Fastighetsskötare jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 13
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Ventilationstekniker till Pema Partner i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 16
VÅRT ERBJUDANDE

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi växer och är nu i behov av en ventilationstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande,
ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer bland annat jobba med felanmälningar, service och underhåll av ventilationssystem i främst bostäder. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i ventilationsteknik. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.MERITERANDE

- OVK- eller styr/reglerutbildning
- Erfarenhet från arbete med VSOM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Intervjuer kommer ske löpande.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se, tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 22
Tekniska verken söker nu sin nästa stjärna – en fastighetstekniker!
Hos oss på Tekniska verken arbetar vi för att bygga världens mest resurseffektiva region! Fastighetsavdelningen har en central roll i arbetet med koncerns fastigheter. Avdelningen växer och söker nu efter sin kommande stjärnspelare som tillsammans med kollegor vill ansvara för driften, skötseln och underhållet på koncernens fastigheter.

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad, på riktigt!
- Du får ett arbete med varierande arbetsuppgifter
- En stor koncern med möjligheter
- Du får kollegor som älskar att ha roligt på jobbet - vi backar aldrig för ett och annat asgarv!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på cirka 18 medarbetare, där arbetsuppgifterna är varierande och du ges möjligheten att ta stort ansvar.

Några av dina framtida arbetsuppgifter hos oss:

- Följa och utveckla gemensam underhållsplan, hålla i och genomföra mindre underhållsprojekt
- Arbeta med tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av teknisk utrustning
- Arbeta med felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel
- Ta fram förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna och organisationen
- Till del ansvara för beställning och uppföljning av entreprenörer och underentreprenörer

Är du den vi letar efter?
Vi ser att du är initiativtagande, där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan komma med egna idéer och förslag. Du är en positiv prick som ser lösningar i eventuella problem och ser värdet i att arbeta serviceinriktat då ni arbetar mot hela koncernen.

För att briljera i rollen som fastighetstekniker har du:

- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- God datavana
- Viss erfarenhet inom området
- Goda kunskaper inom svenska språket, skriftligt som muntligt

Vi ser gärna att du har ett intresse för styr- och reglerteknik och/eller ventilation, då en del av arbetsuppgifterna kommer vara fokuserade på detta. Vi kräver ingen lång arbetserfarenhet utan lägger i stället stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du kommer in med nyfikenhet och viljan att lära.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef, Henrik Nyström, 013-20 81 54. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013-30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 15 oktober.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Tekniker med känsla för service

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 25
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en tekniker inom Post- och husserviceenheten på Fastighetsavdelningen.

Om jobbet
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara diverse flyttuppdrag som inkluderar monteringsjobb, låsbyten och finjusteringar av skrivbord mm. Du kommer även jobba med möbel- och textilvård, reparationer, byte av ljuskällor och översyn av olika lokaler på universitetet. Eftersom du kommer att ingå i en enhet med ett brett serviceutbud kommer du även, vid behov, köra internpost, tanka bilar och ta emot gods mm. Över tid kan arbetsuppgifterna förändras utifrån verksamhetens behov.

Om dig

Vi söker dig som är en problemlösare som fäster stor vikt vid att leverera ett arbete med god kvalité genom att arbeta målinriktat med stor noggrannhet. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en kollega, men även på egen hand eller i liten grupp. Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende hos vår kund. Arbetsuppgifterna kräver en bra fysik då tunga lyft och avvikande arbetsställningar förekommer.

Vi vill att du har:


• Gymnasieexamen
• B-körkort
• Truckkörkort
• Erfarenhet av arbete med olika verktyg
• Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• Utbildning inom ett hantverksyrke
• Erfarenhet av ett praktiskt arbete som tex monteringsjobb eller snickeri
• Erfarenhet av truckkörning

Din arbetsplats

Post- och husserviceenheten, som du blir en del av, är verksam över hela Linköpings universitet. Huvudsysslorna är diverse vaktmästeriuppdrag, post- och godshantering, transporter, samt drift av universitetets egen hyrbilsflotta. Inom den del vi kallar Husservice utför vi diverse monteringsjobb och flyttuppdrag, plockar ihop lås och tillverkar nycklar, byter ljuskällor och mycket annat. Enheten har tolv medarbetare och jobbar i ett nära samarbete med övriga serviceenheter på Linköpings universitet. Enhetens huvudsakliga uppdrag är att skapa bästa tänkbara förutsättningar för alla anställda på universitetet, inom de serviceområden som vi ansvarar för.

Linköpings universitet, LiU, bedriver världsledande, gränsöverskridande forskning inom bland annat material, IT och hörsel. I samma anda erbjuder universitetet ett stort antal innovativa utbildningar, inte minst många professionsutbildningar för till exempel läkare, lärare, civilekonomer och civilingenjörer. LiU blev universitet 1975 och våra studenter är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden och enligt internationella rankningar är LiU bland de främsta i världen.

Om anställningen

Heltid, tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 8 oktober. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Urvalsarbetet sker löpande så ansök redan idag! Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas. 

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Gruppchef

Driftchef, fastighet
Läs mer Sep 7
Är du en motiverande och coachande ledare och har en bakgrund i fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik, ledarskap och kundkontakt med administration?

Då kan du passa som gruppchef hos oss på L&T!

Denna tjänst är placerad i Linköping och som gruppchef jobbar du i nära samarbete med både våra tekniker och kund. Du ansvarar för arbetsledning, samordning av arbetsorderflödet och att fakturering sker i tid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och driftmöten samt att skriva protokoll, då nära kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter tillkommer.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av personalledning
• Teknisk utbildning
• Arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
• Erfarenhet av avtalsfrågor
• Aff-utbildning
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

För att glänsa i den här rollen brinner du för ledarskap och har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare, samt skapa bra stämning i teamet. Naturligtvis gillar du utmaningar och är öppen för förändringar, eftersom arbetssätt och rutiner kan förändras med kort varsel. Eftersom du dagligen möter våra kunder är en stark kundfokus samt social kompetens mycket viktiga i denna roll. Utöver dessa egenskaper har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och vågar ta egna beslut.

Ansök nu

Driftoperatör Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 18
Är du vår nye Driftoperatör? Vi i Driftcentralen behöver nya kollegor. Tycker du om att vara mitt i händelsernas centrum? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten

L&T har all driftverksamheten för sjukhusen i Östergötland samlad i Linköping. Här kan vi övervaka vad som händer i våra anläggningar. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats. Som driftoperatör för Universitetsjukhuset i Linköping ingår man i driftcentralens bemanning. Uppgiften innebär att aktivt övervaka driftbilder, energioptimera och akut felavhjälpande när vi drabbas av störningar eller genomför planerade arbeten.

Som driftoperatör har du många kontaktytor, framförallt med våra entreprenörer i fält samt externa och interna kunder. Tjänstgöring i Driftcentralen innebär skiftgång, beredskap, i kombination eller var för sig.

Din profil
Du är utbildad inom driftteknik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete inom drift och underhåll. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper: du är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv, ansvarsmedveten och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå resultat. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Emil Baumann: emil.baumann@l-t.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kort uppdrag: Yttre skötsel/fastighetsskötsel i Linköping!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 29
Om oss
Vår framgångsfaktor är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda kunder. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och våra uppdragsgivare är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten.
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu dig som vill arbeta säsongen ut och sedan extra vid behov hos våra kunder inom Fastighetsskötsel, snöskottning och yttre skötsel. Du kommer att arbeta inom parkförvaltning och yttre skötsel inom grönytemiljö nu på hösten och i vinter övergår arbetet till Snöskottning. Vår kund behöver personal som kan utföra arbeten som trimning efter gräsklippning, klippa häckar, rensa ogräs, kapa vattenskott på träd samt övriga sedvanliga uppgifter inom yttre skötsel och parkförvaltning.
Kanske är du student och vill arbeta extra? Vi söker dig som vill arbeta utomhus, som har ett eget driv för att få saker gjort, har någon form av erfarenhet från trädgård och att använda trimmer, häcksax samt känner dig trygg med att använda maskiner inom trädgård.
I våra arbetsuppgifter ingår till stor del häckklippning, beskärning av träd, ogräsrensning, trimning samt alla former av jordförbättring, gräsklippning, plantering, lövhantering mm. På vintern är det snöskottning på innergårdar, parkeringar, tak, entréer och gångar vid bostadshus. Både för hand och med maskin.
Arbetstider Yttre skötsel sommar/höst: Måndag – Fredag 07-16.
Arbetstider snöskottning: Jour, alla tider på dygnet.
Omfattning: Heltid kan erbjudan Augusti-september. I övrigt söker vi dig som vill arbeta extra på timmar vid behov.
Vi jobbar med biologisk mångfald i tankarna och stor miljöhänsyn, försöker få in miljötänket på alla nivåer och informera våra kunder för att tillsammans med dem välja bästa alternativen för deras trädgårdar och för miljön.
Kvalifikationer:
Du ska kunna arbeta heltid september ut.
· Erfarenhet av trädgård och arbetsuppgifterna ovan (privat eller professionellt)
· B-Körkort (manuell växellåda)
· God förståelse i tal och skrift i svenska språket
· Meriterande om du har kort för röjsåg.
· Meriterande om du kan köra bil med släp
Personliga egenskaper:
· Punktlig-Noggrann -Social
· Tål ett högt arbetstempo, är självgående/ ser vad som behöver göras.
· Ett trevligt bemötande gentemot våra kunder.
· Du ska ha god samarbetsförmåga men också ha förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna.
· Stor vikt läggs vid att du har god fysik samt stort kunnande om trädgård och växter
· Mycket god kunskap i svenska språket muntligt och skriftligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vaktmästare till NUR-skolorna

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 12
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare på NUR-skolorna ansvarar du för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten samt flytta och montera möbler. I arbetsuppgifterna ingår även vissa skoladministrativa uppgifter, brandsäkerhetsarbete, lås och larm, uthyrning av lokaler, inköp samt viss fakturahantering. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder och du kommer vara ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. 

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där daglig kontakt med framförallt personal och elever ingår, men även kontakter med fastighetsförvaltare, vårdnadshavare och allmänhet.

Vi vill även att du på ett aktivt sätt är med och bidrar till att utveckla vaktmästarrollen, så att verksamheten blir så effektiv och ändamålsenlig som möjligt. 

Din arbetsplats
Välkommen till NUR-skolorna. NUR är ett skolområde bestående av Nykil, Ulrika och Rappestad skolor. Nykil är en åk F-6 skola och Ulrika och Rappestad åk F-3 där det sammanlagt går cirka 300 elever. Skolorna har närhet till fantastisk natur som inspirerar till utomhusaktiviteter, utflykter och utomhuspedagogik. 

Nykil skola ligger mitt i Nykils samhälle. Skolan har flera byggnader placerade på en stor skolgård som ger aktivitet och samspel i lugn och vacker miljö. Ulrika skola är en F-3-skola belägen i södra delen av Linköpings kommun, på gränsen till Boxholms kommun, Mjölby kommun och Kinda kommun. Landskapet runt den lilla byskolan, med ca 25 elever F-3, är vackert och inbjuder till ett aktivt lärande. Rappestad skola är en liten landsbygdsskola som ligger mitt i Rappestad. Skollokalerna är väl tekniskt utrustade och våra elever har god tillgång till digitala verktyg.

På våra skolor arbetar vi aktivt för trygghet, studiero och att alla elever ska lyckas. Vi skapar goda relationer vilket avspeglar sig i våra goda resultat. Vi vill att våra elever ska utvecklas till trygga och självständiga människor som tror på sig själva och ser möjligheter. 

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har även erfarenhet av praktiskt arbete. Lyft och vissa tyngre arbetsmoment ingår i tjänsten.

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare inom skola eller annan fastighetsskötsel är meriterande, liksom erfarenhet av enklare systemadministration och arbete med olika typer av IT-miljöer och AV-system. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med skoladministrativa uppgifter. Det är också meriterande om du har kunskaper inom brandsäkerhet, lås och larm, inköp och fakturahantering samt arbetsmiljöarbete.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du engagerar dig för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Övrig information
Tillträde: 2023-10-30, eller enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11763 

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Elektronikingenjör för vårt datacenter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 11
ABOUT CBRE DATA CENTER SOLUTIONS

CBRE Data Centre Solutions (DCS) is a part of the CBRE Group with over 115.000 employees worldwide and delivers fully integrated real estate, facilities and technology solutions for data centre owners, occupiers and investors across the globe. As a dedicated business line within CBRE, DCS is dedicated to solving complex challenges within every stage of the data centre lifecycle.

We provide our employees the best conditions to develop professionally and personally and to realise their full potential in the course of their career.

Join us now in Linköping (Sweden) and bring your unique talent and skills to our Team.
Job Purpose

YOUR CHALLENGES - IMPRESSIVE

The main purpose of this role is to support the daily MRO (maintenance, repair, overhaul) works on site focusing on mechanical & electronics and to ensure a 24/7 Data Center operations.

Key Responsibilities

* Perform preventive maintenance and repair of critical technical assets
* Compliance with internal and external training programs
* Installation, maintenance, and repair of electrical systems
* Modifying the electrical wiring system
* Tracking of critical process services using a CMMS system
* Processing and closing of customer's service orders according to the service level agreements
* Ensuring the correct and effective functioning of the systems
* Support and accompaniment of subcontractors in the execution of activities, taking into account customer agreements and CBRE security and risk reduction measures
* Daily tours and inspections
* Identification of potential risks for the intended process or occupational safety
* Writing daily shift reports and passing the information to the next shift
* Participation in alternating shifts
* Management support in all areas
* On-site contact person for the customer and his employees in the specified area of responsibility


YOUR QUALIFICATIONS - WANTED

* Completed vocational training / apprenticeship with an electrical focus (like Electronics Technician, Electrical Engineer, etc.) with sufficient professional experience in the above-mentioned key areas, preferably in the area of data centers or other critical environments like production or oil and gas
* Experience in handling refrigeration and air conditioning devices
* Knowledge of how to use a CMMS system
* SPS / PLC knowledge is an advantage
* Recognizing complex technical relationships
* Strong service orientation and ability to work in a team
* Confident use of MS Office
* Proficient in English and basic communication skills in local language is preferred


OUR BENEFITS - CONVINCING

* Future-proof job opportunity with a true development guarantee in one of the fastest growing Data Centre markets worldwide
* TOP trainings with internationally recognized state-of-the-art certifications
* Attractive salaries based on experience and qualification with an annual salary assessment / increase and good bonuses as well as a good old-age provision and insurance policies including health insurance and other good social benefits
* International working environment with inspiring cross-border career opportunities
* Creative working culture with challenging responsibilities and high level of autonomy
* DIVERSITY, OCCUPATIONAL SAFETY and WORK-LIFE BALANCE are practiced values!


Do you need more good reasons? Please take a look on our recent won awards
Data Center Company of the Year 2023 (DCS Awards)
Data Centre Service Provider of the Year 2022 (Datacloud Global Awards)
Data Centre Managed Services Vendor of the Year 2022 (DCS Awards)
Commitment to Diversity and Talent Development Award 2022 (Datacloud Global Awards)
Best Employer for Training 2022 (WOMEN in TECH Employer Awards)

ARE YOU IN?

Have we aroused your interest? If yes, please submit your application documents (CV, selected certificates, no cover letter necessary) incl. your availability and the ref. no. 135545 and salary expectations via our application system.

For the sake of the environment, we kindly ask you to apply exclusively via e-Mail and to refrain from post applications.

Ansök nu

Extrajobb som Snöskottare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 6
*
Har du annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb, är du dessutom en pigg & glad person? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker snöskottare för uppdrag i Linköping, du ska kunna jobba vardagar, kvällar och helger. Din anställning är hos Montico och du kommer bli uthyrd till en av Sveriges ledande bygg och anläggningsföretag.

Arbetssäsongen är från november 2023 till mars 2024.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i en arbetsgrupp om cirka 20 personer och du rapporterar till närmsta chef vilka dagar och tider du kan jobba.

Vi söker dig som
Du som vill skotta snö under vintern ska vara villig och förmögen att jobba i alla väder, gärna vara fysisk stark då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du passar alltid tider och ställer upp när jobbet väl dyker upp, även om du måste jobba mitt i natten.

Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!

Ansök nu

Drifttekniker Linköping/Norrköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 31
Som drifttekniker på FF-Fastighetsservice, där du utgår från Linköping men har arbetsfördelning på område Linköping och Norrköping , så kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet och att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.Vad ska du göra?Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. Som drifttekniker så ingår du i en grupp som består av fastighetstekniker, samt tekniska förvaltare.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system

- Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem

- Hantera periodiskt serviceschema

- Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder

- Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder

- Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system

- Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

- Ta fram underlag för att lämna offerter på åtgärdsförslag.Vem är du?Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet.

Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Tjänsten kräver B-körkort. FF- fastighetsservice strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. FF- fastighetsservice tillämpar provanställning.


Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker/Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 15
Nu rekryterar vi Fastighetstekniker och Fastighetsskötare till vår kund CBRE i Linköping

Om tjänsten
CBRE är ett internationellt företag och befinner sig i en expansiv tillväxtfas. Här får du arbeta i en bred roll och variationsrikt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor.

Start är omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
• Service och reparationer av dörrar och dörrautomatik. Felavhjälpning av automatiska grindar, bommar, portar, lastbryggor etc.
• Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
• Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
• Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
• Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
• Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
• Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Du rapporterar till Teamledare.

Vem är du?
• Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
• Tidigare erfarenhet inom byggnation, snickeri , VVS eller liknande är meriterande
• El behörighet BB1 eller likvärdig (styr och regler) är önskvärt
• Goda erfarenheter i Windows Office paket eller likvärdigt
• Erfarenhet att driva mindre projekt
• Körkort B är ett krav.
• Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skriftligt

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

Fastighetsskötare CBRE Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 11
Serviceminded Fastighetsskötare till CBRE i LinköpingCBRE är världens största kommersiella fastighetsföretag. CBRE levererar fastighetsrelaterade tjänster till sina kunder, fastighetsägare och hyresgäster. Vi söker dig som har stort kundfokus och är social. Är du händig, handlingskraftig och van att lösa uppkomna problem är detta jobb för dig!Låter det spännande? Sök tjänsten redan i dag!Dina arbetsuppgifter
CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu flera fastighetsskötare till en av sina kunder med verksamhet i Linköping

Som fastighetsskötare är din roll att genomföra daglig tillsyn, service, underhållsarbeten och enklare reparationer i kundens kontorslokaler. Det kan innebära laga ytskikt, teknisk utrusning, kontorsmöbler eller utrustning i konferenslokaler. Du arbetar även med att hantera felanmälningar tillsammans med dina kollegor lösa de problem som kan uppstå under dagen. Du kommer även samarbeta med entreprenörer och leverantörer när det behövs. Du förväntas även bidra till att kontinuerligt förbättra leveransen genom att ta emot feedback från drifttekniker, underleverantörer, teamledare, produktionsplanerare samt interna kunder.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du har erfarenhet att arbetat inom Facilitet management, fastighetsskötsel eller liknade arbete där du är händig och teknisk.

Vi söker dig som

* har erfarenhet av liknande arbete och har ett intresse för tekniska lösningar
* är bra på administration och har erfarenhet av att arbeta i olika system via handdator
* har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Då både CBRE och kunden är internationella företag måste du kunna göra dig förstådd på engelska och kunna läsa instruktioner på engelska.Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen kräver att du är social mot både kund och kollegor, har stor servicekänsla och är hjälpsam. Du kan arbeta självständig men även i team och tycker om att lösa dagliga problem som uppstår på ett kontor.

Vi söker även dig som är prestigelös och kan stå både i reception om det behövs, hantera gods och post samt delta i mindre projekt tillsammans med kund och underleverantör.

Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08.00-17.00.

CBRE har kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmåner via Benify-portalen
Hos CBRE får du en spännande möjlighet i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid.

Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Om CBRE
CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer om företaget på: https://www.cbre.se/Hur söker jag jobbet?
I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells och du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på www.jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stina Svensson stina.svensson@jeffersonwells.se Varmt välkomen med din ansökan!

Ansök nu

SRÖ-tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 13
Vill du ha ett jobb med många kontaktytor och där din arbetsinsats är enormt viktig? Om du dessutom tycker att miljöfrågor är viktiga, följ med på vår resa mot en mer miljövänlig framtid som

SRÖ-teknike

I denna tjänst arbetar du med styrning, reglering och övervakning av olika system för sjukhusbyggnaders funktioner. Du arbetar för det mesta inom fastighetsautomation och du medverkar i större och mindre projekt som berör denna. Du samarbetar tätt med driftavdelningen och driftcentralen på US men även med övriga regionen. I din roll ingår att förvalta SCADA-system på ett avtalsenligt vis. Detta sker i nära samarbete med systemintegratörer och kundens Teknikutvecklare inom automation.

Vi ser att du är en energisk medarbetare med ett starkt lösningsfokus. Det är också viktigt att du har en förmåga att se helheten och förstå hur olika små justeringar kan påverka denna. Sjukhuset huserar en hel del komplexa system, vilket ger dig en brant utvecklingskurva rent tekniskt och kompetensmässigt, och därför behöver du vara teknikintresserad.

Kvalifikationer

• Minst några års erfarenhet av liknande arbete inom SRÖ
• Kunskaper inom fastighetsautomation
• Mycket god datorvana
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Det är även meriterande om du har kunskaper inom programmering av PLC system eller erfarenhet av Citect-SCADA.

Ansök nu

2 Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 11
Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Vill du vara en del av en spännande och internationell fastighetsverksamhet? Lockas du av att med din tekniska expertis bidra till miljöer där människor trivs och verksamheter blomstrar? Gillar du att ta dig an utmaningar och att hitta innovativa lösningar som driver fram hållbarhet och effektivitet? Då har vi rollen som Fastighetstekniker för dig här! Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Om rollen

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu Fastighetstekniker till en av deras kunder med verksamhet i Linköping. Du erbjuds ett variationsrikt arbete med stor frihet under ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team ute på plats hos kunden och ser till att de får den allra bästa servicen

Som Fastighetstekniker är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra tillsyn, service och underhåll enligt kontrakt. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och att kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hanterar felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även att arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantörer.Vi söker dig som är/har

* Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
* Kunskaper i tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
* Goda kunskaper i Windows Officepaket.
* B-körkort.
* Erfarenhet att driva projekt.
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
* Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

Då detta är en väldigt bred tjänst där arbetsuppgifterna kan komma att spänna över hela de tekniska fälten inom fastighetsvärlden är det extra meriterande om du till teamet kan tillföra särskild fördjupning, utbildnings- och eller erfarenhetsmässigt inom något eller några av följande områden, värme, ventilation, kyla, el, vvs, styr- och reglerteknik, brand och släck. Goda IT-kunskaper är även det ett stort plus. Ett flertal discipliner kan beröras och vi välkomnar sökande med både kortare och längre erfarenhet, det allra viktigaste är rätt attityd, vi söker dig som är positiv, driftig och hungrig på att såväl dela med dig av din expertis som att lära nytt. Egenskaper du gärna har haft med dig sen barnsben.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor där ni tillsammans gör ert yttersta för nöjda kunder. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.


Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl 08.00-17.00. Det går inte att jobba på distans. CBRE har tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett flertal övriga personalförmåner. Hos CBRE får du stora möjligheter till utveckling och glädje i en global organisation. Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid. Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Hur söker du jobbet?

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Odd på caroline.odd@jeffersonwells.se eller 072-204 38 61.

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Rekryteringskonsult Caroline Odd.

Välkommen med din ansökan!Jefferson Wells som ingår i Manpower Group är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster på www.jeffersonwells.se.

Ansök nu

Vaktmästare till S:t Lars gymnasium

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 1
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Är du händig, serviceinriktad och har god hand med människor? Kan du arbeta varje dag och senare på eftermiddagen? Då har vi jobbet för dig.

Som vaktmästare på vår skola är du ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med både fastighetsskötsel och stängning av skolan samt återvinningshantering. 

Som vaktmästare har du ansvar för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten, flytta och montera möbler samt lås och larm. Du samverkar inom området med vår säkerhetsansvarig. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder. I din roll har du daglig kontakt med framförallt personal och elever.

Din arbetsplats
S:t Lars gymnasium är en gymnasieskola belägen i centrala Linköping. Totalt finns ca 150 studerande samt 22 anställda på skolan. Gymnasieskolan består av tre program vilka är det naturvetenskapliga programmet, det estetiska programmet med inriktning mot bild och form, estetiska programmet med inriktning musik och det individuella programmet. 

S:t Lars gymnasium är en liten skola men fin sammanhållning där man kan vara sig själv. Skolan präglas av en härlig stämning där alla, såväl elever som personal, bidrar till engagemang och gemenskap.

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har vidare erfarenhet av praktiskt arbete. Lyft och vissa tyngre arbetsmoment ingår i tjänsten. För att kunna utföra samtliga arbetsmoment krävs B-körkort. Du har även erfarenhet av enklare systemadministration och dokumentation. 

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare inom förskola/skola är meriterande.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du visar gott omdöme och skiljer på det privata och professionella. Du engagerar dig för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar eget initiativ för att lösa arbetsuppgifterna.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Övrig information
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 20240620

Sysselsättningsgrad: 15%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11792

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 16
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland.

Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness

Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning.
Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. Arbetet är fördelat mellan distrikt Östergötland.

B-körkort är ett krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 7
Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst.
Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning.


Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.


Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.
Växt kunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är ett krav.
Körkort klass B är ett minimikrav.
Placering: Linköping

Ansök nu

Driftavtalsförvaltare med fokus på fastighetsdrift till Lejonfastigheter

Driftchef, fastighet
Läs mer Jul 5
Vill du ta ansvar för Linköpings viktigaste hus? Nu söker vi en driftavtalsförvaltare som är relationsskapande, har fokus på att möta kundens behov och gillar att samverka med andra.   

Samhällsfastigheter är vår specialitet. Våra fastigheter är kärnan i vårt uppdrag men viktigast är människorna som vistas i dem varje dag. Det är för deras skull vi tar ansvar för Linköpings viktigaste hus. Hos oss blir du del av ett framåtdrivande fastighetsbolag som gör samhällsnytta varje dag. Vill du vara med och utveckla Linköping? 

Du behövs när Linköping utvecklas 

Som driftavtalsförvaltare hos Lejonfastigheter har du ansvar för att hantera våra avtal inom fastighetsdrift, vilket inkluderar våra cirka 250 fastigheter. Du kommer in i ett spännande skede då vi nyligen har förvärvat flera nya fastigheter. I din roll ansvarar du för budgeten kopplat till våra driftavtal och är delaktig i såväl daglig drift som i den fortsatta utvecklingen av vårt arbete. Du säkerställer att fastighetsdriften sköts med kundens bästa i fokus och i enlighet med tecknade avtal. Du har en god relation med våra driftleverantörer och säkerställer att våra avtal för fastighetsdriften efterlevs. Som driftavtalsförvaltare fungerar du som kravställare och samarbetar med avtalspart för utveckling inom avtalsområdet. Här får du möjlighet och utrymme att vara innovativ och nytänkande inom ramarna för vårt uppdrag och våra mål. Du får stort eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du kommer främst att arbeta med att:  

Leda och driva utvecklingsarbete inom tecknade driftavtal.
Aktivt arbeta med kundsamverkan och att öka kundnöjdheten. 
Ansvara för uppföljning av tecknade avtal i den löpande förvaltningen, vilket bland annat innebär att planera och genomföra driftmöten.


Du blir en del av vår drivna och kompetenta driftgrupp med nio kollegor och kommer även i hög utsträckning att samverka med övriga kollegor på Lejonfastigheter.  

Vårt erbjudande 

På Lejonfastigheter får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö. Du blir del av en kultur som uppmuntrar utveckling och präglas av gemenskap och glädje. Hos oss möts du av ett välkomnande och öppet klimat där vi skapar förutsättningar för framgång tillsammans.  

Långsiktighet och hållbarhet präglar våra byggprojekt, och givetvis även vår arbetsmiljö. Våra medarbetare ska kunna ha en balanserad vardag och hälsa både på och utanför jobbet. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, hälsofrämjande förmåner och möjlighet att arbeta delvis på distans. Vi arbetar med självledarskap utifrån Lejonfastigheters värderingar, vilket ger möjlighet att leda och utveckla oss själva.

Vad har du med dig till oss? 

Vi söker dig som gärna samverkar med andra och har ett stort intresse för frågor inom fastighetsdrift, avtal och fastighetsekonomi. Du har eftergymnasial teknisk utbildning, alternativ relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom teknisk dokumentation. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i driftorganisationer som beställare eller ansvarig för utförande, vilket gör att du är förtrogen med avtalsfrågor och driftbudget. Lejonfastigheter är en beställarorganisation, därför är det viktigt att du är en god och tydlig beställare med tillräckliga kunskaper inom området för fastighetsdrift.

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att driva utveckling genom nära samarbete med både avtalsparter och dina kollegor här på Lejonfastigheter. Du har en förmåga att bygga och underhålla goda relationer, vilket är en självklarhet för dig i arbetet i en kundorienterad organisation. Du är du självgående, strukturerad och affärsmässig. Du har dessutom förmågan att leda och samordna samt agera som kravställare. Rollen innebär många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter, därför är det viktigt att du är flexibel och har goda kommunikativa kunskaper.  

Ta ansvar med oss 

Vi ser fram emot din ansökan senast 3 september. Annonsen är publicerad under semesterperioden och urval påbörjas först efter sista ansökningsdag. Välkommen att ta ansvar för Linköpings viktigaste hus tillsammans med oss!  

Lejonfastigheter samarbetar med AS&B Executive i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall på 070-618 11 58.   

 

Om Lejonfastigheter 

Lejonfastigheter äger, utvecklar och förvaltar samhällsfastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas och arbetar varje dag. Vårt uppdrag är att förse Linköpings kommun med ändamålsenliga lokaler. Vi ägs av Linköpings Stadshus AB och vårt uppdrag fokuserar på fastigheter för skola, omsorg, sport, kultur och andra former av samhällsservice – till exempel räddningstjänst och bibliotek. Sammanlagt äger vi nästan 250 fastigheter som innefattar ungefär 1000 hus, vilka skapar värde för de kommunala verksamheterna och invånarna runt om i Linköping. När verksamheternas behov förändras anpassar vi våra fastigheter, hyr in lösningar från andra fastighetsägare eller ser till att det byggs nytt. Med lyhördhet, nytänkande och långsiktighet arbetar vi för att uppnå vår vision: att bidra till ett attraktivt Linköping där människor trivs och utvecklas – genom hela livet.

Ansök nu

Extrajobb som Snöskottare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 9
*
Har du annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb, är du dessutom en pigg & glad person? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker snöskottare för uppdrag i Linköping, du ska kunna jobba vardagar, kvällar och helger. Din anställning är hos Montico och du kommer bli uthyrd till en av Sveriges ledande bygg och anläggningsföretag.

Arbetssäsongen är från november 2023 till mars 2024.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i en arbetsgrupp om cirka 20 personer och du rapporterar till närmsta chef vilka dagar och tider du kan jobba.

Vi söker dig som
Du som vill skotta snö under vintern ska vara villig och förmögen att jobba i alla väder, gärna vara fysisk stark då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du passar alltid tider och ställer upp när jobbet väl dyker upp, även om du måste jobba mitt i natten.

Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!

Ansök nu

Trädgårdsskötare/lokalvårdare sökes till företag i Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 8
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Trädgårdsskötsel
- in/utvändig fastighetsskötsel
- Städning


DINA KVALIFIKATIONER

- B-körkort
- Flytande kunskapar i det svenska språket
- Erfarenhet av trädgårdsskötsel


MERITERANDE

- Tillgång till egen bil
- Erfarenhet av fastighetsskötsel
- Kunna starta omgående


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 30
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 17
Har du bakgrund som fastighetstekniker och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Fastighetstekniker i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker Fastighetstekniker till en av våra kunder med verksamhet i Linköping. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team hos en av våra kunder och ser till att de får den bästa möjliga service.

Som Fastighetsteknikers är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hantera felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantör.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
* Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
* Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Vi söker dig som är/har:

* Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
* Kunskaper i tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
* Goda kunskaper i Windows Officepaket.
* B-körkort.
* Erfarenhet att driva projekt.
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
* Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en stor global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstid måndag till fredag kontorstid. Start i månadsskift augusti/september.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2023-07-30.

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 27
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt team med Fastighetsskötare till Linköping!


Vi har egen personal i våra bostadsområden och träffar våra hyresgäster i en mängd olika situationer. Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du åtgärdar felanmälningar från hyresgäster och uppdragen kan innebära allt från att byta ett lås eller en blandare, laga en kökslucka som lossnat, åtgärda diverse vvs-ärenden till att kontrollera fastighetens belysning. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheten, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar som är en av dina huvuduppgifter, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• Kunskaper i Vitec är meriterande
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Student? Vill du jobba med yttre skötsel i Linköpingi sommar?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 14
Om oss
Vår framgångsfaktor är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda kunder. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och våra uppdragsgivare är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten.
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu dig som vill jobba säsong hos någon av våra kunder i Norrköping. Du kommer att arbeta inom parkförvaltning och yttre skötsel inom grönytemiljö. Vår kund behöver personal som kan utföra arbeten som trimning efter gräsklippning, klippa häckar, rensa ogräs, kapa vattenskott på träd samt övriga sedvanliga uppgifter inom yttre skötsel och parkförvaltning
Kanske är du student och vill arbeta i sommar? Vi söker dig som vill arbeta utomhus, som har ett eget driv för att få saker gjort, har någon form av erfarenhet från trädgård och att använda trimmer, häcksax samt känner dig trygg med att använda maskiner inom trädgård.
I våra arbetsuppgifter ingår till stor del häckklippning, beskärning av träd, ogräsrensning, trimning samt alla former av jordförbättring, gräsklippning, plantering, lövhantering mm.
Arbetstider: Måndag – Fredag 07-16
Omfattning: Heltid. Vissa tjänster gäller 3 veckor, andra tjänster gäller för Juni-minst Augusti
Vi jobbar med biologisk mångfald i tankarna och stor miljöhänsyn, försöker få in miljötänket på alla nivåer och informera våra kunder för att tillsammans med dem välja bästa alternativen för deras trädgårdar och för miljön.
Kvalifikationer:
· Erfarenhet av trädgård och arbetsuppgifterna ovan (privat eller professionellt)
· B-Körkort (manuell växellåda)
· God förståelse i tal och skrift i svenska språket
· Meriterande om du har kort för röjsåg.
· Meriterande om du kan köra bil med släp
Personliga egenskaper:
· Punktlig-Noggrann -Social
· Tål ett högt arbetstempo, är självgående/ ser vad som behöver göras.
· Ett trevligt bemötande gentemot våra kunder.
· Du ska ha god samarbetsförmåga men också ha förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna.
· Stor vikt läggs vid att du har god fysik samt stort kunnande om trädgård och växter
· Mycket god kunskap i svenska språket muntligt och skriftligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Energi/ Drifttekniker till Lassila & Tikanoja i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom Energi/ Drifttekniker med några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team! 

Vi på Lassila Tikanoja söker nu Energi/ Drifttekniker som gillar utmaningar till våra team i Linköping. Som Energi/ Drifttekniker kommer du att aktivt löpande arbeta med drift- energioptimering av kundernas fastigheternas gällande både nuläge samt även agera rådgivare avseende förbättringsåtgärder eller framtida investeringar.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila Tikanoja sköter tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll för ett antal stora fastighetsägare bl a Lejonfastigheter och Region Östergötland med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.

Som Energi/ Drifttekniker ansvarar Du för fastigheternas inomhusklimat samt styr- och reglersystemets inställda värden. Det innefattar operativt arbete inom energi samt driftoptimering.
Du kommer att ingå i ett tight team av bestående av tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften för respektive fastighet.
.
Huvudsakliga arbetsuppgifter Utförande av tillsyn- och skötselåtgärder samt hur avhjälpande underhåll påverkar fastighetens drift, energi och inomhusklimat.
Genomföra analyser och utredningar för det löpande energiarbetet.
Utföra mätning och loggning av energiflöden.
Löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energi och förbättringsåtgärder
Aktivt arbeta med beställarens system avseende energiövervakning (f.n. Vitec) samt larmhantering i ifix
I nära samarbete med Beställaren upprätta en plan avseende energioptimering.
På avrop utföra mindre energiutredningar inför kommande energiprojekt.
Vara delaktig vid projekts förstudie tillsammans med B samt vara delaktig kring driftoptimering för ny- och ombyggnationer.

Vem är du? Vi tror att du har minimum 3 års erfarenhet av fastighetsdrift
Det är ett krav att Du har 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller motsvarande yrkesutbildning
Du har god vana att genomföra analyser, mätavläsningar och utredningar för det löpande energiarbetet samt att utföra mätningar och loggning av energiflöden
Du har även dokumenterad erfarenhet av att löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energiåtgärder
God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av Driftoptimering för ny- och ombyggnationer.
Kunskap om hur Styr och övervakningssystem (ifix) och Scadasystem, (Vitec) fungerar och hur man använder det för att optimera fastighetens prestanda.
Felsökningar samt avhjälpande på ventilation och värmesystem

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt. Sist men inte minst är du socialt kompetent och ser fördelarna med ett gott samarbete. Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila Tikanoja´s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 24
OM PEMA PARTNER

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetstekniker till Linköping.

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker till. I tjänsten ingår mycket eget arbete med ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Man har ett heltäckande ansvar för sina tilldelade fastigheter. Man kommer utföra både felavhjälpande underhåll samt tillsyn och skötsel av fastigheterna. Det finns även möjlighet till en del projektledning för rätt person. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt. På Pema Partner finns stora möjligheter att utvecklas och klättra i karriären.DINA KVALIFIKATIONER

- Vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll.
- Arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter.
- B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du ska vara engagerad, pålitlig och ha bra samarbetsförmåga med starkt kundfokus. Du bör även tycka om att arbeta i team och vara bekväm i att både arbeta själv och tillsammans med andra.

MERITERANDE

- Kunskaper i ventilation/VS är meriterande


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen bör du som person vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många olika människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är ett sammansvetsat gäng har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är fredagen den 30 Juni. Intervjuer kommer ske löpande så tvekan inte att söka om du är intresserad.

Har du frågor kring tjänsten? Tveka inte då på att höra av dig till Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se
Tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftoperatör Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Är du vår nye Driftoperatör? Vi i Driftcentralen behöver nya kollegor. Tycker du om att vara mitt i händelsernas centrum? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten

L&T har all driftverksamheten för sjukhusen i Östergötland samlad i Linköping. Här kan vi övervaka vad som händer i våra anläggningar. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats. Som driftoperatör för Universitetsjukhuset i Linköping ingår man i driftcentralens bemanning. Uppgiften innebär att aktivt övervaka driftbilder, energioptimera och akut felavhjälpande när vi drabbas av störningar eller genomför planerade arbeten.

Som driftoperatör har du många kontaktytor, framförallt med våra entreprenörer i fält samt externa och interna kunder. Tjänstgöring i Driftcentralen innebär skiftgång, beredskap, i kombination eller var för sig.

Din profil
Du är utbildad inom driftteknik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete inom drift och underhåll. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper: du är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv, ansvarsmedveten och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå resultat. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Emil Baumann: emil.baumann@l-t.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfarna fastighetskötare som vill jobba extra vid behov

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 30
Är du intresserad av ett extrajobb där du får arbeta med grönyte-och fastighetsskötsel? Då ska du söka dig till oss. Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov.
Som fastighetsskötare arbetar du med grönyte-och fastighetsskötsel av olika slag. Du arbetar ute hos våra kunder och ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och du behöver vara självgående.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
• B-körkort
• För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att hålla kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du tar egna initiativ.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till Hyresbostäder i Norrköp

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 2
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till Hyresbostäder i Norrköp

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 9
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till Hyresbostäder i Norrköp

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 13
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Drifttekniker natt

Driftchef, fastighet
Läs mer Maj 26
HKScan söker Driftstekniker natt

Vi söker en driftstekniker natt till vår grupp Fastighet & Media som vid full bemanning ska vara 11 personer. Gruppen ansvarar för att upprätthålla och optimera leveranserna av kyla, värme, ventilation, ånga, vatten samt avloppshanteringen från fabriken. Inom gruppen finns kompetenser inom områdena media, automation, el, styr- och reglerteknik, fastighetskötsel och projektledning.


Vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vårt Team. Du kommer att jobba självständigt natt efter det att din läroperiod är avklarad (som bedrivs dagtid).


 


Din bakgrund


 • Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter
• Erfarenhet inom något eller flera av områdena kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik
• Erfarenhet av el, läsa elritningar och felsökning, samt är behörighet inom elinstallation som är ett krav
• God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel mm
• God förmåga att kommunicera med interna kunder och leverantörer
• B-körkort är ett krav
• Behärskar svenska i både tal och skrift


För att trivas i rollen tror vi att du har stor teknisk kunskap och ett tekniskt intresse. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och löser de tekniska problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning.


 


Detta kan du förvänta dig av oss


 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


 


Välkommen att registrera din ansökan via www.hkscan.com/ledigatjänster senast 2022-05-31. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.


För frågor om tjänsten kontakta Jonas Anderson, Chef Fastighet & Media, 070-2362080och för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Carina Berglund, HR chef tel 013-234543.


Facklig kontakter, Gabriel Strid: 013-234579.


 


Vilka vi är


På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.


Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 19
Till vår kund Coor söker vi nu en tekniskt allsidig och serviceinriktad fastighetstekniker. 

Tjänsten innebär att självständigt ansvara för fastighetsservice och drift hos Coors kunder i främst Linköping och Norrköping. Bland kunderna finns bl a stora industri- och logistikföretag samt myndigheter.

Dina arbetsuppgifter
  Att utföra löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnader och tekniska installationer
Att utföra beställningar av fastighetsunderhåll
Att dokumentera och återrapportera allt arbete i vårt verksamhetssystem
Att ansvara för att de rutiner och instruktioner i miljöledningssystem som berörs inom arbetsområdet följs och att största möjliga hänsyn tas till vår miljö där vi kan påverka
Att utveckla och vidmakthålla goda kundrelationer så att vi kan erbjuda merförsäljning för kundens behov tillsammans med Siter och övriga tjänsteområden
 
Din profil

Som person är du van att arbeta självständigt och med stort eget ansvar. Du har passion för fastighetsservice och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lämplig bakgrund kan vara inom VVS, bygg eller inom elområdet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller fastighetsskötare är det meriterande. 

Krav på körkort klass B.

Befattningen kräver att du genomgår en säkerhetsprövning som godkänns. 

Övrigt 

Tjänsten är ett vikariat fram till december 2023, men goda chanser till förlängning och fortsatt anställning finns även efter årsskiftet. 
Du kommer att vara anställd som konsult via oss på OnePartnerGroup och uthyrd till Coor.

Ansök nu

Driftavtalsförvaltare till Lejonfastigheter

Driftchef, fastighet
Läs mer Maj 23
Vill du ta ansvar för Linköpings viktigaste hus? Nu söker vi en driftavtalsförvaltare som är relationsskapande, har fokus på att möta kundens behov och gillar att samverka med andra.   

Samhällsfastigheter är vår specialitet. Våra fastigheter är kärnan i vårt uppdrag men viktigast är människorna som vistas i dem varje dag. Det är för deras skull vi tar ansvar för Linköpings viktigaste hus. Hos oss blir du del av ett framåtdrivande fastighetsbolag som gör samhällsnytta varje dag. Vill du vara med och utveckla Linköping? 

Du behövs när Linköping utvecklas 

Som driftavtalsförvaltare hos Lejonfastigheter ansvarar du för våra avtal kopplade till driftverksamheten. Du är delaktig i såväl daglig drift som i den fortsatta utvecklingen av vårt arbete. I din roll säkerställer du att fastighetsdriften sköts med kundens bästa i fokus och i enlighet med tecknade avtal. Du har en god relation med våra driftleverantörer och säkerställer att våra driftavtal för mark och bygg efterlevs. I din roll fungerar du som kravställare och samarbetar med avtalspart för utveckling inom avtalsområdet. Här får du möjlighet och utrymme att vara innovativ och nytänkande inom ramarna för vårt uppdrag och våra mål. Du får stort eget ansvar och driver ditt arbete framåt. I din roll som driftavtalsförvaltare kommer du främst att arbeta med att:  

Leda och driva utvecklingsarbete inom tecknade driftavtal 
Aktivt arbeta med kundsamverkan och att öka kundnöjdheten 
Ansvara för uppföljning av tecknade avtal i den löpande förvaltningen. Det innebär bland annat att planera och genomföra driftmöten 


Du blir en del av vår drivna och kompetenta driftgrupp med nio kollegor och kommer även i hög utsträckning att samverka med övriga kollegor på Lejonfastigheter.  

Vårt erbjudande 

På Lejonfastigheter får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö. Du blir del av en kultur som uppmuntrar utveckling och präglas av gemenskap och glädje. Hos oss möts du av ett välkomnande och öppet klimat där vi skapar förutsättningar för framgång tillsammans.  

Långsiktighet och hållbarhet präglar våra byggprojekt, och givetvis även vår arbetsmiljö. Våra medarbetare ska kunna ha en balanserad vardag och hälsa både på och utanför jobbet. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, hälsofrämjande förmåner och möjlighet att arbeta delvis på distans. Vi arbetar med självledarskap utifrån Lejonfastigheters värderingar, vilket ger möjlighet att leda och utveckla oss själva. Läs mer om hur det är att jobba på Lejonfastigheter här (länk till karriärsida).  

Vad har du med dig till oss? 

Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning alternativ relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom teknisk dokumentation. Du har en stor vana att arbeta i driftorganisationer och leda arbete med driftleverantörer. För att trivas i rollen behöver du gilla att driva utveckling i nära samarbete med avtalspart, bygga goda relationer och att arbeta i en kundorienterad organisation. Lejonfastigheter är en beställarorganisation, därför är det viktigt att du är en god och tydlig beställare.  

I ditt arbete är du självgående, strukturerad och affärsmässig. Du har dessutom förmågan att leda och samordna och har lätt för att skapa relationer. Rollen innebär många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter, därför är det viktigt att du är flexibel och du har goda kommunikativa kunskaper.  

Ta ansvar med oss 

Vi ser fram emot din ansökan senast 11 juni. Välkommen att ta ansvar för Linköpings viktigaste hus tillsammans med oss!  

Lejonfastigheter samarbetar med AS&B Executive i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall på 070-618 11 58.   

 

Om Lejonfastigheter 

Lejonfastigheter äger, utvecklar och förvaltar samhällsfastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas och arbetar varje dag. Vårt uppdrag är att förse Linköpings kommun med ändamålsenliga lokaler. Vi ägs av Linköpings Stadshus AB och vårt uppdrag fokuserar på fastigheter för skola, omsorg, sport, kultur och andra former av samhällsservice – till exempel räddningstjänst och bibliotek. Sammanlagt äger vi nästan 250 fastigheter som innefattar ungefär 1000 hus, vilka skapar värde för de kommunala verksamheterna och invånarna runt om i Linköping. När verksamheternas behov förändras anpassar vi våra fastigheter, hyr in lösningar från andra fastighetsägare eller ser till att det byggs nytt. Med lyhördhet, nytänkande och långsiktighet arbetar vi för att uppnå vår vision: att bidra till ett attraktivt Linköping där människor trivs och utvecklas – genom hela livet.

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till vår kund Hyresbostäder

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 31
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Fastighetstekniker till L & T i Östergötland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Har du en stark problemlösningsförmåga och en vilja att hjälpa andra att få en bra och säker arbetsmiljö? Då kanske den här tjänsten passar för dig!

Vi på Lassila Tikanoja söker nu fastighetstekniker som är tekniskt intresserade och kunniga till våra team i Norrköping, Linköping och Motala. I tjänsten ingår planering och utförande av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer. För rollen krävs en god förmåga att kommunicera med kunder samt att ta fullt ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll på fastigheter hos våra kunder.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila Tikanoja sköter tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll för ett antal stora fastighetsägare bl a Lejonfastigheter och Region Östergötland med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.
I rollen som fastighetstekniker kommer du att möta olika utmaningar varje dag, både akuta och mer planerade, vilket innebär att du även arbetar proaktivt med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer likväl som Du gör dagliga ronderingar samt felavhjälpande och planerat underhåll.
Du kommer att ingå i ett tight team av bestående av tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften/ funktionen för respektive uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter/ Daglig arbetsprocess Daglig arbetsprocess där t ex arbetsorder tilldelas, följs upp samt avslutas digitalt via mobilen.
Självständigt utföra tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll, inklusive t ex filterbyten, på vanligt förekommande objekt inom fastigheterna.
Söka förbättringsförslag samt genomföra förändringar på ett ansvarsfullt sätt
Kunskap om felsökning och förståelse för system
Kontaktar specialist när dessa behöver anlitas.
Informera alla berörda i god tid om det finns möjlighet.
Beredskap kan ingå i tjänsten
Vem är du?
Vi tror att du har minimum 3 års erfarenhet av arbete som Fastighetstekniker eller liknande roll där felsökning och felavhjälpande underhåll av fastighetssystem ingår. Det är meriterande om du även har erfarenhet i roller inom serviceverksamhet t ex Husvärd, Kundbemötande roll. Du har kunskap om felsökning och förståelse för system samt god förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet. Du är även certifierad i Heta Arbeten.
Vi ser det som meriterande om Du har erfarenhet av Styr- och reglersystem
VS, Ventilation, Kyla
Lättare elfelsökning
Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt. Sist men inte minst är du socialt kompetent och ser fördelarna med ett gott samarbete. Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök nu

Fastighetsskötare säsong

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 24
Tesåb Fastighetsservice AB arbetar med fastighetsskötsel på entreprenad i Norrköping och Linköping. Vi är ett glatt och trevligt team om ca 20 personer som tar ansvar, är delaktiga och engagerade i våra kunders uppdrag.
Vi söker nu en Fastighetsskötare som är allround på säsongsanställning. Kvalifikationer och erfarenhet av liknande arbete är ett stort plus och vi söker dig som är självgående och kan ta egna initiativ. Du ska ha en målbild och kunna fatta snabba och kunniga beslut. Du ska ha dokumenterade kunskaper och arbetat med detta i ditt tidigare arbetsliv. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt dagliga arbete. Du ska ha breda kunskaper om trädgårdsskötsel och god maskinvana samt uppskatta att jobba utomhus i alla väder. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift då kontakter med fastighetsägare och boende kan förekomma. B-körkort är ett krav då resor till olika arbetsområden förekommer. God vana av maskin och/eller traktorer samt god växtkännedom är en merit.
Du kommer till ett företag som är inne i en expansiv fas med flera spännande projekt på gång. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 24
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till HKScan!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Sökes: Händig Fastighet/Drifttekniker inom medialeveranser
Finnes: Ett omväxlande och utvecklande arbete inom livsmedelsindustrin!
Du erbjuds
En välkomnande och inkluderade arbetsplats där fokus ligger på att främja de anställdas trivsel och utveckling. Friskvårdsbidrag och tillgång till gym på jobbet. Möjlighet finns att anpassa arbetstider från den anställdas livssituation, standardtider är kl 7-16. Som anställd hos HKScan får du handla chark, kött och fisk till rabatterat pris. Brukar du inte hinna göra matlåda? Inga problem! Det finns möjlighet att köpa både frukost och lunch i matsalen som tillagas på plats.

Ansvarsområden
Som drifttekniker ingår du i ett team om ett 10-tal medarbetare. På sikt kommer tjänsten inkludera beredskap på ett rullande schema. Teamets uppgift är att se till att anläggningen har en säker tillgång av värme, ånga, kyla, vatten samt avlopp. Arbetsuppgifter är delvis planerade udnerhåll, men det tillkommer oförutsedda händelser och därmed bjuder jobbet på en stor variation. Fokus ligger även på att sänka driftkostnader och energiförbrukning genom utveckling av av processer och driftsäkerhet.

Vi söker dig med:
•Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet som
fastighetstekniker, ventilationstekniker eller likvärdig tjänst.
•God erfarenhet inom minst ett av följande områden: kyla,
ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme eller processteknik.
•Gymnasieexamen
•B-körkort
•God svenska
Meriterande:
•Elkunskap
•Relevant utbildning / kurser inom området
Om arbetsplatsen
HKScan i Linköping är ett av regionens största privata företag med ca 750 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat (KPK) samt charktillverkning. ?I Linköping finns NDC (Nationellt Distributions Centrum) och här samlar HKScan sina produkter från sina anläggningar i Sverige för vidare distribution till grossister och kunder runt om i Sverige.?

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos HKScan.

Rekryteringsprocess
Ansökan, urval sker löpande
Personlighetstest (personlighet- och logiktest)
Intervju (Framtiden)
Referenstagning & kontroll av belastningsregistret
Intervju (HKScan)
Återkoppling

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: vardagar dagtid
Anställningsform: tillsvidare, inleds med 6 månaders provanställning
Lön: Under inledande perios hos Framtiden utgår GFL lön

Tjänsten som Fastighetstekniker kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till vår kund Hyresbostäder

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 16
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Säsongsjobb inom yttre fastighetsskötsel sökes till vår kund Hyresbostäder

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 9
Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort – med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Om tjänsten

Nu söker vi säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel för omgående start till vår kund Hyresbostäder i Norrköping. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant säsongsarbete i utemiljö. Tillsammans med engagerade kollegor och hyresgäster får du vara med och bygga framtiden i Norrköping och göra skillnad varje dag. Arbetet innebär främst att hålla rent och snyggt på Hyresbostäders gårdar. Du arbetar dagligen med att rensa ogräs, hålla rabatter och buskar fina, gräsklippning, tömma papperskorgar och plocka skräp. Du arbetar ute i våra områden tillsammans med Bovärdar och hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheternas gemensamma ytor som vindar, trappuppgångar och källare.

Formell kompetens

• Utbildning inom trädgård/parkskötsel är meriterande men inte ett krav
• Tidigare erfarenhet av yttre fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, måleri, skräpplockning, gräsklippning/trimmer är meriterande
• Körkort B är ett krav
• Du kan arbeta heltid och dagtid 07-16

Personliga egenskaper

För att passa för uppdraget som fastighetsskötare ser vi helst att du är en driven och serviceinriktad person som kan arbeta självgående såväl som du samarbetar bra med andra. För att trivas med rollen så krävs det att du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Hög arbetsmoral, flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Heltid
• Dagtid 07.00-16.00
• Start omgående
• Tjänstgöringsort Norrköping

Säsongsperioden varierar från som tidigast 1:e april till som senast 30:e oktober

Information:

Vi arbetar med löpande urval och löpande tillsättning. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 30
Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst.
Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning.


Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.


Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.
Växt kunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är ett krav.
Körkort klass B är ett minimikrav.
Placering: Linköping

Ansök nu

Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 5
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Heimstaden söker nu två erfarna och serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Linköping och hoppas att du är den vi söker!


Vi har egen personal i våra bostadsområden och träffar våra hyresgäster i en mängd olika situationer. Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på kontoret för att sedan åka ut till fastigheterna där du säkerställer att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt åtgärdar felanmälningar från hyresgäster. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem. Du har också ett helhetsansvar för ditt fastighetsbestånd där en stor del av arbetet innefattar reperationer i våra lägenheter. 


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är lägenhetsbesiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Fastighetsskötare till Axcell i Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 2
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Att du är en person som ger hög service till alla våra kunder är en självklarhet från oss. Har du det som krävs för att vara en del av vår framgångsresa?

Mitt namn är Fredrik och jag arbetar som arbetsledare i Östergötland, jag söker nu en fastighetsskötare. Du kommer tillhöra ett team på 6 engagerade och drivna kollegor. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning där vi löser problemen tillsammans - Fredrik Jerrevång, Arbetsledare.

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Gräsklippning/yttre skötsel
- Rapportera digitalt i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Linköping men du kommer även utföra arbete i Motala och Norrköping.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik. Du har även mobil och datorvana.

B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetsskötare hos oss ser vi att du har ett stort engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta förebyggande och är bekväm i att arbeta självständigt. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till arbetsledare Fredrik Jerrevång på telefonnummer 013-390 01 92.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 22
Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst.
Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning.


Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.


Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.
Växt kunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är ett krav.
Körkort klass B är ett minimikrav.
Placering: Linköping

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 24
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 28
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

First Camp Glyttinge söker Campingmedarbetare/Vaktmästare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 2
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


Vackra First Camp Glyttinge-Linköping ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centrala camping. Här genomsyras arbetsplatsen av glädje och omtanke där du tillsammans med dina kollegor på destinationen gör det enkelt för våra gäster att njuta av vistelsen.Allas vår allsmäktiga allt-i-allo
First Camp är inte som andra arbetsplatser.

Vi anställer bara personal i absolut världsklass. Här hamnar de riktiga guldkornen. De bästa av de bästa. Sådana som pallar trycket och levlar upp när andra krackelerar. De som blivit begåvade med många talanger. Som sömlöst kliver i och ur roller. Är det en kameleont i sitt naturliga habitat? Undrar turisterna. Nej, det är First Camps allt-i-allo, svarar vi.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi förstklassig säsongspersonal på alla våra destinationer. På våra destinationer behöver vi personal som är bra på det mesta. Som har förmåga att hantera alla möjliga situationer såsom städ- och vaktmästerisysslor. En allt-i-allo av rang, helt enkelt.

Vad ska göras?
Som Campingmedarbetare/Vaktmästare representerar du First Camp i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. Här är flexibilitet och arbetsvilja A och O.

Dina arbetsuppgifter varierar och inkluderar städ av stugor & servicehus, gräsklippning, rensa ogräs och övrig utomhusmiljö, småreparationer i stugor med mera. Vi ser gärna att du är en händig fixare som kan byta lås, skruva upp lampor etc. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande. Om du har en utbildning inom något av arbetsområdena är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar.
- Som campingmedarbetare stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
- Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar där ingen dag är den andra lik.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. Körkort är ett krav. 

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Tjänsten är en säsongsanställning på minst 75 %. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu