Chefer och verksamhetsledare jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Software Manager till Wematter

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 25
Wematter är en innovativ pionjär inom 3D-utskriftsteknik som är dedikerade till att revolutionera tillverkningsindustrin. Deras avancerade teknik och passion för hållbarhet gör att de kan erbjuda deras kunder högkvalitativa 3D-utskriftslösningar som är både kostnadseffektiva och miljövänliga. Wematter tror på att samarbeta och att flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom 3D-utskrifter.

Wematter är en del av världsledande 3D Systems där du erbjuds en mix av det lilla entreprenörsdriva företaget och musklerna och möjligheterna i en global kontext. Vi söker nu en engagerad och erfaren Software Manager som vill vara med och leda deras dynamiska team in i framtiden!


OM ROLLEN
Som Software Manager på Wematter kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla Software-teamet. Du kommer att spela en nyckelroll i att utforma och implementera bolagets mjukvarustrategi samt säkerställa att lösningarna möter och överträffar kundernas förväntningar. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med Wematters Hardware Manager och Hardware-teamet. Andra viktiga kontaktytor är Product Managers och Software Managers inom andra delar av 3D Systems för att främja innovation och effektivitet i bolagets 3D-utskriftsprodukter.

I rollen kommer du bland annat:

- Leda och utveckla Software-teamet - inklusive coachning, prioriteringar samt fördelning av resurser.

- Arbeta operativt i utvecklingsarbetet där du själv är med och kodar.

- Driva utvecklingen av mjukvaruprodukter för att förbättra prestanda och funktionalitet för verksamhetens 3D-utskriftslösningar.

- Samarbeta med Product Managers och andra nyckelpersoner inom 3D Systems för att säkerställa en smidig integration mellan hårdvara och mjukvara.

- Utforska och utvärdera nya teknologier och metoder för att kontinuerligt förbättra mjukvaruprocesserna.

På Wematter kommer du arbeta brett och kommer i kontakt med applikations- och fullstack-utveckling inom allt från IoT, molnlösningar ner till low level controller.


VEM ÄR DU?
Vi söker dig som trivs i samarbetet med andra men också tycker om att ta mycket eget ansvar och självständigt driver dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har ett starkt intresse för att applicera ny kunskap då vi arbetar mycket tillsammans och lär oss av varandra. Sonika, du har ett genuint intresse för teknik!

För att passa och trivas i rollen som Software Manager tror vi att du har:

- Akademisk bakgrund inom datavetenskap, mjukvaruteknik eller liknande område. Om du istället förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet är utbildning inte ett krav.

- Minst fem års erfarenhet av applikations- och mjukvaruutveckling, med fördel från mindre bolag i tillväxtfas.

- Goda kunskaper inom programmering, såsom Rust och/eller C/C++.

- Goda kunskaper i Linux.

- Minst tre års erfarenhet av ledande roller.

- God ledarskaps- och kommunikationsförmåga.

- Goda kunskaper inom mjukvaruutvecklingsprocesser och metodologier.

- Erfarenhet av att arbeta med inbyggd programvara och IoT-lösningar är en fördel.

- Erfarenhet/intresse av 3D-utskrifter eller liknande tekniker är ett plus.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i svenska är inte ett krav, men meriterande.


VÅRT ERBJUDANDE
På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Du kommer även vara en del av 3D Systems och verka i en internationell miljö tillsammans med de bästa inom fältet.

Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning. Du kommer att tilldelas ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!


OM FÖRETAGET
Wematter och 3D Systems erbjuder de mest avancerade och omfattande digitala 3D-design- och tillverkningslösningarna som finns tillgängliga idag, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och molnlösningar. Dess kraftfulla ekosystem förändrar hela branscher genom att ge yrkesverksamma och konsumenter möjlighet att förverkliga sina idéer med hjälp av dess omfattande materialval inklusive plaster, metaller, keramik och ätbara material.

3D Systems är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter och är engagerad i att skapa en mångfaldig arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Wematter. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad?på Wematters huvudkontor i Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Områdeschef till Linköping

Fastighetschef
Läs mer Sep 14
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

I rollen som områdeschef har du ett övergripande ansvar för förvaltning, uthyrning och underhåll av fastighetsbeståndet. Detta innebär att du kommer att leda och fördela arbetet i teamet som består av förvaltare, uthyrare, förvaltningskoordinator, fastighetstekniker och miljövärdar. Du ansvarar även för att utveckla och implementera Victoriahems värdeskapande förvaltningsmodell lokalt, vilket utgår från två centrala områden: Förbättringar av bostadsområdena - där social hållbarhet är en viktig faktor, och arbetet med att förbättra fastigheternas driftnetto.

I den här rollen ställs höga krav på ledarskapet, att agera som en förebild, vara proaktiv och initiativrik för att uppnå bästa möjliga resultat, samt att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att nå sina mål och ta ansvar för att på så sätt vidareutveckla verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden

- Ekonomiskt ansvarig för samtliga intäkter och kostnader ner till driftsnettonivå

- Ansvara för arbete med budget, affärsplan och prognoser

- Övergripande personalansvar

- Aktivt identifiera investeringar och affärsmöjligheter samt förverkliga beslutade projekt

- Ansvar för att uthyrningar sker genom Bostadsförmedlingen

- Upprätta underhållsplaner

- Skapa god dialog genom regelbundna möten och exempelvis rundvandring med lokala hyresgästföreningen

- Vara delaktig i förhandlingar med hyresgästföreningen, i förekommande fall årlig förhandling och tilläggsförhandlingar, tillsammans med hyresförhandlingschefen

- Ansvara för upphandlingar av till exempel entreprenörer, agera beställare och driva förhandlingar som väger nytta och kvalitet mot kostnad på ett effektivt och professionellt sätt

- Agera som förebild och representera Victoriahem

Vem söker vi?

Vi söker dig som idag arbetar som områdeschef/förvaltare eller liknande och som har en gedigen kunskap och erfarenhet av bostadsförvaltning. Din utbildningsbakgrund är företrädesvis relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet från en ledande roll och förmågan att leda och inspirera dina medarbetare mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är social och har förmågan att bygga förtroendeingivande relationer. Du är självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer

- För tjänsten relevant högskoleutbildning, företrädesvis ekonomi, juridik eller byggnadsteknik

- Gedigen kunskap och minst 5 års erfarenhet av bostadsförvaltning

- Minst 3 års erfarenhet från ledande roll med personal, budget och resultatansvar samt förmågan att leda och inspirera medarbetare mot uppsatta mål.

- Goda kunskaper inom hyresjuridik, entreprenadjuridik och fastighetsägaransvar

- God beställarkompetens och förhandlingsvana

- Erfarenhet av förändrings- och förbättringsarbete

- Goda kunskaper i Microsoft Office

- Goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

- Vi lägger stor vikt vid dina personliga och ledaregenskaper

Vad kan Victoriahem erbjuda dig?

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som områdeschef får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling. Victoriahem är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner.

Övrig information

- Start: Enligt ök

- Omfattning: Heltid

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Emelie Olsson på e-post emelie.olsson@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Intresserad av att driva Pressbyrån, Linköping Stora Torget?

Butikschef
Läs mer Aug 31
Varför Pressbyrån?
Drömmer du om att göra vardagen roligare för människor och samhället lite bättre? Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida och gett service för människor på väg. Idag är vi Sveriges mest omtyckta servicehandel och har runt 300 butiker över hela Sverige. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till välgörenhet, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa.

Alla Pressbyråns butiker ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare, så kallade franchisetagare. Franchisetagaren driver sin egen butik enligt ett koncept som bygger på ett nära samarbete med oss. Tillsammans bygger vi drömmar.

Rollen som franchisetagare hos Pressbyrån
Som franchisetagare driver du din egen butik enligt ett koncept som bygger på ett nära samarbete med oss. Vi hjälper vi dig att komma i gång ordentligt och ger dig det stöd du behöver längs vägen. Tillsammans hjälps vi åt att göra verklighet av din dröm om att starta och driva en egen butik.

Du driver din butik som ett eget aktiebolag och har friheten att driva och utveckla den med fokus på hög service till kunderna. Vi på Reitan Convenience i Sverige står för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning och rikstäckande marknadsföring. Du får stöd och råd från oss, och får även kontakt med andra franchisetagare inom Pressbyrån så att ni kan stötta varandra och utbyta erfarenheter.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration. Du behöver också ha grundläggande datakunskaper. Du är en duktig säljare som ger god och omtänksam service mot kunderna och motivation till din personal.

Läs mer om oss på pressbyran.se. Där finns även mer information om hur det är att vara franchisetagare hos oss.

Varmt välkommen – tillsammans bygger vi drömmar!

För kandidater som går vidare i vår rekryteringsprocess gör vi en bakgrundskontroll. Detta för att bekräfta information som framgår i ansökan och vid intervju. Bakgrundskontrollen genomförs efter samtycke av kandidat.


Om Pressbyrån
Pressbyrån är Sveriges mest nytänkande och tillgängliga kiosk. Visste du till exempel att Pressbyrån ligger bakom både Sveriges första pinnglass och det svenska inrikesflyget? Vi är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Våra butiker ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare enligt vårt franchisingskoncept.

Reitan Convenience i Sverige
Reitan Convencience Sverige äger Pressbyrån, 7-Eleven och PBX. Bolaget är en del av Reitan Convenience som driver 2 000 conveniencebutiker i sju olika länder i Norden och Baltikum.

Ansök nu

Restaurangchef - Sen Street Kitchen - I-huset

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. I tjänsten som Restaurangchef hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service och kvalité på högsta nivå.

I arbetet ingår:

- Utbildning av personal.

- Schemaläggning.

- Beställning av varor

- Coacha och stötta medarbetare.

- Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö.

- Arbeta mot budget och uppsatta mål.

Vad kan vi erbjuda dig?

- En grundlig utbildning som ger dig bra verktyg att komma igång.

- Jobba tight med ett mycket glatt och drivet team.

- Friskvårdsbidrag.

- Interna utbildningar.

- Möjlighet att utvecklas inom företagetSEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Skicka in din ansökan så får vi berätta mer om oss!

Ansök nu

Grocery Store Manager foodora market - Linköping

Butikschef
Läs mer Aug 16
Är du en ansvarstagande person som letar efter en ny utmaning inom ett av Sveriges största bolag inom q-handel? foodora market är foodoras egna matvarubutiker med leverans inom 30 minuter. På foodora market erbjuder vi ett brett sortiment av produkter man kan hitta i en vanlig livsmedelsbutik. Nu letar vi efter en Butikschef till Linköping som kommer ansvara för såväl daglig drift, personal och resultat. Är du hungrig för att utvecklas inom ledarskap? Skicka in din ansökan redan idag!

VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

Ansvara för daglig verksamhet vilket inkluderar att lägga beställningar, ta emot leveranser, plocka ordrar och följa upp lagerhållning.

Leda och planera det löpande arbetet med personal, bemanning, schemaläggning samt coacha teamet att trivas och prestera så bra som möjligt!

Effektivisera arbetssätt och rutiner, se till att regler efterföljs så att butiken hålls i gott skick!

Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, leda personalmöten samt hålla i medarbetar- och lönesamtal.

VEM DU ÄR

Ansvarstagande - Du tycker om att ta ägandeskap för din butik och ditt team med stöttning från din närmaste chef.

Prestigelös - Arbetsuppgifterna kan variera, både högt och lågt. Precis som när du fyller på butikshyllorna!

God samarbetsförmåga - Laget före jaget! En ledares ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för sitt team, vilket vi tror att du drivs av!

Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig eller arbetsledare.

Du är en mästare när det kommer till att arbeta effektivt, vilket du också gärna lär ut till dina kollegor.

Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel.

Du förstår svenska och engelska obehindrat, och kan tala antingen svenska eller engelska flytande.

Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

FÖRMÅNER

Friskvårdsbidrag

Personalrabatt på foodora (woho!)

Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring, samt olycksfall- och livförsäkring

Grymma deals hos Benify

Grymma AW’s och (rosa) fester!

VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik!

Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Kolla gärna in vår instagram lifeatfoodora_se (https://www.instagram.com/lifeatfoodora_se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!

Ansök nu

Nu söker vi vår nya stjärna till tjänsten som enhetschef för högskoleres...

Restaurangchef
Läs mer Aug 3
Nu söker vi vår ny stjärna till tjänsten som enhetschef för högskolerestauranger i Linköping.

Högskolerestauranger är en del av Nordrest som är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen

Idag bedriver vi verksamhet på Linköpings universitet samt på Tekniska Verken.

Kort om tjänsten

Som enhetschef hos oss ansvarar du för personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge skyhög service till våra kunder enligt våra värderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga. I jobbet ingår även att delta på olika möten med kunder.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

- Löpande rekrytering, coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare

- Säkerställa och utveckla servicekvalitet

- Upprätta mål, utveckla restaurangen, marknadsföring samt löpande uppföljning

- Budget, prognos, ekonomi och bokslutsarbete

Hur är stämningen på jobbet?

Nordrest har en affärsidé som är lika genial som enkel - att servera en schysst måltidsupplevelse. Gör man det med hjälp av våra värderingar så har du ett vinnande koncept med gäster som återkommer gång på gång, på gång på… ”

Varje år åker hela koncernen på en kick-off ihop där vi har chans att träffa medarbetare från andra delar av landet. Det brukar vara mycket skratt, mat och dans!”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vårt nya stjärnskott?

Vi tror att du är en driven person med kundfokus och positiv attityd inkodat i ditt DNA. Det faller sig lika naturligt för dig att skapa starka och välmående team som att slå en hollandaise till det pocherade ägget. När du får leda dina trupper i en händelserik miljö där ni på ett strukturerat sätt betar av dagens prioriteringar mår du som bäst.

Vi vill att du har:

- Utbildning inom restaurang management eller annan liknande utbildning/erfarenhet

- Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet

- Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien

- Flytande svenska i tal och skrift samt god datorvana

- Gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangen är/kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser med fjärilar i magen fram mot din ansökan!

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid med en inledande provanställning på 6 månad

Tillträde: efter överenskommelse

Lön: enligt överenskommelse

Ansökningar behandlas löpande

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Ansök nu

Butikschef foodora market - Linköping

Butikschef
Läs mer Jul 27
Är du en ansvarstagande person som letar efter en ny utmaning inom ett av Sveriges största bolag inom q-handel? foodora market är foodoras egna matvarubutiker med leverans inom 30 minuter. På foodora market erbjuder vi ett brett sortiment av produkter man kan hitta i en vanlig livsmedelsbutik. Nu letar vi efter en Butikschef till Linköping som kommer ansvara för såväl daglig drift, personal och resultat. Är du hungrig för att utvecklas inom ledarskap? Skicka in din ansökan redan idag!

VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

Ansvara för daglig verksamhet vilket inkluderar att lägga beställningar, ta emot leveranser, plocka ordrar och följa upp lagerhållning.

Leda och planera det löpande arbetet med personal, bemanning, schemaläggning samt coacha teamet att trivas och prestera så bra som möjligt!

Effektivisera arbetssätt och rutiner, se till att regler efterföljs så att butiken hålls i gott skick!

Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, leda personalmöten samt hålla i medarbetar- och lönesamtal.

VEM DU ÄR

Ansvarstagande - Du tycker om att ta ägandeskap för din butik och ditt team med stöttning från din närmaste chef.

Prestigelös - Arbetsuppgifterna kan variera, både högt och lågt. Precis som när du fyller på butikshyllorna!

God samarbetsförmåga - Laget före jaget! En ledares ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för sitt team, vilket vi tror att du drivs av!

Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig eller arbetsledare.

Du är en mästare när det kommer till att arbeta effektivt, vilket du också gärna lär ut till dina kollegor.

Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel.

Du förstår svenska och engelska obehindrat, och kan tala antingen svenska eller engelska flytande.

Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

FÖRMÅNER

Friskvårdsbidrag

Personalrabatt på foodora (woho!)

Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring, samt olycksfall- och livförsäkring

Grymma deals hos Benify

Grymma AW’s och (rosa) fester!

VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik!

Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Kolla gärna in vår instagram lifeatfoodora_se (https://www.instagram.com/lifeatfoodora_se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!

Ansök nu

Butikschef foodora market - Linköping

Butikschef
Läs mer Aug 8
Är du en ansvarstagande person som letar efter en ny utmaning inom ett av Sveriges största bolag inom q-handel? foodora market är foodoras egna matvarubutiker med leverans inom 30 minuter. På foodora market erbjuder vi ett brett sortiment av produkter man kan hitta i en vanlig livsmedelsbutik. Nu letar vi efter en Butikschef till Linköping som kommer ansvara för såväl daglig drift, personal och resultat. Är du hungrig för att utvecklas inom ledarskap? Skicka in din ansökan redan idag!

VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

Ansvara för daglig verksamhet vilket inkluderar att lägga beställningar, ta emot leveranser, plocka ordrar och följa upp lagerhållning.

Leda och planera det löpande arbetet med personal, bemanning, schemaläggning samt coacha teamet att trivas och prestera så bra som möjligt!

Effektivisera arbetssätt och rutiner, se till att regler efterföljs så att butiken hålls i gott skick!

Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, leda personalmöten samt hålla i medarbetar- och lönesamtal.

VEM DU ÄR

Ansvarstagande - Du tycker om att ta ägandeskap för din butik och ditt team med stöttning från din närmaste chef.

Prestigelös - Arbetsuppgifterna kan variera, både högt och lågt. Precis som när du fyller på butikshyllorna!

God samarbetsförmåga - Laget före jaget! En ledares ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för sitt team, vilket vi tror att du drivs av!

Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig eller arbetsledare.

Du är en mästare när det kommer till att arbeta effektivt, vilket du också gärna lär ut till dina kollegor.

Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel.

Du förstår svenska och engelska obehindrat, och kan tala antingen svenska eller engelska flytande.

Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

FÖRMÅNER

Friskvårdsbidrag

Personalrabatt på foodora (woho!)

Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring, samt olycksfall- och livförsäkring

Grymma deals hos Benify

Grymma AW’s och (rosa) fester!

VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik!

Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Kolla gärna in vår instagram lifeatfoodora_se (https://www.instagram.com/lifeatfoodora_se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!

Ansök nu

Regionansvarig Ledare till Linköping

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 11
Nu finns möjligheten att ta sig an en utvecklande och central roll som Regionansvarig för Region Mitt hos oss på Together Tech!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att leda och utveckla en region med över 50 tekniska konsulter och sex ledare, fördelade på våra kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping. Genom ett aktivt och inkluderande ledarskap, vidareutvecklar du tillsammans med ditt team regionen utifrån ett affärs- och medarbetarperspektiv. Därtill kommer du vara en del av ledningsgruppen och rapporterar till vår VD.

Rollen som Regionansvarig passar dig som är passionerad inom affärsutveckling, har erfarenhet och trivs med att leda andra ledare. Vidare ser vi att du gillar ny teknik och har en god förmåga att förstå och exekvera beslut. Samarbete och förmågan att bygga starka relationer med medarbetare, kunder och partners är också avgörande för att lyckas i rollen.

Ytterligare nyckelfaktorer för att lyckas i rollen är:

- Erfarenhet från teknikkonsultbranschen eller närliggande område.

- Förmedlingen har du högskole-/universitetsutbildad inom teknik och ekonomi

- Förmågan att skapa goda och långsiktiga kundrelationer och att realisera framgångsrika affärsstrategier tillsammans med ledningen.

- Du trivs med att driva affärer och har erfarenhet av tjänsteförsäljning.

- Du är en trygg och erfaren ledare med resultat-, personal- och arbetsmiljöansvar.

- Du trivs i en hands-on och omväxlande roll och försöker se möjligheter och lösningar.

- Du är en lagspelare med utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga

Hos oss verkar du i en kreativ och ambitiös miljö med härliga och drivna kollegor. Dessutom erbjuds du:

- Möjlighet att vara delaktig i det strategiska ansvaret för Together Tech i sin helhet, både på kort och lång sikt.

- Möjlighet att vidareutveckla Region Mitt till en stark förebild inom branschen

- Möjlighet att leda och utveckla medarbetare.

- Flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta både på kontoret och på distans.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Vi ger möjligheter till att kunna utvecklas genom en variation av uppdrag inom olika branscher och områden, i uppdrag hos kund eller i något av våra spännande in-houseprojekt.

Hos oss på Together Tech arbetar du tillsammans med andra ingenjörer som brinner för miljö och hållbarhet, alla med en vilja att skapa bestående lösningar med hjälp av teknik - eller som vi säger: Better World Tech!

Är du nyfiken? Välkommen med din ansökan, vid frågor mejla vår VD Sara Lindmark. Vi kommer behandla ansökningarna under augusti. Ha en fin sommar så återkopplar vi till dig under augusti! Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.togethertech.com.

Kontakt:

Sara Lindmark (sara.lindmark@togethertech.com), VD

Kristina Tollbo (Kristina.Tollbo@Togethertech.com), HR Manager

Ansök nu

Butikschef foodora market - Linköping

Butikschef
Läs mer Jun 26
Är du en ansvarstagande person som letar efter en ny utmaning inom ett av Sveriges största bolag inom q-handel? foodora market är foodoras egna matvarubutiker med leverans inom 30 minuter. På foodora market erbjuder vi ett brett sortiment av produkter man kan hitta i en vanlig livsmedelsbutik. Nu letar vi efter en Butikschef till Linköping som kommer ansvara för såväl daglig drift, personal och resultat. Är du hungrig för att utvecklas inom ledarskap? Skicka in din ansökan redan idag!

VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

Ansvara för daglig verksamhet vilket inkluderar att lägga beställningar, ta emot leveranser, plocka ordrar och följa upp lagerhållning.

Leda och planera det löpande arbetet med personal, bemanning, schemaläggning samt coacha teamet att trivas och prestera så bra som möjligt!

Effektivisera arbetssätt och rutiner, se till att regler efterföljs så att butiken hålls i gott skick!

Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, leda personalmöten samt hålla i medarbetar- och lönesamtal.

VEM DU ÄR

Ansvarstagande - Du tycker om att ta ägandeskap för din butik och ditt team med stöttning från din närmaste chef.

Prestigelös - Arbetsuppgifterna kan variera, både högt och lågt. Precis som när du fyller på butikshyllorna!

God samarbetsförmåga - Laget före jaget! En ledares ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för sitt team, vilket vi tror att du drivs av!

Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig eller arbetsledare.

Du är en mästare när det kommer till att arbeta effektivt, vilket du också gärna lär ut till dina kollegor.

Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel.

Du förstår svenska och engelska obehindrat, och kan tala antingen svenska eller engelska flytande.

Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

FÖRMÅNER

Friskvårdsbidrag

Personalrabatt på foodora (woho!)

Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring, samt olycksfall- och livförsäkring

Grymma deals hos Benify

Grymma AW’s och (rosa) fester!

VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik!

Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Kolla gärna in vår instagram lifeatfoodora_se (https://www.instagram.com/lifeatfoodora_se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!

Ansök nu

Verksamhetschef inom hemtjänst, sydöstra Linköping

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Jun 16
Nu söker vi en verksamhetschef till området Sturefors, Bestorp och Brokind. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner.

Under våren 2023 startade en ny era i Linköpings äldreomsorg - Framtidens vård och omsorg i hemmet. Vardaga är med och formar äldreomsorg och hemsjukvård i Linköpings kommun och vill leverera stort till våra äldre. Du också? Och du har dessutom erfarenhet av hemtjänst och är sugen på såväl nystart som att forma din verksamhet? Toppen!

Vi på Vardaga är ödmjuka inför det uppdrag som uppdragsgivaren, Linköpings kommun, gett oss förtroende till. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra skillnad och göra världen lite bättre - en människa i taget.

Om uppdraget

Som verksamhetschef arbetar du med att leda och utveckla arbetet i hemtjänsten på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt, du är ansvarig över medarbetare samt verksamhet och ekonomi. Du leder ett team bestående av företrädesvis omvårdnadspersonal. Till din hjälp har du två gruppchefer - tillsammans bildar ni er verksamhetens ledningsgrupp.

Din bas är de biståndsbedömda trygghetsboendena i Sturefors respektive Bestorp - därifrån utgår hemtjänstpersonalen och det finns ett antal lägenheter kopplade till verksamheten samt daglig lunchservering och ett gediget fritidsutbud. För oss på Vardaga är det viktigt med hög kontinuitet hos kund - att den äldre möter samma personal, och vårt schemaupplägg möjliggör just detta. Vi arbetar med nyckelfri hemtjänst samt tids- och insatsregistrering hos kund.

Här finns goda möjligheter att tänka nytt, och tänka stort, i ett stöttande och klokt företag. Och viktigast av allt; Tack vare dig och din verksamhet, kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande. Ditt arbete är både värdeskapande och meningsfullt.

Om rollen

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.

Du har en prestigelös inställning och låter ”laget gå före jaget” samt får saker och ting att hända. Att vara social och ha flexibel inställning samt tycka om att det händer saker är ett måste för att trivas i rollen.

Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap

Du är högskoleutbildad med relevant examen inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och har erfarenhet inom äldreomsorgen, gärna hemtjänst. Du är trygg och smidig digitalt samt är van att hantera flera olika system. Vidare har du åtminstone ett par års erfarenhet som ledare samt goda vitsord från tidigare uppdrag. Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Du kommunicerar på god svenska i tal och skrift. Körkort är ett starkt önskemål.

Övrigt

Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp, där finner du stöttande och kunniga chefskollegor samt har en nära samverkan med Vardagas hemsjukvård och hemrehabilitering, vars verksamhetschef också ingår i ledningsgruppen.

Vi har kollektivavtal. I övrigt erbjuder vi friskvårdbidrag och skobidrag samt har en förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Vi har ett eget ledarprogram, är en sund organisation och har duktiga stödfunktioner samt stöttande och närvarande chefer.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-07-23

Har du frågor? Kontakta gärna: Regionchef Lukas Löfstrand, lukas.lofstrand@vardaga.se. Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.På Vardagas drygt 115 boenden/hemtjänstområden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Ansök nu

Restaurangchef till Pinchos Linköping

Restaurangchef
Läs mer Jun 14
Restaurangchef till Pinchos Linköping
Drömmer du om att leda ett restaurangteam? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi letar efter en naturlig ledare till Pinchos i Linköping som kan inspirera och engagera vårt team till att leverera en fantastisk service till våra gäster. Med din erfarenhet inom branschen förstår du vikten av att både gäster och medarbetare trivs och är nöjda. På Pinchos värdesätter vi gruppdynamiken, då vi tror att en positiv atmosfär i personalen alltid smittar av sig till våra gäster.

Som Restaurangchef hos oss får du ett brett ansvarsområde och varierande arbetsuppgifter. Ledarskap, du ansvarar för att rekrytera, anställa och utveckla ditt team och skapa en positiv arbetsmiljö. Gästservice och försäljning, våra gäster ska få en grym upplevelse och du ansvarar för att kvaliteten på mat och service är på topp. Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften vilket ex innebär allt från att planera och schemalägga pass, hantera löner och tidsrapportering, samt se till att vi följer gällande lagar och regler för en säker restaurangdrift. Du har ett eget budgetansvar, följer upp försäljningsmål och har en god kostnadskontroll. Som restaurangchef är du även involverad i att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter.

Till din hjälp har du Pinchos huvudkontor i Göteborg och det är här din närmsta chef utgår från. Du tillhör även ett team av restaurangchefer som alla jobbar för Pinchos egenägda restauranger.

Vi önskar att du

- Trivs med personalansvar och har erfarenhet från liknande roll i branschen

- Leder ditt team genom att vara en coachande och inspirerande förebild

- Är en problemlösare med passion för struktur och ordning, samtidigt som du vågar tänja på gränserna och utforska nya vägar

- Älskar att arbeta med människor och service

- Drivs av försäljning och har en passion för att leverera en grym upplevelse

- Är ambitiös, driven och tar initiativ till förbättringar

- Trivs i ett högt tempo och får energi av att arbeta under tryck

På Pinchos kan vi erbjuda dig

- Ett ambitiöst och härligt team att arbeta tillsammans med

- Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling

- Ett innovativt koncept som ständigt utmanar

- En rolig och dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik

- Möjligheter att påverka och inspirera ditt team samt göra verklig skillnad

Du går under kollektivavtalet mellan Visita och Unionen, du har individuell lönesättning samt resultatlön där du på årsbasis kan erhålla upp till tre månadslöner. Vi vill att både din kropp och själ ska må bra, så vi erbjuder även friskvårdsbidrag och insatser för din mentala hälsa via Ahum.se

En första intervju kommer ske digitalt med närmsta chef samt HR Chef. Därefter ses vi förhoppningsvis på plats i Linköping för vidare dialog.

Låter det här som din plats? Vi ser fram emot att träffa dig och upptäcka din potential!

Ansök nu

Butikschef foodora market - Linköping

Butikschef
Läs mer Jun 1
foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Linköping. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete,glogistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.
VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.
Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.


VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)


FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Gruppchef inom systemutveckling till IT-bolag i tillväxt!

Driftchef, data
Läs mer Maj 26
Vi växer och söker nu en senior systemutvecklare redo att anta gruppchefsrollen för delar av vårt kompetenta och härliga systemutvecklarteam i Linköping. Vi har idag ett team på tio personer som leds av en gruppchef. Teamet växer och vi är nu på jakt efter vår andra gruppchef för ena halvan av teamet. Rollen som gruppchef kombineras med rollen som konsult, vilket innebär att du ges möjligheten att kombinera ”det bästa av två världar”.

Gruppchefsrollen

I rollen som konsult hos oss får du ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. Våra kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant. I kombination med ditt uppdrag som konsult, axlar du även rollen som gruppchef för ett mindre team på ca 10% av din tid. Gruppchefsrollen innebär att du har regelbunden dialog med dina medarbetare, ansvarar för kompetensutvecklingsplaner, medarbetarsamtal, lönesamtal och andra arbetsuppgifter som innefattas i personalansvaret. Till stöd i ditt arbete har du dina gruppchefskollegor, platschef, HR och ett gäng drivna och glada kollegor.

Som ledare på SysPartner följer gruppchefen företagets ledarskapsmodell som bygger på ett utvecklande ledarskap. Modellen innebär att varje ledare bland annat ska inspirera och motivera genom att uppmuntra till delaktighet och kreativitet. Tillsammans arbetar vi mot vårt gemensamma mål - branschens bästa arbetsgivare och branschens bästa medarbetare!

Din profil

Vi söker dig som har arbetat minst fem år inom programmeringsområdet. Det är starkt meriterande om du tidigare har haft en ledande roll, gärna med personalansvar, men du kan också vara sugen att ta klivet vidare till en chefsroll.

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom exempelvis datateknik eller motsvarande. Vilket programmeringsspråk du har kunskaper i är sekundärt men vi tror att du har ett par språk som du är extra förtjust i. Du kan exempelvis ha allmänt goda kunskaper inom något av programmeringsspråken C#, C++, Java och/eller Python. Du ska ha god förståelse för agila utvecklingsmetoder, exempelvis Scrum.

Som person är du självgående och har en stark drivkraft. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer, och du gillar att leda och inspirera andra. Du är van att arbeta i en föränderlig miljö och är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Att du också gillar att koda och hitta lösningar på problem bör komma som en självklarhet. Vi tror att du är analytiskt lagd, har ett stort initiativtagande, gillar att arbeta systematiskt och har fötterna på jorden.

Du ska även ha goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vilka är vi?

SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Vi grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare tre städer, och vi finns idag även i Stockholm, Västerås och Luleå.

SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som våra konsulter ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar hos våra kunder. SysPartner lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vad du själv kan inbringa till företaget. Att ta med sig sina personliga intressen till arbetsplatsen är mer än uppskattat! Du kommer som medarbetare att få ta del av givmilda personalförmåner och få vara delaktig i en mängd sociala aktiviteter som ordnas av företaget årligen.

Blir du nyfiken? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare till Samhall

Teamledare
Läs mer Sep 1
Om tjänsten
Som Arbetsledare på Samhall kommer du att arbeta som arbetsledare i den dagliga driften ute hos våra kunder. Du kommer att ha ansvaret för att styra leverans- och driftsfrågor, vilket innebär att du säkerställer att våra processer följs och att leverans sker enligt avtal och ekonomiska nyckeltal. I rollen ingår ett arbetsmiljöansvar ute på uppdrag hos kunden samt att arbeta med anpassning av arbetsuppgifter efter medarbetarnas behov. Du har ett nära samarbete med chefskollegor och andra funktioner inom distriktet för att tillsammans säkerställa att vi når våra mål.

En viktig del av rollen är att skapa struktur och planering i arbetet för att säkerställa effektiv arbetsledning på uppdragen. Du kommer att samarbeta med ansvarig chef för att se till att rätt resurser finns tillgängliga och att arbetsuppgifter utförs enligt gällande rutiner. I din roll ingår att medverka till merförsäljning på befintliga kunder och underhålla och utveckla kundrelationen. Som Arbetsledare förväntas du vara en expert på lokalvård inom distriktet. Du kommer att vara den som har djup kunskap och erfarenhet inom området och vara stöd för dina kollegor.

I din roll som Arbetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Ansvar för den dagliga driften ute hos våra kunder (Bla styra leverans- och driftsfrågor)
• Skapa bra struktur och planering i arbetet för att arbetsleda på uppdragen i samråd med ansvarig chef
• Motivera, coacha och utveckla medarbetare
• Se till att rutiner och god kvalité efterlevs
• Säkerställa nöjda kunder

Tjänsten som Arbetsledare är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Linköping och innebär till viss del oregelbundna arbetstider samt arbete varannan helg.

Om dig
Vi söker dig som har relevant erfarenhet och kunskap inom operativ driftsledning inom exempelvis butik, restaurang, produktion eller lokalvård. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. I rollen som Arbetsledare uppstår oförutsedda händelser där du på ett snabbt och smidigt sätt ska kunna prioritera och hantera situationen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av operativt arbete inom lokalvård. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättningar.

Vidare ser vi att du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och delar Samhalls grundläggande värderingar. Som person har du stort tålamod, du är tydlig i din kommunikation och du drivs av att hjälpa människor uppnå sin fulla potential.

Viktigt för tjänsten är:
• Erfarenhet av att leda operativ drift med personal och kunduppdrag
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och skrift
• Van vid att använda digitala verktyg och system
• Positiv inställning och tilltro till människors utvecklingsförmåga

Meriterande:
• Erfarenhet av operativ drift inom lokalvård

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Samhall
På Samhall arbetar vi dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden och genom åren har över 200 000 personer inom vårt arbetsmarknadspolitiska uppdrag fått jobb inom och genom Samhall.

Ett arbete är så mycket mer än en försörjning, därför är Samhalls verksamhet så viktig både för individen och samhället i stort.

Kom och gör skillnad!

Kontaktuppgifter
Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Samhall och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Robin Hermansson via Adecco´s växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftspecialist, arbetsledare, operativ, Samhall, Adecco, samhällsnytta, Linköping, Produktionsledare, driftansvar, Arbetsledare

Ansök nu

Teamleader till Axians

Teamledare
Läs mer Sep 13
Vill du ta nästa kliv i din karriär och bli teamleader inom telekombranschen? Kanske jobbar du som tekniker inom telekombranschen idag och är redo för nästa utmaning? Vill du vara med och bygga upp bättre förutsättningar för samhällets digitalisering? Sök då tjänsten till vår kund Axians.

Om rollen
I rollen som teamleader kommer du att ansvara för ett antal team med att planera och samordna teamets arbete. Du kommer främst att arbeta ute på fält med att förbereda, planera och kvalitetssäkra de projekt du har ansvar för. Du kommer dagligen ha kontakt med ditt team, kunder och projektledare. Du styr och planerar dina dagar självständigt. Då och då behöver du kunna sova borta i tjänsten då dina projekt är på olika håll i landet.

För att du ska trivas i rollen som teamleader ser vi att du är en social och ansvarstagande person. Vi ser gärna att du är en självgående person som har ett driv att alltid lära dig mer och har en god planeringsförmåga. Har du ett tekniskt intresse kommer det att hjälpa dig att utvecklas i din roll.

Vi söker dig med…
•Minst 2-års erfarenhet som teamledare alt. om man arbetat som masttekniker/tekniker och vill avancera i karriären.
•Körkort-B
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Mastcertifikat
•Kunna resa/sova ute. Uppskattningsvis mellan 35–40% och var fjärde vecka (beror på projekt)
Meriterande:
•Erfarenhet från personalansvar, projektansvar och budgetansvar.

Du erbjuds
Hos Axians kommer du att bli en del av ett engagerat gäng som drivs av att ta sig framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig på din väg i utvecklingen. Axians är övertygande om att de medarbetare som trivs på jobbet även är de som gör ett bra jobb. Då och då bjuder Axians på lokal nivå på aktiviteter utanför jobbet. Du kommer erbjudas en trevlig jobbtelefon som du även kommer få använda privat med ett generöst abonnemang.

Om Axians
Axians jobbar med utbyggnad av mobilnät så som 3G, 4G, 5G och på sikt även 6G. Samhällets digitalisering ställer höga krav på förbättringar inom telekommunikationsbranschen. Det handlar om allt ifrån en problemfri uppkoppling till högsta möjliga nedladdningstjänst. I Axians företagskultur står relationerna i centrum, det betyder att de har sina intressenter och slutanvändare i åtanke. Deras värdeord är solidaritet, tillit, entreprenörskap, ansvar och autonomi.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Axians.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Intervju hos Axians
•Beslut
Villkor
•Start: Omgående
•Arbetstider: 8–17. 7-17.30 och ledig fredagar kan förekomma
•Ort: Linköping
•Omfattning: 100% Heltid

Ansök nu

Utvecklingsledare i världsklass!

Teknisk chef, kommun
Läs mer Sep 25
Hej där! Vi letar efter dig som vill vara del av oss. Vi är redan bra, med du gör oss bättre!

Området System and Operations Management tillhör avdelningen STS - Simulatorer, Träning- och Stödsystem på Saab Aeronautics. Området har ett samordnande ansvar för avdelningens övergripande integration och tekniska planering. Vi koordinerar med program- och kontraktsledning, håller samman arbetssätt & metodstöd samt ger stöd och coachning till ledare inom avdelningen.

Din roll

Du blir en del av utvecklingsledningen inom avdelningen Simulatorer, Stöd & Träningssystem. Vår lilla, men effektiva, grupp stöttar avdelningens tre produktområden med att klara sin åtaganden och lyckas med sina leveranser.

Som utvecklingsledare inom Simulatorer, Träning- och Stödsystem kommer du arbeta med ledning och koordinering av olika projekt inom system och mjukvaruutveckling från koncept till färdig produkt.

Vi håller i övergripande teknisk planering, arbetssätt och är ett stöd till våra chefer och uppdragsledare. Inom vårt område har vi även ansvar för produktion och leveranser till alla våra kunder.

Din profil

Hos oss har du stor möjlighet att själv påverka och forma dina framtida arbetsuppgifter - dina personliga egenskaper; ditt driv och nyfikenhet ska vara i fokus.

Du har en logisk och sund inställning till ledarskap samt känner dig bekväm med att leda grupper i förändring.

Du kommer vara viktig för många inom avdelningen så att du är viktigt att du får energi av dialog och samarbete mellan människor. Att du är bra på att skapa engagemang för helheten kommer vara en framgångsfaktor.
Om du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av komplexa system och kunskaper i att leda både systemutveckling och/eller mjukvara i materielsystem Gripen kommer du före i kön.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss härSom medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Simulatorer, Träning- och Stödsystem utvecklar och förvaltar skalbara och kostnadseffektiva produkter i form av träningssystem, stödsystem, simulatorer och riggar. Dels som produkter i Aeronautics produktportfölj och dels för att stödja Aeronautics att bli den mest effektiva utvecklingsorganisationen i flygbranschen.

Simulatorerna används internt på Aeronautics inom flygplansutvecklingen. Träningssystemen är produkter som möjliggör pilot- och teknikerträning ute hos våra kunder och brukare. Stödsystemen är markbaserade system ute på förband som bidrar till effektivitet i såväl den taktiska som den tekniska loopen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vi är intresserade av att träffa just dig så varför vänta? Skicka in din ansökan redan idag!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Produktionsledare till Sammanbyggnad av Gripen

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Okt 2
Nytt
Har du stort intresse för ledarskap och vill vara en del av en stor organisation i tillväxt? Då kan denna roll vara helt rätt för dig!

Din roll

Som produktionsledare har du personalansvar och som ledare förväntas du vara aktiv och synlig i den dagliga verksamheten. Du har ansvar för tillverkningsresultat inom ditt område, vilket inkluderar effektivitet, kvalitet och leveransförmåga.

Huvudsakliga ansvarsområden för tjänsten:

*

Operativt fokus
*

Hantera akuta störningar i produktionen
*

Leverera uppsatta åtaganden
*

Skapa förutsättningar för operatörer
*

Utveckling av produktionsmetoder och produkt
*

Implementera och följa uppsatta arbetssätt

Här kommer du leda ett team om 20 personer där samarbete och stöttning präglar tillvaron och det finns ett nära samarbete med även andra grupper inom Sammanbyggnad. Du kommer leda gruppen genom den tillväxt-utmaning vi nu står inför!

Din profil

Vi söker dig som har ett driv för ledarskap och vill utveckla och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna.

I den här rollen ser vi att det är fördelaktigt om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom produktion, särskilt inom Lean-produktion. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska och du kommunicerar effektivt genom tydlighet och på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare ledarerfarenhet är detta meriterande då du behöver kunna skapa en tydlig riktningskänsla för teamet och i ledningsgruppen.

Vidare ser vi att du har förmåga att kunna motivera och samordna medarbetare med ett fokus på måluppfyllelse. Vi ser också gärna att du är bidragande i medarbetarnas utveckling genom delegering och coachning. Du är självgående, får saker att hända och tar ansvar för sektionens resultat. För att vara framgångsrik i den här rollen är det en fördel om du arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Sammanbyggnad inom Aeronautics är ansvariga för skrovtillverkningen av Gripen samt andra militära produkter. Verksamheten sysselsätter idag ungefär 300 personer. Sammanbyggnad Gripen består av tre verkstadschefsområden (A, B och C) och 15 produktionsledare. Du kommer vara en del av ledningsgrupp A för sammanbyggda enheter men samtidigt ansvara och leda en egen ledningsgrupp bestående av kvalitetstekniker, produktionstekniker, produktionsstyrare samt utsedda teamledare.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du är varmt välkommen att ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Driven och engagerad Projektledare för teknikinformation

Teamledare
Läs mer Sep 29
Din Roll

Du blir en del av teknikinformationsteamet tillhörande GSE-projektet för Gripen E/F som utvecklar och tar fram GSE:er, underhållsutrustning, Ground Support Equipment, inom avdelningen CAMO & Logistics Services tillhörande affärsområdet Aviation Services. Vi är ett litet men effektivt team som nu är i en expansiv fas. Vårt team präglas av prestigelöshet och är en tight, familjär grupp där vi hjälps åt inom våra åtaganden. Vi söker nu en delprojektledare till teamet där vi arbetar främst med att ta fram teknikinformation inom Gripen E/F. Just nu är projektet i en kombinerad utvecklings/leveransfas där underhållsutrustningen ska levereras till våra kunder i Sverige och Brasilien.

Ditt största fokus är dina medarbetare vilka du leder genom ett coachande ledarskap där du säkerställer att du såväl som dina medarbetare har rätt förutsättningar genom planering, fördelning av arbetsuppgifter samt leverans, och arbetar i linje med Saabs grundläggande värderingar och syften. För att du ska bli framgångsrik och trivas i denna viktiga roll krävs att du är bra på att bygga relationer, både internt inom avdelningen men även externt mot andra delar inom Saab.

Som projektledare hos oss på GSE kommer du huvudsakligen att ansvara för:

* Planera, koordinera, genomföra samt följa upp projektet - du kommer att bland annat att använda dig av planeringsverktyget Jira.
* Leda och fördela det tekniska arbetet - du kommer att fördela arbetsuppgifter mellan ca 10 medarbetare.
* Riskbedömning och möjligheter - du detekterar de möjligheter och risker som finns i projektet. Du ser de förutsättningar som finns och planerar därefter agilt.
* Leveransplanering, kontroll av progress och utvecklingsarbete - du stöttar med kunskap, strategi, metodik, driver förbättringsarbete samt målframtagning och uppföljning av projektet.
* Samordning - du kommer tillsammans med andra projektledare samordna så att samtliga delprojekt siktar mot samma mål.

Din Profil

Vi tror att du är en trygg och inspirerande ledare som tillsammans med dina kollegor kontinuerligt arbetar med att utveckla organisationen framåt. Du är en god lyssnare som på ett enkelt sätt kan identifiera utvecklingsområden inom projektet och verksamheten. Som ledare är du kommunikativ, lyhörd, coachande, inkluderande och bidrar till ett innovativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har förmågan att realisera och skapa klara och tydliga mål som du kan förmedla på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som:

* Har en god teknisk kunskap och gärna är ingenjör inom ett för tjänsten relevant teknikområde.
* Tidigare arbetat i en ledande roll.
* Har några års erfarenhet av projektledning.

Vi tror att du har arbetat några år som projektledare eller teamledare och vill prova på något nytt. Alternativt, har du tidigare arbetat inom något annat relevant tekniskt område och vill ta nästa steg i din karriär. Det viktigaste är att du har en vilja att lära dig nya saker samt har driv och förmågan att skapa dina egna förutsättningar.

Du har förmågan att förstå och hantera helheten men även se detaljer och gå in på djupet i vissa frågor. Du är noga med att skapa förståelse och förutsättningar samt hjälpa till med prioritering för projektmedlemmar så att alla mår bra och känner sig delaktiga och engagerade.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en intressant roll med mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter till utveckling i såväl yrket och personligt. Du kommer att få ett stort nätverk tack vare alla kontaktytor.

I det osäkra världsläget vi befinner oss i idag med oroligheter runt om i Europa, blir vårt arbete än mer relevant. På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vill du vara med och samarbeta med kollegor runt om i världen som alla delar samma mission och utmaning - att göra världen till en säkrare plats!

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderandemedarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Du kan söka tjänsten antingen på svenska eller engelska. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vi är väldigt intresserade av att träffa dig som kommer stärka vår organisation ytterligare och kommer ha fokus på just dina personliga egenskaper i urvalet, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Operativ chef till maskin- och verktygsverkstaden

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Sep 27
Företagspresentation Är du en ödmjuk initiativtagare och ledare med god kommunikationsförmåga? Har du gedigen erfarenhet av produktion i en operativ och drivande roll och brinner för samarbetet och förbättringar i tvärfunktionella sammanhang? Då är det dig vi söker!
Saab är en innovativ leverantör av flygplanssystem och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Medarbetarna på Saab har ett gemensamt uppdrag att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle genom att bygga jaktflygplan, undervattensteknik, avancerade vapensystem, cybersäkerhet eller toppmoderna flygledningssystem. I maskinverkstaden sker tillverkning av artiklar till Gripen, TX och Saab-interna kunder. Inom maskin har vi både svarv, fräsning, kontrollverksamhet samt verktygstillverkning och jiggsammanställningar. Avdelningen består av ca 180 operatörer som arbetar dagtid och skift.
Maskinverkstaden tillhör affärsområdet Aeronautics som en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.
Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som Operativ chef i maskin & verktygsverkstaden leder du den dagliga driften och arbetar aktivt med att utveckla, effektivisera, standardisera och kvalitetssäkra verksamheten. Maskinverkstadens innefattar både NC styrd bearbetning och konventionell bearbetning inom både fräs och svarv med följande kontrollverksamhet samt oförstörandeprovning.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med produktionsledare inom verksamheten med tillhörande stödfunktioner. Du förväntas här vara en möjliggörare för god samverkan mellan olika funktioner och bidra med att brett lösa problem. I rollen kommer du att rapportera direkt till verkstadschefen och ingå i verkstadens ledningsgrupp där du kommer att ha en ledande roll tillsammans med verkstadschef. Du har inget formellt personalansvar.

Din profil

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet i en operativ och drivande roll från tillverkande industri. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi ser det som mycket meriterande om du har en akademisk utbildning inom teknik och/eller erfarenhet av skärande bearbetning. I denna roll är det krav på att du innehar svenskt medborgarskap.
I denna rekrytering fokuserar vi mycket på din personlighet och för att lyckas i rollen behöver du vara en proaktiv doer med tydlig struktur som arbetar faktabaserat. Du är tydlig, rak och ärlig i din kommunikation och förtroendeingivande. Du är bra på att bygga relationer tvärfunktionellt i verksamheten och du drivs av att uppnå resultat, att vara affärsmässig och kan därmed prioritera rätt. Du är en ödmjuk person men har samtidigt pondus att kunna fatta beslut när det behövs.

Ansök redan idag!
Ansökan


Saab är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket innebär att säkerhetskontroller kommer att genomföras innan anställning.


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Karolin Loström och nås på 0721-479236 eller på karolin.lostrom@unikresurs.se

Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Platschef Linköpings universitetssjukhus till L&T FM

Platschef, bygg
Läs mer Sep 29
Vill du ha ett ansvarsfullt uppdrag som platschef hos en ledande leverantör av hållbara drift- och underhållslösningar? Vi söker en driven och affärsmässig ledare som vill ta ansvar för vår Linköpingsenhet på Linköpings universistessjukhus och säkerställa att vi lever upp till våra kundlöften och höga kvalitetskrav.

Vårt erbjudande

Lassila & Tikanoja FM (L&T) har det ansvarsfulla uppdraget att säkerställa driften för sjukhus och vårdcentraler inom Region Östergötland. Du erbjuds ett betydelsefullt uppdrag i vårt arbete att säkerställa att sjukhusen och vårdcentralerna kan bedriva sina verksamheter tack vare en väl fungerande drift. Här får du frihet under ansvar och tillsammans med oss får du vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du en viktig del av den positiva resa som vi befinner oss i. Vi är ett bolag som just nu satsar stort på att ge goda förutsättningarna för att på bästa sätt ta oss an vårt uppdrag. Vi har under bara det senaste utökat vår kapacitet och genomfört interna och kundgemansamma utbildningsinsatser för att underlätta för alla att jobba mot samma mål - att säkra vården.   

Dina arbetsuppgifter

Som platschef är du ansvarig för vårt avtal som omfattar Linköpings universitetssjukhus och ett antal vårdcentraler. Det innebär ansvar för enhetens uppdrag, personal, avtal och resultat. Du har en viktig roll i att säkerställa att företagets kundlöften och ledningssystem efterlevs. Du arbetar aktivt för att nå fastställda mål genom att planera verksamheten och organisera resurserna på ett effektivt sätt, samtidigt som du ser till att kvalitetskraven uppnås med speciellt fokus på kundnöjdhet. Att bygga långsiktiga relationer med ansvariga hos vår kund är således en stor del av din vardag.

Till din hjälp har du tre underställda gruppchefer som är personalansvariga för enhetens ca 30 drifttekniker samt två administratörer och en koordinator som du är personalansvarig för. Som platschef är du en viktig ledare och förebild för din enhet.

Du som söker

För att trivas i rollen som platschef på L&T behöver du ha verkat som leverans- och funktionsansvarig chef för en större grupp inom området för fastighetsdrift alternativt erfarenhet från att leda en större produktionsenhet inom industrin. Du bör även ha goda kunskaper i fastighetsteknik samt en god kunskap om Aff-avtal motsvarande diplomerad i Aff. Du är van att analysera och följa upp resultat vad gäller både ekonomi och personal samt har erfarenhet att initiera och driva utvecklingsinsatser baserade på dina analyser och bolagsmål.

Som person är du relationsskapande och vårdar långsiktiga relationer såväl internt som externt. Du har god kommunikativ förmåga där du kommunicera klara och tydliga budskap på ett balanserat sätt. Självklart är du affärsmässig och ser till helheten för att leverera värde där såväl L&T som kunden är vinnare. Du kan analysera trender och ekonomi, och dra rimliga slutsatser. Som ledare skapar du engagemang genom att inkludera, involvera och ge ansvar till andra.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 2023-10-25.

Om bolaget

Lassila & Tikanoja FM (L&T) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt alla Region Östergötlands sjukhus. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag. Läs mer på vår hemsida.

Ansök nu

Divisionschef Technical Information Solutions hos Combitech

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 25
Din roll som divisionschef

I rollen som divisionschef för Technical Information Solutions leder och ansvarar du för divisionens framgång och utveckling tillsammans med dina medarbetare. Divisionen består i dagsläget av ca 200 medarbetare som är fördelade i 4 affärsområden på flera orter, från Malmö i syd till Östersund i norr. Rollen kommer därmed innebära resor. Affärsområdescheferna har gedigen erfarenhet inom området teknisk information.Du förstår vikten av att driva en organisation där våra värdeord Samarbete, Respekt och Passion genomsyrar verksamheten. Att fortsätta utveckla samarbetet internt, både inom enheten men även med andra, är en mycket viktig del av rollen. Våra medarbetare är vår största tillgång och det är viktigt att både behålla och utveckla våra duktiga medarbetare, samtidigt som enheten växer.Rollen som divisionschef innebär att leda det strategiska och operativa arbetet via underställda chefer samt ansvara för personal, divisionens kompetensförsörjning och verksamhetsutveckling.Du ansvarar även för utvecklingen av befintliga kunder och bygger långsiktiga relationer och partnerskap med dessa. Vi jobbar med en bred palett av kunder, främst inom försvarsindustri, telekom och annan industri. Vi jobbar med många åtaganden och utvecklar även vårt eget CMS-system Uptime. Då branschen är föränderlig och vi står inför en stor teknisk utveckling inom området kommer du behöva utveckla både befintliga och nya affärer. Sälj och kundrelationer bör därmed ligga dig varmt om hjärtat.Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera till vår VD. Combitech är en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare haft personal- och verksamhetsansvar för underställda operativa chefer med stort eget ansvar. Som person är du en inspirerande och delegerande ledare med en god förmåga att lyssna. Du är nyfiken och har en vilja att lära nytt. Du behöver inte ha jobbat med teknisk information tidigare, även om det är meriterande, men du bör ha erfarenhet från industrin, försvarssegmentet eller andra konsultbolag med teknisk inriktning.Du har erfarenhet av budgetarbete och eget resultatansvar. God förmåga att se affärsmöjligheter, att kunna leda och delta i säljarbete, för att på så sätt bygga långsiktigt lönsamma affärer och goda kundrelationer är en förutsättning för jobbet. Kontaktnät och erfarenheter från annan högteknologisk utvecklingsindustri är meriterande.Combitech är en lärande organisation, där självkritik och respekt för andras kunskap och erfarenhet skapar öppenhet och dialog. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och stark teamkänsla då förmågan att skapa goda relationer är en nyckel till framgång i rollen.Vi tror att du har ett närvarande och tillgängligt ledarskap som är synligt för medarbetarna. Du har ett stort intresse och en god förmåga för att både utveckla verksamheten och individerna i den. Din känsla för att bygga god kultur med stor öppenhet bygger på grundläggande och humanistiska värderingar.Du behärskar svenska och engelska obehindrat.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Produktionschef Gärstad avfallsanläggning

Produktionschef, anläggning
Läs mer Sep 18
Nu söker vi en produktionschef till Gärstad avfallsanläggning!
Är du en skarpsynt och ödmjuk person som gillar att jobba med både hjärna och hjärta? Vill du samtidigt vara med och förändra världen på riktigt? Grymt! Då kan Tekniska verken vara arbetsplatsen där du känner dig lika hemma som på hemmakontoret.

Energibranschen befinner sig mitt i en stor förändring och hos oss på Tekniska verken jobbar vi med att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas med det är våra avfallsanläggningar en viktig del. Nu byggs en ny sorteringsanläggning på Gärstad avfallsanläggning och vi söker en ledare som vill vara med och utveckla vår nya, samt våra befintliga produktionsanläggningar!

Vad kan vi erbjuda dig?
Som medarbetare på Tekniska verken blir du en del av en arbetsgivare som gör skillnad, alla årets 525 949 minuter. Energibranschen har aldrig varit hetare och vi spelar en viktig roll i ett hållbart samhälle. Och vårt jobb viktigt, men det hindrar oss inte från att ha roligt på jobbet.

Din framtida arbetsdag
Som avdelningschef har du ett övergripande ansvar för alla produktionsanläggningar på Gärstad avfallsanläggning och du blir en nyckelspelare i uppbyggandet av vår nya maskinella sorteringsanläggning och den underhållsorganisation som kommer att vara kopplad till avdelningen. Här arbetar du operativt, såväl som strategiskt, med drift, underhåll, personal och uppföljning.

I din roll som ledare på anläggningen leder du ditt team, engagerat och motiverat, till att jobba mot satta mål enligt lagar, krav, interna riktlinjer och policys. Sist men inte minst jobbar ni tillsammans för att utveckla och förvalta anläggningarna i syfte att upprätthålla leveranser över tid.

Du har breda samarbetsytor inom bolaget och arbetar tillsammans med hela kedjan från planering, anskaffning, transport, underhåll och kraftvärmeproduktion för att tillsammans optimera värdekedjan för att skapa bästa möjliga lönsamhet och säkerställa leverans till kund. I dagsläget har du personalansvar för sju personer, men gruppen kommer att växa framåt.

Är du den vi letar efter?
I rollen arbetar du tillsammans med kollegor utspridda på bolaget där samarbete blir en viktig del av din vardag. Vi ser därför att du är en stjärna på att samarbeta. Tekniska verken befinner sig i en utvecklingsfas och vi tror därför att du är målinriktad och gillar att jobba mot uppsatta mål. Att du genom att visualisera och kommunicera dina visioner och mål, bidrar till att ni gemensamt som avdelning når nya höjder. Du bidrar dessutom till att skapa en god atmosfär och utgår från våra kärnvärden drivande, positiv och trovärdig i din vardag. Sist men inte minst, att anpassa dig till nya situationer – är inte en utmaning för dig!

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot energiproduktion, elkraft, automation, maskinteknik, väg- och vattenbyggnad, industriell ekonomi eller på annat sätt likvärdig kompetens. Du har också B-körkort och behärskar svenska, i tal och skrift.

Vi ser också att du har:

- Erfarenhet som ledare, gärna med erfarenhet från process- eller produktionsindustrin
- Erfarenhet av miljö-, kvalitets-, och förbättringsarbete
- Kunskap inom underhålls- och reparationsarbete
- Kunskap om produktionsekonomi samt arbetsmiljö
- Kunskap i förbättringsarbete och ett sinne för struktur

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Maria Axén, 013-20 82 58. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Sofia Bäckhed, rekryterare, 013-30 87 84.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka redan idag, men senast den 19 oktober vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten kan tillsättas inom söktiden. Välkommen med din ansökan!

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Food and Beverage Manager

Restaurangchef
Läs mer Sep 19
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under femton års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst.
Vår verksamhet startade med en restaurang och har växt och utvecklats enormt genom åren. Idag finns vi med 7 enheter i Norrköping och 3 i Linköping.
Vi fokuserar både på att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger, via catering och på events.
Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.
Nu söker vi en Food And Beverage Manager till ÖK Smak & Tak i Linköping.


I Linköpings nyaste affärscentrum LINK business centrum ligger vår restaurang ÖK Smak & tak. Här träffas företag, kunder och kollegor för att göra affärer, nätverka, arbeta och hämta ny energi. Ett inspirerande affärscentrum som håller över tid.
Med erfarna och peppade medarbetare är ÖK Smak & Tak en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.
ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Oavsett om du besöker oss för en drink i solen, representationsmiddag eller middag med nära och kära får du goda smaker, skapat av goda råvaror.
Vem är du?
Som Food & Beverage Manager hos oss har du en ledande roll för restaurangen med ansvar för såväl lönsamhet och drift som personal och kvalitetssäkring för både kök och restaurang.
I din roll ser vi att du så som vi älskar och brinner för mat och dryck med fokus på kvalitet, att du har en passion för service och en vilja att utvecklas med oss.
Du kommer vara en ledande kraft i att driva och vidareutveckla vårt koncept.
Vi söker dig som är positiv, engagerad och serviceinriktad, har ett öppet sinne för att se och planera nästa steg.
Du är ordningsam och har förmågan att jobba med struktur.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef till Asfaltsgruppen AB i Linköping

Ekonomichef
Läs mer Sep 29
Nu söker vi en Ekonomichef till Asfaltsgruppen AB

Vi utmanar jättarna, därför behöver vi dig som vill bygga den administration och ekonomistyrning som behövs för att vi ska lyckas!

 

Vad du får hos oss

Som vår ekonomichef ansvarar du för ekonomiavdelningen med tre medarbetare, dess verksamhet och framsteg. Du har en central roll i vår ledningsgrupp och kommer att ha stort inflytande över företagets framtida utveckling. Ledningsgruppens arbete präglas av en öppen dialog om våra mål och vägen dit.

Rollen innebär att i nära samarbete med VD driva det löpande arbetet samt att skapa rutiner och processer för ekonomisk styrning, effektivitet och uppföljning. Ansvaret innefattar naturligtvis också budget, prognoser, redovisning, internkontroll, skatter, årsbokslut m.m.

Andra viktiga uppgifter är till exempel att vara delaktig i investeringsbeslut och kalkyleringsarbetet när vi svarar på ramavtalsupphandlingar.

 

Vad vi söker

Vi söker dig som prestigelöst gillar den omväxling som blir i ett mindre bolag. Ibland jobbar du med att strategiskt utvärdera olika nya etableringsmöjligheter, ibland med att själv utföra enklare administrativa uppgifter. Du bör ha relevant examen och erfarenhet, stort intresse av digitalisering och automation av ekonomiska processer, samt pedagogiskt kunna förklara ekonomiska samband.

Som person är du driven och strukturerad med förmåga att analysera, se samband och växla mellan detaljer och helhetsfokus. Du är en god ledare som skapar bra arbetsmiljö, engagemang och förståelse för arbetet, såväl inom din avdelning som i hela företaget.

 

Välkommen!

Om du känner igen dig i beskrivningen och dessutom, likt oss som redan jobbar här, är en glad och hjälpsam lagspelare, då kommer du passa perfekt i vårt team.

 

Vilka är vi?Asfaltsgruppen AB är ett växande entreprenadföretag inom tillverkning och utläggning av asfalt. Bolaget finns etablerat i Linköping (huvudkontor), Norrköping, Motala, Stockholm och Vagnhärad. Arbetsområdet är Östergötland, Stockholm, Södermanland samt norra Småland. Företaget startades år 2000 och har sedan dess vuxit till att nu omsätta ca 420 milj kr och sysselsätta ca 80 personer. Asfaltsgruppen är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kvalitet, miljö och hög servicenivå i första rummet. 

Läs mer om oss på www.asfaltsgruppen.se och möt oss på www.asfaltsgruppen.se/media/

Välkommen till oss!

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725-130 690.

Din ansökan lämnar du senast den 18/10 via www.asb-executive.se 

Välkommen till oss!

Ansök nu

Gruppchef till Fornvägen psykiatriboende, Linköping

Boendechef, kommun
Läs mer Sep 27
Nu söker vi en gruppchef för Fornvägen, tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månades provanställning. Vi erbjuder ledarskapsprogram och flera förmåner. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Fornvägen
Fornvägen är en särskild bostad med psykiatriinriktning belägen i Ullstämma. Verksamheten ligger i ett villaområde med närhet till fin natur, livsmedelsaffär samt kollektivtrafik.

Här bor 7 personer med olika stödbehov utifrån individuella bedömningar och önskemål. Personalgruppen består utöver gruppchef av 7 boendestödjare varav 3 som jobbar natt och nu söker vi dig som gillar att vara en i gänget samtidigt som du har en övergripande och närvarande chefsroll. Vi söker dig som uppskattar stabilitet men som är öppen för att prova nytt. Vi söker dig som visar vägen genom att själv vara ett föredöme för hur vi vill ha det hos oss. Och vi söker dig som brinner för en god omsorg och kvalitetsutveckling även i det lilla.

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens boende och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Nytidas pedagogiska ramverk. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via vår egen utbildningsavdelning Läras ledarprogram. Vi vill ha ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:
Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Du har eftergymnasial eller högskoleutbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av målgruppen. Du talar och skriver flytande svenska. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av olika former av kognitivt stöd, lågaffektivt bemötande samt erfarenhet av arbetsledning.

Du har en tydlig ledarpersonlighet och tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en naturlig respekt för andra människor.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här erbjuder vi:
Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Ledarskapsprogram för samtliga chefer

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag och skobidrag

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidare, vi tillämpar 6 månades provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 20231018
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: verksamhetschef Sandra Andersson, sandra.andersson@nytida.se, tel 0733-77 52 43
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Ansök nu

Enhetschef med utvecklingsfokus

Administrativ chef
Läs mer Okt 2
Nytt
Tjänsten är placerad inom Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi ser till att stadsplanera så att många värden tas till vara: näringsliv och kultur, trafik och miljö. Nu och i framtiden. Tillsammans utvecklar vi en attraktiv, spännande och hållbar stad. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill bli enhetschef för vår nya enhet för Avdelningsstöd och Bostadsanpassning på Byggavdelningen.

Här kommer du få leda, styra och utveckla arbetet för drivna administratörer som stödjer och utvecklar avdelningens processer och arbetssätt. I denna nya enhet finns även våra kompetenta handläggare för bostadsanpassning.

Tjänsten innebär ett fullständigt ansvar för verksamhet, budget och personalansvar.

Du kommer att arbeta aktivt i olika forum för att skapa dialog och medvetet kundfokus. Du kommer hålla ihop och driva avdelningens utvecklingsarbete, digitaliseringsarbete och processen för administration och arkivering.

Din arbetsplats
Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen är organiserad i avdelningar för bygg, miljö, stadsplanering och stadsmiljö samt staber inom funktionerna HR, ekonomi och styrning, kommunikation och utveckling.

Byggavdelningen är rådgivande och handlägger ansökningar i ärenden som gäller lantmäteri, bygglov, anmälan om byggåtgärd och bostadsanpassningsbidrag. Avdelningen med cirka 50 medarbetare består av tre enheter för Bygglov, Byggnadsinspektion samt Kommunlantmäteriet. Genom en omorganisation startar vi nu den nya enheten Avdelningsstöd och Bostadsanpassning.

Du som söker
Vi söker dig som har akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet, verksamhetsutveckling/digitalisering eller har annan likvärdig erfarenhet. Chefserfarenhet eller annan ledarerfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samhällsbyggnadsfrågor, verksamhetsutveckling, processutveckling, projektledning, innovation- och förändringsledning. Är denna erfarenhet från offentlig verksamhet är det ett extra plus. Precis som kunskaper i styrning- och förvaltningsmodellen Pm3.

Din goda kommunikativa förmåga kommer väl till pass när du ofta behöver förmedla information vidare till allmänhet, politiker och kollegor. Det krävs att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då tjänsten innebär att du dels kommer att författa skriftliga underlag och beslut, dels ha omfattande externa och interna kontakter. Du har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och leder på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du är trygg och vågar kliva på otrampade stigar för att främja utveckling. Du har ett engagemang och en tillit för dina medarbetare och visar på ett starkt driv när du initierar och tillför energi.


Välkommen!

 

Övrig information
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11677

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Produktionschef Dynamics

Utvecklingschef
Läs mer Sep 25
Bli en del av Saabs växande produktionsavdelning

På Saab Dynamics blickar vi ständigt framåt för att utmana gränserna för vad som är tekniskt möjligt och vi delar alla samma vision - att göra världen till en säkrare plats. Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den produktionschef vi söker!

Din roll

Vi söker en erfaren chef och ledare för vår Produktionsverksamhet i Östergötland. Våra utmaningar i ökade volymer och produktion på fler siter driver oss att inte bara tänka på tillväxt utan också tänka annorlunda. Nya arbetssätt kring olika typer av produktionssystem i en bred produktportfölj är en del av våra utmaningar.

Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för Dynamics produktion i Linköping och Motala. I detta ingår att säkerställa verksamhetens mål ur ett kortsiktigt taktiskt perspektiv samt i ett långsiktigt strategiskt perspektiv.

Du blir en del av Produktionens ledningsgrupp och kommer ha underställda chefer och medarbetare i Linköping (Tannefors och Malmslätt) samt i Motala. Placeringsorten är Linköping, och resor i tjänsten förekommer.Din profil

Utbildningsmässigt ser gärna att du har en högskolebakgrund, men det viktigaste är att du bör ha en chefserfarenhet inom produktion.

Du har minst 5 års erfarenhet som chef och du tycker om att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, målinriktad och vara öppen för att prova nytt. Att leda och arbeta i team samt hitta effektiva lösningar är naturligt för dig.

Tjänsten inkluderar kommunikation i olika former, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Dynamics

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Inom Saab tror vi på våra medarbetare och deras förmågor vilket innebär att vi erbjuder dig en trygg, inkluderande miljö med ett öppet klimat där du som medarbetare kan växa och utvecklas till den bästa versionen av dig. Vi är stolta över att vara riktigt duktiga på innovation, i kombination med stort engagemang hittar vi de smartaste lösningarna för våra kunder.

* Vi vet att vi är varandras arbetsmiljö, därför stöttar vi varandra till att göra vårt bästa.
* Vi arbetar hårt för att ha de bästa ledarna som stöttar och coachar våra medarbetare till fortsatt utveckling.
* Vi arbetar för en kultur som bygger på ömsesidigt förtroende, där vi välkomnar mångfald.

Vi tillämpar löpande urval i denna tjänst så välkommen in med din ansökan, redan idag!

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Enhetschef inom HR

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 29
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef inom HR kommer du att leda och utveckla verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi. I rollen ingår att ha personalansvar för en grupp HR-konsulter inom HR-avdelningen. Du kommer att organisera och leda verksamhetsnära HR-stöd inom områden som arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö, rekrytering, lön och lönebildning. I rollen ingår att bedriva ett verksamhetsdrivet HR på förvaltningen utifrån gällande styrdokument, policys, riktlinjer, tillämpningsanvisningar samt rutiner. I rollen ingår också att samverka med fackliga representanter

Du kommer att representera förvaltningens HR i avdelningarnas ledningsgrupper. Också se till att det finns effektiva processer som stödjer och underlättar vardagen för förvaltningens chefer.

Din arbetsplats
HR-avdelningen är organisatoriskt placerad i utbildningskontorets gemensamma förvaltning som leds av Utbildningsdirektören. Utbildningskontoret ansvarar för kommunens förskoleverksamhet, grundskola och fritidshem, gymnasieskola och vuxenutbildning.

Som enhetschef kommer du att vara en del av HR-avdelningens ledningsgrupp som leds av HR-chef och består av två enhetschefer och tre HR-specialister inom arbetsrätt, arbetsmiljö och kompetensförsörjning. Hela HR-avdelningen inom Utbildningsförvaltningen har ca 30 medarbetare.

Du som söker
Vi söker dig med en högskoleexamen inom HR/PA-Programmet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har en lång och bred erfarenhet inom HR-området och vi ser det som meriterande om du arbetat i en liknande roll och har bred kunskap kring arbetsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning och arbetat som ledare och chef. Vi ser det också som meriterande med tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom en politisk styrd organisation samt intresse för frågor som rör förvaltningens ansvarsområde. Rollen kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du i arbetet kommer ha mycket kontakt med både medarbetare och chefer samt behöver nå ut med budskap till verksamheten.

För att lyckas i rollen är du trygg i din roll som ledare. Du leder med engagemang och är lyhörd för andras idéer, tillåter misslyckanden och ger kritik på ett konstruktivt sätt. Vidare att du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen men samtidigt är trygg i att stå fast vid beslut. I rollen krävs att du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Att samarbeta och samverka är en naturlig del i uppdraget och vi ser det som en självklarhet att du kan samarbeta och skapa kontakter och underhålla relationer. Vidare att du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

I denna rekrytering använder vi tester som en del i bedömningen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrig information
Tillträde:  Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: 11902

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Verksamhetschef - Bli en av oss!

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Sep 29
Välkommen till en värderingsstyrd organisation!

Attendo hemtjänst/hemsjukvård Linköping söker ny verksamhetschef som vill vara med och utveckla! Verksamheterna har sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor, vårdbiträden samt planeringsledare anställda. På några av våra verksamheter har vi även servicehus och vårdboende. Planeringsledare tillhör ledningsgruppen och arbetar tätt tillsammans med verksamhetschefen. Verksamheten utför hemtjänst efter beslut av handläggare samt hemsjukvård. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp med chefskollegor där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Arbetet är dagtid och heltid 100%.

Vi erbjuder

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens (minst 180 hp). Tjänsten kräver minst 24 månaders dokumenterad erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller verksamhet för personer med funktionsnedsättning med utgångspunkten från SOL varav minst 12 månaders sammanhängande dokumenterad praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar) heltid eller biståndshandledning heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste 10 åren.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras närstående. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 27 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar omtanke, kompetens och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor kontakta

Helene Rönnberg, regional verksamhetschef, helene.ronnberg@attendo.se

Ansök nu

Verksamhetschef - Bli en av oss!

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Sep 28
Välkommen till en värderingsstyrd organisation!

Attendo hemtjänst/hemsjukvård Linköping söker ny verksamhetschef som vill vara med och utveckla! Verksamheterna har sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor, vårdbiträden samt planeringsledare anställda. På några av våra verksamheter har vi även servicehus och vårdboende. Planeringsledare tillhör ledningsgruppen och arbetar tätt tillsammans med verksamhetschefen. Verksamheten utför hemtjänst efter beslut av handläggare samt hemsjukvård. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp med chefskollegor där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Arbetet är dagtid och heltid 100%.

Vi erbjuder

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens (minst 180 hp). Tjänsten kräver minst 24 månaders dokumenterad erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller verksamhet för personer med funktionsnedsättning med utgångspunkten från SOL varav minst 12 månaders sammanhängande dokumenterad praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar) heltid eller biståndshandledning heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste 10 åren.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras närstående. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 27 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor kontakta

Helene Rönnberg, regional verksamhetschef, helene.ronnberg@attendo.se

Ansök nu

Säljchef Fastighetsförvaltning

Försäljningschef
Läs mer Sep 13
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Säljchef till Affärsområde Fastighetsförvaltning

Affärsområde Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter - såväl bostadsrättsföreningar, hyresbostäder som kommersiella fastigheter. Affärsområdet står inför spännande utmaningar med att vidareutveckla affärsverksamheten.

Vi erbjuder
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med ett gott rykte och en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. 

Vad ska du göra?
Du skapar gemensamma strategier och för Fastighetsförvaltningens försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Du leder, coachar och genomför utbildningar för säljansvariga. I arbetsuppgifterna ingår även att göra marknads- och konkurrentanalyser, upprätta säljplan samt driva/koordinera genomförandet av säljaktiviteter samt att följa upp resultat och insatser.

Du arbetar med personalfrågor som t ex arbetsmiljö, kompetensförsörjning och rekrytering, fackliga förhandlingar, lönesättning mm. I din roll så säkerställer du samt följer upp att verksamheten arbetar enligt gemensamma planer, målsättningar och ledningssystemet.

Du kommer ha personalansvar för 10 säljansvariga som arbetar med nykundsförsäljning av Riksbyggens tjänster inom Fastighetsförvaltning. Dina medarbetare är utspridda på olika orter i Sverige. Förutom att leda gruppen av säljansvariga kommer du själv arbeta operativt med nykundsförsäljning till bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder.

Du rapporterar till Riksbyggens Försäljningschef Daniel Toftskär.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning på universitet-/högskolenivå alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet och specialistkompetens inom försäljning. Erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen samt erfarenhet av försäljning till bostadsrättsföreningar/kommersiella kunder är också ett krav.

Som säljchef besitter du en mycket god kommunikativ förmåga samt strategiskt tänkande. Du är analytisk, systematisk & strukturerad i ditt arbete. Du har en vilja att driva utvecklings- och förändringsarbete.

Tjänsten är placerad i Stockholm eller på något av våra större marknadsområdeskontor men även arbete på andra orter inom affärsområdet kan förekomma. Resor ingår i tjänsten. B-körkort och tillgång till bil krävs för tjänsten.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.  Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2023-10-15 Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Daniel Toftskär, daniel.toftskar@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Synos Medical

Ekonomichef
Läs mer Sep 4
Vi är inne i en stor och stabil tillväxtfas och söker en ekonomiansvarig för att utöka vårt Backoffice-team. Vi behöver bli fler!
Hos oss tillhör du en härlig och stark personalgrupp som ser fram emot att välkomna nya kollegor. Vi har högt i tak och är måna om att alla trivs och har roligt på jobbet! Är du vår nya kollega?


Företagspresentation:

Synos Medical AB är ett av de främsta företagen i Sverige inom medicinsk laser för kliniker, salonger och sjukhus. Synos är även återförsäljare av specialiserad klinikutrustning, avancerad medicinsk hudvård och PRP. I vår produktportfölj finns starka varumärken som DEKA laser, AnteAGE, Mccosmetics, PlasmaTech mm.

Synos Medical grundades 2011 och i företaget finns över 20 års erfarenhet inom medicinsk laser. Huvudkontoret ligger i Linköping och vi arbetar över hela Norden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I rollen som ekonomiansvarig hos oss kommer du stötta Backoffice i det dagliga arbetet.
I dina arbetsuppgifter ingår:
- Bokföring
- Redovisning
- Fakturahantering
- Lönekörning
- Hantera bankavstämningar och löpande utgifter
- Assistera vid revision
- Förbereda budget
- Rapportera till Backoffice-ansvarig och VD
Din profil:
Vi ser att du:
- Tidigare har jobbat med ekonomi alt har relevant utbildning
- Har flera års arbetslivserfarenhet
- Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
- Har datorkunskap
- Är kommunikativ och har god planeringsförmåga


Vi tror att du är en strukturerad, ansvarstagande och självgående person som även jobbar bra i team. Du är stresstålig, flexibel och klarar av att jobba i ett högt tempo. Du är inte rädd att ta dig an nya uppgifter och drivs av din egna utveckling!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner och lön:
Lön:
- Individuell fast månadslön
- löneförhandling årligen
Förmåner:
- Friskvård
- Coaching
- Årlig kick-off
- Bonussystem
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning på 100%
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Namnge din ansökan med: Ansökan Ekonomiansvarig
Ansökan, CV och personligt brev skickas till: amanda@synos.se
För ytterligare information om tjänsten – kontakta: amanda@synos.se

Ansök nu

Nordic Wellness rekryterar Divisionschef Mellansverige

Idrottsplatschef
Läs mer Sep 12
Brinner du för folkhälsan och vill bli en del av Sveriges största friskvårdskedja? Nu har du chansen bli en nyckelspelare i ett spännande företag i tillväxt.  

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har över 440 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Vår operativa verksamhet är organiserad i fyra divisioner: Öst, Väst, Syd och Mellansverige. Varje division leds av en Divisionschef och nu söker vi vår nya Divisionschef till Division Mellansverige.

Om tjänsten
Som Divisionschef kommer du ha det övergripande ansvaret för resultat, ledning och utveckling av våra klubbar i division Mellansverige. I Divisionen ingår Mälardalen, Värmland och Östergötland. Idag har vi ett 50-tal klubbar i Division Mellansverige. Du leder och har ett direkt personalansvar för 4 Distriktschefer.

Tillsammans med tre drivna Divisionschefs-kollegor är du med och utvecklar organisationen mot våra uppsatta mål. Med ett tydligt och tryggt ledarskap driver du din division affärsmässigt och i positiv Nordic Wellness-anda. Du arbetar mycket nära dina Distriktschefer och är dagligen synlig och inspirerande i verksamheten. Du rapporterar direkt till VD och COO och ingår i ledningsgruppen på Nordic Wellness där du tillsammans med andra avdelningschefer och Divisionschefer arbetar för att ta organisationen framåt.

Du utgår från någon av våra klubbar och förväntas varje vecka regelbundet röra dig i hela divisionen. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid men såväl som kvällar och helger förekommer. Vi vill att du är förankrad i regionen och har god lokalkännedom.

Vem är du?
Vi söker en trygg ledare som gillar utveckling och kan leda i förändring. Du har god erfarenhet av att leda flera geografiskt spridda enheter och att vara chef över chefer, gärna erfarenhet från service/retail eller liknande. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera din organisation att nå resultat, sälja, ge utmärkt kundbemötande och service. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare och strategiskt ledningsgruppsarbete.  

Nordic Wellness kultur präglas av att organisationen är i ständig tillväxt och förändring, tempot är högt, det händer mycket hela tiden. Vi har en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös, trivs med förändring och är van att ta snabba beslut.

Nordic Wellness erbjuder
Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och utmanande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att vara med och påverka och få vara med och skapa något stort tillsammans. Våra ledord är FUN MOVEMENT STRONG TOGETHER.

Bra att veta
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: snarast enl ök
Löneform: fast lön
Körkort krävs.

Visst låter det intressant?
I rekryteringsprocessen samarbetar Nordic Wellness med OnePartnerGroup. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sofia Ahlgren på mailadress sofia.ahlgren@onepartnergroup.se.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Sep 19
Vi söker en restaurangchef med minst 5 års erfarenhet av branschen.

- Är flexibel, positiv och har förmågan att arbeta effektivt även under högt tryck.
- Har goda kommunikationsfärdigheter och trivs med att interagera med olika människor.
- Passionerad restaurangchef
- Förstår vikten av ekonomi och minskat matsvinn
- En bra lagkamrat och ledare
- Engagerad och målmedveten
- Satsar på kvalitet
- Kreativ och påhittig
- Noggrann
- Rätt energi med rätt attityd
- Snabb, driftig och uthållig
- Är du stresstålig, nyfiken och inte rädd för att komma med nya idéer.

EATNAM är en vietnamesisk restaurang som slog upp portarna slog upp portarna i Stockholm 2017 och sedan dess har vi växt och öppnar vår fjärde restaurang i Linköping hösten 2023. Inspirationen till vår meny kommer från rätter som vår mormor brukade laga i de södra delarna av Vietnam.

Vi har kollektivavtal.

Vill du bli en del av EATNAM? Tveka inte att skicka in din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av att arbeta hos oss. Ansökan skickas till: lkpg@eatnam.se

Ansök nu

Linjechef Kalkyl och prognos

Utvecklingschef
Läs mer Sep 15
På Saab jobbar vi dagligen med att hålla människor och samhällen trygga. Vill du bidra till ett högre syfte? Då är Saab rätt företag för dig. Saab Dynamics är mitt inne i en spännande förändringsresa med syfte att utveckla verksamhetens förmåga att tillgodose kundbehovet av våra produkter. Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Din roll

Du kommer att tillhöra produktionens PMO - Project Management Office. PMO ansvarar bland annat för kalkylledning, projektledning, riskledning och hantera inkommande uppdrag till produktion.

Som sektionschef kommer du ha ett chefsansvar med delegerat arbetsmiljöansvar för omkring 10-15 medarbetare. Ansvaret för sektionen är bland annat portföljhantering, kalkylledning, marknad- och anbudsstöd, scenarioanalyser och resursplanering. Tjänsten är baserad i Linköping eller Karlskoga och resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Du förväntas i rollen ha en god insyn i Win Business och Manage resources processerna och, förstå dess prioriteringar och skapa förutsättningar för dina medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* att fördela och leda arbete inom ansvarsområdet samt utföra delegerade arbetsuppgifter
* att organisera ansvarsområdet genom att tillsätta roller med erforderlig befogenhet
* för att säkerställa att alla anställda förstår och följer vårt sätt att arbeta
* att kontinuerligt driva systematiska förbättringar för att öka effektiviteten i alla aspekter (dvs kompetens, processer, metoder och verktyg)

Din profil

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, få individer att växa och med stor vilja och engagemang leder dina medarbetare för att nå förväntade resultat och utveckla verksamheten. I ditt ledarskap innehar du en personlig mognad och är en naturlig ledare. Du har god personkännedom och självkänsla. Vi tror också att du är en handlingskraftig och målinriktad person som tar initiativ samt har en fallenhet för att entusiasmera personer i din närhet. Eftersom rollen innebär många kontakter och stor grad av samarbete läggs stor vikt vid din sociala förmåga.

Kompetenskrav:

* Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Tidigare dokumenterad ledarerfarenhet
* Erfarenhet inom tillverkande industri
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Körkort

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser försäkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med inspirerande utmaningar där mötet mellan kompetens och personlighet lägger grunden för vår framgång. Vi tror att en öppen miljö, där allas åsikter och idéer är välkomna, är en förutsättning för vår framtida utveckling. På Saab får du möjlighet att påverka din karriärutveckling utifrån dina intresseområden.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission.

Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vänligen observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

SUPPORT MANAGER

Kundtjänstchef
Läs mer Sep 14
Arbetsuppgifter
Vill du ta nästa steg i din karriär inom kundsupport och eftermarknad? Är du en driven och serviceinriktad lagspelare som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då kan du vara vår nästa Support Manager!

Om rollen:
I rollen som Support Manager kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service och leveranser.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
- Projektledning: Du ansvarar för att leda flera leveransprojekt till en av våra större kunder. Detta innebär att du driver projekt från start till mål och ser till att kundens krav uppfylls.
- Eftermarknadssupport: Tillsammans med ditt team är du ansvarig för att hålla ihop eftermarknadsflödet gentemot olika kunder. Du kommer att hantera supportärenden, reparationer, och merförsäljning.
- Kundrelationer: Du säkerställer goda kundrelationer och är den primära kontakten för all kommunikation mot kund.
- Ekonomisk uppföljning: Du följer upp och rapporterar ekonomisk progress och prognos i samband med leveranser.
- Administrativa uppgifter: Tjänsten innebär även dokumentation och rapportering i vår Execute Business-process.

I rollen ingår följande huvudsakliga uppgifter:
- Säkerställa att kunden får sina leveranser enligt avtalad kravbild.
- Övervaka tid och kvalitet för leveranser.
- Ansvara för tidskritiska inköp.
- Följa upp produktionens framsteg.
- Hantera supportärenden och reparationer, inklusive att skicka kostnadsförslag till kunder.
- Ta fram offerter för merförsäljning.
- Prioritera och bevaka pågående supportärenden.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av projektledning, kundsupport och administration.
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet.
- Du har goda kunskaper inom affärssystem och kan läsa och tolka avtal.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
- Ledarskap och kommunikation: Du är en lagspelare med starkt ledarskap, samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga.
- Självständighet: Du är självgående och van att ta eget ansvar, samtidigt som du kan samarbeta effektivt.
- Affärssinne: Du har förståelse för ekonomi och affärsprocesser.
- Dynamisk och öppen: Du trivs i en dynamisk miljö och är öppen för förändring och utveckling.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-10-30 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-10-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Linköping. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-09-15 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-09-18.

Ansök nu

Chef för Program Office Support

Administrativ chef
Läs mer Sep 22
Vill du ha en roll där du får göra skillnad och samtidigt utmanas i din roll som chef och ledare? Brinner du dessutom för ledarskap, projekt/programstyrning, affärer och har en stark drivkraft? Vi söker nu nu dig som är en engagerad, strukturerad och lösningsfokuserad ledare, som har god känsla för prioriteringar.

Din framtida utmaning

Vi befinner oss i en spännande tid inom supportverksamheten med stora leveransprogram och nya kontrakt och möjligheter i sikte. Vi står även inför en stor tillväxtfas där vi behöver utveckla och intensifiera supportverksamheten både avseende arbetssätt, omfattning och långsiktig planering. I rollen som Chef Program Office Support får du därav en avgörande roll att leda detta arbeta framåt.

Som chef för Program Office Support blir du en viktig spelare i ledningsgruppen för Gripen Program Management, där du förväntas bidra till både vårt operativa och strategiska arbete. Detta förutsätter affärsmässighet och en förmåga att kunna omsätta verksamhetens strategi till konkreta mål och aktiviteter. Du rapporterar direkt till chefen för Gripen Program Management och kommer att vara chef för en organisation med ca 15 engagerade medarbetare med olika roller inom Win Business och Execute Business.

Rollen är en del av den nybildade Gripen Programledningen inom BU Aviation Services. Då detta är en ny roll kommer den att formas och utvecklas efter hand. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka så var beredd på att leda i förändring - vilket är kul och väldigt utvecklande!

Din profil

För att du ska bli framgångsrik och trivas i denna viktiga roll krävs att du är bra på att bygga relationer. Du säkerställer att dina medarbetare har rätt fokus, kompetens och förutsättningar för att leda och leverera på våra åtaganden.

Vi ser gärna att du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning, och att du har erfarenhet av följande:

* Leda projekt och affärer i internationell miljö
* Linjechefsarbete
* Förändringsledning
* Maintenance/Support/Training/Driftsättning

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Aeronautical Operiations.

Vår önskan är att du är en trygg och inspirerande ledare med stort intresse för att tillsammans med dina kollegor och medarbetare kontinuerligt utvecklas framåt. Du har ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och gillar att vara med och stötta, bidra och samarbeta tvärfunktionellt i flera olika delar av vår verksamhet. Som ledare är du kommunikativ, lyhörd, coachande, inkluderande och bidrar till ett innovativt och förtroendefullt arbetsklimat.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här.Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Head of Strategy and Portfolio at Underwater systems

Utvecklingschef
Läs mer Sep 22
Your role

We are now looking for a Head of Strategy and Portfolio where you will lead the business unit's strategic direction and implementation together with the management team and the employees of the unit. We are an international organization with operations in several regions and countries consolidated in the unit where we have a global responsibility for products and portfolio. As Head of Strategy and Portfolio you are a key person to make sure we reach our long-term targets by ensuring that we execute our strategies. You will lead a function that includes a team of experienced product managers, business developers and business analysts and will develop the area to the changing needs and the growth of the business.

As a member of the Business Unit management team, you will be a key individual in developing the business unit to further increase success in a changing and expansive phase. You will work in close cooperation with the BU Management team, Business Area Strategy, Operational Country Units, existing and potential partners and more. You will report to the Head of Business Unit Underwater systems.

Your profile

We put great emphasis on personal characteristics for this role and in securing a high performing, co-operative and communicative management team for the business unit.

We are looking for someone who has previous experience from similar management roles, preferably also from leading managers. You are an engaged and driven manager who clearly aligns daily operations with long-term business goals. You have the ability to motivate and enthuse teams and individuals to perform and your leadership style is highly communicative, collaborative and promotes an open, trustful and encouraging work environment.

You are a confident communicator in both Swedish and English and you easily share information in a clear and relevant manner, both verbally and in writing.

We expect you to be both courageous and curious in leading the department, and to succeed you need to have excellent networking and communicative skills and thrive in a business-driven environment characterized by team work and cooperation.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional requirements on citizenship may apply.

What you will be part of

BU Underwater Systems design, develop and build the coolest unmanned underwater systems on the planet. Always with the mindset of keeping people and society (and seas) safe. With our portfolio of products spanning from state-of-the-art torpedoes, military and commercial ROV´s to autonomous vehicles (and more) - we are a leading player in the domain.

We are now in a period of rapid growth and are looking for you to be a part of our journey! To better suite and adapt to our future we are changing and increasing our current organization. With this change we are looking for more managers to help us secure world -class execution.

We will evaluate candidates continuously which means that the position may be filled prior to the job ad expiration date. If you feel confident that you match the profile we are looking for, please apply now.

We look forward to your application!

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Säljchef Färskvaror

Butikschef
Läs mer Sep 28
Till vår City Gross i Linköping, Djurgården söker vi en Säljchef Färskvaror
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Säljchef Färskvaror kommer du att:

- Ansvara för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du avdelningsansvariga och en grupp duktiga butiksmedarbetare som du också har personalansvar för.

- Ansvara för daglig drift, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom området färskvaror samt aktivt arbeta med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll.

- Skapa och utveckla rutiner i det dagliga arbetet samt utveckla medarbetare och avdelningar inom ditt område. De färskvaruavdelningarna som du kommer ansvara för är Bageri, Kött & Fisk/Deli.

- Tillsammans med dina medarbetare driva avdelningarna och utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål.

- Säkerställa en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.

- Själv delta aktivt i arbetet i butiken.

Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet, gärna i ledande befattningar, inom minst ett av dina ansvarsområden.

- Har gedigen erfarenhet inom?något av färskvaruområdena du ansvarar för och gärna erfarenhet från flera färskvaruområden.

- Har erfarenhet från roller med personalansvar, butiksekonomi, försäljningsansvar, bemanning och schemaläggning. Vi ser dessutom gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.

- Brinner för att leverera ett gott kundmöte.

- Är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror.

- Är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat och nå uppsatta mål.

- Är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ och tydlig. Du har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du delegerar, ger feedback och följer upp arbetet.

- Har en förmåga att inspirera, motivera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat och en kundupplevelse som överträffar förväntningarna.

- Tar dig an din roll i ledningsgruppen med stort ansvar och kan kombinera det operativa butiksarbetet med att aktivt bidra i de strategiska utvecklingsfrågorna.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna. samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: 1 november 2023

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31 december 2024

Sista ansökningsdag: 12 oktober 2023

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/)

Ansök nu

Ställföreträdande Varuhuschef till Linköping

Varuhuschef
Läs mer Sep 28
Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker som vår nya Ställföreträdande Varuhuschef. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef
Som Ställföreträdande Varuhuschef ansvarar du, tillsammans med Varuhuschefen, för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Vid varuhuschefens frånvaro är det du som har det totala ansvaret för driften och medarbetarna i varuhuset. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften och du vill ständigt utveckla försäljningen.
Ditt ansvar som Ställföreträdande Varuhuschef:
att vara arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policyer och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som ledare hos oss på Rusta. Du gillar att arbeta hårt och dina ambitioner är att driva ett eget varuhus inom ett par år. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig. Dessutom har du:
ett par års erfarenhet av ansvarsbefattning inom handel
goda ledaregenskaper och god samarbets- och kommunikationsförmåga
erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
lätt för att göra andra glada

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Går du vidare i rekryteringen så använder oss av digital referenstagning. Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten Ställföreträdande varuhuschef genomför vi en bakgrundskontroll på alla externa rekryteringar innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
Välkommen att registrera CV och personligt brev!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 200 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Ansök nu

Program Manager Gripen BU Aviation Services

Utvecklingschef
Läs mer Sep 20
Your role

Program Management overall responsibility is to deliver on existing contracts and secure new/ follow- on business. You will report to the Head of Gripen Program Management within BU Aviation Services.

The Program Manager will have an important role in the work to succeed in delivering existing contracts and creating the conditions for new. Over time, you will also have contacts with subcontractors and customers.


You will work closely together with the departments within BU Aviation Services and be an integral part of the program- and contract management within BU Gripen.
As Program Manager you will cover a wide area of responsibilities and interactions including Customer relations, Contract management, Industrial collaboration, Delivery Management, Fleet Operation Management, In- service management and more.

You will lead a tight program management team to enable contract fulfillment, execute planning, risk handling, delivery coordination and more. Deliveries to customer include e.g.

*

Test Equipment
*

GSE - Ground Support Equipment
*

MRO - Maintenance, Repair & Overhaul
*

Aviation Training
*

In Service SupportYour profile

We are looking for an experienced person, with a mix of business acumen and operations understanding. You have a broad contact network within Saab. To succeed in the role, it is important that you are confident and mature in your personal skills, have high integrity and the ability to balance customer demands, technical decisions against business considerations.

You are an experienced manager/ leader, and you are clear and engaging in your communication, structured and collaborative with a good ability to develop strong relationships that create commitment, stability and drive in the organization.

Required skills:

*

Minimum 5 years of relevant experience (e.g. project management and or technical management)
*

Good understanding of Maintenance, Support and Training
*

Deliver on promises
*

Solid skills in the English and Swedish language, oral and written
*

Wide experience within aeronautical operations

Desired skills:

*

Experience in creating and implementing strategies
*

Comfortable presenting complex issues to a wide audience in both Swedish and English
*

Good financial understandingWhat you will be part of

The Aeronautics business area is an innovative supplier of world-class aircraft systems, advanced aerostructures, and a wide range of support solutions within civil and military aviation. The business area researches, develops, and produces military aviation systems. We are building for the future through research and studies into innovative flight systems and the further development of our products. Read more about us here

By joining Aeronautics, you will be a part of a diverse, collaborative and supportive organization with an emphasis on professional growth and work-life balance. You will work in an innovative and vibrant workplace, while having the opportunity to develop a long-term, fulfilling career.

Our managers need to have the ability to combine a distinctive business acumen with a professional everyday leadership for sustainable success. A drive for performance, accountability, transparency, innovation, co-operation and continuous learning are key component in our culture.

Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement.

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Produktchef till Biototal

Områdeschef, skogsbruk
Läs mer Sep 15
?

Om Biototal Group

Inom Biototal Group arbetar vi för hållbara lösningar mellan stad och land med målsättningen att tillvarata alla resurser så de kommer till nytta i kretsloppet. Genom vårt arbete ser vi en tydlig förbättring när det kommer till ökad bördighet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter.Vi söker nu en medarbetare som vill anta rollen som Produktchef för området slam till åkermark. Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi och där du får arbeta med att vidareutveckla och skapa nya affärer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Tjänsten som Produktchef Slam innebär att:

- ansvara för att leda teamet inom slam och att samordna teamets operativa arbete, visst personalansvar ingår i rollen

- utifrån strategisk plan för slamförmedlingen, operativt fördela resurser inom teamet och tillse att ni gemensamt når uppsatta mål,

- tillsammans med Säljchef och teamet vidareutveckla mål- och strategiarbetet, arbetssätt och samarbeten såväl inom teamet, som med andra funktioner inom och utanför koncernen,

- ansvara för förmedling, kontakt med kunder samt att driva marknads- och utvecklingsprojekt

- ansvara för minst en av produktområdets nyckelkunder

- delta på olika lantbruksmässor, samordna fältvandringar och tillse att produktområdet marknadsförs och följs upp

- bistå med stöd till interna och externa parter inom produktområdet,

- genomföra förhandlingar och affärer

- samarbeta med Försäljningschef gällande exempelvis budget, prissättning, prognos, försäljning och avtal.

Din placering blir på vårt kontor i Vreta Kluster, strax utanför Linköping. Resor inom södra Sverige förekommer, ibland med övernattning. Tjänstebil ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att tillämpas.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad agronom eller lantmästare, har flerårig erfarenhet inom försäljning och en god affärsmässig förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra, genom tidigare arbeten eller i andra sammanhang. Det är ett krav att du har erfarenhet av lantbruk och meriterande med en god kännedom om produktområdet.

Du drivs av att skapa lönsamma och långsiktiga affärer. Du har god kommunikativ förmåga och är bra på att både skapa och utveckla relationer. Du finner det enkelt att arbeta både självständigt såväl som i grupp. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och i att arbeta med olika system och digitala verktyg. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som brinner för att ni tillsammans skapar långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi har fullt fokus framåt och högt uppsatta mål. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via formuläret nedan senast den 11 oktober 2023. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Ceder, anna.ceder @paragera.se eller Erika Ektander Järlesäter, Säljchef Biototal Group tfn 0732-01 01 27.

Ansök nu

Sektionschef Produktion Dynamics

Utvecklingschef
Läs mer Sep 10
Din roll

Vi söker en sektionschef till produktion för tillverkning av Torped, Missil & Sensorer i Tannefors.

I din roll som sektionschef på vår enhet i Tannefors agerar du utifrån perspektivet att uppnå en lärande organisation med engagerade medarbetare som bidrar till positiv utveckling genom att de förstår företagets utmaningar, affärsidé och övergripande målsättningar.

Du kommer att leda 15 - 20 medarbetare i deras dagliga arbete med montering och test. Du ansvarar för personal, ekonomi och leverans inom ansvarsområdet och rapporterar till platschefen. Du blir en del av platschefens ledningslag där ytterligare två sektionschefer och en fastighetsansvarig ingår.

Arbetsområden kommer att involvera:

* Personalledning-utveckling och rekrytering inom verksamhetsområdet.
* Detaljplanering av produktionen.
* Kapacitetsberäkningar och resursfördelning.
* Optimering av kvalitet, metoder, material och personal.
* Samarbete med produktutveckling och konstruktion vid utveckling av material/produkter.
* Att medverka vid framtagandet av arbetsinstruktioner.
* Introduktion och utbildning av underställd personal.
* Arbetsmiljöansvar.

Det är viktigt att du som sektionschef skapar dig kännedom om verksamhetssystemet, lagar, regler och arbetsrutiner.Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet utav ledarskap samt är tekniskt intresserad.

Har du tidigare varit linjechef är detta meriterande.

Har du tidigare jobbat med test inom elektronik så är det meriterande.

För oss är det viktigt att man som anställd kan leva upp till företagets grundvärderingar och vi värdesätter initiativrikedom och drivkraft i dig som person. Du har mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera internt såväl som externt. Vi ser även du är kvalitetsmedveten samt serviceinriktad. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Utöver ovanstående har du:

* Förmåga att kommunicera på engelska, muntligt och skriftligt.
* God kännedom om de lagar och regler som styr arbetsmiljö och arbetarskydd.
* Datavana på en god nivå.
* Körkort då resor kan förkomma.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskapVad du blir en del av

Dynamics

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss härPå Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Produktionens huvudsakliga ansvar är att producera varor och tjänster inom angivna områden så att:

* Kvalitet, leveranstid och kostnader överensstämmer med uppställda mål.
* Det alltid strävas efter att ständigt förbättra våra processer och flöden.
* Produktionen bedrivs på ett arbetsmiljö säkert sätt och att företagets miljöpolicy efterlevs.Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Gruppchef Landskap och natur

Kontorschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 27
Tjänsten är placerad inom Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi ser till att stadsplanera så att många värden tas till vara: näringsliv och kultur, trafik och miljö. Nu och i framtiden. Tillsammans utvecklar vi en attraktiv, spännande och hållbar stad.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Nu har du möjlighet att bli gruppchef för Landskap och Natur som tillhör enheten Stadsmiljöutveckling. Vi erbjuder en roll där du får vara med och utveckla både verksamhet och medarbetare samt genom ett starkt kundfokus bidra till att ge Linköpingsborna det bästa av staden.

Som gruppchef leder och utvecklar du en grupp om ca 12 medarbetare där du agerar bollplank och vägledande i det dagliga arbetet för hur miljöer ska utvecklas och gestaltas. 

Gruppen består av landskapsarkitekter, ekologer, naturvårdare och skogsförvaltare. Du och gruppen är beställare till de investeringar kommunen gör i allmänna platser.

Du ansvarar för personal- och verksamhetsfrågor genom att bland annat planera och säkerställa framdrift för verksamheten, du genomför medarbetar- och lönesamtal samt verksamhetsuppföljning. Vidare är du en del av avdelningens operativa ledningsgrupp och bidrar till att skapa förutsättningar för en god förvaltningsövergripande samverkan i samhällsbyggnadsprocessen.

Din arbetsplats
Som gruppchef på Stadsmiljöavdelningen får du verka mitt i händelsernas centrum för Linköpings kommun!

Ett 60-tal ingenjörer, landskapsarkitekter, ekologer, förvaltare, färdtjänsthandläggare, administratörer och andra experter förverkligar stads- och naturmiljön så att invånare, näringsliv och föreningsliv får ut det bästa av kommunen. Vi ansvarar tillsammans för utveckling, drift, underhåll och tillgänglighet av attraktiva, funktionella, trygga offentliga platser såsom torg, parker, naturområden och gator.  

Vi har en hög utvecklingstakt och vi söker dig som vill vara med och på resan. Kontoret är placerat i Ebbepark i nya fräscha lokaler där vi arbetar i ett flexibelt arbetssätt.

Du som söker
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller naturvetenskapligt-tekniskt område. För att bli framgångsrik måste du också ha flera års arbetslivserfarenhet inom detta område, arbetat som chef eller i en annan arbetsledande funktion eller arbetat i en beställarfunktion.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom kommunal verksamhet samt har erfarenhet av projektverksamhet. Vidare behöver du god kunskap inom landskapsarkitektur och naturvårdsarbete där vi ser en fördel i om du är bekant med bland annat projektering, planering och utveckling av offentliga miljöer samt frågor som rör kommunalt naturvårdsarbete.

Vi söker dig som genom gott ledarskap och personlig mognad kan skapa engagemang, utveckling och delaktighet hos dina medarbetare. Ditt flexibla och förändringsorienterade sätt bidrar till utveckling och framdrift, även i situationer där förutsättningarna kan skiftas. Du har mycket god samarbetsförmåga och ett relationsskapande sätt. Slutligen tror vi att du lockas av att få arbeta i ett nära och coachande ledarskap där du har möjlighet att påverka din och andras vardag.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11885

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Gruppchef till droganalyssektionen vid Nationellt forensiskt centrum

Laboratoriechef
Läs mer Sep 19
Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de kommande åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag.

Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning i Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför NFC forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Avdelningen verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Vi har tolv driftställen, vårt största labb och vårt avdelningskansli finns i Linköping.

På Droganalyssektionen genomför vi undersökningar och analyser på olika typer av beslagtagna droger. Materialen utgörs oftast av olika typer av växtmaterial, pulver, tabletter, kapslar och ampuller. Sektionen står också för expertkunskap vid nationell och internationell samverkan inom drogområdet. Vi är placerade i Linköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef inom droganalyssektionen rapporterar du till sektionschef samt ingår i sektionens ledningsgrupp, där ni tillsammans ansvarar för att uppdrag genomförs samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete. Du har särskilt ansvar för gruppens verksamhet inom området droganalys och dess resultat. Som gruppchef företräder du hela Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

Att vara chef och ledare inom Polismyndigheten innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som chef, arbetsledare eller liknande den senaste femårsperioden
• Akademisk examen inom naturvetenskapsområdet eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser relevant alternativt Polis enligt Förordning (2014:1105) om utbildning till polisman.
• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
• erfarenhet av relevant verksamhetsområde exempelvis inom laboratorieområdet eller myndighetsarbete
• goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:
• erfarenhet av att leda andra mot uppsatta mål och resultat
• ingått i ledningsforum
• erfarenhet av polismyndighetens verksamhet
• chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar följande förmågor:

• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation

Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/ledarkriterier/ Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare.

Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.

ÖVRIGT
Placeringsort: Linköping

Enligt gällande lagstiftning kräver anställningen att blivande anställd lämnar ett DNA-prov för registrering i myndighetens elimineringsdatabas.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 10/10 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Rektor till S:t Lars gymnasium

Rektor
Läs mer Sep 26
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som rektor ansvarar du för skolans verksamhet, personal och ekonomi. En stor del av ditt uppdrag är det pedagogiska ledarskapet, där verksamhetsutveckling utifrån verksamhetens och elevernas behov ligger i fokus. Du arbetar aktivt för en god arbetsmiljö för personal och elever som en grund för lärande. Tjänsten innebär ansvar för att leda och utveckla elevhälsoteamets tvärprofessionella arbete med elevhälsa som en integrerad del av verksamheten.

Du kommer att ingå i en rektorsgrupp tillsammans med andra rektorer. Här finner du professionellt stöd från dina kollegor och du ges möjlighet till professionell utveckling. Linköpings kommun har i övrigt ett starkt utbud av stödfunktioner i syfte att stötta verksamheternas behov på flera plan. Vi har även ett väletablerat chefsprogram och erbjuder ledare utvecklingsstöd för gott ledarskap.

Din arbetsplats
S:t Lars gymnasium är en liten skola med ca 155 elever, centralt belägen mitt i Linköping. Våra unika lokaler och de goda relationerna mellan både elever och personal möjliggör en kamratlig och kreativ atmosfär. Skolan är organisatoriskt en del av Folkungaskolan och erbjuder naturvetenskapsprogrammet, det estetiska programmet med inriktningarna musik och bild- och formgivning samt introduktionsprogrammen IMA och IMV.

Det som kännetecknar arbetet som rektor på S:t Lars gymnasium är att det finns en närhet till såväl medarbetare som elever, att beslutsvägarna är korta och att det råder ett prestigelöst arbetssätt. Personalgruppen som består av ca 25 anställda är stabil och många medarbetare har arbetat länge på skolan. Utmärkande för arbetet på S:t Lars är ett tydligt ansvarstagande hos medarbetarna samt att man stöttar och hjälper varandra i det vardagliga arbetet. Skolan präglas av en härlig stämning där alla, såväl elever som personal, bidrar till engagemang och gemenskap.

Du som söker
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleexamen samt har en pågående eller genomförd rektorsutbildning. Har du specialpedagogisk utbildning ser vi det som meriterande. För att bli framgångsrik i tjänsten som rektor ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skolverksamhet, antingen som biträdande rektor eller rektor. Vi ser gärna att erfarenheten har erhållits i gymnasieskolan. Erfarenhet av att arbeta med elever på introduktionsprogram och kunskaper inom det specialpedagogiska området är meriterande, liksom att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Då uppdraget innefattar kommunikation med interna och externa kontakter är god svenska i tal och skrift ett krav, liksom att du har en god kunskap om Skollagen samt andra styrdokument relaterade till uppdraget. Inom Linköpings kommun är utveckling inom digitalisering ett prioriterat område, varför kunskap och erfarenhet av att arbeta i digitala system ses som meriterande.

Rollen som rektor kan vara utmanande och det är viktigt att du är en trygg och stabil ledare med förmåga att på ett konstruktivt sätt hantera utmanande situationer. Som ledare ser vi att du är lyhörd och empatisk samt visar på ett gott omdöme. Du inspireras av att arbeta med såväl elever som medarbetare och motiveras av att göra skillnad.

Att arbeta i förändring ser du som inspirerande och du har en god förmåga att ändra ditt synsätt och förhållningssätt. I arbetet är du självständig och behåller lugnet i pressade situationer. Det är också av vikt att du bidrar med tydlighet, skapar engagemang och delaktighet bland dina medarbetare i syfte att nå skolans uppsatta mål.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan när urvalet påbörjas den 11 oktober. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11901

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Head of Quality & Airworthiness management

Teknisk chef, kommun
Läs mer Sep 12
Din roll

I rollen som Head of Quality & Airworthiness management organisation, är du BU Designs representant inom kvalitets- och luftvärdighets-frågor och arbetar aktivt tillsammans flertalet av övriga delar av affärsenheten BU Gripen.

Som chef över "Quality & Airworthiness management organisation" leder du en organisation som har ansvar för kvalitetsledning/kvalitetssäkring, luftvärdighets och luftfartsmyndighetsrelaterat arbete samt olycksutredande (Gripen samt SK 60). Detta innefattar arbete med designtillstånd/designregelverk för Gripenutveckling/verifiering samt gränssnitt mot produktion, flygprov och våra Gripen operatörer.

Du kommer fokusera på att uppnå resultat genom en laginsats och bidra till affärsenheten, BU Gipen Design, övergripande strategi genom att utveckla och omvandla strategier och strategiska mål till funktionella mål och handlingsplaner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

*

Säkerställa organisatorisk effektivitet genom gott ledarskap och vägledning för Kvalitet- & Luftvärdighetsfunktionen
*

Säkerställa att strategiska mål och kvalitetsmål omsätts i praktiken inom affärsområdet.
*

Leda och/eller stödja implementeringen av effektiva kvalitetsmetoder och uppföljningar i den dagliga verksamheten
*

Leda och koordinera kvalitetsaktiviteter i verksamheten
*

Tillhandahålla ämneskompetens och stöd inom kvalitets och luftvärdighetsområdet för affärsenheten inklusive olycksutredningskompetens
*

Kontinuerligt arbeta med, initiera och leda förbättringar och förändringsledning
*

Representera Kvalitetsfunktionen i samspel med externa och interna parterDin profil

Vi söker dig med erfarenhet av ledande roller.
Ditt agerande är ett föredöme i organisationen vad gäller ledarskap, kommunikation, affärsmässighet och leveranssäkerhet. Ditt arbete kännetecknas av engagemang, samarbete och tro på att teamet är starkare än individen. Det är viktigt att du har en accepterande inställning till andra människor oavsett vem du möter.

Det är av stor vikt att du innehar stark kommunikationsförmåga då du kommer att representera funktionen både internt och externt och du interagerar väl med både intressenter och kollegor över kulturella barriärer. Det är en självklarhet att du har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss härSom medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderandemedarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Aeronautics Kvalitets & Luftvärdighetsfunktion är idag en del av BU Designs, Business Support och består av 15 anställda. Områdets huvudansvar innefattar kvalitets- och luftvärdighetsarbetet inom ramen för designtillstånd SE.EMAR.21J.013.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

HR-ansvarig till Maskinia

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 7
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se

Nu rekryterar vi en HR-ansvarig till Maskinia i Linköping.

Vi söker nu en engagerad och erfaren HR-ansvarig som delar vår passion för att ständigt utveckla och stärka vårt företag. Som HR-ansvarig på Maskinia kommer du att ha en central roll i att forma vår arbetsplatskultur och stödja vår tillväxt genom effektivt HR arbete. Du kommer ingå i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till CEO.

Om tjänsten

Som HR-ansvarig hos Maskinia kommer du självständigt ansvara för ett brett spektrum av administrativa, operativa och strategiska HR-uppgifter och vara en nyckelperson i vårt företags framgång. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat:

- Strategisk och taktisk planering av personalbehov över tid.

- Rekrytering av framtida stjärnor till vårt team samt employer branding.

- Coaching, stöd och vägledning till våra ledare.

- Implementering och utveckling av "Maskinia Academy" för kompetensutveckling

- Lönebildning, lönestruktur och lönerevision samt stöd till löneadministratör

- Utvecklings- och lönesamtal

- On/off boarding

- Anställningsvillkor och förmåner

- Delta aktivt i utvecklingen av Maskinias kultur och värderingar.

- Delta i ledningsgruppen och projektutvecklingsarbete.

- Driva och samordna arbetsmiljöaktiviteter.

- Hantera arbetsrättsliga frågor och kontakter med fackliga parter.

- Ansvara för kvalitets- och miljöfrågor enligt ISO-standard i företaget.

Dina kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom HR eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet, gärna mer, av att arbeta självständigt med HR frågor, i en liknande roll. För att lyckas i rollen ser vi det som viktigt att du har arbetat i både små och stora organisationer. Du bör ha arbetat med arbetsrätt- och arbetsmiljöfrågor sen tidigare och har du dessutom arbetat med kvalitets- och miljöfrågor är det en merit.

För att trivas hos oss bör du som person vara prestigelös och jordnära, ha hög integritet, vara självständig med ett eget driv att lösa uppgifter och vara handlingskraftig. Du är genuint intresserad av människor, företagskultur och värdegrundsfrågor och trivs där du får vara med och påverka och arbeta nära affären.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en roll och plats där du får utvecklas, växa och göra verklig skillnad. Vi är en dynamisk organisation som tror på att investera i våra medarbetare och erbjuda utmaningar och möjligheter för personlig och professionell utveckling.

Din ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men senast den 8 oktober 2023. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Välkommen!

Sententia Rekrytering & Konsult erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och HR till privata företag och offentliga organisationer. Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat rekryteringsföretag samt auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Ansök nu

Administrativ chef till SiS ungdomshem Folåsa

Administrativ chef
Läs mer Sep 15
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Var med på vår förändringsresa. Befattningen som administrativ chef är en nyinrättad tjänst på våra institutioner runt om i Sverige. Den är ett led i att förstärka myndighetens förmåga att arbeta enhetligt, rättssäkert och effektivt och du blir en viktig del av SiS nya organisation.

Som administrativ chef har du övergripande ansvar för institutionens stödfunktioner så som institutionsövergripande HR-frågor, inklusive arbetsmiljöansvar, rekrytering och kompetensförsörjning, ekonomiadministration och redovisning, kök, fastighetsfrågor, systemadministration samt övriga administrativa uppgifter. Du ingår i institutionens ledningsgrupp, där ni tillsammans arbetar med frågor som rör hela institutionen och där du ansvarar för frågor som rör institutionens alla stödfunktioner. Du stöttar institutionschefen i den institutionsövergripande planeringen av stödfunktionernas aktiviteter. Till din hjälp har du en grupp medarbetare bland annat HR- generalist,  administratörer, kockar och fastighetstekniker. Chefsberedskap kan komma att ingå i tjänsten. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som administrativ chef har du en helhetssyn och en god förmåga att ta hänsyn till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut. Du är bra på att arbeta mot mål och fokuserar på resultat. Du samarbetar bra med andra och är lyhörd i din kommunikation.

Du ska också ha: 


• Högskoleexamen om minst 180 hp inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller annan inriktning arbetsgivaren finner lämplig
• Dokumenterad aktuell chefserfarenhet med verksamhets-, budget- och personalansvar
• Erfarenhet av att arbetat med likande frågor i en stödfunktion, t.ex. HR eller ekonomi
• Erfarenhet av arbete på statlig myndighet är meriterande.
• B-körkort.

På SiS månar vi om ett gott ledarskap. Det innebär att du som chef och ledare tar ansvar för helheten, agerar som en god förebild,  driver utveckling, främjar ett gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Läs mer om vårt ledarskap

 

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 8 oktober 2023.

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

Fackliga företrädare:

Jenny Kingstedt
Facklig företrädare ST/OFR
jenny.kingstedt@stat-inst.se
010-453 40 77


Tomas Hilding
Facklig företrädare SACO
Tomas.Hilding@stat-inst.se
0104532150

Marcus Örneståhl
Facklig företrädare SEKO
Marcus.Oernestal@stat-inst.se
010-4532119

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu