Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Fastighetstekniker till Linköping/Norrköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 5
Nytt
Lassila & Tikanoja FM söker Fastighetstekniker till Linköping/Norrköping med placeringsort Linköping.

Tjänsten

I rollen som drifttekniker hos oss har du ett stimulerande arbete, där du tar stort eget ansvar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat underhåll, installationsarbete och att hjälpa våra hyresgäster med problemlösningar och beställningar.

Hos oss hjälper vi våra kunder med att avhjälpa fel och utveckla sina fastigheter. Vi ansvarar för att upprätta en säker drift med hjälp av ett väl utvecklat förebyggande underhåll. Självständigt kunna genomföra tillsyn, skötsel och underhåll på samtliga objekt inom fastigheterna. Ha en förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet.

Din kompetens är viktig för oss och vi jobbar därför kontinuerligt med kompetensutveckling samt utbildning till vår personal.

Beredskap förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

• Behärska svenska, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Certifikat: Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm/sprinkler, Liftkort
• Tidigare erfarenhet som fastighetstekniker
• Vana av att jobba med elektriska installationer
• Vidareutbildning inom el och VVS och/eller säkert vatten
• Heta arbeten

Din profil

Du har daglig kontakt med både hyresgäster och beställare, och därför är det viktigt att du är självgående, gillar kundkontakt, är smidig i sociala relationer och värdesätter kommunikation och återkoppling högt. Ibland behöver du ta hjälp av dina kollegor och därför ser vi att du är öppen för samarbete.

Då du tillsammans med övriga teamet jobbar med fastighetstekniken på uppdraget ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och noggrann med förmåga att se helheten. Vidare har du en god allmän teknisk förståelse och är intresserad av att utvecklas inom ditt yrkesområde.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jan Wistfors: 070 617 89 28

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker till Coor i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 2
Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen

Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Linköping. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastigheterna.

Här blir du en del av en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och kommer att utföra såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Arbeta både självständigt och i team 
• Långsiktigt planerat underhåll och felavhjälpande arbete
• Daglig dialog med vår kund

Tjänsten är på heltid med en inledande 6 månaders provanställning, med placering i Linköping. Arbetstid är vardagar mellan kl. 07-16. Vi har löpande jour.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:  


• Flera års tidigare arbete som drifttekniker
• Utbildning inom fastighetstekniker eller motsvarande
• B-körkort är ett krav 
• Erfarenhet inom styr och regler är ett plus

Som person är du en serviceinriktad person som arbetar som ett lag.  Du är van att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och uppskattar variation i arbetet. Vidare är du en nyfiken och positiv person som skapar positiva kontakter. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.  

Coor erbjuder dig

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats.  Vi har introduktionsprogram för dig som nyanställd och erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Dan Andrén på mail Dan.Andren@coor.com


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 


Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!  

#TipsaCoor 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 13
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Vaktmästare och chaufför till hemtjänsten

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 13
Bräcke diakoni ansvarar för området City Syd i Linköping.

Det innebär att vi har ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst i området samt att vi tagit över driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp. 

Nu söker vi dig som vill arbeta dels med vaktmästeri och dels med att leverera mat.

Att jobba hos oss ger dig möjlighet att utvecklas inom många olika områden. Du får möta människor i många olika livssituationer och får även utveckla din förmåga till samarbete och planering. Det är ett omväxlande arbete och du behöver kunna arbeta efter strukturerade arbetssätt samt med problemlösning.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare/chaufför bidrar du till att våra kunder får en god och trygg omsorg. Dina arbetsuppgifter handlar t.ex. om mindre insatser i våra lokaler som att hänga upp hyllor, samt att hantera enklare reparationer av cyklar. Den stående dagliga uppgiften är att köra mattransporter mellan våra mottagningskök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- har B-körkort
- har någon form av praktisk utbildning eller erfarenhet inom vaktmästeri
- ser lösningar och kan genomföra dem
- har drivkraft och engagemang och trivs med att arbeta både självständigt och i team
- har ett genuint intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande.
- ser ett positivt bemötande som självklart
- klarar svenska språket i tal och skrift och om du talar annat språk förutom svenska är det också meriterande.
- kan se behov och vill möta dem

Villkor
Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  

Välkommen med din ansökan!  

Möt några av din framtida kollegor som arbetar på Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkchttps://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök nu

Ansvarig för hyresgästanpassningar, säkerhet och hållbarhetsarbete

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 23
VEM DU ÄR
Vi söker dig som vill skapa bästa tänkbara upplevelse för våra besökare och hyresgäster på i-Huset i Linköping! i-Huset ingår i Ingka Centres, som är en del av Ingka Group. Vi är ett köpcentrum, men vi ser oss själva som en mötesplats där våra hyresgäster, medarbetare och besökare kan mötas, uppleva saker och köpa det som de behöver.
Som Core Operations Leader hos oss kommer du att ansvara för våra hyresgästanpassningar, samt vårt säkerhets- och hållbarhetsarbete. Det innefattar också budgetansvar, ekonomiuppföljning, samt administration kopplade till dessa områden. Du ska vara strukturerad och ha intresse inom drift av fastigheter, då du får en viktig roll när säkerhet och hållbarhet ska koordineras tillsammans med serviceleverantörer och underentreprenörer[JL1] , samt andra intressenter. Ditt arbete inom dessa områden säkerställer en trygg och trivsam miljö för våra besökare och hyresgäster.
Det är viktigt för oss är att du är en lagspelare, men att du samtidigt är van att ta egna initiativ. Självklart delar du också vår vision, vår kultur och våra värderingar. Du ska dessutom ha:
• 3-5 års erfarenhet från att ha arbetat inom en publik eller kommersiell verksamhet som detaljhandel, hotell eller liknande och har arbetat med ekonomi, säkerhet, eller annan relevant erfarenhet för rollen
• arbetat med säkerhetsarbete inom kommersiell verksamhet
• arbetat med hållbarhetsfrågor inom kommersiell verksamhet
• erfarenhet från att sätta en budget och en strategi och följa upp dessa löpande
• tidigare erfarenhet från att ansvara för brand och säkerhet
• kunskap inom systematiskt brandskyddsarbete (SBA) i kommersiell miljö
• erfarenhet från att leda dig och andra i både dagligt arbete och i eventuell kris
• erfarenhet av att kommunicera på svenska och engelska, i tal och skrift
EN DAG HOS OSS
Som Core Operations Leader hos oss kommer du att leda projekt inom ditt ansvarsområde och även samarbeta med våra serviceleverantörer inom säkerhet och fastighetsförvaltning för att upprätthålla en hög nivå på driften av köpcentrumet. Du ansvarar för uppföljning och säkerställer att den operativa driften av köpcentrumet fungerar. Vid ex. ombyggnadsprojekt, är du spindeln i nätet för att koordinera arbetet tillsammans med våra hyresgäster.
Du kommer att spela en viktig roll hos oss i vårt arbete med att säkerställa en trygg, säker och trivsam miljö enligt de säkerhetsföreskrifter som finns, bland annat genom att hålla i utbildningar inom säkerhet, genomföra säkerhetsuppföljningar, samt ansvara för det operativa säkerhetsarbetet. Du kommer dessutom att tillsammans med övriga medlemmar i teamet ingå i en krisgrupp, som kommer hantera alla sorts kriser och problem som kan uppstå i köpcentrumet.
Rollen innebär också att du dessutom får en viktig roll i att säkerställa att alla miljömässiga aspekter, tillvägagångssätt och rapporter utförs i rätt tid och att vi följer relevanta lagar och regler.
Sammanfattningsvis, så kommer du i huvudsak att arbeta inom följande fyra områden, men det förekommer även arbetsuppgifter utöver dessa områden:
• Hyresgästanpassningar
• Säkerhet (uppföljning av säkerhet och utveckla den säkerhetsplan som finns, säkerställa att det finns ett välfungerat samarbete med t.ex. väktare, brand- och polismyndighet, utbildning och uppföljning av systematiskt brandskyddsarbete, samt utbildning och introduktion till alla våra hyresgäster gällande säkerhet)
• Hållbarhetsarbete (hantera hållbarhetsfrågor och tillsammans med teamet säkerställa att vi levererar efter våra hållbarhetsmål, delaktighet i processen för hyresgästanpassningar samt uppföljning av det arbetet, samt uppföljning och administration kring fastighetstekniska frågor)
• Ekonomi (budget, uppföljning och rapportering inom ditt ansvarsområde)
I denna roll rapporterar du till vår Meeting Place Manager (Köpcentrumchef) Jessica Lundmark. Tjänsten är baserad i Linköping.
TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Tillsammans med IKEA Retail och Ingka Investments ingår Ingka Centres i Ingka Group.
Ingka Centres skapar platser där människor älskar att mötas och gärna besöker om och om igen. Det finns många skäl till att besöka våra mötesplatser – alltid tillsammans med ett IKEA-varuhus och tillsammans med många inspirerande partners lockar de till sig många människor, varje dag.
Som en långsiktig partner till IKEA delar vi samma vision, kultur och värderingar, medan det som skiljer våra verksamheter är hur vi uppfyller vår vision. Om tanken med IKEA är att skapa ett bättre liv hemma, arbetar vi på Ingka Group med att skapa en bättre vardag utanför hemmet genom att utveckla virtuella och fysiska mötesplatser där människor kan mötas och handla. Som ett team på i-Huset i Linköping arbetar vi för att skapa vi de bästa förutsättningarna för lyckade möten och upplevelser för alla våra hyresgäster och besökare!
Du kommer vara en del av det team som gemensamt driver den dagliga verksamheten för i-Huset. Teamet består av 5 personer.
FRÅGOR? HÖR AV DIG!
Har du frågor om tjänsten och frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Hektor Thomke (hektor.thomke@ingka.com)
Sista ansökningsdag är den 5 november 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ventilationstekniker till Pema Partner i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 16
VÅRT ERBJUDANDE

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi växer och är nu i behov av en ventilationstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande,
ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer bland annat jobba med felanmälningar, service och underhåll av ventilationssystem i främst bostäder. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i ventilationsteknik. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.MERITERANDE

- OVK- eller styr/reglerutbildning
- Erfarenhet från arbete med VSOM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Intervjuer kommer ske löpande.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se, tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 3
Ta chansen att arbeta som fastighets tekniker i ett internationellt företag! Har du teknisk kompetens och är duktig på fastighet och driftteknik samt är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Till vårt team söker vi nu en Drifttekniker till vår kunds kontorslokaler, i Linköping. Du kommer att arbeta i en miljö där kundengagemang och service är en väsentlig del av det dagliga arbetet. CBRE erbjuder en tjänst och en arbetsplats där du har stort eget ansvar och där du har mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för och själv kunna utföra och optimera tekniska installationer och arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll
* Vara delaktig i drift- och energioptimering samt uppdatering av driftinformation
* Arbeta med mätaravläsningar och tillhörande rapportering
* Utföra ronderingar, arbeta med uppgifter inom styr- och reglerteknik och med installationer som berör el, värme- och ventilationssystem, sköta värmeväxlare för fjärrvärme, värmepumpar, fläktar och annan teknisk utrustning.
* Hantera felanmälda ärenden
* Systematiskt brandskyddsarbete enlig SBA.
* Byggnadsarbete såsom fixa dörrar, väggar, byta dörrstängare, reparera trasig utrustning
* VVS arbete såsom byta armatur, handfat, toaletter dushutrustning mm
* Elarbeten såsom byta eluttag, brytare samt byta ljuskällor mm
* Vara en representant för CBRE gentemot kund samt ansvara för leverantörskontakter.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Avrapportering i underhållssystem
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Kontinuerligt jobba med att förbättra leveransen av arbetsuppdraget mot kunden.

Vi söker dig som är/har:

* Goda kunskaper inom fastighetsteknik som ventilation, rör, el och larm.
* Erfarenhet av arbete med teknisk drift av anläggning, SBA ronderingar, erfarenhet som anläggningsskötare och utförande av kvartals och månadsprover är meriterande.
* Genomförd relevant utbildning inom bygg, fastighetsdrift eller liknande är meriterande
* Goda kunskaper i Windows och Office paket
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt


I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett kundorienterat fokus och som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en stor global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstid måndag till fredag kontorstid. Startar så snart som möjligt och enligt överenskommelse.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2023-10-25. Tjänsten är heltid, måndag-fredag, beredskap kan förekomma, och med placering i Linköping.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Gunilla Billing, Tel nr 076 142 27 60

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 115 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte år 2022 över 30,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsförvaltning, teknisk fastighetsdrift, projektledning, rådgivning samt energieffektivisering.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 22
Tekniska verken söker nu sin nästa stjärna – en fastighetstekniker!
Hos oss på Tekniska verken arbetar vi för att bygga världens mest resurseffektiva region! Fastighetsavdelningen har en central roll i arbetet med koncerns fastigheter. Avdelningen växer och söker nu efter sin kommande stjärnspelare som tillsammans med kollegor vill ansvara för driften, skötseln och underhållet på koncernens fastigheter.

Några av anledningarna till att du ska välja Tekniska verken:

- Du blir en del av ett företag som ständigt arbetar för att göra skillnad, på riktigt!
- Du får ett arbete med varierande arbetsuppgifter
- En stor koncern med möjligheter
- Du får kollegor som älskar att ha roligt på jobbet - vi backar aldrig för ett och annat asgarv!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på cirka 18 medarbetare, där arbetsuppgifterna är varierande och du ges möjligheten att ta stort ansvar.

Några av dina framtida arbetsuppgifter hos oss:

- Följa och utveckla gemensam underhållsplan, hålla i och genomföra mindre underhållsprojekt
- Arbeta med tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av teknisk utrustning
- Arbeta med felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel
- Ta fram förslag på förbättringsåtgärder på fastigheterna och organisationen
- Till del ansvara för beställning och uppföljning av entreprenörer och underentreprenörer

Är du den vi letar efter?
Vi ser att du är initiativtagande, där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan komma med egna idéer och förslag. Du är en positiv prick som ser lösningar i eventuella problem och ser värdet i att arbeta serviceinriktat då ni arbetar mot hela koncernen.

För att briljera i rollen som fastighetstekniker har du:

- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- God datavana
- Viss erfarenhet inom området
- Goda kunskaper inom svenska språket, skriftligt som muntligt

Vi ser gärna att du har ett intresse för styr- och reglerteknik och/eller ventilation, då en del av arbetsuppgifterna kommer vara fokuserade på detta. Vi kräver ingen lång arbetserfarenhet utan lägger i stället stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du kommer in med nyfikenhet och viljan att lära.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef, Henrik Nyström, 013-20 81 54. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Filippa Dahlgren, rekryterare, 013-30 87 41.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 15 oktober.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Driftoperatör Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 18
Är du vår nye Driftoperatör? Vi i Driftcentralen behöver nya kollegor. Tycker du om att vara mitt i händelsernas centrum? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten

L&T har all driftverksamheten för sjukhusen i Östergötland samlad i Linköping. Här kan vi övervaka vad som händer i våra anläggningar. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats. Som driftoperatör för Universitetsjukhuset i Linköping ingår man i driftcentralens bemanning. Uppgiften innebär att aktivt övervaka driftbilder, energioptimera och akut felavhjälpande när vi drabbas av störningar eller genomför planerade arbeten.

Som driftoperatör har du många kontaktytor, framförallt med våra entreprenörer i fält samt externa och interna kunder. Tjänstgöring i Driftcentralen innebär skiftgång, beredskap, i kombination eller var för sig.

Din profil
Du är utbildad inom driftteknik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete inom drift och underhåll. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper: du är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv, ansvarsmedveten och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå resultat. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Emil Baumann: emil.baumann@l-t.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Elektronikingenjör för vårt datacenter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 11
ABOUT CBRE DATA CENTER SOLUTIONS

CBRE Data Centre Solutions (DCS) is a part of the CBRE Group with over 115.000 employees worldwide and delivers fully integrated real estate, facilities and technology solutions for data centre owners, occupiers and investors across the globe. As a dedicated business line within CBRE, DCS is dedicated to solving complex challenges within every stage of the data centre lifecycle.

We provide our employees the best conditions to develop professionally and personally and to realise their full potential in the course of their career.

Join us now in Linköping (Sweden) and bring your unique talent and skills to our Team.
Job Purpose

YOUR CHALLENGES - IMPRESSIVE

The main purpose of this role is to support the daily MRO (maintenance, repair, overhaul) works on site focusing on mechanical & electronics and to ensure a 24/7 Data Center operations.

Key Responsibilities

* Perform preventive maintenance and repair of critical technical assets
* Compliance with internal and external training programs
* Installation, maintenance, and repair of electrical systems
* Modifying the electrical wiring system
* Tracking of critical process services using a CMMS system
* Processing and closing of customer's service orders according to the service level agreements
* Ensuring the correct and effective functioning of the systems
* Support and accompaniment of subcontractors in the execution of activities, taking into account customer agreements and CBRE security and risk reduction measures
* Daily tours and inspections
* Identification of potential risks for the intended process or occupational safety
* Writing daily shift reports and passing the information to the next shift
* Participation in alternating shifts
* Management support in all areas
* On-site contact person for the customer and his employees in the specified area of responsibility


YOUR QUALIFICATIONS - WANTED

* Completed vocational training / apprenticeship with an electrical focus (like Electronics Technician, Electrical Engineer, etc.) with sufficient professional experience in the above-mentioned key areas, preferably in the area of data centers or other critical environments like production or oil and gas
* Experience in handling refrigeration and air conditioning devices
* Knowledge of how to use a CMMS system
* SPS / PLC knowledge is an advantage
* Recognizing complex technical relationships
* Strong service orientation and ability to work in a team
* Confident use of MS Office
* Proficient in English and basic communication skills in local language is preferred


OUR BENEFITS - CONVINCING

* Future-proof job opportunity with a true development guarantee in one of the fastest growing Data Centre markets worldwide
* TOP trainings with internationally recognized state-of-the-art certifications
* Attractive salaries based on experience and qualification with an annual salary assessment / increase and good bonuses as well as a good old-age provision and insurance policies including health insurance and other good social benefits
* International working environment with inspiring cross-border career opportunities
* Creative working culture with challenging responsibilities and high level of autonomy
* DIVERSITY, OCCUPATIONAL SAFETY and WORK-LIFE BALANCE are practiced values!


Do you need more good reasons? Please take a look on our recent won awards
Data Center Company of the Year 2023 (DCS Awards)
Data Centre Service Provider of the Year 2022 (Datacloud Global Awards)
Data Centre Managed Services Vendor of the Year 2022 (DCS Awards)
Commitment to Diversity and Talent Development Award 2022 (Datacloud Global Awards)
Best Employer for Training 2022 (WOMEN in TECH Employer Awards)

ARE YOU IN?

Have we aroused your interest? If yes, please submit your application documents (CV, selected certificates, no cover letter necessary) incl. your availability and the ref. no. 135545 and salary expectations via our application system.

For the sake of the environment, we kindly ask you to apply exclusively via e-Mail and to refrain from post applications.

Ansök nu

Drifttekniker Linköping/Norrköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 31
Som drifttekniker på FF-Fastighetsservice, där du utgår från Linköping men har arbetsfördelning på område Linköping och Norrköping , så kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet och att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.Vad ska du göra?Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. Som drifttekniker så ingår du i en grupp som består av fastighetstekniker, samt tekniska förvaltare.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system

- Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem

- Hantera periodiskt serviceschema

- Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder

- Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder

- Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system

- Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

- Ta fram underlag för att lämna offerter på åtgärdsförslag.Vem är du?Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet.

Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Tjänsten kräver B-körkort. FF- fastighetsservice strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. FF- fastighetsservice tillämpar provanställning.


Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker/Fastighetsskötare till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 15
Nu rekryterar vi Fastighetstekniker och Fastighetsskötare till vår kund CBRE i Linköping

Om tjänsten
CBRE är ett internationellt företag och befinner sig i en expansiv tillväxtfas. Här får du arbeta i en bred roll och variationsrikt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor.

Start är omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
• Service och reparationer av dörrar och dörrautomatik. Felavhjälpning av automatiska grindar, bommar, portar, lastbryggor etc.
• Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
• Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
• Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
• Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
• Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
• Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Du rapporterar till Teamledare.

Vem är du?
• Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
• Tidigare erfarenhet inom byggnation, snickeri , VVS eller liknande är meriterande
• El behörighet BB1 eller likvärdig (styr och regler) är önskvärt
• Goda erfarenheter i Windows Office paket eller likvärdigt
• Erfarenhet att driva mindre projekt
• Körkort B är ett krav.
• Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skriftligt

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

SRÖ-tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 13
Vill du ha ett jobb med många kontaktytor och där din arbetsinsats är enormt viktig? Om du dessutom tycker att miljöfrågor är viktiga, följ med på vår resa mot en mer miljövänlig framtid som

SRÖ-teknike

I denna tjänst arbetar du med styrning, reglering och övervakning av olika system för sjukhusbyggnaders funktioner. Du arbetar för det mesta inom fastighetsautomation och du medverkar i större och mindre projekt som berör denna. Du samarbetar tätt med driftavdelningen och driftcentralen på US men även med övriga regionen. I din roll ingår att förvalta SCADA-system på ett avtalsenligt vis. Detta sker i nära samarbete med systemintegratörer och kundens Teknikutvecklare inom automation.

Vi ser att du är en energisk medarbetare med ett starkt lösningsfokus. Det är också viktigt att du har en förmåga att se helheten och förstå hur olika små justeringar kan påverka denna. Sjukhuset huserar en hel del komplexa system, vilket ger dig en brant utvecklingskurva rent tekniskt och kompetensmässigt, och därför behöver du vara teknikintresserad.

Kvalifikationer

• Minst några års erfarenhet av liknande arbete inom SRÖ
• Kunskaper inom fastighetsautomation
• Mycket god datorvana
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Det är även meriterande om du har kunskaper inom programmering av PLC system eller erfarenhet av Citect-SCADA.

Ansök nu

2 Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 11
Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Vill du vara en del av en spännande och internationell fastighetsverksamhet? Lockas du av att med din tekniska expertis bidra till miljöer där människor trivs och verksamheter blomstrar? Gillar du att ta dig an utmaningar och att hitta innovativa lösningar som driver fram hållbarhet och effektivitet? Då har vi rollen som Fastighetstekniker för dig här! Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Om rollen

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu Fastighetstekniker till en av deras kunder med verksamhet i Linköping. Du erbjuds ett variationsrikt arbete med stor frihet under ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team ute på plats hos kunden och ser till att de får den allra bästa servicen

Som Fastighetstekniker är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra tillsyn, service och underhåll enligt kontrakt. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och att kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hanterar felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även att arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantörer.Vi söker dig som är/har

* Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
* Kunskaper i tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
* Goda kunskaper i Windows Officepaket.
* B-körkort.
* Erfarenhet att driva projekt.
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
* Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

Då detta är en väldigt bred tjänst där arbetsuppgifterna kan komma att spänna över hela de tekniska fälten inom fastighetsvärlden är det extra meriterande om du till teamet kan tillföra särskild fördjupning, utbildnings- och eller erfarenhetsmässigt inom något eller några av följande områden, värme, ventilation, kyla, el, vvs, styr- och reglerteknik, brand och släck. Goda IT-kunskaper är även det ett stort plus. Ett flertal discipliner kan beröras och vi välkomnar sökande med både kortare och längre erfarenhet, det allra viktigaste är rätt attityd, vi söker dig som är positiv, driftig och hungrig på att såväl dela med dig av din expertis som att lära nytt. Egenskaper du gärna har haft med dig sen barnsben.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor där ni tillsammans gör ert yttersta för nöjda kunder. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.


Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl 08.00-17.00. Det går inte att jobba på distans. CBRE har tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett flertal övriga personalförmåner. Hos CBRE får du stora möjligheter till utveckling och glädje i en global organisation. Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid. Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer här www.cbre.se

Hur söker du jobbet?

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Odd på caroline.odd@jeffersonwells.se eller 072-204 38 61.

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Rekryteringskonsult Caroline Odd.

Välkommen med din ansökan!Jefferson Wells som ingår i Manpower Group är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster på www.jeffersonwells.se.

Ansök nu

Servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 16
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness Östergötland.

Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness

Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning.
Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. Arbetet är fördelat mellan distrikt Östergötland.

B-körkort är ett krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 30
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 17
Har du bakgrund som fastighetstekniker och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Fastighetstekniker i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker Fastighetstekniker till en av våra kunder med verksamhet i Linköping. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team hos en av våra kunder och ser till att de får den bästa möjliga service.

Som Fastighetsteknikers är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hantera felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantör.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
* Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
* Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Vi söker dig som är/har:

* Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
* Kunskaper i tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
* Goda kunskaper i Windows Officepaket.
* B-körkort.
* Erfarenhet att driva projekt.
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
* Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en stor global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstid måndag till fredag kontorstid. Start i månadsskift augusti/september.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2023-07-30.

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Ansök nu

Energi/ Drifttekniker till Lassila & Tikanoja i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom Energi/ Drifttekniker med några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team! 

Vi på Lassila Tikanoja söker nu Energi/ Drifttekniker som gillar utmaningar till våra team i Linköping. Som Energi/ Drifttekniker kommer du att aktivt löpande arbeta med drift- energioptimering av kundernas fastigheternas gällande både nuläge samt även agera rådgivare avseende förbättringsåtgärder eller framtida investeringar.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila Tikanoja sköter tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll för ett antal stora fastighetsägare bl a Lejonfastigheter och Region Östergötland med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.

Som Energi/ Drifttekniker ansvarar Du för fastigheternas inomhusklimat samt styr- och reglersystemets inställda värden. Det innefattar operativt arbete inom energi samt driftoptimering.
Du kommer att ingå i ett tight team av bestående av tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften för respektive fastighet.
.
Huvudsakliga arbetsuppgifter Utförande av tillsyn- och skötselåtgärder samt hur avhjälpande underhåll påverkar fastighetens drift, energi och inomhusklimat.
Genomföra analyser och utredningar för det löpande energiarbetet.
Utföra mätning och loggning av energiflöden.
Löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energi och förbättringsåtgärder
Aktivt arbeta med beställarens system avseende energiövervakning (f.n. Vitec) samt larmhantering i ifix
I nära samarbete med Beställaren upprätta en plan avseende energioptimering.
På avrop utföra mindre energiutredningar inför kommande energiprojekt.
Vara delaktig vid projekts förstudie tillsammans med B samt vara delaktig kring driftoptimering för ny- och ombyggnationer.

Vem är du? Vi tror att du har minimum 3 års erfarenhet av fastighetsdrift
Det är ett krav att Du har 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller motsvarande yrkesutbildning
Du har god vana att genomföra analyser, mätavläsningar och utredningar för det löpande energiarbetet samt att utföra mätningar och loggning av energiflöden
Du har även dokumenterad erfarenhet av att löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energiåtgärder
God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av Driftoptimering för ny- och ombyggnationer.
Kunskap om hur Styr och övervakningssystem (ifix) och Scadasystem, (Vitec) fungerar och hur man använder det för att optimera fastighetens prestanda.
Felsökningar samt avhjälpande på ventilation och värmesystem

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt. Sist men inte minst är du socialt kompetent och ser fördelarna med ett gott samarbete. Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila Tikanoja´s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 24
OM PEMA PARTNER

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetstekniker till Linköping.

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker till. I tjänsten ingår mycket eget arbete med ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Man har ett heltäckande ansvar för sina tilldelade fastigheter. Man kommer utföra både felavhjälpande underhåll samt tillsyn och skötsel av fastigheterna. Det finns även möjlighet till en del projektledning för rätt person. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt. På Pema Partner finns stora möjligheter att utvecklas och klättra i karriären.DINA KVALIFIKATIONER

- Vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll.
- Arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter.
- B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du ska vara engagerad, pålitlig och ha bra samarbetsförmåga med starkt kundfokus. Du bör även tycka om att arbeta i team och vara bekväm i att både arbeta själv och tillsammans med andra.

MERITERANDE

- Kunskaper i ventilation/VS är meriterande


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen bör du som person vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många olika människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är ett sammansvetsat gäng har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är fredagen den 30 Juni. Intervjuer kommer ske löpande så tvekan inte att söka om du är intresserad.

Har du frågor kring tjänsten? Tveka inte då på att höra av dig till Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se
Tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftoperatör Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Är du vår nye Driftoperatör? Vi i Driftcentralen behöver nya kollegor. Tycker du om att vara mitt i händelsernas centrum? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten

L&T har all driftverksamheten för sjukhusen i Östergötland samlad i Linköping. Här kan vi övervaka vad som händer i våra anläggningar. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats. Som driftoperatör för Universitetsjukhuset i Linköping ingår man i driftcentralens bemanning. Uppgiften innebär att aktivt övervaka driftbilder, energioptimera och akut felavhjälpande när vi drabbas av störningar eller genomför planerade arbeten.

Som driftoperatör har du många kontaktytor, framförallt med våra entreprenörer i fält samt externa och interna kunder. Tjänstgöring i Driftcentralen innebär skiftgång, beredskap, i kombination eller var för sig.

Din profil
Du är utbildad inom driftteknik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete inom drift och underhåll. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper: du är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv, ansvarsmedveten och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå resultat. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Emil Baumann: emil.baumann@l-t.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 19
Till vår kund Coor söker vi nu en tekniskt allsidig och serviceinriktad fastighetstekniker. 

Tjänsten innebär att självständigt ansvara för fastighetsservice och drift hos Coors kunder i främst Linköping och Norrköping. Bland kunderna finns bl a stora industri- och logistikföretag samt myndigheter.

Dina arbetsuppgifter
  Att utföra löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnader och tekniska installationer
Att utföra beställningar av fastighetsunderhåll
Att dokumentera och återrapportera allt arbete i vårt verksamhetssystem
Att ansvara för att de rutiner och instruktioner i miljöledningssystem som berörs inom arbetsområdet följs och att största möjliga hänsyn tas till vår miljö där vi kan påverka
Att utveckla och vidmakthålla goda kundrelationer så att vi kan erbjuda merförsäljning för kundens behov tillsammans med Siter och övriga tjänsteområden
 
Din profil

Som person är du van att arbeta självständigt och med stort eget ansvar. Du har passion för fastighetsservice och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lämplig bakgrund kan vara inom VVS, bygg eller inom elområdet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller fastighetsskötare är det meriterande. 

Krav på körkort klass B.

Befattningen kräver att du genomgår en säkerhetsprövning som godkänns. 

Övrigt 

Tjänsten är ett vikariat fram till december 2023, men goda chanser till förlängning och fortsatt anställning finns även efter årsskiftet. 
Du kommer att vara anställd som konsult via oss på OnePartnerGroup och uthyrd till Coor.

Ansök nu

Fastighetstekniker till L & T i Östergötland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Har du en stark problemlösningsförmåga och en vilja att hjälpa andra att få en bra och säker arbetsmiljö? Då kanske den här tjänsten passar för dig!

Vi på Lassila Tikanoja söker nu fastighetstekniker som är tekniskt intresserade och kunniga till våra team i Norrköping, Linköping och Motala. I tjänsten ingår planering och utförande av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer. För rollen krävs en god förmåga att kommunicera med kunder samt att ta fullt ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll på fastigheter hos våra kunder.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila Tikanoja sköter tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll för ett antal stora fastighetsägare bl a Lejonfastigheter och Region Östergötland med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.
I rollen som fastighetstekniker kommer du att möta olika utmaningar varje dag, både akuta och mer planerade, vilket innebär att du även arbetar proaktivt med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer likväl som Du gör dagliga ronderingar samt felavhjälpande och planerat underhåll.
Du kommer att ingå i ett tight team av bestående av tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften/ funktionen för respektive uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter/ Daglig arbetsprocess Daglig arbetsprocess där t ex arbetsorder tilldelas, följs upp samt avslutas digitalt via mobilen.
Självständigt utföra tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll, inklusive t ex filterbyten, på vanligt förekommande objekt inom fastigheterna.
Söka förbättringsförslag samt genomföra förändringar på ett ansvarsfullt sätt
Kunskap om felsökning och förståelse för system
Kontaktar specialist när dessa behöver anlitas.
Informera alla berörda i god tid om det finns möjlighet.
Beredskap kan ingå i tjänsten
Vem är du?
Vi tror att du har minimum 3 års erfarenhet av arbete som Fastighetstekniker eller liknande roll där felsökning och felavhjälpande underhåll av fastighetssystem ingår. Det är meriterande om du även har erfarenhet i roller inom serviceverksamhet t ex Husvärd, Kundbemötande roll. Du har kunskap om felsökning och förståelse för system samt god förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet. Du är även certifierad i Heta Arbeten.
Vi ser det som meriterande om Du har erfarenhet av Styr- och reglersystem
VS, Ventilation, Kyla
Lättare elfelsökning
Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt. Sist men inte minst är du socialt kompetent och ser fördelarna med ett gott samarbete. Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök nu

Drifttekniker/ Fastighetstekniker Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 24
Älskar du fastigheter och trivs i ett yrke med mycket ansvar och utmaningar? Då är du en av dem vi söker! 


H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.


Vi växer och söker en ny engagerad och kunnig drifttekniker/ fastighetstekniker till vårt härliga gäng i Linköping! 


Tjänsten innebär bland annat att: 
Ansvara för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll 


Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare och hyresgäster Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister på H2M Administrera inkommande uppdrag  
En stor del av tjänsten utgörs av att genomföra ronderingar. Det förekommer beredskapsarbete.  


?Vem är du? 


?Du har: 
Utbildade fastighetstekniker eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 


Fördjupad kunskap i fastighetstekniska system 
Det är meriterande om du har arbetat med badvattenrengöring. 


 


Personliga egenskaper: 


Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Då vi är en liten grupp är det viktig att du har ett eget driv och triggas av att planera ditt  arbete och att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. 


Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval av kandidater. 


Välkommen med din ansökan!


 


 


H2M och CBRE som arbetsgivare:


Vi på H2M vill vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder, det är så vi ser det. Vi är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. Vi återinvesterar mycket i våra medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. Vi är ett glatt prestigelöst gäng där vi alla hjälps åt!


Här kan du läsa om hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/


 


CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.


Commercial Real Estate Services | CBRE Sweden


 


Vi tror på mångfald och välkomnar alla sökande!


 


Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till HKScan!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 12
Sökes: Händig Fastighet/Drifttekniker inom medialeveranser
Finnes: Ett omväxlande och utvecklande arbete inom livsmedelsindustrin!
Du erbjuds
En välkomnande och inkluderade arbetsplats där fokus ligger på att främja de anställdas trivsel och utveckling. Friskvårdsbidrag och tillgång till gym på jobbet. Möjlighet finns att anpassa arbetstider från den anställdas livssituation, standardtider är kl 7-16. Som anställd hos HKScan får du handla chark, kött och fisk till rabatterat pris. Brukar du inte hinna göra matlåda? Inga problem! Det finns möjlighet att köpa både frukost och lunch i matsalen som tillagas på plats.

Ansvarsområden
Som drifttekniker ingår du i ett team om ett 10-tal medarbetare. På sikt kommer tjänsten inkludera beredskap på ett rullande schema. Teamets uppgift är att se till att anläggningen har en säker tillgång av värme, ånga, kyla, vatten samt avlopp. Arbetsuppgifter är delvis planerade udnerhåll, men det tillkommer oförutsedda händelser och därmed bjuder jobbet på en stor variation. Fokus ligger även på att sänka driftkostnader och energiförbrukning genom utveckling av av processer och driftsäkerhet.

Vi söker dig med:
•Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet som
fastighetstekniker, ventilationstekniker eller likvärdig tjänst.
•God erfarenhet inom minst ett av följande områden: kyla,
ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme eller processteknik.
•Gymnasieexamen
•B-körkort
•God svenska
Meriterande:
•Elkunskap
•Relevant utbildning / kurser inom området
Om arbetsplatsen
HKScan i Linköping är ett av regionens största privata företag med ca 750 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat (KPK) samt charktillverkning. ?I Linköping finns NDC (Nationellt Distributions Centrum) och här samlar HKScan sina produkter från sina anläggningar i Sverige för vidare distribution till grossister och kunder runt om i Sverige.?

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos HKScan.

Rekryteringsprocess
Ansökan, urval sker löpande
Personlighetstest (personlighet- och logiktest)
Intervju (Framtiden)
Referenstagning & kontroll av belastningsregistret
Intervju (HKScan)
Återkoppling

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: vardagar dagtid
Anställningsform: tillsvidare, inleds med 6 månaders provanställning
Lön: Under inledande perios hos Framtiden utgår GFL lön

Tjänsten som Fastighetstekniker kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 24
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 28
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren drifttekniker till Akademiska Hus i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 13
Brinner du för driftoptimering och har ett stort intresse av ventilation, styr- och reglerteknik har vi en roll för dig. Vi söker dig som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är ansiktet utåt gentemot våra hyresgäster och är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Teknik & Service är en enhet med en samlad stark fastighetsteknisk kompetens, här finns tekniska förvaltare, driftingenjörer och drifttekniker såväl som specialistingenjörer och hållbarhetssamordnare. Vårat fastighetsbestånd i Linköping innefattar byggnader inom Campus Valla om cirka 235 000 kvm. Vår nyaste fastighet är Studenthuset som invigdes 2019.

Ditt uppdrag

Brinner du för driftoptimering och har ett stort intresse av ventilation, styr- och reglerteknik har vi en roll för dig. Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus.

Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig drift- och energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
* Förebyggande drift- och underhållsarbete samt hyresgästanpassningar
* Löpande hyresgästkontakter
* Aktivt arbete med drift- och energioptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
* Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
* Du kommer att våra "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos
* Beställare av varor och tjänster från leverantörer och entreprenörer

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Akademiska Hus erbjuder varierande arbetsuppgifter i en viktig roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering- och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter vår värdegrund LEV, Lyhörda- Engagerade- Värdeskapande, vilken är vår kompass i det dagliga arbetet. Vi arbetar på vägen mot vårt gemensamma mål- att skapa attraktiva kunskapsmiljöer.

Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Ditt bidrag

Vi söker dig med teknisk eller fastighetsinriktad utbildning samt med erfarenhet av att arbeta med teknik i fastigheter. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande med kunskaper inom ventilation, el samt styr- och reglerteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift- och energioptimering.

Till rollen som drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med en stor vilja för att lära och utvecklas samt bidra till vår gemensamma utveckling.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

En säkerhetsprövning med registerkontroll kan genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer då att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling ska kunna uppvisas.

Kontakt

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor ang rekryteringsprocessen går direkt till Rekryteringskonsult Eva Wisth på telefonnummer 011-19 18 97 eller mejl eva.wisth@jeffersonwells.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Tjäder på 0706-49 45 39 alt. johan.tjader@akademiskahus.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 14 maj 2023.
Vi kommer att löpande kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan
ansökningstidens slut.

Ansök nu

Servicetekniker el/automation Caverion - Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Till vår filial i Linköping söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med inriktning inom styr & regler, automation eller el, som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Styr och regler, automation, el, servicetekniker eller annan relevant teknisk utbildning
• Viss kunskaper inom ventilation, styr & regler, automation
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel. 070-202 67 29 mail marcus.davidsson@caverion.com alt. servicechef Rebecka Dahlberg tel. 072-381 25 22 mail rebecka.dahlberg@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 7 Maj 2023.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 17
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 17
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Jobandtalent när du väljer att ansöka.

Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i Linköping

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 22
Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i LinköpingVi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 18
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Jobandtalent när du väljer att ansöka.

Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i Linköping

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansök nu

Drifttekniker natt

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 18
HKScan söker Driftstekniker natt


 


Är du redo för nästa utmaning? Vill du jobba tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vi söker nu en Driftsingenjör till vårt team Fastighet & Media i Linköping som kommer jobba ständig natt efter din läroperiod är avklarad.


 


Rollen


 


Gruppen Fastighet & Media ansvarar för att upprätthålla och optimera leveranserna av kyla, värme, ventilation, ånga, vatten samt avloppshanteringen från fabriken. Inom gruppen finns kompetenser inom områdena media, automation, el, styr- och reglerteknik, fastighetsskötsel och projektledning.


 


Arbetsbeskrivning


För att trivas i rollen tror vi att du har en stor teknisk kunskap och ett tekniskt intresse, du är nyfiken på att lära dig nya saker och löser de tekniska problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning. 


Du kommer att ingå i lokala Teknikledningsgruppen. I arbetet ingår:• Säkerhetsarbete
• Koordinera/planera FU/AU inom automation
• Analysera och kartlägga, minimera störningar för installerad utrustning för att kunna säkerställa en hög tillgänglighet.
• Vara tekniskt stöd till automationstekniker
• Vara kontaktperson och kravställare/beställare av tekniska art.
• Agera som projektledare vid automationsprojekt och delta i övriga projekt som automationsansvarig.
• Driva förbättringsarbete inom teknik för hela anläggningen ihop med dina kollegor
• Utveckla maskin- och fastighetsautomation.


 


Din bakgrund


 


Du:• Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter
• Erfarenhet inom något eller flera av områdena kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik
• Erfarenhet av el, läsa elritningar och felsökning, samt är behörighet inom elinstallation meriterande
• God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel mm
• God förmåga att kommunicera med interna kunder och leverantörer


Vi förutsätter att du har B- körkort och talar samt skriver flytande på svenska och engelska.


Detta kan du förvänta dig av oss


 


Ett lösningsfokuserat arbetssätt och arbetsglädje/optimism är en förutsättning för att du skall lyckas och trivas hos oss! Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb där du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan Sweden. Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER är våra gemensamma värdeord som guidar oss i vårt arbete.  


 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


 


Välkommen att registrera din ansökan via www.hkscan.com/ledigatjänster senast 2022-05-31. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.


För frågor om tjänsten kontakta Harald Trygg, Teknikchef tel 013-234726 och för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Carina Berglund, HR chef tel 013-234543.


Facklig kontakter, Michael Claesson, Ledarna tel 013-234695 och Unionen Eva Johansson tel 044-194214


 


Vilka vi är


På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.


Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern

Ansök nu

Sommarjobb inom Post- och husservice vid LiU

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 5
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en tekniker till Post- och husservice på Fastighetsavdelningen

Om jobbet
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara post- och godshantering, med hjälp av bil och truck, samt soptransporter i kulvertsystem. Du kommer även tanka, tvätta och städa bilar i vår interna hyrbilsflotta. Övriga uppgifter beror på verksamhetens behov, exempelvis möbelflyttar eller byten av ljuskällor kan förekomma.

Om dig

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och tidigare arbetslivserfarenhet av transporter, posthantering och bilvård. Arbetsuppgifterna kräver en bra fysik då tunga lyft och avvikande arbetsställningar förekommer. Att du med god disciplin kan arbete självständigt blir avgörande för att du ska lyckas med uppdraget. Du behöver ha B-körkort.

Som person är du stabil, tar ansvar för dina uppgifter och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende hos kunden. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och kan tala och förstå engelska.

Din arbetsplats

För att erbjuda en attraktiv, miljövänlig arbetsplats för studenter och anställda tillhandahåller vi husservicetjänster till LiU:s institutioner och enheter. Post och transport hjälper till med post, godsmottagning, transporter och biluthyrning.

Kunniga och engagerade medarbetare är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Och vi behöver bli fler. Linköpings universitet är ett av de stora framgångsrika utbildnings- och forskningsuniversiteten i Sverige. I dag är vi 36 000 studenter och 4 300 medarbetare vid fyra campus. Internationella rankningar visar att vi är bland de främsta universiteten i världen, och våra studenter är hett eftertraktade på arbetsmarknaden.

Om anställningen

Heltid, visstidsanställning v 28 tom 31.

Tillträde 10 juli.

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 26 april. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 3
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Drifttekniker Linköping
Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra? 
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system.
• Utföra service på värme-, ventilations-, samt styr- och reglersystem.
• Hantera avtalsarbeten såsom uppföljning av mediastatistik, service av tekniska installationer och driftövervakning.
• Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem mm. hos våra kunder.
• Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system.
• Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.
• Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer.

Vem är du?
Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt brandlarmsanläggningar är en förutsättning för arbetet. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Linköping, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb, sista ansökningsdag är 2023-04-23. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta leveranschef Jenny Karlsson, jenny.karlsson2@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 30
Nu söker vi fastighetstekniker till Tekniska verken!
Just nu söker vi fastighetstekniker som ska ingå i gruppen som utför fastighetsunderhåll på våra produktionsanläggningar.

Dina arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär ett varierande arbete och ett stort ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra fastighetsunderhåll och fastighetsskötsel. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är tillsyn, skötsel, felsökning och eventuell reparation av tekniska installationer. Du följer upp ditt arbete och rapporterar i vårt ärendesystem.

Vem är du?
Du är en ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga. Du är positiv och lyhörd. Bra service och att arbeta strukturerat är viktigt för dig. Du som person är initiativtagande och ser möjligheter. Du kan jobba självständigt och i grupp. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att vara serviceinriktad och kommunikativ.

Erfarenheter du tar med dig och delar med oss:
Du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom yrket eller liknande arbetsuppgifter med fastighetsunderhåll inom industrin. Du har en fullständig gymnasieexamen och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. För den här tjänsten krävs B-körkort.

Meriterande för tjänsten är om du har arbetat med styr- och reglerteknik eller ventilation samt om du har truckkörkort och hjullastarkort.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Ahlenbäck, 013 20 83 79. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Tove Bohlin, rekryterare, 013-30 86 33.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka redan idag, men senast den 18 april vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten tillsättas inom söktiden.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Fastighetsskötsel och utveckling

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 14
Om jobbet
Vi söker nu dig som är utbildad och i början av din karriär eller har några års erfarenhet. För detta arbetet är kunskapen det viktiga, så har du erfarenhet finns det inga krav på utbildning. Hos oss kommer du att från marken upp till tak arbeta med fastighetsdrift. Vi både bygger och förvaltar. Krav är att du kan hantera mätutrustning, läsa ritningar likaledes som att hantera en polermaskin.
Låter det som du? I sådana fall är det dig vi söker – skicka in din ansökan redan idag!
Du erbjuds
* Stor frihet och möjlighet att utvecklas.
* Få arbeta med komplexa uppgifter med stort ansvar.
VI SÖKER DIG SOM
* Antingen har god erfarenhet av fastighetsskötsel, eller är i början av karriären men med utbildning
* Tidigare erfarenhet av att arbeta i en byggarbetsplatsmiljö samt drift.
* Tidigare erfarenhet inom VA, EL, Bygg är meriterande.


Som person:
*Noggrann och strukturerad och
*Har god sammarbetsförmåga
* Gillar fysiskt arbete


Övrig information
* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfaren drifttekniker till Akademiska Hus i Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 22
Brinner du för driftoptimering och har ett stort intresse av ventilation, styr- och reglerteknik har vi en roll för dig. Vi söker dig som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är ansiktet utåt gentemot våra hyresgäster och är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Teknik & Service är en enhet med en samlad stark fastighetsteknisk kompetens, här finns tekniska förvaltare, driftingenjörer och drifttekniker såväl som specialistingenjörer och hållbarhetssamordnare. Vårat fastighetsbestånd i Linköping innefattar byggnader inom Campus Valla om cirka 235 000 kvm. Vår nyaste fastighet är Studenthuset som invigdes 2019.

Ditt uppdrag

Brinner du för driftoptimering och har ett stort intresse av ventilation, styr- och reglerteknik har vi en roll för dig. Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus.

Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig drift- och energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
* Förebyggande drift- och underhållsarbete samt hyresgästanpassningar
* Löpande hyresgästkontakter
* Aktivt arbete med drift- och energioptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
* Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
* Du kommer att våra "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos
* Beställare av varor och tjänster från leverantörer och entreprenörer

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Akademiska Hus erbjuder varierande arbetsuppgifter i en viktig roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering- och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter vår värdegrund LEV, Lyhörda- Engagerade- Värdeskapande, vilken är vår kompass i det dagliga arbetet. Vi arbetar på vägen mot vårt gemensamma mål- att skapa attraktiva kunskapsmiljöer.

Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Ditt bidrag

Vi söker dig med teknisk eller fastighetsinriktad utbildning samt med erfarenhet av att arbeta med teknik i fastigheter. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande med kunskaper inom ventilation, el samt styr- och reglerteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift- och energioptimering.

Till rollen som drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med en stor vilja för att lära och utvecklas samt bidra till vår gemensamma utveckling.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

En säkerhetsprövning med registerkontroll kan genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer då att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling ska kunna uppvisas.

Kontakt

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor ang rekryteringsprocessen går direkt till Rekryteringskonsult Eva Wisth på telefonnummer 011-19 18 97 eller mejl eva.wisth@jeffersonwells.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Tjäder på 0706-49 45 39 alt. johan.tjader@akademiskahus.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 12 april 2023.
Vi kommer att löpande kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan
ansökningstidens slut.

Ansök nu

Drifttekniker Kvarn Borensberg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 9
Fortifikationsverket söker en drifttekniker till Kvarn! Vi söker dig som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.
Har du erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet eller liknande? Vill du ha en ny utmaning och jobba i en verksamhet med ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker.

Var ska du jobba och vad ska du göra?
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel samt underhållsåtgärder på byggnader inklusive installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem, ventilations-, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. Distriktet har eget hög- och lågspänningsnät, egen värmeproduktion och eget vatten- och avloppsverk. I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörskontakter samt att ibland medverka i olika tekniska projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen.

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har utbildning i drift- och underhållsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav samt god kunskap i svenska i tal och skrift. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten kommer det ställas krav på inställelsetid vid larm.

Det är meriterande med kunskap inom ventilation, el, styr- och reglerteknik. Vi ser också positivt på erfarenhet från produktions- och distributionsanläggningar för värme, vatten och avlopp samt behörighet inom kyla, el eller andra teknikområden. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat inom säkerhetsklassad miljö såsom sjukhus, kraftverk eller motsvarande.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda och är van att arbeta med kundrelationer. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 900 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi genom att äga, utveckla och förvalta fastigheter för totalförsvaret bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar med basen i den statliga värdegrunden och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson 010-44 44 421 eller rekryteringsspecialist Eva Bjälkander 010- 44 44 592.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 april 2023. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pema Partner Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 11
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Jobandtalent när du väljer att ansöka.

Fastighetstekniker Pema Partner Linköping

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsteknik till ett uppdrag i Linköping

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten har placeringsort i Linköping. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha god kvalitetskänsla och samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många människor, så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet, utåtriktat förhållningssätt. Då vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen, därför bör du som sökande vara social, engagerad och samtidigt trivas med att träffa nya människor.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Inriktningen är i första hand ventilation och kyla/värme i de fastigheter vi ansvarar för.
Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt.

Kravprofil:
Du skall vara praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är en merit. Har du även erfarenhet från arbete med VVS så är det ett plus.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagerad, pålitlig och stor samarbetsförmåga med kundfokus.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 11
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 7
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Fastighetstekniker/teknikansvarig till Friskis Linköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 10
Söker du ett roligt och utvecklande jobb? Vill du utvecklas i en växande organisation tillsammans med anställda medarbetare och ideella funktionärer? Vi erbjuder en lustfylld arbetsplats med stor möjlighet att påverka sitt arbete och att bidra till verksamhetens utveckling.
Tjänsten är ett viktigt kugghjul som gör att vår verksamhet fungerar på både lång och kort sikt. Ditt personliga engagemang är viktigt. Du tycker att det är självklart att samarbeta med andra för att nå gemensamt uppsatta mål och givetvis delar du Friskis&Svettis; värderingar.


Som fastighetstekniker/teknikansvarig har du ansvar för:
Att Friskis säkerhetsställer hög kvalitet i säkerhet och funktion på Friskis samtliga anläggningar, ofta i samverkan med våra fastighetsägare.
Att vi bibehåller en hög kvalitet på vår utrustning inom teknik och IT genom löpande utveckling, underhåll och service.
Föreningens systematiska brandskyddsarbete och är delaktig i föreningens krisgrupp.

Vi söker dig som:
Utbildning inom el, lås och larm, fastighetsteknik, drifttekniker eller liknande.
Stort teknikintresse.
Arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Vana att självständigt planera sitt arbete.
Är serviceinriktad.
Har ansvarskänsla och god ordning.

Kollektivavtal
Arbetsgivaralliansen – Unionen.
Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid 100% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Språkkunskapskrav
Svenska i tal och skrift. Engelska i tal.
Datakunskaper
Krav på goda kunskaper i Windows bakomliggande operativsystem, goda kunskaper i Officepaketet samt hantering av hemsidor/webb.
Övrigt
Krav på B-körkort.
Vill du veta mer? Eller vill du skicka in ansökan direkt?
Skicka en presentation av dig själv, dina förväntningar, meriter och vad du kan bidra med som fastighetstekniker/teknikansvarig hos Friskis Linköping. Hör av dig med frågor eller skicka ansökan direkt till verksamhetschef Lotta Utterström på lotta@linkoping.friskissvettis.se eller 0702–148187.
Vi vill ha din ansökan senast 19 mars 2023. Vänta inte med att skicka in ansökan då intervjuer kan genomföras innan ansökningstidens slut.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 26
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 22
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 21
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Fastighetstekniker med goda El-kunskaper till Nobina i Linköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 7
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se.

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 16 trafikområden i Sverige. Med ca 740 medarbetare och 200 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi söker nu en fastighetstekniker gärna med meriterade kunskaper inom El och VVS med stationering i Linköping.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att underhålla anläggningarnas tekniska verksamhetskomponenter samt fordonsrampernas tekniska system. På våra depåer kommer vi att ha laddinfrastruktur för våra elbussar som du kommer att ansvara för. Det är viktigt att arbeta proaktivt för att anläggningen och den tekniska utrustningen bibehåller samma standard eller högre under hela avtalsperioden.

Utöver detta ingår i tjänsten att:

- Ta emot felanmälningar, åtgärda, återkoppla och dokumentera

- Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att bibehålla önskat skick samt öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar

- Systematiskt genomföra daglig, veckovis och månatliga egenkontroller av anläggningarna

- Arbeta löpande, analysera och genomföra förbättringar för driftsoptimering

- Säkerhetssystem samt brand- och miljöskydd fungerar och dokumenteras enligt lagar och interna föreskrifter

- Agera kontaktperson till huvudman, entreprenörer samt projekt inom våra depåområden

- Aktivt arbeta för att hitta ekonomiska lösningar för avtalets energimål

Personliga egenskaper och utbildning
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från rollen som fastighetstekniker i fastighetsbolag, industri eller liknande verksamhet. Du är utbildad fastighetstekniker eller motsvarande och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från el- och VVS-arbeten samt från överordnade styr- och övervakningssystem. Erfarenhet av energi-, säkerhets-, brandskydds- och miljösystem är meriterande. Även kunskap om AFF-kodsystem och C-körkort samt El-behörighet AL eller B är mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, social, driven och att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning tillämpas.

Process och Ansökan
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

I denna process samarbetar Nobina med Devotum. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju med Devotum. Nästa steg är en intervju hos Nobina. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Widevall på 070-499 38 00.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 17
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu

Drifttekniker till HKScan ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 15
Om tjänsten

HKScan är ett väletablerat nordiskt livsmedelsföretag som tillhandahåller produkter som är anvarsfullt och hållbart tillverkade. Exempelvis har företaget på sikt ett mål att ha en koldioxidneutral livsmedelskedja, från gård till konsument. HKScan söker nu en drifttekniker som kommer bli en del av teamet som säkerställer medialeveransen till produktionen. Utifrån olika specialistkompetensområden kommer du och dina 11 kollegor tillsammans samarbeta för att säkerställa driften på HK Scans anläggningar.
HK Scan arbetar mycket med energi- och miljöförbättringar och har många spännande projekt på gång som du kommer ha en viktig del i. I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för interna kunder och externa leverantörer. Detta är en roll som medför stort eget ansvar och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.Detta är en direktrekrytering till HKScan där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen innebär att du tillsammans med ditt team kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av HKScans anläggning i Linköping. Detta kommer innebära att:

- Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten på HKScans anläggningar
- Säkerställa säker tillgång av kyla, värme, ånga, vatten och avlopp.
- Sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på anläggningen
- Felsökning och problemlösning


Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, kylteknik eller liknande, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- Vana av kundkontakt med god kommunikationsförmåga
- B- körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik

- Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Ansök nu