Säkerhetsarbete jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Avarn söker väktare/ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Aug 22
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: Linköping

Varaktighet: Tillsvidare, behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-11-30 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Sep 4
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 30 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Sep 25
Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetssamordnare har du en övergripande samordningsfunktion inom säkerhetsområdet på Leanlink. Linköpings kommun har tio säkerhetssamordnare fördelat på våra åtta förvaltningar. Du ingår i säkerhetsorganisationen och samarbetar tillsammans med de nio andra säkerhetssamordnare. Kommunens säkerhetssamordnare har ett tätt samarbete och stöttar varandra i säkerhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna ryms inom två huvudområden. Dels handlar det om uppdrag för att stärka det interna säkerhetsarbetet inom organisationen, du kommer att arbeta nära verksamheter och verksamhetschefer Dels handlar det om att utveckla det trygghetsskapande och brottsförebyggande arbetet utifrån förvaltningens förutsättningar.

Tillsammans med andra funktioner inom kommunen och i samverkan med externa aktörer verkar du för en utveckling av säkerhetsarbetet på Leanlink. Samverkan med HR-funktionen på förvaltningen är särskilt viktig för att integrera arbetet mellan systematiskt säkerhetsarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:


• Utbilda, stötta och driva nätverk med säkerhetsombud
• Verka för att kommunövergripande styrdokument inom intern säkerhet och brottsförebyggande arbete efterlevs, exempelvis genom att ta vara behjälplig i framtagandet av verksamhetsanpassade instruktioner/rutiner
• Stödja verksamheterna med att skapa en systematik i det interna riskhanteringsarbetet
• Ge råd och stöd i frågor som rör fysisk säkerhet och personsäkerhet, exempelvis gällande åtgärder för att förebygga och hantera hot och våldssituationer samt otillåten påverkan
• Driva/delta i utvecklingsinriktat arbete  inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området (exempelvis platssamverkan, trygghetsöverenskommelse, trygghetsteknik, platsanalys)

Din arbetsplats
På Leanlink är vi ca 2 500 medarbetare i en mängd olika roller. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. Säkerhetssamordnaren tillhör enheten Verksamhetsstöd och utveckling som har till uppdrag att ge ett verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare utifrån olika uppdrag.

Arbetsplatsen är belägen på Ågatan 31. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstider.

Du som söker
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, kriminologi, säkerhet och riskhantering eller annan för tjänsten lämplig inriktning. Du har också gedigen erfarenhet av att ha arbetat med frågor inom området internt säkerhetsarbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom den offentliga sektorn och med brottsförebyggande arbete.

Då arbetet innefattar både interna och externa kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Rollen som säkerhetssamordnare innefattar flera olika samverkansytor, därmed behöver du ha god samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt men kan, vid ändrade omständigheter, snabbt ställa om och ändra ditt synsätt/förhållningssätt. Rollen kräver även att du är stabil, trygg och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan när urvalet påbörjas den 10 oktober. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning.

Vill du arbeta för att stärka säkerhetskulturen och utveckla det trygghetsskapande arbetet i Linköpings kommun? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11904

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Aug 31
Nu söker vi en säkerhetssamordnare!
Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra kunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön.

Vi ansvarar för flera viktiga leveranser inom regionen och är därför en stor del av totalförsvaret. Nu satsar vi på att stärka vår förmåga ännu mer, där säkerhetsfrågorna står högt på agendan. Vi söker därför en säkerhetssamordnare som vill bli en nyckelspelare i vårt säkerhetsarbete framåt!

Varför ska du välja oss?
Som medarbetare på Tekniska verken blir du en del av en arbetsgivare som gör skillnad, alla årets 525 949 minuter. Energibranschen har aldrig varit hetare och vi spelar en viktig roll i ett hållbart samhälle. Och vårt är jobb viktigt, men det hindrar oss inte från ett och annat asgarv!

Din framtida arbetsdag
Som säkerhetssamordnare stödjer du våra staber och affärsområden gällande olika typer av säkerhetsfrågor. Staberna har olika förutsättningar för att uppnå och bibehålla en balanserad säkerhetsnivå – där du med ett helhetstänk får möjlighet att påverka, influera och driva säkerhetsfrågor framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter består av att:

- som expert leda och stötta inom informationssäkerhet, kris och beredskap, säkerhetsskydd och fysisk säkerhet
- koordinera och kontrollera säkerhetsarbetet och säkerställa en balanserad säkerhet
- stötta verksamheten i att uppnå sina säkerhetsmål på ett adekvat sätt

Är du den vi letar efter?
Tekniska verken befinner sig på en resa och vi tror att du som person trivs med att få vara med och påverka, influera och ”skratta” längs vägen. Du har ett helhetstänk med vilja att driva frågor åt ett visst håll, men med tillräckligt skinn på näsan för att alltid se till koncernens bästa. Att bygga relationer och ge service till dina staber kommer naturligt för dig. Med din härliga energi och engagemang blir du en självklar partner för våra verksamheter att vända sig till vid frågor kring säkerhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För att passa i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning, kanske inom samhällsvetenskap, kriminologi, som polis eller annat. Har du inte studerat har du troligtvis några års arbetslivserfarenhet inom säkerhet, kris och beredskap. Det är ett krav att behärska svenska, i såväl tal som skrift. Men allra viktigast för oss är att du kompletterar vårt team.

Har vi turen med oss, har du erfarenhet från några av punkterna nedan:

- Genomgången säkerhetsutbildning eller genomförda kurser inom informationssäkerhet, säkerhetsskydd och/eller kris och beredskap
- Erfarenhet av projektledning, utbildning och riskanalysarbete
- Arbete med ISO 27001
- Kunskap inom lagstiftning relaterad till säkerhetsarbete, exempelvis Säkerhetsskyddslagen

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Elin Bäck, säkerhetschef, 013-30 87 50. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Sofia Bäckhed, rekryterare, 013-30 87 84.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka redan idag, men senast den 4 oktober vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten kan tillsättas inom söktiden.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Informationssäkerhetskonsult till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Aug 28
Combitech expanderar inom området Cyber Security - var med och bidra till ett tryggare samhälle! I roll som konsult inom informationssäkerhet arbetar du med metoder och tekniker för hur information hanteras på ett säkert sätt. Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Finns möjlighet till placering i Linköping, Malmö, Göteborg och Stockholm.DIN ROLL SOM KONSULT INOM INFORMATIONSSÄKERHET

Vi arbetar brett med att stötta våra kunder i livscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och testning. Vi hjälper kunden att planera deras IT- och informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system. Våra kunder finns främst inom Försvarsindustrin där arbetet innefattas av försvarssekretess.
I din roll hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att granska IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att säkerställa att de uppfyller gällande krav och regelverk. Du kommer att arbeta med IT-säkerhetsarkitektur, granskning och kravanalys av system och tekniska lösningar, men även framtagning av nödvändig dokumentation för att ett system ska kunna klara en granskning av dess informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden.VEM ÄR DU?

Vi söker dig med informations- och IT-säkerhetskompetens, teknikintresse och dokumentationsförmåga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande områden: Systemdesign och -integration, Granskning/Kravhantering/Kravanalys, Säkerhetsarkitektur och design eller Systemutveckling.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång.

Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde och du kommer att kunna ta initiativ och driva nya projekt inom området.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Sep 6
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation.

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.44 och v.45 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV senast 230915 där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Sep 6
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation.

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.44 och v.45 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV senast 230915 där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu

Riskspecialist till Ostlänken, Nya Stambanor

Riskingenjör, risk management
Läs mer Aug 24
Har du erfarenhet av riskhanteringsarbete och gillar att skapa helikopterperspektiv? Här har du då en superb chans till meningsfullt arbete som bidrar till framtidens infrastruktur.


Riskspecialist till Ostlänken, Nya Stambanor

Arbetsuppgifter

Programorganisationen för Ostlänken har uppdraget att bygga 16 mil ny järnväg mellan Järna och Linköping. En nödvändig förstärkning av järnvägens kapacitet som bidrar till kortare restider, hållbara transporter och bättre punktlighet i tågtrafiken.
Rollen som riskspecialist innebär i mångt och mycket att man får ett helikopterperspektiv då man stöttar flera olika uppdrag och projekt som befinner sig i olika skeden parallellt. Du arbetar som en del av ett kvalitets- och riskteam där kompetenta och engagerade kollegor samt ett naturligt bollplank alltid finns nära till hands. I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån att utbilda i processer och systemstöd till att medverka i nätverk och utvecklingsuppdrag. Som medarbetare i Nya stambanor rår man i hög grad över vilka frågeställningar man jobbar med och hur en arbetsvecka ser ut.
Exempel på arbetsuppgifter:
styra, stötta och samordna riskhanteringen inom programmet och dess projekt
vara drivande i arbetet med att analysera och följa upp arbetet med risker och behandlingar
planera och leda riskworkshops
delta i arbetet med upphandlingar och följa upp ställda krav gentemot kontrakterade leverantörer
utbilda och vägleda i Trafikverkets ledningssystem och processer inom riskhantering.

Som riskspecialist i program Ostlänken inom Nya Stambanor ingår du i funktionen som leder och stöttar i riskarbetet inom programmet. Du har ett nära samarbete med program- och projektledningen. Det finns även möjlighet att delta i Trafikverksgemensamma arbeten så som arbetsgrupper, risknätverk med andra verksamhetsområden och förvaltning. Du har därmed förutsättningar att driva utveckling inom kunskapsområdet.
Organisatoriskt tillhör du avdelning Verksamhetsstyrning, enhet Kvalitet och Risk, vilket innebär att du både kommer arbeta i program Ostlänken och med utveckling på avdelningsnivå.Övrig information

Möjliga placeringsorter för den här tjänsten är Linköping, Norrköping eller Solna.
Önskar du att arbeta delvis på distans? Möjlighet till distansarbete i viss omfattning finns. I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen bör du ha stark kommunikativ förmåga, med förståelsen för hur du ska anpassa ditt budskap efter målgruppen och förmågan att förmedla det till mottagaren på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Det är viktigt att du har förmåga till att inhämta och analysera mycket information och aggregera det till en överskådlig helhet. Eftersom arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du också har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt är en lagspelare. För att bli framgångsrik i rollen är du också van att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt men samtidigt agera med flexibilitet när så behövs.
För att lyckas i detta uppdrag har du också
universitets- eller högskoleutbildning inom risk alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
ett par års erfarenhet av att delta och/eller leda riskhanteringsarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av
riskhantering och/eller projektledning i stora och komplexa organisationer
väg- och/eller järnvägsprojekt.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget. De första intervjuerna kommer preliminärt att hållas via Skype v 40.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Nya Stambanor är du en del i samhällsutvecklingen genom att bygga ny järnväg som möjliggör ökad kapacitet för gods- och persontrafiken i några av Sveriges största järnvägsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planering till genomförande och överlämning för drift och underhåll. Du jobbar i stora och komplexa projekt med kunniga kollegor och tillsammans skapar vi nya möjligheter att resa hållbart i Sverige.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-BS1

Läs mer här

Läs mer om Ostlänken här

https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-som-stracker-sig-over-flera-lan/nya-stambanor-mellan-stockholm-goteborg-och-malmo/ostlanken-en-ny-dubbelsparig-jarnvag/

Ansök nu

Specialist inom informationssäkerhet till Combitech

Säkerhetsingenjör
Läs mer Aug 22
Vi söker passionerade och duktiga konsulter inom informationssäkerhet, GDPR, NIS, CMMC, m.m. för att förstärka vårt team.

Inom Combitechs enhet för Governance, Risk & Compliance (GRC) erbjuder vi konsulttjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vi stödjer företag och organisationer i deras strävan efter att hantera risker, uppnå efterlevnad av regelverk och att säkerställa en stark informationssäkerhet i sin verksamhet. Vi finns idag i Stockholm, Linköping, Göteborg, Växjö och Malmö och söker primärt konsulter till dessa orter.

Rollen

Tjänsten som informationssäkerhetskonsult kommer variera mycket beroende på kundernas behov, vilket ger en rolig och utmanande variation i din vardag.Några av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vara:

*

Utföra gap-analyser och riskanalyser för att identifiera och bedöma potentiella säkerhetsrisker inom organisationen
*

Utveckla och implementera ledningssystem, ramverk och policys för att skapa en stark ledningsförmåga hos kunden, oavsett vilket regelverk som de vill använda. T.ex. ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS
*

Utforma och genomföra workshops eller utbildningar för att öka medvetenheten om informationssäkerhet och efterlevnad
*

Genomföra internrevisioner eller granskningar för att bedöma och säkerställa efterlevnad av etablerade ramverk
*

Erbjuda rådgivning och vägledning till kunder inom GRC-området
*

Du kommer få hjälpa våra kunder att ständigt förbättra sin förmåga med systematiskt arbete kring informationssäkerhet, oavsett om det är ur ett styrande eller tekniskt perspektiv.Våra kunder kan finnas på många olika orter, så resor eller distansarbete är vanligt förekommande.Som konsult hos oss får du dessutom ingå i ett positivt och stöttande team av konsulter med stor bredd av kunskap, och som engagerar sig i varandras utveckling och mående.

Vi söker dig som

*

Har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten
*

Minst 3 års erfarenhet av arbete inom området Governance, Risk and Compliance inom informationssäkerhet
*

Stor förståelse för ett eller flera ramverk såsom ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS och andra relevanta regelverk/standarder
*

Erfarenhet av riskhantering och förmåga att bedöma och hantera informationssäkerhetsrisker inom organisationer
*

God kunskap om ledningssystem och förmåga att utforma och implementera dessa
*

Utmärkta kommunikations- och sociala färdigheter för att kunna samarbeta med kunder och kollegor
*

Förmåga att analysera komplexa problem och föreslå pragmatiska lösningar
*

Certifieringar inom GRC och informationssäkerhet är meriterande
*

Är prestigelös, flexibel, självständig och till stora delar självgående.
*

Har en social förmåga och mod att påverka kunden i nya riktningar om det behövsDå tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Operatörer till Regionledningscentralen i Linköping

Larmoperatör
Läs mer Sep 7
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu Operatörer till Regionledningscentralen (RLC) som har god kommunikations- och problemlösningsförmåga och som tycker om att samarbeta med andra. Vill du veta mer om vad det innebär att vara operatör vid polisens ledningscentral?
Välkommen till informationsträff på Brigadgatan 17 (Garnisonen) i Linköping.
Onsdagen den 13 september klockan 18:00
OBS Anmälan till träffen sker via: rekrytering-rlc.region-ost@polisen.se
I Polispodden Öst kan du också få veta mer om RLC. I ett tidigare avsnitt av podden, avsnitt 28, får vi lyssna till en operatör och en gruppchef från verksamheten som berättar kring deras arbete.
Du kommer till avsnittet via följande länk:
https://pod.space/polispoddenost/28-polisens-ledningscentral-rlc
Om arbetsplatsen
Hos RLC kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. RLC ansvarar för polisens ingripandeverksamhet i regionen som omfattas av Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län.
Arbetsuppgifter
RLC-operatörens huvuduppdrag är att ta emot inkommande samtal till RLC, bedöma och registrera informationen samt prioritera och beordra polisresurser till olika uppdrag. Arbetet har till stor del en teknisk inriktning där hantering av kameraövervakning, radiokommunikation med mera ingår. RLC är bemannat dygnet runt årets alla dagar, inklusive veckoslut och storhelger, arbetstiden förläggs genom treskift.
Klicka på länken för att få en inblick i hur en RLC-operatörs vardag ser ut och vilka arbetsuppgifter som kan ingå.
https://www.youtube.com/watch?v=yVVWAbbkCrA
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som:
• Har gymnasieexamen eller motsvarande
• Har relevant arbetslivserfarenhet
• Har kunskap om och känner sig bekväm med digitala system och är van att använda datorn som arbetsverktyg
• Mycket god förmåga av att kommunicera i tal och skrift på svenska
• God förståelse och muntlig kunskap i engelska
• Svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av att ha mött människor i utsatta situationer
• Arbetslivserfarenhet av arbete som kräver hög simultanförmåga som exempelvis larmcentral, ambulans, sjukvård, försvarsmakten, kommunikationscentral, kundtjänst/kundsupport
• Erfarenhet av att huvudsakligen arbeta via telefon och med dator
I processen kommer tester och intervjuer genomföras. Preliminärt kommer intervjuerna hållas under vecka 42 och eventuellt under vecka 43.


?Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen behöver du ha:
· God samarbetsförmåga, du har god att förmåga att skapa kontakt, är relationsskapande och tycker om att samarbeta med andra
· God kommunikationsförmåga, du har god förmåga att lyssna, vara lyhörd och är anpassningsbar i ditt kommunikationssätt. Att vara tydlig i sin kommunikation är centralt liksom att vara välformulerad.
· God problemlösningsförmåga, du har god förmåga att ta in information, att snabbt sätta dig in i komplexa situationer under tidspress och har god förmåga att prioritera
· God simultankapacitet, du har förmåga att ta in information via telefon eller annan kommunikation och samtidigt hantera olika dataprogram samt bedöma informationen du får till dig
· God förmåga att arbeta självständigt
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Anställningsform: Särskild visstidsanställning under utbildningen därefter tillsvidareanställning med provanställning om sex månader förutsatt godkänd certifiering.
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Periodplanerad arbetstid. Arbetet bedrivs i tre-skift dygnet runt, året runt.
Tillträde: Utbildning som är 18 veckor startar måndag 22 januari 2024
Funktion: Operatör RLC
I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.ost@polisen.se senast den 18 september 2023. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A451.297/2023 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Behovsanställd larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Aug 17
Behovsanställd Larmoperatör 

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

 

Din nya utmaning 
Larmcentralen på Verisure Securitas Direct är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.  
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.  

 

 

Vad erbjuder vi?  

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation!

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.  

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad kvällar och helger under v.41 och v.42 samt en efterföljande fadderperiod på minst 10 arbetspass.

Efter utbildningen planeras du varannan helg i grund samt jobb under lov.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.  

 

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.  

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.  

 

Skicka din?ansökan med personligt brev och CV där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.  

 

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.  

 

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare 

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Ansök nu

Förrådsansvarig Elnät

Förrådsarbetare, bygg
Läs mer Aug 29
Vi söker förrådsansvarig till affärsområde Elnät!
Vill du vara med och bidra till att skapa effektiva arbetssätt inom ett område som ständigt utvecklas och växer? Ser du dig i en roll med mycket eget ansvar och trivs med ordning och reda? Fortsätt då att läsa för det är kanske dig vi söker till tjänsten som förrådsansvarig för förrådsverksamheten på affärsområde Elnät samt Bredband.

Några av anledningarna till att du ska jobba hos oss:

- Du får arbeta på ett företag som är en mycket viktig del av vårt samhälle
- Du får ett varierat arbete med stora möjligheter att själv påverka din dag
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Vi älskar att ha roligt på jobbet!
- Vi vill att våra medarbetare mår bra på jobbet, vilket mäts och följ upp regelbundet

Vi står inför spännande utmaningar då lagret är under utveckling och verksamheten kommer att öka framöver. I din nya roll kommer du att ha ett tätt samarbete med en förrådsarbetare och alla montörer inom Elnät, samt externa leverantörer och kontakter. Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter, där du ena stunden kanske jobbar med godshantering på förråden utomhus eller inomhus, för att sedan arbeta administrativt på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Att leda förrådsverksamheten så att resursutnyttjande sker på ett optimalt sätt och att arbetet bedrivs inom ramen för gällande lagar och regler
- Inköp till driftförråd samt materiel till vissa projekt
- Godsmottagning och gods till projekt, till och från mellandepå
- Materialhantering, mellandepå, leveranskontroll, retur, skrot, återvinning, miljöfarligt avfall
- Inventering och löpande hantering av material i lager
- Förvaring, utlåning, funktionskontroller, service och reparationer för gemensamma arbetshjälpmedel
- Ansvar för hantering och riskbedömning av Elnät Linköpings kemikalier med hjälp av Tekniska verkens kemikaliesamordnare
- Ekonomiskt ansvar för de inköp som bedrivs
- Ekonomisk uppföljning och rapportering inom uppdragen

Vilka egenskaper behöver du för att lyckas i denna roll?
Du som person är strukturerad och trivs i en roll där du har flera parallellt löpande arbetsuppgifter. Du har en god samarbetsförmåga vilket gör att du är kommunikativ med din omgivning och förstår vikten av lagspelet. Samtidigt är du självgående i din roll genom en god förmåga att se vad som behöver göras. För att lyckas väl i rollen ser vi också att du kvalitetsmedveten och utför ditt uppdrag med stor noggrannhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Utbildning på lägst gymnasienivå inom området eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av IFS eller andra liknande affärssystem samt god förmåga att lära dig använda nya datasystem
- Erfarenhet av administrativa uppgifter
- Giltigt truckförarbevis kategori B1, B3
- God förmåga i det svenska språket, både i tal och skrift
- B-Körkort, BE-körkort är meriterande

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef Minna Axelsson, 013-30 86 10. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. För rekryteringsprocessen svarar Yannick Maack, rekryterare, 013-20 95 02.

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 13 september.

Tekniska verken bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

Besiktningstekniker Bilprovningen Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Aug 14
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Eller är du redan erfaren och letar efter riktigt spännande utmaningar?
I så fall är detta något för dig!

Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Linköping, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning på 6-8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller.
- Kundservice och rådgivning
- Kvalitetssäkring och administration.

Din Profil
För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen sedan tidigare.
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter som exempelvis Mc-kort ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen.

Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön.

Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till
Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande.

Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Bad - och friskvårdsvärd till Linköpings nya simhall!

Badbevakare
Läs mer Maj 25
Är du student och vill bli en del av Linköpings nya simhall? Har du ett friskvårdsintresse och dessutom en känsla för service och säkerhet? Medley söker nu efter bad - och friskvårdsvärdar på deltid, som också kan tänka sig att sommarjobba. Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

#

Medleys vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Det är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. Här välkomnas alla med ett leende på läpparna och med ett brett utbud av aktiviteter inspireras fler människor att hitta träningsglädje och få ett aktivt friskare liv.

I den nya simhallen finns en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som bad- och friskvårdsvärd på Medley har du ett mycket omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Badbevakning, vara simlärare, livrädda, säkerställa att det är rent och snyggt samt bemöta gäster på bästa möjliga sätt är huvudfokus i denna roll. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Som bad- och friskvårdsvärd har du ett serviceinriktat mindset, ett sinne för ordning och reda samt förmågan att ta egna intiativ.

#

Du erbjuds


* En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
* Möjligheten att få arbeta på sveriges största simhall.
* Möjligheten till sommarjobb.
* Ett bra extrajobb vid sidan av dina studier.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Jobba i ett team och ronderna badbevakningen i de olika delarna av simhallen.
* Vara friskvårdsvärd: Social och hjälpsam mot gäster.
* Arbeta för säkerheten i simhallen.
* Utföra städ och hygien-rutiner.
* Kan förekomma andra uppgifter i gym, café och reception.


VI SÖKER DIG SOM
- Är över 19 år.
- Har en gymnasieexamen.
- Har en god fysisk förmåga då man arbetar mycket med kroppen.
- Kan svenska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
- Goda kunskaper i engelska då arbetet kräver de.
- Har en annan sysselsättning som motsvarar 50%.

Det är meriterande om du


* Kan flera språk då det kommer gäster från stora delar av världen.
* Har jobbat inom service sedan tidigare.
* Har ett stort intresse för friskvård/träning.


Som person är du


* Självgående.
* Serviceinriktad.
* Samarbetsinriktad.
* Anpassningsbar.


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid (extra)
* Placering: Linköping
* Arbetstider: Då det är en deltidstjänst kommer arbetstiderna variera. Man måste vara beredd att kunna jobba från 05:30 på morgonen, men också till 23:00 på kvällen. (Skift).


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Security Manager to Saab

Säkerhetsingenjör
Läs mer Aug 8
Do you want to work with and develop security at one of Sweden's most high-tech companies? Security is prioritized, on top management's agenda and crucial for competitiveness, profitability and trust on a challenging global market.

Your role

Saab is looking for a security manager at Saab Business Area Aeronautics in Linköping.

As a security manager at Saab, you will work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex business environments and projects with high business impact. In your role you will be responsible for analyzing and supporting the business in their risk mitigations and the task of identifying and prevent security threats of different nature. You will also support the business handling external and internal security demands, and be a key player in handling incidents and raising security awareness.

Your main tasks will be:

* General security support from a physical and personal perspective
* Security risk management, including risk assessments
* Incident- and crisis management, including incident investigations.
* Security compliance management
* Teaching, training and presentations

Information security management will be a major part of your everyday work.

Would you like to know more about the Saab-life and the benefits of joining us? Read our People Philosophy.

Your profile

Required skills:

* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management, crisis management and/or similar
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written
* Good problem solving and analytical skills

Desired skills:

* Several years of experience from working with security risk management, crisis management and/or similar
* Experience from working with NIST, CMMC, FAR/DFAR regulations
* Experience from working with Swedish protective security
* Experience from working for government authorities or in a global company including understanding of information security related issues in the business process
* Leadership/management experience
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations
* You are a true team player, always focusing at the team results, whether the team is the security team, the business area or Saab as a company
* Ability to build and maintain networks and good relations inside as well as outside your own organization

Personal qualities will be of great importance and it is paramount that you are trustworthy with strong ethics and personal integrity. You understand the need for balanced security in a business driven environment.

As a security manager at Saab you are likely to get in contact with classified information. This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

What you will be a part of

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 19,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer, more sustainable and more equitable world. Read more about us here

At Aeronautics Security Department, we take pride in supporting the Business, we always go the extra mile to deliver on time, with precision and always strive to be business enablers. We want to be perceived by others as pragmatic, crucial and a natural part in all aspects and areas of the business. We believe that an open environment, where everyone's opinions and ideas are welcome, are crucial for our future development.

The Security Department consisting today of a variety of competences such as operational-, site- , information-, personnel- and compliance & governance security specialist/officers/managers. You will work towards and support all our operations and installations, often in close cooperation with other parts of the Business Area or Group functions, and you will report to the Head of Security Department, Aeronautics.

Within Saab Security, we have anchored a Saab wide ambition to become world leading in Security Risk Management and to be referred to by other Security professionals as the company having the best practices in place.

If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here

Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement. Observe that you can send us your application in either Swedish or English.

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Business Unit Security manager

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jul 10
Come and join our team of experts within the Security department at BA Dynamics as BU Security Manager.

The Security department is a staff function within Business Support where we also have competences within IT, Quality incl. GDPR, Environment, Export Control, Ethics & Compliance and Facility.

We are now looking for a driven and experienced person, passionate about security and with great understanding for our business.Your role

As BU Security Manager you will work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex IT environments and projects with high business impact.

In your role you will be responsible for analyzing and supporting Business Units in their risk mitigations and the task of identifying and prevent security threats of different nature. You will also support the business by handling external and internal security demands, and be a key player in handling incidents and raising security awareness.


Your main tasks will be:

* Provide expertise and support in tender processes and support legal and contractual management within the security area
* Direct, coordinate and control security management and ensure security risk conscious decision making throughout appointed unit/units
* Ensure that strategic objectives and security targets are put into practice and operations
* Lead and/or support the implementation of efficient security risk management practices, including security controls, in day-to day business and operationsYour profile

Required skills:

* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management, crisis management and/or similar
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written
* Good problem solving and analytical skills
* Several years of experience from working with security risk management, crisis management and/or similar

Desired skills:

* Experience from working with Swedish protective security
* Experience from working for government authorities or in a global company including understanding of information and cyber security related issues in the business process
* Management experience
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations
* Ability to build and maintain networks and good relations inside as well as outside your own organization

You are a true team player, always focusing on the team results, whether the team is the security team, the business area, group functions or Saab as a company

Personal qualities will be of great importance and it is paramount that you are trustworthy with strong ethics and personal integrity. You understand the need for balanced security in a business driven environment.This position is located primarily in Linköping but also Karlskoga can be under consideration for the right candidate.Business trips, mainly in Sweden but also internationally, is frequently occurring.This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

We apply ongoing selection for this recruitment which means that the position may be filled prior to the job ads expiration date. If you feel confident that you match the profile described above - please forward you application as soon as possible.

We welcome your application in both English and Swedish.What you will be a part of

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 18,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer, more sustainable and more equitable world.

At business area Dynamics, all employees share the same mission: to create conditions for a safe society. Whether it's missile systems, underwater technology, camouflage solutions, support weapons, training systems or field hospitals, you are part of this mission. We work in close cooperation in developing, manufacturing and maintaining our world-leading products, systems and solutions for customers worldwide.

The security function at Business Area Dynamics is a team consisting of competences such as site security, security administration, information security and security risk management among other things. As Information Security officer you will report to BA Dynamics Head of Security.

If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here.

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Read more about us here.

Ready to step up and make a difference for business, people and society? Come join us on our journey!

Ansök nu

Konsult inom riskhantering och produktsäkerhet hos Combitech

Riskingenjör, risk management
Läs mer Jul 7
Vi söker dig som vill bli en del av ett team på strax över 20 konsulter som jobbar med system- och flygsäkerhet samt human factors integration (HFI).Vad vi Erbjuder

På Combitech finns en stor kompetens och erfarenhet av arbete med systemsäkerhet/riskhantering avseende säkerhetskritiska tekniska system. Vi har under trettio år arbetat inom olika branscher såsom försvar, myndigheter och industri, med allt från undervattensfarkoster, ytfartyg och stridsflygplan, till lednings-, sensor- och vapensystem samt hjulfordon. Alltid med fokus på att säkerställa säkra designlösningar.Vi har ramavtal med en mängd stora företag och myndigheter, exempelvis Försvarets materielverk (FMV) avseende systemsäkerhet för Fordon, Vapen och ammunition, Fartyg och dykerimateriel, Flygplan och helikoptrar, Ledningssystem samt Verksamhetsutveckling. Det möjliggör och ger oss förmånen att nyttja vår mångåriga samlade kunskap och erfarenhet till att, i samverkan med FMV och Försvarsmakten, utveckla säkra, tillförlitliga och användarvänliga system till vårt svenska försvar som nu utvecklas och expanderar i snabb takt.Vad rollen innebär

Du har en viktig roll i att bidra till en trygg och säker arbetsmiljö bl.a. för de människor som jobbar i Sveriges försvarsmakt, men även hos internationella slutkunder. Detta genom att du medverkar till att säkerhet beaktas vid utveckling av militära tekniska system. Du kommer jobba med teknik i framkant, med säkerhetsanalyser och -bevisning som påvisar att tekniska system är säkra och blir godkända för användning.Du stödjer uppdragsgivaren i utformningen, planeringen och genomförandet av systemsäkerhetsprocessen så att ställda säkerhetskrav uppfylls. Det innefattar bl.a. att genom riskanalyser identifiera, analysera och minimera ett systems risker i syfte att förebygga potentiella olyckor med skada på person, egendom och yttre miljö. Analyserna innefattar systemets hela livscykel med dess hårdvara, programvara och interaktion med användaren och andra externa system, och genomförs i nära samarbete med utvecklare och användare. Du kommer att vara delaktig i hela processen från utvecklingen av ett system tills det blir godkänt för användning.Combitech har olika kompetensutvecklingsprogram, ibland i samarbete med kunder, och tillhandahåller ett stort antal kurser där våra egna konsulter är kursledare. Vår enhet har kurser inom systemsäkerhet, så du har även möjlighet att vara kursledare i någon av dessa om du har ett pedagogiskt intresse.

Vad Vi söker

Vi ser att du är utåtriktad, driven och har en känsla för ansvar vilket gör att självständigt arbete och nära kundsamarbeten är något du trivs med. Ditt teknikintresse och vilja att jobba med många kontaktytor gör att du kommer trivas i rollen som systemsäkerhetskonsult. Du har en positiv grundsyn, lätt för att kommunicera och tycker att samarbete med kollegor är viktigt. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en vilja att kontinuerligt fortsätta utvecklas både professionellt och personligt under din karriär.Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde, eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Vi söker både dig som är nyutexaminerad från universitetsstudier, och dig som har hunnit arbeta några år och skaffat erfarenhet i din yrkesroll och bransch. Har du erfarenhet av att arbeta med säkerhetsanalyser är det meriterande.Många av våra kunder jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Project Manager, Technical Security Systems

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 30
Group Property arbetar i huvudsak med att tillgodose SAAB:s nuvarande och framtida behov av ändamålsenliga lokaler. Vi hanterar ca 900 000 kvadratmeter kontor, produktion- och lagerytor i Sverige idag, och är verksamma från Malmö i söder till Luleå i norr. Group Propertys ansvar inkluderar det fysiska skyddet av SAAB:s lokaler med ett antal säkerhetssystem. Group Property arbetar tätt tillsammans med Group Security och kravställer säkerhetsleverantörer avseende bevakning och teknik. Då SAAB är inne i en expansiv fas väljer vi nu att utöka vår avdelning med denna helt nya roll.

Din roll

* Kravställande funktion avseende drift, underhåll och utveckling av säkerhetssystem
* Arbete på taktisk och strategisk nivå direkt under systemägaren
* Driva säkerhetstekniska projekt med stöd av egen organisation, underleverantörer och konsulter
* Samordnare för förvaltningsstrukturen avseende säkerhetssystem
* Hålla tät dialog med IT-funktion och säkerhetsleverantörer i din roll som kravställare
* Stötta SAAB:s verksamhet inom ramen för säkerhetsteknik och IT-relaterade ärenden
* Omhänderta och driva åtgärder knutet till systemrelaterade incidenter
* Förbättra och utveckla systemens redundans
* Hålla dig uppdaterad på normer och krav avseende fysisk säkerhet och säkerhetssystem

Din profil

Du har en eller flera avslutade utbildningar knutet mot säkerhetssystem och dess uppbyggnad. Exempelvis är du behörig ingenjör för CCTV/inbrottslarm och har arbetat som projektledare, systemare eller som projektör - alternativt annan inriktning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från arbete med fysisk säkerhet med bakgrund av projektering inom IT-struktur.

Du behärskar både svenska och engelska väl, i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Office.

Som person ser vi att du är strukturerad och är van att hantera flera projekt löpande. Du är initiativtagande och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du trivs också i en roll som projektledare och är van att fatta beslut. Då detta är en ny roll inom organisationen så vill du bidra till att vidareutveckla både rollen och arbetssätten inom organisationen.

Kunskapskrav:

* Behörig ingenjör CCTV/inbrottslarm - eller likvärdig utbildning
* Längre erfarenhet från arbete med nätverk- och serverstruktur.
* God kännedom om projekteringsprocessen och inblandade discipliners arbetsuppgifter och leveranser
* Djupare erfarenhet och kännedom om normkrav knutet till säkerhetssystem
* Kunskap om olika kortteknologier för passersystem
* Meriterande:
* Erfarenhet av projektledning
* Kunskaper inom IT-struktur, från ex arbete som nätverkstekniker
* Praktisk erfarenhet inom uppbyggnad av säkerhetssystem
* Arbetat med fysisk säkerhet och processer knutet till detta
* Erfarenhet från arbete som beställare eller leverantör
* Kunskaper inom normer och krav avseende säkerhetssystem

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Property är idag organiserat i fyra sektioner, och består av totalt ca 25 medarbetare fördelade över landet. Då Property är en, till medarbetarantal, liten organisation arbetar vi ofta över avdelningsgränserna och stödjer varandra. Du kommer organisatoriskt tillhöra ett nybildat team, Portfolio & Strategy, bestående av åtta medarbetare. Gruppen utgör en central funktion som stöttar resterande avdelning med framförallt säkerhet, strategier, fastighetssystem, verksamhetsutveckling, kontrakt och administration.

Större delen av avdelningen är lokaliserad i Linköping. Det är möjligt att jobba från annan ort, men regelbundna besök i Linköping är en förutsättning. Även resor till andra siter kommer att förekomma med tanke på arbetsuppgifterna.

Med tanke på stundande semestertider kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Läs mer om oss här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Konsult inom Cybersäkerhet till Combitech i Linköping

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jul 7
Vill du arbeta med cybersäkerhet inom energisektorn, dricks- eller avloppsvatten eller andra samhällskritiska funktioner, men även produktionsmiljöer inom tillverkningsindustrin? Då är säkerhetskonsult inom operationsteknik (OT) på Combitech stället för dig. Combitech expanderar inom OT-säkerhetsområdet i Linköping, och vi vill därför bli fler konsulter inom cybersäkerhet som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle!

Din roll som konsult inom cybersäkerhet

I Sverige sker idag en ökad digitalisering av olika tillverknings- och processindustriers OT-miljöer. Visionen med Industri 4.0, som beskriver hur digitaliseringen kan öka effektiviteten och konkurrenskraften hos industrin, förändrar också hur dessa industrier ser ut. I takt med att dessa produktionsmiljöer digitaliseras, och att insamlad data hamnar i molntjänster för att finnas tillgängliga till exempel för analyser och simuleringar, ökar behovet av cybersäkerhet och genomtänkta arkitekturer.I din roll som konsult kommer du stödja kunden i deras arbete med att vidareutveckla befintliga OT-miljöer, OT-system och IoT-lösningar ur ett cybersäkerhetsperspektiv, samt föreslå hur olika säkerhetslösningar och åtgärder bör utformas till att vara med och implementera dem. Arbetet innebär även att ta fram policys och säkerhetsmålsättningar för att säkerställa att OT-miljöerna uppfyller gällande lagar, regelverk och kundkrav. Uppdragen kan spänna sig över hela livscykeln, från kravställning till uppföljning, och avveckling.

Vem är du?

Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom data-, elektro- eller automationsteknik och har jobbat några år inom OT-området. Erfarenheter inom OT-SOC är meriterande. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas.

Som person är du en kreativ problemlösare med ett genuint teknikintresse. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Maj 25
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 15 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu

Site Security Manager to Saab Aeronautics

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jul 4
It´s a human right to feel safe. Our mission is to increase security in society, for its citizens and for those whose job it is to protect this right. Do you agree? Apply and become a member of One Security at Saab, were security is prioritized.

Your role

We are looking for a site security manager that thrives on working in a dynamic environment with the capacity to handle the unexpected on a daily basis.

As a site security manager at Saab Aeronautics, you will work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex business environments and projects with high business impact.

In your role, you will be responsible for supporting, analysing, and setting the requirements for the business area and business units regarding compliance against internal- and external regulations. The scope varies throughout the entire spectrum of security disciplines, such as physical-, information- personnel- and in some cases IT-security.

You will also support the business in risk mitigations and in identifying and preventing security threats of different nature, as well as being a key player in handling incidents and raising security awareness.

Your main tasks will be:

* Support and coordinate the Business Units regarding security related questions
* Site security, primarily analysing, setting requirements and performing internal controls
* Compliance management
* Risk management, including risk assessments
* Incident management, including incident investigations
* Security awareness briefs and trainings
* Information security management


Your profile

You are a true team player, always focusing at the team results, whether the team is the security department, the business area/unit, Saab group functions or Saab as a company.

Required skills:

* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management
* Several years of experience from working with Swedish protective security regulations, including Swedish protective security act and/or similar
* Several years of experience and expertise working with the different security disciplines
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written

Desired skills:

* Experience from working security for government authorities or in a global company
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations
* Ability to build and maintain networks inside as well as outside your own organization
* The ability to improvise, adapt and overcome the unexpected
* Experience from working in an international environment


Personal qualities will be of great importance and it is paramount that you are trustworthy with strong ethics and a high personal integrity. You understand the need for balanced security in a business driven environment.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

Please note that this position will have its primary location in Linköping and Saab Site Malmslätt but you must be able to travel national and international on short notice.

What you will be a part of

At the Security Department Saab Aeronautics we take pride in supporting the Business, we always go the extra mile to deliver in time, with precision and always put our customer first. We are looked upon by others as a pragmatic, crucial and an obvious enabler in all aspects of the business. We believe that an open environment, where everyone's opinions and ideas are welcome, is a prerequisite for our future development.

The Security Department consisting today of a variety of competences such as site- ,information-, security & risk- and supply chain security managers, security specialist, and last but not least our centre of gravity, security admin. You will work at all our facilities, but primarily in Linköping, often in close cooperation with the rest of the Security Department.

Within Saab Security, we have anchored a Saab wide ambition to become world leading in Security Risk Management and to be referred to by other Security professionals as the company having the best practices in place.

Observe that you can send us your application in either Swedish or English.

If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people.

Ansök nu

HSE Manager

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 6
Är du en person med ledaregenskaper som brinner för miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor och vill vara med och göra morgondagen säkrare än idag?


I rollen som HSE Manager ligger fokus på att leda, utveckla och säkerställa det systematiska och förebyggande arbetsmiljöarbetet tillsammans med ett övergripande ansvar för miljö- och hållbarhetsarbetet inom vår verksamhet i Sverige. Vår verksamhet består av tillämpad material- och processteknik i form av provning, utredning och utbildning tillsammans med mätteknik och kalibrering på sammanlagt tio orter i Sverige. Gillar du att utveckla och implementera effektiva processer, stötta organisationen med expertis och säkerställa kompetens inom HSE området kommer du att trivas och utvecklas här.
För att lyckas i rollen som HSE Manager tror vi att du har en relevant akademisk utbildning inom området. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av att driva miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor i en ledande befattning inom TIC segmentet (Testing, Inspection & Certification) eller inom närliggande områden. Du är väl insatt i ISO 14001 och ISO 45001 och har kompetens att revidera inom områdena. Du har goda kommunikativa och pedagogiska färdigheter och har även dokumenterad erfarenhet av ett eller flera HSE system. Som person är du kommunikativ, driven och pragmatisk. Vi ser gärna att du tar initiativ till projekt eller förändringar som hjälper organisationen att utvecklas framåt. Då du kommer att samverka med personer i flera av de nordiska länderna tillsammans med Tyskland och England ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Element har en värderingsdriven företagskultur där vi jobbar efter våra ledord Integritet, Omtanke och Framsteg. Tjänsten är placerad i en stimulerande arbetsmiljö i nya lokaler i Tannefors i Linköping.
Ansvarsområden:
Tredjepartscertifiering för ISO 14001 och ISO 45001
Utveckla och uppdatera rutiner i vårt ledningssystem, samt tillsammans med ledningen levandegöra dessa i organisationen
Identifiera samt följa upp KPI:er för att utveckla verksamheten
Planera och anordna utbildningar
Stödja chefer med kunskap om arbetsmiljölagstiftningen, föreskrifter och Best Practise
Support vid icidenter i form av samordna utredningar, nödvändiga åtgärder och rapportering
Implementera koncerngemensamma riktlinjer
Ha kontakt med myndigheter inom området
Medverka till ökat samarbete inom divisionen
Driva ett proaktivt arbete inom arbetsmiljökommittén för Element SverigeKvalifikationer:
Högskoleutbildning med inriktning mot miljö, arbetsmiljö och hållbarhet
5 års arbetslivserfarenhet av att driva HSE frågor i ledande befattning
Kommunikativ, driven och pragmatisk
Erfarenhet av ett eller flera HSE system
goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt
Kunskap och erfarenhet av processutveckling och LEAN-verktyg

Ansök nu

Brandlarmstekniker till Schneider Electric!

Brandtekniker
Läs mer Jul 5
Inledning
Är du intresserad av teknik och har en bakgrund inom brand och säkerhet? Vill du dessutom tillhöra ett företag där du är med och bidrar till en hållbar framtid? Då kan du vara den vi söker till rollen som tekniker!
Information om tjänsten
Schneider Electric är en världsledande koncern inom digitalisering, automation och energioptimering. Företagets verksamhet syftar till att tillhandahålla digitala energi- och automationslösningar för effektivitet och hållbarhet. År 2021 blev Schneider Electric utsedda till världens mest hållbara företag. Nu är vi i behov av en erfaren brandtekniker till teamet i Nyköping som idag besitter en stor expertis inom området brand och säkerhet!
Vi erbjuder dig
I rollen som brandtekniker erbjuds du ett flexibelt arbete där du själv planerar dina dagar samt kan starta dagen från hemmet. Därifrån tar du dig ut på de aktuella uppdragen i området. Du kommer ingå i ett team som idag består av 7 tekniker med bred kompetens inom området. Kontoret är beläget i Nyköping men idag är vi några som bor i närliggande orter och gör du likaså är du självklart ändå välkommen med din ansökan! Förutom detta erbjuds du tjänstebil, friskvårds bidrag samt andra förmåner.
Teamet du kommer ingå i levererar idag mycket goda resultat och därför önskar vi att vår nästa kollega också delar samma vinnarmentalitet och vill vara en del av vår gemenskap!
Arbetsuppgifter
I rollen som brandtekniker kommer du arbete brett mot både service och projektuppdrag ute hos kund där du ansvarar för allt från kontakt med kund till slutrapportering av arbete inom området brand. Du ansvarar även för att bygga och utveckla befintliga kundrelationer och således merförsäljning när du är ute på uppdrag. Geografiskt finns kunderna kring Nyköping samt hela Mälardalen. Tjänsten kan innebära resor med övernattning, men med god planering innan.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Driftsättning av brandlarm
Dokumentation av utfört arbete enligt regelverk
Teknisk support, rådgivning och utveckling av kund samarbeten
Boka och utföra avtal i befintlig kundbas

Vi söker dig som
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom brandområdet. Kanske har du jobbat med installation eller driftsättning av brandlarmsystem? Goda kunskaper i programmering är önskvärt. För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, driven och trivs i dialog med kunder. Det viktigaste av allt är att du har ett genuint intresse för teknik! Vi tror att du kan komma långt med rätt inställning.
Krav för tjänsten är B-körkort.
Övrigt
Ort: Nyköping med omnejd
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, klara.andersson@simplifiedco.se

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras innan anställningen påbörjas.

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist inom Cyber Security till Combitech

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 30
Hur öppnar man dörren för nya affärsmöjligheter utan att släppa in hackers och cyberbrottslingar i systemen? Är detta ett område du brinner för och kanske har erfarenhet av kan du i denna tjänst omsätta ditt intresse och tekniska kompetens till att hjälpa organisationer att säkra sina system och flöden. Vi söker dig som vill sätta din prägel på vår avdelning.

DIN ROLL SOM IT-SÄKERHETSSPECIALIST CYBER SECURITY

Combitech har en lång erfarenhet av projekt inom informations och IT-säkerhet där vi utvecklar säkerhetslösningar och funktioner för att skydda information och andra tillgångar. Bland våra uppdragsgivare hittar man Försvarsmakten, FMV, SAAB, svenska verk och myndigheter men även inom industrin.

I takt med att vårt digitala samhälle utvecklas uppkommer också nya typer av hot, från hacker-nätverk och främmande makter. Det finns många anledningar för att organisationer behöver skaffa sig ett övertag och säkra den information som är känslig för angrepp. Det är här Combitechs lösningar och expertis kommer in.

I rollen som säkerhetsspecialist kommer du att arbeta tillsammans med kund och ditt team med andra säkerhetsspecialister och arkitekter. Med ett stort fokus på DevSecOps arbetar du med olika ramverk inom säker utveckling och design, säkerhetsgranskning av kod, härdning av operativsystem, nätverkssäkerhet och automatisering av säkerhetstester.Våra team inom Secure Solutions består av teamleaders, lösningsarkitekter inom säkerhetsdesign och säkerhetsspecialister med olika inriktningar, både kring känsliga miljöer, OnPrem och molnlösningar.

VEM ÄR DU?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för IT-säkerhet och har ett stort intresse för att dyka ner på djupet i lösningar. Du är självgående, drivs av problemlösning och söker kontinuerlig utveckling.Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom IT-säkerhet och systemutveckling och några års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet så som nätverk och brandväggar, automatisering, säkerhetstestning, säkerhetskodgranskning, härdning av system samt drift av komplexa IT-miljöer med höga IT-säkerhetskrav.För att lyckas i rollen behöver du ha mycket god kompetens inom Linux (ex Cent-OS, Ubuntu, RHEL) samt mycket god kompetens inom scriptning i språk som Python och bash. Du behöver också ha erfarenhet av SE-Linux och andra säkerhetsfunktioner i Linux samt kunskaper inom PKI och certifikathantering.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

L&T söker Brandspecialist till Göteborg, Linköping och Malmö

Brandtekniker
Läs mer Jun 26
Har du några års erfarenhet av att jobba tekniskt med det systematiska brandskyddsarbetet? Är du nyfiken som person och vill arbeta i en omväxlande miljö med goda utvecklingsmöjligheter, då kan denna roll vara rätt för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

L&T i Sverige bedriver en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare. Företagets nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

L&T är ett driftbolag inom fastighetstjänster och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att förlänga fastigheternas livslängd.

L&Ts; kunder är offentliga och kommersiella fastighetsägare inom kundsegmenten omsorg/sjukvård, infrastruktur, samhällsfastigheter, bostäder, industri, logistik, kontor och handel.

Arbetsuppgifter

I rollen som Brandspecialist ansvarar du för att upprätthålla och förbättra brandskyddet på kundobjekt inom både kommersiella fastigheter och offentlig sektor. Som brandspecialist kommer du planera, utföra och följa upp SBA-arbetet enligt avtal. Arbetsuppgifterna innefattar avhjälpande åtgärder på tekniskt brandskydd, revidera och kontrollera utförda brandskyddsarbeten, merförsäljning gällande brandskydd samt utbilda inom brandskydd. Du kommer att vara ansiktet utåt mot vår kund och informera om pågående arbeten. Du kommer tillhöra en central enhet med 9 brandspecialister och en chef som tillhör bolagets centrala Energi & Teknikavdelning. Våra brandspecialister besitter hög kunskap och expertis inom brandskydd och det finns således goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av teknik och trivs med människor, eftersom du kommer att vara ansiktet utåt mot kund och hyresgäster. Som person är du initiativtagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp. Du hjälper gärna andra och trivs med samarbete då du även kommer arbeta internt tillsammans med kollegor på andra enheter och orter. Du tar gärna proaktiv kontakt både externt och internt för att presentera möjligheter till åtgärder och merförsäljning. Du levererar kvalité och utför våra åtaganden så att de överensstämmer med vår kunds krav och förväntningar.

Kvalifikationer

• Några års arbetslivserfarenhet av SBA-arbete, heta arbeten och anläggningsskötare
• B-körkort
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Gymnasial utbildning

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inriktning fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY utbildning
• Certifikat: Heta Arbeten, Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av rökgasevakuering

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sten Rindebrandt, på telefonnummer 073-096 94 46.

Ansök nu

Besiktningstekniker Bilprovningen Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jul 3
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Eller är du redan erfaren och letar efter riktigt spännande utmaningar?
I så fall är detta något för dig!

Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Linköping, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning på 6-8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller.
- Kundservice och rådgivning
- Kvalitetssäkring och administration.

Din Profil
För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen sedan tidigare.
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter som exempelvis Mc-kort ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen.

Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön.

Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till
Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande.

Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Brandlarmstekniker till Schneider Electric!

Brandtekniker
Läs mer Maj 31
Inledning
Är du intresserad av teknik och har en bakgrund inom brand och säkerhet? Vill du dessutom tillhöra ett företag där du är med och bidrar till en hållbar framtid? Då kan du vara den vi söker till rollen som tekniker!
Information om tjänsten
Schneider Electric är en världsledande koncern inom digitalisering, automation och energioptimering. Företagets verksamhet syftar till att tillhandahålla digitala energi- och automationslösningar för effektivitet och hållbarhet. År 2021 blev Schneider Electric utsedda till världens mest hållbara företag. Nu är vi i behov av en erfaren brandtekniker till teamet i Nyköping som idag besitter en stor expertis inom området brand och säkerhet!
Vi erbjuder dig
I rollen som brandtekniker erbjuds du ett flexibelt arbete där du själv planerar dina dagar samt kan starta dagen från hemmet. Därifrån tar du dig ut på de aktuella uppdragen i området. Du kommer ingå i ett team som idag består av 7 tekniker med bred kompetens inom området. Kontoret är beläget i Nyköping men idag är vi några som bor i närliggande orter och gör du likaså är du självklart ändå välkommen med din ansökan! Förutom detta erbjuds du tjänstebil, friskvårds bidrag samt andra förmåner.
Teamet du kommer ingå i levererar idag mycket goda resultat och därför önskar vi att vår nästa kollega också delar samma vinnarmentalitet och vill vara en del av vår gemenskap!
Arbetsuppgifter
I rollen som brandtekniker kommer du arbete brett mot både service och projektuppdrag ute hos kund där du ansvarar för allt från kontakt med kund till slutrapportering av arbete inom området brand. Du ansvarar även för att bygga och utveckla befintliga kundrelationer och således merförsäljning när du är ute på uppdrag. Geografiskt finns kunderna kring Nyköping samt hela Mälardalen. Tjänsten kan innebära resor med övernattning, men med god planering innan.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Driftsättning av brandlarm
Dokumentation av utfört arbete enligt regelverk
Teknisk support, rådgivning och utveckling av kund samarbeten
Boka och utföra avtal i befintlig kundbas

Vi söker dig som
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom brandområdet. Kanske har du jobbat med installation eller driftsättning av brandlarmsystem? Goda kunskaper i programmering är önskvärt. För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, driven och trivs i dialog med kunder. Det viktigaste av allt är att du har ett genuint intresse för teknik! Vi tror att du kan komma långt med rätt inställning.
Krav för tjänsten är B-körkort.
Övrigt
Ort: Nyköping med omnejd
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, klara.andersson@simplifiedco.se

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras innan anställningen påbörjas.

Ansök nu

Larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Apr 17
Din nya utmaning
Larmcentralen på Verisure är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer.
När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation! Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner och en grundlönestege som innebär att när du varit anställd i ett år har du högsta grundlönenivån som idag är 29.400:-. Utöver grundlön finns möjlighet till generös provision.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en obligatorisk operatörsutbildning som är planerad under sensommar / tidig höst.

Eftersom vår larmcentral har öppet dygnet runt har du som larmoperatör en dygnsgående tjänst. 

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

Om oss

Verisure är Europas ledande leverantör av professionellt uppkopplade larmsystem för hemmet med dygnet runt-respons. Företaget växer snabbt och har idag 4.5 miljoner kunder fördelade över 17 länder i Europa och Sydamerika. Vår vision är att skapa trygghet för familjer och företag genom att tillhandahålla marknadens bästa tjänster och produkter. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Ansök nu

Exjobb inom framtidens fjärrkyla

Energirådgivare
Läs mer Apr 21
Vill du ha ett spännande exjobb inom framtidens fjärrkyla i Linköping? Fortsätt läs - då kan vi ha en utmaning just för dig!

I Linköping förser Tekniska verken kunder med fjärrkyla i 5 olika nät utspritt över staden och totalt producerades ca 100 GWh under 2022. Klimatförändringarna med stigande temperaturer och fler värmeböljor gör tillsammans med ökade krav på komfortkyla i olika verksamheter att efterfrågan på fjärrkyla förväntas växa i framtiden. Idag är det främst process- och komfortkyla till industrier och kontor som utgör kundbasen men kommande krav på ex. vårdboende och ökad efterfrågan i flerfamiljshus gör att produkten väntas gå en ljus framtid till mötes.

Distributionsnätet och produktionen är till stor del uppbyggd utifrån kraftvärmeverket KV1 där både distributionspumpar och kylmaskiner finns. Produktionen har stor flexibilitet med tillgång till såväl frikyla och värmedriven kyla (absorptionskyla) som eldriven kyla.

En utmaning för fjärrkylan i Linköping är den stadsomvandling som kommer ske när nya resecentrum och Ostlänken byggs. Nya bostäder och kontorslokaler ska byggas på den plats som KV1 ligger på idag vilket gör att en ny anläggning behöver byggas för att fortsätta leverera kyla till kunderna. För att möta denna utmaning efterfrågar Tekniska verken ett examensarbete som kan svara på följande frågeställning:

- Hur ska fjärrkyla produceras i framtiden för att möta miljökrav, hållbarhetsdirektiv och fortfarande vara en lönsam affär för TvAB?
- Vilka tekniker finns idag och vad kommer på 5 års sikt?
- Vilka förutsättningar kräver en ny produktionsanläggning?Frågeställningen ovan förväntas resultera i en framåtblickande tekniköversyn med tydlig koppling till de lokala förutsättningarna i Linköping. Arbetet innebär en systemanalys med tillhörande tekniska och ekonomiska beräkningar.

Vilka erfarenheter tar du med dig till oss?
Examensarbetet passar dig som läser en teknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning. Kunskaper i energiteknik och energisystem är meriterande.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av examensarbetet och vill ha mer information, välkommen att kontakta Energistrateg Niklas Olsson. Du når Niklas på Niklas.Olsson@tekniskaverken.se alternativt tfn 013-20 93 70.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka redan idag.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

L&T söker Brandspecialist till Göteborg, Linköping och Malmö

Brandtekniker
Läs mer Maj 25
Har du några års erfarenhet av att jobba tekniskt med det systematiska brandskyddsarbetet? Är du nyfiken som person och vill arbeta i en omväxlande miljö med goda utvecklingsmöjligheter, då kan denna roll vara rätt för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

L&T i Sverige bedriver en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare. Företagets nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

L&T är ett driftbolag inom fastighetstjänster och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att förlänga fastigheternas livslängd.

L&Ts; kunder är offentliga och kommersiella fastighetsägare inom kundsegmenten omsorg/sjukvård, infrastruktur, samhällsfastigheter, bostäder, industri, logistik, kontor och handel.

Arbetsuppgifter

I rollen som Brandspecialist ansvarar du för att upprätthålla och förbättra brandskyddet på kundobjekt inom både kommersiella fastigheter och offentlig sektor. Som brandspecialist kommer du planera, utföra och följa upp SBA-arbetet enligt avtal. Arbetsuppgifterna innefattar avhjälpande åtgärder på tekniskt brandskydd, revidera och kontrollera utförda brandskyddsarbeten, merförsäljning gällande brandskydd samt utbilda inom brandskydd. Du kommer att vara ansiktet utåt mot vår kund och informera om pågående arbeten. Du kommer tillhöra en central enhet med 9 brandspecialister och en chef som tillhör bolagets centrala Energi & Teknikavdelning. Våra brandspecialister besitter hög kunskap och expertis inom brandskydd och det finns således goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av teknik och trivs med människor, eftersom du kommer att vara ansiktet utåt mot kund och hyresgäster. Som person är du initiativtagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp. Du hjälper gärna andra och trivs med samarbete då du även kommer arbeta internt tillsammans med kollegor på andra enheter och orter. Du tar gärna proaktiv kontakt både externt och internt för att presentera möjligheter till åtgärder och merförsäljning. Du levererar kvalité och utför våra åtaganden så att de överensstämmer med vår kunds krav och förväntningar.

Kvalifikationer

• Några års arbetslivserfarenhet av SBA-arbete, heta arbeten och anläggningsskötare
• B-körkort
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Gymnasial utbildning

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inriktning fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY utbildning
• Certifikat: Heta Arbeten, Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av rökgasevakuering

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sten Rindebrandt, på telefonnummer 073-096 94 46.

Ansök nu

Specialist inom informationssäkerhet till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 13
Vi söker passionerade och duktiga konsulter inom informationssäkerhet, GDPR, NIS, CMMC, m.m. för att förstärka vårt team.

Inom Combitechs enhet för Governance, Risk & Compliance (GRC) erbjuder vi konsulttjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vi stödjer företag och organisationer i deras strävan efter att hantera risker, uppnå efterlevnad av regelverk och att säkerställa en stark informationssäkerhet i sin verksamhet. Vi finns idag i Linköping, Göteborg, Växjö och Malmö och söker primärt konsulter till dessa orter.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM INFORMATIONSSÄKERHET

Tjänsten som informationssäkerhetskonsult kommer variera mycket beroende på kundernas behov, vilket ger en rolig och utmanande variation i din vardag.Några av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vara:

*

Utföra gap-analyser och riskanalyser för att identifiera och bedöma potentiella säkerhetsrisker inom organisationen
*

Utveckla och implementera ledningssystem, ramverk och policys för att skapa en stark ledningsförmåga hos kunden, oavsett vilket regelverk som de vill använda. T.ex. ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS
*

Utforma och genomföra workshops eller utbildningar för att öka medvetenheten om informationssäkerhet och efterlevnad
*

Genomföra internrevisioner eller granskningar för att bedöma och säkerställa efterlevnad av etablerade ramverk
*

Erbjuda rådgivning och vägledning till kunder inom GRC-området
*Du kommer få hjälpa våra kunder att ständigt förbättra sin förmåga med systematiskt arbete kring informationssäkerhet, oavsett om det är ur ett styrande eller tekniskt perspektiv.Våra kunder kan finnas på många olika orter, så resor eller distansarbete är vanligt förekommande.Som konsult hos oss får du dessutom ingå i ett positivt och stöttande team av konsulter med stor bredd av kunskap, och som engagerar sig i varandras utveckling och mående.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är prestigelös, flexibel, självständig och till stora delar självgående. Din relation med kunden är viktig och vi värdesätter därför din sociala förmåga och mod att påverka kunden i nya riktningar om det behövs.Vi ser gärna att har något av följande:

*

Akademisk utbildning som är relevant för tjänsten
*

Minst 3 års erfarenhet av arbete inom området Governance, Risk and Compliance inom informationssäkerhet
*

Stor förståelse för ett eller flera ramverk såsom ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS och andra relevanta regelverk/standarder
*

Erfarenhet av riskhantering och förmåga att bedöma och hantera informationssäkerhetsrisker inom organisationer
*

God kunskap om ledningssystem och förmåga att utforma och implementera dessa
*

Utmärkta kommunikations- och sociala färdigheter för att kunna samarbeta med kunder och kollegor
*

Förmåga att analysera komplexa problem och föreslå pragmatiska lösningar
*

Certifieringar inom GRC och informationssäkerhet är meriterandeDå tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Säkerhetshandläggare, fysisk säkerhet till Polisregion Öst

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 8
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu två säkerhetshandläggare med inriktning mot fysisk säkerhet som är självständiga och initiativrika till vårt team i polisregion Öst med placering i Linköping eller Norrköping.
Arbetsplatsbeskrivning
Säkerhetsavdelningen består av tio enheter, varav åtta har ett operativt ansvar direkt mot polisregionerna och avdelningarna. Säkerhetsavdelningen, region Öst ansvarar för säkerhetsfrågor mot polisregion Öst och Nationellt forensiskt centrum. Säkerhetsavdelningen hanterar ärenden som omfattar skydd av fysiska lokaler inkl SUA, medarbetarskydd, personalsäkerhet och informationssäkerhet. Avdelningen ansvarar även för signalskydd och arbetsledning av bevakningsuppdrag.
Arbetsbeskrivning
Som säkerhetshandläggare med inriktning mot fysisk säkerhet kommer du att arbeta med verksamhets- och säkerhetsskyddsärenden på regional nivå. I uppdraget ingår att ge stöd, rådgivning och att vara kravställare i frågor som rör framförallt fysisk säkerhet och säkerhetsskyddad upphandling med säkerhetsskyddsavtal-SUA. Säkerhetsavdelningen, region Öst består av 11 medarbetare samt en arbetsledande regional säkerhetschef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Fysisk säkerhet i såväl stora som små lokalprojekt inkl nyproduktion
Kravställningar avseende passersystem, larmstyrning och kameraövervakning
Säkerhetsskyddad upphandling med säkerhetsskyddsavtal-SUA
Säkerhetsskydds- och verksamhetsskyddsanalyser vid t ex ny- och ombyggnation
Incidenthantering
Säkerhetsprövningsintervjuer
Representera säkerhetsavdelningen internt och externt
Delta i nationella projekt inom polismyndigheten
Utbilda internt i säkerhetsfrågorKvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
Akademisk examen relevant för tjänsten eller polisexamen
Annan för tjänsten relevant erfarenhet eller utbildning
Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, då arbetet kräver att du kan författa myndighetsbeslut och skrivelser
B-körkort då resor förekommer i tjänstenVi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
Är insatt inom de lagar och förordningar som reglerar säkerhetsskyddsområdet
Har dokumenterad erfarenhet av säkerhetsrelaterat arbete
Har erfarenhet av bygg- eller projektledning och/eller projektering
Har erfarenhet av projektledning inom fysisk säkerhet med inriktning kamera, larm och inpassering, om och nybyggnation
Har erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddad upphandling med säkerhetsskyddsavtal (SUA)
Har erfarenhet av projektadministrationPersonliga egenskaper
För att passa i rollen behöver du vara självständig med en god förmåga att tolka, utvärdera och hantera komplex och skyddsvärd information och utifrån det kunna göra urval och prioriteringar. Du är noggrann med hög integritet, är trygg i dig själv och litar på din egen förmåga i att göra bedömningar, driva processer och ta eget initiativ.
Har förmåga att tempoväxla för att lösa avdelningens uppdrag.
Då rollen innebär många kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare är du en flexibel lagspelare som har lätt för att samverka med andra på ett smidigt sätt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Anställning: Handläggare/Polisinspektör
Placeringsort: Linköping eller Norrköping
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare säkerhet, Säkerhetsavdelningen, Säkerhet Öst
För fullständig annons se: https://polisen.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/20232/juni/sakerhetshandlaggare-mot-fysisk-sakerhet-till-sakerhetsavdelningen-polisregion-ost/I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev och enkät via e-post till jobb.syd@polisen.se senast den 18 juni 2023. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A333.449/2023 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialist inom informationssäkerhet till Combitech

Säkerhetsingenjör
Läs mer Maj 15
Vi söker passionerade och duktiga konsulter inom informationssäkerhet, GDPR, NIS, CMMC, m.m. för att förstärka vårt team.

Inom Combitechs enhet för Governance, Risk & Compliance (GRC) erbjuder vi konsulttjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vi stödjer företag och organisationer i deras strävan efter att hantera risker, uppnå efterlevnad av regelverk och att säkerställa en stark informationssäkerhet i sin verksamhet. Vi finns idag i Linköping, Göteborg, Växjö och Malmö och söker primärt konsulter till dessa orter.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM INFORMATIONSSÄKERHET

Tjänsten som informationssäkerhetskonsult kommer variera mycket beroende på kundernas behov, vilket ger en rolig och utmanande variation i din vardag.Några av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vara:

*

Utföra gap-analyser och riskanalyser för att identifiera och bedöma potentiella säkerhetsrisker inom organisationen
*

Utveckla och implementera ledningssystem, ramverk och policys för att skapa en stark ledningsförmåga hos kunden, oavsett vilket regelverk som de vill använda. T.ex. ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS
*

Utforma och genomföra workshops eller utbildningar för att öka medvetenheten om informationssäkerhet och efterlevnad
*

Genomföra internrevisioner eller granskningar för att bedöma och säkerställa efterlevnad av etablerade ramverk
*

Erbjuda rådgivning och vägledning till kunder inom GRC-området
*Du kommer få hjälpa våra kunder att ständigt förbättra sin förmåga med systematiskt arbete kring informationssäkerhet, oavsett om det är ur ett styrande eller tekniskt perspektiv.Våra kunder kan finnas på många olika orter, så resor eller distansarbete är vanligt förekommande.Som konsult hos oss får du dessutom ingå i ett positivt och stöttande team av konsulter med stor bredd av kunskap, och som engagerar sig i varandras utveckling och mående.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är prestigelös, flexibel, självständig och till stora delar självgående. Din relation med kunden är viktig och vi värdesätter därför din sociala förmåga och mod att påverka kunden i nya riktningar om det behövs.Vi ser gärna att har något av följande:

*

Akademisk utbildning som är relevant för tjänsten
*

Minst 3 års erfarenhet av arbete inom området Governance, Risk and Compliance inom informationssäkerhet
*

Stor förståelse för ett eller flera ramverk såsom ISO 27001, CMMC, GDPR, NIS och andra relevanta regelverk/standarder
*

Erfarenhet av riskhantering och förmåga att bedöma och hantera informationssäkerhetsrisker inom organisationer
*

God kunskap om ledningssystem och förmåga att utforma och implementera dessa
*

Utmärkta kommunikations- och sociala färdigheter för att kunna samarbeta med kunder och kollegor
*

Förmåga att analysera komplexa problem och föreslå pragmatiska lösningar
*

Certifieringar inom GRC och informationssäkerhet är meriterandeDå tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Stationschef till Carspect Mjärdevi i Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Dec 13
Vi söker en stationschef till Carspect Mjärdevi i Linköping.

Som stationschef har du ägandeskap för din station och personalansvar för de anställda.

Du arbetar mestadels med besiktningsarbete. Du rapporterar till klusterchef Stefan Rehnstedt.

Arbetsuppgifter

Förutom att besiktiga fordon har du följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för kvalitetsarbetet

• Coacha, utveckla och stödja medarbetare

• Utföra utvecklingssamtal inklusive lönesättning

• Följa myndigheters regler och rutiner gällande arbetsmiljö

• Ansvara för försäljning till privat- och företagskunder

• Ansvara för stationens drift
Vem är du

Vi söker dig som är certifierad besiktningstekniker. Du har några års erfarenhet av att vara chef.

Du är en utmärkt Carspectambassadör, både internt och externt. Du sprider god stämning på din station, är en naturlig ledare och dina kollegor känner stort förtroende för dig. Du gillar försäljning och du säljer genom att skapa kontakter och har ett intresse för våra produkter och tjänster. Givetvis brinner du för att kunderna ska trivas på din station. Du har också ordning och reda samt arbetar strukturerat.

Vi erbjuder

- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionsavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Drygt elva år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.

Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker kan vi erbjuda dig betald utbildning.

Välkommen att växa med Carspect!

Ansök nu

Konsult inom riskhantering och produktsäkerhet i Linköping

Riskingenjör, risk management
Läs mer Maj 10
På Combitech finns en stor kompetens och erfarenhet av arbete med systemsäkerhet/riskhantering avseende säkerhetskritiska tekniska system. Vi har under trettio år arbetat inom olika branscher såsom försvar, myndigheter och industri, med allt från undervattensfarkoster, ytfartyg och stridsflygplan, till lednings-, sensor- och vapensystem samt hjulfordon. Alltid med fokus på att säkerställa säkra designlösningar.Vi har ramavtal med en mängd stora företag och myndigheter, exempelvis Försvarets materielverk (FMV) avseende systemsäkerhet för fordon, vapen och ammunition, fartyg och dykerimateriel, flygplan och helikoptrar, ledningssystem samt verksamhetsutveckling. Det möjliggör och ger oss förmånen att nyttja vår mångåriga samlade kunskap och erfarenhet till att, i samverkan med FMV och Försvarsmakten, utveckla säkra, tillförlitliga och användarvänliga system till vårt svenska försvar som nu utvecklas och expanderar i snabb takt.Vi söker dig som vill bli en del av ett team på strax över 20 konsulter som jobbar med system- och flygsäkerhet samt human factors integration (HFI).
Din roll som konsult inom riskhantering och produktsäkerhet

Du har en viktig roll i att bidra till en trygg och säker arbetsmiljö bl.a. för de människor som jobbar i Sveriges försvarsmakt, men även hos internationella slutkunder. Detta genom att du medverkar till att säkerhet beaktas vid utveckling av militära tekniska system. Du kommer jobba med teknik i framkant, med säkerhetsanalyser och bevisning som påvisar att tekniska system är säkra och blir godkända för användning.Du stödjer uppdragsgivaren i utformningen, planeringen och genomförandet av systemsäkerhetsprocessen så att ställda säkerhetskrav uppfylls. Det innefattar bl.a. att genom riskanalyser identifiera, analysera och minimera ett systems risker i syfte att förebygga potentiella olyckor med skada på person, egendom och yttre miljö. Analyserna innefattar systemets hela livscykel med dess hårdvara, programvara och interaktion med användaren och andra externa system, och genomförs i nära samarbete med utvecklare och användare. Du kommer att vara delaktig i hela processen från utvecklingen av ett system tills det blir godkänt för användning.Combitech har olika kompetensutvecklingsprogram, ibland i samarbete med kunder, och tillhandahåller ett stort antal kurser där våra egna konsulter är kursledare. Vår enhet har kurser inom systemsäkerhet, så du har även möjlighet att vara kursledare i någon av dessa om du har ett pedagogiskt intresse!

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde, eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Vi söker både dig som är nyutexaminerad från universitetsstudier, och dig som har hunnit arbeta några år och skaffat erfarenhet i din yrkesroll och bransch. Har du erfarenhet av att arbeta med säkerhetsanalyser är det meriterande.Att du är utåtriktad, driven och har en känsla för ansvar gör att självständigt arbete och nära kundsamarbeten är något du trivs med. Ditt teknikintresse och vilja att jobba med många kontaktytor gör att du kommer trivas i rollen som systemsäkerhetskonsult. Du har en positiv grundsyn, lätt för att kommunicera och tycker att samarbete med kollegor är viktigt för att du ska trivas. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en vilja att kontinuerligt fortsätta utvecklas både professionellt och personligt under din karriär.Många av våra kunder jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Bygglovshandläggare

Bygglovshandläggare
Läs mer Maj 2
Tjänsten är placerad inom Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi ser till att stadsplanera så att många värden tas till vara: näringsliv och kultur, trafik och miljö. Nu och i framtiden. Tillsammans utvecklar vi en attraktiv, spännande och hållbar stad.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Som Bygglovshandläggare har du daglig kontakt med allmänhet och aktörer inom byggbranschen där du aktivt bidrar till en god medborgarservice. Arbetet innebär handläggning av olika typer av ärenden såsom tillsyn, förhandsbesked, bygglov och strandskydd. Du arbetar självständigt med eget ansvar, men också i samverkan med kollegor, andra förvaltningar, byggherrar, konsulter samt aktörer som berörs eller kommer att beröras av de beslut som du fattar. Tillsammans med oss är du även med och utvecklar enhetens digitala arbetssätt.

Du är delaktig i samhällsbyggnadsprocessen och får god översikt över vad som händer inom stadens utveckling.

Din arbetsplats
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner med många spännande projekt på gång, såväl förtätningsprojekt i innerstaden som helt nya bostadsområden i ytterstaden och kommunen i övrigt. Ostlänken, en ny dubbelspårig höghastighetsjärnväg mellan Stockholm (Järna) och Linköping, innebär att Linköpings kommun står inför ett av de största stadsutvecklingsprojekten i stadens historia. Satsningen på Ostlänken omfattar bland annat ett nytt resecentrum som kommer att finnas öster om Stångån samt utveckling av den nya stadsdelen Stångebro och miljön runt Stångån.

Vi på Byggavdelningen är ett härligt gäng på cirka 40 engagerade medarbetare och vi är indelade i två enheter, Bygglovsenheten och Bygginspektionsenheten. På Bygglovsenheten jobbar vi med med handläggningen av bygglov, förhandsbesked, strandskyddsdispenser och tillsyn. Vi hanterar ärenden fram till bygglovsbeslut, där lämnar vi över till våra kollegor på Bygginspektionsenheten. En annan stor del av vårt uppdrag är tidiga rådgivningar till både företag och privatpersoner.

Du som söker
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med inriktning husbyggnad, arkitektutbildning, juristutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av bygglovshandläggning alternativt projektering eller annan relevant erfarenhet inom området. Du har god kunskap i Plan- och Bygglagen (PBL) samt kan bedöma byggnaders yttre utformning utifrån historisk, kulturhistorisk, miljömässig och konstnärlig synpunkt. Tjänsten innebär att förmedla fattade beslut på ett tydligt sätt, därför är goda kunskaper i svenska i tal och skrift ett krav. I arbetet kommer du råka på en ökande takt av digitalisering, vilket kräver att du har en god datorvana. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort.

Som person arbetar du bra med andra människor och är lyhörd i ditt sätt att kommunicera. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete så att du driver dina processer vidare. Planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt är någonting som faller dig naturligt samt att sätta upp och hålla tidsramar. Som person är du för övrigt lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Trots begränsad information eller svåra omständigheter så levererar du snabba beslut där du visar omdöme under tidspress. 

I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning.

Om du gillar att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar så är det här jobbet för dig!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Säkerhetsstrateg med uppdrag som biträdande säkerhetschef

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Maj 22
Tjänsten är placerad inom Kommunledningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar med kommunövergripande strategiska frågor och ger stöd och service till hela kommunen, näringsliv, organisationer samt kommunens politiska ledning. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Var med och driv kommunens viktiga säkerhets- och trygghetsskapande arbete tillsammans med Säkerhetsenheten!

I din roll som säkerhetsstrateg kommer du att ha uppdraget som biträdande säkerhetschef. I uppdraget bistår du säkerhetschef i olika verksamhetsfrågor. Det kan bland annat vara uppföljningsarbete för interna rutiner och processer samt framtagandet av tjänsteskrivelser i enlighet med ärendeberedningsprocessen. Du kommer att vara delaktig i uppföljningsarbetet gällande enhetens ekonomi, styrdokument och verksamhetsplanering. I uppdraget som biträdande säkerhetschef kommer du även att vara ställföreträdande säkerhetschef vilket innebär att du kommer ha delar av ansvar och befogenheter som säkerhetschefen har i dennes frånvaro.

Som säkerhetsstrateg kommer du att bli involverad i vårt arbete kring den fortsatta etableringen av vår nya kommunövergripande säkerhetsorganisation. Du kommer tillsammans med oss ha en viktig del i utvecklingen framåt. 

Som säkerhetsstrateg arbetar du framför allt strategiskt men tjänsten kan även innefatta inslag av operativt arbete inom området. 

Tyngdpunkten i din roll kommer ligga på att utveckla säkerhetsarbetet kring organiserad brottslighet och välfärdsbrottslighet. Linköpings kommun arbetar idag med brottsförebyggande arbete och den interna säkerheten för verksamheterna. Denna tjänst kommer vara en brygga mellan dessa områden. Kommunen arbetar exempelvis med att utreda felaktiga utbetalningar av bistånd men behöver utveckla det övergripande arbetet för att motverka organiserad brottslighet. Arbetet sker i samverkan med olika myndigheter samt aktörer inom kommunen och näringslivet. Kommunen arbetar med myndighetssamverkan när det gäller kontroller av verksamheter, LOS - Lokal Operativ Samverkan. Detta arbete behöver samordnas och följas upp vilket blir innehåll i denna tjänst. Du kommer att driva den interna säkerhetsorganisationen framåt genom att hålla i forum där samtliga säkerhetssamordnare från respektive förvaltning kommer ingå.

Du arbetar tätt tillsammans med de olika förvaltningarna för att medvetandegöra verksamheterna kring organiserad brottslighet, personsäkerhet, välfärdsbrottslighet samt våldsbejakande extremism och hur dessa ska hanteras. Din roll är att vara sammankallande, hålla i möten, samla in och bearbeta statistik och underlag. Detta för att utveckla kommunens arbete i att motverka organiserad brottslighet men även för att stärka kommunens interna säkerhetsorganisation.

I arbetet kommer du, i samverkan med andra, även ta fram styrdokument och åtgärdsplaner samt att utveckla och driva arbetet framåt.

Det ingår i ditt uppdrag att omvärldsbevaka och att löpande identifiera synergieffekter i samverkan med statliga myndigheter, andra kommuner och säkerhetssamordnare i olika förvaltningar.

Din arbetsplats
Linköpings kommun bedriver ett säkerhets- och trygghetsarbete där Säkerhetsenheten är en viktig del. Enhetens arbete består av olika delar som det brottsförebyggande arbetet men även delar som säkerhetsskydd och civilt försvar. Säkerhetsenheten består av 15 medarbetare som samverkar för att ge stödjande insatser till kommunens tjänstepersoner, kommunpolitiker, kommunala verksamheter och kommuninvånare. Arbetet bedrivs på framför allt strategisk men även operativ nivå, där du som medarbetare erbjuds stort ansvar att driva och utveckla ditt ansvarsområde och arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Vi har ett viktigt och prioriterat uppdrag inom Linköpings kommun varför Säkerhetsenheten nu utökas med ytterligare en medarbetare. I ditt uppdrag ligger fokus på att driva det kommunövergripande arbetet med inriktning ledning och samordning kopplat till organiserad brottslighet, där välfärdsbrottslighet är en del samt det interna säkerhetsarbetet. Vi söker dig med stort intresse för dessa områden och som vill driva detta arbete tillsammans med oss i rollen som säkerhetsstrateg.

Du som söker
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom säkerhet eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Du har arbetat med strategiska frågor inom området (välfärdsbrott, organiserad brottslighet och person/fysisk säkerhet) och har god insikt i hur myndighetssamverkan fungerar. Tidigare erfarenhet av utredningsarbete, kunskaper inom ekonomisk brottslighet samt kunskaper kring insamling och bearbetning av statistik är meriterande. Det är vidare meriterande om du har kunskap om kommunal verksamhet/organisation/myndighetsutövande. Du är önskvärt att du har erfarenhet som arbetsledande funktion med personalansvar.

Eftersom arbetet innebär interna och externa kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är för tjänsten meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande och motiveras av att uppnå resultat. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Rollen ställer krav på att du är nätverkande och har förmågan att driva dina egna processer framåt tillsammans med interna och externa parter.

Anställningen för tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11324

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Parkeringsövervakare till Dukaten!

Trafikövervakare
Läs mer Maj 5
Är du en person som brinner för god service? Trivs du att arbeta utomhus? Vill du få möjlighet att jobba för en dynamisk stad i ständig förändring? – Då är du den vi söker!

Dukaten ska vara en ledande aktör i strategiska mobilitetsprojekt och vår vision är om att skapa smidiga lösningar för ett tillgängligt Linköping i ständig rörelse. En del av Dukatens verksamhet omfattar parkeringsövervakning och handläggning av kontrollavgifter.

Dukaten är certifierade som ett Great Place To Work som är världsledande inom arbetsplatskultur.

Om tjänsten
Som parkeringsövervakare hos Dukaten kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet samt hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service. Du ska säkerställa våra uppdragsgivares parkeringsvillkor. Detta uppnås genom förebyggande muntlig kommunikation och genom utfärdande av kontrollavgifter.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Dukaten. Vi tillämpar sex månaders provanställning där ambitionen är en fast anställning om båda parter är nöjda med samarbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du tar ett stort eget ansvar och arbetar strukturerat och ordningsamt.

• Du ska ha minst gymnasial utbildning, eller lång yrkeserfarenhet, och körkort B.
• Du har flera års erfarenhet inom serviceyrken, gärna i utomhusmiljö.
• Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.
• Flytande svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande.
• Meriterande är också om du har erfarenhet av parkeringsverksamhet, men det är inget krav. Utbildning kommer att ske internt på företaget.

Du som parkeringsövervakare ska uppfattas som pålitlig, lugn, stabil och social. Du drivs av att hjälpa och möta människor. I dina möten med andra människor ser vi att du är trevlig, lyhörd och kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du ska sakligt kunna förklara för allmänheten vilka parkeringsregler som gäller. Du ska även besitta integritet och en grundtrygghet som gör att du kan hantera komplicerade och stressande situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen. Om du känner igen dig i alla dessa kriterier kommer denna tjänst passa dig alldeles utmärkt.

Om verksamheten
Dukaten Parkering ingår i Sankt Kors Fastighets AB. Dukaten Parkering ansvarar för genomförandet av Linköpings Kommuns parkeringsstrategi. Vi präglas av en företagskultur som är tillåtande och prestigelös. Vi jobbar visions- och värderingsstyrt där alla medarbetare förväntas ta stort eget ansvar och där lojalitet och ett professionellt förhållningssätt på arbetsplatsen är en självklarhet. Trivs du med det, trivs du hos oss.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare/Informationssäkerhet | Tekniska Verken

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 26
Vi på Jefferson Wells söker idag en Säkerhetssamordnare för informationssäkerhet till Tekniska Verken i Linköping! Har du erfarenhet av informationssäkerhet, informationsklassningar och genomförande av riskanalyser? Har du erfarenhet av ISO 27001? Välkommen med din ansökan redan idag till oss på Jefferson Wells och vår kund Tekniska Verken!

Ort: Linköping
Start: 2023-09-01
Omfattning: 100%
Uppdrag: Konsultuppdrag hos Jefferson Wells. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos Tekniska Verken.

Om rollen
Som Säkerhetssamordnare inom informationssäkerhet kommer du ansvara för att skapa framdrift och kvalitet i informationssäkerhetsarbetet hos Tekniska Verken-koncernens sju staber och stödja dessa i arbetet med att implementera ledningssystem för informationssäkerhet. Det innebär bland annat att du ska stödja staberna med att genomföra informationsklassningar, riskanalyser och stötta i kontinuitetsarbetet inom koncernen.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Självständigt driva säkerhetsarbetet ut mot staberna
* Rapportera status för informationssäkerhetsarbetet till informationssäkerhetschefen
* Uppnå och bibehålla en balanserad säkerhetsnivå i staberna

Är det dig vi söker?
Vi dig som är självständig och driven som har en ödmjuk inställning och ser samarbete som en väg till bra resultat. Du behöver vara strukturerad och pragmatisk i ditt arbete samtidigt som du kan förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt. Du har ett genuint intresse och erfarenhet för informationssäkerhet. Du är lyhörd och har en god kommunikationsförmåga som är väldigty för att kunna stödja och samarbeta med staberna i Tekniska Verken koncernen.

Kvalifikationer:

* Arbetserfarenhet av informationssäkerhet
* Erfarenhet av riskanalyser, informationsklassningar och kontinuitetsplaner
* Erfarenhet av ISO 27001
* B-körkort

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på eric.carlsson@jeffersonwells.se

Ansök nu

Besiktningstekniker Bilprovningen Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Maj 10
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Eller är du redan erfaren och letar efter riktigt spännande utmaningar?
I så fall är detta något för dig!

Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Linköping, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning på 6-8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller.
- Kundservice och rådgivning
- Kvalitetssäkring och administration.

Din Profil
För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen sedan tidigare.
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter som exempelvis Mc-kort ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen.

Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön.

Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till
Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande.

Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Apr 25
Brinner du för arbetsmiljöarbete och lockas av en arbetsdag där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt företag med familjär stämning?

Om Cloetta
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden och Holland. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder världen över med Sverige, Finland, Danmark, Norge, Holland, Tyskland och Storbritannien som huvudmarknader. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Candyking, Jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife och Red Band. Cloetta har 7 fabriker i 5 länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. I Sverige har Cloetta idag ca 650 medarbetare som arbetar på kontoret i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i fabriken i Ljungsbro. I Ljungsbro tillverkas choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag cirka 350 personer.Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

Hur är det att arbeta på Cloetta?
På Cloetta möts du av en välkomnande och öppen atmosfär och av kollegor som drivs av att bli en fabrik och produktion i världsklass genom ständiga förbättringar. Vi gillar det vi gör och har roligt. Vi är stolta över vårt bidrag och våra fina varumärken. Besök gärna career.cloetta.com och läs mer om vår employee journey.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som arbetsmiljöingenjör på Cloetta i Ljungsbro kommer du arbeta med ständiga förbättringar av fabrikens arbetsmiljö där även brandskyddansvar ingår samt frågor kopplade till skalskydd och maskinsäkerhet. Du följer upp, analyserar och rapporterar nyckeltal samt coachar och stöttar chefer och medarbetare. Detta för att säkerställa en säker, trygg och trivsam arbetsmiljö. Vidare leder du förbättrings- och utvecklingsprojekt, genomför olika utbildningsaktiviteter för att öka kompetensen inom området och samarbetar tvärfunktionellt med olika funktioner i fabriken. Rollen innebär att du även har externa kontakter med myndigheter som tex räddningstjänst och arbetsmiljöverket.

Du är en del av fabrikens HSE-team lokalt samtidigt som du samverkar med den centrala HSE-funktionen och arbetsmiljöingenjörerna på de övriga fabrikerna.

Som du säkert förstår av ovan förutsätter rollen att du är på plats i hög utsträckning.

Din profil
För att bli framgångsrik i din nya roll har du ett brinnande och genuint intresse för arbetsmiljö. Du är ansvarstagande och har förmåga att få saker att hända samtidigt som du planerar och organiserar arbetet på ett realistiskt sätt. Du kan vara kravställande och har en mycket god förmåga att anpassa din kommunikation beroende på vem du talar med. Andra ser dig som en teamplayer som gärna ger och tar hjälp av andra. Oväntade situationer hanterar du med bevarat lugn och fokus.

Skallkrav:- Eftergymnasial utbildning med inriktning arbetsmiljö alternativt förvärvad arbetslivserfarenhet inom området i minst 3 år
- Flytande svenska i tal och skrift
- God kunskap i engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper OfficepaketetVid en intervju kommer fokus att läggas på kompetenser som: samarbete, kommunikation, förändringsagent, planering, anpassning och påverkan-influens

Ansök redan idag!
Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök” och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam som du ser nedan. Vi kommer i urvalet att nyttja personlighetstester. Du kommer också att tidigt i urvalet få del av och svara på hur du anser dig möta de skallkrav och meriterande aspekter som finns för tjänsten avseende utbildning, erfarenhet och kunskap. Vårt fokus kommer i ett första läge vara skallkraven och din personliga potential. Senare kommer naturligtvis personliga intervjuer med både oss och kund samt referenstagning ske.

Hoppas att vi möts i processen!

Karolin Loström, 0721-479236, karolin.lostrom@unikresurs.seDaniel Edqvist, 0721–426923, daniel.edqvist@unikresurs.se

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Verksamhetsexpert Häkte, regionkontoret Öst i Linköping, vikariat

Kriminalvårdare
Läs mer Maj 2
Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsexpert är du direkt underställd regionkontorets sektionschef och har som uppgift att samordna häktesverksamheten inom regionen. Du är region- och sektionschefens resurs och kriminalvårdschefernas stöd i arbete med att driva och stödja implementeringen av nationella uppdrag samt utveckla den samlade verksamheten mot ställda mål. Det ingår även uppgifter i form av analysarbete, uppföljning samt en del intern styrning och kontroll.

I verksamhetsexperts uppdrag ingår också arbete med regionala utredningsuppdrag. Att skriva remissvar och göra utredningar kring häktesverksamheten kommer således att vara centrala arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i nationella arbetsgrupper där du representerar regionen inom ditt expertområde. I verksamhetsexpertens roll ingår också att stödja region- och sektionschefen i arbetet med att överblicka och bedöma hur förändringar av uppdrag ska hanteras avseende strukturer och kompetenser i regionen. För arbetet krävs ett nära samarbete med övriga verksamhetsexperter, regionalt placerad personal från huvudkontoret samt chefer i regionen. Resor ingår i tjänsten, både inom regionen och nationellt.


KVALIFIKATIONER
För uppdraget krävs mycket god analytisk förmåga att förstå komplexa frågeställningar och processer. Du ska ha väl grundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv samt styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du har en god samarbetsförmåga och är självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självklart har du ett starkt samhällsengagemang och du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du har även förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Krav:
• En för uppdraget relevant akademisk utbildning eller annan utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Bred erfarenhet från arbete inom Kriminalvården och goda kunskaper från verksamhetsgrenarna häkte och/eller anstalt
Chefs- ledarskapserfarenhet omförandenivå
• Erfarenhet av planerings-, analys- och uppföljningsarbete
• Erfarenhet av processinriktat arbetssätt
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet från arbete med säkerhetsfrågor
• Goda kunskaper i Excel
• Språkkunskaper utöver svenska
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Brandingenjörer med brett uppdrag till Räddningstjänsten

Brandingenjör
Läs mer Apr 19
Beskrivning
Vi söker två brandingenjörer till vår avdelning Samhällsskydd för ett givande och roligt uppdrag.

Är du intresserad? 

Vi erbjuder dig ett arbete i en intressant miljö, där du har mycket frihet under stort eget ansvar. Du har goda möjligheter att så småningom få specialisera sig inom områden du är särskilt intresserad av. Inte minst blir du del av ett härligt kollegialt gäng, där vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter
Som brandingenjör är du en av våra experter på risker av olika slag. Dina arbetsuppgifter kommer att ha fokus på olycksförebyggande arbete med inriktning mot tillsyn enligt Lagen om skydd mot olyckor, byggprocessen samt Lagen om brandfarliga och explosiva varor. Ditt geografiska arbetsområde kommer att spänna över hela förbundet, så du kommer att vara rörlig i din vardag.

Förbundet har också en Regional Insatsledarberedskap som du ska vilja bli en del av. Du ska vara beredd på att starta en introduktion för uppgiften inom ett år från det att du börjar jobba hos oss. Detta ställer krav på att du bor relativt nära städerna Linköping eller Norrköping.

Placeringsort kan vara antingen Norrköping eller Linköping.

Kvalifikationer
- Du är brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering/brandteknik
- Du har genomgått Räddningsverkets eller MSB:s påbyggnadsutbildning för brandingenjörer (RUB)
- Du ska ha ett gediget intresse för olycksförebyggande arbete och goda kunskaper om riskhantering, byggprocessen och den lagstiftningar som styr inom dessa områden
- Vidare behöver du behärska svenska mycket väl i tal och skrift samt ha körkort B

Som person är du trygg, stabil och tillmötesgående. Du har förmågan att planera, strukturera och ta eget ansvar för att på ett självständigt sätt driva dina processer vidare. Samtidigt fungerar du bra i samarbete med andra och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du visar på god kvalitet i ditt arbete och du har en vilja att hålla en hög servicenivå i både ditt bemötande och i din leverans. Som ingenjör behöver du ha ett analyserande förhållningssätt och en förmåga att urskilja samt lösa utmaningar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Vi söker väktare och ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Apr 3
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

 
Arbetstider: Varierande

Tjänsteställe: Linköping

Varaktighet: Behovsanställnings, tillsvidare 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-05-31 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.


Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Konsult inom IT/Informationssäkerhet till Combitech i Linköping

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Mar 27
Vill du vara med och stärka Sveriges försvar inom informationssäkerhet? Just nu söker vi konsulter inom it/informationssäkerhet till Combitech. Vi expanderar och vi behöver därför bli fler kollegor inom området Cyber Security där vårt arbete bidrar till ett tryggare samhälle. Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att arbeta med medvetenhet, metoder och tekniker för hur information hanteras på ett säkert sätt? Din placeringsort blir Linköping, men även våra övriga kontor kan vara aktuella för rätt person.

Din roll som konsult inom informationssäkerhet

Vi arbetar brett med att stötta bland annat Försvarsmakten, Försvarets Materielverk FMV och försvarsindustrin i livscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och testning.I din roll som konsult hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att designa och granska IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att säkerställa att de uppfyller gällande krav och regelverk. Vi hjälper kunden att planera deras IT- och informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system.Du kommer att arbeta med IT-säkerhetsarkitektur, granskning och kravanalys av system och tekniska lösningar. I rollen ingår även framtagning av nödvändig dokumentation för att ett system ska klara en granskning av dess informations- och IT-säkerhet. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden.

Vem är du?

Vi söker dig med informations- och IT-säkerhetskompetens, teknikintresse och dokumentationsförmåga. Du ska ha en akademisk examen, gärna inom informations- och IT-säkerhet, eller likvärdiga kunskaper.I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation.Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde och du kommer att kunna ta initiativ och driva nya projekt inom området.Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urval sker löpande!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!?

Ansök nu

Besiktningstekniker till Carspect Mjärdevi i Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Nov 2
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Mjärdevi i Linköping.

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar.
Vem är du

Vi söker dig som redan är certifierade besiktningstekniker.

Med din professionalism, yrkesstolthet och vilja att sätta kunden i centrum kommer du att påverka kundernas val av station idag och i framtiden. Du är ansvarsfull, noggrann och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.

Vi erbjuder

- En chans att vara med och bygga ett nytt företag.
- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionsavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Drygt elva år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.

Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker kan vi erbjuda dig betald utbildning.

Välkommen att växa med Carspect!

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Falck i Linköping

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Mar 27
Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Falcks tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck? Är du utbildad ingenjör och nyfiken på sambandet mellan arbete och hälsa? Vill du jobba med tydliga uppdrag i organisationer som ser värdet i att jobba förebyggande och systematiskt med arbetsmiljö?

Nu har du som Arbetsmiljöingenjör chansen att få vara med och påverka i en av Sveriges framtidsbranscher där din kompetens är efterfrågad och högt värderad hos våra kunder som finns inom en mängd branscher; privat och offentlig sektor, större och mindre verksamheter. Detta ger en intressant variation i ditt jobb och du kommer att möta en mängd olika kulturer och individer.

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som arbetsmiljöingenjör hos Falck har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt verktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsa.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar samt rådgivning
• Stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
• Yrkeshygieniska undersökningar/mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier och elektromagnetiska fält.
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund
• Analys av olika byggnadsmaterial på Linköpings asbestlaboratorium.

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du skall inneha kompetens att utreda och analysera den fysiska arbetsmiljön, utvärdera föreslagna lösningar eller bistå med förslag på åtgärder. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom mikroskopering samt vana att hålla utbildning inom arbetsmiljöområdet inför större grupper både på svenska och engelska.

Som person är du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:

Vi är ett härligt gäng på 20 personer som sitter i centrala lokaler i Linköping. Du utgår från vårt kontor i Linköping men jobbar över hela Östergötland, då vi även har kontor i Norrköping och Finspång.

Tjänsten innehåller resor mellan enheterna och ut till våra kunder vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Linda Jarheden på linda.jarheden@falcksverige.se eller telefon 013-244 225.

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Vill du arbeta med något livsviktigt?

Larmoperatör
Läs mer Nov 9
Om oss

Verisure är Europas ledande leverantör av professionellt uppkopplade larmsystem för hemmet med dygnet runt-respons. Företaget växer snabbt och har idag 4.5 miljoner kunder fördelade över 17 länder i Europa och Sydamerika. Vår vision är att skapa trygghet för familjer och företag genom att tillhandahålla marknadens bästa tjänster och produkter. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Din vardag som larmoperatör

Som larmoperatör på Verisure har du en viktig roll, eftersom du tillhör du kärnan i vår verksamhet. Vår larmcentral är öppen dygnet runt, årets alla dagar och hos oss arbetar idag cirka 100 stolta larmoperatörer. När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Eftersom vår larmcentral har öppet dygnet runt har du som larmoperatör en dygnsgående tjänst.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. En bakgrundkontroll via Länsstyrelsen kommer att genomföras innan eventuell anställning.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! För att få rätt förutsättningar att lyckas i din roll inleds anställningen med en utbildning och nära coaching av teamledare och kollegor.

Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Anställningen inleds med en 4-5 veckors obligatorisk heltidsutbildning.

Skicka din ansökan med personligt brev där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med, samt ditt CV.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan. Utbildningsstart är under hösten och vintern.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta

Christoffer Nilsson på christoffer.nilsson@verisure.se

Ansök nu

Besiktningstekniker Bilprovningen Linköping

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Apr 6
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Eller är du redan erfaren och letar efter riktigt spännande utmaningar?
I så fall är detta något för dig!

Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Linköping, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning på 6-8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller.
- Kundservice och rådgivning
- Kvalitetssäkring och administration.

Din Profil
För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen sedan tidigare.
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter som exempelvis Mc-kort ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen.

Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön.

Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till
Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande.

Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Specialist inom Fysisk Säkerhet till Saab Aeronautics

Riskingenjör, risk management
Läs mer Mar 27
Vill du utveckla säkerheten på ett av Sveriges mest högteknologiska företag? Säkerhet är prioriterat och avgörande för konkurrenskraft, lönsamhet och förtroende på en utmanande global marknad.

Som Specialist inom Fysisk Säkerhet på Saab kommer du att arbeta i en internationell miljö där avancerade säkerhetshot är en del av den dagliga verksamheten, vid sidan av komplexa IT-miljöer och projekt med hög affärspåverkan. Vi söker nu en person som vill vara en del av vårt team.

Din roll

I rollen som Specialist inom Fysisk Säkerhet kommer du att arbeta med det fysiska skyddet på våra anläggningar både inom och utanför Sverige. Du kommer att analysera och stödja verksamheten med riskbedömningar och riskreducering. Du kommer även att stödja vår verksamhet med att identifiera och förebygga säkerhetshot, hantera externa och interna säkerhetskrav och vara en nyckelspelare i att hantera incidenter och öka säkerhetsmedvetandet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* Planera och genomföra åtgärder för det fysiska skyddet på Saab Aeronautics anläggningar
* Riskhantering
* Incident- och krishantering, inklusive incidentutredningar
* Dialog med våra tillsynsmyndigheter
* Efterlevnadskontroll
* Undervisning, utbildning och presentationer
* Koordinera och stödja det förebyggande brandskyddsarbetet

Placeringsort för denna roll är: Linköping, Arboga eller Järfälla.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet, riskhantering eller liknande. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse och det är av största vikt att du är pålitlig med stark etik och hög personlig integritet. Du förstår behovet av säkerhet i en affärsdriven miljö. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Meriterande för tjänsten:

* Erfarenhet av arbete med svenskt säkerhetsskydd
* Erfarenhet av regelverk inom Fysisk Säkerhet
* Erfarenhet från arbete för myndigheter eller i ett globalt företag inklusive förståelse för säkerhetsrelaterade frågor i affärsprocessen.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du kommer att vara en del av

Du kommer bli en del av Aeronautics Security, bestående av Säkerhetsspecialister med fokus på att tolka och tillämpa regelverken så att Säkerhet blir en möjliggörare istället för ett hinder.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu