Omaris TaxiXpert jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Omaris TaxiXpert i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Taxiförare/Taxichaufför

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Feb 5
Om jobbet
Nu söker vi en chaufför till en Tesla model X på deltid/heltid med stationering i Linköping kommun. Du kommer troligtvis att kunna ha taxin parkerad hemma och utgå från din bostad under dina arbetspass, du kan dock under arbetspassen komma att utföra trafik i andra kommuner.


För tjänsten är anställningsstart snarast. Innan anställningsstart kommer utbildning i företagets rutiner och utrustning att genomföras.
Vi ser framförallt sökande som redan innehar taxilegitimationen.


Det jag söker är Linköpings bästa chaufförer. Med bästa, så menar vi dig som inte endast är säker bakom ratten, utan vi söker personer som kan leverera god service, samt med ett glatt humör tar hand om våra kunder. Att köra taxi hos oss handlar framförallt om att erbjuda god service och det är en stor fördel om du gillar mötet med kund och är socialt lagd. Du arbetar med kundkontakt vid varje resa, och du utgör en viktig funktion i vardagen för de som nyttjar våra tjänster.


Vi ser det som ett krav att du besitter dessa egenskaper och kunskaper:
- Serviceminded och gillar att arbeta med människor
- Glatt humör och positiv inställning
- Noggrann och ansvarsfull
- Stresstålig
- God lokalkännedom
- En säker chaufför med erfarenhet bakom ratten

Ansök nu