Sapling AB jobb i Linköping

Hitta lediga jobb hos Sapling AB i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Linköping.

Samordnare Östergötland

Socionom
Läs mer Nov 20
Sapling är en organisation som engagerar sig djupt i att skapa förutsättningar för att skapa en bättre tillvaro för dem i behov. Vi söker nu en engagerad och kompetent Samordnare för våra olika verksamheter, vilket inkluderar skyddat boende, försöks- och träningslägenheter samt jour- och familjehem. Tjänsten innebär att du kommer att resa i tjänsten och ha ett rikstäckande upptagningsområde.
Om Sapling:
Vi på Sapling strävar efter att vara en pålitlig partner för socialtjänsten och vi arbetar aktivt för att skapa lösningar istället för låsningar. Vårt team består av dedikerade samordnare och en engagerad verksamhetschef. Vi är ett litet företag med stora ambitioner och att hitta rätt typ av medarbetare som matchar med vår företagskultur.


Om rollen:
Som Samordnare SoL hos Sapling kommer du att vara en nyckelperson inom vårt team. Du kommer att arbeta nära klienter, arbetsledare, kontaktpersoner och ha regelbunden kontakt med socialtjänsten. Rollen innebär att du kommer att resa och ha ett rikstäckande ansvar för att koordinera och utveckla våra olika verksamheter.


Krav:
Vi söker en person med hög arbetsmoral och kompetens inom området. Det är ett krav att du är utbildad socionom eller likvärdig. Vår rekryteringsprocess kommer också att innefatta personlighetstest, arbetsprov och flertal intervjuer. Som ett litet företag är det viktigt för oss att hitta rätt typ av medarbetare som inte bara har rätt kompetens utan även passar väl in i vår företagskultur.


Vad vi förväntar oss:
Vi förväntar oss att du är entreprenöriell, ser möjligheter och är redo att omvandla idéer till konkreta handlingar. Vi söker någon med en stark psykisk immunitet, förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt och som har en vilja att lösa utmaningar som uppstår.
Vad du kan förvänta dig av oss:
Vi på Sapling stöttar alltid våra medarbetare i att växa i sina yrkesroller och erbjuder möjligheter till intern rekrytering till nyckelpositioner. Vi har kollektivavtal, extern handledning och olika mötesforum för att skapa förutsättningar för framgång. Tjänsten erbjuder möjligheter att omvandla dina intressen och passion till värde för både dig och samhället.


Välkommen med din ansökan till Sapling - det är inte bara ett jobb, det är en livsstil!

Ansök nu

Kontaktperson

Kvinnojoursarbetare
Läs mer Nov 17
VÄNLIGEN LÄS HELA ANNONSEN INNAN DU ANSÖKER.
Vilket län har vi mest behov just nu?
Östergötlands län.
Vilket resultat är du i denna roll ansvarig för?
Att stötta och stärka den våldsutsatta till att ta sig igenom uppbrott från våldsutövare genom praktiskt, teoretiskt och emotionellt stöd så att individen vid avslutad placering har de verktyg och det nätverk som behövs för ett fortsatt tryggt liv. Att genomföra och dokumentera arbetet på ett sätt som imponerar.
Vem vi vill att du ska vara?
Du är en person som är kompetent med hög arbetsmoral och god möjlighet att lära dig nya saker fort. Du har en inre drivkraft att konstant utvecklas, är självsäker och vågar stå för dina åsikter samtidigt som du är ödmjuk och självkritisk för att ständigt söka förbättring. Du är en person som vet hur du ska agera för att skapa förutsättningar för att tillgodose behoven
Du har en stark psykisk immunitet. Du vågar kliva ur din bekvämlighetszon och är bekväm med att hålla många bollar i luften samtidigt. Extra meriterande är om du talar fler språk utöver svenska. Du förväntas även vara entreprenöriell.
Vad menar vi på Sapling med entreprenöriell?
Entreprenöriell handlar om en individs förhållningssätt och vilka attityder man har till idéer. Hur snabbt kan man omvandla en idé eller tanke till konkret handling. En förmåga att kunna utvärdera och effektivisera. Sapling tror att det är viktigt för våra medarbetare att träna på ett förhållningssätt där man ser möjligheter istället för låsningar.
Vi är medvetna att inom socialt arbete så finns både positiva och negativa associationer med ordet entreprenörskap eller entreprenöriell. Vår uppfattning som en privat utförare är att det är lutar mer åt det negativa, tyvärr. Låt oss försöka förklara oss och se om du är med på tåget. Sapling drivs av att skapa resultat som gynnar våra klienter och vår uppdragsgivare. För detta behövs en inställning där vi är kompetenta inom vårt område, kreativa och kan omvandla idéer till konkreta handlingar. Vi finner lösningar på komplexa situationer. Vi arbetar utifrån ett strukturerat arbetsprocess där vi vågar utmana oss själva och vår omgivning.
Vi har till våra roller inom organisationen ett rollavtal som förtydligar vilka beteenden som efterfrågas och vilka resultat som förväntas uppfyllas.
Vad förväntar vi oss mer utav dig?
Du bidrar aktivt till en god social miljö genom att vara en stöttande och god arbetskamrat, deltar i sociala aktiviteter, hjälper till att introducera nya medarbetare samt motverkar aktivt all form av särbehandling.
Men givet alla seriösa antaganden hittills vad vore en arbetsplats utan humor och skratt.
Detta är en operativ roll som konstant kräver pusselläggande med en stor vilja att lösa utmaningar som uppstår. Vi söker någon med en stor flexibilitet i sin tillvaro och möjlighet att vid kort varsel ställa in sig för tjänstgöring.
Vad du kan förvänta dig av oss?
Vi stöttar alltid våra medarbetare att ta nya kliv i sina yrkesroller och rekryterar ofta internt till nyckelpositioner. Vi har kollektivavtal. Vi har extern handledning och har flera olika mötesforum för att skapa förutsättningar att nå våra mål och vision. I rollen får du möjlighet för utvecklingstid som är för att omvandla dina intressen och passion så det skapas värde för dig, Sapling och samhället i stort.

Ansök nu