffror kommer du i rollen som CFO ansvara för följande områden:Ledning

- Du skapar och implementerar finansiella strategier som stödjer bolagets tillväxtplaner och speglar DOSPACE entreprenöriella anda.

- Coachar och utvecklar organisationen för att säkerställa ekonomi och redovisning mot gemensamma mål och framgångar.

- Du är den finansiella rösten och ryggraden i alla strategiska beslut, och säkerställer att stegen framåt alltid är välgrundade.

Redovisning, uppföljning och administration

- Du ansvarar för all finansiell planering, rapportering, budgetering, bokföring och kassaflödesanalys samt övervakning av företagets ekonomiska prestanda.

- Du hanterar rapportering till bolagets ledning och ägare.

- Du planerar likviditetsbehov och förvaltar försäkringar och avtal.

Representation

- Du bygger och vårdar starka relationer tillsammans med CV med DOSPACE finansiella partners och intressenter, för att säkerställa att det alltid finns de bästa möjliga förutsättningarna för framgång.

Personaladministration

- Du upprätthåller och utvecklar befintliga rutiner kring personaladministration såsom personalhandbok, inklusive förmåner, lön, semester och sjukdom.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, troligen med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av och är riktigt skicklig inom redovisningsarbete samt lockas av att arbeta med digitala ekonomilösningar. Du har erfarenhet av mindre bolag eller startup verksamhet och lockas av att ständigt driva utveckling inom en ekonomifunktion i takt med bolagets snabba tillväxt. Det är meriterande, men inget krav, om du även har erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Som person är du prestigelös. Du stimuleras av att din roll är bred och innebär allt från väldigt hands-on ekonomiarbete till att involveras i strategiska frågor. Vi söker dig som, liksom oss, drivs av att förverkliga den bästa arbetsplatsupplevelsen och du tar gärna tillvara på tillfällen att socialisera med medlemmar och kollegor på siterna. Du har ett gott sinne för ordning och struktur, är kommunikativ och kan på ett pedagogiskt sätt coacha och utbilda kollegor inom det ekonomiska området.

Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en roll där du får vara en del av en spännande tillväxtresa, ger dig ansvarsfulla uppdrag att växa i och möjligheten att sätta din personliga prägel på rollen. Du kommer till ett gäng med driv som vill förändra arbetsplatser för evigt. Vi har kul, jobbar hårt, lär oss massor, gör nya saker varje dag och utvecklas både som bolag och som individer.

Vill du vara med och skapa den bästa arbetsplatsupplevelsen? Låt oss tillsammans skriva nästa kapitel i DOSPACE fantastiska resa! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi är nyfikna på dig! #wemakeworkawesome

ÖVRIGT

I den här rekryteringen samarbetar DOSPACE med A-hub och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell på alice@a-hub.se. Inom processen tillämpar vi tester för att ge dig alla möjligheter att hitta rätt matchning för din framtida roll. Det innebär personlighets- och problemlösningstest samt test inom ekonomi och Excel.

Placering: Du utgår från någon av de 5 coworking siterna i Östergötland med flexibilitet för distansarbete efter behov. Då du uppskattar att arbeta från kontoren varierar du mellan siterna inom regionen samt besöker Gävle, Jönköping och snart nyöppnade Örebro en gång i kvartalet.

Start: Start enligt överenskommelse, gärna i augusti 2024.

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Läs gärna mer om DOSPACE här (https://www.dospace.se/).

Ansök nu

Produktionstekniker till välkänt industriföretag i Linköping!

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Jun 3
A-huböppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!
Just nu söker vi en Produktionsteknikertill vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.
OM ROLLEN

Vår kund arbetar i gränssnittet mellan konstruktion och produktion och ansvarar för att säkerställa att deras produkterkan produceras så effektivt som möjligt med hänseende till kostnad, kvalitet och ledtid. Sektionen jobbar tätt ihop med en annan sektion ochtotalt arbetar ca 45 personer på de båda sektionerna.
Arbetsuppgifterna består av att skapa och granska produktionsunderlag för mekanisk installation, i huvudsak till slutmonteringen av produkterna. Man ansvarar också fördelsammanställningar. Underlagen innehåller byggsekvens, monteringsmetod och tydliga arbetsinstruktioner vilket ger operatörerna rätt förutsättningar för att bygga produkterna effektivt och till rätt kvalitet. Arbetet sker modellbaserat i framförallt Delmia men även i Enovia VPM.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är ensamarbetsvillig och positiv person som är van vid att arbeta noggrant och systematiskt. Du är självständig och kan söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift.Stor vikt kommer läggas på ditt bidrag till gruppens totala sammansättning för skapande av en högpresterande avdelning med kompletterande egenskaper och förmågor.
För att passa och trivas i tjänsten har du:
Erfarenhet av produktionstekniskt arbete
Erfarenhet av Delmia eller andra CAD-program samt affärssystemet IFS ERP
Eftergymnasial utbildning som ingenjör, tekniker eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har:
Erfaranhet av mekanikinstallation och slutmontering, antingen som konstruktör eller operatör

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

HR-konsult till välkänt industriföretag i Linköping

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 21
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en HR-konsult med inriktning rekrytering till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN


I rollen som HR-konsult kommer du att ta ansvar för hela rekryteringsprocessen. Det innebär att du kommer att vara delaktig i att utforma kravprofiler, skriva och publicera jobbannonser, göra urval, hålla möten med rekryterande chefer, genomföra intervjuer, bedöma kandidaternas kapacitet och personlighet genom tester, utföra säkerhetsbedömningsintervjuer och kontrollera referenser.

Du kommer att fungera som ett konsultativt stöd för våra rekryterande chefer och HR Business Partners. Din expertis inom personbedömning kommer att vara ovärderlig när det gäller att säkerställa att vi hittar rätt person för rätt position. Med tanke på att vi är verksamma inom försvarsindustrin kommer du att behöva ta hänsyn till säkerhetsaspekter i din bedömning av kandidater, vilket adderar en ytterligare dimension till rekryteringsprocessen.

Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess i samarbete med vår partner, Aon. Utöver detta kommer du också ha möjlighet att fördjupa dig inom ett område som du brinner lite extra för. Det kan vara allt från systemfrågor till Employer Branding eller förbättringsarbete, samt hantering av säkerhetsfrågor med mera.ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom rekrytering, helst med fokus på att rekrytera för kvalificerade IT-tjänster på olika nivåer i organisationen. Du behöver ha utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

I denna roll kommer du att vara en del av ett team bestående av flera engagerade rekryterare, så vi uppskattar att du bidrar med positiv energi, flexibilitet och förmåga att samarbeta. Samtidigt innebär rollen ett betydande ansvar då du kommer att driva rekryteringsprocesser självständigt. Det kräver en stark förmåga att fatta beslut. Precis som på många andra företag innebär också rollen viss administrativt arbete, vilket du förväntas hantera på ett strukturerat och organiserat sätt.

För oss är det viktigt att du har en accepterande inställning gentemot andra människor oavsett vilka du möter. Vi tror att en öppen och inkluderande atmosfär, där olikheter värdesätts och olika åsikter välkomnas, är avgörande för vår fortsatta utveckling.

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Elkonstruktör till välkänt industriföretag i Linköping!

Elkonstruktör
Läs mer Mar 21
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Elkonstruktör till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
Vi söker nu en ny medarbetare till vår kunds El-grupp inom verktygskonstruktion där du som teammedlem blir del av team som arbetar med utveckling av testprogram, konstruktion av test-kablage, testutrustning och verktyg. Du kommer bli en del av ett team där du får möjlighet att utvecklas genom nära arbetsrelaterad utbildning och produktion. Du kommer också att vara med i utvecklingen av nästa generationens testutrustning.

På sektionen verktygskonstruktion arbetar man också med att designa verktyg för slutmontering, detaljer, kablagetillverkning samt emballage.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Som person är du noggrann, innovativ och strukturerad i arbetet. Du har en vilja att utvecklas, och självständigt driva och söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska samt samarbeta med andra, då arbetet innefattar både interna och externa kontakter. För att passa och trivas i tjänsten har du även:

- Tidigare erfarenhet av kablagetillverkning och test av kablage

- Gymnasieingenjör eller motsvarande erfarenhet

- Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är även meriterande om du har:

- Kvalificerad yrkesutbildning och erfarenhet av CatiaV5/VPM

- Erfarenhet av ritningsarbete

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Produktionstekniker till välkänt industriföretag i Linköping!

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 21
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Produktionstekniker till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN


Vår kund arbetar i gränssnittet mellan konstruktion och produktion och ansvarar för att säkerställa att deras produkter kan produceras så effektivt som möjligt med hänseende till kostnad, kvalitet och ledtid. Sektionen jobbar tätt ihop med en annan sektion och totalt arbetar ca 45 personer på de båda sektionerna.

Arbetsuppgifterna består av att skapa och granska produktionsunderlag för mekanisk installation, i huvudsak till slutmonteringen av produkterna. Man ansvarar också för delsammanställningar. Underlagen innehåller byggsekvens, monteringsmetod och tydliga arbetsinstruktioner vilket ger operatörerna rätt förutsättningar för att bygga produkterna effektivt och till rätt kvalitet. Arbetet sker modellbaserat i framförallt Delmia men även i Enovia VPM.ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är en samarbetsvillig och positiv person som är van vid att arbeta noggrant och systematiskt. Du är självständig och kan söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Stor vikt kommer läggas på ditt bidrag till gruppens totala sammansättning för skapande av en högpresterande avdelning med kompletterande egenskaper och förmågor.

För att passa och trivas i tjänsten har du:

- Erfarenhet av produktionstekniskt arbete

- Erfarenhet av Delmia eller andra CAD-program samt affärssystemet IFS ERP

- Eftergymnasial utbildning som ingenjör, tekniker eller motsvarande

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har:

- Erfaranhet av mekanikinstallation och slutmontering, antingen som konstruktör eller operatör

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Supporttekniker till Servicedesk!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 14
Är du ofrivilligt familjens, släktens och vännernas It-tekniker? Är det du som får samtalet när lösenordet ”är fel”? Eller när Wi-Fi inte längre fungerar? Eller när dokumentet plötsligt är ”borta”? Har du förmågan att lösa It-strul är du antagligen rätt person för detta jobb!
Vi söker nu flertalet supporttekniker för ett uppdrag på ett svenskt välkänt industriföretag med krav på hög säkerhet.
OM ROLLEN
Som supporttekniker kommer du vara en del av en större servicedesk som hjälper bolagets medarbetare med att lösa IT-relaterade problem. Du kommer sitta med allt från enklare ärenden som exempelvis att återställa lösenord och hantera behörigheter, men även mer avancerade problem med exempelvis operativsystem (Windows 10), applikationer, hårdvara och nätverk.
I rollen som supporttekniker kommer du få jobba med felsökning och problemlösning där du systematiskt och metodiskt hjälper och/eller guidar användare i att finna en lösning. Arbetet utförs primärt över telefon, varvid du behöver trivas med att kommunicera och hjälpa användare på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Andra hjälpvägar är även via mail, chatt eller en självbetjäningsportal.
Som supporttekniker kommer du vara den första kontakten med verksamhetens medarbetare. De ärenden som inte kan hanteras inom ramen för servicedesk eskaleras vidare till andra och tredje linjen samt även onsite-tekniker som jobbar ute i verksamheten.
VEM ÄR DU?
Som sökande tror vi att du har tekniskt kunnande och intresse. Kanske har duläst en It-inriktad gymnasieutbildning och är redo för ditt första jobb i branschen. Rollen anpassas utefter din erfarenhet och kunskap. Om du harkunskaper inom exempelvis Windows 10, Microsoft Office, mjukvara, hårdvara och nätverk är det meriterande.
Som person är du driven och ansvarstagande där du jobbar lika bra i team som självständigt. För att trivas i rollen har du lätt för att kommunicera samt förstår vikten av att leverera god service i dialogen med användare. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i vårt urval.
Tjänsten ställer krav på att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Dessutom behöver du ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub och där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.
Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledningen av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.
PRAKTISK INFORMATION
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande schema med tider mellan 07.00-19.00 måndag-fredag samt vissa helger.
Anställningsform: Konsultuppdrag och du kommer vara anställd hos oss på A-hub
Kund: Information om kunden förmedlas under rekryteringsprocessen
Placering: Linköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Supporttekniker till Servicedesk

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 18
Är du ofrivilligt familjens, släktens och vännernas It-tekniker? Är det du som får samtalet när lösenordet ”är fel”? Eller när Wi-Fi inte längre fungerar? Eller när dokumentet plötsligt är ”borta”? Har du förmågan att lösa It-strul är du antagligen rätt person för detta jobb!

Vi söker nu flertalet supporttekniker för ett uppdrag på ett svenskt välkänt industriföretag med krav på hög säkerhet.

OM ROLLEN

Som supporttekniker kommer du vara en del av en större servicedesk som hjälper bolagets medarbetare med att lösa IT-relaterade problem. Du kommer sitta med allt från enklare ärenden som exempelvis att återställa lösenord och hantera behörigheter, men även mer avancerade problem med exempelvis operativsystem (Windows 10), applikationer, hårdvara och nätverk.

I rollen som supporttekniker kommer du få jobba med felsökning och problemlösning där du systematiskt och metodiskt hjälper och/eller guidar användare i att finna en lösning. Arbetet utförs primärt över telefon, varvid du behöver trivas med att kommunicera och hjälpa användare på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Andra hjälpvägar är även via mail, chatt eller en självbetjäningsportal.

Som supporttekniker kommer du vara den första kontakten med verksamhetens medarbetare. De ärenden som inte kan hanteras inom ramen för servicedesk eskaleras vidare till andra och tredje linjen samt även onsite-tekniker som jobbar ute i verksamheten.

VEM ÄR DU?

Som sökande tror vi att du har tekniskt kunnande och intresse. Kanske har du läst en It-inriktad gymnasieutbildning och är redo för ditt första jobb i branschen. Rollen anpassas utefter din erfarenhet och kunskap. Om du har kunskaper inom exempelvis Windows 10, Microsoft Office, mjukvara, hårdvara och nätverk är det meriterande.

Som person är du driven och ansvarstagande där du jobbar lika bra i team som självständigt. För att trivas i rollen har du lätt för att kommunicera samt förstår vikten av att leverera god service i dialogen med användare. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i vårt urval.

Tjänsten ställer krav på att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Dessutom behöver du ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub och där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledningen av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

PRAKTISK INFORMATION

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande schema med tider mellan 07.00-19.00 måndag-fredag samt vissa helger.

Anställningsform: Konsultuppdrag och du kommer vara anställd hos oss på A-hub

Kund: Information om kunden förmedlas under rekryteringsprocessen

Placering: Linköping

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Junior Business Intelligence Consultant till Data Distillery!

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Mar 14
Brinner du för att skapa smarta och framgångsrika verksamheter med hjälp av Business Intelligence? Söker du en konsultroll där du får chansen att utvecklas och växa? Hos Data Distillery erbjuds du en fantastisk kickstart på din karriär i en roll med mycket ansvar samt roliga och utvecklande projekt. Här blir du del av ett varmt och öppet team där man har ett nära samarbete och har riktigt roligt på vägen!

OM BOLAGET
Data Distillery grundades 2020 av Fredrik Oskarsson och Claes Kallström, två kollegor med en stark ambition att starta ett eget konsultbolag präglat av frihet, öppenhet, samarbete och gemenskap. Kulturen kombineras med ett modernt arbetssätt och användning av den senaste tekniken inom Business Intelligence samt moderna och kvalitativa verktyg för att säkerställa ett förstklassigt och proffsigt erbjudande till kund.

Data Distillery erbjuder en härlig arbetsplats med en familjär, inspirerande och öppen miljö där innovation, kreativitet och kunskapsspridning flödar samtidigt som man har roligt tillsammans! Här erbjuds du en varierad roll där du får chansen att utvecklas inom områden som intresserar och motiverar dig. Du får även ta del av fina förmåner så som generösa friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och roliga aktiviteter tillsammans med teamet. Här får du chansen att trivas och växa på lång sikt!

OM ROLLEN
I rollen som Business Intelligence Consultant kommer du skapa och underhålla datalösningar som gör det möjligt för Data Distillerys kunder att fatta datadrivna beslut och optimera sina verksamheter. Du kommer samarbeta med kunder för att förstå deras affärsbehov, designa effektiva datalösningar samt implementera och underhålla dessa lösningar med fokus på kvalitet och prestanda. Du kommer få lära dig att arbeta med marknadsledande verktyg för datadriven utveckling såsom Power BI, Qlik Sense, Azure, Snowflake och Databricks.

Som Business Intelligence Consultant kommer du jobba från ax till limpa i en bred och spännande roll. Arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

-
Dataanalys och lösningsdesign - i samspel med kund förstå affärsbehov, samla in krav och designa datalösningar som uppfyller deras mål

-
Dataintegration - utveckla, underhålla och optimera data pipelines, ETL-processer och data warehouses för att säkerställa datans noggrannhet, beständighet och tillgänglighet

-
Datamodellering - designa och implementera datamodeller för att stödja rapporterings- och analyskrav samt säkerställa att data struktureras för optimal prestanda

-
Datavisualisering - skapa användarvänliga dashboards och rapporter för att hjälpa kunder att visualisera och tolka data effektivt

-
Kundkonsultationer - arbeta nära kunder för att ge vägledning och stöd i effektivt användande av datalösningar

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som tar din universitetsexamen till våren. Vi tror att du har studerat inom områden så som Industriell Ekonomi, Datavetenskap, Systemvetenskap, Logistik eller liknande, samt att du har ett stort intresse för problemlösning och teknik. Du brinner särskilt för bryggan mellan verksamhet och IT och strävar efter att förstå dess behov på djupet, både tekniskt och organisatoriskt. Då du ofta kommer jobba med olika typer av data från verksamhets- och affärssystem är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom något/några sådana system.

Vi tror att du lockas av konsultrollen där relationsbyggande och ett framstående kundbemötande ständigt står i fokus. För att trivas i rollen som Business Intelligence Consultant tror vi att du känner igen dig i följande kompetenser:

-
Kommunikativ och social - du räds inte för att ta kontakt med nya människor och utvecklas och växer i samarbetet med andra

-
Flexibel
- du ser värdet i att anpassa arbetet utefter kundens önskemål och krav, och ser positivt på att arbeta med varierande och föränderliga projekt

-
Nyfiken och driven - du är öppen för att lära dig nya saker och har en stark drivkraft att utmanas och utvecklas

-
Självständig
- du har en vana av att driva ditt arbete framåt och har ett gott självledarskap

Låter rollen som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Data Distillery. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson på love@a-hub.se
eller Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering:
På Data Distillerys kontor på Dospace Stora Torget i centrala Linköping.

Start: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Systemingenjör till välkänt industriföretag i Linköping!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 8
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Systemingenjör till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
Till rollen som Systemingenjör söker vi en person som besitter bred kunskap inom Accessområdet. Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att bygga automationer för uppsättning och konfiguration av access relaterade komponenter så som Boundry, Entra ID, Cyberark och Active directory.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänsten har du grundläggande kunskaper inom ämnen så som nätverk och systemadministration. Du har också en allmän förståelse för hur modern Gitops IT fungerar. Vi tror också att du har kunskaper och erfarenhet inom följande områden:

- Ansible

- Terraform

- Python och/eller Powershell

- Active Directory

- Cyberark

- Entra ID

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har kunskaper i:

- FastAPI, Hashicorp Vault, Hashicorp Boundry, Kubernetes och Keycloak

- Helm

- CI/CD (Gitlab)

- Openstack

- Saltstack

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Mar 6
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom utveckling? Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerade mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos teknikföretag i Linköping.

OM ROLLEN

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra produkter och produktionsprocesser. Vi på A-hub har ett gediget kontaktnät hos både produkt- & konsultbolag i Östergötland och ser fram emot att matcha arbetsmöjligheterna mot vad just du är intresserad av och vill utvecklas vidare inom.

I en roll som mekanikonstruktör kan arbete blanda annat innefatta att:

- Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.

- Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.

- Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.

- Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER

- En spännande och utmanande roll i välkända företag.

- Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.

- Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och matcha ihop dig med din nästa drömarbetsgivare!

VEM ÄR DU?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.

- Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.

- Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.

- Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

- Analytisk och problemlösningsförmåga.

Beroende på vilken möjlighet/arbetsplats som lockar just dig kan du behöva ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Anställningsform: Beroende på vilken möjlighet som intresserar just dig kan du komma att bli erbjuden en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund, alternativt en anställning direkt från företaget i fråga.

Placering: Linköping, med omnejd.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.För frågor gällande denna möjlighet, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se

OM A-HUB GROUP

A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

A-hub ?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 3
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom utveckling?Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerade mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos teknikföretag i Linköping.

OM ROLLEN
I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra produkter och produktionsprocesser. Vi på A-hub har ett gediget kontaktnät hos både produkt- & konsultbolag i Östergötland och ser fram emot att matcha arbetsmöjligheterna mot vad just du är intresserad av och vill utvecklas vidare inom.
I en roll sommekanikonstruktör kan arbete blanda annat innefattaatt:
Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.
Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.
Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.
Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER
En spännande och utmanande roll i välkända företag.
Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.
Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och matcha ihop dig med din nästa drömarbetsgivare!
VEM ÄR DU?
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.
Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.
Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.
Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.
Teamspelare med god kommunikationsförmåga.
Analytisk och problemlösningsförmåga.

Beroende på vilken möjlighet/arbetsplats som lockar just dig kan du behövaha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.
ÖVRIGT
Anställningsform: Beroende på vilken möjlighet som intresserar just dig kan du komma att blierbjuden en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund, alternativt en anställning direkt från företaget i fråga.
Placering: Linköping, med omnejd.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor gällande denna möjlighet, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se
OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.
A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!
A-hub öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.
A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Ansök nu

Inled en karriär som miljökonsult hos ILEMA

Mättekniker, kemi
Läs mer Feb 29
ILEMA Miljöanalys erbjuder dig nu en spännande väg till en ny karriär inom miljöteknik, oavsett tidigare erfarenhet. Hos ILEMA får du en gedigen utbildning och upplärning för att bli en riktigt skicklig Miljökonsult. Vill du vara med att bidra till en renare miljö för framtida generationer? Då vill vi ha kontakt med dig! Här har du en unik möjlighet till en karriär inom miljöbranschen. Läs mer om rollen som Miljökonsult och sök tjänsten idag!

OM ROLLEN
Rollen som miljökonsult hos ILEMA innebär huvudsakligen att mäta utsläpp till luft från olika verksamheter. Tjänsten innebär en variation av fältarbete, resande, kundkontakt och rapportskrivning. Som miljökonsult kommer du resa till olika industrier, pappersbruk, krematorier och energianläggningar där ditt uppdrag är att mäta luftemissioner och jämföra resultaten mot anläggningarnas villkor och tillstånd. Exempel på förekommande emissioner till luft är stoft, NOx, CO, SO2, dioxin och metaller. ILEMAs kunder är geografiskt utspridda, vilket innebär säsongsvis återkommande resor (i snitt 2-3 övernattningar per vecka, främst inom Sverige).

ILEMA SATSAR PÅ DIG
Tillsammans med teamet och en dedikerat mentor kommer du att arbeta och utbildas med utgångspunkt från kontoret i Linköping. Här får du de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en framstående Miljökonsult genom teoretisk och praktisk utbildning.

OM ILEMA MILJÖANALYS
ILEMA Miljöanalys är Sveriges största företag inom luftemissioner och hjälper sina kunder att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med miljöutsläpp. De erbjuder ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlit, effektivitet och ett högt miljöengagemang. Vår strävan är att vara branschens mest kompetenta, tillförlitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. Det är vi genom att skapa högsta möjliga tillförlitlighet med hjälp av innovationskraft och ständiga förbättringar samt att visa ett högt kundengagemang. Därför präglas arbetet som miljökonsult hos oss av ansvarstagande, precision och kundfokus. Om du vill arbeta på ett kundorienterat och innovativt företag med ljusa framtidsplaner är ILEMA helt rätt för dig!

VI ERBJUDER
Hos ILEMA Miljöanalys lever vi efter värderingen att våra anställda är den absolut viktigaste resursen, därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med generösa förmåner och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en platt organisation där alla har en möjlighet att påverka företagets utveckling. Vi söker både dig som är precis i början av din yrkeskarriär samt dig som har med dig erfarenhet från andra branscher. Det som förenar oss är intresset för miljö och viljan till att utvecklas inom teknik, miljö och kemi. Hos oss får du allt du behöver för att bli en riktigt skicklig miljökonsult!

VEM ÄR DU?
Till rollen som Miljökonsult söker vi dig som är självständig, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, gillar att arbeta för en god kundrelation och är ansvarstagande för dina uppgifter. Eftersom arbetet innebär regelbundna resor trivs du med en varierande arbetsdag, där du stundtals är på resande fot med ett aktivt arbete i mätningar men även får dagar på kontoret där rapportskrivning och planering av arbete är huvuduppgiften. Utöver det har du:

- Gymnasial utbildning inom naturvetenskapligt/tekniskt område med goda betyg. En högre teknisk utbildning inom kemi, miljö eller energi är meriterande men inget krav.

- God datorvana.

- B-körkort, manuell.

- Flytande kunskaper i svenska och god kommunikationsförmåga.

OM PROCESSEN
I denna rekrytering samarbetar ILEMA Miljöanalys med A-hub. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell på?alice@a-hub.se.

Lediga positioner: 1 st

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansökan därför så snart som möjligt! Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 29
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom utveckling? Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerade mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos teknikföretag i Linköping.

OM ROLLEN

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra produkter och produktionsprocesser. Vi på A-hub har ett gediget kontaktnät hos både produkt- & konsultbolag i Östergötland och ser fram emot att matcha arbetsmöjligheterna mot vad just du är intresserad av och vill utvecklas vidare inom.

I en roll som mekanikonstruktör kan arbete blanda annat innefatta att:

- Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.

- Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.

- Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.

- Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER

- En spännande och utmanande roll i välkända företag.

- Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.

- Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och matcha ihop dig med din nästa drömarbetsgivare!

VEM ÄR DU?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.

- Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.

- Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.

- Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

- Analytisk och problemlösningsförmåga.

Beroende på vilken möjlighet/arbetsplats som lockar just dig kan du behöva ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Anställningsform: Beroende på vilken möjlighet som intresserar just dig kan du komma att bli erbjuden en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund, alternativt en anställning direkt från företaget i fråga.

Placering: Linköping, med omnejd.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.För frågor gällande denna möjlighet, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se

OM A-HUB GROUP

A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

A-hub ?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Ansök nu

Telecomtekniker till välkänt industriföretag i Linköping!

Diversearbetare
Läs mer Feb 27
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Telecomtekniker till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
Som Telecomtekniker kommer du att arbeta med försörjning av Telecom till vår kunds användare runtom i Sverige, både hårdvara och tjänster. Teamet i Telecom ansvarar för att all hårdvara och tjänster inom ansvarsområdet finns och fungerar på samtliga större kontor samt att för de mindre kontoren finns färdiga att skicka via bud eller leverera själva. Du kommer bland annat ansvara för att ta emot, packa upp och hantera enheter för leverans till övriga kontor samt förse användare med nya instruktioner och guider.

Du kommer även jobba med följande arbetsuppgifter:

- Lagerhållning av enheter och tillbehör

- Hantera garanti och reperationsärende.

- Arbeta med sortiment och utbud.

- Registrering av enheter

- Leveranser, både inom företaget och till externa kunder

- Sampaketering av enheter, abonnemang samt övriga tjänster

- Registerhantering

- Hantera Servicepoints både inom och utanför företaget

- Utlämning av enheter och support

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet inom området. Du är nyfiken, kundorienterad, affärsmässig och proaktiv med att fånga upp potentiella utmaningar innan de uppstår.

Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och gärna delar med dig av dina kunskaper. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förslag samt processförbättringar. Bra kommunikationsförmåga och lyhördhet är en fördel. Det behövs även ett serviceinriktat förhållningssätt, då du supporterar och understödjer dina kollegors vardag till det bättre!

Vi lägger vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det kan till exempel vara att du kan sätta dig in i användarens situation för att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa till där det behövs. Hjälpsamhet är ett nyckelord hos oss!

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Business Analyst till välkänt industriföretag i Linköping!

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Feb 22
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Business Analyst till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
Som Business Analyst inom ERP kommer du att hjälpa verksamheten att skapa bästa möjliga systemlösning utifrån verksamhetens krav. Din utmaning kommer vara att säkerställa att vi har kostnadseffektiva och förvaltningsbara system som tillgodoser användarnas behov på bästa sätt. Du behöver kombinera verksamhetsförståelse och IFS-kompetens för att göra analyser och föreslå lösningar.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i tjänsten har du:

- Kunskaper inom Manufacturing och Supply Chain i IFS

- Verksamhetsförståelse och IFS-kompetens

- Erfarenhet från analys av systemlösningar

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi tror även att du har följande personliga kompetenser

- Kommunikativ och samarbetsvillig

- Driven och van vid att arbeta självständigt

- Lösningsfokuserad och nyfiken på nya utmaningar

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Elektronikingenjör till Wematter

Elektronikkonstruktör
Läs mer Feb 22
Wematter är en innovativ pionjär inom 3D-utskriftsteknik som är dedikerade till att revolutionera tillverkningsindustrin. Deras avancerade teknik och passion för hållbarhet gör att de kan erbjuda deras kunder högkvalitativa 3D-utskriftslösningar som är både kostnadseffektiva och miljövänliga. Wematter tror på att samarbeta och att flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom 3D-utskrifter.

Wematter är en del av världsledande 3D Systems där du erbjuds en mix av det lilla entreprenörsdriva företaget och musklerna och möjligheterna i en global kontext. Vi söker nu en engagerad Elektronikingenjör som vill vara med och driva bolagets arbete inom elektronik!OM ROLLEN
Vår 3D-skrivare Gravity har ett avancerat styrsystem uppdelat på två egenutvecklade styrkort bestyckade med ARM-processorer som kör FreeRTOS samt en x86-dator med Linux. Styrsystemet reglerar bland annat värme och styr högeffektslasern i maskinen för att lösa skrivarens huvuduppgift att skapa tredimensionella objekt av pulver. Till skrivaren hör dessutom kringprodukter för att till exempel efterbehandla utskrifter med vatten och att återanvända pulver mellan utskrifter.

Du kommer att arbeta med hela utvecklingscykeln från kravställning och design till verifiering och certifiering. Du förväntas ta ett helhetsansvar för elektroniken i produkterna och kunna driva både ny- och vidareutveckling genom att vara med och definiera arbetet och genomföra det. Vi är ett litet utvecklingsteam där varje ingenjör får arbeta brett och verkligen sätta sin personliga prägel på slutprodukterna och arbetet dit. Utvecklingen görs ofta multidisciplinärt med andra delar av utvecklingsteamet i både labbmiljö och med fysiska produkter.VEM ÄR DU?
Vi söker dig som trivs i samarbetet med andra men som också tycker om att ta mycket eget ansvar och självständigt kan driva dina arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du har ett starkt intresse för att lära dig ny kunskap då vi arbetar mycket tillsammans och lär oss av varandra. Sonika, du har ett genuint intresse för teknik!

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER

- Utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektroteknik eller liknande

- Kunskaper om elektroniksystem, kan läsa och förstå scheman, datablad samt stötta vid komponentval

- Erfarenhet av elektronikkonstruktion samt erfarenhet av att felsöka elektronik i labbmiljö

- Meriterande med erfarenhet av programmering i inbyggda system

- Meriterande med tidigare erfarenhet av EMC och maskinsäkerhet

- Kommunicerar väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska

Är du tidigare i din karriär kan det finnas en öppning för dig med. Med rätt driv kommer du få möjligheten att lära dig de områden ovan som du idag inte behärskar.VÅRT ERBJUDANDE
På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Du kommer även vara en del av 3D Systems och verka i en internationell miljö tillsammans med de bästa inom fältet.

Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning. Du kommer att tilldelas ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!OM FÖRETAGET
Wematter och 3D Systems erbjuder de mest avancerade och omfattande digitala 3D-design- och tillverkningslösningarna som finns tillgängliga idag, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och molnlösningar. Dess kraftfulla ekosystem förändrar hela branscher genom att ge yrkesverksamma och konsumenter möjlighet att förverkliga sina idéer med hjälp av dess omfattande materialval inklusive plaster, metaller, keramik och ätbara material.

3D Systems är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter och är engagerad i att skapa en mångfaldig arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Wematter. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad på Wematters huvudkontor i Linköping. Wematter erbjuder hybridarbete

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Infrastructure Support Technician till välkänt industriföretag i Linköping!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Feb 9
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Infrastructure Support Technician till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
I rollen som supporttekniker till vår kund löser du avancerade ärenden tillsammans med dina kollegor. Du kommer ingå i ett sammansvetsat agilt team och arbeta brett med bland annat Windows client infrastructure, fysisk desktop development, Operativsystem och arkitektur, SCCM, AD, PowerShell och IAC.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
För att passa och trivas i rollen har du:

- Erfarenhet av Windows client infrastructure och fysisk desktop development.

- Förståelse för windows 10 och windows 11 operativsystem och arkitektur

- Erfarenhet av SCCM, Active Directory, PowerShell och Group policy

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Utöver detta tror vi att du drivs av att lösa problem. Du är analytisk, kommunikativ samt samarbetsvillig. Du trivs bra med att arbeta i team och är van vid att arbeta agilt. Du har också en god förmåga att arbeta självständigt och hantera flera projekt samtidigt.

Det är även meriterande om du har:

- Erfarenhet av Infrastructure as code (IAC)

- Kompetens inom Terraform för automatisering och hantering av infrastruktur

- Förståelse för versionshantering i GitHub och GitLab

- Erfarenhet av Microsoft Intune för klienthantering och säkerhetspolicyer

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

IT-tekniker till UCS IT Solutions!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 19
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!
OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Linköping, Norrköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!
OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.
Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.
VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:
Storage och backup
VMware
Citrix
Exchange/Microsoft 365
Active Directory
Nätverk, VPN, mobilt bredband
Azure/AWS
Netapp och Veeam
Switchar, routing och brandväggar

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.
UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.
UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?
ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontaktaLove Fransson på love@a-hub.se
Placering: På UCS IT Solutions kontor i Linköping. Möjlig placering är även i Norrköping och Vimmerby.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Software Tester till Qvantum

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Jan 19
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Tester kommer du testa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin.

Du jobbar nära mjukvaruteamet och hela produktutvecklingskedjan där du kommer ansvara för att:

- Utföra manuell och automatiserad testning

- Delta i utvecklingsfasen genom att testa nya och gamla funktioner

- Arbeta mot att koddesignen ska vara mer testbar

- Följa upp buggar, köra testfall, utvärdera krav

- Utföra dokumentation av utfört arbete

- Vara en bidragande del i utvecklingsarbetet och strukturera upp testarbetet

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att vara delaktig i utvecklingsarbetet och ansvara för att att testa både webb- och mobilapplikationer. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Som Software Tester har du höga krav på noggrannhet. Du är kvalitetsmedveten där du både jobbar systematiskt och strukturerat. Vi tror även du har en helhetssyn, detta då rollen är en nyckelposition i teamet och du kommer bli den personen kan produkterna bäst.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Flerårig erfarenhet av testarbete mot webb- och mobilapplikationer

- Intresse för programmering, gärna via fritidsprojekt eller liknande

- Kunskaper i Python och/eller JavaScript

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se/)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Developer (Web Applications) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 19
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Web Applications kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums olika webbapplikationer i React och TypeScript

- Jobba med testautomatisering av appens olika funktioner

- Distribuera nya versioner av appen till kunder

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla webbapplikationer, specifikt inom React och TypeScript. Du har ett intresse att jobba med slutanvändaren i åtanke där du skapar användarvänliga och funktionella applikationer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att utveckla avancerade webbapplikationer i React

- Erfarenhet av TypeScript/JavaScript

- Ett stort intresse av att omvandla UI-mockups till praktiska komponenter och vyer

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med backendutveckling i NodeJS, har erfarenhet av molntjänster såsom AWS eller har erfarenhet av API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Developer (Web Applications) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 15
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Web Applications kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums olika webbapplikationer i React och TypeScript

- Jobba med testautomatisering av appens olika funktioner

- Distribuera nya versioner av appen till kunder

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla webbapplikationer, specifikt inom React och TypeScript. Du har ett intresse att jobba med slutanvändaren i åtanke där du skapar användarvänliga och funktionella applikationer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att utveckla avancerade webbapplikationer i React

- Erfarenhet av TypeScript/JavaScript

- Ett stort intresse av att omvandla UI-mockups till praktiska komponenter och vyer

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med backendutveckling i NodeJS, har erfarenhet av molntjänster såsom AWS eller har erfarenhet av API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Technical Support Engineer till Organic Response

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 20
Organic Response erbjuder högkvalitativa lösningar inom smart belysning och IoT. De lägger stort fokus på att leverera hållbara lösningar som främjar energieffektivitet och som förbättrar människors upplevelse inom den byggda miljön. Organic Response är ett innovativt företag som är en del av Fagerhult Group.

Bolaget stärker nu upp med en ny medarbetare och söker en Technical Support Engineer till teamet i Linköping som delar deras passion för teknik och som vill arbeta tillsammans med dem för att driva företaget till nya höjder!

OM BOLAGET
Fagerhult Group består av 14 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Organic Response är ett av två teknikbolag som utvecklar Smart Lighting med cirka 40 medarbetare, varav 15 i Linköping.

Organic Response har utvecklat ett trådlöst intelligent belysningskontrollsystem som levererar förstklassiga ljusupplevelser samtidigt som det minskar energiförbrukningen, sänker kostnader och uppfyller hållbarhetsmål. Sensornoderna i systemet är alltid aktiva, inte bara för att detektera närvaron av människor utan också för att samla och lagra data om deras plats, ljusförhållanden och energiförbrukning. Systemet konfigureras genom en egenbyggd Cloudbaserad portal och app. Ett säkert och öppet API-gränssnitt ger möjligheten att integrera systemet i ett bredare ekosystem, vilket möjliggör utökad användning av smart teknologi.

OM ROLLEN
Som Technical Support Engineer kommer du tillhandahålla expertis, både internt i bolaget och till externa kunder (inom Fagerhult Group). Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Felsökning av inkomna kundärenden relaterade till konfiguration av sensornoder, IoT Gateways och deras portal.

- Stödja fälttekniker (remote) i deras arbete.

- Lösa anslutningsproblem kopplat till belysningskontrollsystemet.

- Konfigurera/uppdatera programvara för nya och befintliga IoT Gateways.

- Utföra Over The Air Programming (OTAP) för sensorerna när det behövs eller för ny funktionalitet.

- Kontinuerligt skapa och uppdatera dokumentation såsom användarguider, felsökningsguider och teknisk dokumentation (på engelska).

- Delta i och genomföra utbildningar.

- Ge feedback till Product Management-teamet och skapa interna utvecklingsärenden.

- Assistera QA-teamet med in-house testning för att återskapa och lösa problem.

VEM ÄR DU?
Som sökande tror vi att du har någon form av teknisk utbildning men det är inte ett krav om du har arbetslivserfarenhet inom relevant område. Vi tror även att du har ett stort tekniskt kunnande och intresse där du vill lära dig om våra produkter och ny teknik.

För att passa i rollen har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska samt att du gillar och är duktig på att skriva/dokumentera på engelska. Har du grundläggande kunskaper inom några (men nödvändigtvis inte alla) av följande områden är det mycket meriterande: AWS, sensornoder, nätverk, AWS IoT Core, MQTT-protokoll, trådlösa kommunikationsprotokoll, MS Excel och Jira.

Du tycker om problemlösning där du genom att vara lösningsorienterad löser komplexa tekniska problem. Du är även serviceinriktad och kommunikativ med en kundfokuserad inställning.

VI ERBJUDER
Organic Response erbjuder en atmosfär präglad av samarbete och innovation. Ännu mer betydelsefullt är att du ges möjligheten att vara i framkanten av IoT-revolutionen och utveckla en produkt som kan hjälpa till att betydligt reducera påfrestningen på vår planets sköra resurser!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Organic Response. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson på love@a-hub.se eller Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På Organic Response kontor i centrala Linköping, samt att de erbjuder ett flexibelt Hybridupplägg.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Teknisk administratör till Bravida!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 20
Söker du en roll där du får tillhöra ett härligt team, jobba administrativt och ha mycket kundkontakt? Brinner du för att ta ansvar och bidra till samhällsnytta? Läs vidare! Nu söker vi en Teknisk administratör till Bravida i Linköping.

OM ROLLEN?
I rollen som Teknisk administratör jobbar du bland annat med kundärenden och felanmälningar för säkerhetsverksamheten kopplad till Linköpings Universitetssjukhus och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, som Bravida har ett nära samarbete med idag. Ärendena hanteras främst via mail och ärendehanteringssystem men också telefon.

Du kommer ingå i ett erfaret och sammansvetsat team med kollegor som hjälps åt och stöttar varandra. Du får ta del av en gedigen introduktion med handledning från mentorer och tekniska utbildningar för att komma in i systemen på bästa sätt. Du introduceras även till kunder, externa parter och entreprenörer för att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott samarbete. Därefter får du successivt ta mer ansvar och utvecklas i din yrkesroll.?

Rollen är varierande och ingen dag kommer vara den andra lik. Tillsammans med dina kollegor prioriterar du ärenden utifrån vad som är viktigast. Du och teamet ansvarar för följande arbetsuppgifter:

- Ta emot felanmälningar och verkställa arbetsorder, beställningar och rekvisitioner

- Följa upp och säkerställa kvaliteten på leveranserna

- Ta emot återrapporteringar

- Förbereda faktureringsunderlag

- Åtgärda fel med tillträden och passerkort

- Ta fram underlag och sammanställa statistik

- Genomföra förändringar i säkerhetsanläggningar efter kundens önskemål

VEM ÄR DU???
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser! Vi tror att du är serviceinriktad och relationsskapande för att nå ut till kunderna på bästa sätt. Du är driven och har en stark vilja att lära dig. Du är också självgående och van vid att strukturera ditt eget arbete samtidigt som du är samarbetsvillig. Du kommunicerar väl, både internt och mot kund på ett professionellt sätt. Du är lugn och trygg i dig själv samt har förmågan att arbeta metodiskt och kvalitetsmässigt trots att oväntade ärenden och uppgifter dyker upp när du minst anar det.

Utöver detta tror vi att följande punkter stämmer in på dig:

- Gymnasieexamen

- Tekniskt intresse samt en god vana av datorer och system

- Erfarenhet av tjänster med administration och kundkontakt

- B-körkort (tjänsten kan kräva resor inom Östergötland)

- Flytande svenska, såväl i tal som skrift

Tjänsten omfattas av särskilda säkerhetskrav och därför kommer utdrag ur belastningsregistret samlas in. Svenskt medborgarskap är ett krav. ?

OM BOLAGET?
Bravida är Nordens ledande leverantör av helhetslösningar för service och installation av el, VVS, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Genom välfungerande och resurseffektiva fastigheter hjälper de sina kunder i omställningen till ett mer hållbart samhälle. På kontoret i Tornby jobbar 150 medarbetare och du kommer tillhöra ett team med fyra trevliga kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT?
Start: Snarast eller enligt överenskommelse.??

Placering: På Bravidas kontor i Tornby, Linköping.

Arbetstider: Vardagar 8-17 eller 7-16, tiderna varierar över tid.

Anställnigsform: Konsultuppdrag på A-hub med goda möjligheter till överrekrytering till kund.

Övrigt: Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta?love@a-hub.se?eller sebastian@a-hub.se?vid frågor kring tjänsten eller processen.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 1
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom utveckling? Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerade mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos teknikföretag i Linköping.

OM ROLLEN

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra produkter och produktionsprocesser. Vi på A-hub har ett gediget kontaktnät hos både produkt- & konsultbolag i Östergötland och ser fram emot att matcha arbetsmöjligheterna mot vad just du är intresserad av och vill utvecklas vidare inom.

I en roll som mekanikonstruktör kan arbete blanda annat innefatta att:

- Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.

- Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.

- Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.

- Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER

- En spännande och utmanande roll i välkända företag.

- Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.

- Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och matcha ihop dig med din nästa drömarbetsgivare!

VEM ÄR DU?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.

- Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.

- Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.

- Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

- Analytisk och problemlösningsförmåga.

Beroende på vilken möjlighet/arbetsplats som lockar just dig kan du behöva ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Anställningsform: Beroende på vilken möjlighet som intresserar just dig kan du komma att bli erbjuden en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund, alternativt en anställning direkt från företaget i fråga.

Placering: Linköping, med omnejd.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.För frågor gällande denna möjlighet, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se

OM A-HUB GROUP

A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

A-hub ?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Ansök nu

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Linköping!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 15
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Linköping, Norrköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Linköping. Möjlig placering är även i Norrköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till välkänt industriföretag i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Dec 15
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom forskning och utveckling? Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerad mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos ett välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra våra produkter och produktionsprocesser.

Huvudsakligen kommer du arbeta med att:

- Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.

- Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.

- Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.

- Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER

- En spännande och utmanande roll i ett välkänt företag.

- Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.

- Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

VEM ÄR DU?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.

- Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.

- Erfarenhet av PDM- och PLM-system, med förmåga att hantera och organisera designdata effektivt.

- Kunskap inom FEM-analys och simuleringar för att validera mekaniska egenskaper och prestanda.

- Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.

- Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

- Analytisk och problemlösningsförmåga.

Du behöver ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Anställningsform: Du erbjuds en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund.

Placering: Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.För frågor gällande tjänsten, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se

Ansök nu

Financial Controller till Organic Response

Financial controller
Läs mer Nov 13
Fagerhult Group söker en Financial Controller till den nybildade Smart Lighting enheten Organic Response AB. Värnar du om miljö- och hållbarhetsfrågor och lockas av ett värderingsstyrt bolag med fokus på innovation? Söker du en varierad roll som kombinerar strategiskt och operativt arbete? Då kan det här vara något för dig!

I den nya Smart Lighting enheten kommer du i rollen som Financial Controller utgå från Linköping där du arbetar tillsammans med Organic Response och Seneco, som är de två teknikbolagen som utvecklar Smart Lighting inom Fagerhult Group. Bolagen är i en spännande tillväxtfas och du välkomnas in i en föränderlig och innovativ miljö fylld av möjligheter. Här erbjuds du en positiv atmosfär präglad av samarbete och gemenskap, där du får chansen att växa och samtidigt bidra till ett större syfte.

OM ROLLEN
I rollen som Financial Controller kommer du att röra dig mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för den ekonomiska styrningen av Organic Response AB och vara en del av ledningsgruppen. Du kommer att bistå med ditt strategiska kunnande och din expertis för att besluta om vilka tillvägagångssätt man ska tillämpa för att driva den operativa verksamheten framåt.

Du kommer även hantera det löpande ekonomiska arbetet för bolagen du representerar, vilket bland annat innefattar följande arbetsuppgifter:

- Genomföra kundbeställningar, inköp och betalning av fakturor

- Hantera moms, arbetsgivaravgifter och liknande

- Hantera den ekonomiska rapporteringen i AARO, så som veckorapportering, månadsavslut, månadsrapporter och analysarbete

- Bedriva budget- och prognosarbete

- Ansvara för årsredovisningen

Utöver detta kommer du agera ambassadör för kulturen och gemenskapen i ditt team samt för koncernen i helhet. Du har en viktig roll i att sprida de positiva värdena som vi tror att du delar med oss - varje dag!

VEM ÄR DU?
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser! Vi tror att du är en kommunikativ lagspelare som trivs bra med att samarbeta nära andra samtidigt som du har utvecklat ett gott självledarskap. Du har förmågan att reflektera och se bortom uppgifter och siffror och är också en vän av ordning och har en naturlig fallenhet för att att hitta kostnadseffektiva lösningar. För att passa och trivas i rollen tror vi även att du har följande egenskaper:

- En god förmåga att organisera, strukturera och leda ditt arbete

- Analytisk och logiskt tänkande

- Lösningsorienterad

- Förmåga att skifta perspektiv mellan detaljnivå och helhet

- Prestigelös och bekväm med variationen som ingår i arbetet

För att lyckas i rollen tror vi även att följande punkter stämmer in på dig:

- Akademisk bakgrund inom ekonomi-/finansområdet

- Minst fem års relevant erfarenhet

- Goda kunskaper i ekonomisystem och program

- Fagerhult Group är ett engelsktalande företag med global täckning, så det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi ser potential och söker dig som har en stark drivkraft och ambition att utvecklas vidare. Låter rollen som ett spännande nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

OM BOLAGET
Fagerhult Group skapar professionella belysningslösningar präglade av högklassig design, prestanda, estetik och energieffektivitet. Bolaget lever och andas sina kärnvärden som står för att se möjligheter, vara nyfikna och engagerade tillsammans samt att sikta högt. Fagerhult Group består av 12 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Koncernen har en tydlig inriktning mot innovation och en stark vilja att driva den tekniska utvecklingen framåt med hållbarhet i fokus.

Fagerhult Groups hållbarhetsagenda "Positive Change for Better Living" spelar en väsentlig roll i affärsstrategin och den dagliga verksamheten. Den definierar också de fyra fokusområdena med långsiktiga ambitioner och definierade aktiviteter; ansvarsfulla relationer, ansvarsfulla operationer, cirkulära lösningar och att vara en kunskapsledare. Fagerhult Group strävar efter att ha netto-nollutsläpp senast 2045 och fokuserar på energieffektiva belysningslösningar för att minska sin klimatpåverkan. Målen inkluderar en 70-procentig minskning av utsläppen fram till 2030. Smart Lighting spelar en central uppgift för att nå de högt uppsatta hållbarhetsmålen. Fagerhult Group har nyligen fått sina mål för minskade utsläpp godkända av Science Based Targets initiative (SBTi), en organisation som arbetar globalt med målet att företag ska sätta ambitiösa mål i linje med klimatvetenskapen.

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning hos Organic Response AB. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson på love@a-hub.se eller Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På kontoret i centrala Linköping, samt erbjuds ett flexibelt hybridupplägg

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Quality & Test Engineer till Wematter

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Nov 13
Wematter är en innovativ pionjär inom 3D-utskriftsteknik som är dedikerade att revolutionera tillverkningsindustrin. Deras avancerade teknik och passion för hållbarhet gör att de kan erbjuda deras kunder högkvalitativa 3D-utskriftslösningar som är både kostnadseffektiva och miljövänliga. Wematter tror på att samarbeta och att flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom 3D-utskrifter.

Wematter är en del av världsledande 3D Systems där du erbjuds en mix av det lilla entreprenörsdriva företaget och musklerna och möjligheterna i en global kontext. Vi stärker nu upp Print Process-teamet och söker en kvalitetsmedveten och strukturerad Quality & Test Engineer som vill vara med och leda bolagets arbete inom test och kvalitet!

OM ROLLEN
Som Quality & Test Engineer säkerställer du att produktutvecklingens kvalitet, produktion och service sker med god konfidens. Du kommer jobba utvecklings- och maskinnära tillsammans med vårt Print Process-team för att säkra och förbättra våra produkters prestanda och kvalitet.

I rollen kommer du bland annat:

- Ansvara för kvalitetssäkring av produktutvecklingen

- Jobba systematiskt och strukturerat för att utveckla produkternas prestanda

- Driva rotorsaksanalys av kvalitetsproblem

- Äga produktvalideringsprocessen samt sätta upp relevanta tester

I rollen är du mottagare av kvalitetsrelaterade frågor och problem från marknad, produktion och service. En viktig del är att sammanställa datan på ett strukturerat sätt för att med relevant statistik kunna göra rätt prioriteringar och insatser. Du kommer jobba nära ingenjörerna och vara en del av utvecklingsprojekten där du kravställer, bygger upp testplaner samt tar fram nya testmetoder.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som trivs i samarbetet med andra men som också tycker om att ta mycket eget ansvar och självständigt driva dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har ett starkt intresse för att applicera ny kunskap då vi arbetar mycket tillsammans och lär oss av varandra. Sonika, du har ett genuint intresse för teknik!

För att passa och trivas i rollen som Quality & Test Engineer tror vi att du har:

- Akademisk bakgrund som ingenjör eller relevant erfarenhet av liknande roller

- Erfarenhet av test- och kvalitetsarbete

- Erfarenhet av arbete med tekniska produkter och avancerad testning

- Erfarenhet av att skapa och bygga upp kvalitetsprocesser

- Intresse/erfarenhet av 3D-utskrifter eller liknande tekniker är ett plus

Som person gillar du analytiskt och strategiskt tänkande. Du är strukturerad, systematisk och noggrann. Vidare värdesätter du att sammanställa statistik, väldokumenterade processer och datadrivna beslut.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i svenska är inte ett krav, men meriterande.

VÅRT ERBJUDANDE
På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Du kommer även vara en del av 3D Systems och verka i en internationell miljö tillsammans med de bästa inom fältet.

Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning. Du kommer att tilldelas ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

OM FÖRETAGET
Wematter och 3D Systems erbjuder de mest avancerade och omfattande digitala 3D-design- och tillverkningslösningarna som finns tillgängliga idag, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och molnlösningar. Dess kraftfulla ekosystem förändrar hela branscher genom att ge yrkesverksamma och konsumenter möjlighet att förverkliga sina idéer med hjälp av dess omfattande materialval inklusive plaster, metaller, keramik och ätbara material.

3D Systems är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter och är engagerad i att skapa en mångfaldig arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Wematter. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad på Wematters huvudkontor i Linköping

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till välkänt industriföretag i Linköping

Maskinkonstruktör
Läs mer Nov 3
Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill bidra med din expertis till ett team inom forskning och utveckling? Då vill vi ha kontakt med dig! Just nu söker vi en engagerad mekanikkonstruktör som vill ta sig an utmanande projekt inom mekanisk design och produktionsutveckling hos ett välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer du att få möjlighet att använda din tekniska kunskap och kreativitet för att utveckla och förbättra våra produkter och produktionsprocesser.

Huvudsakligen kommer du arbeta med att:

- Utveckla och konstruera mekaniska komponenter och system från koncept till produktion.

- Samarbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar och discipliner för att säkerställa integrerade och optimerade lösningar.

- Genomföra analyser och simuleringar för att validera och optimera designen.

- Delta i designgranskningar och bidra med teknisk expertis.

VI ERBJUDER

- En spännande och utmanande roll i ett välkänt företag.

- Ett team av kompetenta och engagerade kollegor.

- Möjlighet att bidra med dina idéer och lösningar.

Om du är en erfaren och driven Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

VEM ÄR DU?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, produktdesign eller motsvarande.

- Relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling.

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med CAD-system som Catia V5, NX CAD eller SolidWorks.

- Erfarenhet av PDM- och PLM-system, med förmåga att hantera och organisera designdata effektivt.

- Kunskap inom FEM-analys och simuleringar för att validera mekaniska egenskaper och prestanda.

- Erfarenhet av arbete med olika tillverkningsprocesser och materialval.

- Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

- Analytisk och problemlösningsförmåga.

Du behöver ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Anställningsform: Du erbjuds en anställning hos A-hub med långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund.

Placering: Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.För frågor gällande tjänsten, varmt välkommen att kontakta Alice Lindell, alice@a-hub.se

Ansök nu

Affärsstöd på deltid till A-hub Östergötland!

Administrativ assistent
Läs mer Okt 19
Är du student och söker en flexibel deltidstjänst inom ett expansivt bolag med kollegor som uppmuntrar, firar och har roligt längs vägen? Då kan det vara just dig vi söker!

OM OSS
A-hub öppnade i Linköping för cirka två år sedan och har sedan dess haft en spännande och utvecklande tid som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Under uppstarten har vi inlett flertalet stora kundsamarbeten och bidragit till att många kandidater fått möjligheten att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären hos våra kunder.

Vi har över 35 års gemensam erfarenhet från branschen och arbetsmarknaden i Östergötland. Tillsammans har vi haft modet att anta utmaningar med tilltro och samtidigt levererat med mycket goda resultat.

Vi är ett team som kantas av vår egen unika kultur av öppenhjärtlig omtanke, glädje och särskiljande kompetens. Vi är ett gäng som vågar utmana, både varandra och valda sanningar. Vi tror också att det är just det som tilltalar dig - att våga det andra räds och se styrkan i varje individs kraft!

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill ha en flexibel deltidstjänst att bygga upp din arbetslivserfarenhet med under studietiden. Du kommer agera affärsstöd till vår innesäljsfunktion och främst arbeta med prospektering och affärsadministration. Dina arbetsuppgifter är främst kopplade till vårt CRM-system.

A-hub är en medarbetaranpassad arbetsgivare för dig som är målinriktad och gillar att vara med och påverka i en flexibel samt entreprenöriell miljö. Vi erbjuder frihet under ansvar och självklart stort förtroende. Du kommer att vara med på en häftig tillväxtresa där du får vara med och göra skillnad!

VEM ÄR DU?

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Med det sagt vill vi ändå att du studerar på högskola/universitet samt har:

- Ett öga för struktur, du tycker om att ha ordning och reda

- Förmågan att motivera dig själv och arbeta självständigt

- Nyfikenhet och en positiv inställning till nya utmaningar

- Engagemang och en analytisk ådra, samt är initiativtagande och pålitlig

För ett gott samarbete tror vi att du har förmågan och viljan att överträffa förväntningar. Du vill jobba med likasinnade kollegor som uppmuntrar i stället för att begränsa och som inte glömmer bort att ha roligt och fira längs vägen!

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Cirka 4-8 timmar/vecka eller enligt överenskommelse

Placering: Linköping

Lön: Timbaserad

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Software Manager till Wematter

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 18
Wematter är en innovativ pionjär inom 3D-utskriftsteknik som är dedikerade till att revolutionera tillverkningsindustrin. Deras avancerade teknik och passion för hållbarhet gör att de kan erbjuda deras kunder högkvalitativa 3D-utskriftslösningar som är både kostnadseffektiva och miljövänliga. Wematter tror på att samarbeta och att flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom 3D-utskrifter.

Wematter är en del av världsledande 3D Systems där du erbjuds en mix av det lilla entreprenörsdriva företaget och musklerna och möjligheterna i en global kontext. Vi söker nu en engagerad och erfaren Software Manager som vill vara med och leda deras dynamiska team in i framtiden!

OM ROLLEN
Som Software Manager på Wematter kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla Software-teamet. Du kommer att spela en nyckelroll i att utforma och implementera bolagets mjukvarustrategi samt säkerställa att lösningarna möter och överträffar kundernas förväntningar. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med Wematters Hardware Manager och Hardware-teamet. Andra viktiga kontaktytor är Product Managers och Software Managers inom andra delar av 3D Systems för att främja innovation och effektivitet i bolagets 3D-utskriftsprodukter.

I rollen kommer du bland annat:

- Leda och utveckla Software-teamet - inklusive coachning, prioriteringar samt fördelning av resurser.

- Arbeta operativt i utvecklingsarbetet där du själv är med och kodar.

- Driva utvecklingen av mjukvaruprodukter för att förbättra prestanda och funktionalitet för verksamhetens 3D-utskriftslösningar.

- Samarbeta med Product Managers och andra nyckelpersoner inom 3D Systems för att säkerställa en smidig integration mellan hårdvara och mjukvara.

- Utforska och utvärdera nya teknologier och metoder för att kontinuerligt förbättra mjukvaruprocesserna.

På Wematter kommer du arbeta brett och kommer i kontakt med applikations- och fullstack-utveckling inom allt från IoT, molnlösningar ner till low level controller.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som trivs i samarbetet med andra men också tycker om att ta mycket eget ansvar och självständigt driver dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har ett starkt intresse för att applicera ny kunskap då vi arbetar mycket tillsammans och lär oss av varandra. Sonika, du har ett genuint intresse för teknik!

För att passa och trivas i rollen som Software Manager tror vi att du har:

- Akademisk bakgrund inom datavetenskap, mjukvaruteknik eller liknande område. Om du istället förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet är utbildning inte ett krav.

- Minst fem års erfarenhet av applikations- och mjukvaruutveckling, med fördel från mindre bolag i tillväxtfas.

- Goda kunskaper inom programmering, såsom Rust och/eller C/C++.

- Goda kunskaper i Linux.

- Minst tre års erfarenhet av ledande roller.

- God ledarskaps- och kommunikationsförmåga.

- Goda kunskaper inom mjukvaruutvecklingsprocesser och metodologier.

- Erfarenhet av att arbeta med inbyggd programvara och IoT-lösningar är en fördel.

- Erfarenhet/intresse av 3D-utskrifter eller liknande tekniker är ett plus.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i svenska är inte ett krav, men meriterande.

VÅRT ERBJUDANDE
På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Du kommer även vara en del av 3D Systems och verka i en internationell miljö tillsammans med de bästa inom fältet.

Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning. Du kommer att tilldelas ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

OM FÖRETAGET
Wematter och 3D Systems erbjuder de mest avancerade och omfattande digitala 3D-design- och tillverkningslösningarna som finns tillgängliga idag, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och molnlösningar. Dess kraftfulla ekosystem förändrar hela branscher genom att ge yrkesverksamma och konsumenter möjlighet att förverkliga sina idéer med hjälp av dess omfattande materialval inklusive plaster, metaller, keramik och ätbara material.

3D Systems är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter och är engagerad i att skapa en mångfaldig arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Wematter. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad?på Wematters huvudkontor i Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Automationsingenjör till välkänt industriföretag i Linköping!

Automationstekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 17
Söker du en roll där du får utveckla, implementera och underhålla produktionsprocesser? Vill du utvecklas som person och samtidigt få vara med och göra skillnad? Nu har du chansen att vara med och skapa förutsättningar för ett tryggare samhälle!

OM TJÄNSTEN
Som automationsingenjör inom produktion kommer du att spela en central och inflytelserik roll i att utveckla, implementera och underhålla företagets automatiserade produktionsprocesser. Arbetsuppgifterna är varierande och skiljer sig åt beroende på var din erfarenheter ligger samt vad just du brinner för, men du kommer bland annat jobba med följande:

- Design och konfiguration av automatiseringssystem

- Programmering av styrsystem

- Installation och integration av nya automationskomponenter

- Optimering av produktionsprocesser för att maximera effektivitet och kvalitet

- Säkerställa överensstämmelse med säkerhetsstandarder

- Utföra felsökning och underhåll av automatiserade system

Rollen innefattar mycket samarbete med produktionspersonal för att säkerställa smidiga arbetsflöden. Dessutom kommer du få chansen att aktivt delta i strategiska planeringsmöten och beslutsfattande för att påverka produktionsriktningen framåt!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en examen inom automation, elektronik, elektroteknik eller annat relaterat område. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att analysera data och genomföra förbättringar samt är en fena på problemlösning. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta självständigt men trivs också bra med att samarbeta med andra i ett sammansvetsat team. Rollen kräver flytande engelska, såväl i tal som skrift. Utöver detta tror vi att du har:

- Erfarenhet av att arbeta med automatiserade produktionsprocesser

- Starka programmeringsfärdigheter, inklusive kunskap om PLC-programmering

- Kunskap om sensorer, robotik och andra automationskomponenter

Du behöver ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT
Upplägg: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till företaget.

Placering: Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Linköping!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 6
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Linköping, Norrköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Linköping. Möjlig placering är även i Norrköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu