Löne- och personaladministratörer jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Projektnära koordinator sökes till Qualcomm

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Mar 24
Brinner du för att skapa god teamkänsla, struktur och har ett bilintresse? Läs vidare här!

DINA ARBETUPPGIFTER
Som koordinator hos Qualcomm erbjuds du ett arbete som ger dig stor personlig utveckling inom ledarskap, struktur och en unik chans att vara med i utvecklingen av nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon.

Som koordinator arbetar du med testförare som samlar in data inom EU. I ditt närmsta team ingår även datauppladdare som ser till att den insamlade informationen från testförarna når rätt utvecklare. Din roll som koordinator är att vara spindeln i nätet för planering av datainsamling i närtid. Du tar in behov från andra team, och hjälper ditt team att prioritera och planera verksamheten. Vi arbetar agilt och behöver hela tiden vara snabbfotade och vara beredda på omplaneringar. Mycket kommunikation inom Qualcomm sker på engelska.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som söker tjänsten besitter en god teamkänsla, gillar att arbeta med andra människor och kunna hjälpas åt när det behövs. Gruppen arbetar projektstyrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid, så flexibilitet är ett nyckelord! Du behöver även känna dig bekväm i sociala sammanhang då du agerar som ledare i och utanför din grupp.

Skallkrav:
•Väldigt goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
•B-körkort och god körvana
•Tidigare relevant yrkeserfarenhet, exempelvis som koordinator, teamleader, Scrum Master, administratör eller likvärdig tjänst.
Meriterande:
•Erfarenhet av arbete i Jira Software
•Intresse inom bil och teknik
OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Qualcomm.

OM QUALCOMM
Qualcomm är ett stort multinationellt företag med mer än 45000 anställda. En del av Qualcomm utvecklar nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon. Denna del av Qualcomm finns på tre kontinenter: Europa, USA och Asien. I Sverige arbetar över 500 personer främst i fyra städer: Linköping, Stockholm, Göteborg och Lund.

VILLKOR
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17, möjlighet till flex.
Ort: Linköping
Lön: Månadslön 27 000 kr
Visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning

Vi kommer behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON
Julia Wennerholm
Rekryterare Framtiden AB
Julia.wennerholm@framtiden.com

Ansök nu

Löne- och systemspecialist

Löneadministratör
Läs mer Mar 24
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!
Är du löne- och systemspecialist och tilltalas av eget ansvar, digitalisering och av att bidra till ett starkt team? Gillar du att arbeta serviceinriktat, med ständiga förbättringar och förstå hur saker hänger ihop och fungerar? Då kan du vara den pusselbit som vi nu söker till Löneenheten, som är en del i HR-avdelningen.

Om jobbet
Som löne- och systemspecialist bidrar du med djup kunskap om löne- och beräkningsfrågor samt om hur dessa uppkommer och regleras. Du bidrar även med särskild kunskap om hur lönehanteringen relaterar till lönesystem samt till att förvaltningsarbetet följer plan och utvecklas. Detta innefattar exempelvis kontakt med systemleverantör, kravställning, medverkan i test av ny funktionalitet och kommunikation kring systemförändringar. Du ansvarar också för att sprida information om lönerelaterade frågor via interna utbildningar och intranät. Anställningen innebär dessutom arbete med löpande löneadministration såsom handläggning av webbärenden, kontroller, korrigeringar, att arbeta med lönesupport mm. När du handlägger ärenden säkerställer du att de följer gällande lagar och avtal. Utöver detta förväntas du bidra till en god arbetsmiljö samt i förbättringsarbete vad gäller rutiner och arbetsprocesser.

Om dig

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser, där ansvarskänsla och intresse för utveckling väger tungt. För att lyckas och trivas bra i rollen behöver du även vara analytisk och en god problemlösare som gillar att felsöka och utreda. Du inser vikten av att processer håller hög kvalitet och ditt arbete präglas av professionalitet, god service, effektivitet och struktur. Rent allmänt så ser vi att din inställning är positiv och lösningsorienterad. Genom att vara prestigelös kan du också hantera varierande arbetsuppgifter. Du lär dig snabbt nya saker, bidrar aktivt till en lärande organisation samt uppskattar att samarbeta med andra människor.

Vi söker dig som har:


• eftergymnasial utbildning inom lön, HR eller utbildning som vi bedömer som likvärdig
• flerårig erfarenhet av löneadministration och har hunnit få ett djup och en helhetsförståelse inom området
• god systemkunskap
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift

Det är meritande om du har erfarenhet av:


• olika HR/lönesystem
• systemadministration
• förändringsarbete
• digitalisering
• bokföring

Din arbetsplats

Inom Löneenheten är vi idag 16 medarbetare och här blir du en del av ett hjälpsamt gäng som har god stämning och ett fint samarbete. Linköpings universitet har en centraliserad löneprocess och reseräkningsadministration och vi arbetar i HR- systemet Primula. Varje månad görs ca 5 000 löneutbetalningar. Vi ansvarar också för universitetets resebokningssystem och besvarar frågor som uppstår i anslutning till bokning av tjänsteresor. Utöver detta ansvarar vi för förvaltning, utveckling och support av samtliga HR-system inom universitetet.

Löneenhetens övergripande uppdrag är att med hög kvalité och service i toppklass säkerställa att rätt lön utbetalas i rätt tid samt att tillhandahålla ett ändamålsenligt systemstöd för universitetets HR-processer.

Om anställningen

Heltid, tills vidare. Provansta?llning 6 ma?nader kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 16 april 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Särskilda helikoptergruppen söker personaladministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Mar 22
Specialförbanden är primärt en militärstrategisk resurs som skall öka mängden handlingsalternativ genom att komplettera och tillföra lösningar utanför de reguljära förbandens möjligheter. Försvarsmaktens specialförband (FMSF) består av Specialförbandsledningen (SFL), Särskilda operationsgruppen (SOG) samt särskilt avdelade stödjande enheter där Särskilda helikoptergruppen (SHG) ingår.

 

SHG är ett specialoperationsförband som är särskilt avdelat, tränat och utrustat. Förbandet finns vid Helikopterflottiljen i Linköping och genomför taktisk transport, eldunderstöd och underrättelseinhämtning med både helikopter 15 (Leonardo AW109) och helikopter 16 (Sikorsky UH-60M, Black Hawk). SHG har i likhet med övriga förband inom FMSF höga krav på tillgänglighet, beredskap och kompetens inom varierande arbetsområden. Detta ställer stora krav på utrustning, utbildning och engagemang hos samtliga individer vid enheten.

 

Om tjänsten

Befattningen personaladministratör är ny vid Särskilda helikoptergruppen (SHG) och HR-funktionen utgörs endast av två medarbetare. Det innebär stora möjligheter att vara med och utforma rutiner för HR/personaltjänst vid enheten. SHG är en liten organisation med korta ledningsvägar vilket innebär att det är nära mellan beslut och verkställande.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Stödja enhetens chefer med administration av ärenden inom hela HR-processen; attraktion, rekrytering, utveckling, avveckling och veteranhantering.
• Utforma och utveckla processer och rutiner inom egen funktion.
• Företräda förbandet i egen funktion mot externa samverkansytor, kan innebära tjänsteresor dag/dagar.
• Vara enhetens stöd när det gäller HR-rapporter i FM verksamhetsledningssystem SAP/PRIO
• Övriga uppgifter förekommer och arbetet ställer mycket höga krav på egen initiativkraft och problemlösningsförmåga.
• Arbetet sker till stora delar med stöd av FM verksamhetsledningssystem SAP/PRIO.

Kvalifikationer


• Utbildning inom HR eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
• Flerårig erfarenhet av HR-arbete inom statlig myndighet
• Mycket van användare av Officepaketet
• God förmåga att utrycka sig i både tal och skrift
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet av HR-arbete/personaladministration inom Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbete med rekrytering
• Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem SAP/PRIO
• Erfarenhet av självständigt arbete
• Erfarenhet av att arbeta i säkerhetsklassad tjänst

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt. Du har en hög integritet, är förtroendeingivande och serviceinriktad med en god samarbetsförmåga. Att du trivs med ett flexibelt arbete som ställer höga krav på både initiativförmåga och självständighet i ett stundtals högt tempo är en förutsättning.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse och inleds med 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Linköping

Nivå: Civil

 

Befattningen innefattar krigsplacering, därmed ställs krav på enklare fysiska tester och hälsoundersökning.

 

Information om rekryteringsprocessen
Innan eventuell anställning kommer du att kallas till förbandet för intervju samt säkerhetsprövning. Tillträde av befattning bestäms efter dialog och överenskommelse med nuvarande arbetsgivare.

 

För upplysningar om befattningen kontakta:

Hkpflj-rekrytering-SHG@mil.se

 

Fackliga företrädare:

Anneli Helmersson, Saco-S Hkpflj

Helena Lemnell, OFR/S Hkpflj

Urban Hellqvist, SEKO/Hkpflj

 

Samtliga nås via växeln 013- 28 30 00

 

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-04 till Hkpflj-rekrytering-SHG@mil.se. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ofullständig ansökan behandlas ej.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt.

Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer.

Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 950 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

People and Business Coordinator

HR-assistent
Läs mer Mar 1
Crowd Collective Linköping växer och nu firar vi 1 år tillsammans med 29 fantastiska kollegor! Om du studerar och är intresserad av ett meriterande extrajobb där du själv får bestämma vilka dagar du kan arbeta i veckan, titta hit! Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett IT-konsultbolag där du kommer att få vara med och påverka? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. I rollen som People and Business Coordinator kommer du att få ta ett stort ansvar och garanterat utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Crowd Collective är ett konsultbolag som är byggt av sina medarbetare, för sina medarbetare. Vi är personer som vill vara med och driva digitaliseringen framåt och som älskar att ligga i teknisk framkant. Vi värdesätter mänskliga relationer högt och vill dela kompetens, erfarenheter och omtanke med andra människor för att utvecklas och må bra. Som vårt namn antyder består vi av många olika ”crowds” baserat på vår specifika kompetens. I dagsläget har vi fyra crowds; Backend, Embedded, IT management och Business.

Om tjänsten som People and Business Coordinator

I rollen som People and Business Coordinator kommer du att arbeta nära alla kollegor i bolaget, men framförallt nära Business Crowd där fokus ligger på försäljning, rekrytering, HR och marknadsföring. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under studietiden ger dig meriterande erfarenheter, nya kontakter och framtida möjligheter. Du kommer att hjälpa till i de dagliga operativa uppgifterna, även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med oss engagerad i gemensamma mål, resultat, fortsatta utveckling och tillväxt.

Du kommer framförallt ha ett nära samarbete med Kattis som idag arbetar som People and Business Coordinator och därför kommer dela samma roll som dig, samt Anna och Linda som jobbar som People Partners och vår VD Calle.

ARBETSUPPGIFTER
- Rekryteringsprocessen: Arbeta med allt från annonsering och search fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från CV till att hen blir din nya kollega!
- Administration: Hjälpa till med allt från tidrapportering och reseräkning, till underlag vid anställning och ordna event och gemensamma aktiviteter.
- Marknadsföring: Vara delaktig i planering och genomförande av lokala marknadskampanjer med stora möjligheter att påverka och bidra med dina idéer.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en utbildning inom HR, beteendevetenskap, marknadsföring, ekonomi systemvetenskap eller annan relevant teknisk utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier
- Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
- Har ett intresse för digitalt innehåll och marknadsföring
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift då vi ibland kommunicerar på engelska.

… och har följande kompetenser:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Flexibel
* Självgående


Övrig information


* Start: februari 2023
* Omfattning: Deltid, minst 12 h/vecka fördelat på 2-3 dagar
* Placering: Linköping, LINK Business Center


Kontakt

Vid frågor om tjänsten eller om Crowd Collective Linköping är du välkommen höra av dig till ansvarig rekryterare;

Katarina Kåhre

People and Business Coordinator

073- 64 49 596

katarina.kahre@crowdcollective.com

INFORMATION OM FÖRETAGET
https://www.crowdcollective.com

Ansök nu

HR/Kvalitetsassistent till SAAND Service & Omsorg!

HR-assistent
Läs mer Mar 8
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvalité i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Södertälje, Värmdö, Västervik, Köping, Eskilstuna och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
Har du erfarenhet av HR-arbete och vill fortsätta att utvecklas i en HR-roll som är kombinerad med kvalitetsarbete i ett tillväxtbolag inom vård och omsorg? Lockas du av att få vara delaktig i att skapa och utveckla en kombinerad HR/Kvalitets-funktion tillsammans med dina kollegor? Då kan denna roll vara för dig! Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
I rollen som HR/Kvalitetsassistent kommer du att vara en del av ett engagerat overheadteam inom SAAND och INDA-koncernen. HR/kvalitets-funktionen arbetar med att stötta organisationens nuvarande ca 15 chefer genom alla personal- och kvalitetsprocesser samt arbetsmiljöarbete. Tillsammans med dina kollegor som bland annat är VD, verksamhetschefer, uppdragschefer och kvalitetsansvarig kommer du att bidra till att skapa och utveckla HR-funktionen och kvalitetsarbetet inom företaget.
Du kommer att ha ett nära samarbete med VD, kvalitets- och ekonomiansvariga samt övriga kollegor inom SAAND Service & Omsorg och även till viss del INDAs andra bolag. Tillsammans med övriga ledningen arbetar du systematiskt för att utveckla organisationen så att den ger medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalité. I din roll rapporterar du till VD och kvalitetsansvarig.


ARBETSUPPGIFTER
Som HR/Kvalitetsassistent kommer du framför allt ansvara för att:
* Skapa och utveckla HR-processer
* Vara ett dagligt chefsstöd och stötta i arbetsmiljö- och ledarskapsfrågor
* Tillsammans med kvalitetsansvarig utveckla områdena HR och kvalité

VI SÖKER DIG SOM
- Har en personalvetarutbildning eller motsvarande
- Har tidigare erfarenhet av brett operativt HR-arbete
- Är trygg och trivs med att stötta och coacha chefer inom HR-området
- Har grundkunskap inom arbetsrätt (lagar och regler inom arbetsmarknadsområdet)
Vidare är det meriterande om du har arbetat inom vård och omsorgsbranschen med en god förståelse för både tjänstemän och kollektivanställda samt kvalitetsarbete och ekonomi.

Vi söker dig som ÄR
* Strukturerad
* Van att dokumentera
* Initiativtagande
* Självgående

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, eget driv och en vilja att utveckla och bidra till förändring i verksamheten. Du behärskar svenska i tal och skrift och du har god kunskap i Officepaketet.


ÖVRIG INFORMATION
* Start: Utifrån överenskommelse
* Placering: Linköping
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Vi tillämpar provanställning som går över i tillsvidaretjänst.
Urval sker löpande.

Ansök nu

HR administratör

HR-assistent
Läs mer Feb 27
Vi utökar vår grymma HR-funktion och söker därför en HR-administratör.
Element i Sverige består idag av ca300 medarbetare på 11 olika orter, med placering vid företagets huvudkontor i Linköping stöttar HR-funktionen samtliga chefer och medarbetare. Du blir en viktig del av vårt HR-team som idag består av HR-Manager och HR-Partner. Vår uppgift är att ansvara och driva verksamheten framåt genom strategiska HR-frågor om organisation, ledar- och medarbetarskap och kompetensförsörjning. Vi säkerställer välfungerande HR-processer genom att driva och ge stöd i frågor rörande arbetsrätt, rekrytering, anställning samt ledar- och medarbetarutveckling.
Vi strävar efter att vara en professionell och strategisk partner som ger verksamheten ett träffsäkert stöd.
Arbetsuppgifter
Som HR-administratör hos oss kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom hela HR-området men med tyngdpunkt på anställning och on-boarding. Du kommer ha huvudansvaret för all data i vårt HR-system samt den huvudsakliga kontaktytan mot vårt outsourcade lönekontor. Du ansvarar för att ge våra chefer och medarbetare administrativt stöd i frågor gällande t ex lön, anställningsvillkor, förmåner, tolkning av centrala och lokala kollektivavtal samt andra interna processer. Du kommer även tillsammans med HR-Partner administrera delar av rekryteringsprocessen. Du rapporterar direkt till HR-chef i Sverige. Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer är arbete med statistik och protokoll.
Arbetet kommer att erbjuda en stor variation av arbetsuppgifter och goda möjligheter att själv planera arbetets upplägg i samarbete med dina kollegor på HR. Då vi för närvarande har stort fokus på att utveckla och tydliggöra våra processer och arbetssätt kommer du även ha en viktig roll i att tydliggöra våra administrativa rutiner inom enheten.
Du är en naturlig knytpunkt vilket innebär många kontaktytor. Förutom nära samarbete med dina kollegor på HR kommer du ha mycket kontakt med chefer och medarbetare i företaget.

Din kompetens
Vi tror att du är relativt nyexaminerad inom HR-området och redo att lära dig grunden för arbetet. Du har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot HR, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. Rollen ställer krav på att du är strukturerad och noggrann, tar egna initiativ och självständigt driver arbetet framåt samtidigt som du är lyhörd och har förmåga att lyssna in verksamhetens behov. Du trivs med att ge service och hitta lösningar och vill tillsammans med oss ge bästa tänkbara stöd till verksamheten. Du delar vår syn att det ska vara roligt och utvecklande att gå till jobbet och att vi har lyckats när våra chefer känner sig trygga i sin roll och alla våra medarbetare trivs och är stolta över att arbeta hos oss.
Vi värdesätter att du snabbt lär dig arbeta i nya system och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i personal- och rekryteringssystem så som D365.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och lönehantering.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska muntligt såväl som skriftligt.

Ansök nu

Samordnare till Ljungsbro hemtjänst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Mar 14
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som samordnare är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med kollegorna på boendet och verksamhetschefen men även med externa kontakter. Du ingår tillsammans med verksamhetschef, sjuksköterska och medarbetare från respektive enhet i boendenas ledningsgrupp. Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi och du arbetar utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. Du ingår i ett nätverk av samordnare från våra övriga verksamheter.

Hela Leanlink genomgår nu en förändringsresa. Under våren kommer vår nya gemensamma organisation för bemanning, administration och schemaläggning att startas upp. Det innebär ett mer likvärdigt arbetssätt inom hela Leanlink men även att de olika rollerna kommer att förändras. Innehållet i ditt uppdrag kan komma att förändras under tid och du har möjlighet att vara med och forma den nya samordnarrollen. 

Din arbetsplats
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus. Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande.

Leanlink driver Vretalidens- och Härnebackens hemtjänst som är beläget i Ljungsbro, cirka 15 kilometer nordväst om Linköpings kommun. Här utgår vi från våra lokaler på Härnebackens trygghetsboende och Vretalidens servicehus. Trygghetsboendet ligger centralt på Härnegatan i Ljungsbro och består av 18 lägenheter samt en lunchservering. Servicehuset ligger naturnära på Evastigen i Ljungsbro. Här finns 12 lägenheter och en lunchservering. Båda verksamheterna har allmänna kommunikationer med hållplats cirka 100 meter från huset. 

Arbetsgruppen som bedriver hemtjänst i Ljungsbro består av cirka 25 undersköterskor och vårdbiträden. Här arbetar vi i tre olika team; Härnebacken-, Vreta- och bilteamet. Vi bedriver hemtjänst i trygghetsboendet och servicehuset samt i Ljungsbro och Berg med omnejd. Hemtjänsten i Ljungsbro ingår i Vreta omsorg som även består av två stycken vårdboenden, Vretaliden och Ekhult. Vi har ett nära samarbete och stöttar alltid varandra vid behov. 

Du som söker
Du som söker har en fullgjord och godkänd utbildning inom vård & omsorg, administration eller annan utbildning som bedöms relevant samt erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av rollen som samordnare samt erfarenhet av bemanning och schema är meriterande för tjänsten.  Du behöver kunna kommunicera  såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket då arbetet innefattar mycket kontakter med såväl individer i behov av vård och omsorg, anhöriga samt externa samarbetspartner. Du dokumenterar, journalför och hanterar dagligen diverse system såsom Timepool, Heroma, Unit4 samt Treserva vilket innebär att du behöver ha kännedom om dessa system.  

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.  Vidare är du trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella, samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10928

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Sommarjobba som HR-administratör

HR-assistent
Läs mer Feb 28
Sommarjobba som HR-administratör hos Tekniska verken!

Vårt erbjudande:
Studerar du till personalvetare och vill arbeta med HR? Då kan detta vara din chans! Vi söker nu HR-administratör med fokus på administrativt arbete och rekrytering.

Vi bygger världens mest resurseffektiva region och som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat och härligt HR-team på ca 20 personer.

Som HR-administratör hos oss kommer du få möjlighet att stötta HR-teamet i administrativa uppgifter. Du kommer även få arbeta med registrering av uppgifter i vårt HR-system.

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola med inriktning HR, och ser gärna att du är i slutet av dina studier. Du tycker om att ha roligt på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att lyckas i rollen är du självgående, drivande och har lätt för att samarbeta med andra. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang.

Om anställningen : Vi söker 1 person till denna tjänst. Period för anställning är mitten av juni till mitten av augusti, med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse. Anställningen är på heltid, 100%.

Så här gör du för att söka sommarjobb

För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Jobylon. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Ansök nu” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering av uppgifter såsom CV och ditt personliga brev. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 27 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 28 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år igen!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

- rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!

https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Löneadministratör till Consid i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Feb 21
Consid växer och vi utökar vårt Ekonomi- och Löneteam i centrala Linköping med ytterligare stjärnor. Vill du utvecklas i en stimulerade roll och bli del av ett bolag med härlig företagskultur och gemenskap? Ta chansen och vänd dig till oss!


Vi söker Löneadministratör
Tjänsten som Löneadministratör hos oss på Consid innebär ett omväxlande arbete där du självständigt driver dina egna ärenden i nära samarbete med övriga teamet. Du tar dels ett personligt ansvar, dels ett ansvar för att gruppen ska nå sina gemensamma mål. Arbetsuppgifterna består av månadsvis utbetalning av löner, tidrapportering, beräkning av provisioner, hantering av tjänstepension och tjänstebilar samt rapportering av statistik och årsskiftesrutiner. Övriga arbetsuppgifter är hantering av sjukfrånvaro och även administrativt arbete med att hantera inkommande mail.
Löneteamet består idag av 6 medarbetare, där vi tillsammans med vårt ekonomiteam bildar ett härligt och dynamiskt team om ca 30 medarbetare. I och med Consids fortsatt fantastiska framgångsresa behöver vi nu stärka upp löneteamet i centrala Linköping med en ny kollega.
Vem är du?
Vi tror att du är en driven, prestigelös och flexibel person som trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en stark servicekänsla och klarar av ett stundtals högt tempo med många bollar i luften samtidigt som du är noggrann, effektiv och strukturerad i ditt arbete. God datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska, är en förutsättning.
Vi värdesätter en positiv attityd, hög social kompetens och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom lön
Ett par års arbetslivserfarenhet av arbete inom hela löneprocessen

Det är meriterande om du har:
Arbetat med sammanfallande semester, provisioner samt tjänstepension
Erfarenhet av lönearbetet från andra nordiska länder

Vilka är vi?
Consid är ett av Nordens snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation.
Ekonomi- och löneteamet består idag av ca 30 medarbetare. Ett härligt och dynamiskt team som tillsammans ansvarar för hela ekonomi- och löneprocessen för koncernens alla bolag. Consid har en varm och familjär företagskultur där medarbetaren är den absolut viktigaste tillgången. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö hos Sveriges bästa arbetsgivare, underbara kollegor och ett omväxlande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik.
Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och gärna ett personligt brev. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Administratör till Resursskolorna

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Mar 2
Om Utbildningsförvaltningen
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, IST administration, W3D3 och Unit4 ERP. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Din arbetsplats
Resursskolorna är till för elever som är i behov av extra stöd i sin skolutveckling, årskurs 1-9 i Linköpings kommun. Målgruppen är elever i skol- och/eller
psykosociala svårigheter under begränsad tid, där målet är att eleven ska kunna återgå till en fungerande ordinarie skolform. Resursskolorna bedriver sin verksamhet i liten grupp med hög personaltäthet, där det även ges möjlighet att träna socialt samspel. Personalen stöttar vårdnadshavare i sitt föräldraskap samt samverkar med olika myndigheter och personer i elevens/familjens närhet. På de olika skolorna möter pedagoger elever i egna lokaler. Undervisningen bedrivs utifrån varje elevs förutsättningar och behov, där eleverna erbjuds alla ämnen. Eleverna möts av tydliga, trygga och stabila vuxna. I arbetslagen finns det blandade kompetenser med både lärare och fritidspersonal. Vi arbetar nära eleverna och utgår från de behov som uppstår.

Korttidsskolan Bryggan bedriver verksamhet för elever från andra grundskolor med kortare placering. Inom verksamheten finns även Sjukhusskolan. 

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10886

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

People and Business Coordinator

HR-assistent
Läs mer Feb 4
Crowd Collective Linköping växer och nu firar vi 1 år tillsammans med 29 fantastiska kollegor! Om du studerar och är intresserad av ett meriterande extrajobb där du själv får bestämma vilka dagar du kan arbeta i veckan, titta hit! Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett IT-konsultbolag där du kommer att få vara med och påverka? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. I rollen som People and Business Coordinator kommer du att få ta ett stort ansvar och garanterat utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Crowd Collective är ett konsultbolag som är byggt av sina medarbetare, för sina medarbetare. Vi är personer som vill vara med och driva digitaliseringen framåt och som älskar att ligga i teknisk framkant. Vi värdesätter mänskliga relationer högt och vill dela kompetens, erfarenheter och omtanke med andra människor för att utvecklas och må bra. Som vårt namn antyder består vi av många olika ”crowds” baserat på vår specifika kompetens. I dagsläget har vi fyra crowds; Backend, Embedded, IT management och Business.

Om tjänsten som People and Business Coordinator

I rollen som People and Business Coordinator kommer du att arbeta nära alla kollegor i bolaget, men framförallt nära Business Crowd där fokus ligger på försäljning, rekrytering, HR och marknadsföring. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under studietiden ger dig meriterande erfarenheter, nya kontakter och framtida möjligheter. Du kommer att hjälpa till i de dagliga operativa uppgifterna, även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med oss engagerad i gemensamma mål, resultat, fortsatta utveckling och tillväxt.

Du kommer framförallt ha ett nära samarbete med Kattis som idag arbetar som People and Business Coordinator och därför kommer dela samma roll som dig, samt Anna och Linda som jobbar som People Partners och vår VD Calle.

ARBETSUPPGIFTER
- Rekryteringsprocessen: Arbeta med allt från annonsering och search fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från CV till att hen blir din nya kollega!
- Administration: Hjälpa till med allt från tidrapportering och reseräkning, till underlag vid anställning och ordna event och gemensamma aktiviteter.
- Marknadsföring: Vara delaktig i planering och genomförande av lokala marknadskampanjer med stora möjligheter att påverka och bidra med dina idéer.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en utbildning inom HR, beteendevetenskap, marknadsföring, ekonomi systemvetenskap eller annan relevant teknisk utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier
- Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
- Har ett intresse för digitalt innehåll och marknadsföring
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift då vi ibland kommunicerar på engelska.

… och har följande kompetenser:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Flexibel
* Självgående


Övrig information


* Start: februari 2023
* Omfattning: Deltid, minst 12 h/vecka fördelat på 2-3 dagar
* Placering: Linköping, LINK Business Center


Kontakt

Vid frågor om tjänsten eller om Crowd Collective Linköping är du välkommen höra av dig till ansvarig rekryterare;

Katarina Kåhre

People and Business Coordinator

073- 64 49 596

katarina.kahre@crowdcollective.com

INFORMATION OM FÖRETAGET
https://www.crowdcollective.com

Ansök nu

Enhetssamordnare inom det administrativa området

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 7
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Tjänsten är placerad inom Social-och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg. Vi säkerställer att alla invånare får det stöd som de har rätt till.
 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som enhetssamordnare till enheten Kärnprocesser har du samarbete med enhetschef och medarbetare. Du har även ett nära samarbete med samordnare på enheten Stödprocesser i olika frågor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet och arbetar mycket med samverkan både internt och externt.
Dina arbetsuppgifter innebär också att:


• Ge handledning och stöd i administrativa processer
• Leda utvecklingsuppdrag på de administrativa enheterna och följa upp resultatet på dessa
• Vara uppdaterad i gällande lagstiftning, föreskrifter och styrdokument
• På uppdrag av enhetschef ansvara för övrigt tilldelade arbetsuppgifter

Tjänsten är ett förordnande på 3 år i taget, med en tillsvidaretjänst på förvaltningen i sin grundprofession som är administratör.

Din arbetsplats
Social- och omsorgsförvaltningen bedriver en socialtjänst som kännetecknas av goda kunskaper om medborgarnas och individers behov av sociala insatser. Vi utgår från ett systemteoretiskt synsätt och ett helhetsperspektiv. Vårt mål är att möta varje individs behov på hans eller hennes nivå, där förtroende, delaktighet och samverkan är nyckelbegrepp. Social- och omsorgsförvaltningen består av avdelningarna Barn och unga, Vuxna, Äldre samt Staben. 

Social- och omsorgsförvaltningens administration tillhör Staben. Administrationen består av ca 50 medarbetare som som är uppdelade inom två ansvarsområden Stödprocesser och Kärnprocesser. Stödprocesser bemannar funktioner såsom reception, post och annan internt stöd på förvaltningen, Kärnprocesser ger administrativt stöd till alla social- och omsorgsförvaltningens enheter. 

De administrativa enheterna ansvarar för att tillhandahålla administrativt stöd utifrån behov hos övriga funktioner i förvaltningen. Enheterna arbetar med att utveckla effektiva arbetssätt utifrån digitaliseringens möjligheter och ha en struktur med stöd i gällande lagar och regler.

Du som söker
Du har relevant utbildning inom det administrativa området och flerårig erfarenhet av arbete inom området. Erfarenhet av arbetsledning och arbete inom offentlig sektor är meriterande.

Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper om processarbete och digitalisering.

Du som söker kan enkelt anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är trygg och stabil och kan skilja på det personliga och professionella och förhåller dig till ett sätt som är anpassat efter situationen. Då arbetet innebär samverkan med olika parter inom enheten är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Att se till helhetsperspektivet kommer naturligt för dig och du ser till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Vidare är du initiativtagande och uppnår resultat, du skapar nya kontakter och underhåller de relationer du har.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10800

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bemanningsadministratör inom bemanning, administration och schemaläggning

Löneadministratör
Läs mer Feb 10
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som Bemanningsadministratör ingår du i ett team med tolv kollegor där ni ansvarar för de månadsavlönade inom Leanlinks verksamheter. Leanlink består idag av närmare 2500 medarbetare och du kommer att vara ansvarig för arbeta med schemaläggning, lönehantering samt administration för dessa medarbetare. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att våra medarbetare får rätt lön i rätt tid och har ett schema anpassat efter verksamhetens behov. Dina främsta arbetsredskap kommer att vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av lönehantering, personaladministration och schemaläggning. Du kommer hantera långtidsfrånvaro, nyanställningar och avslut, skapa scheman för våra verksamheter samt ha en kontinuerlig dialog med verksamheternas chefer samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta vardagar under kontorstid med flexavtal. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer har vi nu startat Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, Planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt Bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Vi vill bli fler inom Planeringsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Du som söker har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat med löner och/eller schemaläggning eller nyligen slutfört en utbildning inom området. Har du erfarenhet av att arbeta i ett större personal- eller lönesystem ses det som meriterande, inom enheten används Heroma. 

Du är en person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten. För dig är det viktigt att ge en god service samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta styrdokument för ditt arbete. Som person är du uthållig och lösningsorienterad och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Du är mottaglig för förändringar och kan se möjligheterna i dem. I rollen att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press samt skiljer på det personliga och professionella. 

I urvalsprocessen kommer tester att användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 10829

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

SiS ungdomshem Folåsa söker HR-administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 2
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av personalfrågor och trivs i en social roll? Är du dessutom serviceinriktad och vass på personaladministration? Då är jobbet som HR-administratör hos oss på SiS ungdomshem Folåsa en spännande utmaning för dig.

Hos oss får du en varierande och spännande roll där du får möjlighet att arbeta med flera områden inom HR. Under 2023 kommer en HR-generalist att rekryteras till institutionen och som HR-administratör kommer du att arbeta i nära samarbete med HR-generalisten. Du kommer att ha kontakt med flertalet olika funktioner inom SiS och det krävs därför att du har en god kommunikationsförmåga och att du trivs i en social roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är allmän personaladministration, exempelvis anställningsavtal, administrativt stöd i rekryteringsarbete och hantering av ärenden i vårt lönesystem (Primula). Därtill administrativ koordinering av inkomna handlingar och ärenden, diarieföring, arkivering, framtagande av information ur databaser, sammanställning av underlag/material, upprättande/avslutande av personalakter och protokollskrivande. Periodvis kan arbetsuppgifter av ekonomisk karaktär förekomma och även andra administrativa arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen som HR-administratör är du självgående och driven och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete väl. Då du arbetar nära flertalet funktioner trivs du med att samarbeta, likväl som du trivs med att ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt.

Som person har du en positiv inställning och en vilja till att utvecklas. Tjänsten som HR-administratör ställer höga krav på att du har ett gott ordningssinne, är stresstålig och organiserad. Du är driven och engagerad och gillar att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Då du kommer att ha varierande arbetsuppgifter krävs det att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har lätt för att knyta nya kontakter.

Kvalifikationer

• Examen från eftergymnasial utbildning inom HR och/eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig.
• Erfarenhet av administrativt arbete vid myndighet.
• Erfarenhet av att använda IT som stöd i arbetet.
• Erfarenhet av att arbeta i Office-paketet.
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).

Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av diarieföring i Diabas.
• Erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Primula.

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 230223.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Administratör med inriktning mot det bosociala området

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 8
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Tjänsten är placerad inom Social-och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg. Vi säkerställer att alla invånare får det stöd som de har rätt till.
 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du i nära samarbete med dina administratörskollegor. Ni har tillsammans ett serviceuppdrag gentemot enhetens medarbetare och chef. Dina arbetsuppgifter, utöver allmänt förekommande administrativa uppgifter, är i huvudsak:


• Hantering av kontrakt och nycklar
• Inköp och statistik
• Samverkan med externa aktörer

Din arbetsplats
Social- och omsorgsförvaltningen bedriver en socialtjänst som kännetecknas av goda kunskaper om medborgarnas och individers behov av sociala insatser. Vi utgår från ett systemteoretiskt synsätt och ett helhetsperspektiv. Vårt mål är att möta varje individs behov på hans eller hennes nivå, där förtroende, delaktighet och samverkan är nyckelbegrepp. Social- och omsorgsförvaltningen består av avdelningarna Barn och unga, Vuxna, Äldre samt Staben. 

Social- och omsorgsförvaltningens administration tillhör Staben. Administrationen består av ca 50 medarbetare som som är uppdelade inom två ansvarsområden Stödprocesser och Kärnprocesser. Stödprocesser bemannar funktioner såsom reception, post och annan internt stöd på förvaltningen, Kärnprocesser ger administrativt stöd till alla social- och omsorgsförvaltningens enheter. 

Vi söker nu en administratör till enheten Kärnprocesser. Enheten består av 25 administratörer som ger administrativt stöd till alla social- och omsorgsförvaltningens enheter. Den här tjänsten är riktad mot Boendeenheten där det idag arbetar fyra administratörer.
Enheten har helhetsansvar för bostadsförsörjning för målgrupper som kommunen enligt lagstiftning har ett särskilt ansvar för. Enheten bedriver och utvecklar en professionell och måleffektiv verksamhet för in- och uthyrning av kommunala boenden. 

Du som söker
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning. Det är meriterande med administrationinriktning alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter, gärna erfarenhet från offentlig förvaltning eller myndighet.
Goda datorkunskaper är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av hyresadministration och kunskap om verksamhetssystemet Treserva och Unit4.
Då arbetet innefattar mycket samverkan kräver det att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Du som söker har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmågan och viljan att hjälpa andra för att leverera lösningar. Ditt arbete organiserar och planerar du på ett effektivt sätt för att nå upp till uppsatta tidsramar. Du tar ansvar för ditt arbete och driver dina processer vidare samt samarbetar bra med andra människor.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10793

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jan 25
Vikbolands taxi söker nu en kommunikativ lönespecialist till vårt härliga team i Linköping!

Om företaget
Vikbolands Taxi 160000 AB bedriver serviceresor så som färdtjänst, sjukresor, skolresor och vanlig traditionell taxitrafik. Företaget är ett familjeföretag som startades 1989 som då utgick från Vikbolandet. Idag ligger huvudkontoret i Linköping där även arbetsplatsen är belägen. Kontoret är placerat i Malmskogen, i utkanten till Tallboda. Utöver detta kontor har vi även depåer med trafik i Eskilstuna, Norrköping, Valdemarsvik och Västervik. Företaget har idag 250 anställda medarbetare, på huvudkontoret är 120 medarbetare stationerade, varav ca 10 är administrativ personal. På kontoret finns även hund dagligen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lönespecialist kommer du att ansvara för hela löneprocessen. Du har det övergripande ansvaret för lönekörning i Crona lön och de administrativa uppgifterna som leder fram till lönekörningen. Du kommer utöver löneadministration även bland annat administrera scheman, hantera arbetsgivarintyg, dra ut rapporter och se över statistik. I rollen kommer du även kontrollera att arbetstiderna som registrerats stämmer överens med vad uppdragsgivarna uppgett.

Som lönespecialist kommer du arbeta tätt tillsammans med HR och vara behjälplig i bland annat frågor kopplat till scheman och medarbetarnas arbetstid.


Din profil
För att lyckas i rollen som lönespecialist ser vi att du är lösningsorienterad och strukturerad med erfarenhet av lönehantering.
Inom området lön är du trygg och har en god kommunikativ förmåga. Ordning och reda är naturligt för dig, du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras. Eftersom du kommer ha stora kontaktytor inom organisationen krävs god samarbetsförmåga och att du behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Excel underlättar arbetet och ökar möjligheterna för ett lyckat resultat.

Du har relevant utbildning inom lön/ekonomi eller uppnått motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Har du erfarenhet av arbete i Crona lön och Swedetime (schemaläggningssystem) är det meriterande men inte ett krav.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Vikbolands taxi tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt Vikbolands taxi. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Kilian, emma.kilian@skill.se alternativt 011-199473.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything

Ansök nu

HR-administratör till Linköping

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 9
Om företaget

Vår kund är ett globalt bolag med kontor i bland annat Linköping. De har i denna process valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle med Clevry. Om du har frågor om rollen kan du vända dig till ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam (elvira.derestam@clevry.com). Vi använder oss av ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!Din roll

Vår kund söker nu en HR-administratör som kan förstärka deras HR-team. I denna roll kommer du att vara verksam i gränslandet mellan HR och ekonomi, där arbetet till stor del är administrativt med tydliga inslag av HR, lön och ekonomi. Du kommer främst att utgå från företagets kontor i Linköping, men det finns även möjlighet till en del distansarbete. Arbetet är förlagt under ordinarie kontorstider (8-17). Tjänsten är på heltid med start omgående och en varaktighet till 31/8 2023 till att börja med. För denna tjänst kommer du att anställas som konsult via Clevry men arbeta ute hos kund, och det finns goda chanser för ett längre uppdrag så till vida att båda parter är nöjda.

Exempel på arbetsuppgifter

- Ta fram bokföringsunderlag och kostnader i internt system

- Ta fram HR-statistik

- FTE-rapportering vid varje månadsbokslut

- Kontera pensionsfakturor och administrera dessa till rätt kostnadsställe

Din profil

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet inom HR, ekonomi, lön, administration eller liknande. Vi ser att du är bekväm i Office-paketet, främst Excel, då du kommer jobba mycket i det. Du kommunicerar också obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du som söker är ordningsam och strukturerad, med god känsla för administrativa detaljer. Vidare tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ha flertalet kontaktytor. Slutligen är det också positivt om du gillar att ta initiativ och på ett enkelt sätt kan planera och prioritera dina uppgifter.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Lönespecialist till Lönefabriken i Linköping!

Löneadministratör
Läs mer Jan 27
Är du driven, ambitiös och strukturerad? Är du en lagspelare som trivs på en arbetsplats som präglas av laganda och familjär stämning? Då har vi nästa uppdrag för dig! Just nu söker vi en lönespecialist till vårt Linköpingskontor.

Om tjänsten
Som lönespecialist på Lönefabriken arbetar du med hela löneprocessen vilket innebär ett självständigt arbete med mycket eget ansvar. I vårt team är alla nyckelspelare samtidigt som man ingår som en del av ett härligt team där man hjälper varandra för att utvecklas som individ och företag för att nå sina mål. Vi sitter i nybyggda och härliga lokaler. Känns det här som något för dig? Då erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete i ett positivt och framåtlutat team!

Det här är en direktrekrytering till Lönefabriken med inledande provanställning på sex månader där ambitionen är att det ska övergå till en fast anställning därefter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lönespecialist har du en nyckelroll där du arbetar löpande med lönehantering åt Lönefabrikens kunder. Du kommer att vara kundansvarig för ett antal kunder som du tilldelas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

• Hela eller delar av löneberedning inom våra kunduppdrag
• Skatteberäkningar och försäkringsadministration
• Reseräkningar, utlägg och förmåner
• Utfärdande av arbetsgivarintyg och övriga intyg
• Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter
• Semesterberäkning/semesterårsskiften

Vem är du?
• Du har erfarenhet av självständigt arbete i hela löneprocessen
• Du har systemvana i exempelvis Hogia, Visma lön, Kontek eller Agda
• Självgående i arbetet med löneutbetalningsprocessen
• Du har arbetat med flera olika kollektivavtal
Som person är du driven och har en positiv energi. Samtidigt är du en teamspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och deadlines och tycker det är roligt att arbeta med lön och kundansvar. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen sker löpande och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Lönefabrikens tjänster hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Med ett proaktivt arbetssätt med hög tillgänglighet och servicenivå säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Ansök nu

Bemanningsplanerare inom bemanning, administration och schemaläggning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 7
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni ansvarar för vikariehanteringen för Leanlinks verksamheter. Leanlink har idag närmare 1000 vikarier som arbetar för att täcka upp för ordinarie personal vid exempelvis sjukdom, vakans och semester. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens. Dina främsta arbetsredskap kommer vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot sjukanmälningar via telefon, kontakt med verksamheter och vikarier, boka in vikarier på arbetspass, lönehantering för vikarier, hantera mail, uppföljning av vikarier samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka,  med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer har vi nu startat Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Vi vill bli fler inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!
Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom HR, beteendevetenskap, administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Det är ett ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av service. Har du tidigare arbetat med korttidsbemanning och/eller administration så är det meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med telefon som arbetsredskap och det är ett krav att du har goda datorkunskaper samt mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Du är en person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten. För dig är det viktigt att ge en god service samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta styrdokument för ditt arbete. Som person är du uthållig och lösningsorienterad och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Du är mottaglig för förändringar och kan se möjligheterna i dem. I rollen att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press samt skiljer på det personliga och professionella. 

I urvalsprocessen kommer tester att användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 10787

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

HR Administratör till Linköping

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 4
Brinner du för HR administration, personalärenden och dokumentation? Är du ny eller har du redan en viss erfarenhet i bagaget och kan börja omgående? Då är du rätt person för rollen!

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning eller erfarenhet av administration helst inom HR, vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper så som lösningsorienterad, strukturerad och detaljrik samt har en hög energi, positivitet, ett stort engagemang och ett driv där du känner ägandeskap för dina uppgifter.
Vidare så har du fyllt 18, pratar och skriver Svenska och engelska obehindrat och är en riktig glädjespridare
Du erbjuds såklart introduktion och utbildning med god support.

Om tjänsten
Du ingår i HR teamet som är ansvariga för support och administrativ hantering av avtal, löner, anställningar och övriga personal frågor vid anställningar och uppsägningar gentemot medarbetare och chefer.
Arbetet är heltid med start omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag tom sista Oktober med stora möjligheter till förlängning och senare en anställning hos kund.

Din profil
Kravprofil
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Ostraffad

Personliga egenskaper
- God samarbetsförmåga
- Strukturerad, gillar att ha ordning och reda
- Detaljrik och analyserande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Nobeli söker lönekonsulter till Linköping

Löneadministratör
Läs mer Jan 19
Nobeli är ett tjänsteföretag med ett kunderbjudande inom affärsområdena Dokumenthantering, Lön och Säkerhet.

Här jobbar cirka 140 engagerade medarbetare på något av kontoren i Karlskoga, Örebro, Linköping eller Jönköping.

Nobeli befinner sig i en spännande tillväxtfas och får ständigt in nya kunder, vilket innebär att de behöver utöka med ytterligare erfarna lönekonsulter till kontoret i Linköping. I denna roll får du arbeta med hela löneprocessen i en utvecklande och kundnära miljö på ett företag med spetskompetens inom lön.

Varför jobba på Nobeli?

Hos Nobeli får du möjlighet att ta ett stort eget ansvar tillsammans med kollegor som brinner för samma specialistområden. Du kommer att ingå i ett engagerat team där du erbjuds:

- Möjlighet till distansbete, flextid och personalaktiviteter samt ett stort utbud av förmåner via vår förmånsportal Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.
- Personlig och professionell utveckling med goda utvecklingsmöjligheter inom löneområdet.
- Samarbete med kompetenta kollegor.
- En introduktion med seniora kollegor för att du på ett smidigt och effektivt sätt ska lära dig Nobelis system och dina arbetsuppgifter.
- En inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen.

På Nobeli jobbar man utifrån grundsynen att ha respekt och omsorg för perspektiven kund, affär och varandra i en balans, vilket också blir viktiga perspektiv i rollen som lönekonsult/löneadministratör.

Arbetsuppgifter

På Nobeli lön hanteras varje månad cirka 8000 löner till flertalet kunder. I rollen som lönekonsult arbetar du med allt från inläsning av tidfiler till bearbetning av löner och rapportering. I tjänsten ingår även:

- Ansvar för lönehantering för en eller flera kunder.
- Administration och kontroller av löneunderlag.
- Proaktivt arbete för att säkerställa god leverans och kvalitet.
- Att delta och leda kundmöten.
- Löpande ge support till kundens medarbetare avseende frågor som rör lön och kollektivavtal.
- Att bidra till effektiviseringar och förbättringar av löneprocessen tillsammans med kunder och kollegor.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen har du arbetslivserfarenhet av löneadministration där du arbetat med hela löneprocessen, gärna på ett stort eller medelstort bolag. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har också goda kunskaper i Excel.

Som person är du strukturerad och noggrann och du gillar ordning och reda samt är trygg i dig själv. Därutöver är du lyhörd, serviceinriktad och förtroendeingivande. Då en stor del av arbetet sker i interaktion med andra ser vi att du har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har:

Utbildning inom löneadministration. Erfarenhet av att arbeta i lönesystem, gärna Agda eller HRM Software. Erfarenhet av att arbeta med löneadministration mot olika kollektivavtal.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Nobeli valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olle Öijen på mail: olle. oijen@axoconsulting.se eller tfn: 079–337 33 17.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Nobeli Business Support

Nobeli bidrar till kunders framgång genom att leverera affärskristiska tjänster inom bland annat lönehantering, säkerhetsteknik och dokumenthantering. Läs mer på https://nobeli.se/.

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Feb 2
Om Verksamhetsstöd och service
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Rollen som lönespecialist innebär att du tillsammans med dina kollegor systemspecialister, löneekonom och chef är organisationens expert inom löne- och personaladministrativa området och kan agera stöd till dem. Som lönespecialist arbetar du med alla arbetsuppgifter som ingår i löneprocessen, dvs från registrering av anställningar och löneunderlag till kontroller och efterarbete, vilket sker i Heroma.

Du är också en självklar del i det gemensamma arbetet med support och rådgivning till chefer, administratörer och medarbetare i organisationen via olika kanaler och via vårt ärendehanteringssystem.

Du ser arbetet som ett lagarbete för att ge alla personer vi kommer i kontakt med den bästa servicen och tar ansvar för att egna och gruppens uppgifter blir klara i utsatt tid.

Din arbetsplats
Löneservice tillhör verksamhetsområde HR, som är ett av fem verksamhetsområden inom Verksamhetsstöd och service. Verksamheten ska ha ett tydligt tjänsteutbud inom löneområdet. Arbetet drivs i väl dokumenterade tjänsteprocesser, vilket skapar en hög kvalité i utförandet. Rätt lön i rätt tid!

Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor.Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor. Vår support till kommunens chefer och medarbetare präglas av en god serviceanda som är uppbyggd av engagemang och professionalism.

Våra aktivitetsbaserade lokaler finns i Ebbepark mitt i Linköping, mellan universitetet och centrum, där en helt ny typ av innerstadsmiljö nu växer fram. Med närhet till både city och naturen samt innovation och kunskap skapas en unik plats att leva och arbeta.I Ebbepark finns tillgång till träningsmöjligheter, caféer och restauranger, skola, förskola och vård för både människa och djur. Ebbepark är en plats för möten och med närhet till allt - för en livsstil med ökad komfort.

Söker du en arbetsplats där idéer blir till verklighet, där du kan vara med och påverka och få möjlighet att utvecklas, både i arbetet och som individ. En arbetsplats som speglar förtroende och möjligheter i modernt tänk. Då ska du söka till oss!

Du som söker
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön alternativt gedigen erfarenhet inom området som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Heroma. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av support och rådgivning till chefer, administratörer och medarbetare liksom att du har erfarenhet av det arbete som ingår i löneprocessen.

För att lyckas i rollen som lönespecialist tror vi att du har naturlig fallenhet för service och du trivs i en serviceinriktad roll. Du har lätt för att sätta dig in i lönerelaterade problem och kan förmedla dina kunskaper på ett lättförståeligt sätt. Struktur och ordning ligger naturligt för dig och du kan snabbt planera om när du står inför förändringar. Vi söker dig som motiveras av att utveckla och hitta lösningar på problem.

Som person är du kommunikativ och noggrann i ditt arbete både skriftligt samt muntligt. För att kunna leverera skrivna underlag med hög kvalité och kunna förmedla dessa vidare kräver tjänsten goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: 23-06-01

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10671

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 31
Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten.
Du arbetar förvaltningsövergripande och kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare och övriga professioner. 

Tjänsten är placerad inom Verksamhetsstöd som är en ny funktion på Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen from 1 februari 2023. Här kommer Du  att ingå i en administrativ grupp, där du har möjlighet att medverka och bygga upp strukturen för administratörgruppens arbete. Vår målsättning är att genom effektiva administrativa processer skapa de bästa förutsättningarna för våra chefer, verksamheter och medarbetare. I din roll som administratör hos oss, kan du medverka i utvecklingsprojekt samt arbeta med ständiga förbättringar inom administrationen.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom personal- och löneadministration, viss fakturahantering och arbete inom ärendehantering. De administrativa system som främst används är Heroma, Unit4 och W3D3. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service och skapa goda förutsättningar för förvaltningen. Då ingen dag är den andra lik och att olika ärenden dyker upp under arbetsdagenens gång, behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ha en positiv inställning till förändringar. 

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag och vi tillämpar flextidsavtal. 

Din arbetsplats
Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen är en ny förvaltning som startade januari 2022. Förvaltningen arbetar strategiskt med arbetsmarknads- och integrationsinsatser samt olika utvecklingsprojekt som rör sysselsättning, etablering och integration. Förvaltningen arbetar mot Arbetsmarknadsnämnden och består av ca 330 medarbetare. 

Förvaltningsstaben består av förvaltningsledning och medarbetare med olika specialistområden. Inom staben arbetar idag cirka 30 medarbetare. I din roll som administratör arbetar du tillsammans med andra administratörer inom funktionen verksamhetsstöd för att ge stöd och service i det administrativa arbetet till chefer och verksamheten. 

Vår administrationsfunktion finns både på Barnhemsgatan 2 samt på Nygatan 19 i centrala Linköping.

Du som söker 
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna inom administration eller ekonomi. Har du en eftergymnasial utbildning inom det administrativa området ses det som meriterande. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med löne-, personal- och/eller ekonomiadministration. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och som ser möjligheter i att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10765

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

HR-Administratör till bolag i Väderstad

HR-assistent
Läs mer Jan 13
Om tjänsten
Som HR-Administratör kommer du att arbeta med att stötta HR-avdelningens support och lönefunktion med deras dagliga administration. Detta innebär en varierad roll med en dynamisk vardag som erbjuder möjligheten att arbeta brett inom HR området. Exempelvis kan du arbeta med allt från att bistå vid rapportering mot myndigheter, till att hantera underlag vid lönekörning och allmänna personalfrågor. Du erbjuds däremot inte enbart en möjlighet som utlovar professionell utveckling, du kommer även arbeta tätt ihop med ett härligt gäng medarbetare som väntar på dig med spänning!

Arbetsplatsen är placerad vid verksamhetens huvudkontor i Väderstad och du kommer rapportera mot verksamhetens HR-ansvarige.

I din roll som HR-Administratör, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantering av personal i verksamhetens personalsystem (Aditro)
- Koordinera kurser och utbildningar
- Rekryteringsadministration
- Allmänna personaladministrativa uppgifter

Tjänsten som HR-Administratör är ett konsultuppdrag under visstidsanställning med start omgående, fram till 30/6.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av administration, gärna mot personal eller HR. Kanske har du studerat HR och Personalvetenskap vid universitet? Eller kanske en KY/YH-utbildning mot administration? Vad vi däremot är säkra på, är att du brinner för personalfrågor. Vidare ser vi att du är Lösningsorienterad, driven och kommunikativ, van vid att skapa relationer. Du är helt enkelt precis lika van vid att ta egna initiativ och jobba självständigt, som att föra ett nära samarbete med kollegor och chefer. Det säger nästan sig själv att du besitter en naturlig känsla för service. Vad som däremot är din främsta egenskap, är att du alltid fullföljer det du tar dig för. Att lämna något halvfärdigt, är helt enkelt inte tänkbart för dig.

Viktigt för tjänsten som HR-administratör är:
- Eftergymnasial utbildning mot HR eller administration (eller likvärdig arbetslivserfarenhet)
- 1-3 års tidigare erfarenhet av administration (gärna mot personalfrågor och HR)
- Goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint
- Goda kunskaper i engelska och svenska (tal & skrift)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Vår kund förser det moderna lantbruket med innovativa och högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Genom att förenkla arbetet och förbättra resultatet för lantbrukaren, är företagets vision att bli världens ledande partner för enastående uppkomst. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad finns representerat i 40 länder och på alla kontinenter. År 2021 hade Väderstad 1 900 medarbetare och omsatte 4,2 miljarder kronor.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Björk via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, administratör, administrator, HR-analyst, HR-support, HR-assistent, HR-assistant, Linköping, Norrköping, Väderstad

Ansök nu

Samordnare till Berga vårdboende

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 26
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som samordnare är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med kollegorna på boendet och verksamhetschefen men även med externa kontakter. Du ingår tillsammans med verksamhetschef, sjuksköterska och medarbetare från respektive enhet i boendenas ledningsgrupp. Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi och du arbetar utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. Du ingår i ett nätverk av samordnare från våra övriga verksamheter.

Hela Leanlink genomgår nu en förändringsresa. Under våren kommer vår nya gemensamma organisation för bemanning, administration och schemaläggning att startas upp. Det innebär ett mer likvärdigt arbetssätt inom hela Leanlink men även att de olika rollerna kommer att förändras. Innehållet i ditt uppdrag kan komma att förändras under tid och du har möjlighet att vara med och forma den nya samordnarrollen. 

Din arbetsplats
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus. Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande.

Berga vårdboende riktar sig till personer med demenssjukdom. Boendet ligger centralt och naturnära beläget i stadsdelen Berga. Huset består av fyra avdelningar med totalt 42 stycken vårdplatser. I anslutning till lägenheterna finns gemensamma utrymmen såsom kök och vardagsrum. På Berga vårdboende ordnar vi olika typer av aktiviteter varje vecka för våra vårdtagare. Några exempel på aktiviteter som vi brukar anordna är fredagscafé med olika teman, trivselkvällar, bingo samt gudstjänst.

Du som söker
Du som söker har en fullgjord och godkänd utbildning inom vård & omsorg, administration eller annan utbildning bedöms som relevant samt erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av rollen som samordnare samt erfarenhet av bemanning och schema är meriterande för tjänsten.  Du behöver kunna kommunicera  såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket då arbetet innefattar mycket kontakter med såväl individer i behov av vård och omsorg, anhöriga samt externa samarbetspartner. Du dokumenterar, journalför och hanterar dagligen diverse system såsom Timepool, Heroma, Unit4 samt Treserva vilket innebär att du behöver ha kännedom om dessa system.  

Som person har du lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.  Vidare är du trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: 10703

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Samordnare inom HR

HR-assistent
Läs mer Jan 19
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Institutionen för hälsa, medicin och vård (HMV) har en utbildnings- och forskningsverksamhet som spänner över ett brett medicinskt ämnesfält och utmärker sig genom sin tvärvetenskapliga profil. Målet för vår verksamhet är att kunna möta kompetensbehovet och den höga förändringstakten som finns inom hälso- och sjukvården och inom samhället i övrigt. HMV är lokaliserat i Linköping och Norrköping.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/hmvVi söker samordnare med inriktning HR

Om jobbet
Du kommer att vara en viktig del i vårt HR-team där du stöttar våra HR-partners i HR-administrativa uppgifter, men även ansvara för flera processer själv. Ditt uppdrag innebär att du organiserar och utför administration brett inom HR-området. Huvudfokus ligger inom rekryteringsadministration och löpande personalfrågor. bland annat i:


• Rekrytering av amanuenser och framtagande av anställningsavtal
• Hantering av intermittenta anställningsavtal för alla yrkeskategorier
• I internationella rekryteringar där du är ett kvalificerat stöd i migrations-, folkbokförings- och etableringsfrågor
• Ansökningsförfarande för emeritus/emerita
• Framtagande av adjungeringsavtal – ekonomiska avtal mellan HMV och främst Region Östergötland
• Registratur för arbetsmiljö och rekrytering
• Uppdatering av HR-webben
• Sammankallande och sekreterare i Lokala samverkansgruppen (LSG)

Du kommer även att vara kontaktperson gentemot HVMs medarbetare beträffande vissa personaladministrativa ärenden.

Som samordnare inom HR kommer du bland annat att nätverka med andra samordnare på LiU som har liknande uppdrag.   

Vårt arbete är föränderligt och vi anpassar oss snabbt till våra verksamheters behov, vilket gör att våra arbetsuppgifter kan förändras över tid.

Om dig
Vi söker dig som har examen från gymnasieutbildning. Vidareutbildning och examen inom beteendevetenskap/HR-området är starkt meriterande. Du ska ha erfarenhet av och goda kunskaper inom kvalificerat administrativt arbete och en del av den erfarenheten ska vara inom HR-administration, gärna inom ovan beskrivna områden. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i administrativa HR-system samt har erfarenhet av administration inom universitet/högskola. Datorvana och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och drivs av att hjälpa andra. Du tar ansvar för dina uppgifter, är flexibel och kvalitetsmedveten och bra på att planera, organisera och strukturera ditt arbete. Du är självständig och har god samarbetsförmåga. Personliga egenskaper värderas högt för att du som person ska passa in i den miljö som du kommer att verka inom.

Din arbetsplats
Du kommer att tillhöra avdelningen för verksamhetsstöd och i och med att dina uppdrag är institutionsövergripande så kommer du att befinna dig inom kanslifunktionen tillsammans med HR-partners, lokalsamordnare, institutionskoordinator etc.

Om anställningen
Heltid, tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner
Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 9 februari 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Lika villkor

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

HR-rådgivare sökes till vår HR kundtjänst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 9
Region Östergötlands kundtjänstfunktion har i uppdrag att vara en gemensam kontaktväg in för regionens stöd och serviceverksamheter.

Kundtjänsten är indelade i fyra kompetensområden som hanterar förstalinjesupport inom områdena, 1. IT och medicinsk teknik, 2. fastighet, service och inköp, 3. HR och lön, 4. ekonomi och patient. Kundtjänsten finns tillgänglig i primärt två kanaler; telefon samt stöd- och serviceportalen.

Vår service innefattar att ge stöd, rådgivning och information, hantera beställningar och felsöka. Vi finns till för chefer, medarbetare, medborgare, patienter och externa organisationer. Vår utgångspunkt bygger på att leverera en god service med kvalitet samt ett professionellt och trevligt kundbemötande.

Gruppen inom kompetensområde HR och lön söker nu en ny kollega.

Arbetsbeskrivning
Rollen som HR-rådgivare inom kompetensområde HR och lön innebär primärt att ge information och rådgivning i generella och centrala frågor inom hela HR- och löneområdet. Det innebär också att supportera i Region Östergötlands samtliga HR-system där support i vårt löne- och schemasystem Heroma är en stor och viktig del i uppdraget. All rådgivning dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem. Gruppens främsta kunder är chefer, administratörer och medarbetare, men även externa aktörer och medborgare.

Som HR-rådgivare besvaras frågor via telefon, e-post och ärendeportal. I arbetsgruppen sker arbetet enligt en arbetsrotation, vilket innebär halv dag med ärendehantering och halv dag med telefonsupport. Gruppens arbetssätt präglas av utveckling och ständiga förbättringar. Som gruppmedlem har du ett nära samarbete med kollegorna genom morgonmöten, ärendegenomgångar samt funktionsmöten. Din arbetsplats kommer att vara på Klostergatan 19 i Linköping.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en vidareutbildning som lönespecialist eller gått PA-programmet alternativt att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration/personaladministration under de senaste fem åren. Minst ett års erfarenhet av kundtjänst eller support krävs. Du har goda kunskaper i HR- och löneområdet ur ett brett perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB).

Det är meriterande om du har jobbat med Heroma och ärendehanteringssystem tidigare. Då vi hanterar frågor via telefon, e-post och ärendeportal är goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift en förutsättning för tjänsten.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad. Du är ansvarsfull och målmedveten i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team i ett nära samarbete med kollegor. Att vara kundorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten ser du som en självklarhet. Det är även viktigt att vara anpassningsbar och kunna ställa om utifrån kundens behov och önskemål samt utifrån verksamhetens planering. Du behöver vara lösningsorienterad, utvecklingsinriktad och gilla att arbeta i ett högt tempo och olika IT-system för att trivas hos oss.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Samordnare till avdelningen för verksamhetsstöd

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 12
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!Vi söker nu en samordnare till avdelningen för verksamhetsstöd.

Om jobbet
Som samordnare på IFM kommer du att ha en omväxlande roll där du dels får arbeta med mottagandet av internationella medarbetare och gäster dels ansvara för den interna kommunikationen på institutionens intranät.

IFM är en forskningsintensiv institution där en stor del av våra medarbetare och besökare kommer från andra länder. För att säkerställa övergången till den svenska kontexten finns på institutionen ett särskilt utsett team vi kallar ”Visit”, som arbetar med mottagande och stöd till internationellt rekryterade medarbetare samt utländska gästforskare och besökare. Du ingår i Visit tillsammans med en annan samordnarkollega. Ungefär halva anställningen är vikt för detta arbete.

Det stöd som ges av Visit är av såväl informativ som praktisk karaktär och handlar om allt från migrationsfrågor, att hitta bostad och ansöka om svenskt personnummer till frågor om försäkringar och svensk arbetsplatskultur. I uppdraget ingår bland annat att bistå med hjälp och stöd vid myndighetskontakter, uppehållstillstånd, folkbokföring, skatt och socialförsäkring men också information och stöd kring bank, telefon, sjukvård och i förekommande fall även skola och barnomsorg. Engelska är det språk som används vid konversation och korrespondens. Visit hanterar mottagandet av cirka 100 personer årligen och arbetet sker i samarbete med institutionens HR-partner.

Den interna kommunikationen handlar bl a om att administrera och uppdatera institutionens egna sidor på universitetets intranät – Liunet, och på det nya studentintranätet. Du kommer även att administrera institutionens digitala nyhetsbrev. En viktig del av den interna kommunikationen består av att medverka i utveckling av våra interna administrativa processer där bl a utveckling och förenkling av digitala blanketter och formulär kommer att vara fokus under det kommande året. Du kommer att vara en viktig kugge för att kunna förverkliga våra ambitioner att skapa ett intuitivt och lättnavigerat gränssnitt för de administrativa processerna på intranätet. Även andra kommunikativa arbetsuppgifter förekommer, såsom strategisk kommunikationsplanering tillsammans med institutionens kommunikatör, porträttfotografering, etc.

På avdelningen för verksamhetsstöd jobbar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete av våra processer och arbetsmetoder och du kommer på olika sätt bli engagerad i detta arbete. Som medarbetare inom avdelningen förväntas du också delta i institutionsövergripande projekt eller uppdrag samt att vid behov kunna gå in och arbeta med andra administrativa uppgifter än de du normalt utför.

Om dig
Vi söker dig som har examen från treårigt gymnasium och erfarenhet av kvalificerat och självständigt administrativt arbete från högskolesektorn. Har du eftergymnasial examen som handlar om att ta emot och kommunicera med människor med andra nationaliteter och kulturer (t ex inom turism) så är det meriterande. Du ska ha gedigen erfarenhet av att jobba med intern kommunikation och vara insatt i Tillgänglighetslagen.

Då arbetet till stor del sker i våra administrativa system är god datorvana och systemförståelse ett krav för anställningen. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketets standardprogram Word, Excel och Powerpoint. Du ska ha goda erfarenheter av att jobba i Sharepoint liksom goda erfarenheter av Adobe Acrobat. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person tar du ansvar för dina uppgifter, är kvalitetsmedveten och kan självständigt planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du är bra att på att samarbeta med andra och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. För att lyckas i rollen ser vi att du också har god servicekänsla, ett prestigelöst förhållningssätt och förmågan att kunna arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du har lätt för att ta till dig ny information och trivs i ett arbete med omväxlande uppgifter. Du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska. Ovanstående personliga egenskaper är av mycket stor vikt vid tillsättningen.

Din arbetsplats
Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning. Forskning är den dominerande verksamheten och den sker ofta i samverkan med företag och internationella partners. Vi är en av universitetets äldsta, mest välkända och största institutioner och omfattar fem samverkande vetenskapliga områden: biologi, kemi, materialfysik, tillämpad fysik samt teori och modellering. Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/ifm.

IFM består av 15 avdelningar där du kommer att tillhöra avdelningen för verksamhetsstöd, med den administrativa chefen som närmsta chef. Avdelningen för verksamhetsstöd består av 31 medarbetare med uppgift att ge stöd till kärnverksamheten.

Om anställningen
100 %, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde snarast.

Lön och förmåner
Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 2 februari 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Systemspecialist med inriktning lönesystem

Löneadministratör
Läs mer Jan 19
Om Verksamhetsstöd och service
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Rollen som systemspecialist innebär att du tillsammans med övriga systemspecialister, lönespecialister och chef, är expert inom löneområdet och ska agera som stöd inom och ut till övriga organisationer.

Ditt arbete kommer omfatta genomförande av förändringar i Heroma samt underhåll och utveckling. Du kommer vidare arbeta med analys av information med hjälp av Heroma och QlikSense, kvalitetssäkring samt utbildning.

Linköpings kommun har pm3 som förvaltningsorganisation, vilket innebär att du som verksamhetsnära objektspecialist kommer samverka nära den IT-nära applikationsverksamheten för utveckling av vårt personaladministrativa system Heroma och andra IT komponenter. Det innebär bland annat att du ska kunna beskriva och ställa funktionella krav kring systemändringar, systemunderhåll och vidareutveckling av personalsystemet.

Du är också en självklar del i det gemensamma arbetet med support och rådgivning till chefer, administratörer och medarbetare i organisationen via olika kanaler och via vårt ärendehanteringssystem.

Vi ser arbetet som ett lagarbete för att ge alla personer vi kommer i kontakt med, den bästa servicen och tar ansvar för att egna och gruppens uppgifter blir klara i utsatt tid.

Din arbetsplats
Löneservice tillhör verksamhetsområde HR, som är ett av fem verksamhetsområden inom Verksamhetsstöd och service. Verksamheten ska ha ett tydligt tjänsteutbud inom löneområdet. Arbetet drivs i väl dokumenterade tjänsteprocesser, vilket skapar en hög kvalitet i utförandet. Rätt lön i rätt tid!

Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor. Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor. Vår support till kommunens chefer och medarbetare präglas av en god serviceanda som är uppbyggd av engagemang och professionalism.

Våra aktivitetsbaserade lokaler finns i Ebbepark mitt i Linköping, mellan universitetet och centrum, där en helt ny typ av innerstadsmiljö nu växer fram. Med närhet till både city och naturen samt innovation och kunskap skapas en unik plats att leva och arbeta. I Ebbepark finns tillgång till träningsmöjligheter, caféer och restauranger, skola, förskola och vård för både människa och djur. Ebbepark är en plats för möten och med närhet till allt - för en livsstil med ökad komfort.

Du som söker
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet eller motsvarande utbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av lönearbete och systemkunskap samt erfarenhet av vårt lönesystem Heroma. Det är meriterande om du har erfarenhet av de kommunala kollektivavtalen och arbetsrätt.

För att kunna leverera skrivna underlag med hög kvalitet och kunna förmedla dessa vidare, kräver tjänsten goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person har du en stark känsla för service och du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du alltid strävar efter att förbättra ditt eget och enhetens arbete. Du är noggrann, ansvarstagande och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom aktuellt systemområde och intresse av  att utveckla manuella arbetssätt mot nya effektiva metoder eller digitalisera processer och det är en självklarhet för dig att dela med dig av den kunskap du besitter.

Välkommen med din ansökan! 

Övrig information
Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10672

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Lönehandläggare till HR-avdelningen, placering Linköping

Löneadministratör
Läs mer Dec 22
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu lönehandläggare till Polisens administrativa center. Stimuleras du i en föränderlig miljö och vill bidra till utvecklingen av lönearbetet hos Sveriges största myndighet? Hos oss kommer du, tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
ARBETSPLATSBESKRIVNING
Polisens administrativa center (PAC) är en enhet inom HR-avdelningen. PAC Personal är placerat i Linköping och ansvarar för Polismyndighetens löne- och pensionsadministration.
Sektionen är inne i ett spännande och intensivt utvecklingsarbete, som bl.a. innebär att vi ska tillgodogöra oss digitaliseringens möjligheter. Därför söker vi dig som är nyfiken, driven och gärna provar nya idéer som bidrar till enklare och effektivare lösningar.
Du kommer till en grupp med engagerade och kompetenta kollegor som tar väl hand om varandra.
ARBETSUPPGIFTER
Som lönehandläggare ansvarar du för lönekörningen från ax till limpa och driver hela processen självständigt. Utöver lönekörningen supporterar du anställda i olika frågor som rör lönerelaterade frågor såsom; registrering av resor, löneuträkningar, tidrapporter, frånvaro, semester och andra policys och regler.
Vi är en växande myndighet vilket ställer krav på vår förmåga att utveckla och effektivisera våra processer. Hos oss är du delaktig i utvecklingsarbetet och bidrar med dina idéer.
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
löpande lönehantering för Polismyndigheten, så som att administrera anställningar och avslut
support i lönefrågor/ärenden
administration av frånvaro, ersättningar och arvoden, granskning av reseräkningar, intygshantering, fel-och signallistor och löneskuldhantering
bidrar till utveckling av HR-plattformen

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
Aktuell erfarenhet av att självständigt handlägga löner i närtid
God vana av IT-baserat arbete
Gymnasieexamen, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
En yrkesutbildning inom lön eller motsvarande
Erfarenhet av effektivisering och digitalisering inom löneområdet
Erfarenhet av supportarbete
God vana av det personaladministrativa systemet Heroma

Personliga egenskaper
Då sektionen befinner sig i digitaliseringsfas ser vi gärna att du har systemintresse och bidrar till utvecklingen genom dina idéer och förbättringsförslag. Vi värdesätter din vilja och förmåga att utveckla verksamheten och att se din del i helheten.
För att trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta strukturerat och har en förmåga att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har hög integritet och kan hantera känslig information.
I denna roll har du både självständiga arbetsuppgifter och andra som du löser tillsammans med kollegor, därför ser vi att du både har en initiativtagande förmåga genom att du planerar och driver dina processer framåt, men även har en god samarbetsförmåga. Slutligen har du många interna kontakter i denna roll, varför vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett serviceinriktat bemötande.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Rollen kräver svenskt medborgarskap då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.
KONTAKTPERSONER
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chefer:
Fredrik Persson, tfn 010 – 56 366 84
Tony Hugoh, tfn 010 – 56 369 72
Undrar du något om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig HR-konsult:
Ylva Gamrell, ylva.gamrell@polisen.se
Fackliga företrädare
Saco-S, tfn 114 14. Polisförbundet, Sofia Ask, tfn 010-563 87 10. Fackförbundet ST, Johan Gertz, tfn 010-567 70 92. Seko Polisen, Karna Tillheden, tfn 010-561 66 27
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader
Arbetsort: Linköping
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Flextid
Funktion: Handläggare lön, PAC Personal, HR-avdelningen
Säkerhetsklassning
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I detta fall krävs svenskt medborgarskap, men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast den 20/1 2023. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med ref.nr A714.690/2022 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer ref.nr A714.690/2022 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löneansvarig

Löneadministratör
Läs mer Dec 20
Vikbolands Taxi 160000 AB söker löneansvarig. Arbetet sker i Linköping. VTAB är ett framåt företag.


Vikbolands Taxi har 200 medarbetare. Jobbet löneadministratör på Vikbolands Taxi innebär schema-inläggning i våra system. Där dagliga uppdateringar sker. Hantering av närvaro, frånvaro och semester. Hantering av personal.

Ansök nu

Lönespecialister till HR-avdelningen, placering Linköping

Löneadministratör
Läs mer Dec 22
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu lönespecialister inom lön/HR till Polisens administrativa center. Stimuleras du i en föränderlig miljö och vill bidra till utvecklingen av lön och pensionsadministrationen hos Sveriges största myndighet? Hos oss kommer du, tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Polisens administrativa center (PAC) är en organisatorisk enhet inom HR-avdelningen. PAC Personal är placerat i Linköping och ansvarar för Polismyndighetens lön- och pensionsadministration samt förvaltning av HR-systemet Heroma.
Sektionen är inne i ett spännande och intensivt utvecklingsarbete, som bl.a. innebär att vi ska tillgodogöra oss digitaliseringens möjligheter. Därför söker vi dig som är nyfiken, driven och gärna provar nya idéer som bidrar till enklare och effektivare lösningar.
Du kommer till en grupp med engagerade och kompetenta kollegor som tar väl hand om varandra.
Arbetsbeskrivning
I rollen som lönespecialist kommer du att ansvara för att utveckla vårt arbete främst inom:
Pensionsadministration
Kommunikation och användarstöd

Under 2023 kommer du tillsammans med kollegorna i gruppen hantera handläggningen av pensionsärenden. Det innebär information och stöd till våra anställda inom pensionsområdet enligt nu upprättade rutiner. Du håller dig uppdaterad om gällande lagar, avtal och regler inom det statliga pensionsområdet och förser vår lönesupport med stöd för att för att kunna guida myndighetens anställda inom området. Vidare utför du kontroller och rättningar i samband med våra månatliga löneproduktioner, dels i HR-systemet Heroma men också via Statens pensionsverks webbtjänst Rapport Direkt.
Vi är en växande myndighet vilket ställer krav på vår förmåga att utveckla och effektivisera våra processer. Hos oss är du med och driver utvecklingsarbetet och bidrar med dina idéer.
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
löpande pensionshantering för Polismyndighetens anställda, så som att ansöka om tjänstepension,
ge support i pensionsfrågor/ärenden,
att bidra till utveckling av HR-plattformen Heroma
utveckla användarstöd och ta fram utbildningsmaterial

Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som:
Har en yrkesutbildning inom lön eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant
Har aktuell erfarenhet av att självständigt handlägga löner, pensioner och/eller andra HR-administrativa uppgifter
Har god vana av IT-baserat arbete

Rollen kräver svenskt medborgarskap då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.
Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
Har erfarenhet av effektivisering och digitalisering inom löneområdet
Har erfarenhet av pensionshandläggning
Har erfarenhet av projektledning
Har god vana av det personaladministrativa systemet Heroma
Har goda kunskaper i MS Office

Personliga egenskaper
Då sektionen befinner sig i en digitaliseringsfas ser vi att du har vilja att bidra till utvecklingen genom dina idéer och förbättringsförslag. Vi värdesätter din vilja och förmåga att utveckla verksamheten och att se din del i helheten. Ibland är det tvära kast därför behöver du vara flexibel och lösningsfokuserad. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har gott omdöme och kan hantera känslig information.
I rollen som lönespecialist behöver du ha en initiativtagande förmåga och kunna planera och driva dina processer framåt självständigt. Du arbetar på tills projekt och uppdrag är slutföra, samt behåller ditt fokus. Rollen innebär även många interna kontakter, varför vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och förmåga att skapa och bibehålla relationer.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Tomas Liljemark
010 – 56 351 56
Undrar du något om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig HR-konsult:
Sanna Nilsson
sanna.nilsson@polisen.se
Fackliga företrädare
SACO
114 14
Sofia Ask, Polisförbundet
010 563 87 10
Johan Gertz, Fackförbundet ST
010 56 770 92
Karna Tillheden, SEKO Polisen
0732 49 04 22
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Flextid
Funktion: Handläggare lön
I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast den 16 januari 2023. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A712.011/2022 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Samordnare inom HR

HR-assistent
Läs mer Dec 8
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Institutionen för biomedicinska och kliniska vetenskaper (BKV) är en av universitetets största institutioner med verksamhet framför allt inom den medicinska fakulteten.

Vår målsättning är att bedriva utbildning och forskning inom medicin och biomedicin, med hög internationell kvalitet. Vid BKV finner du ledande forskning med både spets och bredd inom ett stort spektrum av modern biomedicin.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/bkv
Drivs du av att göra skillnad i vardagen? Vill du vara med oss och bidra till samhällsutvecklingen? Vi söker nu en samordnare till HR-enheten på institutionen för biomedicinska och kliniska vetenskaper för vår kollega som går på föräldraledighet.

Om jobbet
I ditt uppdrag som samordnare arbetar du med HR-relaterad administration kopplad till undervisningen inom vårt utbildningsprogram. Det innebär att du är ett stöd i rekryteringsarbetet, fungerar som kontaktperson i HR-frågor, samordnar scheman, arvodeshantering, ansvarar för publicering och uppdatering av hemsida. Du har också en viktig, och proaktiv roll i administrationen av våra avtal med olika samverkansaktörer. Även andra arbetsuppgifter inom HR-administrationen vid institutionen förekommer. Arbetet som samordnare är en viktig servicefunktion med många kontaktytor både inom och utanför LiU. Under kommande år kommer ett stort fokus för HR-enheten på institutionen handla om att formera samarbetet och tillsammans utveckla enheten och teamet.

Om dig
Vi söker dig som har minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning. En högskoleutbildning inom HR eller beteendevetenskap är meriterande. Erfarenhet av kvalificerat och självständigt administrativt arbete är ett krav för anställningen. Erfarenhet av att ha arbetat med HR-frågor är meriterande. Vi arbetar i många olika administrativa system som förändras och uppdateras över tid vilket förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta med relevanta administrativa system och är trygg i att arbeta i en digital miljö. Anställningen ställer även krav på goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du har lätt för att samarbeta, är bra på att skapa och utveckla kontakter och har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har egen drivkraft, ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt, noggrannhet samt förmåga att anpassa ditt arbete till verksamhetens- och teamets uppdrag och deadlines.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet för anställningen.

Din arbetsplats
Du kommer ha din arbetsplats på institution för biomedicinska och kliniska vetenskaper som har sin verksamhet på Campus US. Som samordnare arbetar du inom avdelningen för verksamhetsstöd (VS), som är en stor avdelning med administrativ och teknisk personal. Hos oss finns ett 50-tal kollegor med hög kompetens och stort engagemang för administrativa frågor. Här bedrivs gemensamma utvecklingsfrågor inom administration och där du även du förväntas ingå aktivt. Vi är måna om att tillvarata alla medarbetares kompetens och vi ger goda möjligheter till utveckling. Organisatoriskt tillhör du enheten för HR, som består av tre HR-partners, två samordnare med olika inriktning, samt två koordinatorer. Medarbetarna inom enheten för HR samarbetar nära varandra i vardagen i operativa frågor, för gemensam problemlösning och för utveckling. Vid LiU tillämpas möjlighet till distansarbete, upp till 40% av heltid, och sker utifrån verksamhetens behov och i dialog med kollegorna.

Om anställningen
Ett vikariat på heltid. 12 månader med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön och förmåner
Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

På BKV tillämpar vi bl.a. flexibel arbetstid med god påverkansmöjlighet på upplägg av din arbetsvardag. Vi har goda möjligheter till långsiktig kompetensutveckling, distansarbete, förmånlig semester och friskvård.

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 8 januari 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Lönekonsult med teamleaderansvar till UCS One Economy

Löneadministratör
Läs mer Dec 12
Vill du utvecklas i din nuvarande roll som lönekonsult och testa på att leda och driva arbetet framåt i en grupp? Nu söker vi en lönekonsult till ett av våra team i Linköping som under en begränsad tid vill ta sig an rollen som teamleader!

Om tjänsten Rollen som teamledande lönekonsult innebär en kombinerad roll, där du arbetar som lönekonsult och arbetsleder ett team med 3-4 konsulter. Du kommer arbeta med egna kunder och samtidigt i din roll som teamleader stötta ditt team i det dagliga arbetet med uppdrag mot våra kunder. Du har även avrapportering och uppföljningsmöten med affärsområdeschefen samt är med och utvecklar teamets kunderbjudande.
I teamet finns både seniora och juniora konsulter, där man bidrar med olika kompetenser och agerar backup åt varandra. I ditt ansvar ingår att följa upp och förbättra våra uppdrag, att leda och fördela arbetet i teamet och se till att vi håller våra deadlines.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med utökat teamleaderansvar under en begränsad tid då en av våra nuvarande teamleader ska gå på föräldraledighet.

Din profil Du är utbildad lönekonsult eller har en motsvarade relevant utbildning. Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med löner. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika lönesystem. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledarskap och personalansvar. Du trivs i mötet med kunden och vill skapa förtroende och tillit samt har intresse av att nätverka. Har du tidigare erfarenhet av att utbilda är detta också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad och framåt samt tycker om att driva projekt. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse av att lära dig nya saker.
B-körkort är ett krav.

Om oss Våra värdeord är framåtanda, mod, omtanke, trygghet, tillsammans. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem och strävar efter att göra arbetet lättare för företag. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Norrköping och Linköping.
Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder förmåner som god pensionsplan, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande!
Sista ansökningsdag är 2023-01-08
Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Lina Hoff, lina.hoff@ucsone.se, 070 - 995 46 95För mer information om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Nathalie Granström, nathalie.granstrom@ucsone.se, 073 - 513 90 95

Ansök nu

Samordnare till öppna vårdformer

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 15
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som samordnare är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med kollegorna på boendet och verksamhetschefen men även med externa kontakter. Du ingår tillsammans med verksamhetschef, sjuksköterska och medarbetare från respektive enhet i boendenas ledningsgrupp. Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi och du arbetar utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. Du ingår i ett nätverk av samordnare från våra övriga verksamheter.

Hela Leanlink genomgår nu en förändringsresa. Under våren kommer vår nya gemensamma organisation för bemanning, administration och schemaläggning att startas upp. Det innebär ett mer likvärdigt arbetssätt inom hela Leanlink men även att de olika rollerna kommer att förändras. Innehållet i ditt uppdrag kan komma att förändras under tid och du har möjlighet att vara med och forma den nya samordnarrollen. 

Din arbetsplats
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus. Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och varannan helg.

Då två av våra samordnare nu går vidare till andra uppdrag inom organisationen och en går i pension söker vi nu tre samordnare till öppna vårdformer som kommer att ha sin arbetsplats i Åkerbo, på Blandaren eller Hjälmsätersgatans hemtjänst.   

Åkerbo hemtjänst består av två hemtjänstgrupper, en i Tallboda och en i Bankekind. Vi servar hemtjänstkunder i Tallboda, Ekängen, Gistad, Askeby och Bankekind. Verksamheten består av ca 30-35 medarbetare, en samordnare, två planerare och en verksamhetschef. Hit går det bra att ta sig med både kollektivtrafik och bil men alla våra kunder nås med bil och cykel så tjänsten kräver körkort då du måste kunna följa upp vår verksamhet genom hembesök.

Blandaren hemtjänstområde består av ett servicehus med 38 lägenheter med tillhörande hemtjänstområde i Linköpings innerstad. På Blandaren har vi en varierad målgrupp med främst äldre kunder över 65 år, men även personer med psykisk ohälsa, missbruksproblematik och demenssjukdom. 

Hjälmsäters hemtjänst utgår från lokaler på Hjälmsätersgatan i Gottfridsberg och vi bedriver hemtjänst i Gottfridsberg med omnejd. Vårt arbetslag består av cirka 20 medarbetare. 

Du som söker
Du som söker har en fullgjord och godkänd utbildning inom vård & omsorg, administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som relevant samt erfarenhet av äldreomsorg.

Tidigare erfarenhet av rollen som samordnare samt erfarenhet av bemanning och schema är meriterande för tjänsten. Du kommunicerar väl såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket då arbetet innefattar mycket kontakter med såväl kunder, anhöriga samt externa samarbetspartner. Du dokumenterar, journalför och hanterar dagligen diverse system såsom Timepool, Heroma, Agresso samt Treserva vilket innebär att du behöver ha kännedom om dessa eller likvärdiga system.  

För att du ska trivas i rollen som samordnare behöver du ha lätt för att kunna anpassa dig till ändrade situationer, du behöver kunna hantera många bollar i luften. Du är självständig, noggrann och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och arbetar efter verksamhetens mål. Du har en positiv attityd till arbetet och fattar i enlighet med fattade beslut. Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Vi ser också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Det är  viktigt att du är van vid att samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

För att kunna arbeta i Åkerbo behöver du ha B-körkort för manuell växellåda, för övriga områden bör du kunna cykla.  

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 10332

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Samordnare inom personlig assistans

Personalkontorist
Läs mer Dec 14
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som samordnare för personlig assistans är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med våra assistanstagare, medarbetare, verksamhetschefen och andra samarbetspartners. Tillsammans med verksamhetschefer verkar du för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. 

Uppdraget innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi. Leanlink är i en pågående förändringsresa vilket medför att du kommer vara med och utvärdera och eventuellt omformulera rollen som samordnare tillsammans med kollegor och chefer.

Du arbetar tillsammans med verksamhetscheferna inom personlig assistans. Du arbetar bland annat med administrativa arbetsuppgifter som exempelvis tidsredovisning, rapportera i verksamhetssystemet Fast samt fakturering. Du är drivande i olika förbättringsarbeten och uppföljningar samt är ett bollplank i samband med schemaläggning och daglig bemanning i samarbete med våra bemanningsplanerare.

Din arbetsplats
LSS Funktionsstöd inom Leanlink tillhandahåller verksamhet enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Vi ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Med våra ca 600 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalité, där vi utgår ifrån Leanlinks kärnvärden samt vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

Hela Leanlink genomgår nu en förändringsresa. Under våren kommer vår nya gemensamma organisation för bemanning, administration och schemaläggning att startas upp. Det innebär ett mer likvärdigt arbetssätt inom hela Leanlink men även att de olika rollerna kommer att förändras. 

Ditt arbete kommer primärt utgå från vårt kontor på Hertig karlsgatan 5A där även verksamhetscheferna är placerade. Tjänsten är tillsvidare på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag med flextidsavtal. 

Innehållet i ditt uppdrag kan komma att förändras under tid och du har möjlighet att vara med och forma den nya samordnarrollen. 

I vår urvalsprocess till denna tjänst kan det förekomma urvalstester och videofrågor. 

Du som söker
Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning, gärna inom administration eller beteendevetenskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av dygnet-runt-verksamhet inom personlig assistans eller annan verksamhet inom området stöd, vård och omsorg. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av att arbete i en samordnande funktion samt erfarenhet av bemannings och schemafrågor. 

Du kommunicerar väl muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation.

Du har vana av administrativa arbetsuppgifter, då merparten av arbetsuppgifterna hanteras i våra datasystem behöver du ha vana av digitala arbetssätt och med lätthet kunna navigera i olika system. Du hanterar dagligen diverse system såsom Timepool, Heroma, Unit4 samt Fast vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper om dessa eller likvärdiga system. Det är meriterande om du har kännedom om LSS-lagen samt annan relevant lagstiftning inom socialrätt och arbetsrätt. 

I din roll som samordnare samverkar du med många olika aktörer och kan ha många olika uppgifter samtidigt. Det innebär att du behöver ha förmåga att självständigt prioritera på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du samarbetar bra med andra, lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt samt har god förmåga att skapa och underhålla relationer. För att du ska trivas i rollen så behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Vill du vara med oss på resa från utförare till medskapare som driver utveckling  – välkommen med din ansökan! 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100% 

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10521

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Administratör till LSS Funktionsstöd

Löneadministratör
Läs mer Dec 14
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör inom LSS Funktionsstöd kommer du att arbeta nära verksamheterna. Du kommer att fungera som ett administrativt stöd till  avdelningschefer och verksamhetschefer inom avdelningen. Generella arbetsuppgifter är exempelvis lönehantering för ledning och stödfunktioner samt kontering av fakturor och diarieföring i W3D3. I tjänsten ingår också att göra inköp och beställningar av olika slag, som exempelvis kontorsmaterial, skyddsutrustning, kaffe, välkomstkit och marknadsföringsmaterial. Du är också ett allmänt chefsstöd och kan ansvara för att boka tillfälliga lokaler, resor etc. I din roll ingår också att ha kontakt med fastighetsägare på Hertig Karls gatan och att göra felanmälningar samt ansvar för nycklar och larm till fastigheten.

I arbetsuppgifterna ingår också att tillsammans med dina kollegor vara med och kontinuerligt utveckla våra arbetssätt kring administration, både gällande personal men även fakturahantering. I rollen har du även en nära samverkan med verksamhetsnära HR, ekonom, ekonomiadministratör på LSS Funktionsstöd samt vår nya avdelning BAS (bemanning administration och schemaläggning) som arbetar övergripande i hela Leanlink. 

Din arbetsplats
Vi söker nu en områdesbaserad administratör till LSS Funktionsstöd. Din arbetsplats kommer primärt att vara vårt kontor på Hertig karlsgatan 5A där även verksamhetschefer och andra verksamhetsnära administrativa kollegor är placerade. Tjänsten är tillsvidare på heltid med arbetstid förlagd till dagtid vardagar med flextidsavtal. 

LSS Funktionsstöd inom Leanlink tillhandahåller verksamhet enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Vi ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Med våra ca 600 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalité, där vi utgår ifrån Leanlinks kärnvärden samt vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar goda levnadsvillkor för de vi är till för. 

Hela Leanlink genomgår nu en förändringsresa. Under våren kommer vår nya gemensamma organisation för bemanning, administration och schemaläggning att startas upp. Det innebär ett mer likvärdigt arbetssätt inom hela Leanlink men även att de olika rollerna kommer att förändras. 

Innehållet i ditt uppdrag kan komma att förändras under tid och du har möjlighet att vara med och forma den nya adminsitratörsrollen. 

Du som söker
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Har du eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomiadministration eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig ser vi det som meriterande. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. 

Har du erfarenhet av arbete med löneadministration,  erfarenhet i personalsystemet Heroma ser vi det som meriterande. Erfarenhet av diarieföring och arkivering samt erfarenhet och kunskap i ekonomisystemet Unit4 är också för tjänsten meriterande. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i offentlig verksamhet och har kunskap kring regelverk och avtal inom området då du behöver kunna hantera och förhålla dig till dessa i ditt dagliga arbete.

Du har goda kunskaper inom digitala arbetssätt och IT-system.  Svenska språket behärskar du väl i såväl tal som skrift då arbetet innebär mycket kontakter både skriftligt och muntligt med verksamhetschefer, medarbetare och andra samabetspartners. 

För att trivas i rollen som administratör hos oss behöver du kunna ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter och vara duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver också känna dig bekväm i att arbeta utifrån deadlines. Samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt behöver du också kunna samarbeta med andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vi ser också att du är serviceinriktad och tillmötesgående och har förmågan och viljan att hjälpa andra samt att du vid ändrade omständigheter ser möjligheterna i förändringar. 

I vår urvalsprocess till denna tjänst kan det förekomma urvalstester och videofrågor. 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10567

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bemanningsplanerare till offentlig verksamhet!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 27
Ser du service som en av dina främsta styrkor? Trivs du med ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Skicka då in din ansökan för att få chansen till att bli en del av vårt härliga team!

Om företaget
Vi står just nu i en förändringsresa med att starta upp vår nya bemanningsenhet inom vård- och omsorgsområdet. Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro.

Inför uppstarten av den nya enheten behöver vi förstärkning inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni tillsammans ansvarar för verksamhetens vikariehantering. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
• Ta emot sjukanmälningar från medarbetare via telefon.
• Schemalägga och boka in vikarier på arbetspass.
• Svara på mail.
• Hantera lön och ha uppföljning av vikarier.
• Delta i enhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg.

Kontoret är placerat i centrala Linköping.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av vår nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom verksamheten och du som söker behöver vara motiverad till att vara med på denna resa. Då tjänsten till stor del består av service där ditt främsta verktyg är telefon ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från servicerelaterade yrken.

Rollen är dynamisk vilket kräver en hög flexibilitet då du ofta under din arbetsdag kommer att behöva skifta mellan olika typer av arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du även har en god datorvana då du snabbt och enkelt kommer behöva navigera i de olika digitala systemen för att kunna lösa problem.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press. Som person har du också lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten.

I denna tjänst ställer vi krav på att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
Detta är en konsultlösning vilket innebär att du anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, möjlighet till övertag av kund kan finnas i ett senare skede av anställningen. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvariga rekryterare på Skill,
Vatan Lokaj, vatan.lokaj@skill.se eller Hanna Sjöström, hanna.sjostrom@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsplanerare till offentlig verksamhet!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 9
Ser du service som en av dina främsta styrkor? Trivs du med ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Skicka då in din ansökan för att få chansen till att bli en del av vårt härliga team!

Om företaget
Vi står just nu i en förändringsresa med att starta upp vår nya bemanningsenhet inom vård- och omsorgsområdet. Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro.

Inför uppstarten av den nya enheten behöver vi förstärkning inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni tillsammans ansvarar för verksamhetens vikariehantering. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
• Ta emot sjukanmälningar från medarbetare via telefon.
• Schemalägga och boka in vikarier på arbetspass.
• Svara på mail.
• Hantera lön och ha uppföljning av vikarier.
• Delta i enhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg.

Kontoret är placerat i centrala Linköping.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av vår nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom verksamheten och du som söker behöver vara motiverad till att vara med på denna resa. Då tjänsten till stor del består av service där ditt främsta verktyg är telefon ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från servicerelaterade yrken.

Rollen är dynamisk vilket kräver en hög flexibilitet då du ofta under din arbetsdag kommer att behöva skifta mellan olika typer av arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du även har en god datorvana då du snabbt och enkelt kommer behöva navigera i de olika digitala systemen för att kunna lösa problem.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press. Som person har du också lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten.

I denna tjänst ställer vi krav på att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
Detta är en konsultlösning vilket innebär att du anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, möjlighet till övertag av kund kan finnas i ett senare skede av anställningen. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvariga rekryterare på Skill,
Vatan Lokaj, vatan.lokaj@skill.se eller Hanna Sjöström, hanna.sjostrom@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsplanerare till offentlig verksamhet!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 20
Ser du service som en av dina främsta styrkor? Trivs du med ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Skicka då in din ansökan för att få chansen till att bli en del av vårt härliga team!

Om företaget
Vi står just nu i en förändringsresa med att starta upp vår nya bemanningsenhet inom vård- och omsorgsområdet. Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro.

Inför uppstarten av den nya enheten behöver vi förstärkning inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni tillsammans ansvarar för verksamhetens vikariehantering. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
• Ta emot sjukanmälningar från medarbetare via telefon.
• Schemalägga och boka in vikarier på arbetspass.
• Svara på mail.
• Hantera lön och ha uppföljning av vikarier.
• Delta i enhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg.

Kontoret är placerat i centrala Linköping.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av vår nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom verksamheten och du som söker behöver vara motiverad till att vara med på denna resa. Då tjänsten till stor del består av service där ditt främsta verktyg är telefon ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från servicerelaterade yrken.

Rollen är dynamisk vilket kräver en hög flexibilitet då du ofta under din arbetsdag kommer att behöva skifta mellan olika typer av arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du även har en god datorvana då du snabbt och enkelt kommer behöva navigera i de olika digitala systemen för att kunna lösa problem.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press. Som person har du också lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten.

I denna tjänst ställer vi krav på att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
Detta är en konsultlösning vilket innebär att du anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, möjlighet till övertag av kund kan finnas i ett senare skede av anställningen. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvariga rekryterare på Skill,
Vatan Lokaj, vatan.lokaj@skill.se eller Hanna Sjöström, hanna.sjostrom@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Nov 16
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Löneadministratör sökes för kommande uppdrag i Linköping

Löneadministratör
Läs mer Nov 24
Om företaget

Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag hos vår kund i Linköping. Uppdraget startar med upplärning i december och löper sedan på under kommande 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och anställning hos kundföretaget.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med personalens löner och övriga villkor, du hanterar en stor mängd personalfrågor, exempelvis löneutbetalningar och avtalsskrivande med ny personal. När en anställd har frågor kring avtal, lön och anställningsvillkor är det ofta du som löneadministratör som får besvara dessa frågor. I din roll ingår även att ge råd och stöd kring försäkringsfrågor, kollektivavtal och mycket annat. En stor del av arbetsdagen jobbar du framför datorn med olika program. Du kommer att arbeta i lönesystemet Heroma.

Formell kompetens

- Utbildad löneadministratör alternativt avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, handel eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i lönesystemet Heroma är meriterande
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande om du inte är bosatt i Linköping

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är strukturerad och noggrann, då du till viss del själv behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter. Vi ser att du har en positiv inställning till arbete och en hög arbetsmoral. Du har lätt för att läsa av siffror och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Jobbet som löneadministratör handlar till stor del om att ge service till kollegorna på arbetsplatsen, vi ser därmed att du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, kontorstider
• Tillträde: december, efter överenskommelse
• Anställningsform: visstidsanställning december 2022 - mars 2023

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Samordnare med fokus på HR eller diarieföring

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 21
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!Institutionen för systemteknik (ISY) växer och vi söker nu två samordnare till avdelningen för verksamhetsstöd.

Om jobbet
Nu när vi blir fler har vi möjlighet att utforma två samordnartjänster utifrån verksamhetens behov och våra kandidaters intresse och kompetens. Som samordnare kan du därför vara den som håller ihop administrationen på en till tva? av institutionens avdelningar med kunskap om de krav som sta?lls pa? oss som myndighet i en akademisk miljo?. Arbetet inneba?r bland annat att boka resor, organisera mo?ten, administrera tentamina och att stötta la?rare, doktorander, examensarbetare och nyansta?llda. Arbetssa?tten pa? va?ra avdelningar kan variera och du trivs med att go?ra ditt ba?sta fo?r att ge god service utifra?n krav och ra?dande fo?rutsa?ttningar.

Du kan a?ven komma att sto?tta o?vriga delar av institutionen med administrativa uppgifter inom personaladministration, ekonomiadministration, diarieföring eller lokalbokning. Personaladministrationen innehåller rekryterings- och anställningsadministration där mycket av arbetet är kopplat till våra internationella rekryteringar. Att arbeta med diarieföringen innebär att du tillsammans med vår andra registrator registrerar och arkiverar dokument enligt de rutiner som finns. Ekonomiadministrationen kan innehålla fakturahantering och inko?p. Fo?r att utfo?ra ma?nga av uppgifterna arbetar du i de olika system som finns ha?r vid LiU.

Då vi inom verksamhetsstöd stöttar ga?ster, medarbetare och studenter fo?rva?ntas du att vid behov kunna ga? in och go?ra andra administrativa uppgifter a?n de som du i vanliga fall utfo?r. Va?r arbetsmiljo? a?r dynamisk och arbetsuppgifter fo?ra?ndras och kan tillkomma. Som samordnare kommer du troligtvis att tillho?ra olika grupperingar inom LiU.

Om dig
Vi so?ker dig med minst tva? a?rs erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Du får gärna ha arbetat inom ett statligt verk, universitet eller ho?gskola. Gymnasiekompetens a?r ett krav och det a?r meriterande med examen pa? ho?gskoleniva? eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av personal- och ekonomiadministration samt diarieföring är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av teamarbete och du behöver ha mycket goda kunskaper i att kommunicera pa? svenska och engelska i tal och skrift.

Vi förutsätter att du har god datorvana och systemförståelse samt kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel. System vi använder är exempelvis ekonomisystemet Raindance, studieadministrativa systemet Ladok, lärplattformen Lisam, personalsystemet Primula, dokumenthanteringssystemet Public 360 och lokalbokningssystemet TimeEdit. Har du erfarenhet av ett eller flera av dom är det meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är tillmötesgående med en stor vilja att leverera lösningar och hjälpa andra. Din samarbetsförmåga är god och du kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är trygg, stabil och har självinsikt samt tar ett stort ansvar för såväl dina egna arbetsuppgifter som verksamhetens mål. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och det är viktigt för dig att utföra ditt arbete med god kvalitet. 

Din arbetsplats
Institutionen för systemteknik växer och vi anpassar nu avdelningen för verksamhetsstöd till nya utmaningar. För att ha en robust organisation utvecklar vi våra team inom olika områden för att kunna stötta och ersätta varandra vid tex arbetstoppar, semester och sjukdom.

Som medarbetare inom verksamhetsstöd arbetar du med avdelningens gemensamma uppdrag att ge kunskap, stöd och service till medarbetare, studenter och gäster på ISY i en internationell miljö. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Läs mer här http://liu.se/organisation/liu/isy/vs

Institutionen för systemteknik är central inom olika ingenjörsutbildningar både vad gäller baskunskaper och tillämpade kurser. Forskningen baseras främst på industriella behov och spänner från helt grundläggande frågor till mera applikationsnära frågor.
Läs mer här https://liu.se/organisation/liu/isy

Om anställningen
Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner
Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 11 december. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Bemanningsplanerare till BAS (bemanning, administration och schemaläggning)

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 25
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni ansvarar för vikariehanteringen för Leanlinks verksamheter. Leanlink har idag närmare 1000 vikarier som arbetar för att täcka upp för ordinarie personal vid exempelvis sjukdom, vakans och semester. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens. Dina främsta arbetsredskap kommer vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot sjukanmälningar via telefon, kontakt med verksamheter och vikarier, boka in vikarier på arbetspass, lönehantering för vikarier, hantera mail, uppföljning av vikarier samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka,  med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer startar Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Inför uppstarten av den nya enheten BAS behöver vi förstärkning inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom HR, beteendevetenskap, administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Det är ett ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av service. Har du tidigare arbetat med korttidsbemanning och/eller administration så är det meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med telefon som arbetsredskap och det är ett krav att du har goda datorkunskaper samt mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Du är en person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten. För dig är det viktigt att ge en god service samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta styrdokument för ditt arbete. Som person är du uthållig och lösningsorienterad och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Du är mottaglig för förändringar och kan se möjligheterna i dem. I rollen att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press samt skiljer på det personliga och professionella. 

I urvalsprocessen kommer tester att användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 6

Ref. nr: 10465

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bemanningsplanerare till BAS (bemanning, administration och schemaläggning)

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 24
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som bemanningsplanerare ingår du i ett team med elva kollegor där ni ansvarar för vikariehanteringen för Leanlinks verksamheter. Leanlink har idag närmare 1000 vikarier som arbetar för att täcka upp för ordinarie personal vid exempelvis sjukdom, vakans och semester. Du kommer att utgöra en viktig funktion för att säkerställa att verksamheterna får in personal vid rätt tid och med rätt kompetens. Dina främsta arbetsredskap kommer vara telefon och datasystem inom bemanning och administration.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot sjukanmälningar via telefon, kontakt med verksamheter och vikarier, boka in vikarier på arbetspass, lönehantering för vikarier, hantera mail, uppföljning av vikarier samt delta i enhetens utvecklingsarbete för förbättringar framåt.

Tjänsten är på heltid, vilket för rollen motsvarar 37 timmar per vecka,  med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta varierande arbetstider och schemaläggas under vardagar 06.30-17.00 samt på helger och röda dagar 06.30-15.00. I rollen ingår att arbeta varannan helg. Vårt kontor är placerat i centrala Linköping.

Din arbetsplats
I Linköpings kommun är Leanlink förvaltningen som ger Linköpingsborna service inom stöd, vård och omsorg. Hos oss arbetar cirka 2500 tillsvidareanställda medarbetare som tillsammans med ett stort antal timavlönade vikarier skapar bra dagar för de vi är till för. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Vår verksamhet växer samtidigt som vi har en stor utmaning i att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare inom stöd, vård och omsorg. 

För att bättre möta behovet hos våra brukare, medarbetare och chefer startar Leanlink enheten BAS (Bemanning, Administration och Schemaläggning). Enheten består av två delar, planeringsservice som ansvarar för lönehantering och schemaläggning av de tillsvidareanställda, samt bemanningsservice som ansvarar för de timavlönade vikarierna och att tillsätta oplanerad frånvaro. 

Inför uppstarten av den nya enheten BAS behöver vi förstärkning inom bemanningsservice och söker därför efter ytterligare bemanningsplanerare som vill vara en del i det spännande utvecklingsarbetet som vi har framför oss!

Du som söker
Du som söker har en godkänd och avslutad utbildning på gymnasienivå. Har du även en eftergymnasial utbildning inom HR, beteendevetenskap, administration, ekonomi eller annan för tjänsten relevant utbildning så ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Vi söker dig som vill vara med i uppbyggnaden av Leanlinks nya bemanningsenhet. Det är en stor satsning inom förvaltningen och du som söker är motiverad att vara med på denna resa. Det är ett ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av service. Har du tidigare arbetat med korttidsbemanning och/eller administration så är det meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med telefon som arbetsredskap och det är ett krav att du har goda datorkunskaper samt mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Du är en person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra, såväl kollegor som personer ute i verksamheten. För dig är det viktigt att ge en god service samtidigt som du följer fattade beslut och relevanta styrdokument för ditt arbete. Som person är du uthållig och lösningsorienterad och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Du är mottaglig för förändringar och kan se möjligheterna i dem. I rollen att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt behåller fokus på rätt saker under press samt skiljer på det personliga och professionella. 

I urvalsprocessen kommer tester att användas som ett komplement till din ansökan.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 6

Ref. nr: 10465

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Leverans- och affärsadministratör till Combitech

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 16
Combitech har ett etablerat nätverk med underkonsulter och en till person behövs i vårt nyetablerade Team! Trenden hos många verksamheter är att minska antalet leverantörer och vända sig till aktörer som kan ta ansvar för större åtaganden och som har leveranskapacitet. Därför söker vi nu ytterligare resurs för att stärka upp leverantörsteamet Competence supply & partner network på Combitech!

Din roll som Leverans- och affärsadministratör

Rollerna i teamet arbetar nära kunder och konsulter under pågående konsultuppdrag samt hanterar nya konsultaffärer. Affärerna som hanteras i enheten är främst kopplade mot våra partners, dvs. underkonsultbolag som använder sig av Combitechs ramavtal med kunder. Men innebär även att hantera konsultaffärer internt mot linjen inom bolaget. Målet för gruppen är att arbeta i mindre team med en dedikerad kundportfölj inom privat samt offentlig sektor. Tillsammans säkerställs lönsamhet i affären och ser till att konsulterna får en bra start med Combitech som avtalspart.Teamet består idag av nio personer som sitter i Linköping, Norrköping och Växjö och är i en spännande utvecklingsfas. Möjligheten till att arbeta viss arbetstid på distans finns när rollen är i rullning och i överenskommelse med närmaste chef, enligt de riktlinjer som finns stadgade i organisationen.Arbetet har fokus på följande:

* Vara delaktig i att förbättra och effektivisera processer kopplat till kundportfölj
* Granska och kontrollera dokumentation kopplat till att följa olika ramavtal och kunders villkor
* Ansvara för att hantera förfrågningar, beställningar, offerter som inkommer både internt och externt
* Stötta med att publicera uppdrag på vår hemsida
* Hantera dokumentation kopplat till affärssystem som används i organisationen (e.g Lime och HANSA)
* Löpande kontakt med kund och leverantör i form av utvärderingssyfte och nöjdhet, problemlösning samt skapa mervärde under pågående leveranser
* Identifiera nya affärsmöjligheter i befintliga samarbeten med kund och tillsammans med kollegor i teamet planera för och realisera dessa
* Vara delaktig i olika aktiviteter som skapar mervärde för och bygger vårt underkonsultnätverk

Vem är du?

Combitech söker dig som har relevant erfarenhet utifrån det arbetsinnehåll som presenteras, gärna med fokus på leverantörskontakter och långsiktiga relationer. Det behövs samtidigt finnas ett intresse för administration och struktur. Det är meriterande om sökande har erfarenhet av att ha arbetat inom IT-, konsult- eller bemanningsbranschen sedan tidigare, men inget krav.För att trivas i rollen ser du fördelarna med gott samarbete då du arbetar tätt både tillsammans med våra kunder och medarbetare inom organisationen. Du har en fallenhet för kommunikation både i skrift och i bemötande på ett professionellt sätt. Vi söker dig som har viljan att lära dig nya arbetssätt och affärssystem.Rollen innebär idag en sammansättning av administration, leverans, bygga och upprätthålla relationer samt nytänkande. Vi ser gärna att du är motiverad att vara med och ytterligare forma rollen tillsammans med oss. Känner du att det här kan vara din nästa utmaning i din karriär?Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & Gör Skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Nov 29
Enheten HR Arbetsgivarfrågor utför och tillhandahåller tjänster inom lön-, anställnings- och pensionsadministration samt arbetsrättslig rådgivning och systemförvaltning.

Enheten tillhör Regionledingskontoret inom Region Östergötland. Vi söker nu en ny kollega till vår löneenhet.

Arbetsbeskrivning
Som löneadministratör arbetar du i ett löneteam med gemensamt ansvar för registrering, kontroller och stöd till regionens verksamheter. Du ska vara ett professionellt stöd i lönefrågor, ge kvalificerad service och samtidigt ha en controllerfunktion gentemot de verksamheter där du hanterar löner. I din controllerfunktion har du i uppdrag att se till att lagar och avtal, samt regionens riktlinjer efterföljs. Du kommer även fördjupa dig inom något löneområde inom vilket du får ett utökat ansvar att arbeta med rutiner, dokumentation och utveckling.

Utbildning och erfarenhet
Du har treårig gymnasieutbildning samt eftergymnasial yrkesutbildning inom löneområdet. Du har erfarenhet av arbete med löneadministration eller liknande arbetsuppgifter. Du har god kännedom om kollektivavtal, gärna från region/kommun och det är meriterande om du har arbetat i Heroma.

Då du kommer att arbeta med både skriftlig och muntlig information samt rådgivning till chefer och medarbetare inom organisationen är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Du behöver ha goda datorkunskaper och vana att hantera olika system.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att anpassa dig och förmåga att se möjligheter i förändringar. I och med att du kommer att arbeta i team, och i ditt arbete ha interna och externa kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad och har mycket god samarbetsförmåga.

Du skapar förtroende och kommunicerar på ett positivt och tydligt sätt, säkerställer att budskap nått fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du kan självständigt tolka komplicerade bestämmelser och omsätta det i tydlig rådgivning. Du tar ansvar för dina uppgifter, driver dem vidare och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

HR-rådgivare sökes till vår HR kundtjänst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 21
Region Östergötlands kundtjänstfunktion har i uppdrag att vara en gemensam kontaktväg in för regionens stöd och serviceverksamheter.

Kundtjänsten är indelade i fyra kompetensområden som hanterar förstalinjesupport inom områdena, 1. IT och medicinsk teknik, 2. fastighet, service och inköp, 3. HR och lön, 4. ekonomi och patient. Kundtjänsten finns tillgänglig i primärt två kanaler; telefon samt stöd- och serviceportalen.

Vår service innefattar att ge stöd, rådgivning och information, hantera beställningar och felsöka. Vi finns till för chefer, medarbetare, medborgare, patienter och externa organisationer. Vår utgångspunkt bygger på att leverera en god service med kvalitet samt ett professionellt och trevligt kundbemötande.

Gruppen inom kompetensområde HR och lön söker nu en ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Rollen som HR-rådgivare inom kompetensområde HR och lön innebär primärt att ge information och rådgivning i generella och centrala frågor inom hela HR- och löneområdet. Det innebär också att supportera i Region Östergötlands samtliga HR-system där support i vårt löne- och schemasystem Heroma är en stor och viktig del i uppdraget. All rådgivning dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem. Gruppens främsta kunder är chefer, administratörer och medarbetare, men även externa aktörer och medborgare.

Som HR-rådgivare besvaras frågor via telefon, e-post och ärendeportal. I arbetsgruppen sker arbetet enligt en arbetsrotation, vilket innebär halv dag med ärendehantering och halv dag med telefonsupport. Gruppens arbetssätt präglas av utveckling och ständiga förbättringar. Som gruppmedlem har du ett nära samarbete med kollegorna genom morgonmöten, ärendegenomgångar samt funktionsmöten. Arbetsplats: Klostergatan 19 i Linköping.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en vidareutbildning som lönespecialist eller gått PA-programmet alternativt att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration/personaladministration under de senaste fem åren. Minst ett års erfarenhet av kundtjänst eller support krävs. Du har goda kunskaper i HR- och löneområdet ur ett brett perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB).

Det är meriterande om du har jobbat med Heroma och ärendehanteringssystem tidigare. Då vi hanterar frågor via telefon, e-post och ärendeportal är goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift en förutsättning för tjänsten.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad. Du är ansvarsfull och målmedveten i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team i ett nära samarbete med kollegor. Att vara kundorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten ser du som en självklarhet. Det är även viktigt att vara anpassningsbar och kunna ställa om utifrån kundens behov och önskemål samt utifrån verksamhetens planering. Du behöver vara lösningsorienterad, utvecklingsinriktad och gilla att arbeta i ett högt tempo och olika IT-system för att trivas hos oss.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Administratör/barnskötare till Änggårdsskolan

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 7
Om Utbildningsförvaltningen
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta halvtid som administratör på skolan med framförallt personal- och löneadministration och fakturahantering. Resterande halvtid innebär att du arbetar med pedagogiskt arbete i barngrupp på vårt fritidshem.

Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, IST, W3D3 och Agresso. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

I arbetet på fritidshemmet är ditt uppdrag, enligt läroplanen, att stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid. Verksamheten ska utgå från elevernas behov, intressen och erfarenheter. I undervisningen ska eleverna erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande. Tillsammans med kollegor i fritidshemmet förväntas du vara delaktig i planering och arbeta för att nå uppsatta mål för verksamheten och för elevernas kunnande.

Din arbetsplats
Vi är en F-6 skola som ligger i bostadsområdet Lambohov med närhet till grönområden i södra delen av Linköping. På skolan går cirka 240 elever och består av grundskola och fritidshem för åldrarna 6-12 år. På fritidshemmen har vi ca 130 elever fördelade på tre avdelningar för årskurs F-6. Fritidshemmen har egna lokaler skilt från klassrum. Här skapar vi ett lustfyllt lärande med engagerad personal som utgår från våra elevers behov. 

Vi är stolta över att vara en skola som speglar Sverige idag, då vi har en mångfald av olika kulturer och språk. Änggårdsskolan erbjuder en arbetsplats där vi arbetar aktivt för goda relationer och god kommunikation. Vi använder oss av positivt beteendestöd genom att förtydliga våra förväntningar på eleverna så att de kan utveckla goda skolförmågor. Våra ledord är ansvar, hänsyn och lärande.

Vår vision är att varje elev ges bästa förutsättningar för maximalt lärande i en god och trygg arbetsmiljö för både elever och personal.
Våra värdeord är: ”På Änggårdsskolan visar vi hänsyn till varandra, tar ansvar och lär oss tillsammans.”

Välkommen till oss på Änggårdsskolan! 

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Övrig information
Tillträde: 2023-01-23

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10346

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu