Fjärrbilsförare jobb i Linköping

Hitta lediga jobb som Fjärrbilsförare i Linköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Linköping från den arbetsgivaren.

Montör med CE-behörighet

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 31
Ser du lösningar och möjligheter där andra ser begränsningar? Tycker du om att arbeta med kroppen och ha omväxlande dagar. Då söker vi dig!
Då en av våra chaufförer varit tvungen att sluta på kort varsel på grund av sjukdom söker vi nu en arbetsvillig person för chaufförs- och montörsarbete.
Arbetet som montör är många gånger fysiskt men samtidigt väldigt omväxlande. Du behöver vara initiativrik, noggrann och flexibel. Våra jobb har vi runt omkring i Sverige och vi gör även en del jobb i Europa. Vårt arbete styrs av våra kunders behov så kvälls-, natt- och helgarbete kan förekomma. Det kan också bli ett par övernattningar i månaden.
Vi söker nu en montör med CE-behörighet. Jobbet innebär att du deltar i arbetet på lagret och färdigställer våra orders, lastar och transporterar dessa och deltar också i arbetet med att montera och demontera våra projekt. Det kan handla om att bygga en mässa, en mässmonter, ett evenemangstält o.s.v. Variationen är stor.
Som person är du ansvarsfull och noggrann, flexibel, har ett öga för detaljer och inte rädd för att ta i när det behövs. Du ska också kunna möta våra kunder på ett positivt och serviceinriktat sätt. Du tar ansvar för ditt arbete och hanterar vårt material på ett sätt så skador inte uppstår.
På Mässupport jobbar vi med alla former av mässor och event. Tält-, monter- och mässbyggnation i alla dess former. Vi har genom åren samlat på oss stor erfarenhet av såväl stora publika evenemang som privata fester. Med vår erfarenhet och vårt stora sortiment av produkter kan vi erbjuda lösningar för alla typer av evenemang.
Tjänsten är en säsongsanställning fram till och med den 30 september men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsättning.

Ansök nu

Lastbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 16
Vi söker 1 chaufför till våra bilar i Linköping.
Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. Erfarenhet av livsmedel är en fördel.
Placeringsort: Linköping.
Möjlighet till fast schema med tre-fem dagar i veckan eller extra.
Körning norrut start ca 00.00 körning till Stockholm lossning på terminal och i butik, samt lastning i Västerås.
Sluttid i Linköping ca 14.00.
Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.
Dessa turer går både vardagar och helgdagar.
Körning norrut med dubbeldäckare start ca 02:00 i Linköping, lossning i Enköping och Västerås, lastning i Örebro eller Västerås beroende på dag. Slut ca kl.14:30 i Linköping. Turen går både vardag och helgdag.
Låter detta intressant?
Skicka då in ditt cv till: jobb@chsamuelsson.se
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta
Xhafer Balaj på 0761802881

Ansök nu

Sommarvikarier C / CE chaufförer sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Jan 22
Vi på Östgöta Transport & Bemanning AB söker nu sommarvikarier under perioden maj-augusti med stor chans till fortsatt anställning för rätt person! Vi har både dag och natt tjänster att erbjuda.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, flexibel och noggrann men samtidigt effektiv! Hos oss har du som chaufför möjlighet att utvecklas och skapa dig en bred erfarenhet inom transportsektorn, är detta intressant för dig så kommer du att trivas hos oss!
Krav
C / CE
YKB
Truckkort
Digitalt förarkort


Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se
Varmt välkommen med din ansökan!


Östgöta Transport och bemanning AB bedriver åkeri och bemannings verksamhet i både Norrköping och Linköping. Vi har kollektivavtal och lönerna är enligt transportavtalet!

Ansök nu

CE-Chaufförer sökes i Linköping - Fjärr

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 11
Vi växlar upp ordentligt i Linköping och söker just nu flertalet CE-chaufförer som vill vara med på en spännande resa i ett modernt företag som erbjuder sina anställda bra villkor och god arbetsmiljö. Att vara med på denna tillväxtresa kommer erbjuda dig som chaufför oändligt med möjligheter att utvecklas, påverka och växa inom företaget utifrån dina personliga förutsättningar.
Det finns möjlighet till både dagtid samt kvälls-/nattetid. Oavsett vilket schema och uppdrag som passar dig bäst, erbjuder vi betald upplärning, vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Linköping”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och blev Winberg Logistikpartner i oktober 2022. Vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster med fokus på logistikbranschen. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

Lastbilschaufförer till PostNord i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 16
Trivs du med att träffa människor där god service och kvalitet till kunden är en självklarhet? Har du C-körkort och känner dig redo för att anta nya utmaningar som lastbilschaufför? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer till PostNord i Linköping. Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos PostNord. Hos oss får du en visstidsanställning på 6 månader med chanser till förlängning.

För våra duktiga C-chaufförer finns nu möjligheten att eventuellt få sitt CE-körkort betalt av oss efter sommaren och då gå ut på uppdrag som CE-chaufför.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Du kommer arbeta med att lasta gods och köra leveranser runt om i Linköping. Du kör paket och pall till och från PostNords kunder. I arbetet är det mycket kundkontakt och det gäller därför att du alltid kan ge en god service och vårda kundrelationerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har C/CE körkort
* Har YKB
* Behärskar svenska väl i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Sist men inte minst fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Linköping
Tillsättning: Omgående

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: mathilda.larsson@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

CE chaufförer sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 25
Vi söker 3 st duktiga CE chaufförer till Linköping för omgående anställning. Tjänsten är på heltid och schemat är förlagd 4 dagar i veckan. Vi har både dag och natt tjänst att erbjuda!
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, flexibel och noggrann men samtidigt effektiv! Hos oss har du som chaufför möjlighet att utvecklas och skapa dig en bred erfarenhet inom transportsektorn, är detta intressant för dig så kommer du att trivas hos oss!
Krav:
CE-körkort
truckkort
Digitalt förarkort
YKB


CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se
Vi ser fram emot din ansökan!


Östgöta Transport och bemanning AB bedriver åkeri och bemannings verksamhet i både Norrköping och Linköping. Vi har kollektivavtal och lönerna är enligt transportavtalet!

Ansök nu

C-chaufför som vill vara ledig varje fredag!

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 20
Vill du hellre jobba in fredagen för att få långhelg? Som C-chaufför hos vår kund arbetar du mån-tor på annan ort utomhus.

Arbetsuppgifter
Vår kund jobbar med montage av väg- och broräcken i Södra och mellersta Sverige. Du kommer att köra lastbil till bokat arbetsställe, där arbetar du med hydraulhammare radiostyrt för att göra hål i marken inför montering av räckesstolpar. Du kommer att arbeta på annan ort och alltid ligga borta måndag till torsdag.

Du som söker ska ha:
•God nivå av svenska eller engelska i tal och läsförståelse
•C-körkort
Meriterande för tjänsten är:
•Utbildning i: APV, safe construction training
•Erfarenhet av: Kran över 18 tonmeter, hydraulik, reparation/underhåll
Vad får du?
Ett arbetslag med positiva kollegor som tycker om att jobba. Du kommer få variera mellan att köra lastbil och att arbeta utomhus. Du får semester i förskott, som efter 3 år är ”avbetalda”. Du kommer till en arbetsplats som är ansluten och följer Seko Väg och Banavtalet. Och juste! Du har även fri massage på fredagar, kan man starta helgen på bättre sätt?

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan, urval sker löpande
Intervju med Framtiden
Referenstagning
Intervju hos kundföretaget
Anställningsbeslut

Villkor
Start: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
Lön: Enligt Seko grundlön + traktamente & restidsersättning enligt kollektivavtal
Arbete: Mån-tor, 40 h arbete på plats. Utöver 40 h tillkommer alltså restid
Arbetsort: Utgår inom Östergötland/Kalmars län eller från Mälardalen. Flexibelt med andra ord.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

T.Malméns Åkeri söker CE-chaufförer i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 28
T.Malméns Åkeri söker CE-chaufförer i Linköping


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-chaufforer-till-fjarrkorning-linkoping/766
Vi på T.Malméns Åkeri söker nu efter fler medarbetare!


Med utökad verksamhet och en sommar som närmar sig söker vi nu nya medarbetare med rätt egenskaper!


Fjärrkörning med hemkomst varje dag. Dag- som nattkörning. Veckodagar varierande med helger.


Vi söker dig med erfarenhet av kyltransporter, god kundkontakt, ansvarstagande och är stresstålig!


Tror du att du är rätt person för uppdraget? Hör av dig!


Uppgift:


- Fjärrkörning med utgång från Linköping


-Lossning och lastning av livsmedel på terminaler


Krav för anställning:


- Gilltigt CE-körkort, YKB, Truckkort och digitalt förarkort


- Erfarenhet av tempererat gods


- Kunskap inom lossning och lastning


- Ansvarstagande och stresstålig


- Gillar ordning och reda


Att arbeta hos oss:


- Modern vagnspark


- Lön enligt avtal (Transport)


- Tillvidareanställning alt. visstid. Provanställning 6 mån.


- Möjlighet till variation inom företaget


Hör av dig!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufför i Linköping till Fjärrverksamheten (Sommarvik)

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 30
Schenker söker CE-chaufför i Linköping till Fjärrverksamheten (Sommarvik)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Sommarvikarie till fjärrverksamheten i Linköping, med CE-behörighet.


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.
Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.
Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.
Vi erbjuder:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat med anställningsstart och upplärning i maj eller juni. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Lastbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 29
Vi söker 1 chaufför till våra bilar i Linköping.
Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. Erfarenhet av livsmedel är en fördel.
Placeringsort: Linköping.
Möjlighet till fast schema med tre-fem dagar i veckan eller extra.
Körning norrut start ca 00.00 körning till Stockholm lossning på terminal och i butik, samt lastning i Västerås.
Sluttid i Linköping ca 14.00.
Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.
Dessa turer går både vardagar och helgdagar.
Körning norrut med dubbeldäckare start ca 02:00 i Linköping, lossning i Enköping och Västerås, lastning i Örebro eller Västerås beroende på dag. Slut ca kl.14:30 i Linköping. Turen går både vardag och helgdag.
Låter detta intressant?
Skicka då in ditt cv till: jobb@chsamuelsson.se
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta
Xhafer Balaj på 0761802881

Ansök nu

Daglots till Schenker Åkeri - sommarvikariat!

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 24
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transportfordon? Tveka inte att skicka in din ansökan!Dessutom erbjuder vi:

* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:

* Körning av lastbil med släp
* Lastning & lossning av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din Profil:

I din roll kommer du att hantera Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Truckkort
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat. Placeringsort är Linköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kjell Träff, Transportledare, via kjell.traeff@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 23 mars. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE chaufförer sökes till Linköping, sommarvikariat

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 6
Nu är snart sommaren här och vi har en stor efterfrågan på CE-chaufförer till Linköping. Anställningen är ett sommarvikariat med stor möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person! Det finns även möjlighet att börja innan sommaren som timanställd!
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, flexibel och noggrann men samtidigt effektiv! Hos oss har du som chaufför möjlighet att utvecklas och skapa dig en bred erfarenhet inom transportsektorn, är detta intressant för dig så kommer du att trivas hos oss!
Krav:
CE-körkort
Digitalt förarkort.
truckkort
YKB


CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se
Vi ser fram emot din ansökan!


Östgöta Transport och bemanning AB bedriver åkeri och bemannings verksamhet i både Norrköping och Linköping. Vi har kollektivavtal och lönerna är enligt transportavtalet!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Jan 16
Östgöta Transport & Bemanning AB söker erfarna CE-chaufförer på heltid till Linköping.
Vi söker dig som är en flexibel CE-chaufför med god körvana och har ett bra kundbemötande! Vi söker dig som gillar att ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Detta jobb erbjuder dig möjligheten att utveckla din kompetens och bredda dina erfarenheter! Tjänsten innebär att du emellanåt agerar som en backup chaufför och därmed blir en del av våran styrka och kommer att ha ett nära samarbete med arbetsledningen!
Vi erbjuder dig ett flexibelt schema med en fast månadslön enligt transports kollektivavtal samt ett tillägg.
Krav
CE
YKB
ADR
Truckkort
Digitalt förarkort
Ansökan med CV och personligt brev skickas till noor@ostgotatransport.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför och montör

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 16
Vi söker nu en montör med CE-behörighet som kan ta ansvar för våra transporter inom landet. Vi utgår från Linköping med stort fokus på närområdet men har uppdrag i hela Sverige. Cirka 25 % av arbetstiden utgörs av transporter, resterande tid arbetar du som montör av mässor, tält och event och andra på företaget förekommande sysslor.
Du är självgående och initiativrik och ser utmaningen i att lösa de uppdrag vi har för att optimera kundens upplevelse av vår leverans.
Vi kallar löpande till intervju så vänta inte utan sök redan idag. Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Carlsson på mikael@massupport.se

Ansök nu

CE Chaufför sökes i Linköping/Norrköping, bil med släp.

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 21
CE Chaufför sökes i Linköping/Norrköping, bil med släp.
Nattkörning linje bil.
12 timmar per vecka.

Ansök nu

CE-chaufför natt sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 18
Östgöta Transport & Bemanning AB söker en erfaren CE-chaufför på heltid till Linköping. Schemat är förlagd nattetid söndag-torsdag 17:00-01:30.
Vi söker dig som är en flexibel CE-chaufför med god körvana och har ett bra kundbemötande!
Krav
CE
YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
Lön: Enligt transportavtalet!
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se

Ansök nu

CE-chaufför dagtid sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 18
Östgöta Transport & Bemanning AB söker en erfaren CE-chaufför på heltid till Linköping. Schemat är förlagd dagtid måndag-fredag 09:00-18:00.
Vi söker dig som är en flexibel CE-chaufför med god körvana och har ett bra kundbemötande!
Krav
CE
YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
Lön: Enligt transportavtalet!
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se

Ansök nu

Vi söker en extra chaufför med utgång Linköping/Norrköping.

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 2
Vi söker en extra chaufför med utgång Linköping/Norrköping.

Fast linjebil, vi söker gärna en studerande eller pensionär som vill köra extra. Körningen startar varje torsdag kväll. Lastning i Jönköping/lossning i Sthlm. Fast lön.
Krav CE, YKB, ADR är ett plus.

Ansök nu

CE / Fjärrbilsförare sökes i Linköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 3
Om jobbet

Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Här kommer du som CE-chaufför köra fjärr mellan Linköping-Västerås-Bro. Du kommer leverera burar och pallar med bland annat livsmedel och koloniala varor. Som fjärrbilschaufför kommer du ha mindre stopp och få möjligheten att spendera mer tid på vägarna under ditt arbetspass.

Rollen är väldigt bred och här finns möjligheten att på ett flexibelt sätt få arbeta dag, kväll eller natt beroende på det som passar just dig. Tjänsten utgår från Linköping.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss inom transportbranschen på ett stabilt åkeri med stort framtidstänk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CE-körningar eller fjärrkörningar sedan tidigare, men är du ny i branschen är du varmt välkommen att få starta din resa tillsammans med oss. Du agerar ansvarsfullt på vägarna, har ett högt säkerhetstänk och har en stark vilja att göra ditt allra bästa på jobbet.

Arbetstider

Varierande arbetstider och dagar. Dag/Kväll/Natt, helger kan förekomma.

Krav

- CE-behörighet

- YKB

- Digitalt förarkortMeriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil

- Truckkort

- ADR Grund

Tillsättning

Heltidstjänst med start omgåendeVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE / Fjärrbilsförare sökes till Linköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 3
Om jobbet

Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Här kommer du som CE-chaufför köra fjärr mellan Linköping-Västerås-Bro. Du kommer leverera burar och pallar med bland annat livsmedel och koloniala varor. Som fjärrbilschaufför kommer du ha mindre stopp och få möjligheten att spendera mer tid på vägarna under ditt arbetspass.

Rollen är väldigt bred och här finns möjligheten att på ett flexibelt sätt få arbeta dag, kväll eller natt beroende på det som passar just dig. Tjänsten utgår från Linköping.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss inom transportbranschen på ett stabilt åkeri med stort framtidstänk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CE-körningar eller fjärrkörningar sedan tidigare, men är du ny i branschen är du varmt välkommen att få starta din resa tillsammans med oss. Du agerar ansvarsfullt på vägarna, har ett högt säkerhetstänk och har en stark vilja att göra ditt allra bästa på jobbet.

Arbetstider

Varierande arbetstider och dagar. Dag/Kväll/Natt, helger kan förekomma.

Krav

- CE-behörighet

- YKB

- Digitalt förarkortMeriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil

- Truckkort

- ADR Grund

Tillsättning

Heltidstjänst med start omgåendeVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 20
Östgöta Transport & Bemanning AB söker 2st erfarna CE-chaufförer på heltid till Linköping. Schemat är förlagd dagtid 06:00-17:00 4 dagar i veckan.
Vi söker dig som är en flexibel CE-chaufför med god körvana och har ett bra kundbemötande!
Krav
CE
YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
Lön: Enligt transportavtalet!
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se

Ansök nu

Två Ce chaufförer i Linköping dag/natt

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 5
Just nu söker vi omgående två CE-chaufför åt en av våra uppdragsgivare.
Tjänsten utgår ifrån Linköping och arbetstiderna är måndag-fredag 06:00-14:30 och 16:00-02:00 fem respektive fyra dagar.
Man kör ut kylvaror till kunder i Östergötland ca 3-5 stopp.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av körning med kylvaror.
Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos vår uppdragsgivare. Du som person uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skriftVi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: JönköpingFör mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

CE-Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 28
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt en av våra uppdragsgivare.
Tjänsten utgår ifrån Linköping och arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-07.00.
Man kör ut kylvaror till kunder i Östergötland ca 4-5 stopp.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av körning med kylvaror.
Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos vår uppdragsgivare. Du som person uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skriftVi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: JönköpingFör mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufför i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 2
Schenker Åkeri söker CE-chaufför i Linköping


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-chauffor-till-fjarrverksamheten-i-linkoping/338


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.
Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.
Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid.
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.
Stationsort: Linköping
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är ett vikariat året ut med anställningsstart omgående, med stora chanser till fortsatt anställning. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Fjärrchaufför till Schenker Åkeri Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 18
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transportfordon? - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning/Daglots - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid.

Din profil:
I din roll kommer du att hantera Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Linköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kjell Träff, Transportledare, via kjell.traeff@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 8/9-2022. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes omgående

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 7
Vi söker nu CE-chaufförer kring Norrköping och Linköping. Hos oss får du arbeta med stort eget ansvar med möjlighet att bli anställd direkt hos kunden.
OM ARBETET
Vi söker nu erfarna CE-chaufförer till vår kund som arbetar med tunga transporter. Vi söker erfarna chaufförer som kan ta stort eget ansvar för leveranser och transporter mellan lager och butik inom Sverige. Din utgångspunkt kommer vara i trakten kring Norrköping eller Linköping och därför söker vi dig som redan bor eller arbetar i närheten.
I ditt arbete har du stort eget ansvar och kommer säkerställa att våra kunder får får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid och du kan välja dagpass (04:00 – 16:00) eller nattpass (16:00 – 04:00)
KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha CE-körkort och det är meriterande med erfarenhet från yrket så att du kan arbeta självständigt. Du som söker behöver även ha ett giltigt YKB. I arbetet är det viktigt att du kan kommunicera på engelska eller svenska med dina kunder och kollegor och därför är detta ett språkkrav för tjänsten.
OM CONSTRUCTUM
Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.
Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.
Välkommen att bli en del av Constructum!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lastbils chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 14
Vi söker 2 chaufförer till våra bilar i Linköping.
Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. Erfarenhet av livsmedel är en fördel.
Placeringsort: Linköping.
Möjlighet till fast schema med tre-fem dagar i veckan eller extra.
Körning norrut start ca 00.00 körning till Stockholm lossning på terminal och i butik, samt lastning i Västerås.
Sluttid i Linköping ca 14.00.
Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.
Dessa turer går både vardagar och helgdagar.
Körning norrut med dubbeldäckare start ca 02:00 i Linköping, lossning i Enköping och Västerås, lastning i Örebro eller Västerås beroende på dag. Slut ca kl.14:30 i Linköping. Turen går både vardag och helgdag.
Låter detta intressant?
Skicka då in ditt cv till: jobb@chsamuelsson.se
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta
Xhafer Balaj på 0761802881

Ansök nu

CE-chaufförer sökes omgående

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 21
Vi söker nu CE-chaufförer kring Norrköping och Linköping. Hos oss får du arbeta med stort eget ansvar med möjlighet att bli anställd direkt hos kunden.


Om arbetet
Vi söker nu erfarna CE-chaufförer till vår kund som arbetar med tunga transporter. Vi söker erfarna chaufförer som kan ta stort eget ansvar för leveranser och transporter mellan lager och butik inom Sverige. Din utgångspunkt kommer vara i trakten kring Norrköping eller Linköping och därför söker vi dig som redan bor eller arbetar i närheten.


I ditt arbete har du stort eget ansvar och kommer säkerställa att våra kunder får får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid och du kan välja dagpass (04:00 – 16:00) eller nattpass (16:00 – 04:00)

Kvalifikationer
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha CE-körkort och det är meriterande med erfarenhet från yrket så att du kan arbeta självständigt. Du som söker behöver även ha ett giltigt YKB. I arbetet är det viktigt att du kan kommunicera på engelska eller svenska med dina kunder och kollegor och därför är detta ett språkkrav för tjänsten.

Om Constructum
Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.


Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.


Välkommen att bli en del av Constructum!

Ansök nu

Chaufför och montör

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 2
Vi söker nu en montör med CE-behörighet som kan ta ansvar för våra transporter inom landet. Vi utgår från Linköping med stort fokus på närområdet men har uppdrag i hela Sverige. Cirka 25 % av arbetstiden utgörs av transporter, resterande tid arbetar du som montör av mässor, tält och event och andra på företaget förekommande sysslor.
Du är självgående och initiativrik och ser utmaningen i att lösa de uppdrag vi har för att optimera kundens upplevelse av vår leverans.
Vi kallar löpande till intervju så vänta inte utan sök redan idag. Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Carlsson på mikael@massupport.se

Ansök nu

Fjärrchaufför/daglots till Schenker Åkeri i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 18
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges bästa åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Lastning/lossning av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din Profil:

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Linköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofie Lång, Transportchef, via sofie.lang@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 14 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Godsservice Fjärrtrafik i Mellansverige AB söker CE-chaufför i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 24
Godsservice Fjärrtrafik i Mellansverige AB söker CE-chaufför i Linköping
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/godsservice-soker-lastbilschauffor-fjarr/9654225e-b2fc-486e-b1a7-60a81ceeb507
Godsservice Fjärrtrafik ingår i den privatägda transportkoncernen Fagerströmbolagen som har mer än 30 år i branschen. Koncernen omsätter 265 miljoner och vi har närmare 200 medarbetare som ser till att vi levererar gods-, bud- och miljötransporter runt om i Sverige. I Sundsvall har vi Godsservice Fjärrtrafik som trafikerar Hudiksvall, Borlänge, Gävle, Stockholm, Västerås och Linköping för DB Schenker. I Dalarna, Gävleborg & Västernorrland är vi DB Schenkers största distributionsåkeri.
Tillsammans med Godsservice Västernorrland och Godsservice Fjärrtrafik är vi ett 40-tal chaufförer som arbetar med det samhällsviktiga uppdraget att leverera gods till våra kunder.
Hos oss möts du av en familjär känsla och en god laganda! Vi är ett varmt och omtänksamt gäng som ställer upp för varandra.
ARBETSUPPGIFTER
Som lastbilschaufför på fjärrtrafiken arbetar du med att köra godstransporter nattetid på linjen Linköping-Sundsvall.
Du utgår från DB Schenkers terminal i Linköping med spetsbyte i Tärnsjö. I Tärnsjö möter du en kollega från Sundsvall, byter ekipage och återvänder till Linköping.
I arbetet ingår lastning och lossning av styckegods. Här används i första hand åkstaplare för hantering av gods.
Du får ett varierande och fritt arbete där du kör mycket lastbil och på köpet får du se olika delar av vårt vackra Sverige.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid. Provanställning om 6 månader tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd mellan 18.00 – 05.00, måndag – torsdag.
Vi omfattas av kollektivavtal med Svenska transportarbetareförbundet.
Vi erbjuder lunchförmån i form av Rikskortet samt friskvårdsbidrag.
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Lastbils chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 28
Vi söker 2 chaufförer till våra bilar i Linköping.
Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. Erfarenhet av livsmedel är en fördel.
Placeringsort: Linköping.
Möjlighet till fast schema med tre-fem dagar i veckan eller extra.
Körning norrut start ca 00.00 körning till Stockholm lossning på terminal och i butik, samt lastning i Västerås.
Sluttid i Linköping ca 14.00.
Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.
Dessa turer går både vardagar och helgdagar.
Körning norrut med dubbeldäckare start ca 02:00 i Linköping, lossning i Enköping och Västerås, lastning i Örebro eller Västerås beroende på dag. Slut ca kl.14:30 i Linköping. Turen går både vardag och helgdag.
Låter detta intressant?
Skicka då in ditt cv till: jobb@chsamuelsson.se
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta
Xhafer Balaj på 0761802881

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufförer i Linköping för Fjärrverksamheten (sommarvik)

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 26
Schenker söker C & CE chaufför i Linköping för sommarvikariat
Du kan se hela annonsen och ansöka direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/sommarvikarier-med-ce-till-fjarrverksamheten-i-linkoping/9627fa0f-4bbf-496f-8081-27125bf8ed42
Sommarvikarie till fjärrverksamheten i Linköping, med CE-behörighet.
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.
Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.
Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.
Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat med anställningsstart och upplärning i maj eller juni. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt till åkeriet via länkarna ovan eller gå in på www.forartjanst.se

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufförer i Linköping för Fjärrverksamheten

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 26
Schenker söker C & CE chaufför i Linköping
Du kan se hela annonsen och ansöka direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-chauffor-till-fjarrverksamheten-i-linkoping/95efa4fb-6032-4a93-bd65-5ba8a2feceac
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.
Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.
Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Stationsort: Linköping


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Information och ansökan:
Rollen är ett vikariat året ut med anställningsstart omgående, med stora chanser till fortsatt anställning. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt till åkeriet via länkarna ovan eller gå in på www.forartjanst.se

Ansök nu

Semestervikarier med CE-behörighet

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 26
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges bästa åkeri? - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person.

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning daglots - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.

Din profil:
I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är ett semestervikariat med start omgående fram t.o.m 2022-08-31. Placeringsort Linköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kjell Träff, Transportledare, via kjell.traeff@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 17 maj. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 5
Östgöta Transport & Bemanning AB söker 2st erfarna CE-chaufförer på heltid till Linköping. Jobbet består av att köra bil och släp nattetid på uppdrag av våra kunder!
Vi söker dig som är flexibel CE-chaufför med god körvana och ett bra kundbemötande!
Krav
CE
YKB
Truckkort
Digitalt förarkort


Lön: Enligt transportavtalet!
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@ostgotatransport.se

Ansök nu

Semestervikarier med CE-behörighet

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 7
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges bästa åkeri? - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person.

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning daglots - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.

Din profil:
I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är ett semestervikariat med start omgående fram t.o.m 2022-08-31. Placeringsort Linköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kjell Träff, Transportledare, via kjell.traeff@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 28 april. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarierande Fjärrchaufför till Schenker Åkeri Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 7
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges bästa åkeri? - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Vi söker nu en vikarierande fjärrchaufför med CE-behörighet som kan förstärka vårt team fram till slutet av december, med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning daglots - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid.

Din profil:
I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.
Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är ett vikariat med anställningsstart omgående t.o.m 2022-12-31, med goda möjligheter till fortsatt anställning. Placeringsort Linköping
Omfattningen är heltid

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kjell Träff, Transportledare, via kjell.traeff@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 28 april. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufför i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 29
Schenker söker CE chaufför i Linköping
Du kan se hela annonsen och ansöka direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-soker-ce-chaufforer-till-fjarrverksamheten-i-linkoping/95efa4fb-6032-4a93-bd65-5ba8a2feceac
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.
Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.
Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Stationsort: Linköping


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Information och ansökan:
Rollen är ett vikariat året ut med anställningsstart omgående, med stora chanser till fortsatt anställning. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Skicka gärna din ansökan senast 10 april. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt till åkeriet via länkarna ovan eller gå in på www.forartjanst.se

Ansök nu

Frigoscandia Åkeri söker en natt chaufför till vår enhet i Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 22
Frigoscandia Åkeri söker Nattchaufför till vår enhet i Linköping. Tjänsten är huvudsak vändturer som är förlagda till kväll och natt.  Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är ordningsam med arbetsredskap och frakthandlingar och diverse saker som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har vana att köra med släp. Tjänsten är en deltid på 75% men kan komma att regleras uppåt.

Du måste ha följande behörigheter:
CE-körkort
Digitalt förarkort
YKB
Truckkort

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. 
Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas snarast. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.
Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Stefan Augustsson på stefan.augustsson@frigoscandia.com
Mer information om Frigoscandia åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com/transport-inrikes/frigoscandia-akeri/

Ansök nu

Daglots - Schenker Åkeri Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 23
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!
Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion, ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder av god kvalité. Du får trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat. Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även:

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner samt Rikslunchpass via Benify
* Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt Transportavtalet samt försäkringar
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.
Din ansökan skickar du in via rekryteringssystemet Avature senast den 6 september, men gärna så snart som möjligt då intervjuer hålls löpande.

Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchef Niklas Ekman: niklas.ekman@dbschenker.com, 036-183158

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

C/E Chaufför sökes, start omgående

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 17
Jobandtalent söker lastbilschaufförer med CE-körkort till vår kund med start omgående i Linköping. Arbetet sträcker sig över sommaren, och möjlighet av övertag av kund finns.
Arbetet innefattar fjärrkörning mellan Stockholm och Göteborg. Övernattningar kan förekomma.
Om företaget:
Vår kund är en koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla fokuserar på en sak; att skapa värden för kunden genom säkra, klimatsmarta logistiklösningar för en hållbar framtid.
Vi förväntar oss att du har:
CE Körkort
Giltigt YKB
Giltigt digitalt färdskrivarkort
ADR 1.3
Erfarenhet av att köra fjärr, och att backa med släp
Ett öppet sinne, är noggrann och en god ambassadör för Jobandtalent och vår kund
Ett gott humör och kan hålla huvudet kallt när stressen kommer
Bra förståelse för svenska och kan både tala och skriva obehindratVad erbjuder vi dig?
Anställning enligt kollektivavtal
Lön: 160 SEK/h + premiekomp
Varierande schemaläggning. Morgon-, dags-, kvälls och helgpass
Möjlighet till anställning direkt hos kunden efter avslutat uppdrag finns
Chansen att utvecklas med ett stort, växande och organiserat företag
En ingående introduktion av både arbete och arbetsplatsHar du intresset för en anställning med mycket utmaningar och varierande arbetsuppgifter? Vi anställer löpande, skicka in din ansökan idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Förmodligen världens roligaste sommarjobb

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 9
Vi söker nu Sveriges bästa chaufförer med CE-behörighet till det som förmodligen är värdens roligaste sommarjobb. Du får chansen att se nya delar av Sverige samtidigt som du träffar nya människor. Du bidrar också till att hålla Sverige rullande och är en viktig del i de transportflöden som ser till att vi alla kan äta och leva. Då vi finns på många ställen runt om i Sverige har du chansen till ett sommarjobb nära dig. Hjärnarp, Mariestad, Mjölby, Linköping, Stockholm, Staffanstorp, Göteborg, Umeå och Ljungby är några av de orter där vi söker folk. Sommaren är redan här och vi gör löpande intervjuer och uttagningar så mejla oss redan idag på info@tempcongroup.se och bifoga ditt cv.
Du har:
CE-körkort
Truckkort
YKB
Digitalt förarkort
Du får:
Avtalsenlig lön.
Nya och fräscha fordon.
Träffa nya människor och uppleva nya miljöer.
Möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren på vissa tjänster.
Du är:
Flexibel
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och gods.
Van vid att hantera bil och släp.
Van vid att möta olika människor i olika situationer.
Är du dessutom van vid att hantera tempererat gods ser vi det som en merit.

Ansök nu

Distribution och Fjärrchaufför - Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 31
Till vår verksamhet i Linköping söker vi nu en sommarvikarierande CE-chaufför för arbete inom distribution och Fjärrtrafik. Du kommer att utgå från vår terminal i Linköping. Det kommer efter sommaren finnas goda möjligheter till förlängning.


Som person är du ordningsam, noggrann, flexibel, ansvarsfull och har ett stort kundfokus


Arbetsuppgifter Fjärr:
- Körning av lastbil med släp
- Lastning och lossning till och från motort
- Kundbemötande
- Arbetstiderna är förlagda till kvällar och nätter.


Arbetsuppgifter Distribution:
- Körning av lastbil (med släp i viss utsträckning)
- Lastning och lossning
- Kundbemötande
- Arbetstider förlagda helgfria vardagar.


Din profil:
- CE-behörighet
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Truckkort är meriterande
- Digitalt förarkort
- Krav på svenska i tal och skrift

Ansök nu

Kranbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 11
Vi är ett familjeföretag som verkat i branschen sedan slutet av 1930-talet.
Vi ingår i en koncern där vi transporterar styckegods, partigods men även jobbar med specialtransporter.


Kontaktperson:
Martin Tunemar


tel: 013-154060


www.arneanderssonsakeri.se


Krav på person:
Vi söker dig som har någon erfarenhet av att köra tunga fordon. Du har CE-körkort och har du tagit körkortet före 2009 kan vi ev hjälpa till med YKB.
Som person är du ansvarstagande, positiv och serviceinriktad.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Är du en ansvarstagande, flexibel chaufför med intresse för teknik? Då ska du söka till tjänsten som Kranbilschaufför hos oss.


Som chaufför hos oss ingår du i ett härligt team som utgår från olika delar av Sverige med en gemensam kund.
Du erbjuds en flexibel heltidstjänst där du inledningsvis får en utbildning och certifiering för de utrustningar som hanteras.
Vi innehar kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner samt innehar tillbörliga försäkringar.
Arbetstiden är vardagar dagtid med övernattningar i bil alt på rum.

Ansök nu

Lastbilschaufförer Linköping/Mjölby

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 19
Ronnys Lots och lastbilsservice i Jönköping.
Vi söker en driven, erfaren och självgående chaufför till en fast slinga!
Utgångspunkt Mjölby/ Linköping
Heltid med lön enligt kollektivavtal. Provanställning - tillsvidare anställning
Du som söker bör ha ett genuint intresse för att vårda och utveckla kundrelationer. Lägga stor vikt i att ta hand om fordonen vi arbetar i.
KRAV
° Digitalt färdskrivarkort
° Giltlig YKB
° CE behörighet
° Behärskar svenska i tal och skrift
° Släpvana
MERITERANDE
° Erfarenhet från logistikbranschen
° ADR
Arbetstiderna är schemalagda.
Känns du igen på denna beskrivning?
Mejla in ditt CV och personliga brev till Michel@rllservice.com Kandidater som vi väljer och gå vidare med kontaktar vi för arbetsintervju.
Tjänsten gäller dagtid, kvällstid eller nattetid.
3 lediga tjänster
Arbetstider:
02.30- 13.00
16.00- 01.00
06.00- 18.00
Vi kör för det mesta kyl & frys transporter. Kan förekomma annan typ av gods.
Anställning sker löpande #Jobbjustnu

Ansök nu

Daglots - Vikariat Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 27
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Tjänsten är ett vikariat till slutet av augusti med eventuell möjlighet till förlängning.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, senast den 18 maj.
Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchef Niklas Ekman: niklas.ekman@dbschenker.com


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fjärr- och Distributionschaufförer med CE-behörighet

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 31
Söker chaufförer till kombinerad fjärr och distributionskörning
Du som söker ska ha digitalt förarkort, ykb, truckkort och gärna erfarenhet av dubbelplanssläp
Du ska vara noggrann och stresstålig
Arbetstiden är både dag , kväll och helger

Ansök nu

Daglots - Linköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 2
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!
Vårt erbjudande
Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion,
ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité.

Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även:

* Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify
* Rikslunchpass
* Försäkringar
* Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, senast den 23 mars.
Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchef Niklas Ekman: niklas.ekman@dbschenker.com


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren chaufför sökes till trailer eller containerkörning

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 3
Vi söker nu 1 dragbilschaufför för trailer eller containerkörning med stationering i Mjölby eller Norrköping.
Containerkörningen är i Östergötland med omnejd och trailerkörningen är i hela Sverige.
Du som söker ska ha erfarenhet av att ligga ute på veckorna då båda körningarna kräver det, container mindre än trailer.
Du ska vara trygg i din chaufförsroll och måste kunna arbeta självständigt. Du kommer själv ha kontakt med speditören.


Ansök via mail med CV, personligt brev och referenser.

Ansök nu