AT-läkare jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som AT-läkare i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

AT-läkare, Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Sep 11
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring.

Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhuset. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka, därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Din tjänstgöring är fördelad mellan centrala och västra länsdelarna. Kompetensutveckling ges i form av ett utbildningsprogram för AT, regelbunden kliniknära utbildning, gemensamma seminariedagar för länets alla AT-läkare samt en utbildningspott på 15 000 kronor. Du kan även få möjlighet till ”prova på”-forskning samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/Arbetsplats-Region-Ostergotland/AT-och-ST/AT-i-Ostergotland/1-Valkommen-till-AT-i-Linkoipng-och-Motala/).

Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar: forskar-AT, pedagogisk AT och psykiatri-AT på båda sjukhusen.Forskar-AT
Forskar-AT innebär att läkare som gör allmäntjänstgöring (AT) kan kombinera den vanliga kliniska allmäntjänstgöringen med upp till 6 månaders forskning på LiU. Utöver att vara behörig för allmäntjänstgöring är en aktiv forskningsverksamhet vid LiU en förutsättning för att erhålla forskar-AT. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/Arbetsplats-Region-Ostergotland/AT-och-ST/AT-i-Ostergotland/Forskar-AT-USLiM/), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.Pedagogisk AT
Inom ramen för pedagogisk AT genomför AT-läkaren ett eget förbättringsarbete samt fördjupar sig i patientpedagogik, studentpedagogik och pedagogiskt ledarskap. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/Arbetsplats-Region-Ostergotland/AT-och-ST/AT-i-Ostergotland/Pedagogisk-AT1/).Psykiatri-AT
Psykiatri-AT ger möjlighet till fördjupning inom psykiatri genom bland annat valfria placeringar inom barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Ansökan om detta sker efter påbörjad AT. För mer information (https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/Arbetsplats-Region-Ostergotland/AT-och-ST/AT-i-Ostergotland/Psykiatri-AT/).Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.Information om rekryteringsprocessen
Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i januari 2024 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under vecka 40 och vecka 41. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju. Referenser ska lämnas före innan eventuell intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 3-6 oktober och den 9-11 oktober. Besked ges i slutet av vecka 41.

Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

AT-läkare, Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Sep 12
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring.

Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhusets. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka, därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Kompetensutveckling ges i form av ett utbildnings-program för AT, regelbunden kliniknära utbildning, gemensamma seminariedagar för länets alla AT-läkare samt en utbildningspott på 15 000 kronor. Du kan även få möjlighet till ”prova på”-forskning samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/AT-och-ST/AT-hos-oss/AT-i-Linkoping-och-Motala/).

Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar: forskar-AT, pedagogisk AT och psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Forskar-AT
Forskar-AT innebär att läkare som gör allmäntjänstgöring (AT) kan kombinera den vanliga kliniska allmäntjänstgöringen med upp till 6 månaders forskning på LiU. Utöver att vara behörig för allmäntjänstgöring är en aktiv forskningsverksamhet vid LiU en förutsättning för att erhålla forskar-AT. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/AT-och-ST/AT-hos-oss/Forskar-AT/), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk AT
Inom ramen för pedagogisk AT genomför AT-läkaren ett eget förbättringsarbete samt fördjupar sig i patientpedagogik, studentpedagogik och pedagogiskt ledarskap. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/AT-och-ST/AT-hos-oss/Pedagogisk-AT/).

Psykiatri-AT
Psykiatri-AT ger möjlighet till fördjupning inom psykiatri genom bland annat valfria placeringar inom barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Ansökan om detta sker efter påbörjad AT. För mer information (https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/AT-och-ST/AT-hos-oss/Psykiatri-AT/).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författnings-kunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Information om rekryteringsprocessen
Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i juni 2022 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under vecka 40 och vecka 41. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju, vi tar referenser innan eventuell intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 5-7 oktober och den 10-12 oktober. Besked i slutet av vecka 41.

Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Underläkare till Vårdcentralen Valla

AT-läkare
Läs mer Apr 20
Vårdcentralen Valla ligger i Ebbepark i centrala Linköping.

Våra drygt 17000 listade har en spridd åldersfördelning. På vårdcentralen finns förutom läkarmottagning och barnavårdscentral en rad specialistmottagningar inklusive samtalsmottagning. I lokalerna finns också apotek och provtagning. Vårdcentralen har ett undervisningsuppdrag och tar emot studenter från alla vårdutbildningar.

Vi är cirka 55 medarbetare som trivs ihop och arbetar tillsammans för ett professionellt omhändertagande av våra patienter.

Arbetsbeskrivning
Som underläkare hos oss träffar du patienter med nya besvär och akuta symtom men också våra patienter som kommer för kontroll av kroniska sjukdomar. Du jobbar självständigt men har alltid en bakjour eller andra kollegor till hjälp i det dagliga arbetet. Du har schemalagd handledningstid varje vecka med erfaren kollega.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad läkare och har viss erfarenhet av svensk primärvård. Du är också välkommen att söka innan legitimation om du har läkarexamen och ett intresse för allmänmedicin.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och är engagerad i ditt arbete. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift. Du har god kommunikationsförmåga gentemot patienter och medarbetare. Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

AT-läkare, Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Sep 7
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring. Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhusets. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka följt av två veckor på vårdcentral tillsammans med din huvudhandledare. Därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Kompetensutveckling ges som heldagsutbildning varannan vecka, regelbunden kliniknära utbildning och en utbildningspott på 15 000 kronor samt gemensamma seminariedagar för länets alla AT-läkare. Du kan även få möjlighet till ”Prova på forskning” samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Vi satsar på gemensamma utrymmen för studier och socialt umgänge, strukturerad gruppintroduktion och gemensamt utbildningsprogram. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (HÄR). Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar; Forskar-AT, Pedagogisk-AT och Psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Forskar-AT
Forskar-AT innebär att läkare som gör allmäntjänstgöring (AT) kan kombinera den vanliga kliniska allmäntjänstgöringen med upp till 6 månaders forskning på LiU. Utöver att vara behörig för allmäntjänstgöring, är en aktiv forskningsverksamhet vid LiU en förutsättning för att erhålla forskar-AT. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (HÄR), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk-AT
Vi tillsätter två pedagogiska AT-block, med 2,5 månad pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska konceptet. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (HÄR).

Psykiatri-AT
Du har möjlighet att under två till tre månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar. För mer information (HÄR).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Samordnare/adminchef Ellinor Ström 010 1037396.
AT-studierektorerna Hanna Pelling, Roy Saado, Lina Gabrielsson, Gabriella Pihl nås via regionens växel, 010-103 00 00.
Facklig företrädare för SYLF är Per Lind, per.lind@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 september 2020. Sista ansökan för forskar AT är den 24 september 2020. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i januari 2021 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Ange kontaktuppgifter till minst två referenser i webformuläret när du ansöker. Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under v. 40 och v. 41. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 30/9 – 2/10 och den 5/10 -6/10. Besked i slutet av vecka 41.

Ansök nu

AT-läkare, Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Sep 9
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring. Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhuset. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka följt av två veckor på vårdcentral tillsammans med din huvudhandledare. Därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Kompetensutveckling ges som heldagsutbildning varannan vecka, regelbunden kliniknära utbildning och en utbildningspott på 15 000 kronor samt gemensamma seminariedagar för länets alla AT-läkare. Du kan även få möjlighet till ”Prova på forskning” samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Vi satsar på gemensamma utrymmen för studier och socialt umgänge, strukturerad gruppintroduktion och gemensamt utbildningsprogram. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (HÄR).

Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar; Forskar-AT, Pedagogisk-AT och Psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Forskar-AT
Forskar-AT innebär att läkare som gör allmäntjänstgöring (AT) kan kombinera den vanliga kliniska allmäntjänstgöringen med upp till 6 månaders forskning på LiU. Utöver att vara behörig för allmäntjänstgöring, är en aktiv forskningsverksamhet vid LiU en förutsättning för att erhålla forskar-AT. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (HÄR), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk-AT
Vi tillsätter två pedagogiska AT-block, med 2,5 månad pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska konceptet. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (HÄR).

Psykiatri-AT
Du har möjlighet att under två till tre månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar. För mer information (HÄR).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Administrativ chef Ellinor Ström, 010-103 73 96.
HR-konsult, Cathrin Eklund, 072-236 84 83.
Facklig företrädare för SYLF är Bashir Tajik, Bashir.Edwardsson.Tajik@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 29 september 2019. Sista ansökan för forskar AT är den 26 september 2019. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i januari 2020 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Ange kontaktuppgifter till minst två referenser i webformuläret när du ansöker. Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under v. 40 och v. 41. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 2-4 oktober och den 7-8 oktober. Besked i slutet av vecka 41.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Region Östergötland

Ansök nu

AT - läkare , Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Feb 11
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring. Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhuset. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka följt av två veckor på vårdcentral tillsammans med din huvudhandledare. Därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Kompetensutveckling ges som heldagsutbildning varje månad, regelbunden kliniknära utbildning, seminarier, UGL, samtalsmetodik och flera andra utbildningsinsatser. Du kan även få möjlighet till ”Prova på forskning” samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Vi satsar på gemensamma utrymmen för studier och socialt umgänge, strukturerad gruppintroduktion och gemensamt utbildningsprogram. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (HÄR).

Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar; Forskar-AT, Pedagogisk-AT och Psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Forskar-AT
Har du forskningsmeriter kan vi erbjuda forskar-AT, 18 månaders klinisk tjänstgöring och 3-6 månaders forskningstid. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (HÄR), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk-AT
Vi tillsätter två pedagogiska AT-block, med 2,5 månad pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska konceptet se vår hemsida. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (HÄR)

Psykiatri-AT
Du har möjlighet att under två till tre månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar. För mer information (HÄR).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Administrativ chef Ellinor Ström, 010-103 73 96.
HR-konsult, Cathrin Eklund, 072-236 84 83.
Facklig företrädare för SYLF är Bashir Tajik, Bashir.Edwardsson.Tajik@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 mars 2019. Sista ansökan för forskar AT är den 28 februari 2019. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i juni 2019 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Ange kontaktuppgifter till minst två referenser i webformuläret när du ansöker. Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under v. 10 och v. 11. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 6-8 mars och den 11-12 mars. Besked i slutet av vecka 11.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Region Östergötland

Ansök nu

AT - läkare , Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Sep 10
För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig en personlig och professionell AT-tjänstgöring. Därför erbjuder vi en AT som kombinerar det mindre sjukhusets alla fördelar med det högspecialiserade universitetssjukhuset. Vår ambition är att du ska trivas och utvecklas för att stanna och bli en av oss, därför står din kompetensutveckling i centrum. Vi har dessutom akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Vi bygger en sjukvård för framtiden – vill du vara med?

Vi erbjuder i grunden tre olika AT:
Kombinerad tjänstgöring på Universitetssjukhuset i Linköping (US) och på Lasarettet i Motala (LiM)
Några AT-block med tjänstgöring i Motala (med kirurgiplacering i Linköping)
Några AT-block med tjänstgöring enbart i Linköping

Vi har även tre uppskattade AT-inriktningar; Forskar-AT, Pedagogisk-AT, och Psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en gemensam introduktionsvecka följt av två veckor på vårdcentral tillsammans med din huvudhandledare. Därefter slutenvårdsplaceringar som inleds med kliniknära introduktion till varje placering. Kompetensutveckling ges som heldagsutbildning varje månad, regelbunden kliniknära utbildning, seminarier, UGL, samtalsmetodik och flera andra utbildningsinsatser. Du kan även få möjlighet till ”Prova på forskning” samt att vara basgruppshandledare för läkarstudenter. Vi satsar på gemensamma utrymmen för studier och socialt umgänge, strukturerad gruppintroduktion och gemensamt utbildningsprogram. Läs gärna mer om vår AT-tjänstgöring (HÄR)

Forskar-AT
Har du forskningsmeriter kan vi erbjuda forskar-AT, 18 månaders klinisk tjänstgöring och 3-6 månaders forskningstid. Gällande vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (HÄR), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk-AT
Vi tillsätter två pedagogiska AT-block, med 2,5 månad pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska konceptet se vår hemsida. När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan. För mer information (HÄR)

Psykiatri-AT
Du har möjlighet att under två till tre månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar. För mer information (HÄR).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att genomföra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap. Erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och/eller annan yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är stabil och har god självinsikt. Du behöver ett gott omdöme och förmåga att fatta beslut. Du är lätt att samarbeta med, har en god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
 
Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. Majoriteten av AT-block utgörs av kombinerad tjänstgöring i Linköping och i Motala. Vi erbjuder även enstaka AT-block enbart i Linköping alternativt Motala (förutom del av kirurgiplaceringen som då sker i Linköping). Vid en eventuell anställning som AT-läkare kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Administrativ chef Ellinor Ström, 010-103 73 96.
HR-konsult, Cathrin Eklund, 072-236 84 83.
Facklig företrädare för SYLF är Bashir Tajik, Bashir.Edwardsson.Tajik@regionostergotland.se

Ansökan
Vi tar emot samtliga ansökningar i denna annons (HÄR).

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018. Sista ansökan för forskar AT är den 27 september 2018. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Komplett ansökan innehåller bifogat CV och personligt brev, kopia på läkarexamen eller SoS godkännande (vid examen i januari 2019 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande). Ange kontaktuppgifter till minst två referenser i webformuläret när du ansöker. Notera att särskilda dokument ska bifogas vid pedagogisk- och forskar-AT, se respektive område ovan. Intyg på godkänd språknivå Svenska C1 ska bifogas, om aktuellt.

Rekryteringsprocessen sker skyndsamt under v. 40 och v. 41. I samband med ansökningstidens utgång kallar vi till intervju. Anställningsintervjuer genomförs den 3-5 oktober och den 8-9 oktober. Besked i slutet av vecka 41.

Ansök nu

AT - läkare , Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala

AT-läkare
Läs mer Feb 12
Välkommen med din ansökan till en personlig och professionellt kombinerad AT-tjänstgöring på Universitetssjukhuset i Linköping som fick silvermedalj för bästa sjukhus i sin klass 2017 och på Motala lasarett där 100 % rekommenderar sin AT ** (Dagens medicin 2017 och SYLFS- AT ranking 2017)

Vi erbjuder tre olika AT:


• Kombinerad tjänstgöring på Universitetssjukhuset i Linköping (US) och på Lasarettet i Motala (LiM)
• Några AT-block med tjänstgöring i Motala (med kirurgiplacering i Linköping)
• Några AT-block med tjänstgöring enbart i Linköping

Vi har även tre uppskattade special AT som tilläggsval, pedagogisk-AT, forskar-AT och psykiatri-AT på båda sjukhusen.

Här får du tre månaders akutsjukvårdsblock inom landets största och mest välutvecklade akutläkarorganisation. Strukturerad gruppintroduktion och gemensamt utbildningsprogram bidrar till god gemenskap och samhörighet.

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med en introduktionsvecka, sedan följer två veckor på vårdcentral där du och din huvudhandledare kan etablera kontakt. Därefter slutenvårdsplaceringar med introduktion till varje klinikplacering. Kompetensutveckling ges som heldagsutbildning varje månad, regelbunden kliniknära utbildning, seminarier, UGL och andra utvalda kurser. Du kan få möjlighet att vara basgruppshandledare för läkarstudenter.

Forskar-AT
Har du forskningsmeriter kan vi erbjuda forskar-AT, 18 månaders klinisk tjänstgöring och tre till sex månaders forskningstid. För vidare information om vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida (klicka på länken), där kan du även läsa om vilka dokument som ska bifogas ansökan.

Pedagogisk-AT
Vi tillsätter två pedagogiska AT-block, med 2,5 månad pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska koncept som lärs ut och praktiseras inom Region Östergötland, för mer information se vår hemsida (klicka på länken). När du söker pedagogisk AT ska du bifoga ett dokument, med tydlig motivering och målsättning för din ansökan.

Psykiatri-AT
Du har möjlighet att under två till tre månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar, för mer information se vår hemsida (klicka på länken).

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att göra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen genomgången Svensk samhälls- och författningskunskap.

Vi värderar erfarenhet från läkarvikariat, andra relevanta utbildningar, forskning, lokal förankring och annan yrkeserfarenhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är mogen och engagerad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har gott omdöme och har förmåga att fatta beslut. Du har god förmåga till ledarskap, helhetssyn och vill bidra till utveckling av verksamheten.

Referenser
Referenser önskas i första hand från läkarvikariat men även andra referenser accepteras. Ange två referenser och gärna referensbrev i din ansökan, viktigt med noggranna kontaktuppgifter med direktnummer eftersom vi eventuellt kontaktar dem innan intervju.

Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. Det är fyra intag varje år. Majoriteten av AT-block kommer utgöras av kombinerad tjänstgöring på Universitetssjukhuset i Linköping och på Lasarettet i Motala. Vi erbjuder även AT-block med tjänstgöring enbart i Linköping eller med tjänstgöring enbart i Motala (förutom del av kirurgiplaceringen som då sker i Linköping). Du kan markera de AT-block som du är intresserad av i inledande frågor i din ansökan.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
AT-samordnare Ellinor Ström, 010-103 73 96.
HR-konsult Lena Hoffmann, 010-103 05 41.

Facklig företrädare för SYLF är Hanna Pelling, 010-103 00 00. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är söndagen den 4 mars 2018. Sista ansökan för forskar AT är den 28 februari 2018. Rekrytering under vecka 10 och vecka 11 (intervjuer 7-9 mars samt 12-13 mars) och besked i slutet av vecka 11. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Examensbevis ska bifogas ansökan alternativt SoS godkännande. (Vid examen januari 2018 kompletteras ansökan vid eventuellt erbjudande.) Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansök nu