Administration, ekonomi, juridik jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Fullstackutvecklare med intresse för journalistik

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 24
Om tjänsten:

Har du ett brinnande intresse för att möjliggöra journalistik samt brinner för IT? Då kan denna tjänst som fullstackutvecklare på Roxen vara något för dig.

I denna tjänst kommer du få möjligheten att arbeta med att vidareutveckla och underhålla Roxen Editorial Portal, vilket är ett
branschledande och väletablerat redaktionellt system som används av
nyhetsredaktioner världen över. Du kommer även få jobba med en del testning samt dokumentation. Vidare kommer du också bli en viktig del gällande Roxen-support, vilket innefattar arbetsuppgifter som att hjälpa kunder med felsökningar och analyser.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är en lagspelare med stort driv och som är initiativtagande. Som person bör du vara strukturerad och vara en analytisk problemlösare som har har lätt att ta till sig ny teknik. För att passa i rollen ska du ha goda kunskaper i objektorienterad programmering och gärna ha erfarenhet av Linux. Du ska även kunna svenska och engelska flytande i båda skrift och tal.

Om Roxen:
Roxen
jobbar med redaktionella system och skapar mallar till tidningar för att
effektivisera layouten. Detta gällande exempelvis placering av text hos
redaktionerna. Roxen har dessutom själva utvecklat ett spännande system för detta som kallas Repas, vilket kan liknas med att
jobba i C++ och Java. Bolaget finns idag etablerat i Sverige, Norge, USA och Sydamerika.

Praktisk information:
Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansök nu

Financial Controller till Organic Response

Financial controller
Läs mer Nov 13
Fagerhult Group söker en Financial Controller till den nybildade Smart Lighting enheten Organic Response AB. Värnar du om miljö- och hållbarhetsfrågor och lockas av ett värderingsstyrt bolag med fokus på innovation? Söker du en varierad roll som kombinerar strategiskt och operativt arbete? Då kan det här vara något för dig!

I den nya Smart Lighting enheten kommer du i rollen som Financial Controller utgå från Linköping där du arbetar tillsammans med Organic Response och Seneco, som är de två teknikbolagen som utvecklar Smart Lighting inom Fagerhult Group. Bolagen är i en spännande tillväxtfas och du välkomnas in i en föränderlig och innovativ miljö fylld av möjligheter. Här erbjuds du en positiv atmosfär präglad av samarbete och gemenskap, där du får chansen att växa och samtidigt bidra till ett större syfte.

OM ROLLEN
I rollen som Financial Controller kommer du att röra dig mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för den ekonomiska styrningen av Organic Response AB och vara en del av ledningsgruppen. Du kommer att bistå med ditt strategiska kunnande och din expertis för att besluta om vilka tillvägagångssätt man ska tillämpa för att driva den operativa verksamheten framåt.

Du kommer även hantera det löpande ekonomiska arbetet för bolagen du representerar, vilket bland annat innefattar följande arbetsuppgifter:

- Genomföra kundbeställningar, inköp och betalning av fakturor

- Hantera moms, arbetsgivaravgifter och liknande

- Hantera den ekonomiska rapporteringen i AARO, så som veckorapportering, månadsavslut, månadsrapporter och analysarbete

- Bedriva budget- och prognosarbete

- Ansvara för årsredovisningen

Utöver detta kommer du agera ambassadör för kulturen och gemenskapen i ditt team samt för koncernen i helhet. Du har en viktig roll i att sprida de positiva värdena som vi tror att du delar med oss - varje dag!

VEM ÄR DU?
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser! Vi tror att du är en kommunikativ lagspelare som trivs bra med att samarbeta nära andra samtidigt som du har utvecklat ett gott självledarskap. Du har förmågan att reflektera och se bortom uppgifter och siffror och är också en vän av ordning och har en naturlig fallenhet för att att hitta kostnadseffektiva lösningar. För att passa och trivas i rollen tror vi även att du har följande egenskaper:

- En god förmåga att organisera, strukturera och leda ditt arbete

- Analytisk och logiskt tänkande

- Lösningsorienterad

- Förmåga att skifta perspektiv mellan detaljnivå och helhet

- Prestigelös och bekväm med variationen som ingår i arbetet

För att lyckas i rollen tror vi även att följande punkter stämmer in på dig:

- Akademisk bakgrund inom ekonomi-/finansområdet

- Minst fem års relevant erfarenhet

- Goda kunskaper i ekonomisystem och program

- Fagerhult Group är ett engelsktalande företag med global täckning, så det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi ser potential och söker dig som har en stark drivkraft och ambition att utvecklas vidare. Låter rollen som ett spännande nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

OM BOLAGET
Fagerhult Group skapar professionella belysningslösningar präglade av högklassig design, prestanda, estetik och energieffektivitet. Bolaget lever och andas sina kärnvärden som står för att se möjligheter, vara nyfikna och engagerade tillsammans samt att sikta högt. Fagerhult Group består av 12 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Koncernen har en tydlig inriktning mot innovation och en stark vilja att driva den tekniska utvecklingen framåt med hållbarhet i fokus.

Fagerhult Groups hållbarhetsagenda "Positive Change for Better Living" spelar en väsentlig roll i affärsstrategin och den dagliga verksamheten. Den definierar också de fyra fokusområdena med långsiktiga ambitioner och definierade aktiviteter; ansvarsfulla relationer, ansvarsfulla operationer, cirkulära lösningar och att vara en kunskapsledare. Fagerhult Group strävar efter att ha netto-nollutsläpp senast 2045 och fokuserar på energieffektiva belysningslösningar för att minska sin klimatpåverkan. Målen inkluderar en 70-procentig minskning av utsläppen fram till 2030. Smart Lighting spelar en central uppgift för att nå de högt uppsatta hållbarhetsmålen. Fagerhult Group har nyligen fått sina mål för minskade utsläpp godkända av Science Based Targets initiative (SBTi), en organisation som arbetar globalt med målet att företag ska sätta ambitiösa mål i linje med klimatvetenskapen.

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning hos Organic Response AB. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson på love@a-hub.se eller Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På kontoret i centrala Linköping, samt erbjuds ett flexibelt hybridupplägg

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Systemutvecklare till IT-bolag i tillväxt!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Vi söker nu flera systemutvecklare som precis som vi vill jobba i teknikens framkant.

I rollen som konsult hos oss får du ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. Våra kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

Din profil
Vi söker såväl dig som är junior som senior inom området! Vi tror att du som söker tjänsten nyligen har tagit examen inom programmeringsområdet, eller har hunnit arbeta alltifrån ett till flera år med programmering. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör inom exempelvis datateknik eller motsvarande. Erfarenhet och kunskap kan i viss mån väga upp för avsaknad av fullständig utbildning. Det är meriterande om du har jobbat som systemutvecklare i arbetslivet eller med egna hobbyprojekt.

Vilket programmeringsspråk du har kunskaper i är sekundärt men vi tror att du har ett par språk som du är extra förtjust i. Du kan exempelvis ha allmänt goda kunskaper inom något av programmeringsspråken C#, C++, Java och/eller Python. Du ska ha god förståelse för agila utvecklingsmetoder, exempelvis Scrum. Du ska även ha god förståelse av både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, som drivs av att arbeta med ny teknik och att hänga med i branschens utveckling. Att du gillar att koda och att hitta lösningar på problem bör komma som en självklarhet. Vi tror att du är analytiskt lagd, har ett stort initiativtagande, gillar att arbeta systematiskt och har fötterna på jorden. I ditt arbete som konsult läggs stor vikt på att kunna samarbeta med andra på ett konstruktivt sätt och att kunna leverera projekt på utsatt tid.

Vilka är vi?
SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Vi grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare tre städer, och vi finns idag även i Stockholm, Västerås och Luleå.

SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som våra konsulter ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar hos våra kunder. SysPartner lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vad du själv kan inbringa till företaget. Att ta med sig sina personliga intressen till arbetsplatsen är mer än uppskattat! Du kommer som medarbetare att få ta del av givmilda personalförmåner och få vara delaktig i en mängd sociala aktiviteter som ordnas av företaget årligen.

Blir du nyfiken? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundansvarig Projektledare

Backofficepersonal
Läs mer Nov 2
SÖKES:
Kundansvarig projektledare till SafeTeam i Linköping

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!
Johanna på SafeTeam berättar:

En längre intervju med Johanna hittar du här.Varför jobba på SafeTeam?
Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor - men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 200 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.Nu expanderar SafeTeam och etablerar sig i Östergötland
Vi öppnar ett nytt kontor i Linköping och till detta nya kontor söker vi nya kollegor. Är det du, eller känner du någon som skulle passa som kundansvarig projektledare i vår nya region?Vad ingår i jobbet?
Du kommer att tillhöra affärsområdet Retail- & Rikskunder, som även har medarbetare i Sickla i Stockholm. Vi jobbar med kunder som har rikstäckande avtal med oss, exempelvis flera stora butikskedjor. För några av dessa kunder blir du kontaktpersonen för alla säkerhetsfrågor. Du håller sedan ihop leveranserna i hela landet och kommunicerar med alla inblandade: tekniker, samarbetspartners, leverantörer och tekniska experter.

Du driver försäljning, sätter ihop lösningar, upprättar kalkyler, offerter, genomför inköp och säkerställer genomförande av projekt. Du skapar kravspecifikationer och instruktioner till installatörerna och kvalitetssäkrar deras arbete. Tjänsten innefattar även support via telefon för våra kunder där du tillsammans med vår koordinator upprättar lathundar och agerar stödfunktion vid frågor.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med koordinatorer, övriga projektledare och våra projektörer på affärsområdet samt löpande kontakt med kunder och samarbetspartners. Resor kan förekomma, dock inte i stor omfattning och det beror på hur du lägger upp ditt arbete.

I rollen finns stödfunktioner tillgängliga i rollerna koordinator och projektör. Kundernas telefonsamtal, supportärenden och mejl sköts i första hand av koordinatorer. Projektörerna stödjer dig i ditt arbete genom att sätta ihop tekniska lösningar. Affärsutvecklaren hjälper dig i säljarbetet och avtalsförhandlingar med kunder.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för Retail- & Rikskunder.

Inom affärsområdet samarbetar vi mycket och ser det som naturligt att hjälpa varandra. Detta innefattar avlastning av varandras arbetsuppgifter vid semestrar och när det är högt tryck. Därför är det viktigt att du, precis som vi, är flexibel och ser arbetet på avdelningen som en helhet. Vårt täta samarbete fungerar väl och är en naturlig del av vardagen.

Var?

Det nya kontoret i Linköping öppnar i det fina området Mjärdevi, adressen är Teknikringen 1C. Lokalen nyrenoveras just nu (kommer pågå under hösten 2023) och anpassas för att passa vår verksamhet. Tills lokalen är klar sitter vi i Vita Huset på Universitetsvägen 14, bara ett par hundra meter ifrån Teknikringen 1C.

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:

- erfarenhet av kundrelationer och försäljning B2B

- god datorvana

- god teknisk förståelse

- förmåga att ge hög service - "det där lilla extra" - till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen, produktkännedom inom CCTV/passersystem/lås/larm/jalusier samt erfarenhet av projektledning. Kunskaper i nätverk och i programmen Toolbox, Navision och AutoCad är meriterande, men inget krav. Liksom B-körkort.

Vi vill att du är driven och ansvarstagande. Du slutför alltid det du påbörjat och har viljan att leverera i alla lägen. Du värderar relationer högt och vill alltid ge god service. Du anstränger dig för att förstå tekniken och är nyfiken på att ständigt lära dig nya saker. Ordning och reda är naturligt för dig. Du följer alltid regler och processer samt förbättrar löpande ditt sätt att arbeta.

Passar vi ihop?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

Vi har formulerat det såhär:

SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Nyfiken på vad andra SafeTeam:are säger?
Se filmen där flera medarbetare berättar om hur det är att jobba på SafeTeam.

När kan du börja?
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 30 november.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, Erik Lindgren, erik.lindgren@safeteam.se.

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-priva...

Ansök nu

Vi söker en Data Engineer till Tekniska Verken!

Databasutvecklare
Läs mer Okt 20
Om oss: Vi på Tekniska Verken bjuder in dig till en spännande digital resa där energisektorn står inför en framtid full av utmaningar och möjligheter. Vårt mål är att bli världens mest resurseffektiva region, och vi fokuserar på att bygga innovativa system, tjänster och produkter tillsammans med våra olika affärsområden. Vi driver allt från microservices i Azure till integration- och dataflöden, Business Intelligence, Front- och Backend samt API:er och mycket mer.

Ditt ansvar: Som Data Engineer kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team och samarbeta nära med data scientists, affärsanalytiker och IT-specialister för att omvandla rådata till meningsfulla insikter och effektiva lösningar. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

- Informationsstrukturering: Ditt arbete kommer att innehålla informationsmodellering, vilket säkerställer att vår data är strukturerad, konsistent och optimerad för våra särskilda verksamhetsbehov.
- Dataoptimering: Du kommer att arbeta aktivt med att förbättra våra metoder för datainsamling och hantera våra informationssystem för att säkerställa snabb och korrekt åtkomst till data.
- Samarbete för insikter: I nära samarbete med vårt team av dataanalytiker och datavetare kommer du att hjälpa till att omvandla rådata till meningsfulla och värdefulla insikter som kan användas för att förbättra vår verksamhet.
- Dataintegration: En viktig del av ditt ansvar kommer att vara att implementera och underhålla ETL-processer, vilka är nödvändiga för att integrera data från olika källor på ett effektivt och konsekvent sätt.

Vem vi söker: Vi letar efter en självgående person som tar ansvar för din prestation och tar tillvara på sin egen kapacitet till problemlösning. Du är öppen för förändring, har en stark nyfikenhet för nya tekniker och kan snabbt anpassa dig till nya krav och behov. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor och strävar efter kontinuerlig utveckling. Du tror på kraften i samarbete och skapar en miljö där alla kan lära sig och bidra.

Krav och meriter :

- Relevant eftergymnasial utbildning inom programmering/systemutveckling.
- Erfarenhet av databasdesign och databasadministration, inklusive färdigheter i och datastrukturer.
- Erfarenhet av ETL-processer och dataintegritet.
- Kunskap om molnbaserade databaser och databastjänster, som Azure Databricks.
- Färdigheter i Python.
- Erfarenhet av datahantering i storskaliga miljöer och Big Data-teknik.
- Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande om du har:

- Förståelse för maskininlärning och AI-tekniker inom datahantering och analys.
- Erfarenhet av verktyg och ramverk som Apache Spark eller Elasticsearch.
- Arbete med datavisualisering och Power BI.

Ansökan: Om du är redo att vara en del av vårt team och vill vara med på vår digitaliseringsresa, skicka in din ansökan nu. Vi ser fram emot att välkomna dig till Tekniska Verken och arbeta tillsammans för en mer resurseffektiv framtid!

Har du frågor är du välkommen att kontakta julia.lagerblad@tekniskaverken.se

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Museivärdar

Receptionist, telefonist
Läs mer Okt 26
Välkommen till Östergötlands museum - en livfull mötesplats som förutom att förvalta och visa konst- och kulturhistoria också bjuder in våra besökare till guidade visningar, workshops, restaurangbesök, museibutik, konferenser samt studiecirklar och nätverk. Förutom den publika verksamheten förvaltar vi också ett flertal kulturfastigheter i Östergötland så som Löfstad slott och Smedstorp dubbelgård samt bedriver affärsverksamhet inom arkeologi, konservering och byggnadsvård. Nu vill vi bli fler museivärdar!

Om tjänsten
Som museivärd hos oss ingår du i vårt team som arbetar med värdskap, reception och försäljning på Östergötlands museum.

Från vår reception och butik välkomnar du besökarna och ger tydlig vägledning om innehåll och utbud på museet samt arbetar med försäljning av varor i museibutiken. Du arbetar före, under och efter evenemang, tar emot frågor och bokningar samt välkomnar och startar upp konferensgäster med ljud och video.

Utöver arbete på museet så är du som museivärd även med vid aktiviteter på museets filialer runt om i länet. Vi ordnar regelbundet guidningar, temadagar och familjeaktiviteter där du som museivärd bidrar till inspirerande kulturupplevelser.

I dina arbetsuppgifter ingår:

- värdskap och service till museibesökare och konferensgäster
- försäljning i museibutiken
- städning av reception och museibutik
- hålla visningar av våra utställningar
- arbete vid arrangemang och barnkalas
- skapande aktiviteter för barn och unga

Arbetet är vid behov och är i huvudsak förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger. Även arbete dagtid kan förekomma. Tjänsten är placerad vid Östergötlands museum i Linköping men arbete förekommer även runt om i länet.

Kvalifikationer

- goda språkkunskaper i svenska och engelska

- du är intresserad av historia, konst eller kultur

Meriterande

- pågående eller avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom turism och service, kultur- eller konstvetenskap eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig

- ytterligare språkkunskaper

- erfarenhet av arbete inom besöksnäring, hotell, museibransch eller annan typ av serviceyrke

- B-körkort

Vi söker dig som brinner för att möta människor, är lyhörd, har en blick för vad som behöver göras och tar ansvar för att det blir gjort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning: Arbete på schema och efter behov.
Timlön enligt överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan senast söndag 12 november 2023. Urval sker löpande och tillsättningar kan ske före sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Gabriela Huk på tel. 013-23 03 62, gabriela.huk@ostergotlandsmuseum.se

Facklig kontaktperson är Mikael Lindberg, fackförbundet Vision tel. 013-23 03 75, mikael.lindberg@ostergotlandsmuseum.se

Vi har valt våra rekryteringskanaler och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från säljare av rekryterings- och bemanningstjänster samt andra rekryteringskanaler.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.ostergotlandsmuseum.se (http://www.ostergotlandsmuseum.se/).

Välkommen till oss!

Ansök nu

ICT Engineer - Hydra Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 23
We are currently looking for a consultant for the position of ICT Engineer - Hydra Developer for a client in Linköping!

Start: 11/01/2023
End: 09/30/2024

Scope: 100%

The assignment will be carried out at the client's premises in Linköping.

Information about the assignment:

The client is searching for a qualified software developer to join an existing team, which includes both employees and consultants, dedicated to the Configuration Management Database known as Hydra.

The existing team is responsible for the development and operation of Hydra and its related sub-services, including the frontend, API, Continuous Integration (CI) environment, deployment automation, and server/container infrastructure.

The main tasks include feature development, which involves requirement gathering, investigation, technical design, UX/Usability considerations, code development, testing, verification, and deployment.

The individual is also expected to participate in the regular operations rotation, handling user-reported bugs and support requests, and maintaining and improving the infrastructure for service hosting, CI, deployment, log handling, and monitoring environments.

The person will be part of an open and collaborative team environment and regularly reflect on current ways of working to propose improvements.

Mandatory Requirements:

The successful candidate should have 3-7 years of experience with a competence profile corresponding to Developer job stage 5 (M) or 6 (Sr) with the following specifics:

- Experience in developing REST API CRUD applications

- Experience in creating React/Angular/Vue SPA applications

- Experience in developing user interfaces with a UX approach.

- Experience with testing and CI/CD tools

- Experience with containerized service deployment

- Used to working in a team with an Agile-based way of working.

- Experience with DevOps

- Customer-oriented and service-minded

Additionally, preference will be given to candidates with at least 2-3 years of experience in as many as possible of the following languages/frameworks/tools:

- My

- TypeScript

- Angular

- Python

- Kotlin / Java Spring Boot

- SASS

- Bootstrap

- Jenkins

- Angular Material

- D3.js

- PHP

- Laravel

Desired Requirements:

Any experience in data science, data analysis, and/or machine learning is also meriting.

Please apply by October 25th with the following:

- Updated CV in Word format.

- Your availability.

- Desired remuneration.

Ansök nu

Junior systemingenjör till Saab Dynamics

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 20
Tog du nyligen examen inom teknisk fysik eller datateknik och vill arbeta med framtidens avancerade sensorsystem för undervattensfarkoster?
Saab Dynamics söker nu en nyexaminerad systemingenjör med intresse för simulering. Rollen är kopplad till ett talangprogram som ger dig den ultimata övergången mellan studier och arbetsliv!

Att jobba som junior systemingenjör hos Saab Dynamics

Som junior systemingenjör kommer du att arbeta i ett tight team på 10 personer. Teamet ansvarar för funktionsutveckling, där du som junior kommer arbeta med signalbehandling och simulering inom system design. Du kommer att arbeta med systemdesign, sensorutveckling, algoritmutveckling och signalbehandling för hydroakustiska system med tekniker som Matlab och Python.

Du kommer att arbeta i en varierande roll som både innefattar att vara i labbmiljö men även att ut och testa produkten för att samla in data.

Rollen är placerad i Linköping.

Att vara konsult på Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är specialister på att ge unga techtalanger den ultimata starten på arbetslivet. För denna roll kommer du att bli anställd av Nexer Tech Talent men arbeta hos Saab i Linköping. Du kommer även att få ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram där du får möjlighet att utveckla och fördjupa dina tekniska kunskaper i områden som AI, Cloud och cybersäkerhet, men även inom tex. ledarskap och personlig utveckling.

Du kommer att coachas av en mentor hos Saab samt en konsultchef på Nexer Tech Talent. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och bjuds ofta in på gemensamma aktiviteter så som föreläsningar, afterwork och lunchträffar. Efter framgångsrikt genomförande av konsultuppdraget är intentionen att du erbjuds en anställning hos Saab.Vi söker dig som:

- Är i början av din karriär och har en kandidat/masterexamen inom teknisk fysik, matematik eller datateknik

- Har ett intresse för problemlösning och dataanalys

- Som person är du en analytisk och en lagspelare

- Har goda kunskaper i Matlab

Ansökan

Låter detta som något för dig? Vi arbetar löpande med rekryteringen, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Tech Recruiter William Bodell på william.bodell@nexergroup.com

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är specialiserade på att ge nyutexaminerade techtalanger en ultimat start på karriären genom våra ettåriga talangprogram. Vi matchar talangers unika kompetens, personlighet och potential med ett uppdrag hos ett av Sveriges främsta bolag. Uppdraget varvas med en gedigen utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter. Nexer Tech Talent ger techtalanger en ultimat övergång mellan studier och arbetsliv och en brant utvecklingskurva mot en lovande framtid. Vi är en del av Nexer Group - ett techbolag med djupa rötter i svenskt entreprenörskap och innovation. Tillsammans är vi över 4500 medarbetare i 14 länder som i mer än 35 år hjälpt våra kunder att ligga steget före både strategiskt, teknologiskt och kommunikativt.

Om Saab Dynamics

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här (https://www.saab.com/about)

Ansök nu

Affärsstöd på deltid till A-hub Östergötland!

Administrativ assistent
Läs mer Okt 19
Är du student och söker en flexibel deltidstjänst inom ett expansivt bolag med kollegor som uppmuntrar, firar och har roligt längs vägen? Då kan det vara just dig vi söker!

OM OSS
A-hub öppnade i Linköping för cirka två år sedan och har sedan dess haft en spännande och utvecklande tid som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Under uppstarten har vi inlett flertalet stora kundsamarbeten och bidragit till att många kandidater fått möjligheten att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären hos våra kunder.

Vi har över 35 års gemensam erfarenhet från branschen och arbetsmarknaden i Östergötland. Tillsammans har vi haft modet att anta utmaningar med tilltro och samtidigt levererat med mycket goda resultat.

Vi är ett team som kantas av vår egen unika kultur av öppenhjärtlig omtanke, glädje och särskiljande kompetens. Vi är ett gäng som vågar utmana, både varandra och valda sanningar. Vi tror också att det är just det som tilltalar dig - att våga det andra räds och se styrkan i varje individs kraft!

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill ha en flexibel deltidstjänst att bygga upp din arbetslivserfarenhet med under studietiden. Du kommer agera affärsstöd till vår innesäljsfunktion och främst arbeta med prospektering och affärsadministration. Dina arbetsuppgifter är främst kopplade till vårt CRM-system.

A-hub är en medarbetaranpassad arbetsgivare för dig som är målinriktad och gillar att vara med och påverka i en flexibel samt entreprenöriell miljö. Vi erbjuder frihet under ansvar och självklart stort förtroende. Du kommer att vara med på en häftig tillväxtresa där du får vara med och göra skillnad!

VEM ÄR DU?

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Med det sagt vill vi ändå att du studerar på högskola/universitet samt har:

- Ett öga för struktur, du tycker om att ha ordning och reda

- Förmågan att motivera dig själv och arbeta självständigt

- Nyfikenhet och en positiv inställning till nya utmaningar

- Engagemang och en analytisk ådra, samt är initiativtagande och pålitlig

För ett gott samarbete tror vi att du har förmågan och viljan att överträffa förväntningar. Du vill jobba med likasinnade kollegor som uppmuntrar i stället för att begränsa och som inte glömmer bort att ha roligt och fira längs vägen!

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Cirka 4-8 timmar/vecka eller enligt överenskommelse

Placering: Linköping

Lön: Timbaserad

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-generalist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 17
Cambio is a market-leading supplier with a comprehensive offering for the entire healthcare and care chain. The goal is to offer the most innovative and cohesive solutions for regions and municipalities. We are growing continuously and now have about 900 employees in several countries.

Do you want to make a difference for our employees and managers at Cambio, so they can make a difference for society? Then this People Success Generalist (a role also known as HR-generalist in other companies) role might be for you!

People Success Generalist

Cambio is looking for a People Success Generalist to join our People Success (PS) team placed in Linköping or Stockholm. In your role as a PS Generalist, you will be part of our PS Core-team, and to sum up briefly, handle the employee lifecycle and the different tasks that it entails at Cambio. Your daily scope of work is varied, and to give some examples, your tasks include everything from processing salaries together with our external salary provider, to issuing employment contracts and helping our employees and managers with different personnel related questions. In addition to that you will also act as a first line support in matters regarding PS, handling employee leaves, auditing and maintaining employee records in our HR-system Workday, terminations, and support and collaborate with the other members of our brilliant team!

From time to time, you will get the opportunity to participate in or drive different HR-related or company related projects, both locally and globally.

Our offices in Linköping and Stockholm are both centrally located with good commuting options. At Cambio, we encourage taking initiatives that contribute to the development of the company and ourselves. For us, it is important that you should have the opportunity to grow, both as a person and as an employee. Our culture is described through the words “Trust, “Care” and “Together” which permeate everything we do.

About you

We are looking for a person who enjoys working in a fast-paced, international environment, who likes to drive own initiatives but also enjoys collaboration.

You are a relationship builder, communicative with colleagues both within the PS team and with the rest of our colleagues at Cambio, thorough in what you do, proactive and reflective when working and making decisions, and self-driven. You have the ability to work unsupervised, prioritize tasks and you are well structured and organized. You also enjoy a good laugh and the occasional festivity with your colleagues.

Requirements

- University degree or other post-secondary education within relevant field

- 2+ years working experience working in broad roles as an HR-administrator, HR- generalist or similar

- Good understanding of Swedish labor laws

- Experience of working with an HR/HCM system

- Good communication skills, both verbal and written, in both Swedish and English

It’s a bonus if you

- Have worked within the IT-industry.

- Have experience of working with Workday (our HRM)

- Have a fundamental understanding of best practice as it relates to core HR activity; meaning compensation, benefits etc.

Place of employment: Linköping or Stockholm

Scope: Full time

Form of employment:?Permanent employment, 6 months trial period

We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible via the link.

We encourage and eagerly welcome all applications, but we will only consider candidates who are located and have the legal right to work in in Sweden. We will ask for verification during the process.

The PS Generalist will have access to sensitive personal data and a background check on the final candidate will be required.

We look forward to receiving your application!

Read more about us at?here!

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 27
Om LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med lokalt ägda företag på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. LR Revision & Redovisning Östergyllen AB med kontor i Linköping, Borensberg och Motala söker vi nu en kundfokuserad redovisningskonsult med placering i Linköping.

Om rollen

Som redovisningskonsult hos LR Revision & Redovisning får du en mångsidig och spännande roll där du stödjer företagets kunder med en rad olika uppgifter från löpande bokföring till bokslut och avrapportering där en aktiv rådgivningsroll ständigt finns närvarande. Dessutom arbetar vi aktivt i digitaliseringsprocessen samt nyttjande av automatisering. Du kommer i din omgivning att ha erfarna medarbetare att diskutera frågor med som uppkommer både lokalt på kontoret samt inom nätverket. Du erbjuds en trygg och familjär arbetsmiljö där ingen arbetsdag är den andra lik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Löpande redovisning och avstämningar

- Skattedeklarationer

- Upprättande av bokslut och inkomstdeklarationer

- Årsredovisningar

- Rådgivning i de olika arbetsmomenten

Övriga arbetsuppgifter tillkommer och framförallt varierar de utifrån dina kunders enskilda behov.

Din profil

Vi söker dig som är kunnig inom redovisning och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du har flerårig erfarenhet från området och ser det som meriterande om du också besitter en eftergymnasial utbildning på området. Du bör ha goda data- och systemkunskaper och ha vana av att arbeta i Fortnox.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, ordningsam och social. Du har förmågan att hantera stressiga situationer då arbetsbelastningen kan variera. Samtidigt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och lugnt sätt. Du är ambitiös och har ett nyfiket sinne, redo att lära dig mer inom redovisningsområdet. Du trivs i en ansvarsfull roll och är redo att bidra till vår fortsatta utveckling.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet och vi rekommenderar dig att genomföra testet i samband med ansökan. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Senior Software Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 16
Cambio is one of the Nordics' leading suppliers in e-health with a comprehensive offering for the entire health and care chain. Our e-health solutions support healthcare professionals in their daily work and offer patients safer and more easily accessible care. We are proud to be an important part of Swedish healthcare. We are growing continuously and now have about 800 employees in several countries.

The position

Do you want to be a part of how healthcare systems of the future will play a role in healthcare and welfare improvement? Do you enjoy solving challenging technical problems? Do you want to work with complex information systems that have very high requirements to scale?

If so, then we have got a fantastic opportunity for you to become a member of our Platform team with colleagues both in Sweden and Sri Lanka. Our mission is to provide the platform and tooling both for the Cambio customers but also for our application developers to give them great possibilities to create awesome experiences for our customers.

As a senior software engineer in COSMIC Platform, you will be a part of an agile team with product owner and developers improving and refining the technical architecture of the product, making sure that the development aligns with the technical vision of the company and securing scalability, reliability, and availability of the product.

About you

You are a hands-on, technical person with a passion for all stages of software development. You are a mature and responsible team player and can also act as a leader for your team. You have a great interest in technology and are passionate about programming. You understand complex and abstract concepts and you can explain them in an understandable manner. You have a DevOps mindset and always strive for improvement.

Requirements?

- 5+ years hands-on experience in Java or other object-oriented programming languages.

- Experience working with integrations in high-volume distributed systems.?

- Good understanding of service oriented architectures, performance optimization techniques

- Experience in Docker, Kubernetes, OpenShift or other container platform solutions

- Speaks and writes English fluently

It's a bonus if you have

- Experience in JBoss or similar application servers.

- Experience with Event driven solutions such as Redhat AMQ or Apache Kafka

- Experience with test automation

- Interest to push the DevOps mindset?

- Experience in MS

Place of employment: Linköping or Stockholm

At Cambio we value a healthy work-life balance, and to encourage that we apply a hybrid working-model. Together with your team you decide which days you work at the office. On the remaining days you can work remotely from home, but you are always more than welcome to work at the office too.

Scope: Full time

Form of employment: Permanent employment, 6 months trial period

Other: We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible via the link.

We look forward to receiving your application!

Read more about us here!

Are you interested in Cambio but you don’t feel that this position is the perfect match? Check out our other open positions at the career site here!

Ansök nu

Redovisningskonsult till familjärt bolag i Linköping!

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 16
Om LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med lokalt ägda företag på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. LR Revision & Redovisning Östergyllen AB med kontor i Linköping, Borensberg och Motala söker vi nu en kundfokuserad redovisningskonsult med placering i Linköping.

Om rollen

Som redovisningskonsult hos LR Revision & Redovisning får du en mångsidig och spännande roll där du stödjer företagets kunder med en rad olika uppgifter från löpande bokföring till bokslut och avrapportering där en aktiv rådgivningsroll ständigt finns närvarande. Dessutom arbetar vi aktivt i digitaliseringsprocessen samt nyttjande av automatisering. Du kommer i din omgivning att ha erfarna medarbetare att diskutera frågor med som uppkommer både lokalt på kontoret samt inom nätverket. Du erbjuds en trygg och familjär arbetsmiljö där ingen arbetsdag är den andra lik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Löpande redovisning och avstämningar

- Skattedeklarationer

- Upprättande av bokslut och inkomstdeklarationer

- Årsredovisningar

- Rådgivning i de olika arbetsmomenten

Övriga arbetsuppgifter tillkommer och framförallt varierar de utifrån dina kunders enskilda behov.

Din profil

Vi söker dig som är kunnig inom redovisning och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du har flerårig erfarenhet från området och ser det som meriterande om du också besitter en eftergymnasial utbildning på området. Du bör ha goda data- och systemkunskaper och ha vana av att arbeta i Fortnox.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, ordningsam och social. Du har förmågan att hantera stressiga situationer då arbetsbelastningen kan variera. Samtidigt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och lugnt sätt. Du är ambitiös och har ett nyfiket sinne, redo att lära dig mer inom redovisningsområdet. Du trivs i en ansvarsfull roll och är redo att bidra till vår fortsatta utveckling.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet och vi rekommenderar dig att genomföra testet i samband med ansökan. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Karriärkonsult

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Okt 12
Arena matchning söker en driven och målinriktad person som har stark vilja att coacha individer och matcha dem rätt till arbete eller utbildning inom ramen för Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha. Som konsult/jobbcoach genomför du olika insatser både på individ och gruppnivå som kartläggning av resurser, ansökningshandlingar, föreläsningar, anordna praktikplatser samt ha coachande samtal. Du har möjlighet att vara kreativ och anpassa ditt arbete efter individen vilket gör arbetet både roligt och fartfyllt. Du kommer också att ha tät kontakt med arbetsgivare/företag så det är en fördel om du har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du behöver därför ha körkort och tillgång till egen bil.

KRAV

Alternativ 1:
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom något av följande områden:
Arbetsliv
Organisation och personalarbete
Studie- och yrkesvägledning
Företagsekonomi
Psykologi
Beteendevetenskap
Arbetsterapeut utbildning
Socionomutbildning
Samhällsvetenskap
Pedagogik
Juridik
Sociologi
Statsvetenskap
För att en utbildning ska godkännas enligt alternativ 1 ska utbildningens huvudinriktning vara någon av de uppräknade ämnesinriktningarna alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade utbildningsområdena.

Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen
tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den
sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2:
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några
av följande yrken eller arbetsuppgifter:
Arbetsledning med personalansvar
Rekrytering
Omställningsarbete för arbetssökande
Studie- och yrkesvägledning
Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
Af-2021/0076 0034 Kundval Rusta och matcha Publicerad 2021-10-14 15:09
Sida 28/44
Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
Arbete med social- och grupp-psykologi
Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under tre (3) år.

Som person är du prestigelös och flexibel och gillar variation i dina arbetsuppgifter. Att skapa relationer och bygga nätverk är något du känner dig bekväm med och vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i aktuellt geografiskt område. I ditt arbete gör du skillnad och du vill se resultat i dina insatser. Då dagarna kan se olika ut behöver du vara strukturerad, administrativt lagd och ha god förmåga att självständigt planera och ansvara för ditt arbete.

Meriterande är om du har flerspråkig kompetens och/eller tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Störst vikt läggs dock på dina personliga egenskaper samt din vilja att arbeta med tjänsten Rusta och Matcha tillsammans med oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Clinical Project Coordinator / Projektkoordinator till AMRA

Backofficepersonal
Läs mer Okt 18
Who are we?

AMRA Medical is an international health informatics company at the forefront of medical imaging and precision medicine. The company was founded in 2010 as a spin-off of Linköping University, Sweden, with the aim to support transformative care and vital decision-making, from clinical research to clinical care.

AMRA has developed a new global standard in body composition analysis with the ability to automatically produce multiple fat and muscle measurements with unrivaled precision and accuracy, from a single whole-body MRI.

We work with the world’s leading pharma companies and hospitals across the globe. Today we are 35+ employees, operating on an international market, with the need to expand further.

Job assignment:

AMRA is expanding our operations department, and now searches for a Clinical Project Coordinator.

The operations department is responsible for onboarding of new customers, running and monitoring the quality of AMRA’s services to our customers and for continuous delivery of high quality measurements that meet our customers expectations.

You will be an important part of the operations team, both as responsible for onboarding of new imaging sites, but also as a supportive service to our Clinical Project Managers.

Your daily responsibilities will include:

- Planning, performing and follow up on imaging site certifications

- Proactive analysis and improvements of imaging site performances as part of AMRA's services

- Support Clinical Project Managers with data management for deliveries

- Support Clinical Project Managers with configuration and setup of customer projects

- Close interaction with AMRA production team on customer support issues

We are looking for a person who wants to join a young, exciting, and growing company with a focus on medical research. The role will challenge you to develop your skills further and to grow with us at AMRA Medical.

Many of our customers are pharma companies where AMRA is an important endpoint in their clinical trials, therefore adherence to Good Clinical Practice is an important part of our projects.

We believe that you have the following skills:

- Service minded, with the customer in focus

- Strong and adaptive interpersonal communication skills

- Eager to learn and further develop your competence

- Independent, responsive and thorough

- Positive and willing to contribute to our business

- Very comfortable with computers and application software like Excel, Word etc

Valuable experiences:

- University degree in engineering, medicine or pharma

- Work in the medical research area or pharma industry

- Training in, or practical experience of, Good Clinical Practice and 21 CFR Part 11 in clinical trials

Depending on your skills and background the role is flexible, and can be tailored to your experiences. Your personal skills are more important than your professional background.

This is a full-time employment, based in Linköping. Remote work for part of the time can be discussed. It is important that you can communicate clearly in English and Swedish, since we are an international company situated in Sweden.

Application

If you have any questions please feel free to contact Ola Petersson, COO, +46 (0) 72 399 69 89, ola.petersson@amramedical.com or Åsa Callenfors, Director of HR, +46 (0) 70 610 12 57, asa.callenfors@amramedical.com

As the process is ongoing, please submit your application as soon as possible. We kindly refrain from contact with other recruitment firms in this process.

Ansök nu

Revisor till RTL Ekonomi & Revision AB, en del av Klara Consulting-konce...

Revisor
Läs mer Okt 10
Om bolaget och tjänsten

RTL Ekonomi & Revision AB (https://rtlekonomi.se/) är en stark aktör inom revisions-, redovisnings-, löneadministrations- och rådgivningstjänster. Med en gedigen historia som sträcker sig närmare 50 år tillbaka är bolaget idag en kompetent, stabil aktör på marknaden. RTL Ekonomi & Revision AB har nyligen även fått nya ägare i Klara Consulting (https://klaraconsulting.se/), en av landets främsta aktörer inom ekonomitjänster och en flerfaldigt prisbelönt koncern vilket gör att bolaget nu har en tung aktör i ryggen som kan bidra med att ta byrån till nästa nivå. Vill du vara med på resan?

RTL söker nu en auktoriserad revisor med bred kunskap och stort engagemang som är redo för en ny utmaning. På kontoret i Linköping sitter ca 30 härliga medarbetare och här kommer du spela en viktig nyckelroll i revisorsteamet.

På RTL är företagskulturen präglad av engagemang, glädje och gemenskap och i tjänsten erbjuds du:

- Omväxlande arbetsuppgifter inom revisions- och rådgivningsområdet.

- Duktiga och trevliga arbetskamrater som stöttar din utveckling.

- Möjlighet att arbeta med spännande kunder, i denna roll får du överta en gedigen kundstock redan från start.

- Goda förmåner samt en balans mellan arbete och fritid.

- Möjlighet att vara med och bidra till en spännande tillväxtresa samt möjlighet till delägarskap i Klara Consultings koncern.

Arbetsuppgifter

Som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB kommer du som en av fem kvalificerade revisorer spela en viktig roll i teamet och ansvara för olika revisions- och rådgivningsuppdrag där du samarbetar med dedikerade revisorsassistenter.

Du kommer till exempel att:

- Genomföra revisioner och granskningar av finansiella rapporter.

- Identifiera förbättringsområden i interna kontroller och processer.

- Erbjuda skräddarsydda råd och rekommendationer till dina kunder.

- Bygga långsiktiga kundrelationer genom effektiv kommunikation.Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB är du en kommunikativ lagspelare med förmåga att skapa goda långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor och samarbetspartners. Du är analytisk, strukturerad och kan hantera flera uppdrag och frågeställningar samtidigt. Dessutom delar du bolagets passion för företagsutveckling och är peppad på att överta redan befintliga kunduppdrag.Vi söker dig som:

- Är eller nyligen har blivit auktoriserad revisor

- Har B-körkort och tillgång till bil

- Behärskar svenska i såväl tal som skrift

Vill du ha en roll där du både kan påverka och utvecklas? Sök rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB redan idag!Praktisk information

- Start: Januari 2024, med hänsyn till uppsägningstid

- Omfattning: Heltid

- Anställningsform: Tillsvidare

- Lön: Fast enligt överenskommelse

- Placering: Linköping

- Kontaktuppgifter: Vid frågor kontakta elvira.larsson@klaraconsulting.seRekryteringsprocessen hanteras av Klara Consulting. Alla ansökningar går via oss.

Vi tillämpar löpande selektering och?annonsen kan komma att tas ned när vi har ett tillfredsställande urval.Om bolaget

RTL Ekonomi & Revision AB befinner sig i en spännande fas med stark tillväxtambition inom revisions-, redovisnings-, löneadministrations- och rådgivningstjänster. Som en betydande aktör i Linköping har de etablerat sig som en ledande kraft i branschen och har nyligen nya ägare i Klara Consulting, en av landets främsta aktörer på marknaden.

Under RTLs nästan 50 år i Linköping har de utvecklat en gedigen förståelse för behoven hos ägarledda företag och planerar att växa ännu mer framåt tillsammans med Klara Consulting.

Du kan läsa mer om RTL Ekonomi & Revision AB HÄR (https://rtlekonomi.se/)

Ansök nu

Clinical Project Coordinator to AMRA

Backofficepersonal
Läs mer Okt 10
Who are we?

AMRA Medical is an international health informatics company at the forefront of medical imaging and precision medicine. The company was founded in 2010 as a spin-off of Linköping University, Sweden, with the aim to support transformative care and vital decision-making, from clinical research to clinical care.

AMRA has developed a new global standard in body composition analysis with the ability to automatically produce multiple fat and muscle measurements with unrivaled precision and accuracy, from a single whole-body MRI.

We work with the world’s leading pharma companies and hospitals across the globe. Today we are 35+ employees, operating on an international market, with the need to expand further.

Job assignment:

AMRA is expanding our operations department, and now searches for a Clinical Project Coordinator.

The operations department is responsible for onboarding of new customers, running and monitoring the quality of AMRA’s services to our customers and for continuous delivery of high quality measurements that meet our customers expectations.

You will be an important part of the operations team, both as responsible for onboarding of new imaging sites, but also as a supportive service to our Clinical Project Managers.

Your daily responsibilities will include:

- Planning, performing and follow up on imaging site certifications

- Proactive analysis and improvements of imaging site performances as part of AMRA's services

- Support Clinical Project MAnagers with data management for deliveries

- Support Clinical Project Managers with configuration and setup of customer projects

- Close interaction with AMRA production team on customer support issues

We are looking for a person who wants to join a young, exciting, and growing company with a focus on medical research. The role will challenge you to develop your skills further and to grow with us at AMRA Medical.

Many of our customers are pharma companies where AMRA is an important endpoint in their clinical trials, therefore adherence to Good Clinical Practice is an important part of our projects.

We believe that you have the following skills:

- Service minded, with the customer in focus

- Strong and adaptive interpersonal communication skills

- Eager to learn and further develop your competence

- Independent, responsive and thorough

- Positive and willing to contribute to our business

- Very comfortable with computers and application software like Excel, Word etc

Valuable experiences:

- University degree in engineering, medicine or pharma

- Work in the medical research area or pharma industry

- Training in, or practical experience of, Good Clinical Practice and 21 CFR Part 11 in clinical trials

Depending on your skills and background the role is flexible, and can be tailored to your experiences. Your personal skills are more important than your professional background.

This is a full-time employement, based in Linköping. Remote work for part of the time can be discussed. It is important that you can communicate clearly in English and Swedish, since we are an international company situated in Sweden.

Application

If you have any questions please feel free to contact Ola Petersson, COO, +46 (0) 72 399 69 89, ola.petersson@amramedical.com or Åsa Callenfors, Director of HR, +46 (0) 70 610 12 57, asa.callenfors@amramedical.com

As the process is ongoing, please submit your application as soon as possible. We kindly refrain from contact with other recruitment firms in this process.

Ansök nu

Revisor till RTL Ekonomi & Revision AB!

Revisor
Läs mer Okt 9
Om bolaget och tjänsten

RTL Ekonomi & Revision AB (https://rtlekonomi.se/) är en stark aktör inom revisions-, redovisnings-, löneadministrations- och rådgivningstjänster. Med en gedigen historia som sträcker sig närmare 50 år tillbaka är bolaget idag en kompetent, stabil aktör på marknaden. RTL Ekonomi & Revision AB har nyligen även fått nya ägare i Klara Consulting (https://klaraconsulting.se/), en av landets främsta aktörer inom ekonomitjänster och en flerfaldigt prisbelönt koncern vilket gör att bolaget nu har en tung aktör i ryggen som kan bidra med att ta byrån till nästa nivå. Vill du vara med på resan?

RTL söker nu en auktoriserad revisor med bred kunskap och stort engagemang som är redo för en ny utmaning. På kontoret i Linköping sitter ca 30 härliga medarbetare och här kommer du spela en viktig nyckelroll i revisorsteamet.

På RTL är företagskulturen präglad av engagemang, glädje och gemenskap och i tjänsten erbjuds du:

- Omväxlande arbetsuppgifter inom revisions- och rådgivningsområdet.

- Duktiga och trevliga arbetskamrater som stöttar din utveckling.

- Möjlighet att arbeta med spännande kunder, i denna roll får du överta en gedigen kundstock redan från start.

- Goda förmåner samt en balans mellan arbete och fritid.

- Möjlighet att vara med och bidra till en spännande tillväxtresa samt möjlighet till delägarskap i Klara Consultings koncern.Arbetsuppgifter

Som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB kommer du som en av fem kvalificerade revisorer spela en viktig roll i teamet och ansvara för olika revisions- och rådgivningsuppdrag där du samarbetar med dedikerade revisorsassistenter.

Du kommer till exempel att:

- Genomföra revisioner och granskningar av finansiella rapporter.

- Identifiera förbättringsområden i interna kontroller och processer.

- Erbjuda skräddarsydda råd och rekommendationer till dina kunder.

- Bygga långsiktiga kundrelationer genom effektiv kommunikation.Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB är du en kommunikativ lagspelare med förmåga att skapa goda långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor och samarbetspartners. Du är analytisk, strukturerad och kan hantera flera uppdrag och frågeställningar samtidigt. Dessutom delar du bolagets passion för företagsutveckling och är peppad på att överta redan befintliga kunduppdrag.Vi söker dig som:

- Är eller nyligen har blivit auktoriserad revisor

- Har B-körkort och tillgång till bil

- Behärskar svenska i såväl tal som skrift

Vill du ha en roll där du både kan påverka och utvecklas? Sök rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB redan idag!

Praktisk information

- Start: Januari 2024, med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid
- Anställningsform: Tillsvidare
- Lön: Fast enligt överenskommelse
- Placering: Linköping
- Kontaktuppgifter: Vid frågor kontakta elvira.larsson@klaraconsulting.seRekryteringsprocessen hanteras av Klara Consulting. Alla ansökningar går via oss.

Vi tillämpar löpande selektering och?annonsen kan komma att tas ned när vi har ett tillfredsställande urval.Om bolaget

RTL Ekonomi & Revision AB befinner sig i en spännande fas med stark tillväxtambition inom revisions-, redovisnings-, löneadministrations- och rådgivningstjänster. Som en betydande aktör i Linköping har de etablerat sig som en ledande kraft i branschen och har nyligen nya ägare i Klara Consulting, en av landets främsta aktörer på marknaden.

Under RTLs nästan 50 år i Linköping har de utvecklat en gedigen förståelse för behoven hos ägarledda företag och planerar att växa ännu mer framåt tillsammans med Klara Consulting.

Du kan läsa mer om RTL Ekonomi & Revision AB HÄR (https://rtlekonomi.se/)

Ansök nu

Systemutvecklare .Net till Fujitsu Development Studio

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 6
Fujitsu satsar i Linköping. Både på att utöka teamet, men framförallt på dig som nästa medarbetare. Som konsult hos Fujitsu får du vara med och driva spännande kundprojekt inom ett kompetent team med erfarna och härliga kollegor. Du tilldelas stort ansvar att driva kundnära projekt inom nyutveckling och vidareutveckling. Gillar du utmaningar, modern teknik och utveckling i framkant så är detta tjänsten för dig!

VEM ÄR DU
För att lyckas hos oss är det viktigaste vem du är, inte antal års arbetslivserfarenhet av systemutveckling. Vi söker dig som är vetgirig och vill utvecklas. Ställs du inför ett nytt problem - då knyter du kontakter internt, ställer frågor och har förmågan att själv eller tillsammans med övriga teamet hitta en lösning.

Vi lägger även stort värde i din sociala förmåga. Vi tror att du tycker om människor och verkar för ett samarbete där du är kommunikativ och trevlig. Svårare än så är det inte.

På Fujitsu får du ta del av ett unikt och genomtänkt onboardingprogram. Programmet fokuserar på att skapa rätt förutsättningar för dig i din roll samt i samarbetet ut mot kund. Dessutom främjar programmet kompetensdelning mellan kollegor, vilket ger dig en unik möjlighet att lära från erfarna och kompetenta kollegor!

Kompetensutveckling är en central del hos Fujitsu. Det du inte kan idag, det kommer du få lära dig hos dem. Det finns en tydlig plan för hur alla medarbetare ska få rätt förutsättningar att växa på lång sikt - både själva och tillsammans med Fujitsu.

OM ROLLEN/TEKNIKEN
Kärnan i Fujitsus leverans bygger på Microsoft och .Net. Vi ser därför att du har en relevant utbildningsbakgrund inom området - antingen från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Därefter tror vi att du har samlat på dig några års arbetslivserfarenhet, och nu vill ta nästa steg i din karriär!

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet/kunskap inom:

- Systemutveckling .NET/C#

- React, JavaScript, HTML, CSS

- Agilt arbete, såsom Scrum, Kanban eller Extreme programming

- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kunskap/erfarenhet:

- TypeScript, Vue.js, Next.js, Angular

- Entity Framework

- Power Apps (Microsoft Power Platform)

VAD ERBJUDER VI
Som medarbetare hos Fujitsu möter du ny och spännande teknik. Artificiell intelligens, IoT, Big Data, Hybrid IT och mycket mer. Vi erbjuder en hybrid arbetsmiljö med flextider där du får frihet under ansvar att själv lägga upp ditt arbete. Utöver det får du ta del av en inkluderande kultur med stark sammanhållning samtidigt som du får se bortom tekniken och fokusera på den konkreta nyttan för våra kunder, för samhället och för miljön.

OM FUJITSU
Fujitsu är ett världsledande japanskt företag inom IT och kommunikation. Vår marknad bygger på närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi har det globala Fujitsu i ryggen. Det ger oss möjlighet att erbjuda alla våra kunder en bred palett av kreativa lösningar samtidigt som det ger oss de rätta verktygen att vara en föregångare inom innovation. Fujitsu erbjuder en komplett portfölj av tjänster, lösningar och produkter - vi är en global partner i den digitala transformationen

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Linköping, på Fujitsus centrala och nyrenoverade kontor

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till Fujitsu.

I denna process samarbetar Fujitsu med A-hub. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se.

Ansök nu

Quality Assurance/Regulatory Affairs Specialist to AMRA

Kvalitetssamordnare
Läs mer Okt 6
Who are we?

AMRA Medical is a ground-breaking international health informatics company at the forefront of medical imaging and precision medicine. The company was founded in 2010 as a spin-off of Linköping University, Sweden, with the aim to support transformative care and vital decision-making, from clinical research to clinical care.

AMRA has developed a new global standard in body composition analysis with the ability to automatically produce multiple fat and muscle measurements with unrivaled precision and accuracy, from a single whole-body MRI.

We work with the world’s leading pharma companies and hospitals across the globe. Today we are 35+ employees, operating on an international market, with the need to expand further.

Job assignment

AMRA is expanding the QARA team, and now searches for a Quality Assurance and Regulatory Affairs Specialist. You will be an important part of the team, work close to, and be mentored by the SVP Quality Assurance and Regulatory Affairs.

The QARA team drives and monitors all quality and regulatory related work at AMRA group. The team’s responsibility is to assure that the company works in a smooth and efficient way and is compliant with all the laws and regulations.

Your daily responsibities will include:

- Maintenance of the Quality Management system, to support and nurture a smooth and effective way of working in our organization

- Support the organization in handling of complaints and improvements of our product, to ensure safe and efficient products, as well as compliance to applicable requirements

- Support the organization in risk management of our products

- Collect and compile data on the performance of our products and processes

- Support the organization in maintaining a high level of Good Clinical Practice

- Keeping our current medical device registrations up to date

- Perform internal audits of our organization

- Support and participate in external audits done by customers, our Notified Body, Competent authorities, and FDA

Who are we looking for?

We are looking for a person who wants to join a young, exciting, and growing company with a focus on support to medical research. The role will challenge you to develop your skills further and to grow with us at AMRA Medical. The SVP Quality Assurance and Regulatory Affairs will mentor you, when needed. As Amra is a small enterprise, you will be working with both Quality Assurance and Regulatory affairs in parallel. We are continuously improving our adherence to Good Clinical Practice to maintain a high service level to our medical research customers, therefore GCP will play an important role in your work.

We believe that you have the following skills:

- Communicative

- Willing to learn and further develop your skills

- A good listener and able to understand different perspectives

- Structured and observant on patterns and details

- Responsive and thorough

- Purposeful and have a high integrity when striving for the goal

- Positive and willing to contribute to our business

- University degree in engineering, medicine, or pharma

- Experience from the medical device or clinical research industry

Other beneficial skills:

- earlier experience from QA/RA in the medical device industry, meaning knowledge of the standard ISO 13485, or similar

- experience from Good Clinical Practice in clinical trials

Depending on your skills and experience the responsibility is flexible, and together we form the role. Your personal skills are more important than your professional background.

This is a full-time employement, based in Linköping. Remote work for part of the time can be discussed. It is important that you can communicate clearly in English and Swedish,since we are an international company situated in Sweden.

Application

If you have any questions please feel free to contact Åsa Callenfors, Director of HR, +46 (0) 70 610 12 57, asa.callenfors@amramedical.com.

As the process is ongoing, please submit your application as soon as possible. We kindly refrain from contact with other recruitment firms in this process.

Ansök nu

Revisorsassistent

Revisor
Läs mer Nov 27
Om LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med lokalt ägda företag på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. LR Revision & Redovisning Östergyllen AB med kontor i Linköping, Borensberg och Motala söker vi nu en kundfokuserad revisorsassistent med placering i Linköping alternativt/kombinerat i Borensberg.

Om rollen

Vi söker en driven och engagerad revisorsassistent med stort intresse för revision och ekonomi. Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att aktivt delta i revisionsprocessen från planering till avrapportering och bidra till att skapa en högkvalitativ och professionell arbetsmiljö.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i bolaget och målet är att du längre fram ska kunna gå över i en roll som auktoriserad revisor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Möjlighet att delta i uppstartande av blivande revisionskunder

- Planering av revisionsarbete, granskningsinsatser, handläggar- och kundkontakter samt avrapportering

- Samarbete med revisorer och övriga teammedlemmar för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har:

- Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi

- Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Goda data- och systemvetenskaper

Som person tror vi att du:

- Är prestigelös, effektiv och har förmågan att driva ditt arbete framåt med goda resultat

- Är kommunikativ, stöttande, serviceinriktad och noggrann då du kommer att samarbeta tätt med företagets revisorer

- Har förmågan att skapa förtroende och är en lagspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö

Vi erbjuder:

- En dynamisk och utvecklande arbetsmiljö

- Möjlighet att arbeta nära revisorer och få insikt i revisionsprocessen

- Utbildning och möjligheter till vidareutveckling inom ekonomi och revision

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet och vi rekommenderar dig att genomföra testet i samband med ansökan. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Revisorsassistent till bolag med stora utvecklingsmöjligheter!

Revisor
Läs mer Okt 5
Om LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med lokalt ägda företag på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. LR Revision & Redovisning Östergyllen AB med kontor i Linköping, Borensberg och Motala söker vi nu en kundfokuserad revisorsassistent med placering i Linköping alternativt/kombinerat i Borensberg.

Om rollen

Vi söker en driven och engagerad revisorsassistent med stort intresse för revision och ekonomi. Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att aktivt delta i revisionsprocessen från planering till avrapportering och bidra till att skapa en högkvalitativ och professionell arbetsmiljö.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i bolaget och målet är att du längre fram ska kunna gå över i en roll som auktoriserad revisor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Möjlighet att delta i uppstartande av blivande revisionskunder

- Planering av revisionsarbete, granskningsinsatser, handläggar- och kundkontakter samt avrapportering

- Samarbete med revisorer och övriga teammedlemmar för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har:

- Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi

- Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Goda data- och systemvetenskaper

Som person tror vi att du:

- Är prestigelös, effektiv och har förmågan att driva ditt arbete framåt med goda resultat

- Är kommunikativ, stöttande, serviceinriktad och noggrann då du kommer att samarbeta tätt med företagets revisorer

- Har förmågan att skapa förtroende och är en lagspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö

Vi erbjuder:

- En dynamisk och utvecklande arbetsmiljö

- Möjlighet att arbeta nära revisorer och få insikt i revisionsprocessen

- Utbildning och möjligheter till vidareutveckling inom ekonomi och revision

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet och vi rekommenderar dig att genomföra testet i samband med ansökan. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Software Engineer (Cloud) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Engineer - Cloud får du en unik möjlighet att strategiskt bidra till Qvantums unika molnstrategi genom att dela med dig av din personliga expertis och dina egna idéer. Ditt jobb kommer vara att skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin.

Du kommer initiallt ansvara för att:

- Designa och utveckla IoT- och molnlösningar som kopplar Qvantums produkter till molnet

- Utveckla och underhålla livetjänster som visar nyckelindikatorer

- Utveckla tjänster för analysera data och förutse behov av underhåll (predictive maintenance)

- Jobba med ”infrastructure as code”

- Automatisera distributionen av applikationer och tjänster samt distribuera ny applikationsprogramvara

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären, har en utpräglad analytisk förmåga och drivs av att lösa komplicerade och komplexa problem. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Erfarenhet av AWS

- Kunskap om automatisering och forskning inom området, erfarenhet av innovativa metoder samt användning av best praxis-lösningar för molnadministrationsuppgifter.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till konsultbolag i Linköping!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Är du en talangfull ingenjör som vill få en flygande start på din karriär som mjukvaruutvecklare? Vill du samla på dig värdefull kunskap och erfarenhet som kommer att följa med dig genom hela din professionella karriär? Just nu söker vi dig som vill rivstarta din karriär som mjukvaruutvecklare och konsult!

OM TJÄNSTEN
Som mjukvaruutvecklare kommer du skriva kod i C och C++ och samt lära dig andra verktyg och tekniker som t.ex. Linux, Git, Jenkins, Bash och Python.

Vår kund erbjuder en specialutformad roll i syfte att ge dig rätt förutsättningar för att kunna gå från talang till erfaren konsult. Baserat på dina tidigare erfarenheter, din kompetensprofil och dina preferenser skräddarsys rollen för att maximera dess värde för dig. I rollen kommer du att utvidga och fördjupa din kunskap samtidigt som du lär dig att lära av dina egna och andras erfarenheter. Du erbjuds sociala aktiviteter, utbyte av erfarenheter och sammanhållning.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har akademisk teknisk bakgrund. Antingen är du nyexaminerad eller så har du ett par års arbetslivserfarenhet och vill hitta rätt nästa steg i karriären. Det spelar mindre roll vilka ämnen eller områden du fördjupat dig i tidigare - här kommer du få lära dig!

Vi tror att du som söker har läst någon av följande utbildningar:

- Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik

- Civilingenjör i maskinteknik, gärna inriktning Mekatronik

- Civilingenjör i Datateknik

- Civilingenjör i medieteknik

- Innovativ programmering

- Högskoleingenjör i Datateknik

- Högskoleingenjör i Elektronik - inriktning hårdvarunära programmering

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du drivs av nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

PRAKTISK INFORMATION

Placeringsort: Linköping.

Anställning direkt hos vår kund. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.s (mailto:love@a-hub.se)e

Låter det intressant? Urval sker löpande, så skicka din intresseanmälan direkt!

Ansök nu

Senior nätverksingenjör

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Vår kund Saab behöver stärka upp med en nätverksingenjör till deras nätverksavdelning. Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik? Då är detta en tjänst för dig!

Tjänsten är på plats hos Saab i Linköping.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som nätverksingenjör på Saab så kommer du att arbeta med deras pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta så som drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Drift, support och förvaltning av nätverk samt brandväggar (Cisco, Fortigate och Checkpoint främst)
- Planering, strukturering och dokumentation av nätverk samt brandväggar
- Drift, support och förvaltning av SD-WAN (Citrix)
- Hantering av nätverksrelaterade system så som övervaknings-, automatiserings- och manageringssystem

Din profil och kvalifikationen
Du har studerat IT på högskolenivå eller har minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet.

Du bör ha kunskaper inom bland annat:
- LAN baserat på Cisco
- Cisco ISE
- Citrix SD-WAN
- Fortigate och Checkpoint
- Datacenter Cisco ACI
- Automation
Uppdraget innebär krav på svenskt medborgarskap och registerkontroll då arbetsuppgifter sker i försvarshemlig miljö.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Junior systemadministratör

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en systemadministratör som ska förstärka deras team. Uppdraget erbjuder en mycket kreativ och spännande IT-miljö där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som systemadministratör kommer du arbeta med dagliga driftaktiviteter, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av olika system och miljöer. Du kommer vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor kommer driva frågor och utveckling för att säkerställa den dagliga driften åt kund.

Typiska arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
- Hårdvaru- och användarsupport
- Installationer av datorer, servrar och övriga nätverkskomponenter
- Patchning av säkerhetslösningar i kundmiljöerna
- Patchning av servrar och klienter
- Underhåll av interna system
- Övervakning och drift
- Dokumentation av nätverkslösningar

Din profil och kvalifikationen
Dig som vi eftersöker har ett eller ett par års erfarenhet inom IT och matchar följande krav:
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller nätverk, alternativt relevant erfarenhet från en liknande roll
- Har erfarenhet av Linux
- Är problemlösande, ansvarstagande och flexibel
- Har svenskt medborgarskap, arbete med säkerhetsklassad information kommer att ske 
Meriterande
- Har erfarenhet av att jobba med brandväggar eller VPN-teknologier
- Vill arbeta brett från hårdvara upp till applikationsdrift
- Har erfarenhet av kundkontakt
- Har engagemang vid sidan av skolan/arbetet
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Embeddedutvecklare till SAAB i Huskvarna

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området inbyggda system? Har du intresse för realtidsprogrammering och vill utvecklas inom området? Se hit!
Om SAAB
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. För den här tjänsten kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling inom olika områden t.ex. stridsfordon/skyddsvästar/radar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, men även C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Din profil
Vi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en öppen personlighet och är intresserad av att arbeta med moderna tekniker och verktyg. Stora och komplexa produkter med flera tusen rader kod, begrepp som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration skrämmer inte utan lockar.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

VillkorStartdatum: Omgående el. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Systemadministratör Linux/Unix för flygsimulatorer

Finanskonsult
Läs mer Nov 29
Sektionen Computer Platforms for Simulators inom Saab Aeronautics söker nu en systemadministratör Linux/Unix.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör har du varierade arbetsuppgifter inom områden så som hårdvara, operativsystem, realtidssystem, drivrutiner, I/O-system, nätverk och informationssäkerhet. Tillsammans med andra systemadministratörer blir du involverad i hela livscykeln, allt från konceptstudier, kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning. Arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar på Saab samt med företag och myndigheter inom och utanför Sverige.
 

Din profil och kvalifikationen
Du är analytisk, är en god problemlösare samt har ett gediget datorintresse. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt, både på svenska och på engelska.
 
Vi tror att du har erfarenhet inom flera av följande områden:
- Design
- Operativsystemen Linux och Solaris
- Infrastrukturtjänster så som autentisering, fillager och databaser
- Större nätverkslösningar
- Automatiserad konfigurationsstyrning
- IT-säkerhet 
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess . Därför krävs svenskt medborgareskap samt att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning (RK2) gjord av myndighet.
 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Ansök nu

Systemadministratör

IT-revisor
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad person med stort intresse för IT och teknik? Vi på Randstad söker nu en systemadministratör inom Windows till en av våra kunder i Linköping. Ett perfekt steg för dig som vill utvecklas i din yrkesroll. 


I rollen som systemadministratör på Windows-plattformen kommer du att vara en viktig person i teamet som ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av IT-system hos kunden. En viktig del i uppdraget är att säkerställa tillgängligheten av system och tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i det arbete teamet utför. 

Ansvarsområden
Förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster
Säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster
Driva och dokumentera arbetet enligt rutiner, processer och SLA krav
Standardisera, effektivisera och automatisera arbetssätt och system
Vara en del i drifts- och supportteamet
Kvalifikationer
Flera års erfarenhet inom teknikområdet Windows med fokus på serverdrift
God kunskap i relevanta scriptspråk, exempelvis powershell
God kunskap och säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrningMycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer
Då tjänsten är hos en säkerhetsklassad kund är svenskt medborgarskap ett krav. Meriterande
Erfarenhet av Microsoft standardprodukter såsom Active Directory, DNS, WDS osv
Erfarenhet kring SCCM, SCOM, OP5 och AzureSom person ser vi att du är en lagspelare som är kommunikativ och bra på att hantera människor. Vi tror att du är nyfiken på att utveckla och förbättra både dig själv och kundens system. Ditt arbete präglas av struktur och noggrannhet. Du har ett stort intresse för teknik i stort och främst gällande Windows. Erfarenhet
Microsoft Windows
Windows PowerShell
Windows Administration


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HR-specialist inom rekrytering och Employer Branding

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 7
Vill du fortsätta utvecklas som rekryterare, har ett intresse för anställningstrender och delar bilden av att medarbetarna är avgörande i ett företags framgång? Just nu finns den spännande rollen som HR-specialist inom rekrytering och Employer Branding hos framåtsträvande Tech-bolag i Linköping!

OM ROLLEN
Som HR-specialist inom rekrytering och Employer Branding arbetar du i nära samarbeta med ledningsgruppen och den lokala HR Business Partnern. Du kommer att vara en värdefull medlem i HR-teamet som tillsammans täcker alla områden som krävs för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de talanger som behövs för bolagets fortsatta framgångsrika tillväxtresa. Vi värnar om en arbetsmiljö präglad av öppenhet, nyfikenhet, förtroende och ärlighet där vi lär av våra misstag och firar våra framgångar tillsammans!

Du är en central del i att uppnå målen att hitta och behålla rätt personer och kompetenser i Linköping. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att kommunicera vårt starka arbetsgivarvarumärke och söka efter de rätta kandidaterna som ska ansluta sig till vår växande verksamhet i Linköping. Det innebär att du kommer att:

- Vara en ambassadör för arbetsgivarvarumärket

- Leda lokala projekt inom arbetsgivarvarumärket

- Arbeta nära chefer och HR Business Partner

- Stödja chefer i rekryteringsprocesser

- Söka och kontakta potentiella kandidater

- Samla in och sammanställa nya trender

- Utveckla vårt arbetssätt

VEM ÄR DU?
Vi tror att du är en socialt skicklig, serviceinriktad och strukturerad person som älskar att koppla samman människor. Dina starka kommunikationsfärdigheter och din nyfikenhet på att hitta nya sätt att nå människor är viktiga egenskaper för oss. Ditt positiva och inbjudande tillvägagångssätt gentemot kandidater är av stor betydelse.

Utöver ovanstående skulle vi också vilja se att du har:

- Erfarenhet av arbetsgivarvarumärke och digital marknadsföring via sociala medier.

- Erfarenhet av att arbeta med search. Bonuspoäng om du är bekant med andra kanaler utöver LinkedIn.

- Erfarenhet av att arbeta med rekryteringsprocesser, helst inom ett teknikföretag.

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

ÖVRIGT
Upplägg: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till företaget.

Placering: Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Shape the future together with Qvantum!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 24
We are a group of people who think differently, have a passion for entrepreneurship and strive to maintain a flat organization where we are all expected to make a difference. We believe in making the impossible possible together - by building on each individual’s personal strengths.

Now you have a unique opportunity to take part in an exciting growth journey! We are looking for several new employees and are offering you to be involved in the development of your role. We offer exciting development opportunities and are curious to know what you aspire to do next in your career. Our goal is to change the way cities in Europe are heated and cooled, do you want to shape the future with us?

ABOUT THE ROLLS
Qvantum is a rapidly growing company and are now expanding the digital development team in Linköping. We are looking for several new employees within modern Web/Mobile applications, IoT, Cloud and Embedded systems. Whether you are experienced or graduated recently, we offer you an environment and possibilities to develop in your career and as a person. We also offer opportunities for you who are driven by a leading responsibility, where you as a Tech Lead are trusted to build and shape your own team.

With us, you get to work with several new digital products in different parts of the development process where you get to combine your creativity with new solutions and create code without technical legacy. You will belong to an enthusiastic and technology-driven organization, where your contribution is visible and makes a clear difference. Join us in developing the next generation of heating and cooling technologies!

WHO YOU ARE
We believe that you are a curious, driven and committed person with a great interest in problem solving. You are used to working independently but also thrive in a team where you collaborate closely with others. We are looking for someone who has a genuine interest in technology and programming and who is curious about working in a dynamic environment.

We offer opportunities in these following areas:

- Mobile app development

- Web services

- Cloud solutions, IoT

- Embedded systems

- Home automation

- Lead software development teams

ABOUT QVANTUM
Our world is in the middle of an energy transition from fossil fuels to renewable energy sources. At Qvantum we have developed a solution to tackle a difficult challenge that no one has managed to solve before - how to make it possible for the many people with thin wallets in the big cities to live a life without dependence on fossil fuels for heating and cooling. We have developed a wide range of smart heat pump solutions for next-generation heating and cooling, built on modern software. The products are suitable for everything from small apartments to large property complexes and entire residential blocks.

Qvantum, with over 30 years of experience in heat pumps, has recently begun an exciting and extensive growth journey when a number of experienced entrepreneurs from both the heat pump industry and the energy industry aquired the company. We currently have around 100 employees, located in several European countries, and we continue to grow at a rapid pace. With a new factory under construction in Åstorp, north of Helsingborg, Qvantum is expected to become one of the leading players in its segment in Europe.

OTHER
We are curious to know about who you are and what you want to do - we are looking forward to hearing from you! Welcome with your application! Read more about Qvantum and the work opportunities here: www.qvantum.a-hub.se (http://www.qvantum.a-hub.se)

In this process Qvantum collaborates with A-hub, if you have any questions about the process please contact Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se or Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Shape the future together with Qvantum!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
We are a group of people who think differently, have a passion for entrepreneurship and strive to maintain a flat organization where we are all expected to make a difference. We believe in making the impossible possible together - by building on each individual’s personal strengths.

Now you have a unique opportunity to take part in an exciting growth journey! We are looking for several new employees and are offering you to be involved in the development of your role. We offer exciting development opportunities and are curious to know what you aspire to do next in your career. Our goal is to change the way cities in Europe are heated and cooled, do you want to shape the future with us?

ABOUT THE ROLLS
Qvantum is a rapidly growing company and are now expanding the digital development team in Linköping. We are looking for several new employees within modern Web/Mobile applications, IoT, Cloud and Embedded systems. Whether you are experienced or graduated recently, we offer you an environment and possibilities to develop in your career and as a person. We also offer opportunities for you who are driven by a leading responsibility, where you as a Tech Lead are trusted to build and shape your own team.

With us, you get to work with several new digital products in different parts of the development process where you get to combine your creativity with new solutions and create code without technical legacy. You will belong to an enthusiastic and technology-driven organization, where your contribution is visible and makes a clear difference. Join us in developing the next generation of heating and cooling technologies!

WHO YOU ARE
We believe that you are a curious, driven and committed person with a great interest in problem solving. You are used to working independently but also thrive in a team where you collaborate closely with others. We are looking for someone who has a genuine interest in technology and programming and who is curious about working in a dynamic environment.

We offer opportunities in these following areas:

- Mobile app development

- Web services

- Cloud solutions, IoT

- Embedded systems

- Home automation

- Lead software development teams

ABOUT QVANTUM
Our world is in the middle of an energy transition from fossil fuels to renewable energy sources. At Qvantum we have developed a solution to tackle a difficult challenge that no one has managed to solve before - how to make it possible for the many people with thin wallets in the big cities to live a life without dependence on fossil fuels for heating and cooling. We have developed a wide range of smart heat pump solutions for next-generation heating and cooling, built on modern software. The products are suitable for everything from small apartments to large property complexes and entire residential blocks.

Qvantum, with over 30 years of experience in heat pumps, has recently begun an exciting and extensive growth journey when a number of experienced entrepreneurs from both the heat pump industry and the energy industry aquired the company. We currently have around 100 employees, located in several European countries, and we continue to grow at a rapid pace. With a new factory under construction in Åstorp, north of Helsingborg, Qvantum is expected to become one of the leading players in its segment in Europe.

OTHER
We are curious to know about who you are and what you want to do - we are looking forward to hearing from you! Welcome with your application! Read more about Qvantum and the work opportunities here: www.qvantum.a-hub.se (http://www.qvantum.a-hub.se)

In this process Qvantum collaborates with A-hub, if you have any questions about the process please contact Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se or Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Junior fullstackutvecklare!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 20
Om tjänsten:

I rollen som junior fullstackutvecklare får du en nyckelroll i ett mindre team där ni alla ansvarar för att utveckla företagets SaaS-produkt för systemintegration. Den här rollen är för dig som vill bli riktigt tekniskt duktig inom fullstackutveckling. Företagets produkt är fortfarande i ett tidigt stadie och du får möjlighet att arbeta brett med nyutveckling och teknisk arkitektur.

Vi söker dig som:
Har en civil/högskoleingenjör inom datateknik, motsvarande relevant utbildning eller yrkeserfarenhet. Du behärskar Java/JavaScript-baserade språk och miljöer, och om du har intresse av AI är det meriterande. Som person är samarbete, nyfiken och delning av kunskap viktiga ledord för dig.

Om företaget:
Företaget vill utveckla och utmana integrationsbranschen genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta erbjuder dom inte bara expertkunskap inom integrationsstrategi, drift och support - utan även en unik SaaS för datavisualisering, Starlify. Hos företaget blir du en del av ett engagerat och sammansvetsat gäng där par- och mobprogrammering kommer vara en stor del av din vardag.

Praktisk information:
Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansök nu

Junior el-konstruktör!

Elkonstruktör
Läs mer Aug 16
Om tjänsten:

Företaget söker just nu efter deras nästa juniora el-konstruktör. Man kommer att få chansen att arbeta i häftiga projekt där du själv får vara en del av att välja vad just du vill arbeta med. Dom jobbar med många coola teknikföretag runtom i Östergötland, för att nämna några är det SAAB, veoneer, beyond gravity och siemens. I olika uppdrag kommer du få chansen att, konstruera krets- och mönsterkort, göra layout och elscheman och även ha fokus på kvalitet och producerbarhet av produkter.

Vi söker dig som:

Som person är du självständig och har inga problem med att kommunicera med dina medarbetare. Om du tycker om att pilla och trixa med elektronik även på fritiden är det meriterande. När det kommer till tekniska verktyg är det bland annat, Altium designer, PS Spice och Keycad som gäller.

Om företaget:

Företaget är ett globalt konsultföretag där du får chansen att komma in och bli en del av ett härligt gäng! För företaget är ni som anställda det viktigaste i organisationen, dom satsar därför väldigt mycket på kompetensutveckling där du får känna att du tar kliv framåt i just din utveckling. Hos företaget är det även viktigt med det som sker utanför jobbet och dom har en medarbetarorganisation som anordnar aktiviteter varje månad såsom kajakpaddling och vinprovning.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse.

Tjänsten är en del av Xameras Talangprogram där företaget har valt att investera i just dig och din personliga utveckling.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Är du en mjukvaruutvecklare som vill arbeta med mjukvarudesign och verifiering? Till vår kunds utvecklingsteam söker vi nu en person med god kunskap om inbyggda system och interaktionen mellan mjukvara och hårdvara. Du kommer att arbeta med byggandet och underhållet av säkerhetskritisk mjukvara. I teamet arbetar ni nära varandra och utbyter kunskaper och lärdomar med varandra. 

Ansvarsområden
Utveckling och verifiering av mjukvara
Analys och formulering av krav.
Integration och validering av mjukvarukomponenter och funktioner.
Involvering i kunskapsöverföring och informationsutbyte med teamet samt dokumentation.
Kvalifikationer
Masterexamen (civilingenjör) i datateknik/datalogi eller motsvarande.
Flera års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.


Goda kunskaper inom följande områden:
• Lågnivådrivrutiner (device drivers). 
• Runtime-system. 
• Lågnivåprogrammering (C och assembler). 
• ARM-, PowerPC- och Intel-processorer. 
• Operativsystem generellt. 
• Realtidsoperativsystem och/eller realtidssystem. 
• Kompilatorer och hur dessa är uppbyggda.


För tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 


Vi tror att du som trivs bäst i denna roll är en kreativ lagspelare som uppskattar struktur och god kommunikation. Du har ett genuint intresse för teknik och strävar efter att lära dig mer. 

Erfarenhet
Operativt system för realtid
Objective C++
Embedded Operating Systems


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Tech Lead inom Software Development till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 10
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya ledare och du bjuds in till att bygga och utveckla Qvantum tillsammans med oss.

OM ROLLEN
I rollen som Tech Lead inom Software Development på Qvantum får du en unik strategisk roll i att driva och leda den tekniska riktningen för de nya teamens arbete. Du kommer hjälpa produktägaren och teamet att bryta ner krav, ge tekniska anvisningar och vägleda teammedlemmarna i tekniska standarder och procedurer. Du är även delaktig att att prioritera och planera det dagliga arbetet.

Tillsammans med övriga Tech Leads beslutar du kring tekniska stackar och viktiga vägval framåt i samband med Qvantums tillväxtresa. Ditt jobb kommer vara att skapa förutsättningar för teamet så att de kan utveckla applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin.

Som Tech Lead kommer du bli involverad i rekrytering där du får möjligheten att bygga och forma ditt team. Du koordinerar och styr ditt team samt jobbar aktivt för att möjliggöra ett effektivt och bra samarbete. Med ditt tekniska kunnande jobbar du nära teamet och bidrar med dina kunskaper i utvecklingsarbetet.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att bygga, leda och utveckla utvecklingsteam. Du är en naturlig ledare som är nyfiken och kommunikativ. Du jobbar nära teamet där du både coachar, inspirerar och motiverar teammedlemmarna för att uppnå bästa resultat.

Som Tech Lead kommer du ha ett tekniskt ansvar, därför är det viktigt att kunna ha en helhetssyn där du är duktig på att lyfta blicken för att se vad nästa steg kommer att vara. Vi tror även att du har en stark drivkraft och ett stort intresse för utvecklingsprocesser.

Som sökande har du ett genuint intresse för teknik och programmering samt uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö. Att vara lösningsorienterad, gilla problemlösning och leverera resultat tillsammans med ditt team är något som driver dig. Lika viktigt är intresset för människor och samarbete, det är tillsammans vi uppnår våra mål.

Utöver det tror vi att du har:

- Flerårig erfarenhet av att leda och ansvara för mjukvaruteam

- Lång erfarenhet av webb- och/eller Embeddedutveckling

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

OM QVANTUM

Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT

Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Deljer, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Elkonstruktör till välkänt teknikkonsultföretag

Elkonstruktör
Läs mer Aug 10
Vi rekryterar just nu en Elkonstruktör till ett välkänt Teknikkonsultföretag. Här får du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Elkonstruktör får du arbeta brett inom elektronikkonstruktion åt ledande företag inom svensk industri. Beroende på din kompetens kommer vi att kunna matcha ditt starka driv med våra kunders behov. Låter det som något för dig? Då kan du läsa vidare.

För oss är det viktigt att du som söker tjänsten drivs av att skapa värde. Rollen är bred och det finns stora möjligheter att utvecklas. Vi vill att du ska trivas i din roll hos oss! Därför erbjuder vi kontinuerliga utvecklingssamtal, uppföljningar och utbildningar för våra anställda. Att ha kul på jobbet är också något som vi värderar högt. Nyligen åkte hela företaget till Grekland. Vi träffas även lokalt och digitalt flera gånger per år för att bygga gemenskap och utbyta kunskaper och erfarenheter med varandra. Kom och trivs med oss!

Vi söker dig som
- Har erfarenhet inom elektronikkonstruktion och design

Intresserad?
Kul! Välkommen med din ansökan senast 20 september

Ansök nu

Tech Lead inom Software Development till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya ledare och du bjuds in till att bygga och utveckla Qvantum tillsammans med oss.

OM ROLLEN
I rollen som Tech Lead inom Software Development på Qvantum får du en unik strategisk roll i att driva och leda den tekniska riktningen för de nya teamens arbete. Du kommer hjälpa produktägaren och teamet att bryta ner krav, ge tekniska anvisningar och vägleda teammedlemmarna i tekniska standarder och procedurer. Du är även delaktig att att prioritera och planera det dagliga arbetet.

Tillsammans med övriga Tech Leads beslutar du kring tekniska stackar och viktiga vägval framåt i samband med Qvantums tillväxtresa. Ditt jobb kommer vara att skapa förutsättningar för teamet så att de kan utveckla applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin.

Som Tech Lead kommer du bli involverad i rekrytering där du får möjligheten att bygga och forma ditt team. Du koordinerar och styr ditt team samt jobbar aktivt för att möjliggöra ett effektivt och bra samarbete. Med ditt tekniska kunnande jobbar du nära teamet och bidrar med dina kunskaper i utvecklingsarbetet.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att bygga, leda och utveckla utvecklingsteam. Du är en naturlig ledare som är nyfiken och kommunikativ. Du jobbar nära teamet där du både coachar, inspirerar och motiverar teammedlemmarna för att uppnå bästa resultat.

Som Tech Lead kommer du ha ett tekniskt ansvar, därför är det viktigt att kunna ha en helhetssyn där du är duktig på att lyfta blicken för att se vad nästa steg kommer att vara. Vi tror även att du har en stark drivkraft och ett stort intresse för utvecklingsprocesser.

Som sökande har du ett genuint intresse för teknik och programmering samt uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö. Att vara lösningsorienterad, gilla problemlösning och leverera resultat tillsammans med ditt team är något som driver dig. Lika viktigt är intresset för människor och samarbete, det är tillsammans vi uppnår våra mål.

Utöver det tror vi att du har:

- Flerårig erfarenhet av att leda och ansvara för mjukvaruteam

- Lång erfarenhet av webb- och/eller Embeddedutveckling

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

OM QVANTUM

Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT

Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Embedded-utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 10
Vi rekryterar just nu en Embedded-utvecklare till ett välkänt IT-konsultföretag. Här får du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Det finns möjlighet att arbeta på plats eller på distans. Du väljer vad som passar dig bäst!

Arbetsuppgifter

I rollen som Embedded-utvecklare får du arbeta med med den senaste tekniken åt ledande företag. Beroende på din kompetens kommer vi att kunna matcha ditt starka driv med våra kunders behov. Låter det som något för dig? Då kan du läsa vidare.

För oss är det viktigt att du som söker tjänsten drivs av att skapa värde. Rollen är bred och det finns stora möjligheter att utvecklas. Vi vill att du ska trivas i din roll hos oss! Därför erbjuder vi kontinuerliga utvecklingssamtal, uppföljningar och utbildningar för våra anställda. Att ha kul på jobbet är också något som vi värderar högt. Nyligen åkte hela företaget till Grekland. Vi träffas även lokalt och digitalt flera gånger per år för att bygga gemenskap och utbyta kunskaper och erfarenheter med varandra. Kom och trivs med oss!

Vi söker dig som

- Har kunskap inom C,C++, Python eller Matlab/Simulink

- Har erfarenhet av programmering av inbyggda system

Intresserad?
Kul! Välkommen med din ansökan senast 20 september

Ansök nu

Software Developer (Web Applications) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Web Applications kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums olika webbapplikationer i React och TypeScript

- Jobba med testautomatisering av appens olika funktioner

- Distribuera nya versioner av appen till kunder

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla webbapplikationer, specifikt inom React och TypeScript. Du har ett intresse att jobba med slutanvändaren i åtanke där du skapar användarvänliga och funktionella applikationer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att utveckla avancerade webbapplikationer i React

- Erfarenhet av TypeScript/JavaScript

- Ett stort intresse av att omvandla UI-mockups till praktiska komponenter och vyer

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med backendutveckling i NodeJS, har erfarenhet av molntjänster såsom AWS eller har erfarenhet av API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Developer (Mobile Apps) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Mobile Apps kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums React Native-baserade mobilapp
- Utveckla nya funktioner och anpassa appens utseende och funktionalitet till dess olika slutanvändare
- Jobba med testning och testautomation av appens olika funktioner
- Distribuera nya versioner av appen till kunder


VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla mobilappar, specifikt inom React Native och Google Firebase. Du har ett också stort intresse för att jobba med slutanvändare och omvandla UI-mockups till användbara komponenter och vyer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av JavaScript, TypeScript och React Native
- Erfarenhet av att bygga, testa och distribuera Android- och IOS-appar
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt


Om du dessutom har arbetat med ren IOS- eller Android-utveckling, IoT eller API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Developer (Web Applications) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 9
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Web Applications kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindistrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums olika webapplikationer i React och TypeScript

- Jobba med testautomatisering av appens olika funktioner

- Distribuera nya versioner av appen till kunder

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla webbapplikationer, specifikt inom React och TypeScript. Du har ett intresse att jobba med slutanvändaren i åtanke där du skapar användarvänliga och funktionella applikationer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av att utveckla avancerade webbapplikationer i React

- Erfarenhet av TypeScript/JavaScript

- Ett stort intresse av att omvandla UI-mockups till praktiska komponenter och vyer

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med backendutveckling i NodeJS, har erfarenhet av molntjänster såsom AWS eller har erfarenhet av API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Deljer, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Engineer (Cloud) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 9
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Engineer - Cloud får du en unik möjlighet att strategiskt bidra till Qvantums unika molnstrategi genom att dela med dig av din personliga expertis och dina egna idéer. Ditt jobb kommer vara att skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindistrin.

Du kommer initiallt ansvara för att:

- Designa och utveckla IoT- och molnlösningar som kopplar Qvantums produkter till molnet

- Utveckla och underhålla livetjänster som visar nyckelindikatorer

- Utveckla tjänster för analysera data och förutse behov av underhåll (predictive maintenance)

- Jobba med ”infrastructure as code”

- Automatisera distributionen av applikationer och tjänster samt distribuera ny applikationsprogramvara

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären, har en utpräglad analytisk förmåga och drivs av att lösa komplicerade och komplexa problem. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Erfarenhet av AWS

- Kunskap om automatisering och forskning inom området, erfarenhet av innovativa metoder samt användning av best praxis-lösningar för molnadministrationsuppgifter.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Deljer, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Engineer (Embedded) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 9
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Engineer - Embedded kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindistrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla en microcontroller som driver displayenheten samt molnuppkopplingen för värmepumparna

- Arbeta med regelbundna säkerhetsuppdateringar

- Implementera ny funktionalitet

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären och utveckla våra inbyggda system. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Flera års erfarenhet av inbyggda system, gärna ESP32

- God vana i C++

- Erfarenhet av att arbeta med inbyggda operativsystem och kommunikationsstackar

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har erfarenhet av fler programmeringsspråk samt programvaruutveckling på AWS IoT-tjänster ses det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Deljer, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Engineer (Embedded) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 21
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Engineer - Embedded kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla en microcontroller som driver displayenheten samt molnuppkopplingen för värmepumparna

- Arbeta med regelbundna säkerhetsuppdateringar

- Implementera ny funktionalitet

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären och utveckla våra inbyggda system. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Flera års erfarenhet av inbyggda system, gärna ESP32

- God vana i C++

- Erfarenhet av att arbeta med inbyggda operativsystem och kommunikationsstackar

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har erfarenhet av fler programmeringsspråk samt programvaruutveckling på AWS IoT-tjänster ses det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Software Developer (Mobile Apps) till Qvantum

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 9
Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN
I rollen som Software Developer - Mobile Apps kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindistrin. Du kommer initialt ansvara för att:

- Utveckla och underhålla Qvantums React Native-baserade mobilapp

- Utveckla nya funktioner och anpassa appens utseende och funktionalitet till dess olika slutanvändare

- Jobba med testning och testautomation av appens olika funktioner

- Distribuera nya versioner av appen till kunder

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären genom att utveckla mobilappar, specifikt inom React Native och Google Firebase. Du har ett också stort intresse för att jobba med slutanvändare och omvandla UI-mockups till användbara komponenter och vyer.

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

- Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av JavaScript, TypeScript och React Native

- Erfarenhet av att bygga, testa och distribuera Android- och IOS-appar

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har arbetat med ren IOS- eller Android-utveckling, IoT eller API-design ser vi det som meriterande.

OM QVANTUM
Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT
Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Deljer, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Ansök nu

Container Platform Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 1
Are you experienced in OpenShift containerization products, developing platforms, and driving solutions toward customers? At Cambio, we are driving the e-health market forward and we are making healthcare more accessible. We are now looking both for people at the beginning of their careers as well as experienced applicants. Apply today!

Cambio is one of the Nordics' leading suppliers in e-health with a comprehensive offering for the entire health and care chain. Our e-health solutions support healthcare professionals in their daily work and offer patients safer and more easily accessible care. We are proud to be an important part of Swedish healthcare. We are growing continuously and now have about 800 employees in several countries.

The position

We are looking for a developer to be part of the development team responsible for our OpenShift platform. You and your team will provide a common platform for all Cambio container-based applications. This includes configuration and standardization of the platform itself as well as common technical services that can be reused by all containers running on the platform. This would include services for monitoring, logging, persistence, disaster recovery, and more. As a member of this team, you will work closely with our Technical and Service Operations team, responsible for hosting the services to customers.

At Cambio, you are trusted to drive your work forward in a way you think is the best and taking initiative is highly encouraged. Collaboration and knowledge sharing are key factors for us and there is always help to be found from caring and wise colleagues. For us, it is important that you get the opportunity to grow, both personally and career-wise. Our culture is described by three words "Trust", "Care" and "Together" which characterize everything we do at Cambio. Together, we are enabling tomorrow's health and social care today!

About you

We are seeking someone who asks questions, shares own ideas and is a fast learner. We believe that you are passionate about solving technical challenges. We like to see that you work naturally in a structured way and like to build new services within the platform and automation area.

Requirements?

- Deployment and operations?experience with Kubernetes?(K8S)

- We’d love to see experience specifically with Red Hat OpenShift?

- Experience with Linux; Red Hat Enterprise Linux (RHEL) or CentOS?

- Experience of DevOps/DevSecOps?principles?

- Experience of working with Kanban or Scrum

- Experience in scripting,?automation,?and development work??

- Ability to communicate fluently in English??

It's a bonus if you

- have experience with large-scale distributed systems & technologies, where uptime and continuous availability was core to the business

- have experience from AWS, Azure or other public or internal cloud?

- have experience of Infrastructure as Code (IaC) or?GitOps?

- have experience?with?monitoring?platforms and tools?

- have experience with?IT security (firewalls, certificates, encryption)?

Place of employment: Stockholm or Linköping

At Cambio we value a healthy work-life balance, and to encourage that we apply a hybrid working-model. Together with your team you decide which days you work at the office. On the remaining days you can work remotely from home, but you are always more than welcome to work at the office too.

Scope: Full time

Form of employment: Permanent employment, 6 months trial period

Other: We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible via the link.

We encourage and eagerly welcome all applications, but we will only consider candidates who are located and have the legal right to work in?Sweden.?We will ask for verification during the process.?

We look forward to receiving your application!

Read more about us here!

Are you interested in Cambio but you don’t feel that this position is the perfect match? Check out our other open positions at the career site here!

Ansök nu

Är du vår nya ekonomkollega?

Ekonomikontorist
Läs mer Dec 5
Nytt
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och vill bli en del i vårt team? I rollen kommer du löpande arbeta med kund- och leverantörsfakturaflöden, vidarefakturering, projektuppföljning, redovisning och bokslut. Du behöver ha ett intresse för systemfrågor gällande affärssystem och reskontra. Arbetet innebär många kontaktytor, både internt med kollegor men också externt med leverantörer och kunder. Du kommer ingå i ekonomienheten som idag består av fem personer, där det också finns ett nära samarbete med vår controllingenhet.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att innefatta


• Kund- och leverantörsreskontra
• Vidarefakturering
• Projektuppföljning
• Löpande avstämningar och kvartalsbokslut

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ekonomi och med kund- eller leverantörsreskontraflöden, men framförallt har du en nyfikenhet och driv till att lära. Vi söker dig som har utbildning inom redovisning eller motsvarande erfarenhet. För att trivas i rollen bör du vara flexibel och uppskatta att arbeta i en dynamisk och prestigelös miljö. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och naturligt ansvarstagande. Du är kommunikativ och kan arbeta brett med många arbetsuppgifter såväl självständigt som i grupp.

Kvalifikationer:


• Akademisk utbildning eller alternativt några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Meriterande men inte krav:


• Tidigare erfarenhet av fastighets- eller byggbranschen.
• Erfarenhet av Agresso redovisnings- och leverantörsfakturasystem

Placering
Din placeringsort är Linköping.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 14 januari men urval sker löpande så ansök gärna redan idag.

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 38 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 220 medarbetare.

Ansök nu

We are looking for a system developer to SyntheticMR

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 11
Do you want to develop next generation technology that helps physicians diagnose patients more efficiently, more accurately and faster? Do you consider yourself a Software Craftsman who is passionate about developing yourself and others, creating software using SOLID design principles, using primarily C#/.Net and Python?

If yes, then SyntheticMR is looking for you to join our journey as a key part of the R&D team!

About Synthetic MR

SyntheticMR’s unique technology supports a faster MR imaging workflow and allows users to follow disease progression and therapy efficacy with greater confidence. We want to make quantitative imaging solutions the standard of care to support more precise diagnosis, reliable monitoring, and personalized treatment strategies. Built on sustainability, innovation, and trust, we strive to improve patient care worldwide.

Our headquarter is based in Linköping, Sweden, and we have regional offices in North America, India, Japan, and Germany.

The team

You will be part of our R&D headquarter team in Linköping where you work closely together with colleagues in the research and development areas. Developing novel ideas into world-class products is not easy - it takes a multi-disciplined, international team of dedicated experts working together to continually uncover the unknown, solve difficult problems, and deliver medical solutions. How do we do this? With the brilliant minds of our team. We challenge ourselves and our team to use new perspectives, try out new methods and strive for continuous improvements.

About the role as Developer

We are looking for more experts to our R&D team. We are looking for you that wants to dig deep into the software development craftsmanship and be part of creating software systems, and tools to make the current and future clinical features come to life.

The roles include both client- and the server-side development of our systems as well as working with the tools necessary to have an efficient continuous integration workflow.

Who are you?

We believe you have an engineering degree and have worked a couple of years with development and have experience with the programming languages C# and Python. Additionally, you are familiar with test automation, TDD and SOLID design principles.

Experience of DevOps/IT together with CI/CD is advantageous.

Experience of frontend development with React is advantageous.

Furthermore, you take great responsibility for your work, the company’s brand, and its products, as well as for your relationships with others. Since we are a small global team, your social skills are of importance, and you contribute to the team within your area. We all contribute to a safe work environment by sharing and being open. As our company is growing, it is crucial that you dare to see new opportunities and think outside the box.

Since we are a global organization, you need to be comfortable with professional English, both written and verbal. Swedish is preferable, however not a must.

More about our technologies…

Being part of a high performing small team provides a great opportunity to work with the best, work with the latest technology, from both Front end and backend development to IT and CI tool chain development and tools. Both the server side systems internal and external runs within a Linux environment using container based deployments. A small team means that everyone needs to be able to work in most of these environments providing a great platform for competence development and constant keeping up to date with the latest technologies.

Technologies within our backend products: .NET 7, C#, Python, grpc, containers, Docker, Nomad, MongoDb, Grafana, Prometheus, Selenium, pytest, …

Technologies used within internal frameworks: Containers, Python, Jenkins, Gitlab, Postgre, Grafana, Prometheus, …

Primary Medical Device Software: C++, Qt, …

Whats in it for you?

At SyntheticMR you become part of an innovative company where you can make a difference to patient care worldwide. You will be a part of SyntheticMR's mission, to make quantitative imaging solutions the standard of care to support more precise diagnosis, reliable monitoring and personalized treatment strategies.

You are entering during an exciting time at a company that is constantly developing in terms of development and technology. Together with amazing, talented and driven people you get the opportunity to work with modern techniques and grow together in software development.

Work-life balance is important to SyntheticMR. The team you will be part of believes that employees who have a good balance between work and private life will perform better at work. Therefore, you are offered to work hybrid.

Contact and application

In this recruitment, we collaborates with Active Search. For more information, please contact Fanni Orestav, Recruitment Consultant Tel: 073 - 852 79 63 Email: fanni@active-search.se.

Due to GDPR regulations and to protect your privacy we unfortunately cannot accept applications by email. To submit your application please follow the link below. You can read more about how we process personal data according to GDPR in https://active-search.se/integritetspolicy/

We look forward to your application!

Ansök nu

Personaladministratör till myndighet i Linköping

Personaladministratör
Läs mer Nov 23
Nu söker vi en noggrann och erfaren personaladministratör för ett konsultuppdrag hos en av våra myndigheter i Linköping.
• omfattning: Heltid 100%
• start: 2024-02-05
• längd: till och med 2024-08-31, med möjlighet till förlängning.
Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute i myndighetens lokaler i Linköping.

Om tjänsten
I rollen som personaladministratör kommer du att arbeta konsultativt med kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare. Arbetet innebär generellt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Detta sker både i grupp och självständigt. Resor till övriga kontor i Stockholm, Lund och Göteborg kan förekomma.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. Dessutom ingår arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:
• löpande personaladministration
• handläggning av anställningsärenden
• arbete med regler och rutiner kring anställningar och arbetsmiljöfrågor
• arbete med rehabiliteringsfrågor
• utformning av rutiner och anvisningar med hänsyn till lagar och avtal.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en akademisk utbildning inom HR-området, exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Vi vill även att du har erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området.

Du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor.

För att trivas och lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.), ha pedagogisk förmåga, vara utvecklingsinriktad samt ha lätt för att uttryck dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• god kännedom om lagar och förordningar på området.
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu