Kock, storhushåll jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 30
Den 19 augusti slår vi upp dörrarna för vår nya restaurang i Studenthuset vid Linköpings Universitet. Här ska vi servera studenterna en schysst måltid till ett ännu schysstare pris. Bredvid lunchen kommer vår catering utgå från Studenthuset. Med upp till 40 leveranser per dag är vi en av Linköpings största leverantörer av catering. Vi växer och vi vill ha med dig på vår resa!
Kort om tjänsten
För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för den utveckling vi vill göra tillsammans med dig.
Majoriteten av arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och sittningar.
Vad säger kollegorna om Nordrest
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?
Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Sista ansökningsdag: 31 juli
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 95%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Kock till Norlandia förskolor AB

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 11
Maten är en viktig del i livet. Det är en källa till både glädje, samtal och livskvalitet. Därför vill vi att våra gäster ska få en god och näringsrik upplevelse när det gäller måltiderna. Vi söker nu kock till Skogsmyran och Kullerbyttans förskolor.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga god och näringsrik mat. Du ska ha dokumenterad kunskap om egenkontroller i kök, förmåga att arbeta självständigt samt ta egna initiativ och hargod kunskap om specialkost.
Beskrivning av tjänsten som kockVi söker nu en utbildad och erfaren kock som vill bidra till en god pedagogisk måltidsupplevelse för barnen på våra förskolor. Som kock hos oss ansvarar du för att tillaga näringsrika och välsmakande måltider till ca 150 portioner på Skogsmyrans förskola, samt ca 50 portioner som levereras till vår förskola Kullerbyttan.
I din roll som kock är du trygg i din yrkeskunskap och har lätt för att skapa positiva kontakter med både kollegor, barn och vårdnadshavare. Du ser måltiden som en viktig del i barnens pedagogiska utveckling och är engagerad i att bidra till deras upplevelse av mat och måltidsaktiviteter.
Vi värdesätter en lösningsinriktad och flexibel attityd, då du som kock hos oss behöver kunna anpassa dig efter förändringar och utmaningar i vardagen. God kommunikationsförmåga är också en viktig egenskap, då du behöver säkerställa att information når ut på ett effektivt sätt.
Som person trivs du med att arbeta självständigt men ser också vikten av att samarbeta nära med förskolans pedagoger. Du möter utmaningar med arbetsglädje och drivkraft, och tar gärna ett extra ansvar för att göra något litet extra för att höja måltidsupplevelsen.Du är också mån om att skapa relationer till både barn och pedagoger.
Vill du vara med och bidra till att skapa en god, näringsrik och pedagogisk måltid för våra förskolebarn? Då ser vi fram emot din ansökan!

Mat med Smak är vårt måltidskoncept som beskriver vårt gemensamma synsätt på mat och måltider. Vi tror på idéen att mat som lagas med omtanke och nära där den skall serveras blir både godare och nyttigare. En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor.
För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.
Dina arbetsuppgifter · Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.
· Bakning av matbröd
· Inköp av matvaror via Norlandias inköpsportal.
· Budgetansvar
· Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten
·Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak
·Tillaga ca 150 portioner för Kullerbyttan och Skogsmyrans förskola.
Kravspecifikation · Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
· Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
· Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!
· Du är engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
·God datavana
· Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
Vid arbete i förskolan krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! (CV och personligt brev)

Vi påbörjar rekryteringsprocessen fortlöpande efter att vi får in ansökningarna!
Övrig information Anställningsform: Tillsvidare ( 6 månaders provanställning).
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vid intervju krävs ett utdrag urbelastningsregistret.
Sista ansökningsdag 30/8-24
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Helane Ermagan, rektor Skogsmyran och Kullerbyttans förskola.0722330360
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en erfaren och pedagogisk kock till Kårservice

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 18
Vi söker en kock på heltid till vårt kök och vill hitta dig som önskar ett pedagogiskt varierande jobb med både a la carte och sittningar från mindre till större sällskap av både studenter och företag. Vi tror på att en arbetsplats ska vara glädjefylld och rolig, här vågar vi lova att din vardag kommer skilja sig från dina tidigare arbetsplatser. Här jobbar du nära en hungrig och framåtlutad kundgrupp som älskar att fira, festa och umgås. Det är inte ovanligt med en och annan dinosaur i frack eller rosa elefant som passerar i lokalerna, där vi serverar hållbara menyer, med medvetna råvaror som alltid svenskt kött eller stor del vegetariskt på tallriken. Vi hoppas att du vill vara en del av vår lite galna värld. Men du kan vara lugn, vi kommer också fylla den med struktur, handledning och ordning, för ett hållbart och långsiktigt arbetsliv.
Om Kårservice
Kårhuset Kollektivet är en del av Kårservice AB beläget på Ågatan 55, mitt i centrala Linköping. Verksamheten innefattar restaurang, nattklubb, konferens, sittning m.m. med huvudsaklig inriktning mot studenter (LiU), men vi välkomnar även allmänhet och företag.
Kårservice uppdrag är att möjliggöra ett rikare studentliv. Vi ska tillsammans med studenterna vid Linköpings universitet skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass.
Våra kårhus utgör de fysiska mötesplatserna, var och en med unika förutsättningar. Samtidigt är varje kårhus en del av ett större sammanhang; Kårservice AB och studentlivet vid LiU. Kårservice har uppdraget att bredda verksamheten, nå fler studenter och föreningar och erbjuda nya tjänster.
Vi hittar lösningar tillsammans med samarbetspartners, leverantörer, konsulter, studentanställda eller studenter som jobbar ideellt för erfarenhet och utveckling.
Läs mer om oss på karservice.se
Om tjänsten
Som kock ansvarar du för kök/restaurang på Kollektivet. Ditt arbete består av planering och genomförande av all verksamhet som berör kök- och restaurangverksamheten tillsammans med vår köksmästare och alla ideella studenter som arbetar i samband med bokningar och sittningar. Vi uppmuntrar till nya idéer kring klimatvänliga menyer, matsvinnsbearbetning och hållbara arbetsmetoder som utvecklar oss i rätt riktning.
Denna tjänst är på heltid och innefattar schemalagd kväll- och helgarbete.
Ansvarsområden
Kök
Ansvarig för sittningar - inköp, planering, genomförande samt uppföljning
Ansvarig för förberedelser av mat till pubverksamhetAdministration
Är köksmästaren behjälplig vid uppdatering av samtliga menyer för verksamheten, med framtagning av nya koncept samt andra aktiviteter för restaurangen
Är köksmästaren samt bokningsansvarig behjälplig med prisförslag- och offertunderlag
Schemalägga ideell personal efter behov och med hänsyn till budget och ekonomiska ramar
Att Miljö och Hälsas krav för att driva verksamhet uppfylls (hygienutbildningar, egenkontroller och HACCP)
Säkerställa att vårt arbete är miljömässig hållbart samt utbilda ideella inom detta område
Medverkar i vårt arbetsmiljöarbete och brandskyddsarbeteIdeell personal
Utbildning/handledning av ideella studenter i samband med arbetspass
Ansvarig för att se till att relevant information finns i skrift och är tillgänglig för personal och de ideella inför varje evenemang
Schemaläggning av ideella studenter inför bokningar utifrån verksamhetens aktivitets kalender.

Krav
Restaurangutbildning och minst två års arbetserfarenhet är krav och vi ser gärna att du har kunskap om HACCP
Mycket god datavana för att hantera rutiner inom kök, beställningar samt mail kommunikation i vardagsarbetet
Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då vi har utländska studenter i vår ideella verksamhetVi söker en engagerad person som trivs i teammiljöer och är passionerad när det kommer till att främja samarbete inom gruppen. Som en viktig medlem i vårt team förväntas du att arbeta nära dina kollegor och våra ideella studenter för att uppnå gemensamma mål och maximera upplevelsen för våra besökare.
Din förmåga att kommunicera pedagogiskt och inkluderande och bygga starka relationer kommer att vara viktig för att skapa en trivsam arbetsmiljö för alla och för att uppnå framgång tillsammans.
Vad vi erbjuder:
Avtalsenlig lön och kollektivavtal HRF.
30 dagars betald semester
Friskvårdsbidrag på 3000kr/år

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt, så hör av dig till oss idag!
Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering@karservice.se
Din ansökan ska innefatta CV, personligt brev, samt 2 referenser som kan bekräfta din erfarenhet för denna tjänst som du söker.
Märk mailet med din ansökan med ”Kock Kollektivet”
Under veckorna 28 och 29 kommer vi på grund av semester inte kunna återkoppla på några ansökningar, men sök ändå så hör vi av oss under vecka 30!

Ansök nu

Kock/köksbiträde till vår Träffpunkt i Johannelund

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 10
Vår träffpunktsverksamhet är öppen för alla äldre i Johannelund, i första hand för boende på vårt trygghetsboende, våra hemtjänstkunder men även övriga äldre i området. På träffpunkten finns utrymmen för samvaro, gym och dagliga aktiviteter såsom lättare träning, underhållning, spel,social gemenskap för alla äldre som vill delta.
På träffpunkten finns även vår lunchservering dit omkring 20 äldre kommer varje dag för attäta god lunch i trevligt sällskap. Vi levererar även lunch hem till ett30-tal avvåra hemtjänstkunder.
Nu söker vi dig som vill ansvara för vår lunchservering!
Vi söker dig som vill jobba dagtid på vardagar samt varannan helg i vårt mottagningskök på träffpunkten.
Ditt uppdrag blir att ta emot och värma lunchkomponenter från vår grannverksamhets tillagningskök samt tillaga tillbehör såsom potatis och sallad på plats. I serveringen möter du kunderna, tar emot betalning och stöttar med bordsservering och dukning efter kundens behov.Du bereder även smörgåsar och annat fikabröd samt ansvarar för disk och rengöring av köket.
Du ansvarar även för att efter kundernas önskemål och beräknad åtgångbeställa hem portioner, råvaror och annat material till matserveringen enligt fastställd budget. Du koordinerar även dematlådor som hemtjänstpersonalen levererar hem till kund, skriver ut matlistor och menyer, egenkontroll enligt hygienreglermed mera.
Du arbetar självständigt i matserveringen och samverkar med vår aktivitetsansvariga som planerar och håller i träffpunktens dagliga aktiviteter. Det är en fördel om du även kan vara behjälplig med aktivitetervid behov.Enhetens Verksamhets- och gruppchefer finns även på plats på enheten för gestöd i ditt arbetevid behov.
Det här får du hos oss:• Öppna, erfarna och hjälpsamma kollegor.• Coachande och stöttande ledning, som jobbar tillsammans med dig i vardagen.• Stora möjligheter att påverka och bidra till utveckling med dina idéer och förslag.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till ett bra pris.• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar inom till exempel demens, hygien eller något annat område.• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad kock eller köksbiträde,gärna med några års erfarenhet inom liknande verksamhet.Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du behöver även samt datorvana och förmåga att lära dig olika system.Erfarenhet av administration, planering och beställning är meriterande.
För att möta vår målgrupp är det en fördel om du även har erfarenhet inom äldreomsorgen eller annan vård- och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig erfarenhet och ett gott bemötande.
Vi tror att du:
- tycker om att ge god service och möta människor i olika situationer.- är ordningsam och har ett sinne för organisation ochplanering.- är en person som vågar tänka själv och självständigt tar ansvar.- samarbetar väl med andra ochhar ett varmt bemötande.
Om arbetsplatsen
Hos oss på Vardaga Hemtjänst Johannelund kommer du till en etablerad arbetsplats med hög kundnöjdhet, god kvalitet och ett välkomnande, genuint arbetsklimat.
Vi jobbar varje dag med att på olika sätt stödja våra kunder i deras vardag - i deras hem, i våra trygghetslägenheter intill och i vår öppna träffpunktsverksamhet för äldre i närområdet.
Övrigt
Tjänstgöringsgrad:Omkring 75 % enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: Enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag: 2024-06-23. Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan!Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning. Giltigt arbetstillstånd eller personbevis om medborgarskap ska kunna redovisas inför anställning. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Sök nu” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Observera att det inte går att ansöka via E-post.
På Vardagas drygt 100 verksamheter runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Ansök nu

Bli en stjärnkock hos Sodexo i Linköping!

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 13
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Kreativ Kock hos Sodexo i Linköping!

Är du redo att krydda till tillvaron? Hos Sodexo får du inte bara ett jobb – du får en smakrik möjlighet att skapa magiska matupplevelser för patienter och besökare på Universitetssjukhuset i Linköping.

Varför Sodexo? Hos oss är matlagning inte bara ett yrke – det är en passion! Som kock på Sodexo är du en måltidsmaestro och en riktig matsvinnsbekämpare. Tillsammans med vårt team serverar du delikata rätter av högsta kvalitet och sprider glädje genom god mat.

Dina Uppdrag:


• Trolla fram kulinariska mästerverk för att skapa leenden hos patienter och besökare.
• Bemästra konsten av matlagning för restaurang, catering och mycket mer.
• Gör inköpslistor med dina kulinariska kompanjoner.
• Håll hygienen i toppklass – vi följer standarder med stil!

Vem vi söker: Vi vill ha en kock med känsla för smaker och en rejäl dos kreativitet. Om du älskar matlagning och vill vara en del av ett härligt gäng – då är det dig vi letar efter!

Vad vi bjuder på: Att jobba på Sodexo är inte bara en karriär – det är en kulinarisk resa med extra krydda!


• Flexibel och livlig arbetsmiljö.
• Löpande tillgång till spännande utbildningar och utvecklingsprogram.
• Möjligheter att växa inom en global matrevolution.
• Vi tar hälsa och säkerhet på största allvar.

Om Sodexo: Sodexo är mästare på mat och erbjuder smakupplevelser över hela världen. Vi jobbar för att förbättra livskvaliteten för alla – en rätt i taget!

Redo att krydda till tillvaron? Ansök idag och bli en del av Sodexo-familjen!

För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare Ashkan Farhadi på ashkan.farhadi@sodexo.com. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 juni 2024, men vi granskar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kökspersonal

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 3
Restaurang Flott söker kökspersonal.
Erfarenhet är meriterande MEN inget krav. Vi sätter värde på att du är driven, noggrann, ansvarstagande och vill lära dig samt kan arbeta bra i team.

Ansök nu

Vi söker en erfaren och pedagogisk kock till Kårservice

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 15
Vi söker en kock på heltid till vårt kök och vill hitta dig som önskar ett pedagogiskt varierande jobb med både a la carte och sittningar från mindre till större sällskap av både studenter och företag.
Om Kårservice
Kårhuset Kollektivet är en del av Kårservice AB beläget på Ågatan 55, mitt i centrala Linköping. Verksamheten innefattar restaurang, nattklubb, konferens, sittning m.m. med huvudsaklig inriktning mot studenter (LiU), men vi välkomnar även allmänhet och företag.
Kårservice uppdrag är att möjliggöra ett rikare studentliv. Vi ska tillsammans med studenterna vid Linköpings universitet skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass.
Läs mer om oss på karservice.se
Om tjänsten
Som kock ansvarar du för kök/restaurang på Kollektivet. Ditt arbete består av planering och genomförande av all verksamhet som berör kök- och restaurangverksamheten tillsammans med vår köksmästare och alla ideella studenter som arbetar i samband med bokningar och sittningar.
Denna tjänst är på heltid och innefattar schemalagd kväll- och helgarbete.
Ansvarsområden
Kök
Ansvarig för sittningar - inköp, planering, genomförande samt uppföljning
Ansvarig för förberedelser av mat till pubverksamhet

Administration
Ansvarig för planering av menyer, kostnadsberäkning samt prissättning tillsammans med närmaste chef
Ansvarar för inköp och inventering - mat
Att Miljö och Hälsas krav för att driva verksamhet uppfylls (hygienutbildningar, egenkontroller och HACCP)
Säkerställa att vårt arbete är miljömässig hållbart samt utbilda ideella inom detta område
Medverkar i vårt arbetsmiljöarbete och brandskyddsarbete

Ideell personal
Utbildning/handledning av ideella studenter i samband med arbetspass
Ansvarig för att se till att relevant information finns i skrift och är tillgänglig för personal och de ideella inför varje evenemang
Schemaläggning av ideella studenter inför bokningar utifrån verksamhetens aktivitets kalender.

Krav
Restaurangutbildning och minst två års arbetserfarenhet är krav och vi ser gärna att du har kunskap om HACCP
Mycket god datavana för att hantera rutiner inom kök, beställningar samt mail kommunikation i vardagsarbetet
Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då vi har utländska studenter i vår ideella verksamhet

Vi söker en engagerad person som trivs i teammiljöer och är passionerad när det kommer till att främja samarbete inom gruppen. Som en viktig medlem i vårt team förväntas du att arbeta nära dina kollegor och våra ideella studenter för att uppnå gemensamma mål och maximera upplevelsen för våra besökare.
Din förmåga att kommunicera pedagogiskt och inkluderande och bygga starka relationer kommer att vara viktig för att skapa en trivsam arbetsmiljö för alla och för att uppnå framgång tillsammans.
Vad vi erbjuder:
Avtalsenlig lön och kollektivavtal HRF.
30 dagars betald semester
Friskvårdsbidrag på 3000kr/år

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt, så hör av dig till oss idag!
Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering@karservice.se
Din ansökan ska innefatta CV, personligt brev, samt 2 referenser som kan bekräfta din erfarenhet för denna tjänst som du söker.
Märk mailet med din ansökan med ”Kock Kollektivet”

Ansök nu

Kock sökes till Ramstorp servicehus i sommar, Bräcke diakoni

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 13
Vi är Bräcke diakoni.

En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni har utökat sin verksamhet och har numera ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping.   

Vi söker nu en engagerad och smaksäker kock i sommar som inte bara älskar att laga mat utan också ser helheten i verksamheten och trivs med att möta människor!

Du kommer ha din bas i tillagningsköket på Ramstorps servicehus och kommer ingå i ett team som består av ett tiotal medarbetare  Tillsammans kommer vi i köket ansvara för tillagning av cirka 240 luncher varje dag, maten paketeras sedan och levereras ut till våra andra trygghetsboenden. 

Förutom tillagning av lunch och göra matlådor till våra kunder inom hemtjänsten ingår det i arbetsuppgifterna bland annat att tillaga specialkost, städning, organisera kylar, frysar och förråd. Livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad kock eller är under utbildning samt att du gärna har kunskap och erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Du kommer att arbeta tillsammans med en kockkollega samt en måltidsvärd på Ramstorp. 

Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra både själv och med andra. Du har ett gott bemötande mot våra gäster och personal, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver god fysik och god förmåga att ta till sig instruktioner. 

Du behövs på vardagar under dagtid mellan v.23-32. Tjänstgöringsgraden är 100%. Har du möjlighet att några pass innan sommaren så är det välkommet. 

Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 


Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkchttps://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök nu

Resurskockar

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 25
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera frukost, mellanmål och lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.  

Arbetet som resurskock innebär att du vid vissa tillfällen ersätter någon annan i ett kök inom ett restaurangområde, utifrån behov. Arbetet är förlagt dagtid från måndag till fredag. Storlek på kök varierar och ensamarbete förekommer. 

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings grundskolor och gymnasieskolor. I våra 60 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 25 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. 

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande  att du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Körkort är inget krav men eftersom du förväntas att arbeta på områdets samtliga restauranger ska du obehindrat och flexibelt kunna ta dig till och från olika arbetsplatser.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 12801

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Kockar till Anders Ljungstedts gymnasium

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 25
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.  

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings grundskolor och gymnasieskolor. I våra 60 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 25 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. 

Anders Ljungstedts gymnasium är en yrkesskola i Linköping med gångavstånd till stadens resecentrum och stadskärna. I köket på Anders Ljungstedts gymnasium lagar vi ca 1800 portioner, 1100 av dessa levereras till äldreomsorgen i Linköping Kommun. Vi levererar både till trygghetsboende och vårdboende. Av dessa 1100 portioner är ca 500 matkorgar som packas och skickas till respektive trygghetsboende för vidare transport ut till våra kunder. De resterande 700 serveras i skolrestaurangen. I köket arbetar 20 personer där merparten går på schema och arbetar var 3:e helg.

Vi söker dig som har goda matlagningskunskaper samt kunskaper om specialkost och vill vara vår nya kollega och bidra till en god måltidsupplevelse! Vi erbjuder dig en introduktion för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande att du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 12800

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Vi söker två kockar till vårt team!

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Kårhuset Kollektivet, en del av Kårservice AB beläget på Ågatan 55, mitt i centrala Linköping.
Verksamheten innefattar restaurang, nattklubb, konferens, sittning m.m med huvudsaklig inriktning mot studenter (LiU), men vi välkomnar även allmänhet och företag.
Vi söker en kock på heltid till vårt kök och vill hitta dig som önskar ett pedagogiskt varierande jobb med både a la carte och sittningar från mindre till större sällskap av både studenter och företag.
Om Kårservice
Kårservice uppdrag är att möjliggöra ett rikare studentliv. Vi ska tillsammans med studenterna vid Linköpings universitet skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass.
Våra kårhus utgör de fysiska mötesplatserna, var och en med unika förutsättningar. Samtidigt är varje kårhus en del av ett större sammanhang; Kårservice AB och studentlivet vid LiU. Kårservice har uppdraget att bredda verksamheten, nå fler studenter och föreningar och erbjuda nya tjänster.
Vi hittar lösningar tillsammans med samarbetspartners, leverantörer, konsulter, studentanställda eller studenter som jobbar ideellt för erfarenhet och utveckling.
Om tjänsten
Som kock har du ansvar för kök/restaurang på Kollektivet tillsammans med köksmästaren. Ditt arbete består planering och genomförande av all verksamhet som berör kök- och restaurangverksamheten.
Heltidstjänst - dagtid, kvällar och helger enligt schema.
Ansvarsområden
Kök
Ansvarig för sittningar - inköp, planering, genomförande samt uppföljning
Ansvarig för förberedelser av mat till pubverksamhetAdministration
Är köksmästaren behjälplig vid uppdatering av samtliga menyer för verksamheten, med framtagning av nya koncept samt andra aktiviteter för restaurangen
Är köksmästaren samt bokningsansvarig behjälplig med prisförslag- och offertunderlag
Schemalägga ideell personal efter behov och med hänsyn till budget och ekonomiska ramarIdeell personal
Utbildning/handledning av ideella i samband med arbetspass
Ansvarig för att se till att relevant information finns tillgänglig för personal och de ideella inför varje evenemang
Schemaläggning av kock och ideella utifrån budgetramarKravprofil
Restaurangutbildning och minst två års arbetserfarenhet är krav och vi ser gärna att du har kunskap om HACCP.
Vi letar efter en lagspelare med en stark känsla för teamarbete, service och mat. Om du också brinner för att bidra till verksamhetens utveckling för att berika Linköpings studentliv i samarbete med universitet och skapa ideellt engagemang så ser vi fram emot din ansökan.
Vi söker även en till köksmästare till vår verksamhet, så om du är en del av ett väloljat team så har vi plats för två!
Vad vi erbjuder:
Avtalsenlig lön och kollektivavtal HRF.
30 dagars betald semester
Friskvårdsbidrag på 3000kr/årIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt, så hör av dig till oss idag!
Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering@karservice.se
Inkludera 2 referenser och märk rubriken med ”Ansökan kock”

Ansök nu

Kock storkök till Vardaga i Ullstämma

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 18
Om tjänsten

Vardaga har som mål att erbjuda våra äldre vård och omsorg av högsta kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Verksamheten består av 5 trygghetsboenden där Ullstämma trygghetsboende har ett tillagningskök där all mat tillagas. Dagligen tillagas cirka 300 portioner mat till våra äldre, lunchmatsalar och hemtjänsttagare. Matlagning sker till stor del från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

I ditt jobb som kock hos oss lagar du mat tillsammans med kökets andra medarbetare samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens efter behov. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra verksamheter.


Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad storkökskock med erfarenhet från arbete inom kök från storhushåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Du jobbar måndag-fredag , inga kvällar och inga helger. Om en helgdag infaller på en veckodag ingår ersättning för obekväm arbetstid. Vi har kollektivavtal.

Övrigt

Omfattning: 100%
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Snarast möjligt
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Har du frågor? Kontakta gärna: Desirée Svanberg; 0760-03 25 51 eller desiree.svanberg@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Kock/serveringspersonal till Lunnevads folkhögskola

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 2
Region Östergötland driver tre skolor, vilka är samlade under Regionutvecklingsnämnden.

Vreta utbildningscentrum ligger strax utanför Linköping, Himmelstalunds utbildningscentrum är beläget i Norrköping, och Lunnevads folkhögskola ligger mellan Vikingstad och Mantorp.

Lunnevad erbjuder allmän kurs, samt specialkurser inom musik, dans och konst. Delar av dansutbildningen är förlagd till lokaler i Linköping. Möjlighet att studera på allmän kurs finns också vid Lunnevads filial i Mjölby.

Läs gärna mer om naturbruksskolorna på www.nbg.nu samt om Lunnevads folkhögskola på www.lunnevad.se

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i ett team om 4 personer där vi hjälps åt med alla arbetsuppgifter som är förekommande i restaurangen, såsom servering, matlagning, bakning, disk och städning.
Under sommaren lagar vi mat till våra kurs- och konferensgäster.

Viss helgtjänstgöring förekommer under läsåret men främst under sommarhalvåret. Vi har en tydlig miljöpolicy och vårt kök lagar mat från grunden så långt det är möjligt – här är det hemlagat och hembakat som gäller.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där man roterar mellan arbetsuppgifterna inom servering, kök och eventuellt lokalvård kan förekomma under sommaren. Den schemalagda arbetstiden ligger mellan kl 06.30-18.15

Du har ett genuint intresse för mat och det sociala runt omkring måltiderna. Du är en social, ansvarstagande, positiv och serviceinriktad person som gillar att arbeta i team med olika arbetsuppgifter. Flexibel då arbetsveckan innefattar att se till att våra deltagare och personal får såväl service i matsalen som vällagad mat. Att du på ett naturligt sätt kan knyta an till och kommunicera med skolans deltagare kring den mat som tillreds är också en viktig egenskap.

Om dig

Du har relevant utbildning och arbetserfarenhet som kock/serveringsbiträde, gärna från både restaurang och storhushåll, samt genomgången utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll.

Du har intresse och erfarenhet av bakning och av att tillaga specialkost. Du är en social och serviceinriktad person, som kan arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten kräver god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift samt goda färdigheter i Office-paketet.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Ansök nu

Kock till Ulleviskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 26
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga lunch och mellanmål, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.

Din arbetsplats
Skolrestaurang Ulleviskolan är en låg- och mellanstadieskola. Här jobbar en restaurangchef, två kockar och två restaurangbiträde. I restaurangköket lagas cirka 1500 portioner dagligen, som skickas till 2 skolor, 6 förskolor samt 4 daglig verksamhet. Resterande serveras på  Ulleviskolan, med 350 portioner lunch samt 100 mellanmål per dag.

Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 27 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef. 

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även krav på att du har en arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Det är även meriterande om du har kunskap om att beställa varor i systemet Unit 4. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12483

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Resurskockar

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 26
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera frukost, mellanmål och lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.

Arbetet som resurskock innebär att du ersätter någon i ett kök, i ett restaurangområde, utifrån behov. Arbetet är förlagt dagtid från måndag till fredag. Storlek på kök varierar och ensamarbete förekommer. Du startar din arbetsdag i ett av områdets baskök om du inte är bokad i förväg till något annat kök.

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 27 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef. 

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande om du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning.

Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet.

Körkort är inget krav men eftersom du förväntas att arbeta på områdets samtliga restauranger ska du obehindrat och flexibelt kunna ta dig till och från olika arbetsplatser.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete.

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.


Välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: 3 Tillsvidareanställningar, samt 2 tidsbegränsad anställningar fr.o.m anställningsdatum t.o.m 6 månader från anställningsdag

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 12506

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Kock till förskolan, Valkebo förskolor

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 22
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som kock har du ett övergripande ansvar över köket på förskolan. I ditt uppdrag ingår bland annat att beställa mat, göra matsedlar, planera och förbereda tillagning av måltider så som exempelvis frukost, luncher och mellanmål. I ditt uppdrag som kock ansvarar du även för att städning och disk i köksutrymmen sker utifrån rutiner kring egenkontroll. Vidare ansvarar du för att uppackning av matvaror i köket sker enligt riktlinjer för livsmedelshantering. Du ska även vid beställning av varor arbeta utifrån kökets tilldelade budget och de avtal samt riktlinjer för inköp och livsmedelshantering som finns. 

Som kock har du ett stort ansvar att vid behov anpassa kosten utifrån barnens behov så som matallergier och andra behov av specialkost.

Du kommer att vara en del av arbetslaget på förskolan och ha ett nära samarbete med barn och personal. Du kommer också ingå i ett samarbetsteam med kockar från andra förskolor i området.

Din arbetsplats
Valkebo förskolor är ett expansivt område med förskolor som sträcker sig mellan Västerlösa via Rappestad, Vikingstad, Sjögestad och Nykil ner till Ulrika med sammanlagt 9 förskolor. Som kock jobbar du på förskolan Bergvallavägen, mitt i natursköna Nykil. Förskolan är omgiven av en lugn, lummig och trivsam miljö. Möjlighet att ta sig hit med kollektivtrafik finns, men den är begränsad så körkort och tillgång till bil är fördelaktigt. 

Du som söker
För att arbeta som kock ska du som söker denna tjänst har en avslutad utbildning inom hotell- och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning. Du ska även ha erfarenhet av att jobba i kök med tillagning av mat samt ha goda kunskaper gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Du har även god kunskap om specialkost och matallergier. Vidare har du god datorvana och är noggrann att följa gällande avtal, riktlinjer och budget när det gäller inköp.

Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tar även ansvar för din uppgift samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och ser relationer i dess rätta perspektiv. Vi ser även att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2025-01-01

Sysselsättningsgrad: 80-100 %, Kock-tjänsten är på 80 % men om du vill jobba 100 % finns möjlighet att också jobba 20 % i barngrupp

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12450

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Kock till Vardaga i Ullstämma timanställning

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 5
Vill du leda ett team som tillsammans arbetar för att leverera god och näringsrik mat till de äldre i våra verksamheter och boenden inom Vardaga? Har du ett kreativt sinne och en talang för matlagning? Då är det dig vi söker!


Om tjänsten

Vardaga har som mål att erbjuda våra äldre vård och omsorg av högsta kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Verksamheten består av 5 trygghetsboenden där Ullstämma trygghetsboende har ett tillagningskök där all mat tillagas. Dagligen tillagas cirka 300 portioner mat till våra äldre, lunchmatsalar och hemtjänsttagare. Matlagning sker till stor del från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

I ditt jobb som kock hos oss lagar du mat tillsammans med kökets andra medarbetare samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens efter behov. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra verksamheter.


Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad kock och som har tidigare erfarenhet från arbete inom kök från storhushåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Du jobbar måndag-fredag , inga kvällar och inga helger. Om en helgdag infaller på en veckodag ingår ersättning för obekväm arbetstid. Vi har kollektivavtal.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Snarast möjligt
Sista ansökningsdag: 2024-01-31
Har du frågor? Kontakta gärna: Desirée Svanberg; 0760-03 25 51 eller desiree.svanberg@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Kock till Vardaga i Ullstämma timanställning

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 10
Om tjänsten

Vardaga har som mål att erbjuda våra äldre vård och omsorg av högsta kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Verksamheten består av 5 trygghetsboenden där Ullstämma trygghetsboende har ett tillagningskök där all mat tillagas. Dagligen tillagas cirka 300 portioner mat till våra äldre, lunchmatsalar och hemtjänsttagare. Matlagning sker till stor del från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

I ditt jobb som kock hos oss lagar du mat tillsammans med kökets andra medarbetare samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens efter behov. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra verksamheter.


Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad kock och som har tidigare erfarenhet från arbete inom kök från storhushåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Du jobbar måndag-fredag , inga kvällar och inga helger. Om en helgdag infaller på en veckodag ingår ersättning för obekväm arbetstid. Vi har kollektivavtal.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Snarast möjligt
Sista ansökningsdag: 2024-01-31
Har du frågor? Kontakta gärna: Desirée Svanberg; 0760-03 25 51 eller desiree.svanberg@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

SiS ungdomshem Folåsa söker en kock (vikariat)

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 16
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Arbetet i vårt storkök innebär att du tillsammans med kollegor ombesörjer att institutionens ungdomar får lunch tillagad 5 dagar i veckan samt förbereder och packar livsmedel för kvälls- och helgsmat. I köksarbetet kommer du tillsammans med kollegor, förutom att laga de dagliga måltiderna, göra beställningar av varor, planera matsedeln, packa varor och förbereda varor utifrån beställningar till avdelningarna. Laga mat till specialkost, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning. Uppgifterna omfattar även egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.

Kvalifikationer
Du har:


• Gymnasieexamen.
• Erfarenhet från arbete i storkök, restaurang och/eller livsmedelsproduktion. 
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).
• B-körkort.

Det är meriterande om du har:


• Storköksutbildning, kockutbildning och/eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Arbetstider: dagtid måndag till fredag. 

Tjänsten är en visstidsanställning under 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Befattningen kan komma att placeras i säkerhetsklass, vilket innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll ska genomföras före beslut om anställning.

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 231203.

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv?

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 19
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu kock till Universitetsklubben

Restaurangen finns i huset Vallfarten på Linköping Universitets Campus och är uppdelad i två matsalar som lyfter vardagen. I Stora matsalen dukar vi måndag-fredag upp en vällagad lunchbuffé. Klubben är också en trevlig plats för konferenser och möten. Här kan man beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Jobbet är mestadels dagtid och ibland händer det att man får ta en kväll eller en helg om det behövs. Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost från grunden.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag men också kvällar och helger.

Vi vill att du har:

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort (meriterande)

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 20 september! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

SiS ungdomshem Folåsa söker en kock (vikariat)

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 27
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Arbetet i vårt storkök innebär att du tillsammans med kollegor ombesörjer att institutionens ungdomar får lunch tillagad 5 dagar i veckan samt förbereder och packar livsmedel för kvälls- och helgsmat. I köksarbetet kommer du tillsammans med kollegor, förutom att laga de dagliga måltiderna, göra beställningar av varor, planera matsedeln, packa varor och förbereda varor utifrån beställningar till avdelningarna. Laga mat till specialkost, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning. Uppgifterna omfattar även egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.

Kvalifikationer
Du har:


• Gymnasieexamen.
• Erfarenhet från arbete i storkök, restaurang och/eller livsmedelsproduktion. 
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).
• B-körkort.

Det är meriterande om du har:


• Storköksutbildning, kockutbildning och/eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Arbetstider: dagtid måndag till fredag. 

Tjänsten är en visstidsanställning under 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Befattningen kan komma att placeras i säkerhetsklass, vilket innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll ska genomföras före beslut om anställning.

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 231112.

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Kock till Föräldrakooperativet Roxenfyren

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 15
Nu söker vi en vikarierande kock till vår familjära förskola!
Förskolan Roxenfyren är belägen i natursköna Berg utanför Linköping, tätt intill sjön Roxen, en idealisk och stimulerande miljö att vistas i som barn. Roxenfyren drivs som ett föräldrakooperativ med ett gott samarbete mellan kompetent personal och engagerade föräldrar. På Roxenfyren har personalen det pedagogiska ansvaret medan föräldrarna tillsammans ser till att det praktiska runt verksamheten fungerar d.v.s. arbetsinsatser och ett engagemang i föreningen. Föreningen har haft och vill fortsätta att ha egen kock som tillagar all mat samt bakar det mesta av vårt bröd. På Roxenfyren arbetar vi aktivt med vårt miljöarbete – Grön flagg.
Vi är väldigt stolta över att Roxenfyren sedan flera år tillbaka återkommande får topplaceringar i kommunens föräldraenkät. Vi gläds också över att ha låg personalomsättning och familjer som väljer att återkomma till vår förening.
På Roxenfyren arbetar vi utefter våra fyra värdeord – Glädje, Delaktighet, Hållbarhet, Litenhet.


Som Roxenfyrens kock ansvarar du för att utveckla, planera och laga mellanmål samt lunch. Du kommer också att utföra administrativa arbetsuppgifter såsom beställning av mat samt dokumentering av egenkontroll, efterarbete såsom disk och hålla köket rent och snyggt. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp med barnskötare, förskollärare och förskolerektor.


Vi söker dig som har utbildning motsvarande 3-årigt restaurangprogram. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kock inom barnomsorg. Du är väl insatt i miljökrav och hygienregler som gäller för matlagningskök.
I arbetet möter du barn och föräldrar, vilket kräver social kompetens och att du är serviceinriktad. Du som söker tjänsten är en god förebild för våra barn och samarbetar väl med kollegor, barn och föräldrar. Du har en personlig mognad och är självständig. Du är innovativ och kommer gärna med nya idéer.
Du som söker tjänsten behöver kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska. Det här för att kunna samverka med barnen och kollegor, men också för att kunna tillgodogöra dig städrutiner och säkerhetsbestämmelser etc. Kunskap och erfarenhet av arbete med datorer krävs då beställning av varor sker digitalt.


Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta som kock på en förskola med familjär stämning där både personal och familjer väljer att stanna länge. Hos oss får du vara med och påverka våra barns viktiga inställning och syn på livsmedel och måltider.


Tjänsten är ett vikariat under ett års tid med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 70% och tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ansök genom att maila ditt cv och personliga brev till info@roxenfyren.se


Vid frågor kontakta
Förskolerektor Baho Heini 013–60007, 072-191 23 23
Vice ordförande Josefin Hellberg
Eller läs mer på www.roxenfyren.se

Ansök nu

Föreståndare/Kock till Kärna servicehus

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 6
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som föreståndare/ kock innebär att tillaga och servera lunch samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Du ansvarar för att beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du ansvarar även för att rätt produkter används. Egenkontroll ingår i rollen samt att du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i köket såsom servering, städning samt disk.

Din arbetsplats
Kost & Restaurang är ett av Verksamhetsstöd och service affärsområden där vi arbetar med att tillaga och servera måltider till skolor, förskolor och äldreomsorg i Linköpings kommun. Totalt tillagar vi cirka 27 000 portioner dagligen. Vi strävar efter att laga så stor del som möjligt av vår mat från grunden, med råvaror av hög kvalitet. Idag är vi cirka 270 medarbetare som arbetar i något av våra 75 kök. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden, där varje område leds av en restaurangområdeschef.

Vårt syfte är att skapa bra dagar tillsammans för våra kunder och medarbetare samt bidra till ett bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi söker en innovativ och inspirerande restaurangföreståndare/kock som vill driva och vidareutveckla vår måltidsverksamhet för våra äldre och lagar mat som lockar till matglädje. 

Vi erbjuder dig en introduktion för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker 
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhushållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Vidare är det krav på att du ska ha flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning samt kunskap och erfarenhet av specialkost. Unit4 används för att digitalt beställa varor så har du erfarenhet av det systemet eller liknande system ses det som meriterande, det är däremot ett krav att du har datavana. 

Tjänsten kräver att du har kunskap om gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. Då denna tjänst innebär kontakt med äldre är det viktigt att du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att ditt budskap når fram. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11815

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv?

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 23
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu kock till Universitetsklubben

Restaurangen finns i huset Vallfarten på Linköping Universitets Campus och är uppdelad i två matsalar som lyfter vardagen. I Stora matsalen dukar vi måndag-fredag upp en vällagad lunchbuffé. Klubben är också en trevlig plats för konferenser och möten. Här kan man beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Jobbet är mestadels dagtid och ibland händer det att man får ta en kväll eller en helg om det behövs. Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost från grunden.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag men också kvällar och helger.

Vi vill att du har:

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort (meriterande)

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 20 september! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Resurskockar

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 6
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera frukost, mellanmål och lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.  

Arbetet som resurskock innebär att du ersätter någon i ett kök, i ett restaurangområde, utifrån behov. Arbetet är förlagt dagtid från måndag till fredag. Storlek på kök varierar och ensamarbete förekommer. Du startar din arbetsdag i ett av områdets baskök om du inte är bokad i förväg till något annat kök.

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 27 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef. 

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även krav på att du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Tjänsten kräver att du har kunskap om gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Körkort är inget krav men eftersom du förväntas att arbeta på områdets samtliga restauranger ska du obehindrat och flexibelt kunna ta dig till och från olika arbetsplatser.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 11827

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Resurskockar

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 6
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera frukost, mellanmål och lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.  

Arbetet som resurskock innebär att du ersätter någon i ett kök, i ett restaurangområde, utifrån behov. Arbetet är förlagt dagtid från måndag till fredag. Storlek på kök varierar och ensamarbete förekommer. Du startar din arbetsdag i ett av områdets baskök om du inte är bokad i förväg till något annat kök.

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 27 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef. 

Vi erbjuder semestertjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka, samt uppehålls tjänster - där du har 40-timmars arbetsvecka och är ledig under sommar/juluppehållet och får då uppehållslön som du avstått under arbetsperioden.

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även krav på att du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Tjänsten kräver att du har kunskap om gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Körkort är inget krav men eftersom du förväntas att arbeta på områdets samtliga restauranger ska du obehindrat och flexibelt kunna ta dig till och från olika arbetsplatser.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 6 månader framåt, fr.o.m anställningsdatum.

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 11826

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Kock till livsmedelsbutik

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 1
AutoMat Colonia är beläget vid Linköpings universitet och är en av landets största semi bemannade livsmedelsbutiker.


Nu söker vi en kock till butikens nya kombinerade kök och pizzeria. De primära arbetsuppgifterna innefattar att planera, göra inköp samt tillaga maträtter, baguetter, wraps, sallader, yoghurt, smörgåsar som passar i matlåda och på språng. Produkterna ska säljas i de fyra AutoMat butikerna som finns i Linköping.

I AutoMat Colonias kök finns det även en integrerad pizzeria. I mån av behov kan denna verksamhet behöva stödjas under vissa tider eller toppar.

I köket finns det stora möjligheter till egen kreativitet och skapande. Produkterna behöver vara prisvärda och tilltala kunder i en livsmedelsbutik och för att nå lönsamhet är det viktigt att tillräckligt stora kvantiteter kan tillagas på kort tid med gott resultat. Butiken har ingen servering utan all mat säljs som take-away eller i kyldisk.

Maträtternas inriktning kan variera men ligger i spektrumet kring husmanskost.

Målsättningen med köket och verksamheten är att kunderna ska uppleva att butiken är den perfekta platsen för inköp av livsmedel, om det så gäller vanliga specerier från butiken eller en god mat från köket eller pizzerian.

Du kommer ha stora möjligheter att med kreativitet och eget initiativ hjälpa till att bidra att verksamhetens mål uppnås.

Arbetstiden är primärt förlagd till dagtid med ett visst utrymme för överlapp med pizzerians verksamhet. Pizzerian använder enbart svenska ingredienser och parallellt med denna tjänst finns även annonserat en tjänst för en svensktalande pizzabagare. I förekommande fall kan de olika arbetsområdena i köket sammanfalla och innebära en variation i arbetet. Inom verksamheten finns ytterligare ca 20 medarbetare på olika omfattning och med olika roller.

Vi ser fram emot din ansökan innehållande arbetslivserfarenhet / praktiskt erfarenhet eller utbildning och beskrivning av dig själv som person samt en egen personlig framtidsvision.

Ansökan skickas till colonia@auto-mat.nu och rekrytering sker löpande. Tillträde till tjänsten finns omgående. Tjänsten är en heltidstjänst.

Ansök nu

Matkreatör till butiksintegrerat kök

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 2
Är du påhittig och älskar mat och matlagning?


Nu finns möjligheten att arbeta heltid med mat och matlagning som matkreatör i form av kock / kallskänka i AutoMat Colonia, Linköping.

Målsättningen med tjänsten är att kunna ta tillvara på de möjligheter som kombinationen livsmedelsbutik / restaurangkök ger. Köket är även utrustat för pizzeria med tilltänkt snabbmat för take-away till studenterna som handlar i butiken. Köket har ingen sittande servering men kundkontakt förekommer då köket är i direkt anslutning till butiken.

Du lagar mat på så varor som bara går vilka annars hade kasserats som datumsvinn eller trasiga förpackningar, du hittar tillvägagångssätt, uppfinner recept och maträtter dagligen som du sen tillagar för försäljning inom de fyra AutoMat butikerna som finns i Linköping. I den mån svinnet inte räcker till efterfrågan planerar du och gör inköp av råvaror för den volym mat som går åt i butikerna. Pizzerian använder enbart svenska kött och mejeriprodukter och det är viktigt för verksamheten med en god etisk inställning.
Du väljer i stor utsträckning själv tillsammans med efterfrågan från kunderna vilken mat som ska lagas men produktsortimentet kommer sannolikt bestå av följande:

- Matlådor med husmanskost / asiatiskt / indiskt
- Sallader
- Wraps
- Mackor
- Pizza
- Kebab / Snabbmat
- Yoghurt och smoothies.

Alla typer av mat som kan tillagas och säljas på ett lönsamt sätt är välkomna. Matlagningen kommer att ske i volymer typiska för en mindre lunchrestaurang.

För att trivas med detta arbete tror vi att du behöver:
Vara flexibel
Vara påhittig och uppfinningsrik
Gilla att testa och experimentera
Vara smaksäker och ha god kunskap om livsmedelshygien
Vara effektiv i det praktiska arbetet
Ogilla väldigt repetativa monotoma arbeten
Ha en grundläggande förståelse för ekonomi

Målsättningen är en win-win situation där kunderna får ett mervärde genom möjligheten att köpa mycket god mat till en rimlig peng samtidigt som matsvinnet kan minskas och verksamheterna resurseffektiviseras. Tanken är även att du ska ha ett roligt och omväxlande jobb som förblir inspirerande och med ett högt tempo.

Köket är i dagsläget utrustat med: Arbetsytor, Vattenstationer, Pizzabänk med kylränna, Pizzaugn 2 däck, Kombinationsugn med ånga, LightFry ugn, Diskrum, Skärmaskin, Pizzapress

Välkommen med din ansökan till colonia@auto-mat.nu. Bifoga gärna arbetslivserfarenhet samt en beskrivning av dig själv och din framtidsvision. Vad brinner du för och tycker är roligt? Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som bara möjligt.

Ansök nu

Kock till Norlandia förskolor AB

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 1
Maten är en viktig del i livet. Det är en källa till både glädje, samtal och livskvalitet. Därför vill vi att våra gäster ska få en god och näringsrik upplevelse när det gäller måltiderna. Vi söker nu kock till Skogsmyran och Kullerbyttans förskolor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga god och näringsrik mat. Du ska ha dokumenterad kunskap om egenkontroller i kök, förmåga att arbeta självständigt samt ta egna initiativ och har god kunskap om specialkost.

Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland, Polen, Tyskland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca. 100 förskolor.

En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor.

Vi ser på våra kockar och köksbiträden som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande.

Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.


Dina arbetsuppgifter
Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning. Bakning av matbröd.

Inköp av matvaror

Budgetansvar

Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten

Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak

Kravspecifikation
-Hotell- och restaurangutbildning eller likvärdig utbildning

-Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

-Kunskap specialkost och olika former av matallergier

-God datavana

-Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift

-Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister (beställ hem en redan idag).

Vem är du?

- Flexibel och självständig.

- Du är lösningsinriktad, positiv och driven med ambitioner och arbetsglädje.

- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

- Du är en engagerad och kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.

- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.

- God samarbetsförmåga.

- Vill göra skillnad för andra människor.

Välkommen med din ansökan! (CV och personligt brev)

Vi påbörjar rekryteringsprocessen fortlöpande efter att vi får in ansökningarna!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Så ansöker du
Endast sökanden som uppfyller kvalifikationskraven beaktas samt kontaktas för återkoppling.Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid intervju krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 31/8-23.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Helane Ermagan, rektor Skogsmyran och Kullerbyttans förskola.
0722330360

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Nyöppnat Lunchkoncept

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 11
Tellusgruppen är moderbolag till Tellusskolan, Tellusbarn, Nanny by Tellus och Omniglot. Vi driver verksamhet bland annat i 25 förskolor och sju grundskolor. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet, stabil tillväxt och hållbar lönsamhet.

Kock till nyöppnat lunchkoncept

Tellusfood Buffé Linköping

Om Tellusgruppen

Tellusgruppen är en långsiktig ägare av välskötta bolag inom sektorerna för utbildning och för barnomsorg. Koncernen är för närvarande huvudman för 29 förskolor, sju grundskolor och tillhandahåller även undervisningstjänster och barnpassning.

Tellusgruppen bildades 2012 som moderbolag för Tellusbarn (Tellusbarn grundades år 2007) och som plattform för framtida expansion inom utbildnings- och barnomsorgssektorn.

Tellusgruppens affärsidé är att starta, driva och utveckla lönsamma och växande dotterbolag inom sektorerna för barnomsorg och för utbildning. Bolaget ska vara moderbolaget i en koncern som erbjuder och levererar högkvalitativa, nyskapande och efterfrågade verksamheter inom sina respektive områden.

Tellusfood

I dagsläget producerar vi på Tellusfood smakfulla vällagade, allsidiga måltider med fokus på hållbarhet till ca 3000 förskolebarn och skolelever i våra 5 kök i Storstockholm. Vi levererar mat till 36 av våra verksamheter inom Tellusgruppen, skolor och förskolor. Maten lagas till stor del från grunden med en hög andel närproducerade, säsongsanpassade råvaror och vegetariskt för att minska vår miljöpåverkan. Vi våra menyer tar inspiration från jordens alla hörn.

I vår nystartade Buffétrestaurang i Linköping har vi 150 sittplatser för skolelever, lärare och privatpersoner. Vi kommer också att bedriva cateringverksamhet mot externa kunder såsom skolor och förskolor.

Som komplement till lunchverksamheten finns ett brädspelkafé med platser som är bokningsbara för intilliggande skola med dropp-in möjligheter för allmänheten. I café delen kommer det att serveras enklare smörgåsar och nyttiga mellanmål.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med kompetenta kollegor förbereda och tillaga välsmakande och näringsriktiga måltider för en visuellt attraktiv lunch och salladsbuffé. Förbereda och tillaga måltider för vår externa cateringverksamhet samt till vår caféverksamhet. Baka bröd till lunchbuffé samt till café och cateringverksamheten.

Tillsammans med övriga kollegor ansvarar du också för varumottagning, disk, städ och alla i övrigt förekommande hygienrelaterade arbetsuppgifter i köket.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet från arbete som kock inom skola/förskola eller liknande lunchverksamhet.

Ett krav är erfarenhet och goda kunskaper om olika typer av specialkost, kunskap om egenkontroll och grundläggande datorkunskap.

Utbildning av grundläggande egenkontroll, HACCP är meriterande.

Kunskap eller utbildning av beställningssystemet Mashie är meriterande.

Du pratar, förstår, talar och läser svenska. Det är viktigt ur säkerhetssynpunkt då mycket av kommunikationen sker via telefon och mejl.

Du är van att samarbeta och utföra alla arbetsuppgifter på ett yrkesmässigt och trevligt sätt på utsatt tid.

Du tar ansvar, är flexibel och självgående, kan arbeta under stress och är villig att både lära och tänka nytt.

Du ser och bemöter kollegor på ett trevligt och professionellt vis.

Du tar kontakt med både barn och personal och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och ser god service som en självklarhet.

Du vill och förväntas vara delaktig i att utveckla Tellusfood.

Vi erbjuder dig

En dynamisk och expanderande organisation där du får möjligheter att växa inom företaget.

Friskvårdspeng

Fria pedagogiska måltider

Arbetskläder

Anställningsvillkor

Månadslön

Kollektivavtal

6 månaders provanställning

Heltidstjänst 100 procent.

Tillträde enligt överenskommelse.

Allmänna villkor

Medarbetare förväntas vara rök- och snusfria i alla sammanhang kopplade till arbetsplatsen.

Då arbetet är på en plats där många skolungdomar vistas ska du visa utdrag från belastningsregistret. Du beställer det själv från Polisen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse, välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Bifoga personligt brev och cv.

Om du bjuds in till anställningsintervju är det viktigt att du har med dig ID-kort samt namn och kontaktuppgifter till två referenspersoner. Till exempel en tidigare arbetsgivare eller chef som kan berätta mer om dig.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Här kommer vi att servera lunch samt erbjuda catering. Här kommer vi även att arbeta med skolmatsproduktion.

smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser

Ansök nu

KOCK - LINKÖPING

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 13
Skolfood i Linköping söker en Kock med inriktning på specialkost och med erfarenhet inom produktionskök.
Du är en morgonpigg, glad, trevlig & tillmötesgående person. Du är prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter.
Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stresströskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning. Du bör ha storköksvana och specialkostkunskaper. Dina ansvarsområden är tillagning av skolmåltider men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Svenska i tal och skrift är ett krav viktigt då vi arbetar med känsliga grupper som har specialkost.
Arbetsuppgifter
Förberedelse och produktion
Hantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontroller.
Samt alla de förekommande arbetsuppgifter som finns i ett produktionskök

Personliga egenskaper
Flexibel och självgående
Engagemang
God servicekänsla
Noggrann

Kvalifikationer
Minst några års erfarenhet
Erfarenhet om livsmedelshantering
Tala och skriva svenska obehindrat är ett krav

Ansök nu

Kock/Köksbiträde till Äldreomsorg (50-100% tjänst) – Ekollongatan vårdbo...

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 30
Vill du vara med och laga god och näringsriktig mat till våra äldre?

Norlandia: Vi erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens behov. Norlandia driver idag 10 vårdboenden i Linköping.

Boendet: Ekollongatan, ett trivsamt vårdboende beläget i stadsdelen Jakobsdal i Linköping. Ekollongatan erbjuder 39 lägenheter fördelade på fyra våningsplan med inriktning för personer med demenssjukdom. Varje våning har kök, matsal/vardagsrum och balkonger som vetter mot verksamhetens uteplats. I våra gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. I vår utemiljö erbjuder vi utevistelse och utomhusaktiviteter.

Tjänsten: Mat är en förutsättning för livskvalitet och välbefinnande vare sig du är frisk eller sjuk. Måltiden är en höjdpunkt och har stor betydelse för hälsan. Målet är att servera de äldre god och näringsriktig mat. Maten ska vara sammansatt så att den, förutom att tillgodose energi- och näringsbehov även kan minska risken för kostrelaterade sjukdomar.

Utifrån detta söker vi nu efter två 50% kockar/köksbiträden alternativt en kock/köksbiträde om 100% som lagar mat för våra äldre. Kock/köksbiträdets ansvarsområden är att planera, beställa, förbereda och tillaga dagens huvudmåltider samt göra dagens sallad. Även diskning, städning, rengöring av matvagnar och egenkontroll ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig med ett genuint intresse för mat och där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma välsmakande och näringsriktig mat gjorda från grunden.

Kvalifikationer:
Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande utbildning eller dokumenterad erfarenhet.
Dokumenterad kunskap om och erfarenhet inom livsmedelshygien och egenkontroll.

Praktiks information:
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: 50% alternativt 100%, enligt överenskommelse.
Schema: Vardagar. Inga röda dagar.
Tillsättning: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Kock/Köksbiträde till Äldreomsorg (50-100% tjänst) – Ekollongatan vårdbo...

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 30
Vill du vara med och laga god och näringsriktig mat till våra äldre?

Norlandia: Vi erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens behov. Norlandia driver idag 10 vårdboenden i Linköping.

Boendet: Ekollongatan, ett trivsamt vårdboende beläget i stadsdelen Jakobsdal i Linköping. Ekollongatan erbjuder 39 lägenheter fördelade på fyra våningsplan med inriktning för personer med demenssjukdom. Varje våning har kök, matsal/vardagsrum och balkonger som vetter mot verksamhetens uteplats. I våra gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. I vår utemiljö erbjuder vi utevistelse och utomhusaktiviteter.

Tjänsten: Mat är en förutsättning för livskvalitet och välbefinnande vare sig du är frisk eller sjuk. Måltiden är en höjdpunkt och har stor betydelse för hälsan. Målet är att servera de äldre god och näringsriktig mat. Maten ska vara sammansatt så att den, förutom att tillgodose energi- och näringsbehov även kan minska risken för kostrelaterade sjukdomar.

Utifrån detta söker vi nu efter två 50% kockar/köksbiträden alternativt en kock/köksbiträde om 100% som lagar mat för våra äldre. Kock/köksbiträdets ansvarsområden är att planera, beställa, förbereda och tillaga dagens huvudmåltider samt göra dagens sallad. Även diskning, städning, rengöring av matvagnar och egenkontroll ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig med ett genuint intresse för mat och där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma välsmakande och näringsriktig mat gjorda från grunden.

Kvalifikationer:
Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande utbildning eller dokumenterad erfarenhet.
Dokumenterad kunskap om och erfarenhet inom livsmedelshygien och egenkontroll.

Praktiks information:
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: 50% alternativt 100%, enligt överenskommelse.
Schema: Vardagar. Inga röda dagar.
Tillsättning: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Kock till Vardaga Hemtjänst Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 17
Nu söker vi på Vardga hemtjänst en kock för kortare vikariat och timanställning. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension

Om rollen
I Ullstämmas storkök lagar vi all mat till kunderna inom vår hemtjänst och till våra lokala restauranger på våra trygghetsboenden. Vi är idag 3 som arbetar i köket och vi behöver några till som kan hoppa in och hjälpa till vid tillfällen av högre belastning och semester.

Om Ullstämma storkök
Storköket är belagt i Ullstämmas servicehus och har nya fräscha lokaler med mycket dagsljus och närhet till övrig personal.

Din erfarenhet och kunskap
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap
- tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
- har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor.

Du är utbildad kock eller erfarenhet av storkök och vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 230531
Har du frågor? Kontakta gärna: Anna Backman 076-0032557 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Kock till produktionsköket US i Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 24
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierat utbud av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!

Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Universitetsjukhuset i Linköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter, till vår restaurang Blåklinten samt varm mat till vår catering. Vi hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.

Vad du kommer att jobba med:

Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av tillagning av patientmat, mat till restaurang Blåklinten och till vår catering, samt egenkontroll för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter.

Vad du bidrar med:

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket och flerårig vana inom storkök. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vi lagar mat från grunden och en stolthet i allt vi gör. Vår restaurang är KRAV-märkt och vi har minst 50% ekologiska råvaror till våra patienter.

Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Vad vi erbjuder:

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt.

Dessutom erbjuder vi:


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet

Om tjänsten

Tillsvidare 100%, 37h, varannan helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av köksmästare Ashkan Farhadi ashkan.farhadi@sodexo.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når på www.sodexo.se. Vi rekryterar löpande och vill ha din ansökan senast 2023-05-25 

Redo att vara en del av något större? Ansök redan idag!

 


Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

En engagerad kock sökes till Ramstorps servicehus, Bräcke diakoni

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 21
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni utökar sin verksamhet 1/5 ett kommer då att ha ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping. Det ser vi fram emot!  

Vi söker nu en drivande kock som inte bara älskar att laga mat utan också ser helheten i verksamheten och trivs med att möta människor!

Du kommer ha din bas i köket på Ramstorps servicehus och kommer ingå i ett team som består ett tiotal medarbetare men kommer att arbeta närmast med gruppchefen som också är kock. Tillsammans kommer vi i köket ansvara för tillagning av cirka 165 luncher från grunden varje dag. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka och utvecklas i ditt arbete!  

Förutom tillagning av lunch och göra matlådor till våra kunder inom hemtjänsten ingår det i arbetsuppgifterna att tillaga specialkost, beställa varor, organisera kylar, frysar och förråd. Livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet.

 

Vem är du?

Du har ett gott bemötande mot matgästerna, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Vi söker dig som har viljan att se och kraften att förändra!  

Vi söker dig som är utbildad kock samt har kunskap och erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. 

Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra både själv och med andra. Du är även tillmötesgående, kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Du behövs på vardagar under dagtid. Tjänstgöringsgraden är 100%. Vid enstaka tillfällen kan det bli aktuellt med tjänstgöring kvällstid om vi t.ex. ordnar en grillkväll för kunderna.

Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 


Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkchttps://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök nu

Vikarierande Kock till Restaurang Baronen i Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 6
Vikariat, deltid 65%.

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering. Tjänsten är till att börja med ett vikariat.

Om restaurang Baronen

Restaurang Baronen ligger mellan Malmslätt och Vikingstad. Vi serverar ca 200-250 lunch per dag, har ett café öppet mellan 8 och 15 samt en del catering. Vi är 4 medarbetare som arbetar här och främst dagtid måndag tom fredag.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Extrajobb i kök på boende för äldre i Åtvidaberg

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 30
Kopparsvanen är ett modernt, nyrenoverat äldreboende med 7 avdelningar och vacker utemiljö. Här jobbar du i natursköna Åtvidaberg, på pendlingsavstånd från bland annat Linköping.

ARBETSUPPGIFTER

Som kökspersonal jobbar du dagtid när det passar dig.
Du ansvarar för att själv laga mat i köket på avdelningen där 10 äldre bor i sina lägenheter.

Du som är social, har ordning och reda och gärna lagar husmanskost passar i det här jobbet. Det är viktigt att du följer boendets rutiner så att maten är säker för de äldre. Du bemöter de boende på ett sätt som gör att de känner sig trygga och sedda.

Vi erbjuder introduktion individuellt när det passar dig, några tillfällen då du följer med en kollega som visar dig alla rutiner, recept mm. Efter det kan du söka arbetspass när du har möjlighet i vår schema-app. Vi kan också fråga dig med kortare varsel, till exempel om en kollega blir sjuk. Du kan också få sommarjobb under semestern.Du kan också jobba extra som omvårdnadspersonal, se våra andra annonser.

KVALIFIKATIONER

För att prata med de äldre och registrera egenkontroller, behöver du vara bra på svenska. För våra äldre är det viktigaste att du är en lämplig person, mycket annat kan du lära dig av kollegor. När du ska börja går du först bredvid en kollega som lär dig alla rutiner. Om du tidigare jobbat med matlagning, livsmedel eller vård- och omsorg har du en fördel, men det är inte ett krav för att börja.

Vaccination skyddar våra äldre och kollegorna. Du som jobbar hos oss behöver ha minst två doser vaccin mot covid-19.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Kopparsvanen drivs av Förenade Care sedan 2016. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. 2 av avdelningarna är för äldre med demenssjukdom. De som bor hos oss får god omvårdnad, vällagad mat och dagliga gemensamma aktiviteter för social samvaro, motion och gemenskap.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer givetvis rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Arbetstid dagtid, vardagar.

Vikariat. Timanställning.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2023-04-23. Vi läser ansökningar när de kommer löpande när de kommer in.

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef

Josefine Olaisen Lundh

josefineol@forenadecare.com

ADRESS

Kopparsvanen

Ingatorpsvägen 4C

597 43 Åtvidaberg

Ansök nu

Kock/kockbiträde, heltid

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 9
Valla folkhögskola är vackert beläget bredvid universitetet i Linköping. Vi har ett flertal utbildningar inom bland annat spelutveckling, fritidsledare samt allmän kurs med gymnasiekurser.
Restaurangen är öppen för både gäster och skolans deltagare.
Konferensverksamheten sträcker sig över hela året. Vi söker en entusiastisk person som gillar klassisk husmanskost men även vill komma med nya influenser och som har service som ett ledord i arbetet.
Den sökande behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Valla Folkhögskola har ca 200 studerande och ligger mellan universitet och Valla gård.
Vår restaurang serverar 3 dagensrätt varav en är vegetarisk och en är klassisk husmanskost. Vi har även en konferensdel som restaurangen betjänar.
Arbetsuppgifter: Tillsammans med kocken färdigställa dagensrätt, salladsberedning. Förberedelser för allt inom konferens.
Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde senast 15 maj.

Ansök nu

Kock till Restaurang Terrassen Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 2
Kock till Restaurang Terrassen

Extraarbete

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Restaurang Terrassen erbjuder alltid ett gediget utbud med allt från omsorgsfullt lagad lunch till fina middagar och catering. på Terrassen producerar vi även mackor och sallader till vår kiosk Market 24/7 samt café Moccado.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Kock till förskola - Åkerbo

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 7
Om Utbildningsförvaltningen
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som kock på Förskolan Gärdet kommer du att ha ett övergripande ansvar över köket och organisationen kring det. Vi har idag ett välutrustat tillagningskök, en matsal med varm- och kallhållningsdisk och 9 matbord, samt 4 baser där barnen också äter. I dina arbetsuppgifter ingår det att beställa hem varor, planera matsedel, variera och planera frukost och mellanmål, tillaga en varierad och näringsriktig måltid (alternera mellan kyckling, kött, fisk och vegetariskt varje vecka), organisera upplägg och servering.

I ditt uppdrag som kock ansvarar du även för ett rent kök. Städning och disk är dagliga arbetsuppgifter, allt sker utifrån rutiner för egenkontroll. Du ansvarar även för att mottagning och uppackning av matvaror till köket, detta sker enligt riktlinjer för livsmedelshantering (bl.a. temperaturkontroll). Du kommer bära ett budgetansvar vilket gör att du behöver förhålla dig till budget när du beställer varor, förhålla dig till de avtal och riktlinjer för inköp som finns. Som ansvarig kock bär du också ansvaret att vid behov anpassa kosten utifrån barns behov, såsom matallergier eller andra behov av specialkost.

Hos oss kommer du att dagligen träffa härliga barn och kollegor och vara en del av arbetslaget här på förskolan Gärdet.

 

Din arbetsplats
Förskolan Lerbogavägen (Gärdet) i Bankekind har plats för 75 barn. Tillagningsköket är ett av två i vårt förskoleområde. Förskolor Åkerbo leds av en rektor och tre biträdande rektorer. I området jobbar ca 90 medarbetare: förskollärare, barnskötare, förste förskollärare, specialpedagog, bemanningsplanerare, vaktmästare, administratör samt kock och ekonomibiträde.

Du som söker
För att arbeta som kock i förskolan ska du som söker denna tjänst har en avslutad utbildning inom hotell- och restaurangprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska även ha erfarenhet av att jobba i kök, gärna inom förskola eller skola, med tillagning av mat samt ha goda kunskaper gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbete med näringsberäkningar och en välbalanserad kost. Du har även god kunskap om specialkost och matallergier. Vidare har du god datorvana och är noggrann att följa gällande avtal, riktlinjer och budget när det gäller inköp.

Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tar även ansvar för din uppgift samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och ser relationer i dess rätta perspektiv. Vi ser även att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

 

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10890

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Är du vår kreativa stjärna till köket?

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 17
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Nu söker vi en kökstjänst till restaurangen som är passionerad, driven och älskar att ge gäster upplevelser utöver det vanliga.

Du gillar att jobba i team samt självständigt och du kan jobba flexibelt både kvällar, mornar samt helger. Att leverera högklassig service till gäster under såväl frukost som middagar är något du brinner för. Du har goda kunskapar om mat och dryck och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att jobba i kök. Att jobba noggrant, metodiskt och att leverera kvalitét på service och mat är viktigt för dig.

Du har förmåga att möta de olika gästerna, allt från barnfamiljer till affärsgästen och levererar en helhetsupplevelse de sent kommer glömma. Att se gästens behov och anpassa sin service utefter det fixar du med en klackspark.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en hygglig arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt.

Vi erbjuder dig en tjänst på 80% med 6 månaders provanställning med chans till fler timmar vid behov.

Tycker du att det här låter spännande? Då ska du söka till Linköpings hyggligaste hotell!

Ansök nu

Kock till Restaurang Terrassen Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 9
Kock till Restaurang Terrassen Linköping

Vikariat

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Restaurang Terrassen erbjuder alltid ett gediget utbud med allt från omsorgsfullt lagad lunch till fina middagar och catering.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Resurskockar

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 10
Om Verksamhetsstöd och service
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Verksamhetsstöd och service som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Inom förvaltningen finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. Vi bidrar till utveckling av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som resurskock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga och servera frukost, mellanmål och lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer även att möta våra gäster under serveringstid samt att digitalt beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.  

Arbetet som resurskock innebär att du ersätter någon i ett kök, i ett restaurangområde, utifrån behov. Arbetet är förlagt dagtid från måndag till fredag. Storlek på kök varierar och ensamarbete förekommer. Du startar din arbetsdag i ett av områdets baskök om du inte är bokad i förväg till något annat kök.

Din arbetsplats
Kost & Restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 25 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef. 

Vi ger dig information för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel, storhållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Alternativt, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är även krav på att du har en flerårig arbetslivserfarenhet av matlagning. 

Vidare är det ett krav att du har kunskap gällande specialkost och meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta område. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med skolmat och att digitalt beställa varor. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Körkort är inget krav men eftersom du förväntas att arbeta på områdets samtliga restauranger ska du obehindrat och flexibelt kunna ta dig till och från olika arbetsplatser.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 10638

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Kock/köksbiträde, 75-100%, Ekollongatans Vårdboende

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 3
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en kock/köksbiträde som kan laga näringsrik mat till våra äldre.

Kort om oss:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillaga näringsrik kost till våra äldre. Som kock/köksbiträde ansvarar du i korta drag för:

- Tillaga näringsrik och anpassad kost för äldre.

- Beställa råvaror.

- Ständigt arbeta för en god måltidsupplevelse.

- Uppdatera/revidera menyer.

Kvalifikationer

- Kockutbildning alternativt långvarig arbetslivserfarenhet inom matlagning.

- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.

- Flexibel och ansvarstagande.

- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.

- God samarbetsförmåga.

- Lätt för att skapa förtroende.

- Vill göra skillnad för andra människor.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:

- Omfattning: 75-100%, enligt överenskommelse.

- Schema: Vardagar, mån-fre.

- Lön: Individuell lönesättning.

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarierande Kock till Restaurang Baronen i Linköping

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 29
Vikarierande Kock till Restaurang Baronen i Linköping

Vikariat, deltid 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Tjänsten är till att börja med ett vikariat.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang Baronen

Restaurang Baronen ligger mellan Malmslätt och Vikingstad. Vi serverar ca 200-250 lunch per dag, har ett café öppet mellan 8 och 15 samt en del catering. Vi är 4 medarbetare som arbetar här och främst dagtid måndag tom fredag.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

En engagerad kock sökes till Ramstorps servicehus, Bräcke diakoni

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 22
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni utökar sin verksamhet under våren 2023 ett kommer då att ha ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping. Det ser vi fram emot!  

Vi söker nu en drivande kock som älskar att laga mat!

Du kommer ha din bas i köket på Ramstorps servicehus och kommer ingå i ett team som består ett tiotal medarbetare som leds av gruppchefen som också är kock. Tillsammans kommer vi i köket ansvara för tillagning av cirka 165 luncher per dag. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka och utvecklas i ditt arbete!  

ARBETSUPPGIFTER 
I tjänsten ingår främst tillagning av lunch till våra trygghetsboenden samt att göra matlådor till våra kunder inom hemtjänsten. I arbetsuppgifterna ingår även att tillaga specialkost, beställa varor, organisera kylar, frysar och förråd. Livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet.

Du har ett gott bemötande mot våra kunder, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Vi söker dig som gör det där lilla extra!  

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och som har erfarenhet av arbete inom storkök. Det är meriterande om du har utbildning inom restaurang eller storkök samt en nyligen uppdaterad utbildning i livsmedelshygien. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra både själv och med andra. Du är även tillmötesgående, kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Du behövs på vardagar under dagtid. Tjänstgöringsgraden är flexibel, mellan 75-100%.

Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkchttps://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök nu

Kock/ Kokerska till Förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 29
Kock/kokerska till Föräldrakooperativet Pilen, 65%-100% tillsvidareanställning

Föräldrakooperativet Pilen är en mindre förskola med hög kvalitet i natursköna Slaka med plats för ca 25 barn. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en verksamhet där såväl pedagoger som barn trivs och där vi arbetar för att varje barn ska ges förutsättningar för att bli sitt bästa jag. Vi arbetar mycket med självständighet och att barnen ska känna tillit till sin egen förmåga och växa med den. Vi har nära till skog och natur, stor utemiljö, egen kokerska och små barngrupper. Trygghet, delaktighet, utveckling och lärande är viktiga hörnstenar för vår förskola.

Är du en driven, välorganiserad person med ett stort matintresse och uppskattar det mindre kooperativet och familjekänslan mellan barnen, föräldrarna och pedagogerna? Vi söker nu en engagerad och positiv kock som besitter förmågan att värna om att barnen ska få uppleva doften av nybakat bröd och utveckla sitt intresse för mat med olika spännande maträtter, konsistenser, smaker, färger och upplägg.

Som kock i förskolan är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning i köket.


Kvalifikationer

· Du älskar att laga mat från grunden och brinner lite extra för hållbar och näringsriktig mat.
· Du har erfarenhet av att leda och planera en köksverksamhet.
· Du ser det som en viktig del i ditt arbete att involvera barnen och att köket är en är en naturlig del av den pedagogiska verksamheten.
· Du är en flexibel person som bidrar med lugn och trygghet på arbetsplatsen och visar ett stort engagemang i ditt arbete.
· Du är ansvarstagande och kan själv strukturera och driva dina arbetsuppgifter.
· Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet i prioriteringar, planering och agerande.
· Du har kunskap om egenkontroll, livsmedelshygien och specialkost.
· Kockutbildning eller likvärdig erfarenhet ses som meriterande.
· Möjlighet att vid behov kunna arbeta i barngrupp.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du fungerar väl med personalen och barnen.

Vi erbjuder dig

? Fria tyglar i köket för att kunna skapa goda och inspirerande måltider.
? En liten verksamhet med korta beslutsvägar.
? En arbetsplats med ett bra läge nära Linköping men ändå på landet med skogen runt hörnet.
? Kollektivavtal, friskvårdsbidrag, planeringstid, bonus med mera. Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Fremia.

Tjänsten är på 65–100% med start enl överenskommelse. Urval kommer ske löpande. Provanställning om 6 månader kommer att tillämpas.
Läs mer om förskolan på fkpilen.se och ansök genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@fkpilen.se. För mer information om tjänsten vänligen kontakta rektor Josefin Svensson, via rekrytering@fkpilen.se eller 076-173 23 38.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock/köksbiträde, 75-100%, Ekollongatans Vårdboende

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 5
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en kock/köksbiträde som kan laga näringsrik mat till våra äldre.

Kort om oss:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillaga näringsrik kost till våra äldre. Som kock/köksbiträde ansvarar du i korta drag för:

- Tillaga näringsrik och anpassad kost för äldre.
- Beställa råvaror.
- Ständigt arbeta för en god måltidsupplevelse.
- Uppdatera/revidera menyer.


Kvalifikationer
- Kockutbildning alternativt långvarig arbetslivserfarenhet inom matlagning.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 75-100%, enligt överenskommelse.
- Schema: Vardagar, mån-fre.
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock/köksbiträde, 75-100%, Ekollongatans Vårdboende

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 5
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en kock/köksbiträde som kan laga näringsrik mat till våra äldre.

Kort om oss:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillaga näringsrik kost till våra äldre. Som kock/köksbiträde ansvarar du i korta drag för:

- Tillaga näringsrik och anpassad kost för äldre.
- Beställa råvaror.
- Ständigt arbeta för en god måltidsupplevelse.
- Uppdatera/revidera menyer.


Kvalifikationer
- Kockutbildning alternativt långvarig arbetslivserfarenhet inom matlagning.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 75-100%, enligt överenskommelse.
- Schema: Vardagar, mån-fre.
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu