Bussförare/Busschaufför jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Bussförare för Expressbuss sökes till vår depå i Linköping!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 3
Ellenius Buss söker nu drivna och engagerade bussförare för vår expressbusslinje med utgångspunkt från Linköping. Är du en chaufför som trivs med att köra längre distanser och vill ge våra resenärer en bekväm och säker resa? Då är detta jobbet för dig!
Om tjänsten:
Expressbuss: Du kommer att köra expressbussar till och från Göteborg och Stockholm, med utgångspunkt från vår depå i Linköping.
Komfort och säkerhet: Du ansvarar för att ge våra resenärer en bekväm, säker och trevlig resa.
Långdistans trafik: En trivsamt linje för chaufförer som uppskattar längre distans körningar.Vi söker dig som:
Har giltigt D-körkort och YKB.
Har erfarenhet av busskörning, gärna inom express- eller långdistans.
Är serviceinriktad, flexibel och har en positiv attityd.
Har god lokalkännedom och kan hantera olika typer av körningar.Vi erbjuder:
Ett stabilt och varierande arbete där du får möjligheten att köra längre sträckor.
En trevlig och stödjande arbetsmiljö med erfarna kollegor.
Kollektivavtal och bra arbetsvillkor.
Möjlighet till fortbildning och utveckling inom företaget.Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!
Ansökan:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@elleniusbuss.se. Märk din ansökan med "Bussförare - Expressbuss Linköping".

Ansök nu

Chaufför till förskolebussen, Förskolor Ljungsbro/Vreta Kloster

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 27
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential. 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en chaufför till förskolebussen i Ljungsbro/Vreta kloster förskolor!

Som chaufför till vår förskolebuss ingår du i en mobil förskoleavdelning som utforskar olika områden i och runt Linköping. Tillsammans med förskolans personal och barnen görs en planering för veckans äventyr och mycket av arbetet präglas av utomhuspedagogiska metodiker. Du som chaufför är en viktig del av den mobila enhetens pedagogiska arbete med barnen och logistiken kring bussen, måltiderna och verksamheten.

Uppdraget som chaufför på förskolebussen innebär att du kör och tar ansvaret för förskolebussen. Du har ansvar för att städa och hålla bussen ren invändigt och utvändig. Du kör bussen och ansvarar för säkerheten på och runt omkring fordonet.

Du är en viktig del av verksamheten på förskolebussen och kommer vara en aktiv del av den pedagogiska verksamheten tillsammans med pedagogerna.

Utöver detta har du också ansvar för att ha hand om logistiken kring måltiderna, har mottagningsansvar för maten samt framläggning av mat till barn och pedagoger på bussen.

Just denna tjänst är placerad vid Källgårdsvägen 1.

Din arbetsplats
Förskolorna i Ljungsbro/Vreta kloster är en mötesplats där alla blir sitt bästa jag! Vi är ett naturnära område som använder den fina skog-, vatten- och hagmiljön i vår dagliga utbildning med barnen. Våra förskolor erbjuder en välutrustad miljö, både inomhus och ute på våra förskolegårdar. Tillsammans har vi utformat goda arbetsformer för att ge leken en central plats på förskolan. Här är vi närvarande i barnens lek och låter leken breda ut sig i både tid och i miljön.

Du som söker
Du som söker har en slutförd gymnasie- eller vuxenutbildning, gärna med en pedagogisk inriktning. Du har D-körkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som bussförare, inom pedagogisk verksamhet och/eller med mathantering i mottagningskök. 

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer mellan personligt och professionellt, och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är ansvarstagande, noggrann och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra, kommunicerar på ett lyhört och tydligt sätt och skapar goda relationer i arbetet med barn, pedagoger och vårdnadshavare. 

Övrig information
När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 13140

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bussförare Åtvidaberg, Kisa samt Linköpings regionstrafik.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 6
VI SÖKER BUSSFÖRARE TILL ÅTVIDABERG, KISA SAMT LINKÖPINGS REGIONSTRAFIK. HAR DU EJ YKB KAN VI HJÄLPA DIG MED DETTA. VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS I ÅTVIDABERG.


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.

 


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! Välkommen på öppet hus på Åtvidabergs resecentrum tisdag den 26 mars, vi finns på plats i vår rastlokal mellan kl 11-15.

Här berättar vi om hur det är att jobba som bussförare hos oss samt ger information om hur vi kan hjälpa dig som inte har giltligt YKB.

 


Att jobba på Nobina

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB. 


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2024-03-31. Urval sker löpande.

Ansök nu

Är du inskriven på arbetsförmedingen och vill bli bussförare.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 7
Bor du i Linköping, Kisa eller Åtvidaberg med omnejd. Då har du chansen att kunna bli en av Nobinas nya bussförare. Nu finns möjligheten att via Arbetsförmedlingen utbilda sig till bussförare hos Grönlunds yrkesutbildningar.
Välkommen till Nobinas utbildningsträff den 7 mars.

Anmäl dig via nedan länk till en av träffarna  kl.10 eller kl. 13:00 till Nobinahuset/Resecentrum, Industrigatan 1 i Linköping.


 


https://simplesignup.se/private_event/213634/e4cb8e36b0


 


Du måste uppfylla kriterierna nedan:


1. Vara inskriven på Arbetsförmedlingen


2. Haft B-körkort i minst ett år


3. Du är över 21 år


4. Ha goda svenskkunskaper i tal och skrift då utbildningen endast utförs på Svenska.


5. Ha ett svenskt personnummer


Obs! Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras av arbetsgivaren vid senare tillfälle.


Här kommer ni få information de lediga tjänsterna samt bli intervjuade av Nobina. Grönlunds kommer informera om utbildningen och Arbetsförmedlingen om ersättning, beslut m.m..

Start för utbildning i mars/april 2024.


Välkomna!


 


 


Ansökan via länken ovan


Vi vill ha in din anmälan senast: 2024-03-06

Ansök nu

Vy bus4you söker bussförare för semestervikariat

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 7
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Läs mer på www.vy.se

Vill du bli en del av bussbolaget som har resebranschens mest nöjda gäster? 

Vy bus4you är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you och Vy express. Vi har resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). 
Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen inom Vy Buss AB och är en del av Vygruppen. 

Vi rekryterar nu förare för semestervikariat inför sommaren 2024 till vår depå i Linköping. Vi söker dig som vill arbeta heltid under perioden juni till och med augusti. Körsträckorna är Stockholm, Arlanda och Göteborg. Efter sommaren finns goda möjligheter att fortsätta att arbeta hos oss under hösten 2024. Innan du börjar arbeta kommer du att få en internutbildning för att bli redo att representera Vy bus4you. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett bemötande som gör att fler tar bussen
.Ett trafiksäkert körsätt, eftersom vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en hög ambition

Kvalifikationer
.Vi söker dig som har D-körkort samt YKB och har en trygg körstil.
.Du kommunicerar väl på svenska och engelska.
.Du har minst ett par års erfarenhet från att ha kört buss.
.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service.
.Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. 
.Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa som förare hos Vy ska du på ett säkert och behagligt sätt köra våra fordon, alltid med gästens bästa i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de ibland stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att hantera nya situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor. Du är duktig på att informera och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för gästen. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, och vi alla ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Du får chansen att glädja våra gäster genom att leverera utmärkt service och därigenom påverka företagets resultat positivt. Din anställning omfattas av Bussbranschavtalet.

Som en del av vårt säkerhetsarbete föregås anställningsförhållande av alkohol- och drogtest som utförs av
anlitad företagshälsovård. Löpande under anställning förekommer det slumpvisa
alkohol och drogtester. I samband med anställning kommer vi även be dig att uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Ansökning sker via vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om oss hittar du på bus4you.se och vy.se.

Kontaktinformation
Hans Lönn, Platschef Linköping, hans.lonn@vy.se

Arbetsplats
Rönögatan 10

582 78 Linköping

Ansök nu

Vi söker bussförare till Linköping samt Kisa och Åtvidaberg.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 4
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.

 


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! Välkommen på öppet hus torsdag den 25 januari klockan 18-20, Nobinahuset Industrigatan 1.

Här berättar vi om hur det är att jobba som bussförare hos oss samt ger information om hur vi kan hjälpa dig som inte har giltligt YKB.

 


Att jobba på Nobina

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB. 


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2024-02-29. Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Linköpings regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 19
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Att jobba på Nobina

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB. 


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2024-02-29 Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till arbete på Nobina

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 21
BUSSFÖRARUTBILDNING SOM LEDER TILL ANSTÄLLNING- Linköpings stads och regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg.


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Kom och träffa oss på Nobina-huset, Linköpings resecentrum, onsdagen den 25 oktober kl 18:00. Industrigatan 1.

Där berättar vi mer om vår utbildning samt hur det är att jobba hos oss på Nobina.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på Nobina i Linköping, Kisa eller Åtvidaberg.


Utbildningsstart är beräknad januari 2024, 12-14 veckor. Uttagningstester sker löpande.


För att kunna gå utbildningen krävs det att:• Du har ett svenskt körkort med B-behörighet.
• Du ska ha fyllt 24 år, enligt Transportstyrelsens krav.
• Du har gjort ett godkänt körkortsprov (kunskapsprov och körprov).


Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.


Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.


Att jobba på Nobina

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. Vi arbetar aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Frågor gällande utbildningen? Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna och få mer information om utbildningen.  


Som en del i rekryteringsprocessen kommer du få gå igenom kör och teoritester.


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till arbete på Nobina

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 14
BUSSFÖRARUTBILDNING SOM LEDER TILL ANSTÄLLNING- Linköpings stads och regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg.


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Kom och träffa oss på Nobina-huset, Linköpings resecentrum, onsdagen den 25 oktober kl 18:00. Industrigatan 1.

Där berättar vi mer om vår utbildning samt hur det är att jobba hos oss på Nobina.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på Nobina i Linköping, Kisa eller Åtvidaberg.


Utbildningsstart är beräknad januari 2024, 12-14 veckor. Uttagningstester sker löpande.


För att kunna gå utbildningen krävs det att:• Du har ett svenskt körkort med B-behörighet.
• Du ska ha fyllt 24 år, enligt Transportstyrelsens krav.
• Du har gjort ett godkänt körkortsprov (kunskapsprov och körprov).


Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.


Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.


Att jobba på Nobina

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. Vi arbetar aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Frågor gällande utbildningen? Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna och få mer information om utbildningen.  


Som en del i rekryteringsprocessen kommer du få gå igenom kör och teoritester.


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till arbete på Nobina

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 28
BUSSFÖRARUTBILDNING SOM LEDER TILL ANSTÄLLNING- Linköpings stads och regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg.


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med våra 450 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland med resenären i fokus.


Kom och träffa oss på Nobina-huset, Linköpings resecentrum, onsdagen den 25 oktober kl 18:00. Industrigatan 1.

Där berättar vi mer om vår utbildning samt hur det är att jobba hos oss på Nobina.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på Nobina i Linköping, Kisa eller Åtvidaberg.


Utbildningsstart är beräknad januari 2024, 12-14 veckor. Uttagningstester sker löpande.


För att kunna gå utbildningen krävs det att:• Du har ett svenskt körkort med B-behörighet.
• Du ska ha fyllt 24 år, enligt Transportstyrelsens krav.
• Du har gjort ett godkänt körkortsprov (kunskapsprov och körprov).


Våra resenärer reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider.


Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.


Att jobba på Nobina

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. Vi arbetar aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Om tjänsten  


Tjänsterna är på del- eller heltid. Lön enligt avtal.


Frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen maila till: utb-ost@nobina.com


Frågor gällande utbildningen? Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna och få mer information om utbildningen.  


Som en del i rekryteringsprocessen kommer du få gå igenom kör och teoritester.


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Chaufför till förskolebussen, Förskolor Ljungsbro/Vreta Kloster

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 22
Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför till vår förskolebuss ingår du i en mobil förskoleavdelning som utforskar olika områden i och runt Linköping. Just denna tjänst är placerad vid Källgårdsvägen 1. Tillsammans med förskolans personal och barnen görs en planering för veckans äventyr och mycket av arbetet präglas av utomhuspedagogiska metodiker. Du som chaufför är en viktig del av den mobila enhetens pedagogiska arbete med barnen och logistiken kring bussen, måltiderna och verksamheten.

Uppdraget som chaufför på förskolebussen innebär att du kör och tar ansvaret för förskolebussen. Du har ansvar för att städa och hålla bussen ren invändigt och utvändig. Du kör bussen och ansvarar för säkerheten på och runt omkring fordonet.

Du är en viktig del av verksamheten på förskolebussen och kommer vara en aktiv del av den pedagogiska verksamheten tillsammans med pedagogerna.

Utöver detta har du också ansvar för att ha hand om logistiken kring måltiderna, har mottagningsansvar för maten samt framläggning av mat till barn och pedagoger på bussen.

Din Arbetsplats
Förskolorna i Ljungsbro/Vreta kloster är en mötesplats där alla blir sitt bästa jag! Vi är ett naturnära område som använder den fina skog-, vatten- och hagmiljön i vår dagliga utbildning med barnen. Våra förskolor erbjuder en välutrustad miljö, både inomhus och ute på våra förskolegårdar. Tillsammans har vi utformat goda arbetsformer för att ge leken en central plats på förskolan. Här är vi närvarande i barnens lek och låter leken breda ut sig i både tid och i miljön.

Du som söker
Du som söker har en slutförd gymnasie- eller vuxenutbildning, gärna med en pedagogisk inriktning. Du har D-körkort och YKB. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som bussförare, inom pedagogisk verksamhet och/eller med mathantering i mottagningskök. 

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer mellan personligt och professionellt, och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är ansvarstagande, noggrann och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra, kommunicerar på ett lyhört och tydligt sätt och skapar goda relationer i arbetet med barn, pedagoger och vårdnadshavare. 

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11906

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bussförare Linköpings stad och regiontrafik, samt Kisa och Åtvidaberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 8
BUSSFÖRARE - Linköpings regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    


 


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 450 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland.


 


Vi erbjuder  


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  


 


Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  


 


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  


 


Personliga egenskaper och utbildning  


Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  


 


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  


 


Om tjänsten  


Tjänsterna är tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal


 


Frågor gällande rekryteringsprocessen:  


Zandra Lilja, e-post: zandra.lilja@nobina.se


 


Ansökan  


Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy bus4you i Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 16
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy bus4you är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you och Vy express. Vy bus4you har för tolfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). 

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen inom Vy Buss AB och är en del av Vygruppen. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige. 

Vi rekryterar nu behovsanställda förare inför sommaren 2023 till vår depå i Linköping. Vi söker dig som vill arbeta motsvarande heltid under minst fem veckor inom perioden 1 juni till 31 augusti. Körsträckorna är Stockholm, Arlanda och Göteborg. Efter sommaren finns goda möjligheter att fortsätta att arbeta hos oss under hösten 2023. Innan du börjar arbeta kommer du att få en internutbildning för att bli redo att representera Vy bus4you. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. 

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Som en del av Vy bus4you representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder attraktiva tjänster och moderna bussar.

Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet. Vi kör vi dygnet runt, vilket medför obekväm arbetstid på vissa tjänster. Du rapporterar till gruppledare i Linköping. 
 
Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se.
 

Information om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen skall du som sökande bifoga CV och personligt brev. Du kommer också få svara på några frågor i samband med din ansökan.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. I samband med anställning kan vi komma att be dig visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister. 

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!?

Kontaktinformation
Hans Lönn, Gruppledare Linköping, hans.lonn@vy.se

Ansök nu

Bussförare Linköpings regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 6
BUSSFÖRARE - Linköpings regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg


Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    


 


Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 450 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Östergötland.


 


Vi erbjuder  


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  


 


Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  


 


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  


 


Personliga egenskaper och utbildning  


Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  


 


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  


 


Om tjänsten  


Tjänsterna är tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal


 


Frågor gällande rekryteringsprocessen:  


Zandra Lilja, e-post: zandra.lilja@nobina.se


 


Ansökan  


Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Linköpings regiontrafik samt Kisa, Åtvidaberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 8
BUSSFÖRARE - Linköpings regiontrafik samt Kisa och Åtvidaberg
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsterna är både tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Zandra Lilja, e-post: zandra.lilja@nobina.se

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Du som har D-körkort men inte YKB, nu har vi möjligheten att hjälpa di ...

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 17
Du som har D-körkort men inte YKB, nu har vi möjlighet att hjälpa dig med YKB-utbildning.
Nu har du möjlighet att få YKB-utbildning och intrudutionsutbildning som leder till jobb hos Nobina i Linköping, Kisa och Åtvidaberg

Efter avslutad godkänd utbildning blir du anställd hos Nobina och kommer att köra i både i stads- och regionaltrafiken Linköping med omnejd.
Vi erbjuder både del och heltidsanställningar.

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska ha D-körkort. Ochför att kunna tillgodose dig utbildningen ska du också ha goda svenskkunskaper i tal och skrift.
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda resenärer. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift samt kunna jobba skift då vi kör bussen då våra resenärer vill resa. Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Vi erbjuder
YKB-utbildning samt en gedigen förarintroduktion på Nobina. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Ansök nu

Tillsvidareanställd bussförare till Vy bus4you i Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 9
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy bus4you är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you och Vy express. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy bus4yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! 

Vi söker nu förare till vår depå i Linköping. Körsträckorna är Stockholm, Arlanda och Göteborg. Vi kör dygnet runt, vilket medför obekväm arbetstid på vissa tjänster. Start för tjänsten är omgående.

Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy bus4you.

Som en del av Vy bus4you representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder attraktiva tjänster och moderna bussar. Innan du börjar arbeta hos Vy bus4you kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke.  

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar flera språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar en inledande provanställning på 6 månader.

Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Information om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen skall du som sökande bifoga CV och personligt brev. Du kommer också få svara på ett par frågor i samband med din ansökan. Om du går vidare i processen kommer du via e-post, få inbjudan till att svara på ytterligare frågor och du kommer besvara dessa genom videoinspelning. Du har en vecka på dig att svara på inbjudan om videointervju.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. I samband med anställning kan vi komma att be dig visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Platschef, lisa.sundstrom@vy.se

Arbetsplats
Rönögatan

582 78 Linköping

Ansök nu

Yrkesintroduktionsanställning med bussförarutbildning – Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 17
Vill du bli bussförare? 
Tycker du om att ge service och möta människor i deras vardag? Då kan bussföraryrket vara framtidsjobbet för dig! 
Nobina är i stort behov av att anställa bussförare under 2023 i Linköping med omnejd.  

Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar Nobina personer som vill utbilda sig till bussförare medan man har en anställning. 
Man erhåller 80% av lönen under utbildningsåret.
Utbildningen sker i en yrkesintroduktionsanställning och leder till ett D-körkort och ett YKB. Din anställning kommer vara hos Nobina i Linköping. 
Krav: Vi vänder oss till dig som är minst 24 år, inskriven på Arbetsförmedlingen och inskriven i något av programmen: Jobbgarantin för ungdomar eller jobb- och utvecklingsgarantin och/eller ingår i målgruppen för yrkesintroduktionsanställning, se länk: Yrkesintroduktionsanställning - Arbetsförmedlingen (arbetsformedlingen.se)

Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Första steget är att du anmäler dig och kommer till en av våra rekryteringsträffar i Nobinahuset, järnvägsgatan 1(vid resecentrum Linköping) den 23 november kl.10.00 eller 14.00. Här kommer du att bli intervjuad av Nobina (medtag gärna cv). Därefter kommer Nobina och Arbetsförmedlingen göra ett urval av kandidater som går vidare i processen.

För anmälan: https://simplesignup.se/private_event/198710/0cc18090b5

eller via QR-kod:

Ansök nu

Vi söker C- chaufförer för distributionskörning.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 20
Vår kund söker nu förstärkning! Vi söker efter dig som är intresserad av att jobba med distribution av paket och styckegods till företag och privatpersoner.

Om tjänsten
För att vara aktuell till tjänsten behöver du ha giltigt C-kort, YKB och Digitalt förarbevis. Meriterande är om du har truckkort då det kan förekomma truckkörning inne i terminalen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer att vara distribution av paket och styckegods till företag. Uppdraget är en heltidstjänst och startar omgående eller efter överenskommelse. Du kommer bli anställd av oss på Uniflex och uthyrd till kund.

Vem är du?
För att trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du som söker har tidigare erfarenheter av liknande arbeten. Du tycker om att jobba med lastbilen som redskap och vidare tror vi att du är en social och flexibel person som gillar att visa på god service till företaget och deras kunder. Har du en god lokalkännedom i Linköping med omnejd är detta meriterande. Arbetet kan stundtals vara tungt och stressigt så vi ser gärna att du som söker har god fysik och är stresstålig. Och att du kommunicerar obehindrat på svenska är ett krav.
Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Bus4You i Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 6
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4You är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Bus4You har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! 

Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Linköping. Körsträckorna är Stockholm, Arlanda och Göteborg. För att du ska vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du kan arbeta fredagar och/eller söndagar minst varannan helg. Förutsatt att man uppfyller det kravet finns goda chanser till ytterligare arbetspass utöver det. Vidare kör vi dygnet runt, vilket medför obekväm arbetstid på vissa tjänster. Start för tjänsten är omgående.

Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Bus4You.

Som en del av Vy Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder attraktiva tjänster och moderna bussar. Innan du börjar arbeta hos Vy Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke.  

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar flera språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. I samband med anställning kan vi komma att be dig visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister. 

Information om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen skall du som sökande bifoga CV och personligt brev. Du kommer också få svara på ett par frågor i samband med din ansökan. Om du går vidare i processen kommer du via e-post, få inbjudan till att svara på ytterligare frågor och du kommer besvara dessa genom videoinspelning. Du har en vecka på dig att svara på inbjudan om videointervju.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Platschef, lisa.sundstrom@vy.se

Arbetsplats
Rönögatan

582 78 Linköping

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till arbete på Nobina Linköping, Kisa, Å ...

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 27
Vill du bli en av Nobinas bussförare?
DÅ HAR DU MÖJLIGHET ATT FÅ EN BUSSFÖRARUTBILDNING SOM LEDER TILL JOBB HOS NOBINA I LINKÖPING
Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen? Då har du möjlighet att få en bussförarutbildning som efter godkänd utbildning leder till en tillsvidareanställning hos Nobina i Linköping (Nobina tillämpar 6 månaders provanställning).

Utbildningen sker i Yrkesakademins regi.

Kravet är att Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen, fyllt 21 år samt ha ett körkort för manuellt växlad bil.

Kursstart sker i november 2022 och den kommer pågå under ca 25 Veckor. Utbildningen kommer att vara i Yrkesakademins lokaler i Linköping.
Efter avslutad godkänd utbildning blir du anställd hos Nobina och kommer att köra i både i stads- och regionaltrafiken Linköping med omnejd.

Personliga egenskaper och utbildning
Du ska vara minst 21 år gammal och haft ett B-körkort för manuellt växlad bil i minst 1 år. För att kunna tillgodose dig utbildningen ska du också ha goda svenskkunskaper i tal och skrift.
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda resenärer. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift samt kunna jobba skift då vi kör bussen då våra resenärer vill resa. Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Intresserad? Gå in via länken, anmäl dig till ett av informationsmötena där du också kommer att bli intervjuad: https://simplesignup.se/private_event/196755/5e22009991

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 30
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 4
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 12
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

C-chaufförer sökes till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 10
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer för uppdrag hos vår kund i Linköping. Kundföretaget är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. De ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Företaget växer och behöver nu förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är ansiktet utåt och du blir en vardagshjälte som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
• Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
• Avvikelserapportering.
• Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
• Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Formell kompetens

• C-körkort med tillhörande YKB.
• Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
• Har kunskap om digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem.
• Har kännedom om precisionskörning.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.

Om anställningen:

• Placeringsort: Linköping
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstider: dagtid 06-14
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Bussförare Linköpings regiontrafik Kisa, Åtvidaberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 5
BUSSFÖRARE - Kisa eller Åtvidaberg
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsterna är både tillsvidare och behovsanställningar. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Zandra Lilja, e-post: zandra.lilja@nobina.se

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Linköpings stadstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 5
BUSSFÖRARE - LINKÖPING
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är  en behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Zandra Lilja e-post: zandra.lilja@nobina.se


Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 16
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). 

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Linköping. Bus4You kommer att trafikera Arlanda från slutet på juni månad, och därav ett ökat behov av personal. Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

Innan du börjar arbeta hos Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke. Som en del av Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar flera språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Platschef, lisa.sundstrom@vy.se

Arbetsplats

 Linköping

Ansök nu

Bussförare - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 14
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är  en behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 23
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är  en behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Busschaufförer till Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 15
Busschaufförer till Linköping
NAL Buss söker nu två stycken busschaufförer för heltidsanställning samt två stycken timanställningar.
Vi är ett familjeägt företag som funnits i branschen i många år, idag så bedriver vi linje och beställningstrafik. Vi har även stor erfarenhet från turismkörningar.

Personliga egenskaper och utbildning 
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser även att du har god datorvana.
Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har DE-körkort, YKB samt färdskrivarkort.

Ansök nu

Yrkesintroduktionsanställning med bussförarutbildning – Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 21
YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I Östergötland
Vill du bli en av våra bussförare  i Linköping? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i mars 2022 och den kommer pågå under ca 12 veckor och utbildningen kommer att vara i våra lokaler vid resecentrum och bussdepån i Linköping. Efter avslutad utbildning kommer du att köra i Linköping med omnejd.  
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen,  vara över 21 år och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller
*inskriven i något av programmen jobbgarantin för ungdomar eller jobb- och utvecklingsgarantin
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 21 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring  
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2022-01-24
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till jobb - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 12
YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I Östergötland
Vill du bli en av våra bussförare  i Linköping? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i mars 2022 och den kommer pågå under ca 12 veckor och utbildningen kommer att vara i våra lokaler vid resecentrum och bussdepån i Linköping. Efter avslutad utbildning kommer du att köra i Linköping med omnejd.  
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* över 21 år
*inskriven i något av programmen jobbgarantin för ungdomar eller jobb- och utvecklingsgarantin
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 21 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring  
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2022--01-20
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 17
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är  en behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till jobb - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 14
YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I Östergötland
Vill du bli bussförare en av våra bussförare i Linköping? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i dec 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor och utbildningen kommer att vara i våra lokaler vid resecentrum i Linköping. Efter avslutad utbildning kommer du att köra i Linköping med omnejd.  
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 21 år
*inskriven i något av programmen jobbgarantin för ungdomar eller jobb- och utvecklingsgarantin
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 2 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring  
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2021-11-05
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning som leder till jobb - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 14
YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I Östergötland
Vill du bli en av våra bussförare  i Linköping? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i dec 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor och utbildningen kommer att vara i våra lokaler vid resecentrum i Linköping. Efter avslutad utbildning kommer du att köra i Linköping med omnejd.  
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* över 21 år
*inskriven i något av programmen jobbgarantin för ungdomar eller jobb- och utvecklingsgarantin
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 21 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring  
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2021-11-05
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare för timanställning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 23
Ellénius buss AB är ett familjeföretag i andra generationen.
Företaget har en av landets modernaste fordonsflottor.
Vi värnar om en familjär arbetsmiljö där alla kommer till tals.


Vi söker fler förare till våran Flixbus linje mellan Arlanda och Göteborg.
Stationering i Linköping.
Alla pass startar och slutar i Linköping
Vi vill att du som söker har D körkort samt giltigt YKB. Du kan prata Svenska och Engelska då vi har många internationella kunder.
Att leverera förstklassig service är lika viktigt för dig som för oss.
Att ta väl hand om både kunderna och bussarna ska ske naturligt i ditt yrkesutförande.
Ellénius Buss AB bedriver beställnings- och linjetrafik. Vi har en av Sveriges modernaste fordonsflottor.
Sedan 2018 har vi nybyggt garage i närheten av Arlanda. Vi har även ny tvätthall med automatisk busstvätt.


Vi kör skolbussar, linjetrafik, beställningstrafik inom Sverige och Europa samt linjetrafik för flixbus.


Vi söker förare till timanställningar.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Behovsanställda bussförare till Vy Travel AB, Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 8
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste kunder?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Travel har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

 

Beskrivning
Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm. Vi söker nu inför sommaren tre behovsanställda förare till vår depå i Linköping. Det finns god chans till förlängning. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil. Du skall vara både svensk- och engelsktalande. Övernattning i samband med tjänstgöring kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
För att trivas som förare i Vy Travel behöver du ha:

.God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
.Kommunicera på engelska
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarskänsla
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Anställningsvillkor enligt Bussbranchavtalet.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se. Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef

Arbetsplats
Gamisonsområdet A1

587 58 Linköping

Ansök nu

Bussförare för timanställning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 4
Ellénius buss AB är ett familjeföretag i andra generationen.
Företaget har en av landets modernaste fordonsflottor.
Vi värnar om en familjär arbetsmiljö där alla kommer till tals.


Vi söker fler förare till våran Flixbus linje mellan Arlanda och Göteborg.
Stationering i Linköping.
Alla pass startar och slutar i Linköping
Vi vill att du som söker har D körkort samt giltigt YKB. Du kan prata Svenska och Engelska då vi har många internationella kunder.
Att leverera förstklassig service är lika viktigt för dig som för oss.
Att ta väl hand om både kunderna och bussarna ska ske naturligt i ditt yrkesutförande.
Ellénius Buss AB bedriver beställnings- och linjetrafik. Vi har en av Sveriges modernaste fordonsflottor.
Sedan 2018 har vi nybyggt garage i närheten av Arlanda. Vi har även ny tvätthall med automatisk busstvätt.


Vi kör skolbussar, linjetrafik, beställningstrafik inom Sverige och Europa samt linjetrafik för flixbus.


Vi söker förare till timanställningar.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Bussförare till Linköping sommaren 2021

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 16
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 320 medarbetare och 97 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post:stefan.borgstrom@nobina.se


Facklig kontaktperson:  
Mikael Marin e-post  mikael.marin@nobina.se 


Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 2021-05-21
Urval sker löpande.

Ansök nu

Behovsanställda bussförare till Vy Travel AB, Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 26
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste kunder?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Travel har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

 

Beskrivning
Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm. Vi söker nu inför sommaren tre behovsanställda förare till vår depå i Linköping. Det finns god chans till förlängning. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil. Du skall vara både svensk- och engelsktalande. Övernattning i samband med tjänstgöring kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
För att trivas som förare i Vy Travel behöver du ha:

.God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
.Kommunicera på engelska
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarskänsla
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Anställningsvillkor enligt Bussbranchavtalet.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se. Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef

Arbetsplats
Gamisonsområdet A1

587 58 Linköping

Ansök nu

Bokbussförare/Vaktmästare till Linköpings stadsbibliotek

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 29
Om Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna.

Inom ramen för kultur- och fritidsnämndens uppdrag ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott - och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion!

Är du intresserad av att ge Linköpingsborna en meningsfull fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här.

Om arbetsplatsen
Linköpings stadsbibliotek arbetar som en helhet och består av huvudbibliotek, tio närbibliotek och en bokbuss.

Målet är att biblioteket ska vara en interaktiv mötesplats med kunskaps-, kultur- och läsinspiration för alla. Vi arbetar med att lyfta prioriterade målgrupper, verka utanför de egna lokalerna, samarbeta med andra verksamheter samt att öka deltagandekulturen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som förare/assistent på bokbussen. Som bokbussförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att köra till olika hållplatser i Linköpings kommun, på dagtid och kvällar. På bokbussen jobbar du tillsammans med en bibliotekarie med uppgifter som återlämning, utlåning och reservationer av böcker samt bokuppsättning. I övriga arbetsuppgifter ingår exempelvis dagligt underhåll av bussen, mediehantering och administrativa uppgifter. Du ingår i en arbetsgrupp om fem personer, och ni planerar och genomför tillsammans bokbussens abete. Just nu pågår ett utvecklingsarbete av den mobila verksamheten som kan komma att innebära att arbetsuppgifterna till viss del kan komma att förändras framåt. 

I framtiden kan arbete i bibliotekets vaktmästeri komma att vara del av tjänsten. Där ingår sedvanliga vaktmästeriuppgifter på både huvudbibliotek och närbibliotek. Exempel på arbetsuppgifter är transporter och hantering av bibliotekets medier, och att lösa praktiska göromål och vardagsproblem som uppstår i verksamheten. Arbete på kvällstid och helger kan förekomma.Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du har körkort klass C. Bokbussen är klassad som lastbil men fungerar i praktiken som en stor buss, därför är det en fördel omdu har körkort klass D. Det är meriterande om du har jobbat på bibliotek, gärna med bibliotekssystemet Book-it. Har du tidigare erfarenhet av att jobba i vaktmästeri är det positivt.

För att trivas med arbetet är viktigt att du tycker om att jobba med service och är bra på att lyssna in behov och önskemål hos besökare och kollegor. Du har god kommunikativ förmåga och tycker om att möta människor och samarbeta med andra på ett lyhört sätt. Jobbet kräver att du är flexibel och kan anpassa arbetet när det sker förändringar. Du ser möjligheter istället för hinder och med hjälp av din kreativitet hittar du nya lösningar som gagnar verksamheten. Vi söker dig som är trygg och trivs med att ta ansvar och kan strukturerar ditt arbete på självgående sätt. 

Information om tjänsten 
Tillträde: 2021-07-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 6681


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök nu

Bussförare - Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 10
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Service inriktad Bussförare Placerings ort Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 17
För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället.
Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.


Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Linköping.


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter.Krav för denna tjänst är att du bor i närområdet.


Att du har körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort.


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Då detta är en timanställning är arbetstider vid behov.


Då turerna kan vara mellan Linköping - Stockholm, Linköping - Norrköping, Linköping - Göteborg


Viktigt i rollen som bussförare: -Att du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service -Hanterar stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt -Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt -Att du bor i närområdet Om dig


Vi söker dig som tidigare arbetat som bussförare.
I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa.


Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar.


Viktigt för tjänsten: -Körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort -Erfarenhet av att tidigare arbetat som bussförare -Behärskar svenska i både tal och skrift Om ansökan Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bussförare Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 1
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 
Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 3
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare  ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Stefan Borgström, e-post: stefan.borgstrom@nobina.se 
Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Tillsvidare och Behovsanställda bussförare till Vy Travel AB, Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 3
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Linköpings bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste kunder?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Travel har för nionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

 

Beskrivning
Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm. Vi söker nu en tillsvidare- och två behovsanställda förare till vår depå i Linköping. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil. Du skall vara både svensk- och engelsktalande.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
För att trivas som förare i Vy Travel behöver du ha:

.God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
.Kommunicera på engelska
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarskänsla
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Villkor
Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranchavtalet

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Kontaktinformation
Niklas Almeström, Produktchef

Arbetsplats
Gamisonsområdet A1

587 58 Linköping

Ansök nu

Bussförare Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 18
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare och 97 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Östgötatrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Linköping.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på heltid, deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Elmedin Sacic, e-post: elmedin.sacic@nobina.se 
Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

VILL DU UTBILDA DIG OCH ARBETA SOM BUSSFÖRARE?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 8
Arbetsförmedlingen genomför i samarbete med Nobina en rekryteringsutbildning till bussförare. Orsaken till att utbildningen genomförs är att Nobina har ett rekryteringsbehov av bussförare i främst Linköping, det kan också bli aktuellt för anställning i Norrköping. Utbildningen planeras starta i slutet på maj 2020.

Utbildningen genomförs på heltid under ca 5-6 månader. Utbildningsort är Nyköping, praktikdelen kan komma att förläggas till Linköping eller Norrköping. Under utbildningstiden utgår ersättning i form av aktivitetsstöd. Läkarundersökning, läromedel, teori- och körprov bekostas av Arbetsförmedlingen. Ersättning för resekostnaden under utbildningstiden är möjlig till en självkostnad av 600 kr/månad.

Urvalet till utbildningen sker i samarbete med Nobina.

Krav för att få delta på utbildningen: inskriven på Arbetsförmedlingen, arbetslös eller riskerar att bli arbetslös, fyllt 18 år, svenskt B-körkort. Önskvärt är körvana på minst 1 år. SFI-nivå D bör vara avklarad.

Om du har utbildning och/eller erfarenhet av ett annat bristyrke kommer du inte bli aktuell för utbildningen.

Ansökan till utbildningen gör du genom att anmäla dig på Nobinas hemsida www.nobina.com, se Lediga jobb och sök på Linköping. OBS! Viktigt är att du i ansökan skriver att du anmäler dig till utbildningen i Nyköping. När du skickat in ansökan behöver du genomföra Nobinas test. Testet skickas till den epostadress som du uppgivit i ansökan.

Viktigt att tänka på inför testet: testet genomför du på egen dator (ej surfplatta), sitt på en plats där du inte kan bli störd, testet består av flera delar och måste genomföras sammanhängande, beräknad tid är minst 1 timma.

Om du blir godkänd på testet och bedöms vara aktuell för en arbetsmarknadsutbildning kallas du till en intervju.
.

Ansök nu

Semestervikarier till Nettbuss Travel AB , Linköping

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 17
Nettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express.

Nettbuss Bus4You har Sveriges modernaste busspark, med dubbeldäckare från Setra TopClass höjer vi nivån ett steg till. Vi gör det ännu bekvämare, effektivare och mer miljövänligt. Nettbuss Bus4You har de åtta senaste åren haft persontransportbranschens mest nöjda kunder,enligt mätningar gjorda av Svenskt kvalitetsindex (kvalitetsindex.se) och har utsetts till ett Superföretag av Veckans affärer.

 
Beskrivning
Nettbuss Travel kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm. Vi söker nu 2st semestervikarierande bussförare till vår depå i Linköping. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB. Ett gott värdskap är av största vikt för Nettbuss Bus4You och det är viktigt att du har förmågan att få människor att känna sig välkomna. Att känna sig säker under resan är a och o varför du måste vara ansvarsfull och köra tryggt.


Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:
- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition


Kvalifikationer
För att trivas som förare i Nettbuss behöver du ha:

- God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
- God förmåga att möta människor
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad
- Du skall vara både svensk- och engelsktalande


Villkor
Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranschavtalet. Denna tjänst sträcker sig från juni-augusti 2019. I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ansök nu