Vårdbiträde jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Vårdbiträde i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Undersköterska/Vårdbiträde, Timanställd, Gåsens vårdboende, Norlandia

Vårdbiträde
Läs mer Nov 22
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu efter timanställda undersköterskor och vårdbiträden till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu sommarvikarier, såväl deltid som heltid, till våra vårdboenden. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.

- Arabiska är meriterande


Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Möjligheten till allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning på sikt. Flera vårdanställda har vid ett eller annat tillfälle börjat som timvikarie och har med tid gått vidare på mer stadiga anställningsformer. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information

- Omfattning: Bokning i enlighet med RAM-avtal (timanställning)
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vårdbiträde - Bli en del av oss!

Vårdbiträde
Läs mer Aug 11
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Vikingstad/Nykil söker nu vikarierande omvårdnadspersonal som vill arbeta i hemtjänsten samt Vårdboende.

Vi söker dig som vill vara en del av ett fantastiskt team av medarbetare som vill vara med och utveckla verksamhetenBeskrivning av tjänstenVi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B (beroende på segment/tjänst)
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Timvikarier välkomnas till framtidens vård och omsorg i hemmet

Vårdbiträde
Läs mer Nov 19
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni utökar sin verksamhet i Linköping under våren 2023. Vi får då ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst i området City Syd. Det innebär också att vi tar över driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp och ansvarar för hemsjukvården i de geografiska områdena runt dessa. Det ser vi fram emot!  

I denna utökning behöver vi dig som vill arbeta timmar hos oss.  Vi ser att du är  en engagerad och omtänksam person, gärna med erfarenhet av äldreomsorg eller annat omsorgsarbete. Vi välkomnar dig redan nu till vår befintliga verksamhet i Tannefors. Det finns även goda möjligheter till ett sommarvikariat om du skulle vara intresserad av det. 

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss ansvarar du för att ge en god och trygg omsorg och vård. Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt för att kunna uppmuntra individen till ett aktivt liv. Du kommer att arbeta, dokumentera och rapportera enligt gällande riktlinjer samt lagstiftning, i arbetet ingår även delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal.

Bräcke diakoni är en lärande organisation där vi delar kunskap med varandra, delger goda exempel men även lär av misstag. Ledarskapet präglas av tillit, utvecklingsfokus, ansvar samt ordning och reda. Vi eftersträvar reflektion med kollegor varje vecka och vi har minst två planeringsdagar per år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år och ser gärna att du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Du har ett stort engagemang för människor och intresse för demenssjukdomar, är flexibel och ansvarstagande. En viktig arbetsuppgift är att ta tillvara på och stärka den boendes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt. Ett positivt bemötande är en självklarhet för dig. Körkort är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en timanställning med god möjligheter till ett vikariat över sommaren.  Vi hoppas kunna möta dina önskemål om arbetstidens förläggning.

Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.   

Välkommen med din ansökan!  

Möta några av din framtida kollegor som arbetar på Bräcke diakoni i Linköping idag:  https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkc

Ansök nu

Vårdbiträde till hemtjänsten i Tannefors eller Ryd

Vårdbiträde
Läs mer Nov 22
Om Leanlink
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Vi är just nu i en förändringsprocess där vi ställer om till områdesbaserad vård och omsorg där Leanlink tar över Tannefors och Ryds hemtjänst från 2023-05-01. Linköpings kommun är först ut med denna satsning som syftar till ett helhetsansvar där hemtjänst, hemsjukvård, hemrehabilitering och biståndsbedömning sker inom det geografiska området. Detta möjliggör en förstärkt vårdkedja för den enskilde samtidigt som du som vårdbiträde får mer tid hos de individer som är i behov av vård och omsorg istället för att transportera dig till dem. Vi vill gärna ha med dig på resan!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi flera nya kollegor som vill bli en del av vår arbetsgrupp till antingen Tannefors eller Ryds hemtjänst. Du har möjlighet att själv önska verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiderna är förlagda till antingen dag, kväll och helg alternativt nattetid där kvällspass kan förekomma. 

Hos oss får du arbeta med att ge god service, skapa fina relationer och bidra till höjd livskvalitet för den enskilde. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra medborgare i behov av stöd, vård och omsorg. I tjänsten som vårdbiträde ingår omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp med att duscha, på- och avklädnad, städa, tvätta och promenader. Det kan bli aktuellt att utföra vissa medicinska arbetsuppgifter efter delegering av sjuksköterska. Inför din arbetsdag läser du i vårt dokumentationssystem Treserva för att vara uppdaterad vad som har hänt sedan du senast arbetade och avslutar även dagen med att själv dokumentera händelser under dagen. Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. Vill du vara en del av detta?

Din arbetsplats
Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare samt vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.     

Tannefors hemtjänst: Tannefors Trygghetsboende ligger centralt placerat i Tannefors med närhet till Linköpings innerstad. Trygghetsboendet består av 36 lägenheter, en restaurang och en träffpunkt där det anordnas aktiviteter de flesta dagarna i veckan. I huset finns personallokaler för både undersköterskor, vårdbiträden, legitimerad personal och verksamhetschef. Hemtjänsten utgår från dessa lokaler och du transporterar dig med cykel, bil eller genom att gå beroende på avståndet. 

Ryds hemtjänst: Ryds hemtjänst har ett trygghetsboende med 29 lägenheter, en fritidsverksamhet och en restaurang. Hemtjänsten utgår från trygghetsboendet när du ska ta dig hem till någon av de 130 individer som är i behov av din hjälp vilket sker med cykel, bil eller till fots. 

Du som söker
Vi söker dig som har en godkänd avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete eller praktik inom vård, stöd och omsorg. Det är meriterande om du har en vårdbiträdesutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem. Att kunna cykla är ett krav. Det är meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Vi kan erbjuda dig ett förmånligt kollektivavtal med Kommunal gällande exempelvis OB-ersättning. Därtill erbjuder vi dig 2800 kronor i friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer i AB 20 i lydelse fr. o. m. 2022-01-01 eller HÖK 20 Kommunal.

Vi ser gärna att du börjar hos oss innan 2023-05-01 då vi innan dess vill ge dig de bästa förutsättningarna för att bli en del av denna nytänkande satsning!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 10

Ref. nr: 10438

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Centrala Attendo Duvan - Extrajobb/sommarjobb - Vårdbiträde/undersköterska!

Vårdbiträde
Läs mer Jun 7
Välkommen till en lustfylld arbetsplats!

Attendo Duvan är ett centralt äldreboende med stadens butiker och caféer som närmaste granne och Stångån runt hörnet. Här finns 95 lägenheter fördelat på 4 våningsplan. Vi har 72 lägenheter med inriktning somatisk vård och 23 lägenheter avsedda för personer med demensdiagnos.

Beskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att hjälpa våra boende med personlig omvårdnad.
Det är meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning med erfarenhet av omvårdnadsarbetet. Plus i kanten om du tidigare har arbetet inom äldreomsorgen tidigare.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentations i journalsystem.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).
Du ska ha fyllt 18 år.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra äldre. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans göra denna sommaren till den bästa!

Ansök nu

Hagalunds vårdboende i Linköping söker personer till natt och dag/kväll,...

Vårdbiträde
Läs mer Maj 13
Bli en del av vårt team

Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget i Linköping i ett bostadsområde med mycket grönområden och promenadstråk i närheten. Äldreboendet består av 44 lägenheter varav 4 lägenheter är parboende fördelade på fyra avdelningar. Tre avdelningar har somatisk inriktning och en avdelning är för personer med demenssjukdom. Vårt mål är att skapa en lugn, trivsam miljö för våra boende och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi dig som är undersköterska/vårdbiträde med ett stort intresse för äldreomsorg. Tycker du om att vara en del av ett team som innefattar flera yrkeskategorier så kan detta vara något för dig.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker flera personer som har viss erfarenhet av vårdarbete och kan jobba som timvikarier men även gå på längre vikariat. Vi söker personer som kan jobba både natt och dag/kväll.

Stor vikt läggs vid erfarenhet av dokumentation i journalsystem, kommunikation, bemötande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med dina kollegor och vill skapa värde för de boende och deras anhöriga. Du är flexibel, samarbetsvillig och ansvarsfull i din arbetsroll. Du finner det stimulerande att arbeta i team med kollegor och sjuksköterskor och tillsammans skapa en god äldrevård.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

SOMMARVIKARIER till flera äldreboenden i LINKÖPING

Vårdbiträde
Läs mer Maj 10
Vi söker flera vikarier till olika äldreboenden i Linköping. vi kör intervjuer löpande så passa på att skicka din ansökan redan idag.

Vårt mål är att skapa en lugn, trivsam miljö för våra kunder och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Vi söker nu en undersköterskor och vårdbiträden som har både intresse och kunskap om att arbeta med äldre.

Anställning kan börja omgående och chanser finns för att få sommarjobb under juni, juli och augusti.

Beskrivning av tjänsten

Som vikarie ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

Personlig omvårdnad och omsorg

Att tillvarata brukarens egna resurser

Dokumentation enligt SoL/HSL (Treserva)

Medicin utdelning

Kompetenser:

Du som söker behärskar det svenska språket mycket väl i både skrift och tal.

Vi söker i första hand dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning är inget krav men meriterande.
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen


- Vi kan också tänka oss dig som är vårdbiträde med erfarenhet från vården.
- Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

-

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Vårdbiträde - Persisktalande kvinnlig personal

Vårdbiträde
Läs mer Apr 28
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker nu efter ett vårdbiträde med inriktning persisktalande och av kvinnligt kön. Tjänsten är förlagd på Överstens trygghetsboende i Linköping.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker efter en kvinnlig persisktalande personal som kan uppfylla särskilda personers behov av omsorg och omvårdnad. Goda språkfärdigheter i svenska är ett krav. Tidigare erfarenhet inom vårdyrket är meriterande, men ej ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Attendo Ryd söker tim- och sommarvikarier!

Vårdbiträde
Läs mer Apr 7
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Våra tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra och kunderna. Attendo Hemtjänst Ryd utför hemtjänst på uppdrag av Linköpings kommun veckans alla dagar, dygnet runt. Vi utgår från Ryd Servicehus, Tannefors och Översten med hela kommunen som vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten
I hemtjänst arbetar du med service och omvårdnad i individens egna hem. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och som motiveras av att arbeta med individens behov i centrum. Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning/erfarenhet)
- Erfarenhet från hemtjänst är meriterande
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B meriterande men inget krav
- Vaccinerad mot covid-19 (minst 2 doser)
- Kunna cykla är ett krav
Vi söker dig som kan arbeta hela sommaren, som kan börja arbeta på timmar/schema redan nu.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Attendo Ryd söker tim- och sommarvikarier!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 30
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Våra tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra och kunderna. Attendo Hemtjänst Ryd utför hemtjänst på uppdrag av Linköpings kommun veckans alla dagar, dygnet runt. Vi utgår från Ryd Servicehus, Tannefors och Översten med hela kommunen som vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten
I hemtjänst arbetar du med service och omvårdnad i individens egna hem. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och som motiveras av att arbeta med individens behov i centrum. Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning/erfarenhet)
- Erfarenhet från hemtjänst är meriterande
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B meriterande men inget krav
- Vaccinerad mot covid-19 (minst 2 doser)
- Kunna cykla är ett krav
Vi söker dig som kan arbeta hela sommaren, som kan börja arbeta på timmar/schema redan nu.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Timvikarier till sommaren sökes till Hagalunds vårdboende i Linköping.

Vårdbiträde
Läs mer Mar 27
Bli en del av vårt team

Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget i Linköping i ett bostadsområde med mycket grönområden och promenadstråk i närheten. Äldreboendet består av 44 lägenheter varav 4 lägenheter är parboende fördelade på fyra avdelningar. Tre avdelningar har somatisk inriktning och en avdelning är för personer med demenssjukdom. Vårt mål är att skapa en lugn, trivsam miljö för våra boende och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi dig som är undersköterska/vårdbiträde med ett stort intresse för äldreomsorg. Tycker du om att vara en del av ett team som innefattar flera yrkeskategorier så kan detta vara något för dig.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och kan jobba som timvikarier. Stor vikt läggs vid erfarenhet av dokumentation i journalsystem, kommunikation, bemötande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med dina kollegor och vill skapa värde för de boende och deras anhöriga. Du är flexibel, samarbetsvillig och ansvarsfull i din arbetsroll. Du finner det stimulerande att arbeta i team med kollegor och sjuksköterskor och tillsammans skapa en god äldrevård.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Timvikarier till sommaren sökes till Hagalunds vårdboende i Linköping.

Vårdbiträde
Läs mer Mar 26
Bli en del av vårt team

Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget i Linköping i ett bostadsområde med mycket grönområden och promenadstråk i närheten. Äldreboendet består av 44 lägenheter varav 4 lägenheter är parboende fördelade på fyra avdelningar. Tre avdelningar har somatisk inriktning och en avdelning är för personer med demenssjukdom. Vårt mål är att skapa en lugn, trivsam miljö för våra boende och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi dig som är undersköterska/vårdbiträde med ett stort intresse för äldreomsorg. Tycker du om att vara en del av ett team som innefattar flera yrkeskategorier så kan detta vara något för dig.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och kan jobba som timvikarier. Stor vikt läggs vid erfarenhet av dokumentation i journalsystem, kommunikation, bemötande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med dina kollegor och vill skapa värde för de boende och deras anhöriga. Du är flexibel, samarbetsvillig och ansvarsfull i din arbetsroll. Du finner det stimulerande att arbeta i team med kollegor och sjuksköterskor och tillsammans skapa en god äldrevård..

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Attendo Ryd söker tim- och sommarvikarier!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 25
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Våra tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra och kunderna. Attendo Hemtjänst Ryd utför hemtjänst på uppdrag av Linköpings kommun veckans alla dagar, dygnet runt. Vi utgår från Ryd Servicehus, Tannefors och Översten med hela kommunen som vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten
I hemtjänst arbetar du med service och omvårdnad i individens egna hem. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och som motiveras av att arbeta med individens behov i centrum. Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning/erfarenhet)
- Erfarenhet från hemtjänst är meriterande
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B meriterande men inget krav
- Vaccinerad mot covid-19 (minst 2 doser)
- Kunna cykla är ett krav
Vi söker dig som kan arbeta hela sommaren, som kan börja arbeta på timmar/schema redan nu.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Fritidsledare till sommaren till Attendo Ryd!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 25
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Våra tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra och kunderna. Attendo Hemtjänst Ryd utför hemtjänst på uppdrag av Linköpings kommun veckans alla dagar, dygnet runt.

Nu söker vi en fritidsledare som vill arbeta i sommar med våran fritidsverksamhet i Ryds servicehus i kombination med arbete inom vården.

Beskrivning av tjänsten
I hemtjänst arbetar du med service och omvårdnad i individens egna hem. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I fritidsverksamheten arrangerar du fritidsaktiviteter utefter kundernas önskemål och utför dessa tillsammans med kunderna. Meriterande är om du är undersköterska och har arbetat i en liknande roll tidigare.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B meriterande men inget krav
- Vaccinerad mot covid-19 (minst 2 doser)


Vi söker dig som kan arbeta hela sommaren, som kan börja arbeta på timmar redan nu.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Fritidsledare till sommaren till Attendo Ryd!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 18
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Våra tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra och kunderna. Attendo Hemtjänst Ryd utför hemtjänst på uppdrag av Linköpings kommun veckans alla dagar, dygnet runt.

Nu söker vi en fritidsledare som vill arbeta i sommar med våran fritidsverksamhet i Ryds servicehus i kombination med arbete inom vården.

Beskrivning av tjänsten
I hemtjänst arbetar du med service och omvårdnad i individens egna hem. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I fritidsverksamheten arrangerar du fritidsaktiviteter utefter kundernas önskemål och utför dessa tillsammans med kunderna. Meriterande är om du är undersköterska och har arbetat i en liknande roll tidigare.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B meriterande men inget krav
- Vaccinerad mot covid-19 (minst 2 doser)


Vi söker dig som kan arbeta hela sommaren, som kan börja arbeta på timmar redan nu.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Unga Jobb: ta steget in på arbetsmarknaden i Linköpings kommun

Vårdbiträde
Läs mer Jul 7
Om arbetsplatsen
Unga Jobb är en satsning från regeringens sida som vänder sig till dig som har avslutat dina gymnasiestudier under 2021 eller avslutar dem 2022. Regeringen vill med denna satsning ge utökade möjligheter för ungdomar att komma ut på arbetsmarknaden. 

Tjänsterna innebär en anställning hos Arbetsmarknadscentrum som tillhör Integration- och arbetsmarknadsförvaltningen. Tjänsterna och de fysiska arbetsplatserna finns spridda i våra verksamheter inom Linköpings kommun.

Anställningen du erbjuds är beräknad upp till 4 månader, en perfekt möjlighet att snabbt bygga på ditt CV och skaffa dig nya erfarenheter!

Arbetsbeskrivning
Du kan nu få möjlighet att bygga på dina erfarenheter i roller som ungdomscoach och servicebiträde, men även andra tjänster kan komma att erbjudas inom Linköpings kommun.  

Ungdomscoach

Med handledning och coachning av fritidsledare/samordnare har du som ungdomscoach i uppgift att se till att unga/unga vuxna och vuxna får en meningsfull fritid med speciell inriktning på flickor/kvinnor. I det här uppdraget finns också de så kallade fokusområdena Systrar, Studio samt Medie-kommunikation.

Det kan handla om att:


• Marknadsföra en verksamhet
• Möta målgruppen
• Undersöka intressen och behov hos målgruppen
• Vara delaktig i att planera/genomföra och utvärdera aktiviteter i verksamheten

I tjänsterna som är på heltid ingår kvälls- och helgtjänstgöring.

Servicebiträde

Här handlar det om antingen arbete på vårdboende eller i hemtjänst.

På vårdboende kan arbetsuppgifterna bland annat handla om:


• Förberedning av mat, bakning, dukning, diskning och städning
• Tvätta personalens arbetskläder och hyresgästernas tvätt
• Gå promenader med hyresgästerna eller att följa med till vårdinrättning och liknande uppgifter

I hemtjänsten kan arbetsuppgifterna bland annat handla om:


• Köra ut matkorg till kunder, hämta medicin på apotek eller att göra inköp till kunder
• Städa kunders hem, städa kontor
• Tvätta kunders eller personalens kläder
• Följa med kunder vårdinrättning

I tjänsterna gäller arbete heltid och kan innefatta oregelbunden arbetstid och helgtjänstgöring. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, du har avslutat dina gymnasiestudier under 2021 eller avslutar dem under 2022. Du som söker behöver vara minst 18 år. 

Som person är du engagerad och serviceinriktad och har ett intresse av att jobba med andra människor. Du är relationsskapande och har lätt för att kommunicera med andra och ser vikten av ett gott samarbete. Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull, strukturerad och trivs med att ta egna initiativ i det dagliga arbetet. Du känner dig även trygg i att fatta beslut när det behövs. 

I samband med ansökan råder vi dig att söka utdrag ut belastningsregistret. För att vara aktuell för en tjänst får du inte ha några anmärkningar i utdraget.

För ungdomscoach:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

För servicebiträde:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: September 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning upp till 4 månader

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 30

Ref. nr: 9773

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev
Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Centralt Attendo Duvan - Extrajobb/sommarjobb - Vårdbiträde/undersköterska!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 21
Välkommen till en lustfylld arbetsplats!

Attendo Duvan är ett centralt äldreboende med stadens butiker och caféer som närmaste granne och Stångån runt hörnet. Här finns 95 lägenheter fördelat på 4 våningsplan. Vi har 72 lägenheter med inriktning somatisk vård och 23 lägenheter avsedda för personer med demensdiagnos.

Beskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att hjälpa våra boende med vardagliga sysslor. Det är meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning med erfarenhet av omvårdnadsarbetet. Plus i kanten om du tidigare har arbetet inom äldreomsorgen tidigare.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentations i journalsystem.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra äldre. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans göra denna sommaren till den bästa!

Ansök nu

Servicebiträden till Leanlink Äldreomsorg

Vårdbiträde
Läs mer Jan 3
Om Leanlink
Leanlink är förvaltningen i Linköpings kommun som arbetar med verksamhet inom vård, stöd och omsorg. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Det gör vi tillsammans med våra medarbetare där vårt mål är att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är med och skapar samt utvecklar en god kvalitet och professionalitet för våra omsorgstagare, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för de Linköpingsbor som behöver oss nu men också för dem som kommer att behöva oss i framtiden.

Leanlinks ledning sitter i lokaler i centrala Linköping. På arbetsplatsen arbetar chefer och stödfunktioner.

Leanlink befinner sig i en utvecklingsresa från en kommunal utförare till en medskapare som driver utveckling av vård, stöd och omsorg. Vill du vara en del av detta och ha ett meningsfullt arbete med högt tempo så är chansen stor att du kommer trivas hos oss inom Leanlink!Om arbetsplatsen
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

På Leanlink Äldreomsorg driver vi hemtjänst, servicehus och vårdboenden som antingen har inriktning mot demens, sjukhem eller korttidsboende. Våra verksamheter är spridda över hela Linköpings kommun, från ytterområden till centrala Linköping. Läs gärna mer om våra olika verksamheter på Leanlink Äldreomsorg.

Under covid-19 har vi förstärkt våra verksamheter med den nya befattningen Servicebiträden som vi nu kommer ha kvar i våra verksamheter. Därför söker vi nu fler servicebiträden till flera av våra verksamheter.

Som servicebiträde kommer du att arbeta på en verksamhet, antingen vårdboende eller hemtjänst. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg alternativt dagtid beroende på verksamhetens behov. Grunden för tjänsten är heltid, men du har möjligheten att välja om du vill jobba heltid eller deltid (minst 50%). Specificera vilka tider och i vilken omfattning du kan jobba i din ansökan.

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning t.o.m. 2022-12-31, med goda möjligheter till förlängning. 

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som servicebiträde på Leanlink Äldreomsorg innebär i huvudsak att bistå vår omvårdnadspersonal med icke omvårdande arbetsuppgifter. Du blir en del av arbetsgruppen som tillsammans arbetar mot målet att skapa bra dagar för våra boende/kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är promenader/ledsagning med boende/kunder, städa gemensamma utrymmen, tvätta personalkläder, köksuppgifter såsom matlagning och servering av måltider samt städning hos boende/kund. Arbetet kan också innebära enklare administrativa arbetsuppgifter såsom inköp och inventering av förbrukningsvaror.  

En stor och viktig del i arbetet är att vara ett socialt stöd till våra boende/kunder där du bland annat kan komma att hålla i aktiviteter och samtala med de äldre. I ditt arbete arbetar du utifrån IBIC (Individens Behov i Centrum) och ger stöd och service med individens bästa i fokus.  

Om du har intresse och vilja finns goda chanser att utvecklas i rollen och arbeta mer med omvårdnadsarbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyll 18 år och har tidigare erfarenhet av att jobba inom serviceyrke. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre i någon form.  

I första hand söker vi dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att jobba inom vården eller har utbildning inom detta. Det är däremot viktigt att du har ett intresse av att jobba med äldre och vi ser gärna att du har en vilja av att utvecklas i rollen.  

Eftersom arbete inom äldreomsorgen innebär mycket kundkontakter och dokumentation är det ett krav att du kan kommunicera väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Du är även van vid att hantera digitala verktyg. För arbete inom hemtjänsten är det ett krav på att du kan cykla. B-körkort är meriterande.

För att passa i rollen som servicebiträde ser vi att du är självgående, ansvarstagande och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Du är flexibel, lyhörd och har en stark vilja av att ge service och hjälpa andra utifrån deras behov. Det är även viktigt att du kan kommunicera tydligt så att motparten förstår, vilket innebär att du förmåga att anpassa din kommunikation till olika situationer och personer. Likaså är du van vid att samarbeta med andra och har en vilja av att arbeta i ett team med kollegor. 

Fyll i din ansökan så noggrant som möjligt då det underlättar matchningen till en passande verksamhet. 

Inget personligt brev i din ansökan
Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidbegränsad anställning t.o.m. 2022-12-31 med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 10

Ref. nr: 8185
Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Servicebiträden till Leanlink Äldreomsorg

Vårdbiträde
Läs mer Nov 25
Om Leanlink
Leanlink är förvaltningen i Linköpings kommun som arbetar med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Det gör vi tillsammans med våra medarbetare där vårt mål är att skapa bra dagar tillsammans med dem vi är till för samt till att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är med och skapar samt utvecklar en god kvalitet och professionalitet för våra omsorgstagare, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för de Linköpingsbor som behöver oss nu men också för dem som kommer att behöva oss i framtiden.

Se mer om Leanlink och vårt arbete i Leanlinks informationsfilm. Om arbetsplatsen
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

På Leanlink Äldreomsorg driver vi hemtjänst, servicehus och vårdboenden som antingen har inriktning mot demens, sjukhem eller korttidsboende. Våra verksamheter är spridda över hela Linköpings kommun, från ytterområden till centrala Linköping. Läs gärna mer om våra olika verksamheter på Leanlink Äldreomsorg. 

Under covid-19 har vi förstärkt våra verksamheter med en helt ny befattning - Servicebiträden. Det blev ett vinnande koncept och vi söker nu fler servicebiträden till flera av våra verksamheter.

Som servicebiträde kommer du att arbeta på en av våra verksamheter, antingen vårdboende eller hemtjänst. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg alternativt dagtid beroende på verksamhetens behov. Du kan själv välja om du vill jobba heltid eller deltid. Specificera vilka tider och i vilken omfattning du kan jobba i din ansökan.

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning t.o.m. 2022-12-31, med goda möjligheter till förlängning. 

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som servicebiträde på Leanlink Äldreomsorg innebär i huvudsak att bistå vår omvårdnadspersonal med icke omvårdande arbetsuppgifter. Du blir en del av arbetsgruppen som tillsammans arbetar mot målet att skapa bra dagar för våra boende/kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är promenader/ledsagning med boende/kunder, städa gemensamma utrymmen, tvätta personalkläder, köksuppgifter såsom matlagning och servering av måltider samt städning hos boende/kund. Arbetet kan också innebära enklare administrativa arbetsuppgifter såsom inköp och inventering av förbrukningsvaror.  

En stor och viktig del i arbetet är att vara ett socialt stöd till våra boende/kunder där du bland annat kan komma att hålla i aktiviteter och samtala med de äldre. I ditt arbete arbetar du utifrån IBIC (Individens Behov i Centrum) och ger stöd och service med individens bästa i fokus.  

Om du har intresse och vilja finns goda chanser att utvecklas i rollen och arbeta mer med omvårdnadsarbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyll 18 år och har en godkänd gymnasieutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att jobba inom serviceyrke och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre eller inom vård. 

Det är viktigt att du har ett intresse av att jobba med äldre och vi ser gärna att du har en vilja av att utvecklas i rollen. 

Eftersom arbete inom äldreomsorgen innebär mycket kundkontakter och dokumentation är det ett krav att du kan kommunicera väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Du är även van vid att hantera digitala verktyg. För arbete inom hemtjänsten är det ett krav på att du kan cykla. B-körkort är meriterande.

För att passa i rollen som servicebiträde ser vi att du är självgående, ansvarstagande och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Du är flexibel, lyhörd och har en stark vilja av att ge service och hjälpa andra utifrån deras behov. Det är även viktigt att du kan kommunicera tydligt så att motparten förstår, vilket innebär att du förmåga att anpassa din kommunikation till olika situationer och personer. Likaså är du van vid att samarbeta med andra och har en vilja av att arbeta i ett team med kollegor. 

Fyll i din ansökan så noggrant som möjligt då det underlättar matchningen till en passande verksamhet. 

Inget personligt brev i din ansökan
Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-01-01

Anställningsform: Tidbegränsad anställning t.o.m. 2022-12-31 med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 20

Ref. nr: 8185
Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Vi söker matintresserad kostansvarig - sommarvikarie!

Vårdbiträde
Läs mer Maj 19
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Duvan är ett äldreboende beläget i centrala Linköping med närhet till butiker, caféer, trädgårdsföreningen och Stångån etc. Vårdboendet består av 95 lägenheter fördelade på fyra avdelningar. Tre avdelningar är för personer med somatiska funktionshinder och en avdelning är för personer med demenssjukdom. Vårt mål är att skapa en lugn, trivsam miljö för våra kunder och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som har ett genuint matintresse och som brinner för servicen kring måltiderna och förstår värdet av god och vällagad mat samt vikten av en näringsriktig kost till våra äldre.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande, kreativ och som vill bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi önskar gärna att du har arbetat inom vården tidigare och har erfarenheter inom äldreomsorg. Vidareutbildning eller tidigare erfarenheter inom kök är meriterande.

Du ska ha förmåga att bemöta människor på ett professionellt sätt och vara lyhörd för kundens behov. Du bör vara lugn, stresstålig samt ha ett tydligt kundfokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt och struktererat, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som kostansvarig kommer du att ha hela ansvaret för kosten. Allt från meny, beställning av varor, tillagning, dukning etc.

God datavana samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Varaktighet: Sommarvikariat.

Sysselsättningsgrad: 90%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan senast 2021-05-31

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande, så skicka din ansökan snarast.

Vid frågor om tjänsten kontakta

VC Emma Rosén 0720-856804 emma.rosen@attendo.se

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Sommarvikarier till Attendo hemtjänst Linköping sökes!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 1
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker just nu sommarvikarier för olika placeringar i Linköping:
- Skäggetorp
- Ryd
- Centrala Linköping

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som kan arbeta v. 25-32 alternativt en del av sommaren (minst 4 veckor). Vi söker personal till dag-, kväll- och nattarbete.

Vi söker dig med som har arbetat i hemtjänst tidigare och har erfarenhet av omvårdnadsarbete och äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, flexibilitet och dokumentation i journalsystem.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen/hemtjänst
- Körkort B (beroende på område)


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.
Skriv i ansökan vilket område i Linköping du främst vill arbeta i samt om du vill arbeta dag/kväll eller natt.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Attendo Skäggetorp söker timanställda!

Vårdbiträde
Läs mer Jan 7
Välkommen till Attendo Skäggetorp!

Attendo Skäggetorp är ett servicehus med hemtjänst i området Skäggetorp i Linköping.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu timanställda som vill jobba hos oss dag, kväll samt natt.

Meriterande är att du har arbetat inom hemtjänst förut och har körkort.

Att kunna cykla är ett krav.

Att kunna svenska i tal och skrift är krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Sommarjobb/vikarier sökes till Attendo Skäggetorp

Vårdbiträde
Läs mer Apr 12
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Vi söker härliga medarbetare till vårt team.

Vi på Attendo Skäggetorp erbjuder insatser inom hemtjänst, både i servicelägenheter och i ordinärt boende, samt hushållsnära tjänster.

Kvalifikationskrav för tjänsten är att du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och talar och skriver god svenska. Andra språk är meriterande. Körkort är också meriterande.

Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som har driv, positiv attityd och är lyhörd för våra brukares behov.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu undersköterska/vårdbiträde som vill jobba i sommar, med chans till att jobba mer fortsättningsvis som vikarie eller tillsvidare.

Vi begär utdrag ur polisens belastningsregister.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Intervjuer hålls löpande så skicka in din ansökan till oss redan nu!

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontaktperson

Planeringsledare Madeleine Ribbing och Ellinor Karlsson

Verksamhetschef Hamodi Al-Zamili

Ansök nu

Attendo Nykil söker omvårdnadspersonal

Vårdbiträde
Läs mer Okt 12
Bli en del av vårt team

Attendo Nykil ligger ca 17 km utanför Linköping. Vi söker omvårdnadspersonal som vill vara en del i vårt fantastiska team.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker timmanställda till hemtjänsten, körkort är ett krav. Meriterande om man har arbetat inom hemtjänsten tidigare.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Handledare med musikansvar till daglig verksamhet, Glädjekällan i Linköping

Vårdbiträde
Läs mer Feb 23
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Medborgarskolan förstärker verksamheten i Linköping med en handledare som skall ansvara för den musikaliska delen av vår verksamhet.

Vi driver två dagliga verksamheter i Linköping för vuxna med funktionsnedsättning under namnen Glädjekällan Design och Glädjekällan Musik. Genom estetiskt skapande såsom musik, dans, sång och hantverk utvecklas de estetiska och emotionella förmågorna. Verksamheterna fyller en viktig funktion genom att skapa struktur i vardagen och känslan av grupptillhörighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Delaktig med att planera, handleda och stötta individen och kollegor i i arbetet på Glädjekällan inom såväl musik som verksamhetens andra aktiviteter.
• Ansvara, planera och forma verksamhetens musikaliska utförande tillsammans med biträdande musikansvarig.
• Ansvara, planera och genomföra uppträdande tillsammans med biträdande musikansvarig.

Vi förutsätter att du är musikaliskt intresserad och och har erfarenhet av att leda grupper inom sång och musik. Det är av vikt att du kan spela olika låtar utan längre förberedelsetid, gärna på gehör, på någon form av kompinstrument såsom exempelvis piano eller gitarr. Meriterande är kunskaper inom andra estetiska uttryck som till exempel ljudteknik, dans, och teater samt erfarenhet av arbete med målgruppen. Du hanterar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har viss kunskap och förståelse för lagar, förordningar och styrdokument som gäller denna typ av verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Som handledare hos oss har du ett självklart intresse för arbetet med människor. Du är naturligt lyhörd för andras behov och känslor. Du har en god servicekänsla och är lätt att samarbeta med. Du är en person som bidrar med idéer och är frikostig med din energi samt delar självfallet Medborgarskolans humanistiska synsätt om allas lika värde.

Läs gärna mer om Medborgarskolan på medborgarskolan.se. Mer information om Glädjekällan hittar du på glädjekällan.se. Du kan även få insyn i verksamheten på Glädjekällans Instagramkonto; gladjekallan_linkoping.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan/Glädjekällan med Codeq. För närmare upplysning om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

• Placeringsort: Linköping
• Tillträde: Enligt överenskommelse.
• Tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning heltid. 6 månaders provanställning tillämpas.
• Övrigt: Krav på körkort samt krav på uppvisande av utdrag ur belastningsregistret före anställning

Ansök nu

Vi söker 125 biträden omgående på heltid/deltid fram till våren

Vårdbiträde
Läs mer Dec 11
Vårdaktörer i Linköping behöver personal - nu behöver vi din insats! Vi söker 125 nya medarbetare som vill jobba heltid och deltid som biträden, vi söker även vårdbiträden till vår resursbank.

Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. Linköpings kommun gör en extra kraftansträngning för att stötta och avlasta vårdpersonal och behovet handlar om uppemot 125 tjänster. 

Därför söker vi både biträden och vårdbiträden som kan stötta upp. Som biträde kommer du bli anställd på visstidsanställning med start omgående och med möjlighet till förlängning under våren och sommaren 2021.

Arbetsbeskrivning

Söker du en visstidsanställning? Vi behöver 100 nya biträden!
Vi har ett behov av upp till 100 biträden för visstidsanställning på heltid eller deltid under dagtid t.o.m. 31 mars, med möjlighet till förlängning t.o.m. 31 augusti 2021. Som biträde utför du i huvudsak icke omvårdande arbetsuppgifter; såsom att handla, tvätta, laga mat, promenera med brukare osv. Du är ett par extra händer åt ordinarie personal. Om du blir aktuell för arbete som biträde kommer du få en betald digital introduktionsutbildning.

Resursbank för vårdbiträden
Som vårdbiträde anställs du vid behov för att stötta upp hos våra vårdaktörer. Om ett behov uppstår, vilket vi inte kan förutse, kommer vi att gå igenom den aktuella resursbanken och matcha med de vårdaktörer som anmält behov av extra personal. Det är med andra ord inte garanterat att dessa verksamheter har behov av din insats. Du blir registrerad som en tillgänglig resurs för att kunna anställas där behov uppstår. Arbetsuppgifterna handlar om patientnära omsorgsarbete vilket innebär att du ersätter ordinarie personal när akut behov uppstår. Här jobbar du under dygnets alla timmar både vardagar och helger. Som timvikarierande vårdbiträde kommer du endast i fråga hos privata vårdaktörer.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 18 år och har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med de personer du hjälper och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa sig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. 

Du som söker tjänst som vårdbiträde behöver dessutom ha utbildning eller erfarenhet inom stöd, vård och omsorg.

Var noggrann när du fyller i din ansökan då vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit. Hela rekryteringen kommer att ske digitalt. Ansökningar hanteras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi kommer att behöva se ett utdrag från Polisens belastningsregister från dig för att du ska kunna bli aktuell för tjänsten. Beställ det på en gång via Kontrollera egna uppgifter då det kan ta upp till två veckor att få det hemskickat.

Information om tjänsten
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Som biträde allmän visstidsanställning i upp till 8 månader. Som vårdbiträde visstidsanställning efter behov (avrop).

Ref. nr: 5897

Ansök nu

Engagerad vårdpersonal till Attendo Hemtjänst sökes!

Vårdbiträde
Läs mer Jul 16
Bli en del av vårt team

Attendo Hemtjänst Linköping söker vårdpersonal till hemtjänsten med placering i Linköping City samt Ryd.Beskrivning av tjänsten

Tjänsten avser arbete inom hemtjänsten och på servicehus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemtjänst tidigare. Arbetet är förlagt dag, kväll och natt.

Meriterade är att du har körkort.

Vi rekryterar löpande - skicka in din ansökan redan idag!Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Biträden och vårdbiträden till vårdaktörer

Vårdbiträde
Läs mer Dec 1
Vårdaktörer i Linköping behöver extrapersonal - nu behövs åter din insats!

Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. Därför är vi just nu i behov av fler biträden och vårdbiträden som kan stötta upp! 

Linköpings kommun gör en extra kraftansträngning för att stötta och avlasta vårdpersonal och behovet handlar om uppemot 150 tjänster.

Arbetsbeskrivning

Vi söker både vårdbiträden och biträden som extra personal. 

Som vårdbiträde anställs du vid behov för att stötta upp hos våra vårdaktörer. Om ett behov uppstår, vilket vi inte kan förutse, kommer vi att gå igenom den aktuella resursbanken och matcha med de vårdaktörer som anmält behov av extra personal. Det är med andra ord inte garanterat att dessa verksamheter har behov av din insats. Du blir registrerad som en tillgänglig resurs för att kunna anställas där behov uppstår. Arbetsuppgifterna handlar om patientnära omsorgsarbete vilket innebär att du ersätter ordinarie personal när akut behov uppstår. Här jobbar du under dygnets alla timmar både vardagar och helger. Som timvikarierande vårdbiträde kommer du endast i fråga hos privata vårdaktörer. 

Vi har också ett behov av upp till 100 biträden för visstidsanställning på deltid eller heltid under dagtid t.o.m. 31 mars, med möjlighet till förlängning t.o.m. 31 augusti 2021. Som biträde utför du i huvudsak icke omvårdande arbetsuppgifter; såsom att handla, tvätta, laga mat, promenera med brukare osv. Du är ett par extra händer åt ordinarie personal. Om du blir aktuell för arbete som biträde kommer du få en betald digital introduktionsutbildning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 18 år och har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med de personer du hjälper och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa sig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. 

Du som söker tjänst som vårdbiträde behöver dessutom ha utbildning eller erfarenhet inom stöd, vård och omsorg.

Var noggrann när du fyller i din ansökan då vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit. Hela rekryteringen kommer att ske digitalt. Ansökningar hanteras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi kommer att behöva se ett utdrag från Polisens belastningsregister från dig för att du ska kunna bli aktuell för tjänsten. Beställ det på en gång via Kontrollera egna uppgifter då det kan ta upp till två veckor att få det hemskickat.

Information om tjänsten
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Som biträde allmän visstidsanställning i upp till 8 månader. Som vårdbiträde visstidsanställning efter behov (avrop).

Ref. nr: 5897

Ansök nu

Biträden och vårdbiträden till vårdaktörer

Vårdbiträde
Läs mer Nov 3
Privata vårdaktörer i Linköpings kommun behöver extrapersonal - nu behövs åter din insats!
Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. Därför är vi just nu i behov av fler vårdbiträden som kan stötta upp! 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ett antal vårdbiträden för att stötta upp hos våra privata vårdaktörer, då den ökade smittspridningen har medfört ett större personalbehov. Om ett behov uppstår, vilket vi inte kan förutse, kommer vi att gå igenom den aktuella resursbanken och matcha med de vårdaktörer som anmält behov av extrapersonal. Det är med andra ord inte garanterat att dessa verksamheter har behov av din insats.

Du blir registrerad som en tillgänglig resurs för att kunna anställas där behov uppstår.

Om du blir aktuell för arbete kommer du få en betald digital introduktionsutbildning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 18 år och har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med de personer du hjälper och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. 

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom stöd, vård och omsorg.

Var noggrann när du fyller i din ansökan då vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit. Ansökningar hanteras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning efter behov (avrop). Timlön.

Ref. nr: 5897

Ansök nu

Attendo Nykil söker omvårdnadspersonal

Vårdbiträde
Läs mer Jun 3
Bli en del av vårt team

Attendo Nykil ligger ca 17 km utanför Linköping. Vi söker omvårdnadspersonal som vill vara en del i vårt fantastiska team.Beskrivning av tjänsten

Vi söker timmanställda till hemtjänsten, körkort är ett krav. Meriterande om man har arbetat inom hemtjänsten tidigare.Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Engagerad omvårdnadspersona till Nykil sökes!

Vårdbiträde
Läs mer Apr 5
Bli en del av vårt team

Attendo Nykil söker medarbetare!

Vi söker dig som vill jobba dag, kväll och natt inom hemtjänst och på demensavdelning. Vi söker personal som vill hjälpa våra äldre i vardagen. I arbetet ingår vanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen.

Vill du ha ett meningsfullt jobb och kan börja redan nu? Då är det dig vi letar efter!Beskrivning av tjänsten

Sedvanliga undersköterkseuppgifter.

Körkort är krav.Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Nattarbetare sökes till Attendo Nykil!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 23
Bli en del av vårt team

Attendo Nykil söker nattarbetare!

Vi söker dig som vill jobba natt inom hemtjänst och på demensavdelning. Vi söker personal som vill hjälpa våra äldre i vardagen. I arbetet ingår vanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen.

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb i år och kan börja redan nu?
Då är det dig vi letar efter!

Beskrivning av tjänsten

Nattarbete inom demens och hemtjänst. Körkort är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet inom vården. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Extrapersonal under Coronakrisen

Vårdbiträde
Läs mer Apr 1
Linköping söker extrapersonal till våra verksamheter - nu behövs din insats för våra äldre eller utsatta grupper!
Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. Linköpings kommun söker därför nya kollegor som vill arbeta hos oss med kort varsel. Det är framförallt inom stöd, vård och omsorg, men även inom andra sektorer.

Arbetsbeskrivning

Linköpings kommun bygger nu upp en resursbank för att säkerställa att extrapersonal finns att tillgå om akut behov skulle uppstå inom olika verksamheter. Om ett behov uppstår, vilket vi inte kan förutse, kommer vi att gå igenom den aktuella resursbanken och matcha med de som anmält sitt intresse. Det är med andra ord inte garanterat att våra verksamheter har behov av din insats.

Resursbanken är tillgänglig för flera olika aktörer och du kan komma att jobba hos flera utförare, även privata. Du blir registrerad som en tillgänglig extrapersonal för att kunna anställas där behov uppstår.

Det största behovet är framförallt inom stöd, vård och omsorg, men det kan även bli aktuellt inom andra sektorer så som exempelvis förskola och skola.

Om du blir aktuell för arbete inom stöd, vård och omsorg kommer du få en introduktionsutbildning, som till vissa delar sker digitalt.

Du kan se mer information här: Vanliga frågor och svar


Kvalifikationer
Vi söker dig är minst 18 år och som har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med de personer du hjälper och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. Detta är viktigt oavsett vilken sektor du kan komma att jobba i.

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vård- och omsorg, utbildning/skola/förskola, lokalservice/städ, administration, service, logistik eller transport.

Var noggrann när du fyller i din ansökan eftersom vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit i din ansökan. Ansökningar hanteras löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning efter behov (avrop) 

Ref. nr: 4914

Ansök nu

Timanställd, Attendo Nykil Eklunden

Vårdbiträde
Läs mer Sep 6
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Arbetsplatsen

Attendo Nykil innefattar demensboendet Ekero och servicehuset Eklunden samt ett stort hemtjänstområde. Nykil är en liten idyll söder om Linköping.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.


Anställningsvillkor

Timanställning

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Vikarier , Attendo Nykil

Vårdbiträde
Läs mer Aug 10
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Arbetsplatsen

Attendo Nykil innefattar demensboendet Ekero och servicehuset Eklunden samt ett stort hemtjänstområde. Nykil är en liten idyll söder om Linköping.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.

Körkort är krav.


Anställningsvillkor

Timanställning.

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Sommarvikarier , Attendo Nykil Eklunden och Ekero

Vårdbiträde
Läs mer Maj 20
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Arbetsplatsen

Attendo Nykil innefattar demensboendet Ekero och servicehuset Eklunden samt ett stort hemtjänstområde. Nykil är en liten idyll söder om Linköping.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.

Körkort är krav.


Anställningsvillkor

Timanställning, timvikariat sommaren 2019 mellan vecka 26-32.

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Tim - och semestervikarier till Gammelgården i Vikingstad

Vårdbiträde
Läs mer Maj 20
Vi söker nu tim- och semestervikarier till Gammelgården. För tjänsten bör du ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och vi ser gärna att du har erfarenhet från vård och omsorg. Vi vill att du som söker har ett tydligt fokus på att ge våra boende ett gott liv varje dag, du är flexibel och ansvarstagande samt ser vikten av att skapa goda relationer. Arbetet kräver att du tar initiativ och är öppen för att tänka nytt och förnya. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är viktigt då arbetet innebär många kontakter och samverkan med andra samt ansvar att dokumentera.Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.Gammelgården är ett vårdboende med sammanlagt 26 platser med inriktning somatisk vård. För ytterligare information: www.norlandia.comFör att vi ska kunna hantera din ansökan på rätt sätt så vill vi att du märker ansökan "timvik Gammelgården". Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sommarvikarier till Attendo Valla Park i Linköping

Vårdbiträde
Läs mer Maj 7
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker medarbetare som vill göra skillnad i äldreomsorgen i sommar!

Valla Park ligger ungefär 5 min bilväg från Linköpings centrum vid natursköna Vallaskogen och i närheten av Gamla Linköping. Boendet består av 50 lägenheter fördelade på två plan med en härlig trädgård i anslutning till huset. Boendet har 3 demensavdelning ar och 3 sjukhemsavdelningar. Vi arbetar med att ta tillvara på varje individs styrkor och förmågor och utgår från deras särskilda behov och önskemål. Verksamheten har stort fokus på aktivering och hemlagad mat av god kvalité.

Arbetsuppgifter:
Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överrenskommits med brukaren i genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

Personlig omvårdnad och omsorg


Att tillvarata brukarens egna resurser


Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse


Att förbereda, laga och servera måltider


Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet


Dokumentation enligt SoL (Treserva)


Medicindelegering


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg eller intresse av att arbeta med människor. Undersköterskeutbildning är meriterande. Du har möjlighet att jobba både dag, kväll samt helg. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift och vi ser gärna att du har vana att arbeta med digital dokumentation (Treserva). Du är kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med brukaren i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för brukarna på Valla Park där aktiviteter och utevistelse är dagliga inslag. Vi värdesätter personliga egenskaper som är värdeskapande för vår verksamhet! Vi begär utdrag från polisens belastningsregister.

Du kommer att arbeta med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. Stämmer detta in på just Dig är du välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

Anställningsform: Timanställning med möjlighet till förlänging och AVA.

Tillträdde: Enligt överensekommelse.

Rekrytering: Sker löpande, tveka därför inte på att skicka in ditt CV!

Ansök nu

Attendo Vikingstad och Nykil söker nattvikarier

Vårdbiträde
Läs mer Apr 16
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Nattvikarie till hemtjänsten, Attendo Linköping

Nattvikarie till hemtjänsten, Attendo Linköping
Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre.

Attendo Linköping söker nu Undersköterskor och Vårdbiträden som vill arbeta hos oss! Vi letar efter engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge god service för våra hemtjänstkunder. Vi har behov av timvikarier som kan arbeta natt mellan 21:00 – 07:00. Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-uppgifter.


Kvalifikationskrav för tjänsten är att du behöver ha erfarenhet inom äldreomsorg, gärna inom hemtjänsten. Vårdutbildning är meriterande. Körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift krävs också, då vi ställer höga kvalitetskrav på våra verksamheter och mycket god dokumentationsförmåga är en viktig del i det. Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som har driv, positiv energi och är lyhörd för våra hemtjänstkunders behov.

Ansök nu

Semestervikarier inom hemtjänst och äldreboende

Vårdbiträde
Läs mer Mar 18
Du kommer arbeta inom vård och omsorg som sommarvikarie under perioden juni - augusti. Du kommer att arbeta med att ta hand om olika brukare och hjälpa till med enkla och vardagliga uppgifter för att hjälpa personer under sin dagliga liv.
Det kan handla inom olika avdelningar som:
* Hemtjänst
*Gruppboende
*Personlig AssistansPower Elitgruppen är ett rekrytering samt bemanningsföretag som nu söker ett stort antal sommarvikarier.
Vi söker vikarier inom hemtjänsten och äldreboende under juni-augusti.
Du som kan arbeta hela sommaren maila oss!


Power Elitgruppen är ett bemanningsföretag som har många olika företag som kunder

Ansök nu

Attendo Vikingstad och Nykil söker Nattvikarier

Vårdbiträde
Läs mer Mar 20
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Nattvikarie till hemtjänsten, Attendo Linköping

Nattvikarie till hemtjänsten, Attendo Linköping
Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre.

Attendo Linköping söker nu Undersköterskor och Vårdbiträden som vill arbeta hos oss! Vi letar efter engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge god service för våra hemtjänstkunder. Vi har behov av timvikarier som kan arbeta natt mellan 21:00 – 07:00. Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-uppgifter.


Kvalifikationskrav för tjänsten är att du behöver ha erfarenhet inom äldreomsorg, gärna inom hemtjänsten. Vårdutbildning är meriterande. Körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift krävs också, då vi ställer höga kvalitetskrav på våra verksamheter och mycket god dokumentationsförmåga är en viktig del i det. Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som har driv, positiv energi och är lyhörd för våra hemtjänstkunders behov.

Ansök nu

Timvikarier Möjetorp / Ullstämma vårdboende och hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Mar 8
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng!

Attendo Möjetorp/Ullstämma vårdboende och hemtjänst söker nu dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har erfarenhet inom äldreomsorgen och som vill bli en del av vårt team.

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss arbetar du med service och personlig omvårdnad. Arbetet innefattar även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och initiativförmåga.

Attendo Möjetorp/Ullstämma söker nu timvikarier som vill arbeta helger, dag samt kväll.

Kvalifikationer:

- Ha goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.

- Ha kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

-B-körkort samt körvana är meriterande

- Kunna cykla är ett krav

Som person ska du vara ansvarsfull, flexibel, empatisk,
lösningsfokuserad och ordningsam. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta
och arbeta självständigt. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar efter
våra ledord: engagemang, kompetens och omtanke.


Timanställning

Du ansöker via formuläret. Sista ansökningsdag 2019-04-18

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Undersköterskor och vårdbiträden till Attendo Duvan sommaren 2019

Vårdbiträde
Läs mer Jan 17
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Nu söker vi medarbetare som vill göra skillnad i äldreomsorgen i sommar!

Duvans Äldrecenter är beläget i Centrala i Linköping, med närhet till Stångån och Trädgårdsföreningen. Boendet består av 95 lägenheter fördelade på fyra plan med en mysig trädgård i anslutning till huset. Boendet har 1 demensavdelning samt 3 avdelningar med inriktning vårdboende. Attendo Duvans medarbetare tar tillvara på varje individs styrkor och förmågor och utgår från deras särskilda behov och önskemål. Verksamheten har stort fokus på aktivering och hemlagad mat av god kvalité.

Arbetsuppgifter:
Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge våra boende en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överrenskommits i den individuellt uppsatta genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

Personlig omvårdnad och omsorg


Att tillvarata den boendes egna resurser


Aktivering och social samvaro samt utevistelse


Att förbereda, laga och servera måltider


Tvätt av kläder och städ i de boendes lägenheter


Dokumentation


Ev. läkemedelsadministrering efter delegering
Kvalifikationer:
En vilja att göra skillnad för våra boende på Duvan är ett krav! Genomförd eller pågående utbildning till undersköterska är starkt meriterande. Du ska ha möjlighet att arbeta både dag, kväll samt helg, framförallt under veckorna 26-33. Som person är du kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med den boende i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för de som bor hos oss på Attendo Duvan där aktiviteter och utevistelse är dagliga inslag.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Du kommer att arbeta med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig och du vill bli en del av vårt glada gäng är du välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

Vi begär utdrag från polisens belastningsregister.


Anställningsvillkor: Tjänsten innebär dag, kväll och helgtjänstgöring.

Varaktighet: Sommaren 2019 (juni-augusti) och om förutsättningarna finns är det möjligt att fortsätta som timvikarie framöver.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande, så skicka din ansökan snarast!

Ansök nu

Köksbiträde Ånestads vårdboende , Linköping

Vårdbiträde
Läs mer Okt 22
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker köksbiträden till Ånestad Herrgårdsboende, Linköping

Ånestad Herrgårdsboende är ett vårdboende som drivs av Vardaga på uppdrag av Linköpings kommun. Vårdboendet har 24 lägenheter för äldre personer. Fyra av lägenheterna är större och kan användas för parboende.Utemiljön utanför huset är fin och det finns även fina balkonger. Det är cykelavstånd från stadskärnan och om man vill åka buss så är bussförbindelserna bra.

Ditt uppdrag

Du jobbar på en av avdelningarna och ansvarar för maten till 12-14 äldre personer. Iarbetsuppgifterna ingåratt göra frukost och lunch till de boende, städa köket samt hjälpa de boende som behöver hjälpi matsituationen.

Arbetetavser:Timanställning, 5 timmar lördagar och 5 timmar söndagar frånkl. 7.30. Antingen varje helg eller varannan helg.

Dina kvalifikationer

Du är bra på att laga frukost,tillagalunchen samt städa köket.Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Du får genomgå utbildning i livsmedelshygien.

Vi erbjuder
En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018.11.04

För mer information kontakta: Verksamhetschef Birgitta Gullqvist, Mobil 0733-77 52 68

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Sommarvikarier till Attendo Valla Park i Linköping

Vårdbiträde
Läs mer Jan 28
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker medarbetare som vill göra skillnad i äldreomsorgen i sommar!

Valla Park ligger ungefär 5 min bilväg från Linköpings centrum vid natursköna Vallaskogen och i närheten av Gamla Linköping. Boendet består av 50 lägenheter fördelade på två plan med en härlig trädgård i anslutning till huset. Boendet har 3 demensavdelning ar och 3 sjukhemsavdelningar. Vi arbetar med att ta tillvara på varje individs styrkor och förmågor och utgår från deras särskilda behov och önskemål. Verksamheten har stort fokus på aktivering och hemlagad mat av god kvalité.

Arbetsuppgifter:
Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överrenskommits med brukaren i genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

Personlig omvårdnad och omsorg


Att tillvarata brukarens egna resurser


Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse


Att förbereda, laga och servera måltider


Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet


Dokumentation enligt SoL (Treserva)


Medicindelegering


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg eller intresse av att arbeta med människor. Undersköterskeutbildning är meriterande. Du har möjlighet att jobba både dag, kväll samt helg. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift och vi ser gärna att du har vana att arbeta med digital dokumentation (Treserva). Du är kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med brukaren i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för brukarna på Valla Park där aktiviteter och utevistelse är dagliga inslag. Vi värdesätter personliga egenskaper som är värdeskapande för vår verksamhet! Vi begär utdrag från polisens belastningsregister.

Du kommer att arbeta med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. Stämmer detta in på just Dig är du välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

Anställningsform: Timanställning med möjlighet till förlänging och AVA.

Tillträdde: Enligt överensekommelse.

Rekrytering: Sker löpande, tveka därför inte på att skicka in ditt CV! Sista ansökningsdagen är 1 april.

Ansök nu

Nykil Servicehus söker undersköterska / vårdbiträde dagtid med köksansvar 87%

Vårdbiträde
Läs mer Mar 22
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Är du en glad, ambitös och serviceinriktad person som vill ta dig an en ny utmaning i den natursköna orten Nykil? Då är det dig vi söker till vårt team! Vi söker dig som är 18 år eller äldre med körkort. Vi erbjuder en månadsanställning, dagtid som innefattar både vård och köksuppgifter. Start med omdelbar verkan.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund. Samt köksansvar.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.


Anställningsvillkor

Månadsanställning

Sista ansökningsdag 2019-04-01

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Timanställd , Attendo Nykil Eklunden

Vårdbiträde
Läs mer Jan 17
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Arbetsplatsen

Attendo Nykil innefattar demensboendet Ekero och servicehuset Eklunden samt ett stort hemtjänstområde. Nykil är en liten idyll söder om Linköping.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.


Anställningsvillkor

Timanställning

Sista ansökningsdag 2019-02-10

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Sommarvikarier , Attendo Nykil Eklunden och Ekero

Vårdbiträde
Läs mer Jan 17
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med stort engagemang och som tycker om att arbeta med äldre

Arbetsplatsen

Attendo Nykil innefattar demensboendet Ekero och servicehuset Eklunden samt ett stort hemtjänstområde. Nykil är en liten idyll söder om Linköping.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor som exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ och promenader. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde. Erfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt. Körkort samt god svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana.

Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt boendefokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Dina värderingar ska stämma överens med Attendos värdeord kompetens engagemang och omtanke.


Anställningsvillkor

Timanställning, timvikariat sommaren 2019 mellan vecka 26-32.

Sista ansökningsdag 2019-02-10

Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Köksbiträde vårdboende , Linköping

Vårdbiträde
Läs mer Aug 20
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker köksbiträden till Ånestad Herrgårdsboende, Linköping

Ånestad Herrgårdsboende är ett vårdboende som drivs av Vardaga på uppdrag av Linköpings kommun. Vårdboendet har 24 lägenheter för äldre personer. Fyra av lägenheterna är större och kan användas för parboende. Utemiljön utanför huset är fin och det finns även fina balkonger. Det är cykelavstånd från stadskärnan och om man vill åka buss så är bussförbindelserna bra.

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingåratt göra frukost och lunch till de boende, städa köket samt hjälpa de boende som behöver hjälpi matsituationen.

Arbetetavser:5 timmar lördagar och 5 timmar söndagar frånkl. 7.30. Antingen varje helg eller varannan helg. Vi kommer att starta med timanställning för att kunna utvärdera om arbetstiderna är bra anpassade.

Dina kvalifikationer

Du kan laga mat.

Vi ser gärna att du har arbetatmed något liknande.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du får genomgå utbildning i livsmedelshygien.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018.09.02

För mer information kontakta: Verksamhetschef Birgitta Gullqvist, Mobil 0733-77 52 68

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Timvikarier Möjetorp / Ullstämma vårdboende och hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Jan 7
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng!

Attendo Möjetorp/Ullstämma vårdboende och hemtjänst söker nu dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har erfarenhet inom äldreomsorgen och som vill bli en del av vårt team.

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss arbetar du med service och personlig omvårdnad. Arbetet innefattar även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och initiativförmåga.

Attendo Möjetorp/Ullstämma söker nu timvikarier som vill arbeta helger, dag samt kväll.

Kvalifikationer:

- Ha goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.

- Ha kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

-B-körkort samt körvana är meriterande

- Kunna cykla är ett krav

Som person ska du vara ansvarsfull, flexibel, empatisk,
lösningsfokuserad och ordningsam. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta
och arbeta självständigt. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar efter
våra ledord: engagemang, kompetens och omtanke.


Timanställning

Du ansöker via formuläret. Sista ansökningsdag 2019-02-04

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu