Inköpsassistent jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Upphandlingsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Maj 15
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
I rollen som upphandlingsadministratör kan bland annat följande arbetsuppgifter ingå: enklare direktupphandlingar och avrop, beställningar, förvaltning och uppföljning av ramavtal, ansvar för hemsida/sharepoint, bevakning av epostbrevlåda, uppdatering av mallar och blanketter, diarieföring, assistera i upphandlingar och uppföljningsarbete, koordinera möten och vara mötessekreterare. Vissa administrativa uppdrag från andra enheter kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som är en strukturerad adminsitratör som kan organisera ditt arbete och prioritera beroende på vilka behov som finns. Du har en hög servicekänsla i ditt arbete, både internt och externt. Du har förmåga att identifiera behov och lösningar och tar egna inititaiv i detta. Ditt arbetssätt är flexibelt och du kan koroodinera och växla mellan olika arbetsuppgifter inom ramen för ditt uppdrag. Du samarbetar mycket bra med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Vi vill att du har:


• Gymnasieexamen
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• God datorvana/systemvana

Det är meriterande om du har:


• Utbildning och/eller erfarenhet inom upphandling eller inköp
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Erfarenhet av arbete med höga krav på service och god kommunikation
• Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem eller med hemsidor

Din arbetsplats
Du kommer att arbeta inom Upphandlingsenheten på Campus Valla i Linköping, som är en del av den gemensamma förvaltningen vid LiU. Enheten har idag 11 medarbetare, som samordnar och genomför upphandlingar, ger råd, information och utbildning i upphandlingsfrågor till hela universitetet samt följer upp och förvaltar avtal och leverantörskontakter. Enheten är ett professionellt stöd inom upphandling och arbetar för att utveckla det strategiska och långsiktiga perspektivet i upphandlingsverksamheten.

Läs mer om vår verksamhet här.

Om anställningen
Vikariat heltid, till och med juli 2025 med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde
Augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Lön och förmåner
Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning.

Våra förmåner omfattar bland annat friskvård och goda semester- och pensionsvillkor. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta. Läs mer om våra förmåner för anställda här..

Fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 4 juni 2024. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.
Välkommen med din ansökan!

Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Customer Support Projects Coordinator Till SAAB I Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Mar 6
Vill du vara en del av ett väletablerat bolag som kontinuerligt strävar efter att vara i teknologins framkant? Är du serviceinriktad, nyfiken, driven och sätter kunden i fokus? Vi söker nu en engagerad medarbetare till området Sourcing & Supply Chain inom avdelningen Maintenance, Modification & Supply på SAAB Aeronautics.

OM TJÄNSTEN:

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. De ser mångfald som en tillgång och du som medarbetare får möjlighet till att ta stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen som Projects Coordinator kommer du att vara involverad i hela processen från leverans, fakturering och beställning av reservdelar. Ditt fokus kommer att vara kundens primära kontaktyta för den dagliga driften, leveransbevakning och statusrapportering kopplat till reservdelsförsäljning och komponentunderhåll för befintliga och kommande militära och civila kunder. Dem befinner oss i en spännande fas med flera nya kunder, kontrakt och projekt, vilket ställer nya krav på verksamheten och arbetssätten för att säkerställa effektivt genomförande.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

Föra dialog med kunder.
Utgöra gränssnittet mellan kund och underhållsverkstad/inköp.
Fungera som CS-representant i pågående projekt.
Analys och utveckling av flöden och arbetssätt.
Orderregistrering, leveransbevakning och rapportering.
Ta fram kostnadsförslag och offerter.
Samverkan och koordinering med våra underhållsverkstäder.
Målstyrning och effektiviseringsarbete.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en för tjänsten relevant kandidat- eller yrkeshögskoleutbildning inom logistik, inköp eller motsvarande.
Besitter ett starkt kundfokus och värdesätter samarbete och god kommunikation.
Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du:

Har god affärsförståelse.
Besitter goda kunskaper i Excel.


Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen tror vi att du är professionell i dialog med intressenter och stark i din argumentation. Vidare ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som ser samband och förstår helheten i de projekt där du är delaktig. 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos Saab. 

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Efter överenskommelse
Placering: Linköping, Tannefors
Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson, elin.samuelsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Nov 13
Vår avdelning är mitt uppe i en tillväxtfas, där vi behöver komplettera vårt team med en Inköpsadministratör. Detta är en helt ny roll i vår sektion och vi söker dig som vill vara med och skapa och utforma rollen tillsammans med oss. Är detta något som lockar dig? Ta chansen och sök rollen redan idag!

Din framtida utmaning

Du kommer att tillhöra ett mindre team om 15 personer som är en del av avdelningen Sourcing and Supply. Du välkomnas in i ett team där vi månar om och stöttar varandra, för att tillsammans skapa den bästa arbetsmiljön. Vi är ett prestigelöst och tätt samverkande team med många olika kompetenser och kunskapsområden, där vi ser att du som person själv kommer med egna initiativ och tankar för att kunna förbättra och effektivisera arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Inköpsadministratör innebär att:

* Registrera och kontrollera att nödvändiga leverantörsdata finns registrerad i affärssystemet och tillse att brister omhändertas
* Söka ut och kontrollera att nödvändiga artikeldata finns registrerad i affärssystemet och tillse att brister omhändertas
* Ansvara för administrering av leverantörsavtalsdatabasen
* Ansvara för planeringen och koordinering av leverantörsrelaterade möten, samt agerar sekreterare på vissa av mötena
* Göra nyupplägg av leverantörer i affärssystemet
* Supportera hela inköpsavdelningen med dagliga arbetsuppgifter inom inköp

Då detta är en helt ny roll kommer det finnas stora möjligheter att kunna skapa och utforma rollen utifrån eget intresse och den du är idag.

Din profil

Vi söker dig som har drivkraften och viljan att skapa, upprätthålla och utveckla goda relationer. Du är med och bidrar med förbättringsförslag både i det dagliga arbetet och på längre sikt. Du är en stark lagspelare som skapar möjligheter till teamwork. Därav ser vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga att hantera kontakter per telefon, mail och i person. Vi ser att du har en god förmåga att tillämpa ett strukturerat arbetssätt och konsekvent användande av etablerade processer och arbetsinstruktioner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

* God allmän kunskap om datorsystem
* God allmän kunskap om Microsoft-applikationer såsom Officepaketen
* Behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift

Om du är utbildad inom inköp eller logistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet, ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i något affärssystem.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Avdelningen Sourcing and Supply äger upphandlings- och relationsansvaret med leverantörerna för alla produkter, system och eftermarknadslösningar inom Saabs civila flygplan S340 och S2000 samt Airborne Early Warning projekt. Du kommer till en grupp i en stark tillväxtas, med medarbetare av olika bakgrund som gärna umgås och ha roligt på jobbet.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Inköp- och leveransplanerare, SAAB

Inköpsassistent
Läs mer Aug 16
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Sök rollen som Inköp- och leveransplanerare och bidra till vårt uppdrag.

Din roll

I rollen som inköp- och levereransplanerare är du en del av det projekt inom Gripen Support som ansvarar för materielförsörjningen till våra kunder. Affärsområdet levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Du kommer ha en helhetsbild över våra pågående leveransprojekt, och se till så att rätt material anskaffas i rätt tid. Arbetet innebär att du främst kommer säkerställa att planer för våra inköp finns framtagna och informera om status till projektet och dess intressenter.

Rollen innebär att du aktivt söker information och arbetar tillsammans med alla olika delar inom vår verksamhet exempelvis inköp, logistikutveckling, kvalitet, projektplanering och godshantering. Du kommer hantera mycket information och en stor del av arbetet sker i IFS Sherpa och Excel. Du kommer jobba nära inköp, projektledning och projektplanering.

Din profil

Rollen kräver att du är engagerad och målfokuserad vilket du kombinerar med en bra kommunikationsförmåga och en känsla för service. Du har god förmåga att planera och driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom planering eller från annan liknande tjänster. Du har erfarenhet av att jobba i ett affärssystem samt goda Excel-kunskaper.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vänta därför inte med att söka, vi vill träffa dig så snart som möjligt. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Materialplanering/lagerstyrning, SAAB

Inköpsassistent
Läs mer Jun 20
Är du systemexperten som gärna tar ansvar? Vill du ingå i planeringsgruppen som säkerställer utveckling, förbättring och leverans? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Din roll

Vi söker nu medarbetare till vår huvudplaneringsfunktion i Linköping. Gruppen består idag av fyra medarbetare som tillsammans med 13 andra planerare ansvarar för strategisk, taktisk och operativ planering. Du kommer att vara stationerad i stadsdelen Malmslätt men tjänsteresor kan förekomma till övriga två orter som planeringsfunktionen finns baserad. Vi planerar inköpsflöden och verkstadsarbete till underhållskedjan för Gripen-systemet. Våra underhållsverkstäder arbetar bland annat med mekaniska och elektroniska system för både civila och militära kunder.

Vi söker en Forecast Planning Manager som kan hantera våra integrerade system IFS10 och PTC Servigistics. Systemen samverkar bland annat för att ge inköpsförslag till operativt inköp. Rollen innebär en utvecklande samt förvaltande roll för PTC Servigistics. Arbetet omfattar även att arbeta med lagerstyrningsparametrar och lagerpåfyllningsmetoder för att säkra att materialbrist minimeras.

Rollen ger en variation av operativt support och utveckling inom området. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:

* Fånga felkörningar mellan systemen
* Kontakta användare vid ändringar/fel
* Justering av parametrar för att förbättra prestanda
* Implementering av förbättringar
* Dialog med leverantör och IT-förvaltning
* Hjälp med utbildning/kommunikation kring systemen
* Genomförande av analyser på lagersaldon, kommande behov och dylikt

Din profil

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete inom planering/logistik. Att du har goda kunskaper i Excel är ett krav och du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift eftersom vi arbetar med internationella affärer och projekt. Har du körkort för personbil kan det underlätta i arbetet.

Vi tror att du är en person som trivs i en affärsorienterad miljö och strävar aktivt mot hög servicenivå och kundtillfredsställelse genom interaktion. Du uppskattar samarbete och att ha flera olika kontakter, både inom den egna arbetsgruppen men även med andra organisationsenheter inom företaget. Att sprida entusiasm, vara lösningsorienterad och skapa engagemang hos andra människor kännetecknar din person. Du har ett starkt driv och motiveras av att få saker att hända för att nå förbättring och utveckling.

Har du erfarenhet av något av följande är det fördelaktigt:

* IFS eller liknande MRP-system
* PTC Servigistics
* Lagerstyrning, lagerpåfyllnad, materialdrivning
* Supply Chain
* Lead demand planning
*

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Inköp- och leveransplanerare, SAAB

Inköpsassistent
Läs mer Maj 4
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Sök rollen som Inköp- och leveransplanerare och bidra till vårt uppdrag.

Din roll

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

I rollen som inköp- och levereransplanerare är du en del av det projekt inom Gripen Support som ansvarar för materielförsörjningen till våra kunder. Du kommer ha en helhetsbild över våra pågående leveransprojekt, och se till så att rätt material anskaffas i rätt tid. Arbetet innebär att du främst kommer säkerställa att planer för våra inköp finns framtagna och informera om status till projektet och dess intressenter.

Rollen innebär att du aktivt söker och hanterar mycket information. Du arbetar tillsammans med alla olika delar inom vår verksamhet exempelvis inköp, logistikutveckling, kvalitet, projektplanering och godshantering. Du kommer jobba nära inköp, projektledning och projektplanering.

Din profil

Rollen kräver att du är engagerad och målfokuserad vilket du kombinerar med en bra kommunikationsförmåga och en känsla för service. Du har god förmåga att planera och driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom planering eller från annan liknande tjänster. Du har erfarenhet av att jobba i ett affärssystem samt har goda Excel-kunskaper.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vänta därför inte med att söka, vi vill träffa dig så snart som möjligt. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Materialplanering/lagerstyrning, SAAB

Inköpsassistent
Läs mer Maj 3
Är du systemexperten som gärna tar ansvar? Vill du ingå i planeringsgruppen som säkerställer utveckling, förbättring och leverans? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Din roll

Vi söker nu medarbetare till vår huvudplaneringsfunktion i Linköping. Gruppen består idag av fyra medarbetare som tillsammans med 13 andra planerare ansvarar för strategisk, taktisk och operativ planering. Du kommer att vara stationerad i stadsdelen Malmslätt men tjänsteresor kan förekomma till övriga två orter som planeringsfunktionen finns baserad. Vi planerar inköpsflöden och verkstadsarbete till underhållskedjan för Gripen-systemet. Våra underhållsverkstäder arbetar bland annat med mekaniska och elektroniska system för både civila och militära kunder.

Vi söker en Forecast Planning Manager som kan hantera våra integrerade system IFS10 och PTC Servigistics. Systemen samverkar bland annat för att ge inköpsförslag till operativt inköp. Rollen innebär en utvecklande samt förvaltande roll för PTC Servigistics. Arbetet omfattar även att arbeta med lagerstyrningsparametrar och lagerpåfyllningsmetoder för att säkra att materialbrist minimeras.

Rollen ger en variation av operativt support och utveckling inom området. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:

* Fånga felkörningar mellan systemen
* Kontakta användare vid ändringar/fel
* Justering av parametrar för att förbättra prestanda
* Implementering av förbättringar
* Dialog med leverantör och IT-förvaltning
* Hjälp med utbildning/kommunikation kring systemen
* Genomförande av analyser på lagersaldon, kommande behov och dylikt

Din profil

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete inom planering/logistik. Att du har goda kunskaper i Excel är ett krav och du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift eftersom vi arbetar med internationella affärer och projekt. Har du körkort för personbil kan det underlätta i arbetet.

Vi tror att du är en person som trivs i en affärsorienterad miljö och strävar aktivt mot hög servicenivå och kundtillfredsställelse genom interaktion. Du uppskattar samarbete och att ha flera olika kontakter, både inom den egna arbetsgruppen men även med andra organisationsenheter inom företaget. Att sprida entusiasm, vara lösningsorienterad och skapa engagemang hos andra människor kännetecknar din person. Du har ett starkt driv och motiveras av att få saker att hända för att nå förbättring och utveckling.

Har du erfarenhet av något av följande är det fördelaktigt:

* IFS eller liknande MRP-system
* PTC Servigistics
* Lagerstyrning, lagerpåfyllnad, materialdrivning
* Supply Chain
* Lead demand planning
*

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Forecast Planning Manager, Saab

Inköpsassistent
Läs mer Apr 5
Är du systemexperten som gärna tar ansvar? Vill du ingå i vår planeringsgrupp och säkerställa utveckling, förbättring och leverans? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Din roll

Vi söker nu medarbetare till vår huvudplaneringsfunktion i Linköping. Gruppen består idag av fyra medarbetare som tillsammans med 13 andra planerare ansvarar för strategisk, taktisk och operativ planering. Du kommer att vara stationerad i stadsdelen Malmslätt men tjänsteresor kan förekomma till övriga två orter som planeringsfunktionen finns baserad. Vi planerar inköpsflöden och verkstadsarbete till underhållskedjan för Gripen-systemet. Våra underhållsverkstäder arbetar bland annat med mekaniska och elektroniska system för både civila och militära kunder.

Vi söker en Forecast Planning Manager som kan hantera våra integrerade system IFS10 och PTC Servigistics. Systemen samverkar bland annat för att ge inköpsförslag till operativt inköp. Rollen innebär en utvecklande samt förvaltande roll för PTC Servigistics. Arbetet omfattar även att arbeta med lagerstyrningsparametrar och lagerpåfyllningsmetoder för att säkra att materielbrister minimeras.

Rollen ger en variation av operativt support och utveckling inom området. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:

* Fånga felkörningar mellan systemen
* Kontakta användare vid ändringar/fel
* Justering av parametrar för att förbättra prestanda
* Implementering av förbättringar
* Dialog med leverantör och IT-förvaltning
* Hjälp med utbildning/kommunikation kring systemen
* Genomförande av analyser på lagersaldon, kommande behov och dylikt

Din profil

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete inom planering/logistik. Att du har goda kunskaper i Excel är ett krav och du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift eftersom vi arbetar med internationella affärer och projekt. Har du körkort för personbil kan det underlätta i arbetet.

Vi tror att du är en person som trivs i en affärsorienterad miljö och strävar aktivt mot hög servicenivå och kundtillfredsställelse genom interaktion. Du uppskattar samarbete och att ha flera olika kontakter, både inom den egna arbetsgruppen men även med andra organisationsenheter inom företaget. Att sprida entusiasm, vara lösningsorienterad och skapa engagemang hos andra människor kännetecknar din person. Du har ett starkt driv och motiveras av att få saker att hända för att nå förbättring och utveckling.

Har du erfarenhet av något av följande är det fördelaktigt:

* IFS eller liknande MRP-system
* PTC Servigistics
* Lagerstyrning, lagerpåfyllnad, materialdrivning
* Supply Chain
* Lead demand planning
*

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Inköpsadministratör till Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Feb 22
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ”spindeln i nätet” på inköpsavdelningen.I ditt dagliga arbete använder du dig av Officepaketet och har goda kunskaper i Excel. Specialfastigheters inköpsavdelning är i en utvecklingsfas och därför kommer arbetet initialt innebära att du är drivande i arbetet att utveckla rutinerna i de system som används. Rollen bistår även övriga inköpsavdelningen i löpande administrativa uppgifter.

Du kommer även att:


•  Ta fram olika rapporter till ledning, revisorer och inköpschefen
• I viss mån arbeta med kontroll av avtalsefterlevnad
• Lägga upp och kontrollera leverantörer
• Uppdatera prisbilagor i inköpssystemet
• Se till att avtal tas om hand och arkiveras
• Föra viss statistik
• Hjälpa till med att ta fram rapporter till inköparna varje månad på inköpsspend (inköpskostnader)
• Ansvara för avdelningens gemensamma mailkorg
• Ansvara för alla förfrågningar som kommer in till avdelningen internt och från leverantörer
• Koordinera möten genom att samla in material och visa presentationer
• I arbetet ingår att hantera en rad olika system

 

Din profil
Vi söker dig som har ett utvecklat systemtänk, är strukturerad, analytisk och lägger stor vikt vid att vara noggrann. Har du tidigare erfarenhet av systemadministration, inköpsrelaterade arbetsuppgifter eller redovisning så kommer du passa i rollen.

Som person är du noggrann, nyfiken och tycker om att skapa ordning och struktur. Du behöver även vara servicemedveten och motiveras av att stötta övriga avdelningen. Därför är det en fördel om du är kommunikativ och har en god förmåga till samarbete.

Har du erfarenhet av systemet Canea så är det meriterande.

 Sista ansökningsdag är den 22:e mars 2023. 

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.

Ansök nu

inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Okt 11
Till inköpsavdelning
Inter Agenturer AB har i över 50 års tid importerat olika artiklar främst leksaker, inredningsprodukter, köksartiklar och säsongsvaror. Våra kunder består av detaljister över hela Sverige samt Finland.

Vi söker dig som är , serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du även vara välorganiserad, strukturerad och ha förmågan att hantera flera arbetsuppgifter pararellt. Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift är ett krav. Goda datakunskaper är också ett krav. Kunskaper i Microsoft Navision är meriterande. Eftersom vi är ett mindre familjeföretag är det självklart för oss att man är flexibel och har förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att kunna lösa ev. problem som dyker upp.
Arbetsuppgifter:
Korrespondens med utländska leverantörer
Instansning av artiklar
Leverantörs order
Leverantörsbevakning att leveranserna sker i tid.
Ordna med lastning av container samt samlastning
Avstämning fakturor mot orden.
Kontrollera underlag till betalningsansvarig.


Välkommen med din ansökan till oss, skicka din ansökan till anna.cocozza@interagenturer.se
Vi kommer ha löpande urval med sista datum 2022-11-10
Skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Customer Support

Inköpsassistent
Läs mer Okt 13
Din framtida utmaning

Vi behöver nu förstärka vår grupp med ytterligare en person till vårt Customer Support team på Regional Aircraft för vår civila flotta av SAAB 340 och SAAB 2000.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att hantera flödet av kundbeställningar och offerter inom våra olika affärer; reservdelar, reparenter och modifieringar. I rollen som Customer Support är du ansvarig för den dagliga kontakten med dina kunder, arbetar tillsammans med våra säljare i offertarbete samt ansvarar för att initiera orderexekvering i organisationen i samarbete med lager och inköp med flera. Till ditt stöd har du säljare och affärsansvariga som alla jobbar tätt tillsammans. I rollen som Customer Support har du en helhetsbild av flödet hela vägen från inkommande order till leverans och fakturering.

Den du är idag

Vi söker dig som trivs i en affärsorienterad miljö, aktivt strävar mot hög servicenivå och kundtillfredsställelse genom interaktion och samarbete med flera kontakter, både inom den egna gruppen samt andra organisationsenheter inom Saab.

Vidare är du social och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Du gillar att arbeta tillsammans i team och har lätt för att samarbeta. Du, tillsammans med dina kollegor, löser de olika uppgifter och utmaningar som uppstår - alltid med kunden i fokus.

Kvalifikationer:

* Minst 3-årig gymnasiekompetens
* Minst 2 års arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice eller support eller från andra roller med externa gränssnitt till exempel inköp.
* Baskunskaper i Office & Outlook
* Kunskap inom IFS är meriterande
* Flytande i svenska och engelska, både tal- och skrift


Stor vikt sätts på personlig lämplighet. Ditt engagemang och drivkraft samt ansvarstagande kommer vara vägledande och central för rollen. Du är kundorienterad och sätter alltid kunden i fokus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Customer Support and Sales på Regional Aircraft, är en del av avdelningen Special Mission & Regional Aircraft under affärsenhet Aviation Services inom Aeronautics vars uppdrag är att tillse att den civila flottan av SAAB340 och SAAB2000 försörjs med de reservdelar, reparenter, aktuella moderniseringar och uppgraderingar, teknisk support samt teknisk information som våra kunder efterfrågar. Vi erhåller också de produkter och tekniska lösningar som krävs ur ett tillståndsperspektiv och tar därigenom vårt ansvar som OEM och TC-hållare.

Tillsammans är vi 13 personer i teamet i Tannefors som har daglig kontakt med våra kunder och operatörer och vi verkar tätt tillsammans med våra kollegor på USA kontoret som ansvarar för den amerikanska marknaden.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista utsatta datum.

Välkommen med din ansökan!

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Ansök nu

Customer Support Representative

Inköpsassistent
Läs mer Okt 12
Now we are looking for a service oriented Customer Support Representative to manage world wide customer repairs & spares and on-going business providing a high level of International communication.

Your role

You will be part of an expanding international support team ensuring our customers optimal life cycle availability on Saab special mission aircraft products. You will handle repair / spare part requests, compiling and supplying tenders, coordination of technical inquiries, warranties monitoring and invoicing. You will participate in customer relations activities both in and outside Sweden.

Customer Support is an essential role of the interface with our customers and Saab local operations. You will actively communicate with both customers, Program Management, Sourcing and Sales.

The tasks will vary in both complexity and scope and we will together set your individual development plan according to your earlier experiences and interests.

Your profile

You are a Team player with an interest of sharing knowledge and experiences with colleagues and our customer. You are energetic with the ability to make things happen and to handle several cases in parallel.

You are striving to identify possibilities, challenges and ways to be more effective and you act on them. You communicate well in both Swedish and English, verbally and in writing.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

What you will be part of

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 18,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer, more sustainable and more equitable world.

Business area Surveillance offers world-leading sensor technology in monitoring and decision support to protect against threats. The portfolio covers airborne, ground-based and naval radar, electronic warfare, C4I solutions, aviation systems and cyber security. Operations are conducted in Sweden, the United States, the UK, Australia, Germany, South Africa, the United Arab Emirates, Denmark and Finland.

Business Unit Radar Solutions is a business unit within Surveillance globally; Sweden, USA, UAE, Saudi Arabia, Pakistan and UK. Radar Solutions provides airborne, ground-based and naval radar solutions. The business unit has a strong presence in the global defence and security markets, a close relationship with customers and rewarding international collaborations.

Airborne Solution, one of the Product Units within Surveillance, is now in an intensive phase with several ongoing delivery projects and marketing activities for future business. We deliver Airborne Surveillance with a life cycle perspective. Our business aims to establish and support the customer capability to operate and maintain systems like GlobalEye.

Does the job catch your interest? Apply! Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement. Observe that we will accept your application in either Swedish or English.

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Junior inköpare till SGS

Inköpsassistent
Läs mer Aug 9
Om företaget

SGS, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en junior inköpare för ett uppdrag på heltid i ca 3 månader med start omgående.Din roll

Som junior inköpare tillhör du den mindre avdelningen Inköp och logistik. Du jobbar från kontoret i Linköping och arbetstiderna är kontorstider med viss flex. Ditt fokus i rollen kommer att ligga på problemlösning vid bland annat leveranser och transporter som av olika anledningar är försenade, detta gäller transporter via flyg, båt och lastbil. Du säkerställer då var en transport är, när den kan tänkas komma fram och uppdaterar informationen i systemet med en ny leveransplan. I rollen ingår också att hitta nya leverantörer/grossister och andra kreativa lösningar för att säkerställa att personalen på SGS har det material som krävs för sitt arbete då det ofta kan vara slut.

Som junior inköpare har du många olika kontaktytor, både via mail och telefon, med både svensk- och engelsktalande grossister, transportörer och företag. Vid behov krävs löpande och kontinuerlig kontakt med vissa leverantörer för att få rätt och uppdaterad information samt för att säkerställa att leveransen faktiskt går i lås. SGS genomförde för en tid sedan även ett större systembyte och i samband med det kommer det även ingå en del utbildning gällande arbetssätt och rutiner i rollen.

Din profil

Vi söker sig som har en universitets- eller YH-examen inom inköp alternativt logistik och någon form av praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta kan vara från praktik, sommarjobb eller tidigare arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du även kan kommunicera på danska eller norska. Du bör även ha en god datavana, främst i Excel, och har du tidigare erfarenhet av arbete i Oracle är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Då du har många olika kontaktytor är du också samarbetsvillig och anpassningsbar men även flexibel då du ibland kommer att behöva ställa om utifrån nya förutsättningar och situationer. Vidare är du analytiskt lagd, ordningsam, kvalitetsmedveten och resultatfokuserad. Du trivs i en öppen och stöttande företagskultur där teamwork och prestigelöshet är A och O.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Karlsson på telefonnummer +46 760 19 49 00. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Sommarjobba som administrativ assistent!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 21
Är du på jakt efter en sysselsättning i sommar, där du får möjlighet att arbeta med administrativa arbetsuppgifter i en varierande roll? Är du dessutom noggrann och strukturerad? Då är detta en tjänst för dig! Sök redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Inter Agenturer AB är en importgrossist med brett sortiment av bland annat leksaker, presentartiklar, tavlor och säsongsartiklar. Nu söker vi för Inter Agenturers räkning en administrativ assistent som kommer stötta upp under semesterperioden. Du kommer att ingå i ett team av 10 personer och arbeta på deras kontor i Linköping. I arbetet förväntas du finnas behjälplig vid olika typer av behov – men främst inom inköp och logistik. Vid uppdragsstart kommer du få en gedigen introduktion, för att sedan arbeta självständigt under perioden 20/6-20/7.

#

#

Du erbjuds


* Ett sommarjobb där du får ta dig an varierade arbetsuppgifter
* Meriterande erfarenhet av att arbeta med inköp och logistik


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Bokning av containrar
- Inläggning av artiklar i affärssystemet Navision
- Skicka tullpapper till speditörerna

VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, eftersom det används i det dagliga arbetet
- Har en avklarad gymnasieutbildning

Det är meriterande om du har:


* Tidigare arbetat i affärssysemet Navision
* Tidigare arbetat i excell
* Tidigare arbetslivserfarenhet av administration, logistik, inköp eller liknande


Vi ser gärna att du är:


* Noggrann
* Orädd
* Självgående
* Strukturerad


#

#

Övrig information


* Start: 1/6 för upplärning, för att sedan arbeta självständigt mellan perioden 20/6-20/7
* Omfattning: Heltid, 8-17
* Placering: Linköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Semestervikarie till inköpsavdelning

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Inter Agenturer AB har i över 50 års tid importerat olika artiklar främst leksaker, inredningsprodukter, köksartiklar och säsongsvaror. Våra kunder består av detaljister över hela Sverige samt Finland.
Vi söker dig som är , serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du även vara välorganiserad, strukturerad och ha förmågan att hantera flera arbetsuppgifter pararellt. Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift är ett krav. Goda datakunskaper är också ett krav. Kunskaper i Microsoft Navision är meriterande. Eftersom vi är ett mindre familjeföretag är det självklart för oss att man är flexibel och har förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att kunna lösa ev. problem som dyker upp.
Arbetsuppgifter: Korrespondens med utländska leverantörer. Instansning av artiklar. Leverantörs order. Leverantörsbevakning att leveranserna sker i tid. Ordna med lastning av container samt samlastning. Avstämning fakturor mot orden. Kontrollera underlag till betalningsansvarig.
Vi kommer ha löpande urval med sista datum 2022-06-01. Skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Apr 26
Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunders livsmedels- och drickvattensproduktion. Till SGS i Linköping söker vi nu en inköpsassistent för ett sommarjobb med möjlighet till att jobba heltid i två månader efter avslutat sommarjobb.Din roll

I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen Inköp och Logistik där du stöttar upp dina kollegor med administrativa uppgifter kopplat till inköpsprocessen. Rollen är bred då du jobbar med allt från upphandling, artiklar och olika leverantörer. Start för tjänsten är i början på juni och du arbetar heltid fram till mitten/slutet av augusti. Det finns även möjlighet att efter avslutat sommarjobb fortsätta att jobba heltid i ca två månader. Arbetstiderna är kontorstider och du jobbar vardagar.

Som inköpsassistent har du en bred och varierad roll och mycket kan också hända snabbt, därav bör du vara beredd på att snabbt behöva byt fokus och prioritera om. I rollen går du bland annat igenom lagervaror för att stämma av lagersaldo då vissa produkter alltid måste finnas inne. Då SGS använder samma produkter som vården, det vill säga pipetter, pipettspetsar, rör och övriga plastkärl, kan det ibland vara brist på varor och du kan i och med det få ta beslut om andra möjliga leverantörer eller ta ställning till vad som faktiskt ska finnas i lager överhuvudtaget. Du har också kontakt med leverantörer, både nationellt och internationellt, och hanterar då förseningar reklamationsärenden och övriga felleveranser. Utöver detta är du också ett stöd för beställare och kollegor i Sverige, Norge och Danmark då SGS är en Skandinavisk inköpsorganisation. Slutligen har du också till viss del ett operativt arbete där du tar emot och går igenom orderläggningar och säkerställer att de är korrekta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Hantera orders/ärenden i system och säkerställa att de är korrekta
- Gå igenom lagerstatus och lagersaldo
- Lägga nya beställningar på produkter
- Hitta alternativa leverantörer
- Intern och extern kontakt på svenska och engelska (kollegor, leverantörer, beställare, chaufförer)


Din profil

Vi söker dig som studerar på universitets- eller YH-nivå med en inriktning mot inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Du kan även ha en naturvetenskaplig gymnasieutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och nu vara redo för att hoppa på en spännande roll på SGS! Ett krav för tjänsten är att du obehindrat kommunicerar både på svenska och engelska i båda tal och skrift samt att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel. Behärskar du norska eller danska i tal och skrift är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är självständig, initiativrik och nyfiken. Du har en administrativ ådra och arbetar strukturerad och systematiskt. Då du i denna roll har en hel del olika kontaktytor både internt och extern är det av stor vikt att du är kommunikativ och framåt, du vågar ställa frågor och är även analytisk och granskande när du undersöker förseningar eller alternativa leverantörer. Vidare har du lätt för att ställa om och byta fokus när det krävs och du har en förmåga att snabbt kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elin Karlsson. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

Taktisk Inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Feb 14
Drivs du av att göra affärer och skapa goda relationer med interna och externa kontakter?
Då har vi en spännande roll att erbjuda dig. Som taktisk Inköpare kommer dina arbetsuppgifter kretsa kring intagning av offert, orderläggning och leveransbevakning samt utveckla och optimera vår leverantörsbas. Då vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet kommer du även att medverka i aktiviteter med syfte att förbättra kvalitet, tillgänglighet samt kostnadsreducering. Du kommer även medverka för att företaget har en helhetsbild gällande inköpens olika områden, från avtalshantering, beställning till fakturering kund.
Du kommer att arbete i ett internationellt tillväxtföretag där du får agera självständigt och med eget ansvar, men även som en lagspelare i sammanhanget. Vår leverantörsbas finns både i Sverige och globalt.
Arbetet sker i stor utsträckning tvärfunktionellt vilket innebär nära samarbete med kundservice, marknad, produktion, kvalitet och utveckling. Vår nuvarande Inköpare skall gå på föräldraledigt ett år så vi söker dig som vill ta över hennes arbetsuppgifter under hennes frånvaro.

Ansök nu

Inköpsassistent till Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Jan 19
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av inköp? Är du noggrann, serviceinriktad och kommunikativ? Då kan det vara dig vi söker! Till innovativ kund i Linköping söker vi nu en inköpsassistent.


Som inköpsassistent kommer du arbeta med det administrativa delarna inom inköpsprocessen. Du kommer lägga inköpsorder, agera support till beställare vid frågor kring inköpsorder, inköpssystemet och offerter. Du administrerar uppläggning av nya leverantörer och hanterar inkommande frågor kring fakturor från både interna och externa parter. Låter det som något för dig? Läs mer om rollens ansvarsområden nedan och sök tjänsten idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Till rollen som inköpsassistent kommer du ansvara för administrativa arbetsuppgifter relaterat till inköpsprocessen, såsom:
Lägga inköpsorder
Support till beställarna vid frågor kring inköpsorder, orderflödet, inköpssystemet, offerter
Ha kontakter med leverantörer relaterat till inköpsorder
Administrativa uppgifter relaterat till uppläggning av nya leverantörer och i gränssnittet mellan ekonomiavdelningen och inköp.
Hantera inkommande frågor kring fakturor (både från leverantörer och från leverantörsreskontra).


Arbetstider
Heltid, 100%. 
Ort: Linköping
Uppdraget avser starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Gärna redan från 2022-02-01. Uppdraget sträcker sig till en början fram till 2022-06-30, med chans till förlängning.  

Kvalifikationer
Till rollen som inköpsassistent söker vi dig som har: 
Erfarenhet av att arbeta med operativa uppgifter inom inköp, såsom att lägga inköpsorder och administration relaterat till detta
Erfarenhet från att arbeta i inköpssystem 
Gymnasieutbildning
Du har en hög administrativ förmåga. Är noggrann, serviceinriktad och kan kommunicera väl på svenska och engelska i tal & skrift. 

Det är meriterande men inget krav om du även har vana att arbeta i en supportfunktion eller utbildning inom inköp. Då samverkan sker med ekonomiavdelningen är det ett plus om du har arbetat med administration på ekonomifunktion.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-01-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alice Lindell, alice.lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Student inom koordination/administration till SGS

Inköpsassistent
Läs mer Apr 30
SGS, tidigare SYNLAB, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en student som kan jobba 50 % och stötta upp inom administration, inköp och koordinering.Om tjänsten:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry men sedan jobbar som konsult på SGS. Du erbjuds ett kontrakt på ca 50 % där du också har en annan huvudsaklig sysselsättning och anställningen sträcker sig fram till början av september.

Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om SGS eller rollen ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Clevry.com). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Dina arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen inköp och logistik där du stöttar upp dina kollegor med enklare administrativa uppgifter. Då avdelningen framöver ska göra ett systembyte kommer du till en början förbereda och jobba med själva synkroniseringen samt se till att viktig information flyttas över. Du kan också komma att stötta kollegor som behöver åtkomst i systemet och visa dem olika funktioner. I rollen ingår det också att kontakta leverantörer för att säkerställa att de har material i lager som SGS behöver för sin analysverksamhet.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: ca 50 %

Tidsperiod: Start omgående fram till början på juli, därefter semester i tre veckor för att sedan komma tillbaka och jobba halvtid fram till början på september.

Arbetstider: 08:00 - 17:00Din profil:

Vi söker dig som studerar på universitets- eller YH-nivå med en inriktning mot inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Du kan också ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ha möjlighet att jobba 50 %, men då krävs också en annan huvudsaklig sysselsättning. Ett krav för tjänsten är också god data- samt systemvana och att du kan arbeta obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är självständig, initiativrik och nyfiken. Du har en administrativ ådra och ett öga för detaljer då arbetet ibland kan kräva lite detektivarbete i och med att hitta rätt material hos olika leverantörer. Vidare tror vi också att du har lätt för att samarbeta med andra, är ödmjuk men också prestigelös.Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Ansök nu

Junior inköpare till SGS!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 4
Om företaget:

SGS, tidigare SYNLAB, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en junior inköpare för ett uppdrag på heltid i ca 3 - 4 månader med start i augusti.Om tjänsten:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan jobba som konsult på SGS. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller SGS till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@clevry.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

Som junior inköpare tillhör du den mindre avdelningen inköp och logistik. Ditt fokus i rollen kommer att ligga på problemlösning vid bland annat leveranser och beställningar av material som av olika anledningar är försenade eller tillfälligt slut. Du säkerställer då var en transport är, när den kan tänkas komma fram och uppdaterar informationen i system. I rollen ingår då också att hitta nya leverantörer eller kreativa lösningar för att säkerställa att personal på SGS har det material som krävs för arbetet. I rollen har du många olika kontaktytor, både via mail och telefon, med både svensk- och engelsktalande grossister, transportörer och företag. SGS kommer under sommaren att göra ett systembyte och i och med det kan det också innefatta en del arbete med att säkerställa att information stämmer överens och har integrerats ordentligt.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid, 100 %Din profil:

Vi söker sig som har en YH-examen inom inköp och någon form av praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta kan vara från praktik, sommarjobb eller tidigare arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du även kan kommunicera på danska eller norska. Du bör även ha en god datavana, främst i Excell, och har du tidigare erfarenhet av arbete i Oracle är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Då du har många olika kontaktytor är du också samarbetsvillig och anpassningsbar men även flexibel då du ibland kommer att behöva ställa om utifrån nya förutsättningar och situationer. Vidare är du analytiskt lagd, ordningsam, kvalitetsmedveten och resultatfokuserad.Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss via mail. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till SAAB!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Inköpsassistent sökes till SAAB!


OM FÖRETAGET
Saab AB, tidigare Svenska Aeroplan Aktiebolaget, är ett svenskt företag med huvudsaklig inriktning mot högteknologi inom försvarsindustri, civil säkerhet samt luftfart. Företaget fokuserar på tre strategiska områden: försvars- och säkerhetslösningar, system och produkter samt aeronautik.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Syftet med rollen som Inköpsassistent är att skapa en stödfunktion till våra inköpare i vardagen. Målet är att avlasta dem avseende nedanstående delar i inköpsarbetet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av, men är inte begränsade till:
- Hämta in artikeldata från andra funktioner inom SAAB samt från externa leverantörer.
- Uppdatera och underhålla vårt affärssystem med korrekt artikel- och leverantörsdata.
- Hämta in information i samband med leverantörsgodkännanden i dialog med externa leverantörer.
- Upprätta leverantörsgodkännanden samt till dessa tillhörande dokumentation.
- Arbeta med utskick/mottagande av exportkontrollerad dokumentation till/från våra leverantörer.
- Övriga administrativa inköpsaktiviteter.
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad och har en mycket god social kompetens för att kunna jobba med såväl interna som externa kontakter.
Du har en positiv inställning tillsammans med en hög ansvarskänsla för ditt arbete. Du gillar att ha god struktur och ordning- och reda i ditt arbete.
Att samarbeta och att kunna stötta dina kollegor är en självklarhet för dig och du har en mycket god drivkraft och en initiativförmåga i ditt arbete.
Skallkrav:
- Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
- Mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
- God kunskap i Office-paketet
Meriterande:
- Erfarenhet av inköpsarbete
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande och tillsättning kan ske snarast!
Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
0722–845896
elin.nors@framtiden.com

Ansök nu

Inköpsadministratör till Saab!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet för dig med sinne för ordning & reda och en stor portion drivkraft. Syftet med rollen som Inköpsadministratör är att skapa en stödfunktion till våra inköpare i vardagen. Målet är att avlasta dem avseende nedanstående delar i inköpsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av, men är inte begränsade till:

• Hämta in artikeldata från andra funktioner inom Saab samt från externa leverantörer
• Upprätta leverantörsgodkännanden samt till dessa tillhörande dokumentation
• Arbeta med utskick/mottagande av exportkontrollerad dokumentation till/från våra leverantörer
• Övriga administrativa inköpsaktiviteter

Din profil
För att du ska trivas i denna roll så bör du vara social och serviceinriktad och ha en positiv inställning till ovisshet. Du bör också tycka om att arbeta i en varierande roll där du själv har ett stort ansvar till att samla på dig arbetsuppgifter och lösa dem. Med ett stort engagemang och driv så kommer du långt i denna tjänst.

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office och ha erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då start är så snart som möjligt. Detta är initialt ett konsultuppdrag på ett år.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Ansök nu

Inköpsadministratör till Saab

Inköpsassistent
Läs mer Maj 14
Jobbeskrivning
Har du tidigare jobbat med inköp eller är nyexaminerad inköpare eller närliggande eftergymnasial utbildning?
Nu har du chansen att söka en spännande tjänst där du har möjlighet att bygga på din erfarenhet i en stor organisation. Jobbet är för dig med sinne för ordning & reda samt en stor drivkraft och en vilja att utvecklas.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rollen som inköpsadministratör innebär att agera som en stödfunktion till inköparna i vardagen. Målet är att avlasta dem avseende nedanstående delar i inköpsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• Hämta in artikeldata från andra funktioner inom Saab samt från externa leverantörer
• Uppdatera och underhålla vårt affärssystem med korrekt artikel- och leverantörsdata
• Hämta in information i samband med leverantörsgodkännanden i dialog med externa leverantörer
• Upprätta leverantörsgodkännanden samt till dessa tillhörande dokumentation
• Arbeta med utskick/mottagande av exportkontrollerad dokumentation till/från våra leverantörer
• Övriga administrativa inköpsaktiviteter

Personliga egenskaper
Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet från exempelvis inköp. Du har goda språkkunskaper i svenska såväl som engelska och är van att arbeta i MS Office.
Du har god social kompetens för att kunna jobba med såväl interna som externa kontakter. Ditt arbete präglas av god struktur, ordning och samarbetsförmåga. Vidare värdesätter vi drivkraft och initiativförmåga och ser gärna att du trivs med att ge service och stötta kollegor.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Inköpsadministratör till SAAB!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Har du arbetar ett par år med inköp alternativt är nyexaminerad inköpare eller närliggande eftergymnasial utbildning? Då har du nu chansen att utvecklas i rollen och bygga på din erfarenhet i en stor och spännande organisation. Jobbet är för dig med sinne för ordning & reda samt en stor drivkraft och en vilja att utvecklas.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att ansöka!

Om tjänsten
Rollen som inköpsadministratör innebär att agera som en stödfunktion till inköparna i vardagen. Målet är att avlasta dem avseende nedanstående delar i inköpsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• Hämta in artikeldata från andra funktioner inom Saab samt från externa leverantörer
• Uppdatera och underhålla vårt affärssystem med korrekt artikel- och leverantörsdata
• Hämta in information i samband med leverantörsgodkännanden i dialog med externa leverantörer
• Upprätta leverantörsgodkännanden samt till dessa tillhörande dokumentation
• Arbeta med utskick/mottagande av exportkontrollerad dokumentation till/från våra leverantörer • Övriga administrativa inköpsaktiviteter

Du blir en del av Support and Services som bland annat har eftermarknadsansvar för Gripen. Rollen ligger under avdelning Sourcing and Supply som består av strategiskt- och operativt inköp, supply chain specialister och distributionscenter. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vem är du?
Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet från exempelvis inköp. Du har goda språkkunskaper i svenska såväl som engelska och är van att arbeta i MS Office. Även vana att arbeta i andra affärssystem är meriterande. För att axla rollen ser vi även att du har god social kompetens för att kunna jobba med såväl interna som externa kontakter. Du arbetar med mycket god struktur, ordning och samarbetsförmåga. Vidare värdesätter vi drivkraft och initiativförmåga och ser gärna att du trivs med att ge service och stötta kollegor.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Asset Manager(inköpsadministratör) till Ericsson!

Inköpsassistent
Läs mer Feb 24
Om tjänsten
Som Asset Manager kommer du i ett globalt team att driva igenom investeringsbegäran och följa upp leveranser så att interna kunder får sina produkter. Du kommer förbereda beställningar och offerter, supportera inköpsavdelningen samt agera mellanhand mellan beställare, fabriker samt andra parter, både interna såväl som externa.
Du kommer också att ansvara för ärendehantering (tickets) från interna beställare, specificerade med korrekt inköp gentemot en global inköpsorganisation.

Vidare kommer du att överse pågående leveranser, informera berörda projekt om status samt på kontinuerlig basis hantera medföljande administration.

I din roll som Asset Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administrera inköp
- Analys och uppföljning
- Kontinuerligt arbete i olika affärssystem såsom SAP, Equipman och Ericsson Buyer

Tjänsten som Asset Manager är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperiod är till årsskiftet med chans till förlängning.

Om dig
Du besitter minst en relevant utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller liknande arbetsuppgifter. Du behöver inte ha någon direkt teknisk kunskap men gärna intresse av att arbeta i en teknisk organisation.
Arbetet kräver att du arbetar strukturerat och är noggrann. Du bör trivas med operativa uppgifter samt besitta viljan av att arbeta med förbättringar då Ericsson ständigt försöker att förbättra och tydliggöra sina processer.
Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska och engelska både i tal och skrift, då du har kontakt med företagets anställda över hela världen.

Vana av att använda Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook) är ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem sedan tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna inom inköp
- Kunskap och arbetslivserfarenhet av att arbeta strukturerat och konstruktivt
- Utpräglade kommunikativa egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Tove Bohlin via Adecco 010 – 173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Administration, Inköp

Ansök nu

Inköpsassistent till kund i Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Okt 13
Har du tidigare arbetat med supportärenden i inköps- och ärendehanteringssystem och vill få möjlighet att jobba i en internationell koncern? Till kund i Linköping söker vi nu en erfaren Inköpsassistent för ett längre konsultuppdrag med önskar start så snart som möjligt. Uppdraget förväntas initialt pågå fram till sista juli, med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan idag!

Om tjänsten
I rollen som inköpsassistent kommer du att tillhöra ett härligt team på inköpsavdelningen där du kommer stötta upp inköparna i deras vardagliga arbete. Du kommer att ansvara för att lämna och bevaka inköpsordrar enligt standardiserade inköpsavtal och administrerar inköpsrutiner. Vidare kommer du att sköta leveransbevakning och utför andra administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller inköp och flera års erfarenhet av administrationstjänster med arbete i komplexa system. Har du tidigare erfarenhet av webbutveckling är detta meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har ett lösningsorienterat förhållningsätt. Du kommer att ingå i ett team och ha många kontakter så väl internt som externt så vi ser därför att du har god kommunikativ förmåga på så väl svenska som engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Inköpsassistent till kund i Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Apr 2
Har du tidigare arbetat med administration och inköp och känner dig redo för nästa utmaning? Till kund i Linköping söker vi nu en inköpsassistent med önskad start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas initialt pågå fram till slutet av juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som inköpsassistent kommer främst att du arbeta med att lämna och bevakar inköpsordrar enligt standardiserade inköpsavtal. Vidare kommer rollen att innebära administrering gällande inköpsrutiner och du kommer ansvara för leveransbevakning. Du kommer att ingå i ett tema och bistå i administrationen av supportärenden i inköpssystem och ärendehanteringssystem.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av administrativa tjänster. Har du tidigare arbetat i en supportfunktion är detta meriterande. Vi ser att du trivs med ett högt tempo, kan ta dig an nya arbetssituationer och har en förmåga att uppfatta helheten. Vidare är du kommunikativ, initiativtagande och strukturerad i ditt arbete. Du talar och skriver obehindrat på så väl svenska som engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Administratör till roll inom tillgångsplanering!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 17
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
Till våran etablerade och välkända kund i Linköping söker vi nu en resurs till avdelningen Asset Management.

Du kommer här får arbeta i en administrativ roll i ett trevligt team! Avdelningen finansiellt planerar och hanterar företagets tillgångar och resurser, så kallade "assets". Trivs du att arbeta administrativt, planerande och uppföljande i en större teknisk organisation? Då kan detta vara tjänsten för dig!Arbetsuppgifter
Finansiell planering och hantering av assets
Granska offerter och förbereda inför inköp
Administrativt förbereda dokument som krävs för skeppning och leverans
Leveransbevaka samt följa upp att ni fått vad som beställts
Mycket internkommunikation med team gällande inköpsfrågor samt med godsmottagningen

Kvalifikationer
Erfarenhet av affärssystemet SAP eller liknande system
Administrativ bakgrund eller utbildning kanske inom inköp, spedition eller logistik.
Bra kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker med företagets anställda över hela världen.
Vana att arbeta i Officepaketet (word, excel, power point, outlook)

Som person är du kommunikativ och har inga problem att arbeta med olika människor. Du trivs med att ha en stor kontaktyta och att samarbeta med olika team för att driva arbetet framåt. Arbetet kräver att du arbetar strukturerat och är noggrann samt att du har förmåga att parallellt kan arbeta med flera olika uppgifter.

Villkor
Uppdraget börjar under en viss tid som uthurning från Q Bemanning & Rekrytering till vårt kundföretag. Efter en tids uthyrning är tanken att du får en direkt anställning hos kund.

Vi läser ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum- sök idag!

Vänligen skicka din CV i Word-format.

Ansök nu

Extrajobb som inköpsassistent på SYNLAB

Inköpsassistent
Läs mer Nov 8
Är du student med inriktning på ekonomi och har fått upp ögonen för inköp? I denna tjänst får du möjligheten till ett administrativt extrajobb bara ett stenkast från campus i Linköping. Vi söker nu en inköpsassistent som har möjlighet att arbeta två halvdagar i veckan under ett par månader framåt, med möjlighet till både referenser för framtiden och en förlängning till sommaren.

OM TJÄNSTEN
SYNLABs huvudkontor i Sverige ligger i Linköping och här ansvarar man för inköp och logistik för hela landet. Avdelningen har just nu en hög arbetsbelastning och behöver därför avlastning ca två halvdagar i veckan t.o.m. mars. På måndagar och onsdagar skickas alla beställningar vilket gör att det dagarna efter, tisdagar och torsdagar, finns mycket administrativt arbete kopplat till ordererkännanden. Förutom dessa dagar är det ofta mycket att göra runt den 25e i månaden, då all fakturering sker och till dess måste allt vara omhändertaget gjort i systemet.

Vi söker nu därför dig som studerar mot ekonomi och vill ha ett extrajobb där du får samla på dig praktisk administrativ erfarenhet samt få en insyn i hur arbetet på en inköpsavdelning kan se ut. Här får du chansen att visa framfötterna och det finns möjlighet till att bli förlängd eller kanske redan nu säkra sommarjobbet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Inköpsarbete där man arbetar med inköp av förbrukningsmaterial, kemikalier, provrör mm.


* Läsa igenom och stämma av ordererkännanden i IFS
* Ha kontakt med kundservice och säljare på företaget gällande leverans och kundärenden
* Hantera enklare uppgifter kring logistik så som att uppdatera listor och skapa fakturaunderlag.


VI SÖKER DIG SOM
* Studerande på en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning och har minst ett år kvar på dina studier


* Har ett flexibelt schema i skolan som tillåter att du jobbar halvdag, förmiddag eller eftermiddag, tisdag och torsdag i veckorna
* Har god datorvana och kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har tidigare arbetslivserfarenhet, har du tidigare arbetat mot inköp eller inom redovisning är det meriterande.


Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Serviceinriktad.


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Två halvdagar i veckan, tisdagar och torsdagar.
* Placering: Linköping, nära Campus Valla.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SYNLABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SYNLAB är ett företag och varumärke som redan finns i 35 länder på 4 kontinenter. 20 000 medarbetare utför under samma namn 500 miljoner analyser varje år. SYNLAB-koncernen innebär global styrka med lokalt fokus för att ge kunden ett ännu mer konkurrenskraftigt utbud av högkvalitativa analyser och tjänster.

Ansök nu

Upphandlingsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Feb 21
Upphandlingsassistent
Som upphandlingsassistent arbetar du hos en offentlig aktör i Linköping med inköpsnära frågor. Du kommer ta emot och genomföra beställningar, hantera avtalsförlängningar och ha kontakt med företrädare för kundens verksamhet och leverantörer.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Randstad på heltid med start 1/3 och t.om 26/5 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning


• Ta emot och genomföra beställningar (oftast flera samtidigt).
• Göra kompletteringar och uppföljningar av order.
• Vara behjälplig i upphandlingsprocessen.
• Hantera avtalsförlängningar, direktupphandlingar samt registerunderhåll inklusive prisjusteringar.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du har minst en YH-utbildning inom inköp eller motsvarande. Du har goda it-kunskaper och kan obehindrat navigera i office-paketet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap i TendSign.

Som person är du serviceinriktad och professionell i ditt bemötande och gillar att ha kontakt med människor. Du är driven, vågar ta för dig och är inte rädd för att testa nya saker. Du är ansvarstagande och noggrann.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-03-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: Kontakta Philip Malm, philip.malm@randstad.se

Ansök nu

Upphandlingsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Feb 4
Upphandlingsassistent
Upphandlingsassistent i Linköping

Som upphandlingsassistent arbetar du hos en offentlig aktör i Linköping med inköpsnära frågor. Du kommer ta emot och genomföra beställningar, hantera avtalsförlängningar och ha kontakt med företrädare för kundens verksamhet och leverantörer.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Randstad på heltid med start 1/3 och t.om 26/5 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning


• Ta emot och genomföra beställningar (oftast flera samtidigt).
• Göra kompletteringar och uppföljningar av order.
• Vara behjälplig i upphandlingsprocessen.
• Hantera avtalsförlängningar, direktupphandlingar samt registerunderhåll inklusive prisjusteringar.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du har minst en YH-utbildning inom inköp eller motsvarande. Du har goda it-kunskaper och kan obehindrat navigera i office-paketet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap i TendSign.

Som person är du serviceinriktad och professionell i ditt bemötande och gillar att ha kontakt med människor. Du är driven, vågar ta för dig och är inte rädd för att testa nya saker. Du är ansvarstagande och noggrann.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-02-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Philip Malm. philip.malm@randstad.se .

Ansök nu

Orderläggare , Centrum för verksamhetsstöd och utveckling

Inköpsassistent
Läs mer Jan 7
Centrum för verksamhetsstöd och utveckling inom Region Östergötland ansvarar för regionens samtliga upphandlingar av varor, utrustning, tjänster och entreprenader för hälso- och sjukvård, tandvård, IT-verksamheten och fastigheter. Verksamheten är en konsultativ, strategisk resurs för hela Region Östergötland i inköp- och upphandlingsfrågor. Den totala upphandlingsvolymen är cirka tre miljarder kronor per år.

Vi söker nu en ansvarstagande och serviceinriktad orderläggare till vår inköpsverksamhet inom Region Östergötland.

Arbetsbeskrivning
I rollen som orderläggare arbetar du med operativ orderläggning genom att bistå våra verksamheter med att beställa hem varor och tjänster i regionens affärssystem. I arbetet ingår även uppföljning av felaktiga fakturor och hantering av kundtjänstärenden för inkommande inköps- och avtalsfrågor.

Arbetet innefattar många olika kontaktytor (både internt inom regionen och med externa leverantörer) via e-post och telefon vilket kräver en mycket god serviceförmåga och förmåga att självständigt kunna prioritera sitt eget arbete och arbetsuppgifter efter varje unik situation.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har minst en 2-årig eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, ekonomi, logistik, IT eller motsvarande, gärna i kombination med tidigare yrkeserfarenhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Unit4 Business World (Agresso) samt har erfarenhet att arbeta med arbetsuppgifterna som beskrivs enligt ovan.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, serviceinriktad och har en problemlösande förmåga. Vi förväntar oss att du har mycket god samarbetsförmåga och är intresserad av att bidra till utveckling av Region Östergötlands inköpsarbete.

Anställning och information
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% och tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att inledas med provanställning. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Benita Schoultz, 010-103 04 07, benita.schoultz@regionostergotland.se

Fackliga företrädare:
Vision: Bernadett Brink, 010-103 62 75.SACO: Håkan Hultberg, 010- 103 05 19.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 24 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansök nu

Inköpsassistent / leveransbevakare omgående tillsättning , långsiktigt fokus

Inköpsassistent
Läs mer Nov 20
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

För kunds räkning söker vi en inköpsassistent för omgående tillsättning.

Behovet är initialt fram till sista januari 2019 men vi ser möjligheter att arbeta kvar hos kund på lång sikt.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram inköpsbehov i affärssystemet, orderläggning av inköp samt leveransbevaka. Därtill ska du utifrån interna prognoser även sammanställa kommande behov och kommunicera med företagets olika leverantörer.

Då inköpen sker gentemot både svensktalande och engelsktalande länder behöver du behärska båda dessa språk i tal och skrift.

Du är driven, har god kommunikativ förmåga och har sinne för "affärer". Vidare har du god kunskap i administrativa inköpssystem och datavana överlag.

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men är du junior inköpare, tex. precis klar med studierna, kan du ha tillräckligt med erfarenhet för denna roll. 

Erforderlig utbilning, exempelvis KY-utbildning eller motsvarande inriktning inköp.

Villkor
Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag hos vårt spännande företag. Tjänsten kommer tillsättas omgående och så snart vi funnit rätt kandidat. Vi rekommenderar därför att du är snabb med din ansökan. Vi kommer vid intervjuer att berätta mer om det aktuella kundföretaget och du kommer få möjlighet att ställa frågor innan du presenteras för kundföretaget. Fram till dess behandlar vi din ansökan  konfidentiellt.Välkommen att söka tjänsten!

Vänligen skicka din CV i Word-format.

Ansök nu

Produktspecialist Hemdekoration

Inköpsassistent
Läs mer Okt 30
Rollen som Produktspecialist Hemdekoration innebär att vara delaktig i produktutvecklingsarbete samt att vara ett administrativt stöd till produktchefen i det dagliga arbetet. Det innefattar artikelunderhåll, orderhantering, produkttestning, kvalitetskontroll, provhantering samt övrigt administrativt arbete. Utöver det agerar du kundsupport och tekniskt säljstöd till våra varuhus samt kundservice, vilket bland annat kan vara ärenden kring reklamation, garanti och produktfrågor. Till vår katalog är du som Produktspecialist behjälplig med fotoarrangemang och katalogmaterial för produktområdet.

För att klara av rollen som Produktspecialist Hemdekoration är det en förutsättning att du har intresse för hemdekoration, inredning och design.
Du är en person som gillar högt arbetstempo och har en stark drivkraft. Hantera olika typer av frågor och hålla många bollar i luften igång samtidigt är en nödvändighet och vi ser att du är strukturerad, ordningsam och stresstålig. Likaväl som du är bra på att samarbeta, är du även självständig och kan ta eget ansvar.
Du har en god datorvana och behärskar Office paketet. Externa kontakter kräver goda tal- och skrivkunskaper i engelska.
Att utbilda andra är du inte främmande för och kundvård och service är inget nytt för dig. Vi värdesätter din detaljhandelsvana!
Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med ansvar för produktutveckling, grafisk produktion, IT och administrativ service åt Biltema varuhusen.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Jun 3
Nu finns möjlgheten för dig som vill testa på att arbeta som Inköpsassistent.

Om företaget
Om Group Procurement: Saabs koncerninköp, Group Procurement, ansvarar i huvudsak för
upphandling av varor och tjänster som betecknas som icke produktingående (IP) såsom exempelvis resor, inredning,
konsulter IS/IT och fastighetsprojekt m.m.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen tillsammans med övriga kollegor se till att vardagliga operativa nköpssysslor fortlöper och hjälper till att hålla hög servicegrad jämtemot verksamheten. Du förväntas självständigtkunna hantera enklare förfrågningar/inköpsrekvisitioner från verksamheten. Förfrågan ska sedan tilldelas en redan utsedd leverantörsbas, offertsvar ska hanteras & slutligen orderlägga mot vald leverantör, allt enligt väldefinerade underlag och vid behov i samråd med taktiska & strategiska inköpare.Din profil
Erfarenhet av administrativa sysslor är meriterande men inget krav. Vi tror du är noggrann, har skinn på näsan och är en "doer".
att lyckas i rollen som inköpsassistent hos Group Procurement bör du vara drivande & nyfiken, kunna hantera många interna och externa kontakter samtidigt. Du söker svar på frågor som dyker upp så väl muntligen som i skriven form. Du är inte rädd för att be om hjälp samtidigt som du inser vikten av progress. Ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och du kan snabbt greppa ett nytt affärssystem samt förstå de underliggande styrande faktorerna & Saabs interna processer.Ansökningsförfarande
Är du intresserad av en tjänst som Inköpsassistent på Saab och känner att du vill få en första kontakt med Saab? Skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor var vänlig att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke, patrik.funke@skill.se alt. 013-32 94 22.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Ansök nu

Vikariat för föräldraledighet

Inköpsassistent
Läs mer Apr 19
Vi söker dig som är intresserad av:

• Ett vikariat till projektinköp för nybyggnation av bostäder och samhällsfastigheter på vårt huvudkontor i Linköping.
• Du kommer ha nära kontakt till dina kollegor både på inköpsavdelningen och ute på byggarbetsplatserna.
• I tjänsten kommer du bland annat hantera upprättande och utskick av förfrågningar, granskning av anbud, administration, avrop, avtalsskrivning samt uppföljning av leveranser.


Du som söker har en utbildning inom inköp, bygg/fastighet eller annan likvärdig kompetens. Datorvana inom Outlook, Word och Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs då tjänsten innebär daglig kommunikation med både svenska och utländska kontakter. Som person bör du gilla att arbeta självständigt såväl som i grupp, ha lätt för att lära och tycker att ett högt tempo med snabba växlingar är spännande och just något som passar dig!

Botrygg bygger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter såsom äldreboenden, gruppboenden, förskolor och skolor. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro. Idag omfattas fastighetsbeståndet av mer än 93 fastigheter med ca 2600 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Byggnationen sker i egen regi och producerar ca 600 lägenheter/år. Botrygg har 460 anställda och omsätter ca 1 300 Mkr. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Ansök nu

Manpower söker rekryterare för uppdrag på Saab i Linköping

Inköpsassistent
Läs mer Apr 17
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Nu söker Manpower en studerande inom inköp och logistik för uppdrag som inköpsassistent hos Woodeye. För detta uppdrag är det ett krav att du ska vara studerande och ha minst ett år kvar av dina studier. Uppdraget är på deltid.

WoodEye AB är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande träindustri. Framgången är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av egna produktserier. Ursprunget finns i forskningen kring datorbaserad bildbehandling vid Linköpings universitet .

Som inköpsassistent på Woodeye kommer din arbetsuppgift huvudsakligen att vara att skapa en ny struktur på företagets lager. Det rör sig bland annat om bättre uppmärkning och att att lägga om lagerplatser enligt ordernummer. Arbetet är självständigt och du förväntas att bedriva arbetet på egen hand.

Som person är du initiativrik och självgående, har ett driv och kan fatta egna beslut.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska.

Det är bra om du har körkort men det är inte ett krav.

Start:

Omgående

Ansökan:

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på "ansök" länken. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Observera den korta ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Har du frågor så är du välkommen att kontakta konsultchef Charlotte Persson via mail på:

Ansök nu

Semestervikariat inköp

Inköpsassistent
Läs mer Mar 2
Vi söker dig som är intresserad av:

• Ett vikariat till projektinköp för nybyggnation av bostäder och samhällsfastigheter på vårt huvudkontor i Linköping.
• Du kommer ha nära kontakt till dina kollegor både på inköpsavdelningen och ute på byggarbetsplatserna.
• I tjänsten kommer du bland annat hantera upprättande och utskick av förfrågningar, granskning av anbud, administration, avrop, avtalsskrivning samt uppföljning av leveranser.


Du som söker har en utbildning inom inköp, bygg/fastighet eller annan likvärdig kompetens. Datorvana inom Outlook, Word och Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs då tjänsten innebär daglig kommunikation med både svenska och utländska kontakter. Som person bör du gilla att arbeta självständigt såväl som i grupp, ha lätt för att lära och tycker att ett högt tempo med snabba växlingar är spännande och just något som passar dig!

Botrygg bygger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter såsom äldreboenden, gruppboenden, förskolor och skolor. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro. Idag omfattas fastighetsbeståndet av mer än 93 fastigheter med ca 2600 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Byggnationen sker i egen regi och producerar ca 600 lägenheter/år. Botrygg har 460 anställda och omsätter ca 1 300 Mkr. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Ansök nu