Löne- och personaladministratörer jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Personaladministratör till myndighet i Linköping

Personaladministratör
Läs mer Nov 23
Nu söker vi en noggrann och erfaren personaladministratör för ett konsultuppdrag hos en av våra myndigheter i Linköping.
• omfattning: Heltid 100%
• start: 2024-02-05
• längd: till och med 2024-08-31, med möjlighet till förlängning.
Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute i myndighetens lokaler i Linköping.

Om tjänsten
I rollen som personaladministratör kommer du att arbeta konsultativt med kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare. Arbetet innebär generellt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Detta sker både i grupp och självständigt. Resor till övriga kontor i Stockholm, Lund och Göteborg kan förekomma.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. Dessutom ingår arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:
• löpande personaladministration
• handläggning av anställningsärenden
• arbete med regler och rutiner kring anställningar och arbetsmiljöfrågor
• arbete med rehabiliteringsfrågor
• utformning av rutiner och anvisningar med hänsyn till lagar och avtal.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en akademisk utbildning inom HR-området, exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Vi vill även att du har erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området.

Du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor.

För att trivas och lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.), ha pedagogisk förmåga, vara utvecklingsinriktad samt ha lätt för att uttryck dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• god kännedom om lagar och förordningar på området.
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Personaladministratör till myndighet i Linköping

Personaladministratör
Läs mer Nov 23
Vill du arbeta med operativt och strategiskt HR arbete hos en myndighet samt att du gillar varierande arbetsmiljöer? Då har vi uppdraget för dig!

Om uppdraget

Vi söker en Personaladministratör för ett konsultuppdrag till en myndighet i Linköping som är ett oberoende och internationellt framstående forskningsinstitut.
Uppdraget startar den 5 februari och pågår till och med den 30 augusti 2024 med chans till förlängning, anledningen till behovet är en föräldraledighet. Omfattningen är en heltid och arbetet utförs i myndighetens lokaler på huvudkontoret i Linköping.

Resor till andra kontor ingår även i arbetet, såsom till Stockholm, Lund och Göteborg.
Går du vidare i processen kommer du behöva vara tillgänglig för intervju med kund under v 3.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av generellt HR-arbetet samtidigt som du utgör ett kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare.
Du ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. Dessutom ingår arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning

- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande

- Erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.

- God kännedom om lagar och förordningar på området

- Kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Som person är du skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Du är trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har även förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor, du har en pedagogisk förmåga samt är utvecklingsinriktad.

Kunden lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 9 januari.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Jaqueline Shafiq, jaqueline.shafig@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 0771-84 53 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Personaladministratör till VTI

HR-assistent
Läs mer Nov 23
Till Statens väg- och transportforskningsinstitutstatlig (VTI) söker vi nu en engagerad och kompetent Personaladministratör som vill vara med och bidra till att skapa en positiv och hållbar arbetsmiljö. Som Personaladministratör arbetar du konsultativt och ger kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare på myndighetens i Linköping.

Om tjänsten:
Tjänsten som Personaladministratör är ett konsultuppdrag på heltid. Arbetet utförst till största del på VTI:s huvudkontor i Linköping men resor till övriga kontor i Stockholm, Lund och Göteborg förekommer.

Uppdraget startar den 24-02-05 eller enligt överenskommelse och beräknas pågå t.o m 24-08-31, med möjliglighet till förlängning.

Om dig:
Vi söker dig som har  några års erfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Du behöver även ha erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området. samt  att du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer.

Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor.

För att lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system, ha pedagogisk förmåga, vara utvecklingsinriktad samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Krav för tjänsten:
• Högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning 
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)
• God kännedom om lagar och förordningar på området
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
• Erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området

För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester.
Urval och intervjuer kommer ske löpande men med sista ansökningsdag den 8 januari. 

Om Adecco
Vi är en del av det multinationella företaget Adecco Group som är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco samarbetar med många attraktiva företag och det finns stora möjligheter att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss.

Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige. Ramavtalen kan användas för avrop av alla myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ.

Om VTI:
Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) är ett oberoende och internationellt framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. Huvuduppgiften är att bedriva forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter. Kvalitetssystemet och miljöledningssystemet är ISO-certifierat enligt ISO 9001 respektive 14001. VTI har omkring 240 medarbetare och finns i Linköping, Stockholm, Göteborg och Lund.
www.vti.se 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Anki Arnquist, via e-post anki.arnquist@adecco.se 
alternativt via Adeccos växel; 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se  

Sökord Personaladministratör, HR-administratör, HR, personalhandläggare, HR-generalist, HR-konsult, Personalhandläggare, Statlig myndighet, Offentlig sektor, Linköping, Adecco

Ansök nu

HR-konsult sökes till VTI i Linköping!

HR-assistent
Läs mer Nov 23
Nu söker vi en HR-konsult till VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, i Linköping. Vi letar efter dig som är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer samt har goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system!

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I rollen arbetar du konsultativt med kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare. Arbetet innebär generellt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Detta sker både i grupp och självständigt. Resor till övriga kontor i Stockholm, Lund och Göteborg förekommer.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. Dessutom ingår arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.
Vem är du?
Du har akademisk utbildning inom HR-området och några års erfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Vi vill även att du har erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området. 

Du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmåga att snabbt växla mellan stora och små frågor.

För att vara kvalificerad för uppdraget uppfyller du följande; 

• högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst
tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)
• god kännedom om lagar och förordningar på området
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta 2024-02-05 eller enligt överenskommelse t o m 2024-08-31, med möjlig förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents AB och vara uthyrd till vår kund i Linköping. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Ansök nu

Utåtriktad HR-administratör till Östergötlands Stadsmission

Personaladministratör
Läs mer Dec 1
Vårt erbjudande
Är du en utåtriktad och driven HR-administratör som vill vara med i vår utvecklingsresa?

Vi på Stadsmissionen söker nu en HR-administratör som har en längtan efter ett arbete där du göra meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer.

Du är en del av vårt HR-team som idag består av HR-chef och en HR-partner. Vi är ett team i nystart och tillsammans ska vi utveckla metoder och processer för att stötta verksamheten i frågor som spänner över hela HR-området. Hos oss får du härliga kollegor som verkligen brinner för vår vision och målgrupp. Vi erbjuder dig ett socialt och stimulerande arbete i ett öppet och dynamiskt klimat där ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-administratör bidrar du med stort värde till organisaitonen. Arbetet innebär många olika kontaktytor och förutsätter ett brett samarbete inom HR-teamet, med andra stödfunktioner och med chefer. Du är en viktig supportfunktion och en nyckelperson i upprätthållandet av ett effektivt arbetsflöde och en professionell hantering av HR-relaterad administration. Du driver, samordnar och utvecklar våra personaladministrativa processer och digitaliseringen av dessa. Det kan exempelvis innebära att:  

- Administrera uppgifter och behörigheter i HR-relaterade stödsystem
- Anmäla uppgifter till olika instanser och myndigheter
- Ge stöd till chefer vid framtagning av anställningsunderlag eller dokumentera förändring i anställningsvillkor samt beräkna anställningstid
- Vara administrativt stöd för chefer vid rekrytering
- Ta fram av nyckeltal för uppföljning inom HR-området
- Skriva förhandlingsframställan, ta fram underlag och skriva protokoll vid MBL.
- Administrera HR-relaterad information i interna kanaler
- Stötta chefer i bemannings- och schemaläggningsfrågor

Om dig
Vi tror att du är en utåtriktad och relationsskapande person som har lätt för att samarbeta med andra. För dig är det en självklarhet att vara serviceminded i kontakt med kollegor och chefer samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta regelverk för ditt arbete. Du är pedagogisk och tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt. Du har en har en positiv inställning och en önskan att bidra till en god arbetsmiljö för kollegor och kontaktytor.

För att vara rätt person för denna roll har du en stark administrativ förmåga och har intresse för digitalisering av HR-administration. Arbetsuppgifterna är varierande och har en stor bredd, du behöver därför ha förmågan att självständigt kunna göra prioriteringar och vara flexibel. 

Vi söker dig som har:

- Avslutad eftergymnasial utbildning inom personaladministration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Några års relevant arbetslivserfarenhet av en support- eller serviceroll
- God förmåga att arbeta i HR-relaterade system och att digitalisera HR-administration
- Kunskap om arbetsrättslig lagstiftning
- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom att du har en positiv grundinställning, är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ, har förmågan att samarbeta och vara flexibel.

Bra att veta
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din nya arbetsplats ligger i centrala Linköping på Ågatan 3 men vi har verksamhet i hela Östergötland, resor i tjänst kan därför förekomma. Arbetstiden är flexibel enligt överenskommelse med din chef.

Om Stadsmissionen
Östergötlands Stadsmission är inte bara en organisation, det är en rörelse för förändring. Vi tror på att vara närvarande och aktiva i samhället för att skapa en meningsfull påverkan. Genom vårt sociala arbete och vårt starka engagemang strävar vi efter att vara en kraft som ger stöd och hopp till dem i behov. Läs gärna mer om oss på vår https://www.stadsmissionenost.se/ 

 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Stadsmissionen gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansök nu

Student inom rekrytering/bemanning

HR-assistent
Läs mer Nov 14
Om tjänsten
Som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du arbeta med rekrytering, bemanning och administration. Du kommer att tillhöra Adeccos kontor i Linköping och ingå i ett team på 3 personer. Vi jobbar med bemanning och rekrytering mot våra kunder runt om i Östergötland. Du kommer stötta såväl Recruiters som Business Managers i olika delar av deras vardag genom att medverka i det dagliga arbetet kring bemanning och rekrytering. Till det hör bland annat:

• Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
• Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
• Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivning
• Aktivt deltagande i det löpande säljarbetet och delta på kundmöten

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade och präglas av en positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Linköping. Tjänsten är en timanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetet är vanligtvis förlagt måndag-fredag mellan 08-17. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba ca två dagar i veckan, detta kan vara hela eller halva dagar. För rätt person finns en möjlighet till att arbeta mer under sommaren.

Om dig
Vi söker dig som studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Service Management, Ekonomi, Försäljning eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier.

Dator och telefon är dina främsta arbetsredskap och du trivs i en roll där du har mycket kontakt med olika människor. Ditt positiva sätt och känsla för service samt din flexibilitet gör att du kommer trivas här. Som person är du pålitlig, social och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du får en anställning i Adecco Student AB. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter och har ca 4000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta kontorschef:
Amanda Pettersson, amanda.pettersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Vi ses!

 

Sökord
HR-assistent, bemanningsassistent, rekryteringsassistent, bemanning, rekrytering, försäljning, Linköping, Norrköping, Östergötland, Adecco

Ansök nu

Personaladministratör till myndighet i Linköping!

Personaladministratör
Läs mer Nov 24
Har du tidigare erfarenhet från HR-arbete och är på jakt efter en ny möjlighet? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag! Vi söker nu en Personaladministratör till en myndighet i Linköping.

Uppdraget är ett konsultuppdrag som beräknas pågå under perioden: 2024-02-05– 2024-08-31, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som personaladministratör kommer du arbeta med kvalificerat stöd i HR-frågor till chef och medarbetare. Arbete innebär både operativt och strategiskt HR-arbete och du kommer hantera olika frågor. Du kommer samarbeta med dina kollegor och även arbeta självständigt. Resor till andra orter förekommer i tjänsten.

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket innebär att organisera arbetsmiljöarbetet och hantera HR-system såsom Arbetsmiljö Incident. I rollen ingår även arbete med att koordinera utbildningar, mångfalds- och lika villkorsfrågor, rekrytering samt övrig personaladministration. Du kommer även arbeta med andra förekommande uppgifter på enheten.

Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som har:
- Akademisk utbildning inom HR eller likvärdigt
- Några års erfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete
- Erfarenhet av att driva projekt inom HR.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i olika HR-system

Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du trivs bra i en roll där du får samarbeta med dina kollegor, men är även trygg i att ta egna beslut när det behövs. Du har en förmåga att skapa förtroende och bygga relationer med andra människor.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

LIA-plats erbjudes till våren 2024 för dig som blivande lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Nov 17
Brinner du för att ge service och rådgivning inom HR/Lön? Då kan en praktikplats hos oss på vår löneenhet samt HR-kundtjänst vara något för dig!

Vårt erbjudande
För livet framåt.

Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Region Östergötlands kundtjänstfunktion har i uppdrag att vara en gemensam kontaktväg in för regionens stöd och serviceverksamheter. Kundtjänsten är indelade i olika kompetensområden som hanterar förstalinjesupport. Kundtjänsten finns tillgänglig i primärt två kanaler; telefon samt stöd- och serviceportalen. Vår service innefattar att ge stöd, rådgivning och information, hantera beställningar och felsöka. Vi finns till för chefer, medarbetare, invånare, patienter och externa organisationer. Vi ska alltid sträva efter att leverera en god serviceanda som är uppbyggd av engagemang och professionalism. Hos oss får du självklart kontinuerlig kompetensutveckling och verkar i en kontext med ständigt lärande. Region Östergötlands ingång för alla frågor inom löneområdet är just via vår HR- kundtjänst.

Som bakomliggande linje till kundtjänsten finns löneenheten som består av tre löneteam som jobbar tätt tillsammans. Löneenhetens huvudsakliga uppdrag är att administrera lön och anställningar och ge kvalificerad service. Enheten utgör även en controllerfunktion där vi ser till att både lagar, avtal samt regionens riktlinjer efterlevs.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Under din LiA praktik hos oss får du en utbildningsplan som ska ge dig goda förutsättningar för en givande tid hos oss. Du får en utsedd handledare som tar väl hand om dig och hjälper dig att navigera rätt under din praktikperiod. Hos oss får du under din praktik komma till våra två enheter, HR-kundtjänst och lönekontoret.

Du får vara delaktig i en HR-rådgivares och lönehandläggares vardag. Utöver detta ingår det i din utbildningsplan att få lära dig grunderna i vårt lönesystem, få inblick i arbetsrätts- och avtalsfrågor, samt rutiner och processer inom lön och relaterade områden. Målsättningen är att du i slutet av din LIA-perioden hos oss självständigt ska kunna utföra de vanligaste arbetsuppgifterna inom både HR-kundtjänsten och löneenheten.

Arbetsgrupp
Kundtjänstens arbetsgrupp består av HR-rådgivare utifrån en bred generalistroll med möjlighet till olika inriktningar/fördjupningsområden såsom exempelvis arbetsmiljö, arbetsrätt, lön och lönesystem.
Löneenheten består av 16 medarbetare som är organiserade i 3 löneteam för att stötta våra olika verksamheter på bästa sätt.

Vi finns på Klostergatan 19 centralt beläget i Linköping.

Om dig
För att kunna söka praktikplats ska du ha en pågående utbildning till lönespecialist eller motsvarande.

Ingen erfarenhet i yrket krävs men vi ser gärna att du har erfarenhet av service på ett eller annat sätt då kundkontakt är en central del av arbete.

En stor del av arbetet innebär att ge svar och rådgivning till kunder vilket kräver goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Som person är du positiv, engagerad och service inriktad. Du är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team i ett nära samarbete med kollegor. Att vara kundorienterad, kvalitetsmedveten samtidigt som du kan vara flexibel ser du som en självklarhet. 

Ansökan och anställning
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

UCS One Business söker lönespecialister

Löneadministratör
Läs mer Nov 3
Söker du en bred roll inom löneadministration? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som erbjuder möjligheter till personlig utveckling och professionell tillväxt? Då är det dig vi söker!

Om företaget
UCS One Business är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå med 80 medarbetare fördelat på våra två kontor i Linköping och Norrköping. Vi verkar efter ord som framåtanda, mod och trygghet. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

UCS One Business är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Som medarbetare på UCS One Business erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och att både påverka och utvecklas inom bolaget.
Du ges även stor möjlighet att utveckla dina individuella förmågor inom olika områden som tex, utbildning, systemimplementation, rådgivning, sälj och marknad.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu lönespecialister till våra kontor i Linköping eller Norrköping. Vi söker framförallt dig som har ett stort intresse för systemfrågor och som skulle vilja ha ett större inslag av det i din roll, men vi söker också dig som vill jobba som ren lönespecialist.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha ansvar för hela löneprocessen åt dina kunder. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan t ex vara att utbilda, implementera lönesystem och försystem samt ge råd och stöd i lönerelaterade frågor. Vi erbjuder dig möjligheten att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i b la Visma lön, Flex Lön och Fortnox.

Hos oss arbetar du med uppdrag mot olika kunder och branscher, där uppdragen kan innebära allt ifrån enstaka insatser till interimsuppdrag hos såväl nya som befintliga kunder.

Våra kunder är av olika storlek, allt ifrån enmansföretag till koncernbolag, vilket ger en stor variation och bredd på uppdrag. Vi kan därmed garantera ett omväxlande arbete med stor möjlighet till utveckling.


Din profil
Hos oss kommer du att ha många interna och externa kontakter vilket innebär att vi söker dig som gillar att samarbeta och trivs med många olika kontaktytor.

Som person är du ansvarstagande och förtroendeingivande med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös, anpassningsbar och mån om ett bra resultat. Genom din goda kommunikativa förmåga och ditt starka kundfokus är du bra på att sätta dig in i kundens behov och når på så sätt fina kundsamarbeten.

Krav för tjänsten:
• Minst ett års erfarenhet av lönearbete, gärna i en konsultroll
• Examen från YH med inriktning mot lönehantering eller motsvarande erfarenhet
• B-körkort krävs, då kunder på annat ort kan förekomma vilket innebär resor i tjänsten

Meriterande för tjänsten:
• Tidigare erfarenhet av lönearbete i Visma, Fortnox eller Flex HRM
• Systemtekniskt intresse och erfarenhet av implementation av lönesystem
• Goda kunskaper inom Officepaketet
• Behärskar engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig:
• En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba med en stor variation av kunder, där du har stor påverkansmöjlighet inom ditt område
• En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll
• En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån
• Möjligheten att få vara del av ett affärsområde där du själv har möjlighet att påverka inriktning, koncept och erbjudande
• Fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08 eller Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 013-473 20 63.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Administratör (HR)

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för att hjälpa andra och tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Jobbet innebär i första hand arbete med administration inom HR-området, men även andra administrativa uppgifter kommer att ingå i jobbet. Du kommer att förstärka vårt team inom enheten Affärsstöd.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löpande administration av personaluppgifter (såsom att förbereda anställningsavtal och registrera personal i olika system), hantering av arbetsgivarintyg och anställningsbevis samt framtagande av HR-relaterade rapporter, nyckeltal och statistik.

Det ingår även i tjänsten att stödja organisationen inom HR-området med:

- hantering av vårt rekryteringsverktyg - skriva och redigera jobbannonser, lägga till användare etc.

- onboarding av nya medarbetare och offboarding av personal som slutar - stöd till cheferna

- företagets pulsmätningar (medarbetarundersökningar) - hjälpa till att sköta systemet, lägga till användare, schemalägga mätningar etc.

- utbildningar - bistå med tillhörande administration

- arbetsmarknadsevenemang vid t.ex. universitet - stötta och hålla ihop arbetet med Callunas deltagande

- företagets profil- och arbetskläder - ansvar för webbutiken, hantera användare och frågor kring Callunas kollektion

- övriga förekommande HR-administrativa arbetsuppgifter

Arbetet innebär även andra administrativa uppgifter såsom:

- bokningar inför möten och andra evenemang

- framtagande av dokument, t.ex. kallelser, protokoll, presentationer

- administrativ hjälp till VD.

Du rapporterar till vår HR-chef och tillhör enheten Affärsstöd. Enheten är en servicefunktion som stödjer organisationen inom bland annat HR, kvalitets- och miljöledningssystem, kommunikation, projektadministration och ekonomistyrning. Du kommer att jobba i nära samarbete med övriga medarbetare inom enheten, framför allt HR, ekonomiavdelningen och VD.

Som en del av Calluna bidrar du till att företagets samlade kompetens med experter inom naturmiljö och hållbarhet får möjlighet att arbeta i meningsfulla projekt som är en del av samhällsutvecklingen. På Calluna har du stora möjligheter att ta egna initiativ och att påverka din och företagets utveckling.

Kvalifikationer


Vi söker dig som vill arbeta i en teambaserad roll och tillsammans med dina kollegor stödja organisationen inom ett flertal administrativa processer. Vi utgår från att du tycker om att hjälpa andra och värnar om att bygga goda relationer till både kollegor och externa parter.

Då tjänsten innebär arbete i många parallella processer är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och god prioriteringsförmåga, så att du kan planera din arbetsdag och lösa nya uppgifter snabbt och effektivt. Du behöver även vara proaktiv, lösningsinriktad och kunna ta egna initiativ när så behövs.Det krävs att du:

- har en för tjänsten relevant utbildning och/eller har god administrativ erfarenhet

- har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift

- är van att hantera konfidentiell information ex personuppgifter

- har god datorvana och lätt för att lära dig använda nya program och verktyg.Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig som är serviceinriktad, handlingskraftig och mycket kommunikativ. Annat som värderas högt är både god förmåga att arbeta självständigt och god samarbetsförmåga.

Övrigt
Placeringsort:
Linköping

Tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde:

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Senast 7 augusti 2023. Skicka dock gärna in din ansökan tidigare, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor om tjänsten:Anna Törngren (HR-chef): anna.torngren@calluna.se, telefon: 010-303 36 10.Fackliga frågor:
SACO/Naturvetarna: André Dabolins, andre.dabolins@calluna.se, telefon: 010-303 36 10.

Om Calluna
Calluna är landets ledande naturmiljökonsult med spetskompetens inom biologisk mångfald och affärsidén att stötta våra kunder i deras arbete för hållbar användning av mark och vatten i enlighet med svenska och globala miljömål. Vi är en oberoende aktör med fokus på långsiktig affärsmässighet och goda kundrelationer. Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för miljön.

Vid Calluna får du ett utvecklande och dynamiskt arbete där god gemenskap, samarbete och gemensamt lärande präglar arbetsmiljön. Vi är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Linköping och kontor på ytterligare åtta orter. Företaget grundades 1992 och är miljö- och kvalitetscertifierat samt anslutet till kollektivavtal.

Läs vad några av våra medarbetare tycker om att jobba på Calluna (https://karriar.calluna.se/pages/medarbetare-berattar?utm_campaign=page_713600_cta_5598232&utm_content=https://karriar.calluna.se&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page).

Ansök nu

Administratör med fokus kompetensförsörjning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 16
Tjänsten är placerad inom Social-och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg. Vi säkerställer att alla invånare får det stöd som de har rätt till.
Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på vår enhet erbjuder vi ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor stöttar upp och erbjuder ett kvalitativt administrativt stöd. 

Vi söker nu en administratör till avdelning äldre samt debiteringen. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: 


• Att ge administrativt stöd gentemot avdelning Äldres biståndshandläggare, enhetschef och enhetssamordnare 
• Arbetet i debiteringsgruppen innebär kvalificerade administrativa uppgifter kopplat till faktureringen gentemot medborgare 

Din arbetsplats
Vi söker nu 1 administratör till avdelning Äldre och debiteringsgruppen

Avdelningen Äldres uppdrag är att utreda, besluta och tillgodose insatser om vård, stöd och omsorg utifrån målgruppens behov. Debiteringen jobbar med avgiftshandläggning, registrering av inkomster och avgiftsbeslut. Vidare arbetar debiteringen även med ekonomirelaterade administrativa uppgifter inom omsorgen om äldre och funktionsnedsättning. Debiteringen jobbar mot alla förvaltningens avdelningar såväl som kommunens utförare och medborgare. 

Arbetstiderna är måndag-fredag, 07:50-17:00 med flextidsavtal och du sitter på Hertig Karlsgatan 4. 

Kommunens förvaltningar är i ett pågående utvecklingsarbete där översyn av nämnderna och förvaltningarna pågår. Syftet och målet med utvecklingen är att myndighet och utförarsidan ska slås ihop och arbeta närmare varandra under samma nämnd/förvaltning.

Du som söker
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning med arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter. 

För tjänsten är det meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom socialtjänst, äldreomsorg samt av offentlig förvaltning. 

Goda datorkunskaper är ett krav för att lyckas i administratörsrollen. Vi ser det meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystemen Treserva och Unit4. Då arbetet ställer stora krav på din dokumentation samt kontakter med olika samhällsaktörer är det ett krav att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du som söker själv strukturerar ditt arbete och prioriterar på ett effektivt sätt. Då arbetet innebär att ge stöd till andra inom verksamheten ser vi även att du är tillmötesgående och uppmärksam och anstränger dig för att leverera lösningar. Att samarbeta med andra människor och att kommunicera är för dig en självklarhet. Du behöver även vara flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar.

I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del av vår bedömning.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12012

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Staffing Service Assistant till Academic Work i Linköping!

HR-assistent
Läs mer Okt 13
Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha eget ansvar och många bollar i luften. Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Staffing Service Assistant kommer du att tillhöra bemanningsteamet på vårt kontor i Linköping. Teamet arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef Erika Svahn arbetar som Staffing Service Manager i Linköping. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
* Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet
* Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
* Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter
* Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt


VI SÖKER DIG SOM
- Är student och tar examen tidigast januari 2025, gärna inom personal, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har någon planerad utlandstermin.
- Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då en stor del av arbetet innefattar kontakt med kunder, konsulter och kandidater.

Vad är önskvärd erfarenhet?
- Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Administratör med fokus kompetensförsörjning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 16
Tjänsten är placerad inom Social-och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg. Vi säkerställer att alla invånare får det stöd som de har rätt till.
Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på vår enhet erbjuder vi ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor stöttar upp och erbjuder ett kvalitativt administrativt stöd. 

Vi söker nu en administratör till avdelning äldre samt debiteringen. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: 


• Att ge administrativt stöd gentemot avdelning Äldres biståndshandläggare, enhetschefer och enhetssamordnare 
• Arbetet i debiteringsgruppen innebär kvalificerade administrativa uppgifter kopplat till faktureringen gentemot medborgare 

Din arbetsplats
Vi söker nu 1 administratör till avdelning Äldre och debiteringsgruppen

Avdelningen Äldres uppdrag är att utreda, besluta och tillgodose insatser om vård, stöd och omsorg utifrån målgruppens behov. Debiteringen jobbar med avgiftshandläggning, registrering av inkomster och avgiftsbeslut. Vidare arbetar debiteringen även med ekonomirelaterade administrativa uppgifter inom omsorgen om äldre och funktionsnedsättning. Debiteringen jobbar mot alla förvaltningens avdelningar såväl som kommunens utförare och medborgare. 

Arbetstiderna är måndag-fredag, 07:50-17:00 med flextidsavtal och du sitter på Hertig Karlsgatan 4. 

Kommunens förvaltningar är i ett pågående utvecklingsarbete där översyn av nämnderna och förvaltningarna pågår. Syftet och målet med utvecklingen är att myndighet och utförarsidan ska slås ihop och arbeta närmare varandra under samma nämnd/förvaltning.

Du som söker
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning med arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter. 

För tjänsten är det meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom socialtjänst, äldreomsorg samt av offentlig förvaltning. 

Goda datorkunskaper är ett krav för att lyckas i administratörsrollen. Vi ser det meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystemen Treserva och Unit4. Då arbetet ställer stora krav på din dokumentation samt kontakter med olika samhällsaktörer är det ett krav att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du som söker själv strukturerar ditt arbete och prioriterar på ett effektivt sätt. Då arbetet innebär att ge stöd till andra inom verksamheten ser vi även att du är tillmötesgående och uppmärksam och anstränger dig för att leverera lösningar. Att samarbeta med andra människor och att kommunicera är för dig en självklarhet. Du behöver även vara flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar.

I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del av vår bedömning.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12012

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

UCS One Business söker lönespecialister

Löneadministratör
Läs mer Sep 20
Söker du en bred roll inom löneadministration? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som erbjuder möjligheter till personlig utveckling och professionell tillväxt? Då är det dig vi söker!

Om företaget
UCS One Business är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå med 80 medarbetare fördelat på våra två kontor i Linköping och Norrköping. Vi verkar efter ord som framåtanda, mod och trygghet. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

UCS One Business är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Som medarbetare på UCS One Business erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och att både påverka och utvecklas inom bolaget.
Du ges även stor möjlighet att utveckla dina individuella förmågor inom olika områden som tex, utbildning, systemimplementation, rådgivning, sälj och marknad.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu lönespecialister till våra kontor i Linköping eller Norrköping. Vi söker framförallt dig som har ett stort intresse för systemfrågor och som skulle vilja ha ett större inslag av det i din roll, men vi söker också dig som vill jobba som ren lönespecialist.Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha ansvar för hela löneprocessen åt dina kunder. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan t ex vara att utbilda, implementera lönesystem och försystem samt ge råd och stöd i lönerelaterade frågor. Vi erbjuder dig möjligheten att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i b la Visma lön, Flex Lön och Fortnox.

Hos oss arbetar du med uppdrag mot olika kunder och branscher, där uppdragen kan innebära allt ifrån enstaka insatser till interimsuppdrag hos såväl nya som befintliga kunder.

Våra kunder är av olika storlek, allt ifrån enmansföretag till koncernbolag, vilket ger en stor variation och bredd på uppdrag. Vi kan därmed garantera ett omväxlande arbete med stor möjlighet till utveckling.


Din profil
Hos oss kommer du att ha många interna och externa kontakter vilket innebär att vi söker dig som gillar att samarbeta och trivs med många olika kontaktytor.

Som person är du ansvarstagande och förtroendeingivande med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös, anpassningsbar och mån om ett bra resultat. Genom din goda kommunikativa förmåga och ditt starka kundfokus är du bra på att sätta dig in i kundens behov och når på så sätt fina kundsamarbeten.

Krav för tjänsten:
• Minst ett års erfarenhet av lönearbete, gärna i en konsultroll
• Examen från YH med inriktning mot lönehantering eller motsvarande erfarenhet
• B-körkort krävs, då kunder på annat ort kan förekomma vilket innebär resor i tjänsten

Meriterande för tjänsten:
• Tidigare erfarenhet av lönearbete i Visma, Fortnox eller Flex HRM
• Systemtekniskt intresse och erfarenhet av implementation av lönesystem
• Goda kunskaper inom Officepaketet
• Behärskar engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig:
• En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba med en stor variation av kunder, där du har stor påverkansmöjlighet inom ditt område
• En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll
• En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån
• Möjligheten att få vara del av ett affärsområde där du själv har möjlighet att påverka inriktning, koncept och erbjudande
• Fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08 eller Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 013-473 20 63.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Koordinator

HR-assistent
Läs mer Sep 26
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en koordinator till vårt verksamhetsstöd till avdelningen för verksamhetsstöd vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, IEI.

Om jobbet
Anställningens huvudfokus finns i kompetensförsörjningsprocessen. I ditt arbete servar du och är ett stöd till institutionens medarbetare och chefer. Du har ett särskilt ansvar för att koordinera, följa upp, utveckla och nätverka inom anställningens ansvarsområde. Anställningen innebär ett helhetsansvar för intermittenta anställningar och det digitaliseringsarbete som pågår kopplat till detta. Självständigt ansvar och koordinering av internationell rekrytering och migrationsfrågor ingår i arbetet och därtill introduktion av nyanställda. Anställningen innefattar också arbete med registratur och kontohantering. Du arbetar i nära samarbete med HR-partners, registratur och andra kollegor inom enheten och bidrar till att utveckla arbetet utifrån din kunskap, erfarenhet och engagemang.

Om dig
Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera och planera arbetet väl, slutföra det som påbörjats och hålla deadlines. Du är analytisk och löser problem utan att missa det strategiska perspektivet. Det är viktigt att du ser logik och samband i komplex information samt fungerar väl i en miljö med många kontaktytor. Du är också lösningsorienterad och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Att du samarbetar bra med andra människor är en förutsättning för anställningen. 

Vi söker dig som har:


• Beteendevetenskaplig högskoleexamen
• Mycket goda arbetsrättsliga kunskaper
• God kompetens inom HR-området och i administrativa HR-system
• Kunskaper inom det löneadministrativa området
• Erfarenhet av och goda kunskaper inom kvalificerat administrativt arbete
• Erfarenhet av arbete med digitaliseringsprocesser
• God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av arbete inom registratur
• Erfarenhet av administrativt arbete inom statlig sektor

Din arbetsplats

Du kommer arbeta på avdelningen för verksamhetsstöd. 

Läs mer om vår verksamhet här: IEI Verksamhetsstöd

Om anställningen

Tillsvidare, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 16 oktoberber 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Staffing Service Assistant till Academic Work i Linköping!

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha eget ansvar och många bollar i luften. Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Staffing Service Assistant kommer du att tillhöra bemanningsteamet på vårt kontor i Linköping. Teamet arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling
Din chef Erika Svahn arbetar som Staffing Service Manager i Linköping. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
* Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet
* Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter
* Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter
* Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt


VI SÖKER DIG SOM
- Är student och tar examen tidigast januari 2025, gärna inom personal, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har någon planerad utlandstermin.
- Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då en stor del av arbetet innefattar kontakt med kunder, konsulter och kandidater.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Intresseanmälan, Lönespecialist till kommande uppdrag!

Löneadministratör
Läs mer Sep 15
Vi söker i dagsläget erfarna lönespecialister till olika kunder i Linköping med omnejd. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Linköping med omnejd. Observera att ni gör en spontanansökan för framtida uppdrag. I tjänsten kan bland annat följande arbetsuppgifter ingå:

- Hantera lönerelaterade problem och förmedla information på ett lättförståeligt sätt
- Svara på frågor från medarbetare
- Arbeta med lönehantering i stor utsträckning

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön samt har minst 2 års erfarenhet inom liknande arbete. Vidare ser vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och effektiv samt är social och har lätt för att samarbeta med andra människor. Det är även önskvärt att du är noggrann och innehar en kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om företaget
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar. Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Gillberg, sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Lönespecialist, Löneadministratör, ekonom, civilekonom, revision, ekonomi, ekonom

Ansök nu

HR-administratör

HR-assistent
Läs mer Sep 27
Tjänsten är placerad inom Kommunledningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar med kommunövergripande strategiska frågor och ger stöd och service till hela kommunen, näringsliv, organisationer samt kommunens politiska ledning. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som HR-administratör hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter. Här kommer du arbeta i systemet Heroma med personal- och löneadministration för förvaltningens medarbetare samt ersättningar till kommunens förtroendevalda politiker. Du kommer arbeta med administration kring digitala anställningsavtal, arkivering och till viss del med diarieföring. Du kommer ha en viktig roll vid introduktionen av nya medarbetare. I rollen ingår det även att vara behjälplig i framtagande av underlag till uppföljningar inför löneöversyn samt vara delaktig i att effektivisera personaladministrativa processer.


I uppdraget kan du komma att vara ersättare som mötessekreterare vid kommunens personal- och arbetsgivarutskott på uppdrag av HR-direktören samt vid andra interna mötesforum.


I tjänsten kommer du också att ge administrativt stöd till kommunkansliet. Här kommer du få vara med som administrativt stöd i kommunens arbete inför, under och efter valet. Detta kan innebära att bland annat administrera bemanning och viss samordning av rekrytering av röstmottagare i samband med val på uppdrag av kanslichefen. Vidare ingår att vara kontaktperson till andra kommunala utförare i samband med val. 


Du kommer att ingå i ett nätverk för HR-administratörer där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Din arbetsplats 
På Kommunledningsförvaltningen är vi ca 130 medarbetare i en mängd olika roller där de flesta har specialistfunktioner. Inom förvaltningen finns 13 enheter. Du kommer att tillhöra enheten HR-stöd som består av stabschef/HR-chef, HR-konsult, HR-administratör, chefssekreterare och säkerhetssamordnare. HR-stöd har ett nära samarbete med andra stödfunktioner på förvaltningen för att ge ett professionellt och verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare utifrån våra olika uppdrag.


Du kommer ha din fysiska placering på Stadshuset i centrala Linköping.

Du som söker
Vi söker dig med gymnasieexamen och vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom administration, lön, HR eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av administration samt tidigare arbetat inom HR- och personaladministration. Erfarenhet av löneadministration och erfarenhet av diarieföring samt arkivering ses som meriterande.  


Du har goda kunskaper i  svenska i såväl tal som skrift då arbetet innebär mycket kontakter både skriftligt och muntligt med bland annat chefer, medarbetare och förtroendevalda. Arbetet ställer krav på goda datorkunskaper och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av systemet Heroma eller annat personaladministrativt system samt andra IT-system.


För att trivas i rollen hos oss behöver du kunna ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter och vara duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt behöver du också kunna samarbeta med andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vi ser också att du är serviceinriktad och tillmötesgående och har förmågan och viljan att hjälpa andra samt har integritet, då du kommer hantera känslig information. 


Urval påbörjas efter sista ansökningsdag och i denna rekrytering kan vi komma att använda tester som en del i bedömningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11903

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Global Payroll Team Lead

Löneadministratör
Läs mer Sep 7
Company Description
At IFS you will work in a growing, global enterprise software company where informal hierarchies promote simplicity and trust with responsibility. We strive to deepen our expertise by taking on challenging and varying work assignments in a collaborative environment together with committed colleagues. With professionalism and a strong customer focus in everything we do, from R&D to Sales and Consultancy, we are proud to serve world-class customers all over the globe with our leading products.
We are an equal opportunity employer and value diversity at our company.


Job Description
The IFS payroll process is outsourced to a global company, CloudPay, and currently includes 33 payrolls in 23 countries. The successful candidate will be responsible for mentoring and coaching the Payroll Executives and Payroll Support Teams within the Global Payroll Team based in Sri Lanka. They will also be responsible for ensuring that the processing and approval of payrolls are completed in an accurate and timeous manner. You will be required to work closely with key stakeholders across the business including
HRSSC, HRIS, Finance, and internal/ external audit.
Tasks include but are not limited to:

Over-sight of the payroll regions assigned to you
Maintain a close working relationship with the Global Payroll Manager, Executives & Support Team and their peers in global HR teams as well as CloudPay officials and subordinates
Conduct regular reviews with the HRSSC team and CloudPay counterparts.
Be the escalation point for all Payroll queries within your region
Investigate, reconcile, and correct payroll data issues, discrepancies and errors
Ensure timely and accurate preparation of on-demand checks for terminations, retro-adjustments and other disbursements determined to be necessary for immediate distribution
Management of the Nordic pension & insurance administration
Management of social security reporting with external service providers
Management of the Swedish benefit platform “Benify”
SCB statistic reporting
Management of the Nordic expensesQualifications
Degree qualified or equivalent experience
Payroll Professional Certified - CIPP/IPASS/APA or equivalent.
Working in Nordic payrolls is essential, with a minimum of 7 years’ experience,
EMEA experience an advantage
CloudPay/ADP/other systems

Ansök nu

Koordinator med fokus på utveckling!

HR-assistent
Läs mer Maj 14
Vill du bidra till utvecklingen av nästa generations avancerade förarassistanssystem och autonom körning?
DINA ARBETUPPGIFTER
Som koordinator hos Qualcomm erbjuds du ett arbete som ger dig stor personlig utveckling inom ledarskap, struktur och en unik chans att vara med i utvecklingen av nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon.

Som koordinator arbetar du med testförare som samlar in data inom EU. I ditt närmsta team ingår även datauppladdare som ser till att den insamlade informationen från testförarna når rätt utvecklare. Din roll som koordinator är att vara spindeln i nätet för planering av datainsamling i närtid. Du tar in behov från andra team, och hjälper ditt team att prioritera och planera verksamheten. Vi arbetar agilt och behöver hela tiden vara snabbfotade och vara beredda på omplaneringar. Mycket kommunikation inom Qualcomm sker på engelska.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som söker tjänsten besitter en god teamkänsla, gillar att arbeta med andra människor och kunna hjälpas åt när det behövs. Gruppen arbetar projektstyrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid, så flexibilitet är ett nyckelord! Du behöver även känna dig bekväm i sociala sammanhang då du agerar som ledare i och utanför din grupp.

Skallkrav:
•Väldigt goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
•B-körkort
•Tidigare arbetslivserfarenhet som koordinator, teamledare, samordnare eller liknande tjänst. Meriterande:
•Erfarenhet av arbete i Jira Software
•Intresse inom bil och teknik
OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Qualcomm.

OM QUALCOMM
Qualcomm är ett stort multinationellt företag med mer än 45000 anställda. En del av Qualcomm utvecklar nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon. Denna del av Qualcomm finns på tre kontinenter: Europa, USA och Asien. I Sverige arbetar över 500 personer främst i fyra städer: Linköping, Stockholm, Göteborg och Lund.

VILLKOR
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetstid: 8-17, möjlighet till flex.
Ort: Linköping

Vi kommer behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist till IT-bolag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Aug 9
Vi söker en driven och ansvarsfull lönespecialist som självständigt kan hantera löner ”från ax till limpa”. Vår kund är ett globalt IT-företag med svenskt huvudkontor i Linköping.Arbetsuppgifter

I rollen som lönespecialist kommer du att ansvara för att sköta hela löneprocessen för omkring 300 anställda. Lönebearbetning och beräkning sker i Agda. I arbetsuppgifterna ingår också att göra löneutbetalningar och producera lönespecifikationer.

Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera:


- Registrering och uppdatering av anställningsavtal

- Hantering av pensions- och övriga försäkringar

- Hantering av ersättningar och arvoden

- Hantering av semesterberäkningar

- Besvara avtals- och arbetsrättsfrågor

- Utföra årsskiftesrutiner

- Kontakt med ledare och medarbetare inom företaget

- Framtagande av statistikrapporter

- Skriva anställnings- och inkomstintyg

- Rapportering till och kontakt med Försäkringskassan, SCB, Collectum, Migrationsverket och andra myndigheter

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av och behärskar självständigt hela löneprocessen kring löneberäkningar och löneutbetalningar samt alla frågor som rör lön och ersättning. Du har vidare erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Agda.

Du är van att arbeta med all administration som förekommer runt lönehantering såsom ersättningar, arvoden, semester och intyg. Det är en stor fördel om du är van att tolka och tillämpa de regelverk som rör anställningsvillkor och kollektivavtal samt att arbeta med pensions- och försäkringsfrågor.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vem är du?

För vår kunds räkning söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande samt gillar ordning och reda. Det är viktigt att vara pedagogisk och på ett enkelt sätt kunna förklara och besvara svåra frågor inom löneområdet. Du har pondus och vågar ifrågasätta. Vidare söker vi dig som är social, nyfiken och framåt. Du behöver gilla förändring och tycka om att arbeta med kontinuerliga förbättringar och effektiviseringar. Du får gärna vara teknikintresserad. Då du är ensam i rollen behövs en person som är självgående och stresstålig samt har förmåga att strukturera ditt eget arbetssätt och sätta gränser. Som person är du positiv, flexibel och hjälpsam.

Mer om tjänsten

Vår kund erbjuder ett fritt och självständigt arbete med goda anställningsvillkor. Du tar över ett väl fungerande ansvarsområde men det finns goda möjligheter till utvecklings- och förbättringsarbete i framtiden. Rollen som lönespecialist ingår i HR funktionen och du kommer att rapportera direkt till HR-chefen.

Vår kund har en mycket stark kultur som skapar trygghet och trivsel för alla medarbetare.


- Direktrekrytering med tillsvidareanställning

- Tillträde: så snart som möjlighet eller enligt överenskommelse

- Omfattning: heltid, 37,5 timmars arbetsvecka

- Placering: Linköping med möjlighet till hybridarbete 1-2 dagar per vecka

Vi värdesätter mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Lilian Norin på lilian.norin@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Human Resources Representative

HR-assistent
Läs mer Aug 29
We are looking for a Human Resources Representative for an international company in Linköping. Start ASAP, 6 months contract to begin with, possibility of extension after that.


Assignment description
Working in a global environment, this position is responsible for providing HR administration support, information on enquiries from employees, managers, and other members of the HR Team. The role will be part of People Solutions(HR) and will be responsible to support various HR activities such as(but no limited to) generating amendments to contracts, manage the termination/exit and support any statutory/compliance related reporting requirements.


Core Responsibilities:


• Be part of the global team that provides HR Administration support for employees in the EMEA region.
• Provides quality service in response to incoming inquiries through myhR- web portal, employee case submissions for the global employee base and with a specific focus on Sweden.
• Assists employees/HR partners with any problems encountered while using HR self-service tools for employee transactions (e.g., data changes, onboarding, separations, benefits administration, performance management and compensation, job postings, etc.).
• Interact with local authorities as required for statutory and regulatory needs.
• Provide Swedish language related support to other HR teams (HRBP’s, Employee Relations, Total Rewards, Recruitment) and Payroll teams for execution of processes locally.
• Manage the handling of communications received locally and handle the storage of employee personal files in a secure manner.
• Coordinate with local authorities for submission of data as requested.
• Preparing and submission of data requested by local authorities and submissions of the data through required channels/govt portal.
• Participates in continuous improvement initiatives to identify opportunities to enhance the process and improve employee experience.
• Other responsibilities, as assigned.
Core Skills and Qualifications:

• 1-3 years experience in HR administration preferably in a global Shared Services set up.
• College degree with a preferred major in Human Resources, Communications or Business
• Knowledge in HR process (Any region)
• Knowledge of local Swedish HR requirements
• Must have the ability to remain focused, professional, tactful and discrete when handling sensitive and/or confidential information.
• Ability to work in a global environment in a multi country operating model.
• Must be proficient to communicate verbally in English and Swedish
• Communicates effectively in both oral and written form
• Exhibits patience and empathy
• Ability to put oneself in a employees’ shoes and advocate for them when necessary
• Possesses strong problem-solving skills
• Confident at troubleshooting; obtains enough information from employees to either resolve the inquiry or obtains adequate information to refer the issue to an expert for problem resolution
• Actively looks for process improvements
• Strong interpersonal and customer service skills
• Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively
• Ability to follow strict policy guidelines and recognize situations requiring escalation
• Ability to work in fast-paced environment
• Possesses strong PC skills and has knowledge of general office tools such as Microsoft Office Suite products: Excel, Word,
PowerPoint, etc. will also be helpful.
This is a full-time consultant position in Linköping through Incluso. Start is ASAP and the contract period is 6 months to begin with, possibility of extension after that.

Please submit your CV and cover letter as soon as possible since we will review the applications on an on-going basis.

For more information about this role, please contact Marianne Nilsson, recruiter at Incluso.

Ansök nu

HR-administratör

Löneadministratör
Läs mer Sep 8
Tjänsten är placerad inom Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi stärker möjligheterna för Linköpingsbor som är beroende av ekonomiskt bistånd, att bli självförsörjande och självständiga. Vi bidrar också med kompetensförsörjning till Linköpings kommun och näringsliv.
 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som HR-administratör hos oss kommer du att arbeta med inriktning mot arbetsmarknad. Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen hantering av administration kring anställningar enligt BEA-avtalet. Du ansvarar även för administration kring ekonomi som exempelvis fakturor och rekvirering av statsstöd. 

I arbetet ingår individuella möten med deltagare för att informera om anställning, introducera dem till densamma samt stötta dem i frågor gällande anställning. 

Du arbetar kommunövergripande med att stötta chefer och verksamheter inom personalområdet och fungerar som kontaktperson till förvaltningarna. Du hanterar platser för arbetsmarknadsinsatser och stöttar förvaltningarna i operativa frågor så som arbetsgivarfrågor och anställningsförfarande. I uppdraget ingår även att informera om och marknadsföra Arbetsgivarenheten internt mot förvaltningar.

Samverkan inom arbetsgruppen, inom förvaltningen, med övriga förvaltningar inom kommunen samt med externa parter är en naturlig del i arbetet. 

I uppdraget ingår även att vara delaktig i att utveckla Arbetsgivarenhetens olika processer och rutiner.

Din arbetsplats
Arbetsgivarenheten är en del av avdelning Arbetsmarknadsinsatser inom förvaltningen Integrations- och arbetsmarknad (IAF). IAF:s uppdrag är att stärka möjligheterna för Linköpingsbor som är beroende av ekonomiskt bistånd att bli självförsörjande och självständiga. Vi bidrar med kompetensförsörjning till Linköpings kommun och näringsliv.

På Arbetsgivarenheten arbetar arbetsgivarkoordinatorer och arbetsmarknadskonsulenter med olika inriktningar samt HR-konsulter och HR-administratörer. 

Enheten arbetar nära Arbetsförmedlingen och näringslivet och fungerar som kontaktyta för företag och andra förvaltningar. I enhetens uppdrag ingår att samverka med andra förvaltningar och näringslivet för att ta fram platser för våra deltagare.

Den närmaste arbetsgruppen består av fem medarbetare som har ett nära samarbete med varandra. Hos oss arbetar du med ett eget ansvar och en stor frihet utifrån tydligt uppsatta mål och ramar, varje medarbetare tar ett stort ansvar för såväl verksamhetens utveckling som de egna uppdragen.

Du som söker
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning inom administration, ekonomi eller liknande alternativt annan gymnasieutbildning i kombination med gedigen erfarenhet av administrativt arbete. En eftergymnasial utbildning som lönespecialist eller motsvarande ses som meriterande. 

Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, det är önskvärt att du har erfarenhet av lönehantering och gärna även administration kring BEA-anställningar. Det är ses som meriterande med erfarenhet av att arbeta med målgrupp som står långt ifrån arbetsmarknaden. 

I rollen ingår många sociala kontakter och administration i digitala system, därav krävs det att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt en hög digital kompetens. 

Det ses som meriterande om du har kunskap om arbetsrätt, BEA-avtalet samt kunskap om anställningar av tredjelandsmedborgare. 

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har intresse och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du prioriterar och planerar ditt arbete för att nå uppsatta mål och är uthållig. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en föränderlig organisation, har lätt för att anpassa dig och ser möjligheterna i förändringar. Olikheter är något som du värdesätter, du har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.   

I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vårt urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: 231101 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 11801

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Student? Sök det perfekta extrajobbet inom HR-administration hos Gasum!

HR-assistent
Läs mer Aug 23
Vi söker dig som vill utvecklas inom HR-området och ta dig an en varierande roll på ett stort internationellt bolag. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under studietiden ger dig meriterande erfarenheter och en massa nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Gasum är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Företaget erbjuder renare energi till marknaden och genom deras biogasanläggningar och tankstationer bidrar de till ett mer koldioxidneutralt samhälle. I rollen som HR-administratör kommer du framförallt ha nära samarbete med HR-chefen i Sverige, men även med det nordiska HR-teamet. Du kommer ha en varierande roll där du själv kan påverka ditt arbete utifrån dina intressen och expertis.

Du erbjuds
- En roll på ett stort internationellt bolag i tillväxt där du och dina kollegor bidrar till ett hållbart och mer miljövänligt samhälle.
- En organisationskultur som präglas av nära samarbeten, kompetensutveckling och coachande ledarskap för att du ska kunna växa i din roll.
- En roll med många kontaktytor där du får arbeta med erfarna kollegor inom branschen.
- Flexibilitet - möjlighet att till viss del arbeta hemifrån när du blivit varm i kläderna

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera medarbetarfrågor och övrig administration, så som att se över policys, registervård, dokumentation och medarbetarundersökningar
* Onboarding och offboarding - administrera nyanställda och genomföra exitsamtal när medarbetare slutar
* På sikt kan det även förekomma systemetisk arbetsmiljöarbete, möjlighet att presentera HR-avdelningen för nyanställda samt vara behjälplig vid rekryteringsprocesser och administration kring det


VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, då båda språken används i det dagliga arbetet
- Läser HR/PA-programmet där du har avklarat minst ett år av studierna
- Har tidigare arbetslivserfarenheter inom bland annat administration

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenheter av att arbeta i ett personalverktyg, excell och teams

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Energibolaget Gasum är experter på den nordiska gassektorn och energimarknaden. Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi och på energimarknaden för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg- och sjötransporter. Företaget hjälper kunderna att minska både sitt eget och sina kunders koldioxidavtryck. Tillsammans med sina samarbetspartner främjar Gasum utvecklingen mot en koldioxidneutral framtid på land och till havs. Gasum-koncernen har omkring 380 anställda i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Gasum ägs av finska staten.

Ansök nu

HR Administratör till global funktion

HR-assistent
Läs mer Aug 28
Vi söker en HR Administratör till ett roligt och utmanande uppdrag hos vår kund i Linköping. För rollen krävs relevant erfarenhet och kunskap inom HR-administration, särskilt inom en global Shared Services-miljö, och att du är bekväm med att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.

Som en del av ett globalt team kommer du att ansvara för att tillhandahålla administrativt stöd inom HR, svara på förfrågningar från anställda, chefer och andra medlemmar inom HR-teamet. Din roll kommer att stödja olika HR-aktiviteter såsom att generera ändringar i kontrakt, hantera avslut av anställningar och stödja rapporteringskrav relaterade till lagar och förordningar.

I arbetsuppgifterna ingår att tillhandahålla HR-administrativt stöd för kundens anställda i EMEA-regionen, svara på förfrågningar via webbportalen och hantera ärenden från globala anställda med särskilt fokus på Sverige. Det ingår också att assistera anställda/HR-partners med problem som uppstår vid användning av HR:s självbetjäningsverktyg, tillhandahålla svenskspråkigt stöd till andra HR-team och löneteam samt hantera kommunikation som tas emot lokalt och säker lagring av anställdas personliga filer.

Du kommer även att samordna inskick av data till lokala myndigheter, interagera med lokala myndigheter vid behov samt deltaga i initiativ för ständiga förbättringar.

Vi söker dig med följande kvalifikationer och färdigheter:

1-3 års erfarenhet av HR-administration
Erfarenhet av en global Shared Services-miljö
Högskoleexamen, helst inom HR, Kommunikation eller Affärsverksamhet
Kunskap om HR-processer och svenska HR-krav
Förmåga att arbeta i en global miljö
Flytande i både engelska och svenska
Starka problemlösningsfärdigheter och förmåga att multitaska

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Driven och engagerad lönekonsult till UCS One Economy

Löneadministratör
Läs mer Jul 13
Vi värdesätter initiativ och belönar prestationer. Hos oss kommer du att ha möjlighet att växa och ta nästa steg i din karriär inom löneadministration och kundrelationer.Om du är redo att anta utmaningen och bli en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan idag.
Vi ser fram emot att lära känna dig och dina unika talanger som kommer att bidra till vår löneavdelnings framgång!

Ansökan Placeringsort: Linköping eller Norrköping
Arbetsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt
Sista ansökningsdag: 31 augusti, men urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ansök nu

Driven och engagerad lönekonsult till UCS One Economy

Löneadministratör
Läs mer Jul 13
Söker du en spännande och mångsidig roll inom löneadministration? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som erbjuder möjligheter till personlig utveckling och professionell tillväxt? Då kan den här tjänsten vara perfekt för dig!

Om oss UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå med 80 medarbetare fördelat på våra två kontor i Linköping och Norrköping. Vi verkar efter ord som framåtanda, mod och trygghet. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.
UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Som medarbetare på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och att både påverka och utvecklas inom bolaget. Du ges även stor möjlighet att utveckla dina individuella förmågor inom olika områden som tex, utbildning, systemimplementation, rådgivning, sälj och marknad. Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande.
Hos oss ser vi till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Arbetsuppgifter Som lönekonsult sköter du löner och rapportering åt flera av våra kundföretag. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan tex vara att utbilda, implementera lönesystem och försystem samt rådgiva och ge stöd i lönerelaterade frågor. Du kommer att ha mycket kundkontakt och ett varierande arbete med stort eget ansvar för ”dina” kunder under hela löneprocessen.
Du får möjlighet att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i bla Visma lön, Flex Lön och Fortnox. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder, med eller utan kollektivavtal. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Din Profil För att trivas i rollen är du en driven person som är noggrann, prestigelös, ansvarstagande och ser positivt på personlig utveckling.
Du har ett naturligt intresse för siffror och service men besitter också en god kommunikativ förmåga och social kompetens som gör att du är bra på att sätta dig in i kundens behov. Hos oss kommer du att ha många interna och externa kontakter vilket innebär att vi söker dig som gillar att samarbeta och trivs med många olika kontaktytor.
Du är en social och nyfiken person som vill vara med där det händer. Tillsammans med dina kollegor hittar du gärna digitala lösningar och effektiva arbetssätt. Vi ser gärna att du klarar av att stå på egna ben och tar egna initiativ. Men framför allt söker vi en härlig personlighet att komplettera vårt team.
Krav:
- Minst ett års erfarenhet av lönearbete, gärna i en konsultroll.
- Examen från YH med inriktning mot lönehantering eller motsvarande erfarenhet.
- B-körkort krävs, då kunder på annat ort kan förekomma vilket innebär resor i tjänsten.


Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av lönearbete i Visma, Fortnox eller Flex HRM.
- Systemtekniskt intresse och erfarenhet av implementation av lönesystem

- Goda kunskaper inom Officepaketet
- Behärskar engelska i tal och skrift.

Vi värdesätter initiativ och belönar prestationer. Hos oss kommer du att ha möjlighet att växa och ta nästa steg i din karriär inom löneadministration och kundrelationer.Om du är redo att anta utmaningen och bli en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan idag.
Vi ser fram emot att lära känna dig och dina unika talanger som kommer att bidra till vår löneavdelnings framgång!

Ansökan Placeringsort: Linköping eller Norrköping
Arbetsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt
Sista ansökningsdag: 31 augusti, men urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi erbjuder praktikplats inom personaladministration

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Aug 11
Vi på StudentConsulting erbjuder en praktikplats inom personaladministration på 50% för dig som är berättigad och redan deltar eller har rätt till att delta i Rusta och Matcha, SFI eller deltar i annan arbetsmarknadsåtgärd.

Vi söker dig som vill utvecklas och är redo att genomföra praktik på 50% inom ramen för Rusta och Matcha. Anledningen till att praktiken är förlagd på 50% är för att du som deltagare fortsatt ska kunna delta i Rusta och matcha programmet utan avbrott i kombination med att du samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet inför framtida arbeten. Detta är en praktiktjänst för dig som står utanför arbetsmarknaden och ingår i någon av arbetsförmedlingens program inom Rusta matcha eller annan arbetsmarknadsåtgärd och behöver kompletterande nyvunnen erfarenhet att sätta på ditt CV.

Arbetsuppgifterna handlar om generell personaladministration, och kommer inkludera telefonavstämningar/intervjuer, kartläggningar eller presentera kandidater för kunder.

Din profil
För att vara aktuell för uppdraget så bör du som person vara positiv, lyhörd, ha en tydlig kommunikation, ett öga för god service samt kunna förmedla ett gott kundbemötande. Det är också viktigt att du är nyfiken på människor och är en positiv lagspelare. Det är också viktigt att du kan förmedla dig på god svenska i både tal och skrift.

Det kommer att finnas personer att rådfråga och som kan leda dig i arbetet, men vi ser gärna att du är självständig, ansvarstagande och tar initiativ att agera även på egen hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice eller bemötande, men inget krav.

Ett krav för tjänsten är att du ska vara inskriven hos arbetsförmedlingen samt att du deltar eller är berättigad till en arbetsmarknadsåtgärd. Uppstart sker omgående efter avtal och är förlagd på deltid.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Intresseanmälan, Lönespecialist till kommande uppdrag!

Löneadministratör
Läs mer Jul 13
Om uppdraget
Vi söker i dagsläget erfarna lönespecialister till olika kunder i Linköping med omnejd. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Linköping med omnejd. Observera att ni gör en spontanansökan för framtida uppdrag. I tjänsten kan bland annat följande arbetsuppgifter ingå:
- Hantera lönerelaterade problem och förmedla information på ett lättförståeligt sätt
- Svara på frågor från medarbetare
- Arbeta med lönehantering i stor utsträckning

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön samt har minst 2 års erfarenhet inom liknande arbete. Vidare ser vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och effektiv samt är social och har lätt för att samarbeta med andra människor. Det är även önskvärt att du är noggrann och innehar en kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om företaget
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar. Vi ser fram emot att matcha dig med din drömtjänst!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Gillberg, sofia.gillberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Lönespecialist, Löneadministratör, ekonom, civilekonom, revision, ekonomi, ekonom

Ansök nu

Lönekonsult med inriktning mot tidssystemadministration

Löneadministratör
Läs mer Jul 4
Nu har du chansen att få arbeta i en utvecklande och kundnära miljö på ett företag med spetskompetens inom lön. Vi söker just nu en lönekonsult med inriktning mot administration av tidssystem. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och professionellt team och du erbjuds möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas i din yrkesroll.

 
I denna roll arbetar du mot en av våra större kunder, i en löneprocess som omfattar ca 17 000. På kontoret i Linköping arbetar både löneadministratörer, lönespecialister, systemsamordnare, lönekoordinator, operativa gruppchefer och verksamhetschef. Vi har en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen.

 

Är du lönekonsult idag och har erfarenhet eller ett stort intresse av tidssystem kan vi erbjuda dig en utvecklande roll där du får ta stort ansvar för administrationen av flera olika tidssystem.

 
Arbetsuppgifter:
I rollen som lönekonsult med inriktning mot administration av tidssystem kommer du bland annat arbeta med upplägg av nyanställda, avslut av anställda, schemabygge och förändringar samt administration av omorganisationer. 

 

I arbetet ingår även att uppdatera och utveckla administrativa riktlinjer och rutiner för de olika delarna i processen.

 

Du kommer även ha mycket kontakt och löpande support till chefer och medarbetare inom vår kunds organisation samt ett nära samarbete med dina kollegor i det team du kommer tillhöra. 

 

Vi står även inför en uppgradering av vårt system IFS, vilket du kommer vara delaktig i.

 

Önskvärda kvalifikationer:
För att lyckas i roller ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba i en löneprocess samt har arbetat eller har stort intresse för administration av tidssystem, gärna på ett stort eller medelstort företag. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

 

Som person är du ansvarstagande och säkerställer noggrannhet i ditt arbete. Vi ser också att du kan och vill driva ditt arbete framåt och är proaktiv både i din kompetens och service mot kunden. Då rollen också ställer krav på många olika kontaktytor ser vi att du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga. 

 

Det är meriterande om du har:
Utbildning inom löneadministration eller ekonomi.
Erfarenhet av att arbeta i IFS tidsystem och gärna SD Worx.
Erfarenhet av att arbeta med löneadministration mot kollektivavtal inom industrin, gärna teknikavtalet.

 


Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 145 medarbetare med en omsättning på ca 190 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping. Läs mer på www.nobeli.se.

Vi erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor och kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas får du ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar kompetensutveckling, resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra.

Som anställd hos Nobeli erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds även ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

Ansök nu

Löne - och systemspecialist sökes

Löneadministratör
Läs mer Jun 29
Nu har du chansen att få arbeta med löneprocessen i en utvecklande och kundnära miljö på ett företag med spetskompetens inom lön. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med löneadministration och har systeminriktning, gärna från en större organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat och professionellt team och du erbjuds möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas i din yrkesroll.

 

Om tjänsten

I rollen som löne- och systemspecialist på Nobeli i Linköping arbetar du i en löneprocess som omfattar ca 17 000 löner varje månad mot en av våra större kunder. På kontoret i Linköping arbetar både löneadministratörer, lönespecialister, systemsamordnare, lönekoordinator, operativa gruppchefer och verksamhetschef.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som löne- och systemspecialist arbetar du med hantering av koncernövergripande lönearbete, expatriat hantering, lönekörning och systemhantering. Du kommer att tillhöra ett av våra tre löneteam och arbetet innebär ett nära samarbete med kollegorna i det team du kommer att tillhöra samt de övriga teamen. I arbetet ingår även att ta fram och utveckla administrativa riktlinjer och rutiner för de delar i löneprocessen som ingår i din roll. 

 

Vi söker dig som• Har flera års arbetslivserfarenhet av löneadministration där du arbetat med hela löneprocessen, gärna på ett stort eller medelstort bolag

• Har systemkunskap och med fördel i SDWorx 

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift


 

Som person är du• Ansvarstagande

• Noggrann

• Kommunikativ

• Har en god samarbetsförmåga

• Driven

• Nyfiken


 


Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 145 medarbetare med en omsättning på ca 190 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping. Läs mer på www.nobeli.se.

Vi erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor och kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas får du ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar kompetensutveckling, resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra.

Som anställd hos Nobeli erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds även ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Personaladministratör Helikopterflottiljen

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 21
Befattningen erbjuder
Vill du jobba i en myndighet under utveckling? Försvarsmakten är under tillväxt, så även vår avdelning. Vi söker nu en Personaladministratör som vill stödja Helikopterflottiljens chefer och medarbetare och vara en del av flottiljens utveckling.

Om enheten
Flottiljstabens personalavdelning (A1) är uppdelad i tre sektioner; Personalsektionen, HR-sektionen och Rekryteringssektionen. Avdelningen består av ett 20-tal medarbetare med bland annat personalchef, HR-chef, personalbefäl, HR-specialister, HR-generalister, funktionshandläggare, informatörer och friskvårdsledare. Avdelningen arbetar övergripande och konsultativt med HR-, personalförsörjnings-, utbildnings-, samt friskvårdsfrågor och stödjer chefer i olika typer av frågeställningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som personaladministratör kommer du att stödja avdelningen administrativt inom HR-området. Det rör personalförsörjning, personalekonomi, diarieföring, intern samarbetsyta och inköp. Du kommer att vara en stödjande del till chefer och medarbetare med personaladministration. Du ansvarar för att handlägga och administrera förbandets fysiska personalakter och är Helikopterflottiljens Personuppgiftshandläggare (PuL, GDPR). Du kommer att vara avdelningens stöd när det gäller HR-rapporter och arbeta i Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem SAP/PRIO.

Kvalifikationer
 • Utbildning inom personaladministration eller kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Flerårig arbetslivserfarenhet inom administration
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • God förmåga att utrycka sig i tal och skrift

Meriterande
 • Erfarenhet från personaladministrativt arbete inom statlig eller offentlig verksamhet
 • Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem SAP/PRIO
 • B-körkort, manuellt

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är ansvarsfull, strukturerad och har en god förmåga att organisera och prioritera det egna arbetet. Du bör också ha en god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad då arbetet till stor del består av att stötta arbetsgruppen och förbandet för att vi ska nå våra gemensamma mål. Att trivas med varierade arbetsuppgifter och ett stundtals högt tempo är en förutsättning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare civilanställning (Inledningsvis 6 månaders provanställning)
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Linköping
Tillträdesdatum: Tillträde snarast enligt överenskommelse

För information om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta:
Personalchef, Sara Palmqvist, 013-28 30 00 (vxl)
(Under semesterprioden v.27-31 kan det förekomma längre svarstid)

Fackliga företrädare:
Anneli Helmersson, Saco-S
Christoffer Willers, Försvarsförbundet
Urban Hellqvist, Seko
Samtliga nås via växeln på 013- 28 30 00Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-08-13. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt.

Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer.

Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 950 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bemanningsplanerare inom bemanning, administration och schemaläggning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jul 6
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni ansvarar för vikariehanteringen för Leanlinks verksamheter. Leanlink har idag närmare 1000 vikarier som arbetar för att täcka upp för ordinarie personal vid exempelvis sjukdom, vakans och semester. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens. Dina främsta arbetsredskap kommer vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot sjukanmälningar via telefon, kontakt med verksamheter och vikarier, boka in vikarier på arbetspass, lönehantering för vikarier, hantera mail, uppföljning av vikarier samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka. Du kommer att arbeta varierande arbetstider. På vardagar är bemanningen öppen 6.30-17.00, du kommer därför schemaläggas att du vissa dagar börjar 6.20 och andra dagar börjar senare. På helger och röda dagar är bemanningen öppen 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer har vi nu startat Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Vi vill bli fler inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!
Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom HR, beteendevetenskap, administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Det är ett ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av service. Har du tidigare arbetat med korttidsbemanning och/eller administration så är det meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med telefon som arbetsredskap och det är ett krav att du har goda datorkunskaper. Då du kommer arbeta med många kontaktytor är det ett krav på att du ska kunna tala och skriva svenska. 

Du är en person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten. För dig är det viktigt att ge en god service samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta styrdokument för ditt arbete. Som person är du uthållig och lösningsorienterad och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Du är mottaglig för förändringar och kan se möjligheterna i dem. I rollen att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press samt skiljer på det personliga och professionella. 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 11633

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

HR-samordnare

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 27
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en HR-samordnare till Institutionen för beteendevetenskap och lärande.

Om jobbet
Vi söker dig som trivs med att arbeta med varierade arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. Rollen är bred och tillsammans med institutionens HR-partner får du möjlighet att utveckla HR-arbetet utifrån din kunskap, erfarenhet och ditt engagemang. Du ger ett verksamhetsnära och konsultativt stöd vid institutionen och arbetar med en bredd av HR-administrativa uppgifter, exempelvis rekryteringsadministration och HR- och löneadministrativa arbetsuppgifter i löne- och personalsystemet Primula.

Andra uppgifter av administrativ karaktär kan också förekomma. Som i alla stödfunktioner förutsätts att du bidrar till helheten tillsammans med andra om situationer uppstår där det krävs samarbete med olika funktioner för att lösa uppgiften.

Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta strukturerat och som har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Därtill är du självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du samarbetar bra med andra och är tillmötesgående och lyhörd för verksamhetens behov. Därtill är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Vi vill att du har:


• Minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning.
• Erfarenhet av kvalificerat och självständigt administrativt arbete.
• Goda kunskaper i MS Office.
• God datorvana och systemförståelse då arbetet till stor del sker i våra administrativa system
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:


• Vidareutbildning inom HR eller beteendevetenskap.
• Erfarenhet av HR-administrativt arbete.
• Erfarenhet av ledningsstöd.

Din arbetsplats

Du kommer att arbeta vid avdelningen för verksamhetsstöd vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande (IBL). Som medarbetare inom verksamhetsstöd arbetar du med avdelningens gemensamma uppdrag att ge kunskap, stöd och service till medarbetare vid IBL. Institutionen har verksamhet på två orter - Campus Valla och Campus Norrköping.

Vi är måna om varje medarbetares kompetens och arbetar mycket med trivsel och teamarbete. Våra förmåner omfattar bland annat friskvård, flexibel arbetstid och goda semester- och pensionsvillkor.

Läs mer om vår verksamhet här Avdelningen för verksamhetsstöd (VS) - Linköpings universitet (liu.se).

Om anställningen

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde 14 augusti eller enligt överenskommelse.

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Administratör med fokus kompetensförsörjning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jul 10
Tjänsten är placerad inom Social-och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg. Vi säkerställer att alla invånare får det stöd som de har rätt till.
Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter, utöver allmänt förekommande administrativa uppgifter, är i huvudsak att hantera fakturor, kontrollera och granska underlag och förbereda utbildningar och konferenser. Du deltar i samverkansgrupper och för minnesanteckningar från de träffarna. Du arbetar kontinuerligt med omvärldsbevakning inom kompetensförsörjningsområdet för att följa samhällets utveckling och kunna anpassa våra förutsättningar och kompetenser.

Din arbetsplats
Social- och omsorgsförvaltningen består av avdelningarna Barn och unga, Vuxna, Äldre samt Staben. Social- och omsorgsförvaltningens administrationen tillhör Staben. Administrationen består av cirka 50 medarbetare som är uppdelade inom två ansvarsområden, Kärnprocesser och Stödprocesser. Vi söker nu en administratör som ingår i enheten för stödprocesser som är ca 25 medarbetare och ska arbeta inom kompetensförsörjning.

Just nu står vi inför spännande förändringar i välfärdssektorns organisation vilket bland annat innebär två helt nya nämnder, Vård- och omsorgsnämnden och Socialnämnden.

Din arbetsplats kommer att vara på Repslagaregatan där också den utvecklingsledare som du samverkar med är lokaliserad. Lokalerna är nyrenoverade där vi arbetar utifrån ett flexibelt arbetssätt. Möjlighet till distansarbete finns 1-2 dagar per vecka under förutsättning att det fungerar för verksamheten. Kommunens förvaltningar är i ett pågående utvecklingsarbete där översyn av nämnderna och förvaltningarna pågår. Syftet och målet med utvecklingen är att myndighet och utförarsidan ska slås ihop och arbeta närmare varandra under samma nämnd/förvaltning.

Du som söker
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning. Har du även gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom administration ses det meriterande. Vidare har du arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter, gärna erfarenhet från vård- och omsorgssektorn eller kännedom inom utbildning och kompetensutveckling. Det är även meriterande om du har arbetat i verksamhetssystemen W3D3, Unit4 och Esamaker. Då administration och samverkan mellan olika professioner är en del av ditt dagliga arbete kräver det att du har god datorkunskap samt svenska i tal och skrift.

Du som söker har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmågan att lyssna in, kommunicera samt har viljan att hjälpa andra för att leverera lösningar. Ditt arbete organiserar och planerar du på ett effektivt sätt för att nå upp till uppsatta tidsramar. Du tar initiativ och ansvar för ditt arbete samt driver dina processer vidare för att uppnå resultat.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11573

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Vi erbjuder praktikplats inom personaladministration

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 28
Vi på StudentConsulting erbjuder en praktikplats inom personaladministration på 50% för dig som är berättigad och redan deltar eller har rätt till att delta i Rusta och Matcha, SFI eller deltar i annan arbetsmarknadsåtgärd.

Vi söker dig som vill utvecklas och är redo att genomföra praktik på 50% inom ramen för Rusta och Matcha. Anledningen till att praktiken är förlagd på 50% är för att du som deltagare fortsatt ska kunna delta i Rusta och matcha programmet utan avbrott i kombination med att du samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet inför framtida arbeten. Detta är en praktiktjänst för dig som står utanför arbetsmarknaden och ingår i någon av arbetsförmedlingens program inom Rusta matcha eller annan arbetsmarknadsåtgärd och behöver kompletterande nyvunnen erfarenhet att sätta på ditt CV.

Arbetsuppgifterna handlar om generell personaladministration, och kommer inkludera telefonavstämningar/intervjuer, kartläggningar eller presentera kandidater för kunder.

Din profil
För att vara aktuell för uppdraget så bör du som person vara positiv, lyhörd, ha en tydlig kommunikation, ett öga för god service samt kunna förmedla ett gott kundbemötande. Det är också viktigt att du är nyfiken på människor och är en positiv lagspelare. Det är också viktigt att du kan förmedla dig på god svenska i både tal och skrift.

Det kommer att finnas personer att rådfråga och som kan leda dig i arbetet, men vi ser gärna att du är självständig, ansvarstagande och tar initiativ att agera även på egen hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice eller bemötande, men inget krav.

Ett krav för tjänsten är att du ska vara inskriven hos arbetsförmedlingen samt att du deltar eller är berättigad till en arbetsmarknadsåtgärd. Uppstart sker omgående efter avtal och är förlagd på deltid.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Bemanningsadministratör inom bemanning, administration och schemaläggning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jul 19
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som Bemanningsadministratör ingår du i ett team med tolv kollegor där ni ansvarar för de månadsavlönade inom Leanlinks verksamheter. Leanlink består idag av närmare 2500 medarbetare och du kommer att vara ansvarig för arbeta med schemaläggning, lönehantering samt administration för dessa medarbetare. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att våra medarbetare får rätt lön i rätt tid och har ett schema anpassat efter verksamhetens behov. Dina främsta arbetsredskap kommer att vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av lönehantering, personaladministration och schemaläggning. Du kommer hantera långtidsfrånvaro, nyanställningar och avslut, skapa scheman för våra verksamheter samt ha en kontinuerlig dialog med verksamheternas chefer samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Just nu söker vi tre stycken nya kollegor till vårat härliga gäng! Samtliga tjänster har en sysselsättningsgrad på 100% och du kommer att arbeta vardagar under kontorstid med flexavtal. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer har vi nu startat Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, Planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt Bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Du som söker har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat med löner och/eller schemaläggning eller nyligen slutfört en utbildning inom området. Har du erfarenhet av att arbeta i ett större personal- eller lönesystem ses det som meriterande, inom enheten används Heroma. 

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och kan relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I stressade eller pressade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har en förmåga att behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

I ditt arbete kommunicerar du  på ett tydligt sätt och säkerhetsställer att budskap når fram samt att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har en förmåga att påminna och följa upp. I ditt arbete handlar i enlighet med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du har en förmåga att ta upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter eller överordnad. Därtill har du en förmåga att utrycka en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och/eller organisationen.

På arbetet tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet. Skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten. Påverkar såväl diskussioners inriktning som andra personers motivation. Känner stolthet för sitt jobb. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

I urvalsprocessen kan tester användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 11625

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Administratör till Änggårdsskolan

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 19
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt. Vi ser det också som värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta med barn för att vid behov kunna vara ett stöd i verksamheten.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, IST administration, W3D3 och Unit4 ERP. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Din arbetsplats
Änggårdsskolan är en F-6 skola som ligger i bostadsområdet Lambohov med närhet till grönområden i södra delen av Linköping. Skolan har cirka 220 elever och består av grundskola och fritidshem för åldrarna 6-12 år. 

Vi är stolta över att vara en skola som speglar Sverige av idag, då vi har en mångfald av olika kulturer och språk. Änggårdsskolan erbjuder en arbetsplats där vi arbetar aktivt för goda relationer och god kommunikation. Vår personal är engagerad och arbetar för en god måluppfyllelse för alla elever genom att ha fokus på resultat som följs upp kontinuerligt. Vi använder oss av positivt beteendestöd genom att förtydliga våra förväntningar på eleverna så att de kan utveckla goda skolförmågor.

Vår vision är att varje elev ges bästa förutsättningar för maximalt lärande i en god och trygg arbetsmiljö för både elever och personal.


Vårt motto är: ”På Änggårdsskolan visar vi hänsyn till varandra, tar ansvar och lär oss tillsammans.”

Välkommen till oss på Änggårdsskolan! 

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Övrig information
Tillträde: 2023-09-01 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: [11525]

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Helikopterflottiljen söker en Personaladministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 27
Som Personaladministratör i Försvarsmakten utgör du en viktig del i ett framgångsrikt team, i en myndighet som är i stark tillväxt. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor får du ansvar, utveckling och utmaning. Allt detta hos en arbetsgivare som uppmuntrar till balans i livet och god hälsa.

4.Basenheten söker en personaladministratör. Du blir placerad inom enhetsstaben och kommer att ha ett nära samarbete med enhetsledningen samt Helikopterflottiljens HR-avdelning.

4.Basenheten är organiserad i tre kompanier och en basenhetsledning, motsvarande en bataljonsstruktur, där basenhetsledningen är ledningsnoden mellan kompanierna och flottiljstaben.

4.Basenhetsledningens huvuduppgifter är att bemanna flottiljens ledningslag och att möjliggöra för kompanierna att lösa sina uppgifter, som är drift av flygbas Malmen, drift av rörlig flygbas samt grundutbildning av värnpliktiga.


Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som personaladministratör stödjer du enheten administrativt inom olika HR- och personalprocesser. Arbetsuppgifter kommer bland annat att vara samordning av utbildning för elever samt agera administrativt stöd för enhetens samtliga personalbeslut. Du är en del av ett team som tillsammans handlägger enhetens personalärenden och är det direkta stödet till chefer med personalansvar på Basenheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Förbereda/sammanställa underlag inför beslut och föredragningar
• Hantera skrivelser
• Upprätta personalbeslut
• Vara ett administrativt stöd
• Utbildnings- och elevadministration
• Rekryteringsadministration

Arbetet sker till stora delar med stöd av FM verksamhetsledningssystem SAP/PRIO.


KRAV

Kvalifikationer
• Flerårig erfarenhet av personaladministrativt arbete.
• God användare av Officepaketet.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och text.
• B-körkort 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad, prestigelös och har god förmåga att organisera och prioritera det egna arbetet. Du bör också ha en god samarbetsförmåga, vara noggrann och vara serviceinriktad då arbetet till stor del består i att stötta arbetsgruppen och förbandet för att vi ska nå våra gemensamma mål. Att trivas med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo är en förutsättning.

Dina personliga egenskaper kommer att spela en avgörande roll.


MERITERANDE
• Utbildning inom personaladministration eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
• Erfarenhet från administrativt arbete inom Försvarsmakten.
• Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem SAP/PRIO.
• Kompletterande studier inom HR. 


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, befattningen är civil.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Linköping
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse


Befattningen innefattar krigsplacering, därmed ställs krav på enklare fysiska tester och hälsoundersökning.


Upplysningar om befattningen samt information om rekryteringsprocessen
Elin Wrangenby, Personalhandläggare 4.Basenheten
elin.wrangenby@mil.se, 013-28 30 00 (vxl)
(Under semesterperioden v.27-32 förekommer längre svarstid)


Fackliga företrädare
Christoffer Willers, OFRS Hkpflj

Urban Hellqvist, SEKO Hkpflj 

Anneli Helmersson, SACO Hkpflj

Samtliga nås 013-28 30 00 (vxl)


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-08-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt.

Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer.

Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 950 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bemanningsadministratör inom bemanning, administration och schemaläggning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jul 7
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som Bemanningsadministratör ingår du i ett team med tolv kollegor där ni ansvarar för de månadsavlönade inom Leanlinks verksamheter. Leanlink består idag av närmare 2500 medarbetare och du kommer att vara ansvarig för arbeta med schemaläggning, lönehantering samt administration för dessa medarbetare. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att våra medarbetare får rätt lön i rätt tid och har ett schema anpassat efter verksamhetens behov. Dina främsta arbetsredskap kommer att vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av lönehantering, personaladministration och schemaläggning. Du kommer hantera långtidsfrånvaro, nyanställningar och avslut, skapa scheman för våra verksamheter samt ha en kontinuerlig dialog med verksamheternas chefer samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Just nu söker vi tre stycken nya kollegor till vårat härliga gäng! Samtliga tjänster har en sysselsättningsgrad på 100% och du kommer att arbeta vardagar under kontorstid med flexavtal. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer har vi nu startat Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, Planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt Bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Du som söker har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat med löner och/eller schemaläggning eller nyligen slutfört en utbildning inom området. Har du erfarenhet av att arbeta i ett större personal- eller lönesystem ses det som meriterande, inom enheten används Heroma. 

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och kan relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I stressade eller pressade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har en förmåga att behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

I ditt arbete kommunicerar du  på ett tydligt sätt och säkerhetsställer att budskap når fram samt att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har en förmåga att påminna och följa upp. I ditt arbete handlar i enlighet med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du har en förmåga att ta upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter eller överordnad. Därtill har du en förmåga att utrycka en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och/eller organisationen.

På arbetet tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet. Skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten. Påverkar såväl diskussioners inriktning som andra personers motivation. Känner stolthet för sitt jobb. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

I urvalsprocessen kan tester användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 11625

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Student? Sök det perfekta extrajobbet inom HR-administration på Danske Bank

HR-assistent
Läs mer Maj 17
Vi söker dig som vill vara med på Danske Banks resa mot ett digitaliserat system för medarbetarakter. I rollen kommer du att få användning av din struktureringsförmåga och noggrannhet och få kunskap inom personal och HR-administration.

OM TJÄNSTEN
Som person behöver du visa på stor noggrannhet då är ytterst viktigt att akterna laddas upp på rätt person. Då arbetet sker självständigt behöver du ha gott omdömme och själv kunna identifiera vad det är för dokument/ avtal och hur det ska hanteras. Slutligen så gillar du att arbeta strukturerat, då det krävs metodiskt arbete att ta sig igenom dessa 1600 medarbetarakter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Identifiera vad det är för dokument och hur det ska hanteras
* Ladda upp medarbetarakten på rätt person


VI SÖKER DIG SOM
- Dig som är studerande på högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2024
- Dig som har möjlighet att arbeta 15h/v under höstterminen med start v. 33 (heltid under v. 33-34 för att få en gedigen introduktion)
- Dig som har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer hantera akter på dessa språk

Det är meriterande om du har
- Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis hantering av medarbetarakter
- God system- och datorvana

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper:
- Noggrann
- Självgående
- Strukturerad

ÖVRIG INFORMATION


* Start: v.33
* Passkrav: 15h/v
* Arbetstider: Flexibla arbetstider mellan 08.00-16.30
* Placering: Linköping, Platensgatan
* Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten. Om du tycker tjänsten låter intressan får du gärna redan nu beställa hem ett belastningsregister (belastningsregistret som heter "Kontrollera egna uppgifter”) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem i brevlådan.
* För denna tjänst kommer det även krävas en kreditupplysning innan beslut om anställning


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och verksamhet i 12 länder över hela världen. Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur och söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och affären.
Idag arbetar drygt 22 000 medarbetare inom koncernen. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.

Ansök nu

HR-och löneadministratör till Image Systems!

HR-assistent
Läs mer Jun 13
Har du några års erfarenhet av arbete inom HR och trivs i en administrativ roll med varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi en erfaren HR-och löneadministratör till oss på Image Systems! Du blir en viktig del av vårt team i en roll med varierande arbetsuppgifter och god möjlighet till personlig utveckling!

Om företaget
Image Systems är en svensk koncern som inom sina nischer är världsledande leverantör av mättekniska produkter och tjänster inom bildbehandling. Koncernen består av två affärsområden som verkar inom ett antal marknadssegment med beröringsfri mätteknik i centrum. Affärsområdena verkar inom bland annat skogs-, försvars-, och bilindustrin. Våra världsledande produkter används för att optimera produktionsflöden och utveckla och testa nya produkter. Image Systems har ca 80 anställda med huvudkontor i Linköping och kontor i Nyköping, Västerås, Skellefteå samt utomlands i Norge, Finland, Israel, Frankrike och Kina.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-och löneadministratör fungerar du som stöd för vår funktion inom ekonomi och administration, med ansvar för att hantera olika administrativa uppgifter inom HR och lönehantering.

Som HR- och löneadministratör hos oss arbetar du i en självgående och administrativ roll där du bland annat;
• Ansvarar för generell HR-administration, såsom hantering av HR-policys och rutiner, uppdatera personalhandboken och säkerställer att företaget följer kollektivavtal och andra lagreglerande krav
• Agerar stöd för chefer och anställda gällande HR-frågor samt stöd till chefer i fackliga frågor
• Ansvarar för administration av lönesystemet, hantering av tidrapporter och utlägg
• Fungerar som stöd till chefer i rekryteringsprocesser och koordinering av kontakter med rekryteringspartners samt ansvar för onboardingprocessen
•Inspirerar och initierar sociala och hälsoförbättrande aktiviteter

Vi erbjuder dig en roll med stor flexibilitet, varierande arbetsuppgifter och god möjlighet att påverka din vardag. Du blir en del av vårt team inom ekonomi och administration med placering på vårt kontor i centrala Linköping.


Din profil
Vi söker dig med flera års erfarenhet av HR-administration och erfarenhet av lönehantering. Du är van systemanvändare och har erfarenhet av att ge stöd till chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv, god samarbetsförmåga och självständigt kunna driva frågor inom ditt arbetsområde. Du trivs att arbeta i en organisation där det händer mycket och har lätt för att kommunicera och nätverka med andra. Tjänsten kräver att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Image Systems med Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se alt 0790 – 062888.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Lönekonsult till One Economy i Norrköping

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 25
Arbetsuppgifter Som lönekonsult sköter du löner och rapportering åt flera av våra kundföretag. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som lönekonsult hos oss är att hålla i utbildningar, implementera för- och lönesystem, samt arbeta rådgivande med kunder och ge stöd i lönerelaterade frågor.
Du kommer att ha mycket kundkontakt och ett varierande arbete med stort eget ansvar för ”dina” kunder under hela löneprocessen. Du får möjlighet att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i bla Visma lön, Flex Lön och Fortnox. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder, med eller utan kollektivavtal. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Ansök nu

Lönekonsult inriktning system till One Economy

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 25
Arbetsuppgifter Som lönekonsult sköter du löner och rapportering åt flera av våra kundföretag. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som lönekonsult hos oss är att hålla i utbildningar, implementera för- och lönesystem, samt arbeta rådgivande med kunder och ge stöd i lönerelaterade frågor.
Du kommer att ha mycket kundkontakt och ett varierande arbete med stort eget ansvar för ”dina” kunder under hela löneprocessen. Du får möjlighet att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i bla Visma lön, Flex Lön och Fortnox. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder, med eller utan kollektivavtal. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Ansök nu

Administratör till Anders Ljungstedts gymnasium

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 8
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!


Dina arbetsuppgifter
Anders Ljungstedts gymnasium söker en administratör när en av våra medarbetare går vidare till annat uppdrag inom kommunen. Tjänsten är placerad på enheten Anders Ljungstedts gymnasium som är en av de fem kommunala gymnasieenheterna i Linköpings kommun. Vi är en av verksamheterna inom Utbildningsförvaltningen som arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chefer, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, IST administration, W3D3 och Unit4 ERP. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Arbetsuppgifterna inom den här tjänsten är främst riktade mot personal- och löneadministration samt fakturahantering. Det ingår även en del mindre uppdrag som kan variera över tid. Fördelning av arbetsuppgifter över tid sker genom dialog i administratörsgruppen.

På din arbetsplats kommer du att ingå i ett team med ytterligare tre administratörer. Vi söker därför dig som har god samarbetsförmåga, trivs att arbeta i nära samverkan med kollegor och vid behov tillsammans utvecklar teamets arbetssätt.    

Inom Utbildningsförvaltningen finns ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp. 

Din arbetsplats
Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor skola med ungefär 1200 elever/studerande och drygt 200 anställda. Organisatoriskt består skolan av fem rektorsområden med ett nära samarbete mellan rektorerna.

Skolan ligger med utsikt över historisk mark - här stred härarna i slaget om Stångebro och är även närmaste granne med Saab Arena. Det är enkelt att ta sig till skolan som ligger endast en kort promenad från Linköpings resecentrum. Att ta sig hit med stadsbuss, cykel eller bil fungerar också bra. Det finns gott om parkeringsplatser.

Skolan erbjuder åtta nationella yrkesprogram varav några är branschcertifierade, fyra introduktionsprogram (för elever som saknar behörighet till ett nationellt gymnasieprogram), fem gymnasiesärskoleprogram (för elever med en IF-diagnos), kommunal vuxenutbildning inom flertalet yrken och som särskild utbildning samt yrkeshögskoleutbildning. 

Vårt engagemang ligger i att skapa en skola där elever utvecklas maximalt utifrån sina egna förutsättningar. En hög måluppfyllelse och anställningsbarhet är skolans mål.

Du som söker
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Övrig information
Tillträde: 7 augusti eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11342

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Maj 15
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Är du löneadministratör och tilltalas av eget ansvar, digitalisering och av att bidra till ett starkt team? Gillar du att arbeta serviceinriktat, med ständiga förbättringar och förstå hur saker hänger ihop och fungerar? Då kan du vara den pusselbit som vi nu söker till Löneenheten, som är en del i HR-avdelningen.

Om jobbet
I ditt uppdrag som löneadministratör arbetar du i processer som är kopplade till universitetets löneutbetalning. Där bidrar du med din kunskap om löne- och beräkningsfrågor samt om hur dessa uppkommer och regleras. Du bidrar även med kunskap om hur lönehanteringen relaterar till lönesystemet. Anställningen innebär arbete med löpande löne- och reseräkningsadministration, vilket bland annat innefattar att handlägga webbärenden, utföra kontroller, göra korrigeringar, utfärda intyg, registervård samt att arbeta med lönesupport. I anställningen kan det även förekomma en del HR-administrativa arbetsuppgifter. När du handlägger ärenden säkerställer du att de följer gällande lagar och avtal. Du har också ett specialistansvar inom flera områden. Utöver detta förväntas du bidra till en god arbetsmiljö samt i förbättringsarbete vad gäller rutiner och arbetsprocesser. 

Om dig

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser, där ansvarskänsla och intresse för utveckling väger tungt. För att lyckas och trivas bra i rollen behöver du även vara analytiskt samt tycka om att ge god service. Du inser vikten av att processer håller hög kvalitet och ditt arbete präglas av professionalitet, effektivitet och struktur. Rent allmänt så ser vi att din inställning är positiv och lösningsorienterad. Genom att vara prestigelös kan du också hantera varierande arbetsuppgifter. Du lär dig snabbt nya saker, bidrar aktivt till en lärande organisation samt uppskattar att samarbeta med andra människor.

Vi söker dig som har:


• eftergymnasial utbildning inom lön eller HR
• god systemkunskap
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Det är meritande om du har erfarenhet av bokföring. 

Din arbetsplats

Inom Löneenheten är vi idag 16 medarbetare och här blir du en del av ett hjälpsamt gäng som har god stämning och ett fint samarbete. Linköpings universitet har en centraliserad löneprocess och reseräkningsadministration och vi arbetar i HR- systemet Primula. Varje månad görs ca 5 000 löneutbetalningar. Vi ansvarar också för universitetets resebokningssystem Egencia och besvarar frågor som uppstår i anslutning till bokning av tjänsteresor. Utöver detta ansvarar vi för förvaltning, utveckling och support av samtliga HR-system inom universitetet.

Löneenhetens övergripande uppdrag är att med hög kvalité och service i toppklass säkerställa att rätt lön utbetalas i rätt tid samt att tillhandahålla ett ändamålsenligt systemstöd för universitetets HR-processer.

Om anställningen

Heltid. Tillsvidare. Provansta?llning 6 ma?nader kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 5 juni 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Student employee within HR-marketing

HR-assistent
Läs mer Maj 12
SICK is a world-leading supplier of sensors and sensor solutions for industrial applications. We are more than 11 000 employees in 50 countries and our headquarter is located in Freiburg, Germany. SICK IVP in Linköping is a global innovation center for Machine Vision focusing on product development and product management, and offers technical support to sales subsidiaries and customers around the world.

Our employees are our most important resource. Attracting and retaining the right skills are crucial for our continued success and ability to attract the sharpest talents. We are therefore looking for a student employee on part-time basis, approximately one day a week, to reinforce the work with HR marketing by using digital tools and social media.

About the job and the skills required

The HR team consists of our HR manager and HR coordinator. We work closely as a team and are now looking for another team member who can strengthen our work with HR marketing. If you have previous experience in marketing or social media that's beneficial, but at least you have to have a great interest in communication and be active in social media yourself. You must be able to communicate with ease in a contemporary tone and use digital tools unhindered.

Your work assignments will be to create content for recruitment marketing, LinkedIn posts, stories for our career page, video material and internal communication. On occasion also plan and carry out student fairs as well. We use English as our communication language and therefore you need to be comfortable communicating in English. Communication skills in Swedish are beneficial.

We prefer that you study a post-secondary education within these areas: marketing, communication, HR, or equivalent.

Your profile and availability

As a person, you are creative, organized, and brave. You dare to express your ideas, take on tasks without hesitation and conduct your assignments in a structured way. You are not afraid to contact new people and contribute in a positive way to the great atmosphere in our workplace.

You need to be able to spend about 8 hours per week to contribute to this role, and we prefer if you have at least one year left in your studies.

What we offer

This is a great opportunity for you who want to develop your skills in HR marketing and employer branding to prestart your future career. You will be able to sharpen your project management skills, challenge your self-leadership and influence our Employer Branding strategy forward, and also get an insight into general HR topics. All this while having lots of fun along the way!

Does this sound interesting? Welcome with your application no later than 2022-06-04!

For more information about the position

Charlotte Axelsson, HR Manager, 0739-20 99 50
Fanny Eriksson, HR-coordinator, 0705- 90 66 18

At SICK in Linköping, we are very proud of being a healthy and attractive workplace. For many years, we have been elected as one of the best workplaces in Sweden according to the survey Great Place to Work, the latest award is from 2023. We work actively to reduce our climate footprint and we are active in various ways to contribute to the society and to increase diversity at our workplace.

You can learn more about working at SICK IVP Linköping here:
https://career.sicklinkoping.se/

Ansök nu

Erfaren bemanningsadministratör till röntgenklinik

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 10
Röntgenkliniken i Linköping är en högspecialiserad klinik med hög utvecklingstakt.

Kliniken genomför årligen cirka 180 000 röntgenundersökningar och interventionella åtgärder genom såväl traditionell slätröntgen som ultraljud, datortomografi (DT), magnetresonanstomografi (MR), genomlysning och nuklearmedicin (PET/CT).

Att kliniken är en del av ett universitetssjukhus speglas tydligt i uppdraget där forskning och utbildning är en naturlig del av verksamheten och det tvärvetenskapliga forskningscentrumet Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering (CMIV) återfinns i direkt anslutning till kliniken. Kliniken har cirka 230 medarbetare innefattandes bland annat radiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer.

Arbetsbeskrivning
Vi söker erfaren bemanningsadministratör/schemaläggare till röntgenkliniken på US. 

Som bemanningsadministratör på kliniken arbetar du med alla typer av uppgifter som berör bemanning. Arbetsuppgifterna innefattar daglig styrning av resurser, schemaläggning, kort- och långsiktig resursplanering samt administration i lönehanteringssystemet.
Du kommer att vara en del i en arbetsgrupp som gemensamt ansvarar för bemanningsuppdraget. Gruppen arbetar i team med samtliga yrkeskategorier och i nära samarbete med klinikens enhetschefer.

Vi erbjuder - En central och viktig roll i vår verksamhet med stora möjligheter att utveckla din funktion och klinikens administrativa processer kring schemaläggning och planering. 

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet av att arbeta med bemanningsplanering och schemaläggning. Det är meriterande om du tidigare arbetat som administratör i schemaläggnings- och lönehanteringssystemen Tessa och Heroma. Du får gärna vara en fena på olika IT-system och digitala lösningar. För att lyckas i rollen ser vi även att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du tillmötesgående, positiv och har vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är
kommunikativ, kan hantera stressiga situationer och har en god samarbetsförmåga. Att du är flexibel ser vi som en självklarhet.

Du är empatisk som person och har en förmåga att skilja på det personliga och det professionella i dina relationer.

Vi vill ha rätt person på rätt plats vilket innebär att personlig lämplighet kommer att värderas högt vid tillsättning av tjänsten.

Ansökan och anställning
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Projektnära koordinator sökes till Qualcomm

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Apr 18
Brinner du för att skapa god teamkänsla, struktur och har ett bilintresse? Läs vidare här!

DINA ARBETUPPGIFTER
Som koordinator hos Qualcomm erbjuds du ett arbete som ger dig stor personlig utveckling inom ledarskap, struktur och en unik chans att vara med i utvecklingen av nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon.

Som koordinator arbetar du med testförare som samlar in data inom EU. I ditt närmsta team ingår även datauppladdare som ser till att den insamlade informationen från testförarna når rätt utvecklare. Din roll som koordinator är att vara spindeln i nätet för planering av datainsamling i närtid. Du tar in behov från andra team, och hjälper ditt team att prioritera och planera verksamheten. Vi arbetar agilt och behöver hela tiden vara snabbfotade och vara beredda på omplaneringar. Mycket kommunikation inom Qualcomm sker på engelska.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som söker tjänsten besitter en god teamkänsla, gillar att arbeta med andra människor och kunna hjälpas åt när det behövs. Gruppen arbetar projektstyrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid, så flexibilitet är ett nyckelord! Du behöver även känna dig bekväm i sociala sammanhang då du agerar som ledare i och utanför din grupp.

Skallkrav:
•Väldigt goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
•B-körkort och god körvana
Meriterande:
•Högt meriterande är relevant arbetslivserfarenhet och/eller vidareutbildning
•Erfarenhet av arbete i Jira Software
•Intresse inom bil och teknik
OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Qualcomm.

OM QUALCOMM
Qualcomm är ett stort multinationellt företag med mer än 45000 anställda. En del av Qualcomm utvecklar nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon. Denna del av Qualcomm finns på tre kontinenter: Europa, USA och Asien. I Sverige arbetar över 500 personer främst i fyra städer: Linköping, Stockholm, Göteborg och Lund.

VILLKOR
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetstid: 8-17, möjlighet till flex.
Ort: Linköping

Vi kommer behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON
Julia Wennerholm
Rekryterare Framtiden AB
Julia.wennerholm@framtiden.com

Ansök nu

HR administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Apr 26
Flygskolan (FlygS) söker en HR administratör
FlygS utbildar piloter och besättningsmedlemmar till Luftstridskrafternas flygförband.


Arbetsplatsen

FlygS är beläget på Linköpings garnison, men är en del av Luftstidskolan (LSS) som är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utbildning och utveckling. Chefen för Luftstridsskolan med stab är beläget på Uppsala garnison.

FlygS ansvarar även för personal under flygutbildning som genomförs i Ljungbyhed, Tyskland, USA och Italien.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är underställd chefen för FlygS och kommer handlägga personaladministrativa ärenden i den dagliga verksamheten. Du ingår i FlygS ledningsgrupp och kommer att samverka internt med enhetens personal på olika divisioner men också med olika funktioner (främst HR-funktioner) inom och utanför Luftstridsskolan för att lösa dina arbetsuppgifter.

Du kommer att tillhandahålla administrativt stöd inom enhetens olika HR- och personalprocesser. Att förbereda HR-underlag till beslutsmöten, upprätta pendlingsbeslut, förbereda och fylla i HR-formulär, ta fram rapporter och statistik är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Övriga uppgifter av administrativ karaktär kan också förekomma.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt och som har förmåga att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har lätt för att knyta nya kontakter såväl inom som utanför den egna organisationen. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du är strukturerad och noggrann samt att du tycker om att stödja andra.

I tillsättandet av tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.


Kvalifikationer

• Examen, lägst gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av HR-administration/administration.
• God förmåga i tal och skrift på svenska.
• God förmåga avseende Microsoft Office.


Meriterande

• Tidigare arbete med HR-administration inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet.
• Goda kunskaper av verksamhetsledningssystem
• Erfarenhet av administrativa stödsystem (SAP), företrädesvis inom HR-området.
• B-körkort.

 Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 


Övrigt
Civil befattning med arbetsort Linköping. Anställningen är tillsvidare och inleds med en provanställning om 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Innan anställning genomförs säkerhetsprövning och registerkontroll. Krav på svenskt medborgarskap finns.

 


För upplysningar om tjänsten kontakta:
Rekryterande chef Per Klementsson, 072-386 87 51


För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist Sofia Boudrie, 072-161 82 45

 

Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Tim Björklund, tfn 070-690 10 08.
OFR/S & Försvarsförbundet Clarence Arnstedt nås via vx 0171-15 89 88.
SACO nås via vx 018-19 60 00.
SEKO nås via vx 018-19 60 00.

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-29

 

Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Luftstridsskolan har verksamhet på sju orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala.

Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu