Kafé- och konditoribiträden jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Kafé- och konditoribiträden i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Cafébiträde/Brunch medarbetare sökes till Lemongarden.LKPG!

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 23
Vi söker just nu 1-2 personer till Café Lemongarden i centrala Linköping (Vasastan). Vi serverar våfflor, crèpes , smoothies, brunch mm.. Du måste vara stresstålig, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Vi söker nu dig som har erfarenhet som cafébiträde eller tidigare erfarenhet utav brunch, matlagning. Du måste vara service minded. Krav för ålder är 20+.

Ansök nu

Cafébiträde/Brunch medarbetare sökes till Lemongarden.LKPG!

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 23
Vi söker just nu 1-2 personer till Café Lemongarden i centrala Linköping (Vasastan). Vi serverar våfflor, crèpes , smoothies, brunch mm.. Du måste vara stresstålig, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Vi söker nu dig som har erfarenhet som cafébiträde eller tidigare erfarenhet utav brunch, matlagning. Du måste vara service minded.

Ansök nu

Cafébiträde/Brunch medarbetare sökes till Lemongarden.LKPG!

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 22
Vi söker just nu 1-2 personer till Café Lemongarden i centrala Linköping (Vasastan). Vi serverar våfflor, crèpes , smoothies, brunch mm.. Du måste vara stresstålig, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Vi söker nu dig som har erfarenhet som cafébiträde eller tidigare erfarenhet utav brunch, matlagning. Du måste vara service minded. Krav för ålder är 20+.

Ansök nu

Personal Säsongen 2024

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 29
Vi söker dig som är driven, självgående, noggrann och som tar personligt ansvar. Du ska klara av att jobba i ett högt tempo samtidigt som du ger ett trevligt bemötande till våra kunder. Ditt jobb kommer att i första hand vara att stå i kassan och ta emot beställningar samt att ta betalt.


Det är viktigt att du kan jobba en del helgdagar innan sommarlovet och kan jobba flexibla tider under sommarlovet.


Det är också viktigt att du kan jobba under dessa dagar:
1. Nationaldagen den 6 juni
2. Midsommardagen och dagen efter, den 22-23 juni


Jobberfarenhet kräver vi inte men vi lägger väldigt stor vikt på din personlighet , att du har lätt att prata med folk och att du visar engagemang. Det är viktigt för oss att du vill lära dig hur vi jobbar och att du trivs att jobba hos oss.


Om detta är du så skicka din ansökan senast söndagen den 6 maj till:
sommarjobb@gelatohouse.se


Efter att ansökningstiden har gått ut så kontaktar vi dig som vi vill träffa för en intervju senast den 12 maj. Vi kommer att kontakta dig via e-mail.

Ansök nu

Konditoribiträde Linds Ryd deltid (50%)

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 27
Linds i Ryd söker en trevlig och ambitiös medarbetare till vårt konditori på Mårdtorpsvägen i Ryds centrum. Linds Ryd är ett klassiskt konditori med en butiksdel och en servering, sommartid även med uteservering. Sortimentet består av mat- & kaffebröd från vårt bageri och på plats tillverkar vi tårtor, kakor, bakelser, enklare maträtter och smörgåsar.
Linds i Ryd ingår i Gyllen Linds bageri AB som är Östergötlands ledande bageri- & konditoriföretag med verksamhet i Linköping, Finspång, Mjölby, Motala, Tranås och Åtvidaberg.
Tillträde till tjänsten är under mars eller enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgraden är ca. 50% med arbete 5 dagar i veckan varav varannan lördag. När man arbetar kan arbetstiden vissa dagar vara förlagd antingen från kl.07.00 på morgonen eller fram till kl.18.30 på kvällen. Vi arbetar efter ett rullande schema så att arbetstiderna skall vara anpassade efter bemanningsbehovet.
Möjlighet till extra arbete finns vid t.e.x sjukdomar, semestrar, annan ledighet och om intresse och möjlighet finns även på andra enheter inom företaget.
Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion och beredning av lättare maträtter. Man kommer också assistera i konditoriproduktionen och jobba med viss paketering. Arbetet innebär även att diska och städa så att såväl våra produktions som försäljnings- & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsten tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda samt att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Du får också vara beredd på att vid vissa tider arbeta själv då kundtillströmningen är låg.
Om du söker tjänsten är det meriterande med ett par års erfarenhet från liknande arbete och kan du dessutom lämna referenser är det en fördel.
Vårt företag är medlemmar i Visita och lönen är enligt kollektivavtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Nina Lundin enligt kontaktuppgifterna i annonsen.
Skicka gärna med både ett CV och ett personligt brev i din ansökan, vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Jobba i köket på Kanalkrogen Delimo

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 16
Om Kanalkrogen vid Bergs Slussar
Är du passionerad om bakning och desserter? Kanalkrogen, ett populärt matställe vid de vackra Bergs Slussarna, utökar nu sitt team och vi söker två kreativa själar till vår uppskattade dessertbuffé. Vår buffé är känd för sitt breda utbud av hemgjorda desserter, inklusive allt från klassiska bakverk till moderna kreationer, samt vår berömda chokladfontän.
Vi erbjuder en unik arbetsmiljö där du får möjlighet att visa upp din kreativitet och ditt hantverk. Vår restaurang är inte bara en plats för utsökt mat utan också en scen för kreativa bakverk och sötsaker.
Vem Vi Söker
Vi söker två dedikerade och kreativa personer med ett starkt intresse för bakning och desserttillverkning. Den idealiska kandidaten är kanske en student som studerar till konditor eller någon med liknande bakgrund och passion för sötsaker. Du bör ha en känsla för detaljer, vara innovativ och njuta av att skapa nya och spännande desserter.
Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter kommer att innefatta att förbereda och skapa ett brett sortiment av desserter till vår buffé. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att buffén alltid är välfylld, inbjudande och presenterar en variation av högkvalitativa, läckra sötsaker. Dessutom kommer du att vara en del av ett team som ständigt strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar och bidra till en minnesvärd matupplevelse.
Kanalkrogen ligger i Bergs Slussar, en kort resa från Linköping. Vår restaurang och dess utsikt över slussarna erbjuder en inspirerande arbetsplats.
Ansök Nu!
Är du redo att utveckla dina färdigheter inom desserttillverkning och bli en del av vårt team? Skicka din ansökan till oss och bidra till att göra Kanalkrogens dessertbuffé till en oförglömlig del av våra gästers besök.
Välkommen med din ansökan och ta chansen att vara en del av en unik matupplevelse vid Bergs Slussar!

Ansök nu

Konditoribiträde US

Konditoribiträde
Läs mer Okt 11
Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 9 platser runt om i Östergötland. 5 st enheter i Linköping samt Mjölby, Tranås, Finspång och Åtvidaberg. Vårt huvudkontor och bageri ligger i Hackefors med storskalig bageri- & kallskänksproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.


Med tillträde snarast söker vi nu en medarbetare till vår enhet på US Norra entrén. Tjänstgöringsgraden är på 100%.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Det kommer även att innebära disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa för tjänsterna tror vi att du har lätt för att leda och fördela arbetsuppgifter, är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsten vill vi att du har några års erfarenhet från liknande arbete med ansvar och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk och med tillagning av husmanskost (dagens lunch) är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du , Eva Carmesten
mobilnr: 070-2459350
Skicka din ansökan snarast till eva.carmesten@lindsbageri.se
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Cafébiträde extra vid behov

Konditoribiträde
Läs mer Maj 24
Cafébiträde.

Nu söker vi på Haga kök & Catering ny medarbetare till vårt Café på Smedstad ridsportcenter.
Vi söker dig som är driven att jobba framåt för att utveckla caféverksamheten, du behöver vara självgående, kunna tänka och anpassa dig snabbt då saker ibland ändras med kort framförhållning.
Kan komma med nya infallsvinklar och nya idéer, vara en del av gruppen.
Tidigare café vana är ett plus men inte ett krav, då vi har lite andra verksamheter också så behöver du ha goda kunskaper i tal & skrift i svenska.
Vi söker nu mer extra personal för jobb vid behov samt att det även kan bli fasta dagar, mestadels eftermiddagar/kvällar samt helger. Lön och regler går efter kollektivavtal.

Låter det här intressant för dig?
Då kan du mejla din ansökan med CV samt personligt brev till
Kristoffer.hagstrom@hagakok.se

Ansök nu

Timanställd Cafévärd

Konditoribiträde
Läs mer Maj 9
Tjänsten är placerad inom Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi stärker möjligheterna för Linköpingsbor som är beroende av ekonomiskt bistånd, att bli självförsörjande och självständiga. Vi bidrar också med kompetensförsörjning till Linköpings kommun och näringsliv.
 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som cafévärd på Café Vidingsjö förekommer bland annat uppgifter såsom att:


• öppna/ stänga caféet
• bereda/tillaga enklare rätter så som till exempel sallader, smörgåsar, pannkakor och våfflor
• hantera kassan
• hantera disk
• hantera städning
• eventuellt kan även utkörning av leveranser från Fikaservice förekomma

Din arbetsplats
Avdelningen för arbetsmarknadsinsatser inom IAF arbetar på uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden. Vårt huvuduppdrag är att arbeta med utveckling av deltagare/medarbetare som är i en arbetsmarknadsinsats. Det slutliga målet för dessa personer är att gå vidare mot studier och/eller arbete med eller utan stöd på den ordinarie arbetsmarknaden. Vi har flera olika typer av verksamheter där vi arbetar med att utveckla personer mot arbete eller studier. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Café Vidingsjö vid behov.

Vår caféverksamhet på Café Vidingsjö är öppen måndag till söndag och vi erbjuder allt från enklare fika till lunch. Från cafét utgår även Fikaservice som är vår cateringverksamhet där vi levererar fika och enklare luncher till kommunala verksamheter.

Tjänsten är en timanställning som styrs efter behov. Vårt behov föreligger främst vid helger, lördag och söndag, men även vid sjukdom, semester samt vid arbetstoppar.

Våra öppettider är:

Vardagar kl.09.00-16.00

Lördagar kl. 11.00-15.00

Söndagar kl. 10.00-16.00

Du som söker
Vi ser gärna att du som söker har en utbildning inom restaurang- och livsmedel. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta inom café/restaurangbranschen. Vi ser även erfarenhet av kassaarbete som meriterande. Det är även meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil då utkörning av cateringbeställningar kan förekomma.

För att lyckas i rollen är du duktig på att anpassa dig till ändrade omständigheter och du hanterar oförutsedda situationer med ett lugn. Du samarbetar bra med dina kollegor och vi tror att du tycker om och är duktig på att möta kunder och ge god service. Du har även en god struktur och tycker om att ta eget ansvar i ditt arbete.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Vid behov

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 11229

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Servering och café personal

Konditoribiträde
Läs mer Apr 5
Vi söker säsongspersonal till Fröken Jennys Café och Restaurang.
I uppgifterna ingår bemötande av våra gäster både i caféet och i restaurangen, så vi ser gärna att du har ett glatt humör och klarar av både att vara trevlig och stresstålig samtidigt. I uppgifterna ingår beställning vid bordet, kassa hantering och servering. I caféet ingår påfyllnad av varor, hygien vid hantering av glass, och andra uppgifter där man bör vara villig att ta i när det behövs. Arbetsuppgifterna variera efter säsongens löpande och vi jobbar som ett team.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträden, Linds bageri

Konditoribiträde
Läs mer Apr 18
Med tillträde snarast söker vi nu 1 st medarbetare till vår nyrenoverade butik och servering i Ryd Linköping. Tjänstgöringsgraden är 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassa i våran servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning såväl i våra produktions, försäljnings & serveringsutrymmen som alltid är rena & fräscha.
För att passa för tjänsten tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda och att du är en god lagspelare som har lätt för att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag samt lördagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 07.00 på morgonen och vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna, normalt arbetar du varannan lördag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker våffelbagare till sommaren

Konditoribiträde
Läs mer Mar 3
Vi söker dig som vill arbeta helger och under sommaren i köket i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök.

Ansök nu

Restaurang Porto Esperanza

Konditoribiträde
Läs mer Mar 1
Porto Esperanza är restaurangbåten vackert belägen i Stångån.
Vi söcker en servitör, bartender, specialistkaffe, kockar och ekonomichef
Vi är ett glatt gäng bestående av flera kockar och köksbiträden som nu söker flera servitörer samt en kock till vårat team. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av yrket och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.
Du behöver vara 20 år fyllda för att jobba hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, det är viktigt att du har ett bra och vänligt kundbemötande. Anställningarna är på visstid och varierar mellan 50-100%. Start omgående. Lön enligt kollektivavtal. För att ansöka, skicka ditt CV samt ett personligt brev till angiven e-postadress.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträde, Linds Åtvidaberg

Konditoribiträde
Läs mer Feb 14
Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare en medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca. 75%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk och med tillagning av husmanskost (dagens lunch) är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Paulina Östensson, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 0120-107 00.
Skicka din ansökan snarast eller senast den 15:e januari till paulina.ostensson@lindsbageri.se eller per post till Gyllen Linds Bageri, Molijns väg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: personal Linds Åtvidaberg. Du kan också lämna ansökan i ett kuvert till Paulina direkt på konditoriet på stortorget i Åtvidaberg.
Så här i mellandagarna kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträden, Linds bageri

Konditoribiträde
Läs mer Feb 14
Med tillträde snarast söker vi nu 1 st medarbetare till vår butik och servering i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraden är 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassa i våran servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning såväl i våra produktions, försäljnings & serveringsutrymmen som alltid är rena & fräscha.
För att passa för tjänsten tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda och att du är en god lagspelare som har lätt för att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag samt lördagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 07.00 på morgonen och vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna, normalt arbetar du varannan lördag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Personal Säsongen 2023

Konditoribiträde
Läs mer Feb 13
Vi söker dig som är driven, självgående, noggrann och som tar personligt ansvar. Du ska klara av att jobba i ett högt tempo samtidigt som du ger ett trevligt bemötande till våra kunder.


Det är viktigt att du kan jobba en del helgdagar innan sommarlovet och kan jobba omkring 50-70 % under sommarlovet.


Det är också viktigt att du kan jobba något under dessa helger och röda dagar.
1. Påskhelgen den 7-10 april (1-2 dagar)
2. Kristi Himmelsfärdshelgen den 18-21 maj (1-2 dagar)
3. Nationaldagen den 6 juni
4. Midsommardagen och dagen efter, den 24-25 juni


Jobberfarenhet kräver vi inte men vi lägger väldigt stor vikt på din personlighet , att du har lätt att prata med folk och att du visar engagemang. Det är viktigt för oss att du vill lära dig hur vi jobbar och att du trivs att jobba hos oss.


Om detta är du så skicka din ansökan senast söndagen den 26 februari till:
sommarjobb@gelatohouse.se


Efter att ansökningstiden har gått ut så kontaktar vi dig som vi vill träffa för en intervju senast den 14 mars. Vi kommer att kontakta dig via e-mail.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträden, Linds bageri

Konditoribiträde
Läs mer Jan 5
Med tillträde snarast söker vi nu 1 st medarbetare till vår butik och servering i Ryd Linköping. Tjänstgöringsgraden är 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassa i våran servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning såväl i våra produktions, försäljnings & serveringsutrymmen som alltid är rena & fräscha.
För att passa för tjänsten tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda och att du är en god lagspelare som har lätt för att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag samt lördagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 07.00 på morgonen och vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna, normalt arbetar du varannan lördag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Dec 29
Café biträde.

Nu söker vi på Haga kök & Catering ny medarbetare till vårt Café på Smedstad ridsportcenter.
Vi söker dig som är driven att jobba framåt för att utveckla caféverksamheten, du behöver vara självgående, kunna tänka och anpassa dig snabbt då saker ibland ändras med kort framförhållning.
Kan komma med nya infallsvinklar och nya idéer, vara en del av gruppen.
Tidigare café vana är ett plus men inte ett krav, då vi har lite andra verksamheter också så behöver du ha goda kunskaper i tal & skrift i svenska.
Vi söker nu mer extra personal, med chans till med mer för rätt person, mestadels eftermiddagar/kvällar samt helger. Lön och regler går efter kollektivavtal.

Låter det här intressant för dig?
Då kan du mejla din ansökan med CV samt personligt brev till
Kristoffer.hagstrom@hagakok.se

Ansök nu

Bli en del i Waynes familjen

Konditoribiträde
Läs mer Sep 18
Vi söker dig som älskar service och som vill möta våra gäster med ett leende. Som trivs i kafémiljö, har en positiv attityd och gillar ett högt tempo! Låter det som något för dig?
Vi ska erbjuda våra gäster den bästa fikaupplevelsen, oavsett om det är en snabb kopp kaffe på väg till jobbet, en fin stund med en kär familjemedlem eller ett viktigt möte. Med den bästa servicen, de trevligaste kaféerna och den godaste koppen ekologiskt kaffe, förgyller vi stunden våra gäster är hos oss. Ett kafé är en av de bästa platserna att börja sin karriär på. Särskilt som ung är det en ovärderlig erfarenhet som du har nytta av både i livet och i din karriär. Hos oss får du chansen att ta ansvar, lära dig att leda, möta gäster och utvecklas i din roll. Och allt i en miljö där tempot är högt och ingen dag är den andra lik. Låter det som något för dig? I så fall hoppas vi att du tar chansen och söker jobbs hos oss.
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare på helger

Konditoribiträde
Läs mer Okt 14
Vi söker dig som vill arbeta helger i köket i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök.

Ansök nu

Ledig tjänst cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jul 29
Nu söker vi på Haga kök & Catering AB en ny medarbetare till vårt Café på Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Smedstad Ridsportcenter ligger i anslutning till Tinnerö Naturreservat och är en av Sveriges modernaste ridsportsanläggningar. Flertalet stora ridsporttävlingar och evenemang genomförs varje år vid anläggningen. Vid anläggningen bedrivs ridskoleverksamhet, fritidsverksamhet och omsorgsverksamhet av systerföretaget Haga Stall & Omsorg AB. Cafét är husets hjärta som servar våra olika verksamheter, elever och besökare med hembakt fika och olika maträtter alla dagar i veckan. Vid anläggningen finns även en konferenssal och vid kurser och konferenser är det cafét som sköter service och förtäring. Cafét är även ett av Linköpings hundcaféer där våra fyrbenta vänner är varmt välkomna!

Vi söker nu Dig som är driven att jobba framåt för att utveckla caféverksamheten på Smedstad. Du behöver vara självgående, kunna tänka och anpassa dig snabbt då saker ibland ändras med kort framförhållning och ingen dag är den andra lik.
Du ska ha lätt för att komma med nya infallsvinklar och idéer, samt bidra med energi och glädje i personalgruppen. I cafét arbetar även deltagare och handledare inom Haga Stall & Omsorgs Dagliga Verksamhet för personer med LSS-beslut. Det är viktigt att Du som söker tjänsten ser det som en styrka att vi är flera olika aktörer som tillsammans jobbar framåt för att utveckla caféverksamheten på Smedstad Ridsportcenter.
Tidigare cafévana är ett plus men inte ett krav. Du behöver ha goda kunskaper i tal & skrift i svenska.
Tjänsten ligger på 75% mestadels eftermiddagar/kvällar samt varannan helg. Lön och regler går efter kollektivavtal.

Låter det här intressant för dig?
Mejla din ansökan med CV samt personligt brev till:
Kristoffer.hagstrom@hagakok.se
Urval och rekrytering sker löpande, så ansök så snart du kan, dock senast 10 augusti.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare

Konditoribiträde
Läs mer Jul 28
Skönfärgaregården Butik & Våffelstuga. Specialiserad på olika typer av våfflor och pajer, söker en ansvarig person för våffelstugan och butiken. Du som söker är pålitlig, kommunikativ och är självständig.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök. Gärna utbildning från restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Vi söker dig som vill arbeta 75 - 100 % i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka våfflor, pajer och kaffebröd. Även kassa och servering.
Referens av tidgare erfarenhet krävs.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare

Konditoribiträde
Läs mer Jun 15
Vi söker dig som vill arbeta i sommar i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök. Gärna utbildning från restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Det finns även en möjlighet att anställningen fortlöper i höst.

Ansök nu

Ledig tjänst cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Maj 25
Nu söker vi på Haga kök & Catering AB en ny medarbetare till vårt Café på Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Smedstad Ridsportcenter ligger i anslutning till Tinnerö Naturreservat och är en av Sveriges modernaste ridsportsanläggningar. Flertalet stora ridsporttävlingar och evenemang genomförs varje år vid anläggningen. Vid anläggningen bedrivs ridskoleverksamhet, fritidsverksamhet och omsorgsverksamhet av systerföretaget Haga Stall & Omsorg AB. Cafét är husets hjärta som servar våra olika verksamheter, elever och besökare med hembakt fika och olika maträtter alla dagar i veckan. Vid anläggningen finns även en konferenssal och vid kurser och konferenser är det cafét som sköter service och förtäring. Cafét är även ett av Linköpings hundcaféer där våra fyrbenta vänner är varmt välkomna!

Vi söker nu Dig som är driven att jobba framåt för att utveckla caféverksamheten på Smedstad. Du behöver vara självgående, kunna tänka och anpassa dig snabbt då saker ibland ändras med kort framförhållning och ingen dag är den andra lik.
Du ska ha lätt för att komma med nya infallsvinklar och idéer, samt bidra med energi och glädje i personalgruppen. I cafét arbetar även deltagare och handledare inom Haga Stall & Omsorgs Dagliga Verksamhet för personer med LSS-beslut. Det är viktigt att Du som söker tjänsten ser det som en styrka att vi är flera olika aktörer som tillsammans jobbar framåt för att utveckla caféverksamheten på Smedstad Ridsportcenter.
Tidigare cafévana är ett plus men inte ett krav. Du behöver ha goda kunskaper i tal & skrift i svenska.
Tjänsten ligger på 75% mestadels eftermiddagar/kvällar samt varannan helg. Lön och regler går efter kollektivavtal.

Låter det här intressant för dig?
Mejla din ansökan med CV samt personligt brev till:
Kristoffer.hagstrom@hagakok.se
Urval och rekrytering sker löpande, så ansök så snart du kan, dock senast 10 juni.
Tillträde efter överenskommelse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträden, Linds Gyllen

Konditoribiträde
Läs mer Maj 11
Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår butik och servering vid lilla torget i centrala Linköping. Tjänstgöringsgraderna är 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19.30 på kvällarna. Normalt arbetar varannan helg.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Cafévärdar till Café Vidingsjö

Konditoribiträde
Läs mer Maj 11
Om Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen
Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen är en helt ny förvaltning som startade januari 2022. Förvaltningen arbetar strategiskt med arbetsmarknads- och integrationsinsatser samt olika utvecklingsprojekt som rör sysselsättning, etablering och integration. Förvaltningen arbetar mot Arbetsmarknadsnämnden och består av ca 300 medarbetare.

Om arbetsplatsen
Arbetsmarknadsservice arbetar i huvudsak på uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden via avdelningen för Arbetsmarknad och Integration (AMI). Vårt huvuduppdrag är att arbeta med utveckling av deltagare/medarbetare som är i en arbetsmarknadsinsats. Det slutliga målet för dessa personer är att gå vidare mot studier och/eller arbete med eller utan stöd på den ordinarie arbetsmarknaden.

Vi har två olika verksamheter där vi arbetar med att utveckla personer mot arbete eller studier. Den ena gruppen, verksamhetsgrupp Vidingsjö, innefattar medarbetare och deltagare som arbetar med naturvård, fornminnesvård, lokalvård samt odling och försäljning. I verksamheten ingår även Café Vidingsjö, ett café beläget i Vidingsjö motionscenter med närhet till motionsspår i grönskande omgivning. Till Vidingsjö tar du dig enkelt med lokaltrafiken, om du föredrar att åka bil så finns parkeringsplats i nära anslutning till caféet. Nu söker vi dig som vill arbeta i cafémiljö på Café Vidingsjö.

Arbetsbeskrivning
Vår caféverksamhet är öppen måndag till söndag och vi erbjuder allt från enklare fika till lunch. Från caféet utgår även Fikaservice som är en cateringverksamhet som levererar fika och enklare luncher till kommunala verksamheter. 

I tjänsten ingår: 


• Öppning/ stängning av caféet
• Beredning/tilllagning av enklare rätter så som ex sallader, smörgåsar, pannkakor
• Grädda våfflor
• Kassahantering
• Diskhantering
• Städning
• Utkörning av beställningar, Fikaservice

I tjänsten ingår även rollen som yrkeshandledare då du och en kollega handleder de deltagare som är på café Vidingsjö i en arbetsmarknadsinsats. I rollen som yrkeshandledare kommer du även samverka med andra aktörer inom kommunen för att tillsammans stötta deltagaren i dennes utveckling.

Våra öppettider är:


• Vardagar: 9-18 (9-16 under perioden november-mars)
• Lördagar: 11-15
• Söndagar: 10-16  

Kvalifikationer
Du har gymnasieexamen från programmet för restaurang- och livsmedel alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café/restaurangbranchen och har kunskap om rutiner kring livsmedelshantering. Erfarenhet av kassahantering är meriterande. Du tycker att det är viktigt att ha kunden i fokus och ser vikten av ett gott bemötande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav då utkörning av våra cateringbeställningar kan förekomma. 

För att lyckas i rollen är du flexibel och kan hantera oförutsedda situationer med ett lugn. Du ser vikten av ett gott samarbete med dina kollegor och tycker om att hjälpa till och ge god service. Du känner dig även bekväm med att ta eget ansvar i ditt arbete.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-08-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 9399

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev
Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Personal till säsongen 2022

Konditoribiträde
Läs mer Mar 10
Nu söker vi personal till säsongen 2022


Vi söker dig som är driven, självgående, noggrann och som tar personligt ansvar. Du ska klara av att jobba i ett högt tempo samtidigt som du ger ett trevligt bemötande till våra kunder.


Det är viktigt att du kan jobba en del helgdagar innan sommarlovet och kan jobba omkring 50-70 % under sommarlovet.


Det är också viktigt att du kan jobba dessa helger och röda dagar.
1. Påskhelgen den 15-18 april (1-2 dagar)
2. Kristi Himmelsfärdshelgen den 26-29 maj (1-2 dagar)
3. Nationaldagen och dagen efter, den 6-7 juni
4. Midsommardagen och dagen efter, den 25-26 juni


Jobberfarenhet kräver vi inte men vi lägger väldigt stor vikt på din personlighet , att du har lätt att prata med folk och att du visar engagemang. Det är viktigt för oss att du vill lära dig hur vi jobbar och att du trivs att jobba hos oss.


Om detta är du så skicka din ansökan senast söndagen den 20 mars till:
sommarjobb@gelatohouse.se


Efter ansökningstiden har gått ut så kontaktar vi dig som vi vill träffa för en intervju senast den 3 april.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare

Konditoribiträde
Läs mer Mar 4
Vi söker dig som vill arbeta helger, en del vardagar och under sommaren i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök. Gärna utbildning från restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Ansök nu

Bli en del i Waynes familjen

Konditoribiträde
Läs mer Sep 21
Vi söker dig som älskar service och som vill möta våra gäster med ett leende. Som trivs i kafémiljö, har en positiv attityd och gillar ett högt tempo! Låter det som något för dig?
Vi ska erbjuda våra gäster den bästa fikaupplevelsen, oavsett om det är en snabb kopp kaffe på väg till jobbet, en fin stund med en kär familjemedlem eller ett viktigt möte. Med den bästa servicen, de trevligaste kaféerna och den godaste koppen ekologiskt kaffe, förgyller vi stunden våra gäster är hos oss. Ett kafé är en av de bästa platserna att börja sin karriär på. Särskilt som ung är det en ovärderlig erfarenhet som du har nytta av både i livet och i din karriär. Hos oss får du chansen att ta ansvar, lära dig att leda, möta gäster och utvecklas i din roll. Och allt i en miljö där tempot är högt och ingen dag är den andra lik. Låter det som något för dig? I så fall hoppas vi att du tar chansen och söker jobbs hos oss.
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bagare/konditor till matbutik i Linköping

Konditoribiträde
Läs mer Jul 1
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom dagligvaru- och sällanköpshandeln vid akut eller planerat behov och detta ställer höga krav på din flexibilitet.

Arbetet innefattar alla uppgifter i bageri såsom ”bake off”, tårtor/bakelser och övrigt förekommande konditoriuppgifter. Du ansvarar även för att avdelningen är ren och ser inbjudande ut.

Bakgrund/Personliga egenskaper

För tjänsten som bagare/konditor i butik söker vi dig som har en bageriutbildning/konditorutbildning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.

För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi ser även att du är en noggrann person som lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard.

Arbetstider

Du kommer att ingå i våran bemanningspool. Arbetstiderna är varierande och du arbetar vardagar och helger, både dag- och kvällstid som styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Cafévärd till Café Vidingsjö

Konditoribiträde
Läs mer Dec 2
Om Leanlink
Leanlink är förvaltningen i Linköpings kommun som arbetar med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Det gör vi tillsammans med våra medarbetare där vårt mål är att skapa bra dagar tillsammans med dem vi är till för samt till att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är med och skapar samt utvecklar en god kvalitet och professionalitet för våra omsorgstagare, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för de Linköpingsbor som behöver oss nu men också för dem som kommer att behöva oss i framtiden.

Se mer om Leanlink och vårt arbete i Leanlinks informationsfilm. Om arbetsplatsen
Arbetsmarknadsservice arbetar i huvudsak på uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden via Arbetsmarknad och Integration (AMI), där vårt huvuduppdrag är att arbeta med utveckling av deltagare/medarbetare som är i en arbetsmarknadsinsats. Det slutliga målet för dessa personer är att gå vidare mot studier och/eller arbete med eller utan stöd på den ordinarie arbetsmarknaden.   

Vi har olika verksamheter där vi arbetar med att utveckla personer mot arbete eller studier. Nu söker vi dig som kan hjälpa oss i Café Vidingsjö vid behov.

Arbetsbeskrivning
Vår caféverksamhet är öppen måndag till söndag och vi erbjuder allt från en enklare fika till lunch. Från cafét utgår även Fikaservice som är en cateringverksamhet som levererar fika och enklare luncher till kommunala verksamheter.

I uppdraget ingår:


• Kassahantering
• Öppning/ stängning av caféet
• Diskhantering
• Städning 
• Beredning/tilllagning av enklare rätter så som ex sallader, smörgåsar, pannkakor.
• Grädda våfflor

Tjänsten är en timanställning som styrs efter behov. Vårt behov ligger främst vid helger, lördag och söndag men även vid sjukdom, semester och vid arbetstoppar.
Våra öppettider på helgerna är: Lördag kl 11-15, Söndag Kl 10-16. På vardagar har vi öppet 9-18, vi stänger dock kl 16 under perioden november- mars.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café/restaurang branchen. Du får gärna ha kassavana och du vet vad ett bra kundbemötande är. Det är även meriterande om du har B-körkort då utkörning av våra cateringbeställningar kan förekomma.

För att lyckas i rollen är du flexibel och kan hantera oförutsedda situationer med ett lugn. Du samarbetar bra med dina kollegor och tycker om att hjälpa andra och ge god service. Du kan även ta eget ansvar i ditt arbete.

Inget personligt brev i din ansökan
Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Vid behov

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 8289
Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Cafébiträde Kaffebaren Ellen

Konditoribiträde
Läs mer Jun 22
Är du trygg med att arbeta självständigt? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.

Kaffebaren Ellen ligger i huset Key på Linköpings Universitet. Kaffebaren är en del av Högskolerestauranger som även driver Universitetsklubben, Restaurang Zodiaken och samt fest- och cateringverksamhet på området. I Linköping driver vi ävan Tekniska Verkens personalmatsal, Matverkstan.

På Kaffebaren Ellen säljer vi smörgåsar, lättare luncher, drycker, godis, frukt och bakverk. Utbudet är till största del växtbaserat så har du ett eget intresse av vegetarisk och vegansk kost så är det meriternade. Tjänsten på Kaffebaren innebär att du arbetar på egen hand med kundkontakt och sälj, vilket gör tidigare erfarenhet av liknande arbete till en viktig merit. Du har dock kolleger på de andra enheterna i området och du är en given del i gruppens gemensamma arbete och planering.

Vi söker en flexibel, glädjespridande kollega till vårt team. Du ska ha ett intresse för mat och dryck, goda erfarenheter från caféservering, kassahantering, datavana och kunskap om enklare cateringarbete. Vi vill att du har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Tillsammans med både kollegor och gäster hoppas vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ .

Kaffebaren Ellen drivs av Högskolerestauranger AB. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar genom att vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är allmän visstid på 87,5%, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete kan förekomma.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 8 augusti 2021.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Café personal

Konditoribiträde
Läs mer Sep 22
Nu söker vi personal till vårt café. Du som söker är serviceinriktad, stresstålig och gillar att arbeta i mindre grupp kollegor. Att vilja gå till jobbet är mer meriterade än utbildning, du bör ha ett driv och skinn på näsan. Ork att jobba och faktiskt vilja göra det! Jobbet är stundtals stressigt med många beställningar på en gång, samtidigt som det kan ha långa pauser med mindre fläkt. Du är flexibel och kan lika gärna servera som ta disken, stå i kassan som damma.
Du är glad och älskar att göra andra glada. En nöjd kund är ditt bästa betyg.
Vill du bli en av oss?
Sök idag, kanske är just du vår nästa kollega.
Vi söker allt från timanställda till mer fasta tjänster.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare på helger

Konditoribiträde
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som vill arbeta helger i köket i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping. Arbetet består av att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare

Konditoribiträde
Läs mer Aug 5
Vi söker dig som vill arbeta halvtid i köket i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping, med att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök.

Ansök nu

Bli en del i Waynes familjen

Konditoribiträde
Läs mer Apr 11
Vi söker dig som älskar service och som vill möta våra gäster med ett leende. Som trivs i kafémiljö, har en positiv attityd och gillar ett högt tempo! Låter det som något för dig?
Vi ska erbjuda våra gäster den bästa fikaupplevelsen, oavsett om det är en snabb kopp kaffe på väg till jobbet, en fin stund med en kär familjemedlem eller ett viktigt möte. Med den bästa servicen, de trevligaste kaféerna och den godaste koppen ekologiskt kaffe, förgyller vi stunden våra gäster är hos oss. Ett kafé är en av de bästa platserna att börja sin karriär på. Särskilt som ung är det en ovärderlig erfarenhet som du har nytta av både i livet och i din karriär. Hos oss får du chansen att ta ansvar, lära dig att leda, möta gäster och utvecklas i din roll. Och allt i en miljö där tempot är högt och ingen dag är den andra lik. Låter det som något för dig? I så fall hoppas vi att du tar chansen och söker jobbs hos oss.
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträden, Café Gyllen

Konditoribiträde
Läs mer Jul 21
Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår butik och servering vid lilla torget i centrala Linköping. Tjänstgöringsgraderna är 50 resp. 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19.30 på kvällarna. Normalt arbetar varannan helg.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jun 26
Är du bra på att dekorera Donuts? Och älskar du mångfald i smak, kollegor och gäster? Då kan du bli nyanställd i vår lilla familj på Daily Donuts.
Har du erfarenhet av cafeteria, konditori eller något tredje med hög kvalitet och tempo, då är det ett plus.
Kan du säga ja till ovanstående, och vill du ha ett hektiskt och roligt jobb med ordnade förhållanden, goda kollegor och glada gäster, då kan du bli våra nya kollega.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Behov av diskare och städare

Konditoribiträde
Läs mer Jun 25
Melins café ligger på farbror Melins torg i centrala Linköping. Under lunchen är det högt tempo och under eftermiddagen är det fika som lockar in våra kunder. Vi serverar allt ifrån hembakade bakverk och dagsfärska smörgåsar till dagens lunch. På sommaren har vi en stor uteservering.
Just nu söker vi dig som vill ansvara för diskning och städ i kök och servering. Utöver detta kommer du vara behjälplig i köket med diverse arbetsuppgifter. Självklart är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på cafe som köksbiträde och/eller barista. Att arbeta hos oss kräver att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. Att ha nära till ett leende och positivt bemötande i alla situationer är något vi och våra kunder värderar högt.
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att ansvara för diskning och städning men även sedvanliga caféuppgifter såsom kaffeservering och dylikt.
Arbetstiden varierar, även kväll och helger. Start omgående. Eftersom arbetstiderna varierar krävs det att du är flexibel.
Du måste kunna tala god svenska, förstå och göra dig förstod. För oss är det viktigare att man är arbetsvillig och ambitiös.
Vänta inte med din ansökan. Vi kommer att rekrytera personal löpande. Kontakt sker endast via mail. Vi har inte möjlighet att ta emot samtal eller spontana besök för denna rekrytering.

Ansök nu

Café Biträde med ansvar!

Konditoribiträde
Läs mer Maj 17
Vi söker nu dig som vill vara ansvarig på Café Belvederen beläget i Linköping Trädgårdsförening där vi även driver restaurang Tropikhuset.
Vi söker dig som är glad & ansvarstagande och som gärna lägger ner det lilla extra i ditt arbete.
Vi serverar lättare luncher, glass & våfflor.
I arbetsuppgifterna ingår enklare mat beredning, kassa, servering, hantera espressomaskin & alkohol samt hålla rent & fint bland våra gäster.
Vi ställer höga krav att du bemöter våra gäster på ett positivt sätt, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Anställningen är tillsvidare och arbete är mestadels dagtid samt varannan helg gäller.
Start omgående!
Maila din ansökan till jobb@belvederen-tropikhuset.se
Märk din ansökan med Belvederen
Varmt välkommen med din ansökan!
obs! Då vi sökt personal förut och får många obehöriga sökande samt många som ej svarar när vi kontaktar för intervju, så är det lättast om ni mailar ansökan igen om du vill ha detta jobb och kan börja jobba så snart som möjligt.

Ansök nu

Kafé- & konditoribiträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 26
Nu söker vi mer personal, 2 personer på deltid (50 el. 75%) till Café Gyllen.
Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare medarbetare till vår servering & brödbutik vid lilla torget mitt i centrala Linköping.
Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik ibland även viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringslokaler alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
Bägge tjänsterna innebär normalt arbete varannan helg och önskar man öka tjänstgöringsgraden finns ofta möjlighet att kunna få ytterligare pass de dagar man normalt inte jobbar.
Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Den ena tjänsten är tills vidare och den andra ett vikariat (med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person).
Lön enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer gällande avtal med HRF (Hotell & restaurangfacket).
Om företaget: Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum, 2 enheter på US samt på stortorget i Åtvidaberg. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

Ansök nu

Café Biträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 5
Vi söker nu dig som vill vara med vårat team på Café Belvederen beläget i Linköping Trädgårdsförening där vi även driver restaurang Tropikhuset.
Vi söker dig som är glad & ansvarstagande och som gärna lägger ner det lilla extra i ditt arbete.
Vi serverar lättare luncher, glass & våfflor.
I arbetsuppgifterna ingår enklare mat beredning, kassa, servering, hantera espressomaskin & alkohol samt hålla rent & fint bland våra gäster.
Vi ställer höga krav att du bemöter våra gäster på ett positivt sätt, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Anställningen är tillsvidare och arbete är mestadels dagtid samt varannan helg gäller.
Maila din ansökan till jobb@belvederen-tropikhuset.se
Märk din ansökan med Belvederen
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker en våffelbagare

Konditoribiträde
Läs mer Feb 9
Vi söker dig som vill arbeta halvtid i köket i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping, med att baka och servera våfflor.
Du har tidigare erfarenhet och intresse av att baka och jobba i ett kök.
Arbetet är fördelat tisdag till fredag, samt lördagar.

Ansök nu

Personal till säsongen 2021

Konditoribiträde
Läs mer Feb 8
Nu söker vi personal till säsongen 2021


Vi söker dig som är driven, självgående, noggrann och som tar personligt ansvar. Du ska klara av att jobba i ett högt tempo samtidigt som du ger ett trevligt bemötande till våra kunder.


Det är viktigt att du kan jobba en del helgdagar innan sommarlovet och kan jobba omkring 50-70 % under sommarlovet.


Det är också viktigt att du kan jobba dessa helger och röda dagar.
1. Påskhelgen den 2-5 april (1-2 dagar)
2. Kristi Himmelsfärdshelgen den 13-16 maj (1-2 dagar)
3. Nationaldagen och dagen efter, den 6-7 juni
4. Midsommardagen och dagen efter, den 26-27 juni


Jobberfarenhet kräver vi inte men vi lägger väldigt stor vikt på din personlighet , att du har lätt att prata med folk och att du visar engagemang. Det är viktigt för oss att du vill lära dig hur vi jobbar och att du trivs att jobba hos oss.


Om detta är du så skicka din ansökan senast den 21 februari till:
sommarjobb@gelatohouse.se


Efter ansökningstiden har gått ut så kontaktar vi dig som vi vill träffa för en intervju senast den 7 mars.

Ansök nu

Barista med kärlek till cafémiljön

Konditoribiträde
Läs mer Sep 28
Wayne's Coffee söker dig som vill vara caféets ansikte utåt, möta
våra gäster med ett leende och få dem att trivas hos oss. Det är därför
viktigt att du brinner för cafémiljön, har en positiv attityd,
gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är
serviceinriktad till ditt sätt. Är du och Wayne's Coffee en perfekt
mix?


Vi serverar KRAV-märkt kaffe
av högsta klass, delikata bakverk, fräscha sallader, goda mackor och
lite varm mat. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna när det gäller
såväl kaffe som mat och ställer därför höga krav även på vår personal.


I det arbete som barista på Wayne's kommer du att få arbeta med alla
delar i caféverksamheten, t ex arbeta med espressomaskinen, förbereda
och tillreda fresh food, hålla rent i vår trevliga miljö och sist men
inte minst sprida god atmosfär bland gäster och medarbetare. Det är
mycket meriterande men inget krav att du har erfarenhet från arbete med
espressomaskin.


Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Rekrytering sker löpande
Tjänsterna avser både heltid och deltid. Du behöver kunna arbeta flexibla tider eftersom vi har öppet alla dagar i veckan.

#jobbjustnu

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker extra personal

Konditoribiträde
Läs mer Sep 24
Vi söker dig som vill arbeta extra i vår trevliga våffelstuga i Gamla Linköping, med att baka och servera våfflor.
Du får gärna vara student på restaurang- eller livsmedelsprogrammet eller motsvarande. Du har ett intresse av att baka och jobba i ett kök.


Extraarbete framförallt på helger.

Ansök nu

Skönfärgaregården butik och våffelstuga söker extra personal

Konditoribiträde
Läs mer Maj 25
Vi söker dig som vill arbeta i vår trevliga butik och våffelstuga i Gamla Linköping, med att baka och servera våfflor. Timanställning till slutet av augusti, därefter möjlighet till en 60 % anställning.

Ansök nu

Cafémedarbetare

Konditoribiträde
Läs mer Maj 29
Våra verksamheter på Linköpings universitet ligger centralt belägna på Campus Valla och Campus US. Vi driver restaurang med catering, flera caféer och en butik där vi serverar goda smörgåsar, fräscha sallader, kylda drycker, 100% schysst kaffe och goda bakverk. Vi är ett glatt team på 35 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dagtid men viss kvällsverksamhet förekommer då vi anordnar event för vår kund.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en cafémedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma.

VEM ÄR DU?
- Du är över 18 år
- Du ser en glädje i att arbeta aktivt med merförsäljning
- Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp
- Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
- God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
- Du talar och skriver svenska
- Tidigare erfarenhet av arbete i café är ett plus

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Tjänsten är en terminsbunden anställning.

Ansök nu

Personal säsongen 2019

Konditoribiträde
Läs mer Feb 25
Nu söker vi Personal till säsongen 2019

Vi söker dig som är driven, självgående, noggrann och som tar personligt ansvar. Du ska klara av att jobba i ett högt tempo samtidigt som du ger ett trevligt bemötande till våra kunder.

Det är också viktigt att du kan jobba en helgdag innan sommarlovet och kan jobba omkring 70% under sommarlovet.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba på cafè men vi lägger även stor vikt på din personlighet.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 13
Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss?
Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:


• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Om verksamheten och tjänsten
Nu söker vi ett cafébiträde till Moccado i Linköping. Tjänsten är en deltidsanställning. Arbetstiderna 13.00-17.00 med chans för mertid. Huvudrestaurangen Terrassen serverar dagligen lunch och affärslunch samt arrangerar konferenser, banketter och företagsfester. Du kommer att vara en del av ett team med 22 medarbetare.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tjänst som cafébiträde där du kommer att jobba i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbete är viktiga delar. Som cafébiträde kommer du att fokusera på att hålla en hög servicenivå till våra kunder och gäster. Du kommer också att göra dagliga beställningar, sortera, packa upp och fylla på produkter i caféet.
I tjänsten ingår också att inventera, utför kassaarbete och kassarapportering.

Vem söker vi?


• Ett krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år
• Du har en gymnasial utbildning, gärna inom hotell och restaurang eller motsvarande
• Erfarenhet av arbete inom café/kiosk eller butik är meriterande liksom erfarenhet av kassaarbete och kassarapportering
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och har en känsla för helheten inom caféet
• Du ser en glädje i att arbeta med merförsäljning och har ett siffersinne
• Du är positiv, serviceinriktad, noggrann, lyhörd och strukturerad
• Du gillar fartfyllda dagar
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du kan kommunicera på engelska, övriga språk är meriterande
• Du har datorvana

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.


Compass Group är en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se

Ansök nu