Installation, drift, underhåll jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Bilplåtslagare till Werksta Linköping Tallboda

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 15
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare på vår fina anläggning i Linköping Tallboda?Vi är auktoriserade för Tesla, Honda, BMW och Ligier/microcar
Din profilVi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad, noggrann och ha en flexibel inställning. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort och behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.
Exempel på arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder digWerksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vårkarriärsida och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida.
Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Kalle Hrupa, 070-940 10 38.
Koncernen Werksta
Werksta Linköping Tallbodaär en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 30 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Ansök nu

Inled en karriär som miljökonsult hos ILEMA

Mättekniker, kemi
Läs mer Apr 15
ILEMA Miljöanalys erbjuder dig nu en spännande väg till en ny karriär inom miljöteknik, oavsett tidigare erfarenhet. Hos ILEMA får du en gedigen utbildning och upplärning för att bli en riktigt skicklig Miljökonsult. Vill du vara med att bidra till en renare miljö för framtida generationer? Då vill vi ha kontakt med dig! Här har du en unik möjlighet till en karriär inom miljöbranschen. Läs mer om rollen som Miljökonsult och sök tjänsten idag!
OM ROLLEN Rollen som miljökonsult hos ILEMA innebär huvudsakligen att mäta utsläpp till luft från olika verksamheter. Tjänsten innebär en variation av fältarbete, resande, kundkontakt och rapportskrivning. Som miljökonsult kommer du resa till olika industrier, pappersbruk, krematorier och energianläggningar där ditt uppdrag är att mäta luftemissioner och jämföra resultaten mot anläggningarnas villkor och tillstånd. Exempel på förekommande emissioner till luft är stoft, NOx, CO, SO2, dioxin och metaller. ILEMAs kunder är geografiskt utspridda, vilket innebär säsongsvis återkommande resor (i snitt 2-3 övernattningar per vecka, främst inom Sverige).
ILEMA SATSAR PÅ DIGTillsammans med teamet och en dedikerat mentorkommer du att arbeta och utbildas med utgångspunkt från kontoret i Linköping. Här får du de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en framstående Miljökonsult genom teoretisk och praktisk utbildning.
OM ILEMA MILJÖANALYS ILEMA Miljöanalys är Sveriges största företag inom luftemissioner och hjälper sina kunder att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med miljöutsläpp. De erbjuder ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlit, effektivitet och ett högt miljöengagemang. Vår strävan är att vara branschens mest kompetenta, tillförlitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. Det är vi genom att skapa högsta möjliga tillförlitlighet med hjälp av innovationskraft och ständiga förbättringar samt att visa ett högt kundengagemang. Därför präglas arbetet som miljökonsult hos oss av ansvarstagande, precision och kundfokus. Om du vill arbeta på ett kundorienterat och innovativt företag med ljusa framtidsplaner är ILEMA helt rätt för dig!
VI ERBJUDER Hos ILEMA Miljöanalys lever vi efter värderingen att våra anställda är den absolut viktigaste resursen, därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med generösa förmåner och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en platt organisation där alla har en möjlighet att påverka företagets utveckling. Vi söker både dig som är precis i början av din yrkeskarriär samt dig som har med dig erfarenhet från andra branscher. Det som förenar oss är intresset för miljö och viljan till att utvecklas inom teknik, miljö och kemi. Hos oss får du allt du behöver för att bli en riktigt skicklig miljökonsult!
VEM ÄR DU? Till rollen som Miljökonsult söker vi dig som är självständig, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, gillar att arbeta för en god kundrelation och är ansvarstagande för dina uppgifter. Eftersom arbetet innebär regelbundna resor trivs du med en varierande arbetsdag, där du stundtals är på resande fot med ett aktivt arbete i mätningar men även får dagar på kontoret där rapportskrivning och planering av arbete är huvuduppgiften.Utöver det har du:
Gymnasial utbildning inom naturvetenskapligt/tekniskt område med goda betyg. En högre teknisk utbildning inom kemi, miljö eller energi är meriterande men inget krav.
God datorvana.
B-körkort, manuell.
Flytande kunskaper i svenska och god kommunikationsförmåga.
OM PROCESSEN
I denna rekrytering samarbetar ILEMA Miljöanalys med A-hub. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell påalice@a-hub.se.
Lediga positioner: 1 st
Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansökan därför så snart som möjligt! Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Servicechef - Linköping

Driftchef, fastighet
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Servicechef till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi söker nu en erfaren servicechef med vana att arbeta i tekniska miljöer, både med underställda medarbetare och specialister. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med personalansvar. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för leda och driva och hålla samman FM-leveransen. Du leder mot mål som tid, innehåll, kvalitet och budget. Du säkerställer uppdragets leverans mot kundens strategier, policys, värderingar och riktlinjer.

Du kommer också arbeta med:

• Resursplanering

• Identifiera EHS-risker

• Rapportering till beställare

• Säkra samordning

Din bakgrund

Du är erfaren av liknande roll med arbetsledning och har goda kunskaper inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift av industrifastigheter.

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik.

• Du har erfarenhet av upphandling ABT 06, AB04.

• Du är också van att arbeta med analys och avrapportering.

• Du har god svenska i tal och skrift samt B-körkort.


För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är engagerad och lyhörd som ledare och trivs att motivera medarbetare. Du trivs att arbeta strukturerat och har god förmåga att organisera ditt arbete samt arbeta med analysarbete och rapporteringar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester v28-32)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Drifttekniker - Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som drifttekniker till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med personalansvar. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system på kundsite. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta team. Beredskap kan förekomma.

Du kommer också arbeta med:

• Utföra teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
• Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site inom tidsramen.
• Exempel på arbetsområden man kommer arbeta med är SBA, ventilation, kyla, styr/regler, VS.

Din bakgrund

Du är en erfaren drifttekniker med mångårig erfarenhet av drift och underhållsarbete av industrifastigheter.

• Du har en driftteknikerutbildning.
• Du har god erfarenhet att arbeta självständigt med tillsyn och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du är också van att arbeta med dokumentation och avrapportering.
• Du har god svenska i tal och skrift samt B-körkort.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är tekniskt intresserad och motiveras av förbättringsarbete och utveckling. Vi vill att du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete samt trivs med analysarbete och rapporteringar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (semester v28-32)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2024!

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu en Servicekoordinator - Linköp

Produktionskoordinator
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som servicekoordinator vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer ha en central roll med många kontaktytor. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige kan resor förekomma.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Servicekoordinator planerar och säkerställer du den dagliga driften ute i driftorganisationen. Du har ett tätt samarbete med driftsamordnare och lokala driftchefer och övriga koordinerande funktioner.

I rollen ingår även

• Analyser och bedömning av order inför fakturering.

• Fakturering.

• Delta i möten.

• Samordna utvecklings och förbättringsförslag.

• Hantera dokumentation.

• Ta fram statistik och rapporter (internt och externt).

• Bevaka back-logg så orders blir avslutade i tid.

• Bevaka och stötta tekniker i det dagliga arbetet.

Din bakgrund

För att passa in i vårt team och trivas i rollen, söker vi dig som har god erfarenhet av liknande roll där du kanske arbetat med driftledning. Du har god kunskap av administration, fakturering och van att arbeta och rapportera i olika affärssystem, t ex SAP. Du är trygg i Officepaketet och har god svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt och gillar att organisera upp arbete från grunden. Du är serviceorienterad och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är ansvarstagande och strukturerad och har en god förmåga att prioritera arbetet.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester v28-32)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker med spetskompetens diagnos & felsökning till Mekonomen Bilv

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 22
Är bilar ditt stora intresse? Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor i ett starkt team – i så fall kommer du att trivas hos oss på Mekonomen Bilverkstad Lambohov Linköping!

Vill du arbeta i stora nya anpassade lokaler, med moderna verktyg och en bra arbetsmiljö med proffsiga medarbetare så är det här verkstaden för dig!

Som fordonstekniker ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär felsökningar, reparationer och service på personbil och transportbilar av alla bilmärken.

-
Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

-
Ordningssinne

-
God datorvana

-
Erfaren & Självgående

-
Arbetslivserfarenhet på minst 5 år som bilmekaniker

-
Goda kunskaper inom diagnos & delsökningar

-
Erfarenheter från originalhandeln är ett plus

-
B-körkort


Kunskap och personliga egenskaper

Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bil intresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.

Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv. Verkstaden tillhör koncernen FT Verkstad Group som har bilverkstäder anslutna till Mekonomen i Linköping, Mjölby & Motala. Är du vår nya medarbetare kommer du erbjudas vidareutbildning via koncernens utbildningsakademi, ProMeister Academy.

- Tjänsten är en heltidstjänst 100%
- Tillsvidareanställning med individuell lönesättning
- Start: Omgående

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Som en del av vår rekryteringsprocess genomförs även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Detta innefattar belastningsregisterutdrag och ev. ekonomisk kontroll (UC).

Personuppgiftshantering Mekonomen Company org. nr. 556724–9254 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Servicerådgivare sökes till Mekonomen Bilverkstad Lambohov i Linköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 22
Vi söker nu en serviceminded och driven servicerådgivare till vår nya anläggning i Lambohov Linköping. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till fordonsteknikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du bör ha en god kunskap om bilar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet.
Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du bör även ha en mycket god känsla för service.

Du bör vara:

• Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

• Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom fordonsbranschen

• Ordningssinne

• God datorvana

• Goda kunskaper i engelska

• B-körkort

Tjänsten är en tillsvidareanställning med individuell lönesättning.

Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 25/7

Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv. Verkstaden tillhör koncernen FT Verkstad Group som har bilverkstäder anslutna till Mekonomen i Linköping, Mjölby & Motala.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Som en del av vår rekryteringsprocess genomförs även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Detta innefattar belastningsregisterutdrag och ev. ekonomisk kontroll (UC).

Personuppgiftshantering Mekonomen Company org. nr. 556724–9254 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Fordonstekniker till Mekonomen Bilverkstad Lambohov Linköping!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 22
Är bilar ditt stora intresse? Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor i ett starkt team – i så fall kommer du att trivas hos oss på Mekonomen Bilverkstad Lambohov Linköping!

Vill du arbeta i stora nya anpassade lokaler, med moderna verktyg och en bra arbetsmiljö med proffsiga medarbetare så är det här verkstaden för dig!

Som fordonstekniker ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär felsökningar, reparationer och service på personbil och transportbilar av alla bilmärken.

-
Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

-
Ordningssinne

-
God datorvana

-
Erfaren & Självgående

-
Arbetslivserfarenhet på minst 3 år som bilmekaniker

-
Erfarenheter från originalhandeln är ett plus

-
B-körkort


Kunskap och personliga egenskaper

Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bil intresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.

Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv. Verkstaden tillhör koncernen FT Verkstad Group som har bilverkstäder anslutna till Mekonomen i Linköping, Mjölby & Motala. Är du vår nya medarbetare kommer du erbjudas vidareutbildning via koncernens utbildningsakademi, ProMeister Academy.

- Tjänsten är en heltidstjänst 100%
- Tillsvidareanställning med individuell lönesättning
- Start: Omgående

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Som en del av vår rekryteringsprocess genomförs även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Detta innefattar belastningsregisterutdrag och ev. ekonomisk kontroll (UC).

Personuppgiftshantering Mekonomen Company org. nr. 556724–9254 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Drifttekniker

Underhållstekniker, vattenrening
Läs mer Jun 13
Vi söker en drifttekniker med inriktning rening av vatten och avlopp!
Hos oss på Tekniska verken bygger vi världens mest resurseffektiva region! Som en del för att lyckas med detta har vårt affärsområde Vatten och avfall viktiga uppdrag, bland annat att leverera dricksvatten, ta hand om avloppsvatten samt leda bort dagvattnet i Linköping. Avloppsvattnet spolas och sköljs ner i ledningsnätet som består av ca 700 km ledningar, som sedan leds till Nykvarns avloppsreningsverk. Här har vi bland annat landets första permanenta fullskaliga reningsanläggning för läkemedelsrester i avloppsvattnet – häftigt, eller hur? Vi söker nu efter vår nästa stjärnspelare som vill tillsammans med oss vill bli en del av detta viktiga uppdrag.

Som drifttekniker hos oss blir du en del av ett härligt och kompetent team, där ni tillsammans ansvarar för driften på Nykvarns avloppsreningsverk samt våra tre yttre reningsverk. Med varierande och spännande arbetsuppgifter kommer dina dagar vara fyllda med att:

- driftövervaka avdelningens anläggningar
- rapportera driftstörningar
- bedriva felsökning och underhållsarbete

Du arbetar både inom- och utomhus, såväl självständigt som i grupp, där du har ett nära samarbete med underhållstekniker och instrumenttekniker.

I tjänsten ingår beredskap.

Några av anledningarna till att du ska börja hos oss:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad – på riktigt!
- Betydelsefulla och varierande arbetsuppgifter
- Kollegor som värderar att ha roligt på jobbet!

Är du den vi söker?
Som person ser vi att du är flexibel och en fena på att samarbeta. Vidare är problemlösning något du tycker om, där du har lätt för att se lösningar och möjligheter i eventuella utmaningar. Du ser värdet i att arbeta strukturerat när du självständigt driver ditt arbete framåt.

För att briljera i rollen som drifttekniker ser vi att du har:

- En teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå alternativt annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift

Är du utbildad drifttekniker och/eller har produktionsrelaterad erfarenhet inom VA-området ses det meriterande.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Jonas Kull, avdelningschef Nykvarns avloppsreningsverk, 013–20 83 91. Facklig information lämnas av Emmelie Linderoth, Unionen, 013-30 86 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013-30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 augusti.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Inled en karriär som miljökonsult hos ILEMA

Mättekniker, kemi
Läs mer Feb 29
ILEMA Miljöanalys erbjuder dig nu en spännande väg till en ny karriär inom miljöteknik, oavsett tidigare erfarenhet. Hos ILEMA får du en gedigen utbildning och upplärning för att bli en riktigt skicklig Miljökonsult. Vill du vara med att bidra till en renare miljö för framtida generationer? Då vill vi ha kontakt med dig! Här har du en unik möjlighet till en karriär inom miljöbranschen. Läs mer om rollen som Miljökonsult och sök tjänsten idag!

OM ROLLEN
Rollen som miljökonsult hos ILEMA innebär huvudsakligen att mäta utsläpp till luft från olika verksamheter. Tjänsten innebär en variation av fältarbete, resande, kundkontakt och rapportskrivning. Som miljökonsult kommer du resa till olika industrier, pappersbruk, krematorier och energianläggningar där ditt uppdrag är att mäta luftemissioner och jämföra resultaten mot anläggningarnas villkor och tillstånd. Exempel på förekommande emissioner till luft är stoft, NOx, CO, SO2, dioxin och metaller. ILEMAs kunder är geografiskt utspridda, vilket innebär säsongsvis återkommande resor (i snitt 2-3 övernattningar per vecka, främst inom Sverige).

ILEMA SATSAR PÅ DIG
Tillsammans med teamet och en dedikerat mentor kommer du att arbeta och utbildas med utgångspunkt från kontoret i Linköping. Här får du de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en framstående Miljökonsult genom teoretisk och praktisk utbildning.

OM ILEMA MILJÖANALYS
ILEMA Miljöanalys är Sveriges största företag inom luftemissioner och hjälper sina kunder att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med miljöutsläpp. De erbjuder ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlit, effektivitet och ett högt miljöengagemang. Vår strävan är att vara branschens mest kompetenta, tillförlitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. Det är vi genom att skapa högsta möjliga tillförlitlighet med hjälp av innovationskraft och ständiga förbättringar samt att visa ett högt kundengagemang. Därför präglas arbetet som miljökonsult hos oss av ansvarstagande, precision och kundfokus. Om du vill arbeta på ett kundorienterat och innovativt företag med ljusa framtidsplaner är ILEMA helt rätt för dig!

VI ERBJUDER
Hos ILEMA Miljöanalys lever vi efter värderingen att våra anställda är den absolut viktigaste resursen, därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med generösa förmåner och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en platt organisation där alla har en möjlighet att påverka företagets utveckling. Vi söker både dig som är precis i början av din yrkeskarriär samt dig som har med dig erfarenhet från andra branscher. Det som förenar oss är intresset för miljö och viljan till att utvecklas inom teknik, miljö och kemi. Hos oss får du allt du behöver för att bli en riktigt skicklig miljökonsult!

VEM ÄR DU?
Till rollen som Miljökonsult söker vi dig som är självständig, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, gillar att arbeta för en god kundrelation och är ansvarstagande för dina uppgifter. Eftersom arbetet innebär regelbundna resor trivs du med en varierande arbetsdag, där du stundtals är på resande fot med ett aktivt arbete i mätningar men även får dagar på kontoret där rapportskrivning och planering av arbete är huvuduppgiften. Utöver det har du:

- Gymnasial utbildning inom naturvetenskapligt/tekniskt område med goda betyg. En högre teknisk utbildning inom kemi, miljö eller energi är meriterande men inget krav.

- God datorvana.

- B-körkort, manuell.

- Flytande kunskaper i svenska och god kommunikationsförmåga.

OM PROCESSEN
I denna rekrytering samarbetar ILEMA Miljöanalys med A-hub. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell på?alice@a-hub.se.

Lediga positioner: 1 st

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansökan därför så snart som möjligt! Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Ansök nu

Distributionselektriker

Distributionselektriker
Läs mer Feb 20
Nu söker vi flera distributionselektriker!
Välkommen till möjlighetens värld inom Tekniska verken Nät! Som distributionselektriker hos oss blir du inte bara en del av ett härligt team – du blir en av hjältarna för samhället. Ta steget in i en värld av spännande utmaningar och möjligheter där ditt arbete spelar en avgörande roll varje dag.

Tekniska verken Nät äger och ansvarar för byggnation, drift och underhåll av elnätet som i Linköping består av 409 mil ledningar. Dessutom äger och driftar vi kommunens belysningsnät, närmare 42 000 belysningspunkter. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi bli ännu fler i vårt team och därför söker vi nu flera distributionselektriker som vill arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll av vårt nät.

Detta är ditt nya arbete:
Vi har lediga tjänster både inom produktion- där du jobbar med att bygga och nyinvestera samt inom drift och underhåll - där du genomför underhåll och felavhjälpning i våra elnät. Exempel på uppdrag inom dessa 2 områden beskrivs nedan:

Uppdrag inom Produktion:
Inom avdelning Produktion arbetar vi med olika projekt och investeringar för vårt elnät. Du ingår i ett team med projektledare och projektör där ni ansvarar för projektets planering och genomförande. Exempel på de olika team som vi har idag är:

- Team Stationer – utbyte, nybyggnation av nätstationer med tillhörande kabeljobb
- Team Landet – linjebyggnation, byte av nätstationer på landet samt kabelarbeten
- Team Exploatering – alla förekommande elarbeten i samband med ett exploateringsområde
- Team Serviser – inkoppling av nya serviser, förstärkning av befintliga (pga ex solceller eller batterilager) samt tillfälliga serviser (byggström)
- Team M & TS – ombyggnad av mottagningsstationer och fördelningsstationer med allt från kabeljobb till kontrollutrustning

Uppdrag inom Drift och underhåll:
Inom avdelning Drift och underhåll arbetar vi med förebyggande underhåll samt felsökning och felavhjälpning av alla delar av vårt elnät. Exempel på olika arbetsuppgifter är:

- Reläskyddsprovning och tillståndskontroll hsp-brytare
- AMS-underhåll på friledning
- Rondering av stationer och kabelskåp
- Vår felbilsfunktion står alltid redo att rycka ut där problem uppstår i elnätet. Detta gör vi alla dagar på året vilket gör att vår kompetens är bred och vår förmåga att samarbeta mellan olika grupper och funktioner är hög

Oavsett i vilket gäng du söker dig till kommer du att ha härliga kollegor både i gruppen och inom bolaget, där alla strävar mot samma mål och stöttar varandra. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en mycket spännande bransch som förändras i takt med den digitala utvecklingen och samhällets utmaningar.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom eldistribution och stationsteknik. Kunskaper om, och nyfikenhet på felavhjälpning inom eldistribution 0,4-24 kV är särskilt önskvärd för denna tjänst. Har du erfarenhet av reläskydd och övrig kontrollutrustning är det meriterande.

Som person är du självständig och har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och noggrannhet är något som speglas i alla dina arbetsuppgifter. Du tycker om att leverera service, både till interna och externa kontakter, och är van vid att arbeta ute i fält eller inom industri. Du har dessutom lätt för att hantera de digitala hjälpmedel som behövs för att sköta jobbet. Det är även viktigt för oss att du har ett utpräglat säkerhetsfokus som följer dig genom hela ditt arbete.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Utbildning inom elprogrammet på gymnasienivå alternativt KY- utbildning med inriktning eldistribution. Du ska ha genomfört din utbildning i Sverige med svensk standard som utgångspunkt
- B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande
- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Det är ett stort plus i kanten om du har ESA-utbildning eller Arbete på väg.

Övrig information
Vi på Tekniska verken-koncernen är stolta över att skapa en arbetsmiljö där vi välkomnar och värdesätter nya talanger. För att säkerställa att vi hittar rätt person för varje roll, kan vi i denna rekrytering tillämpa en period av provanställning. Detta ger både dig som potentiell medarbetare och oss som företag möjligheten att utforska arbetsrelationen och se om det är en god passform för båda parter.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chefer Mikael Lönn, 013-308582 (avdelningschef Produktion) eller Sven Montelius, 070-225 85 50 (avdelningschef Drift och underhåll). Facklig information lämnas av Emmelie Linderoth, Unionen, 013-30 86 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Yannick Maack, rekryterare, 013-20 95 02.

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess så välkommen med din ansökan så snart du kan. Annonseringen sker under en längre period och kommer att stängas ner när vi hittat våra nya stjärnor.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Telecomtekniker till välkänt industriföretag i Linköping!

Diversearbetare
Läs mer Feb 27
A-hub?öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi en Telecomtekniker till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN
Som Telecomtekniker kommer du att arbeta med försörjning av Telecom till vår kunds användare runtom i Sverige, både hårdvara och tjänster. Teamet i Telecom ansvarar för att all hårdvara och tjänster inom ansvarsområdet finns och fungerar på samtliga större kontor samt att för de mindre kontoren finns färdiga att skicka via bud eller leverera själva. Du kommer bland annat ansvara för att ta emot, packa upp och hantera enheter för leverans till övriga kontor samt förse användare med nya instruktioner och guider.

Du kommer även jobba med följande arbetsuppgifter:

- Lagerhållning av enheter och tillbehör

- Hantera garanti och reperationsärende.

- Arbeta med sortiment och utbud.

- Registrering av enheter

- Leveranser, både inom företaget och till externa kunder

- Sampaketering av enheter, abonnemang samt övriga tjänster

- Registerhantering

- Hantera Servicepoints både inom och utanför företaget

- Utlämning av enheter och support

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet inom området. Du är nyfiken, kundorienterad, affärsmässig och proaktiv med att fånga upp potentiella utmaningar innan de uppstår.

Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och gärna delar med dig av dina kunskaper. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förslag samt processförbättringar. Bra kommunikationsförmåga och lyhördhet är en fördel. Det behövs även ett serviceinriktat förhållningssätt, då du supporterar och understödjer dina kollegors vardag till det bättre!

Vi lägger vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det kan till exempel vara att du kan sätta dig in i användarens situation för att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa till där det behövs. Hjälpsamhet är ett nyckelord hos oss!

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION
Placering: Linköping

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se
eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

Ansök nu

Tekniker Lastbilar

Lastbilsmekaniker
Läs mer Maj 20
Vi söker efter en nyfiken och lösningsorienterad person som ger det där lilla extra till våra kunder. Om det är din drivkraft passar du som tekniker hos oss i Linköping! På Engströms Lastbilar möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination – bli en del av ett stabilt företag i förändringsfas där du kan spela en viktig roll på vår resa.
Som tekniker hos oss ingår du i ett trevligt, stödjande och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på Scania och släpvagnar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling. Du behöver inte kunna allt från start, vi hjälper dig rätt på vägen.
Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon eller motsvarande. Kanske har du fordonsteknisk utbildning i grunden eller ett brinnande intresse för fordon och teknik. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort, saknar du C-behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Det är meriterande om du har el- och hydraulikkompetens.
Som person har du en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Vill du satsa på oss kommer vi satsa på dig.Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram och våra övriga samarbetspartners, därför är utvecklingsmöjligheterna i rollen är stora.
Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag! Sista ansökan är 11 augusti, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Servicechef Mikael Hansson
Telefon: 013 - 255055Mail:mikael.hansson@engstromsbil.se

Ansök nu

Erfarna fastighetskötare som vill jobba extra vid behov

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 30
Är du intresserad av ett extrajobb där du får arbeta med grönyte-och fastighetsskötsel? Då ska du söka dig till oss. Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov.
Som fastighetsskötare arbetar du med grönyte-och fastighetsskötsel av olika slag. Du arbetar ute hos våra kunder och ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och du behöver vara självgående.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
• B-körkort
• För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att hålla kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du tar egna initiativ.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Erfarna fastighetskötare som vill jobba extra vid behov

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 11
Är du intresserad av ett extrajobb där du får arbeta med grönyte-och fastighetsskötsel? Då ska du söka dig till oss. Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov.
Som fastighetsskötare arbetar du med grönyte-och fastighetsskötsel av olika slag. Du arbetar ute hos våra kunder och ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och du behöver vara självgående.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
• B-körkort
• För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att hålla kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du tar egna initiativ.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Servicetekniker El - Linköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Servicetekniker EL till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst utföra service- och installationsarbeten av elektriska anläggningar på kundsite, även miniprojekt av olika slag enligt planering förekommer. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta team. Beredskap kan förekomma.

Du kommer också arbeta med:

• Planering av eget arbete
• Förbereder arbete och materialbeställningar
• Daglig återrapportering (text, tid, resor, material, UE samt antal inköp)
• Identifierar möjlig merförsäljning och bidrar till genomförande av sådan
• Håller koll på kunders byggnader och anläggningar och identifierar reparations- eller förbättringsbehov hos kunden

Din bakgrund

Vi ser att du är en erfaren tekniker inom el med mångårig erfarenhet av industrifastigheter.

• ECY-certifikat
• Kunskap om el-dokumentation
• Förmåga att kunna arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är tekniskt intresserad och motiveras av förbättringsarbete och utveckling. Vi vill att du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 juli 2024!

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Secret service-vaktmästare sökes, Quality Hotel The Box

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Secret service-vaktmästare sökes

Ansvarsområden

Ansvara för att utreda hotellets defekter samt att bekämpa trasighet. Du kommer få bära verktyg, för din och andras säkerhet.

Du kommer tillhöra hotellets hemligaste avdelning: Maintenance. Ingen vet vad de egentligen gör, eller hur de gör det, men det är de som håller uppe hela hotellet. Aldrig faller en glödlampa mellan stolarna, aldrig krånglar en dörr. Och ljud och ljus fungerar alltid utan minsta undermålighet. No questions asked.

Dina egenskaper:
- Du är händig och självgående
- Du har 5 års erfarenhet av liknande arbeten
- Du avskyr begreppet ur funktion
- Du ser antagligen lite tuff ut
- Du har service i ditt DNA
- Du har humor och tycker om att ha kul på jobbet

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel The Box är ett hotell med SPA-avdelning som ligger i torvinge mellan Linköpings flygplats och Linköpings Arena.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Välkommen till vår stora familj.

Är du rätt person för jobbet?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Servicetekniker - Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Servicetekniker till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bland annat utföra olika typer av skötsel samt felavhjälpande underhåll kopplat till kundens fastigheter. Även fastighetsskötsel såsom montering av inredning, reparation, målning, och snickeriarbeten förekommer. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta team. Beredskap kan förekomma.

Du kommer också arbeta med:

• Planering av eget arbete
• Förbereder arbete och materialbeställningar
• Daglig återrapportering (text, tid, resor, material, UE samt antal inköp)
• Identifierar möjlig merförsäljning och bidrar till genomförande av sådan
• Håller koll på kunders byggnader och anläggningar och identifierar reparations- eller förbättringsbehov hos kunden

Din bakgrund

Vi ser att du är en erfaren servicetekniker med mångårig erfarenhet av industrifastigheter.

• Teknisk utbildning
• Flerårig erfarenhet som bedöms vara relevant för tjänsten
• Kunna läsa ritningar
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är tekniskt intresserad och motiveras av förbättringsarbete och utveckling. Vi vill att du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 juli 2024!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Yrkeslärare till El- & Energiprogrammet

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 4
Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.Yrkesgymnasiet i Linköping söker en legitimerad yrkeslärare inom El och energiprogrammet med inriktning elteknik.

Även du som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom branschen är välkommen att söka. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens eltekniker. Mer än hälften av elevernas utbildningstid sker ute på en arbetsplats vilket ger dem en stabil grund och fördel på arbetsmarknaden. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Du kommer att vara ansvarig för utbildningen och undervisningen på programmet. Då vi är ett lärlingsgymnasium där eleverna har minst 50% praktik innebär tjänsten en nära kontakt med elevernas praktikplats och handledare och relativt lite egen undervisning i jämförelse med en traditionell gymnasieutbildning - då eleverna främst får sin utbildning direkt på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du har goda kontakter eller har förmågan att skapa dig ett kontaktnät med företag och branschmänniskor då aktivt samarbetar med befintliga och nya företag som handleder, utvecklar och utbildar våra lärlingselever och handledare.

I tjänsten ingår det även för dig att vara mentor samt att ansvara att samtliga elever på ditt program har en utvecklande och säkerställd APL-plats inom branschen. Det är där ditt kontaktnät och din branscherfarenhet kommer väl till pass.

Vi söker dig som:

- Är legitimerad lärare i el och energi alternativt har minst fem års erfarenhet från el, energi och elteknikbranschen och en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
- Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och externa samarbetspartners.
- Har B-körkort och helst tillgång till egen bil.
- Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

Kvalifikationer

Lärarexamen alternativt gedigen erfarenhet inom branschen och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av eltekniker. Lärarlegitimation och pedagogisk erfarenhet är önskvärt, men ej ett krav. Saknar du yrkeslärarexamen förväntas du läsa in den behörigheten inom ramen för uppgjord utbildningsplan som tas fram vid anställning.

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i framtidens el och energibransch  – ansök idag!

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Elektriker till solcellsföretag i Linköping!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 12
1KOMMA5° Sverige är Sveriges ledande solcellsleverantör för villaägare och driver mot målet att alla 1,9 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.
Uppdraget
I rollen som elektriker hos oss har du en mycket viktig roll och arbetar nära Installation, produktion och Service & Support. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat AC-installationer, uppkoppling av växelriktare och felsökning. Våra installationer är gentemot privatpersoner vilket innebär att du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder.Vem är du?
Som person har du ett stort driv, är en professionell lagspelare samt gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Det är av stor vikt att du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

- Har minst två års självständigt arbete inom serviceinstallationer
- Datorvana samt förmåga att grundläggande administrera och hantera CRM-system
- B-auktorisation
- Har B-körkort för manuell växellåda

- ECY-certifikat
- Svenska i tal och skrift samt grundläggande engelska


Vilka är vi?
1KOMMA5° satsar på energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring samt energistyrsystemet Heartbeat. Företaget grundades 2021 och har idag över 1200 anställda på över 55 olika platser i Norden, Europa och Australien. 1KOMMA5° siktar på att bli marknadsledande i Europa med en försäljning på över 100 miljarder SEK per år senast 2030. Tillsammans har vi redan installerat över 20 000 anläggningar i Norden. För att nå sina mål backas 1KOMMA5° bland annat av svenska Norrsken VC, Porsche AG och ledande tyska family offices. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension. 1K5 Installation AB är medlemmar hos Installatörsföretagen och omfattas därmed av kollektivavtal.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Linköping
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega. För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Pema Partner i Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 2
VÅRT ERBJUDANDE

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsskötare till vårt uppdrag i Linköping

Vi är i behov av en ny fastighetsskötare till vårt team i Linköping, då en av våra nuvarande medarbetare ska gå i pension.

I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt.

Eftersom vi är ett sammansvetsat gäng har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.


ARBETSBESKRIVNING

I din roll ansvarar du för att rondera samtliga allmänna utrymmen hos vår kund, Linköpings största hyresvärd, där du säkerställer att belysning fungerar som den ska eller utför lampbyten vid behov. Två gånger per månad utför du namnbyten på dörrar och trapphustavlor för in- och utflyttade i hyresvärdens fastigheter. I tjänsten krävs ett öga för detaljer för att kunna åtgärda eventuella brister eller fel. Tjänsten är på heltid med placeringsort i Linköping.DINA KVALIFIKATIONER

Arbetet innebär bland annat mycket arbete i trappor och kräver därmed god fysik. För att trivas och frodas i rollen bör du även ha ett tekniskt intresse.

Som person ser vi att du är ansvarstagande och bidrar med ert stort engagemang, såväl i arbetsgruppen som i kontakt med kunden. Tjänsten innefattar mycket ensamarbete vilket kräver ett strukturerat och ordningssamt arbetssätt.

B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: April

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av driftchef Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se
tlf: 073-5825896

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Forsbergs i Linköping söker Fordonstekniker!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 1
Visste du att varannan svensk kan tänka sig att semestra med husbil eller husvagn? Vår marknad har inte bara växt de senaste åren, vår kundgrupp har också breddats - och idag ser vi likväl pensionärer, småbarnsfamiljer eller inbitna golfare som våra kunder och under alla årstider. Vår bransch är i förändring och vi på Forsbergs fritidscenter vill leda den utvecklingen. Är du redo att vara med?

Vi söker nu en driven fordonstekniker till vår anläggning i Linköping.

Som fordonstekniker hos Forsbergs Fritidscenter i Linköping...

..blir du en del av ett härligt gäng med 17 anställda. Vi är en auktoriserad Fiat verkstad och även en Meca-verkstad, så vi arbetar med alla olika typer av bilar. Vi är även en certifierad verkstad och arbetar för hållbarhet. Vi har olika avdelningar; Bilverkstad, Bodelsverkstad samt Försäljning av fritidsfordon. Rollen vi söker idag hör till avdelningen Bilverkstad.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att med en hög serviceanda förvalta det förtroende våra kunder gett till oss. Våra kunder har höga krav och stora förväntningar på de produkter vi levererar. Det vill vi leva upp till!

Din roll i vår Bilverkstad är att i huvudsak att utföra service, felsökning och reparationer på husbilar, lätta lastbilar samt personbilar. Även montering av extrautrustning förekommer.

Vi söker dig som...

..har fordonsteknisk utbildning och som har jobbat ett par år som fordonstekniker, gärna med felsökning och diagnostisering.

Du behöver kunna tala, skriva och läsa svenska samt även behärska engelska, då många av de tekniska specifikationerna är på engelska.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

C-körkort är meriterande.

Vi värdesätter noggrannhet, ödmjukhet och positivitet.

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt och i grupp.

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

Frågor gällande tjänsten besvaras av Dennis Bursäter, Servicechef Bilverkstad.

Mail: dennis.bursater@ffc.se.Varför Forsbergs Fritidscenter?

Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största importör och återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har en bred produktportfölj med starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. Vi har funnits i 30 år och finns idag på sju orter i landet. Totalt är vi 120 anställda och del av KVD-koncernen.

Inom KVD-koncernen förenas alla bolag under våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. På Forsbergs fritidscenter hjälper vi varandra och våra kunder, och vi ser att det är tillsammans som vi kan bli snabbare, starkare och bättre. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schysst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Installationselektriker - Linköping

Installationselektriker
Läs mer Maj 16
Är du elektriker med minst 2 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självgående elektriker till vår kund i Linköping!
Arbetsuppgifter
Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och felsökning, reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter att utvecklas. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde enligt ÖK efter sommaren.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 2 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Elektriker - Linköping i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tekniker El och mekanik

Teletekniker
Läs mer Jun 12
Försvarsmakten söker en ny medarbetare med inriktning El/mek till FMTIS Telesektionen i Linköping.

Om verksamheten

Telesektionen är en del av FMTIS Genomförandeavdelning i Linköping. Telesektionen bedriver förebyggande och avhjälpande underhåll av Försvarsmaktens telenät, radio-, radar/sensor-, bevaknings- och fältsystem samt reservkraft. Genomförandeavdelningen i Linköping består av två sektioner, IT-sektionen och Telesektionen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker inom El/mek ingår du i Telesektionen inom GA Linköping och är direkt underställd sektionschefen. Arbetet innebär bla:


• Utföra tillsyner, reparationer, avhjälpande- och förebyggande underhåll av Försvarsmaktens strömförsörjning- och reservkraftsanläggningar samt hissystem.
• Utföra serviceåtgärder på elverk.
• Utföra arbeten enligt tekniska ordrar.
• Stötta övriga teknikområden inom FMTIS vid behov.
• Genomföra utbildningar och delta i samverkansmöten.
• Delta i Försvarsmaktens och FMTIS övningsverksamhet.

Resor och övernattningar i tjänsten förekommer då arbetet utförs till stor del vid Försvarsmaktens yttre anläggningar. Arbetet utförs till viss del i master och torn, klätterutbildning för höjdarbete kommer att genomföras under provanställningen. Läkarundersökning med godkänt krav genomförs innan anställning.


Kvalifikationer


• Svenskt medborgarskap
• Arbetslivserfarenhet och utbildning inom aktuellt teknikområde eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
• B-körkort
• God fysik
• Datorvana

 

Meriterande


• Militära förarbevis.
• Erfarenhet och kännedom om Försvarsmaktens reservkraft eller motsvarande.
• Genomförd militär grundutbildning.
• Erfarenhet av höjdarbete i torn och mast.
• Arbetslivserfarenhet och utbildning inom el/mekanik eller motsvarande.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv, driven, teknisk kunnig person med god samarbetsförmåga som är van att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ta egna initiativ vid behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga
rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se). 


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Placeringsort: Linköping, resor i tjänsten förekommer.
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse


Vid frågor om befattningen, kontakta:

Avedelningschef Robert Andersson eller Sektionschef Oscar Deimert, båda nås via Försvarsmaktens växel 08-7887500.


Fackliga företrädare
OFR/ S Martin Sparr
SEKO Matz Felix
SACO - Agnetha Landquist
OFRO - Heikki Videll


Samtliga nås via växel 08-788 75 00.
Välkommen med din ansökan senast 2024-07-14. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 8
Är du en driven Skadetekniker? Bli Tage Rejmes i Linköping Bil ABs nya tillskott och sök tjänsten redan idag!

Tage Rejmes växer på Skadecenter i Linköping och behöver nu utöka teamet med fler duktiga skadetekniker. För att trivas hos Tage Rejmes tror vi att du har en positiv inställning, vill utvecklas framåt samt både kan arbeta självständigt och i grupp.

Om Företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg och Tornby.

Din framtid

I rollen som Skadetekniker på Rejmes får du möjligheten att använda moderna och hållbara metoder för att återställa skador på våra kunders bilar till perfekt skick. Vi söker nu efter en engagerad individ med tidigare erfarenhet inom liknande områden eller som har genomgått erkända utbildningar inom branschen. Vi värdesätter en positiv attityd, entusiasm för nya utmaningar och en vilja att fortsätta utvecklas. Du kommer att bli en värdefull del av ett samarbetsvilligt team där arbetsglädje står i fokus och där varje medlem arbetar tillsammans för att lyfta Skadecenter till nya höjder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar reparation av olika skador såsom plåt-, glas- och plastarbeten på de bilmärken vi representerar. Erfarenhet av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten är meriterande. Vi genomför vårt arbete digitalt genom hela processen och använder programmen Cabas och Cabplan för stämpling och dokumentation. Färdigheter inom felkodsavläsning och programmering är också viktiga och kräver god datavana. På Rejmes satsar vi på att vara ledande inom branschen, vilket innebär att du som anställd kommer att få en gedigen utbildning på de bilmärken som vi hanterar på skadecentret.

För att matcha profilen har du/är du:

har tidigare erfarenhet eller utbildning av plåt och/eller lackeringsarbeten
strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat 
har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar 
en lagspelare som har lätt för att kommunicera 
har B-körkort 


Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Tage Rejmes i Linköping Bil AB. Omfattning är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes i Linköping Bil AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Hedberg på Agnes.hedberg@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tekniker Radio

Teletekniker
Läs mer Jun 12
Försvarsmakten söker en ny medarbetare med inriktning Radio till FMTIS Telesektionen i Linköping.

Om verksamheten

Telesektionen är en del av FMTIS Genomförandeavdelning i Linköping. Telesektionen bedriver förebyggande och avhjälpande underhåll av Försvarsmaktens telenät, radio-, radar/sensor-, bevaknings- och fältsystem samt reservkraft. Genomförandeavdelningen i Linköping består av två sektioner, IT-sektionen och Telesektionen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker inom Radio ingår du i Telesektionen inom GA Linköping och är direkt underställd sektionschefen.

Arbetet innebär bla:


• Utföra tillsyner, reparationer, avhjälpande- och förebyggande underhåll på Försvarsmaktens olika radiosystem såsom tex marinradio och flygradio.
• Utföra arbeten enligt tekniska ordrar.
• Stötta övriga teknikområden inom FMTIS vid behov.
• Genomföra utbildningar och delta i samverkansmöten.
• Delta i Försvarsmaktens och FMTIS övningsverksamhet.
• På sikt utvecklas inom ytterligare teknikområde.

Resor och övernattningar i tjänsten förekommer då arbetet utförs till stor del vid Försvarsmaktens yttre anläggningar. Arbetet utförs till viss del i master och torn, klätterutbildning för höjdarbete kommer att genomföras under provanställningen. Läkarundersökning med godkänt krav genomförs innan anställning


Kvalifikationer


• Svenskt medborgarskap
• Arbetslivserfarenhet och utbildning inom aktuellt teknikområde eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
• B-körkort
• God fysik
• Datorvana

 

Meriterande


• Militära förarbevis.

• Genomförd militär grundutbildning.
• Erfarenhet av höjdarbete i torn och mast.
• Arbetslivserfarenhet och utbildning inom el/mekanik/telekommunikation/hydralik eller motsvarande.
• Erfarenhet av radiokommunikation.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv, driven, teknisk kunnig person med god samarbetsförmåga som är van att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ta egna initiativ vid behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga
rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se). 


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Placeringsort: Linköping, resor i tjänsten förekommer.
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse


Vid frågor om befattningen, kontakta:

Avedelningschef Robert Andersson eller Sektionschef Oscar Deimert, båda nås via Försvarsmaktens växel 08-7887500.


Fackliga företrädare
OFR/ S Martin Sparr
SEKO Matz Felix
SACO - Agnetha Landquist
OFRO - Heikki Videll


Samtliga nås via växel 08-788 75 00.
Välkommen med din ansökan senast 2024-07-14. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Teknisk montör till Axentia

Maskinmontör
Läs mer Jun 12
Om tjänsten
Som teknisk Montör kommer dina arbetsuppgifter att bestå av montering, test av elektronik, olika typer av displaytekniker samt plast- och plåtmekanik. Du ingår i ett team om cirka 20 personer och arbetsuppgifterna är varierande då det roteras inom produktionen. Du kommer att vara delaktig i hela processen, från order till leverans av färdigtestade skyltprodukter. I ditt arbete ingår även kontakt med andra avdelningar såsom inköp, sälj, utveckling, mekanik och elektronik. Arbetet kräver precision och noggrannhet då montering av mindre detaljer förekommer. Det kan också förekomma tunga lyft.

I din roll som Montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
- Montering av olika produktdetaljer
- Kabeldragning och lödning
- Testning av elektronik

Tjänsten som Montör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig över sex månader med god chans till anställning direkt hos kund.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av montering, gärna inom tillverkningsindustrin. Du är händig, tekniskt intresserad och har ett öga för detaljer. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och har inga problem med att arbeta både enskilt och i grupp. Vidare är du självgående, driven och flexibel. B-körkort och flytande svenska är ett krav, liksom grundläggande kunskaper i engelska.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av montering, gärna inom tillverkningsindustrin
- Tekniskt intresserad
- B-körkort
- Flytande svenska och kunskaper i engelska

Meriterande:
- Bakgrund inom elektronik där du arbetat med elektronik eller testning av elektronik tidigare
- Erfarenhet av lödning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Axentia
Axentia är ledande inom elektroniska skyltar för lokaltrafikens realtidsinformationssystem. Med över 25 000 skyltar i drift i Europa, inklusive Tyskland, Sverige, Frankrike, Italien och Polen, är de en global standard. Genom att främja lokaltrafiken vill de bidra till en bättre miljö både nationellt och internationellt. Med över 20 års erfarenhet och en dedikerad personal är Axentia en ledande leverantör av moderna realtidsinformationssystem för kollektivtrafiken. Huvudkontoret i Linköping möjliggör snabba beslut och kontinuerlig innovation.
I en ljus och modern produktionsmiljö monterar Axentia världsledande produkter inom batteri- och solcellsdrivna displaysystem för kollektivtrafiken, vilket resulterar i högkvalitativa och pålitliga slutprodukter.         

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarige Marcus Björk 0736–847036, marcus.bjork@adecco.se alternativt via Adecco 010-173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Larminstallatörer till LF Trygghetstjänster AB (Linköping)

Installationstekniker
Läs mer Jun 11
LF Trygghetstjänster AB

Länsförsäkringsbolagen har en drygt tvåhundraårig historia som lokalt förankrade och kundägda. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och startar upp dotterbolaget Trygghetstjänster AB, som är ett samägt bolag av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Länsförsäkringar Östgöta.

Vi har startat upp dotterbolaget med syftet att stärka tryggheten för våra kunder, där vi bland annat ska tillhandahålla skadeförebyggande tjänster inom brand, vatten och inbrott. För oss som försäkringsbolag är det naturligt att jobba skadeförebyggande och driva ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi är just nu i en utvecklingsfas vilket innebär att du nu har chansen att bli en del av en nystartad resa när vi nu etablerar Trygghetstjänster i Östergötland. Du blir en del av Länsförsäkringar vilket innebär att du får möjlighet att jobba för ett starkt varumärke och som anställd erbjuds du många fina förmåner.

Din utmaning
I rollen som Larminstallatör arbetar du med att träffa kunder på förbokade möten och på återkommande basis. Du utgår från hemmet och arbetar självständigt ute hos våra kunder i Östergötland. Rollen innebär att genomföra en komplett projektering, dokumentation och installation av larmkomponenter, utifrån kundens behov. I kundmötet kommer du också ge skadeförebyggande rekommendationer för att undvika framtida skador. Du säkerställer hög kundnöjdhet genom ett väl utfört arbete och god social kompetens.

Länsförsäkringars hemlarm är paketerat tillsammans med vår övriga affär vilket innebär att vi tillsammans med bank, försäkring och fastighetsförmedling skapar ett unikt erbjudande med flera fördelar. Vi erbjuder våra kunder allt under samma tak och en lösning för en tryggare vardag.

Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor inom Trygghetstjänster och Länsförsäkringar Östgöta. Därför är det viktigt att du är en lagspelare som ser möjligheter och bidrar med god stämning och energi för att vi ska lyckas tillsammans. Som installatör kommer du utbildas för att ha grundläggande kännedom om Länsförsäkringars alla produkter och tjänster så att du kan identifiera kundens behov och slussa dem vidare till dina kollegor.

Din anställning kommer vara i Trygghetstjänster i Göteborg men med placering i Linköping/Östergötland. Du kommer få tillgång till en företagsbil och utgår från ditt hem (Linköping med omnejd).

Vi söker dig som har:
·         gymnasiekompetens och gärna relevant eftergymnasial utbildning
·         erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
·         goda kunskaper i svenska och engelska
·         B-körkort

Du har ett eget driv och förmåga att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Som person är du förtroendeingivande, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du gillar ordning och reda, är ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. För dig är det en självklarhet att lyfta blicken, samspela med dina kollegor och hitta den lösning som är bäst för kunden.

Ansök nu

Fälttekniker inom Fiber- Mobil och Datacomteknik

Fibertekniker/Fiberinstallatör
Läs mer Jun 12
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som Fiber- Mobil- Datacomtekniker kommer du att ansvara för kunder i Linköping och Norrköping med omnejd. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Din roll innebär att arbeta självständigt med fria och rörliga arbetsdagar, men ställer stora krav på du i din roll tar stort ansvar över att planera och organisera din tid i förhållande till tidsplaner och i nära samarbete och dialog med dispatch.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer, beroende på tidigare erfarenheter vara att arbeta med underhåll och nybyggnation av fiber- alt mobilnät. Det kan exempelvis innebära allt från att installera/byta utrustning i mobilmaster, svetsning och blåsning av fiber, eller dragning och inkoppling av telekomutrustning inne hos kund.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl dispatch, kollegor, och kunder. Det är därför viktigt att du är social, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen måste du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt - till största delen utomhus.

Vidare ser vi att du har ett ansvarstagande arbetssätt. Det är av allra största vikt att du arbetar produktivt utifrån uppsatta tidsplaner och att du samtidigt är noggrann då vi lägger stort fokus på att arbeta med hög kvalitét. Stor vikt läggs vid att du är ambitiös, serviceminded och flexibel med tanke på att kunna bemöta kundens krav och önskemål.

Med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt tveka därför inte att skicka in din ansökan till tjänsten även om du inte uppfyller alla meriter i annonsen.

Vi söker dig som
- Har arbetat som fälttekniker inom fiber- mobil- eller datacomteknik
- Har en hög ambitionsnivå och siktar på att utvecklas inom området
- Har B-körkort
- Har goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Det är meriterande om du har giltig fibercertifiering, klättercertifiering, eller el-kompetens. Även erfarenhet av projektering är meriterande.

Ansök nu

Elcare söker Supporttekniker på vitvaror

Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör
Läs mer Jun 11
Vill du vara med i Elcare:s nya satsning?
Är du dessutom en person som trivs att jobba nära kund och felsöka vitvaror?
Då är du rätt person för oss!
Om Elcare:
Elcare Nordic erbjuder ett unikt Nordiskt koncept för service och reparationer. Våra 3 stora centrala verkstäder kombinerat med ett omfattande transport- och logistikupplägg servar de 4 nordiska länderna med korta reparationstider och ett brett utbud av tjänster. Utöver att vara en servicepartner för tillverkare och återförsäljare, erbjuder vi även våra tjänster till konsumenter på privatmarknaden.

Historik
InfoCare grundades 1986 i Kristiansand, Norge och under 2015 bröts verkstadsdelen ut i en egen underkoncern, InfoCare Workshop. Under hösten 2015 såldes verkstadsrörelsen till Elkjøp Nordic som nu är ny ägare till 100% av aktierna. Hösten 2020 ändrades firmanamnen på bolagen i InfoCare Workshop och gruppen till Elcare Nordic.
Varför Elcare Nordic
Elcare Nordic är en Nordisk fristående leverantörsoberoende servicepartner som erbjuder ett brett utbud av tjänster och reparationer för olika typer av elektronikprodukter. Våra verkstäder fokuserar på att leverera hög kvalitet och god kundservice. Vi är auktoriserade att hantera och reparera IT- och elektronikprodukter från de flesta leverantörer samt innehar ISO-certifiering 9001 och 14001.
Tillverkare och återförsäljare
Elcare Nordic är servicepartner för såväl tillverkare som återförsäljare och innehar auktorisation att reparera de vanligast förekommande elektronikprodukterna. Vi utför både garantiservice och reparationer utanför garanti på PC, surfplattor, skrivare, mobiltelefoner, TV, audio/video mm.
Slutanvändare och privatpersoner
Elcare Nordic erbjuder även sina tjänster till privat- och konsumentmarknaden. Våra kunder kan registrera och följa upp sina uppdrag via vår hemsida. Flera av våra partner hänvisar sina kunder direkt till Elcare Nordic och vår hemsida i samband med garantiservice.


Din roll


Arbetsuppgifterna består av felsökning via telefon och/ eller mail i nära kontakt med kund och verkstad.
Utvecklings- och uppföljningsarbete av nya produkter och kunder till Elcare.


Du kommer att ingå i ett team om 5 personer som arbetar med att koordinera service hemma hos kund.
Tjänsten är placerad i Linköping.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du har ett gediget teknikintresse, är duktig på bemötande, serviceinriktad och positiv som gillar att arbeta med människor. Du har även ett systematiskt arbetssätt där du följer instruktioner och rutiner. Du är flexibel och tar ansvar.

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har god erfarenhet inom teknisk support inom vitvaror.
Meriterande om du tidigare arbetat med teknisk felsökning, som vitvarutekniker eller annan typ av jobb där lokalisering av fel och reparation ingår.
Du har goda kunskaper i Office-paketet och är en van datoranvändare där olika system används parallellt. Du är bekväm att skriva och tala både svenska och engelska.

Ansök nu

Mekaniker sökes till Linköping!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 11
Vill du ingå i ett arbetslag där goda insatser firas men även tuffare tider stöttas? Här erbjuds ett arbete med högt i tak där lön motsvarar arbetsinsats!

Dina arbetsuppgifter
Till Tungtek AB söker vi ytterligare en lastbilsmekaniker då företaget behöver utöka sin personalstyrka. Som mekaniker kommer du arbeta med reparation och service av tunga fordon (över 10 ton) såsom lastbilar och kranar. Lyftanordningar och smörjgrop finns för att underlätta ditt arbete. Arbetet kräver en god förmåga att kunna ställa om mellan olika uppgifter och att vara en god lagspelare, beroende på vad som inkommer under dagen kan snabba kast förekomma. Du kommer att arbeta självständigt och i vissa uppdrag med en kollega. Anställningen som lastbilsmekaniker inleds med introduktion, som anpassas efter hur mycket relevant arbetslivserfarenhet du tar med dig sedan tidigare.

Om företaget
På Tungtek AB finns en familjär känsla med idag sju anställda. Arbetsmiljön kännetecknas av en stämning som man är måna om att bevara. Arbetsgruppen uppskattar att umgås tillsammans och anordnar gärna AW’s där det kan bjudas på grillat och utmaning i Tv-spel eller varför inte ett parti biljard i lunchrummet? På arbetet finns även ett enklare gym som de anställda får nyttja i anslutning till jobbet.

Din profil
Vi söker dig som vill ingå i ett team och ser vikten av att bygga upp ett gott samarbete med sina kollegor. Som lastbilsmekaniker behöver du vara lösningsorienterad men även kunna be om hjälp när du kör fast.

Skallkrav:
•Utbildad mekaniker eller arbetslivserfarenhet som mekaniker av personbilar, lastbilar eller lantbruksmaskiner.
•God svenska
•Grundläggande kunskaper i engelska alternativt tyska
Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: Måndag-fredag kl 7-16.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Det här uppdraget är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt av Tungtek AB, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Larminstallatörer till LF Trygghetstjänster AB

Installationstekniker
Läs mer Jun 7
LF Trygghetstjänster AB

Länsförsäkringsbolagen har en drygt tvåhundraårig historia som lokalt förankrade och kundägda. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och startar upp dotterbolaget Trygghetstjänster AB, som är ett samägt bolag av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Länsförsäkringar Östgöta.
Vi har startat upp dotterbolaget med syftet att stärka tryggheten för våra kunder, där vi bland annat ska tillhandahålla skadeförebyggande tjänster inom brand, vatten och inbrott. För oss som försäkringsbolag är det naturligt att jobba skadeförebyggande och driva ett långsiktigt hållbarhetsarbete.
Vi är just nu i en utvecklingsfas vilket innebär att du nu har chansen att bli en del av en nystartad resa när vi nu etablerar Trygghetstjänster i Östergötland. Du blir en del av Länsförsäkringar vilket innebär att du får möjlighet att jobba för ett starkt varumärke och som anställd erbjuds du många fina förmåner.
Din utmaning
I rollen som Larminstallatör arbetar du med att träffa kunder på förbokade möten och på återkommande basis. Du utgår från hemmet och arbetar självständigt ute hos våra kunder i Östergötland. Rollen innebär att genomföra en komplett projektering, dokumentation och installation av larmkomponenter, utifrån kundens behov. I kundmötet kommer du också ge skadeförebyggande rekommendationer för att undvika framtida skador. Du säkerställer hög kundnöjdhet genom ett väl utfört arbete och god social kompetens.
Länsförsäkringars hemlarm är paketerat tillsammans med vår övriga affär vilket innebär att vi tillsammans med bank, försäkring och fastighetsförmedling skapar ett unikt erbjudande med flera fördelar. Vi erbjuder våra kunder allt under samma tak och en lösning för en tryggare vardag.
Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor inom Trygghetstjänster och Länsförsäkringar Östgöta. Därför är det viktigt att du är en lagspelare som ser möjligheter och bidrar med god stämning och energi för att vi ska lyckas tillsammans. Som installatör kommer du utbildas för att ha grundläggande kännedom om Länsförsäkringars alla produkter och tjänster så att du kan identifiera kundens behov och slussa dem vidare till dina kollegor.
Din anställning kommer vara i Trygghetstjänster i Göteborg men med placering i Linköping/Östergötland. Du kommer få tillgång till en företagsbil och utgår från ditt hem (Linköping med omnejd).

Vi söker dig som har:
·         gymnasiekompetens och gärna relevant eftergymnasial utbildning
·         erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
·         goda kunskaper i svenska och engelska
·         B-körkort
Du har ett eget driv och förmåga att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Som person är du förtroendeingivande, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du gillar ordning och reda, är ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. För dig är det en självklarhet att lyfta blicken, samspela med dina kollegor och hitta den lösning som är bäst för kunden.

Ansök nu

Servicekoordinator

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 18
Vår verksamhet i region Mitt expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicekoordinator till vårt gäng i Linköping.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Du kommer att ingå i ett team, som tillsammans hanterar serviceärenden avseende tekniska säkerhetssystem så som passersystem och mekaniska lås.

Det handlar om att ta emot olika serviceärenden, beställningar och felanmälningar via telefon, mejl och webb för att sedan planera och fördela arbetet till våra tekniker. När uppdragen är slutförda behöver uppdragen ses över för att sedan skickas iväg för fakturering.

Du agerar spindeln i nätet mellan kunder och våra tekniker, prioriterar och tidsestimerar inkommande ärenden och delar ut dem till de tekniker som är lämpligast för uppdragen.

VEM DU ÄR

Du har hög social kompetens, god koordineringsförmåga och en teknisk förståelse. Allra helst vill vi att du kommer från säkerhetsbranschen och en liknande tjänst. Alternativt har du arbetat med support och serviceärenden i en närliggande bransch och har både intresse och förmåga att snabbt lära dig om säkerhetsteknik.

Det kan stundtals vara hög arbetsbelastning och då gäller det att du förmår behålla lugnet, servicekänslan och prioriteringsförmågan. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och seriöst gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security.

Vi satsar på vår personal. Hos oss kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter att både bredda dig och även kunna spetsa din kunskap. Vill du samma sak som vi - att bli bäst i klassen - ser vi fram emot din ansökan.

Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 3
FF Fastighetsservice hjälper bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976 med anor från Fastighetsarbetsgivarnas förbund som sedermera blev Almega. FF har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare. FF har korta beslutsvägar och låga overheadkostnader samt att vi kan med en stark och slimmad organisation hålla en tät dialog och kommunikation med leverantörer kunder och personal. Vi har många års erfarenhet i bolaget och många avtal som löpt sedan 70-talet som vi fortfarande förvaltar än i dag.

Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. Du måste vara utbildad fastighetstekniker för denna roll.

Vad ska du göra?

Som fastighetstekniker arbetar du främst med fastighets/drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas tekniska system samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantering av felanmälan samt planering, genomförande och kontroll av skötselåtgärder.
• Daglig tillsyn, skötsel och rondering
• Ansvarar för felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll
• Ta emot entreprenörer vid beställda arbeten samt leda/styra dessa
• Diverse felsökningar
• Försäljnings kunskaper inom området
• Driftkunskaper inom värme och ventilation är meriterande

Vem är du?

Du har fastighetstekniker utbildning. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet

Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidare och heltid. B-körkort är ett krav.

Urval kommer att ske löpnade.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 4
Vi söker en fastighetsskötare till Tekniska verken!
Vill du ha mångsidiga arbetsuppgifter, en positiv arbetskultur och mycket eget ansvar? Till våra produktionsanläggningar inom affärsområde Värme och kyla behöver vi nu dig – en lagspelare till teamet för fastighetsskötsel!

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad – på riktigt!
- Varierande och betydelsefulla arbetsuppgifter
- Du får kollegor som värderar att ha roligt på jobbet

Som fastighetsskötare inom Värme och kyla blir du en del av ett härligt gäng på sex medarbetare. Du ges möjlighet att ta stort ansvar där dina arbetsuppgifter är varierande, men med fokus på drift, underhåll samt att upprätthålla en god arbetsmiljö i och omkring produktionsanläggningarna. Du kommer att få ha ett helikopterperspektiv på vad som behöver göras, både förebyggande underhåll men även få kavla upp ärmarna när det blir akuta fel.

Din arbetsdag kommer bland annat att innehålla:

- Fastighetsunderhåll
- Fastighetsskötsel
- Underhåll av fordon
- Områdesskydd
- Grönytterskötsel
- Upprätthålla en god arbetsmiljö i och omkring produktionsanläggningarna
- Truck- och liftkörning

Är du den vi letar efter?
Då arbetet innefattar daglig kontakt med såväl interna som externa parter ser vi att du arbetar serviceinriktat samt besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du tar hjälp av andra om du inte kan något men vi är också väldigt nyfikna på dina idéer och kunskaper, som du gärna delar med dig av. Du trivs med eget ansvar och kan lyfta blicken och se vad som behöver göras, för att sedan ta egna initiativ för att få det gjort. Du ser lösningar i eventuella problem och tar ansvar för ditt arbete där du såväl planerar som prioriterar dina arbetsuppgifter.

För att briljera i rollen som fastighetsskötare ser vi att du har:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av industriellt fastighetsunderhåll, grönytterskötsel eller likvärdigt
- B-körkort
- God kunskap i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt

Det är även ett stort plus i kanten om du har truckkort, röjsågskort och utbildning inom arbetsplattform. Erfarenhet inom ventilation, VVS samt datavana ser vi också som mycket positivt.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Josefine Ahl, gruppchef Fastighet inom affärsområde Värme och kyla, 013- 30 84 98. Facklig information lämnas av Emmelie Lindroth, Unionen, 013-30 86 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Yannick Maack, rekryterare, 013-20 95 02.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringstiden. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juni.

Vi vill informera dig om att återkopplingen i vår rekryteringsprocess kan komma att dra ut lite på tiden då det snart är semesterperiod. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse under denna tid och vi kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Drifttekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Ta chansen att jobba som drift-/fastighetstekniker i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fasitgheter.
CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet.
CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.
Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus.
Tjänsten innebär bland annat att:
Ansvara, för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll
Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m.
Sköta kontakt och återkoppling till beställare
Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister 

 Vem är du?
 Du har:
Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift
Utbildning inom fastighet eller motsvarande kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet
Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter
Elkunskaper är meriterande

Personliga egenskaper:
Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete samt att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team.
Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm.
Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning.
Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Jonathan Carling på tel: 01-346 006 52
 
Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 22
Ta chansen att jobba som drift-/fastighetstekniker i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fasitgheter.
CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet.
CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.
Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus.
Tjänsten innebär bland annat att:
Ansvara, för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll
Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m.
Sköta kontakt och återkoppling till beställare
Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister 

 Vem är du?
 Du har:
Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift
Utbildning inom fastighet eller motsvarande kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet
Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter
Elkunskaper är meriterande

Personliga egenskaper:
Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete samt att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team.
Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm.
Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning.
Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Jonathan Carling på tel: 01-346 006 52
 
Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 26
Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst.
Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning.


Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.


Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.
Växt kunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är ett krav.
Körkort klass B är ett minimikrav.
Placering: Linköping

Ansök nu

Maskin- och verkstadsansvarig till Linköping

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Jun 4
DITT NYA ARBETE
Vi söker dig med erfarenhet av arbete i verkstad och/eller som maskinförare. Arbetsuppgifternainkluderar allt från grundläggande service och förebyggande underhåll av maskinparken, till meravancerade reparationen och felsökningar av trädgårdsmaskiner, ibland ute i fält.Ansvarig för lagerhållning av maskiner, tillbehör och verktyg. Vara cheferna behjälplig vid inköp av maskiner och tillbehör.
Anställningen är på heltid, tillsvidareanställning med provanställning. Lön enligt kollektivavtal.
VEM ÄR DUSom person är du ansvarstagande, social, positiv, lyhörd, drivande och en god kommunikatör. En problemlösare som kan arbeta självständigt och i grupp. Van att ta egna initiativ och kan prioritera bland arbetsuppgifterna. Vilja utvecklas och lära sig mer. Ha ett ordningssinne och ett ekonomiskt intresse.
Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga.
KRAV
Du behöver ha erfarenhet från arbete med maskiner både stora som små, nya som gamla. Service, reparationer och underhåll av trädgårdsmaskiner tex motorsågar, gräsklippare ingår i arbetsuppgifterna.
Du bör ha utbildning som maskinmekaniker eller liknande.
Utbildning och erfarenhet av svetsning samt utbildning i heta arbeten är meriterande.Vana av administrativa arbeten/datorvanasom beställning och uppföljning är meriterande.
B-körkort är ett krav, fler körkortstyper är ett plus.
KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten maila gärna Johan Sjökvist, produktionschef på johan.sjokvist@greenostergotland.se.
Skicka din ansökan senast 2024-06-28, men gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:- Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

UH-tekniker/Mekaniker sökes till Lantmännen Biorefineries AB!

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 6
Barona söker nu efter en erfaren och driven UH-tekniker/mekaniker till Lantmännen Biorefineries industriella anläggning för bioetanolproduktion i Norrköping.

Tjänsten är en rekrytering med direktanställning hos Lantmännen Biorefineries AB.


Arbetsplats:
Tjänsten kommer att vara placerad on-site på Lantmännen Biorefineries produktionsanläggning för bioetanol. På anläggningen finns avancerad processteknisk utrustning, maskiner och system.  Vilket ger en dynamisk och tekniskt utmanade arbetsplats för dig som UH-tekniker/mekaniker.
I tjänsten ingår mycket frihet under eget ansvar där du själv har möjlighet att styra en stor del av planeringen.  Du kommer ingå i ett välfungerande underhållsteam med god stämning där alla hjälper varandra.


Arbetsuppgifter:
???????
Arbeta med drift, underhåll och reparation av processteknisk utrustning och system.

Utföra förebyggande underhåll för att säkerställa anläggningens tillförlitlighet och effektivitet.

Felsöka, diagnostisera och åtgärda tekniska problem samt implementera förbättringar för att säkerställa kontinuerlig drift.

Arbeta med processtekniska komponenter och utrustning såsom maskiner, pumpar, ventiler, transportörer, rörledningar samt annan processutrustning.

Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa smidiga produktionsflöden och upprätthålla höga kvalitetsstandarder.

Följa säkerhetsföreskrifter och delta i kontinuerliga utbildningar för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

I tjänsten ingår beredskap var femte vecka.


Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete med mekaniskteknisk utrustning och system, företrädesvis inom processteknisk miljö.

Bred mekaniskteknisk kompetens.

Kompetens inom felsökning och reparation av processteknisk utrustning och komponenter.

Förmåga att läsa och tolka ritningar, scheman och tekniska manualer.

Starkt fokus på säkerhet och kvalitet, med förmåga att följa föreskrifter och procedurer.

Teamorienterad inställning med god kommunikationsförmåga.

Utbildning eller certifiering inom relevant område.

Meriterande om du kan svarva och/eller fräsa.


Förmåner:
Möjlighet att vara en del av en dynamisk och innovativ organisation.
Utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig yrkesutbildning.
Positiv arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell tillväxt.
Friskvårdsbidrag.


Redo att ansöka?
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin. 073-523 08 90.

Ansök nu

TRAINEEPLATS – MILJÖ-/MÄTKONSULT

Mättekniker, kemi
Läs mer Mar 26
TRAINEEPLATS – MILJÖ-/MÄTKONSULT
Har du ett miljöengagemang och vill arbeta på ett kundorienterat och innovativt företag? Trivs du med att arbeta metodiskt och med hög precision för att bidra till kvalitet? Då kan tjänsten som miljökonsult hos oss på ILEMA vara rätt för dig!
Som miljökonsult hos ILEMA kommer du främst att arbeta med mätning av utsläpp till luft från olika verksamheter. Vår affärsidé är att erbjuda ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlitlighet, effektivitet och ett starkt miljöengagemang. Vi strävar efter att vara branschens mest kompetenta, pålitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. Därför präglas arbetet som miljökonsult hos oss av ansvarstagande, precision och fokus på kundens behov.
Vi är övertygade om att våra anställda är vår viktigaste resurs. Därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med förmånliga villkor och har som mål att alla anställda ska ha intressanta arbetsuppgifter och möjligheter att utvecklas från trainee till senior. Vår platta organisation ger alla möjlighet att påverka företagets framtid.
VI SÖKER DIG SOM
• Är självständig, strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
• Har minst naturvetenskapligt/tekniskt gymnasium. Högre teknisk utbildning inom kemi, miljö eller energi är meriterande.
• Trivs med att ofta vara på resande fot
• Har goda datakunskaper
• Behärskar svenska flytande både i tal och skrift för att kunna kommunicera och förstå arbetsbeskrivningar
• Har goda engelskkunskaper, då vissa skriftliga instruktioner är på engelska
• Är fysiskt arbetsför eftersom jobbet innebär tunga lyft och montering av utrustning (ibland högt upp i industribyggnader)
• Har B-körkort
Vidare lägger vi vikt vid personliga egenskaper som går i linje med arbetsrollen och företagets mål. Därför efterfrågas kvalitéer såsom ansvarstagande, noggrannhet, självständighet och god kommunikativ förmåga.


ARBETSUPPGIFTER
Som miljökonsult på ILEMA kommer du att utföra en variation av arbetsuppgifter, inklusive fältarbete, resor, kundkontakt och rapportskrivning. Din huvudsakliga uppgift är att mäta utsläpp till luft från olika typer av anläggningar, såsom industrier, pappersbruk, krematorier och energianläggningar. Dessa mätningar jämförs sedan med anläggningarnas specifika villkor och tillstånd.
Exempel på vanliga emissioner som du kommer att hantera inkluderar stoft, NOx, CO, SO2, dioxin och metaller. Våra kunder är geografiskt spridda, vilket innebär att tjänsten kräver frekventa resor (i genomsnitt 2-3 övernattningar per vecka), främst inom Sverige.
För att ansöka om tjänsten ber vi dig bifoga följande dokument: personligt brev, CV samt betyg från både gymnasium och högskola/universitet.

Ansök nu

Drifttekniker Linköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 22
Ta chansen att jobba som serviceelktriker men även jobba med drift och underhåll av fastigheter i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fasitgheter.
CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet.
CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.
Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus.
Tjänsten innebär bland annat att:
Arbeta med att utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten
Arbeta med att utföra elektriska felsökningar och reparationer
Du kommer även jobba med drift och underhåll av fastighet
Arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll
Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar elektriska anordningar och vid elektriska arbeten
Sköta kontakt och återkoppling till beställare
Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister 

Vem är du?
 Du har:
Minst 3 erfarenhet av el-service
Genomförd el-utbildning
Förståelse för styr och regler
Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter
B-körkort


Personliga egenskaper:
Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete samt att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team.
Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm.
Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning.
Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Jonathan Carling på tel: 01-346 006 52
 
Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Vi söker en fastighetstekniker till Tekniska verken!
Vill du vara med och ta ansvar för drift och underhåll på våra fastigheter? Till våra produktionsanläggningar inom affärsområde Värme och kyla behövs nu en ny stjärna!

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad – på riktigt!
- Varierande och betydelsefulla arbetsuppgifter
- Du får kollegor som värderar att ha roligt på jobbet

Som fastighetstekniker inom Värme och kyla blir du en del av ett härligt gäng på sex medarbetare. Du ges möjlighet att ta stort ansvar där dina arbetsuppgifter är varierande med fokus på drift, underhåll och arbetsmiljö i och på områdets fastigheter.

Ditt nya jobb hos oss:

- Systemkontroll av värme, kyla och ventilation
- Underhålls- och reparationsarbeten
- Brandskyddsronder
- Skötsel av fordon
- Truck- och liftkörning
- Upprätthålla bra arbetsmiljö i och runt våra anläggningar

Är du den vi letar efter?
Då arbetet innefattar daglig kontakt med såväl interna som externa parter ser vi att du arbetar serviceinriktat samt besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ser lösningar i eventuella problem och tar ansvar för ditt arbete där du såväl planerar som prioriterar dina arbetsuppgifter.

För att briljera i rollen som fastighetstekniker ser vi att du har:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av fastighetsunderhåll alternativt annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig
- B-körkort
- God kunskap i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt

Utbildning inom området, så som fastighetsteknik, VVS eller dylikt ses som meriterande. Samma gäller truck-, lift- och traverskort. Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, ventilation samt VVS är också något som ses positivt.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Josefine Ahl, gruppchef Fastighet inom affärsområde Värme och kyla, 013- 30 84 98. Facklig information lämnas av Emmelie Lindroth, Unionen, 013-30 86 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Yannick Maack, rekryterare, 013-20 95 02.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringstiden. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juni.

Vi vill informera dig om att återkopplingen i vår rekryteringsprocess kan komma att dra ut lite på tiden då det snart är semesterperiod. Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse under denna tid och kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Bredablick!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 31
Om oss

Bli en del av Bredablicks team! Vi är ca 670 entusiastiska medarbetare som levererar toppkvalitet inom förvaltning och facility services runt om i landet. Hos oss får du inte bara en karriär, utan en språngbräda mot en spännande framtid. Med vår snabbväxande kultur och entreprenörsanda blir varje dag en ny möjlighet till utveckling. Tillsammans strävar vi efter nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt. Kom och väx med oss på Bredablick!

Om tjänsten

Nu söker vi efter fastighetsskötare på heltid under de sista månaderna av säsongen. Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Din viktigaste arbetsuppgift är att se till att detaljer såsom dörrar och lampor fungerar och att det inte finns skräp eller dylikt, i eller runt kundernas byggnader. Tjänsten innefattar även en del trädgårdarbete och uteskötsel där arbetsuppgifterna varierar från säsong till säsong.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

• Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
• Sopning och skräpplockning
• Översyn av installationer
• Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
• Kontinuerlig kontakt med våra kunder
• Reparationer i fastigheter
• Gräsklippning och annan uteskötsel (efter säsong)

Vi söker dig som

• Det är ett krav att du har något års erfarenhet av fastighetsskötsel.
• Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift.
• Innehar B-körkort.
• Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
• Utbildning inom Fastighetsskötsel eller likvärdig utbildning ses som meriterande.

Som person är du

• Självständig
• Ansvarstagande
• Serviceinriktad
• Strukturerad

Övrig information

• Placering: Linköping
• Omfattning: Visstidsanställning till 15 november
• Start: Enligt överenskommelse gärna så snabbt som möjligt

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Maskinia söker Utrustningstekniker till Linköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 23
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Munkedal, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se
Är du tekniker och vill arbeta på ett företag med spännande produkter och stor möjlighet till att påverka din egen arbetsdag? Då har vi möjligheter för dig! Maskinia växer och nu behöver vi förstärka teamet i Linköping med en utrustningstekniker.
Vad blir du en del av?
Maskinia är en familjär arbetsplats med positiv företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Det finns en stor framåtanda och du får en viktig roll i att upprätthålla goda relationer med våra kunder, vilket förenklas av att vi arbetar med högklassiga entreprenadmaskiner. Dina arbetsdagar är varierande och du lägger självständigt upp ditt arbete. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter, både inom din roll och vidare i företaget om du så önskar.
Vad ska du göra?
Utrusta nya entreprenadmaskiner enligt standard samt extrautrustning enligt kundens behov såsom belysning, tiltrotatorer, styrsystem, dieselvärmare mm
Kvalitetssäkra genom egen kontroll på utförda arbeten
Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har:
Stort tekniskt intresse
Erfarenhet från tunga fordon och entreprenadmaskiner är meriterande men inte ett krav
Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
Van att arbeta med dator och telefon för dokumentation och rapportering
B-körkort är ett krav


Som person ser vi gärna att du är:
Engagerad och självständig i hur du lägger upp ditt arbete
Driven och lättlärd
Ansvarstagande och drivs av att ha frihet under ansvar
Kundorienterad och kan skapa förtroende hos våra kunder
En god lagspelareLåter detta spännande och är du rätt person för uppdraget? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/6. Du skickar in din ansökan till jobb@maskinia.se


Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Maskinia, välkommen att kontakta Verkmästare Utrustning, Anton Halldin, tel. 013-16 30 04 eller HR-ansvarig, Joanna Engström 013-16 30 14.

Ansök nu

Nu söker vi processoperatörer som vill utvecklas tillsammans med Hardford!

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Maj 31
Hardford, en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av hud- och hårvård, går nu igenom en spännande resa. Vi söker passionerade individer som trivs med och tar ansvar, har en "det fixar vi"-attityd och vill vara en del av en spännande tillväxtresa. Ta steget och väx med oss på Hardford!

Om företaget
Hardford Linköping är en ledande tillverkare/producent inom hudvård, hårvård och kemiska produkter. Med över 30 års erfarenhet har vi utvecklat och producerat högkvalitativa varumärken för både nationella och internationella kunder. Vi är dedikerade till att investera i såväl verksamhet som organisation. Med fokus på flexibilitet och en positiv arbetsmiljö strävar vi efter att skapa långsiktiga och lönsamma samarbeten. Välkommen till Hardford Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Vi ser att du kliver in med rätt attityd, och det är just den attityden som kommer få oss och dig att växa. Arbetet som operatör hos oss innefattar bland annat maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Du utför kvalitetskontroller, drift och skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner.

Allteftersom du får grepp om processerna/arbetet finns goda möjligheter till ett utökat ansvar som linjeansvarig. Det innebär bland annat att leda och fördela arbetet för upp till fem personer, kvalitetssäkra produkter och utbilda nya operatörer. Förutsatt att du har viljan och utvecklas enligt förväntningarna som ställs på rollen.

Arbetet är nu förlagt i två-skift:
Dagtid: måndag till fredag, 07:00 – 16:00
Kväll: måndag till torsdag, 15:45 – 01:00

Din profil
För oss är din attityd till arbete det viktigaste, att du känner en stolthet, tar ansvar, hugger i där det behövs och stöttar dina kollegor. Vår verksamhet bygger på ett starkt samarbete mellan kollegor och avdelningar, vi hyllar i medvind och stöttar i motvind.

Det innebär att din bakgrund inte är det viktiga, självklart är det fördelaktigt om du kommer från processindustrin sedan tidigare. Då har du högst trolig förståelse för processerna från ingredienser/kemikalier till färdig produkt och vad det innebär att jobba i den typen av flöde. Men egenskaperna väger tyngst.

Känner du dig redo för något nytt och vill växa tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten!

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus Rosander@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Elektriker till Linköping

Installationselektriker
Läs mer Maj 31
Bro Underhåll & Service BUS AB är en framstående aktör inom infrastruktur och brobyggnation och söker en kunnig och engagerad Elektriker till vår verksamhet i Linköping för att stärka vårt team. Vår organisation präglas av innovation, hållbarhet och höga standarder för kvalitet. Vi driver spännande projekt som kräver expertis och passion för att skapa moderna och säkra lösningar.


Arbetsbeskrivning:
Som Elektriker inom brobyggnation kommer du att spela en nyckelroll i planering, installation och underhåll av elektriska system för våra broprojekt. Du kommer att samarbeta med ett dedikerat team och ansvara för att säkerställa att elektriska komponenter och system integreras sömlöst i våra konstruktioner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
· Installation och underhåll av elsystem
· Arbeta med kabeldragning, eldistribution och belysningssystem och övrigt förekommande uppdrag.
· Säkerställa överensstämmelse med gällande elektriska normer och föreskrifter.
· Delta i felsökning och reparation av elektriska komponenter och system.


Vi söker en kandidat med följande kvalifikationer:
· Yrkesutbildning som elektriker eller liknande.
· Erfarenhet av arbete som elektriker inom infrastruktur- eller brobyggnationsprojekt.
· Kunskap om gällande elektriska normer och föreskrifter.
· Förmåga att arbeta självständigt och i team.
· God problemlösningsförmåga och noggrannhet i utförandet av arbetsuppgifter.
· B-körkort manuell
· Svenska i tal och skrift.


Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av spännande och betydelsefulla infrastrukturprojekt. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där din kompetens och passion för elektrikerarbete kommer att uppskattas och bidra till vår fortsatta framgång.
Ansökan: Skicka din ansökan, CV, intyg/certifikat och eventuella referenser till info@busab.nu Ange "Elektriker – Linköping" som ämnesrad. Vi ser fram emot att välkomna en skicklig och dedikerad elektriker till vårt team!

Ansök nu

Elektriker inom fastighetsautomation - Linköping

Installationselektriker
Läs mer Maj 29
Är du elektriker med minst 2 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självgående elektriker till vår kund i Linköping.
Arbetsuppgifter
I rollen som elektriker inom fastighetsautomation kommer du arbeta med att installera vår kunds system. Projekten varierar i storlek och kan vara allt från ett mindre jobb i undercentralen i en fastighet till stora komplexa värme- och ventilationssystem. Du kommer även jobba med eftermarknad och service.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter att utvecklas. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde enligt ÖK efter sommaren.
Meriterande:
erfarenhet inom fastighetsautomation

Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 2 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Elektriker - Linköping i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fälttekniker till Liebherr i Linköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av ett internationellt välkänt bolag med passion för teknik, kvalitet och kund? Är du själv en tekniskt kunnig person som gillar att arbeta ute på fält? Då har du just nu möjligheten att bli Liebherrs nya fälttekniker i Linköpingsområdet.

Som fälttekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på entreprenadmaskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos våra kunder. Du kommer ha daglig kontakt med kollegor och kunder. Som fälttekniker är du vårt ansikte utåt och en del av Liebherrs varumärke.


Din Profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar B-körkort och det är meriterande om du även har C-körkort.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet där vi värdesätter att du är självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.


Om företaget
Liebherr-Sverige AB är ett privatägt företag som sedan 2006 ansvarar för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fyra olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Elin Karlssonl på Elin.karlsson@autorekrytering.se.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Fälttekniker till Liebherr i Linköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av ett internationellt välkänt bolag med passion för teknik, kvalitet och kund? Är du själv en tekniskt kunnig person som gillar att arbeta ute på fält? Då har du just nu möjligheten att bli Liebherrs nya fälttekniker i Linköpingsområdet.

Som fälttekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på entreprenadmaskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos våra kunder. Du kommer ha daglig kontakt med kollegor och kunder. Som fälttekniker är du vårt ansikte utåt och en del av Liebherrs varumärke.


Din Profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar B-körkort och det är meriterande om du även har C-körkort.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet där vi värdesätter att du är självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.


Om företaget
Liebherr-Sverige AB är ett privatägt företag som sedan 2006 ansvarar för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fyra olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Elin Karlssonl på Elin.karlsson@autorekrytering.se.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu