Rfsl Linköping jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Rfsl Linköping i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

RFSL Linköping söker kurator

Kurator
Läs mer Jun 13
Är du en värderingsdriven socionom, eller har likvärdig utbildning, med erfarenhet från kuratorsverksamhet? Vill du använda din kurativa kompetens till att förbättra situationen för utsatta hbtqi-personer? Då kan det vara dig vi söker.
RFSL är Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter. Tillsammans är vi över 50 anställda på RFSL:s förbundskansli och har 34 avdelningar runt om i landet, med varierande antal anställda. Från och med 2024 har RFSL fått möjligheten att utöka vår verksamhet och vårt stöd till asylsökande och nyanlända hbtqi-personer och över hela landet. Nu söker vi efter en kurator till den lokala avdelningen i Östergötland.
Din roll hos oss
Som kurator på denna tjänst kommer du att ingå i en större projektgrupp på nationell nivå med fokus på att förbättra livsvillkoren och öka rättssäkerheten för asylsökande och nyanlända hbtqi-personer. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för utförande och utveckling av arbetet och den kurativa tjänsten vi erbjuder till målgruppen (asylsökande och nyanlända hbtqi-personer), i Östergötland med omnejd.
Som kurator hos RFSL Linköping jobbar du tillsammans med en projektsamordnare utifrån våra lokaler i centrala Linköping. Du har stöd från en samordnande kurator på förbundskansliet och är en del av den större projektgruppen utspridda i landet. Du ingår i ett nätverk av kuratorer som du kommer att ha en löpande kontakt med främst digitalt men också vid vissa träffar. I rollen som kurator erbjuder du kvalificerat kurativt stöd till asylsökande och nyanlända hbtqi-personer i form av stödsamtal och praktiskt stöd. Stöd sker både genom telefon, fysiska möten, mail och videosamtal.
Du kommer att dela lokal med den lokala samordnaren för projektet, samt en kurator som ansvarar för ett annat projekt. ??Hos oss får du ett roligt och omväxlande jobb där dina arbetsdagar innehåller både kreativitet och administration.
Du kommer bland annat arbeta med att:
Krissamtal och stödsamtal
Information om rättigheter
Ledsagning och kontakt med vård och myndigheter
Stöd vid polisanmälan och rättsprocesser
Verka för samverkan med andra aktörer som arbetar med stödjande verksamhet inom området asyl och migration
Omvärldsbevaka hälso- och livssituationen rörande hbtqi-personer i allmänhet och asylsökande hbtqi-personer i synnerhet
Stor möjlighet till inflytande över tjänstens utformningOm dig
Som person är du trygg, förtroendeingivande och professionell. Du arbetar bra med andra människor, men gillar att ta eget ansvar och självständigt driva arbetet vidare. Du är lyhörd och kan anpassa din kommunikation efter den individ du möter.
Vi ser att du har socionomexamen eller likvärdig utbildning inom exempelvis beteendevetenskap eller psykologi. ?Du har erfarenhet av förebyggande arbete kring psykisk ohälsa, kompetens inom målgruppen asylsökande och nyanlända, önskvärt inriktat mot hbtqi-personer i asylprocessen.???
Du arbetar normkritiskt och har kunskap om intersektionella perspektiv. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha mycket goda kunskaper i svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hbtqi-rörelsen, samt erfarenhet och kunskap om våld i nära relationer inklusive hedersrelaterat våld och förtryck.
Ytterligare meriter för tjänsten är:
Kunskap om asylsökande och nyanländas livsvillkor
Erfarenhet från arbete inom ideell sektor
Kunskap om hatbrott
B-körkortSom person:
Är du kreativ, flexibel och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.
Trivs du med varierande plattformar för kontakt såväl med kollegor som vid stödsamtal (digitalt och fysiskt).
Trivs med att ha flera olika projekt igång samtidigt.
Har du en förmåga att engagera och skapa delaktighet i verksamheter och processer.En förutsättning för att utföra ett framgångsrikt arbete inom organisationen är att du har förståelse för och grundade kunskaper om antirasism, feminism, hbtqi-frågor och/eller andra samhällspolitiska frågor, samt kan anta ett intersektionellt perspektiv.
Vi förutsätter att du delar RFSL:s antirasistiska och feministiska värderingar!
Vårt erbjudande
RFSL är en arbetsgivare där vi månar om våra medarbetares välmående och utveckling. Hos oss blir du en del av ett expansivt team där vi värdesätter stor flexibilitet, professionalitet och eget ansvar i en ideell organisation som dagligen gör skillnad för hbtqi-personer i Sverige och internationellt.
En karriär hos oss innebär bland annat:
Ett stimulerande jobb i en spännande miljö.
Tjänstepension, föräldralön och många andra kollektivavtalade förmåner.
Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och hur RFSL jobbar såväl internt som externt.
Möjlighet att stärka mänskliga rättigheter och demokratiska värden – ett arbete som blir allt viktigare i ett hårdnande samhällsklimat.
Möjlighet till fortbildning.Anställningsvillkor
Anställningsform: Avtalad visstidsanställning till och med år 2026.
Startdatum: 1 oktober eller enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40 timmar i veckan
Ort: Tjänsten är placerad på RFSL Linköping
Resor i tjänsten förekommer.Övrigt
Vi omfattas av Bransch- och löneavtalet Ideella och Idéburna Organisationer mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen/Vision/Akademikerförbundet.
Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du vill jobba för oss senast den 30 juni 2024. Vi hanterar ansökningar löpande. Dina ansökningshandlingar skickar du till linkoping@rfsl.se.
Vi tillämpar anonymiserad och kompetensbaserad rekrytering. Dina personuppgifter och eventuella bilder kommer att vara anonyma för ansvarig rekryterare. Innan eventuell anställning behöver du visa utdrag ur belastningsregistret.
Om du har några frågor om denna position eller rekryteringsprocessen, kan du kontakta Christoffer Gerking, på mejladressen christoffer.gerking@linkoping.rfsl.se.
RFSL är en inkluderande arbetsgivare och välkomnar alla sökande.

Ansök nu

RFSL söker en samordnare i Linköping

Flyktingsamordnare/Flyktingkonsulent
Läs mer Jun 10
Vill du bidra till en jämlik värld där alla hbtqi-personers mänskliga rättigheter respekteras och ingen lämnas utanför? Vill du bidra till att utveckla verksamheten och en bättre situation för asylsökande och nyanlända hbtqi-personer? Då kan det vara dig vi söker.
RFSL är Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter. Tillsammans är vi över 50 anställda på RFSL:s förbundskansli och har 34 avdelningar runt om i landet med varierande antal anställda beroende på verksamheternas lokala utformning. Från och med 2024 har RFSL Linköping fått möjligheten att utöka vår verksamhet och vårt stöd till asylsökande och nyanlända hbtqi-personer. Till denna verksamhet söker vi efter en lokal samordnare som kan stötta RFSL:s avdelning i Linköping.
Din roll hos oss
Som samordnare i denna roll kommer du att vara en av två personer som arbetar lokalt i projektet. Du kommer att vara anställd av RFSL Linköping och arbeta inom vår Newcomers-verksamhet. Det är ett socialt yrke där du kommer att arbeta för att utveckla verksamheten och se till att den följer ett ramverk. Du kommer att ha regelbunden dialog med volontärer, medlemmar och RFSL Linköpings styrelse. Du är också en del av en större projektgrupp på nationell nivå, som fokuserar på att förbättra livsvillkoren och öka rättssäkerheten för asylsökande och nyanlända hbtqi-personer.
Ditt ansvar blir att leda verksamheten framåt genom att utveckla och förbättra den med fokus på målgruppen asylsökande och nyanlända hbtqi-personer. Du kommer att skapa en trygg och lokal mötesplats för nuvarande och potentiella medlemmar i Östergötland med omnejd. Samarbetet med andra lokala föreningar för att arrangera sociala aktiviteter för medlemmarna blir en del av ditt arbete. Verksamhetsmötena hålls på kvällar och helger, vilket ger dig möjlighet att planera resten av din arbetsvecka runt dem. Hos oss får du ett varierande och roligt jobb som kombinerar kreativa och administrativa uppgifter.
Du kommer bland annat arbeta med att:
Jobba för att ge högkvalitativt stöd till asylsökande och nyanlända hbtqi-personer som kontaktar RFSL.
Stödja volontärer och delta i olika aktiviteter för att stärka verksamheten.
Hjälpa asylsökande och nyanlända hbtqi-personer att integreras i samhället i Sverige.
Samverka med andra ideella organisationer samt med privata och offentliga aktörer.
Marknadsföra projektet i press och sociala kanaler, samt på exempelvis mässor och andra mötesplatser.Om dig
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med en utsatt målgrupp i samhället. Du har erhållen kompetens om asyl- och migrationsfrågor, önskvärt inriktat mot hbtqi-personer i asylprocessen. Därtill har du tidigare eget ideellt engagemang samt erfarenhet eller kunskap om förenings- och organisationsutveckling i ideella organisationer. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av samordnande roller. Likaså ser vi gärna att du har förståelse för minoritetsstress. Du behöver kunna skriva och tala svenska och engelska flytande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hbtqi-rörelsen, har körkort och om du har relevant eftergymnasial utbildning inom socialt arbete eller samhällsvetenskap eller motsvarande erfarenheter.
Som person:
Är du kreativ, flexibel och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.
Arbetar du strukturerat, är noggrann och ser leverans, återkoppling och uppföljning som en självklarhet.
Trivs du med många kontaktytor och att ha flera olika saker igång samtidigt.
Har du en förmåga att engagera och skapa delaktighet i verksamheter.
Är målmedveten och lösningsorienterad.En förutsättning för att utföra ett framgångsrikt arbete inom organisationen är att du har förståelse för och grundade kunskaper om antirasism, feminism, hbtqi-frågor och/eller andra samhällspolitiska frågor. Vi förutsätter att du delar RFSL:s antirasistiska och feministiska värderingar.
Anställningsvillkor:
Anställningsform: Heltid, 100%
Avtalad visstidsanställning: Fram till och med 20261231 tidsbegränsad anställning, med möjlighet till förlängning.
Ort: Du utgår från RFSL Linköpings lokaler. Kontoret finns i centrala Linköping. Ditt arbete kommer även ske i övriga Östergötland med omnejd. Det kommer att förekomma tjänsteresor till RFSL Förbundskansli i centrala Stockholm under anställningen.
Startdatum: 1 oktober 2024 eller enligt överenskommelse.Om RFSL:s Newcomers
RFSL Newcomers är ett nätverk för och med asylsökande, papperslösa och nyanlända hbtqi-personer i Sverige. RFSL Newcomers erbjuder aktiviteter, upplysning och rådgivning på en trygg plats där våra medlemmar får träffas och göra sig hörda.
Newcomers skapades utifrån ett behov av stöd och vägledning hos asylsökande och nyanlända hbtqi-personer.
Vårt mål är att stärka våra medlemmars identiteter och röster genom att skapa mötesplatser där de kan dela erfarenheter, knyta kontakter och träffa vänner.
Vårt erbjudande
RFSL är en arbetsgivare där vi månar om våra medarbetares välmående och utveckling. Hos oss blir du en del av ett expansivt team där vi värdesätter stor flexibilitet, professionalitet och eget ansvar i en ideell organisation som dagligen gör skillnad för hbtqi-personer i Sverige och internationellt. En karriär hos oss innebär bland annat:
Ett stimulerande jobb i en spännande miljö.
Tjänstepension, föräldralön och många andra kollektivavtalade förmåner.
Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och hur RFSL jobbar såväl internt som externt.
Möjlighet att stärka mänskliga rättigheter och demokratiska värden – ett arbete som blir allt viktigare i ett hårdnande samhällsklimat.Övrigt
Vi omfattas av Bransch- och löneavtalet Ideella och Idéburna Organisationer mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen/Vision/Akademikerförbundet.
Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du vill jobba för oss senast den 26 juni 2024. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan skickar du till linkoping@rfsl.se.
Om du har några frågor om denna tjänst eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Christoffer Gerking, på christoffer.gerking@linkoping.rfsl.se.
RFSL är en inkluderande arbetsgivare och välkomnar alla sökande.

Ansök nu

Samordnare på deltid sökes till Linköping Pride

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jan 24
RFSL Linköping arrangerar i månadsskiftet maj/juni en pridevecka med kulturinslag, prideparad, föreläsningar, fest och möjlighet till mötesplatser för hbtqia+personer i Linköping. Arrangemanget genomförs i samarbete med Linköpings kommun. Det finns en ideell planeringsgrupp. Vi söker nu en anställd samordnare som har ett övergripande ansvar. Tjänsten är på 20% utslaget på fem månader. Vi tror att inledningsvis arbetar du kanske 10 % i veckan och 30% när arrangemanget närmar sig, utifrån de behov som finns för arrangemanget.


ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare träffar du planeringsgruppen för Pride regelbundet. Du bidrar med dina egna idéer och kontakter till planeringsarbetet. Planeringsgruppen fördelar arbetet, både till idéella krafter och dig som samordnare. Du har kontakt, både via mail, telefon och i möten med RFSL Linköpings styrelse, planeringsgrupp och andra samarbetspartners inför genomförandet av Linköping Pride 2024. Du ansvarar för kommunikation och eventuell formgivning av posters och program. Efter genomförd Pridevecka utför du tillsammans med planeringsgruppen och RFSL Linköpings styrelse en utvärdering av arrangemanget.


Arbetstiderna kan variera då möten ibland genomförs på eftermiddagar/kvällstid/helger. Under veckan då Linköping Pride genomförs kommer du ha en viktig funktion och du får räkna med att arbeta mer än 20%. Övrigt har du möjlighet att anpassa tjänsten på ett relativt fritt sätt. Att finnas på plats i Linköping är viktigt, tjänsten går inte att genomföra på distans.
Din profil
- Du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med kommunikation; produktion av grafiskt material, innehåll till sociala medier, meta-annonsering och pressmeddelanden.
- Du har kunskap och erfarenheter av att arbeta med arrangemang, events och/eller projekt.
- Du är en duktig organisatör, kan prioritera i ditt uppdrag och samarbeta med andra. Du behöver vara lyhörd, ta egna initiativ och hitta lösningar inom givna ramar.
- Du har egna erfarenheter av hbtqia+. Du har goda kunskaper om frågor som är viktiga för hbtqia+ personer i Sverige och Linköping.
- Du har lätt för att skapa kontakt. Du har lätt för att kommunicera med olika målgrupper och bygga relationer.
- Du har erfarenhet av att följa en budget och administrativa rutiner.
- Du känner dig bekväm med att tala och skriva på både engelska och svenska.


Meriterande
- Du har ett upparbetat kontaktnät i Östergötland och Sverige, inom till hbtqia+
- Kunskaper/erfarenhet av föreningsliv.
- Körkort och tillgång till bil
- Kunskap och kompetens kring frågor som rör trans, intersex och antirasism är meriterande.
Vi erbjuder dig
En visstidsanställning på 20% med start snarast och avslut i juni. Tjänsten är målstyrd och delar av arbetet kommer att ske under kvällar och helger.
Tillträde snarast.
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan, dock senast den 7 februari 2024. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ordforande@linkoping.rfsl.se
RFSL Linköping strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald av identiteter och erfarenheter som finns i hbtqia+ gruppen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till en bred representation i arbetsgruppen.
Vid frågor om tjänsten kontakta ordförande i RFSL Linköping , Lisa Nissen (ordforande@linkoping.rfsl.se )
Kollektivavtal finns via Arbetsgivaralliansen.
Vi undanber oss kontakt med samt hjälp av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

RFSL Linköping söker personal till Rådgivningen

Kurator
Läs mer Jan 13
RFSL Linköping har under många år bedrivit rådgivning kopplat till HIV-prevention och dess spridning, under 2022 har vi dock haft en paus. Vi vill nu återuppbygga det arbete vi tidigare bedrivit, med hjälp av de kunskaper, rutiner och nätverk vi har. Rådgivningstjänsten är en 50% tjänst med stort fokus på samtalsstöd.
Rådgivningen Östergötland 2023 har som målsättning att stärka den sexuella och psykosociala hälsan hos hbtqi+-­personer i Östergötland med särskilt fokus på män som har sex med män, transpersoner, nyanlända samt unga vuxna hbtq­-personer. RFSL Linköpings vision för vidareutveckling av det hiv-preventiva arbetet är att tillgängliggöra både råd- och stödsamtal, och psykosociala stödet för fler i målgruppen- personer som vi idag inte riktigt når. RFSL Linköping förbättrar ständigt vårt hiv-preventiva arbete utifrån direktiv från RFSL på nationell nivå. RFSL:s förbundskansli stödjer sina avdelningar i det hiv-preventiva arbetet, exempelvis genom utbildning, för att vi alltid ska kunna bedriva en aktuell och fungerande hiv-prevention i enlighet med RFSL:s riktlinjer och värderingar.
ARBETSUPPGIFTER
Genom enskilda samtal och information i grupp kommer du att informera om säkrare sex, testning samt hur HIV och andra sexuellt överförda infektioner. I enskilda samtal kommer du att ge stöd till individer för att stärka den psykosociala hälsan hos målgruppen genom exempelvis MI-metoden. De enskilda samtalen kommer att ske på bokade tider, på drop-in under sociala verksamheter och på distans. Du kan komma att behöva vägleda personer till hälso- sjukvården om behov finns. Du kommer också att själv få professionell vägledning av extern part samt utbildas efter behov i tjänsten, exempelvis genom att delta i nationella träffar och utbildningar inom RFSL.
Del i tjänsten är att utveckla projektet vidare och utforska möjligheter till framtida samarbeten med andra aktörer som möter målgruppen.
Du förväntas marknadsföra Rådgivningen i exempelvis sociala medier eller till andra aktörer som möter målgruppen. Du ansvarar själv för att dokumentera ditt arbete och att vid årets slut redovisa det tillsammans med föreningens kassör.
Arbetstiderna kan variera då samtal och verksamhet kan förläggas till kvällar. Du kommer förväntas arbeta kvällstid minst en gång i veckan. I övrigt har du möjlighet att anpassa tjänsten på ett relativt fritt sätt och kan därför eventuellt kombineras med studier/annan tjänst. Att finnas på plats i Linköping är viktigt, tjänsten går inte att genomföra på distans.
Du förväntas kommunicera med RFSL Linköpings styrelse och lämna regelbundna rapporter kopplat till mål och ekonomi.
Din profil
- Du är en duktig organisatör, kan prioritera i ditt uppdrag och samarbeta med andra. Du behöver vara lyhörd, ta egna initiativ och hitta lösningar inom givna ramar.
- Kunskap om HIV-prevention och dess spridning.
- Du har goda kunskaper om frågor som är aktuella för HBTQI+ personer.
- Du har lätt för att skapa kontakt. Du har lätt för att kommunicera med olika målgrupper och bygga relationer.
- Du behöver ha goda kunskaper inom administration.
- Du har erfarenhet av, eller utbildning inom samtalsstöd, ex. MI-metoden.


Meriterande
- Du har ett upparbetat kontaktnät i Östergötland och Sverige, inom till HBTQI+
- Kunskaper/erfarenhet av föreningsliv.
- Du har egna erfarenheter av HBTQI+.
- Kunskap och kompetens kring frågor som rör trans, intersex och antirasism är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
En visstidsanställning på 50% med start snarast och året ut, med chans till förlängning. Tjänsten är målstyrd och delar av arbetet kommer att ske under kvällar och helger.
tillträde snarast.
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan, dock senast den 26 januari 2023. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ordforande@rfsl.linkoping.se
RFSL Linköping strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald av identiteter och erfarenheter som finns i hbtqi+ gruppen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till en bred representation i arbetsgruppen.
Vid frågor om tjänsten kontakta ordförande i RFSL Linköping, Lisa Nissen (ordforande@linkoping.rfsl.se)Kollektivavtal finns via Arbetsgivaralliansen

Ansök nu

RFSL Linköping söker samordnare, deltid, för Linköping Pride

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Jan 11
RFSL Linköping arrangerar i juni en pridevecka med kulturinslag, prideparad, föreläsningar, fest och möjlighet till mötesplatser för HBTQI+personer i Linköping. Arrangemanget genomförs i samarbete med både Transammans och Lesbisk makt. Det finns en ideell planeringsgrupp med representanter från samtliga organisationer, vi söker nu en anställd samordnare som har ett övergripande ansvar. Tjänsten är på 20% utslaget på fem månader. Vi tror att inledningsvis arbetar du kanske 10 % i veckan och 30% när arrangemanget närmar sig, utifrån de behov som finns för arrangemanget.
ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare träffar du planeringsgruppen för Pride regelbundet. Du bidrar med dina egna idéer och kontakter till planeringsarbetet. Planeringsgruppen fördelar arbetet, både till idéella krafter och dig som samordnare. Du har kontakt, både via mail, telefon och i möten med RFSL Linköpings styrelse, planeringsgrupp och andra samarbetspartners inför genomförandet av Linköping Pride 2023. Du håller planeringsgrupp och RFSL Linköpings styrelse informerade om hur ditt arbete fortlöper och får också stöd i att ta beslut från dessa. Inför Linköping Pride 2023 kan ett uppdrag också bli att söka mer finansiering eller sponsorer till olika event under veckan. Efter genomförd Pridevecka utför du tillsammans med planeringsgruppen och RFSL Linköpings styrelse en utvärdering av arrangemanget.


Arbetstiderna kan variera då möten ibland genomförs på eftermiddagar/kvällstid/helger. Övrigt har du möjlighet att anpassa tjänsten på ett relativt fritt sätt. Att finnas på plats i Linköping är viktigt, tjänsten går inte att genomföra på distans.


Din profil
- Du har kunskap och erfarenheter av att arbeta med arrangemang, events och/eller projekt.
- Du är en duktig organisatör, kan prioritera i ditt uppdrag och samarbeta med andra. Du behöver vara lyhörd, ta egna initiativ och hitta lösningar inom givna ramar.
- Du har egna erfarenheter av HBTQI+. Du har goda kunskaper om frågor som är viktiga för HBTQI+ personer i Sverige och Linköping.
- Du har lätt för att skapa kontakt. Du har lätt för att kommunicera med olika målgrupper och bygga relationer.
- Du behöver ha goda kunskaper inom administration och ekonomi.


Meriterande
- Du har ett upparbetat kontaktnät i Östergötland och Sverige, inom till HBTQI+
- Kunskaper/erfarenhet av föreningsliv.
- Körkort och tillgång till bil
- Kunskap och kompetens kring frågor som rör trans, intersex och antirasism är meriterande.


Vi erbjuder dig
En visstidsanställning på 20% med start snarast och avslut i juni. Tjänsten är målstyrd och delar av arbetet kommer att ske under kvällar och helger.
Tillträde snarast.


Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan, dock senast den 26 januari 2023. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ordforande@rfsl.linkoping.se, märk ditt mail "Ansökan samordnare".
RFSL Linköping strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald av identiteter och erfarenheter som finns i hbtqi+ gruppen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till en bred representation i arbetsgruppen.
Vid frågor om tjänsten kontakta ordförande i RFSL LInköping , Lisa Nissen (ordforande@rfsl.linkoping.se )
Kollektivavtal finns via Arbetsgivaralliansen

Ansök nu