Säkerhetsarbete jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Apr 15
Din nya utmaning

Larmcentralen på Verisure är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer. När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet. Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner och en generös lönestege med snabb löneutveckling. Utöver grundlön finns möjlighet till provision.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer vara placerat i trevliga lokaler på Verisure Säkerhetscenter i Linköping. För att du ska få rätt förutsättningar för rollen inleds anställningen med en obligatorisk larmoperatörsutbildning.

Vi har planerade utbildningstarter både i juni och september.

Eftersom vår larmcentral har öppet dygnet runt har du som larmoperatör en dygnsgående tjänst.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.

Skicka din ansökan med CV där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

alt

Christoffer Nilsson, christoffer.nilsson@verisure.se

Om oss

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi har 5 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika, 26?000 anställda och med över 35 års insikt, erfarenhet och innovation är vi på Verisure kända för våra produkter och tjänster. Som anställd på Verisure är du en del i ett branschledande och nytänkande företag med stark framåtanda där vi drivs av att göra skillnad på riktigt. I Linköping har vi vårt huvudkontor och säkerhetscenter där bland annat vår larmcentral, kundservice och säljorganisation finns. Runt om i landet har vi larmtekniker och säljare som dagligen träffar våra drygt 500.000 kunder som vi har i Sverige.

Ansök nu

Ordningsvakt - Östra Östergötland

Ordningsvakt
Läs mer Mar 1
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som ordningsvakt har du en genuin vilja att skapa goda relationer och respektera alla, oavsett bakgrund. Din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag.
Du gör detta genom närvaro på allmänna platser och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver det förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till Hoger.mirkhan@securitas.se för Linköping och josefine.weineholm@securitas.se för Norrköping
Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till utökning
tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2024-05-30

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Väktare sommarjobb Linköping / Norrköping

Väktare
Läs mer Mar 1
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare för inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?
Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.
Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33. Securitas tilldelar dig ett schema så du i god tid kan planera din sommar med både jobb och härliga aktiviteter! Oavsett om du vill jobba dag eller natt, i högt tempo eller lugn miljö har Securitas arbetet för dig.
Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i [fyll i ort] blir du en del av ett sammansvetsat gäng på [antal anställda] personer. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass antingen dag eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Arbetstiderna är huvudsakligen natt.
Som stationär väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Ofta arbetar du vid entrén till ett större företag och kontrollerar de som passerar in och ut, men du kan även utföra rondering och kameraövervakning. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Man arbetar självständigt och under eget ansvar, oftast både dag- och nattetid.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: Hoger.mirkhan@securitas.se för Linköping och josefine.weineholm@securitas.se för Norrköping
Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till en heltidstjänst över sommaren med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2024-05-30

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Energy controller till AFRY i Linköping

Energirådgivare
Läs mer Apr 19
Trivs du i en roll där du får kombinera ditt intresse för energi och ekonomi med att bygga kundrelationer och ge service i toppklass? Vill du dessutom ingå i ett team som värnar om varandra och som arbetar för att skapa hållbara lösningar inför framtiden? Då är det här tjänsten för dig! AFRY i Linköping söker nu en Energy controller.

OM TJÄNSTEN
Nu får du chansen att vara en del av ett globalt företag med expertkompetenser inom infrastruktur, industri och energi. Du kommer att ingå i ett team med fem medarbetare som ansvarar för insamling, kvalitetssäkring, visualisering och analysering av energidata. Du kommer att utifrån det egenutvecklade verktyget Energy Controller följa upp och analysera energidata samt skapa handlingsplaner utifrån de slutsatser du drar. I rollen kommer även en hel del kontakt med kunder att förekomma vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga samt att du tycker om att samarbeta med andra.

Du erbjuds
- Att få vara en del av ett team som brinner för att skapa hållbara energilösningar för framtiden
- En gedigen introduktion tillsammans med erfarna medarbetare för att skapa de bästa förutsättningarna för det framtida arbetet
- Utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Insamling av energiförbrukningsdata
* Sammanställning och kvalitetskontroll av energidata
* Månadsvis redovisning till kunder
* Vara en central kontaktperson för kunderna


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med fördel inom miljö, el eller energi
- Är obehindrad i både svenska och engelska, i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta administrativt sedan tidigare.
- Erfarenhet av program som exempelvis och/eller Access.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Ansök nu

Besiktningsingenjör

Besiktningsingenjör
Läs mer Apr 24
Nytt
SMP Svensk Maskinprovning AB (SMP) söker nu en besiktningsingenjör i Linköping med omnejd.
Vi erbjuder en anställning med stor frihet och flexibilitet. Det viktigaste att du utför ditt jobb med stort engagemang och noggrannhet. I gengäld får du en roll som är lika social som den är teknisk i ett företag med ett uttalat uppdrag.
På SMP arbetar vi med rikstäckande besiktning och maskinsäkerhet. Verksamheten är ackrediterad och tjänsterna erbjuds på en konkurrensutsatt marknad där vi är en oberoende, opartisk aktör.
Vi besiktar entreprenadmaskiner, lyftanordningar, mm. Vi gör fältinspektioner av exempelvis arbetsmiljöer och brandsäkerhet.
Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, mm. på plats hos kund. Du har också ansvar för kontakten med nya och befintliga kunder i det område där du verkar och är vårt ansikte utåt.
På SMP ser vi till att både nya och gamla maskiner lever upp till gällande säkerhetskrav. Tack vare opartisk provning, besiktning och certifiering av maskiner kan vi göra våra kunder trygga i att all deras utrustning lever upp till de krav som ställs.
Din första tid hos oss innebär en introduktion/utbildning. Under introduktionen får du lära dig om vårt uppdrag och arbetssätt. Du får kompetens inom olika regelverk och besiktningsprogram samt följa med en mer erfaren kollega ut på olika uppdrag hos kund.
Tjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta flexibla tider. Du reser normalt dagligen med bil, i första hand inom ditt närområde, men resor som innebär övernattning förekommer.
Arbetet utförs hos kund och din placering/stationering innebär att du utgår från din bostad. SMP erbjuder tjänstebil eller förmånsbil.
Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som besiktningsingenjör är det viktigt att du har ett brett tekniskt kunnande, uppskattar kundkontakter, är självständig, driven, noggrann och vänlig, samtidigt som du kan ha en fast hand när det krävs. Det är också bra om du tycker om att vara utomhus även om en del av jobbet är administrativt och sköts hemifrån.
Vidare ser vi att du är/har:
Gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
God kunskap inom maskinteknik, el och hydraulik.
Tidigare besiktningserfarenhet.
God social förmåga.
Självständig och strukturerad.
Körkort B.
Behörigheter för besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, med mera är mycket meriterande.

SMP Svensk Maskinprovning AB
SMP Svensk Maskinprovning erbjuder ackrediterade besiktnings-, certifierings- och provningstjänster, med huvudinriktning mot maskin- och miljösäkerhet. Vi är totalt cirka 90 medarbetare som arbetar inom vår rikstäckande fältorganisation för besiktning eller vid våra provlaboratorier/kontor i Lund, Uppsala och Umeå. SMP Svensk Maskinprovning AB är dotterbolag till AB Svensk Bilprovning som ägs av svenska staten.
https://svenskmaskinprovning.se
Tycker du att ovan beskrivning passar in på dig? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Våra fackliga representanter är: Tommy Axelsson, Unionen, 0702899977 och Anders Sandberg, SACO, 0725646475.
Sökord/taggar:
besiktning, ingenjör, maskin, el, hydraulik, maskinprovning, SMP, svenskmaskinprovning, svensk bilprovning, bilprovningen

Ansök nu

Säkerhetssamordnare, Kris och beredskap

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 15
Nu söker vi en säkerhetssamordnare för kris och beredskap!
Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra kunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön.

Vi ansvarar för flera viktiga leveranser inom regionen och är därför en stor del av totalförsvaret. Nu satsar vi på att stärka vår förmåga ännu mer, där säkerhetsfrågorna står högt på agendan. Vi söker därför en säkerhetssamordnare som vill bli en nyckelspelare i vårt kris- och beredskapsarbete framåt!

Varför ska du välja oss?
Som medarbetare på Tekniska verken blir du en del av en arbetsgivare som gör skillnad, alla årets 525 949 minuter. Energibranschen har aldrig varit hetare och vi spelar en viktig roll i ett hållbart samhälle. Och vårt är jobb viktigt, men det hindrar oss inte från ett och annat asgarv!

Din framtida arbetsdag
Som säkerhetssamordnare stödjer du våra staber och affärsområden gällande olika typer av säkerhetsfrågor. Staberna har olika förutsättningar för att uppnå och bibehålla en balanserad säkerhetsnivå, där du med ett helhetstänk får möjlighet att påverka, influera och driva säkerhetsfrågor framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter består av att:

- som expert leda och stötta inom kris och beredskap, informationssäkerhet och fysisk säkerhet med mera
- koordinera och kontrollera säkerhetsarbetet och säkerställa en balanserad säkerhet
- stötta verksamheten i att uppnå sina säkerhetsmål på ett adekvat sätt

Är du den vi letar efter?
Tekniska verken befinner sig på en resa och vi tror att du som person trivs med att få vara med och påverka, influera och ”skratta” längs vägen. Du har ett helhetstänk med vilja att driva frågor åt ett visst håll, men med tillräckligt skinn på näsan för att alltid se till koncernens bästa. Att bygga relationer och ge service till dina staber kommer naturligt för dig. Med din härliga energi och engagemang blir du en självklar partner för våra verksamheter att vända sig till vid frågor kring säkerhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För att passa i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning, kanske inom samhällsvetenskap, kriminologi, som polis eller annat. Har du inte studerat har du troligtvis några års arbetslivserfarenhet inom säkerhet, kris och beredskap. Det är ett krav att behärska svenska, i såväl tal som skrift, men allra viktigast för oss är att du kompletterar vårt team.

Har vi turen med oss, har du erfarenhet från några av punkterna nedan:

- Genomgången säkerhetsutbildning eller genomförda kurser inom kris och beredskap
- Praktisk erfarenhet av kris- och beredskapsarbete samt stabsarbete/stabsmetodik
- Erfarenhet av projektledning, utbildning och riskanalysarbete
- Arbete med ISO 27001
- Kunskap inom lagstiftning relaterad till säkerhetsarbete, exempelvis Säkerhetsskyddslagen

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Elin Bäck, stabschef Säkerhet, 013-30 87 50. Facklig information lämnas av Emmelie Linderoth, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Sofia Bäckhed, rekryterare, 013-30 87 84.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka redan idag, men senast den 15 maj vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten kan tillsättas inom söktiden.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

SiS Folåsa söker en driven säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 10
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Som säkerhetssamordnare kommer du ha en viktig och central roll i institutionens systematiska säkerhetsarbete. Huvudsakliga ansvarsområden är systematiskt säkerhets- och brandskyddsarbete, hot och våld och övriga säkerhetsfrågor. Du har både stt strategiskt och stt operativt förhållningssätt inom dessa områden. I rollen som säkerhetssamordnare förväntas du leda utbildningar, övningar och workshops på institutionen inom ovan nämnda ansvarsområden. En viktig del i arbetet är att upprätthålla och utveckla samverkan internt inom SiS med såväl andra institutioner, huvudkontoret och polismyndigheten. Du ska arbeta med framtagandet av lokala arbetsrutiner inom området säkerhet samt bereda och skriva förslag, och svara på remisser inom enhetens/avdelningens ansvarsområden. Som säkerhetssamordnare har du även ett uppdrag att samordna det systematiska brandskyddsarbetet. Du kommer arbeta operativt med säkerhetsrelaterade frågor t.ex. risk- och säkerhetsbedömningar. Du kommer samordna och planera genomförande och uppföljning av säkerhetsarbetet på institutionen. Du kommer ansvara för att samordna implementeringen av rutiner, anvisningar och åtgärdsplaner inom säkerhetsområdet.

En av dina viktigaste uppgifter är att samordna institutionens händelserapporteringssystem (ISAP). Det innefattar kvalitetssäkring och skattning av rapporter, fördelning, analys och uppföljning. Det kommer också vara din uppgift att bistå institutionschefen med lägesbilder ur händelserapporteringssystem. Du kommer att samordna det drogförebyggande arbetet på institutionen. Du kommer även att samordna institutionens informationssäkerhetsarbete och vara kontaktperson för underrättelseinformation från myndigheternas underrättelseoperatörer. Du kommer också vara delaktig i introduktion, utbildningar och övningar inom säkerhetsområdet.

Närmaste chef är institutionschefen och du ska stödja denne i det systematiska säkerhetsarbetet lokalt men det förutsätter också att du samarbetar nära säkerhetsavdelningen centralt och övriga säkerhetssamordnare i myndigheten för att arbetet ska bli enhetligt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning inom säkerhetsområdet eller annan relevant utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att bli framgångsrik i rollen som säkerhetssamordnare behöver du vara analytisk, systematisk och pedagogiskt lagd.

Du ska även ha:


• relevant erfarenhet inom säkerhetsområdet
• god samarbetsförmåga
• god administrativ förmåga
• B-körkort

Meriterande:


• Tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete från offentlig verksamhet

Du trivs i en stödjande roll där egenskaper som lyhördhet, empati och respekt ses som extra värdefulla. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

 

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2024-04-30.

Kristina Nilsson
Facklig företrädare ST/OFR
Kristina.Nilsson@stat-inst.se
010-4532176

Marcus Örneståhl
Facklig företrädare SEKO
Marcus.Oernestal@stat-inst.se

Tomas Hilding
Facklig företrädare SACO
Tomas.Hilding@stat-inst.se

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Vi söker väktare & Ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Feb 16
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: 7000

Varaktighet: Tillsvidare vid behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-04-30- sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Risk & Opportunity Manager till BU Underwater Systems

Riskingenjör, risk management
Läs mer Mar 4
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Vi har en stark tillväxt och behöver förstärka vår verksamhet med en driven och engagerad Risk & Opportunity Manager för vår projekt- och programverksamhet. Här kommer du få både driva och stötta våra projektledare i större och mindre projekt med aktivt risk- och möjlighetsarbete. Vi vill också att du tar ett ansvar för att utveckla vår kompetens och metodtillämpning inom området.

Din anställning kommer att vara på Program- och projektkontorets sektion Support Business Execution. Här har vi också uppgiften att förse våra projekt och projektledare med projektsupport, planerings- och uppföljningsstöd samt kalkylledning med möjlighet att även ta projektledaruppdrag.

Utifrån projektens faser så kan dina arbetsuppgifter variera över tid, men i din tjänst ingår att:

*

Skriva riskhanteringsplaner för projekt.
*

Stödja och leda projekt i det praktiska risk- och möjlighetsarbetet samt hålla workshops i detta.
*

Bidra aktivt med riskidentifiering, klassificering, konsekvensbedömning samt skapa åtgärds- och handlingsplaner och bedöma ekonomisk påverkan.
*

Följa upp och rapportera arbetet och åtgärdsplaner.
*

Delta i koncernens metod- och processutvecklingsarbete.
*

Vid behov internutbilda våra medarbetare.

Utifrån din profil kan också annat arbete inom sektionen vara aktuellt.

Din profil

Du har yrkeserfarenhet från projektledningsområdet och produktutvecklande verksamhet. Om du inte har en ingenjörsutbildning så behöver du kunna förstå och sätta dig in i utveckling och produktion av tekniskt avancerade produkter. Har du tidigare erfarenhet av tillhörande affärssystem och planeringsverktyg är det en fördel. Vi jobbar bland annat i egenutvecklade excelverktyg, Antura, Jira och IFS för produkt- och dokumentstyrning. Det är också önskvärt att du dokumenterad erfarenhet och metodkompetens för olika former av workshoparbete.

För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken, social, drivande och resultatinriktad. Som person är du initiativtagande, men också uthållig. Du är strukturerad och kan skapa ordning. Du knyter kontakter och samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll de arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt; du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Vi arbetar med både nationella och internationella kunder och du bör därmed kunna uttrycka dig väl på svenska och obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektörer - myndighetsgemensam kontroll, Linköping

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Mar 12
På Arbetsmiljöverket jobbar vi för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Vill du använda ditt engagemang, ditt mod och din kompetens för att göra skillnad i livsavgörande frågor? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig.

Avdelningen för myndighetsgemensam kontroll söker nu nya kollegor med organisatorisk placering på arbetsmiljöverkets kontor i Linköping. Du kommer i första hand att genomföra inspektioner inom din enhet, vilket innefattar Östergötland och Södermanland. Det finns möjlighet att utgå från hemmet i tillsynsarbetet, vilket innebär att vi gärna ser sökande inte bara från Linköping med omnejd, utan också från andra håll i något av de två nämnda länen. I vissa fall kan det även vara möjligt att utföra arbete från vårt center mot arbetslivskriminalitet (AKC) i Norrköping.

Ditt nya arbete

Att arbeta som arbetsmiljöinspektör på avdelningen för myndighetsgemensam kontroll innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Tillsammans med kollegor samverkar du med andra myndigheter och genomför myndighetsgemensamma och egeninitierade kontroller, för att motverka arbetslivskriminalitet inom olika identifierade branscher. Förutom inspektion kan du delvis komma att arbeta med informationsinsatser till arbetsmarknadens parter.  

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att planera, genomföra och följa upp inspektioner, utifrån givna ramar, ute på arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar till arbetsgivaren brister som framkommer vid inspektionen. Rollen innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. I en stor del av ärendena fattar du som inspektör egna beslut utifrån delegation. Den statliga värdegrunden, tydlighet och trovärdighet genomsyrar ditt arbete.

Din bakgrund

Rollen kräver att du har:


• Minst två års relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet, varav sammanlagt tre år inom ett eller flera av arbetsområdena nedan:

- Området tillfälliga arbetsplatser, med långa entreprenörskedjor och samordningsfrågor
- Området logistik, med långa entreprenörskedjor samt samordningsfrågor
- Området teknik
- Området yrkeshygien, kemi, och mikrobiologi
- Området myndighetsutövning

En beskrivning av respektive arbetsområde finns när du går in under respektive annons på vår hemsida!


Du ska även:


• Inneha B-körkort eftersom tjänsten innebär mycket resande med bil. Du behöver också känna dig trygg och bekväm med att köra bil.
• Ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska muntligt.
• Ha god IT-vana och erfarenhet att använda olika digitala plattformar och IT-system.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket innebär att det för anställning finns krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med bland annat registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsmiljöinspektör är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett inkluderande synsätt samt lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är stabil som person, har en utvecklad personlig mognad och leder dig själv samt har förmågan att ställa krav och hanterar att bli ifrågasatt. Du har förmågan att sätta dig in i och analysera situationer, arbetar strukturerat och tar stort eget ansvar för att uppgifter utförs i tid och med hög kvalitet.Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


• uppdrag inom arbetsmiljöområdet
• samverkan med andra myndigheter
• förändringsarbete
• talar något annat språk än svenska och engelska

Mer om oss och rollen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning på sex månader. Inspektionerna kommer genomföras i första hand inom din egen enhet men stöttning vid insatser kan ske över enhetsgränserna. Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt. Ibland kan arbetet ske utanför vår normalarbetstid, övernattningar förekommer i olika omfattning beroende på avstånd. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet. 

Beroende på placeringsort kan det innebära att en stor del av ledarskapet sker på distans. Eftersom arbetet på avdelningen fortsatt är under uppbyggnad kan förändringar samt justeringar i arbetssätt och arbetsformer komma att bli aktuella.


• Mer information om generell inspektionsverksamhet finner du på www.av.se/inspektion
• Mer information om Arbetslivskriminalitet finner du på www.av.se/arbetslivskriminalitet
• Mer om oss och våra förmåner finner du på https://www.av.se/Jobba-hos-oss/

Så rekryterar vi
Vi kommer att använda oss av kompetensbaserad rekrytering, både för att kvalitetssäkra rekryteringen och motverka diskriminering. Därför ber vi dig att svara på ett antal urvalsfrågor när du registrerar din ansökan och bifogar ditt cv. Intervjuer sker från vecka 16. Vi ber dig att skicka din ansökan på svenska.

Vi välkomnar frågor såväl före som under rekryteringsprocessen. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsfirma Jefferson Wells som du kan kontakta genom e-post till inforekrytering@jeffersonwells.se. Ange gärna Arbetsmiljöverket och Ort i rubriken när du mejlar Jefferson Wells så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan också läsa vanliga frågor och svar här: https://info.manpowergroup.se/arbetsmiljoverket-2.

Fackliga kontaktpersoner är Jan Henriksson för Saco, Marita Jonsson för ST samt Johan Larsson-Hytte för Seko. Samtliga nås via Arbetsmiljöverkets växel: 010-730 90 00.

Vill du jobba tillsammans med oss för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet?
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-01.

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektörer till Arbetsmiljöverket, Linköping

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Mar 12
På Arbetsmiljöverket jobbar vi för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Vill du använda ditt engagemang, ditt mod och din kompetens för att göra skillnad i livsavgörande frågor? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig.

Avdelningen för inspektion söker nu nya kollegor med placering på vårt kontor i Linköping. Du kommer i första hand att genomföra inspektioner inom Södermanlands och Östergötlands län. Det finns möjlighet att utgå från hemmet i tillsynsarbetet, vilket innebär att vi gärna ser sökande inte bara från Linköping med omnejd, utan också från andra håll i något av de två nämnda länen.

Ditt nya arbete
Att arbeta som arbetsmiljöinspektör innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar brister som framkommer vid inspektionen till arbetsgivaren. Rollen som arbetsmiljöinspektör innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. Den statliga värdegrunden och att du är trovärdig, offensiv och kommunikativ präglar ditt arbete.

Som arbetsmiljöinspektör genomför du tillsyn i många olika verksamheter och hanterar arbetsmiljörisker ur ett helhetsperspektiv. Inriktningen på inspektionerna varierar över tid beroende av analyser av arbetsmiljörisker och de prioriteringar vi gör.

I inspektionsarbetet ingår att möta och leda samtal med såväl ledningen för stora arbetsgivare som småföretagare, skyddsombud, fackliga representanter och arbetstagare. Du ansvarar för att ditt eget arbete på bästa sätt bidrar till vårt uppdrag och att målen för vår verksamhet uppnås. Med din kunskap och erfarenhet bidrar du också till att utveckla oss och verksamheten.

Din bakgrund

Rollen kräver att du har:


• Minst två års relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år inom ett av arbetsområdena nedan:

Området tillfälliga arbetsplatser, med långa entreprenörskedjor och samordningsfrågor
Du har erfarenhet av arbete inom olika delar av byggnads- och anläggningsprocessen. Du har haft en arbetsledande eller samordnande roll, exempelvis som platschef, arbetsledare, Bas P/U eller som arbetsmiljöingenjör.

Området teknik
Du har erfarenhet av arbete inom tung eller lätt industri, t.ex. inom processindustri, gruvdrift  eller småskalig tillverkning. Du har arbetat med exempelvis maskinlinjer, lyftanordningar eller trycksatta anordningar. I arbetet har du använt kunskaper om direktiv och standarder som gett förståelse för komplexa frågeställningar med koppling till arbetsmiljöområdet. Din roll kan ha varit exempelvis maskiningenjör eller processtekniker.

Området yrkeshygien, kemi, och mikrobiologi
Du har erfarenhet av arbete med kemiska ämnen/produkter, mikrobiologiska ämnen och/eller fysikaliska faktorer (exempelvis buller) och har kunskaper om hur de påverkar arbetsmiljön. Du kan ha arbetat som kemist, biolog, yrkeshygieniker, arbetsmiljöingenjör eller med kemiska/mikrobiologiska arbetsmiljörisker.


• B-körkort eftersom tjänsten innebär mycket resande med bil. Du behöver också känna dig trygg och bekväm med att köra bil.
• God kommunikationsförmåga och vi har som krav att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska muntligt.
• God IT-vana och erfarenhet att använda olika digitala plattformar och IT-system.

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsmiljöinspektör är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett inkluderande synsätt samt lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är stabil som person, har en utvecklad personlig mognad och leder dig själv samt har förmågan att ställa krav och hanterar att bli ifrågasatt. Du har förmågan att sätta dig in i och analysera situationer, arbetar strukturerat och tar stort eget ansvar för att uppgifter utförs i tid och med hög kvalitet. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med:


• myndighetsutövning
• uppdrag inom arbetsmiljöområdet
• förändringsarbete

Mer om oss och rollen
Mer information om avdelningens verksamhet finner du på www.av.se/inspektion.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning på sex månader tillämpas som regel. Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt, ibland med övernattningar.

Inspektörer förväntas arbeta minst en dag per vecka på kontoret. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet. Mer om oss och våra förmåner finner du  på https://www.av.se/Jobba-hos-oss/.

Så rekryterar vi
Vi använder oss av kompetensbaserad rekrytering, både för att kvalitetssäkra rekryteringen och motverka diskriminering. Därför ber vi dig att svara på ett antal urvalsfrågor när du registrerar din ansökan och bifogar ditt cv. Intervjuer sker från vecka 16. Vi ber dig att skicka din ansökan på svenska.

Vi välkomnar frågor såväl före som under rekryteringsprocessen. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsfirma Jefferson Wells som du kan kontakta genom e-post till inforekrytering@jeffersonwells.se. Ange Arbetsmiljöverket och Ort i rubriken när du mejlar Jefferson Wells så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan också läsa vanliga frågor och svar här: https://info.manpowergroup.se/arbetsmiljoverket-2.

Fackliga kontaktpersoner är Jan Henriksson för Saco, Marita Jonsson för ST samt Johan Larsson-Hytte för Seko. Samtliga nås via Arbetsmiljöverkets växel: 010-730 90 00.

Vill du jobba tillsammans med oss för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet? 
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-01.

Ansök nu

Förundersökningsledare till Region Öst, LPO Linköping

Inspektör, Polisen
Läs mer Mar 7
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en Förundersökningsledare till Linköping. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten är Sveriges största statliga myndighet med drygt 37 000 anställda.
Polismyndigheten är organiserad i sju polisregioner, åtta nationella avdelningar samt rikspolischefens kansli.
Polisregion Öst är organiserad i tre polisområden: Södermanland, Östergötland och Jönköping som tillsammans är indelade i nio lokalpolisområden. Vidare finns det tre regionala enheter: operativa enheten, utredningsenheten och underrättelseenheten, ett regionkansli samt nationella avdelningar som finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.
LPO Linköping
Lokalpolisområde Linköping ingår i polisområde Östergötland. Inom lokalpolisområdet finns det ingripande- och brottsförebyggande verksamhet, utredningsgrupper samt stöd och service.
Arbetsuppgifter
Som förundersökningsledare har du en arbetsledande funktion, där du leder och fördelar arbetet. Inom teamet arbetar vi med brottsutredningar och i rollen bidrar du med att skapa struktur i ärenden genom riktlinjer för prioritet, resurser, tidplan och angreppssätt. Du stöttar teamet, fungerar som juridiskt stöd och säkerställer hög kvalité på utredningarna. Tillsammans med teamet driver du utvecklingen framåt. Till viss del arbetar du i egna ärenden. I rollen samverkar du med utredare, förundersökningsledare, gruppchefer och åklagare. Vid behov kan du även behöva stötta upp med förundersökning inom polisområdet som ex. jourförundersökningsledare.
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
En polisexamen eller kandidatexamen inom juridik, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Erfarenhet av utredningsarbete inom offentlig verksamhet
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-Körkort.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
Genomgått en förundersökningsledarutbildning grund eller fördjupad inom Polismyndigheten
Haft en arbetsledande position
Erfarenhet av arbete som Förundersökningsledare
Kunskap om brottsutredningsprocessen och bevisvärdering
Erfarenhet av polisens datoriserade utredningssystem DurTvå.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att arbeta under tidvis hög belastning utan att göra avkall på kvalitet. Du är flexibel, stresstålig och har en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och se helheten för verksamhetens bästa. Du ska kunna hantera arbetet lika bra självständigt som i grupp.
Du är driven och med stor nyfikenhet engagerar du dig i dina arbetsuppgifter. Du har ett coachande förhållningsätt och hjälper dina medarbetare framåt i processerna.
Arbetet ställer vidare krav på att du kan se helhetsperspektiv, har förmåga att analysera samt skapa struktur och ordning.
För att klara av arbetsuppgifterna krävs det också att du har lätt för att kommunicera och har en god samarbetsförmåga med arbetskamrater på olika nivåer.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningens omfattning
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chefer:
Martin Hedberg, rekryterande chef, nås via polisens växel 114 14
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Josefine Pettersson, josefine-l.pettersson@polisen.se
Fackliga företrädare
SACO-S och Polisförbundet nås via Polisens växel telefonnummer 114 14
Fackförbundet ST nås på st.region-ost@polisen.se
Seko Polisen nås via Monica Veberg 0070-549 11 35
Övrigt
Placeringsort: Linköping
Arbetstid: Dagtid med flex, kväll och helgsjobb kan förekomma
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit. Du hittar annonsen här:
https://recruit.visma.com/spa/public/apply?guidAssignment=a3933694-6804-49c0-8e39-97e645eed4dd
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.
En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Mar 4
Tjänsten är placerad inom Vård- och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning, beställning av insatser samt bedriver vård och omsorg i egen regi. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetssamordnare har du en övergripande samordningsfunktion inom säkerhetsområdet på Vård- och omsorgsförvaltningen. Linköpings kommun har tio säkerhetssamordnare fördelat på våra åtta förvaltningar. Du ingår i säkerhetsorganisationen och samarbetar tillsammans med de tio andra säkerhetssamordnare. Kommunens säkerhetssamordnare har ett tätt samarbete och stöttar varandra i säkerhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna ryms inom två huvudområden. Dels handlar det om uppdrag för att stärka det interna säkerhetsarbetet inom organisationen, du kommer att arbeta nära verksamheter och verksamhetschefer. Dels handlar det om att utveckla det trygghetsskapande och brottsförebyggande arbetet utifrån förvaltningens förutsättningar.

Tillsammans med andra funktioner inom kommunen och i samverkan med externa aktörer verkar du för en utveckling av säkerhetsarbetet på Vård-och omsorgsförvaltningen. Samverkan med HR-funktionen på förvaltningen är särskilt viktig för att integrera arbetet och gränssnittet mellan systematiskt säkerhetsarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:


• Utbilda, stötta och driva nätverk med säkerhetsombud
• Verka för att kommunövergripande styrdokument inom intern säkerhet och brottsförebyggande arbete efterlevs, exempelvis genom att ta vara behjälplig i framtagandet av verksamhetsanpassade rutiner
• Stödja verksamheterna med att skapa en systematik i det interna riskhanteringsarbetet
• Ge råd och stöd i frågor som rör fysisk säkerhet och personsäkerhet, exempelvis gällande åtgärder för att förebygga och hantera hot och våldssituationer samt otillåten påverkan
• Driva och delta i utvecklingsinriktat arbete inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området (exempelvis platssamverkan, trygghetsöverenskommelse, trygghetsteknik, platsanalys)

Din arbetsplats
Vård- och omsorgsförvaltningen utför årligen vård- och omsorg för över 4 000 medborgare, varje dag, året runt i olika former, såsom särskilt boende och hemtjänst, eller hemsjukvård. Vi har 1350 vårdplatser i särskilt boende och bedriver hemtjänst på ett 15-tal adresser i Linköping. 

På Vård-och omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 500 medarbetare i en mängd olika roller. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. 

Säkerhetssamordnaren tillhör enheten Verksamhetsstöd och utveckling som har till uppdrag att ge ett verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare utifrån olika uppdrag.

Arbetsplatsen är belägen på Repslagaregatan 6. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstider.

Du som söker
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, kriminologi, säkerhet och riskhantering eller annan för tjänsten lämplig inriktning. Du har också gedigen erfarenhet av att ha arbetat med frågor inom området internt säkerhetsarbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom den offentliga sektorn och med brottsförebyggande arbete.

Då arbetet innefattar både interna och externa kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Rollen som säkerhetssamordnare innefattar flera olika samverkansytor, därmed behöver du ha god samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt men kan, vid ändrade omständigheter, snabbt ställa om och ändra ditt synsätt/förhållningssätt. Rollen kräver även att du är stabil, trygg och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan när urvalet påbörjas den 10 oktober. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning.

Vill du arbeta för att stärka säkerhetskulturen och utveckla det trygghetsskapande arbetet i Linköpings kommun? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12614

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Feb 17
Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Falcks tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck? Är du utbildad ingenjör och nyfiken på sambandet mellan arbete och hälsa? Vill du jobba med tydliga uppdrag i organisationer som ser värdet i att jobba förebyggande och systematiskt med arbetsmiljö?

Nu har du som Arbetsmiljöingenjör chansen att få vara med och påverka i en av Sveriges framtidsbranscher där din kompetens är efterfrågad och högt värderad hos våra kunder som finns inom en mängd branscher; privat och offentlig sektor, större och mindre verksamheter. Detta ger en intressant variation i ditt jobb och du kommer att möta en mängd olika kulturer och individer.

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som arbetsmiljöingenjör hos Falck har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt verktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsa.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar samt rådgivning
• Stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
• Yrkeshygieniska undersökningar/mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier och elektromagnetiska fält.
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund
• Analys av olika byggnadsmaterial på Linköpings asbestlaboratorium.

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du skall inneha kompetens att utreda och analysera den fysiska arbetsmiljön, utvärdera föreslagna lösningar eller bistå med förslag på åtgärder. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom mikroskopering samt vana att hålla utbildning inom arbetsmiljöområdet inför större grupper både på svenska och engelska.

Som person är du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:

Vi är ett härligt gäng på 20 personer som sitter i centrala lokaler i Linköping. Du utgår från vårt kontor i Linköping men jobbar över hela Östergötland, då vi även har kontor i Norrköping och Finspång.

Tjänsten innehåller resor mellan enheterna och ut till våra kunder vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Linda Jarheden på linda.jarheden@falcksverige.se eller telefon 013-244 225.

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-06. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfaren Riskingenjör som kan ta ett teknikansvar

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 8
Job Description
Vill du bli en del av ett globalt nätverk av riskingenjörer samt ett team med stark lokal närvaro? Vill du ha de bästa projekten för din personliga utvecklings skull samtidigt som du bidrar till hållbara samhällen? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som uppdragsledande/teknikansvarig riskingenjör vill du ha en ledande roll i projekten, där du ansvarar för arbetet med riskhantering. Du agerar också mentor för juniora kollegor, och därigenom är du med och bidra till öka kompetensen inom enheten.
Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Teknikansvarig inom risk i stora multidisciplinära projekt
Uppdragsledare för singeldisciplinära projekt med tekniskt och ekonomiskt ansvar för dess genomförande
Leda och lära upp juniora kollegor
Rådgivning avseende riskhantering inom ditt specifika specialistområde. Ditt specialistområde är ett eller flera av samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Vi ser gärna att du har ett intresse för att ta ansvar för Fire & Safety’s hållbarhetsarbete för att säkerställa att vi lever upp till de förväntningar och förhoppningar som finns på oss. Detta sker i tätt samarbete med vår ansvarige för ”Design Excellence” som ansvarar för teknikområdets utvecklingsarbete.
Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du kommer också bli en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Min. 3-4 års erfarenhet av arbete med riskanalyser, exempelvis inom fysisk planering, ATEX, Seveso, brandfarlig vara med flera.
Erfarenhet av uppdragsledning alternativt redo att ta steget till en uppdragsledande roll
Erfarenhet från konsultbranschen
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete over både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet av processrisk, t.ex. HAZOP, HAZID, SIL.

Vad vi kan erbjuda dig
Utvecklingsmöjligheter där din drivkraft och motivation är styrande
Delaktighet i vår affärs- och teknikutveckling avseende riskhantering för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser, affärsmöjligheter med flera
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Nyutexaminerat Riskingenjör som vill utvecklas i en global organisation

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 8
Job Description
Har du ett starkt intresse för riskhantering? Vill du utvecklas i en global organisation? Är du redo att kliva in i rollen som konsult? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som riskingenjör på Ramboll kommer du att bistå med olika typer av uppgifter i projekten, där du får möjlighet att lära dig bredden av rådgivning inom riskhantering och växa i rollen som konsult. Till din hjälp har du engagerade kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.
Hos oss finns det möjlighet att arbete med det mesta inom riskhantering. Som brandingenjör på Ramboll kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Rådgivning inom riskhantering avseende samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Intresse för arbete enligt ATEX, IBE, Seveso, planprocessen osv.
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet inom riskhantering, från till exempel praktik, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
De bästa förutsättningarna att utvecklas tekniskt och i rollen som konsult till att vara självgående handläggare inom teknikområdet
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid

Ansök nu

Erfaren Brandingenjör som kan ta ett teknikansvar

Brandingenjör
Läs mer Feb 7
Job Description


Brinner du för brand? Vill du ha de bästa projekten för din personliga utveckling skull samtidigt som du bidrar till hållbara samhällen? Då kan du vara vår nya Brandingenjör!
Din nya befattning
Som uppdragsledande/teknikansvarig brandingenjör vill du ha en ledande roll i projekten, där du ansvarar för den brandtekniska leveransen. Du agerar också mentor för juniora kollegor, och därigenom är du med och bidra till öka kompetensen inom enheten.
Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Teknikansvarig inom brandskydd i stora multidisciplinära projekt
Uppdragsledare för singeldisciplinära projekt med tekniskt och ekonomiskt ansvar för dess genomförande
Leda och lära upp juniora kollegor
Tolkning och tillämpning av relevanta myndighetskrav
Rådgivning till övriga konsulter samt granskning av övriga teknikområdens handlingar
Brandtekniska utredningar såsom brandfarlig vara, CFD-simuleringar eller ventilationsbrandskydd utifrån personligt specialistområde.Vi ser gärna att du har ett intresse för att ta ansvar för Fire & Safety’s hållbarhetsarbete för att säkerställa att vi lever upp till de förväntningar och förhoppningar som finns på oss. Detta sker i tätt samarbete med vår ansvarige för ”Design Excellence” som ansvarar för teknikområdets utvecklingsarbete.
Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du kommer också bli en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En brandingenjörsexamen eller annan relevant utbildning. Civilingenjörsexamen inom brandteknik alternativt risk är meriterande
Min. 3-4 års erfarenhet inom byggnadsteknisk brandskydd
Erfarenhet som uppdragledare inom konsultbranschen alternativt redo att ta steget till en uppdragsledande roll
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Certifierad sakkunnig inom brandskydd, SAK4, är meriterande.Vad vi kan erbjuda dig
Utvecklingsmöjligheter där din drivkraft och motivation är styrande
Delaktighet i vår affärs- och teknikutveckling avseende brandskydd för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser, affärsmöjligheter med flera
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Riskingenjör som är redo för nästa steg i karriären

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 6
Job Description
Är du i början av din karriär och är du redo för nya utmaningar? Vill du utvecklas i en global organisation och samarbeta med kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som riskingenjör kommer du få en nyckelroll i projekten, där du jobbar med bredden av rådgivning inom riskhantering. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Rådgivning inom riskhantering avseende samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Min. 1-2 års erfarenhet av något av följande områden: riskanalyser i planprocessen, projektriskhantering, ATEX, IBE, Seveso osv.
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet av processrisk, till exempel HAZOP och HAZID, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Investering i din utveckling, så du över tid kan ta större ansvar, och leda riskhanteringsuppdrag som uppdragsledare respektive teknikansvarig risk
Delaktighet i vår teknikutveckling avseende riskanalyser för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser med flera
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Brandingenjör som är redo för nästa steg i karriären

Brandingenjör
Läs mer Feb 6
Job Description
Är du i början av dig karriär och är du redo för nya utmaningar? Vill du utvecklas i en global organisation och samarbeta med kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden? Då kan du vara vår nya Brandingenjör!
Din nya befattning
Som brandingenjör kommer du få en nyckelroll i projekten, där du jobbar med bredden av brandskyddsteknisk rådgivning. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Tolkning och tillämpning av relevanta myndighetskrav
Brandskyddsteknisk projektering
Rådgivning till övriga konsulter samt granskning av övriga teknikområdens handlingar
Brandtekniska utredningar såsom brandfarlig vara, CFD-simuleringar eller ventilationsbrandskydd utifrån personligt specialistområde
Brandskyddsteknisk dokumentation
Inventeringar och riskidentifiering i befintliga fastigheter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En brandingenjörsexamen eller annan relevant utbildning. Civilingenjörsexamen inom brandteknik alternativt risk är meriterande
Min. 1-2 års erfarenhet inom byggnadsteknisk brandskydd
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Certifierad sakkunnig inom brandskydd, SAK4, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Investering i din utveckling, så du över tid kan ta större ansvar, och leda branduppdrag som uppdragsledare respektive teknikansvarig brand
Delaktighet i vår teknikutveckling avseende brandskydd för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser med flera
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Ramudden söker Trafikvakter i Norrköping

Trafikvakt
Läs mer Feb 2
OM OSS
Vi på Ramudden erbjuder en genomtänkt och heltäckande lösning för trafikavstängningar. Vi hjälper till med Ta-planer (trafikansordningsplaner), tillsyn av arbetsplatser, utställning av Ta-material, transporter samt Trafikvakter. Alla jobbar utifrån våra kärnvärden - Nära, drivna och omtänksamma

Vi söker nu Trafikvakter till vår Vaktorgansiation i region Mitt, främst till Norrköping, Linköping och Katrineholmsområdet. Beräknad jobbstart är någon gång i mars 2024.

OM TJÄNSTEN
Arbetet går i korthet ut på att reglera trafiken vid avstängningar, kommunicera med trafikanter och hänvisa till alternativa vägar. Du kommer även att etablera och avetablera olika väg- och byggarbetsplatser med varierande säkerhetsklassning och komplexitet. På alla arbeten är säkerheten, för såväl personal som för andra trafikanter, alltid vår högsta prioritet.

Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus, arbeta i team om 2 – 5 personer och som gillar att lösa oväntade uppgifter som dyker upp. När vi får in uppdrag från våra kunder så skickar vi ut förfrågningar till dig. Du kommer att erbjudas olika typer av arbetspass - dag, kväll, natt eller helg – och du kommer arbeta på olika platser runt om i region Mitt. Tjänsten styrs alltså av våra kunders behov och du ersätts per timme. För rätt person kan det finnas möjlighet till längre projekt med fasta tider.

OM DIG
Är du en person som:


• har B-körkort
• är glad, positiv och lösningsinriktad
• har en hög servicekänsla och talar flytande svenska

Då kan det vara dig vi söker! 

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat ute på vägen och således redan har en befintlig utbildning inom APV (Arbete på väg) steg 1.1, 1.2 och 1.3 ser vi det som meriterande. 

Vi har även behov av fler medarbetare som redan är certifierade inom APV steg 2.1 samt 2.2 och som är redo att arbetsleda större projekt. Ett uppvisande av certifieringsintyg inom APV 2.1 och 2.2 är därför väldigt meriterande.

Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi anställer fortlöpande och ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Vi söker väktare/ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Jan 2
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: 7000

Varaktighet: Tillsvidare vid behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-02-29 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.  Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Avarn AO SAAB Linköping söker semestervikarier

Skyddsvakt
Läs mer Dec 8
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Tjänsteställe: Linköping

Arbetstider: Varierande tider

Varaktighet: Semestervikariat juni - augusti 2024 med god möjlighet till tillsvidaranställning  

Arbetsuppgifter: Som skyddsvakt arbetar du i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har ett tydligt serviceinriktat engagemang och är tekniskt kunnig. 

Kvalifikationer: Vi söker nya medarbetare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga, ansvarsfulla och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp men även att du självständigt kan lösa problem. 

Vi söker dig som kan arbeta heltid minst sex veckor under perioden juni till augusti. Anställningen inleds efter godkännande hos Länsstyrelsen samt godkänd säkerhetsprövning. 

Våra krav på dig som söker är:


• fyllt 18 år och vara ostraffad
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 
• väktarutbildning VU1 + VU2
• svensk medborgare
• innehar B-körkort

Meriterande:


• skyddsvaktsutbildning (Militär SKV från 2016, eller senare)
• vapenutbildning
• ordningsvaktsutbildning
• erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen 

Om du blir antagen:


• för att få arbeta på objekten genomförs en säkerhetsprövning samt en fördjupad kontroll. 
• om du blir antagen kommer du få skyddsvaktsutbildning via BYA samt vid behov en intern grundutbildning i vapen (utbildningarna är under våren)

Eventuell vapenutbildning ser din arbetsgivare till att du går om detta är något som du behöver i ditt arbete som skyddsvakt.

Sök tjänsten via hemsidan - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast: 2024-01-31

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Ansök nu

Avarn Security AO SAAB Linköping söker skyddsvakter

Skyddsvakt
Läs mer Dec 7
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Arbetstider: Varierande

Tjänsteställe: SAAB Linköping

Varaktighet: Heltid, deltid, och behov tillsvidare 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Bl.a. bemanna entréreceptioner, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjekten. Med viss rondering. Mer information fås vid intervjun. Det gäller både beväpnade och obeväpnade tjänster.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. För att få arbeta på vissa objekt genomförs en säkerhetsprövning, fördjupad kontroll och även säkerhetsintervju.

Krav på dig som söker: 


• civil skyddsvaktsutbildning (Alt. militär skyddsvaktsutbildning, genomförd fom 2016 eller senare)
• ostraffad
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 

Meriterande är:


• väktarutbildning (VU1 + VU2)
• vapenutbildning
• körkort B

Sök tjänsten via vår hemsida, ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast: 2024-01-31

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

HSE-samordnare

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Dec 14
Vi bygger något stort tillsammans!
Hos oss hittar du kollegor som vågar gå först och visa vägen, tror på det vi gör, är nyfikna, är trovärdiga, är medvetna, som driver, har kul på jobbet och når resultat!


Vi söker nu efter en grym HSE-samordnare! Uppdraget innebär att arbeta och koordinera det dagliga arbetsmiljöarbetet och därmed säkerställa en säker arbetsplats. Det är en bred roll där du bland annat stöttar som BAS-U, koordinerar säkerhetsmöten, samordnar undersökningar och analyser, hanterar olycksfallsrapporteringar, håller i säkerhetsintroduktioner samt genomför riskbedömningar.
Du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete har förmodligen en BAS P/U-utbildning eller liknande inom arbetsmiljö. Du har stenkoll på svensk arbetsmiljölagstiftning och det är en fördel om du hanterat frågor rörande hantering av farliga ämnen så som asbest, kvarts och rök/damm.
Som person tror vi att du är kommunikativ och tydlig samt gillar att se till att varje dag är en säker dag!


Vilka är vi och varför tycker vi att du ska välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.
Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Nu under hösten 2023 har vi öppnat upp ett nytt kontor i Oskarshamn, vi är redan en handfull kollegor och vi vill bli fler. En spännande resa som vi gärna vill ha dig med på!


Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 14 januari och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetsexpert till Region Öst

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 19
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som regional säkerhetsexpert kommer du framförallt att arbeta strategiskt med säkerhetsfrågor. Du kommer att stötta regionchefen i prioriteringar och i strategisk styrning genom att ta fram underlag, analysera och utvärdera resultat samt ta fram förslag på strategisk inriktning inom säkerhetsområdet. I din roll kommer du att identifiera områden och göra prioriteringar samt utgöra ett stöd inom säkerhetsområdet både regionalt och nationellt. Du förväntas bidra med din kunskap för att kunna utveckla säkerhetsområdet.

På ditt bord kommer frågor som rör incidentrapportering, ISAP, ligga. Det gäller samordning, att följa upp avvikelser, utredningar, tillsyner och vid behov föredra lägesbilder, men också utgöra en del av referensgrupp vid utvecklingsarbete.

I din roll förväntas du verka för en god samverkan mellan nationell och regional nivå. Du kommer att ansvara för regionalt säkerhetsforum och när det bedöms lämpligt vara en del av den nationella beredskapen gällande säkerhet . Du kommer också att ingå i Kriminalvårdens brandgrupp.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som regional säkerhetsexpert behöver du vara strukturerad, kunna planera, organisera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Du behöver ta stort ansvar för ditt arbetsområde och själv kunna driva dina processer framåt samtidigt som du samarbetar på ett bra sätt med andra. I din roll krävs också att du kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och se möjligheter i förändring. Din strategiska förmåga är väl utvecklad och du ser saker ur ett långsiktigt och brett perspektiv.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Akademisk utbildning/examen om minst 120 hp motsvarande två år på högskola/universitet inom områden som Kriminalvården bedömer relevanta eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av att samla in, sammanställa, värdera och analysera information i syfte att göra bedömningar ur risk- och säkerhetsperspektiv
• Erfarenhet av att handlägga ärenden, genomföra utredningar och bereda beslut
• Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp arbete, uppdrag och projekt
• Erfarenhet och förståelse av Kriminalvårdens olika verksamhetsområden
• Erfarenhet av säkerhetsarbete i Kriminalvården
• Goda kunskaper om säkerhetsarbete
• Goda datakunskaper och stor förståelse för vikten av säker informationshantering
• God kännedom om myndighetens ledning och styrning
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterade om du har:
• Fortbildning inom säkerhetsområdet
• Utbildningar inom fysiskt/mekaniskt skydd
• Relevanta utbildningar inom Kriminalvårdens verksamhet
• Erfarenhet från flera olika verksamhetsgrenar inom Kriminalvården
• Erfarenhet av säkerhetsarbete på regional och/eller nationell nivå
• Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp säkerhetsutbildning, övningsverksamhet och visitationsarbete
• Erfarenhet av myndighetssamverkan
• Erfarenhet av ledarskap
• Erfarenhet av strategiskt systematiskt brandskyddsarbete

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 20
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 31 december 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Hundförare sökes till uppdrag på SAAB för Avarn Security

Hundförare
Läs mer Nov 24
Avarn Security har uppdraget att leverera personella bevakningstjänster till Saab-koncernen i Sverige och utomlands. Leveransen är en betydande del i en samordnad säkerhetsleverans med Avarn Securitys bevaknings- och teknikorganisation.

Den samordnade säkerhetsleveransen är ett av Sveriges mest komplexa, dynamiska och synliga uppdrag med ett rikstäckande kundansvar för koncernen.

Vi söker nu en hundförare för bevakningsuppdrag. Hundekipage ingår i det förebyggande säkerhetsarbetet. Vi söker dig som vill ta ytterligare ett steg i din utveckling med hund. Ett komplett ekipage består av en förare och minst en hund. Hunden/hundarna ska vara miljöstarka. Hundarna testas av Avarn Security i samband med rekryteringen. Du kommer att få all utbildning som krävs för tjänsten av Avarn Security. Det är meriterande om du har en hund som är lämplig för tjänst. Du har en kommunikativ förmåga och ett grundläggande krav är även att du har god fysik. För att trivas i rollen krävs att du är självgående och på ett ansvarstagande och innovativt sätt kan fatta egna beslut när situationen kräver det.
 

Krav för den här tjänsten:


• Fyllt 18 år
• Ostraffad
• Drogfri
• Gymnasiekompetens
• God svenska i tal och skrift
• Ordnad ekonomi
• Körkort B och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten: Skyddsvaktsutbildning och godkänd hund.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett modernt säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision
- säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är avgörande för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Säkerhet och ansvarstagande är två av våra viktigaste ledord. Vi söker därför personer som står för ett aktivt ansvarstagande och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över.

Arbetstider: Natt

Tjänsteställe: Linköping

Varaktighet: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse


För att trivas i rollen krävs att du är självgående och på ett ansvarstagande och innovativt sätt kan fatta egna beslut när situationen kräver det.
Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass och obekväma arbetstider.

Välkommen med din ansökan. Sök gärna tjänsten här så snart som möjligt, dock senast 2023-12-31, Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Tester kan komma tillämpas i rekryteringsprocessen.

Avarn Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Särskild hundersättning utgår. 
Eftersom Avarn Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Ansök nu

Arrestantvakt till Linköping

Arrestantvakt/Arrestvakt
Läs mer Dec 15
Om arbetsplatsen
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en arrestantvakt som är ansvarsfull, empatisk och med personlig mognad. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Polismyndigheten består av cirka 37 000 medarbetare och är organiserad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping.
Polisområde Östergötland är en del av Polisregion Öst och är indelad i tre lokalpolisområden; Linköping, Norrköping och Motala, en utredningssektion samt ett kansli. Nu söker vi personal för sommarvikariat till arrestverksamheten med placering i Norrköping, Linköping och Motala.
Lokalpolisområde Linköping ingår i polisområde Östergötland. Inom lokalpolisområdet finns det ingripande- och brottsförebyggande verksamhet, utredningsgrupper samt stöd och service.
Arbetsuppgifter
Arbetet som arrestvakt innebär att hantera och möta personer som av olika anledningar berövats friheten. Flera frihetsberövas i syfte att utreda brott men det kan även handla om kortare omhändertaganden på grund av berusning. Arrestvakten är den som den intagne har närmast kontakt med under sin vistelse som frihetsberövad i arrestlokalen och arbetet bedrivs under ledning av ett stationsbefäl.
Uppdraget innefattar administrativa sysslor som dokumentation kring omhändertagandet och tillsyn, likväl som mer handgripliga sysslor som att bistå ingripandeverksamheten med avvisitering eller olika former av provtagning. Uppdraget innebär även att bistå lokalpolisområdet med övriga administrativa arbetsuppgifter.
Arbetstempot varierar över tid beroende på hur många som är intagna i arresten. Arbetet ställer stora krav på professionellt bemötande och ett förhållningssätt som präglas av respekt för allas lika värde.
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasiekompetens eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
• Kunskaper i engelska, främst i tal och förståelse
•Goda datorkunskaper
Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Polisen eller exempelvis Kriminalvården eller annat socialt arbete som social omsorg, sjukvård eller psykiatrin samt erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
• Har språkkunskaper utöver nordiska språk och engelska.
Personliga egenskaper
I rollen som arrestantvakt behöver du besitta en hög servicekänsla och ha förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och kollegor. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en förmåga att göra ansvarsfulla och kloka individuella bedömningar. Arbetet kan stundtals vara stressigt samt psykiskt påfrestande vilket kräver att du uppnått en personlig mognad samt att du kan bibehålla en god prioriteringsförmåga och handla rationellt även under press, och fokusera på rätt saker. Du ska ha lätt för att samarbeta, ha en human människosyn samt en hög känsla för rättssäkerhet. Arbetsuppgifterna ställer även krav på att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och är flexibel. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och god förmåga att tempoväxla. Det är även av stor vikt att du kan sätta gränser och följa beslut. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Ansökan
Ansök senast: 29/12-23
Referensnummer: C169244/2023
Välkommen att söka genom att ansöka via polisen.se
Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: Treskift
Kontakt
Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef Susanna Furland , TF gruppchef Linköping
susanna.furland@polisen.se


Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filippa Alenius, HR-konsult
filippa.alenius@polisen.se
Fackliga förbund:
Fackförbundet SACO, SEKO Polisen och Polisförbundet kontaktas via polisens växel, 114 14. ST nås via st.region-ost@polisen.se
Övrigt
Placeringsort: Linköping
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.
En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Avarn söker väktare/ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Dec 6
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. 

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande

Tjänsteställe: Linköping

Varaktighet: Tillsvidare, behovsanställning 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-12-28
sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.


Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Räddningspluton söker flygplatsbrandman

Brandman
Läs mer Okt 20
Försvarsmakten finns för att skydda Sverige. Vårt uppdrag kräver en stor bredd i verksamheten. Som anställd hos oss blir du en viktig del av Sveriges försvar. Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en säkrare framtid? Vi växer och söker nu er för att stärka upp Helikopterflottiljens Räddningspluton!

42. Flygbaskompaniet
Räddningsplutonen är en del av flygbaskompaniet som i huvudsak arbetar med drift av Malmens flygplats samt utveckling av personal och verksamhet mot krigsförbandets målsättningar. Kompaniet är anpassat efter de flygande förbanden som verkar inom Linköpings garnison vilket kan innebära tidiga morgnar, sena kvällar, helger och beredskapstjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten som flygplatsbrandman innebär en varierande tjänst med både flygplatsräddningstjänst, basräddningstjänst samt olika inriktningar mot krigsförbandet, tex CBRN tjänst.

Huvuduppgiften och den dagliga verksamheten för plutonen är att drifthålla Malmens flygplats, men vi kan verka i hela Sverige och under alla förhållanden, fred, kris och krig. Plutonen har komplexa uppgifter och är mycket bred i sin förmåga och innehåller många olika specialområden.

Eftersom många av våra uppgifter är kopplade mot krigsförbandet så är den militära delen viktig i vårt arbete. Du som söker måste vara beredd på att även lösa andra uppgifter inom ramen för krigsförbandet. Det gäller både övning, beredskap och skarp tjänstgöring. Saknar du militär erfarenhet men vi bedömer dig som lämplig så kommer du genomföra kombattantutbildning. Kombattantutbildningen kommer innehålla vapentjänst och stridsutbildning. Träning är också en viktig del av vår vardag för att klara av de krav som ställs på oss. Vi tränar flera gånger i veckan så du bör vara öppen för, och tycka om fysisk träning, både i grupp och enskilt.

Som flygplatsbrandman är du en viktig del i en grupp som under stor tidspress och med krav på precision löser uppgifter tillsammans för att säkerställa flygstridskrafternas möjligheter att kunna operera på flygplats. Räddningsplutonens uppgifter är både kopplat mot flygplats men även mot övriga olyckor tex husbrand och trafikolycka.

KRAV
Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning med godkända betyg
• Svensk medborgare
• B-körkort

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är fokuserad, uthållig och duktig på att samarbeta med andra. Du skall vara driven och villig att delta i utvecklingen av plutonen och krigsförbandet. Du är positiv, glad och ser möjligheter istället för problem. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för tjänsten.

MERITERANDE


• Militär grundutbildning/värnplikt gärna mot R3
• Tuga civila körkortsbehörigheter (BE,C,CE)
• Civil flygplatsräddningsutbildning
• Tidigare erfarenhet av räddningstjänst
• Militära förarbevis
• Genomfört rullbandstest som uppfyller medicinska kraven enligt AFS

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, civil befattning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Helikopterflottiljen Linköping
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Befattningen innebär krigsplacering

Inför anställning kommer säkerhetsprövning, läkarundersökning och fystester genomföras. Dessa måste vara godkända för att kunna få en möjlighet till anställning. 

Upplysningar om befattningen samt rekryteringsprocessen
Fanjunkare Joakim Bergendorff C Räddningspluton Nås via växeln på 013- 28 30 00

Fanjunkare Viktor Hättström Stf C Räddningspluton Nås via växeln på 013- 28 30 00


Fackliga företrädare
OFR/O Hkpflj, Mats Häggström
OFR/S Hkpflj, Christoffer Willers
SACO Hkpflj, Anneli Helmersson
SEKO Hkpflj, Urban Hellqvist
Samtliga nås via växeln på 013- 28 30 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-12-17. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt.

Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer.

Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 950 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 28
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 16 november 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare till Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 20
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats! 

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping! 

Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
* Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
* Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
* Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.

Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!

5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom att hjälpa 1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europe en del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare till Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 14
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats! 

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping! 

Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
* Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
* Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
* Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.

Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!

5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom att hjälpa 1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europe en del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare till Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 6
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats! 

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping! 

Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
* Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
* Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
* Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.

Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!

5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom att hjälpa 1,5 miljoner människor i Sverige att skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men också internationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europe en del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Ansök nu

Säkerhetsspecialist inom incident-, kris- och riskhantering

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 13
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!
Är du vår nya Säkerhetsspecialist med inriktning mot incident-, kris- och riskhantering?
Specialfastigheter är marknadsledande inom säkerhetsfastigheter och säkerhet är en av våra mest prioriterade frågor. Säkerhetsenheten, där denna roll ingår, arbetar bolagsövergripande med det systematiska säkerhetsarbetet, där informationssäkerhet, personsäkerhet, fysisk säkerhet och driftsäkerhet utgör centrala delar.
Tjänsten innebär ansvar inom områdena incidenthantering och krisledning på företagsnivå samt riskhantering inom säkerhetsområdet, där ditt fokus ligger på att hantera, leda, styra och utveckla områdets rutiner, processer, kravställningar, riktlinjer och regelverk. Rollen innefattar även arbete inom övriga delar av informationssäkerhetsområdet.
Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp bestående av specialister och ansvarigroller inom säkerhetsområdet. Du rapporterar till Specialfastigheters säkerhetschef som ingår i ledningsgruppen för avdelningen IT och Säkerhet.
Arbetsuppgifter:
Utveckla och samordna arbetet med incidenthantering
Utveckla och samordna kris- och kontinuitetsarbetet
Utveckla och samordna riskhanteringsarbetet inom säkerhetsområdet
Vara delaktig i att utveckla och uppdatera styrande och stödjande dokument
Agera rådgivare och kravställare gentemot organisationen
Omvärldsbevakning
Ta fram och genomföra utbildningar
I övrigt förekommande arbetsuppgifter på enhetenKvalifikationer
Vi söker efter en erfaren säkerhetsspecialist med flerårig erfarenhet av att arbeta inom ovanstående områden. Du har erfarenhet av att arbeta med riskhantering, kontinuitetsplanering och krisledning. Du har vana av att leda, driva och hantera arbete avseende incidenthantering.
Vi söker dig:
med högskoleutbildning eller annan utbildning tillsammans med aktuell arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
som har minst 3 års erfarenhet av arbete inom liknande uppgifter och ansvar som beskrivs ovan
med erfarenhet av att upprätta, hantera och utveckla riktlinjer och regelverk inom ovanstående områden
som har förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar och tar dig an uppgifter med ett helhetsperspektiv
med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
med förmåga att leda och samordna mindre uppdrag och arbetsuppgifterFör att bli framgångsrik i rollen krävs att du har ett strukturerat arbetssätt, du är självgående i ditt arbete och du tar ansvar för dina uppgifter samtidigt som du har en god förmåga att skapa relationer och samarbeta med andra. Som person är du öppen, social och kan arbeta med flera uppgifter parallellt.
Det är meriterande om du har:
kunskap inom ISO 27000 och därmed van att arbeta efter ledningssystem för informationssäkerhet
erfarenhet av att hålla utbildningar
erfarenhet från att arbeta i verksamhet med höga säkerhetskravPlacering
Din placeringsort är Stockholm eller Linköping men då verksamhetens fastighetsbestånd är rikstäckande innefattar tjänsten resor.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 3 december.
Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).
Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28
Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 38 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 220 medarbetare.
Kontaktperson
Patrik Nyberg
Säkerhetschef
patrik.nyberg@specialfastigheter.se


Karin Lindehammar
HR-specialist
karin.lindehammar@specialfastigheter.se

Ansök nu

Säkerhetsspecialist inom säkerhetsskydd

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 13
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!
Är du vår nya Säkerhetsspecialist med inriktning säkerhetsskydd?
Specialfastigheter är marknadsledande inom säkerhetsfastigheter och säkerhet är en av våra mest prioriterade frågor. Säkerhetsenheten, där denna roll är placerad, arbetar bolagsövergripande med det systematiska säkerhetsarbetet, där informationssäkerhet, personsäkerhet, fysisk säkerhet och driftsäkerhet utgör centrala delar.
Tjänsten innebär till stor del ett ansvar för att säkerställa att våra kunders krav på säkerhetsskydd, både vad gäller projekt och löpande förvaltning efterlevs. Du kommer vara både kravställare och rådgivare avseende hantering av säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter och deltagande i säkerhetskänslig verksamhet. Rollen innefattar även arbete inom övriga delar av informationssäkerhetsområdet.
Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp bestående av specialister och ansvarigroller inom säkerhetsområdet. Du rapporterar till Specialfastigheters säkerhetschef som ingår i ledningsgruppen för avdelningen IT och Säkerhet.
Arbetsuppgifter:
Utveckla och samordna säkerhetsskyddsarbetet internt och mot Specialfastigheters kunder
Genomföra säkerhetsskyddsanalyser
Utveckla och uppdatera styrande och stödjande dokument
Agera rådgivare och kravställare
Omvärldsbevakning
Ta fram och genomföra utbildningar
I övrigt förekommande arbetsuppgifter på enhetenKvalifikationer
Vi söker efter en erfaren säkerhetsspecialist med flerårig erfarenhet av att arbeta inom ovanstående områden. Du har erfarenhet av både operativt och strategiskt säkerhetsskyddsarbete.
Vi söker dig:
Med relevant högskoleutbildning eller annan utbildning tillsammans med aktuell arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
som har minst 3 års erfarenhet av arbete med strategiskt och operativt säkerhetsskyddsarbete
med erfarenhet av att upprätta, hantera och utveckla riktlinjer och regelverk inom säkerhetsskyddsområdet
som har förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar och tar dig an uppgifter med ett helhetsperspektiv med förmåga att leda och samordna mindre uppdrag och arbetsuppgifter
som behärskar svenska i tal och skrift
med förmåga att leda och samordna mindre uppdrag och arbetsuppgifterDet är meriterande om du har:
erfarenhet från säkerhetsskyddsarbete ur ett leverantörsperspektiv
erfarenhet av att hålla utbildningar
erfarenhet från säkerhetskänslig verksamhetFör att bli framgångsrik i rollen krävs att du har ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående i ditt arbete och du tar ansvar för dina uppgifter samtidigt som du har en god förmåga att skapa relationer och samarbeta med andra. Som person är du öppen, social och kan arbeta med flera uppgifter parallellt.
Placering
Din placeringsort är Linköping eller Stockholm men då verksamhetens fastighetsbestånd är rikstäckande innefattar tjänsten resor.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 3 december.
Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).
Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28
Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 38 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 220 medarbetare.
Kontaktperson
Patrik Nyberg
Säkerhetschef
patrik.nyberg@specialfastigheter.se


Karin Lindehammar
HR-specialist
karin.lindehammar@specialfastigheter.se

Ansök nu

Avarn söker väktare/ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Aug 22
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: Linköping

Varaktighet: Tillsvidare, behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-11-30 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Brandskyddstekniker Linköping

Brandtekniker
Läs mer Okt 27
Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som minimerar risken för brand och olycka - genom rådgivning, marknadens bredaste utbud av utbildningar, hållbara säkerhetsprodukter och service i världsklass.

Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med våra kunder räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Om rollen
Med visionen Tillsammans räddar vi liv kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Du arbetar ute på fält och möter våra kunder dagligen. Arbetsområdet utgår från depå med omnejd och kan även innebära att arbeta på andra orter inom regionen.

Som brandskyddstekniker på Presto ingår bland annat att:

Stärka och bygga starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Leverera och montera/installera brandutrustning enligt upprättade instruktioner och regelverk. Utföra uppdragen på rätt tid, till rätt pris och med kvalitet i världsklass.

Boka in och genomföra service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap

Efter avslutad uppdrag ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete. Du arbetar dagligen med att dokumentera i vår digitala plattform Mobigo.

Att arbeta mot att individuella såväl regionens budget samt resultat uppnås.
Säkerställa att god ordning råder på arbetsstället samt ansvara för skötsel av verktyg, utrustning och persedlar.
Vi söker dig som
Är en engagerad, driven och serviceminded lagspelare gentemot kunder och kollegor. Du delar vår vetskap om att tillsammans är vi starka.

Är skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

Trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

Är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Bidrar med något av det viktigaste; Positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha B-körkort.

Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Ha god datorvana och kunna hantera officepaketet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Det praktiska
Självfallet omfattas du av kollektivavtalade försäkringar när du jobbar hos Presto, friskvård (3000 kr), arbetstidsförkortning samt förmånliga priser på tågresor via SJ.

Sista dagen för att söka är 24 november urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka). Du arbetar vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och om det känns bra för bägge parter erbjuds därefter en tillsvidareanställning. Presto tillhandahåller servicebil du använder i tjänsten.

Eftersom vi verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Isak Edlund (Servicechef) mailadress: isak.edlund@presto.se

Om oss
Presto AB grundades 1959 och är Europas ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi utbildar människor, installerar system, analyserar risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss . Vi ligger steget före. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist till Vattenfall Eldistribution

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Okt 25
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle – dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Läs mer om oss här: https://www.vattenfalleldistribution.se/


Jobbeskrivning
Vill du ha en spännande vardag för en fossilfri framtid? Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill vara en viktig del i vårt arbete för en Hälsa &Säkerhet i världsklass? Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Avdelningen HSEQ (arbetsmiljö, hälsa & säkerhet, elsäkerhet, miljö och kvalitet) bidrar till realisering av Vattenfall Eldistribution AB:s strategiska inriktning genom att vi säkerställer och utvecklar bolagets HSEQ och hållbarhetsarbete. Detta med syfte att skapa möjligheter för företaget att stärka varumärket, efterleva lagkrav, skapa en olycksfri och hälsosam arbetsplats, förbättra miljöprestanda och stärka företagets roll i energiomställningen. Vi är en verksamhet som är ISO 45001 certifierad.
Din roll som arbetsmiljöspecialist
Som arbetsmiljöspecialist ansvarar du för att driva och utveckla bolagets systematiska arbetsmiljöarbete och du rapporterar till Chef HSEQ inom enheten People, culture & Sustainability. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats.
Som arbetsmiljöspecialist kommer du bland annat att:
Vara en viktig kugge i hjulet för att realisera vår strategi om en hälsa och arbetsmiljö i världsklass
Förvalta och utveckla bolagets arbetsmiljöledningssystem
Planera, genomföra och följa upp interna och externa arbetsmiljörevisioner integrerade med miljö i samarbete med interna och externa revisorer
Föreslå arbetsmiljömål och omvandla dem till konkreta handlingsplaner i verksamhetens affärsplan i enlighet med koncernens policy och strategi samt följa upp och rapportera detta
Vara med och utveckla bolagets hållbarhetsarbete
Identifiera och utvärdera bolagets arbetsmiljörisker
Representera Vattenfall Eldistribution AB inom arbetsmiljö i olika forum internt såväl som externt
Skapa medvetenhet om arbetsmiljö inom Vattenfall Eldistribution AB genom att hålla utbildningar och kommunicera om vårt systematiska arbetsmiljöarbete
Vara rådgivande inom arbetsmiljöfrågor genom ett nära samarbete och dialog med övriga enheter och grupper inom organisationen

Du kommer att vara en del av ett team som arbetar brett med olika hållbarhetsfrågor därav finns det stora utvecklingsmöjligheter i den inriktning och takt som passar just dig!


Kravspecifikation
Vi söker dig som
Har högskole-/ universitetsexamen inom arbetsmiljö eller innehar erfarenhet som vi bedömer likvärdig
Har flerårig arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet, gärna med både strategiskt och operativt fokus.
Har erfarenhet av arbete med utveckling av arbetsmiljöledningssystem
Har en vana av arbete med Office 365,
Uttrycker dig tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från en större processorienterad organisation.
Dina personliga egenskaper väger tungt. Vi tror att du som söker är en strukturerad, drivande och kommunikativ person som har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har bevisat goda resultat i att driva och leda verksamhetsutveckling.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Flexibel placeringsort (t.ex. Luleå, Solna, Trollhättan, Jokkmokk, Uppsala, Västerås eller Linköping). Vi värdesätter dock rätt kompetens före geografisk placering, därför kan annan placeringsort diskuteras i ett sådant fall. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!
Observera att resor i tjänst kan förekomma någon gång per månad!

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Anna Ekdahl, anna.ekdahl@vattenfall.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, mays.al-musfi@vattenfall.com


Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.


Välkommen med din ansökan senast den 16 november. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Sep 4
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 16 november 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Helikopterflottiljen söker en vikarierande Flygsäkerhetskoordinator

Trafikinspektör
Läs mer Okt 31
Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? Helikopterflottiljen är ett förband som ständigt är på rätt väg. Tillsammans skapar vi förmåga att genomföra insatser inom och utanför Sverige.

Som Flygsäkerhetskoordinator kommer du att vara placerad på Helikopterflottiljen i Linköping. Din organisatoriska tillhörighet kommer att vara 4.Basenheten med placering i flygplatsledningen.

Flygplatsledningen är en liten arbetsgrupp som dagligen arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål för att utveckla en säker och väl fungerande flygplats för flottiljens flygverksamhet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Flygsäkerhetskoordinator på Malmens flygplats har du som uppgift att:


• Delta i- och stödja utvecklingen av Försvarsmaktens flygplatsers regelverk.
• Självständigt ta fram underlag för lokalt upprättande, införande,  utveckling och underhåll av flygplatsens verksamhetshandbok (VHB samt lokalt säkerhetsledningssystem.
• Delta i revisions- och tillsynsarbete i avsikt att ständigt förbättra regelverk och kravefterföljande inom flygplatstjänsten.

Mycket av ditt arbete ställer krav på struktur, noggrannhet och analytisk förmåga. Tillsammans med övriga kollegor i flygplatsledningen bevakar du att verksamheten utförs i enlighet med flygplatsens verksamhetshandbok samt enligt gällande tillstånd.

KRAV
Kvalifikationer


• God förmåga att arbeta självständigt
• God förmåga att uttrycka dig både i tal och i skrift
• Mycket goda datakunskaper i Office-paketet
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
• Godkänd gymnasieutbildning
• Erfarenhet av säkerhetsrelaterat arbete på Helikopterflottiljen
• Dokumenterad erfarenhet av att hålla utbildningar
• Erfarenhet av arbete med regelverk och föreskrifter
• Administrativ erfarenhet inom 4.Basenheten

Personliga egenskaper
Du är säkerhetsmedveten, ansvarstagande och noggrann. Som person är du driftig och har hög arbetsförmåga. Du har personlig integritet och en väl utvecklad förmåga att skapa god anda i arbetslaget. Du fungerar bra såväl i grupp som vid enskilt arbete och bygger förtroendefulla relationer.

Du kan planera, strukturera och samordna ditt uppdrag enskilt inom arbetslaget.

Du är flexibel, och har förmåga att växla mellan olika uppgifter och förutsättningar. Du innehar en förmåga att analysera och åtgärda problem på lång och kort sikt.

Du är bekväm att prata inför grupp. Utbildning är en del av din roll där du får chans att utbilda inom ditt område.

Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt i rollen som Flygsäkerhetskoordinator och vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

MERITERANDE


• Erfarenhet av flygplatstjänst
• Erfarenhet av militärt arbete

Övrig information

Tjänst: Vikariat t.o.m. juni 2025

Under eventuell anställningsprocess kommer det att genomföras intervjuer, fysiska tester samt hälsokontroller.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Linköping

Lön: Individuell

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Henrik Olsén, Flygplatschef Malmen, flygplatsledning-hkpflj@mil.se

Emma Luscher, FSO-Flygplats, flygplatsledning-hkpflj@mil.s

Fackliga representanter:

Christoffer Willers, OFRS Hkpflj

Urban Hellqvist, SEKO Hkpflj

Anneli Helmersson, SACO Hkpflj

Samtliga nås 013-28 30 00 (vxl)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-11-10, intervjuer kommer ske löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev med referenser.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt.

Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer.

Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 950 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Aug 31
Nu söker vi en säkerhetssamordnare!
Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra kunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön.

Vi ansvarar för flera viktiga leveranser inom regionen och är därför en stor del av totalförsvaret. Nu satsar vi på att stärka vår förmåga ännu mer, där säkerhetsfrågorna står högt på agendan. Vi söker därför en säkerhetssamordnare som vill bli en nyckelspelare i vårt säkerhetsarbete framåt!

Varför ska du välja oss?
Som medarbetare på Tekniska verken blir du en del av en arbetsgivare som gör skillnad, alla årets 525 949 minuter. Energibranschen har aldrig varit hetare och vi spelar en viktig roll i ett hållbart samhälle. Och vårt är jobb viktigt, men det hindrar oss inte från ett och annat asgarv!

Din framtida arbetsdag
Som säkerhetssamordnare stödjer du våra staber och affärsområden gällande olika typer av säkerhetsfrågor. Staberna har olika förutsättningar för att uppnå och bibehålla en balanserad säkerhetsnivå – där du med ett helhetstänk får möjlighet att påverka, influera och driva säkerhetsfrågor framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter består av att:

- som expert leda och stötta inom informationssäkerhet, kris och beredskap, säkerhetsskydd och fysisk säkerhet
- koordinera och kontrollera säkerhetsarbetet och säkerställa en balanserad säkerhet
- stötta verksamheten i att uppnå sina säkerhetsmål på ett adekvat sätt

Är du den vi letar efter?
Tekniska verken befinner sig på en resa och vi tror att du som person trivs med att få vara med och påverka, influera och ”skratta” längs vägen. Du har ett helhetstänk med vilja att driva frågor åt ett visst håll, men med tillräckligt skinn på näsan för att alltid se till koncernens bästa. Att bygga relationer och ge service till dina staber kommer naturligt för dig. Med din härliga energi och engagemang blir du en självklar partner för våra verksamheter att vända sig till vid frågor kring säkerhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För att passa i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning, kanske inom samhällsvetenskap, kriminologi, som polis eller annat. Har du inte studerat har du troligtvis några års arbetslivserfarenhet inom säkerhet, kris och beredskap. Det är ett krav att behärska svenska, i såväl tal som skrift. Men allra viktigast för oss är att du kompletterar vårt team.

Har vi turen med oss, har du erfarenhet från några av punkterna nedan:

- Genomgången säkerhetsutbildning eller genomförda kurser inom informationssäkerhet, säkerhetsskydd och/eller kris och beredskap
- Erfarenhet av projektledning, utbildning och riskanalysarbete
- Arbete med ISO 27001
- Kunskap inom lagstiftning relaterad till säkerhetsarbete, exempelvis Säkerhetsskyddslagen

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Elin Bäck, säkerhetschef, 013-30 87 50. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Sofia Bäckhed, rekryterare, 013-30 87 84.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka redan idag, men senast den 15 oktober vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten kan tillsättas inom söktiden.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Sep 25
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetssamordnare har du en övergripande samordningsfunktion inom säkerhetsområdet på Leanlink. Linköpings kommun har tio säkerhetssamordnare fördelat på våra åtta förvaltningar. Du ingår i säkerhetsorganisationen och samarbetar tillsammans med de nio andra säkerhetssamordnare. Kommunens säkerhetssamordnare har ett tätt samarbete och stöttar varandra i säkerhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna ryms inom två huvudområden. Dels handlar det om uppdrag för att stärka det interna säkerhetsarbetet inom organisationen, du kommer att arbeta nära verksamheter och verksamhetschefer Dels handlar det om att utveckla det trygghetsskapande och brottsförebyggande arbetet utifrån förvaltningens förutsättningar.

Tillsammans med andra funktioner inom kommunen och i samverkan med externa aktörer verkar du för en utveckling av säkerhetsarbetet på Leanlink. Samverkan med HR-funktionen på förvaltningen är särskilt viktig för att integrera arbetet mellan systematiskt säkerhetsarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:


• Utbilda, stötta och driva nätverk med säkerhetsombud
• Verka för att kommunövergripande styrdokument inom intern säkerhet och brottsförebyggande arbete efterlevs, exempelvis genom att ta vara behjälplig i framtagandet av verksamhetsanpassade instruktioner/rutiner
• Stödja verksamheterna med att skapa en systematik i det interna riskhanteringsarbetet
• Ge råd och stöd i frågor som rör fysisk säkerhet och personsäkerhet, exempelvis gällande åtgärder för att förebygga och hantera hot och våldssituationer samt otillåten påverkan
• Driva/delta i utvecklingsinriktat arbete  inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området (exempelvis platssamverkan, trygghetsöverenskommelse, trygghetsteknik, platsanalys)

Din arbetsplats
På Leanlink är vi ca 2 500 medarbetare i en mängd olika roller. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Säkerhetssamordnaren tillhör enheten Verksamhetsstöd och utveckling som har till uppdrag att ge ett verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare utifrån olika uppdrag.

Arbetsplatsen är belägen på Ågatan 31. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstider.

Du som söker
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, kriminologi, säkerhet och riskhantering eller annan för tjänsten lämplig inriktning. Du har också gedigen erfarenhet av att ha arbetat med frågor inom området internt säkerhetsarbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom den offentliga sektorn och med brottsförebyggande arbete.

Då arbetet innefattar både interna och externa kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Rollen som säkerhetssamordnare innefattar flera olika samverkansytor, därmed behöver du ha god samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt men kan, vid ändrade omständigheter, snabbt ställa om och ändra ditt synsätt/förhållningssätt. Rollen kräver även att du är stabil, trygg och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan när urvalet påbörjas den 10 oktober. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning.

Vill du arbeta för att stärka säkerhetskulturen och utveckla det trygghetsskapande arbetet i Linköpings kommun? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11904

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Informationssäkerhetskonsult till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Aug 28
Combitech expanderar inom området Cyber Security - var med och bidra till ett tryggare samhälle! I roll som konsult inom informationssäkerhet arbetar du med metoder och tekniker för hur information hanteras på ett säkert sätt. Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Finns möjlighet till placering i Linköping, Malmö, Göteborg och Stockholm.DIN ROLL SOM KONSULT INOM INFORMATIONSSÄKERHET

Vi arbetar brett med att stötta våra kunder i livscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och testning. Vi hjälper kunden att planera deras IT- och informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system. Våra kunder finns främst inom Försvarsindustrin där arbetet innefattas av försvarssekretess.
I din roll hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att granska IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att säkerställa att de uppfyller gällande krav och regelverk. Du kommer att arbeta med IT-säkerhetsarkitektur, granskning och kravanalys av system och tekniska lösningar, men även framtagning av nödvändig dokumentation för att ett system ska kunna klara en granskning av dess informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden.VEM ÄR DU?

Vi söker dig med informations- och IT-säkerhetskompetens, teknikintresse och dokumentationsförmåga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande områden: Systemdesign och -integration, Granskning/Kravhantering/Kravanalys, Säkerhetsarkitektur och design eller Systemutveckling.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång.

Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde och du kommer att kunna ta initiativ och driva nya projekt inom området.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Sep 6
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation.

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.44 och v.45 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV senast 230915 där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Sep 6
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation.

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.44 och v.45 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV senast 230915 där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu

Riskspecialist till Ostlänken, Nya Stambanor

Riskingenjör, risk management
Läs mer Aug 24
Har du erfarenhet av riskhanteringsarbete och gillar att skapa helikopterperspektiv? Här har du då en superb chans till meningsfullt arbete som bidrar till framtidens infrastruktur.


Riskspecialist till Ostlänken, Nya Stambanor

Arbetsuppgifter

Programorganisationen för Ostlänken har uppdraget att bygga 16 mil ny järnväg mellan Järna och Linköping. En nödvändig förstärkning av järnvägens kapacitet som bidrar till kortare restider, hållbara transporter och bättre punktlighet i tågtrafiken.
Rollen som riskspecialist innebär i mångt och mycket att man får ett helikopterperspektiv då man stöttar flera olika uppdrag och projekt som befinner sig i olika skeden parallellt. Du arbetar som en del av ett kvalitets- och riskteam där kompetenta och engagerade kollegor samt ett naturligt bollplank alltid finns nära till hands. I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån att utbilda i processer och systemstöd till att medverka i nätverk och utvecklingsuppdrag. Som medarbetare i Nya stambanor rår man i hög grad över vilka frågeställningar man jobbar med och hur en arbetsvecka ser ut.
Exempel på arbetsuppgifter:
styra, stötta och samordna riskhanteringen inom programmet och dess projekt
vara drivande i arbetet med att analysera och följa upp arbetet med risker och behandlingar
planera och leda riskworkshops
delta i arbetet med upphandlingar och följa upp ställda krav gentemot kontrakterade leverantörer
utbilda och vägleda i Trafikverkets ledningssystem och processer inom riskhantering.

Som riskspecialist i program Ostlänken inom Nya Stambanor ingår du i funktionen som leder och stöttar i riskarbetet inom programmet. Du har ett nära samarbete med program- och projektledningen. Det finns även möjlighet att delta i Trafikverksgemensamma arbeten så som arbetsgrupper, risknätverk med andra verksamhetsområden och förvaltning. Du har därmed förutsättningar att driva utveckling inom kunskapsområdet.
Organisatoriskt tillhör du avdelning Verksamhetsstyrning, enhet Kvalitet och Risk, vilket innebär att du både kommer arbeta i program Ostlänken och med utveckling på avdelningsnivå.Övrig information

Möjliga placeringsorter för den här tjänsten är Linköping, Norrköping eller Solna.
Önskar du att arbeta delvis på distans? Möjlighet till distansarbete i viss omfattning finns. I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen bör du ha stark kommunikativ förmåga, med förståelsen för hur du ska anpassa ditt budskap efter målgruppen och förmågan att förmedla det till mottagaren på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Det är viktigt att du har förmåga till att inhämta och analysera mycket information och aggregera det till en överskådlig helhet. Eftersom arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du också har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt är en lagspelare. För att bli framgångsrik i rollen är du också van att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt men samtidigt agera med flexibilitet när så behövs.
För att lyckas i detta uppdrag har du också
universitets- eller högskoleutbildning inom risk alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
ett par års erfarenhet av att delta och/eller leda riskhanteringsarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av
riskhantering och/eller projektledning i stora och komplexa organisationer
väg- och/eller järnvägsprojekt.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget. De första intervjuerna kommer preliminärt att hållas via Skype v 40.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Nya Stambanor är du en del i samhällsutvecklingen genom att bygga ny järnväg som möjliggör ökad kapacitet för gods- och persontrafiken i några av Sveriges största järnvägsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planering till genomförande och överlämning för drift och underhåll. Du jobbar i stora och komplexa projekt med kunniga kollegor och tillsammans skapar vi nya möjligheter att resa hållbart i Sverige.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-BS1

Läs mer här

Läs mer om Ostlänken här

https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-som-stracker-sig-over-flera-lan/nya-stambanor-mellan-stockholm-goteborg-och-malmo/ostlanken-en-ny-dubbelsparig-jarnvag/

Ansök nu

Specialist inom informationssäkerhet till Combitech

Säkerhetsingenjör
Läs mer Aug 22
Vi söker passionerade och duktiga konsulter inom informationssäkerhet, GDPR, NIS, CMMC, m.m. för att förstärka vårt team.

Inom Combitechs enhet för Governance, Risk & Compliance (GRC) erbjuder vi konsulttjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vi stödjer företag och organisationer i deras strävan efter att hantera risker, uppnå efterlevnad av regelverk och att säkerställa en stark informationssäkerhet i sin verksamhet. Vi finns idag i Stockholm, Linköping, Göteborg, Växjö och Malmö och söker primärt konsulter till dessa orter.

Rollen

Tjänsten som informationssäkerhetskonsult kommer variera mycket beroende på kundernas behov, vilket ger en rolig och utmanande variation i din vardag.Några av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vara:

*

Utföra gap-analyser och riskanalyser för att identifiera och bedöma potentiella säkerhetsrisker inom organisationen
*

Utveckla och implementera ledningssystem, ramverk och policys för att skapa en stark ledningsförmåga hos kunden, oavsett vilket regelverk som de vill använda. T.ex. ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS
*

Utforma och genomföra workshops eller utbildningar för att öka medvetenheten om informationssäkerhet och efterlevnad
*

Genomföra internrevisioner eller granskningar för att bedöma och säkerställa efterlevnad av etablerade ramverk
*

Erbjuda rådgivning och vägledning till kunder inom GRC-området
*

Du kommer få hjälpa våra kunder att ständigt förbättra sin förmåga med systematiskt arbete kring informationssäkerhet, oavsett om det är ur ett styrande eller tekniskt perspektiv.Våra kunder kan finnas på många olika orter, så resor eller distansarbete är vanligt förekommande.Som konsult hos oss får du dessutom ingå i ett positivt och stöttande team av konsulter med stor bredd av kunskap, och som engagerar sig i varandras utveckling och mående.

Vi söker dig som

*

Har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten
*

Minst 3 års erfarenhet av arbete inom området Governance, Risk and Compliance inom informationssäkerhet
*

Stor förståelse för ett eller flera ramverk såsom ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS och andra relevanta regelverk/standarder
*

Erfarenhet av riskhantering och förmåga att bedöma och hantera informationssäkerhetsrisker inom organisationer
*

God kunskap om ledningssystem och förmåga att utforma och implementera dessa
*

Utmärkta kommunikations- och sociala färdigheter för att kunna samarbeta med kunder och kollegor
*

Förmåga att analysera komplexa problem och föreslå pragmatiska lösningar
*

Certifieringar inom GRC och informationssäkerhet är meriterande
*

Är prestigelös, flexibel, självständig och till stora delar självgående.
*

Har en social förmåga och mod att påverka kunden i nya riktningar om det behövsDå tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Operatörer till Regionledningscentralen i Linköping

Larmoperatör
Läs mer Sep 7
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu Operatörer till Regionledningscentralen (RLC) som har god kommunikations- och problemlösningsförmåga och som tycker om att samarbeta med andra. Vill du veta mer om vad det innebär att vara operatör vid polisens ledningscentral?
Välkommen till informationsträff på Brigadgatan 17 (Garnisonen) i Linköping.
Onsdagen den 13 september klockan 18:00
OBS Anmälan till träffen sker via: rekrytering-rlc.region-ost@polisen.se
I Polispodden Öst kan du också få veta mer om RLC. I ett tidigare avsnitt av podden, avsnitt 28, får vi lyssna till en operatör och en gruppchef från verksamheten som berättar kring deras arbete.
Du kommer till avsnittet via följande länk:
https://pod.space/polispoddenost/28-polisens-ledningscentral-rlc
Om arbetsplatsen
Hos RLC kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. RLC ansvarar för polisens ingripandeverksamhet i regionen som omfattas av Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län.
Arbetsuppgifter
RLC-operatörens huvuduppdrag är att ta emot inkommande samtal till RLC, bedöma och registrera informationen samt prioritera och beordra polisresurser till olika uppdrag. Arbetet har till stor del en teknisk inriktning där hantering av kameraövervakning, radiokommunikation med mera ingår. RLC är bemannat dygnet runt årets alla dagar, inklusive veckoslut och storhelger, arbetstiden förläggs genom treskift.
Klicka på länken för att få en inblick i hur en RLC-operatörs vardag ser ut och vilka arbetsuppgifter som kan ingå.
https://www.youtube.com/watch?v=yVVWAbbkCrA
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som:
• Har gymnasieexamen eller motsvarande
• Har relevant arbetslivserfarenhet
• Har kunskap om och känner sig bekväm med digitala system och är van att använda datorn som arbetsverktyg
• Mycket god förmåga av att kommunicera i tal och skrift på svenska
• God förståelse och muntlig kunskap i engelska
• Svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av att ha mött människor i utsatta situationer
• Arbetslivserfarenhet av arbete som kräver hög simultanförmåga som exempelvis larmcentral, ambulans, sjukvård, försvarsmakten, kommunikationscentral, kundtjänst/kundsupport
• Erfarenhet av att huvudsakligen arbeta via telefon och med dator
I processen kommer tester och intervjuer genomföras. Preliminärt kommer intervjuerna hållas under vecka 42 och eventuellt under vecka 43.


?Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen behöver du ha:
· God samarbetsförmåga, du har god att förmåga att skapa kontakt, är relationsskapande och tycker om att samarbeta med andra
· God kommunikationsförmåga, du har god förmåga att lyssna, vara lyhörd och är anpassningsbar i ditt kommunikationssätt. Att vara tydlig i sin kommunikation är centralt liksom att vara välformulerad.
· God problemlösningsförmåga, du har god förmåga att ta in information, att snabbt sätta dig in i komplexa situationer under tidspress och har god förmåga att prioritera
· God simultankapacitet, du har förmåga att ta in information via telefon eller annan kommunikation och samtidigt hantera olika dataprogram samt bedöma informationen du får till dig
· God förmåga att arbeta självständigt
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Anställningsform: Särskild visstidsanställning under utbildningen därefter tillsvidareanställning med provanställning om sex månader förutsatt godkänd certifiering.
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Periodplanerad arbetstid. Arbetet bedrivs i tre-skift dygnet runt, året runt.
Tillträde: Utbildning som är 18 veckor startar måndag 22 januari 2024
Funktion: Operatör RLC
I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.ost@polisen.se senast den 18 september 2023. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A451.297/2023 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Aug 17
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation!

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.41 och v.42 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu