Fastighetsskötare jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare till Pema Partner i Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 2
VÅRT ERBJUDANDE

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsskötare till vårt uppdrag i Linköping

Vi är i behov av en ny fastighetsskötare till vårt team i Linköping, då en av våra nuvarande medarbetare ska gå i pension.

I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt.

Eftersom vi är ett sammansvetsat gäng har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.


ARBETSBESKRIVNING

I din roll ansvarar du för att rondera samtliga allmänna utrymmen hos vår kund, Linköpings största hyresvärd, där du säkerställer att belysning fungerar som den ska eller utför lampbyten vid behov. Två gånger per månad utför du namnbyten på dörrar och trapphustavlor för in- och utflyttade i hyresvärdens fastigheter. I tjänsten krävs ett öga för detaljer för att kunna åtgärda eventuella brister eller fel. Tjänsten är på heltid med placeringsort i Linköping.DINA KVALIFIKATIONER

Arbetet innebär bland annat mycket arbete i trappor och kräver därmed god fysik. För att trivas och frodas i rollen bör du även ha ett tekniskt intresse.

Som person ser vi att du är ansvarstagande och bidrar med ert stort engagemang, såväl i arbetsgruppen som i kontakt med kunden. Tjänsten innefattar mycket ensamarbete vilket kräver ett strukturerat och ordningssamt arbetssätt.

B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: April

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av driftchef Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se
tlf: 073-5825896

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicekoordinator

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 18
Vår verksamhet i region Mitt expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicekoordinator till vårt gäng i Linköping.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Du kommer att ingå i ett team, som tillsammans hanterar serviceärenden avseende tekniska säkerhetssystem så som passersystem och mekaniska lås.

Det handlar om att ta emot olika serviceärenden, beställningar och felanmälningar via telefon, mejl och webb för att sedan planera och fördela arbetet till våra tekniker. När uppdragen är slutförda behöver uppdragen ses över för att sedan skickas iväg för fakturering.

Du agerar spindeln i nätet mellan kunder och våra tekniker, prioriterar och tidsestimerar inkommande ärenden och delar ut dem till de tekniker som är lämpligast för uppdragen.

VEM DU ÄR

Du har hög social kompetens, god koordineringsförmåga och en teknisk förståelse. Allra helst vill vi att du kommer från säkerhetsbranschen och en liknande tjänst. Alternativt har du arbetat med support och serviceärenden i en närliggande bransch och har både intresse och förmåga att snabbt lära dig om säkerhetsteknik.

Det kan stundtals vara hög arbetsbelastning och då gäller det att du förmår behålla lugnet, servicekänslan och prioriteringsförmågan. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och seriöst gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security.

Vi satsar på vår personal. Hos oss kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter att både bredda dig och även kunna spetsa din kunskap. Vill du samma sak som vi - att bli bäst i klassen - ser vi fram emot din ansökan.

Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.

Ansök nu

Fastighetsskötare/reparatör till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 5
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat bolagen: Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickforvaltning.se/om-oss/)

Om tjänsten
Vi söker just nu fastighetsskötare på heltid till vårt fastighetsskötarteam i Linköping. Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen

- Rondering och sopning samt skräpplockning

- Översyn av installationer

- Kontinuerlig kontakt med våra kunder

- Utföra reparationer och åtgärda felanmälningar exempelvis mindre VVS arbeten, lås och snickeriarbeten

Vi erbjuder

Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- Har en utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsskötsel eller likvärdig utbildning

- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift

Det är meriterande att du tidigare arbetat som fastighetsskötare/reparatör eller på annat sätt har tillgodogjort dig kunskap inom området. Det ses som meriterande om du innehar B-körkort.

Som person är du

- Självständig

- Serviceinriktad

- Resultatmedveten

- Strukturerad

Övrig information

- Placering: Linköping

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligtLåter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju.

Ansök nu

Extrapersonal för trädgårdsarbete i Norrköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 15
Till vårt trevliga kundföretag i Norrköping med omnejd söker vi nu ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla säsongsarbetare för yttre fastighetsskötsel och trädgårdsarbete på deltid! 

Uppdraget startar i början av mars månad och förväntas pågå under större delen av 2024. Uppdragen är på deltid och passa bra för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, antingen studier eller annat arbete. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen ansvarar du främst för: Gräs- och häckklippning
Beskärningsarbeten
Ogräsrensning
Renhållning
Skötsel av lekplatser
Skötsel av stegar och bryggor

Vill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer, parker och grönytor ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är mestadels förlagt till dagtid och kan variera i omfattning från vecka till vecka. Du ingår i en pool där vi bemannar vecka för vecka och hoppas kunna erbjuda dig jobb upp till ett par dagar/vecka.  

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker och vill bli en del av vår bemanningspool är studerande på 50% eller har en annan sysselsättning på samma procent. Du har ett flexibelt schema som gör att du kan jobba minst 2-3 heldagar per vecka. Med fördel har du ett praktiskt intresse och erfarenhet av att jobba med handverktyg och yttre trädgårdsskötsel. 

Som person är du noggrann, positiv och driven och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har gröna fingrar och tidigare arbetat med trädgård och parkarbete, har erfarenhet inom trimning, klippning och trädbeskärning är detta meriterande. Du är en god lagspelare som är flexibel och öppen för nya arbetsuppgifter. 

Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att trivas med att arbeta utomhus och att ha sinne för ordning och reda ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort. Du är van att använda handverktyg såsom röjsåg, trimmer och andra utomhusmaskiner. 
Meriterande:
Utbildning i Arbete på väg 1 och 2. 
ID06-kort.
Körkort för anläggningsmaskiner och eller andra maskiner. 

OM TJÄNSTEN                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni med uppdrag hos vår kund i Norrköping med omnejd. Uppdragen är långsiktiga och pågår under större delen av 2024 med möjlighet till förlängning eller återkommande jobb under säsongen 2025.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Fastighetsskötare yttre skötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 20
Nytt
Om tjänsten

Arbetet består av yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, häckklippning, trädbeskärning, vattning, ogräsbekämpning m.m. Vi söker den som har rätt kompetens inom dessa områden.

Om dig

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och service. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och noggrant. Vi vill att du är driven och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel. Du har öga för vad som behöver göras och vågar sälja in nödvändiga åtgärder och förbättringar. Du gillar när du får engagera dig, ta ansvar och göra ett bra jobb som uppskattas av kunderna.

Spetskompetens inom växtvana och trädbeskärning är meriterande

Vi ser gärna att du har liftkort, kan köra traktor samt röjsåg.

Arbetstiden är dagtid. Körkort B krävs. Då det förekommer kontakt med kunder ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Löpande urval sker.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker - Kvarn Borensberg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 15
Fortifikationsverket söker en drifttekniker till Kvarn! Vi söker dig som vill jobba med fastigheter på en spännande arbetsplats och bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Har du erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet eller liknande? Vill du ha en ny utmaning och jobba i en verksamhet med ett annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker.

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vi äger, utvecklar och förvaltar försvarsfastigheter. Hos oss bidrar du till något av det viktigaste vi har – ett tryggt och fritt Sverige. Fortifikationsverkets förvaltningsavdelning är uppdelad i sex regioner. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler enligt försvarsmaktens krav, samt att systemen används på ett effektivt sätt när det gäller både kostnader, energi och miljö. Region mitt omfattar geografiskt åtta län från Dalarna och Gävleborgs län i norr till Östergötlands län i söder. 

Till driftenhet Kvarn söker vi nu en drifttekniker. I Kvarn finns Försvarsmaktens markstridsskola, man övar strid i bebyggelse och ett stort skjutfält bland annat. Från oss på Fortifikationsverket arbetar idag 5 drifttekniker, en driftgruppledare och 3 fastighetstekniker med inriktning väg, mark, park (VMP). Driftteknikernas uppdrag är drift och skötsel av samtliga byggnader i Kvarn och fastighetsteknikerna/VMP sköter hela innerområdets yttre skötsel samt skötsel av vägar/skjutfält. 

Din vardag som drifttekniker i en myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag
Som drifttekniker kommer du att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel samt underhållsåtgärder på byggnader inklusive installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem, ventilations-, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. Distriktet har eget hög- och lågspänningsnät, egen värmeproduktion och eget vatten- och avloppsverk. I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörskontakter samt att ibland medverka i olika tekniska projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen 

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har el- eller drift- och underhållsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Då mycket av driften av våra fastigheter kräver el-kunskaper, behöver du ha arbetslivserfarenhet av att arbeta med el. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav samt god kunskap i svenska i tal och skrift. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten kommer det ställas krav på inställelsetid vid larm.

Det är meriterande med kunskap inom snickeri, Körkort hjullastare anläggning/gods, Körkort C. Vi ser också positivt på erfarenhet från produktions- och distributionsanläggningar för värme, vatten och avlopp samt behörighet inom kyla, el eller andra teknikområden. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat inom säkerhetsklassad miljö såsom sjukhus, kraftverk eller motsvarande.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda och är van att arbeta med kundrelationer. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 1000 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi genom att äga, utveckla och förvalta fastigheter för totalförsvaret bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar med basen i den statliga värdegrunden och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter; har du skyddade personuppgifter kontaktar du den rekryteringsspecialist som finns namngiven så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Som tillsvidareanställd kommer du att krigsplaceras.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 mars 2024. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Frågor kring tjänsten?
Välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson 010-44 44 421 eller rekryteringsspecialist Eva Bjälkander 010- 44 44 592. Det går även bra att kontakta våra fackliga representanter: Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, de nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Säsongsanställd fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 2
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner i Linköping söker nu två fastighetsskötare för säsongsanställning! Som person är du serviceinriktad, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och kan tänka dig att jobba med olika fastigheter och kunder. Du trivs med att arbeta utomhus och med frihet under ansvar. Teamet i Linköping består av sex personer och präglas av prestigelöshet. Låter detta som din nya utmaning? Välkommen med din ansökan!

"Mitt namn är Fredrik jerrevång och jag arbetar som arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Linköping. Jag söker nu två fastighetsskötare för säsongsanställning under växtsäsongen. Arbetsuppgifter kommer bestå av exempelvis ytterstäd, gräsklippning, ogräsrensning samt lättare reparationer. Som chef fungerar jag som ett bollplank, där jag värderar att vi hjälps åt och samtidigt har roligt tillsammans på arbetet." - Fredrik Jerrevång

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du ansvara för ett antal fastigheter med främst fokus på yttre skötsel. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Daglig rondering
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av häckar, buskar och träd
• Rapportera i interna system
• Felanmälan större fel/problem i servicesystem
• Kundkontakt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Utbildning eller erfarenhet inom fastighetsskötsel eller liknande branscher
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office.
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start- och slutdatum: 2024-04-01 - 2024-09-30
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Linköping
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Jerrevång på +46728198229.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-03-03.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Sommarjobba med fastighets- och kontorsservice!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten: Att arbeta med fastighets- och kontorsservice hos oss på Tekniska verken innefattar varierande arbetsuppgifter där du får bistå i såväl fastighetsrelaterade som kontorsrelaterade frågor. Felavhjälpande åtgärder, posthantering och hantering av kontorsmaterial är några av de arbetsuppgifter som kommer fylla din dag. Gillar du att lösa problem och hjälpta till där det behövs så är detta sommarjobb för dig!

Vi söker dig som är en fena på att samarbeta, gillar att lösa problem samt är duktig på att planera. Du är minst 18 år, innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket.

Omfattning: Vi söker 1 medarbetare under perioden 2024-06-17 – 2024-08-09. Anställningen är på heltid, 100%.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Sommarjobba som fastighetsskötare på Biogasen!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten: Som fastighetsskötare på Biogasen ansvarar du för underhåll i form av grönyte- samt fastighetsskötsel. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat tvätt av fasader, rengöring av markytor och mindre målerijobb. Du behöver vara beredd på att anläggningen behandlar matavfall och avfall från livsmedelsindustrin. Om du tycker om att hålla ordning och gärna vill spendera sommaren utomhus är detta sommarjobb för dig!

Vi söker dig som studerar eller har studerat en gymnasieutbildning. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och är en fena på att samarbeta. Att arbeta praktiskt är något du tycker om. Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket.

Omfattning: Vi söker 2 medarbetare som kan arbeta under båda perioderna 2024-06-17 – 2024-06-28 och 2024-08-05 – 2024-08-16. Anställningen är på heltid, 100 %.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Sommarjobba som fastighetsskötare på Nykvarns avloppsreningsverk!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten: Som fastighetsskötare på avloppsreningsverket och dess tillhörande anläggningar ansvarar ni för underhåll i form av grönyte- samt fastighetsskötsel. Du kommer att arbeta tillsammans med drift och underhållspersonal på anläggningen. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat gräsklippning och målningsarbeten. Om du tycker om att hålla ordning och gärna vill spendera sommaren i den friska luften är detta sommarjobb för dig!

Vi söker dig som är ansvarstagande, händig och du tycker om att arbeta i team. Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller trädgårdsarbete.

Omfattning: Vi söker 2 medarbetare under perioden 2024-06-01 – 2024-09-30. Anställningen är på heltid, 100 %.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Sommarjobba som fastighetsskötare på Vattenkraften!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten: Som fastighetsskötare på Vattenkraften ansvarar du för underhåll i form av grönyte- samt fastighetsskötsel. Inom vattenkraften har vi ett tjugotal anläggningar runt om i Östergötland. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat gräsklippning och målningsarbeten. Om du tycker om att hålla ordning och gärna vill spendera sommaren i den friska luften är detta sommarjobb för dig!

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och är en fena på att samarbeta. Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket. Har du BE-körkort och/eller röjsågsutbildning ses det meriterande.

Omfattning: Vi söker 2 medarbetare under perioden 2024-06-01 – 2024-09-30. Anställningen är på heltid, 100 %.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Sommarjobba som fastighetsskötare på våra produktionsanläggningar Gärstad o

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten: Som fastighetsskötare vid våra produktionsanläggningar Gästadverket och Kraftvärmeverket KV1 får du möjlighet att arbeta med såväl grönyteskötsel som övrig fastighetsskötsel. Vid Kraftvärmeverk KV1 är fokuset på skötsel av grönytor med arbetsuppgifter som bland annat gräsklippning och trimning medan arbetsuppgifterna vid vår produktionsanläggning Gärstad mer innehåller målning, fönsterputsning och service av fordon.

Vi söker dig som är ansvarstagande, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket. Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel i yttre miljö, röjsågsutbildning och truckkort är meriterande.

Omfattning: Vi söker 3 medarbetare till denna tjänst under perioden 2024-06-01 – 2024-08-31. Anställningen är på heltid, 100%.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Sommarjobba som Fastighetsskötare på Berggårdens vattenverk!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten : Som fastighetsskötare vid vårt vattenverk och dess tillhörande anläggningar får du möjlighet att jobba mycket utomhus med bland annat grönyteskötsel såsom gräsklippning och trimning samt fastighetsskötsel såsom målning och städning. Arbete med tryckstegringar förekommer även i tjänsten. Om du tycker om att hålla ordning och gärna vill spendera sommaren i den friska luften är detta sommarjobb för dig!

Vi söker dig som är ansvarstagande, händig och har lätt för att samarbeta med andra. Du är minst 18 år, har B-körkort samt har goda kunskaper i svenska språket. Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsmaskiner såsom exempelvis gräsklippare ses det meriterande.

Omfattning : Vi söker tre medarbetare under perioden 2024-06-01 – 2024-09-30. Anställningen är på heltid, 100 %.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 25 februari, vi arbetar med en löpande urvalsprocess se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Fastighetsreparatör

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 26
Vi på Crendo Fastighetsförvaltning AB söker en engagerad och självständig fastighetsreparatör för att stärka vårt team. Som fastighetsreparatör kommer du att fokusera på att utföra enklare reparationer och felavhjälpande underhållsarbete i våra bostadslägenheter.
Arbetsuppgifter:
- Utföra enklare reparationer och underhållsarbete i bostadslägenheter.
- Självständigt planera och genomföra arbetsdagen med hjälp av digitala arbetsordrar.
- Samarbeta med kollegor och vara öppen för att dela kunskap och erfarenheter.


Kvalifikationer:
- Erfarenhet av fastighetsreparationer och underhållsarbete.
- Självständig och lösningsorienterad.
- Körkort klass B är ett krav.


Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och har förmågan att hålla deadlines. Du är socialt kompetent och trivs med att arbeta i människors hemmiljö.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas inom företaget.
- Möjlighet att arbeta självständigt och samtidigt vara en del av ett välfungerande team.
- Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.


Ansökan:
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad fastighetsreparatör till Crendo Fastighetsförvaltning AB.


OBS: Ange "Fastighetsreparatör" i ämnesraden vid ansökan.

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 15
Vi växer och behöver en till drift- / fastighetstekniker till Linköping.


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Kyrkvaktmästare till Slaka-Nykils pastorat

Kyrkvaktmästare
Läs mer Jan 18
Slaka-Nykils pastorat omfattar församlingarna i Slaka, Lambohov, Skeda, Nykil-Gammalkil och Ulrika. Vi kombinerar traditionen från de ursprungliga landsbygdsförsamlingarna med utmaningen att vara en kyrka för det växande och mångkulturella Lambohov. Verksamheten i Lambohovskyrkan drivs delvis sedan 1987 i samverkan med Ekumeniakyrkan. Expedition finns i Lambohovs centrum.

Läs mer om vår verksamhet på www.svenskakyrkan.se/slaka-nykil

Är du en lagspelare? Är du serviceinriktad och trivs i en kyrklig miljö?

Söker du ett omväxlande arbete med både yttre och inre skötsel?

Då är du välkommen till oss i Slaka-Nykils pastorat!

Slaka-Nykils pastorat består av fem församlingar, sex kyrkor och fem kyrkogårdar. En av våra vaktmästare har nu gått i pension och vi söker därför hans efterträdare. Samtliga vaktmästare utgår från vår arbetsplats i Nykil och tjänstgör i hela pastoratet.

Arbetsuppgifterna är omväxlande med både yttre och inre skötsel. Det huvudsakliga arbetet sker utomhus på våra kyrkogårdar. Det handlar bland annat om gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering av perenner, trädbeskärning, vattning och gravskötsel. Vintertid ansvarar du för snöröjning och halkbekämpning på våra kyrkogårdar. Den inre skötseln handlar om städning av våra kyrkor och församlingshem samt viss fastighetsskötsel. Som kyrkvaktmästare hos oss får du också en viktig uppgift att tjänstgöra vid gudstjänst, dop, vigsel och begravning. Det innebär att du kommer att arbeta på helger med viss regelbundenhet. Från och med detta år bygger vi upp en teambaserad organisation där du självklart blir en viktig del i arbetet framåt. Du rapporterar till kyrkogårdschefen och blir del av vårt arbetslag på nio personer. Under säsong utökas arbetslaget ytterligare.

Vi söker dig som har grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller med motsvarande erfarenhet. Du har arbetat som vaktmästare/fastighetsskötare med både yttre och inre skötsel. Erfarenhet från kyrkogårdsarbete eller parkarbete och Svenska kyrkans verksamhet är meriterande. Du är säkerhetsmedveten och van vid att hantera olika trädgårdsmaskiner och redskap. Har du kunskaper inom miljöområdet är det meriterande. Vi arbetar i Microsoft Office-miljö varför grundläggande kunskaper inom IT är ett krav. Du har lägst B-körkort samt tillgång till egen bil. Dina kunskaper i svenska språket är flytande i både tal och skrift.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och församlingsbor. Du är nyfiken och intresserad av att utvecklas i din roll som kyrkvaktmästare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans tro och värderingar.

Vi kan erbjuda dig en god introduktion och ett omväxlande arbete i ett pastorat som präglas av rörelse och en strävan att bevara traditioner samtidigt som vi ser förnyelsens möjligheter.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100%.

Tillträde våren 2024 enligt överenskommelse.

Låter det spännande? Vill du veta mer?

Då kontaktar du kyrkogårdschef Anna Danielsson, 013-33 02 09.

Välkommen att sända dina ansökningshandlingar före den 11 februari 2024 via länken nedan

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 26
Letar du efter ett nytt uppdrag inom fastighetsförvaltning och trivs i en ledande position? Då har vi jobbet för dig, sök!

Om uppdraget

Vi söker nu en konsult till en kommunal fastighetsförvaltning i Linköping. Uppdraget förväntas starta i början av maj 2024 och pågår minst ett år framåt till maj 2025. Arbetet genomförs på plats i kundens lokaler i Linköping med möjlighet till distans upp till två dagar i veckan, i samråd med chef. Tjänsten är på heltid, 100%.

Ditt ansvarsområde som Fastighetsförvaltare

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att arbeta nära företagsledningen där du främst svarar till fastighetsförvaltningschefen på plats. Din roll innebär ett övergripande ansvar över förvaltningens rutiner, fasighetsbestånd, budget och prognoser framåt. Du kommer att ansvar för att planera, analysera och rapportera ekonomiska resultat samt optimera verksamhetens kostnadseffektivitet. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Leda förvaltningsområdesmöten

- Medverka vid upprättandet av budget och målarbete per fastighet och gör driftnetto analys inom sitt område och nedbrutet per fastighet där så behövs

- Medverka i verksamhetsplanering och uppföljning

- Planera och budgetera underhåll- och reinvesteringsplan med stödfunktioner om så behövs

- Tydligt överlämnande av årlig underhålls- och investeringsplan till berörd funktion

- Bevaka och analysera alla konton från intäkt till driftnetto

Vi söker dig som har följande kvalifikationer

- Förvaltarutbildning, eftergymnasial utbildning inom byggteknik, energi och driftteknik eller,

- Relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom fastighetsförvaltning

- Minst 5 års yrkeserfarenhet som förvaltare eller motsvarande

- Kunskap inom Byggarbetsmiljösamordning, Bas P/U

- Flytande i svenska, både i tal och skrift

- God datorvana och erfarenhet av att arbeta i fastighetsspecifika system

- B-körkortVad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 6 februari.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 072-881 30 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhetLedningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Team lead för ett engagerat tekniskt team

Driftchef, fastighet
Läs mer Jan 16
JOB SUMMARY

Leads a group of technicians and ensures effective scheduling, dispatching and execution of all hard services maintenance. The role is responsible for effective and efficient service delivery, maximized technician productivity and minimized customer business interruptions.

USE: Global Workplace Solutions (GWS) ONLY

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES

Provides supervision and leadership of a field service team that ensures the efficient and safe maintenance of client location(s). Develops a detailed daily workforce schedule by technician crew ensuring all skills, requirements and resource availability is met. Schedule includes all planned maintenance work orders, reactive work orders and corrective work orders. Hire, train and develop maintenance staff.

Manages all technical training requirements including competency assessments, critical services training and scenario training exercises.

Communicates with client and facility occupants to ensure customer satisfaction and enhance opportunities to expand contract scope.

Manages/hosts the on-site activity of sub-contractors performing hard services.

Available on-call 24/7 to provide telephone assistance or emergency response to the facility.

Ensures compliance to all city, state, and federal license and certification requirements. Maintain and submit all records and documents to proper authorities for audit purposes

Reviews all work and assures performance in accordance with established safety procedures

Participates in scheduling meetings with operational partners/customer to finalize priority of work orders, optimum downtime windows, and necessary lead times.

Work with Productivity Coordinators and customer (if required) to determine resource availability and level the work force schedule.

Maintains accurate metrics on the performance of maintenance tasks and provide timely reports to the Site Manager.

Complies with all company policies and procedures and adheres to company standards.

Performs other duties as required.

SUPERVISORY RESPONSIBILITIES

Provides formal supervision to individual employees within single functional or operational area. Recommends staff recruitment, selection, promotion, advancement, corrective action and termination. Plans and monitors appropriate staffing levels and utilization of labor, including overtime. Prepares and delivers performance appraisal for staff. Mentors and coaches team members to further develop competencies. Leads by example and models behaviors that are consistent with the company's values.

Ansök nu

Facility Manager

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 21
Saab befinner sig i en expansiv fas där vi bygger upp lokalresurser för flera stora projekt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen i ett av Sveriges mest högteknologiska företag där förändring är vardag.

Din framtida utmaning

Saabs fastighetsavdelning, Group Property, har till uppgift att tillgodose Saabs nuvarande och framtida behov av ändamålsenliga lokaler. Group Property deltar i processen att anskaffa, vidmakthålla och avveckla lokaler, vilket kan innebära allt från att hyra, köpa eller bygga eller när så krävs avyttra, säga upp eller riva. Property består av en fastighetsägande del och en del med operativt ansvar för fastighetsbeståndet i Sverige som internationellt. Vi hanterar ca 1 000 000 kvadratmeter kontor, produktion- och lagerytor i Sverige idag. Vi är verksamma från Malmö i söder till Boden i norr.

Som Facility Manager hos oss på Saab ansvarar du för att optimera driften av våra lokaler samt leda nybyggnads- och omställningsprojekt för att tillgodose verksamheternas behov. Propertyorganisationen är en utpräglad beställarorganisation för lokal-/fastighetsfrågor och med detta tillhörande tjänster. Som Facility Manager har du kontakten med den operativa verksamheten på Saab och är länken till de samarbetspartners som Saab har för den dagliga leveransen av diverse tjänster Utöver det så innebär även rollen att vara projektägare och styra externa och interna leverantörer.

Initialt innebär uppdraget ansvar för våra enheter i mellan och norra Sverige men andra verksamhetsställen kan bli aktuella i framtiden, likaså internationella uppdrag.

Din profil

För denna roll söker vi dig som karaktäriseras av affärsmässighet, tydlighet och målfokusering. Som Facility Manager får du stort eget ansvar över dina arbetsdagar, gällande planering och struktur. Vi ser därav att du som person är självgående och har ett stort driv. Du har mycket god kommunikativ förmåga och kan hantera olika typer av situationer och personligheter. Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga och innebär mycket kontakt med operativa verksamheten i rollen som leverantör och med samarbetspartners i rollen som beställare/kund.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och tidigare arbetslivserfarenhet, men vi ser med fördel om du i grunden har en högskoleutbildning inom ingenjörsområdet, bygg-/installationsverksamhet (el, VVS) eller fastighetsdrift. Du besitter kunskaper om arbetsmiljö-, bygglagstiftning och övrig närliggande lagstiftning och är insatt i branschbestämmelser som AFF, ABT etc. För rollen krävs det även du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, samt innehar B-körkort. Arbetet innebär resande inom landet, men i vissa fall kan även internationella resor förekomma.

Vi ser det som meriterande om du har:

* 5 års erfarenhet från arbete inom entreprenadverksamhet eller fastighetsdrift.
* Erfarenhet från arbetsledande befattning eller projektledning.
* Förmåga att kombinera kreativitet med affärssinne och struktur.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Läs mer om oss här.

Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Avdelning Group Property tillhör organisatoriskt Group Function, Operational Excellence. Group Property är idag organiserat i tre linjeorganisationer och består av totalt ca 26 medarbetare fördelade över Sverige. Du kommer att tillhöra avdelning FM North. Avdelningen har idag 10 medarbetare och ansvarar för drift och förvaltning av ca 750 000 kvadratmeter lokaler i mellan och norra Sverige. Då Property är en, till medarbetarantal, liten organisation, arbetar vi ofta över organisationsgränserna och hjälper/stödjer varandra.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Drifttekniker Malmen - Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 19
Fortifikationsverket söker en drifttekniker till Malmen i Linköping. Har du en bakgrund från drift- och underhållsarbete med fastigheter eller liknande? Vill du ha en ny utmaning och jobba i en verksamhet med ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker.

Vi söker dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Din vardag - stärka Sveriges totalförsvar
Vi är idag fem drifttekniker och en driftchef som arbetar på Malmen inom driftdistrikt Linköping. Vi ansvarar för drift, tillsyn, skötsel och underhållsarbete av fastigheterna i distriktet där Malmen och FMV ingår. Nu söker vi dig som vill blir en del av vårt team och arbeta med drift och underhåll av vårt unika fastighetsbestånd.

Tjänsten innebär att du får driftuppdrag inom vårt distrikt där arbete med tekniska installationer och tillhörande infrastruktur, exempelvis brandlarm, värme, el, VA, ventilation och kyla ingår. Det förekommer även tilläggsuppdrag från kunder och mindre byggnads- och teknikprojekt där du förväntas vara drivande och bidra med din kompetens. I tjänsten ingår dagliga kund- och leverantörskontakter, både självständiga och samarbetsinriktade uppdrag samt administrativt arbete i flera it-stödsystem.

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har utbildning i drift- och underhållsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet eller liknande. Du har god administrativ förmåga samt god datavana i olika it-stödsystem. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort klass B är också ett krav för tjänsten.

Det är starkt meriterande med kunskap inom ventilation, kyla och VVS. Det är också värdefullt med kompetens inom el, styr- och reglerteknik. Vi ser dessutom positivt på erfarenhet från produktions- och distributionsanläggningar för värme, vatten och avlopp. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat inom säkerhetsklassad miljö såsom sjukhus, kraftverk eller motsvarande.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god samarbetsförmåga, lyhördhet och resultat. Vi är ett bra team som präglas av prestigelöshet och flexibilitet och söker nu dig som är hjälpsam och van att arbeta med kund- och leverantörskontakter och vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 1000 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi genom att äga, utveckla och förvalta fastigheter för totalförsvaret bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar med basen i den statliga värdegrunden och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter; har du skyddade personuppgifter kontaktar du den rekryteringsspecialist som finns namngiven så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Som tillsvidareanställd kommer du att krigsplaceras.

Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 21 januari 2024. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Frågor kring tjänsten?
Välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson, tfn 010-44 44 421 eller rekryteringsspecialist Eva Bjälkander, 010- 44 44 592. Det går även bra att kontakta våra fackliga representanter: Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, de nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Linköping/Norrköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 5
Lassila & Tikanoja FM söker Fastighetstekniker till Linköping/Norrköping med placeringsort Linköping.

Tjänsten

I rollen som drifttekniker hos oss har du ett stimulerande arbete, där du tar stort eget ansvar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat underhåll, installationsarbete och att hjälpa våra hyresgäster med problemlösningar och beställningar.

Hos oss hjälper vi våra kunder med att avhjälpa fel och utveckla sina fastigheter. Vi ansvarar för att upprätta en säker drift med hjälp av ett väl utvecklat förebyggande underhåll. Självständigt kunna genomföra tillsyn, skötsel och underhåll på samtliga objekt inom fastigheterna. Ha en förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet.

Din kompetens är viktig för oss och vi jobbar därför kontinuerligt med kompetensutveckling samt utbildning till vår personal.

Beredskap förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

• Behärska svenska, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Certifikat: Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm/sprinkler, Liftkort
• Tidigare erfarenhet som fastighetstekniker
• Vana av att jobba med elektriska installationer
• Vidareutbildning inom el och VVS och/eller säkert vatten
• Heta arbeten

Din profil

Du har daglig kontakt med både hyresgäster och beställare, och därför är det viktigt att du är självgående, gillar kundkontakt, är smidig i sociala relationer och värdesätter kommunikation och återkoppling högt. Ibland behöver du ta hjälp av dina kollegor och därför ser vi att du är öppen för samarbete.

Då du tillsammans med övriga teamet jobbar med fastighetstekniken på uppdraget ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och noggrann med förmåga att se helheten. Vidare har du en god allmän teknisk förståelse och är intresserad av att utvecklas inom ditt yrkesområde.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jan Wistfors: 070 617 89 28

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 7
Vi söker nu en fastighetstekniker till Tekniska verken!
Vill du vara med och ta ansvar för drift och underhåll på våra fastigheter? Vår produktionsanläggning Gärstad letar nu efter sin nästa stjärnspelare – en fastighetstekniker!

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad – på riktigt!
- Varierande och betydelsefulla arbetsuppgifter
- Du får kollegor som värderar att ha roligt på jobbet

Som fastighetstekniker på Gärstad blir du en del av ett härligt gäng på sex medarbetare. Du ges möjlighet att ta stort ansvar där dina arbetsuppgifter varierande med fokus på drift, underhåll och arbetsmiljö i och på områdets fastigheter.

Ditt nya jobb hos oss:

- Systemkontroll av värme, kyla och ventilation
- Underhålls- och reparationsarbeten
- Brandskyddsronder
- Skötsel av fordon
- Truck- och liftkörning
- Upprätthålla bra arbetsmiljö i och runt våra anläggningar

Är du den vi letar efter?
Då arbetet innefattar daglig kontakt med såväl interna som externa parter ser vi att du arbetar serviceinriktat samt besitter god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du ser lösningar i eventuella problem och tar ansvar för ditt arbete där du såväl planerar som prioriterar dina arbetsuppgifter.

För att briljera i rollen som fastighetstekniker ser vi att du har:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av fastighetsunderhåll alternativt annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig
- B-körkort
- God kunskap i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt

Utbildning inom området, så som fastighetsteknik, VVS eller dylikt ses som meriterande. Samma gäller truck-, lift- och traverskort. Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, ventilation samt VVS är också något som ses positivt.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Josefine Ahl, gruppchef Fastighet inom affärsområde Värme och kyla, 013- 30 84 98. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013- 30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 januari.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Drifttekniker till Coor i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 2
Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen

Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Linköping. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastigheterna.

Här blir du en del av en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och kommer att utföra såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Arbeta både självständigt och i team 
• Långsiktigt planerat underhåll och felavhjälpande arbete
• Daglig dialog med vår kund

Tjänsten är på heltid med en inledande 6 månaders provanställning, med placering i Linköping. Arbetstid är vardagar mellan kl. 07-16. Vi har löpande jour.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:  


• Flera års tidigare arbete som drifttekniker
• Utbildning inom fastighetstekniker eller motsvarande
• B-körkort är ett krav 
• Erfarenhet inom styr och regler är ett plus

Som person är du en serviceinriktad person som arbetar som ett lag.  Du är van att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och uppskattar variation i arbetet. Vidare är du en nyfiken och positiv person som skapar positiva kontakter. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.  

Coor erbjuder dig

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats.  Vi har introduktionsprogram för dig som nyanställd och erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Dan Andrén på mail Dan.Andren@coor.com


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 


Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!  

#TipsaCoor 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Fastighet/Vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 7
Just nu söker vi en Fastighet/vaktmästare till Ljungsbro utanför Linköping.

Om tjänsten
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller utbildning inom Fastighet/vaktmästeri och även kunskap att kunna laga/fixa vaktmästarsysslor och enkla Maskiner/fordon, egenkontroller på Truckar, C7 samt felsöka m.m

Du kommer att vara en del av Lagerverksamheten samt hela fastigheten.
Skötas om och behandla den som din egen.
Vi ser gärna att du varit in en liknande roll innan där du har bra kunskaper och kan bidra till en ännu bättre miljö men också utveckla dig själv.

Start v.2-3 , 2024.

Vem är du?
Krav:
* Erfarenhet inom Fastighet/vaktmästeri - eller motsvarande utbildning med erfarenhet
* Svenska & Engelska
* B-körkort och tillgång till bil
* Truckkort A-B men också Önskat C7
* Flexibel
* Skruva och mecka med Maskiner och Fordon.

Meriterande:
* Utbildning inom Fordon


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Fastighetsreparatör

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 13
Vi på Crendo Fastighetsförvaltning AB söker en engagerad och självständig fastighetsreparatör för att stärka vårt team. Som fastighetsreparatör kommer du att fokusera på att utföra enklare reparationer och felavhjälpande underhållsarbete i våra bostadslägenheter.
Arbetsuppgifter:
- Utföra enklare reparationer och underhållsarbete i bostadslägenheter.
- Självständigt planera och genomföra arbetsdagen med hjälp av digitala arbetsordrar.
- Samarbeta med kollegor och vara öppen för att dela kunskap och erfarenheter.


Kvalifikationer:
- Erfarenhet av fastighetsreparationer och underhållsarbete.
- Självständig och lösningsorienterad.
- Körkort klass B är ett krav.


Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och har förmågan att hålla deadlines. Du är socialt kompetent och trivs med att arbeta i människors hemmiljö.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas inom företaget.
- Möjlighet att arbeta självständigt och samtidigt vara en del av ett välfungerande team.
- Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.


Ansökan:
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad fastighetsreparatör till Crendo Fastighetsförvaltning AB.


OBS: Ange "Fastighetsreparatör" i ämnesraden vid ansökan.

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 13
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till kund i Linköping!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 17
Just nu söker vi en fastighetstekniker till vår kund i Linköping! Uppdraget är uppskattat till 100% och beräknat att starta omgående och pågå under 3 månader.

Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna.

Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Proaktivt arbete och tillsyn för välskötta fastigheter
- Daglig drift och skötsel med fokus på rent, snyggt och tryggt
- Självständigt utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker/ fastighetsskötare eller reparatör inom fastigheter.

Du har en bred praktisk kompetens med goda kunskaper inom felavhjälpande underhåll och reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en relevant yrkesutbildning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom el, vvs och vitvaror. B-körkort är ett krav.

Övrig information

- Start: Omgående
- Uppdragslängd: uppskattat 3 månader
- Omfattning: Heltid
- Placering: Linköping

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 072 897 82 65.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare och chaufför till hemtjänsten

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 13
Bräcke diakoni ansvarar för området City Syd i Linköping.

Det innebär att vi har ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst i området samt att vi tagit över driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp. 

Nu söker vi dig som vill arbeta dels med vaktmästeri och dels med att leverera mat.

Att jobba hos oss ger dig möjlighet att utvecklas inom många olika områden. Du får möta människor i många olika livssituationer och får även utveckla din förmåga till samarbete och planering. Det är ett omväxlande arbete och du behöver kunna arbeta efter strukturerade arbetssätt samt med problemlösning.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare/chaufför bidrar du till att våra kunder får en god och trygg omsorg. Dina arbetsuppgifter handlar t.ex. om mindre insatser i våra lokaler som att hänga upp hyllor, samt att hantera enklare reparationer av cyklar. Den stående dagliga uppgiften är att köra mattransporter mellan våra mottagningskök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- har B-körkort
- har någon form av praktisk utbildning eller erfarenhet inom vaktmästeri
- ser lösningar och kan genomföra dem
- har drivkraft och engagemang och trivs med att arbeta både självständigt och i team
- har ett genuint intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande.
- ser ett positivt bemötande som självklart
- klarar svenska språket i tal och skrift och om du talar annat språk förutom svenska är det också meriterande.
- kan se behov och vill möta dem

Villkor
Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  

Välkommen med din ansökan!  

Möt några av din framtida kollegor som arbetar på Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkchttps://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök nu

Bovärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Okt 26
Willhem söker bovärd till Linköping
Är du händig och genuint intresserad av att hjälpa människor? Trivs du dessutom med ett praktiskt jobb med en liten del administration? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt nya och fräscha fastighetskontor i Skäggetorp centrum.
Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor, där vi hjälps åt och där vi tillsammans jobbar för att nå våra mål.
Willhem Linköping äger och förvaltar drygt 3600 lägenheter och en del kommersiella lokaler till stora delar belägna i Skäggetorp men också i andra områden runt Linköping. Som bovärd hos oss är du den som har ögonen ute i fastigheten och den som säkerställer att våra hyresgäster får en fortsatt riktigt bra service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att felsöka, reparera och avhjälpa fel som uppstår i våra kunders lägenheter. Under ledning av fastighetsförvaltaren ansvarar du för fastigheterna samt vårdar och utvecklar relationen med våra hyresgäster.
I dina arbetsuppgifter ingår:
- planera och utföra reparationer och löpande underhåll
- hantera och dokumentera serviceanmälan, synpunkter och reklamationer
- utföra rondering i ditt fastighetsområde
- utföra lägenhetsbesiktningar
- beställningar samt attest av fakturor
- utföra tillsyn av ventilation och värme i våra fastigheter
- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av arbete med kund sedan tidigare. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem då vi arbetar digitalt. B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som bovärd styr du mycket över din tid så vi söker dig som är ansvarsfull och som kan prioritera din arbetsdag. Du har ett stort driv och får gärna komma med idéer om hur vi kan förbättra våra områden. Din förmåga att arbeta självständigt är god men du fungerar lika bra i grupp då vi lägger stor vikt vid att samarbeta och hjälpas åt. Som bovärd arbetar du i nära samarbete med våra uthyrare. Vårt mål är att leverera den bästa servicen till våra hyresgäster och där kommer du att ha en nyckelroll, så en förutsättning för att trivas är att du är servicemedveten och tycker om kundkontakt.
Willhems erbjudande
Du kommer att välkomnas av ett gäng på ca 25 kollegor i en grupp som präglas av engagemang, hjälpsamhet och bra ledarskap och där dina idéer uppskattas! Hos Willhem blir du en del av ett utvecklingsorienterat företag med engagerade medarbetare och ett stort fokus på trivsel på arbetet. Vi erbjuder förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 13 november via: http://jobb.willhem.se/. Urval kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka! Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Stig Aro via mail: stig.aro@willhem.se
Innan erbjudande om anställning genomförs en bakgrundskontroll innehållande rättslig och ekonomisk bakgrund.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ca 320 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Ansvarig för hyresgästanpassningar, säkerhet och hållbarhetsarbete

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 23
VEM DU ÄR
Vi söker dig som vill skapa bästa tänkbara upplevelse för våra besökare och hyresgäster på i-Huset i Linköping! i-Huset ingår i Ingka Centres, som är en del av Ingka Group. Vi är ett köpcentrum, men vi ser oss själva som en mötesplats där våra hyresgäster, medarbetare och besökare kan mötas, uppleva saker och köpa det som de behöver.
Som Core Operations Leader hos oss kommer du att ansvara för våra hyresgästanpassningar, samt vårt säkerhets- och hållbarhetsarbete. Det innefattar också budgetansvar, ekonomiuppföljning, samt administration kopplade till dessa områden. Du ska vara strukturerad och ha intresse inom drift av fastigheter, då du får en viktig roll när säkerhet och hållbarhet ska koordineras tillsammans med serviceleverantörer och underentreprenörer[JL1] , samt andra intressenter. Ditt arbete inom dessa områden säkerställer en trygg och trivsam miljö för våra besökare och hyresgäster.
Det är viktigt för oss är att du är en lagspelare, men att du samtidigt är van att ta egna initiativ. Självklart delar du också vår vision, vår kultur och våra värderingar. Du ska dessutom ha:
• 3-5 års erfarenhet från att ha arbetat inom en publik eller kommersiell verksamhet som detaljhandel, hotell eller liknande och har arbetat med ekonomi, säkerhet, eller annan relevant erfarenhet för rollen
• arbetat med säkerhetsarbete inom kommersiell verksamhet
• arbetat med hållbarhetsfrågor inom kommersiell verksamhet
• erfarenhet från att sätta en budget och en strategi och följa upp dessa löpande
• tidigare erfarenhet från att ansvara för brand och säkerhet
• kunskap inom systematiskt brandskyddsarbete (SBA) i kommersiell miljö
• erfarenhet från att leda dig och andra i både dagligt arbete och i eventuell kris
• erfarenhet av att kommunicera på svenska och engelska, i tal och skrift
EN DAG HOS OSS
Som Core Operations Leader hos oss kommer du att leda projekt inom ditt ansvarsområde och även samarbeta med våra serviceleverantörer inom säkerhet och fastighetsförvaltning för att upprätthålla en hög nivå på driften av köpcentrumet. Du ansvarar för uppföljning och säkerställer att den operativa driften av köpcentrumet fungerar. Vid ex. ombyggnadsprojekt, är du spindeln i nätet för att koordinera arbetet tillsammans med våra hyresgäster.
Du kommer att spela en viktig roll hos oss i vårt arbete med att säkerställa en trygg, säker och trivsam miljö enligt de säkerhetsföreskrifter som finns, bland annat genom att hålla i utbildningar inom säkerhet, genomföra säkerhetsuppföljningar, samt ansvara för det operativa säkerhetsarbetet. Du kommer dessutom att tillsammans med övriga medlemmar i teamet ingå i en krisgrupp, som kommer hantera alla sorts kriser och problem som kan uppstå i köpcentrumet.
Rollen innebär också att du dessutom får en viktig roll i att säkerställa att alla miljömässiga aspekter, tillvägagångssätt och rapporter utförs i rätt tid och att vi följer relevanta lagar och regler.
Sammanfattningsvis, så kommer du i huvudsak att arbeta inom följande fyra områden, men det förekommer även arbetsuppgifter utöver dessa områden:
• Hyresgästanpassningar
• Säkerhet (uppföljning av säkerhet och utveckla den säkerhetsplan som finns, säkerställa att det finns ett välfungerat samarbete med t.ex. väktare, brand- och polismyndighet, utbildning och uppföljning av systematiskt brandskyddsarbete, samt utbildning och introduktion till alla våra hyresgäster gällande säkerhet)
• Hållbarhetsarbete (hantera hållbarhetsfrågor och tillsammans med teamet säkerställa att vi levererar efter våra hållbarhetsmål, delaktighet i processen för hyresgästanpassningar samt uppföljning av det arbetet, samt uppföljning och administration kring fastighetstekniska frågor)
• Ekonomi (budget, uppföljning och rapportering inom ditt ansvarsområde)
I denna roll rapporterar du till vår Meeting Place Manager (Köpcentrumchef) Jessica Lundmark. Tjänsten är baserad i Linköping.
TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Tillsammans med IKEA Retail och Ingka Investments ingår Ingka Centres i Ingka Group.
Ingka Centres skapar platser där människor älskar att mötas och gärna besöker om och om igen. Det finns många skäl till att besöka våra mötesplatser – alltid tillsammans med ett IKEA-varuhus och tillsammans med många inspirerande partners lockar de till sig många människor, varje dag.
Som en långsiktig partner till IKEA delar vi samma vision, kultur och värderingar, medan det som skiljer våra verksamheter är hur vi uppfyller vår vision. Om tanken med IKEA är att skapa ett bättre liv hemma, arbetar vi på Ingka Group med att skapa en bättre vardag utanför hemmet genom att utveckla virtuella och fysiska mötesplatser där människor kan mötas och handla. Som ett team på i-Huset i Linköping arbetar vi för att skapa vi de bästa förutsättningarna för lyckade möten och upplevelser för alla våra hyresgäster och besökare!
Du kommer vara en del av det team som gemensamt driver den dagliga verksamheten för i-Huset. Teamet består av 5 personer.
FRÅGOR? HÖR AV DIG!
Har du frågor om tjänsten och frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Hektor Thomke (hektor.thomke@ingka.com)
Sista ansökningsdag är den 5 november 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 24
Nu söker vi en fastighetsskötare till Tekniska verken!
Vill du vara med och ta ansvar för drift och underhåll på våra anläggningar och fastigheter? Vår avfallsanläggning Gärstad letar nu efter sin nästa stjärna – en fastighetsskötare!

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad – på riktigt!
- Du får kollegor som värderar att roligt på jobbet
- Varierande och betydelsefulla arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Gärstad är dina arbetsuppgifter varierande med fokus på drift och underhåll på våra yttre anläggningar och fastigheter. Du ges även möjligheten att ta stort ansvar.

Ditt nya jobb hos oss:

- Planera underhåll inom avdelningen
- Utföra drift- och underhållsåtgärder samt reparationer
- Löpande tillsyn av fasta installationer så som vågar, byggnader, staket och dylikt
- Följa upp att beställda underhållsarbeten blir utförda
- Tillsyn och skötsel av grönytor, träd och övriga planteringar

Är du den vi letar efter?
Då arbetet innebär mycket daglig kontakt och kommunikation mer interna parter ser vi att du besitter god samarbetsförmåga och ser värdet i att vara serviceinriktad. Vi ser även att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera och prioritera arbetet.

För att briljera i rollen som fastighetsskötare ser vi att du har:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av drift och underhåll
- B-körkort
- God kunskap i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt

Utbildning inom området, så som fastighetsteknik, anläggning eller dylikt, ses som meriterande. Förarbevis för hjullastare, motorsågsbehörighet samt utbildning inom trädbeskärning är också något som ses som positivt.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Michael Claesson, avdelningschef Anläggning & Deponi inom affärsområde Värme och kyla, 013- 30 85 81. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013- 30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 november.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Ventilationstekniker till Pema Partner i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 16
VÅRT ERBJUDANDE

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi växer och är nu i behov av en ventilationstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande,
ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer bland annat jobba med felanmälningar, service och underhåll av ventilationssystem i främst bostäder. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i ventilationsteknik. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.MERITERANDE

- OVK- eller styr/reglerutbildning
- Erfarenhet från arbete med VSOM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Intervjuer kommer ske löpande.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se, tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb som Snöskottare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 19
*
Har du annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb, är du dessutom en pigg & glad person? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker snöskottare för uppdrag i Linköping, du ska kunna jobba vardagar, kvällar och helger. Din anställning är hos Montico och du kommer bli uthyrd till en av Sveriges ledande bygg och anläggningsföretag.

Arbetssäsongen är från november 2023 till mars 2024.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i en arbetsgrupp om cirka 20 personer och du rapporterar till närmsta chef vilka dagar och tider du kan jobba.

Vi söker dig som
Du som vill skotta snö under vintern ska vara villig och förmögen att jobba i alla väder, gärna vara fysisk stark då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du passar alltid tider och ställer upp när jobbet väl dyker upp, även om du måste jobba mitt i natten.

Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 3
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt team med en Fastighetsskötare till Linköping!


Vi har egen personal i våra bostadsområden och träffar våra hyresgäster i en mängd olika situationer. Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Som Fastighetsskötare åtgärdar du felanmälningar från hyresgäster och uppdragen kan innebära allt från att byta ett lås eller en blandare, laga en kökslucka som lossnat, åtgärda diverse vvs-ärenden till att kontrollera fastighetens belysning. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheten, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar som är en av dina huvuduppgifter, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• Kunskaper i Vitec är meriterande
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 3
Ta chansen att arbeta som fastighets tekniker i ett internationellt företag! Har du teknisk kompetens och är duktig på fastighet och driftteknik samt är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Till vårt team söker vi nu en Drifttekniker till vår kunds kontorslokaler, i Linköping. Du kommer att arbeta i en miljö där kundengagemang och service är en väsentlig del av det dagliga arbetet. CBRE erbjuder en tjänst och en arbetsplats där du har stort eget ansvar och där du har mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för och själv kunna utföra och optimera tekniska installationer och arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll
* Vara delaktig i drift- och energioptimering samt uppdatering av driftinformation
* Arbeta med mätaravläsningar och tillhörande rapportering
* Utföra ronderingar, arbeta med uppgifter inom styr- och reglerteknik och med installationer som berör el, värme- och ventilationssystem, sköta värmeväxlare för fjärrvärme, värmepumpar, fläktar och annan teknisk utrustning.
* Hantera felanmälda ärenden
* Systematiskt brandskyddsarbete enlig SBA.
* Byggnadsarbete såsom fixa dörrar, väggar, byta dörrstängare, reparera trasig utrustning
* VVS arbete såsom byta armatur, handfat, toaletter dushutrustning mm
* Elarbeten såsom byta eluttag, brytare samt byta ljuskällor mm
* Vara en representant för CBRE gentemot kund samt ansvara för leverantörskontakter.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Avrapportering i underhållssystem
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Kontinuerligt jobba med att förbättra leveransen av arbetsuppdraget mot kunden.

Vi söker dig som är/har:

* Goda kunskaper inom fastighetsteknik som ventilation, rör, el och larm.
* Erfarenhet av arbete med teknisk drift av anläggning, SBA ronderingar, erfarenhet som anläggningsskötare och utförande av kvartals och månadsprover är meriterande.
* Genomförd relevant utbildning inom bygg, fastighetsdrift eller liknande är meriterande
* Goda kunskaper i Windows och Office paket
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt


I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett kundorienterat fokus och som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en stor global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstid måndag till fredag kontorstid. Startar så snart som möjligt och enligt överenskommelse.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2023-10-25. Tjänsten är heltid, måndag-fredag, beredskap kan förekomma, och med placering i Linköping.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Gunilla Billing, Tel nr 076 142 27 60

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 115 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte år 2022 över 30,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsförvaltning, teknisk fastighetsdrift, projektledning, rådgivning samt energieffektivisering.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 22
Tekniska verken söker nu sin nästa stjärna – en fastighetstekniker!
Hos oss på Tekniska verken arbetar vi för att bygga världens mest resurseffektiva region! Fastighetsavdelningen har en central roll i arbetet med koncerns fastigheter. Avdelningen växer och söker nu efter sin kommande stjärnspelare som tillsammans med kollegor vill ansvara för driften, skötseln och underhållet på koncernens fastigheter.

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad, på riktigt!
- Du får ett arbete med varierande arbetsuppgifter
- En stor koncern med möjligheter
- Du får kollegor som älskar att ha roligt på jobbet - vi backar aldrig för ett och annat asgarv!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på cirka 18 medarbetare, där arbetsuppgifterna är varierande och du ges möjligheten att ta stort ansvar.

Några av dina framtida arbetsuppgifter hos oss:

- Följa och utveckla gemensam underhållsplan, hålla i och genomföra mindre underhållsprojekt
- Arbeta med tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av teknisk utrustning
- Arbeta med felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel
- Ta fram förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna och organisationen
- Till del ansvara för beställning och uppföljning av entreprenörer och underentreprenörer

Är du den vi letar efter?
Vi ser att du är initiativtagande, där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan komma med egna idéer och förslag. Du är en positiv prick som ser lösningar i eventuella problem och ser värdet i att arbeta serviceinriktat då ni arbetar mot hela koncernen.

För att briljera i rollen som fastighetstekniker har du:

- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- God datavana
- Viss erfarenhet inom området
- Goda kunskaper inom svenska språket, skriftligt som muntligt

Vi ser gärna att du har ett intresse för styr- och reglerteknik och/eller ventilation, då en del av arbetsuppgifterna kommer vara fokuserade på detta. Vi kräver ingen lång arbetserfarenhet utan lägger i stället stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du kommer in med nyfikenhet och viljan att lära.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef, Henrik Nyström, 013-20 81 54. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013-30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 15 oktober.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Tekniker med känsla för service

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 25
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en tekniker inom Post- och husserviceenheten på Fastighetsavdelningen.

Om jobbet
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara diverse flyttuppdrag som inkluderar monteringsjobb, låsbyten och finjusteringar av skrivbord mm. Du kommer även jobba med möbel- och textilvård, reparationer, byte av ljuskällor och översyn av olika lokaler på universitetet. Eftersom du kommer att ingå i en enhet med ett brett serviceutbud kommer du även, vid behov, köra internpost, tanka bilar och ta emot gods mm. Över tid kan arbetsuppgifterna förändras utifrån verksamhetens behov.

Om dig

Vi söker dig som är en problemlösare som fäster stor vikt vid att leverera ett arbete med god kvalité genom att arbeta målinriktat med stor noggrannhet. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en kollega, men även på egen hand eller i liten grupp. Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende hos vår kund. Arbetsuppgifterna kräver en bra fysik då tunga lyft och avvikande arbetsställningar förekommer.

Vi vill att du har:


• Gymnasieexamen
• B-körkort
• Truckkörkort
• Erfarenhet av arbete med olika verktyg
• Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• Utbildning inom ett hantverksyrke
• Erfarenhet av ett praktiskt arbete som tex monteringsjobb eller snickeri
• Erfarenhet av truckkörning

Din arbetsplats

Post- och husserviceenheten, som du blir en del av, är verksam över hela Linköpings universitet. Huvudsysslorna är diverse vaktmästeriuppdrag, post- och godshantering, transporter, samt drift av universitetets egen hyrbilsflotta. Inom den del vi kallar Husservice utför vi diverse monteringsjobb och flyttuppdrag, plockar ihop lås och tillverkar nycklar, byter ljuskällor och mycket annat. Enheten har tolv medarbetare och jobbar i ett nära samarbete med övriga serviceenheter på Linköpings universitet. Enhetens huvudsakliga uppdrag är att skapa bästa tänkbara förutsättningar för alla anställda på universitetet, inom de serviceområden som vi ansvarar för.

Linköpings universitet, LiU, bedriver världsledande, gränsöverskridande forskning inom bland annat material, IT och hörsel. I samma anda erbjuder universitetet ett stort antal innovativa utbildningar, inte minst många professionsutbildningar för till exempel läkare, lärare, civilekonomer och civilingenjörer. LiU blev universitet 1975 och våra studenter är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden och enligt internationella rankningar är LiU bland de främsta i världen.

Om anställningen

Heltid, tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 8 oktober. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Urvalsarbetet sker löpande så ansök redan idag! Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas. 

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Gruppchef

Driftchef, fastighet
Läs mer Sep 7
Är du en motiverande och coachande ledare och har en bakgrund i fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik, ledarskap och kundkontakt med administration?

Då kan du passa som gruppchef hos oss på L&T!

Denna tjänst är placerad i Linköping och som gruppchef jobbar du i nära samarbete med både våra tekniker och kund. Du ansvarar för arbetsledning, samordning av arbetsorderflödet och att fakturering sker i tid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och driftmöten samt att skriva protokoll, då nära kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter tillkommer.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av personalledning
• Teknisk utbildning
• Arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
• Erfarenhet av avtalsfrågor
• Aff-utbildning
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

För att glänsa i den här rollen brinner du för ledarskap och har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare, samt skapa bra stämning i teamet. Naturligtvis gillar du utmaningar och är öppen för förändringar, eftersom arbetssätt och rutiner kan förändras med kort varsel. Eftersom du dagligen möter våra kunder är en stark kundfokus samt social kompetens mycket viktiga i denna roll. Utöver dessa egenskaper har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och vågar ta egna beslut.

Ansök nu

Driftoperatör Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 18
Är du vår nye Driftoperatör? Vi i Driftcentralen behöver nya kollegor. Tycker du om att vara mitt i händelsernas centrum? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten

L&T har all driftverksamheten för sjukhusen i Östergötland samlad i Linköping. Här kan vi övervaka vad som händer i våra anläggningar. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats. Som driftoperatör för Universitetsjukhuset i Linköping ingår man i driftcentralens bemanning. Uppgiften innebär att aktivt övervaka driftbilder, energioptimera och akut felavhjälpande när vi drabbas av störningar eller genomför planerade arbeten.

Som driftoperatör har du många kontaktytor, framförallt med våra entreprenörer i fält samt externa och interna kunder. Tjänstgöring i Driftcentralen innebär skiftgång, beredskap, i kombination eller var för sig.

Din profil
Du är utbildad inom driftteknik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete inom drift och underhåll. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper: du är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv, ansvarsmedveten och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå resultat. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Emil Baumann: emil.baumann@l-t.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kort uppdrag: Yttre skötsel/fastighetsskötsel i Linköping!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 29
Om oss
Vår framgångsfaktor är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda kunder. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och våra uppdragsgivare är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten.
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu dig som vill arbeta säsongen ut och sedan extra vid behov hos våra kunder inom Fastighetsskötsel, snöskottning och yttre skötsel. Du kommer att arbeta inom parkförvaltning och yttre skötsel inom grönytemiljö nu på hösten och i vinter övergår arbetet till Snöskottning. Vår kund behöver personal som kan utföra arbeten som trimning efter gräsklippning, klippa häckar, rensa ogräs, kapa vattenskott på träd samt övriga sedvanliga uppgifter inom yttre skötsel och parkförvaltning.
Kanske är du student och vill arbeta extra? Vi söker dig som vill arbeta utomhus, som har ett eget driv för att få saker gjort, har någon form av erfarenhet från trädgård och att använda trimmer, häcksax samt känner dig trygg med att använda maskiner inom trädgård.
I våra arbetsuppgifter ingår till stor del häckklippning, beskärning av träd, ogräsrensning, trimning samt alla former av jordförbättring, gräsklippning, plantering, lövhantering mm. På vintern är det snöskottning på innergårdar, parkeringar, tak, entréer och gångar vid bostadshus. Både för hand och med maskin.
Arbetstider Yttre skötsel sommar/höst: Måndag – Fredag 07-16.
Arbetstider snöskottning: Jour, alla tider på dygnet.
Omfattning: Heltid kan erbjudan Augusti-september. I övrigt söker vi dig som vill arbeta extra på timmar vid behov.
Vi jobbar med biologisk mångfald i tankarna och stor miljöhänsyn, försöker få in miljötänket på alla nivåer och informera våra kunder för att tillsammans med dem välja bästa alternativen för deras trädgårdar och för miljön.
Kvalifikationer:
Du ska kunna arbeta heltid september ut.
· Erfarenhet av trädgård och arbetsuppgifterna ovan (privat eller professionellt)
· B-Körkort (manuell växellåda)
· God förståelse i tal och skrift i svenska språket
· Meriterande om du har kort för röjsåg.
· Meriterande om du kan köra bil med släp
Personliga egenskaper:
· Punktlig-Noggrann -Social
· Tål ett högt arbetstempo, är självgående/ ser vad som behöver göras.
· Ett trevligt bemötande gentemot våra kunder.
· Du ska ha god samarbetsförmåga men också ha förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna.
· Stor vikt läggs vid att du har god fysik samt stort kunnande om trädgård och växter
· Mycket god kunskap i svenska språket muntligt och skriftligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vaktmästare till NUR-skolorna

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 12
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare på NUR-skolorna ansvarar du för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten samt flytta och montera möbler. I arbetsuppgifterna ingår även vissa skoladministrativa uppgifter, brandsäkerhetsarbete, lås och larm, uthyrning av lokaler, inköp samt viss fakturahantering. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder och du kommer vara ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. 

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där daglig kontakt med framförallt personal och elever ingår, men även kontakter med fastighetsförvaltare, vårdnadshavare och allmänhet.

Vi vill även att du på ett aktivt sätt är med och bidrar till att utveckla vaktmästarrollen, så att verksamheten blir så effektiv och ändamålsenlig som möjligt. 

Din arbetsplats
Välkommen till NUR-skolorna. NUR är ett skolområde bestående av Nykil, Ulrika och Rappestad skolor. Nykil är en åk F-6 skola och Ulrika och Rappestad åk F-3 där det sammanlagt går cirka 300 elever. Skolorna har närhet till fantastisk natur som inspirerar till utomhusaktiviteter, utflykter och utomhuspedagogik. 

Nykil skola ligger mitt i Nykils samhälle. Skolan har flera byggnader placerade på en stor skolgård som ger aktivitet och samspel i lugn och vacker miljö. Ulrika skola är en F-3-skola belägen i södra delen av Linköpings kommun, på gränsen till Boxholms kommun, Mjölby kommun och Kinda kommun. Landskapet runt den lilla byskolan, med ca 25 elever F-3, är vackert och inbjuder till ett aktivt lärande. Rappestad skola är en liten landsbygdsskola som ligger mitt i Rappestad. Skollokalerna är väl tekniskt utrustade och våra elever har god tillgång till digitala verktyg.

På våra skolor arbetar vi aktivt för trygghet, studiero och att alla elever ska lyckas. Vi skapar goda relationer vilket avspeglar sig i våra goda resultat. Vi vill att våra elever ska utvecklas till trygga och självständiga människor som tror på sig själva och ser möjligheter. 

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har även erfarenhet av praktiskt arbete. Lyft och vissa tyngre arbetsmoment ingår i tjänsten.

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare inom skola eller annan fastighetsskötsel är meriterande, liksom erfarenhet av enklare systemadministration och arbete med olika typer av IT-miljöer och AV-system. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med skoladministrativa uppgifter. Det är också meriterande om du har kunskaper inom brandsäkerhet, lås och larm, inköp och fakturahantering samt arbetsmiljöarbete.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du engagerar dig för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Övrig information
Tillträde: 2023-10-30, eller enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11763 

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Elektronikingenjör för vårt datacenter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 11
ABOUT CBRE DATA CENTER SOLUTIONS

CBRE Data Centre Solutions (DCS) is a part of the CBRE Group with over 115.000 employees worldwide and delivers fully integrated real estate, facilities and technology solutions for data centre owners, occupiers and investors across the globe. As a dedicated business line within CBRE, DCS is dedicated to solving complex challenges within every stage of the data centre lifecycle.

We provide our employees the best conditions to develop professionally and personally and to realise their full potential in the course of their career.

Join us now in Linköping (Sweden) and bring your unique talent and skills to our Team.
Job Purpose

YOUR CHALLENGES - IMPRESSIVE

The main purpose of this role is to support the daily MRO (maintenance, repair, overhaul) works on site focusing on mechanical & electronics and to ensure a 24/7 Data Center operations.

Key Responsibilities

* Perform preventive maintenance and repair of critical technical assets
* Compliance with internal and external training programs
* Installation, maintenance, and repair of electrical systems
* Modifying the electrical wiring system
* Tracking of critical process services using a CMMS system
* Processing and closing of customer's service orders according to the service level agreements
* Ensuring the correct and effective functioning of the systems
* Support and accompaniment of subcontractors in the execution of activities, taking into account customer agreements and CBRE security and risk reduction measures
* Daily tours and inspections
* Identification of potential risks for the intended process or occupational safety
* Writing daily shift reports and passing the information to the next shift
* Participation in alternating shifts
* Management support in all areas
* On-site contact person for the customer and his employees in the specified area of responsibility


YOUR QUALIFICATIONS - WANTED

* Completed vocational training / apprenticeship with an electrical focus (like Electronics Technician, Electrical Engineer, etc.) with sufficient professional experience in the above-mentioned key areas, preferably in the area of data centers or other critical environments like production or oil and gas
* Experience in handling refrigeration and air conditioning devices
* Knowledge of how to use a CMMS system
* SPS / PLC knowledge is an advantage
* Recognizing complex technical relationships
* Strong service orientation and ability to work in a team
* Confident use of MS Office
* Proficient in English and basic communication skills in local language is preferred


OUR BENEFITS - CONVINCING

* Future-proof job opportunity with a true development guarantee in one of the fastest growing Data Centre markets worldwide
* TOP trainings with internationally recognized state-of-the-art certifications
* Attractive salaries based on experience and qualification with an annual salary assessment / increase and good bonuses as well as a good old-age provision and insurance policies including health insurance and other good social benefits
* International working environment with inspiring cross-border career opportunities
* Creative working culture with challenging responsibilities and high level of autonomy
* DIVERSITY, OCCUPATIONAL SAFETY and WORK-LIFE BALANCE are practiced values!


Do you need more good reasons? Please take a look on our recent won awards
Data Center Company of the Year 2023 (DCS Awards)
Data Centre Service Provider of the Year 2022 (Datacloud Global Awards)
Data Centre Managed Services Vendor of the Year 2022 (DCS Awards)
Commitment to Diversity and Talent Development Award 2022 (Datacloud Global Awards)
Best Employer for Training 2022 (WOMEN in TECH Employer Awards)

ARE YOU IN?

Have we aroused your interest? If yes, please submit your application documents (CV, selected certificates, no cover letter necessary) incl. your availability and the ref. no. 135545 and salary expectations via our application system.

For the sake of the environment, we kindly ask you to apply exclusively via e-Mail and to refrain from post applications.

Ansök nu

Extrajobb som Snöskottare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 6
*
Har du annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb, är du dessutom en pigg & glad person? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker snöskottare för uppdrag i Linköping, du ska kunna jobba vardagar, kvällar och helger. Din anställning är hos Montico och du kommer bli uthyrd till en av Sveriges ledande bygg och anläggningsföretag.

Arbetssäsongen är från november 2023 till mars 2024.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i en arbetsgrupp om cirka 20 personer och du rapporterar till närmsta chef vilka dagar och tider du kan jobba.

Vi söker dig som
Du som vill skotta snö under vintern ska vara villig och förmögen att jobba i alla väder, gärna vara fysisk stark då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du passar alltid tider och ställer upp när jobbet väl dyker upp, även om du måste jobba mitt i natten.

Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!

Ansök nu

Drifttekniker Linköping/Norrköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 31
Som drifttekniker på FF-Fastighetsservice, där du utgår från Linköping men har arbetsfördelning på område Linköping och Norrköping , så kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet och att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.Vad ska du göra?Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. Som drifttekniker så ingår du i en grupp som består av fastighetstekniker, samt tekniska förvaltare.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system

- Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem

- Hantera periodiskt serviceschema

- Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder

- Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder

- Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system

- Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

- Ta fram underlag för att lämna offerter på åtgärdsförslag.Vem är du?Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet.

Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Tjänsten kräver B-körkort. FF- fastighetsservice strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. FF- fastighetsservice tillämpar provanställning.


Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker/Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 15
Nu rekryterar vi Fastighetstekniker och Fastighetsskötare till vår kund CBRE i Linköping

Om tjänsten
CBRE är ett internationellt företag och befinner sig i en expansiv tillväxtfas. Här får du arbeta i en bred roll och variationsrikt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor.

Start är omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
• Service och reparationer av dörrar och dörrautomatik. Felavhjälpning av automatiska grindar, bommar, portar, lastbryggor etc.
• Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
• Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
• Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
• Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
• Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
• Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Du rapporterar till Teamledare.

Vem är du?
• Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
• Tidigare erfarenhet inom byggnation, snickeri , VVS eller liknande är meriterande
• El behörighet BB1 eller likvärdig (styr och regler) är önskvärt
• Goda erfarenheter i Windows Office paket eller likvärdigt
• Erfarenhet att driva mindre projekt
• Körkort B är ett krav.
• Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skriftligt

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

Fastighetsskötare CBRE Linköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 11
Serviceminded Fastighetsskötare till CBRE i LinköpingCBRE är världens största kommersiella fastighetsföretag. CBRE levererar fastighetsrelaterade tjänster till sina kunder, fastighetsägare och hyresgäster. Vi söker dig som har stort kundfokus och är social. Är du händig, handlingskraftig och van att lösa uppkomna problem är detta jobb för dig!Låter det spännande? Sök tjänsten redan i dag!Dina arbetsuppgifter
CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu flera fastighetsskötare till en av sina kunder med verksamhet i Linköping

Som fastighetsskötare är din roll att genomföra daglig tillsyn, service, underhållsarbeten och enklare reparationer i kundens kontorslokaler. Det kan innebära laga ytskikt, teknisk utrusning, kontorsmöbler eller utrustning i konferenslokaler. Du arbetar även med att hantera felanmälningar tillsammans med dina kollegor lösa de problem som kan uppstå under dagen. Du kommer även samarbeta med entreprenörer och leverantörer när det behövs. Du förväntas även bidra till att kontinuerligt förbättra leveransen genom att ta emot feedback från drifttekniker, underleverantörer, teamledare, produktionsplanerare samt interna kunder.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du har erfarenhet att arbetat inom Facilitet management, fastighetsskötsel eller liknade arbete där du är händig och teknisk.

Vi söker dig som

* har erfarenhet av liknande arbete och har ett intresse för tekniska lösningar
* är bra på administration och har erfarenhet av att arbeta i olika system via handdator
* har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Då både CBRE och kunden är internationella företag måste du kunna göra dig förstådd på engelska och kunna läsa instruktioner på engelska.Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen kräver att du är social mot både kund och kollegor, har stor servicekänsla och är hjälpsam. Du kan arbeta självständig men även i team och tycker om att lösa dagliga problem som uppstår på ett kontor.

Vi söker även dig som är prestigelös och kan stå både i reception om det behövs, hantera gods och post samt delta i mindre projekt tillsammans med kund och underleverantör.

Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08.00-17.00.

CBRE har kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmåner via Benify-portalen
Hos CBRE får du en spännande möjlighet i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid.

Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Om CBRE
CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer om företaget på: https://www.cbre.se/Hur söker jag jobbet?
I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells och du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på www.jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stina Svensson stina.svensson@jeffersonwells.se Varmt välkomen med din ansökan!

Ansök nu

SRÖ-tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 13
Vill du ha ett jobb med många kontaktytor och där din arbetsinsats är enormt viktig? Om du dessutom tycker att miljöfrågor är viktiga, följ med på vår resa mot en mer miljövänlig framtid som

SRÖ-teknike

I denna tjänst arbetar du med styrning, reglering och övervakning av olika system för sjukhusbyggnaders funktioner. Du arbetar för det mesta inom fastighetsautomation och du medverkar i större och mindre projekt som berör denna. Du samarbetar tätt med driftavdelningen och driftcentralen på US men även med övriga regionen. I din roll ingår att förvalta SCADA-system på ett avtalsenligt vis. Detta sker i nära samarbete med systemintegratörer och kundens Teknikutvecklare inom automation.

Vi ser att du är en energisk medarbetare med ett starkt lösningsfokus. Det är också viktigt att du har en förmåga att se helheten och förstå hur olika små justeringar kan påverka denna. Sjukhuset huserar en hel del komplexa system, vilket ger dig en brant utvecklingskurva rent tekniskt och kompetensmässigt, och därför behöver du vara teknikintresserad.

Kvalifikationer

• Minst några års erfarenhet av liknande arbete inom SRÖ
• Kunskaper inom fastighetsautomation
• Mycket god datorvana
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Det är även meriterande om du har kunskaper inom programmering av PLC system eller erfarenhet av Citect-SCADA.

Ansök nu

2 Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 11
Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Vill du vara en del av en spännande och internationell fastighetsverksamhet? Lockas du av att med din tekniska expertis bidra till miljöer där människor trivs och verksamheter blomstrar? Gillar du att ta dig an utmaningar och att hitta innovativa lösningar som driver fram hållbarhet och effektivitet? Då har vi rollen som Fastighetstekniker för dig här! Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Om rollen

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu Fastighetstekniker till en av deras kunder med verksamhet i Linköping. Du erbjuds ett variationsrikt arbete med stor frihet under ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team ute på plats hos kunden och ser till att de får den allra bästa servicen

Som Fastighetstekniker är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra tillsyn, service och underhåll enligt kontrakt. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och att kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hanterar felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även att arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantörer.Vi söker dig som är/har

* Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
* Kunskaper i tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
* Goda kunskaper i Windows Officepaket.
* B-körkort.
* Erfarenhet att driva projekt.
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
* Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

Då detta är en väldigt bred tjänst där arbetsuppgifterna kan komma att spänna över hela de tekniska fälten inom fastighetsvärlden är det extra meriterande om du till teamet kan tillföra särskild fördjupning, utbildnings- och eller erfarenhetsmässigt inom något eller några av följande områden, värme, ventilation, kyla, el, vvs, styr- och reglerteknik, brand och släck. Goda IT-kunskaper är även det ett stort plus. Ett flertal discipliner kan beröras och vi välkomnar sökande med både kortare och längre erfarenhet, det allra viktigaste är rätt attityd, vi söker dig som är positiv, driftig och hungrig på att såväl dela med dig av din expertis som att lära nytt. Egenskaper du gärna har haft med dig sen barnsben.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor där ni tillsammans gör ert yttersta för nöjda kunder. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.


Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl 08.00-17.00. Det går inte att jobba på distans. CBRE har tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett flertal övriga personalförmåner. Hos CBRE får du stora möjligheter till utveckling och glädje i en global organisation. Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid. Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Hur söker du jobbet?

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Odd på caroline.odd@jeffersonwells.se eller 072-204 38 61.

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Rekryteringskonsult Caroline Odd.

Välkommen med din ansökan!Jefferson Wells som ingår i Manpower Group är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster på www.jeffersonwells.se.

Ansök nu

Vaktmästare till S:t Lars gymnasium

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 1
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Är du händig, serviceinriktad och har god hand med människor? Kan du arbeta varje dag och senare på eftermiddagen? Då har vi jobbet för dig.

Som vaktmästare på vår skola är du ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med både fastighetsskötsel och stängning av skolan samt återvinningshantering. 

Som vaktmästare har du ansvar för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten, flytta och montera möbler samt lås och larm. Du samverkar inom området med vår säkerhetsansvarig. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder. I din roll har du daglig kontakt med framförallt personal och elever.

Din arbetsplats
S:t Lars gymnasium är en gymnasieskola belägen i centrala Linköping. Totalt finns ca 150 studerande samt 22 anställda på skolan. Gymnasieskolan består av tre program vilka är det naturvetenskapliga programmet, det estetiska programmet med inriktning mot bild och form, estetiska programmet med inriktning musik och det individuella programmet. 

S:t Lars gymnasium är en liten skola men fin sammanhållning där man kan vara sig själv. Skolan präglas av en härlig stämning där alla, såväl elever som personal, bidrar till engagemang och gemenskap.

Du som söker
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har vidare erfarenhet av praktiskt arbete. Lyft och vissa tyngre arbetsmoment ingår i tjänsten. För att kunna utföra samtliga arbetsmoment krävs B-körkort. Du har även erfarenhet av enklare systemadministration och dokumentation. 

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare inom förskola/skola är meriterande.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du visar gott omdöme och skiljer på det privata och professionella. Du engagerar dig för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar eget initiativ för att lösa arbetsuppgifterna.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Övrig information
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 20240620

Sysselsättningsgrad: 15%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11792

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 16
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland.

Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness

Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning.
Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. Arbetet är fördelat mellan distrikt Östergötland.

B-körkort är ett krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu