Säkerhetsarbete jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Brandskyddstekniker till Presto Linköping

Brandtekniker
Läs mer Jun 14
Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Vi räddar liv tillsammans med våra kunder.
Vi söker dig som Vill spendera dina dagar hos olika kunder på varierande uppdrag. Du brinner för att bygga relationer och förstå kunderna, deras verksamhet och behov. Vi kräver ingen formell förkunskap utan vi söker dig med rätt inställning och attityd, utbildning får du av oss på plats. Utveckling ligger i vårt DNA och som medarbetare på Presto drivs du av en lärande kultur, att utvecklas i din roll men även vara med och utveckla verksamheten och branschen. Du har ambitioner och ser möjligheter i utmaningarna du ställs inför, en chans att lära dig och dina kollegor något nytt.
För att lyckas i rollen behöver du även:
B-körkort
Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelskaNaturligtvis delar du vår vision och värdesätter ditt uppdrag att rädda liv tillsammans.
Om rollenBrandskydd för oss är allt från:
Förstahandsredskap
Brandgasventilation
Utrymningssäkerhet
Nödljus
Brandlarm
Släcksystem
Som brandskyddstekniker har du ett mycket viktigt uppdrag med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Hos våra kunder monterar du utrustning, servar kundens brandskydd, underhåller första hjälpen-utrustning och säkerställer skyddsrum inför iordningställande. Varje dag jobbar du i omväxlande miljöer där du ena dagen är på olika förskolor, restauranger och stora industrier till att nästa dag tex inventera ett skyddsrum i en bostadsrättsförening. Du bokar in och utför uppdragen i tid med kunden i fokus genom att leverera trygghet och enkelhet. Väl ute hos kund jobbar du med att lyfta blicken och informera samt hjälpa kunden med att åtgärda eventuella brister i brandskyddet. Tillsammans med din region och övriga kollegor på Presto jobbar vi resultatfokuserat för att nå budget och i slutändan rädda flera liv tillsammans.
Vi erbjuder Utvecklingsmöjligheter inom en långsiktig och stabil bransch som funnits länge.
Internutbildning via Presto Academy, vi utbildar dig inom rollens olika verksamhetsområden.
Kollektivavtal med IF Metall, arbetstidsförkortning, kollektivavtalsenliga försäkringar inklusive tjänstepension.
Till din fritid erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatterade priser hos SJ, Elite hotels, Scandic, Sats och Nordic Wellness samt tillgång till livsstilsverktyget.
Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet med en gemensam drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Det är kombinationen av våra olikheter som gör oss starka tillsammans. Vi strävar efter att rekrytera medarbetare med olika bakgrund för att spegla samhället och våra kunders mångfald.
Stämmer ovan in på dig? Tveka då inte, skicka in din ansökan idag!
Våra rekryteringsprocesser är kompetensbaserade och vi använder Alva Labs för att säkerställa en fördomsfri rekrytering. Dessa ger oss en indikation på hur väl du matchar rollbeskrivningen. Vi går löpande igenom ansökningarna, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Slutkandidater kommer genomgå en säkerhetsprövning, inklusive belastningsregister, kreditprövning och drogtest.
Tjänsten är heltid, måndag till fredag från kl. 07:00 till 16:00 med arbete i Linköping. Vi tillhandahåller servicebil och anställningen inleds med 6 månaders visstidsanställning med avsikt att sedan fortsätta med tillsvidareanställning. Vid frågor om tjänsten kontakta: Rekryterande chef Isak Edlund,Isak.edlund@presto.se.
Om PrestoSedan starten 1959 har vi alltid satt säkerheten främst. Det är vilka vi är, det är vad vi gör och det ligger i vårt DNA . Vi har ett ansvar att driva verksamheten på bästa möjliga sätt och vara ett föredöme i vår bransch. Inte bara just nu, utan även för kommande generationer . Årligen servar vi brandskydd och förebygger risker på fler än 75.000 verksamheter och fastigheter Vi återvinner över 70.000 släckare i vår fabrik i Katrineholm och utbildar 100 000 deltagare inom säkerhet.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Energistrateg - Linköping

Energideklarerare/Energiexpert
Läs mer Jun 13
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Energistrateg till vår nya kund Saab med verksamhet nationellt runt om i Sverige. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med din specialistkunskap. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Energistrateg syftar till att följa upp, leda och driva det förebyggande energiarbetet inom FM-avtalet för respektive site till uppsatta mål avseende energiförbrukning. Du leder, driver och ansvarar för energirapportering mot kund enligt myndighetskrav. Rollen innehar en blandning av strategiska och operativa ansvarområden.

I rollen ingår också att kontinuerligt arbeta med olika miljö- och hållbarhetsfrågor, främst inom energioptimering, samt materialpåverkan inom den senaste tekniken. Du har ett tätt samarbete med flera funktioner och roller inom hela avtalet exempelvis tekniker och tvärfunktionella specialister samt kundens förvaltare och övriga funktioner. I denna spännande och självständiga roll rapporterar du till kontraktsansvarig.

I rollen ingår även:

• Analysera och förbereda beslutsunderlag kring produktionen inom ansvarsområdet

• Ansvara för årliga energirevisioner, energideklarationer och energikartläggningar

• Att ta fram och delta i genomdrivande av strategiska åtgärder för att uppnå uppställda energi och miljömål.

• Bistår chefer och ledare med underlag och analyser i arbetet med budget, prognos, intern och extern rapportering.

• Bistår chefer och ledare att hitta förbättringar kopplat till hållbarhet, underhåll och kostnadsbesparingar.

• Delta och verka som drivkraft i förändringsarbeten och utvecklingsprojekt.

• Sammanställa kvartalsrapporter över energianvändning i CEMAsys för SAAB:s anläggningar

• Verka för att erforderliga mätare för energi- och resursuppföljning projekteras och installeras

• Leda / medverka vid energi- och prestandaprovningar.

• Administrera SAAB:s energiuppföljningssystem.

• Sammanställa underlag och redovisa pågående, planerat och genomfört energi- och mediaarbete kvartalsvis på kontraktsmöten.

• Sätta ihop och inrapportera ansökningar av ekonomiska stöd för energiåtgärder för SAAB:s räkning.

• Vara delaktiga i planering och implementering av SAAB:s strategiska energi- och miljöarbete.

• Vara stöd mot projektorganisationen i energi- och resursfrågor vid behov i projekten och utredningar.

• Driva mindre energirelaterade projekt avseende implementering av energibesparingsåtgärder.

Din bakgrund

• Vi ser att du har god erfarenhet av liknande roll med gedigna kunskaper inom området samt relevant eftergymnasial utbildning.

• Generell kunskap om byggteknik och kan arbeta med alla delar i byggnaden ur ett energiperspektiv, såväl klimatskal som VVS, el och processutrustning.

• God förmåga att strukturera, samordna och utföra beställda arbeten

• Ekonomisk kunskap för att bedöma lönsamheten av olika alternativ och kunna utföra LCC-beräkningar.

• Kompetens inom datorbaserade styr- och reglersystem är meriterande

• Certifierad Energispecialist meriterande

• Någon form av projektledarutbildning eller motsvarande

• Dokumenterade projektledarerfarenheter inom energi eller bygg

• Goda kunskaper i svenska och engelska

• Kunskap om Energiuppföljning i Mestro eller likvärdigt program

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer. Du är affärsmässig samt resultat- och lösningsorienterad.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester vecka 28-32)

Din ansökan vill vi ha senast den 1 september 2024! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Brandingenjör med brett uppdrag till Räddningstjänsten

Brandingenjör
Läs mer Jun 18
Vid Räddningstjänsten Östra Götaland arbetar vi alla för samma mål. Att göra olyckorna färre och skadorna mindre. Vi måste kunna sprida kunskap, hantera många sorters olyckor och möta medmänniskor. Och vi måste finnas där för varandra. Vår styrka är att vi har så många olika styrkor. Så vilken är din? Det är stor chans att den passar in hos oss.
Beskrivning
Vi söker en brandingenjör till vår avdelning Samhällsskydd för ett givande och roligt uppdrag.

Är du intresserad? 

Vi erbjuder dig ett arbete i en intressant miljö, där du har mycket frihet under stort eget ansvar. Du har goda möjligheter att så småningom få specialisera sig inom områden du är särskilt intresserad av. Inte minst blir du del av ett härligt kollegialt gäng, där vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter
Som brandingenjör är du en av våra experter på risker av olika slag. Dina arbetsuppgifter kommer att ha fokus på olycksförebyggande arbete med inriktning mot tillsyn enligt Lagen om skydd mot olyckor, byggprocessen samt Lagen om brandfarliga och explosiva varor. Ditt geografiska arbetsområde kommer att spänna över hela förbundet, så du kommer att vara rörlig i din vardag.

Förbundet har också en Regional Insatsledarberedskap som du ska vilja bli en del av. Du ska vara beredd på att starta en introduktion för uppgiften inom ett år från det att du börjar jobba hos oss. Detta ställer krav på att du bor relativt nära städerna Linköping eller Norrköping.

Placeringsort kan vara antingen Norrköping eller Linköping.

Kvalifikationer
- Du är brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering/brandteknik
- Du har genomgått Räddningsverkets eller MSB:s påbyggnadsutbildning för brandingenjörer (RUB)
- Du ska ha ett gediget intresse för olycksförebyggande arbete och goda kunskaper om riskhantering, byggprocessen och den lagstiftningar som styr inom dessa områden
- Vidare behöver du behärska svenska mycket väl i tal och skrift samt ha körkort B

Som person är du trygg, stabil och tillmötesgående. Du har förmågan att planera, strukturera och ta eget ansvar för att på ett självständigt sätt driva dina processer vidare. Samtidigt fungerar du bra i samarbete med andra och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du visar på god kvalitet i ditt arbete och du har en vilja att hålla en hög servicenivå i både ditt bemötande och i din leverans. Som ingenjör behöver du ha ett analyserande förhållningssätt och en förmåga att urskilja samt lösa utmaningar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där medarbetarfrågorna är en av de absolut viktigaste delarna i vår verksamhet. Vi står i ständig utveckling, och jobbar aktivt med medarbetarskap och ledarskap för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla representerade yrkesroller, och både kvinnor och män. Eftersom vi är viktiga för våra invånare är det värdefullt för oss som räddningstjänst att vi speglar samhället. Vi värderar därför kulturell kompetens då vi ser att det tillför ytterligare förståelse, erfarenhet och kunskap i våra möten med invånare samtidigt som det utvecklar vår organisation.


Viktigt att veta


Vi arbetar aktivt med en trygg och hälsosam arbetsplats med en nolltolerans mot kränkningar, trakasserier och särbehandling. Vi är en drog- och alkoholfri arbetsplats så därför gör vi drogtest med stöd av företagshälsovård innan anställning. Vi följer arbetsrättsliga lagar och vi har kollektivavtal vilket vi ser som en trygghet i arbetslivet.


Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inom vår verksamhet är samtliga medarbetare krigsplacerade. För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av GDPR (dataskyddsförordningen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar.


Om oss


Vi är ett kommunalförbund som har fem medlemskommuner: Linköpings, Norrköpings, Söderköpings, Valdemarsviks och Åtvidabergs kommuner. Vi har cirka 450 medarbetare som arbetar på våra 20 räddningsstationer och brandvärn.


Förtroendet för räddningstjänsten är stort bland invånarna. De litar på att vi finns där för dem i vardagen, i alla situationer. För att leva upp till det förtroendet behöver vi kunna lösa många olika utmaningar.


Vi måste sprida kunskap. De vi möter ska veta hur de undviker faror och olyckor – hemma, på jobbet, i naturen. Det gäller alla invånare i alla åldrar, men inte minst framtidens säkerhetsambassadörer på förskolor och skolor.


Vi måste kunna släcka bränder, snabbt och säkert, och hjälpa till vid alla olika sorters olyckor. Vi måste kunna möta våra medmänniskor, där de befinner sig. Både geografiskt och känslomässigt. Vi måste kunna hantera människor i kris. Professionellt och emotionellt.


Och vi måste finnas där för varandra, och se till att alla som jobbar hos oss har de bästa förutsättningarna att uppfylla sitt viktiga uppdrag.


Vår styrka är att vi har så många olika styrkor. Så vilken är din? Det är stor chans att den passar in hos oss.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Brandtekniker - Linköping

Brandtekniker
Läs mer Jun 13
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Brandtekniker till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd.

Dina arbetsuppgifter

Som Brandtekniker hos oss ansvarar du tillsammans med brandteamet för planering och genomförande av tillsyn, skötsel samt underhåll på samtliga objekt och därmed säkerställer funktionen inom ansvarsområdet. Du ansvarar också för att kontrollera, stötta och följa upp arbeten som är utförda av andra tekniker genom felsökning och analysering av problem samt bedöma om man själv ska göra reparation alternativt anlita specialister. Vidare ansvarar du för månads- kvartals- och årsprov på brandlarm och sprinkler samt uppföljning och dokumentation av dessa.

I rollen ingår även

• Rapportera eventuella avvikelser med förbättringsförslag till arbetsledare i syftet att understödja information till PU plan och en fastighetsdrift med ekonomi i balans.
• Agera ansiktet utåt mot SAAB och dess medarbetare genom att informera om pågående arbeten.

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller minst 5 års erfarenhet av liknade roll inom fastighetstekniska system, varav minst 1 år med brandskyddsarbete.
• Behörig anläggningsskötare sprinkler, brandlarm samt övriga släckningssystem enligt SBF 110, 120 och 500 är meriterande.
• Vi ser gärna att du har en aktuell utbildning motsvarande SBF:s ”Brandfarliga varor – föreståndare”.
• Utbildning Systematiskt brandskyddsarbete.

Vi värdesätter personliga egenskaper där du är serviceorientrad, en kreativ problemlösare och strukturerad i ditt arbete. Vi är en familjär enhet därav lägger vi stor vikt på samarbetsförmåga.

Saknar man delar av utbildningarna så finns möjlighet att komplettera det i en individuell utbildningsplan som arbetas fram tillsammans med servicechef i samband med anställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester v28-32)

Din ansökan vill vi ha senast den 1 september 2024!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu en Underhållsingenjör - Lin

Energideklarerare/Energiexpert
Läs mer Jun 5
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Underhållsingenjör till vår nya kund Saab med verksamhet nationellt runt om i Sverige. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med din specialistkunskap. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Underhållsingenjör syftar till att följa upp, leda och driva det förebyggande arbetet inom FM-avtalet. Det innebär att arbeta proaktivt med att ta fram drift- och underhållsplaner, samt kvalitetssäkra avtalets leverans och driftsäkerhet. Utifrån identifierade fel och brister ansvarar du för att bereda och presentera åtgärdsförslag.

I rollen ingår också att kontinuerligt arbeta med olika miljö- och hållbarhetsfrågor exempelvis inom energioptimering och materialpåverkan inom den senaste tekniken. Du har ett tätt samarbete med flera funktioner och roller inom hela avtalet exempelvis tekniker och tvärfunktionella specialister samt kundens förvaltare och övriga funktioner. Du rapporterar till kontraktsansvarig.

I rollen ingår även att:

• Analysera och förbereda beslutsunderlag kring produktionen inom ansvarsområdet.
• Bistår chefer och ledare med underlag och analyser i arbetet med budget, prognos, intern och extern rapportering.
• Bistår chefer och ledare att hitta förbättringar kopplat till hållbarhet, underhåll och kostnadsbesparingar.
• Delta och verka som drivkraft i förändringsarbeten och utvecklingsprojekt.
• Ansvara för att organisationen inom ansvarsområdet är rätt representerat i kundens system.
• Hantera tekniska avvikelser och ta fram förbättringsförslag.
• Upprätta Underhållsplaner och följa upp gjorda Underhållsplaner.

Din bakgrund
Vi ser att Du har en mycket god erfarenhet av liknande roll och har en eftergymnasial utbildning inom driftteknik, Underhållsingenjör eller motsvarande. Det är avgörande att Du har ett helhetsperspektiv med förståelse för hur byggnaders installationer påverkar och samverkar med varandra. Vidare är följande erfarenhet och kompetens viktig för att lyckas i rollen:

• Erfarenhet av arbete från underhållssystem i industriell miljö samt datorbaserade styr- och reglersystem
• Ekonomisk kunskap för att bedöma lönsamheten av olika alternativ och kunna utföra LCC-beräkningar
• Dokumenterat goda kunskap och förståelse inom el, VVS, kyla samt styr & regler
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• God datorvana

• Dokumenterad erfarenhet att arbeta i underhållssystem
• God förmåga att strukturera, samordna och utföra beställda arbeten

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer. Du är affärsmässig samt resultat och lösningsorienterad.

För att trivas i rollen har du god samarbetsförmåga och van att kommunicera muntligt och skriftligt både med kund och egna organisationen. Du är engagerad och tar initiativ och vill arbeta proaktivt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester v28-32)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu en Underhållsingenjör - Lin

Energideklarerare/Energiexpert
Läs mer Jun 4
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Underhållsingenjör till vår nya kund Saab med verksamhet nationellt runt om i Sverige. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med din specialistkunskap. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Underhållsingenjör syftar till att följa upp, leda och driva det förebyggande arbetet inom FM-avtalet. Det innebär att arbeta proaktivt med att ta fram drift- och underhållsplaner, samt kvalitetssäkra avtalets leverans och driftsäkerhet. Utifrån identifierade fel och brister ansvarar du för att bereda och presentera åtgärdsförslag.

I rollen ingår också att kontinuerligt arbeta med olika miljö- och hållbarhetsfrågor exempelvis inom energioptimering och materialpåverkan inom den senaste tekniken. Du har ett tätt samarbete med flera funktioner och roller inom hela avtalet exempelvis tekniker och tvärfunktionella specialister samt kundens förvaltare och övriga funktioner. Du rapporterar till kontraktsansvarig.

I rollen ingår även att:

• Analysera och förbereda beslutsunderlag kring produktionen inom ansvarsområdet.
• Bistår chefer och ledare med underlag och analyser i arbetet med budget, prognos, intern och extern rapportering.
• Bistår chefer och ledare att hitta förbättringar kopplat till hållbarhet, underhåll och kostnadsbesparingar.
• Delta och verka som drivkraft i förändringsarbeten och utvecklingsprojekt.
• Ansvara för att organisationen inom ansvarsområdet är rätt representerat i kundens system.
• Hantera tekniska avvikelser och ta fram förbättringsförslag.
• Upprätta Underhållsplaner och följa upp gjorda Underhållsplaner.

Din bakgrund
Vi ser att Du har en mycket god erfarenhet av liknande roll och har en eftergymnasial utbildning inom driftteknik, Underhållsingenjör eller motsvarande. Det är avgörande att Du har ett helhetsperspektiv med förståelse för hur byggnaders installationer påverkar och samverkar med varandra. Vidare är följande erfarenhet och kompetens viktig för att lyckas i rollen:

• Erfarenhet av arbete från underhållssystem i industriell miljö samt datorbaserade styr- och reglersystem
• Ekonomisk kunskap för att bedöma lönsamheten av olika alternativ och kunna utföra LCC-beräkningar
• Dokumenterat goda kunskap och förståelse inom el, VVS, kyla samt styr & regler
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• God datorvana

• Dokumenterad erfarenhet att arbeta i underhållssystem
• God förmåga att strukturera, samordna och utföra beställda arbeten

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer. Du är affärsmässig samt resultat och lösningsorienterad.

För att trivas i rollen har du god samarbetsförmåga och van att kommunicera muntligt och skriftligt både med kund och egna organisationen. Du är engagerad och tar initiativ och vill arbeta proaktivt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 alt. mail marcus.davidsson@caverion.com (Semester v28-32)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Besiktningsman

Besiktningsingenjör
Läs mer Jul 2
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Du kommer ingå i ett team på 15 personer med gedigen erfarenhet av 039 Gripen. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att produkter och flygplan når uppsatta krav. Arbetet består till största del av okulära kontroller av delsammanställningar såväl som färdigt flygplan 039 Gripen samt dokumentation av avvikelser.

Du kommer även aktivt medverka i att utmana våra arbetssätt inom besiktningsteamet i syfte att effektivisera och förbättra besiktningar både inom Saab och hos externa leverantörer för olika kontrakt gällande Gripen E.

Vårt mål är också att i samarbete med produktion och inköpskvalitet minimera antalet avvikelser genom bra uppföljning och återkoppling. Engelska språket kommer att användas i stor utsträckning både i våra kundkontakter och i processer som vi arbetar efter. Resor kommer att förekomma i arbetet då vi utför besiktning hos leverantör och kund.

I rollen ingår även mentorskap till operatörer i produktion där vi är en viktig del i att säkra kvalitén i ett tidigt skede.

Din profil

Vi söker dig med god kunskap och erfarenhet inom tillverkande industri med kvalitetstänk i fokus.

Som person är du noggrann, analytisk och strävar efter ständig förbättring. Du trivs i en varierande vardag och har en god anpassningsförmåga. Du trivs med att ha kontakt med andra och är lyhörd och samarbetar väl med människor i ditt egna team och på andra avdelningar. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift i både svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Med tanke på den kommande semesterperioden kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren. Om du tycker att tjänsten låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Brandskyddsamordnare för regionens sjukhus till L&T FM

Brandingenjör
Läs mer Jul 4
Vill du ha ett ansvarsfullt uppdrag som brandskyddssamordnare hos en ledande leverantör av hållbara drift- och underhållslösningar? Vi söker en relationsinriktad och kunnig brandskyddssamordnare som vill ansvara för brandsäkerheten på sjukhusen inom regionen och säkerställa att vi lever upp till våra kundlöften och höga kvalitetskrav.

Vårt erbjudande

Lassila & Tikanoja FM (L&T) har det ansvarsfulla uppdraget att säkerställa driften för sjukhus och vårdcentraler inom Region Östergötland. Du erbjuds ett betydelsefullt uppdrag i vårt arbete att säkerställa att sjukhusen och vårdcentralerna kan bedriva sina verksamheter tack vare en väl fungerande fastighetsdrift. Här får du frihet under ansvar och tillsammans med oss vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Vi erbjuder även stora utvecklingsmöjligheter för dig att vidareutvecklas i den här rollen likväl som på sikt inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter

Som Brandskyddssamordnare planerar, genomför och utvecklar du det systematiska brandskyddsarbetet inom ramen för L&T:s avtal med Region Östergötland. Du ansvarar för kontroller och provningar av brandlarm och sprinkleranläggningar enligt gällande regelverk och för att dessa dokumenteras. Vidare arbetar du med att utbilda kollegor och vårdpersonal inom området för brandskyddsarbete.

Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som arbetar inom brandskyddsområdet. Tillsammans jobbar ni regionalt inom uppdraget som gäller för tre sjukhusområden.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av ny teknik och trivs med människor eftersom du kommer att vara ansiktet utåt mot våra kunder. Du samarbetar väl med andra och hjälper gärna dina kollegor. Du har en god kommunikativ förmåga i tal såväl som skrift och kan vara pedagogisk och tydlig. Eftersom du har ansvar för utförande av brandskyddsarbetet i kundens lokaler har du ett eget driv och är både noggrann såväl som systematisk i ditt arbete.

Kvalifikationer:

Dokumenterad erfarenhet och minst 5 års fördjupad kunskap inom brandskyddsarbete.
Tidigare erfarenhet av att vara anläggningsskötare för brandlarm och sprinkleranläggningar.
Erfarenhet av att planera och följa upp brandskyddsarbete.
Meriterande är om du har vidareutbildat dig inom brandskyddsområdet som Brandskyddsledare eller annan relevant utbildning 
God förståelse för hur brandlarm och sprinkleranläggningar fungerar och hur de samverkar med fastighetens övriga system.
Goda kunskaper om erforderliga lagar och regelverk, såsom exempelvis Lagen om skydd mot olyckor.
God vana att arbeta i olika brand/fastighets IT-system och Office är också viktigt då du är systemansvarig för L&T:s SBA-system.
God svenska i tal och skrift.
B-Körkort.


 

Välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan senast 25 augusti 2024. Välkommen att tillsammans med oss säkerställa att sjukhusen och vårdcentralerna kan bedriva sina verksamheter tack vare en väl fungerande fastighetsdrift!

L&T FM samarbetar med AS&B Executive i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall, emelie.tornvall@asb-executive.se, 070-618 11 58.

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 5
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.Din roll

Som arbetsmiljöingenjör har du en viktig roll i arbetsmiljöteamet och i organisationen där du ansvarar för att forma dina uppgifter inom arbetsmiljöteamets funktionsansvar.

Du kommer att utveckla och driva kompetenshöjande aktiviteter för att säkerställa att vi utvecklas inom det systematiska arbetsmiljöarbetet och upprätthåller lagefterlevnad.

Tillsammans med teamet kommer du arbeta med att utveckla och utbilda samt delta i att digitalisering, förenkling och förbättring av företagets systematiska arbetsmiljöarbete.

Arbetet inkluderar exempelvis att utveckla och implementera strategier, guidelines och förbättra det interna regelverket för det systematiskt arbetsmiljöarbete, stötta och utbilda chefer i deras delegerade arbetsmiljöansvar. I din roll bidrar du till företagets övergripande säkerhetskultur och välmående.

En kort sammanfattning vad som ingår att göra i rollen:

*

Ingå i arbetsmiljöteam som är funktionsansvariga och tvärfunktionellt sammansatt (Arbetsmiljö, Miljö och HR)
*

Självständigt driva, leda implementering och utbilda verksamheter inom arbetsmiljöområdet
*

I det systematiska arbetsmiljöarbetet leda och driva eget arbete i syfte att stötta chefer i deras delegerade arbetsmiljöansvar
*

Tillsammans med arbetsmiljöteamet ta fram strategi för det systematiska arbetsmiljöarbetet

Tjänsten är placerad i Linköping.Din profil

Vi söker dig som har lätt för att bygga nätverk och relationer med kollegor och samarbetspartners inom hela verksamheten. Du är en flexibel lagspelare som brinner för arbetsmiljö och säkerhet utifrån omtanke och medmänsklighet/medarbetarskap.

Du tycker om både struktur och dokumentation, samt problemlösning. För att trivas i rollen är du drivande, kommunikativ och har en pedagogisk förmåga. Du är intresserad av och har erfarenhet av ledarskap.

En kort sammanfattning vad vi söker för profil:

*

Intresse och erfarenhet av ledarskap
*

Arbetsmiljöingenjörsutbildning
*

Erfarenhet av arbetsmiljöarbete
*

Som person förväntas du vara både självständig och en lagspelare samt ha god pedagogisk förmåga
*

Erfarenhet av tidigare arbete inom producerande verksamhet
*

Erfarenhet av Risk- & möjlighetsbedömningar, analyser och orsaksanalyser, handlingsplaner, m.m.
*

Erfarenhet av efterlevnad av arbetsmiljölagstiftningen, lagefterlevnadskontroller
*

Språk: svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom ISO-certifiering.Det kommer förekomma resor i rollen, så B-körkort krävs.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Ansök nu

Head of Security to Saab BA Aeronautics

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jul 3
Saab serves the global market with world-leading products, services and solutions from military defence to civil security. With operations on every continent, Saab continuously develops, adapts and improves new technology to meet customers' changing needs.

Do you want to take lead in security at one of Saab´s most interesting and complex Business areas? Security is prioritized, on top management's agenda and crucial for competitiveness, profitability and trust on a challenging global market.

Your role

Saab Business Area Aeronautics is looking for a Head of Security.

As Head of Security at BA Aeronautics, you will work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex business environments and projects with high business impact. You will lead a highly professional security function with personnel of different backgrounds and competences.

In your role, you will be in charge of providing line management, leadership and strategic direction within all areas of the security function within BA Aeronautics. You will be the driver of the security functions strategic work to support execution of the business plan. You will prioritize and decide in all security areas as well as coordinating and liaise with other functions, Business Areas´s, Business Units´s, internal and external parties.

Within BA Aeronautics you will report to Deputy Head of Aeronautics and functionally you will report to Saab Group Chief Security Officer. You will represent BA Aeronautics Security Function in multiple decision forum both internally and externally.In this role you will mostly lead through leaders and have line manager responsibility for three reporting line managers. You will also be line manager for operative security personnel and have work environment and budget responsibility for the Security function.

Your main tasks will be:

* Strategic lead within the security functions all areas of responsibility
* Risk and compliance management from a strategic perspective
* Crisis management on BA level, including Group Crisis management
* Represent Aeronautics Security in all applicable forumsYou will lead, guide and support all parts of the Security function

Your profile

Required skills:

* Leadership/line management experience
* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management, crisis management and/or similar
* Experience from leading work in a strategic context
* Ability to build and maintain networks and good relations inside and outside your organization
* As we operate in a highly regulated environment, it is required that you have experience of working with security requirements, preferably both Swedish protective security requirements and international standards, such as ISO 27001
* Excellent communication skills in English, verbal and written
* Good problem solving skills
* Experience in working with operational management

Desired skills:

* Business and commercial understanding
* Experience from working for a company or government authorities or in a global context including understanding of security demands and requirements in the business process
* Experience from working with security within contracts in Sweden and outside
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations
* High self-awareness especially regarding your personal strengths and weaknesses
* Analytical and structuredPersonal qualities will be of great importance, you are a true team player, always focusing at the team's results and supporting the business and the company.

It is paramount that you are trustworthy with strong ethics and personal integrity and you understand the need for balanced security in a business driven environment.

As Head of Security at BA Aeronautics you will get in contact with classified information.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.What you will be part of

We look forward to receiving your application, but please note that we will start the selection of candidates after the summer.

You will join a highly professional security function with personnel of different backgrounds and competences. We work mainly within the areas of physical security, information security and personnel security, including travel security. You will have an arena to develop both the information security work and also be a vital part of developing the whole function.

Behind our innovations stand the people who make them possible. Brave pioneers and curious minds. Everyday heroes and inventive troubleshooters. Those who share deep knowledge and those who explore sky-high. And everyone in between. ?

Joining us means making an impact together, contributing in our own unique ways. From crafting complex code and building impressive defence and security solutions to simply sharing a coffee with a colleague, every action counts. We encourage you to take on challenges, to create smart inventions and grow in our friendly and tech-savvy workspace. We have a solid mission to keep people and society safe.

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 22,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer and more sustainable world.

Saab designs, manufactures and maintains advanced systems in aeronautics, weapons, command and control, sensors and underwater systems. Saab is headquartered in Sweden. It has major operations all over the world and is part of the domestic defence capability of several nations. Read more about us here

Ansök nu

Security Managers to Saab Aeronautics

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 24
Want to influence the bigger picture? At Saab, you can realise amazing innovations that keep people and societies safe. Together, we can truly make an impact - and your part matters.

Your role

As a security manager at Saab, you will work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex business environments and projects with high business impact.

In your role you will be responsible for analyzing and supporting the business in their risk mitigations and the task of identifying and prevent security threats of different nature. You will also support the business handling external and internal security demands, and be a key player in handling incidents and raising security awareness.

Your main tasks will be:

* General security support from a physical and personal perspective
* Security risk management, including risk assessments
* Incident- and crisis management, including incident investigations.
* Security compliance management
* Teaching, training and presentations

Information security management will be a major part of your everyday work.

Your profile

You are a true team player, always focusing at the team results, whether the team is the security team, the business area or Saab as a company. You have a proven ability to build and maintain networks and good relationships both within and outside your organization.

Required skills:

* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management, crisis management and/or similar
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written
* Good problem solving and analytical skills

Desired skills:

* Several years of experience from working with security risk management, crisis management and/or similar
* Experience from working with NIST, CMMC, FAR/DFAR regulations
* Experience from working with Swedish protective security
* Experience from working for government authorities or in a global company including understanding of information security related issues in the business process
* Leadership/management experience
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations

Personal qualities will be of great importance and it is paramount that you are trustworthy with strong ethics and personal integrity. You understand the need for balanced security in a business-driven environment.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

What you will be a part of

Behind our innovations stand the people who make them possible. Brave pioneers and curious minds. Everyday heroes and inventive troubleshooters. Those who share deep knowledge and those who explore sky-high. And everyone in between. ?

Joining us means making an impact together, contributing in our own unique ways. From crafting complex code and building impressive defence and security solutions to simply sharing a coffee with a colleague, every action counts. We encourage you to take on challenges, to create smart inventions and grow in our friendly and tech-savvy workspace. We have a solid mission to keep people and society safe.

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 22,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer and more sustainable world.

Saab designs, manufactures and maintains advanced systems in aeronautics, weapons, command and control, sensors and underwater systems. Saab is headquartered in Sweden. It has major operations all over the world and is part of the domestic defence capability of several nations. Read more about us here

If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here

Observe that you can send us your application in either Swedish or English.

Considering the upcoming summer vacation, you can expect feedback on your application after the summer. If you think the position sounds interesting, you are most welcome to send in your application today!

Ansök nu

Informationssäkerhetsspecialist till Saab Aeronautics

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 24
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Som informationssäkerhetsspecialist på Saab kommer du att arbeta i en internationell miljö där avancerade säkerhetshot är en del av den dagliga verksamheten, vid sidan av komplexa IT-miljöer och projekt med hög affärspåverkan. Vi söker nu fler personer som vill vara en del av vårt team.

I rollen som informationssäkerhetsspecialist kommer du att ansvara för att analysera och stödja verksamheten med riskbedömningar och riskreducering. Du kommer även att stödja vår verksamhet med att identifiera och förebygga säkerhetshot, hantera externa och interna säkerhetskrav och vara en nyckelspelare i att hantera incidenter och öka säkerhetsmedvetandet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* Informationssäkerhetshantering
* Riskhantering
* Incident- och krishantering, inklusive incidentutredningar.
* Säkerhetsackreditering
* Efterlevnadskontroll
* Undervisning, utbildning och presentationer
* Kommunikationssäkerhetshantering

Placeringsort för denna roll är i Linköping eller Arboga. Vid intresse och behov kan det även finnas möjlighet att besöka andra Saab sajter, såväl nationellt som internationellt.

Din profil

Vi söker just nu både juniora och seniora profiler, det är dina personliga egenskaper som har störst betydelse. Det är av största vikt att du är pålitlig med stark etik, hög personlig integritet och förstår behovet av säkerhet i en affärsdriven miljö. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhet, säker IT-infrastruktur, riskhantering, kommunikationssäkerhet eller liknande. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Meriterande för tjänsten:

* Certifiering inom området informationssäkerhet såsom CISM eller CISSP.
* Erfarenhet av arbete med svensk skyddssäkerhet.
* Erfarenhet från informationssäkerhetsstandarder som ISO 27001 eller NIST 800-171.
* Erfarenhet från arbete för myndigheter eller i ett globalt företag inklusive förståelse för informationssäkerhetsrelaterade frågor i affärsprocessen.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du kommer att vara en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Med tanke på den kommande semesterperioden kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren. Om du tycker att tjänsten låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 24
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Vi söker nu fler personer som vill vara en del av vårt team som arbetar med IT-säkerhet i våra miljöer och system. Du kommer bli en del av Aeronautics Security Informations-, IT och kommunikationssäkerhetsteam bestående av specialister med fokus på att tolka och tillämpa regelverken så att säkerhet blir en möjliggörare istället för ett hinder.

Som IT-säkerhetsspecialist på Saab kommer du att arbeta i en internationell miljö där avancerade säkerhetshot är en del av den dagliga verksamheten, vid sidan av komplexa IT-miljöer och projekt med hög affärspåverkan.

I rollen som IT-säkerhetsspecialist kommer du att ansvara för kravställning mot vår IT-avdelning utifrån olika gällande regelverk. Du kommer att stödja verksamheten med riskbedömningar och riskreducering kopplade mot IT-säkerhet. Du kommer även att stödja vår verksamhet med att identifiera och förebygga säkerhetshot, hantera externa och interna säkerhetskrav och vara en nyckelspelare i att hantera incidenter och öka säkerhetsmedvetandet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* IT-säkerhetskravställning
* IT-baserade kommunikationslösningar
* Riskhantering
* Incident- och krishantering, inklusive incidentutredningar.
* Säkerhetsackreditering
* Efterlevnadskontroll
* Undervisning, utbildning och presentationer

Placeringsort för denna roll är i Linköping eller Arboga.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT, IT-arkitektur, kommunikationssäkerhet eller liknande. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse och det är av största vikt att du är pålitlig med stark etik och hög personlig integritet. Du förstår behovet av säkerhet i en affärsdriven miljö. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Meriterande för tjänsten.

* Erfarenhet av IT-arkitektur i stora miljöer och nätverk
* Erfarenhet av arbete med svenskt säkerhetsskydd
* Erfarenhet av svenska myndigheters kravställning kring IT-säkerhet
* Erfarenhet från informationssäkerhetsstandarder som ISO 27001 eller NIST 800-171.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Med tanke på den kommande semesterperioden kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren. Om du tycker att tjänsten låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Governance & Compliance Officer till Saab Aeronautics

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 24
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad!

Din roll

Som Governance & Compliance Officer på Saab kommer du att arbeta i en internationell miljö där avancerade säkerhetshot är en del av den dagliga verksamheten, vid sidan av komplexa IT-miljöer och projekt med hög affärspåverkan. Vi söker nu efter ytterligare en person som vill bli del av vårt team!

I rollen som Governance & Compliance Officer kommer du att ansvara för att driva vårt säkerhetsarbete på ett strukturerat sätt med hjälp av vårt ledningssystem baserat på ISO 27001. Du kommer även arbeta med de regelverk och standarder som styr vår verksamhet och utföra och hålla samman revisioner. Du kommer vara en del av vårt Informationssäkerhetsteam och ha ett nära samarbete med övriga områden inom säkerhetsorganisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* Driva och leda vårt ledningssystem
* Medverka i implementering av beslutade standarder
* Planera och genomföra internkontroller och revisioner
* Riskhantering
* Incident- och krishantering, inklusive incidentutredningar
* Koordinator inom Crisis Management
* Undervisning, utbildning och presentationer

Placeringsort för denna roll är: Linköping, Arboga eller Järfälla.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhet, riskhantering, IT-revisioner eller liknande.

God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse och det är av största vikt att du är pålitlig med stark etik och hög personlig integritet. Du förstår behovet av säkerhet i en affärsdriven miljö. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Meriterande för tjänsten:

* Certifiering inom området informationssäkerhet såsom CISM eller CISSP.
* Erfarenhet av revisionsverksamhet.
* Erfarenhet av arbete med svensk skyddssäkerhet.
* Erfarenhet från informationssäkerhetsstandarder som ISO 27001 eller NIST.
* Erfarenhet från arbete för myndigheter eller i ett globalt företag inklusive förståelse för informationssäkerhetsrelaterade frågor i affärsprocessen.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Du kommer bli en del av Aeronautics Security Informationssäkerhetsteam bestående av Informationssäkerhetsspecialister med fokus på att tolka och tillämpa regelverken så att Informationssäkerhet blir en möjliggörare istället för ett hinder.

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Med tanke på den kommande semesterperioden kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren. Om du tycker att tjänsten låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Brandskyddstekniker

Brandtekniker
Läs mer Jul 4
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex har ca 12 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Läs mer om hur det är att jobba på Anticimex på https://karriar.anticimex.se/.

Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Vi söker nu fler serviceinriktade medarbetare och talanger som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vad du gör
Anticimex Brandskydd har sedan 2005 framgångsrikt hjälpt företag med deras systematiska brandskydd. Vi utvecklas och växer inom såväl brandskydd som regionen i stort. Därför vill vi nu bli fler och söker därför dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande jobb inom förebyggande brandskydd. Brandskyddstekniker på Anticimex innebär ett relationskapande och socialt jobb med mycket kundkontakt.

Som brandskyddstekniker kommer du bland annat att jobba med:

• Utbildningar för våra kunder
• Kartläggning och riskbedömning
• Behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation
• Service, montering och kontroll av utrustning

Läs mer om Emma och José, två av våra brandskyddstekniker: https://karriar.anticimex.se/departments/40636-brandskydd

Vem du är

• Du brinner för god service och kundrelationer samt har erfarenhet av att utbilda andra
• Har intresse för och kompetens inom förebyggande brandskyddsarbete
• Du har datorvana och kan Office-paketet
• Du har körkort B
• Meriterande om du har en utbildning som brandman enligt MSB:s krav eller examen från SMO

Vad du får

• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Engagerat ledarskap
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify
• Fasta arbetstider

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar, urval och intervjuer fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer tillsammans med ditt CV att ligga till grund för det första urvalet vi gör. I vissa av våra rekryteringar använder vi oss även av ett urvalstest (personlighetstest). Om vi utifrån din ansökan bedömer att du skulle passa bra i rollen så kommer vi att kontakta dig för en avstämning. Om vi denna gång inte anser dig vara rätt för rollen, så kommer du självklart också att få återkoppling från oss.

Vi vill att vår arbetsplats ska vara en spegling av samhället och eftersträvar mångfald, därför uppmanar vi alla kvalificerade kandidater att söka tjänsten. Välkommen till Anticimex!

Ansök nu

Besiktningstekniker till Opus Bilprovning Linköping-Torvinge

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 27
Arbetsbeskrivning
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. Placering för tjänsten är på vår station i Linköping-Torvinge.

Din Profil
Som besiktningstekniker har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha:

• Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
• B-körkort utan begränsning till automat
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktningar. A, C, CE och D-körkort. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträdesdatum enligt överenskommelse och nästa utbildningstillfälle för blivande besiktningstekniker startar i augusti.

Ansök nu

Avarn Security söker utbildade skyddsvakter i Linköping

Skyddsvakt
Läs mer Jul 1
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Arbetstider: Varierande tider beroende på objekt dag och natt

Tjänsteställe: SAAB Linköping

Varaktighet: Heltid, deltid, och behov tillsvidare 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Bl.a. bemanna entréreceptioner, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjekten. Med viss rondering. Mer information fås vid intervjun. Det gäller både beväpnade och obeväpnade tjänster.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. För att få arbeta på vissa objekt genomförs en säkerhetsprövning, fördjupad kontroll och även säkerhetsintervju.

Krav på dig som söker: 


• civil skyddsvaktsutbildning (Alt. militär skyddsvaktsutbildning**, genomförd fom 2016 eller senare)
• ostraffad*
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 

Meriterande är:


• väktarutbildning (VU1 + VU2)
• vapenutbildning
• körkort B

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-09-30 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt.  För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.

** Har du genomfört skyddsvaktsutbildning under militär grundutbildning så är den giltig även för civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år. Har du en skyddsvaktsutbildning genom försvarsmakten utan militär grundutbildning så behöver du genomföra en förkortad skyddsvaktsutbildning för att kunna arbeta som civil skyddsvakt.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

 

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

BKMA och HR-samordnare till byggföretag i Linköping!

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 26
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill kombinera detta med HR-arbete? Då är detta rollen för dig!
Som BKMA och HR-samordnare kommer du att spela en central roll i att främja säkerhet, kvalitet och trivsel på arbetsplatsen hos ett byggföretag i Linköping. Välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för kunds räkning en BKMA och HR-samordnare. Som BKMA och HR-samordnare kommer du att ha en central roll i att säkerställa att kundens projekt lever upp till standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att vara ansvarig för att implementera och övervaka BKMA-systemet samt att driva HR-relaterade initiativ och processer. I rollen som BKMA och HR-samordnare kommer du att ha en varierad arbetsdag som kombinerar fältarbete på olika arbetsplatser med administrativa uppgifter. Du kommer att vara ute på våra projekt för att övervaka och säkerställa efterlevnaden av BKMA-standarder samt för att stödja och samarbeta med personalen på plats. Samtidigt kommer en del av din tid att spenderas på kontoret med att hantera administrativa uppgifter relaterade till BKMA-processer, HR-frågor och dokumentation.

För att trivas och lyckas i rollen som BKMA och HR-samordnare, är det viktigt att du är en mångsidig och ansvarsfull person. Du bör vara välorganiserad och kunna arbeta på ett systematiskt sätt eftersom du kommer att ha ansvar för att hantera både BKMA-processer och HR-frågor. Kommunikation är också en nyckelkompetens då du behöver kunna kommunicera effektivt med olika intressenter, både internt och externt. Att vara flexibel är avgörande eftersom byggbranschen ofta innebär snabba förändringar och nya utmaningar. Du bör vara beredd att anpassa dig till olika situationer och möta dem med en positiv inställning. För att passa in i teamet förväntas du också vara en bra lagspelare och kunna samarbeta med olika avdelningar och kollegor inom företaget.

Du erbjuds
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utveckling, implementering och uppföljning av BKMA-procedurer och riktlinjer
* Ansvara för att säkerställa att företaget efterlever relevanta lagar och regler inom byggbranschen
* Hantering av rekryteringsprocesser, personalutveckling och arbetsmiljöfrågor
* Samordning och kommunikation med olika intressenter, inklusive projektledare, underleverantörer och myndigheter


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom arbetsmiljö, HR eller en utbildning som bedöms som likvärdig
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor inom bygg-eller fastighetsbranschen
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet med kollegor och i dokumentationen kopplat till arbetet
- Har B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Strukturerad
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Larmoperatör

Larmoperatör
Läs mer Apr 15
Din nya utmaning

Larmcentralen på Verisure är kärnan i vår verksamhet och du som larmoperatör har en viktig och avgörande roll hos oss. På larmcentralen jobbar cirka 100 stolta larmoperatörer. När larmet löser ut är din största prioritet att skapa trygghet för våra kunder och du förväntas agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser såsom polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där du på riktigt gör skillnad i människors liv. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Det är viktigt att du dessutom har god samarbetsförmåga då du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet. Tillsammans med kundtjänst är larmcentralen en av de största operativa avdelningarna i vår organisation. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner och en generös lönestege med snabb löneutveckling. Utöver grundlön finns möjlighet till provision.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer vara placerat i trevliga lokaler på Verisure Säkerhetscenter i Linköping. För att du ska få rätt förutsättningar för rollen inleds anställningen med en obligatorisk larmoperatörsutbildning.

Vi har planerade utbildningstarter både i juni och september.

Eftersom vår larmcentral har öppet dygnet runt har du som larmoperatör en dygnsgående tjänst.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är empatisk, lyhörd och trygg som person, och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Viktiga egenskaper ser vi är god datorvana, analytisk och förmåga att behålla lugnet.

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.

Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innan eventuell anställning genomförs en bakgrundkontroll via Länsstyrelsen som innebär b.la kontroll i belastningsregistret.

Skicka din ansökan med CV där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare

Susanne Lundell susanne.lundell@verisure.se

alt

Christoffer Nilsson, christoffer.nilsson@verisure.se

Om oss

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi har 5 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika, 26?000 anställda och med över 35 års insikt, erfarenhet och innovation är vi på Verisure kända för våra produkter och tjänster. Som anställd på Verisure är du en del i ett branschledande och nytänkande företag med stark framåtanda där vi drivs av att göra skillnad på riktigt. I Linköping har vi vårt huvudkontor och säkerhetscenter där bland annat vår larmcentral, kundservice och säljorganisation finns. Runt om i landet har vi larmtekniker och säljare som dagligen träffar våra drygt 500.000 kunder som vi har i Sverige.

Ansök nu

Besiktningstekniker till Opus Bilprovning Linköping-Torvinge

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. Placering för tjänsten är på vår station i Linköping-Torvinge.

Din Profil
Som besiktningstekniker har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha:

• Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
• B-körkort utan begränsning till automat
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktningar. A, C, CE och D-körkort. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträdesdatum enligt överenskommelse och nästa utbildningstillfälle för blivande besiktningstekniker startar i augusti.

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektör - myndighetsgemensam kontroll, Linköping

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Maj 31
På Arbetsmiljöverket jobbar vi för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Vill du använda ditt engagemang, ditt mod och din kompetens för att göra skillnad i livsavgörande frågor? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig.

Avdelningen för myndighetsgemensam kontroll söker nu en ny kollega med organisatorisk placering på arbetsmiljöverkets kontor i Linköping. Du kommer i första hand att genomföra inspektioner inom Södermanlands och Östergötlands län. Det finns möjlighet att utgå från hemmet i tillsynsarbetet, vilket innebär att vi gärna ser sökande inte bara från Linköping med omnejd, utan också från andra håll i något av de två nämnda länen.

Ditt nya arbete
Att arbeta som arbetsmiljöinspektör på avdelningen för myndighetsgemensam kontroll innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Tillsammans med kollegor samverkar du med andra myndigheter och genomför myndighetsgemensamma- och egeninitierade kontroller för att motverka arbetslivskriminalitet. Förutom inspektion kan du delvis komma att arbeta med informationsinsatser till bland annat arbetsmarknadens parter.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att planera, genomföra och följa upp inspektioner, utifrån givna ramar, ute på arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar till arbetsgivaren brister som framkommer vid inspektionen. Rollen innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. I en stor del av ärendena fattar du som inspektör egna beslut utifrån delegation. Den statliga värdegrunden, tydlighet och trovärdighet genomsyrar ditt arbete.


Din bakgrund
Rollen kräver att du har:


• Minst två års relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning, tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet, varav samanlagt tre år inom ett eller flera av arbetsområdena nedan:

- Området tillfälliga arbetsplatser, med långa entreprenörskedjor och samordningsfrågor
- Området logistik, med långa entreprenörskedjor samt samordningsfrågor
- Området teknik
- Området yrkeshygien, kemi, och mikrobiologi
- Området myndighetsutövning

En beskrivning av respektive arbetsområde finns när du går in under respektive annons på vår hemsida!

 

Du ska även:


• Inneha B-körkort eftersom tjänsten innebär mycket resande med bil. Du behöver också känna dig trygg och bekväm med att köra bil.
• Ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska muntligt.
• Ha god IT-vana och erfarenhet att använda olika digitala plattformar och IT-system.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket innebär att det för anställning finns krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med bland annat registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsmiljöinspektör är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett inkluderande synsätt samt lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är stabil som person, har en utvecklad personlig mognad och leder dig själv samt har förmågan att ställa krav och hanterar att bli ifrågasatt. Du har förmågan att sätta dig in i och analysera situationer, arbetar strukturerat och tar stort eget ansvar för att uppgifter utförs i tid och med hög kvalitet.Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


• uppdrag inom arbetsmiljöområdet
• samverkan med andra myndigheter
• förändringsarbete
• talar något annat språk än svenska och engelska

Mer om oss och rollen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning på sex månader. Inspektionerna kommer genomföras i första hand inom ditt län och din region men stöttning vid insatser kan ske både inom- och över enhetsgränserna. Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt. Ibland kan arbetet ske utanför vår normalarbetstid, övernattningar förekommer i olika omfattning beroende på avstånd. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet.
Inspektörer förväntas arbeta minst en dag per vecka på kontoret. 
Arbetet på avdelningen är under uppbyggnad vilket innebär att förändringar samt justeringar i arbetssätt och arbetsformer komma att bli aktuella.


• Mer information om generell inspektionsverksamhet finner du på av.se/inspektion
• Mer information om Arbetslivskriminalitet finner du på av.se/arbetslivskriminalitet
• Mer om oss och våra förmåner finner du på https://www.av.se/Jobba-hos-oss/

Så rekryterar vi
Vi kommer att använda oss av kompetensbaserad rekrytering, både för att kvalitetssäkra rekryteringen och motverka diskriminering. Därför ber vi dig att svara på ett antal urvalsfrågor när du registrerar din ansökan och bifogar ditt cv.

Intervjuer sker mellan v. 25 och v. 26.
Tillträde till tjänsten är den 2 oktober 2024 i samband med att den interna tillsynsutbildningen startar.
Vi ber dig att skicka in din ansökan på svenska.
Vi välkomnar frågor såväl före som under rekryteringsprocessen.
Fackliga kontaktpersoner är Adam Jansson för Saco, Marita Jonsson för ST samt Jenny Bengtsson för Seko.
Samtliga nås på telefon via Arbetsmiljöverkets växel: 010-730 90 00.

Läs mer om Arbetsmiljöverkets roll och uppdrag på www.av.se

Vill du jobba tillsammans med oss för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet?
Välkommen med din ansökan senast den 13 juni 2024

Ansök nu

NFC söker handläggare inom kompetenssäkring

Inspektör, Polisen
Läs mer Maj 28
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en handläggare för arbete med kompetenssäkring inom den forensiska verksamheten till vår avdelning inom Polismyndigheten. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Placering är vid den nyinrättade Process- och utvecklingssektionen vid NFC i Linköping, i gruppen som ansvarar för avdelningens kvalitetsarbete.

Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning inom Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför NFC forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Avdelningen verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Vi har elva driftställen, vårt största labb och vårt avdelningskansli finns i Linköping.
NFC expanderar och nu söker vi medarbetare som vill arbeta i en organisation som växer och utvecklas.ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare med ansvar för kompetenssäkring av personal ingår du i gruppen som ansvarar för kvalitetsarbetet i den forensiska processen. Arbetet är en del av NFC:s kvalitetsledningsarbete och tjänsten innebär bland annat att tillsammans med process- och linjeorganisationen verka för att förvalta och utveckla kompetenssäkringen av den forensiska verksamheten utifrån ett kvalitetsperspektiv. Exempelvis:
• Upprätthålla och utveckla kompetens- och kravnivåer inom den forensiska verksamheten
• Verka för att likrikta arbetet med kompetenskrav inom hela den forensiska processen nationellt
• Upprätta, förvalta och utveckla vägledande och styrande dokument för den nationella kompetenssäkringen

Resor med övernattning kan förekomma i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Avslutad och godkänd akademisk examen med inriktning mot exempelvis naturvetenskap, personal- och arbetslivsfrågor eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan har:
• Erfarenhet av arbete inom ackrediterad eller kvalitetssäkrad verksamhet, exempelvis inom ISO 17020/17025 eller motsvarande. med certifiering inom ISO 9001.
• Erfarenhet av kompetenssäkringsarbete i ledningssystem och/eller arbete med kvalitetsledningssystem
• Erfarenhet av processutveckling inom naturvetenskaplig verksamhet.

Personliga egenskaper
I rollen som handläggare krävs att du är strukturerad och kan arbeta självständigt och har förmåga att koordinera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, har en god analytisk förmåga och att se organisationens utveckling i ett helhetsperspektiv. På vår arbetsplats är det viktigt att du är öppen för att ge och få återkoppling och bidrar till ett gott arbetsklimat genom att samarbeta och kommunicera med andra på ett smidigt och prestigelöst sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare

Enligt gällande lagstiftning kräver anställningen att blivande anställd lämnar ett DNA-prov för registrering i myndighetens elimineringsdatabas.

Från och med maj 2024 använder vi inte personligt brev i våra rekryterings-processer. Vi ber dig istället att bifoga ditt CV där du tydligt beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen.

Utöver CV behöver du även besvara ett antal urvalsfrågor som en del av din ansökan. Dessa frågor utgår från aktuell kravprofil och att besvara frågorna är en förutsättning för att din ansökan ska anses komplett.

Vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Senior ingenjör inom Maskinsäkerhet

Säkerhetsingenjör
Läs mer Maj 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
På AFRY utför vi uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher och jobbet hos oss skulle därför bäst beskrivas som väldigt varierande. Vi är 19000 engagerade kollegor världen över, som alla har en unik kompetens. Just nu behöver vi rekrytera dig med kompetens och intresse inom maskinsäkerhet.
Som en viktig del i att ta fram nya innovationer jobbar vi på AFRY såklart även med maskinsäkerhet och teknikinformation, vi har faktiskt ett helt gäng som arbetar med detta i Malmö. Dessutom är AFRY störst i Sverige inom maskinsäkerhet. Med denna kompetens bidrar vi till hög standard utifrån säkerhet och användarvänlighet, direkt till kund eller i våra egna projekt.
I våra projekt och konsultuppdrag utför vi:
Rådfrågning samt vägledning inom maskinsäkerhetsfrågor
Analys av maskiner samt teknisk dokumentation
CE-märkning av maskinsystem/maskiner
Genomförande av projekt inom maskinsäkerhet, från riskbedömning och dokumentation till idrifttagning

Maskinsäkerhet | AFRY
Placeringsort är flexibelt - vi har möjlighet att anställa på flera orter från Karlstad till Malmö.


Kravspecifikation
För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att lära dig nya saker och som tillsammans med oss, vill vara med på resan att förstärka vår position som ledande teknikkonsult.
Vi söker dig som
har flera års dokumenterad erfarenhet av arbete med maskinsäkerhet
har kunskap och förståelse vad gäller maskiners risker och funktioner för såväl mekanik som el
har gedigen kunskap vad gäller EG:s maskindirektiv och harmoniserande standarder
har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarandehar B-körkort för personbil
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
har kunskap vad gäller Maskindirektivet AFS 2008:3, 2006/42/EG och eller Användardirektivet AFS 2006:4
har kunskap vad gäller EN ISO 12100, ENI ISO 13849–1, EN ISO 11161
är certifierad specialist inom området enligt CMSE, CECE eller MaskinsäkerhetsspecialistYtterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ordningsvakt - Östra Östergötland

Ordningsvakt
Läs mer Mar 1
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som ordningsvakt har du en genuin vilja att skapa goda relationer och respektera alla, oavsett bakgrund. Din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag.
Du gör detta genom närvaro på allmänna platser och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver det förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till Hoger.mirkhan@securitas.se för Linköping och josefine.weineholm@securitas.se för Norrköping
Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till utökning
tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2024-05-30

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Väktare sommarjobb Linköping / Norrköping

Väktare
Läs mer Mar 1
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare för inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?
Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.
Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33. Securitas tilldelar dig ett schema så du i god tid kan planera din sommar med både jobb och härliga aktiviteter! Oavsett om du vill jobba dag eller natt, i högt tempo eller lugn miljö har Securitas arbetet för dig.
Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i [fyll i ort] blir du en del av ett sammansvetsat gäng på [antal anställda] personer. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass antingen dag eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Arbetstiderna är huvudsakligen natt.
Som stationär väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Ofta arbetar du vid entrén till ett större företag och kontrollerar de som passerar in och ut, men du kan även utföra rondering och kameraövervakning. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Man arbetar självständigt och under eget ansvar, oftast både dag- och nattetid.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: Hoger.mirkhan@securitas.se för Linköping och josefine.weineholm@securitas.se för Norrköping
Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till en heltidstjänst över sommaren med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2024-05-30

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Maj 7
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.Din roll

Som arbetsmiljöingenjör har du en viktig roll i arbetsmiljöteamet och i organisationen där du ansvarar för att forma dina uppgifter inom arbetsmiljöteamets funktionsansvar.

Du kommer att utveckla och driva kompetenshöjande aktiviteter för att säkerställa att vi utvecklas inom det systematiska arbetsmiljöarbetet och upprätthåller lagefterlevnad.

Tillsammans med teamet kommer du arbeta med att utveckla och utbilda samt delta i att digitalisering, förenkling och förbättring av företagets systematiska arbetsmiljöarbete.

Arbetet inkluderar exempelvis att utveckla och implementera strategier, guidelines och förbättra det interna regelverket för det systematiskt arbetsmiljöarbete, stötta och utbilda chefer i deras delegerade arbetsmiljöansvar. I din roll bidrar du till företagets övergripande säkerhetskultur och välmående.

En kort sammanfattning vad som ingår att göra i rollen:

*

Ingå i arbetsmiljöteam som är funktionsansvariga och tvärfunktionellt sammansatt (Arbetsmiljö, Miljö och HR)
*

Självständigt driva, leda implementering och utbilda verksamheter inom arbetsmiljöområdet
*

I det systematiska arbetsmiljöarbetet leda och driva eget arbete i syfte att stötta chefer i deras delegerade arbetsmiljöansvar
*

Tillsammans med arbetsmiljöteamet ta fram strategi för det systematiska arbetsmiljöarbetet

Tjänsten är placerad i Linköping.Din profil

Vi söker dig som har lätt för att bygga nätverk och relationer med kollegor och samarbetspartners inom hela verksamheten. Du är en flexibel lagspelare som brinner för arbetsmiljö och säkerhet utifrån omtanke och medmänsklighet/medarbetarskap.

Du tycker om både struktur och dokumentation, samt problemlösning. För att trivas i rollen är du drivande, kommunikativ och har en pedagogisk förmåga. Du är intresserad av och har erfarenhet av ledarskap.

En kort sammanfattning vad vi söker för profil:

*

Intresse och erfarenhet av ledarskap
*

Arbetsmiljöingenjörsutbildning
*

Flera års erfarenhet av arbetsmiljöarbete
*

Som person förväntas du vara både självständig och en lagspelare samt ha god pedagogisk förmåga
*

Kunskap och erfarenhet av yrkesmedicinska mätningar (eg. luft, vibrationer/handintensivt arbete, buller
*

Erfarenhet av tidigare arbete inom producerande verksamhet
*

Erfarenhet av Risk- & möjlighetsbedömningar, analyser och orsaksanalyser, handlingsplaner, m.m.
*

Erfarenhet av efterlevnad av arbetsmiljölagstiftningen, lagefterlevnadskontroller
*

Språk: svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom ISO-certifiering.Det kommer förekomma resor i rollen, så B-körkort krävs.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Ansök nu

Elsäkerhetsspecialist

Säkerhetsingenjör
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning
Vill du ha en spännande vardag för en fossilfri framtid??Brinner du för elsäkerhetsfrågor och arbete för en säkrare arbetsmiljö i energibranschen? Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle – dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans.
Läs mer om oss på https://www.vattenfalleldistribution.se/om-oss/


Jobbeskrivning
Om tjänsten
Avdelningen HSEQ (arbetsmiljö, hälsa & säkerhet, elsäkerhet, miljö och kvalitet) bidrar till realisering av Vattenfall Eldistribution AB:s strategiska inriktning genom att vi säkerställer och utvecklar bolagets HSEQ och hållbarhetsarbete. Detta med syfte att skapa möjligheter för företaget att stärka varumärket, efterleva lagkrav, skapa en olycksfri och hälsosam arbetsplats, förbättra miljöprestanda och stärka företagets roll i energiomställningen.


Det viktigaste i din roll som specialist inom elsäkerhet är att verka för att vi har säkra anläggningar och arbetsplatser, likväl som utrustning och arbetsmetoder. Du driver självständigt utredningar och ärenden kopplat till elsäkerhet och du kommer att vara ett viktigt stöd till både ledning och medarbetare.


Som Elsäkerhetssamordnare kommer du att
-Samordna bolagets strategiska och systematiska elsäkerhetsarbete
-Samordna och sammanställa bolagets övergripande handlingsplaner inom elsäkerhetsområdet
-Ansvara för uppdatering av elsäkerhetsdelarna inom bolagets delegeringsdokument
-Utbilda våra medarbetare inom elsäkerhet och innehavaransvaret
-Granska våra entreprenörers genomförda elsäkerhetsutredningar vid elolyckor och allvarliga tillbud till följd av el
-Representera bolaget i externa forum rörande elsäkerhet
-Bedriva omvärldsbevakning inom elsäkerhetsområdet
-Samordnare av remissvar vid elsäkerhetsrelaterade lagar/förordningar


Kravspecifikation
Vi söker dig som har
-Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning elkraft
-Mångårig erfarenhet av att arbeta med elsäkerhetsfrågor
-Goda språkkunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt
-Erfarenhet av verksamhetsutveckling
-Erfarenhet av att arbeta med ledningssystem och processer
-Har B-körkort


Vem är du?
För att lyckas och trivas i den här rollen tar du arbete och prestation på allvar och sätter högsta prioritet på att uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Vidare är du specialist inom ditt område och har lätt för att förstå de fackmässiga aspekterna av arbetet, där du också kan agera kunskapsresurs för andra medarbetare. Du kan också agera självständigt och driva problemställningar till en lösning.
Rollen innefattar att ha kontakt med många interna och externa kontaktytor, därför ser vi att du som söker har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.


Ytterligare information
Övrig information
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera.
Läs mer om?våra förmåner här.
Placeringsort: Solna, Trollhättan, Luleå, Uppsala, Västerås, Jokkmokk eller Linköping.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Ekdahl, anna.ekdahl@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Adrian Malmberg, rekryterare, adrian.malmberg@vattenfall.com.
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 maj via länken längre ner på sidan.
Vattenfall är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning.

Ansök nu

Energy controller till AFRY i Linköping

Energirådgivare
Läs mer Apr 19
Trivs du i en roll där du får kombinera ditt intresse för energi och ekonomi med att bygga kundrelationer och ge service i toppklass? Vill du dessutom ingå i ett team som värnar om varandra och som arbetar för att skapa hållbara lösningar inför framtiden? Då är det här tjänsten för dig! AFRY i Linköping söker nu en Energy controller.

OM TJÄNSTEN
Nu får du chansen att vara en del av ett globalt företag med expertkompetenser inom infrastruktur, industri och energi. Du kommer att ingå i ett team med fem medarbetare som ansvarar för insamling, kvalitetssäkring, visualisering och analysering av energidata. Du kommer att utifrån det egenutvecklade verktyget Energy Controller följa upp och analysera energidata samt skapa handlingsplaner utifrån de slutsatser du drar. I rollen kommer även en hel del kontakt med kunder att förekomma vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga samt att du tycker om att samarbeta med andra.

Du erbjuds
- Att få vara en del av ett team som brinner för att skapa hållbara energilösningar för framtiden
- En gedigen introduktion tillsammans med erfarna medarbetare för att skapa de bästa förutsättningarna för det framtida arbetet
- Utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Insamling av energiförbrukningsdata
* Sammanställning och kvalitetskontroll av energidata
* Månadsvis redovisning till kunder
* Vara en central kontaktperson för kunderna


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med fördel inom miljö, el eller energi
- Är obehindrad i både svenska och engelska, i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta administrativt sedan tidigare.
- Erfarenhet av program som exempelvis och/eller Access.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Ansök nu

Besiktningsingenjör

Besiktningsingenjör
Läs mer Apr 24
SMP Svensk Maskinprovning AB (SMP) söker nu en besiktningsingenjör i Linköping med omnejd.
Vi erbjuder en anställning med stor frihet och flexibilitet. Det viktigaste att du utför ditt jobb med stort engagemang och noggrannhet. I gengäld får du en roll som är lika social som den är teknisk i ett företag med ett uttalat uppdrag.
På SMP arbetar vi med rikstäckande besiktning och maskinsäkerhet. Verksamheten är ackrediterad och tjänsterna erbjuds på en konkurrensutsatt marknad där vi är en oberoende, opartisk aktör.
Vi besiktar entreprenadmaskiner, lyftanordningar, mm. Vi gör fältinspektioner av exempelvis arbetsmiljöer och brandsäkerhet.
Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, mm. på plats hos kund. Du har också ansvar för kontakten med nya och befintliga kunder i det område där du verkar och är vårt ansikte utåt.
På SMP ser vi till att både nya och gamla maskiner lever upp till gällande säkerhetskrav. Tack vare opartisk provning, besiktning och certifiering av maskiner kan vi göra våra kunder trygga i att all deras utrustning lever upp till de krav som ställs.
Din första tid hos oss innebär en introduktion/utbildning. Under introduktionen får du lära dig om vårt uppdrag och arbetssätt. Du får kompetens inom olika regelverk och besiktningsprogram samt följa med en mer erfaren kollega ut på olika uppdrag hos kund.
Tjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta flexibla tider. Du reser normalt dagligen med bil, i första hand inom ditt närområde, men resor som innebär övernattning förekommer.
Arbetet utförs hos kund och din placering/stationering innebär att du utgår från din bostad. SMP erbjuder tjänstebil eller förmånsbil.
Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som besiktningsingenjör är det viktigt att du har ett brett tekniskt kunnande, uppskattar kundkontakter, är självständig, driven, noggrann och vänlig, samtidigt som du kan ha en fast hand när det krävs. Det är också bra om du tycker om att vara utomhus även om en del av jobbet är administrativt och sköts hemifrån.
Vidare ser vi att du är/har:
Gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
God kunskap inom maskinteknik, el och hydraulik.
Tidigare besiktningserfarenhet.
God social förmåga.
Självständig och strukturerad.
Körkort B.
Behörigheter för besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, med mera är mycket meriterande.

SMP Svensk Maskinprovning AB
SMP Svensk Maskinprovning erbjuder ackrediterade besiktnings-, certifierings- och provningstjänster, med huvudinriktning mot maskin- och miljösäkerhet. Vi är totalt cirka 90 medarbetare som arbetar inom vår rikstäckande fältorganisation för besiktning eller vid våra provlaboratorier/kontor i Lund, Uppsala och Umeå. SMP Svensk Maskinprovning AB är dotterbolag till AB Svensk Bilprovning som ägs av svenska staten.
https://svenskmaskinprovning.se
Tycker du att ovan beskrivning passar in på dig? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Våra fackliga representanter är: Tommy Axelsson, Unionen, 0702899977 och Anders Sandberg, SACO, 0725646475.
Sökord/taggar:
besiktning, ingenjör, maskin, el, hydraulik, maskinprovning, SMP, svenskmaskinprovning, svensk bilprovning, bilprovningen

Ansök nu

Säkerhetssamordnare, Kris och beredskap

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 15
Nu söker vi en säkerhetssamordnare för kris och beredskap!
Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra kunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön.

Vi ansvarar för flera viktiga leveranser inom regionen och är därför en stor del av totalförsvaret. Nu satsar vi på att stärka vår förmåga ännu mer, där säkerhetsfrågorna står högt på agendan. Vi söker därför en säkerhetssamordnare som vill bli en nyckelspelare i vårt kris- och beredskapsarbete framåt!

Varför ska du välja oss?
Som medarbetare på Tekniska verken blir du en del av en arbetsgivare som gör skillnad, alla årets 525 949 minuter. Energibranschen har aldrig varit hetare och vi spelar en viktig roll i ett hållbart samhälle. Och vårt är jobb viktigt, men det hindrar oss inte från ett och annat asgarv!

Din framtida arbetsdag
Som säkerhetssamordnare stödjer du våra staber och affärsområden gällande olika typer av säkerhetsfrågor. Staberna har olika förutsättningar för att uppnå och bibehålla en balanserad säkerhetsnivå, där du med ett helhetstänk får möjlighet att påverka, influera och driva säkerhetsfrågor framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter består av att:

- som expert leda och stötta inom kris och beredskap, informationssäkerhet och fysisk säkerhet med mera
- koordinera och kontrollera säkerhetsarbetet och säkerställa en balanserad säkerhet
- stötta verksamheten i att uppnå sina säkerhetsmål på ett adekvat sätt

Är du den vi letar efter?
Tekniska verken befinner sig på en resa och vi tror att du som person trivs med att få vara med och påverka, influera och ”skratta” längs vägen. Du har ett helhetstänk med vilja att driva frågor åt ett visst håll, men med tillräckligt skinn på näsan för att alltid se till koncernens bästa. Att bygga relationer och ge service till dina staber kommer naturligt för dig. Med din härliga energi och engagemang blir du en självklar partner för våra verksamheter att vända sig till vid frågor kring säkerhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För att passa i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning, kanske inom samhällsvetenskap, kriminologi, som polis eller annat. Har du inte studerat har du troligtvis några års arbetslivserfarenhet inom säkerhet, kris och beredskap. Det är ett krav att behärska svenska, i såväl tal som skrift, men allra viktigast för oss är att du kompletterar vårt team.

Har vi turen med oss, har du erfarenhet från några av punkterna nedan:

- Genomgången säkerhetsutbildning eller genomförda kurser inom kris och beredskap
- Praktisk erfarenhet av kris- och beredskapsarbete samt stabsarbete/stabsmetodik
- Erfarenhet av projektledning, utbildning och riskanalysarbete
- Arbete med ISO 27001
- Kunskap inom lagstiftning relaterad till säkerhetsarbete, exempelvis Säkerhetsskyddslagen

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Elin Bäck, stabschef Säkerhet, 013-30 87 50. Facklig information lämnas av Emmelie Linderoth, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Sofia Bäckhed, rekryterare, 013-30 87 84.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte på att söka redan idag, men senast den 15 maj vill vi ha din ansökan. Intervjuer kan komma att inledas och tjänsten kan tillsättas inom söktiden.

Tekniska verken-koncernen bedriver samhällsviktig verksamhet, och det kan därför bli aktuellt med en säkerhetsprövning i vissa rekryteringsprocesser. När det ska genomföras så informerar vi alltid kandidaterna om detta.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Ansök nu

SiS Folåsa söker en driven säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 10
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Som säkerhetssamordnare kommer du ha en viktig och central roll i institutionens systematiska säkerhetsarbete. Huvudsakliga ansvarsområden är systematiskt säkerhets- och brandskyddsarbete, hot och våld och övriga säkerhetsfrågor. Du har både stt strategiskt och stt operativt förhållningssätt inom dessa områden. I rollen som säkerhetssamordnare förväntas du leda utbildningar, övningar och workshops på institutionen inom ovan nämnda ansvarsområden. En viktig del i arbetet är att upprätthålla och utveckla samverkan internt inom SiS med såväl andra institutioner, huvudkontoret och polismyndigheten. Du ska arbeta med framtagandet av lokala arbetsrutiner inom området säkerhet samt bereda och skriva förslag, och svara på remisser inom enhetens/avdelningens ansvarsområden. Som säkerhetssamordnare har du även ett uppdrag att samordna det systematiska brandskyddsarbetet. Du kommer arbeta operativt med säkerhetsrelaterade frågor t.ex. risk- och säkerhetsbedömningar. Du kommer samordna och planera genomförande och uppföljning av säkerhetsarbetet på institutionen. Du kommer ansvara för att samordna implementeringen av rutiner, anvisningar och åtgärdsplaner inom säkerhetsområdet.

En av dina viktigaste uppgifter är att samordna institutionens händelserapporteringssystem (ISAP). Det innefattar kvalitetssäkring och skattning av rapporter, fördelning, analys och uppföljning. Det kommer också vara din uppgift att bistå institutionschefen med lägesbilder ur händelserapporteringssystem. Du kommer att samordna det drogförebyggande arbetet på institutionen. Du kommer även att samordna institutionens informationssäkerhetsarbete och vara kontaktperson för underrättelseinformation från myndigheternas underrättelseoperatörer. Du kommer också vara delaktig i introduktion, utbildningar och övningar inom säkerhetsområdet.

Närmaste chef är institutionschefen och du ska stödja denne i det systematiska säkerhetsarbetet lokalt men det förutsätter också att du samarbetar nära säkerhetsavdelningen centralt och övriga säkerhetssamordnare i myndigheten för att arbetet ska bli enhetligt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning inom säkerhetsområdet eller annan relevant utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att bli framgångsrik i rollen som säkerhetssamordnare behöver du vara analytisk, systematisk och pedagogiskt lagd.

Du ska även ha:


• relevant erfarenhet inom säkerhetsområdet
• god samarbetsförmåga
• god administrativ förmåga
• B-körkort

Meriterande:


• Tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete från offentlig verksamhet

Du trivs i en stödjande roll där egenskaper som lyhördhet, empati och respekt ses som extra värdefulla. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

 

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2024-04-30.

Kristina Nilsson
Facklig företrädare ST/OFR
Kristina.Nilsson@stat-inst.se
010-4532176

Marcus Örneståhl
Facklig företrädare SEKO
Marcus.Oernestal@stat-inst.se

Tomas Hilding
Facklig företrädare SACO
Tomas.Hilding@stat-inst.se

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Vi söker väktare & Ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Feb 16
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: 7000

Varaktighet: Tillsvidare vid behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-04-30- sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Risk & Opportunity Manager till BU Underwater Systems

Riskingenjör, risk management
Läs mer Mar 4
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Vi har en stark tillväxt och behöver förstärka vår verksamhet med en driven och engagerad Risk & Opportunity Manager för vår projekt- och programverksamhet. Här kommer du få både driva och stötta våra projektledare i större och mindre projekt med aktivt risk- och möjlighetsarbete. Vi vill också att du tar ett ansvar för att utveckla vår kompetens och metodtillämpning inom området.

Din anställning kommer att vara på Program- och projektkontorets sektion Support Business Execution. Här har vi också uppgiften att förse våra projekt och projektledare med projektsupport, planerings- och uppföljningsstöd samt kalkylledning med möjlighet att även ta projektledaruppdrag.

Utifrån projektens faser så kan dina arbetsuppgifter variera över tid, men i din tjänst ingår att:

*

Skriva riskhanteringsplaner för projekt.
*

Stödja och leda projekt i det praktiska risk- och möjlighetsarbetet samt hålla workshops i detta.
*

Bidra aktivt med riskidentifiering, klassificering, konsekvensbedömning samt skapa åtgärds- och handlingsplaner och bedöma ekonomisk påverkan.
*

Följa upp och rapportera arbetet och åtgärdsplaner.
*

Delta i koncernens metod- och processutvecklingsarbete.
*

Vid behov internutbilda våra medarbetare.

Utifrån din profil kan också annat arbete inom sektionen vara aktuellt.

Din profil

Du har yrkeserfarenhet från projektledningsområdet och produktutvecklande verksamhet. Om du inte har en ingenjörsutbildning så behöver du kunna förstå och sätta dig in i utveckling och produktion av tekniskt avancerade produkter. Har du tidigare erfarenhet av tillhörande affärssystem och planeringsverktyg är det en fördel. Vi jobbar bland annat i egenutvecklade excelverktyg, Antura, Jira och IFS för produkt- och dokumentstyrning. Det är också önskvärt att du dokumenterad erfarenhet och metodkompetens för olika former av workshoparbete.

För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken, social, drivande och resultatinriktad. Som person är du initiativtagande, men också uthållig. Du är strukturerad och kan skapa ordning. Du knyter kontakter och samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll de arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt; du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Vi arbetar med både nationella och internationella kunder och du bör därmed kunna uttrycka dig väl på svenska och obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektörer - myndighetsgemensam kontroll, Linköping

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Mar 12
På Arbetsmiljöverket jobbar vi för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Vill du använda ditt engagemang, ditt mod och din kompetens för att göra skillnad i livsavgörande frågor? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig.

Avdelningen för myndighetsgemensam kontroll söker nu nya kollegor med organisatorisk placering på arbetsmiljöverkets kontor i Linköping. Du kommer i första hand att genomföra inspektioner inom din enhet, vilket innefattar Östergötland och Södermanland. Det finns möjlighet att utgå från hemmet i tillsynsarbetet, vilket innebär att vi gärna ser sökande inte bara från Linköping med omnejd, utan också från andra håll i något av de två nämnda länen. I vissa fall kan det även vara möjligt att utföra arbete från vårt center mot arbetslivskriminalitet (AKC) i Norrköping.

Ditt nya arbete

Att arbeta som arbetsmiljöinspektör på avdelningen för myndighetsgemensam kontroll innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Tillsammans med kollegor samverkar du med andra myndigheter och genomför myndighetsgemensamma och egeninitierade kontroller, för att motverka arbetslivskriminalitet inom olika identifierade branscher. Förutom inspektion kan du delvis komma att arbeta med informationsinsatser till arbetsmarknadens parter.  

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att planera, genomföra och följa upp inspektioner, utifrån givna ramar, ute på arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar till arbetsgivaren brister som framkommer vid inspektionen. Rollen innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. I en stor del av ärendena fattar du som inspektör egna beslut utifrån delegation. Den statliga värdegrunden, tydlighet och trovärdighet genomsyrar ditt arbete.

Din bakgrund

Rollen kräver att du har:


• Minst två års relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet, varav sammanlagt tre år inom ett eller flera av arbetsområdena nedan:

- Området tillfälliga arbetsplatser, med långa entreprenörskedjor och samordningsfrågor
- Området logistik, med långa entreprenörskedjor samt samordningsfrågor
- Området teknik
- Området yrkeshygien, kemi, och mikrobiologi
- Området myndighetsutövning

En beskrivning av respektive arbetsområde finns när du går in under respektive annons på vår hemsida!


Du ska även:


• Inneha B-körkort eftersom tjänsten innebär mycket resande med bil. Du behöver också känna dig trygg och bekväm med att köra bil.
• Ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska muntligt.
• Ha god IT-vana och erfarenhet att använda olika digitala plattformar och IT-system.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket innebär att det för anställning finns krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med bland annat registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsmiljöinspektör är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett inkluderande synsätt samt lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är stabil som person, har en utvecklad personlig mognad och leder dig själv samt har förmågan att ställa krav och hanterar att bli ifrågasatt. Du har förmågan att sätta dig in i och analysera situationer, arbetar strukturerat och tar stort eget ansvar för att uppgifter utförs i tid och med hög kvalitet.Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


• uppdrag inom arbetsmiljöområdet
• samverkan med andra myndigheter
• förändringsarbete
• talar något annat språk än svenska och engelska

Mer om oss och rollen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning på sex månader. Inspektionerna kommer genomföras i första hand inom din egen enhet men stöttning vid insatser kan ske över enhetsgränserna. Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt. Ibland kan arbetet ske utanför vår normalarbetstid, övernattningar förekommer i olika omfattning beroende på avstånd. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet. 

Beroende på placeringsort kan det innebära att en stor del av ledarskapet sker på distans. Eftersom arbetet på avdelningen fortsatt är under uppbyggnad kan förändringar samt justeringar i arbetssätt och arbetsformer komma att bli aktuella.


• Mer information om generell inspektionsverksamhet finner du på www.av.se/inspektion
• Mer information om Arbetslivskriminalitet finner du på www.av.se/arbetslivskriminalitet
• Mer om oss och våra förmåner finner du på https://www.av.se/Jobba-hos-oss/

Så rekryterar vi
Vi kommer att använda oss av kompetensbaserad rekrytering, både för att kvalitetssäkra rekryteringen och motverka diskriminering. Därför ber vi dig att svara på ett antal urvalsfrågor när du registrerar din ansökan och bifogar ditt cv. Intervjuer sker från vecka 16. Vi ber dig att skicka din ansökan på svenska.

Vi välkomnar frågor såväl före som under rekryteringsprocessen. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsfirma Jefferson Wells som du kan kontakta genom e-post till inforekrytering@jeffersonwells.se. Ange gärna Arbetsmiljöverket och Ort i rubriken när du mejlar Jefferson Wells så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan också läsa vanliga frågor och svar här: https://info.manpowergroup.se/arbetsmiljoverket-2.

Fackliga kontaktpersoner är Jan Henriksson för Saco, Marita Jonsson för ST samt Johan Larsson-Hytte för Seko. Samtliga nås via Arbetsmiljöverkets växel: 010-730 90 00.

Vill du jobba tillsammans med oss för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet?
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-01.

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektörer till Arbetsmiljöverket, Linköping

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Mar 12
På Arbetsmiljöverket jobbar vi för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Vill du använda ditt engagemang, ditt mod och din kompetens för att göra skillnad i livsavgörande frågor? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig.

Avdelningen för inspektion söker nu nya kollegor med placering på vårt kontor i Linköping. Du kommer i första hand att genomföra inspektioner inom Södermanlands och Östergötlands län. Det finns möjlighet att utgå från hemmet i tillsynsarbetet, vilket innebär att vi gärna ser sökande inte bara från Linköping med omnejd, utan också från andra håll i något av de två nämnda länen.

Ditt nya arbete
Att arbeta som arbetsmiljöinspektör innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar brister som framkommer vid inspektionen till arbetsgivaren. Rollen som arbetsmiljöinspektör innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. Den statliga värdegrunden och att du är trovärdig, offensiv och kommunikativ präglar ditt arbete.

Som arbetsmiljöinspektör genomför du tillsyn i många olika verksamheter och hanterar arbetsmiljörisker ur ett helhetsperspektiv. Inriktningen på inspektionerna varierar över tid beroende av analyser av arbetsmiljörisker och de prioriteringar vi gör.

I inspektionsarbetet ingår att möta och leda samtal med såväl ledningen för stora arbetsgivare som småföretagare, skyddsombud, fackliga representanter och arbetstagare. Du ansvarar för att ditt eget arbete på bästa sätt bidrar till vårt uppdrag och att målen för vår verksamhet uppnås. Med din kunskap och erfarenhet bidrar du också till att utveckla oss och verksamheten.

Din bakgrund

Rollen kräver att du har:


• Minst två års relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år inom ett av arbetsområdena nedan:

Området tillfälliga arbetsplatser, med långa entreprenörskedjor och samordningsfrågor
Du har erfarenhet av arbete inom olika delar av byggnads- och anläggningsprocessen. Du har haft en arbetsledande eller samordnande roll, exempelvis som platschef, arbetsledare, Bas P/U eller som arbetsmiljöingenjör.

Området teknik
Du har erfarenhet av arbete inom tung eller lätt industri, t.ex. inom processindustri, gruvdrift  eller småskalig tillverkning. Du har arbetat med exempelvis maskinlinjer, lyftanordningar eller trycksatta anordningar. I arbetet har du använt kunskaper om direktiv och standarder som gett förståelse för komplexa frågeställningar med koppling till arbetsmiljöområdet. Din roll kan ha varit exempelvis maskiningenjör eller processtekniker.

Området yrkeshygien, kemi, och mikrobiologi
Du har erfarenhet av arbete med kemiska ämnen/produkter, mikrobiologiska ämnen och/eller fysikaliska faktorer (exempelvis buller) och har kunskaper om hur de påverkar arbetsmiljön. Du kan ha arbetat som kemist, biolog, yrkeshygieniker, arbetsmiljöingenjör eller med kemiska/mikrobiologiska arbetsmiljörisker.


• B-körkort eftersom tjänsten innebär mycket resande med bil. Du behöver också känna dig trygg och bekväm med att köra bil.
• God kommunikationsförmåga och vi har som krav att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska muntligt.
• God IT-vana och erfarenhet att använda olika digitala plattformar och IT-system.

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsmiljöinspektör är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett inkluderande synsätt samt lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är stabil som person, har en utvecklad personlig mognad och leder dig själv samt har förmågan att ställa krav och hanterar att bli ifrågasatt. Du har förmågan att sätta dig in i och analysera situationer, arbetar strukturerat och tar stort eget ansvar för att uppgifter utförs i tid och med hög kvalitet. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med:


• myndighetsutövning
• uppdrag inom arbetsmiljöområdet
• förändringsarbete

Mer om oss och rollen
Mer information om avdelningens verksamhet finner du på www.av.se/inspektion.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning på sex månader tillämpas som regel. Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt, ibland med övernattningar.

Inspektörer förväntas arbeta minst en dag per vecka på kontoret. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet. Mer om oss och våra förmåner finner du  på https://www.av.se/Jobba-hos-oss/.

Så rekryterar vi
Vi använder oss av kompetensbaserad rekrytering, både för att kvalitetssäkra rekryteringen och motverka diskriminering. Därför ber vi dig att svara på ett antal urvalsfrågor när du registrerar din ansökan och bifogar ditt cv. Intervjuer sker från vecka 16. Vi ber dig att skicka din ansökan på svenska.

Vi välkomnar frågor såväl före som under rekryteringsprocessen. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsfirma Jefferson Wells som du kan kontakta genom e-post till inforekrytering@jeffersonwells.se. Ange Arbetsmiljöverket och Ort i rubriken när du mejlar Jefferson Wells så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan också läsa vanliga frågor och svar här: https://info.manpowergroup.se/arbetsmiljoverket-2.

Fackliga kontaktpersoner är Jan Henriksson för Saco, Marita Jonsson för ST samt Johan Larsson-Hytte för Seko. Samtliga nås via Arbetsmiljöverkets växel: 010-730 90 00.

Vill du jobba tillsammans med oss för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet? 
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-01.

Ansök nu

Förundersökningsledare till Region Öst, LPO Linköping

Inspektör, Polisen
Läs mer Mar 7
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en Förundersökningsledare till Linköping. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten är Sveriges största statliga myndighet med drygt 37 000 anställda.
Polismyndigheten är organiserad i sju polisregioner, åtta nationella avdelningar samt rikspolischefens kansli.
Polisregion Öst är organiserad i tre polisområden: Södermanland, Östergötland och Jönköping som tillsammans är indelade i nio lokalpolisområden. Vidare finns det tre regionala enheter: operativa enheten, utredningsenheten och underrättelseenheten, ett regionkansli samt nationella avdelningar som finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.
LPO Linköping
Lokalpolisområde Linköping ingår i polisområde Östergötland. Inom lokalpolisområdet finns det ingripande- och brottsförebyggande verksamhet, utredningsgrupper samt stöd och service.
Arbetsuppgifter
Som förundersökningsledare har du en arbetsledande funktion, där du leder och fördelar arbetet. Inom teamet arbetar vi med brottsutredningar och i rollen bidrar du med att skapa struktur i ärenden genom riktlinjer för prioritet, resurser, tidplan och angreppssätt. Du stöttar teamet, fungerar som juridiskt stöd och säkerställer hög kvalité på utredningarna. Tillsammans med teamet driver du utvecklingen framåt. Till viss del arbetar du i egna ärenden. I rollen samverkar du med utredare, förundersökningsledare, gruppchefer och åklagare. Vid behov kan du även behöva stötta upp med förundersökning inom polisområdet som ex. jourförundersökningsledare.
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
En polisexamen eller kandidatexamen inom juridik, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Erfarenhet av utredningsarbete inom offentlig verksamhet
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-Körkort.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
Genomgått en förundersökningsledarutbildning grund eller fördjupad inom Polismyndigheten
Haft en arbetsledande position
Erfarenhet av arbete som Förundersökningsledare
Kunskap om brottsutredningsprocessen och bevisvärdering
Erfarenhet av polisens datoriserade utredningssystem DurTvå.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att arbeta under tidvis hög belastning utan att göra avkall på kvalitet. Du är flexibel, stresstålig och har en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och se helheten för verksamhetens bästa. Du ska kunna hantera arbetet lika bra självständigt som i grupp.
Du är driven och med stor nyfikenhet engagerar du dig i dina arbetsuppgifter. Du har ett coachande förhållningsätt och hjälper dina medarbetare framåt i processerna.
Arbetet ställer vidare krav på att du kan se helhetsperspektiv, har förmåga att analysera samt skapa struktur och ordning.
För att klara av arbetsuppgifterna krävs det också att du har lätt för att kommunicera och har en god samarbetsförmåga med arbetskamrater på olika nivåer.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningens omfattning
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chefer:
Martin Hedberg, rekryterande chef, nås via polisens växel 114 14
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Josefine Pettersson, josefine-l.pettersson@polisen.se
Fackliga företrädare
SACO-S och Polisförbundet nås via Polisens växel telefonnummer 114 14
Fackförbundet ST nås på st.region-ost@polisen.se
Seko Polisen nås via Monica Veberg 0070-549 11 35
Övrigt
Placeringsort: Linköping
Arbetstid: Dagtid med flex, kväll och helgsjobb kan förekomma
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit. Du hittar annonsen här:
https://recruit.visma.com/spa/public/apply?guidAssignment=a3933694-6804-49c0-8e39-97e645eed4dd
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.
En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Mar 4
Tjänsten är placerad inom Vård- och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning, beställning av insatser samt bedriver vård och omsorg i egen regi. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetssamordnare har du en övergripande samordningsfunktion inom säkerhetsområdet på Vård- och omsorgsförvaltningen. Linköpings kommun har tio säkerhetssamordnare fördelat på våra åtta förvaltningar. Du ingår i säkerhetsorganisationen och samarbetar tillsammans med de tio andra säkerhetssamordnare. Kommunens säkerhetssamordnare har ett tätt samarbete och stöttar varandra i säkerhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna ryms inom två huvudområden. Dels handlar det om uppdrag för att stärka det interna säkerhetsarbetet inom organisationen, du kommer att arbeta nära verksamheter och verksamhetschefer. Dels handlar det om att utveckla det trygghetsskapande och brottsförebyggande arbetet utifrån förvaltningens förutsättningar.

Tillsammans med andra funktioner inom kommunen och i samverkan med externa aktörer verkar du för en utveckling av säkerhetsarbetet på Vård-och omsorgsförvaltningen. Samverkan med HR-funktionen på förvaltningen är särskilt viktig för att integrera arbetet och gränssnittet mellan systematiskt säkerhetsarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:


• Utbilda, stötta och driva nätverk med säkerhetsombud
• Verka för att kommunövergripande styrdokument inom intern säkerhet och brottsförebyggande arbete efterlevs, exempelvis genom att ta vara behjälplig i framtagandet av verksamhetsanpassade rutiner
• Stödja verksamheterna med att skapa en systematik i det interna riskhanteringsarbetet
• Ge råd och stöd i frågor som rör fysisk säkerhet och personsäkerhet, exempelvis gällande åtgärder för att förebygga och hantera hot och våldssituationer samt otillåten påverkan
• Driva och delta i utvecklingsinriktat arbete inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området (exempelvis platssamverkan, trygghetsöverenskommelse, trygghetsteknik, platsanalys)

Din arbetsplats
Vård- och omsorgsförvaltningen utför årligen vård- och omsorg för över 4 000 medborgare, varje dag, året runt i olika former, såsom särskilt boende och hemtjänst, eller hemsjukvård. Vi har 1350 vårdplatser i särskilt boende och bedriver hemtjänst på ett 15-tal adresser i Linköping. 

På Vård-och omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 500 medarbetare i en mängd olika roller. Våra medarbetare återfinns i en bredd av verksamheter, bland annat på kommunens vårdboende, hemtjänst, gruppbostäder, daglig verksamhet, hemsjukvård och rehabilitering. 

Säkerhetssamordnaren tillhör enheten Verksamhetsstöd och utveckling som har till uppdrag att ge ett verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare utifrån olika uppdrag.

Arbetsplatsen är belägen på Repslagaregatan 6. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstider.

Du som söker
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, kriminologi, säkerhet och riskhantering eller annan för tjänsten lämplig inriktning. Du har också gedigen erfarenhet av att ha arbetat med frågor inom området internt säkerhetsarbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom den offentliga sektorn och med brottsförebyggande arbete.

Då arbetet innefattar både interna och externa kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Rollen som säkerhetssamordnare innefattar flera olika samverkansytor, därmed behöver du ha god samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt men kan, vid ändrade omständigheter, snabbt ställa om och ändra ditt synsätt/förhållningssätt. Rollen kräver även att du är stabil, trygg och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan när urvalet påbörjas den 10 oktober. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning.

Vill du arbeta för att stärka säkerhetskulturen och utveckla det trygghetsskapande arbetet i Linköpings kommun? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12614

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Feb 17
Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Falcks tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck? Är du utbildad ingenjör och nyfiken på sambandet mellan arbete och hälsa? Vill du jobba med tydliga uppdrag i organisationer som ser värdet i att jobba förebyggande och systematiskt med arbetsmiljö?

Nu har du som Arbetsmiljöingenjör chansen att få vara med och påverka i en av Sveriges framtidsbranscher där din kompetens är efterfrågad och högt värderad hos våra kunder som finns inom en mängd branscher; privat och offentlig sektor, större och mindre verksamheter. Detta ger en intressant variation i ditt jobb och du kommer att möta en mängd olika kulturer och individer.

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som arbetsmiljöingenjör hos Falck har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt verktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsa.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar samt rådgivning
• Stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
• Yrkeshygieniska undersökningar/mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier och elektromagnetiska fält.
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund
• Analys av olika byggnadsmaterial på Linköpings asbestlaboratorium.

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du skall inneha kompetens att utreda och analysera den fysiska arbetsmiljön, utvärdera föreslagna lösningar eller bistå med förslag på åtgärder. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom mikroskopering samt vana att hålla utbildning inom arbetsmiljöområdet inför större grupper både på svenska och engelska.

Som person är du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:

Vi är ett härligt gäng på 20 personer som sitter i centrala lokaler i Linköping. Du utgår från vårt kontor i Linköping men jobbar över hela Östergötland, då vi även har kontor i Norrköping och Finspång.

Tjänsten innehåller resor mellan enheterna och ut till våra kunder vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Linda Jarheden på linda.jarheden@falcksverige.se eller telefon 013-244 225.

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-06. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfaren Riskingenjör som kan ta ett teknikansvar

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 8
Job Description
Vill du bli en del av ett globalt nätverk av riskingenjörer samt ett team med stark lokal närvaro? Vill du ha de bästa projekten för din personliga utvecklings skull samtidigt som du bidrar till hållbara samhällen? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som uppdragsledande/teknikansvarig riskingenjör vill du ha en ledande roll i projekten, där du ansvarar för arbetet med riskhantering. Du agerar också mentor för juniora kollegor, och därigenom är du med och bidra till öka kompetensen inom enheten.
Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Teknikansvarig inom risk i stora multidisciplinära projekt
Uppdragsledare för singeldisciplinära projekt med tekniskt och ekonomiskt ansvar för dess genomförande
Leda och lära upp juniora kollegor
Rådgivning avseende riskhantering inom ditt specifika specialistområde. Ditt specialistområde är ett eller flera av samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Vi ser gärna att du har ett intresse för att ta ansvar för Fire & Safety’s hållbarhetsarbete för att säkerställa att vi lever upp till de förväntningar och förhoppningar som finns på oss. Detta sker i tätt samarbete med vår ansvarige för ”Design Excellence” som ansvarar för teknikområdets utvecklingsarbete.
Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du kommer också bli en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Min. 3-4 års erfarenhet av arbete med riskanalyser, exempelvis inom fysisk planering, ATEX, Seveso, brandfarlig vara med flera.
Erfarenhet av uppdragsledning alternativt redo att ta steget till en uppdragsledande roll
Erfarenhet från konsultbranschen
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete over både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet av processrisk, t.ex. HAZOP, HAZID, SIL.

Vad vi kan erbjuda dig
Utvecklingsmöjligheter där din drivkraft och motivation är styrande
Delaktighet i vår affärs- och teknikutveckling avseende riskhantering för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser, affärsmöjligheter med flera
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Nyutexaminerat Riskingenjör som vill utvecklas i en global organisation

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 8
Job Description
Har du ett starkt intresse för riskhantering? Vill du utvecklas i en global organisation? Är du redo att kliva in i rollen som konsult? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som riskingenjör på Ramboll kommer du att bistå med olika typer av uppgifter i projekten, där du får möjlighet att lära dig bredden av rådgivning inom riskhantering och växa i rollen som konsult. Till din hjälp har du engagerade kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.
Hos oss finns det möjlighet att arbete med det mesta inom riskhantering. Som brandingenjör på Ramboll kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Rådgivning inom riskhantering avseende samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Intresse för arbete enligt ATEX, IBE, Seveso, planprocessen osv.
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet inom riskhantering, från till exempel praktik, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
De bästa förutsättningarna att utvecklas tekniskt och i rollen som konsult till att vara självgående handläggare inom teknikområdet
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid

Ansök nu

Erfaren Brandingenjör som kan ta ett teknikansvar

Brandingenjör
Läs mer Feb 7
Job Description


Brinner du för brand? Vill du ha de bästa projekten för din personliga utveckling skull samtidigt som du bidrar till hållbara samhällen? Då kan du vara vår nya Brandingenjör!
Din nya befattning
Som uppdragsledande/teknikansvarig brandingenjör vill du ha en ledande roll i projekten, där du ansvarar för den brandtekniska leveransen. Du agerar också mentor för juniora kollegor, och därigenom är du med och bidra till öka kompetensen inom enheten.
Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Teknikansvarig inom brandskydd i stora multidisciplinära projekt
Uppdragsledare för singeldisciplinära projekt med tekniskt och ekonomiskt ansvar för dess genomförande
Leda och lära upp juniora kollegor
Tolkning och tillämpning av relevanta myndighetskrav
Rådgivning till övriga konsulter samt granskning av övriga teknikområdens handlingar
Brandtekniska utredningar såsom brandfarlig vara, CFD-simuleringar eller ventilationsbrandskydd utifrån personligt specialistområde.Vi ser gärna att du har ett intresse för att ta ansvar för Fire & Safety’s hållbarhetsarbete för att säkerställa att vi lever upp till de förväntningar och förhoppningar som finns på oss. Detta sker i tätt samarbete med vår ansvarige för ”Design Excellence” som ansvarar för teknikområdets utvecklingsarbete.
Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du kommer också bli en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En brandingenjörsexamen eller annan relevant utbildning. Civilingenjörsexamen inom brandteknik alternativt risk är meriterande
Min. 3-4 års erfarenhet inom byggnadsteknisk brandskydd
Erfarenhet som uppdragledare inom konsultbranschen alternativt redo att ta steget till en uppdragsledande roll
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Certifierad sakkunnig inom brandskydd, SAK4, är meriterande.Vad vi kan erbjuda dig
Utvecklingsmöjligheter där din drivkraft och motivation är styrande
Delaktighet i vår affärs- och teknikutveckling avseende brandskydd för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser, affärsmöjligheter med flera
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Riskingenjör som är redo för nästa steg i karriären

Riskingenjör, risk management
Läs mer Feb 6
Job Description
Är du i början av din karriär och är du redo för nya utmaningar? Vill du utvecklas i en global organisation och samarbeta med kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden? Då kan du vara vår nya Riskingenjör!
Din nya befattning
Som riskingenjör kommer du få en nyckelroll i projekten, där du jobbar med bredden av rådgivning inom riskhantering. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Rådgivning inom riskhantering avseende samhällsplanering, farligt gods, ATEX, IBE, Seveso, vätgassäkerhet osv.
Dela med dig av din kompetens som del i utvecklingen av dig själv och andra
Utveckla nätverk och relation med beställare och andra intressenter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En examen inom riskhantering eller annan relevant utbildning
Min. 1-2 års erfarenhet av något av följande områden: riskanalyser i planprocessen, projektriskhantering, ATEX, IBE, Seveso osv.
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Erfarenhet av processrisk, till exempel HAZOP och HAZID, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Investering i din utveckling, så du över tid kan ta större ansvar, och leda riskhanteringsuppdrag som uppdragsledare respektive teknikansvarig risk
Delaktighet i vår teknikutveckling avseende riskanalyser för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser med flera
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Brandingenjör som är redo för nästa steg i karriären

Brandingenjör
Läs mer Feb 6
Job Description
Är du i början av dig karriär och är du redo för nya utmaningar? Vill du utvecklas i en global organisation och samarbeta med kollegor vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden? Då kan du vara vår nya Brandingenjör!
Din nya befattning
Som brandingenjör kommer du få en nyckelroll i projekten, där du jobbar med bredden av brandskyddsteknisk rådgivning. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag av varierande komplexitet och omfattning både i utrednings-, projekterings-, produktions- samt förvaltningsfas. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt och industriers farliga verksamheter.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Tolkning och tillämpning av relevanta myndighetskrav
Brandskyddsteknisk projektering
Rådgivning till övriga konsulter samt granskning av övriga teknikområdens handlingar
Brandtekniska utredningar såsom brandfarlig vara, CFD-simuleringar eller ventilationsbrandskydd utifrån personligt specialistområde
Brandskyddsteknisk dokumentation
Inventeringar och riskidentifiering i befintliga fastigheter.

Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av Fire & Safety i Sverige. Vi finns för närvarande i Stockholm, Malmö och Linköping, men för erfarna konsulter finns möjlighet att etablera verksamheten på nya kontor. Du är också en del av Rambolls FEN-nätverk (Fire Engineering Network) där du har möjligheten att etablera samarbeten med brand- och riskexperter i koncernens andra länder baserat på ditt intresse.
På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll.
Om dig
Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
En brandingenjörsexamen eller annan relevant utbildning. Civilingenjörsexamen inom brandteknik alternativt risk är meriterande
Min. 1-2 års erfarenhet inom byggnadsteknisk brandskydd
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Certifierad sakkunnig inom brandskydd, SAK4, är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Investering i din utveckling, så du över tid kan ta större ansvar, och leda branduppdrag som uppdragsledare respektive teknikansvarig brand
Delaktighet i vår teknikutveckling avseende brandskydd för att identifiera nya metodiker, leveranser, arbetsprocesser med flera
Möjlighet att specialisera dig inom ett område baserat på ditt tekniska intresse
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen.

Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Skicka in din ansökan online och glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-03-01.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Ramudden söker Trafikvakter i Norrköping

Trafikvakt
Läs mer Feb 2
OM OSS
Vi på Ramudden erbjuder en genomtänkt och heltäckande lösning för trafikavstängningar. Vi hjälper till med Ta-planer (trafikansordningsplaner), tillsyn av arbetsplatser, utställning av Ta-material, transporter samt Trafikvakter. Alla jobbar utifrån våra kärnvärden - Nära, drivna och omtänksamma

Vi söker nu Trafikvakter till vår Vaktorgansiation i region Mitt, främst till Norrköping, Linköping och Katrineholmsområdet. Beräknad jobbstart är någon gång i mars 2024.

OM TJÄNSTEN
Arbetet går i korthet ut på att reglera trafiken vid avstängningar, kommunicera med trafikanter och hänvisa till alternativa vägar. Du kommer även att etablera och avetablera olika väg- och byggarbetsplatser med varierande säkerhetsklassning och komplexitet. På alla arbeten är säkerheten, för såväl personal som för andra trafikanter, alltid vår högsta prioritet.

Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus, arbeta i team om 2 – 5 personer och som gillar att lösa oväntade uppgifter som dyker upp. När vi får in uppdrag från våra kunder så skickar vi ut förfrågningar till dig. Du kommer att erbjudas olika typer av arbetspass - dag, kväll, natt eller helg – och du kommer arbeta på olika platser runt om i region Mitt. Tjänsten styrs alltså av våra kunders behov och du ersätts per timme. För rätt person kan det finnas möjlighet till längre projekt med fasta tider.

OM DIG
Är du en person som:


• har B-körkort
• är glad, positiv och lösningsinriktad
• har en hög servicekänsla och talar flytande svenska

Då kan det vara dig vi söker! 

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat ute på vägen och således redan har en befintlig utbildning inom APV (Arbete på väg) steg 1.1, 1.2 och 1.3 ser vi det som meriterande. 

Vi har även behov av fler medarbetare som redan är certifierade inom APV steg 2.1 samt 2.2 och som är redo att arbetsleda större projekt. Ett uppvisande av certifieringsintyg inom APV 2.1 och 2.2 är därför väldigt meriterande.

Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi anställer fortlöpande och ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Vi söker väktare/ordningsvakter till Linköping

Väktare
Läs mer Jan 2
Vi tror på ansvarstagande, samarbete och att visa omtanke mot kollegor och omvärlden. Vi ska vara förebilder för andra. Dina tidigare erfarenheter i livet är intressanta och du kommer att få möjlighet att använda och utveckla dem hos oss.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: 7000

Varaktighet: Tillsvidare vid behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kunden ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kunden och samhället i stort, då ditt arbete skapar ett förebyggande skydd mot brottslighet, förbättrat brandskydd och mycket mer. Du kommer att få träffa samhällets alla invånare och det är viktigt att du är tydlig, lugn och kan ta genomtänkta beslut.

Här är några av de vanligaste arbetsuppgifterna:
En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Tillsynsbevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt, ensam och du arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar du hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Förutsättningar:
 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid tillsynsbevakning

Väktarutbildning är meriterande på dessa positioner. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Om du har rätt profil så kan vi tänka oss utbilda dig till väktare.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-02-29 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.  Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Avarn AO SAAB Linköping söker semestervikarier

Skyddsvakt
Läs mer Dec 8
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Tjänsteställe: Linköping

Arbetstider: Varierande tider

Varaktighet: Semestervikariat juni - augusti 2024 med god möjlighet till tillsvidaranställning  

Arbetsuppgifter: Som skyddsvakt arbetar du i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har ett tydligt serviceinriktat engagemang och är tekniskt kunnig. 

Kvalifikationer: Vi söker nya medarbetare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga, ansvarsfulla och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp men även att du självständigt kan lösa problem. 

Vi söker dig som kan arbeta heltid minst sex veckor under perioden juni till augusti. Anställningen inleds efter godkännande hos Länsstyrelsen samt godkänd säkerhetsprövning. 

Våra krav på dig som söker är:


• fyllt 18 år och vara ostraffad
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 
• väktarutbildning VU1 + VU2
• svensk medborgare
• innehar B-körkort

Meriterande:


• skyddsvaktsutbildning (Militär SKV från 2016, eller senare)
• vapenutbildning
• ordningsvaktsutbildning
• erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen 

Om du blir antagen:


• för att få arbeta på objekten genomförs en säkerhetsprövning samt en fördjupad kontroll. 
• om du blir antagen kommer du få skyddsvaktsutbildning via BYA samt vid behov en intern grundutbildning i vapen (utbildningarna är under våren)

Eventuell vapenutbildning ser din arbetsgivare till att du går om detta är något som du behöver i ditt arbete som skyddsvakt.

Sök tjänsten via hemsidan - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast: 2024-01-31

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Ansök nu

Avarn Security AO SAAB Linköping söker skyddsvakter

Skyddsvakt
Läs mer Dec 7
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Arbetstider: Varierande

Tjänsteställe: SAAB Linköping

Varaktighet: Heltid, deltid, och behov tillsvidare 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Bl.a. bemanna entréreceptioner, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjekten. Med viss rondering. Mer information fås vid intervjun. Det gäller både beväpnade och obeväpnade tjänster.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. För att få arbeta på vissa objekt genomförs en säkerhetsprövning, fördjupad kontroll och även säkerhetsintervju.

Krav på dig som söker: 


• civil skyddsvaktsutbildning (Alt. militär skyddsvaktsutbildning, genomförd fom 2016 eller senare)
• ostraffad
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 

Meriterande är:


• väktarutbildning (VU1 + VU2)
• vapenutbildning
• körkort B

Sök tjänsten via vår hemsida, ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast: 2024-01-31

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

HSE-samordnare

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Dec 14
Vi bygger något stort tillsammans!
Hos oss hittar du kollegor som vågar gå först och visa vägen, tror på det vi gör, är nyfikna, är trovärdiga, är medvetna, som driver, har kul på jobbet och når resultat!


Vi söker nu efter en grym HSE-samordnare! Uppdraget innebär att arbeta och koordinera det dagliga arbetsmiljöarbetet och därmed säkerställa en säker arbetsplats. Det är en bred roll där du bland annat stöttar som BAS-U, koordinerar säkerhetsmöten, samordnar undersökningar och analyser, hanterar olycksfallsrapporteringar, håller i säkerhetsintroduktioner samt genomför riskbedömningar.
Du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete har förmodligen en BAS P/U-utbildning eller liknande inom arbetsmiljö. Du har stenkoll på svensk arbetsmiljölagstiftning och det är en fördel om du hanterat frågor rörande hantering av farliga ämnen så som asbest, kvarts och rök/damm.
Som person tror vi att du är kommunikativ och tydlig samt gillar att se till att varje dag är en säker dag!


Vilka är vi och varför tycker vi att du ska välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.
Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Nu under hösten 2023 har vi öppnat upp ett nytt kontor i Oskarshamn, vi är redan en handfull kollegor och vi vill bli fler. En spännande resa som vi gärna vill ha dig med på!


Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 14 januari och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetsexpert till Region Öst

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 19
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som regional säkerhetsexpert kommer du framförallt att arbeta strategiskt med säkerhetsfrågor. Du kommer att stötta regionchefen i prioriteringar och i strategisk styrning genom att ta fram underlag, analysera och utvärdera resultat samt ta fram förslag på strategisk inriktning inom säkerhetsområdet. I din roll kommer du att identifiera områden och göra prioriteringar samt utgöra ett stöd inom säkerhetsområdet både regionalt och nationellt. Du förväntas bidra med din kunskap för att kunna utveckla säkerhetsområdet.

På ditt bord kommer frågor som rör incidentrapportering, ISAP, ligga. Det gäller samordning, att följa upp avvikelser, utredningar, tillsyner och vid behov föredra lägesbilder, men också utgöra en del av referensgrupp vid utvecklingsarbete.

I din roll förväntas du verka för en god samverkan mellan nationell och regional nivå. Du kommer att ansvara för regionalt säkerhetsforum och när det bedöms lämpligt vara en del av den nationella beredskapen gällande säkerhet . Du kommer också att ingå i Kriminalvårdens brandgrupp.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som regional säkerhetsexpert behöver du vara strukturerad, kunna planera, organisera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Du behöver ta stort ansvar för ditt arbetsområde och själv kunna driva dina processer framåt samtidigt som du samarbetar på ett bra sätt med andra. I din roll krävs också att du kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och se möjligheter i förändring. Din strategiska förmåga är väl utvecklad och du ser saker ur ett långsiktigt och brett perspektiv.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Akademisk utbildning/examen om minst 120 hp motsvarande två år på högskola/universitet inom områden som Kriminalvården bedömer relevanta eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av att samla in, sammanställa, värdera och analysera information i syfte att göra bedömningar ur risk- och säkerhetsperspektiv
• Erfarenhet av att handlägga ärenden, genomföra utredningar och bereda beslut
• Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp arbete, uppdrag och projekt
• Erfarenhet och förståelse av Kriminalvårdens olika verksamhetsområden
• Erfarenhet av säkerhetsarbete i Kriminalvården
• Goda kunskaper om säkerhetsarbete
• Goda datakunskaper och stor förståelse för vikten av säker informationshantering
• God kännedom om myndighetens ledning och styrning
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterade om du har:
• Fortbildning inom säkerhetsområdet
• Utbildningar inom fysiskt/mekaniskt skydd
• Relevanta utbildningar inom Kriminalvårdens verksamhet
• Erfarenhet från flera olika verksamhetsgrenar inom Kriminalvården
• Erfarenhet av säkerhetsarbete på regional och/eller nationell nivå
• Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp säkerhetsutbildning, övningsverksamhet och visitationsarbete
• Erfarenhet av myndighetssamverkan
• Erfarenhet av ledarskap
• Erfarenhet av strategiskt systematiskt brandskyddsarbete

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Säkerhetsrådgivare sökes till Sveriges största säkerhetsföretag - Verisure

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 20
Är du redo att göra en verklig skillnad i människors liv?

Vill du arbeta för ett företag som värdesätter trygghet och säkerhet? Då är du på rätt plats!

Vi söker efter en inspirerad, erfaren och kundorienterad person som vill bidra till vår utveckling. Som säkerhetsrådgivare har du en viktig uppgift - att göra världen lite tryggare. Känns det som rätt utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan för rollen som Säkerhetsrådgivare till vårt huvudkontor i Linköping!


Din roll

Som säkerhetsrådgivare kommer du att vara den viktigaste länken mellan våra kunder och våra säkerhetsexperter. Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och önskemål samt erbjuda dem skräddarsydda säkerhetslösningar till de viktigaste man har - sitt hem. Du kommer att vara en pålitlig partner som ger professionell rådgivning och konkreta förslag för att säkerställa att våra kunder får den trygghet de förtjänar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Ge professionell och personlig rådgivning till våra befintliga och potentiella kunder.
Förmedla kundens säkerhetskrav och önskemål till våra lokala säkerhetsexperter.
Samarbeta nära med vårt team för att utveckla och implementera skräddarsydda säkerhetslösningar.
Se till att våra kunder är 100% nöjda genom att leverera enastående service och support.


Vi är ett företag som brinner för att skapa trygga miljöer och hjälpa människor att känna sig säkra i vardagen. Genom att erbjuda våra tjänster spelar du en aktiv roll i att förbättra människors livskvalitet och skapa en positiv inverkan på samhället som helhet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av liknande arbete och känner dig trygg i dig själv och din roll. Vi tror du har goda kommunikationsfärdigheter och är driven av att hjälpa andra. Du är en utmärkt lyssnare och kan på ett empatiskt sätt sätta dig in i våra kunders behov. Din förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer kommer att vara avgörande för ditt framgångsrika arbete som säkerhetsrådgivare. Tillitsfull är ett ord som kännetecknar dig och i ditt arbete strävar du efter att bidra med professionalitet och service av högsta grad. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och med uppsatta mål och är en strukturerad och organiserad person.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll och goda resultat premieras. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön, förtroendearbetstid och förmåner som belönar din insats och prestation.

Vi är ett härligt gäng i teamet som älskar att fira framgångar och delar med oss av positiv energi till varandra. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa trygghet och säkerhet för människor runt om i landet, vänta inte längre! Ansök nu och bli en viktig del av vår framgångsrika resa.

Låt oss tillsammans göra världen till en tryggare plats!


5 anledningar till att jobba på Verisure

? Hos oss kan du göra skillnad varje dag genom atthjälpa1,5 miljoner människor i Sverigeatt skapa en tryggare vardag.

? Vi lägger ett högt värde i din personliga utveckling och erbjuder utbildningar för att hjälpa dig nå din fulla potential. Hos oss har alla en chans att utvecklas.

? Att arbeta i en högpresterande organisation skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet, och gör vårt arbete mycket roligare.

? Vårt kvalificerade forsknings- och utvecklingsteam är bäst i branschen och utvecklar ständigt nya sätt att skydda våra kunder.

? Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för medarbetare att utvecklas och ta ett större ansvar i hela vår organisation, både nationellt men ocksåinternationellt.

Om Verisure

Vi skyddar det som betyder mest

Vi har 4,7 miljoner kunder i 17 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar komponentutveckling, design och försäljning med uppkoppling av larmtjänst, kundärenden och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Vi har en historia av kontinuerlig tillväxt, liksom spännande planer på att fortsätta expandera, omvandla och leda marknaden in i framtiden.

Vi driver vår verksamhet under varumärketVerisurei de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien, Portugal och Sverige. År 2020 blev Arlo Europeen del av Verisure-familjen och är nu vår ledande leverantör av smarta säkerhetskameror i koncernen.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Versiure.

Sista ansökningsdag är 31 december 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Ansök nu